FORTUNA:LIGA - souhrn 21. kola

15.02.2019, 20:00, aktualizováno 18.02.2019, 19:57
Komentáře a souhrny
Utkání prvního s druhým zvládla lépe Plzeň a na Slavii po vítězství 2:0 ztrácí už jenom tři body. Sparta nakonec zvládla utkání na hřišti poslední Dukly, kde vyhrála 3:2. Polepšil si rovněž Baník Ostrava, jenž zdolal Liberec a posunul se před Jablonec, který pro změnu remizoval s Opavou. Důležité výhry zapsaly Příbram a Olomouc...

Dukla Praha - Sparta Praha 2:3

18.02.2019 18:00

Góly: 3. Branislav Milošević, 56. Dominik Plechatý (vl.) - 12. Guélor Kanga, 64. Ondřej Zahustel, 81. Benjamin Tetteh

Sparta zvládla těžký zápas na hřišti Dukly a posunula se na třetí místo. Letenský klub sice v utkání dvakrát prohrával, pokaždé ale dokázal vyrovnat a tři body nakonec hostům zařídil Tetteh.

Kouč domácích Skuhravý učinil v sestavě svého týmu jedinou změnu, když Bezpalce nahradil Raspopović. Také trenér Ščasný se na druhé straně barikády neodhodlal k velkému přeskupení řad, pouze stopera Štetinu zastoupil Costa a na pravém kraji zálohy operovala místo Hložka zimní posila Karlsson.

První branka padla již ve třetí minutě a překvapivě do sítě hostů. Milošević napřáhl z velké dálky a nádhernou střelou poslal svůj tým do vedení. A hned o dvě minuty později to mohlo být 2:0. González při protiútoku našel na levé straně Podaného, kterého ve velké šanci vychytal Nita. Sparta nezačala nejlépe, přesto ve dvanácté minutě vyrovnala. Na Tettehovu přihrávku nedosáhl Sáček, míč se ale odrazil příhodně ke Kangovi, jenž zblízka překonal brankáře Radu.

Po gólu se letenští dostali do hry a větrali především z levé strany zásluhou Hanouska a Chipciua. Ve 23. minutě byl Kanga blízko druhému zásahu, jenže rána mu po rohovém kopu nesedla. Za Duklu zase hýřil aktivitou González, který čtyři minuty po Kangově nepřesné střele rozjel akci, na jejímž konci střílel z voleje nad břevno Souček. V 33. minutě vybojovali hosté míč na polovině hřiště a po akci Kangy a Karlssona zakončoval nebezpečně Tetteh, míč však nakonec skončil těsně vedle tyče.

Sedm minut před přestávkou se do kliček pustil Karlsson, míč mu nakonec utekl, pozorný byl však Kanga, který nebezpečně, leč nepřesně vypálil. Těsně před odchodem do kabin ještě mohl přidat druhý zásah v zápase Milošević, s jeho slabým pokusem ale nakonec neměl Nita větší starosti. Deset minut po změně stran se však Dukla přece jen dostala zpět do vedení. Gonzálezův střílený centr si nešťastně do vlastní svatyně srazil Plechatý, který tak vrátil domácím náskok.

Ten ale dejvickému mužstvu dlouho nevydržel. V 64. minutě totiž Sáček našel ze standardní situace Zahustela, který hlavičkoval mimo Radův dosah. O čtyři minuty se na brankáře Dukly řítil Tetteh, Rada ale bravurně zasáhl. Za další dvě minuty se v dobré šanci opět ocitl Tetteh, jenže zakončení levou nohou mu vůbec nevyšlo.

V 81. minutě se ale ghanský útočník přece jen dočkal a po centru Hanouska přesně zakončil - 2:3. Domácí se v závěru ještě dostali do náporu, vyrovnat již však nedokázali.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 2:0

17.02.2019 17:00

Góly: 45. Tomáš Chorý, 82. Jean-David Beauguel

Dlouho očekávané utkání 21. kola české ligy mezi Plzní a Slavií se přeměnilo v jednoznačnou záležitost. Skoro celý zápas lepším Viktoriánům vedení vystřelil Chorý a navyšoval Beauguel. Míč do sítě mezitím dopravil i Tomáš Souček, jenže gól nebyl uznán pro ofsajd.

Domácí celek byl hned od prvních minut tím aktivnějším a Slavii do nebezpečnějších akcí pouštěl jen výjimečně. Už po šesti minutách hlavou zakončoval po Hrošovského centru Hubník, bohužel pro červenomodré jen vedle Kolářovy brány. Následně se dopředu vypravila i Slavia. Hruška měl poměrně velké problémy s Bořilovým nákopem, poté se ještě musel vytáhnout proti Stochově ráně.

Hosty z Vršovic větral především velice snaživě hrající Kayamba. Koláře ale pořádně prověřil až po dvaceti minutách Chorý, jehož pumelici zpoza vápna dokázal slávistický gólman pouze vyrazit. Obrovská šance pro Vrbovi svěřence přišla po rohovém kopu soupeře. Kayamba vytáhl míč na útočnou polovinu, načež se k němu dostal Hořava, jehož volej pořádně vyděsil fanoušky Pražanů.

V samotném závěru první půle už Kolář kapituloval. Hrošovský po levé straně vyslal Limberského, ten vracel před prázdnou bránu Chorému, na nějž již čekala jednoduchá práce. Poté ale nastal zajímavý moment. Přestože sudí nechali dohrát akci, zdvihl pomezní svůj praporek na znamení ofsajdu. Hlavní rozhodčí Franěk ovšem situaci zkonzultoval s videorozhodčím a usoudil, že se o postavení mimo hru nejednalo. Vyprodaný stadion tudíž mohl slavit.

Krátce po poločase zvedali ruce nad hlavu také slávisté. Podobně jako při úvodním gólu dorážel tentokrát Souček do prázdné branky Bořilův pas, jenže se nacházel v ofsajdu a gól nemohl být uznán. VAR se znovu dostal do akce dvacet minut před koncem. Pernica po souboji s Králem upadl v tutovce, avšak o nedovolený zákrok se podle Fraňka nejednalo.

Do slušné příležitosti se o chvíli později dostal Olayinka poté, co se k němu dostal Bořilův aut. Nigerijskému útočníkovi ale střela vůbec nesedla a poslal ji pouze mezi diváky. Následně nebyl daleko od vyrovnání Ngadeu, avšak balón hlavou netrefil ideálně a Hruška jej v klidu sebral. Netrvalo dlouho a přišla pohroma pro Trpišovského družinu. Havel z pravé strany odcentroval na zcela volného Beauguela, jenž neměl se skórováním problém a prosadil se i ve druhém utkání v plzeňském dresu.

Devět kol před koncem základní části ztrácí Viktoria díky tomuto vítězství už jen tři body na lídra z Edenu, náskok na třetí místo činí již jedenáct bodů.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - SFC Opava 2:2

17.02.2019 15:00

Góly: 16. Bogdan Vătăjelu, 55. Jan Žídek (vl.) - 25. Jakub Janetzký, 86. Tomáš Smola

Jablonec si v honbě za poháry připsal zbytečnou ztrátu s o záchranu bojující Opavou. Severočeši v utkání dvakrát vedli, Slezané však vždy našli odpověď. Vděční mohou být především Smolovi, který byl u obou branek svého mužstva.

Domácím chyběl vykartovaný Považanec, po zranění se naopak vrátil jeden z nejlepších hráčů ligy na podzim Trávník. V útoku pak Doležala doplňoval Chramosta. Do sestavy SFC se vrátil obránce Svozil, který nahradil Radiće. Jinak zůstal výběr trenéra Kopeckého beze změn.

Úvod zápasu vyšel lépe Severočechům. Obrovskou chybu vyrobil v desáté minutě Řezníček, jenž namazal Vatajeluovi, který střelou levou nohou nachytal Šroma. Gólman Opavy také jistě neměl čisté svědomí, ránu rumunského fotbalisty mohl chytat. Aktivitu Jablonce podpořil o devět minut později Jovović, jenž v pokutovém území našel Chramostu, tomu však volej nesedl ideálně a skončil na tribuně.

Hostům se povedlo vyrovnat ve 25. minutě z nenápadné akce po levé straně, na jejímž konci přihrál Smola v šestnáctce volnému Janetzkému, a ten již neměl problém uklidit kulatý nesmysl do sítě. Před pauzou ještě mohl domácí do vedení znovu poslat Jovović, který se dostal po Trávníkově akci k zajímavému obstřelu, jenže černohorský křídelník střílel vedle tyče.

Deset minut po změně stran se však Středočeši přece jen dočkali. Velkou zásluhu na gólu měl obránce Slezanů Žídek, který si do vlastní sítě nešťastně srazil Trávníkův centr od rohového praporku. Za dalších deset minut zazmatkovali fotbalisté Opavy před vlastní svatyní, čehož málem využil střídající Ikaunieks, jehož pokus musel Šrom vyrazit nad břevno.

Jablonec však vedení ani napodruhé neudržel. Čtyři minuty před uplynutím devadesáti minut totiž hosté rozehráli rohový kop, který do brány uklidil Smola. V nastaveném čase ještě usiloval o třetí branku domácích Kubista, bránu ale netrefil. Oba týmy si tedy po remíze rozdělily body.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 2:1

16.02.2019 17:00

Góly: 57. Milan Baroš, 70. Dame Diop - 80. Patrizio Stronati (vl.)

Hráči Liberce po další porážce Zlína mohli proklouznout na umístění zaručující účast ve skupině o titul, z Vítkovic ale odjíždějí s prázdnou. Po bezbrankové první půli se prosadili Baroš a Diop, na výsledku nic nezměnil ani Stronatiho vlastní gól.

Po čtvrthodině přišlo pro Severočechy první větší nebezpečí, když Hrubý za vápnem převzal míč a vyslal na Nguyenovu branku přízemní ránu, která bohužel pro Baník skončila v boční síti. Krátce na to se Slezané dostali do další příležitosti poté, co Baroš vysunul Holzera. Střela krajního záložníka Ostravy ovšem skončila daleko mimo bránu. Domácí se i nadále dostávali do většího počtu příležitostí než soupeř, další přišla v pětadvacáté minutě, kdy se přímého kopu ujal Fleišman a z dálky prověřil Nguyena.

Následně už se do šance dostali i hráči v černožlutém, Peškův obstřel z dálky ale Laštůvkovi vrásky nenadělal. Obecenstvo na stadionu ve Vítkovicích bylo výrazně rozhořčeno po nákopu, po němž Kačaraba zcela zřetelně zahrál rukou. Sudí však správně postřehl tomu předcházející faul ostravského hráče a penaltu neodpískal. Další příležitost na otevření skóre přišla krátce před poločasem, jenže výborný liberecký gólman zneškodnil Stronatiho hlavičku.

Branky se Páníkovi svěřenci dočkali až ve druhé půli, když Baroš udržel ve vápně míč proti skupině protihráčů, následně jej přebral Fillo, jenž se rozhodl vystřelit. Jeho pokus se ještě otřel o Barošovu nohu, díky čemuž změnil směr a Nguyen byl bezradný. Po chvíli opět z dálky zakončoval Hrubý, tentokrát si však gólman poradil.

Po sedmdesáti minutách Nguyen pozdě vyběhl proti Hrubého hlavičce, a tudíž se před prázdnou brankou objevil Dame Diop, který si s takovou tutovkou poradil a zvýšil náskok svého týmu. Pro Slovan mohlo být ještě hůř, jenže volej naprosto volného Holzera zamířil mimo prostor tří tyčí.

Neuvěřitelnou hrubku předvedl již ve druhém po sobě jdoucím zápase Stronati. Po Breiteho rohovém kopu hlavičkoval Kačaraba směrem do Laštůvkových rukavic, avšak těsně před nimi Stronati nepochopitelně přizvedl míč a vstřelil si ukázkový vlastenec. Liberečtí měli před koncem ještě několik náznaků, dostat míč do sítě se jim již ovšem nepodařilo a ze Slezska si domů nepřivezou ani bod.

V tabulce se Baníkovci dostali minimálně do neděle na třetí místo, Liberec zůstává sedmý se dvoubodovou ztrátou na Zlín.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 0:1

16.02.2019 15:00

Góly: 12. Martin Sladký

Fotbalisté Bohemians 1905 natáhli sérii zápasů bez vítězství na deset a nadále se propadají tabulkou. Nyní je po vzájemném střetnutí předskočila Sigma, a to díky brance Sladkého hned ze začátku utkání.

Klokani začali velmi aktivně a v první desetiminutovce měli několik nadějných náznaků, poté však přišla studená sprcha. Na levé straně Houska vysunul Faltu, ten poslal přetažený míč na zadní tyč, kde ho zpět do nebezpečného prostoru vracel Texl, načež Martin Sladký z bezprostřední blízkosti prostřelil gólmana Fryštáka mezi nohama.

Domácí mohli srovnat po další čtvrthodině. Bartek našel na velkém vápně Haška, který obešel protihráče a nebezpečným pokusem prověřil připraveného brankáře Buchtu. Po pětatřiceti minutách zatrnulo všem přihlížejícím, když se do souboje o Dostálův centr pustili Buchta s Koubkem. První jmenovaný zůstal nějaký čas ležet na trávníku, naštěstí se z toho nic vážného nevyklubalo.

Do kabin tedy odcházela Bohemka jako smutnější tým, po pauze se však pokoušela napravit skóre zápasu. Napravo se parádně uvolnil Reitera a nacentroval míč do malého vápna, odkud Koubek zamířil pouze mimo prostor tří tyčí. O deset minut později se Vaníček pokoušel průnikovou přihrávkou uvolnit Reitera, jenže na poslední chvíli zasáhl ve skluzu Vepřek.

Do šancí se pomalu začali dostávat i hosté. Houskova střela z úhlu mohla ještě nechat Fryštáka chladným, když se ale po chybě obrany zelenobílých řítil za balónem osamocený Zahradníček, musel gólman již zasáhnout. Pak zase přebrali aktivitu hosté. Dostálova nebezpečná rána byla zblokována hanáckou defenzivou, následný Haškův pokus zpoza vápna zamířil těsně vedle brány bez jakékoli teče.

Ihned na to vybojovala Sigma míč uprostřed hřiště, což vedlo k veliké šanci. Fryšták měl veliké problémy se skákavým centrem, odražený míč vracel do ohně Sladký, avšak Plšek ve vyložené šanci selhal.

Domácí měli několik příležitostí srovnat skóre i v samotném závěru. Nejprve Záviška poslal nebezpečný přízemní centr, Nečas ale místo střely pouštěl míč za sebe, kde se k němu dostala jen obrana celku v červeném. Po rohovém kopu se poté dostal ke střele z malého vápna Bartek, ten pro změnu trefil jen pohotového Buchtu. A jelikož těsně před závěrečným hvizdem netrefil bránu Reiter, mohla se Sigma radovat.

V tabulce tak svého dnešního soupeře předskočila a je zpět ve hře o prostřední skupinu, zato Bohemka bude mít nepříjemné sestupové starosti.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Fastav Zlín 3:2

16.02.2019 15:00

Góly: 44. Jan Rezek (pen.), 49. Tomáš Jablonský, 61. Ruslan Mingazov - 27. Tomáš Poznar, 63. Pavel Vyhnal

Příbram se v domácím prostředí revanšovala za první jarní kolo a po divoké přestřelce porazila Zlín. V domácím dresu zářil především záložník Mingazov, který byl u všech branek svého mužstva. Hosté si po zimní pauze zatím nepřipsali ani bod.

Domácí v minulém kole museli vytrpět čtyřgólový debakl v Liberci, na což trenér Csaplár zareagoval dvěma změnami v základní jedenáctce, když tentokrát dostali od začátku šanci středopolaři Květ se Soldátem. Ševcům se po porážce v derby se Slováckem vrátil do sestavy Matejov a dostalo se také na záložníka Hronka.

Utkání začalo opatrným oťukáváním, k první střele se až v osmé minutě dostal Bartošák. Další významnější moment přišel až ve 25. minutě. Mingazov přihrál míč Květovi, který ze středu hříště vyprášil rukavice brankáře hostů Dostála. Duel stejných aktérů se opakoval i o několik málo okamžiků později. Příbramský mladík se tentokrát objevil v ještě nadějnější pozici, ale Dostál se opět nenechal překonat.

Za další dvě minuty se poprvé gólově urodilo. Bartošák na levé straně nahrál do pokutového území Poznarovi, který z bezprostřední blízkosti uklidil balón do sítě a poslal Zlín do vedení. Vyrovnat mohl ve 33. minutě Mingazov, jenž utekl po pravém křídle, v zakončení však hrubě selhal a mířil daleko mimo tři tyče. Těsně před pauzou pak turkmenského fotbalistu fauloval v šestnáctce Podio a Středočeši dostali možnost pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Rezek a upravil na poločasových 1:1.

Agilní Mingazov hýřil aktivitou i po změně stran. Ve 49. minutě se jeho centr dostal na hranici vápna k Jablonskému, jenž se trefil přesně po zemi k tyči a svou první brankou po návratu na ligové trávníky otočil stav zápasu. Po hodině hry Příbrami ještě lépe. Opět u toho byl Mingazov, jenž po vysunutí od Květa přehodil vyběhnuvšího Dostála a zvýšil náskok svého týmu. Ten však vydržel jen dvě minuty. Kodra totiž ve středu hřiště snadno přehrál střídající Vyhnal a po samostatném úniku snížil na 3:2.

Místo snahy vyrovnání se ale ševci museli v následujících minutách bránit šancím soupeře. Jednu z největších měl v 67. minutě Fantiš, který před bránou trestuhodně přestřelil. Následně se hosté přece jen dostali zpět do hry, ale i tak si již výraznější šanci k vybojování remízy nevypracovali. Tři body tak tentokrát zůstali v Příbrami.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná 2:0

16.02.2019 15:00

Góly: 36. Vlastimil Daníček (pen.), 55. Vlastimil Daníček (pen.)

Slovácko po výborném výkonu porazilo Karvinou a raduje se z vyvedeného vstupu do jara. Domácí svého soupeře po celý zápas jasně přehrávali, přesto se prosadili pouze z penalt. Od většího debaklu uchránil hosty skvěle chytající Berkovec.

Moravané na úvod jara zvládli důležitý zápas s rivalem ze Zlína a proti Slezanům již mohl trenér Svědík využít služeb útočníka Zajíce, který zastoupil za Navrátila. V sestavě hostů se událo vícero změn. Záhumenský se z obrany posunul do zálohy, čímž uvolnil místo pro Djordjeviče. Na pravém kraji hřiště zase našel svůj prostor Moravec a do útoku se přesunuli Ba Loua s Gubou.

Slezané se pořádně připomněli až ve 25. minutě, kdy Budínský z přímého kopu pořádně protáhl brankáře Trmala. Po hodině hry to bylo opět Slovácko, které mělo blízko ke vstřelení branky, avšak Hofmann se z blízka nedostal k pravděpodobně gólové dorážce. Ve 36. minutě byl v pokutovém území nedovoleně stažen Diviš. Nařízenou penaltu zkušeně proměnil kapitán Moravanů Daníček a konečně poslal svůj tým do vedení.

Domácí nadále hýřili aktivitou. Ve 38. minutě podnikli přímočarou akci z pravé strany, po které Kalabišku vychytal Berkovec. Za dalších pět minut se zase předvedl brankář Karviné, když vyrazil Daníčkovi prudkou hlavičku po rohovém kopu. Ani po změně stran se obraz hry nezměnil a Berkovec se činil hned ve 46. minutě, kdy jej z úhlu prověřil Zajíc.

V 55. minutě vybojoval Diviš další penaltu pro svůj celek, tentokrát jej ve vápně fauloval Smrž. Daníček se při zakončení opět nemýlil, zvolil přesnou střelu k tyči a rozpoutal další vlnu radosti v Uherském Hradišti - 2:0. O deset minut poté našel Diviš hlavu Kalabišky, ten ale zamířil přesně do rukavic Berkovce. V 74. minutě mohl Daníček zkompletovat hattrick, k jeho smůle ale trefil pouze tyč.

Karviná se ani v závěrečných minutách nezmohla na odpor a zpět domů se vrací s ještě milosrdnou prohrou. Slovácko po druhé jarní výhře stoupá tabulkou vzhůru.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 0:2

15.02.2019 18:00

Góly: 36. Antonín Křapka, 47. Nikolaj Komličenko (pen.)

Mladá Boleslav navázala na povedený výkon proti Viktorii Plzeň a zvítězila v Teplicích. Za hosty se gólově opět prosadil Komličenko, který tak zaokrouhlil počet vstřelených branek v sezóně na dvacet.

Sklářům těsně před startem vypadl ze sestavy zraněný středopolař Kučera, za kterého nakonec ve středu zálohy zaskočil mladík Žitný. Stopera Jeřábka, který v minulém kole na hřišti Slavie viděl červenou kartu, nahradil Shejbal. Hosté již naopak mohli využít služeb obránce Hájka. V základní jedenáctce zůstal i Takács, přestože proti Plzni utrpěl lehký otřes mozku.

Do zápasu lépe vstoupili domácí Severočeši. Svého soupeře dlouho nepouštěli do žádného ohrožení vlastní brány, sami naopak vcelku úspěšně kombinovali na útočné polovině. Hned ve druhé minutě se prezentoval Hora zajímavým, leč nepřesným střeleckým pokusem. Postupem času se však Boleslav dostala do hry. Ve 20. minutě se poprvé výrazněji ukázal šutér Komličenko, který hlavičkoval mimo svatyni Teplic po standardní situaci svého mužstva.

Za dalších osm minut se vyznamenal gólman domácích Grigar, jenž po Komličenkově nabídce vychytal ránu Matějovského. Ve 36. minutě již ale kapituloval. Matějovský tentokrát rozehrál rohový kop, po kterém vznikl závar před svatyní sklářů. V něm se nejlépe zorientoval Křapka a svou druhou ligovou trefou v kariéře poslal Středočechy do vedení. To mohli hosté ještě zvýšit o tři minuty později, ale Komličenko po centru od Přikryla trefil tyč a z dorážky se do téže části brankové konstrukce trefil i Ladra.

Boleslavi však nemuselo být neproměněné šance dlouho líto, neboť krátce po změně stran fauloval Komličenka obránce Teplic Hošek a sudí Zelinka nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil sám faulovaný a svou dvacátou brankou v sezóně přidal druhý gól hostí. Následně ovšem Středočechům zavařil Šušnjar, který po hře rukou viděl druhou žlutou kartu v zápase a musel předčasně pod sprchy. Přesto to byla opět Mladá Boleslav, kdo mohl udeřit, Ladra však pobídku od Komličenka nepřetavil v branku.

Domácí následně přece jen zabrali, jenže proti dvěma pokusům Hory se vždy vyznamenal brankář Šeda. Hosté se však odmítli zatáhnout pouze do obrany a nadále vystrkovali růžky, jako například v 65. minutě Matějovský, který šikovným obloučkem trefil břevno. Za dalších čtrnáct minut zase exceloval Šeda, když vyrazil ránu Ljevakoviće. Jinak však byly Teplice trestuhodně bezzubé a Boleslav si i přes početní nevýhodu zaslouženě odvezla zpět Středočeského kraje tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha21171350:1852
2.Viktoria Plzeň21154232:1649
3.Sparta Praha21115534:1838
4.Baník Ostrava21115528:1738
5.FK Jablonec21114642:2137
6.Fastav Zlín2193927:2630
7.Slovan Liberec2177722:1928
8.1. FC Slovácko21901224:3127
9.FK Mladá Boleslav2175939:3726
10.SFC Opava21741029:3325
11.FK Teplice21741021:2925
12.1. FK Příbram21651027:4923
13.Sigma Olomouc21641119:3422
14.Bohemians Praha 190521471018:2919
15.MFK Karviná21441325:4016
16.Dukla Praha21441318:3816

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (910)

Přidat komentář
bobis21

ta ofenziva Teplic vypadá vždycky tak hrozně? Dneska fakt vypadali, že ani neví, jak chtějí dávat góly

Reagovat
JeséRodriguez

ten tým na top 6 fakt nemá, jak tady někdo psal

Reagovat
bobis21

brankář + obrana by na top6 možná měli, ale zbytek ne

Reagovat
3M

Obrana s Hoškem

Reagovat
bobis21

Je to nejslabší článek, ale Krob i Čmovš na top 6 kvalitu mají a Vondrasek taky většinou když Teplice vidím nehraje špatně. Neříkám že je to nějaká zázračná obrana, ale zase tolik týmu v lize lepší prostě nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Čmovš fakt ne, horší než Hošek

Reagovat
ratusek

Dlouhodobě nejnudnější tým

Reagovat
didosh

Reagovat
andrew96

Počkal bych se soudy. Ale útočník jim opravdu chybí.

Reagovat
JeséRodriguez

Já myslím, že Teplice to dokazují x sezón. Klub je v ČR stabilní, ale mám z nich pocit, že tam chybí nějaký ambice, třeba dostat se do pohárů.

Reagovat
andrew96

Ambice na poháry měli za Vavrušky a blízko k nim byli i v první Šmejkalově sezóně. Neřekl bych, že ambice nemají, jen jim vždy něco chybí (trenér, útočník,..).

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z Teplic, problém je, že AGC nechce klubu pustit skoro nic, možná to mají vůbec nejhorší v lize někoho pořídit, protože jejich majitele opravdu na nějaký sponzoring kašlou.

Reagovat
andrew96

Jo, to je problém. Ale nemyslím si, že by sportovní úsek neměl i přes mizernou podporu ambice.

Reagovat
Kang & Kodos

Nezmínit imperátora Zdendu

Reagovat
Kang & Kodos

Já je mám rád (už jenom proto, že na rozdíl od zbytku ligy nelížou prdel Berbrovi), ale nudnější tým abys pohledal.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Tam jsou dlouhodobě snad nejhorší útočníci v lize. Jedinej, kdo ušel, byl Vaněček

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A to si tady ještě jeden fanoušek Teplic nedávno stěžoval, že byl Vaněček hroznej dřevák, že je rád, že je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to na Červenku?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to on byl, ale aspoň bych schopnej dát nějaký góly. Co odešel Mahmutovič, tak byl Vaněček asi nejlepší. Což je dost smutný

Reagovat
db18

Hora... ale toho pro jistotu uklízí na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je vlastně Aidinovi konec?

Reagovat
3M

Ne, na Vaněčka, většího dřeváka pohledat

Reagovat
ratusek

My, liberec, Zlín a Bolka. 2 ze 4 do první šestky, ale Zlín asi odpadne. Tak to bude mezi třema.když porazíme Liberec takuž by mohl být klid

Reagovat
ondrasch77

Zlín tam vůbec nepočítej, ty jsou marní...

Reagovat
JeséRodriguez

a myslím, že Baník a Liberec

Reagovat
HorajzmAmmann

Já spíš koukám na první pětku (Slavia, Plzeň, Sparta, Jablonec, Baník) Vždycky jsem byl optimista a proto, dnes musíme porazit Liberec

Reagovat
Losinho

Příbram

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Jílek si zachránil prdel, teď jak dlouho ještě bude v klidu Hašek

Reagovat
ondrasch77

Hašek zůstane, vedení ví, že mu rozprodalo zálohu, Yusuf zatím nehraje. Na Spartě hráli dobře, dnešní zápas jsem neviděl...

Navíc, kdo by tam místo něj šel, on si ty běžce upravil k obrazu svému a těžko by s nimi hrál někdo líp.

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě chybí Pokorný a dneska Levin. A chybí dost, o tom žádná. Ale 14. místo, to už není prdel.

Reagovat
ondrasch77

Levin bude dobrý, Pokornému nevěřím...

Souhlasím, že 14. flek je už kritický, ale letos natvrdo sestupuje jen 16., v baráži si s druholigistou poradí (jako v 93 s námi )

Reagovat
Kang & Kodos

No už jenom to, že by se museli prcat v baráži...jasně, papírově by tam měli přejet kohokoli, ale nikdy nevíš. A říct vedení "hele v klidu, baráž zvládnu", tim to moc nevylepšíš

Reagovat
ondrasch77

Tak jasně, že asi nebude argumentovat, že baráž je fajn a v klidu jí daj...

Ale na druhou stranu, všichni v tom vedení vědí, že prodali jediné dva kreativce, které tam měli, zbyli jen běžci a kopyta a že prohráli zápas na Spartě peckou z 93. minutě po hrubé individuální chybě, mu bude těžko někdo vyčítat.

Snad se brzy zapojí Yusuf, příště už bude hrát Levin, má dorazí další Bahrajnec a příště jedou do tragického Zlína (dneska jsem sledoval jejich souboj s Příbramí - jsou dost marní), jinak ten los mají docela tragickej, nicméně si myslím, že se Hašek udrží do konce....

Reagovat
sosna

Fotbal o ničem, ale to se dalo po tom provaru v minulém kole čekat. Každopádně veledůležité tři body jsou doma! Navíc nula vzadu, výborné výkony Jemelky, Vepřeka ... tohle kolo jsou hejtři na chlebu. Venca Jílek

Reagovat
ratusek

Hašek už napůl odvolán a s Jílkem prodloužená letargie jako jyme měli my s Kučerou. No a Zlín je asi v prdeli uplně

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak pozoruji soupeře na příští sezónu, tak Bohemka asi bude tahat černého petra... jestli se díky nim Dukla zachrání v baráži budu nasrané... to je bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík bude jednou trenérem reprezentace, parádní trenér, ty 2 mega za něj stáli!

Reagovat
ratusek

tvl ještě půjdete k nám do šestky, no to bysme zase dostali od vás

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

kažopdáně změna po tom psychoušovi Kordulovi. Nechápu, že ste si ho tam drželi tak dlouho. Skoro jak my Kučeru nebo Sigma Jílka

Reagovat
KingMaster13

Tak Jílek dostal Sigmu do pohárů, Kučera vás málem dovedl do druhé ligy. Letos měla Sigma dost smůlu na zranění a pak na ně přišla deka, furt si myslím, že pokud to letos nějak doklepou a v létě to nerozprodají tak mohou být opět nahoře. To s Haškem to vidím daleko hůře. Tam už je to jen otázka času než poletí.

Reagovat
ratusek

Tak v létě očekávám, že jiim odejde Zahradníček, Plšek, Falta, Texl. A prodlužovat to co jsme měli my s Kučerou se jim nemusí vyplatit, ale taky může no. kdo ví ja kto bude

Jo Hašek asi poletí

Reagovat
KingMaster13

Tak oni s ním už spadli a tím, že ho nechali tak se jim to v podobě EL vrátilo. Jílek mi přijde, že to má jak na houpačce 1 sezonu na hovno a druhou super

Reagovat
ratusek

takže letos sestup a příští rok postup a pak EL

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
sosna

No konečně. V preview máš uplakánka a tady letargii a výprodej. Tohle kolo completed.

Reagovat
ratusek

ty jsi kokot není to tak? Pořád brečí, že s ním hrajete hovno a měli byste ho vyrazit a dát mužstvu impuls je taky pravda a že vám odejdou hráči? to si počkáme, ale taky to tak bude. co tam mšá dál?

Reagovat
sosna

Srovnání Jílka s Kučerou svědčí spíš o tom, že kokot je tu někdo jinej. A přesvědčuje nás o tom pravidelně každé kolo. A pindy o hromadném odchodu hráčů tady čtu každého půl roku a pořád nic. Odešel vždy max. jden hráč základu (Chorý, Radakovič) Ti hráči co jsi vypsal jsou pod dlouhodobýma smlouvama a nebojím se, že odejdou zároveň. Uplakánka ani rozebírat nebudu, to je takový klišé pár místních retardů. Rád si od tebe přečtu nějaký info o Baníku, ale o situaci v Sigmě víš evidentně kulový a ještě to omíláš dokola týden co týden. Ode mě vše, čau.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

strasne otravny kolovratek

Reagovat
andrew96

Reagovat
AjaxFans

To nechápe asi fakt nikdo.Ale na jeho obranu, měl i dobré série

Reagovat
ratusek

to i Kučera první zápas kdybyste Kordulu drželi, tak ste teď poslední. takovej na hřišti destruktivní psychopat nemůže být trenér prvoligového týmu.

Reagovat
AjaxFans

S přichodem Svědíka se vymetlo všechno to bratříčkování a držení stejných asistentů.A hle, nové koště luxusně mete

Reagovat
Shevchenko

Sigma Jílka

Reagovat
smazaný uživatel

tvl srovnavat jilka s kucerou

Reagovat
ratusek

Tu situaci. Ne.ty.dva jako trenéry

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak. jilek je v uplne jine situaci a pozici nez kdy byl kucera, dokazal s tim tymem nesrovnatelne vic. a neni to kucerove pusobeni nijak podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dru Zeree

Příbram dneska paráda

Reagovat
Mimalu

Luxus, jinak období po odchodu Korduly snad ani nezvat nejde. Po té hrůzostrašné sérii 8 porážek v řadě a posledním místě s 9 body po 13 zápasech je současná pozice snová. Zase se na to dá dost dobře koukat a snad i s vědomím bodového polštáře bychom si zbytek jara mohli pěkně užít.

Reagovat
Kaspar

to uz neni normalni s tim Zlinem na jare, asi nejaky jiny vlivy

Reagovat
PP

ani ne.. Když někdo udělá 2x po sobě stejnou chybu, tak si řekneš, že je to trouba.. Když 3x stejnou chybu, tak je to idiot a dobře mu tak.. No a zlínské vedení udělá to samé počtvrté.. jak to nazvat, kokotismus?

Reagovat
Liquid

strašná škoda té výhry Sigmy

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaké straně hraje Schumacher?? Mohl by nahradit Bořila ??

Reagovat
db18

Levá.

Reagovat
Greny

Na lavce

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ondrasch77

Vždyť nehraje ani v Bohemce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hasek ho zabil ?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Kepy_FCB

King Páník

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemka, toto není vůbec dobré

Reagovat
Liquid

teď jsem koukal na to jak je to s těmi poháry, takže z ligy 3.místo je jen druhé předkolo EL (tam kde Sparta začínala se Suboticou) čili velmi trnitá cesta a 4.místo hraje pak baráž s tím 7.místem o místo rovněž v tomto 2.předkole EL, vítěz poháru to také nemá jednoduché, jde o kolo dál, kde ho čekají ještě 2 soupeři v případě, že chce do skupiny, čili pro ty co se obávají, že by nám mohl dělat ostudu Baník, tak pro něho to je stále velice obtížná cesta, kdy 3.jistě neskončí, a 4.pravděpodobně také ne, může mu pomoct pouze to když pohár vyhraje někdo z těch lepších celků, pak by tedy pravděpodobně 5.tým hrál s tím 7., a 5.by již mohl skončit, ale stejně by si to rozdal pravděpodobně s Libercem nebo Bolkou, kde to bude 50/50

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

"že by nám mohl dělat ostudu Baník" ... protože ostatní kandidáti jako Liberec nebo Zlín by tu ostudu dělali mnohem menší že?

Reagovat
exse

Správně. Už jen třeba proto, že my dost možná budem ve 3. předkole nasazeni.

Reagovat
bobis21

ale zase jste horsí

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě nejsou.

Reagovat
HorajzmAmmann

což bylo dneska vidět no

Reagovat
exse

No.

Reagovat
HorajzmAmmann

bylo... neříkej že ne ty vole 1. poločas ok, ale 2. poločas to bylo jednoznačně vidět.

Reagovat
exse

Co bylo vidět? Hráli jste doma, což je pro vás obří výhoda, a byl to naprosto vyrovnanej zápas.

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyt Slovan skoro ani nevystřelil na bránu

Reagovat
AjaxFans

nám to stačilo na 3 body proti Zlínu

Reagovat
exse

A?

Reagovat
HorajzmAmmann

a Baník jich měl asi 6 = vyrovnaný zápas jo? Aha...

Reagovat
exse

Od kdy se zápas měří podle střel na bránu??

Reagovat
bobis21

a podle čeho teda? Výsledek ne, střely na bránu 6:1 taky ne ...

Reagovat
HorajzmAmmann

goly 2:1

šance tak 4:2

střely na bránu 6:1

střely celkem 14:8

znovu se ptám, v čem vyrovnaný?

Reagovat
exse

A rohy 1:8. Ani vám neberu, že jste měli ve finále o trochu více šancí, ale vše to pramenilo z prvního gólů, který jste dali z ničeho a díky obrovské haluzi, do té doby jsme rozhodně nebyly horší.

Reagovat
ondrasch77

Ten první gól nebyl z ničeho, pramenil z toho, že se na to Breite vysral

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, vždyt i chachaři uznali (já pak po vychladnutí taky), že byl Slovan lepší 1. zápas doma a to třeba tu největší tutovku měl Diop. Tak prostě přiznej, že byl lepší Baník a nemel hovna...

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak haluzi no...

koukni se jak jste hráli první zápas proti Příbrami. Debakl 4:0 kdy 2 goly neměli platit a u dalších vám nahrál golman Příbrami a gol Peška je komedie sama o sobě...

Reagovat
exse

A to třeba vůbec nerozporuju. Nebýt toho našeho prvního góly rukou, tak ten zápas mohl vypadat uplně jinak, stejně jako ten dnešní s Baníkem.

Reagovat
SuperBanikovec

Ve druhém poločase jste byli horší ve všem.

Reagovat
didosh

Reagovat
bobis21

uvědomuješ si doufám že tohle píšeš ani ne půl hodiny po tom, co jsme je porazili?

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme taky porazili AS a nemyslím si, že jsme lepší.

Reagovat
bobis21

tak v čem je teda liberec letos lepší? V lize jsou za náma o 10 bodů, vzájemný zápas prohráli. V čem jsou lepší?

Reagovat
ratusek

proč se s ním bavíš vůbec

Reagovat
HorajzmAmmann

protože se nudíme

Reagovat
ratusek

touhle dobou máš ležet někde vylitej jak váza a slavit třetí místo

Reagovat
HorajzmAmmann

touhle dobou mám mít už hodinu a půl trénink ... kurva

Reagovat
ratusek

trénink v sobotu od sedmi?

Reagovat
HorajzmAmmann

normálně od 5, ale Baník pičo

Reagovat
HorajzmAmmann

Až budete v Serii A po 21. kolech před AS tak bych řekl, že jste lepší...

Reagovat
Liquid

Liberec ČR v pohárech vzhledem k rozpočtu a neustálému výprodeji reprezentoval navýsost dobře

Reagovat
Hokaido

Baníku v Evropě bych se ani nebál. Zrovna oni se podle mě vyhecuji a budou dost nepříjemný soupeř pro kazdyho. Narozdil od Bolky nebo od nás v posledních letech.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím, bojím se. Leverkusen, Middlesbrough - rozhodnuto po prvním kole, Heerenven - totální propadnutí v odvetě (5:0), Mogilev (2x prohra). Jediný dvojzápas, kdy jsme byli více vyrovnanou konkurencí (dokonce jsme je u nich hodně přehrávali) byl proti Spartaku Moskva.

Reagovat
ratusek

Vážně srovnáváš období tehdy a nyní?

Reagovat
HorajzmAmmann

10 bodů na Slovan

Reagovat
exse

Vyrovnanej zápas, šťastnější Baník. Zholt prostě ta hráčská kvalita nám chybí, kraje obrany slabý, Breite, Nešický ve středu hřiště přínos směrem dopředu 0. Každopádně tímhle se mění cíl pro základní část. S touto bodovou ztrátou by pro nás 6. místo znamenalo 0% šanci na poháry. Tudíž ligu teď můžem na chvilku vypustit, ať jsme v klidu mezi 7-10. a soustředit se na pohár a připravovat na play-off.

Reagovat
ratusek

v poháru bude repete, takže nic

Reagovat
smazaný uživatel

To bude klasické, vy nám ligu,my vám pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré tři body. Sice fotbal nic moc, ale silou vůle a bojovností jsme tam dojeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná výhra zcela zasloužená. A Kuzma na dekovačce ukázal, jaké má srdíčko

Reagovat
AjaxFans

Potřeba, aby Liberečákům sklaplo. Na top 6 se slavistickou farmou nemají.

Reagovat
Bakary3

Ze Slavie Mikula, ted na hostovani Musa.

Spartani Hybs, Karafiat, snad Pesek taky a Potocny neskryva, ze je spartan taky.

O slavisticky farme se tedy fakt mluvit neda.

Reagovat
AjaxFans

Tak slávistická tržnice?Může být?

Reagovat
ratusek

no jo, tebe polila dobrá nálada a ambice na první šestku co

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo vtipný. Ha,ha,ha ty budeš slusnej mentální suteren

Reagovat
Bakary3

Je to ironie s tim Kuzmou, doufam?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ty vole, po 2 zapasech ho vsichni bereme jako 1922% Chachara

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bakary3

Tak napul vazne rejpnu - bylo by vam to podobny, kdyz po prvni zmince o jakymkoliv hraci od Lojzy ze Stodolni zacinate hraci hledat misto v sestave a prodavat misto nej jiny s naslednymi hracskymi posuny az do U6.

Za dva dny se to nekde objevi verejne, to uz tomu hraci rikate krestnim jmenem (zdravime treba Laca z Bolky).

Pozitri se uz ale objevi jen zminka, ze to financne nedopadne - "nevadi, mame silny kadr, drzime to pohromade".

Nic... Nic...

Za tyden OT u kazdyho clanku (dikybohu chodim na diskuzi jen sem) - " tak co, chachari, Laco nedopadnul, koho koupime?"

A zase dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses autista nebo si stejne jako placka zacal snupat cyklon B, ze tu trepes stejne blaboly?

Kuzmanovic bude vzdycky bran jako obycejny zoldak. To ale prece neznamena, ze ho na zaklade jeho vykonu nemuzeme mit radi. Podobne jako Flasku,Janose atd.

A k tem prestupum...Probirani prestupovych spekulaci patrilo k tomuto webu odjakziva a bylo to neco jako vykladni skrin ef, po precteni clovek odchazel zase o neco chytrejsi. Jine sekce si to udrzuji dodnes, ale v te ceske jsou na poradu dne veci, ktere maji s fotbalem pramalo spolecneho. Recykluji se 100krat ohrane vtipy ve snaze vyhrat pristi rocnik hlasek roku, postuji se tu debilni OT s nulovym vyznamem a nekteri klesli uz tak hluboko, ze je ma za retardy i zumpa jmenem expres.cz... Jestli maji tyhle novoty vetsi prinos? Ne. Proto doufam, ze se informovani lide nenechaji odradit stupidnimi poznamkami od blbcu jako kovboj, losinho nebo kepy, kteri sami nemaji co rict, a naopak budou dal pokracovat v zajimavem povidani.

Reagovat
Bakary3

Jestli sis nevsiml, uz v my prvni reakci na trevora byl smajl, asi to teda nebylo tak uplne vazne ode me, vid? Stacilo premyslet a nemusela pak od tebe prijit tak podrazdena reakce, takhle bych rek, ze mas k tomu autistovi bliz ty.

A se snupanim cyklonu B mas asi taky vetsi zkusenosti.

Vzhledem k tomu, ze jsem obe reakce myslel tak napul vazne se k tomu zbytku moc rozepisovat nebudu.

Je jasny, ze reseni prestupu do diskuzi patri, ale ze jste jako banikovci jako mlejnky a resite tu furt a furt neco, co jste resili uz desetkrat, to snad vidis i ty, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

zrovna Laco z Bolky je fakt debilní případ

Reagovat
Bakary3

Snad zprava dorazila..

Reagovat
Greny

OT: na seznam TV je Šilhavý a říká že je moznost, že by hrál za reprezentaci Selke

Reagovat
Pride

Jj, taky jsem čuměl. To by byla naprostá bomba, ale stejně to nevyjde a i kdyby jo, tak chlapec neví jaká nenávist by ho tady čekala.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pride

Co jako? Idioti by tu na něj řvali, jen kvůli toho, že je němec.

Reagovat
db18

Podle mne hned při další příležitosti pojede na sraz s Německem...

Reagovat
Greny

Jako nejlepší na tom bylo jak Šilhavý ještě začne říkat jakože by měl podávat lepší výkony... Tak povolá raději Doležala... Ja na jeho místě bych ho prostě povolal .. a ať se rozhodne vždyť tím nemůže nic ztratit

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

jestli místo něj upřednostní Doležala, tak je to ultrakokot

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Důvod?

Reagovat
Greny

Říkal že se s ním bavil on i Darida a že si myslí že do německé repre se nedostane a jelikož má zde nějaký příbuzný tak by mohl hrát za nás..dokonce to vyznělo že on by asi fakt zájem mel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Jsem to říkal

Reagovat
Blasphemer

Stopera neumí? Útok konečně po letech vypadá, že máme pořešený i na pár let dopředu (Krmenčík, Schick), do toho jako třetí alternativa Vydra, kterej je taky furt mladej.

Nevím, no. Nemyslím si, že potřebuje ještě někoho, kdo za nás chce hrát jenom proto, že si nekopne v Německu.

Reagovat
db18

Mohli bychom hrát 4-3-3 Darida, Souček, Barák - Selke, Krmenčík, Schick.

Reagovat
smazaný uživatel

Barak To si děláš předěl vid?

Reagovat
db18

Nebo Jankto... podle formy.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
stas87

Selkeho potencial je daleko vyssi ako u Krmencika. Co sa tyka individualnej kvality, tak je Selke lepsi hrac, jedina jeho väcsia slabina je podla mna to, ze na svoju vysku nie je dobry hlavickar. Keby Werder vtedy nemusel predavat, mohol sa u nas vykopat a casom odist do poriadneho klubu a nie do odporneho plechovkarskeho sracka klubu.

Reagovat
db18

Tam chtěl odejít sám, nebo ne?

Reagovat
stas87

Tlacil na neho agent, videl podla mna v prvom rade peniaze a nie sportovu stranku veci. Sak potom ani nehral a trener nemal dovod dacat ho do zostavy. Takze ponuka z Berlina ho nakopla, uvedomil si ze nie je majster sveta a zlepsil pristup.

Baumann vravel, ze by ho chcel spät ale nie za viac ako za osem mega. A kedze RB trvalo na tejto ciastke, tak k dohode nedoslo. Mna na tom stvala ta ciastka, on mal velky potencial a nakoniec zdrhol za malo a este do takeho klubu. Weser ho vypiskal a stal sa neziaduca osoba. Ani si nespominam, ci mal nejake reci ze by Werder nikdy neopustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

No a to pchanie Daridu do zostavy mi ten samotny zapas dost znechutilo...konkurenti hraju lepsie a tak ma smolu. Je z neho pät minutovy nahradnik a timu sa dari, takze Dardai nema dovod nic menit a 10x dokola clovek pocuva, preco Darida nehra. Aspon nejaku sancu bude mat v lete, ked Grujic pojde spät do Anglicka. Ak mu ale Hertha privedie konkurenta a on si miesto nevyboujuje, tak cakam ze utecie v zime do Plzne.

Reagovat
hilarious

Tohle snad ne, i když je to dobrej player, tak se mi taková cesta nelíbí...

Reagovat
oli9

Reagovat
FCSL

Nevadí. Pohlídáme si 7. místo a pak to vystřílíme Víc mě sere ta posila neposila, protože to je hroznej amatérismus co předvádíme. Za nejlepšího a nejtvořivějšího hráče přivedem hráče do vápna a myslíme si, že to tam najednou začnem sázet? Náhrada za Ševčíka nutná, jedná se už měsíc, každej týden sliby jak je to blízko a hovno z toho. Neschopný vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Hele slyšel sem, že má přijít Kolář z Plzně

Reagovat
wjillm

Prijde Kanga, ceka se na Borka, pak ho k vam posleme

Reagovat
F.Torres

No, tak pokud toto kolo zvládne i Jablonec a Sparta, tak se nám tady vytvoří pěkná skupinka v boji o 3. místo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Liquid

zatímco 6.místo bude hned po 16. druhé nejméně chtěnné

Reagovat
F.Torres

o to mozna vetsi sranda bude pozorovat rovnost bodu od 6 mista. Aby se nestalo ze posledni 1- 2 ola bude rozdil mezi barazi a 6 mistem treba 3 body a pak se nekdo prepocita a misto o pohady bude ve skupine o sestup

Reagovat
Banikovec7

Liberec sice kombinačně lepší, ale jinak nic moc a druhý poločas už spíš nic než moc. Řekl bych, že zasloužená výhra

Reagovat
mrtvej ofsajd

souhlas... a Holzerovi bych bejt Váma po každým tréninku naordinoval půhodinový centrování. A kdyby netrefil z 10 pokusů 8 na hlavu útočníka, další půl hodina atd...Vzpomněl jsem si dneska při sledování Baníku na Lukáše Doška.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

S výhrou spokojenost a i ta hra má dobré parametry , 2:1 a gól Baroše jsem tipoval, snad to pomůže jak týmu, tak i MB samotnému...Příští týden bude zajímavý...

Reagovat
Losinho

Stronati

Reagovat
HorajzmAmmann

Chlumecký style

Reagovat
Losinho

Janečka

Reagovat
ratusek

Ten bude mít zákaz hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jachachacha...

Reagovat
Losinho

zasmál jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky.3 body, vis jak..., Davide.

Reagovat
Losinho

Gratuluju

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Kolik přesně má kapacitu hostující sektor na Letné?

Reagovat
Greny

Pro Baník málo, pro Příbram moc

Reagovat
HorajzmAmmann

to si právě nemyslím, přes 2 000 bude mít určitě...

Reagovat
PlackaSKS

vstup č. 5 - z ulice U Sparty (pouze pro diváky hostujícího družstva, kapacita 2500 míst)

zdroj: https://sparta.cz/cs/klub/generali-arena/

Reagovat
HorajzmAmmann

dík na ten web nemůžu už z principu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
ZB 07

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

1100 cca

Reagovat
HorajzmAmmann

píšou 2500

jinak 800 lístků v píči za půl hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

2500 je strop, který se může nabídnout, ale jinak sám o sobě má kapacitu 1100, což dostali SKS poslední 2 derby. Ale netuším, kolik jsme dali vám.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal ses na Bohemku, ACS bude keine stress.

Reagovat
HorajzmAmmann

díky trevorovi ale

na druhou stranu, venku nás nenechají

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pokud se Selke douci cestinu, tak proti tomu nic nemam. Jeho mamka je Ceska, takze to zadne naturalizovani neni. Oproti tomu to co rikal Bosak ohledne Dzeka nebo Bonyho, to je strasna prasarna.

Reagovat
Greny

Nekdy v minulosti říkal že česky rozumí..

Reagovat
db18

Tak jestli umí aspoň trošku česky i mluvit, tak je na tom líp jak Galásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hiko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
icka

Reagovat
krisa

Reagovat
ondrasch77

Mutter aus Tschechien, Vater aus Äthiopien.

To má jak Gebre, ne?

Reagovat
Greny

Reagovat
mistr129

Gebre se v čr i narodil, ale i tak bych se Selkem neměl problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

já taky ne,ale pochybuju, že by si ho Němci nechali utéct... V juniorských repre hrál už od U16 pravidelně a hlavně dobře...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Si si nevsimol, ze to Bosak hovoril v nadsazke? Popravde, ani sa nedivim.

Reagovat
RadekVonCZE

Že by Selke hrál za nás? To by bylo slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Lol co to je za kravu ta fotbalistka?

Neymar nebo Cristiano? Neymar, protoze Cristiano je hrozna herecka.

A Neymar je potom co?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jasny, Hromada je fakt teplous.

Reagovat
db18

Byl s klukama ve vířivce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale ted v tom poradu Madla a Hoska rikal Madl, ze se objevil v nedavny dobe prave homosexual v nejaky kabine, nebude jmenovat, ale hraci ho neprijali a musel odejit.

Reagovat
HorajzmAmmann

v plzni jsou kreténi no

Reagovat
db18

Na druhou stranu Mádl taky věří každému žbleptu, který někde objeví...

Reagovat
smazaný uživatel

No Pavlina Scasna to tak nejak potvrdila, ale otazka je, jestli to ona muze vedet.

Reagovat
Lexi Belle

Jako že za ní přišel "Čau Pájo, mám rád kluky?"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim, ze treba Impuls by to mohl vedet.

Reagovat
Lexi Belle
Reagovat
smazaný uživatel

Pan předseda Václav Klaus k nám dnes přinesl seznamy homsexuálů, jsou ještě teplé..

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Evidentně to čte i tady.

Reagovat
db18

Čekam, kdy někdo vytáhne, že si Milánek při střídání neplácl s Ubongem...

Reagovat
Blasphemer

Fakt? To sem si nevšiml vůbec.

Reagovat
PlackaSKS

madl taky ne a za chvíli to bude v televizi

Reagovat
db18

Plácli si, ale překážel tam delegát nebo tak někdo, takže to nebylo vidět... a už na fóru to pitvali neskutečně. (takže se divím, že to nikde neni)

Reagovat
smazaný uživatel

Mádl je dement, tomu nemuzes verit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je mozny, ze si to tehdy precetl tady na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Veril bych tomu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Viděl jsem ho na akci a jo, je jasnej

Reagovat
Elliasson

Jestli, tak spíš bisexuál. Holčinu má na 100%.

Reagovat
Greny

Reagovat
PlackaSKS

a?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jak a? Teplous to je, normalni bukvice.

Reagovat
HorajzmAmmann

a ty jsi vyjebaná kunda

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, nevedel jsem, ze ty taky.

Reagovat
PlackaSKS

že tě pořád baví bejt za kokota..

Reagovat
Frank Lampard 8

Tak je buzík, no a coo, no a cooo, no a cooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
KingMaster13

Bože i teplouši jsi normální lidi ne? Jako nemusím se koukat jak se cucají někde na veřejnosti ale respektuju to.

Reagovat
mistr129

ačkoliv dnešním vývojem unesen nejsem, tak zrovna on si na tom nestaví popularitu, nedělá comingouty ani nic podobnýho a působí jako obyčejný kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bex5

Béčka jsou úplně v pohodě, čůrák může bejt stejně heterák jako homouš. A je s něma prdel

Reagovat
smazaný uživatel

b? mne je to samozrejme uplne burt, ale fotbalisti sou vymazla

Reagovat
exse

To tý feně jako platí protože se stydí vylízt ze skříně? To je docela smutný.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
HorajzmAmmann

co ty víš, třeba má péro mezi nohama...

Reagovat
Azazelo RD

Kubík? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tohle jeho kryti znam.

Reagovat
PlackaSKS

Jakože to děláš taky?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak teď už se krýt nemusíš

Reagovat
HorajzmAmmann

21. století

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je smutne kam jsme dospeli. Ale to neznamena, ze se nemuzeme vratit zpatky k normalnosti.

Reagovat
iamek

. Co čekás od voliče spd?

Reagovat
mistr129

aspoň 20. století

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Tohle ještě dnes někdo řeší?

Reagovat
Greny

OT : Jiná liga: škoda že nenechali sprintovat toho Madla

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je ?

Reagovat
Euphael

porad na seznamu, kde se ukazuje, co za kokota je Hošek

Reagovat
smazaný uživatel

Aha díky. Kouknu na to

Reagovat
Kang & Kodos

Tři minuty a potřetí zmínili Arsenal X Tottenham.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
monty25

Kvůli ženskému fotbalu jsem se na to podíval, i když ty tři blbce taky nemusím. Z těch soutěží mě nejvíc zaujalo, jakou má Szewi pecku. Ale v tom čtvrtfinále Ligy mistryň proti Bayernu očekávám debakl, protože Kožárová se ve Slavii rozhádala a poslali ji na hostování do Liberce, navíc jim odešla i nejlepší z cizinek Morgan Proffitt. Teď mají v přípravě úplně strašný výsledky...

Reagovat
Coutinho10

docela dost vysoky cislo oproti tem ostatnim strelam a Hošek, jak to prestrelil jinak to pred tim Bayernem neni uplne idealni no, tak snad do ty doby to bude od nich lepsi

Reagovat
Mimalu

lepší než minule, ale počet narážek na Arsenal/Tottenham by fakt mohli trochu zredukovat

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to byl trapas.. hlavne, ze Hosek fandi Tottenhamu, ale ani se neumi postavit k penalte, kopnout do balonu.. a takovej clovek ma plnou hubu kecu a vyjadruje se k fotbalu, kterej sam evidentne nikdy nehral, sileny..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty souteze to je vylozene trapas, kdyz je jasne videt, ze ti dva jsou totalni sportovni neumetelove.

Reagovat
Kang & Kodos

22:07 Kanga má zraněný stehenní sval

Dementi, to neni vtipný

Reagovat
PlackaSKS

Já chvíli tak doufal

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle spekulace, že vedení vyhovělo Baniku a dostanou 4000 lístků.

Reagovat
HorajzmAmmann

stačí 1700, víc nebude...

Reagovat
HorajzmAmmann

A tes jsem to cetl na facebooku taky

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

OT :

https://m.facebook.com/zajimavosti.na.tribunach/photos/a.338681686342524/1012643765612976/?type=3&theater v Prerove na hokeji plus ten komentář (syn Krále chytá za ten svazovéj projekt "Dukla" Litoměřice proti kterým hráli a dostal před koncem 5+do konce za udeření vyrazeckou do obličeje)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď se krásně ukáže, jak to rozdělení vymýšlel nějakej dement ....teď budou všichni chtít skončit 7.než 6.

Reagovat
Figi

Po zakladni casti.je jedno zda skoncis na sedmem nebo desatem miste. Protoze i z desateho muzes do evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Proto píšu o 6 místě které teď nikdo chtít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Kuriozně bych řekl, že do první šestky má aktuálně nejlépe nakročeno Slovácko. Otázkou je, zda se nezačne taktizovat, protože 7. místo bude lepší než 6.

Baník nejspíš udělal důležitý krok k první šestce. Důležité body pro Olomouci i Příbram. Mračna se začínají stahovat nad Bohemkou, která je evidentně dost slabá a bude potřeba nějak to rychle nakopnout, což by mohlo znamenat i odvolání Haška, zvlášť pokud by Dukla uhrála body proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktizování se dá možná čekat od Liberce s Boleslaví, protože jsou to ambiciózní celky, které chtějí poháry. Naopak Slovácko, Zlín nebo Teplice by brali i to 6. místo s velkou ztrátou, v nadstavbě by mohli aspoň ukázat své hráče před lepšími a bohatšími kluby...Hlavně Slovácko má minimálně pět velmi zajímavých hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i pro takové Slovácko by klidně to předkolo Evropské ligy mohlo být dost lákavé. Kluci by získali zase cenné zkušenosti, navíc v Hradišti to fotbalem celkem žije, takže i pro diváka by to mohlo být zajímavé, plus bych zdůraznil, že hráč se zkušeností v Evropské lize má zase o trošku větší cenu a zvláště pokud tam neproopadne.

Tým ze 7. místa bude hrát s týmem ze 4. místa, což by teoreticky mohl být jeden z týmů Jablonec, Sparta. A co si budeme povídat, tam by klidně Slovácko uspět mohlo. Naopak Liberec či Boleslav se o Evropu nemusí tolik zajímat. Už si ji zahráli. V Bolce jsou dokonce prachy. Jako sem zvědavý.

Reagovat
Kepy_FCB

V UH už to právě dost upadá

Reagovat
AjaxFans

Dlouho se o nic nehrálo,potřebovali by jsme nějakou delší cestu v poharu

Reagovat
Greny

taktizovat bude kazdej krome Slavie, Plzne, Sparty a asi i Baniku.. kterej uz si to dovolit nemuze...

Reagovat
Kepy_FCB

Hezky pěkně Opava

Reagovat
smazaný uživatel

kral Hubnik

Reagovat
Mr.Mike

Limba výbornej.. Celkově má dobrou fazonu poslední dobu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Plzeň zaslouženě, vůbec jsme se nechytali. Vůbec ani nevím, co hodnotit z naší strany, protože ono asi není ani co, prostě výkon o hovně.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Rarášek

Zkušeně.

Reagovat
nani92

ak by VRba zajtra prevzal Real Madrid, tak by s nimi ešte urobil titul

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A ještě by stihl zjebat všechny novináře.

Reagovat
PlackaSKS

hrozný. a největší chybu na tom podle mě nese trpiš. olayinka prostě nemá na hrotu co dělat, rozhodně ne když tam choděj dlouhý míče a on je v soubojích s hubníkem, to je prostě nesmysl už na první pohled a nerozumím proč tam nebyl škoda odzačátku. do toho mizernej výkon ševčíka ve spojení s hušbym, měl by hrát ten nebo ten. rád bych řekl, že plzen dala dva goly ze dvou šancí co měla, takže to byla haluz, ale my neměli asi ani jednu pořádnou šanci... jediný v co bych ted doufal, že plzen hraje dlouhodobě sračku, tak snad bude ztrácet i se slabšími týmy. každopádně zasloužená prohra. první poločas horší a 0:1, druhej poločas platonicky lepší a taky 0:1, pak neni co řešit

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mayday

Tohle je prostě to, proč my nemáme opravdu odborníky a špičku mezi trenérama. S tím Olayinkou máš 100% pravdu a je smutný, že laici od televize jako ty nebo já to ví a trenér, kterej je považovanej v ČR za nějakou řekněme jedničku dvojku mezi trenérama, to nevidí nebo nevím, co tím zamýšlel. Z mýho pohledu ten tah absolutně nechápu.

Reagovat
PlackaSKS

tak můj tip je, že čekal hru po zemi když to budeme dávat za obranu... jen je to hrozně naivní

Reagovat
mayday

Já teda nevím, co čekal, ale co jsem viděl Slávku v letošní sezóně, tak Olayinka je nalevo dobrej, některý zápasy výbornej, neviděl jsem teda všechny. Za to co jsem viděl zápasy s Nigerijcem na hrotu, tak byl většinou mizernej.

Na hrotu podle mě nemá co dělat, snad proti slabším soupeřům, ale jak říkáš, ne proti Plzni s Hubníkem v čele.

Reagovat
PlackaSKS

já bych řekl naopak spíš proti silnějším soupeřům, kdy je šance na breaky. ale i tam je škoda co vyhraje souboje a podrží míč poměrně platnej... olayinka na hrot je nesmysl, kterej může napadnout jen idiota. a jestli si trpiš myslel, že tim plzen překvapí, tak chlastal víc než já v běžnou sobotu

Reagovat
mayday

Já myslel proti slabším, kde nad ním nebude stoper soupeře nějak dominovat. Samozřejmě proti Hubníkovi je Olayinka na hrotu nesmysl.

Opravdu mě dost překvapuje, co je schopnej Trpisovskej vymyslet.

Reagovat
PlackaSKS

přitom doted to z jeho strany vždy dávalo smysl a když se to nepovedlo, tak na to zdařile reagoval... i třeba když střídal žlutýho michaela na podmáčenym terénu za deliho co to pak skvěle uskákal... dnes mě to zklamalo..

Reagovat
mayday

Jako nevím. Trpišovskýho docela uznávám a do budoucna by mohl pro českej fotbal dost udělat, i třeba repre. Ale dnes jsem to absolutně nepochopil, i tu situaci s hroťákama, kdy prohlásí tři dny před zápasem, že si vlastně uvědomili, že za Škodu není náhrada... No uvidíme co zbytek jara, ale Vrba je podle mě schopen si ho namazat ještě.

Reagovat
PlackaSKS

Věřím a doufám, že se po dnešku vzpamatuje

Reagovat
AjaxFans

Škoda, přál jsem to dnes slávce

Reagovat
smazaný uživatel

ta Slavia je neuveritelne tragicka... uplne stejne jako dneska to dopadne i v Genku

Skoda, Olayinka, Zmrhal - hraci naprosto k smichu

+ Stoch absolutne z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Cesky Klopp...zas to jednou prokaucoval.Strasne marnej trener, bez penez od Cinanu by byl nic.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se rychle nezvednou... tak po ctvrtecni blamazi v Genku jeste prijdou i o titul

Reagovat
AjaxFans

Blbost.V LBC měl dobré výsledky na tu sláťaninu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase to má i Zsolt.

Reagovat
Spalovač šancí

Na hodnocení Zsolta je brzo. Až udělá skupinu pohárů, tak budiž.

Reagovat
Greny

Hubník ví jak si udělat 14 dní volno

Reagovat
Bex5

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

bohuzel nas Plzen do moc sanci nepustila...mozna ten Olayinka na zacatku 2. polocasu, takze asi se na nas vic projevila ta unavenost z EL proti silnejsimu Genku, ale nebudu se na to vymlouvat....proste my vyhrali doma a oni taky a jede se dal

Reagovat
Coutinho10

a velka skoda, ze nehral Kral od zacatku

Reagovat
PlackaSKS

velká škoda, že hrál ševčík a hušby dohromady odzačátku. at už by tam byl král nebo stoch, tak by to prostě bylo lepší...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

a ještě teda-ono se to hezky řekne po zápase, ale že tihle dva by tam neměli bejt oba je vidět už třetí zápas v řadě. tohle je jen snaha neposadit hušbyho. toho jsem se celkem bál

Reagovat
Coutinho10

ikdyz Hušby mi zrovna dnes neprisel tak hroznej, ale urcite to mel nejak behem tech 3 zapasu prostridat a nehrat to vesmes vsechno s jednou sestavou

Reagovat
PlackaSKS

v prvnim poločase byl podle mě hroznej. ale minule byl zase hroznej v prvnim ševčík a v druhym hušby. ještě nezahráli oba dohromady.. to samý stoch, na křídle-je poloviční... úplně ideální bych po dnešku viděl souček-král a před nima stoch, kterej by nemusel prakticky bránit. a at je tam střídá ševčík s hušbym podle situace... jediný co mi tu chybí je, že zabíjíme dalšího talenta (krále) tim, že nedostává vůbec šanci...

Reagovat
Coutinho10

j Kral jednoznacne musi vic hrat....v Genku ho ocekavam v zakladu

Reagovat
PlackaSKS

jako hodil by se tam a řiká si o to. pohybově je na tom skvěle, rozehrávku má slušnou a překvapilo mě jak dobrou má střelu

Reagovat
Coutinho10

potencial ma velkej a verim, ze by mohl bejt ten rozdilovej hrac nejenom ve ctvrtek, ale i v lize

Reagovat
Losinho

Já teda doufám, že podrží Ševčíka. A asi všichni víme, že Hušbauer sedět nebude.

Reagovat
Coutinho10

spíš si myslim, že to odnese právě Ševčík no, ale nemyslim si, že by ho úplně odstavil nebo tak, takže můj tip je, že ve čtvrtek Alex a v pondělí vrátí proti Slovácku asi Ševčíka

Reagovat
PlackaSKS

ono by to i dávalo smysl...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Radin

Za Slávku nemá kdo dávat goly těm lepším týmům, pokud se neukopne někdo ze zálohy..Nepřivedení kvalitního hrotu je jejich největší fail..

Reagovat
mrtvej ofsajd

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu... proc nekoupili Komlichenka... klidne i za balik... kdyz dokazali vyhodit tolik penez za lempla Olayinku... kterej si vykonostne muze podat ruce s prumernym Zmrhalem

Reagovat
Elliasson

Olayinka není lempl, ale není to hrot. Chtělo by to někoho k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k te cene to lempl je... objektivne je to prumer (o par svetlych momentu lepsi Van Kessel)

Reagovat
mayday

Hlavně jak se těšil ten Doležal, tak ještě v rozhovoru od Trpišovskýho zaznělo: ,,My máme vlastně na hrot jen Škodu..."

Tři dny před prvním mistrákem to zjistili...

Reagovat
exse

Holt prostě Vrba > Trpíš. Slavia to má celý postavený na krajích, kde ale má Plzeň nejlepší obránce v lize. Když se k tomu přidá větší kvalita ve středu hřiště, tak je to jednoduchý.

Reagovat
PlackaSKS

pořád máme lepší vzájemnej zápas, takže tohle je prostě jen dojem z dneška, ale celkově se s tim nedá souhlasit

Reagovat
exse

Na titul vám věřím taky víc, bohužel. Ten váš nátlakovej pragmatickej styl prostě na ligu platí, jen to prostě není vůbec hezký.

Reagovat
PlackaSKS

podle mě to hezký je, protože to neni jen o fyzický připravenosti, ale i individuální kvalitě, kde může skoro kdokoli zakončit ze třiceti metrů stejně jako dát průnikovou přihrávku do vápna. ale to je asi jen o tom kdo má rád jakej fotbal

Reagovat
exse

To bych chtěl vidět jak místo těch milionů centrů od kraje hřiště střílíte, ale máš pravdu, to by určitě bylo zajímavý a koukatelný.

Reagovat
PlackaSKS

ok, takže stoch nebo zmrhal s hušbym nestřílí? by mě zajímalo jak dal teda mino tech asi 11 golů co má, po centrech do vápna?

Reagovat
exse

Z odražených balónů po centrech nebo když si právě navedl balón ze strany.

Reagovat
PlackaSKS

aha, tak jo

Reagovat
exse

Sorry, plus ještě penalt samozřejmě.

Reagovat
PlackaSKS

jestli si viděl jen dnešní zoufalej výkon, tak tomu co píšeš rozumim. jinak si podle mě mimo no. že naši hráči nestřílí

Reagovat
Losinho

Akorát máme snad suverénně nejvíc střel na i mimo bránu.

Reagovat
exse

Však říkám, nátlakovej pragmatickej styl.

Reagovat
Losinho

Souhlas, ale já reaguju na ty střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám úplně stejný pocity. Vůbec to není hezkej fotbal. My ho teda taky už nehrajem, ale když si vzpomenu na to, co jsme hráli před 7 lety a porovnám se Slavii, tak je to nebe a dudy.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

je to tak, jak říkáš - vše ... už taky nehrajeme žádnej krásnej fotbal. Já se modlím, aby Vrba našel ještě jednoho Kayambu někde v Pardubicích!

Reagovat
KingMaster13

Před 7 lety ano, to byla slast se dívat Dneska hrajete zhruba něco podobného co my, akorát my to hrajeme daleko víc v tempu. Vy zapnete vždy na těch 10-15 minut a rozhodnete tím zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Limba jo, ale netroufl bych si napsat, že je Havel nejlepší v lize. Byť se mi poslední dobou hodně líbí.

Reagovat
exse

Když mu dáte čas a nebudete tam srát Řezníka tak bude. Jediná konkurence je Holeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mu rychlost i akcelerace a to prostě do sebe nedostane. Proto se mi i víc líbí na pravý záloze. Ale dneska špičkové výkon.

Reagovat
db18

akorát má pořád ještě v každym zápase nějakou dvacetiminutovku, kdy je úplně v lese... Ale to snad zmizí až se rozehraje.

Reagovat
Losinho

A proto s nima máme vzájemný zápasy úplně vyrovnaný a na podzim jsme je dali 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, po vymyšlený penále a červený kartě.

Reagovat
Losinho

Obojí bylo jasný + měl platit gól Tecla, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
C-M@ster

Teď je Zlín přesně v té pozici, kdy pro něj bude výhodnější vypadnout z top6, než se udržet tam, kde je, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto přesně. A nedávno jsem se tady s někým o tom hádal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mohu se dotázat proč je to 6. místo tak nechtěné? Jsem z PL sekce a moc tomu nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jakmile tam máš ztrátu, tak už nemáš šanci hrát o poháry. Kdežto na 7-10 místě jo.

Reagovat
twerp

Zase je otázka, jestli třeba pro takové Slovácko je lepší mít jistotu zahrát si proti Spartě, Slávii nebo Plzni o jeden zápas navíc nebo mít šanci (a poměrně malou) zahrát si jedno předokolo EL.

Reagovat
kecipep

Souhlasím, ale pokud by přijela Sparta, Slavia atd. a my věděli, že nemáme šanci na poháry, tak je otázka, zda lidi na zápas "o nic" přijdou a bude to mít pro Slovácko aspoň ekonomický přínos. Takto pokud bychom byli v prostřední skupině, tak na ty play off dvojzápasy dorazí více lidí i na nezajímavou Bolku, Teplice atd.. + je tam velká šance na derby se Zlínem

Reagovat
Hokaido

Protože sedmý tým bude hrát dvojzápas o poháry se čtvrtým nebo pátým týmem, kdežto šestý nebude hrát nic.

Reagovat
lichna.

Nehraje ten sedmý náhodou jen jeden zápas u toho lépe postaveného?

Reagovat
rufus

Jj, jen jeden zápas u toho ze skupiny u titul.

Reagovat
Hokaido

Aha, to jsem netušil.

Reagovat
lampas

To jsem nevěděl Ale v baráži o druhou ligu je dvojzápas?

Reagovat
rufus

V obou barážových soubojích se bude jednat o dvojzápas.

Reagovat
lampas

V tom případě už vůbec nechápu, proč nemůže jít napřed 4-7, 5-6 (na hřišti lépe postaveného) a pak finále (taky tedy na ten jeden zápas), když termínově vzhledem k baráži o druhou ligu by to šlo

Reagovat
Kixi Syhimour

a proč hraje ten hůře postavený o poháry a ten 6. nic? Však to je stupidní

Reagovat
Hokaido

Je to debilita. A to se klidně může stát, že přijdeme o jedno místo v Evropě, zároveň vyhraje pohár někdo jako Zlin nebo Opava a bude hrát třetí se sedmým.

Je to kvůli tomu, aby všechny týmy měly v nadstavbě o co hrát.

Reagovat
lichna.

Přitom stačilo dát že 6 a 7 dvojzápas o to kdo bude hrát jeden zápas u 5. Tím pádem i ten 6. by byl furt ve hře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to bylo asi jasny, ze to dopadne provarem hned v prvni sezone.. ted budou vypoustet zapasy

Reagovat
C-M@ster

Zas mají jen 5 bodů na 11. místo, tak to nemůžou vypouštět moc.

Ale jestli se ty nůžky mezi pátým a šestým budou rozevírat, tak budou závěrečný kola zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jenom doufam, ze to dopadne nejakym skandalem nebo fraskou.. kez by se to zrusilo.. ale spis to vidim tak, ze budou vsichni nadseny, jak sou plny stadiony atd.. ale ty stadiony by byly na konci ligy plny stejne..navic je dost mozny, ze tam budou zapasy, kdy budou hrat oba tymy na remizu..

Reagovat
C-M@ster

Tak ta nadstavba sama o sobě bude zajímavá.

I baráže o sestup nebo o poháry.

Ale tady toto bude trochu divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Ináč nákupy Kayambu a Beaugela za pár šupov sú naozaj skvelý ťah. Kréťa so svojimi podržtaškami by mali prísť k Šádkovi na školenie.

Reagovat
Greny

A to jsem zvedavej na Pačindu ten byl prej v přípravě taky hodně videt

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzeral dobre, ale v tej konkurencii to bude mať veľmi ťažké, dostať sa vôbec na ihrisko. Ale každopádne, Plzeň na ňom nemôže stratiť...

Reagovat
j_mrazik

Viděl jsem jenom druhý poločas, ale celkově mi to přišlo hodně marný. Byl ten terén tak nahovno, že nikdo není schopný podržet na chvíli balon a rozehrát to normálně místo neustálých odkopů na dlouhou nohu, i když kolem sebe nikoho nemají? Olyainka dává smysl jenom, když se to hraje po zemi, ale všichni hráči byli posraní s balonem něco fotbalovýho udělat, tak mu to házeli na hlavu. Za to bych jim fakt poděkoval.

Plzeň to odehrála zkušeně a ten druhý gól byl pěknej, jednoduchej.

Reagovat
Losinho

Naprosto zasloužený, Plzeň klidně mohla dát i víc gólů. Olayinka předvedl jeden z nejhorších individuálních výkonů týhle sezóny.

Reagovat
Blasphemer

Hráč za 80 mega.

Reagovat
Losinho

otřesný.. když se pak kouknu na Kayambu

Reagovat
Blasphemer

Nestál ani čtvrtinu, no.

Reagovat
PlackaSKS

taky to byl jeden z jeho nejhorších výkonů, ne nejlepších... nechápu teda výsměch za cenu

Reagovat
Blasphemer

Naopak výsměch je zcela na místě. Za ty prachy to musí bejt okamžitě hvězda ligy a ne to co předvádí on.

Reagovat
dinss

Si potřebuje přece zvyknout na ligu.

Reagovat
PlackaSKS

ok, kup messiho, dej ho na hrot a nakopávej na něj míče proti hubníkovi.. jako sorry, ale dnešní výkon nebyla absolutně jeho chyba a když hraje vlevo, tak svoji kvalitu ukazuje. smát se mu za dnešní výkon, potažmo cenu není na místě a čekal bych to maximálně od dolara, dinsse nebo fromika, prostě od těch nesoudnejch

Reagovat
Blasphemer

Já bych ho srovnal třeba se Stanciuem. Ten přišel za podobný prachy a okamžitě se stal oporou týmu a na jeho výkonech to stálo. Pak šel samozřejmě dolů l, protože ve Spartě to ani jinak to dopadnout nemohlo.

Ale k pointě - když přivedeš Olayinku za podobnej ranec, tak čekáš podobný výsledky. Nebo já bych takový očekávání určitě měl. On zatím není špatnej, ale ten impakt na hru Slavie nemá takovej ani když hraje dobře a na svojí pozici. Pro mě je to zatím jenom hodně přeplacenej hráč, co absolutně nenaplňuje očekávání, který vzbuzuje jeho cenovka.

Reagovat
PlackaSKS

okamžitě potom co přišel, tak se zranil, takže hrál nic moc. jakmile se do toho dostal, tak hrál skvěle. vlevo je prostě jeho pozice a dokázal dělat super věci. že ho pak dá trpiš na hrot když se nakopávají míče je prostě něco úplně jiného. je to typologicky jiný hráč než stanciu a potřebuje k sobě někoho podobného, ale za ty peníze "zatim" stál. jestli se skutečně vyplatí se podle mě uvidí až tak během dalšího roku, ale výsměch k ceně mi dnes přijde mimo, výsměch na trpišovo rozestavní bych bral hned. olaynika je podle mě super posila a jsem za něj moc rád, jen musí hrát na své pozici. ostatně stanciu byl vpravo taky poloviční, když už jsme u tohohle přirovnání

Reagovat
Blasphemer

Ok, pohlížíš na to jinak. Já každej váš zápas samozřejmě nevidím, ale viděl sem jich letos taky dost a Olayinka na mě nezapůsobil. Je fakt, že jsem ho viděl hrát dost i na tom hrotu, kde je marnej, ale pak je taky otázka, proč tam takovýho hráče vůbec staví.

Reagovat
PlackaSKS

jestli si ho viděl třeba z padesáti procent na hrotu, tak se nedivim, že nazapůsobil. to prostě neni jeho pozice.. a proč ho tam cpe.. já nevim. když nebyl nikdo jinej, tak to dávalo smysl, ale ted? jedinej důvod co mě napadá je, aby prostě hrál... ale v ideální sestave je olayinka vlevo, stoch podhrot, škoda hrot a van buren/zmrhal vpravo... cokoli dalšího je z mého pohledu špatně... prostě chyba trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě tomu rozumis více než JT

Reagovat
PlackaSKS

jo, to totiž tvrdím...

Reagovat
smazaný uživatel

zase se na to pohlizet z druhe strany, ze mezi temi zoufalci ve sparte jakykoli nadprumerny hrac okamzite zaujme.. kdezto ve slavii ma konkurenci. navic byl zraneny. a teda co jsem ho videl proti genku, tak to pro me bylo mnohem vic, nez kdy stanciu predvadel ve sparte.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to je docela relevantní argument.

Reagovat
HorajzmAmmann

ani hráč za 80 mega není stroj, ale pořád to je jenom sportovec

Reagovat
Greny

Pak nechápu ty hejty na posily Sparty

Reagovat
HorajzmAmmann

tak osobně taky žádnýho hráče Sparty nehejtuju...

Reagovat
lichna.

Přesně, s většinou jsem naprosto spokojen.

Reagovat
Blasphemer

https://youtu.be/W8r-tXRLazs

Krása střídá nádheru.

Reagovat
dinss

Havel je zápas od zápasu lepší a s Kájou mu to na pravo šlape. Limba neskutečná asistence.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

nejvic se mi libi, ze se neboji prevzit mic a jit s nim klidne pres hrace do stredu (aspon proti zahrebu tam mel takove momenty). trochu stylem pripomina sergi roberta.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka a Trpis ze ho tam necha tak dlouho a vubec, ze se nestydi ho dat do zakladu

Reagovat
db18

Paráda Jen nám chvíli trvalo si zvyknout na to, že na hřiště přišel Král, s ním se to nejdřív dost zvedlo, naštěstí pak zapadl vedle Hušbauera...

A Coufal měl s Kayambou co dělat - a neví někdo kde byl Ngadeu u gólu Bogyho?

Reagovat
db18

Jinak ale palec nahrou pro Ngadeho za to, že jako jediný chtěl zakopnout balon, když tam ležel Choras, akorát mu to zmrdeček Kúdela s ostatníma nechtěli pujčit...

Reagovat
dinss

Udělat tohle Plzeň tak se to řeší půl roku v Blesku.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas a je to tak, jedinej Ngade to chtěl zakopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to zrovna u Chorýho těžký, když se se svojí postavou 5x za zápas svalí jak když mu někdo vyšle kulku do zad....navíc zajímavý že to nějakému plzeňákovi vadí po tom co předvedl Petržela v Liberci po zom zranění Flajšmana

Reagovat
db18

Úplně jiná situace... Ale čekal jsem, že to někdo vytáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano daleko horší a nesportovnější

Reagovat
db18

Reagovat
icka

ty jsi komik

Reagovat
db18

Hráč uklouzl, Petržela šel na bránu, padl gól - hotovo... Slavia si pět minut přihrávala a nic...

Reagovat
dinss

Tak hlavně, že ze zápasu odstoupil kvůli faulu od Kúdely.

Reagovat
lampas

Reagovat
lichna.

Proč by to zakopával? Očividně mu nebylo nic, kvůli čeho by se muselo přerušovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No na lavicku ho odnesli, tak ja ti nevim..

Reagovat
lichna.

Podepirali ho ale šel sám. Tohle prostě už jen z principu bych nezakopaval. Kdyby jste šli do brejku třeba 3 na 1 tak byste to taky nezakopli, kdyby tam ležel. A to říkám jako nestranný. Bylo mi celkem jedno kdo vyhraje, jen jsem měl Plzeň na tiketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když odcházel tak sebou málkem seknul, takže dostal nějakou šlupu do hlavy. Takže komedie to nebyla.

Reagovat
lichna.

Přiznám se, že nevím, jaký je přesný výklad pravidel, kdy to rozhodčí musí písknout. Jde o to, že být šance jít do protiútoku, tak pochybuju, že to Plzeň zakopne..

Reagovat
PlackaSKS

u druhýho golů zaspal spíš kúdela, naprosto ho nepokryl. michael vystupoval a vracel sem se správnym hráčem

Reagovat
db18

Jasně, já jen reagoval na ten předzápasový rozhovor, že ho Míša uhlídá (i když se teda předpokládalo, že Bogy bude chodit přes Kúdelu).

Reagovat
PlackaSKS

ach tak, to moje prohrou pokřivený myšlení už nepobere..

Reagovat
dinss

Reagovat
andrew96

To zkusil tzv na Hummelse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, co se stalo s tím Hummelsem, Poslední dobou tady často čtu narážky na něj a Bundesligu bohužel nestíhám sledovat...Díky za info

Reagovat
Greny

OT: teď koukám že Genk dostal trojku v lize..

Reagovat
Coutinho10

teď na to koukám, takže se ten náročný čtvrteční zápas na nich taky projevil

Reagovat
Greny

No taky hráli první s druhým

Reagovat
Coutinho10

jj je to všechno stejný...prohra u obou o 2 góly na hřišti 2. týmu v tabulce, takže uvidíme, kdo bude na odvetu líp připravenej

Reagovat
Greny

jen teda Plzeň na to podle mě ve čtvrtek doplatí

Reagovat
KingMaster13

Taky se toho bojím. A my jsme zase těžce z formy takže asi oba konec

Reagovat
Coutinho10

j mám tam taky celkem obavy, ale třeba je ty 2 velký výhry nakopnou a budou víc odolnější a třeba tam něco z brejku daj a postoupěj, ale rozhodně je nečeká nic snadnýho a bude to pro ně pořádnej oříšek

Reagovat
PlackaSKS

pro ně je velká výhoda, že se bude hrát v belgii

Reagovat
KingMaster13

Nevypadá to vůbec dobře

Reagovat
Coutinho10

tohle jim bohužel hraje do karet...my musíme věřit v to, že bude produktivní, protože jestli to bude s koncovkou podobný jako dnes nebo minule doma s Genkem nebo dlouhou dobu před tím s Teplicema, tak nám nějaká výhoda gólu vstřelenýho na hřišti soupeře bude k ničemu

Reagovat
PlackaSKS

tušim tušim, že se zmrhal ukopne, ted měl několik zápasů kdy byl mizernej, tak je načase

Reagovat
Coutinho10

ten by mohl ...myslim, že to byl on, kdo s Teplicema dal nějakou tu tyč, tak by mohl být tentokrát přesnější a přál bych hodně gól i Alexovi, kterej měl už pár zajímavých pokusů, tak by to bylo ideální to tam poslat a vystřílet tim postup

Reagovat
PlackaSKS

kéž by.. jestli alex nenastoupí na stoperu, ale tam čekám vedle kúdely deliho. bořil by se potřeboval vzpamatovat na pravý straně, kde je o třídu lepší-vzpomenou si .. král, souček a před nima stoch, je pro mě jasná varianta do belgie

Reagovat
Coutinho10

stopery si myslim, že asi nechá, ale taky bych rád viděl Deliho...toho je hrozná škoda takovej top stoper a sedí na lávce

Reagovat
PlackaSKS

no jestli nechá michaela, tak nemusíme ani nastupovat, že jo

Reagovat
Coutinho10

jo vlastně, on je vykartovanej ...jo, tak to je jasný, takže Deli

Reagovat
Greny

A ještě jedno OT: za to Dinamo doma 3:0 a v základu nastoupili jen dva hráči kteří zasáhli do zápasu ve čtvrtek

Reagovat
Bex5

Přátelé, dneska jsem byl fakt spokojenej. Za výkon potlesk. Za výsledek ještě jeden. Dneska neměla teda fakt Slávka den - nechci moc kopat do ležícího z úcty k Placce a KM13, ale na všech pozicích jste byli o něco horší, přišlo mi, že jste se z toho zápasu úplně posrali. MNN král opatrnosti a prohrál půlku soubojů, Bořil s Coufalem uběhli půlku toho, co normálně, Ševčík nebyl, Souček snad jedinej vypadal, že ho to fakt sere. Zbytek nechám bejt, ale to není pochvala. Ale radši budu chválit naše - Hub výborně ubránil, Limba je prostě démon, Havel má 3 plíce a ještě k tomu nejspíš mozek i nohu, jde fakt nahoru, Petržela jako střídající je k nezaplacení, Mireček naprosto famózní pohybem i drzostí, Chorý ubojoval mrtě soubojů a rozdal/schytal rány za ostatní, Hrošovský oběhal dost prostoru a vyválčil spoustu míčů, Hořava pořád zaostává sám za sebou, ale budiž, Prochy dneska sice neudělal úplně botu, ale jinak ne zrovna top výkon, Kovařík bojoval až do konce, ta levačka tam už ale není, Bogy prohrál snad 1 souboj za 40 minut .... Hruška je borec dlouhodobě. Luděk nebyl tolik vidět, ale to je možná i dobře. Sorry, nějak jsem se rozepsal.

Pa-rá-da

Reagovat
PlackaSKS

souhlasim jen částečně, ale v tom nejdůležitějšim rozhodně a to, že jste prostě byli lepší a z naší strany se na to nedalo dívat

Reagovat
KingMaster13

Se vším souhlasím, klidně si nám mohl naložit i víc, vím že jsi v pohodě a tu kritiku bychom od tebe vzali úplně v pohodě. To platí i pro Db 18 a Blashphemera. Kurva snad jsem to napsal dobře Jako s dneškem je to dost krutý vystřízlivění, i já už myslel že nás na cestě za titulem nic nezastaví a šup takováhle facka. Jediné co mě mrzí, že vím, že ten tým dokáže hrát daleko lépe A chtěl jsem vidět jak ten zápas bude vypadat, když oba předvedou top výkon. Zatím jaro od nás neskutečná bída. A v přestupním období jste nás naprosto luxusně vyškolili protože Kayamba a Beauguel jsou fakt famozní A docela se bojím aby ten dnešek s náma dost nezamával, jestli budeme hrát stejně proti Genku, jakože o moc lepší to asi nebude, tak to bude ultra bída. Fakt z dnešního zápasu těžká frustrace a vám gratuluju předvedli jste naprosto parádní top výkon a je vidět, že nahoře se ještě několik let v suchým triku udržíte (Do 2. místa).

Reagovat
Greny

Třeba u Beauguela mě přijde že zdaleka nehraje strop... Podle mě ten potenciál v něm je strašne velkej...

Reagovat
KingMaster13

To já spíš zase vidím u Kayamby že by úplně v klidu mohl hrát někde na západě

Reagovat
Bex5

ať si ho nikdo ze západu nevšímá

Reagovat
KingMaster13

Tak když slušně zaplatí tak proč ne?

Reagovat
Bex5

to by museli asi hodně solit ... ne, že přijede nějakej Valladolid a my to ani nevyslovíme já to možná ani nenapíšu ...

Reagovat
KingMaster13

No však je podojte Ono ne každý rok budete hrát LM, takže občas prodat někoho za 5-7 milionů eur není na škodu

Reagovat
Bex5

Jasný, asi mohl, ale pro mě no joy.

Já doufám, že ten Genk vyřadíte, jsou to poháry, tam fandím všem (někdy i Spartě). Uvidíme, co si z toho Trpiš odnese. Jestli ten váš podzim byl o euforii, pak to může bejt facka, samozřejmě. Jestli ne, pořád budete hlavní favorit!

Reagovat
KingMaster13

Snad se proberou ale s Teplicema i Genkem se mi ta hra dopředu taky vůbec nelíbila Ale fungovala nám alespoň obrana.

Reagovat
PlackaSKS

souhlasim s kingmasterem až na to, že si mohl naložit víc. vůbec, bych si pak stěžoval na lékařský komoře za neposkytnutí první pomoci!

Reagovat
Blasphemer

Jinak cenu dement zápasu bych dal za dnešek kotli Slavie. Dělat tam opičí zvuky na našeho hráče, když v jejich týmu těch černochů hraje ještě víc, to nix jinýho než čistá demence není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo těm co vytvářeli choreo Plzně

Reagovat
dinss

A co jsi vytvořil ty? Jsi hroznej bambula.

Reagovat
Kixi Syhimour

To se mi nezda jako relevantní argument

Reagovat
Kixi Syhimour

*nezdá

Reagovat
Bex5

s tím bambulou to přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak se všude prsí jak jsou nejlepší fanoušci z ligy ... to je lepší nic než tohle

Reagovat
icka

Reagovat
icka

argument jak od decka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Tak sešívky jsou prostě mrdky od kosti.

Reagovat
KingMaster13

* ne všichni

Reagovat
Bex5

Reagovat
dinss

Tebe respektuji jako jednoho z těch mála normálních.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono je nás normálních víc alespoň tady na EF, jako bohužel náš kotel už není co býval bohužel Platíme daň za fanoušky úspěchu a za tu náplavu.

Reagovat
dinss

Já mám s vámi (obecně) špatnou zkušenost a nemám vás rád kvůli jednomu ''incidentu'' ale je tu i pár normálních.

Reagovat
KingMaster13

Já to chápu..... každý máme špatnou zkušenost s někým. Jen prostě nezapomeň, že jsou mezi nima i normální lidi

Reagovat
dinss

V tom máš pravdu. S tebou bych na nějakýho pivsona i zašel.

Reagovat
KingMaster13

Hele jestli budeš na EF srazu tak klidně můžeme. Já jsem celkově bezkonfliktní člověk a nedělá mi problém poznat nové fans, jelikož já pořádně moc neznám ani ty slávistické. Už takhle je pro mě dost na prd, že na výjezdy do Edenu nebo i do Teplic a tak jezdím sám Maximálně vytáhnu nějakého kámoše co fandí Spartě nebo Bohemce ale těch Slávistů kolem sebe mám pramálo a ti ještě ani většinou nejsou k dispozici. A Plzeňáka v okolí ještě nemám žádného takže není problém

Reagovat
dinss

To neplánuji, no. Ale někdy se třeba příležitost naskytne.

Reagovat
KingMaster13

Tak snad někdy

Reagovat
Blasphemer

No, nejlepší byla skupinka debílků, co tam mimo jejich kotel pořád řvala něco proti Plzni a když na ně nastoupili kluci od nás, tak se schovávali za pořadatele. Hrdinové z Edenu.

Reagovat
Bex5

jakej sektor? já sedim na hlavní, ale tam by asi jen tak někdo něco nezařval, občas se kluků bojim i já

Reagovat
Blasphemer

U kotle 11ka. Tam normálně chodí hodně fans hostí pořád, ale tohle si nikdo nedovolí. Letos si to teda dovolili fans ze Sparty, ale ty sem pak s našima poprali hned na místě a alespoň se nechovávali za žlutý vesty jak kundičky.

Reagovat
Bex5

u našeho kotle? Těm je líto, že ještě můžou chodit po svejch ...

Reagovat
Blasphemer

Ne, u jejich. U našeho by je vynesli nahned.

Reagovat
Bex5

tam choděj, no, to máš recht ... debilové, jestli provokujou. Já byl na Slávce taky mimo náš kotel a prostě ok. Ale já držel hubu, jen jsem fandil na 50%.

Reagovat
PlackaSKS

u nás je to celkem v pohodě když nejsi na severu nebo nemáš vážně smůlu... tam choděj lidi jako já

Reagovat
Blasphemer

Tak to má taky bejt.

Reagovat
Blasphemer

Tak já nemám nic proti tomu, když tam někdo v symbolech cizího klubu normálně fandí, raduje se z gólů atd. Ale když tam řve akorát smrt Plzni a zkurvená Plzeň, tak si zaslouží dostat přes píču.

Reagovat
Bex5

no bodejť ...

Reagovat
KingMaster13

Tohle se mi třeba nelíbí v Teplicích, tam když přijdu se šálou a dresem tak je hrozná buzerace ať táhnu do hostujícího sektoru apod.

Reagovat
Blasphemer

Čím menší město, tím větší burcle. To je snad jasný.

Reagovat
KingMaster13

Ale nejvíc od sekuriťáků. Ty místní fans by jinak byli asi v pohodě, ikdyž no taky je to takový všelijaký tam Díky bohu za Duklu, Příbram, Žižkov, Bolku a další bezpečná místa

Reagovat
smazaný uživatel

Tepláky jsou asi docela specifický, my tam byli 3 a nějaký ženy a děti se do nás taky navážely nás naopak sekuriťák podržel, řekl že jsme v pohodě a dál to neřešil my ale asi nejsme vypovídající vzorek, páč jsme málem dostali do huby od "vlastních" cestou zpět ve vlaku, to jsme byli rádi že poblíž sedělo tak 10 hochů v černém

Reagovat
KingMaster13

On za to může i klub sám, když zakazuje aby u domácích seděli fans se slávistickýma věcma, beztak tam nakonec sedí i tak ale pak když jsi na stadionu jeden z prvních tak tě akorát pak zbytečně buzerují security, což je naprd. Taky tam na ten stadion už chodím tak 10 minut před výkopem, kdy už je tam hodně slávistů

Reagovat
KingMaster13

Pokud jsi byl na jihu nebo na východě někde u 117 tak tam se bát nemusíš. Tam buď budeš mít fakt mírné slávisty a nebo tvoje spolufandy Dokonce i při derby tam sedí fans promíchaní a žádnej problém

Reagovat
Bex5

byl jsem na východě ... asi tak uprostřed 10 řad od trávníku. Za mnou nějakej dědek trochu huhlal, tak jsem mu řekl, že fandit budu, komu chci. A pak dal pokoj, snědl klobásu a fandil si svejm.

Reagovat
KingMaster13

Tak uprostřed už přeci jen sedívají víc srdcaři no Prostě někdo občas nepochopí, že jsme ve svobodné zemi ale jinak problémy by jsi tam mít neměl. Jelita jsou vysloveně jen na severu ale zase je díky nim atmosféra

Reagovat
Bex5

Poslední věta je bohužel tesatelná do kamene. Nic se mi tam nestalo, děda brblal, nic víc.

Reagovat
KingMaster13

Já zase vždy zažil obrovskou buzeraci v Teplicích. Jelikož nás nechtějí pouštět nikam jinam než do hostujícího sektoru. Mě se tam logicky nechce nikdy být, protože mříže, je tam blbý výhled a navíc chci si ten zápas užít. Navíc já nejsem typ co dělá problémy. Jako jsem emotivní a když dáme gol tak se raduju jak ko*ot to zase jo Ale jinak v klidu. A teď si tam sednu a najednou mě začnou sekuriťáci vyhazovat, že s tou šálou a dresem tam nemám co dělat a to sedím hned vedle hostů jen o sektor Jako když pak viděli, že nás je tam víc Slávistů tak mě nechali ale tohle handrkování s nima mě tam vždy vážně sere. Kéž by to všude bylo v pohodě jako v Edenu nebo Plzni.

Reagovat
Bex5

Přesně tak, když fandím slušně, tak je skoro jedno, kde sedim. Jasně, radši budu s našima, ale na výjezdu je to občas víc vo držku než bejt u hostí ...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

taky klasika.. ze uz nejses zvyklej

Reagovat
Blasphemer

Tak jak už sem psal, vaši se alespoň za nikoho neschovávali a nechali si dát přes píču jako chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se schovava za filzy je pro me odpad, takze v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

V sestupové sezoně, vy jste nás porazili, nás definitivně odsoudili k sestupu, vám to pomohlo k titulu, košťata z Plzně přeběhla celý trávník a jali se přes fízli a securitku provokovat kotel Baníku. To samé podobné močky z obou stran na tribunách, kde sídlil sektor hostů.

Pak se hrozně divili, když byl pro změnu náš náběh v útrobách stadionu. Nekvětší drsňáci utíkali jak slepice.

Takže si nejdříve zameť před vlastním prahem.

Reagovat
Blasphemer

A o co ti teď jde? Má mezi nima určitě nebyl, takže nemám důvod si nic zametat. Podobný dementi jsou samozřejmě všude. Kdo provokuje a pak se schovává za fízly/securitku je u mě kokot, ať už fandí Plzni, Slavii nebo Baníku.

Reagovat
Blasphemer

*Já

Reagovat
smazaný uživatel

"Blasphemer

17.02.2019 20:14

#

No, nejlepší byla skupinka debílků, co tam mimo jejich kotel pořád řvala něco proti Plzni a když na ně nastoupili kluci od nás, tak se schovávali za pořadatele. Hrdinové z Edenu. "

Debílkové, hrdinové z Edenu, ale to, že podobná individua to samé nemlich dělala vůči nám (a ještě přes bezpečnostní složky a plexi v domnění, že se jim nic nestane) a pak proběhl náš naběh, kdy jste utíkali jak slepice, to už se ti nelíbí.

Příště si odpusť tyhle rádoby hrdinské kecy na netu.

Reagovat
Blasphemer

trevor mi bude psát něco o hrdinskej kecech na netu. V tom si tady šampión ty, kamaráde. Já tady nic takovýho nedělám.

To, co tady popisuješ nijak nepopírám, nevim kde si vzal, že se mi to "nelíbí"... i když jo, jak píšu výš nelíbí se mi, ať to dělá kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Narazil jsi se svým příspěvkem, kdy si chtěl zesměšnit slávisty a vyzdvihnout sedláky, tak to hned otočíš na osobní osočování. Výborné, tak si v tom pokračuj dál.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Elliasson

Boha jeho... Zjisti si něco o Slavii, o její historii a pak si piš o nějakých nesmyslech od kosti.

Reagovat
Bex5

Jako jo, máš pravdu, ale zároveň si tu spousta lidí myslí, že Slávistům začínají v poslední době růst kosti nějak jinak ...

Reagovat
KingMaster13

Tak to byli dobří ču*áci Začínáme chytat sparťanský moresy a hlavně ten rasismus mě teda sere.

Reagovat
PlackaSKS

takový čůráci jsou bohužel všude. a čim větší úspěchy, tim je těhle kreténů víc

Reagovat
KingMaster13

Bohužel a sere mě to. My jsme vždy byli za ty relativně slušný.

Reagovat
PlackaSKS

asi osum let zpátky v boleslavi přede mnou typci v kotli hajlovali a ostatní to brali v pohodě. to samý ve zlíně nebo skoro na jakymkoli vyjezdu kde jsem byl v kotli... proto jsem tam taky přestal chodit

Reagovat
KingMaster13

Tak samozřejmě tam se jich najde víc Jen mi přijde, že ty incidenty přibývají. Kluci z TS by si to měli železnou rukou spravit.

Reagovat
PlackaSKS

právěže část TS je ted tvořená timhle

Reagovat
KingMaster13

Dokonce už jo? Ty vole

Reagovat
PlackaSKS

jo, tak trošku přebírají iniciativu... neuděláš nic no, silnější pes mrdá a tyhle hovada jsou silnější

Reagovat
KingMaster13

Bohužel platíme daň za fanoušky úspěchu a bohužel za chvíli budeme asi i nejnenáviděnější tábor v ČR, kdežto se Spartou začne za chvíli každej sympatizovat

Reagovat
PlackaSKS

tak to můžeme jen doufat, protože nejnenáviděnější budeme jen když se bude dál dařit.. ale jo.. a je to škoda, že tam tohle mezi sebe pustí

Reagovat
KingMaster13

Náš kotel měl vždy tyhle pravicový tendence ale teď to roste do extrému

Reagovat
PlackaSKS

až na bohemku každej kotel, ne? když já je hrozně nemam rád... homofobní, rasisticky dementy, co se tam ideálně přijdou jen porvat...

Reagovat
Blasphemer

Až na Bohemku je to všude.

Reagovat
KingMaster13

Bohemka je zase extrém z druhý strany. Levicový, sluníčkový fetky a ANTIFA

Reagovat
Bex5

jo, ale já tam tak 3x bylo to naprosto v pohodě ... a 20 lidí tam vědělo, že fandím FCVP:

Reagovat
KingMaster13

Tak jako oni tě nezbijou, já se tam taky pohybuju dost s kámošem co fandí Bohemce a v klidu. Jen říkám, že v jejich kotli je tendence k druhému extrému

Reagovat
Radin

V jejich kotli cítíš brko během zápasu. Nebo uřvané tlusté děcko jak řve sprostě a stejně buranští rodiče jen čumí..Jsem si tam připadal jak někde na vesnici :-)

Reagovat
KingMaster13

To děcko jsem nezažil ale ta tráva ta mě tam vždy tak neskutečně praští přes nos až to není hezký

Reagovat
Bex5

ta ganja je skoro tradiční ... ale bez toho by to asi tam nefungovalo.

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Požívat drogy na fotbale....Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

v Jizni Evrope nebo Jizni Americe naprosto normalne vec.. ikdyz ono i v takovym Polsku, Nemecku a Holandsku uz to jede slusne taky

Reagovat
Radin

Já teda v SFC nezažil rasisty..I když pravičáci tam určitě budou z řad Poláků a pár bitkařů..

Reagovat
PlackaSKS

upřímně bych se divil kdyby tam nebyli, ale pokud jo, tak vám to jen závidim

Reagovat
Radin

Kayamba byl asi nejoblíbenější hráč a říkali mu Mireček. Sám se kvůli tomu mrkl na Básníky :-D Na Spartě jsem zažil, jak dělali opičí zvuky na vlastní při rozcvičce, ale jen pár debilů..

Reagovat
PlackaSKS

tak to má být.. Ta první část

Reagovat
Radin

Myslím na Spartě Sparťani na své, když jsem byl na Evropskou ligu s Krasnodarem..

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba byl možná nejoblíbenější hráč "normálních fanoušků", ale rozhodně ne lidí z chuligánky/ultrasky. Ti totiž vědí, jak se choval mimo hřiště, pár lidí už si na něj brousilo zuby. Fotbalista je to samozřejmě skvělý, ale já jsem rád, že už tu není.

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Snad to vadí i jim ... obecně se ta vaše základna strašně zkujvila mi přijde. Ale já do toho zas tak nevidím, spíš co zaslechnu.

Reagovat
KingMaster13

Jako mě osobně se to taky nelíbí a všímám si toho. Hlavně mě přijde, že máme fanoušky najednou takový strašně podrážděný, že jak to nejde tak jsou hned všichni nasraný. Třeba já si užívám každou minutu co jsme nahoře a z letošního podzimu jsem měl málem orgáč

Reagovat
Bex5

rozumím ti ... já si taky užívám každý zápas. Přijde mi, že na ty sračky každej zapomíná, jako bysme do nich už nikdo nemohl padnout.

Reagovat
KingMaster13

Právě, že já si to uvědomuju možná až moc. Ten Číňan tu navždy nebude a bojím se, že do 10 let můžeme znova padnout těžce na dno. Slavia je tým vzestupů a pádů a bohužel tohle tak nějak k její historii patří. Plzeň zase zažívá desetiletí něčeho fantastického na co by před rokem 2009 nikdo nepomyslel, takže jo no

Reagovat
Bex5

Přesně tak, můj táta dělal blízko managementu FCVP (tak 20 let zpět), ten by se z toho zbláznil. Je to neuvěřitelný. Pro nás všechny, kdo nezapomínáme, co bylo dřív.

Váš problém je jeden - Tvrdík takhle nemyslí a Číňana nepřesvědčíš, aby začal myslet pragmaticky. S vaší rozpočtem je to přímá závislost, předpokládám, na každoročním finančním toku.

Reagovat
KingMaster13

Právě no..... místo toho abychom rozuměli nakupovali a prodávali a třeba si udělali stranou nějakou zásobou až bude zle Místo toho jen nakupujem a zbrojíme. Tvrdík chce koupit každého hráče z ligy mi přijde a to je neudržitelný, tuším nějakej malér. Furt ale zase já nechci aby Tvrdík odcházel, máme se pod ním docela dobře a furt je hrozby že by za něj mohl přijít nějakej blb, co to posere. Mě by i bylo vcelku jedno kdybychom vyhráli titul letos my nebo vy ale já se docela začínám bát, že u nás by to mohlo mít fatální následky, ten nezisk titulu. Číňani ho chtějí jak šílení a kdoví jestli by to neodnesl třeba Tvrdík a co by se dělo, nebo aby neuzavřeli kohoutky. Ideální by bylo my titul, příští rok bychom se soustředili na poháry a mohli by jste si ho zase urvat vy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

s tím nic neuděláme no

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistej, jestli to bylo na Genk ven, nebo na Plzeň, ale myslím, že na Plzeň, kdy se lístky začaly prodávat ve všedni den ve 12. To dost předurčuje, jakej typ lidí tam asi byl.

Reagovat
Bex5

good point

Reagovat
lichna.

Jude Slavie a na druhé straně My jsme Slavie, vy nejste nic. Já myslím že je to ferovka a o titul dement dne si to tyhle skupiny čestně rozdaly..

Reagovat
Blasphemer

Tak když jeli Zkurvená Plzeň a Smrt Plzni už půl hodiny před výkopem, tak se nemůžou divit. Od nás jsem před zápasem a ani těsně po začátku nezaregistroval.

Reagovat
Blasphemer

*nic takovýho

Reagovat
lichna.

Jasně no, mi jde o to, že u nás se jebe každá vesnice (zdravím do Opavy), ale Jude Slavie, Smrt jakémukoliv klubu jsem snad neslyšel, natož hučení na hráče. To jsem teda už zaznamenal ale jen od pár jedinců. Obecně kdokoliv jede tyhle pokřiky, tak to moc nechápu.

Ale třeba Zkurvena Plzeň, Sparta, Baník. To mi přijde ještě tak normální..

Reagovat
Blasphemer

No, a oni jeli Smrt Plzni ještě před výkopem. Jako Jude Slavie jsem taky nikdy nekřičel a je mi spíš trapně, když to řvou naši, ale dneska to byla prostě adekvátní a vyprovokovaná reakce. Opičí skřeky, když střídal Beauguel, to už jenom korunovaly.

Reagovat
lichna.

Jo, každopádně pořád se dá reagovat jinak než spustit jiný dementní pokřik.. Chápu že to vyprovokovali, nicméně jak říkám, dalo se použít i něco jiného. Ale to už je teď jedno.

Reagovat
PlackaSKS

tam nejsou lidi od kterejch můžeš čekat normální pokřik.. navíc teda za mě pořád lepší jude Slavie než bučení na černochy, to je dno

Reagovat
lichna.

Jo to souhlas.

Reagovat
KingMaster13

Přesně Ostraváci mají kopu nadávek, kdy se nad tím i člověk usměje ale Jude je fakt vypatlanej pokřik. O to horší, že je převzatej od Sparty. Navíc i ten kotel by měl mít určitou inteligenci poznat co řvát a co ne. Je tolik nadávek na SKS, že si člověk musí prostě vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

a ja se jim ani nedivim, ne nadarmo je vetsina srackoidniho v tehle republice z plzen - zkorumpovanej fotbal, plzensky prava, vodporny plzensky pivo a dokonce i ten kokot grznar

Reagovat
Blasphemer

za pokus ale jinak tak 2/10

Reagovat
dinss

Další z těch nově registrovanejch dementních pičušů!

Reagovat
smazaný uživatel

Základku si dodělal?

Reagovat
HorajzmAmmann

za opičí skřeky jsem se kurva styděl v MB, když to dělalo pár lidí na Konateho

Reagovat
PlackaSKS

nic horšího než tohle na vlastní hráče už podle mě neni.. no.. ještě tam můžeš vběhnout a napadnout je

Reagovat
KingMaster13

O to horší když máš v týmu nemalý počet Afričanů jako my

Reagovat
Bex5

To je taky na hovno. Tenhle pokřik mě úplně irituje, i proto, že ho křičí i na zápasech, kdy hrajeme s nějakejma kdokoliv z Moravy. Jiný nadávky mi jsou překvapivě vcelku volný, někdy se přidám taky.

Reagovat
KingMaster13

Já si taky zakřičím Jebat Ostravu, Jebat Plzeň apod. To prostě k tomu patří k té rivalitce. Smrt Spartě, Smrt Plzni, Zkurvená Plzeň to už nekřičím a pokřik Jude mi hrozně vadí. Zvykl jsem si na to u Sparťanů, kteří prostě inteligenčně jsou na tom blbě ale když to křičí ostatní tak to vnímám o to negativněji, jakože plus že to ještě ukradli od Sparty. Vadí mi, že je to takové necitlivé vůči židovské menšině, která si už prostě vytrpěla dost. O to víc si cením Ostraváků, kteří mají svoje nadávky na nás a tohle jsem od nich ještě neslyšel

Reagovat
PlackaSKS

ostraváci to nepoužívají? to se celkem divim když vycházim z toho co se píše tady

Reagovat
KingMaster13

Já to od nich ještě neslyšel, možná že používají ale v Edenu nebo když jsem byl u jejich průvodu tak jsem to nezaslechl. A to ty zápasy navštěvuji furt

Reagovat
PlackaSKS

já si taky nic takovýho nepamatuju, jen jsem nad tim nepřemýšlel a když si to napsal, tak mě to trošku překvapilo.. ale je pravda, že mimo eurofotbal vlastně nadávají celkem na úrovni

Reagovat
KingMaster13

Tak tady nás chce zplynovat akorát Trevor s Cukroušem A to není vypovídající vzorek ale třeba tohle se mi na nich líbí, že si jedou to svoje a mají hrdost nekopírovat A ne jako Bohemka nebo Plzeň nebo nedejbože Slovácko..... to bych vraždil za tu demenci přejímat takovej dementní pokřik. To je jako kopírovat Limberský ty jsi hovado.... to je chorál co patří jen a jen Spartě

Reagovat
Blasphemer

Pěkný, že to říkáš. Hovado od vašich totiž taky dneska proběhlo.

Reagovat
KingMaster13

No a to mě sere. Vás bych bičoval za Jude a nás za Limberskýho

Reagovat
Bex5

Hm, jenže Hovado proběhlo snad i od našich

Reagovat
Blasphemer

Tak to je klasika.

Reagovat
KingMaster13

Jenže vy si z toho děláte jakoby prdel a parodujete to. Proč se do toho ale serou naši, kteří s tím nemají nic společnýho to nevím

Reagovat
PlackaSKS

vypovídající vzorek? myslíš asi 20% aktivně diskutujících? limberský jede všude no, přitom bych to taky nechal jen na letnou...

Reagovat
KingMaster13

Tím chci říct, že Chacharů je tu dost a pecky do nás jedou jen oni dva a přitom Trevor by do nás ani nejel ale vždycky ho někdo z našich popíchne, třeba Losinho nebo Dolarsinmypocket

Reagovat
PlackaSKS

ano, aktivních tak deset, z toho jsou dva 20%... ale to je jedno, s baníkem hrajeme dvakrát , max třikrát do roka, takže logicky na mě větší dojem zanechá diskuze tady, kde je to každý týden

Reagovat
KingMaster13

Já to beru tak, že přijede jejich kotel, cca 1000 lidí a neslyšíš je to řvát. Takže s náma v souvislosti s Židama mluví třeba 10 lidí? což si myslím, že jde

Reagovat
PlackaSKS

jo, navíc u mě je to pravda, tak mi to fakt nevadí mně obecně ten pokřik nevadí, jen mi přijde hloupý... jednoduchý. stejně jako smrt spartě třeba. mam radši něco typu "mercedes"

Reagovat
KingMaster13

Já ho vnímám negativně vůči židovské menšině, přijde mi nechci říct rasistickej ale jako takovej ten pokřik z období nacistickýho Německa a i vzhledem k tomu co si Židé prožili tak bych je nechal být. Když nám říkají Číňani, šikmoočka, kung pao tak mi to nevadí zase

Reagovat
PlackaSKS

nějak si nedovedu představit žida co by ho to vážne urazilo .. jen to dokazuje jejich demenci, nic víc.. jo, to takový hvězdy, ss, hákový kříže.. to je jiná. jude Slavie je ale je pro mě osobně jen lacinej pokřik

Reagovat
KingMaster13

Nevím no prostě jsem vůči tomuhle tématu takový citlivější a možná to fakt hrotím jen já

Reagovat
PlackaSKS

tak lepší brát to jako něco špatnýho než něco samozřejmýho...

Reagovat
lichna.

Já teda nejezdím na výjezdy ale doma je to max Jebat SKS nebo klasika pražské kurvy.

Reagovat
KingMaster13

Taky jsem od vás víc neslyšel a za to respekt, že nejste jak ty další ovce.

Reagovat
lichna.

Tak u nás je to dost o tom, že v ultrasce je celkem dost rozumných lidí. Ale je to o každodenní práci a co vím, tak něco se uhlídat někdy prostě nedá. U nás to teda jsou ty občasné excesy, ale co se týče skandování tak vše relativně ok no. Třeba úplný opak vidim u Sparty. Tam očividně normální lidi mizí z kotle..

Reagovat
KingMaster13

Tak samozřejmě že se nedá uhlídat vše ale už jsem si u vás i zvykl, že když vás člověk nějak nesere, tak jste v klidu. Kolikrát jsem s váma jel i vlakem a nikdy nebyl problém

Reagovat
PlackaSKS

to se cení, i podobný věci mají mít úroveň jude je trochu moc, bučení je vyloženě mimo a za bučení na vlastní hráče bych to rovnou střílel

Reagovat
KingMaster13

a bučení na hráče jiné pleti to už vůbec

Reagovat
Banikovec7

a to druhe maximalne doma od normalu, z kotle tohle neuslysis, maximalne par jednotlivcu.

Reagovat
lichna.

No, tím si nejsem tolik jistý. Ale do kotle nechodím, tak ruku do ohně za to nedám.

Reagovat
smazaný uživatel

ze tohle jeste nekoho prekvapi to nechapu.. vyjezd, chlast, plesaty hlavy.. nic se od devadesatek nezmenilo a jen tak nezmeni.. SKS, ACS, FCB, vsichni razi tezce pravicovou ideologii

Reagovat
Blasphemer

Tak furt si člověk tak nějak namlouvá, že se to (snad?) pomalu zlepšuje. Ale asi je to fakt spíš jenom pocit a realita je samozřejmě jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

zlepsuje.. ale spis jenom navenek, snazej se to drzet v sobe, ale pak se vozerou a uz to jede..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
pytlerLFC

Jak je na tom Matoušek? Toho kluka je mi líto, měli ho radši nechat hrát v Příbrami

Reagovat
PlackaSKS

zraněnej, tak je na tom. a krále jsme měli radši nechat v teplicích aby hrál.. tohle mi chybělo

Reagovat
pytlerLFC

O Královi nepadlo ani slovo, myslim že logicky je lepší si ho nechat a pomalu zapracovávat místo Součka. Matouška jsme využívali jen na hrotu, což podle mě neni jeho post a dost tam trpěl, teď je zraněnej, ok, jsem zvědavej jak to dopadne

Reagovat
PlackaSKS

pardon, sem podrážděnej... matoušek je zraněnej, stáhnout si ho bylo podle mě správný a logický. stejně jako ted ho poslat znova na hostování

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kdyby na to měl, tak toho odehraje víc. Zkusil si EL. Teď půjde na hostování a v létě se uvidí. Nic hrozného mě na tom nepřijde.

Reagovat
PlackaSKS

přesně tak. nějaký zkušenosti získal i za ten půlrok u nás. kdo může nastoupit třeba v petrohradu nebo kodani

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bex5

Reagovat
dinss

Dobře mu tak.

Reagovat
Greny

Nikdo ho nenutil tam jít...

Reagovat
smazaný uživatel

po sezone hostovani?

Reagovat
žrout

Dneska Viktorka na pána a velmi pěkně, klobouk dolů. Zasloužená výhra a ještě že je to video, jinak by ten ocas pomezní Plzni odmával ofsajd při prvním gólu.

Pokud SKS nepřestane protěžovat Hušbauera a Zmrhala a kvůli tomu nepřestane stavět některé hráče mimo své pozice (Stoch podhrot, Olayinka křídlo), tak bude mít problém. Ale to je taková česká klasika. Někteří jsou prostě oblíbenci a musí mít základ jistý, protože jinak to nejde. V tomhle mě Trpiš docela zklamal, myslel jsem, že on má koule stavět hráče podle výkonnosti a ne podle "nepostradatelnosti"

Reagovat
PlackaSKS

souhlas až na zmrhala. je to jinej typ křídla než olayinka, takže občas tam svoje místo má. s hušbym ted bohužel souhlas

Reagovat
žrout

Co to znamená, že je "jinej"? V čem je teda ten jeho očekávaný přínos pro hru, aby tam byl 70 minut?

Reagovat
Mass

Tak rozhodně je směrem dozadu mnohem lepší než Stoch a Olayinka. Navíc má ve zvyku dávat důležitý góly, takže se mu pak pět špatnejch zápasů odpustí.

Reagovat
žrout

Já evím, ale přijde mi to jako takový typický "český" přístup vyzdvihovat u křídelníka to, že je dobrý dozadu. Já bych od něho hlavně čekal, že bude dobrý a rozdílový dopředu, dozadu máme primárně obránce.

Jako sice je pravda, že sem tam střelí důležitý gól, na druhou stranu má teď v lize s Olayinkou stejné statistiky gólů a asistencí, akorát na to potřeboval skoro 2x více času na hřišti a to je tady Olayinka nějakého půl roku i s cestou. Stoch je pak úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co tahle sestava: Kolář - Coufal, Deli, Ngadeu, Sýkora - Souček, Král - Van Buren, Stoch, Olayinka - Škoda (i když mi tam teda Škoda nepasuje)

Reagovat
žrout

Až na toho Škodu super podle mě, ale tam asi jinou variantu do léta nemáme.

Co se týká Sýkory, tak za zkoušku by to podle mě stálo

Reagovat
Mass

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
PlackaSKS

že je rychlejší, přímočarej, dobrej do vápna. já neobhajuju jeho dnešní setrvání na hřišti, mluvim obecně o rotaci

Reagovat
žrout

No jo, když on je ale neviditelnej tak asi 5 ze 6 zápasů, tak já nevím, jestli má cenu pro takového hráče rezervovat místo v základu, jako by ho tam měl předplacené. K čemu pak jsou ty nákupy, když je stejně jisté to, že bude hrát Zmrhal, protože co kdyby dal zase někdy gól...

Reagovat
PlackaSKS

já taky neřikal, že v základu. ale prostě do některejch zápasů lepší než olayinka... proti genku bych ho tam bejval dal (chyba), dnes tak 50/50, proti teplicím za mě jasnej olayinka...

Reagovat
Bex5

doufám, že teď třeba Vrba pochopí, že Havel je hráč jako sviň

Reagovat
žrout

Havel je dobrej, no

Reagovat
Bex5

ten si zaslouží prostor prakticky v každym zápase ... a na to, že je z Klokanů, žere za Plzeň trávu!

Reagovat
Kepy_FCB

Noo Tvrdik se ještě hodně zapoti...

Reagovat
Liquid

1 prohra a to klidně i v tom vzájemném zápase v nadstavbě stačí a vzájemný bude mít i tak lepší Slavie byť je to fakticky blbost

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nebudete, kdyz 2x s nama prohrajete, ne?

Reagovat
KingMaster13

v nadstavbě už se to nepočítá do vzájemných. Takže i když nás porazíte tak prostě vzájemný budeme mít lepší my se skore 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

jezisi

Reagovat
KingMaster13

proto musíte uhrát víc bodů, v případě rovnosti by putoval pohár k nám

Reagovat
Liquid

jako souhlasím s tebou, mělo by se to brát i s nadstavbou a doufám že se to upraví byť ten domácí je pak ve výhodě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

do vzájemného zápasu se počítají jen ty ze základní části...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

4. prohranej zápas v sezoně neni katastrofa

Reagovat
Greny

Já čekám jestli nebude nějakej panic buy.. a nepřijde nějakej útočník jeste

Reagovat
C-M@ster

Tak sám si na sebe upletl bič, že v případě, že nevyhrajou titul, tak rezignuje.

Nevím, co to bylo za šaškárnu jako.

Reagovat
Greny

Reagovat
wyqinac

podle me je Tvrdik neodvolatelnej, dokud k nam pujdou cinsky penize..

Reagovat
C-M@ster

To jo, ale on sám 2x prohlásil, že by skončil.

A podle mě je takovej klaun, že by to udělal.

Reagovat
Liquid

zasloužená výhra Plzně, ostatně tipoval jsem jí, pro ligu jedině dobře, jediný co mě zarazilo, že ve studiu u toho ofsajdu Součka místo aby řešili, jestli nebyl náhodou na stejný úrovni jako Bořil (ruka se nepočítá), tak řeší co vidí všichni, že byl za poslední hráčem Plzni, 70 minut jsem nekoukal, byl opravdu před Bořilem i tělem ?

Reagovat
smazaný uživatel

imo trochu jo, ale rozhodne ne tak jasne, jak to prezentovali

Reagovat
JeséRodriguez

taky se příkláním, že to bylo dost hraniční, ale malej ofsajd tam byl

Reagovat
Greny

Jo a ještě teda takovej poznatek... Zdálo se mě to nebo Plzeň hrála v podstatě jen furt přes svoji pravou stranu? Zleva padl teda ten první gól... A ještě jeden průnik.. ale jinak třeba Kovařík absolutně neviditelnej teda za mě...

Reagovat
db18

Cekame na Kopice s Pacisem

Reagovat
Bex5

předběhl jsi mě

Reagovat
Bex5

ten tam dneska především (a dobře) bránil ... jinak souhlas ... on už je fakt víc bek než LW ... já se těším, jestli se chytne Pičinda nebo uzdraví Kopi ... to jsou levý křídla jak hovado

Reagovat
KingMaster13

Protože naše levá strana ten zápas absolutně nedávala a Bořil byl jedna velká slabina, tak se nedivím, že to furt zkoušeli tamtudy

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to tim, ze je Kayamba pohyblivejsi a proste lepsi hrac? podle me to nema nic spolecnyho s nakou taktikou

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Já bych právě řekl že to možná i taktika byla... Protože mi nedavalo smysl střídání Kayamba - Petržela.. a ten Bořil byl fakt vyfluslej.. navíc ještě pustí v den zápasu do novin že musel i na infuzi atd..

Reagovat
PlackaSKS

to nebylo jen v den zápasu, ale kayamba ho školil slušně

Reagovat
Bex5

ty woe, ten Kayamba by školil asi kohokoliv z naší ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase ne

Reagovat
Bex5

ok, já bych řekl, že jo, ale zkus někoho navrhnout, třeba to uznám.

Reagovat
JeséRodriguez

jsi zapomněl na Zahustela kdyby teda hrál Kayamba z leva

Reagovat
Bex5

jj, soráč

Reagovat
C-M@ster

Tak ve čtvrtek hrajou zas a Kayamba bude dost důležitej i v odvetě.

Reagovat
Bex5

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak potom nechápu, proč máme na český poměry tak širokej kádr, když musel hrát Bořil, kterej byl evidetně kondičně v prd...

Reagovat
KingMaster13

Zelený by to dneska zvládl lépe

Reagovat
Elliasson

Právě. Nechápu, na co tu je, když nehraje.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Určitou roli tam bude hrát faktor jako u Matouška - chtěla ho Plzeň (nebo kdokoliv jinej)

Reagovat
smazaný uživatel

ja to chapu, takhle to 90% ceskejch treneru dela normalne.. radsi nasadi sveho overeneho kone/sestavu, ikdyz neni stopro v pohode, nez nejakej z jejich pohledu risk

Reagovat
dinss

Jinak ještě dodám, že Šádek by nedávno viděn s Brabcem na nějaký schůzce.

Reagovat
Euphael

Nesel by spise zpatky do Sparty?

Reagovat
Bex5

Myslíš Brabcem - majitelem Baníku, že jo? Nebo tím stopérem?

Reagovat
Euphael

stoperem

Reagovat
Bex5

Tak to bych bral ...

Reagovat
smazaný uživatel

S Erichem. Budoucí náhrada za Vrbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Tak snad nám nebude kurvit fotbal.

Reagovat
db18

Proto tu je Gabriel jen na hostování.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Kterým Brabcem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Jakubem Brabcem.

Reagovat
jenage

Erichem?

Reagovat
Aldeano

S Milanem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

dyť jsi chytrej kluk ty vole

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl. Ale bylo to opravdu tak zlý jak to tady píšou?

Reagovat
Bex5

Nechci ti brát iluze a zároveň ti říct pravdu - tak napůl. Není to o tom, že byste nechtěli. Chtěli, ale je fakt, že naše obrana včetně zálohy vám fakt dneska dovolila dost málo. A jak jsem psal výš - vaši krajní beci měli co dělat, aby sami uhlídali svoje pozice, protože dneska jich bylo vidět tak o 50% míň než normálně. Nechci machrovat, ale je možný, že na vás ostatní týmy začnou mít účinnou protitaktiku. Tak jako po 2-3 letech už každej věděl, jak hrát s Plzní. Nebude to samozřejmě vždycky stačit, musíš to mít zajištěný i kvalitou. Myslím, že co tam na konci sehráli Havel-Petržela by málokdo z týmu jako Slovácko, Dukla nebo Bohemka udělal.

Reagovat
mistr129

Bylo. Zaprvý Plzeň byla perfektně připravená. Ale náš výkon nebyl ideální, což jde i za Trpišem. Olayinka v útoku k ničemu, Zmrhal k ničemu, Bořil hořel, ve středu jakžtakž Souček, Hušby se Ševčíkem úplně nulový. Pak se mu teda povedlo poločasový střídání s Králem, druhá půle byla výrazně kvalitnější a byli jsme v ní lepší než Plzeň. Věřím, že kdyby ten gól do šatny nepadl, aspoň bod uhrajeme, ale takhle jsme moc neměli nárok. Vlastně jediná pořádná šance byl ten gól z ofsajdu

Reagovat
Salfovic

To už je donebevolajací jak té Plzni pořád připískávají, zatímco nebohou Slavii řežou, jak můžou

https://p2.uloziste.com/fotky8/w225a83f0a877125/8bdc5f564e3432d1.jpg

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si toho všimnul, bylo to tušim před tim (ne)penaltovym faulem Krále. Asi s sebou měl švihnout a udělat komedii jako Škoda s Teplicema.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jsem ten obrázek neviděl celej :) Podobnost čistě náhodná.

Reagovat
Bosko

Takovych souboju pred kazdym rohem najdes ve vapne deset. Akorat ze ne ve chvili, kdy jde hrac do zakonceni

Reagovat
Greny

Takže je to faul jen někdy?

Reagovat
Bosko

Urcite je to faul ve chvili, kdy tim faulujici zmari zakonceni. Pokud k tomu dojde v ramci strkanic ve vapne, pak se to opravdu nepiska. Takovy strkanice jsou naproto bezny a kdybych mel cas na picoviny, klidne si ze vcerejsiho zapasu vytahnu rohovy kopy a budu hledat tyhle strkanice na obou stranach. Je to dostatecna ospoved, aby ji pochopil i nekdo jako ty?

Reagovat
Bakary3

Jestli někoho tahám za dres, je jedno, za jakých okolností a prostě je to faul.

Když navážu na tvoje odůvodnění - tak když se hra přesune jinam, a já někoho ze vzteku natřu u rohovýho praporku a vlastně tím nemám na hru vliv, tak to teda faul není, jo?

Faul je faul a ti bránící hráči si tohle nemají vůbec dovolovat.

Nějaký pošťuchování tělem chápu, ale tahání za dres je pro mě ta nejšpinavější a nejnesportovnější ubohost.

Reagovat
Bosko

Ja nerozporuju, ze je to prasarna. Ale je to vec dlouhodobe tolerovana. Postuchovani, tahani za dres, to vsechno se pred rohem deje uplne normalne a nikdo to neresi, penalty se za to nepiskaj. Rozhodci zasahne jen kdyz to presahne nejakou mez a to vetsinou tak, ze ty dva aktery jen upozorni a jede se dal. Faul na Skodu proti Teplicim ale urcite nejde srovnavat s nejakym drzenim pred zahranim rohu. To je bud demence, anebo trolling.

Reagovat
Bakary3

Není to demence ani trolling.

Chyba je, že se to toleruje. Ono by to rychle vymizelo...

Fotbal se prostě rukama nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy a jak to chces resit, kdyz se drzi navzajem? Nebo jeden drzi druhyho, druhej mu ty ruce ze sebe sundava a je u toho treba podrazdenej? tohle rozhodci toleruji protoze se to navzajem neguje, je to takova mlcky tolerovana nerest fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle slávistu je tohle jasná penalta, jen teda nechápu, jakto že to nepisknul a nezkoumal na videu? Tvrdiku, stezuj si!

Reagovat
dantetomas

Ked tak citam diskusia, napada mi, ci by nebolo lepsie urobit o dodatocne miesto v EL baraz podobnu tej z Champu ao postup do PL. Dvojzapas piateho proti osmemu a siesteho proti siedmemu a "finale" na neutralnej pode.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to nechal tak, jak to je teď, jen s malou změnou, že by se nakonci oddělilo jen 5 týmu a o to místo v El by hrály týmy na 6-9. místě.

Reagovat
dantetomas

tym padom by si mal dve skupiny s neparnym poctom timov, takze dva timy by mali kazdy vikend volno, co bie je ideal.

Reagovat
lichna.

Ta první skupina by ale měla být nějak zvýhodněna. Za tohohle rozložení by bylo výhodnější být 7 nebo 8. než 5. nebo 6.

Jak říkám, mi by přišel ideální formát, kdy by si 6. zahrál s 7. o to, kdo vyzve 5. na hřišti 5. v boji o evropu.

Samozřejmě, kdyby pohár vyhrál někdo jiný než 1-4, tak by se to muselo upravit.. Ale pro ten základní případ by to bylo mnohem lepší.

Reagovat
mistr129

První skupina může být zvýhodněna tím, že to nebude dvojzápas a výše postavený bude domácím

Reagovat
lichna.

Jedině tak no.

Reagovat
Kang & Kodos

Překvapilo mě, jak špatná byla Slavie. Jedinej, kdo snesl nějaký měřítko, byl klasicky Souček. Olayinkovi na hrotu jsem celkem věřil, ale nic. Stoch taky nulovej. Jestli se Bořil připravoval na Kayambu, tak to cestou do Plzně asi zapomněl, protože ten si z něj dělal celej zápas prdel. A vrchol všeho byl u druhýho gólu. Podle mě Beauguel ještě teď nechápe, kolik tam měl místa.

Přijde mi, že zatimco Plzeň se dokáže připravit na ty velký zápasy a jinak jede spíš na půl plynu, tak Slavie naopak spolehlivě kosí všechno od 6. místa dolů, ale proti silnejm týmům ať už v lize nebo EL to je bída. Samozřejmě s výjimkou podzimní Plzně.

Reagovat
mayday

Mně trošku překvapují Trpišovskýho kroky, na to, jakej se z něj dělá trenér. Nejdřív dva dny před startem jara zjistí, že čistokrevných hroťáka má v týmu jen jednoho, včera jsem zas absolutně nepochopil, co zamýšlel s Olayinkou na hrotu proti fyzickýmu Hubníkovi. Co tady Olayinka je, tak si myslím bylo skoro vždy vidět, že patří na křídlo a ne na hrot. No a on ho v nejtěžším zápase postaví na hrot...

Reagovat
db18

Ještě Král hrál dobře...

Reagovat
andrew96

Slavia je pod Trpišem proti silným týmům hlavně venku poloviční. Obě derby na Letné, dneska v Plzni, na podzim v Ostravě, v Jablonci to taky nebyla žádná jízda, v EL hlavně ostuda v Bordeaux.

Reagovat
salami

V Bordeaux to byla strasna ostuda

Reagovat
andrew96

Použij klidně slabší slovíčko, pointa zůstává stejná.

Reagovat
didosh

Včera velké překvapení výkon Plzně...Kayamba byl skvělý...

Reagovat
JeséRodriguez

Překvapení? Plzeň už nějakou dobu ukazuje, že umí hrát dobrej fotbal a zvládá velké zápasy. Divím se, že to ještě někoho překvapí. I když je pravda, že je každej podceňuje čím dál víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem rozbor včerejšího zápasu Plzeň - Slavia. Pokud si přečtete, budu rád.

http://bit.ly/FCVPvsSKS

Reagovat
Logan

OT:

Mám lístek navíc na dnešní zápas Norimberk - BVB. Cena 30euro. Odjezd z Plzně v 17:15 nebo můžu pouze předat lístek, pokud by někdo měl zájem. Můžu taky vyzvednout někde dál po cestě případně.

V případě zájmu DM.

Reagovat
Kepy_FCB

Dobrej výsledek chci aby Dukla spadla a Scasny zustal

Reagovat
ZB 07

přesně tak

Reagovat
Hokaido

Dukla podle mě na 99 % nespadne. Má skvělýho trenéra, teď už i dobrej herní projev a hráče kvalitou na pohodový střed tabulky.

Reagovat
Pride

Skvělýho trenéra

Reagovat
Hokaido

Je dobrej. A už ve 44 letech za sebou má slušný úspěchy.

Reagovat
rufus

Reagovat
Greny

Vysvětlí mi někdo proč nepiskl tu ruku?

A Sparta asi v Liberci bez diváků ..

Reagovat
ZB 07

Pochybuju, až se Sparťani začnou hecovat, že pojedou bez lístků, tak to zas zruší.

Reagovat
Hokaido

1.) Nastřelil si jí sám, takže se nemohla pískat.

2.) To bylo před vápnem, takže by videorozhodčí ani nemohl nařídit přímák.

Reagovat
mayday

1.) Tohle pravidlo je úplná pičovina. Ten hráč si nic nenastrelil, ten hráč je vemeno a úplně neatakovanej není schopnej hlavičkovat balón, kterej mu spadne na ruku. Absolutní demence hráče a měl by být postih. Pravidlo zrušit. Teď to nevztahuj na sebe/na Spartu, samozřejmě mluvím obecně o všech týmech.

2.) Před vápnem nebo ve vápně, dobrej rozhodčí by tohle měl minimálně vidět a pískat. Borec z kukaně by mu pak snad dál echo, kde to bylo nebo ať se jde podivat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Stejně tam prohrajeme, tak aspoň to nikdo neuvidí

Reagovat
smazaný uživatel

Plechaty předvedl nejhorší výkon stopera co jsem kdy viděl. ale tak je mladej a i tohle jsou cenný zkušenosti.

Reagovat
Hokaido

Ale u něj mě to ani nesere, má obrovskej potenciál a klidně to tenhle půlrok přetrpím. Na Baník bych ho poslal znova na hřiště.

Reagovat
PBLead

no já taky, ale myslím, že Zdenda ho už tam nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že ho rychle pošle do Vlašimi

Reagovat
ratusek

Já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

zoufalec, takovou ruku by snad neudělal ani Zahustel

Reagovat
ratusek

Jako berte že je strašně mladej. Ano včera to byla šílenost a lepší tým by toho využil, ale ten borec musí být dost v prdeli a ted ho ještě posadit, tak se z toho nevzpamatuje

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Liquid

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

tak de Ligt byl taky v repre šílenej a co je z něj dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byl dost podobnej výkon.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Když pošleš mladýho řezníka na záskok za chirurga, tak věříš že za měsíc z něj bude specialista ?

Reagovat
smazaný uživatel

Debilní přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak takový tragéd může hrát ve Spartě. Zlatej Štetina, škoda toho Lischky

Reagovat
JeséRodriguez

Lischky škoda je, ale než aby hrálo duo Radakovič - Štětina, to radši ať dělá chyby mladej Plechatý.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hokaido

Je vtipný, jak obyčejný Švéd se střední školou má asi milionkrát lepší angličtinu než specialista na rozhovory se zahraničními hráči z O2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to tím, že (ne)hrál v anglii?

Reagovat
doshcz

ve švédsku každej mluví anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jako ten komentátor.

Reagovat
Hokaido

No jo, na to jsem úplně zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud pravidelně nemluvíš, můžeš mít angličtinu nastudovanou jak chceš a stejně ti to nepomůže.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

V těch severských zemích umí anglicky skoro všichni, vím to z vlastní zkušenosti, pracoval jsem delší dobu v Dánsku

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je celkem typické, že ten, kdo se naučí jazyk na škole, pak nikdy nemluví skvěle i když angličtinu používá. Ale ten kdo odjede do anglicky mluvící země třeba jen se základními znalostmi, tak pak dokáže mluvit daleko lépe. To jen takový tip, kdyby jste se chtěli jazyk fakt naučit

Reagovat
Luc-Luc

neni treba, spousta holek to u nas (Brno) dela tak, ze si nabrnkne zamerne nejakeho nativa i kdyz to je zoufalec a pak uz ma 24/7 kurz zadarmo...a anglicani jsou tu taky, ale ne moc, z poptavanych reci nejvic spanele, brazilci, portugalci, francouzi, italove...v Praze to bude v tomto smeru jeste lepsi rekl bych

Reagovat
Mass

Budeš se divit, ale u nás v Praze tolik kurev neni

Reagovat
Radin

Baby jsou strašný krávy vychcaný..Taky jsem si všiml, že když někdo mluví anlicky, už sondují, i kdyby byl sebevětší ksicht..To ukazuje, jaká je tady vychcaná mentalita, kde jsou prachy na prvním místě :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny mozna pro nekoho jo, ale prekvapivy urcite ne, ve Skandinavii mluvi vsichni anglicky vyborne

Reagovat
Radin

Ve Śvédsku se nás mladá prodavačka zeptala, jestli mluvíme anglicky, nebo francouzsky a pak se smála, když jsme jí řekli, jestli umí česky. To prej ne ..Jinak mi přijde, že Śvédi celkem obdivují USA bohužel..Mají tam srazy USA aut a některé ty malé města mi přijdou jak někde ve westernu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Btw k tomu videu. Chápu to správně, že pokud by rozhodčí písknul primak a pak se použilo video, tak by mohl nechat primak. Ale pokud ho jako v tomhle případě nepiskl, tak ho po videu už dát nemohl? Tohle pravidlo se ale bude dost mlátit s alibismem rozhodčích, kdy radši situace pouští a pak je prezkoumavaji.

Reagovat
djiros

Bohužel to chápeš zcela správně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Hokaido

V podstatě jo. Pokud by písknul přímák, tak by akorát vidorozhodčí zkontroloval, že to nebylo ve vápně a jeho výrok by zůstal.

S tím alibismem to bude problém. Částečně se to snaží regulovat komise rozhodčích, která hodnotí výkon sudího bez použití videa. Když třeba nepískne penaltu a videorozhodčí jí nařídí, tak je to hrubá chyba rozhodčího a dostane za to nějaký trest.

Jinak dává smysl, že se video používá jen ve vápně, při červených atd., protože jinak by se přezkoumávala každá situace a úplně by to zabilo fotbal.

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Chápeš správně. Já ale netuším, proč teda Ronaldo mohl dostat po videu žlutou, když dal loket tomu Marokáncovi na MS

Reagovat
Mass

Protože tohle je český pravidlo, který se bojí, že čeští rozhodčí sou hlupáci a budou používat VAR příliš často.

Reagovat
db18

Nepískl to sudí nejdřív a pak se řešilo, jestli to nebude dokonce na rudou?

Reagovat
mistr129

Jestli si to dobře pamatuju, tak faul pisknul, ale kartu udělil až po videu

Reagovat
db18

Tak tohle možné je, protože on to vyhodnotil sám jako faul na minimálně žlutou - a do ucha mu někdo řekl že to možná bude na červenou, ať se radši mrkne...

Reagovat
Mass

Ano, je to hloupý pravidlo nejspíš udělaný proto, aby rozhodčí používali VAR je výjjimečně.

Reagovat
Pyroman

Jediný plusy výhra a Karlsson, hrál výborně. Plechatý dneska bohužel strašnej, stane se, bude to pro něj snad zkušenost. Radakovič nebo Štětina podobnejch one man show předvedli víc než dost. Zahustel obligátně strašidelnej, ale dal gól, takže základ do konce sezóny, čau ahoj.

Ščasný už ale fakt žije v nějakým ultrakokotím vesmíru. Co to bylo za střídání? Kanga v prvním poločase společně s Karlssonem nejlepší na hřišti, jdou přes něj všechny akce, stáhne ho. Karlsson to samý. Kdyby to chtěl sabotovat, tak prostě nevymyslí horší střídání.

Reagovat
JeséRodriguez

Souhlasím se vším až na Karlssona, Hložek ukázal mnohem víc. Karlsson tam měl pěknej jeden průnik po levé straně, pak jednou potáhl ten brejk a místo nahrávky udělal ještě kličku a pak nahrál, jenže to měl dát hned a Kanga by pálil z běhu, takhle to zkoušel z kroku. Rozhodně ale lepší než Chipciu. Ščasný už by měl jít do prdele, to bylo strašný co předvedl.

Reagovat
Pyroman

Hložek byl skvělej, Dukla hrála otevřeně a to mu sedělo. Karlsson tam těch akcí měl víc, ne všechny vyřešil ideálně, ale ukázal hodně slušný 1v1, rychlost a i v kombinaci vypadal dobře. U něj to je navíc ještě o to úctyhodnější, že má pod sebou na lajně to koště. Proti Baníku snad Hložek i Karlsson oba v základu, Chipciu je strašnej.

Reagovat
JeséRodriguez

...to je pravda, nějak mi to nedošlo, že má k sobě Zahustela. On neumí ani dobře hodit out snad, kolikrát to šlo Karlssonovi za ucho.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

ultrakokotí vesmír

Reagovat
smazaný uživatel

Takže trocha matematiky, za 2 kola stáhla Sparta na slavii 3 body a na plzeň 2, takže když si všichni udrží až do konce ligy svůj jarní bodový průměr, tak má Sparta titul. To klapne

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty vole, to je dobrý

Reagovat
Mass

No, záleží na tom, kolik ještě v základní časti budou spolu hrát první s druhym, kde prostě někdo ztratit body musí.

Reagovat
Rarášek

Válec

Reagovat
PlackaSKS

v tomhle kole byl pozitivní jen výsledek baníku

Reagovat
smazaný uživatel

A to z jakyho duvodu?

Reagovat
PlackaSKS

chci aby sparta skončila pátá

Reagovat
C-M@ster

Že by pak ještě prohrála baráž o poháry s někým kalibru Olomouc, co?

Reagovat
PlackaSKS

jak sem už řešil s horajzem, to by byl vlhkej sen a pak srát na titul nebo lm

Reagovat
smazaný uživatel

Nevtirej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravy dobrej rozhovor po zapase, nebal se rict, ze byli lepsi. A to byli.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to nebyli ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vážně nebyli, a to Sparta hrála mizerně (až na tu povedenou souhru Čivič - Hanousek - Tetteh)... Dukla byla lepší na začátku, pak byla lepší Sparta a pak se to srovnalo... Ve druhý půlce byla sice Dukla menší úsek hry lepší, ale celkově to bylo prostě vyrovnané a ač jsem nesmírně rád za tři body, i vzhledem ke ztrátě Jablek a příštímu zápasu s Ostravou, tak tohle měla bejt remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda fakt nebyli

Reagovat
JeséRodriguez

...jako hráli jsme otřesně, ale Dukla byla fakt tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z té Sparty nějak rozporuplné pocity, něco mi říká, že třeba i takovým způsobem jako dnes budou vyhrávat a udělají strašně moc bodů...Snad je Baník aspoň trochu přibrzdí...

Reagovat
PlackaSKS

snad jo a skončíte před nima to samý teda pro jablonec, ale tam nevidim tu zarputilost jako u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nevím, uvidíme, jak tam budeme hrát, jak jim pomůže Dočkal...

Reagovat
PlackaSKS

jestli vůbec nastoupí. ale i kdyby, tak tomu nebude hra baníku sedět... snad

Reagovat
smazaný uživatel

Snad, no. Nevím, jsem na to zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že posadí na úkor Dočkala Kangu

Reagovat
JeséRodriguez

jestli jo, tak je to na zabití

Reagovat
Liquid

Jablonec zcela jistě nakonec skončí před Baníkem

Reagovat
PlackaSKS

jestli bude sparta za baníkem, tak je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tě zklameme hele.

Reagovat
PlackaSKS

fotbal mi dlouhodobě přináší jen zklamání

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl Baník jen asi hodinu teď proti Liberci, ale nepřišlo mi, že by ten výkon byl nějak zázračně lepší než od Sparty. Baník má obrovskou výhodu v bojovnosti, zarputilosti a Barošovi - můžete ho nesnášet, ale mít takovýho hráče, co se pro klub rve a dá do každýho souboje všechno (nepočítám prasácké zákroky) bych třeba ve Spartě hrozně chtěl... To je ten lídr, který mi letos zatím chybí, někdo, kdo by to tam seřval, vynadal, ale zároveň byl ta vůdčí osobnost, za kterou by šel tým i fanoušci... Každopádně jsem na neděli zvědav, Baroš bude klasicky vyhecovaný - čekám u něj minimálně žlutou, možné červenou, to stejné u Kangy... A těším se na Bořka, snad mu to s Karlssonem a Kangou bude fungovat.... A místo Chipcua prosím Hložka, místo Zahustela (i přes branku) kohokoliv a na stopera Štětinu... Díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Však budete mít lídra...V Dočkalovi

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Liberec byla sračka... no uvidíme za týden

Reagovat
smazaný uživatel

hele, muzu ti rict, at ses v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

No, když si to vezmeš zápas po zápasu, tak, třeba i haluzí můžete výhrávat až do zápasu na Slavii, kdy si myslím, že 100% koncentrovaná Slavia je nad síly Sparty i s Dočkalem, tam vidím pro vás bod max. (vím, že derby nemá favorita, ale přesto...) Jako nechci malovat čerta na zeď, pro nefanoušky Sparty, ale i když tam máte nemehla a ne zrovna fotbalisty pro tým typu Sparty, v základu jsou takoví tři, čtyři určitě, tak ten tým má nějaký faktor X, něco je tam evidentně zdravého, nekašlou na to, jsou produktivní, věří si a je předpoklad, že jim Dočkal ještě dost pomůže svou osobností, každým, byť šťastným vítězstvím navíc roste psychická síla mužstva...Já jsem takový, že každý pocit, který mám, byť je třeba extrémní, tak napíšu a takový mám prostě upřímný pohled na ten váš tým...Proto fakt doufám, že vás přibzrdíme, dokud je ještě relativní začátek jara...

Reagovat
Kepy_FCB

Začátek podzimu uměli podobný

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to tam byl psychicky labilní Stanciu a ne enormně motivovaný srdcař Dočkal...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Dočkal to taky nevytrhne... však bůh ví jak dlouho nehrál celý zápas... Navíc se na něj pověsí Jánoš jako Marquinhos na Pogbu a vymaže ho úplně... Zbyde tam Sáček a Kanga

easy

Reagovat
HorajzmAmmann

* nevytrhne myslím pro příští týden, postupem času to bude posila jak blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bude, ten borec ještě měl být 2,5 sezóny někde třeba v Itálii, na českou ligu je až moc dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že posadí Frýdka? Se prober

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/5MGTV

Vácha

Jedinej druhej z prava má styl

Reagovat
HorajzmAmmann

Vašoň oblečený z 22. století a Rajnoch tak konec devadesátek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kepy_FCB

22.století a 23.pohlaví

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

oblibenec kotle no.. proc asi..

Reagovat
mayday

Vácha si dal před zápasem asi brčko někde na hajzlech.

Reagovat
db18

Reagovat
7kaka7

Bičík jak z Football Factory

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nejhorší výjezd jara. Prakticky jsme neprohrávali s nejhorším týmem tabulky necelou půl hodinu. Zahustel by si nezahrál základ ani ve Vlašimi, Karlsson na první dobrou ucházející výkon. Snad se dotáhne příchod Bořka, strašně nám chybí kreativita a podržení balónu na pár vteřin. Hložek bez váhání základ, Costa asi nejlepší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, další erudovany odborník

Reagovat
Kang & Kodos

Že prej střídal Kangu, že nedrží prostor. No je divný ty vole, když tam nikdo není schopnej dát přihrávku

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156965528123609&id=239111928608&anchor_composer=false

Já fakt jen čumím jací hlupáci jsou mezi fanoušky Baníku, ty komentáře jsou fakt výživné , to nemá žádný jiný tým takové internetové "chuje" jako my, opět začíná to, co v září...Hecovat velký zápas je jedna věc, ale takhle se mi to nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Komentáře na FB. To fakt nemá cenu číst..A to mi věř, že takové chuje mají všichni. Stačilo si nekdy pročíst diskuse u některých pratelaku Sparty nebo Slavie.

Pochopení pro to nemám, ale nemůže být každý dokonalý.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

strasnej odpad u nas na FB, totalni dementi s nulovym povedomim o fotbale.

Reagovat
lichna.

Ale ono to je fakt všude. I třeba u hokejových týmů.. Tam jde prostě vidět, kdo všechno má dneska FB. Někdy až nevěříš tomu, jaké pravopisné chyby se dají napsat.

Reagovat
Blasphemer

Ono je to úplně všude, ne jen u sportovních stránek. Je jedno, jestli si otevřeš diskuzi o článku ze zpravodajství nebo u receptu na svíčkovou.

Holt všeobecně dostupnej internet není jenom výhoda.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

I u nás

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejlepsi jsou ti, co se chodi vysmivat na stranky FB soupere... v tomhle jsme top

Reagovat
lichna.

Ještě že to nečtu..

Ono obecně diskuse na FB mi příjdou naprosto zbytečné. To je snad ještě horší než na Novinkách apod. Zlatý Eurofotbal a naši trolové a dementíci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Nejen u vás ale, naše fb komunita je též k zblití

Reagovat
KingMaster13

FB komunita SKS je též neskutečnej odpad, už tam ani nechodím, protože jsem přečetl vždy 2 komentáře a už jsem byl fakt příšerně nasranej

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele