FORTUNA:LIGA - souhrn 21. kola

26.02.2021, 19:54, aktualizováno 28.02.2021, 17:53
Komentáře a souhrny
Slavia otočila zápas na půdě Slovácka a dál směřuje k obhajobě titulu. Plzeň nejtěsnějším poměrem vyhrála v Brně a drží se v kontaktu s pohárovými příčkami. Na čtvrtý Jablonec, který zvítězil v Opavě, ztrácí pět bodů. Liberec rozstřílel Pardubice. Na hřištích v Ďolíčku a v ostravských Vítkovicích se zrodily nerozhodné výsledky...

1. FC Slovácko - Slavia Praha 2:3

28.02.2021 16:00

Góly: 11. Lukáš Sadílek, 45+2. Michal Kadlec - 36. Nicolae Stanciu (pen.), 72. Nicolae Stanciu, 81. Ondřej Lingr

Hodně náročný zápas za sebou má pražská Slavia, nakonec však po více než měsíci v lize zvítězila venku. Na Slovácku dvakrát prohrávala po trefách Sadílka a Kadlece, pokaždé ale dokázal vyrovnat Stanciu a o výhře 2:3 v závěru rozhodl Lingr.

Už v desáté minutě se celek z Uherského Hradiště dostal do vedení. A vděčil za to zejména soupeřovu brankáři Kolářovi. Lukáš Sadílek si totiž z autového vhazování narazil o Havlíka, načež vyslal do vápna centr. Ten se nikým nerušen dokonce odrazil od země a zapadl do brány překvapeného slávistického gólmana.

Během první půlhodiny pak ještě zahrozili Sima a Jurečka. Senegalský křídelník z ofsajdu hlavou trefil břevno, druhému jmenovanému se nepovedly nůžky. A právě Jurečka hrál stěžejní roli při vyrovnání Slavie. Po rohovém kopu a Kuchtově hlavičce totiž zahrál balón rukou, což sudí po zhlédnutí videa vyhodnotil jako nedovolený zákrok a kopala se penalta. Té se ujal Nicolae Stanciu, který velmi riskantním způsobem po zemi doprostřed proměnil.

Ještě před pauzou využili domácí zaváhání obrany červenobílých a vrátili se zpět do vedení. Sadílkův rohový kop prodlužoval na zadní tyč Kalabiška, tam situaci zavíral Michal Kadlec a ten už do odkryté klece skóroval. Pár minut po návratu ze šaten mohl vedení Slovácka zdvojnásobit Jurečka, jeho únik z úhlu ale Kolář pokryl.

Vyrovnat mohl po třech čtvrtinách utkání Masopust, jehož do brány směřující střelu ovšem zblokoval spoluhráč Sima. Nakonec tedy musel tým znovu spasit Nicolae Stanciu, který potrestal Kadlecův zbytečný faul, když famózní ranou z přímého kopu poslal míč přímo do šibenice.

O několik minut později z levé strany odcentroval Bořil, tento pas našel hlavu Ondřeje Lingra. Trpišovského žolík si se situací poradil a pro něj netradiční částí těla rozvlnil síť. Domácí se ve zbytku utkání nedokázali ani dostat do nějakého většího tlaku a z utkání tak odešli s prázdnou.

Slávisté tak využili karantény Sparty a dočasně svůj náskok na čele navýšili na jedenáct bodů, Slovácko se naopak na Letenské nedokázalo dotáhnout. Ačkoliv má o zápas více, ztrácí stále čtyři body. Naopak se už zase musí ohlížet za sebe, neboť mu na záda z těsné blízkosti dýchá Jablonec.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 2:0

28.02.2021 14:00

Góly: 19. Tomáš Ladra, 27. Jaromír Zmrhal

Poprvé od listopadu zvítězila v ligové soutěži Mladá Boleslav. Ta potvrdila zlepšující se formu a doma zdolala Karvinou 2:0. Brankami se o úspěch postarali Ladra a premiérovou trefou v dresu se škodovkou Zmrhal.

Jako první přitom v zápase zahrozila Karviná, jmenovitě Santos po rohu hlavičkoval nad bránu. Jenže v sedmnácté minutě byl Škoda při zakončení nedovoleně zastaven Papadopulosem, což sudí odměnil pokutovým kopem. Jeho exekuce se ujal Tomáš Ladra, který bezpečně proměnil na druhou stranu, než skákal brankář.

A jen o deset minut později na něj navázal Jaromír Zmrhal. Navrátilec do české ligy využil pasu od Malínského a přesnou ranou poslal míč mimo Bolkův dosah. Bleskově mohlo být s hosty ještě hůř, neboť rozhodčí nařídil další penaltu za Jursovu ruku. Jeho verdikt ale VAR odvolal.

Slezanům se ani ve druhé půli nedařilo soupeře zatlačit a ojedinělé šance jako třeba hlavičku z malého vápna po rohovém kopu nedokázali využít. Naopak dvacet minut před koncem podruhé v zápase rozvlnil síť Ladra, jemuž ale zhatil radost praporek pomezního. V závěru se neujala ani Škodova dělovka, a tak Středočeši zvítězili rozdílem dvou branek. Díky těmto velmi cenným třem bodům se vyšvihli ze sestupových příček na patnácté místo.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Fastav Zlín 0:1

28.02.2021 14:00

Góly: 23. Roman Potočný (pen.)

Po výhře nad Mladou Boleslaví byl Zlín evidentně polit živou vodou, neboť v Olomouci dosáhli "Ševci" na další vítězství. Tři body hostům vystřelil z penalty Roman Potočný.

Hosté byli blízko gólu již v šestnácté minutě. Conde vysunul Potočného, před ním ale zasáhl brankář Sigmy Mandous a následná dorážka Janetzkého nemířila do brány ani náhodou. Šest minut poté už Zlín udeřil. Dramé zasáhl míč na hranici pokutového území těsně před Benešem, který pak křídelníka Ševců nakopl do nohy. Po konzultaci s kolegou u videa odpískal sudí Hrubeš penaltu, kterou střelou doprostřed proměnil Potočný.

Ve 26. minuty vyslal ambiciozní pokus z dálky Dramé a nechybělo mnoho, aby Mandous lovil balón ze sítě podruhé. Olomouc zahrozila poprvé až těsně před pauzou. Beneš po rohovém kopu připravil palebnou pozici pro Hubníka, avšak volej kapitána Hanáků nemířil mezi tři tyče. Po kopu od rohového kopu se domácí snažili vyrovnat také osm minut po změně stran, jenže volej nedávné posily Mihalíka tečoval Daněk hlavou nad břevno.

Po třetím nebezpečném rohovém kopu už se Hanáci radovali z branky, jenže Hubníkovu hlavičku zastavil Dostál na hraně brankové čáry a žádný opakovaný záběr neprokázal, že by míč lajnu překročil. Hrubeš tedy musel veselí Sigmy utnout. Pokračovalo se tedy za stavu 0:1, který vydržel až do konce. V závěru mohl Zlín svůj náskok několikrát navýšit, jenže Jawa i hned dvakrát Čanturišviliho vychytal Mandous.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň 0:1

27.02.2021 18:30

Góly: 68. Jean-David Beauguel

Plzeň zvládla povinnost a domů do Štruncových sadů veze tři body z Brna. Nelze však říct, že by Západočeši soupeře z Moravy sfoukli jako svíčku. Výhru Viktorie vystřelil až ve druhé půli jedinou trefou Jean-David Beauguel.

Obránce Zbrojovky jakub Šural málem oslavil nedávný podpis nové smlouvy vlastním gólem, když v devatenácté minutě nešťastně tečoval přihrávku Kayamby do pokutového území, brněnský gólman Šustr ale stihl míč vyrazit na rohový kop. Tři minut poté již strážce domácí svatyně pouze sledoval, jak se Faltova rána ke štěstí Moravanů ztočila těsně vedle tyče do zámezí.

"Flinta" na svou šanci trpělivě čekala a málem šla do vedení ve 26. minutě. Plzeňský stoper Brabec po sražené ráně Hladíka jen potvrdil slabou formu z posledních zápasů, když zcela dezorientován hlavičkoval na vlastní svatyni, brankář Staněk však nečekaný pokus vlastního spoluhráče vytěsnil. Těsně před přestávkou měl na druhé straně příležitost ke skórování Šulc, jenže po vysunutí od Falty nezacílil před Šustrem přesně.

Dobývání obrany Zbrojovky se protáhlo až do 68. minuty, kdy Plzeň konečně nalezla skulinu. Po standardní situace Viktorie se míč vrátil před bránu k Beauguelovi, který se vytočil kolem svého strážce a tvrdou ranou překonal Šustra. Brno mělo svoji v podstatě jedinou šanci na vyrovnání v 79. minutě, kdy Moravec centrem vyhledal Šurala, ovšem jeho hlavička skončila přímo v náruči Staňka.

Na víc už se ale domácí nezmohli. Další gól naopak mohla přidat Viktoria. V hlavní roli účinkoval Ondrášek, jenž nejprve protáhl Šustra pokusem z úhlu, poté zase hlavičkoval po centru Ba Louy, avšak gólman Brna skvěle zasáhl. V samotném závěru si Ondrášek a Ba Loua role prohodili, jenže ani přízemní rána křídelníka z Pobřeží slonoviny neprošla za Šustrova záda. I tak se Západočeši po výhře posunuli v tabulce na šesté místo, Zbrojovka setrvává poblíž sestupového pásma.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice 1:1

27.02.2021 16:00

Góly: 72. David Bartek - 79. Benjamin Čolić (pen.)

Vyrovnaná bitva mezi Bohemians a Českými Budějovicemi nepřinesla vítěze. Na první gól se čekalo až do 72. minuty, kdy se vedení ujali domácí, Jihočeši ale rychle odpověděli a z Ďolíčku si odvezli alespoň bod.

Jako první zahrozil z přímého kopu hostující Čolić, jehož dobře mířenou ránu k tyči musel domácí brankář Le Giang vyrazit. Ten "Klokany" podržel i o osm minut později, kdy pas od Skovajsy z levé strany propadl k Brandnerovi, jehož zakončení zastavil na brankové čáře.

Bohemians se k první příležitosti dostali ve 29. minutě díky nedůrazu bránícího Talovierova, čehož využil Necid k centru na Vondru, jehož skákavou střelu vytěsnil gólman Vorel. Za dalších šest minut však právě Vondra špatně odkopl balón z pokutového území Pražanů, čehož využil Javorek, Le Giang se ale opět zaskvěl důležitým zákrokem.

Čtyři minuty po změně stran zahrozil Bederka, který po standardní situaci Květa hlavičkoval těsně vedle brány Budějovic. Další šanci si "Klokani" vypracovali po hodině hry opět po centru Květa z volného kopu, následný volej Hronka ovšem přeletěl břevno. V 72. minutě se ale po odvráceném pasu Dostála opřel do míče Bartek, jenž přízemní ránou poslal Bohemians do vedení.

Náskok však vydržel domácím jen sedm minut. Krch totiž ve vlastním pokutovém území nešetrně nakopl Valentu a Jihočeši dostali k dispozici pokutový kop. Ty má v kádru Dynama na starost výhradně Čolić, který i přes snahu Le Gianga vyrovnal. V závěru ještě pálil z úhlu Brandner, nicméně Le Giang už za svá záda žádný další balón nepustil.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 1:1

27.02.2021 16:00

Góly: 86. Patrizio Stronati (pen.) - 69. Pavel Moulis

Nervozita příznivců Baníku nadále stoupá a trenér Luboš Kozel se dostává pod čím dál větší tlak. Ostravané totiž ani proti Teplicím zdaleka nepřesvědčili a bod za remízu 1:1 zachraňovali až v závěru utkání. Slezanům se tak vzdaluje vidina pohárové Evropy, Severočeši zase pořád lavírují nad pásmem sestupu.

Baník se mohl ujmout vedení již v páté minutě, jenže Zajíc po centru Filla zblízka kolenem přestřelil bránu Teplic. Hosté si na svoji tutovku počkali do 21. minuty. Moulis dostal přihrávku za obranu, dokonce udělal kličku brankáři Laštůvkovi, avšak zakončení mu na poslední chvíli zmařil důležitým obranným skluzem Fillo. Tři minuty nato měl další slibnou příležitost Zajíc, po pasu od Buchty ale hlavičkoval nepřesně.

Zápas se zvrhl v úporný boj a další zajímavou ránu vyslal až po hodině hry středopolař ostravský Jánoš, jehož pokus proletěl vedle tyče. V 63. minutě zahrával stejný hráč standardní situaci, při níž se v souboji s Kučerou skácel k zemi Stronati. Hlavní rozhodčí Ginzel nejprve odpískal pokutový kop, po zhlédnutí videozáznamu však svůj verdikt přehodnotil a penaltu odvolal.

V 69. minutě přišla smrtící odpověď "Sklářů". Mareš v poslal přesnou přihrávku do otevřené obrany na Moulise, který obstřelil bezmocného Laštůvku - 0:1. Záhy se do balónu opřel Jánoš, jehož voleji scházel jen kousek. V 73. minutě se zničehonic otevřel prostor před Zajícem, ten však spálil další tutovku, když pouze nastřelil teplického gólmana Čtvrtečku. Následnou dorážku Jurošky pak odvrátil na brankové čáře Vondrášek.

Čtvrtečka podržel Teplice i v 82. minutě proti dalšímu pokusu aktivního Jánoše. Jenže nedlouho poté srazil Macej k zemi vcelku zbytečně na rohu pokutového území Jurošku a sudí Ginzel opět za pomoci kolegy u videa nařídil penaltu ve prospěch Baníku. Nabídnutou příležitost využil tvrdou ránou Stronati, který tak zařídil konečnou remízu.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Jablonec 0:1

27.02.2021 14:00

Góly: 51. Martin Doležal

Přebytečná iniciativa Aleše Nešického, který nechtěně sebral Opavě vyrovnání, stála Slezany bodový zisk proti Jablonci. Domácí tak nenavázali na vítězství z Českých Budějovic a v tabulce zůstávají poslední. Hosté naopak v únoru poprvé vyhráli a zůstávají na třetím místě.

Do sestavy Opavy se po zranění vrátil kapitán Žídek, který v páté minutě díky bojovnosti Hellebranda jako první vyzkoušel pozornost brankáře Jablonce Hanuše. O čtyři minuty si na centr Březiny naskočil Rataj, tomu ale při zakončení překážel Smola a mladý útočník Slezanů hlavičkoval nepřesně. Krátce poté si první zákrok připsal gólman domácích Fendrich, jenž lapil pokus novice v základní jedenáctce hostů Podaného.

Ve 25. minutě se po dlouhém autu Didiby dostal k hlavičce Hellebrand, mířil však pouze nad břevno. Pět minut poté si zase na druhé straně hřiště připsal proti pokusu Považance snadný zásah Fendrich. Vyloženou šanci ale první půle nepřinesla.

Ovšem pouhých šest minut po změně stran se měnilo skóre. Podaný ocentroval na osamoceného Doležala, který přesnou hlavičkou poslal Jablonec do vedení. Střelce branky bylo najednou plné hřiště. Šest minut po gólu se neúspěšně snažil přehodit Fendricha, z následného rohového kopu hlavičkoval nad břevno a záhy mohl využít Kulhánkovu chybnou přihrávku, Opavu však opět zachránil včasným výběhem Fendrich.

Vyrovnat mohl po hodině hry Smola, po úniku z pravé strany jej ale vychytal Hanuš. V 73. minutě již Smolova hlavička mířila do brány mimo Hanušův dosah, jenže nešťastníkem okamžiku se stal Nešický, který zakončení spoluhráče zbytečně doklepl na zadní tyči do sítě. Jelikož se záložník Slezanů nacházel v ofsajdu, branka nemohla platit. Skóre poté zůstalo do závěrečného hvizdu neměnné.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Pardubice 4:1

26.02.2021 18:00

Góly: 6. Michal Sadílek, 13. Ondřej Karafiát, 25. Ondřej Karafiát, 45+2. Michal Sadílek - 50. David Huf

Tak tenhle zápas si pardubičtí fotbalisté rozhodně za rámeček nedají. Na hřišti Liberce totiž už o poločase prohrávali o čtyři branky, když se dvakrát prosadili Sadílek i Karafiát. Po přestávce na konečných 4:1 snižoval Huf, který předtím neproměnil penaltu.

Severočeši na soupeře vlétli a už po pár sekundách byli blízko brance. Rabušic si poradil s obráncem a napálil tyč Boháčovy branky. O pět minut později už šel Slovan do vedení. Proskova chyba nabídla obrovskou šanci Michalu Sadílkovi, který tváří v tvář brankáři uspěl a skóroval.

Za chvíli už bylo vedení Liberce dvojnásobné. Velký podíl na tom měl Mosquera, jenž svým centrem bravurně našel Ondřeje Karafiáta a ten už si svou hlavičkou věděl rady. Pokud byste si mysleli, že to Hoftychovu družinu na nějaký čas uspokojí, byli byste na omylu. Po čtvrtině utkání si Sadílek narazil o Rabušice a následně našel Ondřeje Karafiáta, jenž rozvlnil síť podruhé.

Pardubičtí dostali příležitost vrátit se do zápasu pár minut před odchodem do šaten poté, co Chaluš ve vápně fauloval Petráně a sudí nařídil penaltu. Jenže David Huf se nechal vychytat Knoblochem a v kolonce branek tak hostům nadále svítila nula, stejně jako po Čelůstkově střele.

Naopak na straně domácích se skóre měnilo. Pešek v rychlém protiútoku našel Michala Sadílka, jenž se nenechal Karafiátem zahanbit a rovněž si v zápase připsal trefu číslo dvě. Východočeši se trefy dočkali několik okamžiků po přestávce, kdy pohlednou kombinaci zakončoval David Huf, který odčinil své penaltové zaváhání.

Okolo sedmdesáté minuty zase převzali iniciativu Liberečtí, obrovskými šancemi však pohrdli Nečas i Faško, kteří zamířili příliš vysoko. A když už si lépe počínal Imad Rondić, jemuž se podařilo rozvlnit síť, zhatil jeho radost správně odmávaný ofsajd. Rondićovi nebylo přáno ani o chvíli později, kdy proti němu předvedl skvělý zákrok Boháč.

To ale nic nezměnilo na vysokém vítězství Liberce, který se tak hlasitě přihlásil do boje o poháry a minimálně na jednu noc zůstane v tabulce čtvrtý před rivalem z Jablonce. Pardubice jsou nadále sedmé, propadnout se však mohou až na desátou příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha21174061:1455
2.Sparta Praha20142443:2444
3.1. FC Slovácko21124541:2140
4.FK Jablonec21123636:2539
5.Slovan Liberec21106532:1936
6.Viktoria Plzeň21104738:2634
7.FK Pardubice2194821:2831
8.Sigma Olomouc2179529:2430
9.Baník Ostrava2186726:2130
10.Dynamo České Budějovice2179525:2530
11.Fastav Zlín21741021:2925
12.MFK Karviná2167824:3325
13.Bohemians Praha 19052166923:2724
14.FK Teplice21541220:4219
15.FK Mladá Boleslav21371124:3616
16.Zbrojovka Brno21351316:3514
17.1. FK Příbram20261216:4012
18.SFC Opava21261313:4012
Zbývající zápasy
09.03. 18:00Sparta Praha - 1. FK Příbram

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (371)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

vole, to jsi nemohl počkat s tím střídáním 2 minuty?

Reagovat
monty25

Čtyři

Reagovat
monty25

Měla být reakce na Horajze...

Reagovat
HorajzmAmmann

jo 56 a ne 58. Každopádně

Reagovat
Banikovec7

Dostanete zítra

Reagovat
monty25

Reagovat
Banikovec7

tak příště

Reagovat
db18

Škoda toho Maceje na konci... (mi posral tiket )

Reagovat
ratusek

Tak Huf do Slavie?

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Vemte spíš toho Sadílka a rovnou i bráchu

Reagovat
mistr129

To bych asi radši bráchu, ale do středu teď moc nikoho nepotřebujeme. Naopak Huf by jako náhradník za Kuchtu byl super

Reagovat
HorajzmAmmann

715 minut 7 branek to jde...

Reagovat
Stannis Baratheon

A stejně pojede na Euro U21 Šašinka s Drchalem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinka hrál za U21 vždycky dobře....

Reagovat
Stannis Baratheon

Dobře bych úplně neřekl, ale budiž.

Ale jak by tam pak asi hrál Huf?

Reagovat
cubinho

Nebo Ostrák.

Reagovat
cubinho

Viděl jsem většinu zápasů 21 v kvalifikaci a Šašinka nezahrál dobře ani jednou.

Reagovat
HorajzmAmmann

S Litvou a Řeckem byl jeden z nejlepších na hřišti. Jeden z těch zápasů zahrál slušně i Granecny

Reagovat
cubinho

To byly ty první 2 zápasy v r. 2019, že? Ty jsem zrovna neviděl, no V ostatních zápasech působil vážně neschopně - stejně jako Drchal.

Reagovat
HorajzmAmmann

bylo to nedávno - je možné, že to byla nějaká příprava. Každopádně já teda nekoukám na U21 pravidelně, ale vždycky když to zapnu je to ten lepší Šašinka. Běhavý, soubojový je hodně vidět. Občas dá i branku. Kdežto v Baníku je prostě neviditelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek do repre

Reagovat
AjaxFans

Který?

Reagovat
Imos

oba

Reagovat
ACSeRw!n

do acka i do U21 ?

Reagovat
montaigne33

Takhle se hraje o Evropu... Výborně Slovan

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/clanky/leicester-ziskal-danskeho-obrance-jacoba-laursena-28036/

Oktagon Underground diskusia, prípadne aj dianie v MMA. Teším sa na obľúbený postoj a pravidlá zo starej K1 mixnute s obľúbeným Muay-Thai ❤️ .

Reagovat
Greny

OT: hoši viděl jsem hodně ... Ale hokej extraliga - Plzeň - Vítkovice borec projíždí za brankou a z kalhot mu vypadne mobil

Reagovat
Greny

youtube.com/watch?v=IwNByQhaIM0&feature=emb_logo

K tomu se nikdo hlásit nebude... Dokáže z toho někdo zjistit co tam má zaple? To vypadá na tipsport

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sázel na to, že nedá gól

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
soukup

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že live v průběhu vlastních zápasů sázejí jen italští tenisti, ale je fakt, že v hokeji je to jednodušší.

Reagovat
ratusek

jenže to sází někdo v hledišti, ale aby sázel přímo na ledě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lof

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra prezenčka: Zákaz mobilů na pracovišti

Reagovat
iamek

Reagovat
kilobyte

Na to že nevěděl, že mu zapadl do výstroje se pak o něj hlásil docela rychle.

Reagovat
braveheart

Reagovat
ratusek

protože tam svítila obrazovka tipsportu, tak to chtěl hned schovat

Reagovat
PBLead

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
ratusek

a dokonce reaguje na tebe, že to měl kvůli sázkám

Reagovat
smazaný uživatel

Sadílek je nejlepší hráč ligy mimo Prahu

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc

Reagovat
Oli99

Reagovat
ACSeRw!n

Limba, neni o cem

Reagovat
Alan_Shearer

4 goly, ty pico, to je neuveritelny. Pardubice nam to dost ulehcily, dalsi zapas jsme schopni klidne neskorovat. Kazdopadne prijemny prekvapeni, snad to takhle pujde dal. Skoda, ze Slovacko ma takovej naskok, ale porad zajimavejsi je videt v poharech nez Jablonec, Bolku nebo Banik.

Reagovat
Alan_Shearer

Jo oni hrajou dalsi zapas se Slavii, 4 body bychom mohli stahnout.

Reagovat
AjaxFans

Mohli,ale nemuseli

Reagovat
ratusek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
HorajzmAmmann

No... Ani nevím co napsat. Tohle je hodně špatný. Zajíc netrefí nic. Sašinka k ničemu. Svědik je génius že jim to na Slovácku fungovalo.

Jsem nasranej. Klidně ho vyhoďte. Už mi to začíná být zase asi jedno. Hájit ho nejde pořád. Hrát takhle doma s Teplicema nejde.

Reagovat
braveheart

Reagovat
Civers

Přijde Trevor a dostaneš flákanec

Reagovat
HorajzmAmmann

pište mi o trevorovi a flákanci pod každý příspěvek prosím...

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ale příspěvky prostím tě čísluj, ať nám to ulehčíš, ju?

Reagovat
Lof
Reagovat
bobis21

Tak nemáte zač, zase jsme zbytečně darovali Teplicím body. Zajíc sám mohl mít 2 góly, ten kdo tu druhou šanci dorážel taky mohl trefit bránu a bylo by líp dceru a půl království za někoho kdo trefí bránu

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska to zajebal prostě Zajíc. Nerad to hážu na jednoho hráče, ale tady v emocích udělám vyjímku. Tohle prostě posral ... Moulis se dostane k jedné šanci a dá branku. Zajíc má dneska 2 tutovky a nedá ani jednu. Čekal jsem od něj branky, ale pokud potřebuje na branku 10 šanci nemá v Baníku co dělat.

Jediná pozitivní zpráva je, že Sor je splašená motorová myš něco jako Narh. Pokud se víc uklidní a bude lépe centrovat, přihrávat má potenciál stát se slušným křídlem. Jeho zrychlení je parádní. Juroška taky lepší než Holzer.

Reagovat
bobis21

Sor do základu, ten jediný vypadal nebezpečně já Zajíce do Baníku chtěl, ale teda co zahodí už je fakt neuvěřitelné. On si to tím gólem v Příbrami vybral na celý rok asi

Reagovat
HorajzmAmmann

taky jsem Zajícovi věřil

Reagovat
braveheart

Něco jako Tecl, který dal hattrick v prvním kole..

Reagovat
run

dneska darovaly Teplice bod vám

Reagovat
oli9

Jsem moc rád že Zajíc tahnul k vám... Ten člověk u nás dával góly akorát z drážek a rok na to jebal.. Ovšem Sasinka se u nás zdál být jako super hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes i pod souhrn: KOZEL VEN!!!

Reagovat
Nuno čomes

Kozel, to je zabiják

Reagovat
ratusek

Dát letos Teplicím 4 body, to je na ostudu už jsem rezignoval, jeslti tohle nevadí Brabcovi, tak nám to může být jedno uplně. Stavíme to akorát na Azevedovi a když chybí, tak je zle.

Reagovat
hodjohn

a na penaltách

Reagovat
Slavia10

Je vlastně v Baníku někdo mladý a fakt zajímavý do budoucna? Že bychom ho vyměnili v létě za Tecla s Jugasem, stejně Kozlovi o nic nejde a jestli je tam někdo u koho je škoda hrát střed tabulky.

Reagovat
John Obi Mikel

Buchta se mi líbil, ale teď na něj šla kritika. Navíc na jeho post máme hráčů hodně.

Reagovat
mistr129

Tak on teď hrává na kraji, tam při Provodovi na středu máme jen Olayinku, Simu a Masopusta. Plus teda možná Oscar, ale pokud by se s ním počítalo na křídlo, tak zase potřebujeme beka

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc je vlastně pravda, že Trpiš ho může předělat na něco jiného.

Reagovat
mistr129

Buchta

Reagovat
bobis21

Jugas by seděl na lávce a Teclů máme v útoku plnou prdel.

Reagovat
Slavia10

A stejně kdybychom nabídli Jugase, Matouška a Tecla za Drozda s Buchtou, tak Kozel by šel za Brabcem že takový deal si Baník nesmí nechat ujít a konečně půjdou nahoru

Reagovat
bobis21

To 100% ne. Za Drozda by museli číňani pořádně rozbít prasátko, to by byl nejdražší přestup ligy

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jako Trpiš by z těch dvou mohl něco udělat ale jak bude ve Slavii jinej trenér tak musíte hledat lepší hráče abyste se udrželi tam kde jste.

Reagovat
ratusek

Buchta, Drozd, Kukučka, Šmiga, Wojatschke (ten ale má problém v hlavě), Tamajka

Reagovat
Selänne

Jakub Drozd. Jednoznačně jeden z nejtalentovanějších mladíků v Česku. Jenom se bojím toho, že ho v Baníku zahrabou.

Reagovat
Kepy_FCB

Na Kozla i některé hráče škoda slov, brzy půjdou do hajzlu ale nelíbí se mi ten trend s těma penaltama v náš prospěch. Je tam cítit snaha písknout nám cokoliv, samozřejmě ne proti prominentům v lize ale já chci čestné výhry i remízy.

Reagovat
John Obi Mikel

Zbytečná panika tady. S Teplicemi už ztratili i lepší týmy.

Reagovat
bobis21

Trpiš ven!

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

*ztratily samozřejmě

Reagovat
monty25

Dneska je to ztráta pro oba týmy. Před zápasem bych bod bral, ale dostat vyrovnávací gól v 87. minutě z penalty po takovém hloupém faulu. Vzhledem k losu ty dva body z posledních dvou zápasů nejsou špatné, ale za týden to chce doma proti Opavě už konečně vyhrát.

BTW: Baník asi okomentují sami jeho fanoušci, ale musím říct, že mě tady před zápasem překvapovaly tipy jako 4:0. Sice nesleduju Baník nějak pravidelně, ale jeho nejlepší hráč je podle mě o parník Azevedo, který dneska chyběl. Proto mě ani tolik nepřekvapuje, že Teplice dokázaly bodovat.

Reagovat
ratusek

tak to tady píšou někteří optimisti. dnes remízový zápas. My hovno, vy hovno. vy gol po trapné chybě ve středu, my gol po hloupém faulu

Reagovat
HorajzmAmmann

střely celkem 13:3, střely na bránu 4:1. Na tutovky 3:1

Remízový zápas to rozhodně nebyl, že máme kopyto v útoku je už druhá věc

Reagovat
HorajzmAmmann

rozhodně bych teda nepsal, že Baník hovno stejně jako Teplice. To prostě není pravda.

Reagovat
ratusek

jo na tu tutovku jsem zapomněl, to víš, člověk se to špatné snaží vytěsnit z hlavy pryč

Reagovat
braveheart

Střely sice 13:3, na bránu ale jen 4, zase na rohy 1:6, to svědčí fakt o nebezpečnosti. Že nemáme útok víme už kua hodně dlouho a že si Baník letos snad poprvé vypracoval aspoň ty 3 tutovky proti jindy velmi marným Teplicím je další, spíš smutná věc. Jen se tady pořád utěšujeme, že další kolo už to určitě vyjde, nejlépe s krásnou hrou a třemi body, jenže to utěšování trvá už tak 10 kol. Jsem docela rád, že je příští týden odložený ten pohár, s takovýma výkonama by to smrdělo dvěma debaklama v jednom týdnu

Reagovat
dtaire

Začínám si myslet, že Kozel hraje s Baníkem takhle podivně schválně, aby jasně ukázal, že Šašinka a spol opravdu nejsou cesta nikam jinam než směrem dolů v tabulce a je potřeba zásadně přehodnotit přístup v přestupové politice. Luboši, vydrž!

Reagovat
čolo

Reagovat
mistr129
Reagovat
Liquid

jak říkám, dejte Kozlovi čas, když mu dáte čas, dovede vás v příští sezóně za Zbrojovkou do 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Citace z jednoho internetového moudra:

"Upřímně, už se mi naprosto znechutilo to, jak drtivá většina lidí v tom nepovedeném lednu skoro až lynčovala Kozla a trenérský štáb s hráči."

"Svou dávku nenávisti dostal i Pokorný a další. Umíš to zahrát lépe? Tak běž a ukaž se. Potočného ty kecy a nenávist tak zdecimovaly, že šel raději do Zlína. Ano, i vy, kteří jste na něm nenechali nit suchou máte zásluhu na tom, že odešel."

A teď od stejného autora:

"Bob, ta stará kurva"

"když někdo rok a půl skoro systématicky drtí hráče a snižuje jim sebedůvěru, tak se to pak odrazí i na jejich herní kvalitě. Nicméně po vašem odchodu najednou zas byli tréninky zábavnější."

"zabrzdili vývoj Baníku minimálně o 1,5 roku"

"pak jste přišli vy dva a dusili ho"

"dostávali od vás šikanu místo minutáže"

"Ať shoří"

"Profesor šikana"

"nic nedokázal"

"záchrana, ta nekonečná berlička"

A perlička na závěr:

"já a pokrytec? čeče, ani ne"

Ten výčet nenávisti a lží je docela obsáhlý. Páník se z toho ještě teď nevzpamatoval a proto je na tom Zlín tak bídně. Mám to potvrzené od blízkých lidí, protože kdo se zajímá, tak ví. Dokazovat to tady nemusím. A jestli na Vaše argumenty nebudu mít odpověď, tak musíme zajít na "pivo". Tam je mít taky nebudu, ale to je jedno.

Ale teď už důležitější věci. Škoda ztráty, ale letos už to o žádném umístění nebude. Třeba se vyšvihnem, třeba ne, ale mě stačí, když bude hra fotbalovější a hráči a trenér naberou sebevědomí. Pak by se na tom třeba dalo stavět od léta.

Murín - Sanneh, Stronati, Kukučka, Ndefe - Jánoš, Drozd, Tetour - Azevedo, Šmiga, Buchta

Reagovat
bobis21

No jo, když z té tvé sestavy je polovina zraněná tak ti hráči prostě hrát nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen sestava, kterou bych rád viděl jak si poradí na hřišti. Se hned nečerti

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bakary3

S tim profesorem sikanou - to bych pouzil na situaci, kdy mladyho Buchtu sunda pred polocasem, protože asi byl tak silene tragickej, ze teda to uz nemohl doklepat do pule...

Nebo kdyz nasadil v Liberci v prubehu druhy pule Reitera, jeste sr ani nerozkoukal a za 10 minut ho sundal.

Tohle nemam rad a prijde mi to jako totální kurvarna, kdy ty hrace uplne ponizi a honi si na nich triko.

A co to udela s jejich sebevědomím je asi jasny.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

To je Páník před každým jarem vždy lynčován, že ty jeho jara stojí za hovno?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

A Kozla lynčoval před jarem kdo? Na tribunách nikdo není, to by se teprve divil, kdyby chodili lidi, co by se mohlo dít během dnešního zápasu.

Páníkovo jaro není určitě způsobeno karmou za jeho údajné praktiky dozorců z gulagu.

Reagovat
Losinho

Jaro je jen přípravou na top podzim

Reagovat
PP

tak dvě sezony mu po velmi povedeném podzimu rozprodali top hráče.. A Zelín fakt neměl adekvátní náhrady za jediného z nich.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ratusek

tvl furt náročný program. to je jediná výmluva a nechápu tu odpověď s Potočným

Reagovat
Gelu28

Potočný rozhodně nechybí....proto i Kozel raději řekl bez komentáře....tohle bylo jedno z mála dobrých věcí že ho dal pryč

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Kozel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, vypadal sympaticky a přál jsem si aby si to sedlo a Baník hrál nahoře. Snad přijde někdo, kdo ten kádr vybudí na maximum a uvidíme rychlý a útočný fotbal.

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
andrew96

Reagovat
Fakt

Hapal nástup

Reagovat
smazaný uživatel

Hapball

Reagovat
Salfovic

Haplomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Doufám že vezmete Haška ať je sranda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Blasphemer

Jak si nechali utéct Vrbu.

Reagovat
Salfovic

Stejně by šel do Sparty.

Reagovat
Blasphemer

Kdyby se mu ozvali včas, tak pochybuji.

Reagovat
Salfovic

Já ani na chvilku.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Greny

No když Kozel.stal o spolupráci s Ruskem tak může k nám...

Reagovat
bobis21

Podle mě předčasné, řešil bych až po sezoně. Ale to už je jedno, podpořím samozřejmě i nového trenéra

Reagovat
Greny

Ideální může si zjistit nový trenér do konce sezony s kým bude počítat a s kým ne plus budou vědět co po nich chce hrat a podle toho udělat příchody a odchody

Reagovat
bobis21

To samozřejmě platí pokud už je rozhodnutí že původní trenér nezůstává. Já bych ale to rozhodnutí dělal až po sezoně. Samozřejmě že když je jasné že skončí tak není důvod to protahovat (Gladbach od té doby vyloženě září).

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Že by si to prohodili?

Reagovat
Kepy_FCB

Joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Vrby to muselo být o minuty

Vrbův mobil, přijaté hovory:

18:93 Rosický

19:23 Brabec

Reagovat
Blasphemer

To je naprostá neschopnost vedení Baníku. Nechat si utéct Vrbu, který se tam půl roku cpal pomalu v každém rozhovoru a dát důvěru tomuhle šaškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že s ním nejednali, protože trenérem je Kozel a ten má důvěru

Reagovat
Banikovec7

To se teď dobře hodnotí no, taky se mohlo stát, že by přišel, stálo by to stejně za hovno a zase by to byla neschopnost vedení. Jediná šaškárna byla, pokud se mu pak fakt ozvali až když věděli, že míří do Sparty. Jsem rád, že teď Kozel skončil, ale určitě nebylo špatné dát mu důvěru nevyhazovat ho jen pro to, že byla možnost získat větší jméno.

Reagovat
Blasphemer

Vrba by za hovno nestál, to si snad nemůže nikdo normální myslet, že by nezvládl Baník.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Banikovec7

Netuším co si představit pod slovem nezvládl

Reagovat
lampas

Do pohárů by je dovedl...

Reagovat
Selänne

Reagovat
lampas

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Brabec to sice popřel, ale kdo ví. Jestli to tak bylo, tak to je další fail po nevyplacení Svědíka z Jihlavy

Reagovat
ZB 07

Takhle ligu nejde hrát. Boleslav pokud se zvedne, tak nemáme šanci na záchranu...

Reagovat
Greny

Hele ale kupodivu za mě to tam špatný dneska nebylo..

Šustr podržel, stoperska dvojice za mě docela dobrej výkon ... Možná by se mělo hrát na trojku Pernica, Dreksa a jeden z dvojice Šural, Hlavica ... Ale s tím že ten druhej by měl hrát taky ..Šural na kraji klidně.. a Hlavica na DZ a Sedláka s ním ... Jinak i Fila za mě to oživil hezky se Stepanovskym... Plzeň má prostě větší kvalitu... Teď vyhrajeme v Karviné a doma s Jabloncem

Reagovat
soukup

mě tady ty jarní prohry/remízy, kdy to vlastně není špatný a chybí tomu fakt kousek, možná štvou víc, než když jsme první kola na podzim vypadali jak na kolotoči a soupeři si z nás dělali srandu

Reagovat
Blasphemer

Hroznej zápas, ale hlavně že se vyhrálo. To jsme teď neuměli, když se nedařilo, to nějak zlomit.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Kozelball vy mrdky

Reagovat
Shevchenko

Páník se teď směje

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Kaspar

Nevite nekdo jaka je situace v Bohemce ohledne Vodhanela? Vypadato, ze po Haskovi dalsi hrac co chce za kazdou cenu odejit

Reagovat
berliner

OT:Chory

Reagovat
berliner

Co kdybaste dali aspon expresku k tomu Choreho Golu

Reagovat
Fabregas@ole

co kdybys sem prostě dal odkaz na ten gól

Reagovat
Remt

Tak tak..

Reagovat
Kepy_FCB

Kozelvyjeball

Reagovat
HorajzmAmmann

Pro tebe to je do konce sezony pan trenér Kozel

Reagovat
braveheart

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Reagovat
Euphael

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka

Ta Karviná je fakt k ničemu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

se netěšíš na Brno do dvojky, vždyt to tam máš kousek po tankodromu

Reagovat
smazaný uživatel

To dřív bude Brno zpátky v lize nebo my ve 3., než budou na fotbale fanoušci

Reagovat
ratusek

Karviná tvl, můžou udělat něco užitečného a hovno

Reagovat
Liquid

však udělali, pustili Bolku před Brno a v dalším kole jim pomůžou znova když Brno doma porazí

Reagovat
Mirek na tenisu

Kolář asi je myšlenkami ještě s palubním mikrofonem v letadle z Anglie

Reagovat
žrout

To byl Kovář ne

Reagovat
naheCZ

Strašně důležitý 3 body

Reagovat
Zdechlina

Škoda prohry. Ale zas hráli jsme vyrovanou partii se Slávkou, která je někde jinde než Slovácko. I tak slušný výkon. Nemáme se za co stydět. FCS

Reagovat
montaigne33

Byl to nadprůměr. lig. zápas - FCS má nakročeno do pohárů

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
KingMaster13

Jen tak dál

Reagovat
Liquid

jen tak dál a pojďte do předkola LM místo Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hodne cenne 3 body, uprimme jsem ve vyhru po tom prubehu fakt neveril, takze o to vic jsem rad a mozna klicove 3 body v boji o titul, aby Sparta necitila tak velkou sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Já chtěl bych být jako Nicolae Stanciu

Reagovat
John Obi Mikel

Důležité a vybojované vítězství. Jsem rád, že jsme zápas, kdy to nebylo herně 100%, dokázali přetavit v 3 body. Konkurenční Sparta to umí, my to také potřebujeme. Stanciu, Lingr super výkon.

Reagovat
oli9

Co ten Olayinka v té 88 minutě? Jindy by nejspíš byl VAR ne?

Reagovat
žrout

Však tam nebylo co, odehrál normálně míč a ani nešel podrážkou napřed nebo něco takového

Reagovat
John Obi Mikel

Čistý.

Reagovat
Coutinho10

a pochvalil bych Kacarabu, protoze pusobil celkem jiste a hned se lepe hralo

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jsme lepší než Leicester

2 góly za 90 minut - 0 za 180

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to nevyšlo alespoň za bod, obzvlášť když vezmu v potaz, jak to mělo Slovácko slušně rozehrané, ale tohle opravdu nebyl zápas, kde by ztráta nějak významně mrzela. Spíš Slovácko ukázalo, že se v současné formě může měřit se všemi, body a vítězství jsou potřeba sbírat jinde. Nicméně obdržet gól z penalty a z přímáku zamrzí a je to hlavně zbytečné. Slavia postupně víc a víc tlačila a ty góly si určitě zasloužila, ale vidět samozvané mistry světa jak se strachují o vítězství na Slovácku je dost příjemné.

P.S.: Kúdela vemeno, nevadí mi, že fauloval, ale to trapný divadlo po odpískání si mohl odpustit.

Reagovat
oli9

hlavně došly síly no.. Slavie má prostě kvalitu i na lavce. Spíš je super že je to prostě fotbal který baví a víš že i Slavii jsou schopni dát 2, 3 góly... Jinak remizovy zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela a hlavně Jurečka měli jít dolů dřív. Mně se na tom hlavně líbí ta jednoduchost, žádný složitosti, ale vysoce účelný fotbal.

Reagovat
AjaxFans

Žádná ostuda.... škoda že nebyl bodík

Reagovat
F.Torres

Wow, hodně důležitá výhra! Teď trochu slabší 4 soupeři, tak by to chtělo potvrdit

Reagovat
naheCZ

OT: Vystrčil: Část mzdy lidí na home office by mohla jít potřebnějším

Reagovat
mistr129
Reagovat
oli9

Co výrok politika to socanska socialistická hovadina... Horsi je to že tohle je od ODS... Od Venezuely Malačové mě žádná její sračka už nepřekvapí ale toto..

Reagovat
bobis21

Rok 2021, ODS právě vynalezla zdanění a přerozdělení

Reagovat
smazaný uživatel

další co zřejmě čte jen titulky

Reagovat
Losinho

Nevím jestli jsem někdy viděl něco víc levicovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

nějako rudne ta dříve jasně pravicová ODS

Reagovat
Neon

Aneb jak donutit lidi, aby na vládou a experty doporučovaný homeoffice nechodili případně jak potrestat ty, kteří na homeofficu zároveń pečují o své děti.

Reagovat
montaigne33

Do kabiny SKS nevidím- ale Trpiš by měl Koláře trošku "srovnat"= vrátit na zem... O.K. se občas tváří jako velká star a přitom dělá spoustu chyb (dnes se podílel na 2g Slovácka...). To(=laxnost) se mu stávalo i ve Slovanu...

Reagovat
AjaxFans

A o tu lamu měl zájem Ajax

Reagovat
John Obi Mikel

Jak vůbec hodnotíte Hallera, kterého taky považují všichni za lamu?

Reagovat
AjaxFans

Já jsem spokojený,góly dává.Sice dneska z malého vápna hlavou netrefil branku (neobsazen),ale jinak v poho.Horsi je Neřeš, který po zranění není v ideální formě

Reagovat
montaigne33

Snad bude platný

Reagovat
oli9

Měli ho prodat.. On nic moc extra nechytne, rozehrávka bída.. Prostě průměrný ligový gólman který těží že skvělého týmu... Myslím si že kterýkoli prvoligovy gólman by měl ve slavce stejná čísla

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no... Me přijde, že prostě nemáme žádný porovnání, jak by to vypadalo s jiným gólmanem. Nemyslím si, že by měl Kolář průměrnou rozehrávku, rozhodně s ní patří mezi nejlepší v lize. Podle mě až odejde, bude to na hře Spavie znát mnohem více, než si teď myslíme...

Reagovat
Elliasson

Reagovat
AjaxFans

Co ty?Teď mi učitelka zpívala "geen worden,maar daden..Hand in Hand Feyenoord

Reagovat
Elliasson

Coooože? Kam chodíš na školu?

Hele, jediný fotbal, který jsem viděl, byl Leicester - Slavia. K ostatním ligám nemám přístup a obecně už méně času na sledování fotbalu. Zkrátka jsem naplno začal chodit do práce a málokdy shlédnu něco. Feyenoord ale sleduji a 4:2 mrzí.

Reagovat
AjaxFans

Mám jen online lekce NL V létě chci zase emigrovat.....Pokud se nezavřou hranice teda Jý už počítal,že v poharu budem hrát proti vam a ono je tam Herenveen

Reagovat
Liquid

porovnání máme, měli jsme Laštůvku, na kterého šla 1 střela na zápas a on ji vždycky pustil

Reagovat
mayday

Tak má tu rozehrávku velmi solidní, to ano, ale je to spíš tím, jaký jsou gólmani s tím balonem obecně nemehla, on přece jen v tom souhrnu trošku vyčnívá.

Ale na druhou stranu že by měl tu rozehrávku zase nějak super, to se taky říct nedá. Pomalu co zápas (pravda, neviděl jsem všechny) tam má nepovedený odkopy, že je z toho pomalu námaz někde před vápnem.

Co se týče vyloženě chytání šancí, tak tam mi přijde jako průměr. Ano, sem tam chytne pěkný věci, sem tam dostane gól, na kterým má velkej podíl.

Z mýho pohledu těží spíš on z laufu Slavie než opačně. Ale uvidí se, až bude on jinde a Slavia bez něj.

Reagovat
remeslnik

Přesně !!

Reagovat
smazaný uživatel

V sezone LM s Dortmundem a Barcou byl ale opravdu top.. to sem se mu omlouval za kritiku.. ted se k ni vracim

Reagovat
montaigne33

Souhlas- byl! Chytal skvěle! Ale co je skoro-zeťák, dělá často chyby atd. (a dnes při brankách FCS působil jednou laxně a podruhé komicky...)

Reagovat
delfin

Mluvis o nekom, kdo si odvezl dve cisty konta z Leicestru a jeste tam vychytal lozenku. Ta serie neproher Slavie je ti malo?

Reagovat
ratusek

tvl proti Plzni zachytal skvěle i Šustr a zeptej se na názor Brnáků na něho. Kolář se loni svezl s týmem, za fungující obranou se chytá dobře a ty jeho minely jsou čím dál tím častější. Proto ho už asi ani nikdo nechce ze zahraničí a ti Tvrdík mnul ruce, že ho střelí za pořádnej bakšiš

Reagovat
smazaný uživatel

On si hraje na Neuera, bohuzel s kvalitama Kozacika

Reagovat
dinss

Kozacik byl lepší golman než on. Ke konci sice měl těch horších zápasů víc a víc ale za tím si stojím. Kolář měl jednu povedenou sezonu.

Reagovat
lampas

Kozáčik nikdy nechytil nic navíc, to Kolář občas jo.

Reagovat
Greny

Nedávno třeba covid

Reagovat
remeslnik

Anebo třeba trenérovu dceru ...

Reagovat
Mass

Tvrdík naštěstí Slavii netrénuje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dinss

Reagovat
remeslnik

Jasně, moje chyba. Chtěl jsem napsat šéfovu dceru.

Reagovat
dinss

Od tebe ani čekat nic jinyho nemůžu.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
meno

10 tam bylo, že otočíme! Já hovado!

Reagovat
mistr129

Já v poločase za 6

Reagovat
meno

A vsadil nebo promrdal jak já?

Reagovat
mistr129

No, "vsadil" za 20 Kč jsem se na Fortuně registroval kvůli tomu dresu pro nováčky a teď jen příležitostně něco vsadím, dokud neprohraju kredit

Reagovat
meno

Kilko dobrý

Reagovat
Mass

Zajímavá ta je ta tvá mentalita hráče. Ty si nedrbeš hlavu, když prohraješ, ale sere tě, že sis nevsadil

Reagovat
meno

Tak já prohrál a ještě si nevsadil, když jsem na to koukal a říkal si, to by stálo za hřích Hlavně, že sázím oba gól v obou poločasech... ALE jednou to vyjde!

Reagovat
Coutinho10

ale to muselo byt tesne pred golem ne ? kazdopadne tady si neni moc vycitat, pokud jsi tomu fakt hodne neveril, ja teda urcite ne, takze me to nenapadlo ani davat

Reagovat
meno

Jo, asi 65. minuta nebo tak nějak

Reagovat
Losinho

Možná rozhodující výhra

Reagovat
Mass

A možná taky ne

Reagovat
Losinho

To je princip slova možná

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
dinss

Dneska docela dostává.

Reagovat
Losinho

Jinak místo Koláře prej chceme to mladý úkáčko ze Šachtaru.

Reagovat
bobis21

Ten bude o dost dražší než Kolář a navíc nevím jestli k vám půjde, když mu přijde nabídka od vás a z Interu třeba...

Reagovat
Losinho

Tak to asi bude mít jasno

Reagovat
bobis21

No já mám pocit že je momentálně asi nejžádanější zboží na svém postu v Evropě, takže by mě přestup k vám fakt překvapil.

Reagovat
mistr129

Proč by k nám vůbec šel ze Šachťaru?

Reagovat
mayday

Asi tak, to nemá z jeho pohledu žádnej smysl.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však to není on.

Reagovat
iamnotdave

Něco jako story o tom, jak chtěla Slavia Haalanda ještě z Molde a vyhrál to RB Salzburg za 4 mega EUR

Reagovat
Losinho

A není to nějakej z béčka?

Reagovat
Mass

Mahmoud Hassan se taky rozhodoval mezi Slávií a Interem a nakonec si vybral Aston Villu

Reagovat
RadekVonCZE

Jooo, Trezeguet z Villy To mě mrzí doteď.

Reagovat
iamnotdave

No, on před podpisem se rozhodl v Turecku zůstat a až rok potom přestoupil do Aston Villy.

Reagovat
Mass

Bylo to trochu zvláštní, už se prý dohodl se Slávií, pak couvl, že chce do Interu a nakonec nešel nikam. Asi si řekl, že radši dokončí smlouvu a pak pujde zadarmo (s mnohem větším platem) do Villy.

Reagovat
Mass

https://www.transfermarkt.com/anatoliy-trubin/profil/spieler/537844 ??? Koukám toho měli koupit před rokem, teď už je moc drahý.

Reagovat
cr7sux

Bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Proč by k vám on sám měl vůbec chtít jít, to mi nedává smysl.

Reagovat
dinss

Reagovat
ACSeRw!n

ja bych rek, ze to pro vas dopadne s tim Mandousem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Nene

Reagovat
Fakt

Tak chtít můžete

Reagovat
Elliasson

Škoda, že se neprosazuje víc Markovič.

Reagovat
RadekVonCZE

Trubin To by bylo super, ale zároveň blbost. Na TMarktu má tržní hodnotu podobnou a je mnohem mladší, a těm se ty ceny zvyšují. Těžko říct, jakou má Slavia u něj reputaci.

Reagovat
RadekVonCZE

Btw. Kde jsi tuhle informaci našel?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten Ukrajinec není ze Šachťaru ale z Poltavy.

Nebuď naivní, Trubin pomalu nahradí Pjatova a půjde v jeho šlépějích, zůstane v Šachťaru a stane se z něj legenda. Nemá pro něj smysl utíkat, a už vůbec ne k nám.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, to bude asi on.

Reagovat
Losinho

Měl by to bejt ten 18letej, co snad nebyl ještě ani na lávce volové

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Policie bude při kontrolách dodržování opatření zpočátku benevolentnější

Tvl, když už to zavedu, tak prostě tvrdé pokuty hned, ne? Klidně 5K na hlavu. To je pěkně na prd, když to 1/3 bude 100% dodržovat a zbytek ne, protože ví, že buď to ukecá, anebo dostane kilo pokutu.

Reagovat
Mass

Jasně, protože dávat přísný tresty v situaci, kdy se pravidla mění každej tejden dává smysl A davát důchodkyni 5k pokutu, za to že jí spadla rouška, kde by sme to byli. Spíš už bych dával pokuty provokaterům jako Klaus st. atd, i když ten se teď sám nakazil, takže od něj bude pár tejdnů klid (možná déle, černý humor).

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, když to někdo dělá evidentně schválně a hecuje k tomu ostatní, tak mu to osladit.. ale to si zas nikdo nedovolí že. Takže radši stejnou sumu vybírat od milionu babiček a sociálů.

Reagovat
Mass

No mě štvou hlavně ti, co dávají okatě najevo, jak to zase ojebali. Třeba otevřeli hospodu s tím, že je to petiční místo. Jakej tohle má smysl, vždyť to není ani prostest. Nebo ty plný autobusy na hory, všichni tam jedou s lyžema na služební cesty...

Mě taky sere pár nesmyslných věcí, jako třeba že je obchod zavřený už v osm místo v deset a díky tomu je tam před zavíračkou hromada lidí (končím v práci cca v půl osmý).

Btw už se přišlo na nějakej výstup z toho trasování? Kde/kdy se lidi nejčastěji nakazí?

Reagovat
smazaný uživatel

Me ted nejvic sere ze nemuzes 22:00-05:00hod vylizt ven.. ja zacal minulej tyden behat v 04:30 a celkem me to chytlo i kdyz on ten zakaz byl uz i minulej tyden.. ani nevim

Reagovat
Mass

No to je taky pěkná hovadina, ale zřejmě to udělali kvůli lidem, co po nocích navštěvují kamarád(k)y.

Reagovat
mistr129

Jakoby jednu chvíli jsem to zkoušel chodit běhat ráno než jsem jel do školy. Byl to pak celý den lepší pocit, ale pravidelně jsem se k tomu dokopat nedokázal

Reagovat
Mass

Tak na tohle nemám vůli, abych vstal o půl hodiny dřív. Stejně jako abych šel dřív spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Musi te motivovat to, ze pak mas proste celej den aspon neco splneno.. vsechno se muze srat, ale rano sis krasne zabehal. u me to fungovalo, ale zatim jen tyden.. zitra pujdu 04:45 a nasrat, to me nikdo snad nezastreli.

Me k tomu jeste dokopalo to, ze pak nemusim premyslet jestli pujdu neco delat po praci, nebo vecer... mam zenu a dite a obcas dochazelo ke kolizim a dotazum proc jako ted... obcas chodime spolu nebo tak, ale kdyz jdes kazdy rano 5x tydne, tak mas potom v pici jestli stihas po praci... a hodne me to nakoplo kazdej den, v sobotu jsem to trosku dospaval asi, ale zadna hruza, nebyval jsem vecer o nic vic unavenej... behal jsem jen 4km ale, 20 by me asi sundalo nadobro v tuto hodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Volnému by nějakou měli napařit

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, pro mě mít nějaká opatření, která stejně nikdo nedodržuje/nevymáhá... To takto můžeme být v obci zavření do léta.

Reagovat
mistr129

To můžeme, protože uzavření v obci je blbost v létě i teď

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Podle mě správně...jako je naprostá volovina vyhlásit něco takového v pátek a chtít to vymáhat od pondělka...

Reagovat
Greny

Podle mě je volovina něco takového vyhlásit... Já totiž do teď nechápu

1) zákaz cestování mezi okresy a

2) zákaz pohybu mimo katastr obce..

Asi jsem vypatlanej ale pokud platí bod 2 tak bod 1 je proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi okresy můžeš jen do práce, mimo katastr obce můžeš třeba jít nakoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože potom jeden bez druhého je lépe zrušitelný? (jen moje domněnka).

Reagovat
mistr129

Kamkoliv můžeš do práce, ale se smlouvou apod.

V rámci okresu můžeš do práce i na nákup jakkoliv, bez papíru.

Na vycházky, běh apod. můžeš jen v rámci obce

Reagovat
remeslnik

No a jak se bude řešit případ, že já, jakožto OSVČ, si jedu svým autem pro určitý materiál nejen do jiného okresu, ale i jiného kraje. To si vypíšu nějaké čest. prohl., které si sám potvrdím, protože jako OSVČ vlastního šéfa nemám?

Reagovat
Spalovač šancí

Napíšeš a budeš doprovázen až na místo

Reagovat
remeslnik

A .... už v řetězech nebo se ještě než mně zastřelíja se možu jít rozloučit s rodinou ?

Reagovat
mayday

Ne ne, kdo poruší nařízení, bude zastřelen s celou rodinou.

Reagovat
remeslnik

.... tak to su v pr...

Reagovat
Wyrda

Presne tak je tam na to formulář xD mam kamose co je ted na rok v athenach a podobna situace je tam uz pul roku. Akorat oni potrebuji papir kam proc jdou ikdyz jdou behat nebo nakoupit jidlo

Reagovat
Greny

Jsem zvědav jak se s nimi budu hádat že bydlím jinde nez mám trvale... To bude neco

Reagovat
Mass

Něco sem slyšel, že bys měl sebou nosit účet za plyn

Reagovat
Greny

Nemam

Reagovat
dinss

ČESTNĚ PROHLAŠUJI PANE POLICISTO, ŽE BYDLÍM NA TÉTO ADRESE.

Víc se s nima bavit nebudu...

Reagovat
Spalovač šancí

To můžeš. Jen si musíš vybrat jedno z těch bydlišť a vydržet tam ty 3 týdny

Reagovat
dinss

Reagovat
raduinho

Ty vole, pokud to zavedli v pátek před půlnocí a zítra ráno jedu do práce do jiného okresu tak asi před tím než do té práce dojedu ještě nebudu mít potvrzený papír od zaměstnavatele ne? Za mě je tohle v pořádku.

Reagovat
j_mrazik

No jasně. Většina lidí dostane v pondělí prostě razítko od zaměstnavatele a hotovo. OSVČ si mají vytisknout prohlášení a nosit s sebou výpis z živnosťáku. Je to tak?

Reagovat
raduinho

Sorry, ale jak to mají OSVČ nesleduju.Ale myslím, že jo, že stačí to podepsané čestné prohlášení.

Reagovat
smazaný uživatel

Nam uz v patek mailem zasilali potvrzeni s el. podpisem. A tvrdili, ze povtrzeni pujde ukazat i v mobilu.

Reagovat
raduinho

Nám ne no, a nejsem ten typ co by zapínal firemní notebook o víkendu, jestli nepřišel nějaký mail. Což je dobře, že jsem neudělal, protože žádný mail nepřišel doted a můžu jen doufat, že někdo bude na personálním

Reagovat
PP

k hovnu celé omezení.. Nemá to smysl. Stačí se prakticky s kýmkoliv pobavit, podívat se ven -.nedejbože jít po cyklostezce, kde je špalír jak prvomájový průvod. Poctivě to dodržují jen lidi, kteří jsou v blízkém kontaktu s ohroženou babičkou-dědou.. Nedůvěra k vládě se projevuje nedůvěrou v opatření..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dneska jsem byl v Praze v parku a hlava na hlavě.

Reagovat
ACSeRw!n

normalne by byli vsichni v klidu v hospode, ale co jim zbejva

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ta vláda to prostě zase podělala.

Tyhle hlídací, respirátorské, okresní manévry měli přijít v mrazech...

Dneska jsem zkoušel tam, kde bylo fakt hodně lidí, nasadit si ten respirátor, a už po pár minutách mi bylo fakt hůře (chodím obyčejně hodně rychle).

Reagovat
mayday

Vláda to posrala, ale už během loňska. Teď bude této chvíli co dělat ale... Pustit to a čekat jak to dopadne, to taky prostě nejde.

Reagovat
ZB 07

Už to trvá fakt dlouho a když ty opatření navíc vyhlašuje psychopat typu Babiše, tak se fakt nemůže nikdo divit, že to tady vypadá takhle. Jsem přesvědčenej, že tři týdne tento stav trvat určitě nebude. Dokud se nesáhne do průmyslu, tak se normálního života nedočkáme.

Reagovat
dinss

Jenže ohrožené babičky s dědečci si vesele lezou po městech a nákupákách. Čest výjimkám teda...

Reagovat
remeslnik

No a kam až dolezou, tam je sezbírají a šup do pece.

Reagovat
Müllered

Však to je hlavně pro voliče Bureše, minimálně ty katastry jsou taková kravina nedávající smysl, že to nikdo s mozkem dodržovat nemůže. Pokud teda nechtějí zrychlit promořování ve městech, to by se jim povést mohlo. Těším se vylidněné oblasti, mám v plánu jezdit na kole minimálně 50 km denně po celém okresu. Důvod? Dbám o svůj psychický a fyzický stav, snažím se vyhnout davům, chráním tím své zdraví a zdraví svých drahých spoluobčanů.

Reagovat
fabec1222

Dávám tomu klasicky týden, než se na to zas všichni vyserou, včetně policajtů, a nebude se to dodržovat.

Reagovat
Neon

Reagovat
ACSeRw!n

dnes v ulicich Prahy asi 5-10% respirator/rousku, zbytek hovno

Reagovat
fabec1222

Jinak jedu zrovna dneska na finančák, tak jsem zvědavej A ve středu jsem objednaný na covid testy mimo okres, protože tam byl prostě termín o několik dní dřív, než u nás v okrese, tak uvidíme, jestli mě bude někdo kontrolovat

Reagovat
smazaný uživatel

Covid testy a očkování jsou snad výjimka, ne?

Reagovat
Rothbard

OT dotaz, nevím, jestli mi někdo odpoví: Jak byste řešili to, že si máte jet cca 70km od domu (ano, jiný okres) pro materiál, z kterého si svépomocí něco doma vyrobíte? Šlo by to napsat do čestného prohášení, resp. je to důvod, který by prošel? Bohužel, nejedná se u mě nikterak o náplň práce, abych to na to uhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedes nakupovat do jinyho okresu, coz je presne to co se ted nesmi.

Reagovat
remeslnik

Mám dojem, že pokud to, pro co jedeš, nesouvisí s tvým zaměstnáním ( nebo i živností), tak je to blbě. Jediné štěstí, že jak jsem dnes slyšel, tak postihy ( zatím) žádné nejsou, jen tě poučí a vrátí. Jde prý spíš o občanské uvědomění. Ale kdo ví, jak se to vyvine. Třeba dnes Tytyty !!!, pak dostaneš žlutou a když je nas..., tak i červenou. Tzn, jsi-li slušný, tak se do příště nauč pořádně lhát a fixlovat ( nějaký document)

Reagovat
Rothbard

No právě, že s mým zaměstnáním ani živností to nesouvisí. Varianta, že to doveze řemeslník, resp. někoho najme, tu je a asi více legální, ale to by se mi prodražilo, tak se mi do toho nechce, zároveň se bojím, že nemá skladovací kapacity, aby to u něj leželo takovou dobu. Tak mě to právě napadlo, bud něco zalhat, zfalšovat, vymyslet si, ale blbé je, že pojedu dodávkou nebo uvést pravdu a případně se to snažit vysvětlit hlídce.

Reagovat
Kepy_FCB

nakecej jim že to je akutní po požáru nebo prasklé vodě nebo tak něco

Reagovat
Gelu28

Policejní zkorumpovaná VERBEŽ

Reagovat
Spalovač šancí

Alespoň že zůstala otevřená květinářství. Aspoň si ti zachránění mrtví budou moci koupit kytku na svůj pohřeb.

Reagovat
Radin

Nešika Nešický

Reagovat
lampas

Udělal to naschvál, protože je nasranej že ho Slovan odepsal, tak chtěl pomoc Jablonci v boji o poháry s náma.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dinss

To je PR jak svině. Oni ho vlastně pochválí. Udělat tohle někde na okrese tak dostane přes držku.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

On to byl fakt Trpiš? Já po tom tweetu Býčka myslel, že to byl klasicky Houštěcký, ale oni jsou tam asi psychopati všichni. Snad dostane stopku aspoň na 3 zápasy.

Reagovat
dinss

To zase ne ale nechápu...proč se tim vlastně klub chlubí?

Reagovat
remeslnik

Oni se nechlubí. Oni to jen pustili do světa. A jako první. Jinak by to vypadalo, kdyby s tím, jako s novinkou, přišel bulvár. Nic neschovávali, Přiznání chyby - polovina viny.

Reagovat
ratusek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele