FORTUNA:LIGA - preview 25. kola: Slavia útočí na rekord

02.04.2021, 08:59, aktualizováno 04.04.2021, 09:15
Previews
Slavia má prakticky jistý titul, prioritou pro ni tak nyní je první čtvrtfinále Evropské ligy proti Arsenalu a ještě před ním sehraje duel v Brně. Plzeň hostí České Budějovice, Mladá Boleslav bude měřit síly s Příbramí a Zlín si to rozdá s Karvinou...
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (neděle 14:00)
Souboj dvou středočeských mužstev bojujících o záchranu bude v neděli odpoledne k vidění v Mladé Boleslavi. Domácí s lehkým polštářem na sestupové příčky tam hostí Příbram, která je naopak poslední.

Muži z města automobilky se od února zvedají, ze sedmi ligových klání prohráli jen dvakrát a vytěžili hned deset bodů, a to zejména díky výhrám s Karvinou a Českými Budějovicemi. Před reprezentační přestávkou remizovali 2:2 v Pardubicích, během ní pak ještě dohrávali pohárové osmifinále, v němž po prodloužení překvapivě vyřadili Slovácko.

Naopak příbramské trápení se konci vůbec nepřibližuje. Poslední tříbodový zisk se datuje do první poloviny prosince, od té doby bylo k vidění jen devět porážek spolu se čtyřmi remízami. Z nich poslední přišla před týdnem, kdy celek od Litavky nedokázal doma přehrát konkurenta v boji o záchranu Zbrojovku. Po Texlově trefě totiž dokázal Voltr jen srovnat.

Na straně domácích budou chybět vykartovaný Šimek a zdravotně indisponovaní Diviš, Tatajev a Graiciar, v ohrožení je navíc start Maška s Takácsem. Hosté nemohou počítat s Kinguem stojícím vinou žlutých karet, otazník visí nad Laňkou a Soldátem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Douděra, Řezník, Křapka, Preisler - Matějovský, Dancák - Malínský, Ladra, Zmrhal - Škoda
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, Kvída, Vilotič, Cmiljanovič - Tregler - Pilík, Zorvan, Rezek, Antwi - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.19 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - MFK Karviná  (neděle 14:00)
Karviná na jaře zatím tápe. Trápící se Slezany hodlá povzbudit nový trenér, jenž si odbyde premiéru ve Zlíně. Moravanům se naopak daří, i kvůli koronaviru však už dlouho nehráli soutěžní zápas.

Bývalo pravidlem, že Zlín vítězil při vzájemných střetnutích na domácí půdě, zatímco ve Slezsku zase body sbírala Karviná. V poslední době se ale zavedené pořádky začaly bortit. Moravané na podzim dokonce východ republiky vyloupili, což se jim v nejvyšší soutěži povedlo vůbec poprvé.

V neděli hodlá Zlín i přes herní výpadek potvrdit výkonnostní vzestup z předešlých týdnů. "Tři týdny jsme nehráli soutěžní utkání, ale rozhodně jsme nezaháleli. V přípravách dostali šanci širšího kádru, získali jsme z toho spoustu poznatků," uvedl kouč "Ševců" Bohumil Páník.

Do Karviné po odvolaném Jurajovi Jarábkovi usedl na trenérskou židli Jozef Weber, jenž dobře ví, na jaké muže z kádru soupeře se musí u řeky Dřevnice připravit. "Poznar, Potočný, Jawo, Dramé - to je velká síla. Tito hráči hrají v poslední době moc dobře, proto hraje dobře i celý Zlín. Bude potřeba zejména tyto hráče pokrýt a samozřejmě si dát pozor mimo jiné na standardní situace." prohlásil již ostřílený lodivod.

Zatímco domácí postrádají z poněkud kuriózních důvodů středopolaře Cheicka Condeho, jemuž v České republice vypršelo pracovní povolení, hostům nepomohou zraněný stoper Soufiane Dramé a vykartovaný záložník Kristi Qose. Nejistý je navíc start útočníka Rafaela Tavarese.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Fantiš, Simerský, Buchta, Procházka - Janetzký, Hlinka, Janošek - Jawo, Poznar, Potočný
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Jursa, Santos, Šindelář, Bartošák - Smrž, Mangabeira - Mikuš, Herc, Ostrák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.53 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice  (neděle 16:00)
Plzeň během reprezentační pauzy překonala koronavirus a na ligovou scénu se vrátí střetnutím s rivalem z jihozápadního revíru. Zatímco domácím se v posledních týdnech výsledkově daří, Budějovice prožívají trápení.

Situace ohledně budoucnosti trenéra Viktorie Adriána Guľy, který se po nevydařeném podzimu dostal pod tlak, se na jaře přece jen stabilizovala. Západočechům sice v utkáních nadále často chybí lehkost, nicméně již alespoň začali sbírat body. Po sérii vítězství nad Bohemians, Brnem a Olomoucí se Plzeň vyšvihla na šesté místo a nadále stíhá protivníky před sebou, kteří podobně jako Guľova družina pošilhávají po Evropě.

Je však otázkou, v jaké formě se fotbalisté Viktorie budou prezentovat poté, co se mužstvo ocitlo v karanténě. Věřím, že je tohle období úspěšně za námi a můžeme vykonávat to, co máme nejraději a být zpátky na hřišti. Věřím, že budeme pokračovat nejen ve zlepšování výkonnosti, ale i s výsledkovým efektem," prohlásil Guľa.

Budějovicím se na jaře problémy s koronavirem vyhýbají, i tak ale mají u soutoku řek Vltavy a Malše nad čím přemýšlet. Jihočeši čekají na výhru již šest kol, což ostře kontrastuje s povedeným vstupem Dynama do kalendářního roku 2021. V kuloárech se dokonce začalo spekulovat o možnosti odvolání kouče černo-bílých Davida Horejše.

Ten se ovšem koncentruje pouze na další utkání. "Náš výkon bude muset být zodpovědný sebevědomý, abychom dokázali slabiny Plzně potrestat. V takových zápasech je důležité, abychom na tom byli herně velmi dobře. To, co se nám dařilo se Spartou," vzpomněl Horejš na poslední duel před reprezentační přestávkou, v němž Budějovice obraly o body sparťany.

Domácí nadále postrádají zraněného křídelníka Jana Kopice, nejisté jsou pak starty stopera Lukáše Hejdy a záložníka Joela Kayamby. Hostům nepomůžou středopolaři Marko Alvir s Ubongem Ekpaiem, kteří v Dynamu hostují právě z Plzně. Na marodce setrvává útočník David Ledecký, do hry by se po zranění naopak mohl vrátit obránce Martin Králik.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - M. Havel, Kaša, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Ba Loua, Beauguel, Falta
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, L. Havel, Talověrov, Skovajsa - Čavoš, Havelka - Mészáros, Javorek, Mršić - Brandner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 4.89 - 8.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Slavia Praha  (neděle 18:30)
Jen čtyři mužstva dokázala v dosavadním průběhu ligové sezony obrat Slavii o body. Jedním z nich je i Zbrojovka, která nyní může totéž provést i podruhé. Sešívaní navíc na jih Moravy míří před čtvrtfinále Evropské ligy.

Brněnští na jaře své podzimní trápení příliš nenapravují a sestup je stále blíž a blíž. Z posledních sedmi ligových zápasů vytěžili jen tři body za tři remízy, mezitím navíc vypadli z poháru. Před reprezentační pauzou zamířili na půdu poslední Příbrami, ani tam se však k lepším zítřkům neodrazili. Díky Texlovi sice vedli, po přestávce ovšem srovnal Voltr. Nepěkně vypadá i ofenziva Zbrojovky na domácí půdě, neboť v nedávných pěti utkáních, z nichž vytěžili jediný bod, se prosadili pouze jednou.

Zejména čeští reprezentanti z řad Slavie mají teď vskutku nabitý program, během něhož by utkání na Srbské mělo být jakýmsi oddychem. Zápasy proti Belgii a Walesu už mají za sebou, hned ve čtvrtek je ale čeká čtvrtfinále evropské ligy s Arsenalem a o týden později pochopitelně odveta. Mezitím je na programu třaskavé pražské derby a ani poté náročné zápasy nekončí, neboť utkáním v Liberci vstoupí do ligového anglického týdne.

Ve FORTUNA:LIZE se sešívaní momentálně pyšní sérií čtyř po sobě jdoucích vítězství, během nichž vstřelili dvanáct branek. Zadařilo se jim i v posledním březnovém zápase v Opavě, kde i přes brzké vyloučení Simy zvítězili 4:0. V závěru první půle otevřel skóre Kuchta, po pauze navýšili Stanciu z penalty, Holeš a Oscar.

Podzimní remíza 1:1 po Simově brance a Šuralově pozdním vyrovnání byla prvním zaváháním Slavie ve vzájemných zápasech po dlouhé době. Zatímco v letech 2014 a 2015 dominovala Zbrojovka, pak přišla série čtyř slávistických výher, z nichž jedna přinesla červenobílým titul za rok 2017.

Oba týmy trápí poměrně četné absence. Domácí nemohou počítat se zraněnými Kryštůfkem, Šuralem a Vaňkem, v ohrožení je navíc i start Dreksy. Za hosty kvůli trestům nenastoupí Sima a Oscar, zdravotní potíže pak do hry nepustí Koláře, Hovorku, Ševčíka a Traorého. V ohrožení je navíc i start Kúdely, Olayinky a Stejskala.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hlavica, Gajič, Pernica - Moravec, Pachlopník, Bariš, Texl, Záhumenský - Fila, Fousek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vágner - Bah, Zima, Deli, Bořil - Provod, Holeš - Masopust, Stanciu, Van Buren - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.88 - 5.59 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - FK Pardubice  (sobota 14:00)
Bitva osmého s devátým o zřejmě poslední šanci, jak se přiblížit evropským pohárům, bude k vidění na Andrově stadionu. Domácí tým tam přivítá Pardubice, kterým se v poslední době příliš nedaří.

Hanáci však rovněž zejména co do ofenzivy neoplývají zrovna skvostnou formou. V posledních pěti ligových zápasech se prosadili jen dvakrát, naštěstí pro ně mají zároveň pevnou defenzivu a tyto zářezy jim stačily k sedmi bodům. Před reprezentační pauzou uspěli v Karviné, kde v závěru rozhodl o vítězství González.

Východočeši si v předchozích pěti kláních připsali jen jedno vítězství, když doma zdolali Baník. Jinak si odvezli porážky z pražského Edenu, Liberce i Opavy, před dvěma týdny pak ve svém vršovickém azylu alespoň remizovali s Mladou Boleslaví. Díky Tischlerovi a Čelůstkovi se dvakrát dostali do vedení, nicméně Ladra s Takácsem dokázali vždy srovnat. A konečný výsledek tak zněl 2:2.

Na nejvyšší úrovni zatím tito dva soupeři sehráli jen jeden vzájemný zápas, který v listopadu skončil nerozhodně 1:1. Po hodině hry otevřel skóre z penalty Nešpor, nicméně v páté minutě nastavení srovnal Huf.

Domácí se pro zápas musí obejít bez vykartovaného Látala a zraněných Greššáka s Vepřekem, v ohrožení je navíc i start Hály. U hostů mají karetní tresty Cadu a Solil, zdravotní potíže Boháč s Petráněm a kvůli dohodě klubů nenastoupí Sláma se Surzynem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Hubník, Beneš, Zmrzlý - González, Breite, Houska, Chytil, Daněk - Yunis.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Pardubice: Letáček - Prosek, Čihák, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Tischler, Hlavatý, Kostka, Ewerton - Černý.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.51 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - 1. FC Slovácko  (sobota 16:00)
Opava již opustila poslední místo v tabulce, k záchraně má nicméně pořád daleko. Proto se hráči SFC nemohou ohlížet na soupeře a musí zabojovat i proti Slovácku, které se přitom pohybuje ve zcela jiných patrech.

Slezané sice během posledních pěti kol hned dvakrát ochutnali vítězství, avšak na to, aby si mohli vykopat záchranu v nejvyšší soutěži, podávají nadále slabé výkony. "Je to hodně o hlavě. Když jste pořád dole, je to složité. Čekali jsme, že výhra v Českých Budějovicích pro nás bude impuls a bude to jen lepší, jenže to nepřišlo," vysvětlil trápení kouč Opavy Radoslav Kováč.

Slovácko naopak nezastavil ani koronavirus a svěřenci trenéra Martina Svědíka nadále zápasí o postup do evropských soutěží, na který by se před sezonou vsadil málokdo. "Chceme vyhrát každý zápas. Je nám jedno, zda jedeme do Opavy nebo třeba do Liberce. Prostě uspět chceme pokaždé," popsal houževnatost Moravanů středopolař a jeden z objevů ročníku Lukáš Sadílek.

Do Opavy nedoplní výpravu z Uherského Hradiště záložníci Jan Navrátil, Marek Havlík a Michal Tomič. První jmenovaný si odpykává trest za čtyři žluté karty v sezoně, Havlíka skolila nemoc a Tomič se po vleklém zranění teprve vrací do tréninku.

Domácí budou postrádat obránce Jiřího Kulhánka, jenž se v posledním kole na hřišti Slavie nechal vyloučit. Na marodce dále figurují stopeři Josef Hnaníček s Adamem Rychlým, středopolaři Bartosz Pikul s Adamem Ščudlou a útočník Václav Juřena.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Březina, Didiba, Žídek - Mondek, Hellebrand, Tiéhi, Nešický, Helešic - Holík, Čvančara
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Sadílek, Daníček - Petržela, Jurečka, Kalabiška - Kliment
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 3.60 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Liberec si jarní dny užívá, naposledy ale po dlouhé době padl. Na Baník, jehož kouč Smetana se těší na nostalgický návrat, však Slovan umí a i vzhledem k postavení v tabulce půjde do sobotního zápasu jako favorit.

Přestože Liberec těsně před reprezentační pauzou klopýtl v derby s Jabloncem, musí si jinak všichni borci od Nisy pochvalovat dosavadní průběh jarní části sezony. Slovan se totiž z nabitého středu tabulky rychle odpoutal a po pravidelném sběru bodů mířil jen vzhůru. Svěřenci Pavla Hoftycha dokonce měli na dosah třetí místo, jenže to po zmíněném vzájemném střetu drží jablonečtí rivalové.

Vedle derby prohrál Liberec v kalendářním roce 2021 už jen jednou, a to v dohrávce odloženého podzimního duelu s ostravským Baníkem. Slovan ale nemá důvod si na sobotní střetnutí nevěřit, neboť Slezané u Nisy zvítězili naposledy v roce 2010.

V předchozích dnech se pod Hoftychovým vedením připravoval neúplný kádr, neboť hned sedm hráčů Liberce si plnilo reprezentační povinnosti. Kouč Slovanu ale v absencích hledal spíše pozitiva, která z reprezentačních pozvánek pro klub pramení. "Na podzim se o nás mluvilo jako o mužstvu, které má hlavně hodně hostujících fotbalistů. Přitom z těch sedmi je šest našich kmenových hráčů kromě Sadílka, který u nás hostuje z Eindhovenu. Pro značku, jako je Slovan, je to skvělá vizitka," řekl.

Baník během pauzy postrádal pouze Ondřeje Šašinku s Patriziem Stronatim. Zbytek mužstva se pečlivě připravoval na pokračování ligových bojů pod vedením trenéra Ondřeje Smetany, jenž se v sobotu vrátí do známého prostředí. "Na Liberec mám pěkné vzpomínky, debutoval jsme tam dokonce v zápasu proti Baníku, prožil jsem tam hezké období. Ale těším se na to jako na každý jiný zápas a věřím, že tam uspějeme," vzpomněl kouč Ostravanů na svou hráčskou kariéru.

Slezanům se na jaře na rozdíl od Slovanu příliš nedaří a pozice zaručující účast v evropských pohárech jim unikají. Špatné výsledky ostatně připravily o zaměstnání trenéra Luboše Kozla, jehož místo zaujal Smetana. Ten s Ostravany rozstřílel Příbram, zároveň však prohrál na Slavii a Slovácku.

Zatímco hosté ze Slezska by pod Ještěd měli dorazit v plné polní, domácí postrádají stopera Mohameda Tijaniho a záložníka Jana Matouška. Druhý jmenovaný se nicméně blíží návratu do hry. Otazník pak visí nad startem libereckého univerzála Ondřeje Karafiáta.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Chaluš, Jugas, Mikula - Pešek, Mara, Sadílek, Faško, Mosquera - Rabušic
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Pokorný, Stronati, Fleišman - De Azevedo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.29 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (sobota 18:30)
Před reprezentační přestávkou Sparta poprvé pod Pavlem Vrbou ztratila body, což bude chtít odčinit v prvním dubnovém klání. Příležitost na to má výbornou, hraje totiž s nepříliš silnými Teplicemi.

Trenér Vrba převzal Letenské na přelomu ledna a února a hned s nimi zejména díky bravurní ofenzivě nastřádal pět po sobě jdoucích vítězstvích, během kterých jeho svěřenci vstřelili patnáct branek. Jenže tato mašina jako by utichla před dvěma týdny v Českých Budějovicích, kde Dynamo Spartě pořádně zatápělo a ta nakonec mohla být ráda i za bezbrankový výsledek.

Skláři se na jaře moc nezvedli a z deseti ligových klání vytěžili pouhé jedno vítězství! Alespoň se jim alespoň daří čas od času remizovat, a to třeba i proti Slavii nebo Baníku. Naposledy se plichta zrodila i v duelu s Bohemians, které poslal do vedení Pulkrab, nicméně v závěrečné čtvrthodině srovnal mladý Kodad.

"Sparta je favorit utkání, pod Pavlem Vrbou se zvedla, sbírala hodně bodů a ztratila pouze v Českých Budějovicích. Nečeká nás nic jednoduchého, navíc se budeme muset obejít bez Čtvrtečky a Fortelného, kteří jsou hráči Sparty. Doufám, že se do nominace už připojí hráči, kteří byli v rekonvalescenci. Budeme chtít Spartu potrápit a ukázat se v dobrém světle," říká kouč Radim Kučera.

Teplickým se v poslední době daří ve vzájemných střetech rudé mužstvo pravidelně obírat o bod. Z předchozích šesti klání vytěžili jedno vítězství a dvě remízy, kalendářní rok 2020 ovšem už tolik zdařilý nebyl. Sparta vyhrála v obou zápasech, v tom listopadovém 0:1 díky brance Juliše po necelých třech čtvrtinách hrací doby.

Vrbova družina se musí obejít bez zdravotně indisponovaných Juliše, Kozáka a Štetiny, v ohrožení pak je i start Hancka, Karlssona, staršího z Krejčích a Minčeva. Hosté nemohou počítat kvůli dohodě klubů se Čtvrtečkou a Fortelným, zranění nepustí do hry Radostu se Shejbalem a Heidenreichem a možná ani Mareše.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Vitík, Čelůstka, Hanousek - Plavšič, Pavelka, Ladislav Krejčí II, Dočkal, Ladislav Krejčí I - Hložek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Gabriel, Mazuch, Droehnle - T. Kučera, Jukl - Kodad, Žitný, Moulis - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.21 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec  (pátek 18:00)
Jablonec se v březnu dostal na vítěznou vlnu a třemi výhrami v řadě se vrátil na třetí příčku. O úspěšný vstup do měsíce dubna se Severočeši pokusí na hřišti Bohemians.

Zdálo se, že výhrou nad Karvinou ve 23. kole by se Bohemka mohla rozloučit s krátkodobou obsesí po remízových výsledcích. Tyto sny však těsně před reprezentační přestávkou vzaly za své. "Klokani" totiž neudrželi vedení v Teplicích a jeden bod za remízu si v kalendářním roce 2021 připsali již pošesté.

O proto celek z pražských Vršovic setrvává na jedenáctém místě. "Je před námi hodně těžké utkání. Bylo by skvělé ho zvládnout vítězně, čímž bychom se dotáhli na střed tabulky," uvedl asistent hlavního trenéra Bohemians Erich Brabec.

Jablonec naopak v probíhající sezoně zas tolik remíz nezažil. Severočeši místo toho sbírají především vítězství, díky nimž zápasí ve vrchních patrech tabulky. Po úspěšném derby s Libercem se zeleno-bílí dokonce vrátili na třetí místo na úkor Slovácka, které má ovšem jeden odložený zápas k dobru.

Trenér Jablonce Petr Rada si před zápasem postěžoval, že jeho svěřenci vykopávají celé kolo již v pátek, přestože v kádru Severočechů působí několik reprezentantů. "V lize jsou týmy, které nemají třeba žádného hráče v reprezentaci a hrají až v sobotu nebo v neděli. Chybí mi trošku citu. Ale nevymlouvám se na to, musíme se s tím smířit. Hráči jsou trénovaní a musí to zvládnout. Zápasy před pauzou jsme odehráli kvalitně a chtěli bychom na to navázat," prohlásil zkušený kouč.

Právě jeden z reprezentantů Libor Holík řeší lehčí zdravotní trable a jeho start je podobně jako u kolegy z obrany Jakuba Martince nejistý. Bohemians zase budou zřejmě postrádat zadáky Lukáše Hůlku s Lukášem Pokorným a záložníky Kamila Vacka s Vojtěchem Novákem. Na marodce zůstane delší dobu útočník Michael Ugwu, naopak brankář Roman Valeš se po vleklém zranění pomalu vrací do tréninku.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Dostál, Köstl, Bederka, Bartek - Hronek, Ljovin, Květ, Schumacher - Necid, Pulkrab
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Haitl, Kubista, Zelený, Krob - Hübschman - Pleštil, Považanec, Jovović - Schranz - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.24 - 2.51
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24204070:1564
2.Sparta Praha22153447:2448
3.FK Jablonec23143640:2745
4.1. FC Slovácko22134543:2243
5.Slovan Liberec24126637:2242
6.Viktoria Plzeň22114739:2637
7.Baník Ostrava2496933:2533
8.Sigma Olomouc2389630:2533
9.FK Pardubice2395923:3132
10.Dynamo České Budějovice24710726:3131
11.Bohemians Praha 19052478926:2829
12.Fastav Zlín23851024:2929
13.MFK Karviná24681025:3726
14.FK Teplice24651325:4623
15.FK Mladá Boleslav24481229:4220
16.Zbrojovka Brno24371419:3916
17.SFC Opava24361515:4715
18.1. FK Příbram24271517:5213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (969)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele