FORTUNA:LIGA - souhrn 26. kola

29.03.2019, 19:55, aktualizováno 31.03.2019, 19:30
Komentáře a souhrny
Plzeň nakonec přece jen zdolala Bohemians 1905 a přiblížila se vedoucí Slavii na rozdíl sedmi bodů. Důvodem je skutečnost, že sešívaný celek pouze remizoval s Libercem. Sparta na jaře poprvé ztratila, když prohrála na půdě Mladé Boleslavi. Jablonec naplnil úlohu favorita a poradil si s Příbramí...

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 3:2

31.03.2019 17:30

Góly: 7. Jean-David Beauguel, 11. Jean-David Beauguel, 86. Tomáš Chorý - 63. Lukáš Hůlka, 73. Josef Jindřišek

Plzeň po hodně upocené výhře zvýšila náskok na třetí Spartu a naopak snížila ztrátu na vedoucí Slavii. Hostující Bohemians sice dokázali smazat dvoubrankové manko, avšak v závěru neuhlídali Chorého a zůstávají na třináctém místě v tabulce.

Základní jedenáctku Viktorie vyztužil pravý bek Řezník, na stoperu se zase vedle stálice Hubníka objevil Brabec. Na křídla se vrátili Kopic s Kovaříkem a na hrotu operoval Beauguel. Hosté se museli vypořádat s několika absencemi a místo v sestavě našli také obránci Bederka se Schumacherem a záložníci Záviška s Jindřiškem.

Na úvodní gól se čekalo pouhých sedm minut. Centr od Limberského propadl k Řezníčkovi, jehož střílený pas uklidil Beauguel za záda bezmocného brankáře klokanů Fryštáka. Za další čtyři minuty se po zmatku v pokutovém území Bohemians dostal míč přes Hrošovského a Kopice znovu k Beaugelovi, který střelou k tyči zvýšil vedení Západočechů.

Bohemians se do zápasu mohli dostat po půlhodině hry, kdy domácí Brabec zahrál ve vlastní šestnáctce rukou. Nařízenou penaltou však pohrdl Jindřišek, který trestuhodně netrefil plzeňskou svatyni. Ve 38. minutě byl Beauguel blízko ke zkompletování hattricku, jenže zakončení mu na poslední chvíli znemožnila obrana Pražanů. O čtyři minuty později odvrátili hosté centr Kopice pouze k Řezníkovi, jehož v obrovské šanci vychytal Fryšták.

Třináct minut po změně stran usilovali klokani opět o vyrovnání. Po Hořavově ztrátě míče se na gólmana Hrušku řítil Reiter, svou šancí ovšem pohrdl. Za dalších pět minut již však Jindřišek prodloužil rohový kop na zadní tyč, kde skóroval Hůlka - 2:1. A o dalších pět minut bylo srovnáno. Reiter po pasu od Jindřiška vrátil míč do předbrankového prostoru, kde se zjevil všudybyl Jindřišek, jenž zblízka překonal Hrušku.

Fantastický obrat mohli hosté dokonat v 79. minutě. Reiter po dalším úniku ještě našel Ljovina, jehož střelu do prázdné brány na poslední chvíli zblokoval Řezník. Otřesená Plzeň mohla zápas na svou stranu zvrátit pět minut před koncem, jenže Pačinda trefil po rohovém kopu tyč. Za další minutu ale prodloužil Kovařík dlouhý nákop do vápna na střídajícího Chorého, jenž prostřelil Fryštáka a nakonec zařídil Plzni vydřený, avšak důležitý zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - 1. FK Příbram 3:0

31.03.2019 15:00

Góly: 12. Vladimir Jovović, 43. Michal Trávník (pen.), 49. Martin Doležal

Jablonec s přehledem zdolal Příbram a pojistil si čtvrté místo. Severočeši položili základ vítězství dvěma góly ještě v první půli a vedení po přestávce ještě jednou navýšili. Hosté po dalším nezdaru zůstávají čtrnáctí.

Domácím chyběl vykartovaný stoper Hovorka, kterého ve středu obrany zastoupil Kubista. Nový kouč Středočechů Nádvorník vsadil na mladou stoperskou dvojici Chaluše a Kingueho. Do zálohy se posunul Soldát, kde se po delší době objevil také Hlúpik. Hlavní útočnou hrozbou mělo být duo Matoušek a Fantiš.

Také Jablonec sází na jednu sehranou dvojici, a sice pány levé strany Sobola s Vătăjeluem, kteří ve čtvrté minutě rozjeli akci, po které Trávníka vychytal z blízka gólman Příbrami Kočí. Z následného rohového kopu pálil Holeš z voleje vedle tyče. Hosté odpověděli obrovskou šancí za dalších šest minut. Akci táhl Fantiš, který před pokutovým územím ještě nahrál Hlúpikovi, kterému skvělým zákrokem vzal radost z dosažení branky brankář domácích Hrubý.

Ve dvanácté minutě viděli diváci na Střelnici první gól. Jovović po pravé straně prošel nedůraznou obranou soupeře jako nůž máslem a velkolepé sólo zakončil přesnou střelou k tyči. Po půlhodině hry zkusil štěstí z přímého kopu Trávník, míč však zakroutil až příliš a trefil jen reklamní banner. Severočeši zahrozili i o šest minut později, kdy nad branku pálil Hübschman.

Nakonec ale šli domácí ještě před přestávkou do dvoubrankového trháku. Považanec byl ve 41. minutě faulován v pokutovém území hostů a z nařízené penalty skóroval Trávník. Třetí gól přidal Jablonec čtyři minuty po změně stran. Celou akci rozehrál zprava Jovović, který prostrčil balón na Hübschmana, jenž poslal pas do pokutového území, kde jej do sítě uklidil Doležal.

Severočeši dohrávali utkání v pohodě a mohli slavit i počtvrté, avšak Jovovićovu ránu z 68. minuty nadvakrát pokryl Kočí. O šest minut později se Příbram mohla postarat alespoň o čestný zásah. Keïta se dostal za obranu protivníka, udělal kličku Hrubému, jenže zakončení z úhlu do prázdné brány mu překazil Kubista. Jablonec tak kromě zisku tří bodů dokázal navíc udržet čisté konto.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:1

30.03.2019 17:30

Góly: 69. Jan Bořil - 73. Radim Breite

Fotbalisté Slavie ve 26. kole první ligy doma jen remizovali 1:1 s Libercem. Pražané vedli od 69. minuty po trefě Jana Bořila, ale o čtyři minuty později srovnal Radim Breite. Červenobílí v lize nezvítězili poprvé po čtyřech zápasech a v čele tabulky mají desetibodový náskok před mistrovskou Plzní, která v neděli hraje s Bohemians 1905. Liberec podruhé za sebou bodoval a ztrácí dva body na šestou Mladou Boleslav.

Jen na lavičce zůstal na začátku slávistický záložník a reprezentant Král, hostující trenér Hornyák zase překvapivě postavil na pravý kraj obrany osmnáctiletého Fukalu, který dosud v lize odehrál jen minutu.

Jako první zahrozil v páté minutě domácí Zmrhal, jenž trefil v dobré pozici boční síť. Liberec ale nepřijel do Edenu jen bránit a brzy si vytvořil gólovou šanci. V sedmé minutě propadl centr přes Kozáka až k Potočnému a domácí po jeho střele zachránila tyč. Stejný hráč vzápětí protáhl slávistického gólmana ranou z dálky.

V desáté minutě měli pro změnu blízko k vedení Pražané, ale Traoré hlavičkoval nad. Ve 23. minutě zasáhl proti Stochově střele hostující gólman Nguyen, který o chvíli později ustál i závar ve vápně. Ve 38. minutě pak liberecký brankář vychytal i Škodu, jenž se ho snažil přehodit.

Do druhé půle slávistický kouč Trpišovský poslal Hušbauera a právě střídající záložník na konci 50. minuty střelou k tyči po rohu pořádně protáhl Nguyena.

Poté se z úhlu neprosadil Coufal, ale v 69. minutě už domácí svou převahu po přestávce zužitkovali. Hušbauer křížným centrem přenesl míč na levou stranu vápna, kam si naběhl Bořil a z voleje napálil balon pod břevno. Domácí obránce skóroval v lize počtvrté a poprvé proti jinému soupeři než Příbrami.

Slavii ale vydrželo vedení jen chvíli. Liberec přidal, vynutil si roh a po něm a prodloužené hlavičce doklepl míč na zadní tyči do sítě Breite. Asistent signalizoval ofsajd, ale hlavní sudí Machálek po poradě s videorozhodčím verdikt opravil a gól uznal. Hostující kapitán se trefil poprvé v ligové sezoně. Slavia v nejvyšší soutěži inkasovala po více než čtyřech zápasech.

Slavia se snažili znovu získat zpět vedení, ale Van Burenovi chyběl k míči krok a následně v 85. minutě vytáhl Hušbauerovu ránu Nguyen. Hostující brankář pak v závěru nastavení vyrazil i Stochův přímý kop.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Dukla Praha 2:0

30.03.2019 15:00

Góly: 6. Tomáš Smola, 72. Bronislav Stáňa

Fotbalisté Dukly ve 26. kole první ligy prohráli v Opavě 0:2 a zůstali na posledním místě tabulky o bod za Karvinou. Slezského nováčka poslal do vedení už v šesté minutě Tomáš Smola a po změně stran přidal pojistku střídající Bronislav Stáňa. Oba týmy dohrávaly zápas v deseti, když v závěru první půle dostal červenou kartu Jan Žídek a v 53. minutě byl vyloučen také hostující Ivan Ostojič. Opava v jarní části poprvé zvítězila a je jedenáctá.

Domácí začali dobře. Už po šesti minutách hry si na Zavadilův přímý kop naskočil Jurečka, jeho hlavičku Rada vyrazil před sebe a Smola zády k bráně dopravil balon do sítě.

Vzápětí mohli Slezané vedení navýšit. Zavadil centroval opět z podobné pozice na Smolu, ten však zblízka hlavičkoval nad bránu. Dukla držela balon, jenže se nedokázala probít do zakončení. Po půlhodině to zpoza šestnáctky zkusil González, ale míč poslal nad opavskou bránu.

Pak přišla pro domácí velká komplikace. Žídek fauloval Douděru, dostal druhou žlutou a červenou kartu a zápas pro něj skončil. V závěru první půle Janetzkého přízemní ránu skvěle zlikvidoval brankář Rada, na druhé straně pokus Hadaščoka gólman Fendrich vytěsnil na roh.

Krátce po změně stran šla do deseti i Dukla. Ostojič sáhl na Jurečku a po druhé žluté kartě byl vyloučen. Paradoxně to byl dejvický tým, kdo byl v dalších okamžicích blíž gólu. Raspopovič přízemním centrem našel Gonzáleze, který z dobré pozice pálil bez přípravy vedle pravé tyče.

Krátce nato se Pražané dožadovali pokutového kopu po pádu Holendy, ale rozhodčí Orel daný zákrok nevyhodnotil jako penaltový a Hadaščok svou hlavičku nenasměroval mezi tyče.

Následně Opavě vyšlo střídání. Stáňa byl na trávníku sotva minutu, když mu Jurečka naservíroval ideální přihrávku do malého vápna a opavský záložník v 72. minutě upravil na konečných 2:0. Opava vyhrála poprvé po šesti kolech, Dukla venku nebodovala počtvrté za sebou.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 2:1

30.03.2019 15:00

Góly: 53. Nikolaj Komličenko, 81. Marek Matějovský - 72. Guélor Kanga (pen.)

Mladá Boleslav jako první tým na jaře dokázala zastavit sparťanskou mašinu a zvítězila 2:1. Tříbodový zisk katapultoval Středočechy na důležité šesté místo. Hosté byli především v prvním poločase jasně lepší, ale po přestávce dvakrát zaváhali a nesnížili ztrátu na druhou Plzeň.

Domácí kouč Weber poněkud překvapivě nasadil na kraje obrany Hubínka s Tuliem, do zálohy se zase vysunul Fulnek. Ve středu pole operoval Tatajev a z pravého křídla měl hrozit Bucha. Do sestavy Pražanů se vrátil pravý bek Zahustel. Šanci dostal i záložník Hašek, naopak opět chyběl zraněný Dočkal.

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a v sedmé minutě byla blízko úvodní branky, Karlssona ale po přihrávce Sáčka vychytal ve velké příležitosti gólman Středočechů Šeda. Za další minutu pálil Karlsson z voleje daleko mimo tři tyče a podobně dopadl v jedenácté minutě Kanga. Gabonský fotbalista rozjel další nebezpečnou akci o šest minut později, následně Sáček hledal před bránou Tetteha, ten však v tísni nezakončil ideálně.

V osmnácté minutě se Šeda nepohodl s Jugasem a namazal míč Haškovi, jenže ten v těžké pozici minul Boleslavskou svatyni. Za dalších jedenáct minut se Kanga opět dostal ke střele, ale ani nyní nepálil na bránu. Tu konečně trefil o tři minuty později, našel však připraveného Šedu. V závěru první půle neuspěl ani Karlsson. Domácí působili velice nervózním dojmem a mohli být rádi, že šli do kabin za bezbrankového stavu.

Boleslav si však všechno vynahradila osm minut po změně stran. Matějovský rozehrál akci na Fulneka, který výborně našel Komličenka, jenž již uklidil kulatý nesmysl do odkryté sítě - 1:0. Sparta se z překvapivého direktu mohla oklepat o dvě minuty později, jenže Frýdek těsně netrefil Šedovu svatyni. V 69. minutě reklamovali hosté hru rukou domácího hráče v pokutovém území. Sudí Nenadál nejprve nechal celou akci být, avšak po shlédnutí videozáznamu nařídil pokutový kop, z kterého Kanga vyrovnal stav utkání.

Jenže Středočechy inkasovaná branka nepoložila, naopak se začali hnát dopředu. V 80. minutě ještě Tatajev hlavičkoval po rohovém kopu nad břevno, avšak následný nepovedený výkop brankáře letenských Nity zachytil Komličenko, po něm převzal pumlíč Matějovský, který přesnou střelou k tyči vrátil Boleslavi vedení. Sparta se v závěru duelu nedostala k žádné šanci k zisku bodu a poprvé na jaře pocítila hořkost porážky.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 0:2

30.03.2019 15:00

Góly: 40. Jakub Yunis, 90+2. Milan Lalkovič

Zlín podruhé v řadě prohrál a vypadl z první šestky tabulky. Na domácí půdě sice předvedl sympatický výkon, ovšem žádnou ze svých šancí nevyužil. Branky střílela pouze Olomouc, která se po dalším zisku bodů opět posunula vzhůru, jen na dva body za dnešního soupeře.

V sestavě ševců se Holík posunul z obrany do zálohy, čímž uvolnil místo do Matejova. Ve středu pole operoval navrátilec a kapitán v jedné osobě Jiráček a o branky se měl starat útočník Vyhnal. Hostům chyběli vykartovaní Plšek s Nešporem, které nahradili Dvořák a Yunis. Po delší odmlce se do základní jedenáctky vrátil středopolař Falta.

Kouč Sigmy Jílek však musel již v deváté minutě poprvé střídat, když zraněného stopera Beneše nahradil Štěrba. O dvě minuty později poprvé vážně zahrozil Zlín. Džafić nacentroval na hlavu Vyhnala, jehož skvěle vychytal brankář Miloš Buchta. Hanáci drželi míč častěji na kopačkách, ovšem šance si v úvodu připisovali především domácí. V 22. minutě vypálil Jiráček, ke své smůle však nepřesně.

Za další dvě minuty měli ševci opět gól na kopačkách. Podiovu ránu vyrazil Buchta a z následné dorážky nedopravil míč do sítě Džafić. O dvě minuty si Vyhnalovu přihrávku málem srazil do vlastní sítě Zahradníček, ale Buchta na poslední chvíle zabránil pohromě. Z následného rohového kopu pálil nad břevno Bartošák.

Sigma začala hrozit až ke konci první půle. Nejprve se po přihrávce od Zahradníčka těsně netrefil Sladký. Ve 40. minutě potáhl Falta míč po levé straně, na jeho přízemní centr si naběhl Yunis, který šikovnou patičkou nečekaně poslal Olomouc do vedení. Domácím po změně stran chvíli trvalo, než se vzpamatovali z nečekaného zásahu. Až po hodině hry se k odraženému balónu dostal Bartošák, avšak jej napálil pouze do břevna.

V 62. minutě zase zahrozili hosté, když Yunis našel před bránou Dvořáka, jenž těsně minul. Za dalších sedm minut dopravil Zahradníček míč po přihrávce od Kalvacha do sítě, byl mu však odmáván ofsajd. Následně musel gólman Zlína Rakovan zasáhnout proti střele Dvořáka. V 74. minutě měl Zahradníček další slibnou příležitost, jenže přehodil vyběhnuvšího Rakovana.

Blízko vyrovnání byl v 79. minutě Hlinka, toho ale u tyče vychytal strážce olomoucké svatyně. Jinak ale odehrála Sigma závěr utkání velice zkušeně, držela míč na útočné polovině a nepouštěla protivníka k ohrožení vlastní brány. V nastavení navíc střídající Lalković pláchl Bačovi, Rakovan jeho první pokus vyrazil, ovšem z dorážky se již slovenský fotbalista nemýlil a pojistil vítězství Hanáků.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 2:0

30.03.2019 15:00

Góly: 10. Jakub Hora, 15. Jan Kuchta

Teplice po dalším výborném úvodu přelstily Slovácko. Dvoubrankový náskok zajistili Středočechům již v první patnáctiminutovce Hora s Kuchtou. Hosté se ve zbytku zápasu nezmohli na téměř žádný odpor.

Kouči domácích Hejkalovi nadále chyběli kapitán Ljevaković a obránce Krob, do hry se po karetním trestu naopak vrátil záložník Kučera. V sestavě Moravanů se zase objevilo hned trio nových hráčů, konkrétně pravý bek Juroška, středopolař Havlík a útočník Hološko. Alespoň na lavičku náhradníků již usedl dlouhodobě zraněný Harba.

V páté minutě mohlo být pro skláře zle, když se Shejbal nedohodl s Grigarem, avšak brankář Teplic stihl celou situaci zachránit. O pět minut později zase zachyboval gólman Slovácka Trmal, jehož nepovedený odkop zachytil Hora, který hrubici soupeře potrestal, když míč z velké dálky uklidil do opuštěné svatyně - 1:0. Za dalších pět minut našel Hyčka z levé strany Kuchtu, který si v pokutovém území píchl míč do běhu před obránce a přesným zakončením přidal druhý gól Severočechů.

Při chuti hrající Hora vymyslel další zajímavou akci v devatenácté minutě, kdy Žitný nakonec přehodil Trmala i bránu hostů. Za dalších pět minut opět zafungovala spolupráce Hyčky s Kuchtou, ten však tentokrát netrefil přihrávku svého spoluhráče. Až ve 38. minutě si Moravané vypracovali kloudnou akci, jenže proti Sadílkovi výborně zasáhl Grigar. Následně hřiště předčasně opustil zraněný Kuchta, kterého nahradil mladík Radosta.

Dobrý zápas hrál levý obránce domácích Hyčka, jenž v 58. minutě vymyslel další akci, Jindráček však ze záklonu Trmala příliš nevystrašil. O chvíli později se předvedl Žitný, jehož dalekonosný pokus vytáhl Trmal konečky prstů. Nedlouho poté našel Hora v šestnáctce Trubače, tomu ale v rozhodujícím momentu nevyšel první dotyk.

Patnáct minut před koncem vběhl do pokutového území Vondrášek, jeho nabídka doputovala k Trubačovi, jenž našel připraveného Trmala. Za dalších osm minut hlavičkoval nepřesně Jeřábek. Hosté se ve druhém poločase osmělili až v nastaveném čase, kdy Sadílkův pokus zblokovala obrana sklářů na roh. I tak si ale Teplice pohodlně dokráčely k vítězství.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Baník Ostrava 2:0

29.03.2019 18:00

Góly: 49. Lukáš Budínský, 72. Petr Galuška

Karviná v derby zcela zaslouženě zdolala Ostravu a připsala si důležité tři body v boji o záchranu. Baník na hřišti soupeře předvedl velmi špatný výkon a pokračuje v jarním trápení.

Do sestavy MFK se po dlouhé době vrátil zkušený stoper Dreksa. Po karetním trestu se na pravý kraj obrany postavil Krivák a v záloze zase dostali prostor také Budínský s Ba Louou. Hosté nastoupili ve stejné sestavě jako v posledním zápase proti Mladé Boleslavi, tentokrát ovšem v neobvyklém rozestavení 3-4-3.

A nová formace vyrobila velkou neplechu již ve čtvrté minutě, kdy Fillo na pravé straně trestuhodně ztratil míč, načež Ba Loua upaloval sám na brankáře Ostravy Laštůvku, který však pokus soupeře zlikvidoval po výborném vyběhnutí proti míči. I v následujících pasážích zápasu byli nebezpečnější domácí, avšak další velká příležitost z jejich strany nepřicházela. Jen Ba Loua po dvaceti minutách pozdravil Laštůvku nepřesným pokusem z dálky.

Záložník z Pobřeží Slonoviny byl v prvním poločase hodně vidět, což dokázal znovu ve 27. minutě, kdy se dostal ke střele zpoza šestnáctky a tentokrát jen těsně přestřelil. Baník měl zajímavou možnost v podstatě až ve 35. minutě, avšak Kuzmanovićovi volej příliš nesedl a skončil v zámezí. Ostrava se ke konci první půle přece jen začala víc tlačit do útoku, jenže ve většině případů zůstalo jen u snahy.

Po změně stran se opět předvedl Ba Loua, ale Laštůvka jeho střelu k tyči kryl. Ve 49. minutě se již Karviná dočkala branky. Ba Louův centr z rohového kopu poslal za Laštůvkova záda přesnou hlavičkou Budínský. Pro domácí šlo o zasloužené vedení a ani po inkasované brance se Baník ne a ne probrat.

A tak přišel v 72. minutě druhý trest. Budínský z Ba Louou vyšachovali obranu soupeře na pravé straně, druhý jmenovaný poslal pumlíč do pokutového území, kde jej do sítě uklidil Galuška. Za dalších deset minut chtěl skórovat i po celý zápas fantastický Ba Loua, ale opět nevyzrál na Laštůvku. Ostrava byla i v posledních minutách směrem dopředu zoufalá a zaslouženě prohrála.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha26212364:1965
2.Viktoria Plzeň26184439:2558
3.Sparta Praha26155645:2350
4.FK Jablonec26135847:2444
5.Baník Ostrava26116932:2939
6.FK Mladá Boleslav26107946:4037
7.Fastav Zlín261131231:3336
8.Slovan Liberec2698927:2335
9.FK Teplice261051130:3535
10.Sigma Olomouc261041230:3734
11.SFC Opava26861236:4030
12.1. FC Slovácko26931427:4030
13.Bohemians Praha 190526681225:3526
14.1. FK Příbram26751429:5926
15.MFK Karviná26551630:4820
16.Dukla Praha26541721:4919

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (543)

Přidat komentář
Losinho

Franz

Reagovat
C-M@ster

Straka Návrat krále

Ale nevím, jestli víc pomohl faktor Straka nebo faktor Pánikovo jaro.

Každopádně snad rozhodčí neříznou Opavu proti Dukle a ta už zůstane dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přikláním k Páníkovo jaro. To co Baník v karviné předváděl, byl ostudný výkon, a kdyby se v tom mělo pokračovat, tak Baník je za rok kandidát na sestup.

Reagovat
havrys99

Dreksa vynikající, Franz to ještě zachrání jak to umí jen on

Reagovat
Euphael

Reagovat
OranžováKarkulka

fotka

Reagovat
PBLead

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Euphael

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Euphael

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
hromdopolice

To jseš ty ta výrazná persona tam? Vypadá to zajímavě

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Nedá se nic dělat, minule to vypadalo, že bychom snad mohli se zase zvednout, ale dneškem se podle mě potvrdilo to, že Pánik týmu už nemá co dát.

Sundal bych Hrubého, Filla doprostřed a do sestavy hráče jako Bolf, Granečný, případně klidně i ti mladí Wojatschke a Barkov. Horší než to, co dneska předvádělo 90% kádru, to stejně nebude. Karviná zasloužená výhra, bohužel se ani nemáme na co vymluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Před začátkem jara všichni chtěli Pánika podržet, ale už konec podzimu ukázal, že prostě vyčerpal své možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

MFK king of Śląsk !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trevor ostravská buzna

Reagovat
Banikovec7

To snad překonalo i Slavii

Reagovat
Losinho

Jinak Stronati teda hodně špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby nebyl, když nedostal pozvánku do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co by ju proboha mel dostat Smejeme se Kalasovi ale myslis ze by byl Stronati lepsi? Protoze suverenne zahraje proti Pribrami a Teplicim? Protoze vyhorel v Austrii Viden? Nebo proc? ..ja vim, delas si prdel..

Reagovat
Pride

Reagovat
mayday

Ehm, tak nemáme už kádr jako před 10-15 lety, to je pravda, ale aby Stronati byl v repre? Nejsem rozhodně fanoušek Suchyho, Kudely nebo snad Kalase, ale Stronati je ještě o třídu níž, to je jen krumpáčník na hlavy apod., fotbalově skoro nula nula nic. Solidní ligovej stoper, ale to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Podzim mu vycházel nad očekávání, ale jeho práce s míčem je fakt šílená. On by byl dobrý, kdyby vedle něj hrál někdo, kdo by ho organizoval a celou rozehrávku obstaral sám. On by tam figuroval na osobní obranu a vzdušné souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zapas jediny fotbalista na hristi ba loua, uplne jinde. treba uz jen, jak si dokazal prevzit mic pri druhem golu a nebal se jit dopredu. nebo jindy jen podrzet mic a treba ho vratit ale neodkopavat).

neco takoveho se z baniku neboji udelat jen baros, ale ten uz bohuzel vubec nema zadnou rychlost, takze mu to nevychazi.

Reagovat
Blasphemer

Franz, vy kundy.

Reagovat
Pride

Reagovat
lichna.

Straka v extázi

Reagovat
Greny

Franz

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Banikovec7

dnešní Baník

Reagovat
Kang & Kodos

Ten záběr na prchajícího Straku

Reagovat
Losinho

Srdíčko

Reagovat
Blasphemer

srdíčko

Reagovat
Bosko

Divím se, že to tu ještě nikdo nenapsal: Franz > Pánik

Reagovat
Losinho

Karviná > Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Karviný > fanynky Baníku

Reagovat
Skalda29

Ééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé .... Karviné... Včera to říkal i párek během přenosu.. jaké Karviný ... To se v které části republiky používá

Reagovat
GabrielBatistuta

V Karviný

Reagovat
Skalda29

Reagovat
Kiwi-21

To je hruza v ty Karviny takovy takový patvar nechapu kde vznikl vůbec

V Karviné

Reagovat
Salfovic

Dreksa > Stronati

Reagovat
Kang & Kodos

Srdíčko - ✔

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, asi chybějící pokora hoši... Franz

Reagovat
Greny

Dreksa : musel jsem setrit krokem ... mohl jit klidne na pivo kdyz jsem videl co predvadel Sasinka jeho bratr a Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Miss Ostrava a Vicemiss Vítkovíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Hur uz je jenom okolo Usti nad Labem.

Reagovat
Rarášek

Není .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Zrovna přímo v Ústí je to sama kost .. Jen musíš chodit na ty spravný místa.

Reagovat
Kang & Kodos

Zase musíš pochopit, že ne každýho rajcujou upírky a satanistky

Reagovat
Rarášek

Nevěřím, to není možný.

Reagovat
Muffi

Reagovat
Rarášek

Btw. Gotiček v Ústí zrovna moc není .. Na to je lepší Liberec .

Reagovat
HorajzmAmmann

ne

Reagovat
Rarášek

Co ne?

Reagovat
mayday

Kde je v Praze nejlepší bordel?

Reagovat
Losinho

Sněmovní 176/4

Reagovat
hromdopolice

Ptal se na nejlepší, ne na největší

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná scénu z pána prstenů, jak Gimli vypráví o tom, jak vypadaj trpaslice

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Euphael

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
ondrasch77

Na to, jak jsou tlustý, tak mají ty kozy poměrně malý

Ta buchta ze Sparty, co ukazovala kozy v Boleslavi byla o parník lepší...

Reagovat
mayday

Nicméně říká se, že takový tlustý brajgle umí nejlíp pobafat.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat nikdy neni jisty, jestli jsou nadrzeny nebo jen hladovy...

Reagovat
mayday

Reagovat
andrew96

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Nebelung

Reagovat
sosna

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
GabrielBatistuta

ty vole

Reagovat
Nihilister

Reagovat
lichna.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Procvakanej Karel

Reagovat
ondrasch77

Nevím, je to možný, mě spíš zaujala ta disproporce

Reagovat
Kang & Kodos

nutno říct, že z celý Ostravy podali nejlepší výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Honzig @munzig

já se nedivím že Chacharu jezdí na fotbal 2000 přes celou republiku. Já mít tohle doma tak jezdím na fotbal do Belgie.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
krisa

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Procvakanej Karel

Reagovat
Kiwi-21

Zasloužená výhra Karviné chce to ještě nějaké body protože Dukla ma lepší vzájemný zápas a co nejvice stáhnout před nadstavbou týmy před sebou

Baník 0 střel na bránu

Karviná - Opava 1:1:0 4 body

Karviná - Ostrava 1:1:0 4.body

Takže Karviná Král Slezska

Reagovat
doNny

o krále Slezska může válčit leda tak SFC a FCB...vy jste hovno

Reagovat
Kiwi-21

Ok doslovně letošní Král Slezska je Karviná i kdyz bych raději at mají o 20 bodů navic a ze Slezany bez bodu a nehraly by o záchranu

Nebo úplně doslovně Baník už ani ve Slezsku nehraje tak můžu z te minitabulky poslat Baník do p....e ale kvůli slušným fanouškům to neudělám je to sice uz 7-8 let nazpět ale na Baník jsem taky chodil ale naštěstí jsem tam potkával normální fanoušky a ne dementy tvého typu co se chovají povysene to bych se až styděl ze jsem tam chodil

Kvůli normálním fans Baníku nic zlého nepřeji ale kvůli takovým jako ty se škodolibě usmeji protože takovym ani přát nejde

Reagovat
lichna.

Jj Donny má Baník vyloženě v srdci..

Reagovat
Kiwi-21

Ok tady má chyba Opavak výjimečně se dívám kdo komu fandí

Jinak jak to vypadá z Panikem včera jsme se bavily o tom z kamarádem banikovcem a ten čekal zlepšení jinak neví ale ze se nemá jen ukazovat ze vloni byly v háji ale ze ted hrají prd

Můj názor je ze ten tým hral na podzim hlavně bodově o dost lépe než na co reálně měl a i když to stojí teď za prd pořád to je nejlepší sezóna za poslední roky (naposledy dobrý podzim pod Svědíkem) a na to by se nemělo zapomenout a alespoň do konce základní části podržet

Reagovat
ratusek

Na co držet? Poděkovat a propustit. Kučera už jeden stačil

Reagovat
Greny

Koho místo něj? Pockate do léta...a pak se uvidí

Reagovat
ratusek

No je pravda, že jde o hovno. Budeme hrát střed. O derby s.Opavou víc. Z poháru poletíme s Libercem. Ale nesestoupíme a to by před sezonou braů každý. Po podzimu je to obrovské zklamání. A držet Boba bude jen prodlužování letargie, když ho stejně vyrazí. Škoda toho Svědíka. Když sme ho mohli mít tak vezmeme Kučeru a pak jediného volného Pánika. A pokud Svědík šel vykoupit jen za 2 mega z jihlavy, tak proč sme to neudělali

Reagovat
Kiwi-21

Tak pořád je to nej sezóna Baníku predsezoni cíl splnil vloni zachránil a hlavně koho misto něj ???

Když ho podrzely během repre pauzi a Svedik nevim zda by šel během rozbehnuteho jara

Zase než brát nějakého nymanda kterého se hned zbaví tak myslím je lepší podržet Panika a dát mu šanci to otočit i když to tak nevypadá

Ale hlavně bych udělal pohovory i z hraci chyba nebude jen v trenérovi

Reagovat
Greny

A v létě Vrba?

Reagovat
ratusek

Pochybuju, spíš odejde někam do Ruska.

Reagovat
Losinho

furt máte náskok a do konce je jen pár kol, navíc se před vás musí vecpat dva týmy

Reagovat
ratusek

Vzhledem k naší formě a losu to jsme celkem snadná překážka

Reagovat
Losinho

Stačí vám jedna výhra a ostatní už budou mít problém vás dohnat.. Liberec teď jede k nám, Bolka má ještě Spartu.. Zlín s náma + je to prostě Zlín ten náskok mi přijde dostatečnej, navíc aspoň 4 body určitě uhrajete..

Spíš pak teda budete rádi za každej bod v nadstavbě, nevim jak moc to bude příjemný, pokud to bude vypadat jako teď.. u nás těch 4:0 bylo ještě milosrdnejch

Reagovat
ratusek

No ale s kým ty 4 body uhrajeme? No je pravda, že pro nás by bylo dobře a vlastně i pro všechny zučastněné, kdyby sme to nadstavby nešli, protože tam budeme všude do počtu střed je uplně o hovně a v té první bysme dostávali příděly

Reagovat
Losinho

Však doma máte Teplice s Opavou..

Reagovat
ratusek

Však jo. Venku tragické Teplice u nás samozřejmě vyhrajou a derby evidentně neumíme, takže taky max plichta

Reagovat
Losinho

Doma na Opavu se hecnete, Teplice tragický.. 4 body minimum, i když teda budu počítat dvě venkovní prohry. A to už na vás dva týmy nestáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Svědík taky není nějak vele úspěšný. Všude měl dobrý začátek, ale potom to vyšumělo. Nejsem si jistý, že by to bylo dlouhodobě super řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Donny fandí SFC

Reagovat
smazaný uživatel

Slezské derby je jen jedno, Karviná je přítez...

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Hokaido

OT: Štybar

Reagovat
Kily

forma parádní, snad to prodá za cca dva týdny

Reagovat
Salfovic

Roubaix ?

Reagovat
Hokaido

Ještě Flandry by mohl.

Reagovat
Hokaido

Strašně bych mu to přál.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Už dvakrát byl hodně blízko. Dost ale bude záležet, jak se závod vyvine, protože Quickstep má dost karet, se kterými může hrát.

Reagovat
Neon

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko radsi budu mit v lize Karvinou, nez Banik.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HonzaKoller

Souhlasil bych, ale to by znamenalo náš pád.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník mě překvapil, myslel jsem, že dno bylo už v Edenu, tohle předčilo mé očekávání

Reagovat
Pride

Mičola hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Juchuchu.Lepso Diskukeri dalsi si maji aspon nad cim vyhonit.

Reagovat
C-M@ster

Ostravská kavárna na kolenou.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
ratusek

Nerad nadávám hráčům, ale čuráci by se měli probrat. Ale hlavní vinu na tom má Bob s jeho debilní hrou, podzim vycháel se štěstím, trd je to na blití' nechápu co trénovali 14 dnů. Okamžitě ho vyrazit, ale zase budeme za dementy proč sme ho nevyrazili před pauzou.

S.penězma to asi taky nebude tak růžové, jak někdo psal, protože by prostě přišly posily.

Reagovat
Kepy_FCB

Bob jede podle not.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. Aspon si ma si maji lepsodiskuteri u ceho vyhonit. Zazili sme horsi veci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Slezskobratrska vypomoc Olée

Spartanska ikona Franz Karvinou zachrání

Říkám vám že liga se už prdí a vše se vsadí na pohár jako v 04/05

Reagovat
ondrasch77

A v EL to dopadne taky jako před lety...

Co byste v EL chtěli dělat? Celý rok hrajete nekoukatelný fotbal a forma jak víno https://www.livesport.cz/tabulka/4jvpyZQc/v14houu4/#form;overall;5

Reagovat
bobis21

tak vidím že jsem vybral dobře, když jsem místo fotbalu šel na městský okruh rally

Z posledních 8 ligových zápasů máme teda 1 výhru. Dnešní zápas jsem sice neviděl, ale nepředpokládám že by hra při prohře 0:2 s posledním byla nějak lepší než v předchozích zápasech. Obávám se že tohle už bob nezlomí ...

Reagovat
JarousFCB

Bez nadsázky jsem od Baníku horší výkon neviděl... Zlatá šestka v Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Panik ❤️❤️

Reagovat
Pride

Vrba už jde.

Reagovat
JarousFCB

už ho všichni vyhazují... Ty jsi jiný prorok asi se ze mě taky stane Trevorovec

Reagovat
smazaný uživatel

Není možné

Reagovat
lichna.

Tak ono když budeš vyhazovat jakéhokoliv trenéra tak se ti jednou výplní.. Pokud si nevyberes United pod Fergusonem

Reagovat
GabrielBatistuta

Auxerre - Roux

Reagovat
Figi

S Banikem by to chtelo hrat casteji

Reagovat
ratusek

můžeš být rád že jsme vás loni zachránili a letos jsme vám taky pomohli bodíkama

Reagovat
Figi

to vis ze jo. ale pokud ti to pomuze prekonat tu vcerejsi porazku, tak klidne sam sobe lzi a ver v tomu, ze Banik vcera bodove pomahal. vsichni to videli.

Reagovat
ratusek

Kvůli tobě vám přeju sestup

Reagovat
PlackaSKS

to je přesně ono, kvůli některým vašim fanouškům nepřeju baníku... byť je to teda hloupý.. obzvlášt když spousta z vás je naprosto v pohodě. u karviný máš ten vzorek daleko menší

Reagovat
ratusek

No ano. Ale já narozdíl od Figiho jsem realista a dokážu uznat chybu. Například jsem se zmýlil v Olomouci a omluvil se za to.

Reagovat
PlackaSKS

já taky nemluvil o tobě. mluvim o fanoušcích baníku co jsou stejný kokoti jako figi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
vanGomm

Tak Straka má štěstí,že letos padá jen jeden přímo,takže se dá v baráži skládat reparát.Pokud by jako dřív padala dvojice tak by do Karviné asi nešel

Reagovat
Hokaido

R. I. P. Cukroušova játra.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodam. Nechces?

Reagovat
Puskas

Tvrdá játra za tvrdou měnu...

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Páteční parodii na derby nasadili korunu baníkovští fanoušci, kteří místo podpory svých barev stáli za branami stadionu, na který v rámci protestu místo sebe poslali ženy a děti.

Téhle „kruté pomstě“ se mohlo karvinské vedení, které baníkovcům vydalo oproti minulosti snížený počet vstupenek, s klidem vysmát.

http://www.patriotmagazin.cz/parodie-na-derby-hrala-jen-karvina-banik-byl-trapny?fbclid=IwAR3yhD17qqw10bf6wIMxH2_mGa0bdSJQe7J_gyg9QSZdKow0TZ_Ozbc-pvM

Kreténi

Reagovat
Kepy_FCB

TOMÁŠ SVOBODA

Reagovat
JarousFCB

To je hovado...

Reagovat
bobis21

Šéfredaktor: Jaroslav Baďura

To asi hodně vysvětluje

Reagovat
C-M@ster

Nechutná vlastní medicínka?

Reagovat
db18

Bucha

Reagovat
Kang & Kodos

No tak s druhym místem se můžeme zase uklidnit. Po vyrovnání totální tragédie. Prohra by až tak nevadila, nemůžeme vyhrát všechno. Ale koukat na toho Babicu na lavičce (když nemáme na křídlo Dočkala, tak tam dáme Haška), to je strašný. Pak ještě vyndal jediný křídlo a na konci vyhodil Kangu. Génius

Reagovat
smazaný uživatel

Babica

Reagovat
KingMaster13

Babica

Reagovat
ratusek

Aby se nevrátil Straka

Reagovat
KingMaster13

Ten je v takový nemilosti u Sparťanů že ani nemůže, ačkoli vedení Sparty tohle má v píči

Reagovat
ratusek

No právě a stačilo by yhrát prvních pár zápasů a minulost zapomenuta

Reagovat
KingMaster13

To si úplně nemyslím. Oni by ho vyštvali, tam by byla tak dusná atmosféra, že by raději skončil

Reagovat
ratusek

Předpokládám, že by o té nabídce ani neuvažoval. A že by mu to vedení navíc ani nenabídlo

Reagovat
Salfovic

ten by ji vzal hned

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
PBLead

A přitom vzhledově běhal Babica na druhý straně střídaček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Výborně Bolka Super zápas, docela jim tu šestku i přeju, určitě si ji zaslouží víc jak Zlín.

Reagovat
ratusek

Půjdou místo nás

Reagovat
ZB 07

Místo vás půjde Liberec.

Reagovat
ondrasch77

Při současné formě chci v top 6 Zlín a Baník, ne MB a Liberec

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Zase ale když by byli o hodně pozadu tak by se na to mohli vysrat pak

Reagovat
ondrasch77

Že by se Baník vysral na zápas např. se Spartou...

Pro nás úplně ideál, na Spartu se hecnou, jak ani Slavisti ne, a my je většinou porážíme

A Zlín decimujeme, ikdyž je zrovna ve formě...

Reagovat
KingMaster13

Myslím tím Liberec a Bolku Pokud se do top 6 dostanou ale budou mít hodně moc velkou ztrátu, tak by to mohli všem pouštět. Jasně Liberec by to asi nepustil Jablonci ale jinejm týmům jo

Reagovat
ondrasch77

Tak to by asi byla píčovina se vůbec do top 6 tlačit, ne?

Reagovat
KingMaster13

Tak někdo tam skončit logicky musí

Reagovat
ondrasch77

Jasně, ale "po" 26. kole mají největší formu týmy 7-10 a chtějí se probojovat do top 6 za účelem pouštění zápasů? To mi moc logiky nedává....

Reagovat
KingMaster13

A co zase mají dělat? Mají prohrávat? Když Baník a Zlín se teď tak rozpadli, že prostě i kdyby Liberec udělal už jen 2 výhry tak je asi přeskočí. Já si myslím, že to 6. místo nikdo nechce ale vypouštět zápasy kvůli tomu nebudou.

Reagovat
ondrasch77

Já samozřejmě věřím ve "zdraví" soutěže, takže chci věřit, že všichni hrají naplno a nakonec se ukáže (i pro příští ročníky), jakou má nadstavba skutečnou moc...

Reagovat
KingMaster13

Jako Baník a Zlín padají, protože není kvalita no. Naopak Bolka a celkem i ten Liberec se vyzbrojili, takže jdou logicky nahoru ale opravdu to 5. a 6. místo si myslím že bude černej Petr jako svině, pokud třeba před nima nebude na dosah vy. Pokud ale na vás budou ztrácet 7 bodů před začátkem nadstavby tak to mohou vše pustit úplně v klidu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

A Opava perfektně

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Baník zbytečný klub a Sralta

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav

Reagovat
ratusek

Tak už jen 3 body, to ještě promrdáme

Reagovat
Pride

No to by musel začít Liberec hrát fakt dobře. Teplicím nevěřím a Zlin je strašně trapnej, ten se tam už nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Nás přejede Karviná jak parní válec, křídla a střed zálohy neexistuje, hrajeme nejhorší fotbal historie ligy a ty myslíš na šestku ...Jako je to možné, že to dáme i s tím našim hnusem, ale jestli v takovém Edenu nedostaneme desítku, tak budeme rádi...

Reagovat
ratusek

No taky se zamýšlím, co je horší. Hrát střed o ničem a dostat od Opay a Slovácka nebo první šestku a dostat výprask od všech

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to Opava a Slovácko nedají, budou 11. a 12. Ve skupině střed budeme my, Zlín, Teplice a Sigma, na Sigmu aspoň super výjezd, dostaneme tam trojku, u nás 0:0 a cca 15.5. konec téhle jarní trapárny...Fakt jsem znechucený, takhle jsem naposledy byl na podzim 2015, kdy jsme bankrotovali, nasbírali jsme 4 body po podzimu a každý si s námi vytíral prdel...Od té doby aspoň snaha a výsledky úměrné ke kvalitě kádru, pod Kučerou i občas fajn fotbal, ano dost naivní, ale dělali jsme fotbal...Teď jsme zase akorát tak trapní...

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Hlavně jestli nepřijde v létě radikální obměna kádru a výměna trenéra, tak se o nás velmi vážně obávám

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že přijde...Na co jiného už by měli čekat? Když Brabcovi to jde i hodně do peněz...Jsem si jistý, že se dá větší šance mladíkům a že přijdou i posily perspektivnějšího věku...K tomu bude třeba trenér samozřejmě.

Ale i tak budeme patřit k outsiderům soutěže, přinejlepším někde k 9. místu, revoluce v kádru samozřejmě přinese delší čas sehrávání, pořád by to ale bylo lepší než kdybysme nechali Páníka a jeho koně v čele s Kubíkem v týmu, kvůli jejich inteligentním proslovům, srdcařství a u některých kvůli hezkému CV (asi víš jaké hráče tímto myslím)...Ale teď máme před sebou ještě celý měsíc tohohle jara, léto je ještě fest daleko, ztrapnit se před republikou můžem ještě několikrát...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Han střelil první

Nepromrdáme

Reagovat
Kuchta

Bolka

Zlín zkušený sešup do prostřední skupiny, kde má větší šanci na EL --> Pivarník

Reagovat
Mr.Mike

Ono když budem případně třetí po 30ti kolech tak hrajem poslední kolo v Edenu

Bejt u oslav titulu Slavie to bude fakt sladká tečka za další sezonou na h*vno

Víc černej scenář snad ani nejde.. A to Slavie bude tak nahecovaná, že bych se ani nedivil, když nám naložej solidní příděl

Reagovat
Salfovic

Tak třeba je v tom zápase ještě připravíte o titul.

Reagovat
Mr.Mike

Byla by nadhera takhle si to v poslednin kole na fera rozdat o titul, ale to uz ho Slavie dle meho bude mit davno

Reagovat
Mr.Mike

To Ščasnej fakt neviděl, že má Bolka tu levou strabu fskt marnou, že tam nemohl přesunou aspoň Karlssona, když už nic jinýho

On tam hraje se střednim záložníkem a Zahustelem, kterej by nebyl platnej i kdyby tam nehrál proti němu nikdo

Reagovat
Kang & Kodos

Ta levá strana byla furt otevřená. Nakonec jsme z ní stejně dostali góla, protože Zahustel byl bůhvíkde.

Reagovat
ratusek

Vy mít trenéra tak by to bylo ono. Jsem zvědavej na příští rok, má to převzít Horňák?

Reagovat
Mr.Mike

Mě by se nejvíc zamlouval stejně asi Martin Hašek.. S Rosickym by si mohli rozumět co se týče skládání kádru.. Ale těžko říct jestli bude chtít Zdenda pryč.. Myslim si že pokud fakt vyloženě nevyhoříme tak padáka nedostane.. Zas budou řeči typu, že věří, že ná týmu co nabídnout a že jaro ukázalo potenciál atd..

Reagovat
ratusek

Napsal.bych že Křéťa nemůže být tak slepej a blbej, ale dokazuje, že je. Hašek nevím jestli je správná volba,

Reagovat
kilobyte

Zahustel by Karlssona stejně ubránil.

Reagovat
Frank Lampard 8

Sigma Yunis konečně gól v lize

Reagovat
Blasphemer

MM8

Reagovat
db18

Fanoušek čínskýho klubu řve na Nguyena že si dá M45 bez koriandru...

Reagovat
smazaný uživatel

Kterýho?

Reagovat
Posledni Kovboj

kteryho Nguyena, nebo kteryho klubu?

Reagovat
GabrielBatistuta

Kterýho koriandru.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak koriandr je nechutnej vsechen

Reagovat
db18

Toho v brance.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebudou rozhodující 2 body

Reagovat
ratusek

Prosímtě, ikdyby Plzeň yhrála tak 7 bodů je v cajku

Reagovat
KingMaster13

No jenže pak může přijít ztráta v derby, který hrajeme po Chelsea.

Reagovat
djiros

Doma je smaznete. Dočkal, neDočkal. Ano bude to po Chelsea a Sparta se zvedla. Přesto si myslím, že kvalita a šířka kádru je na vaší straně. Navíc v derby únava půjde stranou.

Reagovat
KingMaster13

Já se bojím, že se to projeví, navíc oni mají v týmu dost destruktivních typů jako Hašek, Frýdek, Costa, čímž se bojím že se vymaže naše fotbalovost. Ale uvidíme no

Reagovat
ratusek

Navíc ve vzájemném zápase s Plzní je zase zesměšníte

Reagovat
KingMaster13

Jako snad jo, na to taky trochu spoléhám, že bychom doma proti nim urvali 3 body

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nguyen je výbornej, klidnej, jistej. Toho ještě dobře zpeněží.

Reagovat
skat

zpeněží - někdo jinej, jako v případě Dúbravky, tak i do budoucna Kozáka

Reagovat
PlackaSKS

klasika po repre pauze, kdy půlka hráčů tahá nohy no... nicméně i tak to nebylo až tak špatný, nguyen zachytal skvěle... kozák se mi sice líbí jak hraje, ale zase bych takovou "svini" v týmu nechtěl, tak snad půjde do zahraničí. škoda, že přijel zrovna liberec a ne odevzdanej soupeř jako byl třeba posledně baník. teď doufat v další zaváhání plzně a že derby dopadne líp než dneska...

Reagovat
KingMaster13

Pozitivní je, že na Spartu jsme přidali bod, jelikož ty byli teď hodně najetí. Jinak mě se ten výkon od nás líbil, myslím si, že jsme měli daleko horší zápasy ale bohužel nepadalo to tam. Jinak na konci mi přišlo, že Liberec už celkem šlapal vodu a kondičně jsme je porazili. Opravdu škoda, že si nepohlídali ten roh a dostali gol defakto do 2 minut. Jako ale tohohle jsem si u nás všiml častěji, že když dáme gol tak vypneme, dneska jsme poprvý zaplatili

Reagovat
PlackaSKS

tak to je klasika u vícero týmů. bod si dneska zasloužili, nezlobim se nijak vyloženě ani za náš výkon.. ale jsem přesvědčený, že nebyt to po repre pauze nebo být to jiný soupeř, tak jsme přidali dva další no... na konci jsme na tom fyzicky byli rozhodně líp a to proti v tomhle směru nabušenýmu liberci. nicméně na to se nedá vymlouvat. vyhrávat se nedá pořád, výkon nebyl nijak mizerný... tak přiště. zatim udělala radost aspon ta sparta no. a vlastně i baník vzhledem k tomu, že to bylo derby a třetí místo už urvat nemůžou. snad zejtra bohemka mile překvapí no.. ale tomu nevěřim ani trošku, plzen je pravděpodobně smete

Reagovat
KingMaster13

Nesmete....pohlídá si vítězství 1:0 Jako trošku mě ale štve, že teď budeme hrát derby po Chelsea a po návratu z Anglie do Zlína, to jsou fakt takový 2 zmrdský zápasy kde se dá v pohodě ztratit

Reagovat
PlackaSKS

dá no.. ale zase ten kádr je hodně široký. dnes jsem se třeba divil, že nehrál odzačátku olayinka. a hlavně el je pořád lepší než repre pauza, kdy každý odjede někam jinam a neni s kym trénovat. po zápasech s chelsea bude aspon ten tým pořád pohromadě, takže tam by takový rozdíl být nemusel.. snad

Reagovat
KingMaster13

Bojím se, že bude extrémní vyčerpání. Jediné pozitivum je, že když neztratíme v zápasech jako je Dukla, Zlín a Olomouc, tak nás Sparta už nemusí zajímat. Jediné co oni mohou je uškodit nám v boji s Plzní

Reagovat
PlackaSKS

no já spartu řešim jenom z pohledu souboje o první místo s plzní vyčerpání.. oproti dnešku může hrát zezačátku olayinka, hušby (za odměnu), král, van buren, baluta, michael.. do toho souček, bořil nebo coufal únavu téměř neznají... dva zápasy za týden by nemusely byt tak extrémní zátež když to nebude jako ten druhý se sevillou. a to nebude, protože chelsea nás smete

Reagovat
KingMaster13

A co když doma ukopeme třeba 0:0?

Reagovat
PlackaSKS

tak nás venku stejně smetou

Reagovat
KingMaster13

Vyřadili jsme Sevillu sakra, to už není tolik levlů od Chelsea. Vzhledem k tomu v jaké pozici Chelsea je a jaká tam panuje atmosféra, tak si myslím že jí můžeme dost nehezky zavařit

Reagovat
PlackaSKS

já jsem pověrčivý... před sevillou sem řikal, že dostaneme na prdel, hodlám to řikat i ted ale kdyby se plánovalo jít to někam sledovat... rád bych se přidal

Reagovat
Losinho

Jsem rád, že nejsou lupeny - letos jsem byl na Jablonci, Kodani a teď Liberci..

Reagovat
KingMaster13

Už nechoď, co ti na to mohu víc říct

Reagovat
Losinho

Váhal jsem nad Karvinou, ale bylo by fajn obhájit, tak zůstanu doma

Reagovat
KingMaster13

Hele jestli fakt máš tohle prokletí, tak ačkoli to zní krutě tak na to zatím kašli a buď to probouráš na začátku nový sezony a nebo až třeba budeme mít jistotu titulu.

Reagovat
Losinho

Ono je to ještě lepší, xkrát jsem byl i jako "nezaujatej" na Letný a nepamatuju si, že by tam někdy Sparta ztratila (několikrát EL, dva zápasy s Plzní atd.)

Jo a první sezóna, na kterou jsem neměl permici byla ta, kdy jsme skončili 5. a dostali se do Evropy

Reagovat
Posledni Kovboj

s tou Letnou to je osud, snazi se ti neco naznacit

Reagovat
Losinho

"na Letnou by Losinho mohl chodit častěji"

Reagovat
KingMaster13

No tak na Letnou nechoď, mě by tam třeba nikdo nedostal

Reagovat
Losinho

I derby jsme tam dvakrát promrdali vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

ok, známe viníka. osobně hlasuju pro lynč!

Reagovat
KingMaster13

Zavřít ať nás nestojí titul, pustit až po sezoně

Reagovat
PlackaSKS

přijdou další sezony, viděl bych dlouhodobější řešení... snad jde na sraz

Reagovat
KingMaster13

Jednou se to prolomí..... a my mu pomůžeme Já měl jednu dobu taky strašně bídnou bilanci a to hlavně v pohárech. A letos když jsem pokaždé byl v Praze na poháry tak jsme ani jednou neprohráli

Reagovat
PlackaSKS

Se mnou se zase nevyhráva venku no.. nikdy a nikde vyjma letny. Všechno ostatní v rámci ligy je bída..

Reagovat
KingMaster13

Já třeba jednu dobu nesměl nosit dres, protože nosil smůlu. Tak jsem si počkal a taky jsem to s ním zlomil a už je to v pohodě

Reagovat
PlackaSKS

důležitý je to překonat no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas

Reagovat
Losinho

Reagovat
PlackaSKS

No nebrec, na to teprve dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Jo takhle, to chápu. Jako já si myslím, že taky vypadneme ale nemyslím si, že dostaneme nařezáno... to je celý

Reagovat
ratusek

Ve.Zlíně?.to. fakt nehrozí ti jsou na tom ještě hůře než my

Reagovat
Losinho

Sparta už nás vůbec nemusí zajímat.

Reagovat
KingMaster13

I kdyby nás porazila 2x tak máš pravdu Nicméně může nám dvěma porážkama řádně uškodit

Reagovat
Losinho

Tak jasně, to i Zlín aspoň že máme Spartu dvakrát doma.. to bude dobrej penaltovej rozstřel

Reagovat
KingMaster13

Tak ale přeci jen ten Zlín se líp poráží

Reagovat
Losinho

Video

Reagovat
Kang & Kodos

Ten boj o 7. místo bude hodně zajímavej. Aby se do top šestky nakonec omylem nedostaly Teplice

Reagovat
KingMaster13

Nejlepší by byla Bolka. Hraje dobře a zároveň z toho 6. místa by nehrozilo že nějak ukope poháry haluzácky

Reagovat
PlackaSKS

zatim z těch týmů spolu s boleslaví hrají nejlíp, tak proč omylem

Reagovat
KingMaster13

Jako ale upřímně furt bych raději v nadstavbě jel do Teplic či Boleslavi než do Ostravy.

Reagovat
PlackaSKS

tak o tom žádná... stejně jako radši do ostravy než jablonce

Reagovat
ondrasch77

Můžeš být v klidu..., Řepka ani Abrc už za Vás nehraje

Reagovat
Losinho

Do smajlíku jsem si říkal, jestli nejsi ohledně Sparty zbytečně negativní.

Reagovat
Logan

Jako v tý prostřední skupině mají týmy teď docela slušnou formu a já bych docela tipl, že o šestku se ještě popere Olmik, což by mi vůbec nevadilo, ti aspoň nebetonujou a hrajou fotbal. I Liberec může ještě přeskočit Baník.

Teplice si myslím že ne.

Reagovat
Greny

OT : zapinat ČT Sport fantasticka podivana

Reagovat
C-M@ster

Wtf? Však tam tancujou takový ty divný tance

Reagovat
Greny

Však ironie... Za chvíli by tam mohli davat nějaký Ms v chlastani nebo já nevím co

Reagovat
C-M@ster

Aha, já myslel, že jsem to prošvihul a že tam třeba bylo něco předtím.

Reagovat
ratusek

MS v chlastání.by bylo.rozhodně lepší

Reagovat
Greny

Tam by Česko mělo želízka v ohni..

Reagovat
smazaný uživatel

Šimák s Feninem by obnovili reprezentační kariéru.

Reagovat
Greny

Pacanda by to vyhrál v suchým triku

Reagovat
PBLead

Reagovat
Azazelo RD

Hovno. Štajner to vypije dřív, než vámi zmíněné buzny přijdou.

Reagovat
Losinho

Tak nemůže jít 24/7 panorama.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cekal sestrih zapasu Bolky se Spartou.

Reagovat
Coutinho10

tak bohužel vyhrávat se pořád taky nedá, ale trochu tam je zklamání, protože nakonec těch šancí hlavně ve 2. poločase bylo dost, ale ten jejich brankář je celkem podržel a hodně povedených střel dokázal vyrazit (hlavně v úplným závěru). Je ale potřeba i uznat, že Liberec je kvalitní tým a tak jednoduše řečeno to byl těžší zápas než ty předešlé ligové, takže jenom škoda, že když jsme ten gól konečně dali, tak že jsme to už neudrželi, protože velké týmy by měly udržet zápas, když se dostanou do vedení v závěru zápasu....škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Btw si myslím, že to všechno směřuje k tomu, že 6.misto nikdy chtít nebude a budou úmyslně zápasy pouštět..

Reagovat
Greny

Já jsem docela zvědavěj jak to bude s Kangou dál.. podle mě nastoupí až v derby... A pak podle toho zda v derby dostane kartu

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby v derby dostal 12. kartu, tak by to bylo ideální. Teda ideální by bylo nedostat žádnou, ale nebudu tady řešit sci-fi scénáře. Po derby máme doma Karvinou a venku Opavu. Tady musí bejt šest bodů i bez Kangy, i když v Opavě to určitě nebude nic lehkýho. A protože na 99% budeme po 30 kolech třetí, tak první kolo nadstavby budeme hrát doma s 5. týmem. Což je zápas, kterej bude hratelnej i bez něj

Reagovat
Losinho

Franzovi to necháte

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jděte s tim už do prdele

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

aneb: Chceme Karvinou v 1. lize

Reagovat
smazaný uživatel

A za par let tam odejde trenovat Šilhavý, vybuduje tam tým z Frýdka, Hanouska, Plechatýho a Dočkala, kterých se Sparta po čistce zbaví. Po něm přijde Vrba vyhrajou ligu a dovede je do LM a kruh se uzavře.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

OT : na Slovensku mají odvoleno .. vyhraje ta ženská?

Reagovat
ZB 07

Jistě.

Reagovat
Greny

Už je na case, aby ženský začali dělat a chlap se mohl v klidu válet v hospodě a čumět na sport...

Reagovat
ZB 07

A kritizovat, jak to ta ženská dělá blbě. Taky by to chtělo takovou Čaputovou u nás...

Reagovat
Kang & Kodos

Však Bobošíková nebyla nikomu dobrá

Reagovat
Greny

Ženská ne pí..

Reagovat
Kang & Kodos

Snad ne, to bude hrozná ostuda, až budou stát se Zemanem vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Zeman stát rozhodně nebude.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Online: První cesta nové prezidentky Slovenska Čaputové povede do Česka

...tak na prvni pratelak v sezone si proste vyberes outsidera...easy win

Reagovat
ZB 07

Btw, ta volební účast tam je strašná ostuda.

Reagovat
bobis21

Počkej pár týdnů a uvidíš účast ve volbách u nás

Reagovat
lampas

Prezidentské volby budou až v lednu 2023

Reagovat
C-M@ster

Kdo ví jestli.

Reagovat
lampas

Tomu kriplovi zase narostla druhá brada, takže tohle funkční období doklepe...

Reagovat
C-M@ster

Ten musí mít všechny orgány tak zhuntovaný, že tomu nevěřím...

Reagovat
lampas
Reagovat
meno

Je má naložený v lihu. Kdyby přestal chlastat tak umře

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
bobis21

já taky neříkal nic o prezidentských. Řekl jsem jen "volby" - nejbližší budou 24.-25. května.

Reagovat
C-M@ster

Jo, ale tak evropský u nás lidi neberou tak vážně.

Berou to tak, že naši zástupci jsou tam jen kapka v moři a nemají šanci nic ovlivnit, je to daleko, jedná se tam o blbostech, který nás stejně ovlivňují jen nepřímo. Většinu kandidátů průměrnej volič ani nezná.

Reagovat
bobis21

Já vím že se tady některým nechce tam volit. Jen jsem narážel na to že "volební účast je strašná ostuda" ve srování s tím, že se u nás očekává ještě nižší za pár měsíců.

Reagovat
C-M@ster

Notojo, ale prezidentský u nás volilo víc a i do EP bude vyšší jak na Slovensku beztak.

Ono je mnohdy lepší nejít volit než volit neinformovaně.

Reagovat
mistr129

Nesnáším “je jedno koho budete volit, hlavně k volbám jdete”

Reagovat
andrew96

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
kilobyte

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lampas

To je jak srovnávat návštěvnost na přátelák a LM

Reagovat
bobis21

Za přátelák by se v tomto případě měla považovat spíše volba prezidenta...

Reagovat
Losinho

Ale nemůžeš srovnávat volby do EP a prezidentský, že jo

Reagovat
bobis21

No volby do ep mají mnohem větší význam. Prezidentské jsou naopak nejzbytečnější, protože prezidentova role je dle ústavy víceméně jen "úsměv a mávat"...

Reagovat
ZB 07

To sice jo, ale srovnávat volbu hlavy státu s volbami do EP je nesmysl. A sice pravomoce prezidenta jsou Ústavou velmi omezený, ale reprezentativní funkci bych určitě nepodceňoval. Protože ve chvíli, kdy si zvolíš za prezidenta extremistu nebo dementa, tak to může udělat v zemi neskutečnej bordel.

Reagovat
bobis21

Já neříkám že jsou ty volby k ničemu, já sám se jich účastním. Ale nepodceňoval bych ani důležitost voleb do EP. Podle mě jsou ještě důležitější než ty prezidentské (pořád samozřejmě hluboko pod volbami do parlamentu).

Reagovat
lampas

Volby do EP v ničem důležité nejsou, protože Evropský parlament sám o sobě nemá žádnou pravomoc, kromě jmenování šéfa Evropské komise. Prezident naší republiky je svými pravomocemi oproti EP defakto diktátor (myšleno v rámci dané instituce, tedy ČR/EU).

Reagovat
bobis21

vždyť EP má velmi podobné pravomoci v rámci EU jako má parlament u nás, když radu a komisi budeš považovat za ekvivalent vlády. EP má v pravomoci přijímání právních předpisů, schválení rozpočtu, fungují jako kontrolní orgán komise apod.

Reagovat
lampas

Rada není ekvivalent vlády, dá se trošku nadneseně považovat za ekvivalent Poslanecké sněmovny u nás a EP při vší dobré vůli je tak na úrovni Senátu, pokud to máme takhle porovnávat. A to EP na rozdíl od Senátu u nás nemá nárok předkládat návrhy zákonů (směrnic).

Reagovat
bobis21

senát zase nemůže sám o sobě legislativu zastavit, EP ano. Navíc může udělat do té legislativy navržené komisí jakoukoliv změnu. EP má vlastně dnes největší pravomoce co kdy měl - původně to byl pouze poradní orgán a každou další smlouvou se jeho pravomoce rozšiřovaly ...

Samozřejmě že bych rád ty pravomoce ještě rozšířil, ale říkat že nemá žádné prostě není pravda.

Reagovat
meno

Volby do EP jsou nejdůležitější ze všech. Prezident je nejmíň důležitý a kdyby byl institut prezidenta zrušen, vůbec nic by se nestalo.

Reagovat
Losinho

Což z hlediska účasti ale vůbec nic neznamená..

Reagovat
Salfovic

Tedy tohle tvrdit potom, co Zeman už všechno předvedl díky jeho tvůrčímu výkladu ústavy

Reagovat
bobis21

však on taky neplní funkci prezidenta a několikrát tu ústavu porušil. Jenže Zeman s Babišem si můžou dělat co chtějí, protože kdykoliv řekneš že porušili zákon, tak jsi hned marxista placený Šařišem.

Reagovat
ZB 07

No a právě proto jsou volby prezidenta tak důležitý

Reagovat
bobis21

ale pořád ne tak důležité jako ty do EP podle mě

Reagovat
Salfovic

Tak na tento názor máš samozřejmě právo, ale už jen z volební účasti je patrné, že je menšinový.

Reagovat
andrew96

Nemůžeš srovnávat prezidentské volby s eurovolbami, byť i tak je ta účast mizerná

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak já se nedivim. Vždyt pulka Slovenska jsou beztak cikánský ghetta, a tam se bojí i pošta doručovat volební lístky

Reagovat
C-M@ster

(♥_♥)

Slovensko se bude sjednocovat, ČR dál rozdělovat. Závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje žádná názorové sjednocená země a ani to není žádoucí.

Reagovat
C-M@ster

Nemusí být názorově sjednocená... ale srovnej si, jak to bylo za Havla a Klause... a jak je to od nástupu Zemana.

Mně by stačilo, jak to bylo předtím.

Reagovat
Azazelo RD

Za Klause v jakým smyslu? Napadá mě jen, že mohl sjednocovat maximálně tím, že ke konci už sral všechny i své bývalé příznivce.

Reagovat
Salfovic

Klaus byl náhodou dobrej prezident, jen si to posral tou rozlučkovu amnestií.

Reagovat
lampas

Reagovat
mistr129

Reagovat
Azazelo RD

Já netvrdím opak. Akorát mi přijde, že byl dobrý prezident pro tu druhou stranu, která se tu tolik nevyskytuje. A další věc je, že ty svoje excesy měl často v nepodstatných věcech, tak to tolik nebilo do očí jako dnes u toho kripla.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Dobre nevím.

Zvolen byl díky tomu, že se uplatilo pár poslanců, v Evropě šířil dezinformace o globálním oteplování, ostudu udělal s kradením propisky, několik doktorů vypovědělo, že za nima přišli pacienti, co měli na hradě domluvenou milost, když jim napíšou určitou diagnózu a amnestie pro tuneláře to korunovala.

Nicméně z pohledu občana jsem se nevnímal jako poškozenej tím, že prezidentoval. Nepoužíval rozeštvávací taktiku pro dosažení politickejch zájmů.

Vsoučasnosti je to jak psí zápasy, kde do obou psů jejich pán dává elektrošoky, aby se vrhli proti sobě a on se mohl smát.

Reagovat
andrew96

Rozhodně se do státnické a reprezentativní role stylizoval lépe než "lidový" Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Klaus byl na stupnici od 1 do 10 silnější 4.

Reagovat
meno

Jo. Bude výborná, přeju jim jí a nám nejpozději v roce 2023 někoho podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mirek na tenisu

Úžerníka (lichváře - pro neznalé slovenčiny) Kisku, střídá okrasa neziskovek, sluníčkářka a vítačka krimigrantů Kaputová

Reagovat
meno

Kiska měl za své působení na postu prezidenta jenom 2 přešlapy. První s letadlem, kterej by si obhájil a druhej s názory na Turecko.

Čaputová je dlouhodobě občanská aktivistka, bojovnice proti korupci, zkaženým vládnoucím strukturám a ochránkyně životního prostředí, což je téma číslo jedna celosvětově. V roce 2016 získala Goldmanovu environmentální cenu (obdoba NC pro environmentalně orientované lidi) za 14 letý boj proti skládce, za kterou stál mimojiné i Kočner, který neváhal nechat zabít Kuciaka.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Blasphemer

czech political chatbot v2.0

Reagovat
Blasphemer

Tam můžou ženský volit? A dokonce i kandidovat...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fabec1222

ženská u plotny > ženská v politice

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/OndrejNovacek/status/1112015418154278913

Jestli tenhle zoufalec nebude v létě hledat novej klub, tak už nerozumim ničemu

Reagovat
KingMaster13

Příští týden dá gol a bude mu smlouva prodloužena Týden na to nám vyhraje derby

Reagovat
Losinho

Nita, Costa tak to je dobrá parodie

Reagovat
Salfovic

Kam to ten Costa běžel

Reagovat
F.Torres

Ten je ještě lepší jak ten zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Costa je tam super. Prostě jako na vesnici a ještě málem chytil

Reagovat
Posledni Kovboj

to je mamrd

Reagovat
Greny

Costa? Ten od toho hráče utekl na brankovou caru

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější na tom všem je, že naše vedení je schopný prodloužit mu smlouvu z toho důvodu, že se v létě nepovede sehnat pravýho beka.

Reagovat
Salfovic

Koukám, že dal letos Matějovský v lize více gólů, než za těch sedm let na Spartě

Reagovat
C-M@ster

Možná to souvisí s:

„V poslední době mi třeba ve Spartě trenér Ščasný vyčítal, ať se nesnažím dávat pořád jen finální přihrávky, ať balon klidně držíme déle, víckrát si ho obehrajeme a prostor se otevře. To mi ale přijde jako házená, bavili jsme se o tom i s klukama. Podle mě je potřeba do hry občas vložit něco překvapivého, riskantního. Mužstvo potřebuje kreativní hráče, kteří to vezmou na sebe a budou chtít takovou věc udělat. Já hodlal být vždycky jedním z nich.”

Tak se asi víc dostává do koncovky.

Reagovat
Miguel19

Konečně Beauguel a ne to kopyto Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace, Beaguel me rozstrilel na sracky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tahle Bohemka je fakt sympaticka. Mladi behavi hraci, nevzdavaji to, makaji. Hasek je sice placka, ale dela svoji praci dobre. Snad ho podrzi a verim tomu, ze kdyz udrzi plus minus stejnej kadr dva tri roky pohromade, tak budou v prvni sestce.

Reagovat
KingMaster13

Oni tam mohla být klidně i letos ale hrozně pálily šance, dost utkání nezvládli v závěru a dostali se pod psychickou deku, ze které se blbě dostává. Jak ale říkáš Hašek je kvalitní a měli by ho podržet, v Bohemce odvádí penzum práce. Navíc i těch prodejů..... nepamatuji kdy Bohemka prodala tolik hráčů jako za poslední 2 roky, takže jim musel i solidně vydělat

Reagovat
Salfovic

Jenže Bohemka ten kádr prostě neudrží.

Reagovat
Blasphemer

Alespoň ten bod si dneska zasloužili. Dlouho mi nebylo tak líto soupeře.

Reagovat
kilobyte

Bohemka nemá šanci ten kádr udržet. Nedávno jsem viděl video s Kazmou v Bohemce, které ji bohužel dost vystihuje. Kazma přišel do šatny a chtěl vyburcovat ostatní a začal řvát zkurvená Sparta a všichni byli zticha. Tak se ptal co je a dostal odpověď, že půlka z nich je ze Sparty. Tak začal řvát zkurvená Slavie, ale zase bylo ticho. Tak se zeptal co je a dostal odpověď, že půlka z nich je ze Slavie.

Reagovat
Uwe háže buly

To video přece nemužeš brát vážně.

Reagovat
kilobyte

Jasně že je to vtip, ale podle mě to Bohemku vystihuje. Protože většina jejich hráčů prošla akademií Slavie nebo Sparty a kdyby dostali šanci, tak jdou hned pryč. A finančně ty hráče taky neudrží.

Reagovat
Blasphemer

T píčo, to byl zase porod. Hořava je strašnej klaun, třikrát tam Bohemce vykouzlil přečíslení, točí se tam jak kýbl pod jezem při každým zpracování a z první balón není schopnej dát ani jednou za zápas snad.

Kayamba je fakt chudák, koukat z lavičky na takovýho střelce jako je Petržela, to musí bejt myšlenky na sebevraždu.

Vrba se snad už vidí v Baníku nebo ještě dál na východě, jinak si to fakt neumím vysvětlit. Kdokoliv jinej už by za takový jaro letěl.

Reagovat
KingMaster13

Porazili jste na jaře nejsilnější tým střední Evropy a ty by jsi vyhazoval Vrbiče? Ok no

Reagovat
Blasphemer

Já ho nevyhazuju, ale určitý chyby dělá pořád dokola (ten Hořava už je fakt do očí bijící) a už mě to sere.

Fakt mi přijde, že ho to tady už ani nebaví.

Reagovat
KingMaster13

Jo tak z toho mám úplně stejnej pocit. Přesně takhle v píči to měl i Mourinho když končil v MU.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

My ho nevyhazujem, ale hráči ho odsud asi do konce sezony vyštípou... (buď do Opavy, jestli bude chtít "domů" - a nebo do Dobřan).

Reagovat
Blasphemer

Taky sem slyšel, že to v kabině nebude asi úplně ok, ale nechtělo se mi tomu moc věřit. Poslední výkony tomu ale naznačujou.

Reagovat
db18

Já teda nevím, jak to je v kabině, ale nevěřím, že to perfekcionistu Vrbu nesere, když na to hráči takhle mrdaj...

Reagovat
Blasphemer

No, to já taky ne. A takový povídačky se vyrojí vždycky, když se pár zápasů nedaří, takže to je třeba brát s rezervou.

Reagovat
kilobyte

Luhového módní policie ho odstřelila.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/YM36P

Harém pro tebe

Reagovat
db18

Dobrá schíza po konci

Hráči vypustí zápas od 20. do 80. minuty a pak se diví, že je někdo nespokojený... a jediný Hubník jde před fanoušky, i když vůbec nešlo o nic hroznýho (jenom "kluci bojovat")

Jinak Bogy super... naopak Hořavu by už měl odvát vítr... a Řezník je doufam ještě jednou seřve v kabině...

Reagovat
Blasphemer

Řezník je tam dobře plísnil dneska, nic jinýho si taky nezasloužili.

Reagovat
dinss

Hořava tragik a hraje jenom kvůli tomu, že kouří Vrbovi. Kayamba je odstřelenej za to, že se jako jeden z mála snažil hrát. Ať jde Vrba do píči, jestli bude furt vsázet na ty svoje.

Jak hrál Řezník?

Reagovat
Blasphemer

Docela podporoval útok a dozadu moc kokotin neudělal. A hlavně hrál celej zápas naplno, což dneska bohatě stačilo k tomu, aby se dalo říct, že byl jeden z těch lepších.

Reagovat
dinss

Ale furt je mi líto Havla...ten kluk na to má ale přes Limbu si nezahraje.

Reagovat
db18

Na beka nemá... na křídle hrál parádně. Ale tam Vrba radši bude dávat Petrželu, Kovaříka a Ekpaie...

Reagovat
dinss

Ale má...

Reagovat
Blasphemer

Neumí bránit. Což se dá u obránce dá považovat za velkej nedostatek.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

To si přesně nemyslím.

Reagovat
Blasphemer

Hele, on je mimo hlavně pozičně a dost často se nestihne vracet než že by třeba prohrával souboje nebo se nechal obcházet 1 na 1. Prostě to vypadá, že mu ty návyky obránce naprosto chybí.

Reagovat
Salfovic

Rajtoral byl ale to samé.

Reagovat
Blasphemer

To si úplně nemyslím teda. Rajtoral měl samozřejmě taky plusy hlavně v ofenzivě než v defenzivě, ale to "svoje" si odbránil. Tak splašeně jako Havel tam po tý lajně rozhodně nelítal.

Reagovat
db18

...i když, on se naopak proti těm lepším hecne a má spíš problém s těma kopytama (jako je Zahustel, atp.)

Reagovat
Kang & Kodos

Někdo, kdo má problém se Zahustelem, by neměl hrát profesionální soutěž

Reagovat
kilobyte

Se Zahustelem má problém i Zahustel.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Jak píše Wili, určitě je lepší na křídle. Na beku maximálně proti hodně slabým soupeřům.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Na Řezníkovi mne pořád sere, že se po ofenzivních náběhu odmítá vrátit zpátky, takže pak stojí ve vápně tři minuty v ofsajdu a Kopic/Petržela/Kayamba se tam musí točit kolem své osy na balonu, než to mají komu dát)...

...ale jinak hrál dobře, samozřejmě to vyšperkoval ještě tím zachráněným gólem.

Reagovat
dinss

To jsem zrovna viděl.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/DM3bS konečně někde sympatické choreo, jaká to příjemná změna proti těm ohavnostem na choreografiich v Pšonsku

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou bílý, takže gut.

Reagovat
Posledni Kovboj

to je Kalousek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vlastně tipujete ve zbytku sezóny druhé ligy? Podle výsledků Hradce, 0:1 s Varnsdorfem a Jihlavy, která prohrála ve Vítkovicích, mě tak trochu napadá, jestli to nebude fraška a těhle "překvapivých" výsledků nebude ke konci sezóny víc...Myslím, že na ligu jsou připraveny Budějovice, celkem fajn stadion, finančně by to mohli zvládat +- v pohodě na té nižší úrovni, stejně tak Zbrojovka, takže 1. Budějky, 2. Brno? A o třetí flek to bude bitva a získá ho ten tým, který bude méně špatný? Má na to Jihlava finančně, stejně tak Ústí? U těch dvou klubů by nebyl problém se stadionem. Kde by hrál Hradec ligu? V Olomouci? Liberci? Někde v Praze? Vyplatilo by se jim to i když ta tradice tam je? Je reálné, aby měli do roku stadion na úrovni? Asi moc ne, asi určitě...Pardubice jsou podobný případ, tam není ani ta tradice...Varnsdorf taky, Vítky mají stadion, ale je to prakticky naše farma s pár stovky diváků, ostatní už jsou bez šance i teoreticky...

Jen si říkám, jestli to tedy nebude pro jeden z těch týmů v baráži, kdyby teda Budějky postoupily přímo a Brno v baráži vyzvalo 15. tým z ligy, jen dva zápasy navíc, kde nasadí mladíky a hráče z lavičky, půjdou si jen tak zahrát fotbálek a třeba Příbram je dvakrát jasně deklasuje...Jestli je to vůbec důstojné...

Další sezónu teoreticky, kdyby šly Budějky a Brno do ligy, tak Dukla s Karvinou ve druhé + ten zbytek, Dukla pravděpodobně prodaná, fungovala by pravděpodobně jako farma, co s Karvinou nikdo moc neví, stadion v Hradci je asi nesplnitelný úkol, peníze v Ústí a Jihlavě nevím, jestli se najdou, ve Vítkách asi určitě ne, že by se stavěly nové stadiony někde jinde o tom jsem neslyšel...

Když si vzpomenu na tu kvalitu druhé ligy v sezoně 2016/17, my, SFC, Sigma, Budějky, dobré návštěvy, dobrá kvalita soutěže...

Reagovat
Mirek na tenisu

Poctivá analýza. Taková upřímná až starostlivá mám na ni jedinou odpověď a možná řešení: první liga pro dvanáct klubů. Už dávno to pochopili ve Skotsku, Rakousku, Šwajcu...Přibylo by atraktivních špílů a ubylo starostí, na kterém stadionu bude hrát v případě postupu Budějovice, Hradec, Ústí, Vlašim, Znojmo nebo nedej bože Varnsdorf. A po Příbramí, Karviné nebo Dukle (té tradice je sice škoda....ale realita bohužel) se taky nikomu stýkat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky , taky si to myslím, dvanáct klubů je pro českou ligu tak akorát, takhle by bylo 33 kol, derby S by se hrálo třikrát, nebo třeba zápas Baníku se Spartou, bitva o Slezsko, atd., takže by to televizně atraktivní určitě bylo a ani by se nemusel přidávat umělý prvek, nadstavba...Třeba 12. tým první ligy by sestoupil přímo, 11. tým by hrál baráž s 2. týmem z druhé ligy...To ale reálně asi nehrozí

Reagovat
kilobyte

Nebylo by lepší 22 zápasů základní část a pak to rozdělit na dvě skupiny a ještě 10 zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Může být, já bych v tomhle případě byl ale spíš pro klasiku, jak jsem psal. To je ale věc názoru...Asi se shodneme na tom, že v současnosti to úplně ideální není, hlavně co se týče druhé ligy a nad nějakou změnou by to chtělo možná uvažovat.

Reagovat
kilobyte

Jenže když se bude hrát třikrát, tak budou některé týmy znevýhodněni losem, že budou mít o jeden zápas doma méně. Navíc třeba letošní zápasy Plzně a Slavie jasně ukázaly, jak velká je pro ně výhoda hrát doma. A už vidím ty spekulace, kdyby třeba Plzeň hrála 2 zápasy doma proti Slavii a Spartě nebo naopak.

Reagovat
FruFru

To o Příbrami vezmeš zpět

Reagovat
Pablos

A jak to vůbec přesně je ? S tím, že poslední v první lize a první v národní ...to mají jistej prohoz mezi sebou, to je jasné. Ale ta baráž to je jak potom ? Druhý se třetím o tom, kdo bude pak hrát s 15. z první ligy ?

Reagovat
Greny

Poslední z ligy padá a první z FNL postupuje

A pak baráž doma venku : 2 tým z FNL vs 15. Z ligy a 3. Tým z FNL vs 14 z ligy

Reagovat
Pablos

oká dík.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
widlak

Vmanévrovat se do skupiny 7-10 bude ještě náročné. Je fajn, že se udělala menší mezera odspodu, ale nahoru bude potřeba trochu přibržďovat

Reagovat
Gunner14

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro titul v Plzni

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Bohemka mohla úplně v klidu 5 gólu

Reagovat
Shevchenko

Dát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

přemejšlel jsem, že bych po delší době koukl na FNL, když se nic nehraje, ale koukám, že na vedoucí tým ligy neni nikde na Fortuně stream

Reagovat
ZB 07

Je to na ČT.

Reagovat
Coutinho10

a jo diky ...ja prave koukal i na livesportu a nic o tv prenosu tam nebylo, tak jsem s touhle moznosti ani nepocital, kdyz zitra dava oba Mol Cupove zapasy, tak jsem si rikal, ze dnes asi fotbal davat nebudou

Reagovat
Greny

Twl stadion horší než v Blšanech a bída podobná...

Jen mě zajímá ale klíč jak ČT vybírá zápasy... Je tam a bude skoro pořád jen Ústí a Žižkov

Reagovat
Greny

A Červená pro Staňka jasná. ..

Reagovat
Coutinho10

nechal se trochu vyprovokovat no a celkem riskoval

Reagovat
Coutinho10

to nevim, ale dřív mi přišlo, že furt dávali Brno, Jihlavu apod. ne ?

Reagovat
KingMaster13

Dynamo 7 bodů a docela se na ně příští rok těším. V Budějkách mám část rodiny, takže to může být paráda

Reagovat
Coutinho10

maj to luxusně rozjetý...tohle pro ně byl hodně důležitý zápas a docela se na ně po tý delší době taky těšim

Reagovat
KingMaster13

Právě, vypadají zajímavě a hlavně věřím, že příští rok nebudou hned na padáka. Příští rok vyměnit Karvinou za Brno a mohlo by to vypadat dobře

Reagovat
Coutinho10

j uvidíme klidně bych viděl i nějaké nové týmy nebo někoho, kdo dlouho v lize nebyl, ale díky těm barážím to je hned zajímavější

Reagovat
Greny

OT: Němec : útok Ústí je takovej no řídkéj...

Dvě minuty na to.. hráči Ústí nejsou na hřišti cítit... Nebo tak něco...

Už je vyperte.. Kalous, Kozohorský, Karoch, Němec....

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Němec jim tam jako jeden z mála chodí i na druhou ligu, toho asi nevyhodí.

Reagovat
JessePinkman

Dynamo

Reagovat
Coutinho10

jinak mě celkem pobavila momentka po konci zápasu, kdy hráči Budějek šli poděkovat jednomu fanouškovi, který dorazil https://ibb.co/47WZP9L

Reagovat
Greny

Jako poděkování super .... Ale pokud tam není autem tak doufám že ho vzali busem zpět do Budejovic

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Sparticka skvele v poharu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

No rýsuje se nám finále Mol cupu buď se Spartou a nebo Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu beru

Reagovat
KingMaster13

Finále nejspíš asi na Strahově by bylo..... no zajímavý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele