FORTUNA:LIGA - souhrn 21. kola

14.02.2020, 19:56, aktualizováno 17.02.2020, 19:49
Komentáře a souhrny
Slavia nezvládla derby v Ďolíčku a poprvé v sezóně prohrála. Naopak Plzeň v premiéře pod novým trenérem veze body z Opavy. Neuspěla ani Sparta, která doma nestačila na Liberec. Ostravský Baník nejtěsnějším poměrem vyhrál na Slovácku a tři body na úvod jarní části zaznamenaly také České Budějovice, Jablonec přejel Příbram...

FK Jablonec - 1. FK Příbram 4:0

17.02.2020 18:00

Góly: 36. Vojtěch Kubista, 52. Jan Sýkora, 55. Jan Sýkora, 81. Kasper Hämäläinen

První jarní kolo bylo uzavřeno soubojem celků s opačnými starostmi. Ten skončil možná ještě jednoznačněji, než se čekalo. Jablonec si poradil s Příbramí 4:0, skóre otevřel Kubista, po pauze přidal další dvě trefy Sýkora a jednu Hämäläinen.

Severočeši do toho šlapali hned od začátku, už po pár desítkách sekund Jovović připravil velkou šanci Považancovi, o několik okamžiků později pálil srbský křídelník sám, jeho střela však byla zblokována. Další jeho pokus zase bez problémů zlikvidoval Kočí. Po čtvrtině utkání o sobě dal vědět Kubista, když z malého vápna napálil míč vysoko nad.

Jablonečtí se dočkali deset minut před pauzou. Rohový kop rozehrávající Krob si narazil o Považance, jeho následný centr propadl na penaltu k Vojtěchu Kubistovi, jehož rána vymetla šibenici Kočího brány.

Po přestávce tlak domácích ještě zesílil. Hübschmana sice ještě vychytal Kočí, když Považanec našel Doležala a ten připravil před prázdnou bránu Janu Sýkorovi, byl už příbramský gólman bezmocný. Ten si vybral i svou slabší chvilku, když v pětapadesáté minutě mimo vápno promáchl a umožnil tak Sýkorovi v klidu vstřelit druhou branku.

Dvacet minut před koncem dotlačili míč do sítě i Příbramští, avšak Radek Voltr jej tam poslal za pomoci ruky a trefa tak nemohla být uznána. Slavit hosté nemohli ani po nadcházející standardce, Tregler totiž hlavičkoval o kousek nepřesně.

Střelce první branky Kubistu nahradil v osmdesáté minutě Kasper Hämäläinen, jenž se už po pár sekundách svého pobytu na hřišti dočkal premiérového gólu v české nejvyšší soutěži. Kočí si s Pilíkovým centrem neporadil nejlépe a na finského záložníka už čekalo snadné sousto.

V nastaveném čase mohli domácí završit "bůra". Cmiljanović totiž v pokutovém území nešikovně sestřelil Holíka, za což následoval pokutový kop. K tomu se postavil Martin Doležal, avšak bránu výrazně minul. To ale Jablonci vůbec vadit nemuselo, vítězstvím totiž navýšil svůj náskok na třetím místě na čtyři body. Příbram zůstává na samém dně tabulky.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 1:0

16.02.2020 17:00

Góly: 70. Jan Vodháněl

Tak takhle si to v Edenu určitě nepředstavovali. Vstup do jara v podobě vršovického derby se jim hrubě nepovedl a po matném výkonu prohráli brankou Vodháněla. V závěru mohl alespoň remízu vystřelil z ojedinělé šance debutující Musa, ale selhal a tři body zůstaly v Ďolíčku.

Hned ve druhé minutě poprvé vystrčili růžky slávisté, Musova rána z voleje z hranice vápna však cíl nenašla. Bořil o deset minut později už zamířil přesněji, pro Le Gianga ale byla jeho rána snadným soustem. Na větší šanci sešívaní nadále čekali, hrdlo se jim sevřelo po čtvrtině zápasu, kdy v pokutovém území upadl domácí Köstl. Sudí ale naštěstí pro ně ani po konzultaci s videoasistentem penaltu nenařídil.

V závěru první půle zahrozili hlavou hroťáci obou mužstev, ovšem ani Pulkrab, ani Musa netrefili prostor mezi třemi tyčemi. Po hodině hry přišla největší šance dosavadního průběhu utkání. Po Bartkově centru mohl hlavičkovat do zcela prázdné brány Puškáč, nepochopitelně ale selhal a zamířil mimo.

Přeci jen se ale "Klokani" dočkali. V sedmdesáté minutě hry trestuhodně rozehrál Frydrych. Jeho chybu nezachránil ani Kolář, který nedokázal vyboxovat centr a míč propadl až k Janu Vodhánělovi. Ten měl po několika sekundách na hřišti snadnou práci a otevřel gólový účet utkání.

Brzy mohl svoje zaváhání napravit Frydrych, jeho pokus hlavou ovšem letěl příliš vysoko. Za několik okamžiků se sám na bránu řítil Vodháněl, proti němuž vyběhl Kolář. Ten útočníkův pokus o lob zneškodnil, a přestože domácí vehementně reklamovali hru rukou, ta podle rozhodčích nenastala a hra pokračovala dál. Záhy prudce pálil Stanciu, jenže jen do míst, kde stál Le Giang.

Největší slávistickou šanci měl na kopačkách ve svém prvním duelu Petar Musa. K němu propadl na zadní tyč centr z pravé strany, chorvatského střelce ovšem vychytal znovu bravurní gólman. V posledních okamžicích zápasu ještě zahrozili Nečas a na druhé straně Stanciu, ani jeden ovšem úspěch neslavil a Bohemka tak těsné vítězství uhájila.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Viktoria Plzeň 0:3

16.02.2020 14:30

Góly: 57. Jean-David Beauguel, 63. Jean-David Beauguel, 90+2. Jan Kopic

Bude pro Plzeň problém nahradit góly Michaela Krmenčíka? Zdá se, že nikoliv. Jean-David Beauguel se totiž při prvním jarním startu uvedl na výbornou a dvěma góly zařídil Viktorii výhru nad Opavou. Slezané nakonec podlehli rozdílem tří branek a neodpověděli na úspěch sousední Karviné, načež se minimálně do pondělí propadli na předposlední místo v tabulce. Hosté si naopak pojistili druhou příčku.

Dlouho se přitom nezdálo, že se s týmem bojujícím o záchranu utkal aspirant o pohárovou Evropu. Opava byla v prvním poločase vyrovnaným soupeřem a několikrát mohla jít do vedení. Po přestávce nicméně domácí doplatili na nevyužití svých příležitostí, načež o svém triumfu rozhodla Viktoria.

Razantní zimní řez v kádru SFC se projevil hned při prvním jarním klání. Novou stoperskou dvojici utvořili Rychlý s exzlínským Hnaníčkem, zálohu posílili novicové Dordić s Texlem a v útoku operoval další příchozí ze Zlína Železník. Trenérovi Západočechů Guľovi chyběli zranění Limberský s Čermákem, které nahradili levý bek Hloušek a středopolař Hořava. Díru po Krmenčíkovi, jenž se stěhoval do Belgie, zacelil již zmíněný Beaguel. Jen na lavičce pak poněkud nečekaně zůstal křídelník Kopic.

Už po několika desítkách vteřin se zajímavým volejem prezentoval domácí Řezníček a jen o malý kousek minul pravou tyč plzeňské svatyně. Postupem času už převzala iniciativu Viktoria, avšak obrana Slezanů zůstávala pozorná. Větší šance si tak připisovala Opava. V 27. minutě se Dordić šikovně prosmýkl na levé straně přes trojici protihráčů a po jeho pasu před bránu vznikl závar, po němž otevření skóre zahodil nepovedenou střelou do zámezí Hnaníček.

Další spletitá situace před bránou Západočechů vznikla krátce po půlhodině hry a výsledkem bylo zakončení Žídka z úhlu, proti němuž už brankář hostů Hruška musel zasahovat. Plzeň si svou první tutovku vytvořila až těsně před přestávkou. Buchův centr na zadní tyč vrátil před bránu Brabec, načež Řezník trefil nůžkami tyč.

Na nepříliš vyvedenou první půli zapomněla Viktoria dvanáct minut po změně stran. Kalvach poslal centr do pokutového území na Beauguela, jenž v souboji předčil Rychlého a hlavičkou přesně k tyči poslal svůj celek do vedení. V 63. minutě se francouzský střelec prosadil podruhé, když si po rychlém přechodu Plzně do útoku naskočil na pás od Kovaříka a tentokrát hlavou zamířil nad dosah gólmana SFC Fendricha.

Hosté se dostali do pohody a šanci dostali střídající hráči. Mihálik v 67. minutě prověřil pozornost Fendricha, Kopic za dalších dvacet minut pálil z úhlu nad břevno. Ve druhé minutě nastaveného času se ale právě Kopic dočkal přesného zásahu, když do sítě dorazil Buchovu ránu vyraženou Fendrichem a uzavřel skóre na konečných 0:3.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 0:2

15.02.2020 17:00

Góly: 77. Tomáš Malínský, 90+4. Tomáš Malínský

Již sobotní program prvního jarního kola nabídl obrovské překvapení. Sparta totiž doma nevyzrála na obranu Liberce a sama od hostů dvakrát inkasovala. Slovan tak dokázal porazit letenské i podruhé v sezóně a opět se o cenný zisk postaral zejména Tomáš Malinský, dnes autor obou branek.

Letenští ihned klesli na páté místo v tabulce a mají zase o čem přemýšlet. Hosté si naopak mohou pochvalovat, jak jim vyšel úvod honby za vyššími pozicemi, a přiblížili se osmé pozici na rozdíl dvou bodů.

V sestavě domácích se konečně objevil uzdravený záložník Dočkal, stoperská dvojice pak nastoupila v avizovaném složení Hancko - Lischka, v útoku zase operoval Tetteh. Na straně Liberce dostal z nových tváří šanci od úvodní minuty pouze Hromada, kdežto v přípravě skvěle hrajícího Rondiće zastoupil v útoku Kuchta.

V úvodu, jenž byl plný nepřesnosti, se k první střele dostal až ve čtrnácté minutě hostující Băluţă, jenž pálil nad břevno svatyně gólmana Heči. Jinak to byl zprvu hlavně nezáživný boj. Sparta se vepředu poprvé pořádně ukázala až ve 28. minutě. Celou akci rozjel napravo Vindheim, jenž vybídl Tetteha, ten následně předložil míč Trávníkovi, který ovšem střílel vysoko nad bránu. Dvě minuty nato byli v akci opět Vindheim s Tettehem, načež druhý jmenovaný hledal spoluhráče před bránou, ale Kanga ani Frýdek nedotlačili balón do sítě.

Po půlhodině hry už letenští chytil slinu a ve 35. minutě měl brankář Liberce Nguyen velké starosti s tečovanou ránou Frýdka. Ani Slovan ale nespal. Pět minut po Frýdkově akci se kolem Vindheima vytočil k nebezpečnému pokusu Pešek, proti němuž musel do akce Heča. Ve 42. minutě ukázal svou fotbalovou chytrost Kanga, který šikovně našel nabíhajícího Hložka, tomu ovšem nevyšlo zpracování dle představ a balón mu uzmul Nguyen.

Téměř ihned po přestávce chyboval Heča, když neudržel centr Mikuly, následně však své zaváhání napravil a zasáhl proti dorážejícímu Peškovi. V 61. minutě předvedl minelu také hostující Chaluš, jenž nepřesně rozehrál, načež po zemi střílel vedle brány Hložek. To Krejčí o sedm minut později již střílel mezi tři tyče, jenže pouze do míst, v nichž operoval připravený Nguyen. Na straně domácích byl aktivní zejména Hložek, kterému v 75. minutě další zakončení překazil Chaluš. Zdálo se, že tlak Sparty graduje...

...jenže o minutu později přišla na Letnou pohroma. Domácí lacině ztratili míč po vlastním autovém vhazování, Băluţă následně rozjel brejk a s trochou štěstí propasíroval přes Lischku přihrávku na rozběhnutého Malinského, jenž prostřelil Heču - 0:1. Autor gólu nemá s fanoušky Sparty zrovna vřelé vztahy a tak si oslavu branky užil hecováním rozzlobených ochozů.

Spartě rázem teklo do bot, ovšem Hložek, Hancko i Sáček stříleli nad břevno. Poslední šanci na vyrovnání spálil ve druhé minutě nastaveného času Tetteh, který po pasu od Plavšiće trestuhodně minul. A tak Malinský dostal v samotném závěru velkou šanci svůj velký večer završit, když se vydal do dalšího nájezdu na Heču, jehož také efektně a efektivně překonal obloučkem. Liberec tak nakonec zvítězil o dvě branky.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 0:1

15.02.2020 14:30

Góly: 52. Jakub Pokorný

Premiéra trenéra Luboše Kozla na lavičce ostravského Baníku vyšla na jedničku. Jeho svěřenci totiž v bojovném klání na hřišti Slovácka vyválčili díky jediné brance Jakuba Pokorného těsnou výhru. Hosté se tak hned zkraje jara prokousali do skupiny o titul právě na úkor sobotního protivníka.

Kouč domácích Svědík nenasadil do utkání od úvodní minuty žádnou ze zimních posil. To lodivod Slezanů Kozel dal prostor Potočnému, jenž v lednu dorazil z Liberce. Navrch musel nový muž na lavičce Baníku kvůli četným absencím řešit více starostí se složením základní jedenáctky. Proto dostal ve středu obrany šanci Procházka, na kraji obrany se objevil jindy stoper Pokorný a zálohu vyztužil Holzer mladíkem Kaločem.

Úvod zápasu sice patřil Slovácku, ale s první zajímavou akcí přišli hosté. De Azevedo ve třinácté minutě nápaditě zakombinoval na pravé straně hřiště s Fillem, jenže výsledná střela mu vůbec nesedla a nebylo divu, že balón letěl do zámezí. Moravané odpověděli velkou šancí za pět minut. Petržela hledal před bránou Dvořáka, tomu však výsledné zakončení podobně jako De Azevedovi na druhé straně nevyšlo podle představ.

Další zajímavý okamžik přišel až v 37. minutě, kdy se Holzer šikovně uvolnil na levém kraji, ale poté střílel mimo tři tyče domácí svatyně. Veškerá nuda prvního poločasu byla zapomenuta sedm minut po změně stran, kdy šli Slezané do vedení. Na centr Hrubého si zády k bráně naskočil Pokorný, jenž v souboji vyzrál nad Dvořákem a jeho padáček zapadl k tyči. Brankář Slovácka Trmal se natahoval marně.

Moravané věděli, že pokud chtějí něco s výsledkem udělat, musí se začít tlačit do útoku. Jenže Reinberk v 65. minutě pálil nad bránu a Navrátil o pět minut později zase střílel o kus vedle tyče. Deset minut před koncem měl obrovskou příležitost na navýšení vedení Baníku De Azevedo, proti jehož zakončení hlavou famózně zasáhl Trmal. Gólman domácích zachránil svůj celek i za dalších pět minut, kdy vychytal Potočného hlavičku. Slovácko už se v závěru na větší odpor nezmohlo a tři body tedy putovaly do Ostravy.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 1:3

15.02.2020 14:30

Góly: 79. Tomáš Vondrášek - 5. Lukáš Juliš, 27. David Houska, 45+1. Lukáš Juliš

Souboj tabulkových sousedů na hranici první desítky měl překvapivě jednoznačný průběh. Hosté z Olomouce vedli už v poločase zásluhou dvou branek Juliše a jedné Houskovy trefy, Vondrášek v závěru vstřelil jen čestný gól.

Hned při první větší příležitosti se uvedla nová posila Sigmy. Sladkého centr našel v pokutovém území přesně ze Sparty hostujícího Lukáše Juliše, jehož rána placírkou zapadla za gólmanova záda. Nedlouho poté mohlo být skóre vyrovnané, po Kučerově rohu ale Jakub Mareš zamířil mimo. Nepřesně mířil z přímého kopu i jeho jmenovec Petr.

Následně už zase přebrala iniciativu Sigma. Hálova rána zpoza vápna sice ještě letěla příliš vysoko, nadcházející šanci Chytila dokázal Grigar zlikvidovat, míč ale vyrazil jen k dobíhajícímu Davidu Houskovi, jenž uklidil kulatý nesmysl do sítě.

Za domácí znovu zahrozil Petr Mareš, jehož standardku si pohlídal Mandous. Jen těsně vedle zamířila dělovka z nohy Shejbala. Poté se zase musel zaskvět Grigar, jenž bravurně vychytal Julišovu hlavičku. V nastavení už ale byl na Lukáše Juliše krátký. Tomu totiž předložil před prázdnou bránu Hála a gólem do šatny se Hanáci dostali do vedení o tři branky.

Po přestávce přebrali iniciativu skláři. Ve dvaapadesáté minutě spálil tutovku Žitný, dvacet minut před koncem zase mimo vypálil Hyčka. Domácí příznivci se branky dočkali až v čtvrt hodiny před závěrečným hvizdem. Moulisův centr doletěl na kopačky Tomáše Vondráška, jehož parádní placírka znamenala snížení rozdílu.

Přiblížit Teplice vyrovnání mohl následně Trubač, to by ovšem nesměl ztroskotat na Mandousovi. Nepovedlo se to ani Vondráškovi, jehož hlavička se odrazila od tyče ven. Sigma tak zvítězila a upevnila si postavení v elitní desítce, naopak Severočeši se blíží hře o záchranu.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Fastav Zlín 2:0

15.02.2020 14:30

Góly: 29. Vojtěch Smrž, 83. Taiwo Abdulrahman

Karviná hned v prvním jarním utkání hodila rukavici Opavě a Příbrami, když doma zdolala Zlín, a odskočila od dvou zmíněných celků, jež taktéž bojují o záchranu. V domácím dresu se v dobrém světle uvedlo několik noviců, zato ševci pohořeli a zaslouženě odjeli domů s prázdnou.

V sestavě MFK se objevily hned čtyři zimní posily. Konkrétně šlo o brankáře Bolka, stopera Šindeláře, záložníka Qoseho a útočníka Taiwa. Taky hosté vyrazili na zteč včetně dvou nových tváří - obránce Simerského a forvarda Jawa.

Už po dvou minutách zahrozil nebezpečnou, leč nepřesnou střelou domácí Smrž. Na druhé straně to podobně neúspěšně zkoušel o čtyři minuty později kapitán Jiráček. Za dalších čtrnáct minut zasahoval gólman Zlína Rakovan proti hlavičce Lingra, jenž zakončoval po centru od Ndefeho. Ševci si svou tutovku vytvořili hned záhy. Jiráček poslal míč před bránu, kde zakončení Čanturišviliho fantasticky zneškodnil Bolek.

V dalších minutách se neujaly pokusy Qoseho a Šindeláře, ve 27. minutě už ale Karviná slavila. Ba Loua rozehrál rohový kop na hranici pokutového území, kde se do voleje parádně opřel Smrž a perfektní bombou k tyči poslal domácí do vedení. Velmi živo bylo před zlínskou svatyní opět za šest minut. Unikající Lingr přelstil Rakovana, avšak z následného závaru nakonec nezapršelo.

Ve 38. minutě mohl vyrovnat Jawo, jenž pláchl Janečkovi a byl blízko premiérovému zásahu ve žlutém dresu, Bolek byl však opět neomylný a únik soupeře zneškodnil. Zajímavou první půli uzavřeli Taiwo, jehož pohotové zakončení po centru Hanouska zastavil Rakovan, a Ba Loua, který si taktéž nepřišel na hostujícího brankáře.

Po změně stran tempo hry viditelně opadlo. Karviná se zaměřila na bránění náskoku a ani Zlín nebyl příliš konstruktivní. Až v 77. minutě se o vzrušení nechtěně postaral zlínský Matejov, který pokazil malou domů, ale Rakovan byl u míče nakonec dříve než Ba Loua. Následná střela Smrže skončila v rukavicích vytíženého strážce svatyně ševců. Hned za minutu rozjeli domácí nadějný brejk, který zkazil Lingr, přesto se k zakončení dostal Taiwo, jenž nastřelil tyč.

V 83. minutě už se MFK povedlo protiútok zužitkovat. Ba Loua naservíroval pas na volného Taiwa, proti němuž už byl Rakovan krátký - 2:0. Drama mohl ještě za další tři minuty zařídit Džafić, jemuž se povedlo přehodit Bolka, za nějž ale zaskočil Janečka a míč padající do brány včas vykopl. Blízko třetí brance domácích byl v nastavení Taiwo, po zpětné přihrávce od Qoseho však těsně minul. Zahozená šance jej nicméně nemusela v konečném součtu vůbec mrzet.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 3:0

14.02.2020 18:00

Góly: 15. Patrik Čavoš, 19. Filip Havelka, 38. Ivan Schranz

Samotné vítězství Českých Budějovic nad Mladou Boleslaví v úvodním zápase jarní části není velkým překvapení, jeho snadnost už ano. Už po dvaceti minutách vedli Jihočeši 2:0 po brankách Čavoše s Havelkou, třetí a poslední gól vstřelil ještě před poločasem Schranz.

Jako první přitom musel do akce Drobný, který krotil Pudilův pokus po standardní situaci. Když hlavičkoval na druhé straně Sivok, zamířil moc vysoko. V patnácté minutě už ale Dynamo skórovalo. Čolić dával z pravé strany míč pod sebe, Javorkovi střela sice nesedla, za ním však číhal Patrik Čavoš, jehož sražená rána zapadla za Šedova záda.

Jen o několik minut později hostující gólman bravurně zlikvidoval Sivokovu hlavičku, na ránu Filipa Havelky už byl ovšem krátký. Mladý středopolař si navedl míč a bravurní padající střelou poslal balón o břevno do brány. Břevno trefil nedlouhou před poločasem i Havel, jenže ten potřebné štěstí neměl a jeho pokus se za čáru nedostal.

Pár okamžiků nato Šeda znovu zneškodnil Sivokovu hlavičku, tentokrát však vyrazil míč jen k Ivanu Schranzovi, jehož tvrdá střela z úhlu znamenala třetí gól. Po návratu ze šaten mohl srovnat Wágner, solidní příležitost ale spálil. Neujaly se ani Křapkova hlavička a na druhé straně Mršićova střela. Ta Čolićova už vypadala nebezpečněji, na poslední chvíli ji ovšem zblokoval Pudil.

A jelikož skórovat nedokázal ani z otočky Wágner, ani Havelka, zůstal rozdíl ve skóre tříbrankový ve prospěch Českých Budějovic. Ty se v tabulce dostaly před svého soupeře, dočasně dokonce na páté místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha21173145:554
2.Viktoria Plzeň21125438:1941
3.FK Jablonec21115539:2738
4.Baník Ostrava21104731:2334
5.Sparta Praha2196639:2833
6.Dynamo České Budějovice21103836:3333
7.FK Mladá Boleslav21102939:3532
8.1. FC Slovácko2195728:2732
9.Slovan Liberec2193935:3030
10.Sigma Olomouc21610528:2628
11.Bohemians Praha 190521651021:3223
12.FK Teplice2158819:3223
13.Fastav Zlín21631216:3221
14.MFK Karviná21371115:3016
15.SFC Opava2135139:3414
16.1. FK Příbram21341415:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (698)

Přidat komentář
Džeko55

Hezká výhra, od stavu 3:0 klasická udržovačka jako vždycky, a s tím losem co teď máme... No uvidíme kam až můžeme dosáhnout.. Dynamo!!!

Reagovat
frankiefcb

Jako smekám před Vámi. Hlavně, že dali prostor Horejšovi a ten za ty léta vybudoval dobrý tým a nemyslím si, že to bude jednosezónový výkyv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Odvolají se, zaplatí pokutu a budou hrát.

Reagovat
Pyroman

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Vsadim gule

Těžko říct jak dopadne odvolání, ale řekl bych ze minimálně rok by mohly mít stopku. Takže nejspíš páté místo postupové do LM pokud by to tak bylo

Reagovat
stas87

OT:

Vary-Brno 9-1 v 55. minute. Strely na branku... 33-46.

Reagovat
db18

Reagovat
Kaspar

Kladno ma taky zajimavou serii, uz ani nevim kdy naposled neprohrali

Reagovat
Losinho

Na Spartě?

Reagovat
Kaspar

uz ani nevim, ale oni ted s timto zapasem maji 7-8 proher za sebou ? a dalsi zapas liberec

Reagovat
Losinho

Pak ještě doma sundali Kometu

Reagovat
monty25

Osm

Reagovat
db18

doufam že spadnou... a pak prosadí uzavření extraligy.

Reagovat
monty25

Prosím tě, kde Jarda doslova řekl, že chce uzavřít extraligu? S tím akorát přišel Sport, že za tím stojí mj. Jágr a jak už je všechno domluvený a letos nikdo nesestoupí, přitom nic domluvenýho nebylo. Fakt mě fascinuje, kolik lidí jim to žere. Ale co chtít od národa, kde jsou nejčtenější noviny Blesk a ten Sport je vlastně takovej Blesk o sportu...

Reagovat
Losinho

Třeba jen nechce Kladno v lize, ne?

Reagovat
stas87

Jagr je ale slusny pokrytec. Ked Kladno hralo prvu ligu a bola baraz a sanca dostat sa do extraligy, tak reci o tom ako je hokej tazky na financovanie nemal a s Kladnom chcel za kazdu cenu postupit. A teraz ked tam je, tak by mal snahu to zavriet a drzat tam Kladno. Nevravim ze ten napad je jeho, ale zainteresovany v tom je stopercentne. Ale uz len ta myslienka toto zvazovat v rozbehnutej sutazi je padla na hlavu. Jagra uznavam ako hokejistu, co ale predvazda mimo lad je tazke wtf.

Reagovat
monty25

A máš nějaký jiný zdroj než Deník Sport? O tom uzavření se asi do budoucna uvažuje, ale bylo jasně řečeno, že to nebude letos ani příští sezonu.

Reagovat
stas87

Čo si hlupák? Ja neobvinujem Jágra z toho, že on otvoril tému uzavretia ako prvý. Píšem len to, že on ako majiteľ klubu je v tom namočený a aby ochránil Kladno, tak by sa snažil uplatnit zákulisny vplyv aby k tomu prišlo. A aj ta jeho výhovorka, že je extraliga drahá tak úplne neberiem. Ekonomické problémy mali dosť klubov v minulosti a nikdy sa o uzavretiu neuvažovalo. Zrazu príde jagr s tým, že by sa mal ideálne zredukovať počet miest. Zrejme ho série to, že aj keď je hlavná tvar klubu, tak to veľmi nepomáha a nemôže tak zaplatiť kvalitu a placa sa na chvoste. Keby mu tak záležalo na hokeji, tak napríklad tlači na to, aby sa obmedzili tabuľky a rodič neniesol to bremeno sám. Viem že toto nemá ako majiteľ jedného z klubov tuto vec riesit, ale bolo by to užitočnejšie ako niečo v zákulisi dohadovať.

Reagovat
monty25

To není pravda, že se nikdy o uzavření neuvažovalo. V sezoně 2006/2007 se uzavření schválilo a sezonu 2007/2008 mělo hrát v extralize 15 týmů, ale pak vyloučili Vsetín kvůli dluhům, takže se hrálo pořád se 14 týmy a na další sezonu se zase obnovila baráž.

Jinak při poslední náborové akci dětí "Pojď hrát hokej" řekl Jarda, že si na Kladně dali za cíl mít za 5-10 let nejlepší mládež v republice. Pokud se to povede, tak nebude sporu o tom, že Jardovi na hokeji záleží.

Reagovat
Sosi

Jarda je hlavne prodejna devka, ktera pro penize udela cokoliv.

Reagovat
ratusek

ale stas má pravdu, když hrál 1.ligu tak si nestěžoval. jak hraje extraligu a hrozí mu velmi reálný sestup, tak koktá blbosti ohledně těžkosti financování atd a uzavření extraligy je to nejhorší co se může pro náš hokej stát

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o dluhy Slovanu Bratislava a tu vaši maďarskou ligu vyjebanou a neser se do Jágra

Reagovat
ratusek

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Ano řekl, psal to na svoje FB.

Reagovat
monty25

Jestli oba myslíme totéž, tak tam psal hlavně o financování sportu.

Reagovat
Losinho

Tak ta úchylárna s tím, že by firmy přispívaly povinně na sport, je snad ještě horší.

Reagovat
naheCZ

A že bez jistoty extraligy se sponzoři nepohrnou...jo, vůbec nemluvil o uzavření extraligy.

Reagovat
andrew96

Je vcelku jasné, na jakou stranu se staví.

Reagovat
monty25

To ale nic nemění na tom, že ve Sportu psali lži, jak už je pro letošní sezonu domluveno uzavření a jedním z hlavních aktérů je Jágr.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas deník Sport je odpad. Chtělo by to nějakou konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

mne teda ale bude stacit, kdyz jen spadnou

Reagovat
andrew96

Reagovat
Sosi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

Takhle se hraje piče... VARY!

Reagovat
Pyroman

Dnešní sestava Boleslavi je teda papírově dost strašná, hlavně útok Fulnek-Wágner-Ladra je tak na boj o záchranu. Jestli jim to nepotáhne Budínský, což se s jeho náladovostí mlže stát dost snadno, tak to může být docela krušný jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Budínský byl dnes nejhorší na hřišti.

Reagovat
Kaspar

OT: ve ctvrtek na ct Vrba proti Interu, ten zase bude nasrany, az si ho po zapase odtahne na rozhovor cesky reporter

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

To je váš názor, když to tak vidíte, tak vám to brát nebudu.

Reagovat
Pablos

Tak teoreticky může asi klidně odmítnout.

Reagovat
db18

Prosím! Chci pak vidět ten nářek novinářů na twitteru.

Ale reálně tam nikdo nepojede, když nikdo nejel ani na zápas Lipska s Augsburgem. (Schick vs. Koubek)

Reagovat
Pablos

Proto píšu teoreticky Ale spíš počítám také s tou druhou variantou... že tam nikdo živě od ČT ani nebude.

Reagovat
Salfovic

Kalous tam klidně pojede na svoje náklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Vždycky mě fascinuje, že reportér a kameraman a nevim kdo ještě hedou někam do ciziny. Ubytování, cesta...nic levnýho určitě a to jen kvuli dvoum třem rozhovorum a vstupu do BBV

Reagovat
insane

Tak treba uz maj tyhle cesty naplanovany predem v budgetu kvuli ucasti ceskejch tymu. A kdyz letos do jarni faze nikdo nepostoupil, bude vrbuv tym prvni volba.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Neskutečný. Dynamo! 3:0 do půle, to je válec. I Real Madrid by porazili. A Dynamo do Ligy Majstrov, do Ligy Majstrov, do Ligy Maaaaajstrrov, Dynamo do Ligy Majstrov.

Dynamo!

Reagovat
spider_8

Oleeee! Tytuuuuul

Reagovat
JessePinkman

Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice super. Jinak ukazuje se, že Šulc moc minut sbírat nebude no a Granecny, ten už vůbec ne.

Reagovat
Wyrda

Granec ma ve smlouve garantovanou minutaz takze si zahraje uplne s klidem

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, že mu Budejky ty minuty dají. Bude tam nějaká smluvní pokuta 100 až 200 tis. Což se Budejkam za určitých okolností vyplatí

Reagovat
Wyrda

V budejkach kde pocitaji kazdou korunu asi zrovna ne

Reagovat
taws

To je pěkná hovadina dávat garantovanou minutáž. Jestli bude tak marnej, že si ten čas nezajistí svýma vykonama, tak ať to radši zabalí.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
lichna.

Proč hovadina? Nebyl s klubem celou přípravu, klub funguje, je dost možné, že takhle by tam jen paběrkoval. Navíc, Budějovice o něj údajně měli velký zájem. Proč pak posílat hráče do klubu ,kde by nedostal ani tu šanci?

Reagovat
Losinho

Tak hlavně tam je nějaká pokuta, není to tak, že to odehrát fakt musí, jak si tu asi někteří myslí.

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Šulc má mít nějaké minuty garantované, takže o to se nebojím.

Reagovat
Shevchenko

Kdyby Budějovice tak neposrali prvních 11 kol, tak si jdou úplně v pohodě pro Ligu Mistrů.

Reagovat
REPLIKATOR

Budějovice do Ligy mistrů místo Manchesteru City

Reagovat
Kang & Kodos

Budějovice moc pěkný, ale zase takový překvapení to neni. Boleslav pustila v podstatě všechno, z těch ofenzivních držáků tam zbyl jenom Budinský a na poslední chvíli sehnali aspoň Janoška a Zelenýho, který se hlavně potřebujou rozehrát.

Reagovat
Stamby

Trojice Janošek, Budínský, Ladra není taková tragédie, potíž je že před nima bude hrát nejspíš fakt Wágner, ten borec má sice 74 ligovejch gólů, ale teď působí strašně.

Reagovat
Pablos

Já co vždycky viděl Ladru, tak mi přišel tak na druhou ligu.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kang & Kodos

si říkám, že jsem prostě jenom musel mít smůlu na zápasy, kde jsem ho viděl. Nebo tam je vyloženě od toho, že se poctivě vrací dozadu, což Matějovský nebo Rusák měli u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde horší ten Klima a Fulnek. To jsou pro mě parodie na fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Havelka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Pablos

Gratulace do Budějovic

Reagovat
Modi6

Dynamo parádně. Ale doufal jsem, že alespoň 5:0. Teď vyhrát i ve Zlíně!!!

Nevím, jak mohl někdo předpokládat, že MB bez Komličenka a Mešanoviče bude nějak produktivní?

Reagovat
BaggioRoberto

Odborníci jako pan Vaculík v kapříkách po výlovu. Měl jsem pěkně na Dynámko. Od té doby co přišel Sivok a chytá Drobas prohráli jen na Slavii. Chodím na domácí zápasy a hranou super. Boleslav spadne mimo top 6, přišli o oba dva gólové útočníky a ještě o Buchu s Matějovským v zaloze, to se musí projevit.

Reagovat
JessePinkman

Horejš, Dynamo, kroužky. Milujme fotbal, milujeme Budějovice. DYNAMO!

Reagovat
db18

Kroužy = pivo? (nebo je to to něco, podle čeho se to pivo jmenuje?)

Reagovat
sosna

Kroužky jsou kvasnice, co se tam pridavaj a podle toho pivu rikaj Kroužek.

Reagovat
db18

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Budějkám, hráli jste skvěle, opět

Reagovat
JessePinkman

Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry

Reagovat
JessePinkman

Dynamo do Ligy Majstrov.

Reagovat
Coutinho10

už jenom 5-8 bodů na 2. Plzeň

Reagovat
JeséRodriguez

5-7*

Reagovat
oli9

Budějovice aktivní, super behavy fotbal. Hráli dobře. Ty se nejspíš kolem té šestky budou motat. Za to Bolka bída.. třeba to vyjde a budou se plácat kolem 10 fleku

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky mnohem lepší než Bolka, ale jak znám český fotbal, může se to v příštích kolech úplně obrátit. Viz začátek podzimu.

Reagovat
Fernando_Torres

Boleslav včera šílená, dost k tomu ale přispěli i některý tahy Webera... Nechápu, jak může do základu dát mladýho kluka, kterej přišel předevčírem a může mít za sebou max 1-2 tréninky s týmem, to ti neudělá snad ani trenér v A.třídě... A to ani nemluvím o tom, že o půli to oživíš frajerem, kterýho nabereš v podstatě až busem cestou na zápas... Neříkám, že individuální výkon Janoška byl vyloženě nějakej průser, ale ta nesehranost tam musela být znát. Navíc ani pro kmenový Boleslaváky, co odmakali celou přípravu tyhle okamžitý starty Janoška se Zeleným nejsou úplně dobrou motivací... Čekám pád Bolky tak na 7-8 místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Janosek hrál blbě?

Reagovat
db18

Jo, což se dalo čekat, když je v týmu tak krátce.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je hráč dobrej, tak zapadne hned.Jako v hokeji, přijdou do jiného týmu a večer už hrajou.Dobrej hráč se přizpůsobí, jelito se bude půl roku aklimatizovat a zvykat si a nakonec odejde, nebo bude vyhozeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch taky nezapadl okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
ratusek

Tak Weber venku a Weber doma je něco uplně jiného. Celkově čekám jejich velký sešup, ale doma si něco uhrají. uznávám však, že dávat tam ty dva, které nabrali cestou do Budějovic byla šílenost

Reagovat
mayday

Ty jeho tahy jsou klasická trenéřina v naší lize už roky, až na vyjímky. Jak říkáš, to ti neudělá trenér pomalu trenér ani v té A třídě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas v Karviné by se měl zakázat, tam neuhrajeme bod, v baráži

Reagovat
Kiwi-21

Měli jste 2 velké no možná 3 šance ale Karviná taky a mám za to že výhra byla opravdu zasloužená

I výkony byly dobré až jsem byl překvapen hlavně 1 poločas a posledních 15 minut, když budou tak hrát dále tak se přímého sestupu nebojím ale uvidí se hodně kol a každý zápas může být jiný

Za mě překvapení Taiwo přišel ze Slovenska takže čekání žádné ale vypadal dobře, jako šikovný hráč, Smrž také skvělý, Ba Loula toho nemá cenu ani psát ten většinou, Ndefe to samé i Qose vypadal zajímavé na 1.zápas, Lingr stabilně slušný standart +Samozřejmě pochvala pro Bolka který nic nezkazil a hlavně v důležitých momentech podržel to hodně chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

To se vám hraje, když u vás vždycky hrajeme tragicky

Reagovat
Kiwi-21

A kdo za to může?

Já a nebo Karviná těžko, nehledě na to že Zlín je venku opravdu špatný a celkově si myslím že jste špatní a bude více zápasů kde budete zklamání

Co se týče mě jsem rád za jakoukoliv výhru při pohledu na tabulku je už jedno nad kým

Reagovat
Poll Hamm

Reagovat
smazaný uživatel

Po přípravě jsem byl skepticky, ale super!

Obrana i přes ty absence

Nasazení

Plný stadión

Reagovat
AjaxFans

Strašný fotbal,samý souboj

Reagovat
sosna

Jedna vlaštovka jaro nedělá, ale v boji o desítku slušný výkon a hlavně důležité body! A Jemelka teda solidní bojkot no ... Jen tak dál.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Banikovec7

Fotbalu tam moc nebylo, ale obrana fungovala skvele, hlavne Pokorny a Svozil top.

Reagovat
ratusek

Za Svozila jsem byl skeptický. Ale asi se to povedlo. Snad takto bude pokračovat i dál

Reagovat
Puskas

Hodně mluví na spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Jsem zvědav, jak to bude vypadat příští týden. Nechce se mi věřit, že by nechal Zia sedět, ačkoliv není tak technický jako ti dva.

Reagovat
SuperBanikovec

Myslim si, že do obrany sahat nebude, jen vymění Procházku za Fleišmana.

Reagovat
Banikovec7

Ale Procházka si taky nezaslouží posadit za dnešek.

Reagovat
lichna.

Můžeme zkusit hru na 4 stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, proč měnit něco co fungovalo? Dejme tomu, že přes nějaké nedostatky při zpracování míče zahrál i Kaloč dost dobře, já bych to tak nechal vše jak bylo dnes a uvidí se...

Procházka a Pokorný mají 3 ŽK, takže se tam Zio brzy dostane tak jako tak a Potočný určitě dostane 8. ŽK (už dnes byl dost blízko), takže by se potom Holzer mohl posunout na jeho pozici a Flaška by se taky dostal na hřiště. Jánoš se nejpozději na Spartě do sestavy vrátí tak jako tak, už kvůli zkušenostem, ale má 3 ŽK, celkem trpí na lehčí zranění, tak by bylo fajn, aby Kaloč hrál, nabral sebevědomí, ať potom, když Jany zase nebude v průběhu jara k dispozici byl zcela plnohodnotnou náhradou...

Jsem zvědav, ale jsou to příjemné starosti, když je konkurence

Reagovat
lichna.

Určitě, jen mi přijde že mít na lavičce zdravého a nabuzeneho Zia je obrovský luxus. Ale jak říkáš, lepší než řešit, že tam nemáme nikoho.

Reagovat
bobis21

Dneska spokojenost, Slovácko mělo vlastně jen jednu větší šanci v každém poločase, což je s těmi absencemi v defenzivě dobrá zpráva. Vím že tady budu nepopulární, ale Holzer podle mě zahrál dobře - sice mu v první půlce centry moc nešly, ale jinak mu není co vytknout. Svozil vzadu dominoval, z toho jsem měl radost (i když jedna z těch šancí byla přes něj ...)

Návštěva na únor skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Juliš.

Reagovat
SuperBanikovec

Banikovsky týden jak má být! Výhra nad Slovackem, prohra Bolky, výhra bečka nad Trincem 4:1 A za Vitkovice v 3 góly od tři banikovcu.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud večer vyhraje Liberec, tak jste před Spartou.

Reagovat
AjaxFans

Liberec nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po vyrovnané první půli byla ve druhé půli lepší Ostrava.

Po vedoucím gólu se sice trochu zatáhla a nechala hrát Slovácko, ale to se nedokázalo dostat do nějaké příležitosti a jeho tlak byl takový nijaký. A Baník dobře bránil a hrozil z brejků. Slovácko celkově nějaké marné, čekal jsem od nich mnohem víc.

Fotbal to sice nebyl hezký, ale 3 body jsou pro Baník velmi důležité. Zvlášť když jim chyběl Jánoš a Jirásek. Takže velká gratulace do Ostravy a já doufám, že večer v zápase Sparta-Liberec bude hra pohlednější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukatelná sračka.

Reagovat
Kiwi-21

Tak pro vás důležité 3.body další zápas můžete nastoupit z větším klidem a může to být postupně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

s/z

Reagovat
smazaný uživatel

Super tři body z horké půdy, stopeři Pokorný - Svozil Jasně, určitě to nebylo ideální, je na čem pracovat, ale taková dávka sebevědomí všem v týmu pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Ale je treba pochvalit i Prochazku a jeho rizeni obrany. Snad to prebere Svozil, az budem hrat zase na dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš pravdu, jen ty jeho výkopy Z toho někdy žasnu, no. Dnes to zvládli celkově dobře jako tým.

Reagovat
didosh

Reagovat
Kepy_FCB

První vyhrání z kapsy vyhání, pod antitrenérem kučerou jsme též první mač vyhráli a taky venku na jihu Moravy. Navíc dnes více než dost haluzácky. Ale radost velká ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

co to tam bylo za konflikt? někdo tam v záběru dost ošklivě padal...

Reagovat
Banikovec7

Nejaky nas ozralec tam docela inkasoval

Reagovat
Kepy_FCB

Takže to nebyla haluz?

Reagovat
Banikovec7

A cos čekal, že jim dáme 3:0? Však jsme je snad nepustili do šance. Minimálně v druhém poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně vole, mělo se vyhrát 7:0, aby i skeptici z internetu byli nadšení, protoze ta příprava byla strašna, k tomu odešel válečný bodař, přišel pražan, jenž hrál jen atraktivní fotbal s průměrnou Duklickou. A jelikož čekáme hned výsledky, protože buďto máme dlouhou chvíli a chceme prudit na netu, nebo odešel Paník, jenž měl přeci výsledky, tak proč hned nejebat do trenéra... Jasně haluz, Pokec neví, jak to trefil, ta výhra je velmi nezaslouzena (ano, počítám s tím, že když se příště nezaboduje, bude to fest porno).

Reagovat
Kepy_FCB

příští zápas nezájem bo hrajem s největšími křiváky

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.youtube.com/watch?v=7kuQ3UCNv9Y

Ano, Pokec skutečně neví jak to trefil když to sám tvrdí

Pusť si ten mač ze záznamu a s odstupem času a čistou hlavou uznej že mám opět pravdu, dyť to nebude žádná ostuda

Reagovat
didosh

...tak ale šel do hlavy do balonu...chtěl střílet na bránu...Nechápu co furt vyhledavas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Cyp

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kepy_FCB

Karviná hezky pěkně,plnou parou za záchranou

Reagovat
Poll Hamm

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kepy_FCB

koukám ta kunda Proske už zase pískala tpč

Reagovat
3M

Taky se mu dařilo

Reagovat
Han střelil první

No dívat se na to nedalo, ale tři body jsou tři body.

Reagovat
AjaxFans

Přišel mi to jak zápas s Bohemkou

Reagovat
ZB 07

Jelikož už mám fotbalovej absťák, tak jsem se jel ze zvědavosti kouknout na Slovácko s Baníkem a jsem docela zklamanej z výkonu obou týmů. U Baníku se dalo čekat, že to bude víc o bojovnosti než o pěkný hře, ale Slovácko ještě horší, na to jakej mají kádr fakt jalovej výkon.

Jinak atmosféra super, překvapil počet Baníkovců, kteří tvořili odhadem tak třetinu celkový návštěvy, na fotkách jejich prezentace vypadá parádně, škoda, že nefandili všichni. Domácí kotel slabší než obvykle, ale asi to bylo i tím, že byli ve velký početní nevýhodě.

Jsem zvědavej, jakým směrem se bude Baník ubírat pod Kozlem, zatím mi nepřišlo, že by tam byl výraznej posun oproti hře pod Páníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhé půlce tam už byly zajímavé náznaky. Bude to chtít čas, ale věřím, že jsme na dobré cestě.

Reagovat
ZB 07

Ukáže se doma s Jabloncem, to může být zajímavý srovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom zápase čekat výrazný posun... :-))

Reagovat
ZB 07

Ale po měsíci a půl už by nějaký změny být vidět mohly. Uvidíme za měsíc, jak na tom budete.

Reagovat
ratusek

dneska nehráli 4 hráči základu

Reagovat
bobis21

Podle mě tam posun vidět byl. Bylo vidět že není první myšlenka nakop dopředu.

Reagovat
lichna.

Tak největší posun šel vidět u rozehrávky. Ta probíhala naprosto jinak, než na podzim. A dále ještě nevznikala ta obrovská mezera, kdy 4 obránci + DZ stáli v jedné lajně a zbytek v druhé lajně daleko od nich čekal na nákop..

Zbytek se asi moc očekávat nedal, uvidíme, jak to bude vypadat v dalších zápasech.

Reagovat
ZB 07

Na můj vkus tam bylo těch nákopů furt moc a celej výkon byl postavenej spíš na bojovnosti, než na nějaký konstruktivní hře. Na druhou stranu Slovácko hrálo dost podobně a to byli v domácím prostředí, takže kvalitě zápasu taky moc nepomohli. Zajímavý bude sledovat vaše výkony doma proti outsiderům, tam asi bude případnej progres vidět výrazněji.

Reagovat
Banikovec7

Tak to si chvilku pockas, protoze uz doma mame jen top soupere. Jinak ohledne zapasu souhlas,, dokonce bych rekl, ze tech nakopu a odkopu tam melo Slovacko vic, hlavne v prvni pulce. Ale to hriste taky bylo hrozne a moc se tam ani fotbal hrat nedal.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
lichna.

Doma proti outsiderům tuhle sezonu už nehrajeme. Máme tu Jablonec Boleslav Slavii a Plzeň. Navíc, proti outsiderům jsme hráli celkem dobře i na podzim doma.

Jak říkám, příští týden zase bude nejspíše sestava trochu jiná, bude se hrát na lepším hřišti, třeba ten rozdíl půjde vidět více. Ale jak píše Banikovec, ono se včera asi moc po zemi ani hrát nedalo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vrba začal docela dobře.

Reagovat
Blasphemer

GOAT

Reagovat
db18

Reagovat
db18

https://twitter.com/shumanskoo/status/1228741943741550592

Ale teda... tam bych si do brány mohl stoupnout i já.

Reagovat
ratusek

čtvrtí

Reagovat
Banikovec7

4. místo, pískej konec.

Reagovat
Blasphemer

S Dočkalem už si to docela sedá, ne?

Reagovat
pingla

nevim, jestli si toho nekdo vsiml, ale brejk na 0:2 zalozil Kozak tim, ze hlavickoval zpatky ke sve brane

Reagovat
žrout

To byl už jeho druhý kvalitní obranný zákrok proti vlastním v rozmezí pár minut a oba byly konstruktivní pro protiútok Liberce. Ta kvalita tam je

Reagovat
pingla

někdo by mu mohl říct, že už nekope za Liberec

Reagovat
Banikovec7

šílená hlavička, to bylo snad ještě horší než ten Tetteh chvíli předtím. Ikdyž jsem teda myslel, že to byl Hancko.

Reagovat
Rarášek

Za tu sestavu a střídání si Sparta nic jinýho ani nezasloužila.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Jílkova střídání, to je už kapitola sama o sobě.

Reagovat
Rarášek

Bohužel .

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra Liberce. Malinský vynikající výkon, Mikula výborný, Chaluš super, Baluta parádní, i Pešek hrál dobře, Hoftych trefil taktiku i střídání.

Reagovat
db18

Rosický: Cílem je druhé místo.

Rarášek: To je málo, cílem musí být vždy titul!

Malinský: *Hold my beer*

Reagovat
Kiwi-21

Už jsi pro něho jdou

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Lof

Reagovat
Salfovic

Malinský podruhé v ligovém zápase dva góly a zase proti Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že proti spartě nehrajeme častěji

Reagovat
ManUnited

Jak na Mikulu pořád nadávám tak dneska po Malinovi náš suverénně nejlepší hráč, kdo je naopak strašnej je Kuchta a doufám, že místo něj bude hrát ten Rondič. Výsledek paráda, výkon podřízenej výsledku a paráda, že jsme to u nich konečně protrhli

Reagovat
smazaný uživatel

Mikula toho Hložka úplně vymazal.

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
John Obi Mikel

Ščasný si dává na nahlas telefon.

Reagovat
Salfovic

Spíš ten Petržela tam nebyl jen tak náhodou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Byl nějakej kulatej, že by antidepresiva?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Yes

Reagovat
bobis21

Malinského oslava bez emocí by byl fotbal o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Hokaido

Šašci zasraní. Jílek je trenérský potrat, už dávno tady neměl být. Nečekal jsem od nás vůbec nic a stejně jsem zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

sam ses potrat, nezvladajko tobe mrdlo?

Reagovat
Hokaido

Co jsem ti proboha udělal, že na mě pořád reaguješ takhle hnusně? Člověk obětuje celé dny a tisíce peněz, aby mohl Spartu vidět hrát a pak kouká na to, jak je nás nejlepší hráč vystřídany v šedesáté minutě, nejlepší brankář sedí na lavičce a podobně, kdo by nebyl nasranej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam Jilka rad, mne se treba v Olomouci libila jeho prace, co tam odvedl. A pak cist tady takovy vystriky a vseobecne ten hejt na nej je az prehnanej. Ani s jednim s tebou stejne nesouhlasim uz jen proto, ze si myslim ze Heca je min spatnej golman nez Nita, ale to je stejne jedno

Reagovat
ratusek

V Olomouci to byla evidentně náhoda. Ten borec neumí trénovat. Kádr není tak špatnej na to, aby hrál takovou sračku. A to střídání včera, na sebrání licence

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoda to rozhodne nebyla. Ustalil je v lize (postup ani z II. ligy ani nepocitam), dostal je do Evropy, kde se mi jejich herni projev treba proti Seville libil, podrzel v sestave mlady, ikdyz se jim nedarilo..Celkove na Olomouc celkem dost muziky na ten rozpocet a ambice, co by meli mit

Vcrejsi stridani se ti nezdalo presne v cem?

Reagovat
ratusek

tvl včera vystřídal Kangu a pak i Dočkala a rozpadl se mu uplně mozek hry. Chápu, že Dočkal by celý zápas nedal, tak ale vystřídám v 60. minutě jeho a Kangu tam nechám. Když to nešlo kombinačně, tak by Kanga něco vystřelil z dálky. Ale ne, ten expert posadí Kangu, Dočkala a pak ta jejich hra odešla uplně a nevěděli co hrát. první půe byla celkem dobrá, až jsem koukal, že se fakt zlepšili. druhý poločas klasika a po tom střídání uplná mizérie

Reagovat
andrew96

Reagovat
ratusek

a ne snad? sešel se jim kádr, kabina šlapala, to se pak trénuje relativně lehce. Teď ve Spartě předvádí zápas co zápas chyby, opakující se chyby. Nemá na to trénovat velký tým. Sigma, Teplice atd, čili tým bez ambicí, je přesně pro něj.

Reagovat
andrew96

Takže v Olomouci se mu dařilo náhodně, ale vlastně tým jako Olomouc je pro něj vhodný? Cože?

Zbytek raději bez komentáře.

Reagovat
ratusek

Ano přesně tak. Nechápeš psaný text? Tým jako Olomouc bez ambicí a kde se třeba sejde kádr. Co na tom.nechápeš

Reagovat
andrew96

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Ještě budou rádi za návrat Haška do A týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Slovan zase tu sraltu porazili hodně mě to těší

Reagovat
exse

Frýdek při tom prvním gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga a Dočkal jako fakt oba dolů? tak jo ..... 0:2....tohle Jílek posral....to nemuze Rosa vzit....Jílek konec

Reagovat
Uwe háže buly

Čau Venco..

Reagovat
smazaný uživatel

Až si to sedne, tak to bude válec..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Přitom máme kvalitnější hráče než Slavia. Kde je rarášek, když ho svět potřebuje?

Reagovat
Kiwi-21

Hádal se mnou v jiné diskuzi ale neboj on přijde

Reagovat
Rarášek

Zírám kolik lidí je tu tak hloupejch a nedokáže pochopit jedinou větu .

Reagovat
Selänne

Klid, jenom rybařím.

Reagovat
Kiwi-21

Jn asi si nás všechny svou hloupostí nakazil Pane králi

Reagovat
Rarášek

Ju, dík, cením. Ale nejak ti to nereagovani nejde. :-)

Reagovat
Kiwi-21

Nejde no, ono to bylo hlavně k tématu a předchozímu vláknu

Reagovat
Rarášek

Z toho si nic nedělej, každej nemůže bejt tak boží jako já. :-)

Reagovat
Bakary3

Proc to porad neni videt?

Reagovat
Rarášek

Protože fotbal je komplexní záležitost, kde nerozhoduje pouze kvalita hráčů? :-)

Reagovat
Lof

To je fakt. Stojíte za hovno ve více ohledech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí jasně pomohl Liberci. Frýdek měl na konci první půle dostat červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mam jako spartan na to rict....mel. Uz kdyz jsem cetl sestavu pred zapasem, tak jsem tusil, ze s Frydkem to bude picovina na druhou

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo do EL to by bylo snový. Los vypadá luxusně to snad klapne Akorát nevim jestli to půjde snáz z top 6 a nebo v tom play off

Reagovat
Modi6

Teď to chce vyhrát ve Zlíně a pak doma vypráskat Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Přijedu se podívat jak ne

Reagovat
smazaný uživatel

pro lidi v Budějkách by to bylo super, nemusí to pořád hrát Bolka a Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo snad by to přilákalo víc lidí. Na Motoru zase dvakrát tolik co na fotbale

Reagovat
ratusek

Škoda,,že nechodí. Přijdou zase akorát na soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Jn na Spartu a Slávku ta sestka prijde jinak je to docela bída. Motor už hraje o hovno a stejně je narváno.

Reagovat
Kostomlat

Sparta to hraje zkušeně na prostřední skupinu a baraz

Reagovat
smazaný uživatel

Picu hraje zkusene, tohle je tragikomedie

Reagovat
smazaný uživatel

No a ted si vemte toho Haska....divite se mu, ze z toho chtel utect? Jenze Rosa ho podusi....protoze nechce snizit "brandy" Sparty

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

no taky mi napadlo co se tam musí dít, že z toho chtěl zdrhnout, docela bych mu přál tu slávku , ale tam ho sparta asi nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu ji nepřál.

Reagovat
Salfovic

Za pár kol tam nakluše s fotrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
srandamač

S odůvodněním, že na tréninku maká jak nikdy.

Reagovat
luismiksak

Reagovat
smazaný uživatel

Malinsky je zmrd..ale pekne nas sundal.. kazdopadne Jilek bude spokojenej, dilci uspechy jsme urcite splnili..

Reagovat
Kostomlat

Ty vole ten Jílek je snad nejhorší trenér v lize. Sparta neměla pohrdnout Radou na úkor Itala

Reagovat
smazaný uživatel

To je tim, ze je Dan moc vizionarsky....neveri na klasicky fotbal a to je spatne....misto toho se furt zkousi picoviny typu Makarony a nebo Jilek.....pujde to nahoru az tam prijde Svedik a nebo Vrba...

Reagovat
didosh

Pravda s Plukovníkem

Reagovat
Rothbard

Stejně bodů jako České Budějovice.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mönchengladbach

Nechtěl by se na to Křetínský už vysrat??? To je strašná hanba, kam Spartu dotáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si navíc vezmeš, že si jí kupoval, aby se s ní mohl chlubit Dneska někam přijde a hned smích, protože někdo zašeptá: "To je ten pán, co vlastní Spartu Praha."

Reagovat
smazaný uživatel

má šílenou personální politiku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nebýt ho, tak by vás vlastnily v dobrým případě Číňani

Reagovat
Mönchengladbach

Proč by měli/y Gladbášek vlastnit Číňani/Číňanky???

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sparta neudělá evropský poháry jen dobře zas aby kurvili koeficient

Reagovat
Uwe háže buly

Baník a Dynamo to zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky to někdo zkazí. Nebo kdy naposledy tam byly jen týmy, které toho nahrály dost? Byly tam někdy takové vůbec?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Modi6

Sparťani a Sparta, i když se jim to samozřejmě nemůže líbit, si musí zvyknout na to, že budou, věřím že ne na věčné časy, na časy titulů jen vzpomínat. Nejsou v Evropě sami, kteří na čas opustili přední příčky. AC Milan, Manchester Utd., Arsenal i mnozí další, by mohli mluvit, kdyby tedy mluvit uměli Nedovedu si představit českého trenéra, který by je z toho nynějšího srabu dokázal teď hned probrat.

Reagovat
Kiwi-21

Popravdě věřím tomu že by je Rada probudit alespoň vysledkově dokázal

Reagovat
Modi6

Jak mám Radu rád, tak tomu moc nevěřím. Celá Sparta je už dlouho ve velké křeči.

Reagovat
Kiwi-21

To ano proto píšu vysledkově což tehdy jako záskok ukázal, herně myslím že ne

Reagovat
Modi6

Nevím no. Každý kdo teď proti Spartě hraje cítí, že působí jak chromý kůň, a tak se samozřejmě vyhecuje víc než proti jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, par lidi se najde.... nevim...Ivan Hašek?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Modi6

Teď fakt nikdo. Strašlivá křeč.

Reagovat
Rarášek

Bílek, Hašek, Holoubek. :-)

Reagovat
db18

Hašek by skončil ještě před podpisem smlouvy, protože by chtěl vytáhnout syna z Bčka.

Reagovat
Rothbard

Chtěl by o 20 % více na platu.

Reagovat
Rarášek

.. Tak až mladej odejde

Reagovat
Losinho

Hašek by to teď kvůli synátorovi měl šíleně těžký

Reagovat
Rarášek

.. Jo, taky mi to došlo, když to zmínil willi .

Reagovat
Puskas

Synátor mu na dlouho překazil toto angažmá.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek a před ním Straka. Poslední dva kvalitní kouči.

Reagovat
Elliasson

Man United vyhráli nedávno Evropskou Ligu. Arsenal byl ve finále té samé soutěže. Snad nechceš srovnávat sitauci Sparty s těmi dvěma týmy.

Reagovat
Selänne

Sparta byla zase nedávno ve čtvrtfinále EL...

Reagovat
Elliasson

Ale pak se třikrát po sobě nedostala do Evropské Ligy, což je něco, s čím Arsenal ani Manchester United takový problém nemají.

Jestli bych to k někomu přirovnal, tak k Fenerbahce.

Reagovat
ondrasch77

Nevyfrčel loni Arsenal už v předkolech s nějakejma Norama? Ostersund nebo tak něco?

Reagovat
Elliasson

Arsenal? Nééééééé.

Reagovat
ondrasch77

Ale doma s nimi prohráli 2:1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pyroman

Čau ahoj Venco, příští týden v Olomouci už zůstaň. Výsledek, výkon, taktika, střídání, všechno naprosto kolosálně na píču, a jako vrchol všeho ani nikdo nesundal toho kripla Malinského.

Reagovat
smazaný uživatel

Sundal ho ten dobytek Frýdek a může děkovat jako vždy rozhodčímu, že se nešel sprchovat, kokot.Nejdřív měl dostat žlutou za ten zakopnutý míč a když nedostal, tak za tenhle zákrok jí měl mít.Ten úmysl zranit byl jasný.Když se dotkne někdo jeho, tak se tam válí jak prase v kompostu.To, že má kapitánskou pásku jen podtrhává, že Sparta je herně i morálně v rozkladu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Lof

Reagovat
skat

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem a satecek....tesil jsem se na podzim se Spartou v poharech, ale diky bohu, ze mame nahrano a nemusime resit zachranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel.

Reagovat
Rothbard

Neobjektivní Novinář

Herní systém Sparty je jako dělník na D1, není vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

jaký to bylo herně na Spartě???? neviděl sem to.. už si to sedá a byla to jen smůla? :)

Reagovat
Rothbard

Smůla. Liberec mohl vyhrát o víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si dávno sedlo na víc nemají ani mít nebudou průměrný tým

Reagovat
smazaný uživatel

No....sedá ..... .......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

priste za 100

Reagovat
Riviera Kid

Měl jsem tam poslední kilo.

Reagovat
Lof

Reagovat
DieFohlenBMG

Dobře ty já měl tohle a jsem nasranej jak svině. Kdo koukal na zápas, tak jistě chápe https://www.chance.cz/tiket?idu=-77437817815&idb=-11&hash=f3806358&affid=kLSulHGMfqJ%2FfCJ2UqNRwQ%3D%3D

Reagovat
Riviera Kid

škoda.

Reagovat
Coutinho10

ten prvni zapas velka frajerina ...skoda

Reagovat
AjaxFans

to fakt nasere

Reagovat
Banger

Frýdek umí hodně ran rozdat, ale bohužel neumí přijmout.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tyhle typy jsou nejhorší, k ostřejšímu zákroku nemaj často daleko, ale běda jak se jich někdo dotkne, to je vždycky brečeníčko a váleníčko.

Reagovat
Banger

Reagovat
Puskas

Nevím no, příjmy má prý slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Sparta se zase rozjíždí Jsem fakt rád, že už zase začala naše fotbalová liga

Reagovat
Lof

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...co delali o zimni prestavce? Vzali buchty na Maledivy, koupili si novy fara, zajeli si do Show parku...pak do Spanelska na disko....????????????

Totalni vysmech.

Nemyslel jsem si, ze to jako Spartan nekdy napisu, ale..... bezte vsichni do pice...v cele s Frydkem a Kozakem....diky za zkurvenou sezonu Jilku.....

To musite brat za trenery furtveljy mysletele a odborniky? To nemuzete jednou vzit fotbaloveho trenera? I kdyz za ty prachy....aspon Jilek vydela a rodina bude spokojena...deti pujdou nanejakou prestizni skolu a za par let je mame na kandidatce do snemovny....ach jo

Reagovat
Losinho

Ti hráči, co kvalitou převyšují Slavii, dneska nehráli?

Reagovat
Kiwi-21

Ti se ztratily cestou na letiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
Bakary3

Rarasek rikal, ze jo, ale pry za to nemuzou.

Je to skoda, nejlepsi kadr v lize a trener jim to takhle dojebe, nechci videt, c0 by udelali v Lize mistru misto Slavie, to by muselo byt aspon ctvrtfinale

Reagovat
Losinho

U Sparty nemá cenu všechno házet na trenéra, ale Jílek fakt působí jak ze zvláštní školy na tý lavičce. Co se týče střídání atd., tak jako by si z lidí fakt jen dělal prdel. Nepamatuju, že bych viděl něco tak hroznýho.

Reagovat
Bakary3

S tim souhlasím.

Prijde mi to, ze si hraje na genia a dela uplny pi---ny

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Stydim se za nas... doby Železný Sparty jsou pryč.. musí se začít úplně odznova..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SuperBanikovec

Úplně ale musí být úplně..... U vás to musí jít bez Kretinskeho, kolik jste už vyměnili ředitelů a trenérů a hovno z toho.

Reagovat
ondrasch77

Definuj...

Reagovat
smazaný uživatel

trošku vám rezivý

Reagovat
Imos

Možná byste přeci jen toho Maliňáka měli koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mu zničit kariéru?

Reagovat
Imos

horší jak srdjan nebo luboš být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Zhoršit se tak rozhodně může

Reagovat
Coutinho10

jinak ted jsem si jeste pred tim 1. golem Liberce vsimnul, ze po ty ztrate, jak sel Liberec do toho golovyho protiutoku, tak ze tam byl zaber na Dockala, jak si rikal: pokud dobre odeziram, ze to je vpici a mel pravdu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jedu ve středu do Brna a chci tam vyrazit do baru. Budu velmi rád za doporučení + za hotel který má co nejdelší check out a nemusí to být luxus, stejně tam budu jen na přespání a přijedu do Brna kolem 18:00

Reagovat
Stannis Baratheon

Spurs bar. A nebo Kahla, pokud si chceš na hotel vzít i společnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
Zephyr

Na drinky - Super Panda Circus, Bar, který neexistuje, případně Mayday. Jestli chceš něco víc studentského, tak kavárny jako Trojka, Podnebí, Falk.

Na přespání Barceló, Best Western International nebo Continental, jinak je to asi fuk nebo airbnb.

Reagovat
Uwe háže buly

Airbnb

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Zavadilovi je třeba 1000 let a furt to motá, jak Ronaldinho

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Prostě to není náhoda a ani to není tolik o trenérovi. Plzeň a Slávie má výborně poskládané mužstvo a Sparta ne - o to více mě překvapuje, že o zimní pauze Sparta nepřivedla žádnou posilu a nezbavila se dlouhodobě problémových hráčů. Tak jako tak, za řeči o boji o druhé místo si zaslouží Rosický i Jílek palec dolů

Reagovat
Sosi

Vzdyt ma Sparta nejlepsi kadr u nas...

Reagovat
meno

No, zase brzdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt. Rarášek říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček do Barcelony Ale jinak, já Raráškovi i celkem rozumím v tom, jak to myslí. Někdy si ale evidentně neuvědomuje, že fotbal je komplexní hra, ne jen o technice...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sice často rozumím co se snaží říct, ale na druhou stranu úplně ignoruje všechno ostatní. Takže to vypadá jako když vidíš 15(60) a on ti vysvětluje, že jestli nevidíš to (60), tak nerozumíš fotbalu

Reagovat
Kiwi-21

Ano taky rozumím jak to myslí ale nemyslím že i v technické části by Sparta na tom byla lépe

A také si uvědomuje že jsou další aspekty hry a jak jsem mu je vyjmenoval tak si trval na tom že jsem vypsal všechny atributy ve kterých je Sparta lepší a že přesto označím Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Tady hodím jen krátkej sestřih toho co si kdo myslí, už mi lezl šíleně na nervy a váš názor můžete popsat samy

Ne hloupej si tu jenom a pokud nevidíš další atributy jako zpracování, hraní v rychlosti na jeden dotek, odebrání míčů, dlouhých pasu atd tak nevím

Atributty se sčítají jak fyzička, technika, kreativita, a dalších X věcí

Jestly se ti zdá že ve Spartě jsou hráči například technicky na tom lépe tak nevím no ono je třeba vidět v jaké rychlosti hrají slavisti a Sparťané tedy

Ono i o něčem vypovídá že Součka vzaly do PL, Král je v Rusku a u vás je zájem o Tetteha do Francie a Haška jako jednoho z lepších do Maďarska a Izraele

koukej jen na to že slávisté jenom běhají a vynechej ze svého úsudku vše ostatní protože se ti to nehodí do krámu

Rarášek15.02.2020 17:42#

Je to docela k pláči, nejdřív vypíšeš všechny atributy ve kterých jsou Sparťani lepší a nakonec napíšeš "a proto jsou lepší slavisti"

Víc bych zrovna tohle už raději nekomentoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v tom vnímání (60) jsou v tom opravdu lepší, ale když se do toho přidá rychlost, bránění atd, tak už nevidí ten rozdíl.

Reagovat
Kiwi-21

No z mého pohledu ani v tom lepší nejsou ale to už je subjektivní názor, ale jak píšeš nevidí ty další věci a nebo vidět nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že mají Spartani lepší techniku, než Slávisti. Ale, že v tom pomalejším stylu Sparty jim jde technika líp, než Slávistům v tom jejich rozlítaném stylu

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Sosi

Nekdo to tak rok zpatky ze Sparty vykladal...

Reagovat
ondrasch77

Myslím, že je to hodně o trenérovi...

Začal bych tím, že přivedu trenéra, který má trochu charisma / jméno (ne motivátor stylem 5 zápasů a pak zas dolů), vyházím úplné kretény nebo předražené hráče - Frýdek, Kaya atd... a začnu úplně od začátku tím, že se nebudu snažit hráčům vštípit do hlavy, že jsou najednou v nejlepším klubu - ve Spartě a že za každou cenu musí vyhrát. Obětoval bych sezónu / a půl tomu aby hráči pochopili, že být Sparťan neznamená vítězit 1:0 už deset minut před zápasem jen protože jsme Sparta, ale šel bych cestou pokory, přístupu ke každému zápasu, tak jako v Jablonci nebo Liberci... Neřvat před sezonou o trofejích, evropských pohárech..., nechal bych to otevřené s tím, že jsme sice Sparta, ale procházíme přerodem a proto se budeme snažit dostat do top 6... Tohle je podle mě pro už X let mrtvou Spartu cesta...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

takhle to nastesti u nich nejde

Reagovat
Salfovic

Nedokážu si představit, že by si někdo dovolil na Spartě říct, že je cílem dostat se do top 6.

Reagovat
andrew96

Aby Kanga slyšel, že má stejné priority jako Pavel Dvořák...

Reagovat
Kiwi-21

Možná za 3-4 kola to opravdu uslyšíš

Reagovat
ondrasch77

A to je právě podle mě ta chyba... Oni se točí v bludném kruhu, nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to zní hezky co jsi napsal, ale.... představ si, že jsi v Rosického postavení, jakýho konkrétního trenera co má to charisma, a je schopen přijít do toho bordelu a udělat tam pořádek a zvednout to, aby ho to nesemlelo, v čechách nevidím žádného a zahraniční trener co něco dokázal a dal by to dohromady se ti na nějakou spartu vy.... kreteny , předražené hráče vyházet, super.... ale dokud jim běží smlouvy, nikoho nevyhodíš, prostě musíš čekat až jim vyprší, několikrát Rosický říkal , že o žádné starší hráče není zájem... a pokud máš 20,10,5 násobnej rozpočet než tvý konkurenti,, prostě musíš vyhlásit , že jedeš min na poháry , pokud dojdeš do fáze, že s miliardovým rozpočtem, vyhlásíš 6 místo tak už jsi opravdu v těžké depresi :DDD dáváš příklad Jablonce Liberce, zrovna tyhle dva kluby jsou v přerodu snad každé přestupní období, a přesto ty poháry hrát dokážou.. kdyby to brali jak píšeš tak nemaj v podstatě šanci je hrát protože rok a půl stabilní kádr tam snad nebyl nikdy :)))

Reagovat
Kiwi-21

No já ti rozumím a máš pravdu

Já to spíše ale myslel jako popichnutí že třeba zkazite další zápasy s 2 i 3 místo bude tak daleko že budete zachraňovat top 6

Reagovat
ondrasch77

Předně by tohle měl vyhlásit Rosický nebo vedení, aby to dalo na vědomí celému světu..., že jsou sice Sparta, ale nikdo se z nich nich nemusí posrat a oni se nemusí posrat z nikoho.

Slavie je dneska tak silná, nejen z toho, že zkoupila to nejlepší z ligy (stejně jako Sparta), ale protože si hrábla na dno a nikdo od ní už nic nečekal.

Sparta je furt v hajzlu, ikdyž kupuje kluky z 1./2. ligy nebo hvězdy z Interu Milan. Utratí baťoh, ale efekt je nulovej, ve Spartě je blbé prostředí, tím jak ty lidi uvažují (od Křetínského po uklízečku), nemají šanci...

S ekonomýckými možnostmi a trochou selského rozumu (což Spartě opět při své snaze hrát si na velkoklub chybí) není problém předraženého hráče vyhodit.

Pokud se chceme bavit o miliardových rozpočtech, tak není tak dávno, kdy Ajax stál poměrně za prd a s generací (většinou odchovanců) málem vypadl v EL. Jen díky své nemouhocnosti tenkrát nepostoupil Jablonec...

Přitom to byli ti stejní hráči, kteří o pár let později dokráčeli do finále LM a dnes mají stronomickou hodnotu... Sparta má taky nadstandartní juniorku, hráči jako Schick, Hovorka, Juliš nebo Pulkrab nikdy nedostli kloudně čuchnout..., přestoupí tam, kde dostanou prostor a jsou z nich hráči utkání... Tak není ta chyba ve Spartě samotné?

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím tu tiskovku, jak přichází Rosický a oznamuje že pro letošní a další sezonu je cíl Sparty první skupina, když se to nepodaří nic se neděje jelikož jsme v přerodu :DDD Slavia je silná, protože si hrábla na dno, ok tak potom je jen otázka času kdy Karviná s Příbramí bude drtit ligu :)) slavie je tam kde je jelikož měla na české poměry neomezený rozpočet a v Trpišovksým a Nezmarovi našla kompetentní vedení. (a musím znat že i Tvrdík se tam našel i když ho moc nemusím)S tím kde byla před pár roky to nemá opravdu nic společnýho. Vyhodit předraženého hráče nemůžeš, je pod smlouvou a pokud jinde nedostane už lepší zkrátka si to klidně odsedí na tribuně, viz, dnes asi kaya nebo ben chaim, mandjeck. Juniorku maj slušnou ale...Schick se jim na to vysral sám, sem sním slyšel rozhovor, prej když jednal o smlouvě tak ji hodil do koše, že to byl výsměch a šel do Janova. Juliš a pukrab solidní ligový hráči ale tahouni Sparty no nevím nevím , ale kdo ví pořád jsou to mladý hráči.. zkrátka ve Spartě vždy bude velikej tkal na výsledky, a na to bud člověk má nebo nemá, ono se o tom bavit tady je něco jinýho než když řídíš miliardovej kolos a jsi pod tím tlakem, tlakem veřejnosti, sponzorů, majitele, fanoušků.. prostě nemůžeš vyhlásit že si dva roky dáš pauzu aby jsi zapracoval mladý:DD nemluvě o tom že Hložkovi někdo zamává smlouvou na 50 mega před nosem a udělá spartě papá :))

Reagovat
ondrasch77

Absolutně nechápeš, co píšu... Bereš to po "sparťansku"...

Vyser se na vše, co bylo..., na tradice , rozpočet atd..., vybuduj "nový" klub..., nepiš mi tu hovna o Karviný nebo Příbrami (to snad ví každej, že mají desetinovej rozpočet)...

Reagovat
smazaný uživatel

já sem se jen snažil říct že to co ty by sis představoval se krásně píše na klávesnici ale pak realita není tak easy... rosa není debil, on to co ty píšeš dobře ví, nakupuje mladý hráče, dává šanci juniorům, přived jílka, a hlavní důvod práce s mladýma... přesto to celé stojí za hovno... a pak do toho máš seky třeba s Haškem... a představa , že pošle 10 hráčů na který má rozpočet třeba 200 mega do bečka, že chce začít z gruntu, je scifi..

Reagovat
ondrasch77

O.k, tak jak z toho ven?

Reagovat
smazaný uživatel

nijak , je to proces, Rosa to dle mého názoru nezvedne, ale z dlouhodobého hlediska asi nedělá žádné píčoviny, ale nedělá ani nějaké dobré tahy( výber trenera vedle, výběr hráčú za mě slušný , ale v tom bordelu a zatuchlé atmosféře, nehrajou na co maj), k tomu je měkkej a bez té správné energie... u těch předražených zahraničních nekopů se prostě musí počkat do léta,kdy jim končí smlouvy.. tím se vyčistí trochu vzduch v kabině a uvolní rozpočet na jiné hráče... a pak je to o tom přivést správného trenera, Jílek pod tím tlakem nezvládá, jenže kde brát.. tam je ten rozhodující faktor, nechali si utéct Trpišovskýho i Vrbu.. dodnes sem nepochopil, oba měli bejt pro Spartu priorita číslo jedna.. bez kompetentního trenera se budou pořád točit v kruhu...

Reagovat
ondrasch77

Ale tím jsem celou diskuzi začínal - přivést "pořádného" trenéra...

Ale dokud na něm (i týmu) bude viset to "my musíme, protože jsme Sparta", tak nepomůže ani kdyby mu koupili Ronalda s Messim...

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle ti nerozumím, ve velkoklubech vždy byl tlak na výsledky, stejný tlak je dnes na slavii, nebo v plzni.. proto tam berou všichni třeba 10x tolik než v těch průměrných konkurenčních klubech...když si půjdeš koupit byt za milion tak asi taky budeš mít jiná očekávání, než když půjdeš za 10mega...

Reagovat
ondrasch77

Jenže Sparta už je tak dlouho v piči, že tlak na okamžité výsledky je zkrátka kontraproduktivní...

Jak píšu, pomůže jen pokora a očista.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pride

Snad vyhraje Příbram a Opava půjde rovnou do FNL. To by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně čuráci. Člověk vsadí, že nepadne gól a Opava se na to v nastavení úplně vysere

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Libil se mi Bucha, Reznik, Mihalik, druhej polocas i Bigl. Ale prvni polocas byla trapenka..

Reagovat
Blasphemer

Pišta nevím, no. Furt si nemyslím, že patři na křídlo. Dnes ukázal dobrý driblink, drzost jít jeden na jednoho a měl i slušný tah po té lajně... ale když pak párkrát odcentroval, tak to bylo pokaždé úplně do prdele, což je u křídelního hráče docela problém.

Reagovat
meno

Pišta je úplně výbornej v tom, v čem vyniká i Hanousek - je hrozně rychlej. Seber mu míč, on tě třikrát oběhne a pak ho sebere tobě, ale jak má přihrát na víc jak 2 metry...

Reagovat
Blasphemer

Asi tak na mě zatím působí, no.

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale Mihálik je rozenej střelec. Nejlépe, když hraje na hrotu...

Reagovat
PP

Bigl vs Chorý - 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Bucha a Mihálik skvělí

Reagovat
martin1

Pěkně to začalo

Reagovat
Blasphemer

Zaplaťpánbůh. Ten první poločas byl šílený. Ale gól to všechno zlomil, a po něm už se Opava víceméně sesypala.

Hodně se mi líbil Bucha, Kalvach a Řezník (až na tu jeho koncovku). Nejhorší asi Joel, ten byl fakt na odstřel, a pak klasicky Hořka. Jean byl víceméně celý první poločas taky k hovnu, ale v druhém poločase to úplně smazal. Kopic na konci stihl ukázat, že na lavičku nepatří, tak příště snad od začátku.

Reagovat
KingMaster13

Ten váš systém bude mít s těmihle soupeři asi problémy, naopak čekám že na ty ofenzivnější bude dost účinnej

Reagovat
martin1

Krásná neděle

Reagovat
smazaný uživatel

No pekne. To by si ted mohli slavisti zase zacit vic vsimat sveho klubu nez Baniku,Panika atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych out, Tijani in

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohemka zaslouženě, od nás to byla až na pár výjimek (Musa, Ševčík) čirá zoufalost. Trochu mi to připomnělo první zápas pod Trpišem v Jihlavě.

Reagovat
Bakary3

Tyjo, neopisoval jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Vršovice jsou zelené

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bakary3

Člověk je zvědavej a pak taková sračka

Z obou stran šílená kopaná, připomnělo mi to snad první Trpišovskýho zápas v Jihlavě, takový syrový, nesehraný, nijaký.

Nakonec, dnes myslím, že to jde za ním..

Provoda neodepisuju, třeba i na tomhle postu může být časem dobrej, tak ale ať ho tam zkouší v tréninku nejdřív... tak nějak se tam motal jak nudle v bandě...

Míša Frydrych už asi ne.. jak se hraje hluboko, ubrání, jinak ale bída, rozehrávka a práce s míčem děs běs..

Nejlepší asi Bořil, dopředu i dozadu skvělej.. Za nasazení pochvala Olayinkovi, který sem tam dokázal vymyslet i něco navíc, ikdyž ve finále blbý...

Musa mi přišel na to, co mu spoluhráči nevytvořili, OK. Ten bude dobrej.

Ale při hře jako dnes by tam nevymyslel žádný útočník nic.

Jen tupý nákopy ze strany - nechce se mi napsat centry.

Pozitivum - je hodně prostoru pro zlepšení

Reagovat
Kiwi-21

No mě to připomnělo i 1.kolo ve Zlíně kdy Slavia skoro 60 minut nic moc a pak rozhodl Hušbauer

Tam taky mohli pohrávat 3:0 za 20 minut asi

Tady to štěstí tak velké nebylo a Vodháňel vypadal skvěle

Reagovat
Bakary3

Vodhanel sikovnej..

A jo, ted je videt, kdyz tam neni Husbauer a nebyl ani Stanciu, bylo to takovy alibisticky, zadny nebezpeči.

Sevcik se snazil, ale jeden hrac to nespasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v létě Kanga

Reagovat
Bakary3

Jen to ne

Reagovat
Salfovic

Dočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Video

Reagovat
Hokaido

Fakt to nebyla ruka?

A kdo udělal to sólo v nastavení? To jsem v naší lize dlouho neviděl, naprosto parádní.

Reagovat
Bakary3

vypadalo to, že fakt hlava..

Reagovat
Blasphemer

Ty seš taky hlava.

Reagovat
Bakary3

Jojo..

Z tech záběru, co ukazovali, to vypadalo na hlavu.

Rukama mozna malínko liznul, ale nemyslim si, ze by to melo vliv. A to dokonce takovej, ze by Kolare museli vyloucit, to uz si musis byt sakra jistej.

Navic to evidentne ze zadnyho zaberu nedokazali rozlustit, jestli hral prokazatelne rukou, tak to nechali byt. Ne ze by nas var bylo nejaky meritko, ale tady nevidim jejich pochybeni.

Reagovat
Blasphemer

Dřív bylo, že ruka gólmana mimo vápno = červená. Teď nevím jak to je. Je možný, že je to zase úplně jinak. Ruka to ale byla jasná, a to hned ze dvou záběrů. Od toho tam to video je, když si hlavní není jistý. Tady to video zrovna dokázalo rozluštit podle mě jasně.

Reagovat
Bakary3

Tak myslim, ze stejne, tady by to musela byt ruda...

Ja osobne bych proste golmana nevyhazoval, kdyz to zahral, myslim si, hlavne oblicejem a rukama to jen mozna skrtnul, aniz by to melo nejaly vliv.

Ale ok.

Reagovat
Kiwi-21

Vodháňel

Reagovat
Losinho

Podle mě byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to hlava.o ruku mu to lehce škrtlo, ale nezměnilo to směr a dostal to do hlavy.Udělal to skvěle a zaslouží za to pochvalu.

Reagovat
Kiwi-21

Měl štěstí že to nezměnilo směr jinak by červená byla jasná

Alespoň by si zachytal Markovič

Reagovat
KingMaster13

Hele podle záběrů fakt hlava, s tím že ty ruce mu to škrtlo při snaze si alespoň trochu chránit obličej (což mu stejně nepomohlo ). Takže za sebe bych to nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně, i když kdyby písknul ruku, asi bych to bral.

Reagovat
KingMaster13

Asi jo ale furt bych se zlobil asi méně za to kdyby Bohemce pískli pecku, která se mi zdála jasnější než tenhle případ

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Tam jsem teda neviděl vůbec nic. Co se týče penalt, tak mi přišlo spíš, že jsme měli kopat my, když tam někdo stáhnul Bořila.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, mu tam nasadil klasickou stoličku.Béřa skákal a klokan se zlomil v pase a Béřa přes něj přepadl-

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mu držel ruku Takže z toho byl vlastně takový zápasnický chvat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Tyhle zásadní situace podle mě vyřešil dobře, co ale nechápu - jednak Frydrychova žlutá po tom, co ho Pulkrab stáhnul k zemi, jednak jak mohl být bez karty Köstl, jak tam nahulil Olayinku.

Reagovat
Firkraag

to vypadalo jako těžká simulace, byli jsme dost blízko

Reagovat
mistr129

V ruchových mikrofonech to teda bylo dost slyšet pak z opakovačky už mi to tak hrozny nepřišlo

Reagovat
Firkraag

Tam bylo hlavně slyšet jak zařval, což už je většinou známka simulace. A pak náhle vstal jak srnka, klasika. Mně se zdálo, že ho Köstl vůbec netrefil, ale třeba trochu jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ten Bohemák do něj vletěl a rozplácl se, tohle fakt penalta nebyla

Reagovat
mistr129

Reagovat
osobnostx

Vodháněl to dělá v každém utkání, taky v Bohemce nevydrží, nicméně stejně typický jako tyhle jeho sóla jsou pak naprosto špatné finálky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka jasná červená. Nechápu jak někdo, kdo na to čumí u videa, je schopen rozhodnout že nebyla.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Dle reakci a ruznorodych nazoru to tak jasne neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak názor, že se o ruku nejednalo, sem napsali jenom slavisti.

Reagovat
Blasphemer

Úplně jasná ruka. Ještě s ní cuknul, když mu jí to trefilo.

Reagovat
Losinho

Tak hlavně udělal dobrej výtlem, když rozhodčí nechal pokračovat ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna a ten čurák pod tebou tady brečíte.

Kdyby ji písknul, dalo by se to pochopit... Ale byla to chyba. Ruka před obličejem, míč nezměnil směr. Fakt jen vy dva kokoti dokážete psát větší sračky než Sheldon.

Reagovat
Blasphemer

Ty musíš bejt z Dolara a ze mě dobře v píči. Nenajde se jediný prevko, aby sis na nás nevzpomenul. A to do něj nemusíme napsat ani písmenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jste vy dva lidský odpad.

Reagovat
Blasphemer

Já se obvykle v odpadu a jiných sračkách nehrabu. Ale i to o něčem svědčí, no.

Reagovat
Bex5

good one

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím ty vole jeden, že já sračky nepíšu.To tvrdí jen kokoti, co tomu vůbec nerozumí a píšou tu sračky sami

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že z poloviny máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pravdu celou, já tu kolikrát krotím hlavou, co tu lidi dokážou vypotit za nesmysly, jak kdyby fotbal sledovali jen okrajově, obzvlášť mě mrzí, že jde převážně o slávisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nerozumíš fotbalu a neznáš ani Slavii a její hráče. Ty jsi strašný vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou právě ty strašně trapný a nevtipný kecy od blbů, co si sem choděkj léčit mindráky z neduživosti, šikany ve škole, nebo tají homosexualitu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ses popsal, joudo. Stejně jsi zamindrákovanej Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

To je argumet idiota.To jsi tak hloupoej, že mě nedokážeš setřít inteligentně, nebo alespoň vtipně?Tohle by nevypotil ani retard ze zvláštní školy.Už podle řazení je jasné, že to bylo určeno tobě a nepíšu o sobě.To ty jsi píča, co mě tu neustále napadá, mě vůbec nezajímáš, já sem chodím kvůli fotbalu, protože většina lidí tu píše naštěstí k věci a chová se normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Celej Ozzy…

Reagovat
smazaný uživatel

Osbourne?Díky:)Ale jen zpěvem, naštěstí nejsem taková troska:)

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že jestli dokážeš být někdy trochu víc sebekritický (nebo se zamyslet na jinou,než tvojí variantou), tak tě lidi nebudou mít za takového trotla

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi...na lidi kašlu, mě je jedno, za co mě mají.Nechápu, přesně, v čem mám být sebekritický.Co se týče mé milované Slavie, tak se snažím být objektivní, protože nejsem fanatický hovado, co má v bytě všechno červenobílý a když vidím nedostatky, tak to klidně napíšu.Takže si můžu dovolit se smát naším soupeřům (Spartě) a nemusím se schovávat ve sklepě, když to Slavia posere taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dement. Nefandíš Slavii, vždyť ani neznáš její hráče... Ty jsi prostě jen chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Debata skončila, s primitivem se bavit nedá.Dobrou, ty malá hloupá píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

no ne vždy je ruka mimo vápno červená. Tady je to na hraně, pokud to byla ruka.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Záleží, jak moc si potrpíš na anatomické termíny.

Reagovat
Mass

To rigidní pískání rukou nemusím. Lehce se mu to otřelo o ruku, míč nezměnil směr, tou rukou si kryl obličej. Tohle bych nepískal, ani kdyby to takhle trefilo Frýdka při derby. Ale přesnej výklad pravidel neznám, jestli vůbec nějakej je.

Reagovat
mistr129

Ruka to byla určitě, ale podle mě už ji měl před ksichtem a nezvětšil tak objem těla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětluj to dvěma dementům.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel dnes to byla slabota a diky hrubce Frydrycha jsme Bohemce tu sanci na to ziskat 3 body nabidnuli a oni to vyuzili, takze je potreba to prijmout a priste doma proti Opave to odjezdit a odcinit tenhle spatny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych tam měl těch hrubek víc.On má strašně pomalý reakce, tam je vidět, jak přemýšlí a vyhodnocuje situace a pak je všude pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych udělal klíčovou chybu, ale nesvaloval bych to na něj, dneska nám něco chybělo hlavně vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to naněj klidně svalím, posral to totálně, připravil nás o šanci na vítězství.To, co tam vyváděl od začátku, kdy pustil Pulkraba do 100% tutovky, pak si přestal věřit.to byla hrůza, nikdy jsem neviděl naši obranu v takovejch sračkách

Reagovat
Coutinho10

asi to vyznělo tak, ale jako hrubka to byla obrovská, každopádně oni měli i jiný šance, ale ty nevyužili, takže jsme jim to moc usnadnili dopředu to bylo špatný a prostě ty velké změny jsou znát, takže jak říkal Koubek ve studiu, tak prostě tohle se musí projevit stejně jako když přišel Trpiš, tak na začátku na jaře tam bylo taky dost zaváhání, takže toto jaro bude o dost těžší než si asi většina myslí, ale na druhou stranu tohle byl fakt těžký start....na Bohemce to má těžký každý...uvidíme, co doma s Opavou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, doma s Opavou je ideální příležitost to napravit.

Reagovat
mistr129

Frydrychova rozehrávka mě bude teda strašit ještě v noci, dneska byl ještě horší než obvykle (kdy si to tak nějak bez nadstavby ukope)

Reagovat
Witcher

Klíč od Prahy do Ďolíčku Slavie už se sype

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim dostali zablešenci v Edenu čtyřku, tak jaký klíče?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vetrnik
Reagovat
vetrnik

zrovna, par piv

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

bratrská vršovická výpomoc...

Reagovat
Losinho

Bída. Frydrych a Provod určitě ze základu (Frydrych úplně, Provod aspoň na svoji pozici). Chválit moc není koho, možná Bořila.

Reagovat
KingMaster13

Provod nehrál na svojí pozici, takže spíš se měl nasadit třeba Hellebrand

Reagovat
Losinho

No vždyť tu pozici zmiňuju.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Ty vole a že zrovna naší unbeaten season zničí zrovna Bohemka Vládci Prahy co ztratili svůj hood, to je trapný Bohemka zaslouženě ale byli lepší, byli připravený. Frydrych..............mám ho rád ale už bych ho poslal asi domů. Těch chyb bylo až příliš. Jinak ten gol posral i Kolář a Ševčík. Provod na tom CM to bylo taky utrpení, to měl raději nastoupit Hellebrand Hřiště asi nekvalitní bylo jak podotkl Jindra ale na to se nedá vymlouvat. No vše špatně, teď se vzchopit a jet dál no. Gratulace Bohemce. Jinak u toho zákroku Koláře rukou, nevím pravidla neznám úplně ale nezdálo se mi, že by hrál úmyslně ale kryl si obličej ale stejně to do držky dostal ale o ruce to zavadilo. To nevím jak se posuzuje v tý situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se Frýďa vrátil domů Jestli tedy budeme mít pro něj místo, ale určitě by mě mrzelo, kdyby šel někde do Jablonce apod. Otázkou je, jestli nedostane nabídku někde do zahraničí, přeci jen mít v CV Slavii, zápas na Barceloně, který se mu povedl, tak na tohle někde v Turecku určitě slyšet mohou.

Reagovat
KingMaster13

Toť otázka přát mu budu jen to nejlepší do zbytku kariéry, klub by mu měl poděkovat za všechno, přichystat mu hezkou rozlučku a poslat ho do světa

Reagovat
Losinho

kéž by

Reagovat
ratusek

Vždyť jste jim pomohli.stejně byste jednou prohráli, tak proč ne u Klokanů, kteří potřebují body na záchranu. Na jaře budete pomáhat skoro všem, a dslší roky si to vybírat

Reagovat
smazaný uživatel

Špatná sestava, velice špatná taktika.nechápu, kam furt pospíchali a proč pořád dokola nakopávali balony dopředu.Měli si to v klidu dávat, klokana uběhat, rozbíjet jim rychlými přihrávkami ten jejich beton a ve druhé půli je umotat.Na tom Jindra nepracuje, my do plných hrát neumíme s nikým.proto ztrácíme body jen se sračkama ze dna, co bráněj a hrajlu jak prasata.

Reagovat
PlackaSKS

zajímavý. špatnej výkon, zklamání z prohry.. a stejně je na tomhle večeru pořád nejhorší, že sis nesmazal účet..

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt nepovedený potrat.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JeséRodriguez

Vždyť na Bohemce by to uhrála i Vaše juniorka s Kovářem na CM, tak co se posralo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten idiot není fanoušek Slavie.

Reagovat
Rarášek

Komedianti no. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že hrála Plzeň bez dvou klíčových hráčů do ofenzivy (Limba,Čermák) tak jsem spokojený. Kopic se potřebuje dostat do pohody to je hráč základu. U toho Čermáka už začínám mít obavu že je prostě "křehký" . Jsem zvědavý jestli doma s Příbramí i já poučený laik uvidím tu změnu v rozestavení. Dnes mi to moc nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo hodně špatný, takhle Slavia nehraje! Ale Vodháněl je super, tomu góla přeju. I přesto, jakou tužku většina našich hráčů hrála, jsme si ale vytvořili víc šancí, takže mě sere, že to tam někdo nedotlačil. Souček nebo Hušbauer by to dokázali, ale teď je asi ideální čas na to hrát bez nich. I za cenu ztráty, bodů máme na Plzeň pořád dost, důležité ale bude se z téhle facky na začátku poučit a já věřím, že po ní budeme ještě silnější!

Reagovat
smazaný uživatel

My ty starty nemáme pod Trpišem dobrý nikdy, podle mě ta jeho příprava z důrazem na fyzičku nechává stopy a trvá to chvíli, než se do toho kluci dostanou.Za\tímco tyhle Bohemky a podobný mužstva budou na konci sezony v hajzlu se silami, my budeme dominovat

Reagovat
Mass

Zápas holomajzna, to se dalo čekat. Od Bohemky co obranej zákrok, to šlapák. Poslat Zmrh.. Provoda na šestku nebyl dobrej nápad, zvlášť když tam ten kluk nikdy nehrál. Ševčík přikrytej, křídelní hra bez nápadu. Nějaký standartky tam byly, ale slabota. Asi by to chtělo zkusit nějakej signál, nebo nějakou secvičenou akci. K čemu je ti držení míče 70% když má soupeř stejně střel jako ty. Tak snad příště na lepšim terénu se bude dát víc hrát.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Greny

OT : Porto na Maregu zrejme neco kriceli, buceli a ten borec je uplne nepricetne

Reagovat
mrtvej ofsajd

Prohry je škoda... bez tý Frydrychovy hrubky by to byla pravděpodobně remíza. Nicméně je třeba uznat, že Bohemka dobře bránila a hrála agresivně. Rozhodčí dal první žlutou snad v 70 min, což jim hrálo do karet. Zápas ukázal, jak chybí Souček a kvalitní druhý bek. ˇ

pozitiva

+ Musa

+ krajní beci

+ Ševčík

+ Stanciu je zdravej při chuti.

negativa

- střed zálohy i obrany. Frydrych opět ukázal, že to není na základ. To samé Provod - zvláště ve středu zálohy. Rozdíl mezi ním a Ševčíkem propastný.

- nakopávané balony.

- Traoré nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ten tah s Provodem se opravdu nepovedl.

Reagovat
Rolf

Zapoměl jsi na Olyianku,to byl mistrovský

výkon a Jindra po zápasu prohlásil,

že Provod Součka plně nahradil,tak kdo se mýlí?

Reagovat
RuneSKS

Jindra je jen číšník, co ten může vědět..

Reagovat
Bex5

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Je to ale škoda, přeci jen mít unbeaten season bylo lákavé

Reagovat
smazaný uživatel

A škoda, že zrovna s Bohemians.

Jinak, jak vypadala druhá půle, kterou jsem neviděl?

Reagovat
KingMaster13

Podobná jak první půle až na to, že po golu samozřejmě zapnuli

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok

Reagovat
bobis21

Jablonec zítra ztráta a Baník po příštím kole 3.

Které prase vymyslelo že hrajeme ligu v pondělí a pak hned v pátek na dvou nejvzdálenějších stadionech v lize? Ty rozpisy fakt dělá prase

Reagovat
PlackaSKS

když skončíte před spartou, tak jedte jak jenom to jde

Reagovat
Rolf

Ty bys toho chtěl,ty kluku všemi mastmi mazaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Termíny jsou takové kvůli TV. Ale pro hráče i tak jednou za čas nic hrozného, před Budějovicemi jen jedna daleká cesta, pravděpodobně ve čtvrtek (v EL nebo LM by byl časový rozestup podobný). Hnusné je to pro pravidelné výjezďáky, zvlášť mimoostravské.

Reagovat
ratusek

Kvůli TV a Acabům, aby omezili počet výjezdníků

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Byli šíleně dobří

Reagovat
božský John

Nabehali Slavisti aspon vic kilometru?

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bex5

Reagovat
Greny

Jestli fakt vezme Kotal áčko Sparty tak by si mohl z béčka vytáhnout Haska

Co by bylo s Jílkem vyhodi ho? Nebo si zkusí ČFL?

Reagovat
Kaspar

takze se zase klasicky hned po priprave vyhodi trener, vezme to docasne nekdo z klubu, nez se najde trener, mezitim se ty docasny nahrade povedou prvni zapasy a dostane smlouvu na dva roky, takze se trener prestane hledat....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Tvl to jako fakt?

Není to už podruhé a nebo po 3 co jste měli tragicky podzim a přesto jste dávali trenérům důvěru aby jste po 1-2 jarních kolech trenéra vyhodily?

Ščasný, Strama a teď Jílek? wtf

Jako chápu ani že ani jeden v té Spartě neměl být ale přijde mi kravina abych po blbém podzimu dal trenérovi důvěru a pak ho vyhodil po 2.kolech

Sorry ale to je pak už poněkolikáté co jde příprava do ztracena, měli jste kouče vyhodit na podzim a dát šanci novému trenérovi

Kdysy se všichni smáli cirkus Eden ale cirkus Letná ho poslední dobou hravě zastínila

Reagovat
Creespoo

bohužel

Reagovat
mistr129

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Infi

Reagovat
Losinho

jasně že by ho vyhodili

Reagovat
Greny

Já bych ho nechal za trest taky v béčku

Reagovat
ratusek

Stejně to dopadne tak, že to vezme Zdenda

Reagovat
Salfovic

Vyhazovat trenéra po prvním kole, takoví kokoti snad nemůžou být ani na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná Hapala

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kaspar

ten to skvele kope, rikal

Reagovat
Coutinho10

vytříbeně no....to udělal asi naschvál, to samí místo střely to přihrál Sýkorovi u 2. gólu

Reagovat
monty25

To jsem si zase ve Fantasy dal kapitána.

Reagovat
Coutinho10

aspoň díky asistenci nepůjde do mínusu a vyhrál si duel, takže spokojenost ne ?

Reagovat
monty25

Jo, Kazi ho měl taky.

Reagovat
martin1

Reagovat
andrew96

Rozhodoval jsem se mezi ním a Beauguelem...

Reagovat
monty25

Já tam místo Beauguela dal Kayambu, co mi udělal mínus bod.

Reagovat
Kaspar

asi ho uz preslo truchleni za kobylu

Reagovat
Pablos

Reagovat
3M

Reagovat
martin1

Reagovat
tnt03

auuuu

Reagovat
Pablos

Konečně nějakej tiket tu, kde se sázej i peníze a né ulitý drobný na svačinu Každopádně škoda no

Reagovat
Coutinho10

jojo, kdyby to bylo za drobaky, tak by to dal , kazdopadne pro priste strelce sazet asi alespon od kurzu 2,50 a vys, ikdyz Dolezal je vetsinou tutovka, ale dnes to neklaplo

Reagovat
Pablos

Jj tak to přesně bývá

Reagovat
Salfovic

Zase teď bude do konce měsíce o hladu

Reagovat
Pablos

Jako nechci tím příspěvkem dělat frajera, já už nesázím vůbec a i kdyby jo, tak dvojku na střelce bych asi odvahu neměl.

Reagovat
Coutinho10

ja vybral osvedceny hrace, kterym jsem veril...chtel jsem dat za min, ale to bych k tomu jeste neco musel dat, ale nevedel jsem co, tak jsem to nechal takto, ale taky uz nesazim tolik jako driv a kdyz uz, tak max. ty strelce

Reagovat
Pablos

Já sázel hlavně live, mě nabavilo čekat

Reagovat
Coutinho10

live sazky nekdy taky, treba na otoceni skore, ale tam je pak mene casu a musis to presne odhadnout, ale jako dlouhodoby sazky taky nemusim, kdyz ctu, jak vsichni sazi na viteze LM, tak to by me nebavilo cekat

Reagovat
mayday

Já už sázím téměř jen live. Dlouhodobý sázky vůbec, predzapasovky si udělám jen nějaký kombíky, na střelce v hokeji, na remízy, co kdyby. Ale jinak skoro jen live.

Reagovat
havrys99

Jakto, že nehráli Turci za Příbram?

Reagovat
Frank Lampard 8

Měli zrovna šichtu v kebábku.

Reagovat
ondrasch77

Co já vím, tak jeden z nich je zraněnej, druhý ???

Reagovat
Alan_Shearer

V Pribrami je X lidi nemocnejch, mozna to postihlo i je.

Reagovat
PavlíčeQ

Dobrý 3 body na úvod, i když to byla kopaná s velkým množství nepřesností.

Nicméně ten Doli Ve 29 letech si jde kopnout první penaltu v kariéřu, navíc za stavu 4:0 a pošle to do 19. řady

Reagovat
ratusek

Příští týden to bude šťavnatý

Reagovat
tnt03

Nebude to vůbec nic jednoduchého a ani bych se nedivil kdyby oba týmy hrály celý zápas opatrně a bylo to 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany Baníku bych opatrnost moc nechápal...Ten by se naopak měl chtít předvést, jít si za vítězstvím a jestli to třeba nedopadne, tak OK, no...Kozel od nás má čas, nic extra by se nestalo, kdyby se prohrálo nebo nevyhrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Podle mě vyhrajete. U vás nám to moc nejde.

Reagovat
ondrasch77

Nejde?

Za posledních 9 letech jsme prohráli na Baníku 1 zápas...

https://www.livesport.cz/zapas/A3T8jYWM/#h2h;away

Reagovat
PavlíčeQ

Jo mně se vybavily hlavně ty poslední 2 zápasy. Prohra 0:1 a remíza 2:2, kdy jsme vedli 2:0 a kdyby Poznar málem nezlomil břevno, tak ještě prohrajeme

Reagovat
ondrasch77

Já si hlavně vybavuju tu výhru 0:4

Jinak naposledy jsem byl na výjezdu v Ostravě, někdy 2010, kdy nám střídající Vydra fouknul 2 góly na konci zápasu a bylo po všem...

Reagovat
lichna.

Tos byl ještě na starých Vítkovicích jo? To musel být zážitek.

Reagovat
ondrasch77

to byl

Reagovat
Banikovec7

Tak je třeba rozjet znova takovou sérii jako je pod tím.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Hlavně až na poslední zápas to byly všechny sezony, kdy jsme.my byli ve srackach. Takže uvidíme, snad to bude zajímavý zápas.

Reagovat
ondrasch77

Neviděl jsem vás teď na Slovácku..., jak jste hráli?

Reagovat
lichna.

Hele herně žádná krása. První poločas byl spíše bojovný, bylo to hodně dáno i terénem, který byl nic moc. V druhém poločase už to bylo lepší, ale víceméně podobný výkon jako na podzim, s tím, že tam byla ale znát snaha o rozehrávání po zemi, jednotlivé pozice na hřišti byly více u sebe...

Uvidíme, co teď s váma. Teoreticky můžou nastoupit hráči, co byli teď vykartovaní (4 hráči) + případně i pokud se někdo uzdraví (další 2-3 hráči), navíc by mělo být lepší hřiště. Jako spíše čekám podobný zápas jako u nás loni.

Reagovat
ondrasch77

O těch vykartovaných hráčích vím, tak jsem sám zvědav, jak se promítnou do sestavy...

Jánoš je dlouhodobě mimo nebo jen na chvíli?

My v první půlce proti Příbrami nic moc..., prvních 15 minut jsme byli lepší, ale jinak byla první půlka vyrovnaná. Druhá půlka už to byl z naší strany docela fičák, Příbram hrála docela otevřenej fotbal, takže utkání mělo spád.

S vámi očekávám bojovné utkání na středu hřiště s brejky do obou stran...

Docela se těším...

Reagovat
lichna.

Janoš stál ještě za tu ČK jak vyfackoval Součka z Opavy. Příští zápas už bude.

Reagovat
ondrasch77

Myslel jsem, že je zraněnej

Reagovat
Coutinho10

chtěl mě ještě víc vytrolit no...povedlo se

Reagovat
PavlíčeQ

Jo ticketu škoda. Mě překvapilo, že na tu penaltu vůbec šel. Těch kandidátů na ni bylo docela dost: Krob, Považanec, Pilík a Chramosta

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ze je moc nekope a ze je to jeho prvni v kariere jsem teda nevedel, ale neco mi rikalo, ze by mohl jit, kdyz nedal ze hry gol, takze skoda no

Reagovat
PavlíčeQ

Jednou kopal ve finále poháru v rozstřelu (taky nedal). Ale takhle v zápase kopal poprvý v kariéře. Proto jsem tipoval jednoho z těch 4 co jsem vyjmenoval

Reagovat
Coutinho10

jj a ani drive v Olomouci kde byl nekopal ? jako fakt me to prekvapuje, ale asi teda vime proc je nekope

Reagovat
PavlíčeQ

Řekl bych, že ani v Olomouci nekopal. To by ale musel potvrdit někdo z Olomouce. Minimálně podle statistik v Olomouci gól z penalty nedal. Plukovník na tiskovce řekl, že při tý penaltě podklouzl Jako za mě se mohl rozeběhnout v poklidu a dát klidně nějakou šmudlu doprostřed. On se místo toho rozeběhne do plnýho sprintu a chce to uklízet bůhvíkam

Reagovat
Coutinho10

j, jako vypadalo, ze trochu uklouzl, jinak by to tam asi poslal no

Reagovat
tnt03

3 body se počítají a nabrané sebevědomí taky (až na toho Doliho) dneska jsem celkem nemohl z Vlasty, ale to co předvedl kolega v bráně z druhé strany hřiště mě fakt pobavilo

Reagovat
PavlíčeQ

U Vlasty jsem trnul u každýho výkopu, to je kolikrát hrůza co předvádí ve hře nohama

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Prej podklouz

Reagovat
PavlíčeQ

Jo píšu to výš. Nicméně už z toho rozběhu jsem si říkal, že to poletí někam do hajzlu

Reagovat
ondrasch77

Já to ještě neviděl, jen jsem četl v autě přepis tiskovky....

Reagovat
PavlíčeQ

Jo určitě si vše najdi. Vojta gól z odraženýho míče do šibenice, 2. gól po pěkný kombinaci až do prázdný, 3. gól minela jako kráva a Kasper gól břichem a ve 14. minutě mohl Syky běžet sám na bránu, ale rozhodčí mávl ofsajd co nebyl o dobrý 2 metry

Reagovat
ondrasch77

Už koukám na zápas , zpětně...

Reagovat
PavlíčeQ

ok

Reagovat
Pablos

Tvl jsem úplně zapomněl, že tam je ten Fin... jak hraje vůbec?

Reagovat
PavlíčeQ

Na podzim byl dost mimo a nevěděl, kde se na hřišti přesně pohybovat. V přípravě ale vypadal už docela dobře. Má klid na míči a má dobrý náběhy za obranu. Já bych mu dal klidně větší minutáž, ale pod plukovníkem to bude asi jen žolík na poslední minuty. I z toho ale může dát určitě pár gólů, viz dnešek.

Reagovat
Pablos

Oká, díky

Reagovat
Kepy_FCB

Český fotbal pro fanoušky

5 min ·

Podle některých informací Sparta mění trenéra, trénovat by měl kouč béčka Kotal, který už dnes večer údajně podepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

Luhovy dobre naklada Kretovi

Reagovat
Liquid

ale má naprostou pravdu, je to sice pracháč ale totální fotbalový analfabet

Reagovat
ACSeRw!n

oni ho fakt vyhodili

Reagovat
dave30

Takže od jara 2015 jedenáctá změna trenéra? Není to nějaký evropský rekord?

Reagovat
luismiksak

Fakt ? Jdu slavit.

Ale vyndat ho po prvním kole jen podtrhuje cirkus vedení Letna.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepční práce

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Sosi

John: ja bych je vsechny zmrdal

Reagovat
smazaný uživatel

To prostě nepochopíš. Dáš trenérovi celou přípravu a vyhodis ho po prvním kole. Přičemž mu ani neprivedes posily který chtěl.

Reagovat
Hokaido

Stal se z nás totální paklub.

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle je hrozná blbost. Jílek mohl dělat chyby, mít blbý střídání ale rozhodně ještě alespoň 4-5 zápasů dostat měl. Pokud jeho židle byla tak vratká že stačila 1 prohra tak měli někoho přivést už v zimní přípravě. Navíc pokud se toho ujme Kotal tak to je trenér taky tak jen na těch půl roku. Je to podobnej dinosaur jak Rada, tudíž čekám, že je zvedne, hlavně čekám že Sparta začne jezdit po prdeli ale v létě budou potřebovat někoho nového

Reagovat
dave30

Pokud to bude zase provizorka, tak v létě to bude dvanáctá změna za 5 let. To už není problém v trenérech...

Reagovat
KingMaster13

Tak to vidí každý střízlivý člověk, že to není v trenérech

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme ale jestli Kotal nezopakuje spíš Zdendu Ščasného.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kiwi-21

Ščasný, Hapal, Stramacioni a teď i Jílek po špatném podzimu měli důvěru a přesto po 1-2 jarním zápase a tím celou zimní přípravy jste spláchly do hajzlu

(Holoubek taky 3-4 zápasy?)

Ano třeba většina těch trenérů tam být neměla ale když už tam byly a podrželi je přes podzim tak je nemají okamžitě vyhodit

Reagovat
ratusek

Mají takhle šít ted novináři do Rosického. Jenže oni se radši na nic ostřejšího neptají

Reagovat
Kiwi-21

Mně to přijde že i když byl Rosický skvělý hráč a měl smůlu na zranění

Tak měl přesto štěstí u novinářů (i v cizině) , kdy byl z něho okamžitě Sparťanské dítě, malý Mozart a i když býval často zraněný

Měl vzhled 18-20 klučiny i ve 30

Hlavně když člověk srovná u novinářů oblíbenost jeho a Nedvěda je to ohromný rozdíl

Proto mi přijde že se ho novináři bojí zeptat na otázky které se hůře vysvětlují a co víc se ho bojí kritizovat, být na Rosického místě věřím že ten tlak a kritika by byly mnohem větší tím, nechci vše házet na Rosického v tom bordelu to má těžký ale taky nedělá jen správné rozhodnutí tak proč na to neukázat

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kepy_FCB

Uličný!To víš že jo dědo

Reagovat
dave30

Co tě vytočilo? Že ve Spartě to není jako na Baníku, nebo v Olomouci?

Reagovat
Kepy_FCB

nic mě nevytočilo, je mi trapně za něj

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to borec

Reagovat
Sosi

Tomu se rika zbourat vysilani v primem prenosu

Reagovat
smazaný uživatel

??co se deje, nestacim zirat neco s tim Jilkem?

Reagovat
Rothbard

ISport.cz: "Pokud by Jílek byl odvolán, skončilo by jeho angažmá v největším českém klubu už po necelých devíti měsících."

Největším?

Reagovat
smazaný uživatel

To psal pan Vacek...Takový jeho podpis. Ale jinak velikostí klubu jako celku má pravdu. Je ale vtipné, jak to musí psát v každém článku o ACS.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Nebyl., jasná chyba pomezního

Reagovat
mayday

Jílek odvolán, to je prostě masakr ta Sparta

Totálně zlikvidovali takovou tu DNA Sparty, která tu byla od devadesátek, komanče nepamatuji, ale předpokládám, že to bylo stejně. Dnes je to jen banda většinou přeplacených cizinců a nekopů.

Co se týče trenéra, já jsem Jilkovi vůbec nevěřil už při nástupu, v Olmiku to bylo ode zdi ke zdi, odehrál super sezonu, ale taky dokázal spadnout.

Každopádně po dalším zpackaným podzimu udělat přípravu a vyhodit trenéra po prvním kole a jede se na novo...

Jestli si myslí, že to pomůže, jaro se nějak aspoň trošku slušně odehraje a pak se zase udělá letní příprava a půjde tonv nové sezóně... Těžko.

Reagovat
ratusek

Jílek půjde zpátky do Olmíku si myslím, až vyrazí Látala. Ikdyž Jílek spíš dojede smlouvu, protože tak pohádkovou smlouvu už mít nebude.

Se zbytkem souhlas a řekl bych,,že Rosa si akorát kazí jméno. Na tu pozici,vůbec nemá a furt plácá a mění názory každý rozhovor.

Jsem zvědavej, kdo tam nastoupí příští sezonu, protože žádný český trenér se tam nepohrne, kromě trenérů jako je Rada a takže zbývá zahraniční možnost

Reagovat
mayday

Rosickej na to nemá absolutně. Dobrej hráč neznamená dobrej trenér nebo manažer. Navíc mně nikdy nepřišel jako nejostřejší tužka v penále, vůbec jsem nechápal, co si od něj fans Sparty při nástupu slibovali, což se celkem potvrzuje.

Jílek si to nechá dojet, byl by blbej, kdyby to nechal ležet.

Reagovat
ratusek

Rosa je taková ulitba pro fans, protože na něj si nikdo moc nechtěl dovolit nadávat. Ovšem teď si myslím, že je to naopak a většina jejich fans už prozřela, že je to akorát nýmand.

Mě třeba zajímá, zda tam je a jakou má vůbec roli takovej Hřebík

Reagovat
mayday

Podle mýho názoru tam nejakou roli nebo slovo mít musí. Na těch schůzích, kde se řeší tady ty nejdůležitější kroky, tam bych chtěl být někdy moucha. Tam se musí dít neuvěřitelný věci.

Reagovat
Pablos

možná bych se i vsadil, že angažujou M. Haška ...načež on vytáhne synka z béčka a šaškárna bude dokonána

Reagovat
run

Kotal + Šmarda

Reagovat
Pablos

jj už to čtu jinde ...to je tak když první co otevřeš je EF a hned reaguješ

Reagovat
Luc-Luc

to jsou fakt sasci

Reagovat
Bex5

Jestli je to pravda, prekonali prave sami sebe i mnoho dalsich.

Pristi stupinek - odvolani trenera den pred prvnim zapasem jarni casti

Reagovat
Hokaido

Už je to ofiko.

Reagovat
Bex5

Kamo, na Sparte mi nesejde ani trochu. Ale fanousku, je mi fakt lito.

Reagovat
Pablos

však ty si to vyřvali: ,,Jílek ven! "

Reagovat
Bex5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele