FORTUNA:LIGA - preview 21. kola

15.02.2019, 08:39, aktualizováno 18.02.2019, 08:29
Previews
Malé pražské derby zakončí 21. kolo české nejvyšší soutěže. Co napravovat mají oba týmy, jelikož Dukle ani Spartě se nedaří. Vzájemné zápasy vyznívají jednoznačně pro Letenské, kteří se v případě výhry posunou na třetí místo...
Dukla Praha - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
Sparta se po nepříliš povedeném výkonu proti Bohemians představí na půdě dalšího pražského klubu. Na Dukle, která je poslední, bude favoritem a cokoliv než zisk tří bodů bude pro letenský klub blamáží.

Nadějný vstup do jarní části má za sebou Dukla. Dříve slavný, nyní však spíše malý klub uhrál doma cennou remízu s Ostravou, přestože hosté především v druhém poločase mohutně bušili do obrany soupeře. Přesto tým z Julisky nadále zůstává na posledním místě tabulky. Z pomyslného dna se může odlepit, pokud proti Spartě uhraje jakýkoli bodový zisk.

Dukla se tak v krátké době opět představí v roli outsidera, ale ani to mužstvu neubírá na odvaze a odhodlání. "Moc se těšíme na dalšího favorita a konfrontaci s ním. Chceme podat zase o kousek lepší výkon než v utkání s Baníkem. Vždy můžeme uspět, pokud budeme mít pohyb, ochotu a sebevědomí. Ani proti Spartě nebudeme nic měnit na naší hře, i když respektujeme její sílu," prohlásil trenér Roman Skuhravý.

U Sparty je poměrně zvykem, že každý její zápas vyvolá vášně. Nejinak tomu bylo i naposledy po utkání s Bohemians. Letenští totiž nepředvedli nijak oslnivý výkon, přesto dosáhli na vítězství, neboť těsně před koncem proměnil penaltu kapitán Frýdek. Během týdne se živě diskutovalo o penaltovém zákroku Dostála i údajnému faulu na hostujícího Závišku v prvním poločase, po kterém se klokani taktéž domáhali pokutového kopu.

Ožehavé téma však během posledních dní vystřídala jiná záležitost. Rudý dres by po dvou letech opět mohl obléci Bořek Dočkal. Někdejší kapitán Sparty rozvázal smlouvu s čínským klubem Henan Jianye a jeho návrat na Letnou je velice pravděpodobný. Dočkal by tak ještě více zvýšil konkurenci v záloze. Fanoušci zase doufají, že pomůže Pražanům v boji o třetí příčku v tabulce.

Přestože bude Sparta na Dukle jasným favoritem, kouč Zdeněk Ščasný ale varuje před silnými stránkami soupeře. "Viděli jsme, jak se Baník na Dukle natrápil na remízu. Představa, že každého budete válcovat 3:0, 4:0, je nádherná, ale tak to není. Zvlášť po nepovedeném podzimu si musíme vážit každého vítězství. Proti Dukle musíme podat kvalitnější výkon po všech stránkách," uvedl v poslední době často kritizovaný lodivod.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Ostojić, Kozma, Bezpalec - Milošević, Krunert, Tetour, Souček - González, Djuranović, Podaný
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Plechatý, Štetina, Hanousek - Hložek, Sáček, Kanga, Frýdek, Chipciu - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.10 - 4.09 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - SFC Opava  (neděle 15:00)
Jablonečtí fotbalisté se po horším závěru podzimu vrátili zpět na vítěznou vlnu a nyní je čeká další sympaticky se prezentující tým, Opava. Zelenobílí se v případě vítězství mohou vrátit na třetí příčku a možná i lehce stáhnout náskok Plzně, pro Slezany znamená tříbodový zisk posun do horní poloviny tabulky.

Radovi svěřenci zavítali na úvod jara na Hanou, kde na ně nečekalo vůbec snadné utkání. Po dlouhém čekání na branku se na konci strhla gólová smršť, z níž vyšli lépe právě oni a odvezli si vítězství 2:1. Nyní bude pro Jablonec komplikací absence vykartovaného Považance a pravděpodobně i Trávníka s Kratochvílem, spolehnout se naopak mohou na nejlepšího střelce Martina Doležala i na posilu Bogdana Vatajelua, jenž se v úvodním zápase v novém dresu prezentoval famózním výkonem. Pro mužstvo ze Střelnice je tento mač obzvláště důležitý, neboť s tímto soupeřem v úvodním střetnutí prohráli, navíc je v dalších kolech čekají náročné výjezdy do Mladé Boleslavi a Plzně.

Domácí mají jednoznačně v plánu hrát na tři body. "Hrajeme konečně první zápas doma. Je to jiné, než hrát venku. V Olomouci jsme uhráli důležité tři body a doma to chceme potvrdit. Nečeká nás ale vůbec nic lehkého. Opava má na úvod jara dva venkovní zápasy, teď uhráli bod v Karviné. Uvidíme, jak budeme vypadat po zdravotní stránce. Jsme připravení dobře, tak věřím, že vybereme správnou sestavu," říká kouč Petr Rada.

Opavě se vstup do jara také relativně povedl, leč ve slezském derby v Karviné mohla i zvítězit. Skóre otevřel po čtvrthodině Jurečka, nicméně Wágner spektakulární trefou prakticky okamžitě vyrovnal. I tak ovšem žlutomodří natáhli sérii bez porážky na tři zápasy a nyní by bylo záhodno ji před dalším složitým utkáním s Plzní prodloužit. Trenér Kopecký, který mimochodem v minulosti působil jako asistent trenéra v Jablonci, může počítat i s Jursou a Schaffartzikem, kteří se vrátili do tréninku, k dispozici má i další opory včetně nejlepšího kanonýra Smoly.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol - Hübschman - Jovovič, Kubista, Vatajelu - Chramosta, Doležal
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Řezníček, Zavadil - Jurečka, Janetzký, Zapalač - Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.31 - 10.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Oči české fotbalové veřejnosti se budou v neděli upírat do Štruncových sadů, kde se utká obhájce titulu Viktoria Plzeň proti současnému lídrovi ligy Slavii Praha. Vzájemný střet hodně napoví o rozložení sil v souboji o titul. Domácí si nemohou dovolit prohrát, jinak by na svého soka ztráceli již devět bodů.

Kromě udržení se v boji o mistrovský primát touží Západočeši po odplatě, neboť v prvním vzájemném měření sil této sezóny dostali od sešívaných krutou lekci. Pražané v Edenu nelítostně zfackovali neškodného hosta a své příznivce potěšili vysokou výhrou v poměru 4:0. Navázali tak na jarní výhru o dvě branky. Kouč Slávistů Jindřich Trpišovský tak ve službách nynějšího zaměstnavatele stále neví, co znamená inkasovat od Plzně gól.

Již první jarní kolo lehce odkrylo karty pro další vývoj soutěže. Zatímco Plzeň neudržela vedení v Mladé Boleslavi a domů si odvezla pouze bod za remízu, sešívaní udolali Teplice dvěma brankami v závěru. Rozdíl mezi hlavními aspiranty na celkový triumf se tak zvýšil na šest bodů.

Další zaváhání si tak Západočeši nemohou dovolit. "Myslím si, že to je svátek fotbalu, přijde plný stadion a je to taková šance se ke Slavii dotáhnout. Kdyby se nedej bože prohrálo, tak už to bude hodně těžké. Neříkám, že ten zápas rozhodne o titulu, ale hodně napoví, jakým směrem se to bude ubírat. Takže věřím, že se na to nachystáme a ten zápas zvládneme," prohlásil zkušený obránce David Limberský.

Oba týmy mají v úvodu jara velmi nabitý program, jelikož kromě české nejvyšší soutěže vstoupili do play off Evropské ligy. A v obou případech šlo o vstup úspěšný, byť více úsměvů na tváři mají přece jen ve Štruncových sadech. Viktorii se totiž povedlo otočit duel s Dinamem Záhřeb. Exceloval především stoper Luděk Pernica, jenž vsítil obě branky. Na odchovance brněnského fotbalu se kouč Pavel Vrba bude pravděpodobně spoléhat i proti Slavii, neboť další obránce Lukáš Hejda se zotavuje z otřesu mozku.

Slávisté zase svedli vyrovnanou a atraktivní partii s vedoucím mužstvem belgické soutěže Genkem, která nakonec skončila bez branek. Pražané se ke své spokojenosti vyvarovali inkasovaného gólu na vlastním hřišti a před odvetou nadále živí slušnou šanci na postup do dalších bojů. Jak Slavia, tak Plzeň nastoupí k druhým utkáním v Belgii a Chorvatsku příští čtvrtek, tedy hned po nedělním klání.

Trpišovský se domnívá, že případná výhra sešívaných ještě nerozhodne o titulu. "Tím, že máme náskok šesti bodů a ne čtyř, tak se nám tam určitě pojede lépe. Na druhou stranu Plzeň sem vloni také jela s náskokem a prohrála. I kdybychom zvítězili, hraje se ještě nadstavba. Může to něco napovědět, ale zdaleka to nic neurčí, pak se bude ještě hrát o více než 40 bodů," řekl trenér proslulý svou již kultovní kšiltovkou.

Domácím dlouhodobě chybí útočník Michael Krmenčík, záložníci Jan Kopic s Danielem Kolářem a již zmíněný Lukáš Hejda. Zranění již naopak doléčil pravý bek Radim Řezník. To hosté by měli do Plzně dorazit kompletní.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Havel, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Kayamba, Čermák, Kovařík - Beauguel
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu-Ngadjui, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Ševčík, Olayinka - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 3.32 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne se v rámci 21. kola Fortuna ligy odehraje v Ďolíčku veledůležité střetnutí. Třináctí Bohemians se čtrnáctou Olomoucí mají stejně bodů a nyní se utkají o to, kdo se přiblíží prostřední skupině a kdo naopak bude mít nadále velké starosti se záchranou.

Klokani zakončili podzim prachbídně, když v osmi zápasech ani jednou nevyhráli, a do jara výsledkově nevstoupili o mnoho lépe, když po Frýdkově trefě v nastavení prohráli se Spartou nejtěsnějším možným rozdílem. I nyní se musí Vršovičtí vypořádat s četnými absenci. Kvůli červené kartě ze zápasu na Letné nenastoupí Ljovin, zdravotní potíže nadále trápí Juliše, Švece, Pokorného, Puškáče, Vodháněla a Yusufa. Na posledního jmenovaného trenér Hašek na podzim hodně spoléhal, bahrajnský reprezentant se v lize trefil pětkrát, čímž se postaral o více než čtvrtinu gólů svého týmu.

Důležitost utkání si naplno uvědomuje i Lukáš Hůlka. "Takovým utkáním se říká, že se hraje o šest bodů. Na druhou stranu z toho zápasu nemůžeme dělat víc, než doopravdy je. Musíme k němu přistoupit stejně jako na Spartě, bez ohledu na toho, kdo proti nám stojí. Když vyhrajeme, tak tři body budou cennější. Možná se na to s větší důležitostí nahlíží proto, že Olomouc je celek, který je v tabulce okolo nás. První zápas s nimi kluci vyhráli. Chtěl bych utkání odpracovat tak, jako proti Spartě. Věřím, že pokud na výkon z Letné navážeme, tak máme velkou šanci uspět," říká mladý obránce.

Sigma se po povedené loňské sezóně trápí a od začátku se potácí ve spodní části ligové tabulky. Dlouho to vypadalo, že do jara, v němž už nemusí hrát evropské poháry, vstoupí mnohem lépe a doma s Jabloncem držela pětasedmdesát minut krok, poté se ale prosadil Kubista, a i když Beneš dokázal parádní hlavičkou srovnat, povedlo se rozhodnout Doležalovi. Komplikací pro trenéra Jílka jsou absence, kvůli žlutým kartám nemůžou nastoupit hned dva hráči. Vedle Kalvacha to je i bývalý hráč soupeře Martin Nešpor, který jako jediný olomoucký hráč vstřelil v ligovém ročníku více než dvě branky.

Právě on se vyjádřil k fanouškům zelenobílých, které považuje za jedny z nejlepších na domácí scéně: "Bohemka má na české poměry velice dobrou fanouškovskou základnu. Lidé chodí na Bohemku, protože ji mají rádi. Fanoušci tam své hráče podporují. Pamatuji si, když se tam hrála druhá liga a pak i první, fanoušci vám zatleskali za sprint, souboj, prostě za maličkost. Vždy ženou domácí tým dopředu. Naposledy jsem tam hrál v barvách Sparty a to pro mě moc příznivé nebylo. Vstřelil jsem branku a vyhráli jsme 2:0. Pro hráče soupeře je to vždycky nepříjemné, protože hlavní tribuna je blízko hřiště a slyšíte tak každé slovo."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 2.93 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Hráči Příbrami i Zlína, dvou sobotních protivníků, vstoupili do sezóny velmi dobře, poté se ale začali propadat. Na Ševce ale krize přišla až se začátkem prosince, díky čemuž stále drží pozici ve skupině o titul, navíc se jim na celek od Litavky daří - od svého návratu do ligy uspěli ve čtyřech z pěti vzájemných zápasech, v tom posledním remizovali.

Csaplárovi svěřenci nasbírali během prvních deseti kol čtrnáct bodů, což je na nováčka slušný počin, od té doby jsou ale nejhorším týmem ligy a na konci podzimu se už propadli do spodní šestky. Začátek jara příliš optimismu do kádru Středočechů nepřinesl, z Liberce si totiž odvezli čtyřbrankový příděl a navíc pocit křivdy, když dvě z těchto branek neměly být uznány. I přes všechny neduhy baví Příbram alespoň ofenzivní hrou a patří mezi ty útočnější ligové týmy, a to především zásluhou pětigólového Antonína Fantiše, jehož čeká pikantní duel proti bývalým spoluhráčům.

Trenér Josef Csaplár na tiskové konferenci promluvil o zápase na severu Čech a uznal, že jeho svěřenci zdaleka nepředvedli optimální výkon. "Raději zapomeňme, snazšího soupeře letos již těžko budou fotbalisté U Nisy mít. Udělali jsme spousty individuálních chyb, takhle hrát nemůžeme," říká zkušený kouč.

Zlínští zakončili podzim třemi porážkami a do jara nevstoupili lépe, když po chybě gólmana Dostála podlehli rivalovi z Uherského Hradiště. V součtu těchto čtyř utkání navíc vstřelili jen jeden gól, což jsou spolu s nečekaným odchodem trenéra Bílka do Kazachstánu nepříjemné starosti. Ještě na konci listopadu bojovali Moravané o třetí místo a pyšnili se šestibodovým náskokem na sedmý Liberec, nyní jsou již jen o místo nad ním a rozestup se ztenčil na dva body.

Na straně domácích je pravděpodobná absence tria Boháč, Slepička, Soldát, žlutomodří se musí obejít bez zraněného Jakubova
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.21 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - MFK Karviná  (sobota 15:00)
Hráči Slovácka pod vedením Martina Svědíka, který odtrénuje padesátý zápas v nejvyšší soutěži, ožili a vyhráli čtyři z pěti posledních utkání, díky čemuž se již dostali ze sestupových vod a okupují desáté místo tabulky. Zato jejich soupeř, Karviná, nadále bojuje o holé přežití.

Mužstvo z Uherské Hradiště dlouho vypadalo na to, že bude patřit mezi ty nejhorší v lize, na konci podzimu ale zabralo a díky devíti bodům ve čtyřech utkáních se dostalo do klidnějšího středu tabulky. Minulý týden v regionálním derby porazilo po hrubce brankáře Dostála rivala ze Zlína a na jeho šestou pozici nyní ztrácí jen šest bodů. Kuriózní je také fakt, že Slovácko, remízový král minulé sezóny, se zatím letos jako jediný tým ani jednou nerozešlo se soupeřem smírně. Jihomoravané nemají ve svém středu žádného velkého kanonýra, nyní však budou spoléhat na Jaroslava Diviše, navrátilce z Mladé Boleslavi.

Domácí hráči jsou si vědomi, že je v tomto utkání nečeká nic snadného. "Vždycky zalezou na půlku a snaží se ubránit nulu. Chtělo by to vstřelit rychlou branku, aby to nebylo jenom o dobývání defenzivy. Mají nového trenéra, tak třeba budou chtít hrát trochu jinak než v předchozích zápasech. Každopádně nás v sobotu čeká velmi nepříjemný soupeř," říká obránce Stanislav Hofmann.

Karviná je od samého začátku až po uši v bojích o záchranu a před poslední Duklou je jen o skóre. Její forma v posledních zápasech taky není oslnivá, a to především mimo svůj stadion, kde od konce srpna nevyhrála. Postup do prostřední části tabulky už není příliš reálný, vítězství nad Slováckem by Slezanům mohlo dodat alespoň jiskřičku naděje. I zelenobílí si v minulém kole zahráli derby, když proti Opavě díky parádnímu Wágnerově gólu remizovali 1:1. Klíčem úspěchu pro ně bude především zlepšená obrana, neboť osmatřicet inkasovaných branek je po Příbrami nejhorší počin v lize.

"Může rozhodnout každý souboj, každý metr na trávníku a jedna chyba. My budeme bojovat a věřím, že se do Karviné vrátíme s úspěšným výsledkem," doufá karvinský trenér Norbert Hrnčár.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.62 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Sobotní program Fortuna ligy zakončí souboj v horních patrech. Hráči Baníku Ostrava nevstoupili do jarní části tak dobře, jak by si přáli a na Julisce ztratili dva body. Nyní doma přivítají neoblíbený Liberec, který se naopak na toto utkání naladil excelentně.

Slezané jeli minulý týden na Duklu s jednoznačným cílem vyhrát, komplikace ale přišla hodně rychle v podobě branky Podaného. Ještě do poločasu se jim zásluhou parádní trefy Kuzmanoviče povedlo vyrovnat, na víc se už ale nezmohli a v tabulce se propadli hned o dvě místa. Trenér Páník spoléhá především na defenzivu, kterou má spolu s dalšími třemi celky nejlepší v lize. Negativem ale je výrazně záporná bilance proti soupeřovi ze severu Čech, jehož porazili jen jednou za patnáct zápasů a naposledy na podzim 2013. Ofenziva Baníku stojí především na čtyřgólové legendě Milanu Barošovi, nyní se budou spoléhat i na novou posilu Kuzmanoviće.

Ostravští se musí mít na pozoru před novou posilou Severočechů Liborem Kozákem. "Je to pořád velmi kvalitní hráč. Zejména v šestnáctce si dokáže najít prostor, ale v utkání s Příbramí se dostal i do úniku středem. Je to komplexní hráč, musíme mu být neustále nablízku," říká trenér Páník.

Slovan po nepříliš povedeném závěru podzimu ožil a do druhé poloviny sezóny vstoupil naprosto parádně, když čtyřmi brankami přejel Příbram. Liberečtí se podobně jako jejich soupeř řadí mezi nejlepší ligová mužstva v defenzivní části, v níž inkasovali jen o jednu branku více než ty nejpevnější obrany. Důkazem je i to, že od konce září obdrželi Hornyákovi svěřenci více než jednu branku pouze jednou. Liberci také spolu s Bohemians patří se sedmi nerozhodnými výsledky prvenství v souboji o remízového krále, přičemž právě remízou skončilo i první vzájemné střetnutí ročníku pod Ještědem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:00)
Teplice i Mladá Boleslav se v minulém kole snažily vzdorovat favoritům na titul. Nyní se utkají ve vzájemném souboji. Oba celky se nachází nedaleko středu tabulky a výsledek mače napoví, které z mužstev se přiblíží šanci na postup do Evropské ligy.

Z lepší výchozí pozice vstoupí do pátečního klání domácí. Ti se pod vedením kouče Stanislava Hejkala v mnohém zlepšili ještě na podzim a první jarní zápas ukázal, že i v druhé části sezóny budou kousat. Skláři odehráli na hřišti vedoucího týmu ligy Slavie důstojnou partii a dlouhou dobu živili naději na bodový zisk. O ten nakonec přišli až v poslední desetiminutovce, kdy sešívaní dvakrát udeřili. Přesto zůstali Severočeši na osmém místě, sedmému Liberci se však povedlo odskočit.

Teplicím bude v utkání chybět stoper Jeřábek, který v Edenu viděl červenou kartu. Do utkání by naopak dle spekulací mohl zasáhnout útočník Jan Kuchta, čímž by si odbyl v žlutomodrém dresu soutěžní premiéru. Dle jeho mínění nemá Mladá Boleslav takový zvuk jako v minulosti. "My se musíme soustředit hlavně sami na sebe, ale podle mě už Boleslav není bůhví jaké mužstvo, není, co bývalo. Má tam jednu dvě individuality," uvedl kmenový hráč Slavie pro klubový web.

Ani Středočechy nečekala na úvod jara snadná práce, neboť se na domácím stadionu postavili obhájci titulu z Plzně. S Viktorií ovšem svedli vyrovnaný mač, po kterém si na rozdíl od Teplic připsali i bod do tabulky za remízu. V boleslavském dresu se opět do černého trefil kanonýr Komličenko, přestože se mezi fanoušky živě spekulovalo, zda proměněný pokutový kop zahrál ruský střelec dle regulí.

Obránce Ladislav Takács si ze střetu proti Plzni odnesl lehký otřes mozku, v Teplicích by však měl nastoupit do hry. "Určitě to nebude nic jednoduchého. Viděli jsme, jak hráli se Slavií. Pojedeme tam s tím, že určitě chceme vyhrát. Necháme tam všechno," řekl defenzivní univerzál, který v minulosti oblékal i dres sklářů. Na druhé straně hráli dříve v Mladé Boleslavi brankář Jakub Diviš a stoper Pavel Čmovš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Hošek, Čmovš, Krob - Kučera, Ljevaković - Moulis, Hora, Žitný - Kuchta
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Šušnjar, Křapka, Fulnek - Hubínek, Takács - Přikryl, Matějovský, Ewerton - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.28 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20171250:1652
2.Viktoria Plzeň20144230:1646
3.FK Jablonec20113640:1936
4.Sparta Praha20105531:1635
5.Baník Ostrava20105526:1635
6.Fastav Zlín2093825:2330
7.Slovan Liberec2077621:1728
8.FK Teplice2074921:2725
9.SFC Opava20731027:3124
10.1. FC Slovácko20801222:3124
11.FK Mladá Boleslav2065937:3723
12.1. FK Příbram20551024:4720
13.Bohemians Praha 19052047918:2819
14.Sigma Olomouc20541118:3419
15.MFK Karviná20441225:3816
16.Dukla Praha20441216:3516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1368)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele