FORTUNA:LIGA - souhrn 20. kola

13.12.2019, 19:58, aktualizováno 15.12.2019, 18:55
Komentáře a souhrny
Slavia rozstřílela České Budějovice a na průběžně druhou Plzeň, která pouze remizovala s Teplicemi, si drží odstup 16 bodů. Jablonec po vítězství na hřišti Mladé Boleslavi přezimuje na průběžném třetím místě. Po bezbrankové remíze v Ostravě znovu ztratila Sparta, naopak tři body oslavily Liberec nebo Slovácko...

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 4:1

15.12.2019 17:00

Góly: 13. Milan Škoda, 19. Vladimír Coufal, 28. Lukáš Masopust, 58. Milan Škoda - 52. Ubong Ekpai

Se šestnáctibodovým náskokem na čele přezimují hráči pražské Slavie. Ti si v posledním podzimním zápase jednoznačně poradili dle aktuální formy s asi nejtěžším soupeřem, Českými Budějovicemi. Dvěma góly se o to zasloužil Škoda, po jedné přidali Coufal a Masopust. Na druhé straně pouze snižoval Ekpai.

Sešívaní do zápasu vlétli jako uragán a už v úvodní pětiminutovce zahrozil Souček. Na vedoucí gól nemuseli dlouho čekat. Ve třinácté minutě Traoré posunul míč do strany na Masopusta, jehož centr našel hlavu Milana Škoda. Ten to provedl nejlépe, jak mohl, a obloučkem přes Drobného rozvlnil síť.

Pět minut poté už bylo vedení dvojnásobné. Slávisté dlouho obehrávali soupeřovo vápno, až Masopust zády k brance přiťuknul míč Vladimíru Coufalovi. Atypický střelec na nic nečekal a z první i díky teči bránícího hráče překonal gólmana. S Dynamem mohlo být ještě hůře, Provod ale ve skluzu netrefil míč ideálně.

Dvakrát asistující Lukáš Masopust se po necelé půlhodině dočkal zasloužené odměny. Na hranici ofsajdu si počkal na Škodovu přihrávku a tváří v tvář Drobnému s notnou dávkou štěstí uspěl, míč totiž procedil brankáři mezi nohama. Ihned na to nebyl daleko gólu ani Traoré, tentokráte si však budějovický gólman připsal dobrý zákrok.

Domácí poté předvedli pohlednou kombinaci, na jejímž konci zakončoval Souček do připraveného Drobného. Ten pokryl i skákavou střelu Škody, poté spolu s Havlem zachránili velmi nebezpečnou situaci na malém vápně, když Škodovu ránu Havel přizvedl a Drobný ji konečky prstů odklidil pryč.

Z ojedinělé akce po přestávce Dynamo snížilo. Centr z levé strany po několika odrazech propadl na zadní tyč k Ubongu Ekpaiovi, jenž ranou na bližší tyč překonal Koláře obdobně, jako se to povedlo ve středu povedlo dortmundskému Brandtovi. Na druhé straně naopak neuspěl Coufal, jenž Škodovu pobídku nedokázal do poloprázdné brány uklidit.

Druhým gólem v utkání vrátil Slavii třígólové vedení Milan Škoda. Traoré z levého křídla poslal podařený centr do Škodova běhu a ten si již s nastalou situací poradil. Hlavou Drobného nechytatelně pokořil. Ve zbytku utkání slávisté soupeře do ničeho nepustili, neuspěl však ani Takács. Přesto bez problémů udrželi vedení a podzim tak zakončili ve velkém stylu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:1

15.12.2019 14:30

Góly: 11. Luděk Pernica - 24. Jan Shejbal

Plzeň potvrdila pokles formy, který ji potkal v závěru podzimu, a v posledním kole před zimní pauzou pouze remizovala s Teplicemi. Domácí tak opět dovolili konkurenci, aby se na druhé Zápdočechy dotáhla, naopak hosté si po nečekaném zisku upevnili jedenácté místo. Kouč Viktorie Pavel Vrba po zápase naznačil, že jeho dva a půl roku trvající anabáze ve Štruncových sadech se nachýlila ke svému konci.

Západočeši se museli obejít bez svého dost možná nejlepšího hráče podzimu, a sice záložníka Kalvacha. Díky jeho absenci se do sestavy po delší době vrátil Procházka. Vrba dal také šanci stoperu Pernicovi na úkor Hejdy. Také lodivod sklářů Hejkal se odhodlal ke dvě změnám v základní jedenáctce svého týmu, když místo Hyčky nastoupil na levém kraji hřiště Paradin a post absentujícího Žitného ve středu pole obsadil Trubač.

Skóre se ve Štruncových sadech poprvé měnilo v jedenácté minutě. Čermák rozehrál standardní situaci do pokutového území, kde jeden z nových mužů v dresu Viktorie Pernica umístil míč mezi nohy brankáře Teplic Grigara. Za třináct minut však bylo vyrovnáno. Odražený balón napálil Shejbal z více než dvaceti metrů od brány naprosto přesně k tyči a gólman Plzně hruška se za povedeným volejem stopera hostů pouze ohlédl.

Záhy po Shejbalově zásahu zkoušel štěstí také Jakub Mareš, avšak přestřelil břevno. Na druhé straně pálil po půlhodině hry taktéž nepřesně Řezník. Ve 41. minutě mohl vedení domácím vrátit Kovařík, po přihrávce od Hořavy však nepřelstil Grigara.

Deset minut po změně stran zahrozil teplický Trubač, jenž neohroženě prošel přes několik protihráčů a výsledná střela jen těsně minula tyč. O pět minut později odpověděla Plzeň, jenže Kopic ve výborné pozici netrefil Hlouškův centr. Dvě minuty poté měl ještě větší příležitost Čermák, avšak po přihrávce od Krmenčíka nezamířil mezi tři tyče. Nepřesný byla i následná rána od Kovaříka.

Spalování šancí Viktorie pokračovalo i v 69. minutě, kdy po pasu Hlouška selhal v koncovce Krmenčík. Dvě minuty poté se však ukázal hostující Řezníček, s jehož tvrdým projektilem měl Hruška poměrně velké starosti. Když už v 84. minutě dostal Chorý míč za Grigarova záda, jeho gól kvůli ofsajdu neplatil. A když brankář sklářů vychytal v nastavení i nepříjemný pokus Beauguela, rozešly se oba celky smírně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:0

14.12.2019 17:00

Góly: -

Sobotní šlágr kola mezi Baníkem Ostrava a Spartou příliš atraktivní podívanou nepřinesl. Utkání nepřineslo ani vítěze, ani vstřelenou branku. Letenští si tak nechali opět odskočit třetí místo, Baník pro změnu vypadl z elitní šestky.

Václav Jílek udělal v základní sestavě dvě změny. Indisponovaného Haška nahradil v sestavě Trávník, namísto Krejčího se do zálohy posunul Frýdek a na beku nastoupil Hanousek. Na druhé straně byla i přes změnu rozestavení jediná změna, po škatulatech v záložní řadě vypadl Granečný a nastoupil třetí stoper Procházka.

Úvod utkání vyšel mnohem lépe sparťanům. Dělovka Kangy dala Laštůvkovi pořádně zabrat, nedlouho poté Fillo málem rozvlnil síť vlastní brány. Po Plavšicóvě pasu pálil nadějně Frýdek, ten ihned poté protáhl Laštůvku znovu. Frýdek byl i nadále aktivní, jeho ráně chybělo jen pár centimetrů.

Konečně se do šancí dostali i Slezané. Fillova hlavička by nejspíš zapadla do brány, jenže ji na poslední chvíli zastavil Tetteh. Po Hanouskově chybě musel zase situaci zachraňovat Heča. Přesto mohli mít poslední slovo hosté, Hložek po povedené akci spálil obrovskou šanci, Tetteh se zase nechal vychytat brankářem.

Druhý poločas byl mnohem spíš bojem než fotbalem. Po hodině hry rozvlnil síť Tetteh, jenže využil zcela zřetelného ofsajdového postavení. Kuzmanović nedlouho poté hledal Diopa, jemuž k zakončení chyběl kousíček. Další z ojedinělých šancí měl na kopačce Hložek, toho však zablokoval Procházka.

A jelikož v závěru svou příležitost neproměnil ani Kozák, odcházelo více než třináct tisíc diváci ze stadionu bez toho, aby viděli jediný gól.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - MFK Karviná 3:0

14.12.2019 14:30

Góly: 48. Roman Potočný, 70. Kamso Mara, 86. Radim Breite

Ačkoliv více ze hry měli hráči Liberce zejména v první půli, skórovali až v té druhé, podstatně vyrovnanější. Karvinou třemi góly pokořili Potočný, Mara a Breite a ta tak na severu Čech opět nedokázala zvítězit.

V deváté minutě se mohli domácí dostat do vedení zásluhou Hybše, ten ale Băluţovy pobídky nevyužil a pálil jen do brankáře. Rumunský středopolař se nadále vezl na kreativní vlně, zanedlouho našel Musu, jenž ještě míč předal Potočnému a ten pálil mimo. Ve zbytku první půle Slovan tlačil a střílel, gól z toho ale nebyl.

Nedlouho po návratu ze šaten už se dočkal. Malinského centr našel Musu, proti němuž však zakročil Hrdlička. Míč se však odrazil jen k Romanu Potočnému, jehož dorážka již byla přesná. Po necelé hodině hry mohl srovnat Ba Loua, hlavičkoval však jen do Knoblocha. Na druhé straně byl Musa až příliš blízko brankář a ani nadvakrát jej nedokázal pokořit.

Po sedmdesáti minutách přišla hrubá chyba. Podle dostupných záběrů těžko soudit, zda přišla ze strany sudích nebo obránců, vedla ale ke gólu. Při standardce Severočechů Slezané chtěli vystoupit, jenže praporek pomezního zůstal dole. Míč se tak dostal k Chalušovi, který jej naservíroval Kamsovi Marovi a jemu již nedělalo obtíže dopravit míč do odkryté sítě.

Následovala ještě jedna hrubka karvinské obrany. Ta nechala Radima Breiteho proniknout jí jako nůž máslem a liberecký záložník si už tváří v tvář gólmanovi poradil. Karviná tak opět nedokázala zvítězit a je až na předposledním místě tabulky, Liberec si pojistil elitní desítku.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 1:1

14.12.2019 14:30

Góly: 55. Šimon Falta - 30. Milan Havel

Podruhé v řadě vstupovali hráči Sigmy do utkání jako favorit, podruhé to skončilo remízou 1:1. Po plichtě na půdě Karviné následovala i ta domácí proti "Klokanům". Ti se dostali do vedení zásluhou Havla, po přestávce srovnal Falta.

Bohemians vlétli do zápasu jako uragán a už během první desetiminutovky mohli dvakrát skórovat. Havel si umně poradil s několika protihráči, zakončil však přímo do Mandouse. Z následného rohového kopu doplachtil míč na Jindřiškovu hlavu, balón se od ní ale snesl mimo.

Zahrozili i Hanáci, jenže Plškova pumelice zpoza vápna rovněž nenašla cíl. Když už mezi tři tyče směřoval González, vychytal ho bravurně Le Giang. Ten si počkal i na další ránu Plška. Podle pravidla "nedáš, dostaneš", udeřili "Klokani". Nečas sklepl na Vacka, jenž hlavičkoval do tyče. Od ní se míč odrazil k Milanu Havlovi, jenž mezi nohami gólmana procpal míč do sítě.

Ihned mohl navýšit Hůlka, od jeho hlavy ale míč mířil vedle. Sladkého zase vychytal skvělý Le Giang. Tomu se podařilo zneškodnit i Faltův obstřel z dvaceti metrů, o něco později však předvedl obrovský kiks. Při odkopu namazal přímo právě Šimonu Faltovi, od nějž se míč odrazil do brány.

Otočit mohl bleskově González, nejprve však napálil břevno a poté gólmana. Konstrukci trefil i Vepřek, tentokráte boční tyč. V závěru utkání namísto tlaku Bohemky přišli další příležitosti Olomouce, tu největší měl Hála, proti němuž měl Le Giang plné rukavice práce.

V tabulce se tak zelenobílí o další kousek vzdálili sestupovému pásmu, Sigma zase nadále drží umístění ve druhé skupině tabulky.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - SFC Opava 2:0

14.12.2019 14:30

Góly: 53. Adnan Džafić, 63. Antonín Fantiš

Zlín opět prokázal, že pod vedením kouče Jana Kameníka těží zejména z výsledků na domácí Letné. Ševci totiž doma vyzráli i na Opavu a před zimní pauzou se opět vzdálili sestupovým vodám. V těch naopak zůstávají Slezané, avšak díky zaváhání Karviné i Příbrami se nepropadli ze čtrnáctého místa.

V sestavě domácích došlo ke dvěma změnám, když záložní řadu místo Bartošáka vyztužil Folprecht a Wágnera v útoku nahradil Čanturišvili. Hostům kvůli kartám chyběl stoper Svozil, šanci tak místo něj dostal Helebrand. Do základní jedenáctky se dostali také mladík Rychlý a záložník Jursa.

Úvodní minuty mnoho vzrušení nepřinesly. Až v devatenácté minutě zahrávala Opava zajímavou standardní situaci, jenže Jursa přestřelil břevno. Ještě hůř si z podobné situace vedl o tři minuty později domácí Hnaníček. Další šance přišla až ve 37. minutě, stála však za to, protože Dedič se ocitl v zajímavé pozici, ovšem centr z levé strany neumístil hlavou mezi tři tyče. Zlín odpověděl hned za minutu, kdy Jiráček předložil míč Čanturišvilimu, tomu se ale kulatý nesmysl zamotal mezi nohama.

Vstup do druhé půle vyšel mnohem lépe domácím ševcům. V 52. minutě ještě brankář SFC Fendrich zasáhl proti Poznarovi, jenž hlavičkoval po centru od Folprechta, o minutu později již ale Matejov poslal krásnou přihrávku před bránu, kterou nepohrdl Fantiš - 1:0. Vyrovnání měl na noze za další tři minuty Dedič, avšak po souhře Žídka s Mondekem vychytal útočníka Opavy gólman Rakovan. A tak po hodině hry skóroval Zlín podruhé. Jiráček šikovně pronikl do šestnáctky, kde našel Folprechta, ten ještě trefil blokujícího Žídka, ovšem Fantiš neměl z dorážky problém s uklizením balónu do sítě.

Třetí branku ševců mohl v 71. minutě přidat střídající Džafić, jehož hlavu našel agilní Jiráček, ale Fendrich byl připraven. Hned za minutu si strážce hostující svatyně připsal ještě lepší zákrok, když vychytal Poznara, který se po přihrávce Fantiše šikovně obtočil do tutovky, jenže poté selhal a pouze vyprášil Fendrichovy rukavice. Domácí však neproměněné šance nemuseli nakonec tolik mrzet, neboť i tak si vítězství pohlídali.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 1:4

14.12.2019 14:30

Góly: 60. Adam Petrák - 2. Lukáš Sadílek, 7. Jan Juroška, 16. Marek Havlík (pen.), 56. Tomáš Zajíc

Slovácko předvedlo v Příbrami ukázkový "Blitzkrieg" a po skvělém vstupu do ligového klání drtivě zvítězilo. Moravané tak  přehledem potvrdili výhru nad Plzní a znovu se dotáhli k celkům bojujícím o pohárové příčky. Domácí zakončili podzim hrůzostrašnou sérií třinácti utkání bez výhry a spolu s Karvinou zaslouženě přezimují na posledním místě v tabulce.

Místo vykartovaného Šimka se do středu domácí obrany postavil Nový, vedle něj pak operoval levý bek Cmiljanović, který uvolnil místo v záloze pro Zemana. Hostům kvůli trestu za žluté karty chyběli hned dva hráči, konkrétně Divíšek a Petržela. Místo prvně jmenovaného se na kraji obrany objevil Juroška, v záloze pak došlo k většímu průvanu, neboť šanci dostali Kalabiška, Sadílek i Helebrand.

A právě jedna z nových tváří v základní jedenáctce Slovácka otevřela již po dvou minutách hry střelecký účet zápasu. Zmíněným šťastlivcem byl Sadílek, který vzal míč poté, co Zajíc ztlumil pas od Hofmanna, a střelou po zemi překonal gólmana Příbrami Kočího. Za dalších pět minut propadl centr Reinberka k Juroškovi, který pohotovým volejem zvýšil vedení Moravanů na 2:0. Skvělý vstup hostů do duelu potvrdil v šestnácté minutě Havlík, jenž po faulu Kodra na Hofmanna bezpečně proměnil nařízenou penaltu - 0:3.

Kouč Středočechů Nádvorník zareagoval na katastrofický vývoj utkání dvěma střídáními, ani ty ale nezměnila obrázek hry. Až osm minut po změně stran oslovil Škoda Voltra, toho však zblízka vychytal brankář Slovácka Trmal. Navíc hned za dvě minuty přidali Moravané čtvrtý gól. Zcela volný Kalabiška vrátil sražený Hofmannův centr do ohně, kde se do balónu přesně položil Zajíc. V 59. minutě se ovšem domácí přece jen dočkali přesného zásahu. Míč se po standardní situaci od Rezka odrazil k Petrákovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

Krátce po Petrákovi překonal Trmala také Škoda, jenže jeho zásah kvůli ofsajdu neplatil. V 72. minutě chtěl svůj druhý gól v zápase přidat také Zajíc, na Kočího si však tentokrát nepřišel. Příbram se ve druhém poločase herně zvedla, což potvrdil střídající Stuparević, jenž šest minut po Zajícově šanci těsně minul horní roh Trmalovy svatyně. Na dramatickou zápletku se už ale Středočeši nezmohli.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec 2:3

13.12.2019 18:00

Góly: 20. Pavel Bucha, 71. Muris Mešanović - 9. Martin Doležal, 17. Martin Doležal, 37. Vladimir Jovović

Až v posledním kole před zimní přestávkou přišla Mladá Boleslav o třetí místo po podzimní části sezóny. Na "bronzovou" pozici se místo Středočechů minimálně na den dostal Jablonec, který byl ve vzájemném souboji úspěšnější. Severočeši v atraktivním utkání, jež se mimořádně vyvedlo zejména Martinu Doležalovi a Vladimirovi Jovovićovi, uspěli po výhře 3:2.

Boleslav už poněkolikáté doplatila na mizerný vstup a již po sedmnáctí minutách hry ztrácela na soupeře dvě branky. Navíc po snížení Buchy se hostům znovu povedlo odskočit. Na rozdíl jednoho gólu se domácí dostali ve druhé půli, na víc už se ale nezmohli.

Kvůli vyloučení v minulém kole scházel domácím útočník Komličenko, jehož zastoupil Mešanović. Na hrotu se objevil také Ladra, obranu zase místo Túlia vyztužil Křapka a mezi třemi tyčemi se místo Stejskala objevil brankář Šeda. Trenér hostů Rada musel na poslední chvíli řešit absenci záložníka Sýkory a útočníka Chramosty, díky čemuž dostali šanci Pilík s Pleštilem.

A byl to právě Pleštil, kdo ve třetí minutě poslal jako první navštívenku směrem k Šedovi, avšak těsně minul pravý roh brány. Sedm minut poté už šel Jablonec do vedení. Jovović po chybě v rozehrávce Boleslavi vyslal do úniku Doležala, jenž si zkušeně odstavil vracejícího Hubínka a následně přelstil i bezmocného Šedu. Svůj podíl na inkasované brance mohl Hubínek odčinit o čtyři minuty později, ale Ladra jeho pobídku nevyužil a technickým pokusem těsně minul tyč.

Další osudovou chybu vyrobili domácí v sedmnácté minutě. Zaváhání opět využilo duo Jovović - Doležal a druhý jmenovaný tentokrát povedenou ránou k tyči zvýšil vedení Severočechů na rozdíl dvou branek. Dojem z nepovedeného vstupu Boleslavi do duelu však alespoň částečně napravil za další tři minuty Bucha, jenž si po přiťuknutí od Mešanoviće přehodil balón na levou nohou, kterou se trefil mimo dosah gólmana Jablonce Hrubého - 1:2.

Vyrovnat chtěl ve 34. minutě Matějovský, jehož tvrdou střelu zpoza pokutového území vyrazil Hrubý jen před sebe, avšak dorážka Mešanoviće přišla již ze signalizovaného ofsajdu. A tak tři minuty nato zase udeřili hosté a můžete třikrát hádat, kde se o třetí gól v síti Středočechů postaral. Odpověď není tak těžká. Krobův rohový kop prodloužil Doležal před bránu, kde osamocený Jovović uklidil míč do sítě. Doležal s Jovovićem si tak tentokrát prohodili role, ani jednomu to však určitě nevadilo.

Už 1:4 to mohlo být deset minut po změně stran, ale Jugasovo zakončení po rohovém kopu od Kroba bravurně vytěsnil Šeda. Také další šance patřila Severočechům a Šeda musel opět zasahovat, když v 63. minutě vyrazil zajímavý volej Jovoviće. Snaha domácích o zdramatizování duelu dlouho vycházela vniveč, což v 70. minutě dokumentoval dost nepovedeným pokusem z dálky Mešanović. Hned za minutu ale dostal bosenský útočník druhou šanci, když k němu po chybě Jugase propadl centr od Buchy, který zblízka uklidil za záda Hrubého. Rázem bylo o zápletku postaráno.

Sedm minut po svém prvním zásahu mohl Mešanović skórovat podruhé, ale v těžké pozici přestřelil břevno. Hráči Boleslavi ještě předtím vyžadovali penaltu po kontaktu Buchy s Krobem, sudí Julínek však jejich prosby nevyslyšel. V samotném závěru si domácí vypracovali tlak, avšak remízu už nevybojovali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20173045:454
2.Viktoria Plzeň20115435:1938
3.FK Jablonec20105535:2735
4.Sparta Praha2096539:2633
5.FK Mladá Boleslav20102839:3232
6.1. FC Slovácko2095628:2632
7.Baník Ostrava2094730:2331
8.Dynamo České Budějovice2093833:3330
9.Slovan Liberec2083933:3027
10.Sigma Olomouc20510525:2525
11.FK Teplice2058718:2923
12.Fastav Zlín20631116:3021
13.Bohemians Praha 190520551020:3220
14.SFC Opava2035129:3114
15.MFK Karviná20271113:3013
16.1. FK Příbram20341315:3613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Přidat komentář
Kostomlat

Kalous na Mešanovice : ,,Murisi, hezké Vánoce. " Není ale Mešanovic náhodou muslim?

Reagovat
doshcz

i tak mu může popřát hezký vánoce ne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSeRw!n

jako provokaci urcite

Reagovat
Puskas

Ještě mu mohl říct, že nadílku už dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl mu na oplátku uříznout hlavu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Uwe háže buly

Už se to většinou nebere jako náboženský svátek.

Reagovat
PavlíčeQ

Po 8 letech konečně ligová výhra v Boleslavi

V 6 bodů z venkovního dvojutkání Opava - Boleslav jsem fakt nevěřil.

A co víc, jablonecký bůh má po podzimní části 12 soutěžních gólů a je pouhý 4 góly od vyrovnání nejlepší sezóny

Reagovat
mistr129

Zatímco loni se o něm dost mluvilo, tak letos tam vyšplhal dost nenápadně. Myslel jsem před tímhle kolem, že je tak na šesti

Reagovat
PavlíčeQ

On ty góly začal sázet trochu víc spíš až v druhý části podzimu, nicméně nám začíná s rostoucím věkem zrát Herně dobrý a v koncovce už si taky konečně začíná počínat docela zkušeně. Pokud ho přes zimu udržíme, tak na jaře bych mu věřil na metu 20 gólů

Reagovat
mistr129

Tak snad korunku střelce udrží, když ne nikdo ze Slavie

Reagovat
ondrasch77

Podobně jako Lafi, když přišel do FKJ, tak byl jen průměr..., kolem 28. roku se srovnal a byl z něj gólostroj...

Doufám, že na 100 dosáhnejak Doli, tak i Chram

Reagovat
PavlíčeQ

Tuhle debatu jsme tu už vedli na jaře, mám dojem. Pokud bude Doli pokračovat v nastoleným trendu, tak klubu ligových kanonýrů se určitě dočká

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Záleží, jak dlouho vydrží, ale zrovna u něj mám dojem, že je schopný dávat góly ještě tak dlouho jako třeba Lafata. A upřímně bych mu to přál, takový prototyp ligového šutéra.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kiwi-21

Lafata byl vždycky golovej už Č.B naznačil že jak bude v týmu kde bude mít servis góly dávat bude už tehdy měl skvělý výběr místa

Reagovat
ondrasch77

Já netvrdím, že nebyl gólovej, ale byl to kromě jedné sezóny prostě průměr...

Až po návratu z Austrie do Jablonce se z něj stal skutečně střelec.

https://www.fortunaliga.cz/hrac/954-david-lafata

Reagovat
doshcz

co nehraje Matoušek tak se rozstřílel víc no

Reagovat
ondrasch77

Gratulace k sestavě, před kterou jsem tě káral

Reagovat
PavlíčeQ

Díky

Reagovat
Coutinho10

to je celkem slušný KO pro Kanga

Reagovat
PavlíčeQ

No snad se mi to podaří udržet. Bych se zbláznil, kdyby to Kang nějakým způsobem otočil a já připsal 8. porážku v řadě

Reagovat
Coutinho10

tak možný je všechno, ale to by hrozit nemělo a navíc ještě nemáš vyplácaný všechny hráče a pár nadějných tam ještě máš, takže i ty budeš mít víc bodů....to mě čeká těžká práce, kdy KingMasterovi vyšel výběr 2 hráčů v dnešním zápase....mě až tolik ne

Reagovat
PavlíčeQ

No já budu rozhodně přát tobě, protože KingMaster je můj přímý konkurent v boji o záchranu

Reagovat
Coutinho10

díky , ale bude to hodně těžký

Reagovat
ondrasch77

Kang to taky nemá blbě poskládaný.... , ale věřím tvé volbě

Reagovat
Kang & Kodos

Kundy

Reagovat
Kostomlat

Spokojenej Rada - k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Serou mě tam ti lidi, co nezvedli karton.. Jinak dokonalé.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kepy_FCB

jebat ligu v půli prosince

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
mayday

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
8lampard8

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, horazjm sorry, myslel jsem, že fakt něco měli.

Reagovat
meno

Ať už to dopadne s Vrbou a Plzní jakkoliv, přál bych jim dobrého mladého trenéra s vizí. V současné chvíli jsou v lize 4 týmy, které mají zázemí pro pravidelnou šau v pohárech - Slavia, Sparta, Plzeň a Baník. Dál máme 3 týmy, které mají možnosti, aby jednou za pár let vystřelily - Slovan, Jablonec a Bolka.

Průser jsou lidi. Ve Slávii všechno cajk do doby, než se na nás vysere Číňan. Ve Spartě to od nástopu Křetínského jde od 10 k 5. Plzeň doplácí na neochotu reagovat na trh a na trenéra, kterýmu je ten tým u zádele. Baník má dinosaura Páníka. Slovan škrta Kárla, Jablonec vypadá docela v pohodě, ale kdo ví, jak to dopadne s Peltičem. A Bolka... té vůbec nerozumím.

Reagovat
meno

Pointa je, že letos máme nejhorší pohárovou sezonu za dlouhou dobu a jestli máme být konkurence schopní na evropském bojišti, představitelé našich klubů musejí reagovat. S tím jde ruku v ruce i větší peníz za práva. Kompetentní kontrola nad sudími a PR celého fotbalu.

Reagovat
stas87

Nechces toho nejako vela?

Reagovat
meno

Chci, aby s českým fotbalem nevyjebával Berbr. Chci, aby práva byla alespoň na úrovni Rumunska. A chci nějakou reflexi majitelů klubů. To není moc.

Z Tvrdíkova twitteru:

Prijem za prodej permanentnich vstupenek, vstupenek, VIP vstupenek a hospitality v roce 2019 je neuveritelnych 285 mil Kc (vcetne dph). Je to 24x vice nez je prijem z marketingovych a televiznich prav od LFA. Tipl bych si, ze tento pomer je evropsky rekord. Velmi smutny pribeh.

Reagovat
stas87

Rumunsko ma raz tolko obyvatelov, je to futbalova krajina a ked hra repre, tak Nacional Arenu vypredaju v klude. To sa podla mna o vas povedat neda. Berbra nikto neodstavi, nie je k tomu vola a celkovo v tom vasom futbale si hra kazdy na vlastnom piesocku a ma strach, ze ak by do niecoho ci niekoho rypol, tak sa mu to obratom vrati. Zmena pride mozno len vtedy, ked to do ruk zoberu ludia, co nemaju tien pochybnosti na sebe alebo ti, ktori maju v spolocnosti respekt a ich slovo ma nejaku vahu. Myslis ze niekto taky u vas je? Nikto taky nie je, pretoze sa nechce do tej spiny namocit aby ho potom vlacali v novinach alebo TV. Tak smutne to u vas je a o nas radsej ani nehovorit. Preto mozes bt rad za to, ze mate v sucasnosti aspon jeden konkurencie schopny tim v europe.

Reagovat
ondrasch77

docela výstižné...

Reagovat
meno

Čistí lidé by do toho i šli, ale co si budeme, je tady hafo špinavců, co se melouchu nepustí...

Reagovat
Salfovic

Až na to, že v rumunském fotbale je ještě větší bordel než u nás.

Reagovat
stas87

Chytremu napovez, blbeho kopni...Môžeš mi ukázať, kde porovnávam situáciu v Rumunsku v ligovom futbale s Českom? Či len nechápeš písaný text?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý komentář na takového lofase jako stas69

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kiwi-21

Jako sorry ale Baník v kategorii top 4 před Jabloncem a M.B kromě fans nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

To zázemí, i finanční se v Baníku hodně zlepšuje a právě i ti fanoušci ti dělají nadstavbu, tlak na hráče, to by museli mít v Jablonci a Boleslavi snad větší platy než ve Slavii a Spartě, aby ty hráče udrželi. To je prostě realita.

Reagovat
meno

Reagovat
meno

Baník je přesně to mezipatro mezi Slavií, Spartou a Plzní a Jabloncem, Bolkou a Libercem. A jestli se někam vychyluje tak spíš mezi ty lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

+ černý kůň v podobě Teplic, která mají rovněž vynikající zázemí a i fandové jdou nahoru

Reagovat
andrew96

Antoán Nakonec ucházející konec podzimu, až na první zápas proti Bolce Kameník doma neprohrává (10 bodů na Letné z posledních 12 možných), hrál to především odzadu, což bylo po Csaplárově chaosu důležité, byť mu to kazí kolaps v Liberci. Nicméně teď v zimě může tým zase posunout a na jaře snad zabojovat o desítku. Věřím mu.

A Slovácko do Evropy!

Reagovat
sosna

Jako snaha je evidentní, hráči jezdí po prdeli, ale směrem dopředu je to slabota. Ten vyrovnávací gól to přesně ilustruje. Ať už jim Radoslav ordinuje cokoliv, tak to prostě nefunguje. Snad se aspoň do února dají všichni hroťáci do cajku.

Reagovat
poz3n

Proč má Hložek na dresu zlatou namísto bílé? Díky

Reagovat
ondrasch77

Král asistencí... (za poslední měsíc)

Reagovat
poz3n

aha, tak to mě nějak minulo, díky

Reagovat
Salfovic

Já si toho taky všiml až u Hložka. A král střelců za poslední měsíc je taky nějak zvýrazněn ?

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Jenom král asistencí.

Reagovat
Salfovic

Logika S tím snad musel přijít Paska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

přestupuje do AS Řím

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník je neskutečně na hovno. Všechny míče pošle do prdele, jeho přínos je vlastně úplně nulový. Ještě že je tenhle tragický podzim už za námi.

Reagovat
JeséRodriguez

ale zase když hrál pravidelně s Haškem a Kangou, tak se zdálo, že se do toho začíná dostávat. Jenže pak ho zase přestal stavět...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že hraje bez radosti, takový lehce nasraný pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, proč se vymlouvat na trávník, Sparta hraje dlouhodobě tužku a navíc má peníze se stadionem a zázemí něco udělat, viz Křetínký.

Reagovat
Mates_Matesović

Díky za zkaženou sobotu, zmrdi.

Reagovat
meno

To si maj říkat Chachaři vole

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Chvilkaři

Reagovat
ondrasch77

A ty jsi čekal, že tam vyhrajete?

Reagovat
Mates_Matesović

Spíš ne, ale tohle bylo totální dno. Však jsme si ani pořádně nenahráli.

Reagovat
ondrasch77

Zápas jsem neviděl, ale podle statistik šlo utkání spíš vám než Baníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to slepý proti krátkozrakému jednookému. Sparta měla velkou šanci kdy si Hložek zaseknul a nechal projet obránce, ale z blízky ho vychytal Lašty. Jednu naši hlavičku vykopnul z čáry jeden z černochů (ale na Kanga, ten moc nebránil). Pak měla Sparta pár střel po odražených míčích, které letěly vysoko nad bránu. My už jen jeden náznak nástřelu Kuzmy na Diopa, Diop bohužel nedosáhnul. A zbytek zápasu hodně simulací Frýdka, Kangy a Tetteha, kdy jen Frýdek vypadal, že dvakrát přežil svou smrt. Hodnocení obou trenérů je absolutně mimo, zápas neviděl kvalitu ani z daleka, stejně jako Baník nediktoval tempo hry.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tři týmy, který půjdou do baráže/sestoupí už asi máme. Opavy by byla škoda, doufám, že se zachrání.

Reagovat
ratusek

vy s tou karvinou fakt budete hrát znova

Reagovat
smazaný uživatel

Do třetice všeho dobrého

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Tam už je to asi hotové.

Reagovat
Kang & Kodos

To je stejně šílený, že tým s produktivitou ani ne půl gólu na zápas za sebou nechá ještě dva další zoufalce

Reagovat
Kepy_FCB

Čekal jsem prohru takže za bod jsem rád a fotbal jsem čekal ještě horší

Reagovat
Liquid

ještě horší to snad nešlo, vždyť jste si na půli Sparty nedali více než 2 povedené nahrávky, a ochozenstvo slabé, dřív Baníkovci zápas se Spartou vyprodávali

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta už tolik netáhne, datum, dlouhej rok kvuli pojebane nadstavbe,mizernej fotbal

Reagovat
HorajzmAmmann

dát kvůli pomrdané nastavbě ligu na 14.12. je totiž geniální nápad.

Reagovat
Liquid

s tím termínem s váma budu souhlasit, na souboj o 3.místo v Bolce včera krásných 1200 diváků....

Reagovat
HorajzmAmmann

já se ani nedivím proč bylo v Liberci 600 lidí. Fouká tady jak kráva, pocitově snad -5. Se nedivím, že se těm lidem nechce...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

nechce se mi věřit že dnes bylo o 600 diváků víc než na SFC

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Reálně to tak skutečně vypadalo. Od kotle po tak B7,B8 to bylo hodně zaplněné.

Reagovat
frankiefcb

Podle mě bylo podobné jak na Opavě, tak to asi sedí.

Reagovat
lichna.

V čem je horší hrát v cca 5 stupních 14.12 než na konci února v -5?

Reagovat
Salfovic

Pro jistotu se bude hrát v obou těchto termínech.

Reagovat
HorajzmAmmann

2016/2017 se hrálo do 23.11 a začalo hrát až 4.3.

srovnej si ten rozdíl. Navíc ten konec ligy, kdy se rozhoduje už nikoho nebaví, hrát 4x za sezonu třeba se Spartou už prostě není atraktivní...

Reagovat
Liquid

souhlasím také, nadstavbu zrušit, zase tam čekám slabé návštěvy, tím spíš když o titulu je dávno rozhodnuto

Reagovat
lichna.

Rozdíl to je, ale kosa byla i v březnu. Mi osobně to dneska vůbec nevadilo, ty dlouhé pauzy mě mrdaly..

Reagovat
smazaný uživatel

Abys měl co řešit na pc.

Zeptej se v kotli Baníku a vyjezdaku, jaký mají názor na současný model ligy...

Horajzm má pravdu, začít v březnu adekvátní, tady nejde o zimu, tady jde o tu pauzu, aby si taky všichni odpocinuli, nabrali sílu atd.

Dyt za 3 týdny už zas začíná příprava.

Reagovat
HorajzmAmmann

ne že by mi nějak vadila zima, ale mnohem radši zajdu s klukama v teple na fotbal, dám si pivo (no dobře, frisco - pivo nepiju ) a pak jedu v teple domů a nemusím mrznout 8 hodin ve vlaku nebo autě. 2x za sezonu to přežiješ, ale jak to je 8 zápasů tak se na to období ani netěšíš... lidi by se měli na fotbal těšit a lákat je na stadion - tohle je přesný opak

Reagovat
lichna.

Hele souhlas. Jenže ono i v tom starém módu se třeba sice končilo na konci listopadu ale kvůli eura se pak muselo začínát druhý nebo třetí týden v únoru. A to bývá často mnohem větší kosa než v prosinci. Já bych teda byl pro aby se hrálo takhle do prosince a pak se začínalo až v březnu. I když zase dva a půl měsíce pauza je šílené dlouhá..

Jinak samozřejmě taky mám radši zápasy kdy je teplo. Nicméně teď na podzim jsem nejvíc mrznul na poháru se Slavií. Rozhodně ne včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Frisco pijou ženy a buzny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

a já

Reagovat
dave30

Jasně, ale naši hráči jsou potom v zahraničí (pokud se tam někdo dostane) v šoku. PL bez pauzy, SA a LL 2 týdny, BL 4 týdny. Na druhou stranu těch 10 zápasů (které zbývají do konce základní části) zvládnou např. v Champu od 23.11. do 2.1. (v PL za stejných 6 týdnů o 1 méně). Takže času je dost, ale v Evropě (v té kvalitní) si na to moc nehrají.

Reagovat
ratusek

no co. 7 nebo 8 místo nic moc, 4 body od třetího místa, 9 enbo 6 od 11.místa. jsme bohužel průměrný tým středu tabulky. snad se to po odchodu Páníka změní

Reagovat
Liquid

tragický zápas, zbytečný 2 hodiny, Baník 1 střela doma proti venku tragický Spartě a Páník mele o vynikající kvalitě Sparty směrem dozadu, alibista , aspoň že se Baníku rozpadl tým na zápas na Slovácku a nyní ani nepřezimuje ve skupině o titul, dnes jsme názorně viděli, proč je dobře, že nás Baník nebude reprezentovat v pohárech

Reagovat
Rolf

Ty máš z té Sparty veliký mindrák.Až budou Plzni a Slavii ti grázlové v černém pískat

podobně jako lump Zelinka,tak budou obě mužstva úplně v pr...i.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo jo, je mnohem lepší, že je tam každý rok Mladá Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Která toho letos nahrála víc, než další 3 týmy

Reagovat
HorajzmAmmann

dostat Ordabasy nebo Trabzonspor je úplně to stejný

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Plzeň zítra doma za 3 body a 7 bodů na Spartu by ztratit neměli

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne je to za nama... aspon, ze si Bary konecne zahral

Reagovat
HorajzmAmmann

Poslední 2 zápasy Baníku doma zamrdané 4 hodiny času a ještě u toho promrzneš.

Já věděl, proč na ty zápasy od Plzně seru, kvůli tomu bych do Ostravy a zpátky do Liberce jet fakt nechtěl. Radši v dubnu do Zlína nebo Olomouce

Jebat nastavbu, jebat fotbal v tuhle dobu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Sparta o dva body méně než před rokem

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu jen dvě připomínky: Štetina, Radakovič. Ještě teď se mi chlupy ježí hrůzou, když si na to vzpomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Baník totálně k smíchu, my jenom o trochu míň. Proti takhle hrajícímu soupeři musí bejt tři body. Tak aspoň, že těch 5 bodů na Plzeň nebudeme ztrácet přes zimu, to už by jeden začal bejt optimista

Reagovat
ratusek

Sme vás měli porazit, takhle budete možná i optimističtí a Rosa nebude hledat posily

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se uzdraví Dočkal a Drchal, začnu být optimista i bez větších posil. Pak by se mi líbil Hložek na podhrotu s Drchalem v útoku, kde by mohl alternovat s Julišem (horší než Tettech či Kozák být snad nemůže). Zajímá mě osud Karlssona. Pak tam někde máme ztraceného Panáka do defenzivy. Rád bych, aby zůstal Mandjeck - jeho přehled a klid se mi moc líbí. No, vždycky se dá posílit, ale konkurence schopný tým se dá složit i z toho, co máme nyní.

Reagovat
ratusek

Nevím, jeslti Drchal ještě ubde po těch operacích hrát na vrcholové urovni. Panák je taky zdravotně out ne? reálně vás může z marodů posílit asi akorát Dočkal, a kdo ví jak na tom bude. A hráčů jako Plavšič,TBC, Kaya atd byste se měli urychleně zbavit

Reagovat
KingMaster13

Karlsson k nám, potřebujeme křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to by musel teď v zimě někam na jih, nejlépe k Arabům Od léta normálně sešívka.

Reagovat
KingMaster13

Tak nemůže bejt každej příběh stejnej, dlouho jste nám neprodali někoho přímo, chce to oprášit

Reagovat
bobis21

Ale běda když někdo z fanoušků baníku řekne že nehrajeme dobře - hned se spustí sprška urážek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Trochu unáhlený komentář o těch pěti bodech

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš mě teď sere to kvantum zbytečnejch ztrát, jsme mohli bejt s přehledem druhý

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

tvl florbalistky

Reagovat
lichna.

No, herně nic moc, ale oproti Opavě mi to aspoň nepřišlo tak chcípnuté, byly tam emoce, byly tam souboje. Nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil. Více jsem asi nečekal..

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
ratusek

krávy no, co na to říct. od Finek dostanou a zase bez medaile. nicméně i tak je ta uroven žalostná, 3 týmy, pak my a pak zbytek světa. sport o ničem, jak u mužů tak u žen

Reagovat
monty25

Přesně, ať radši rodiče dávají holky na fotbal.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
čolo

Reagovat
andrew96

Florbal není špatný sport a chtěl bych někdy vidět ty, kteří ho za každou cenu shazují, jak to uběhají a práci s hokejkou. Každopádně pro nezaujaté je hrozně neatraktivní, což je způsobeno jasným rozdělením moci i pravidly. Pokud chce florbal zvýšit svou atraktivitu, musí se výrazně proměnit tak, aby byl na pohled zajímavý (například dodáním či zpřísněním jistých pravidel) a oslovil větší základnu.

Reagovat
Hokaido

Je zajímavý, že hrát florbal mě strašně baví, ale sledovat v televizi mě nebaví vůbec.

Reagovat
Kepy_FCB

to někdo sleduje

Reagovat
C-M@ster

Ne, ale že daly Švýcarky 4 góly bez brankářky je síla...

Ty si pusť toto, je to víc pro chlapy:

https://www.facebook.com/roissya24/videos/1469397159931830/

Reagovat
Kepy_FCB

Jdou dva cikáni stanovat, jednoho sežere krokodýl a kouká mu jen hlava. Druhej říká: Dyk dělá frajera že má spacák Lacoste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
oli9

a to jsem byl na idnesu a nejaky trouba tam za stavu 6:2 se tam smal ze kde jsou ti co psali ze rozdělení finale a boje o 3. místo je jasne ..ted je za debila... ale prostě zenska psychika děs. Jinak aspon bude pokoj od tohoto detskeho sportu kteri patri maximálně na zakladku do tělocviku

Reagovat
oli9

Který

Reagovat
Salfovic

Za 93 vteřin 4 góly

Reagovat
mistr129

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Hokaido

Tvl, v životě jsem nic podobného neviděl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Bod se Spartou bude vždycky dobrý a myslím si, že je i zasloužený, víceméně. Zahráli jsme v sezóně i hůř, v roce 2019 několikrát i o dost hůř. Samozřejmě, optimální to nebylo ani zdaleka, opět válka. Snad se něco přes zimu změní...

Reagovat
bobis21

Hodnocení pozdimu: na umístění v tabulce si stěžovat nebudu, i když si nemyslím, že (předpokládám) 7. místo je pro klub s našim kádrem, rozpočtem a zázemím nějakým úspěchem, jak se někteří na EF snaží tvrdit. Fotbal je příšerný a body se získaly vlastně jen doma s týmy v záchranářských bojích. Pokud někdo chce tvrdit, že hrajeme o poháry, tak podle mě pravdu nemá - dnes to byl vlastně první bod s týmem hrajícím o poháry - to v systému s nadstavbou nemůže stačit.

Hodnocení se neobejde bez hodnocení tématu č. 1 v současném Baníku - Pánika. Začnu pozitivy, ať tady nejsou potoky slz které nás zaplaví.

Pozitiva za mě jsou určitě "zázračná" záchrana v lize 2018, skvělý podzim 2018 a skvělé probuzení Filla posunitím na beka.

Negativa jsou, že hrajeme příšerný fotbal, na který se i nejvěrnější fanoušci dívají nej se sebezapřením. Neschopnost urhát výsledek s týmy první poloviny tabulky je čím dál výrazněší. Nulová taktická variabilita - existuje jen plán A - nákop dopředu a běžíme za míčem. Nebudu na něj dávat nějaké osobní urážky, protože s ním nemám problém jako s člověkem, ale nevidím nic, čím by mohl dlouhodobě Baníku pomoci. Prioritou v zimě by tedy mělo být najít někoho, kdo nás má i kam posunout.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stamby

Podle mě je alibismus tvrdit, že Baník nemá na to hrát o poháry. Kdo mimo Slavii, Spartu a Plzeň na to "má" kádr?

Tohle patro klubů je v naší soutěži na velmi podobný úrovni. Frustraci Pánikem chápu, ale tenhle českej Tony Pulis vám alespoň dává naději na úspěch v poháru. Změna trenéra, která se nebude pojit se změnou v budování kádru (a investicema) nepřinese příliš mnoho užitku (a určitě né hned)

Reagovat
bobis21

Chceme trpět každý zápas kvůli možnému (a nepravděpodobnému) úspěchu v poháru? Nemyslím si. Panik není jediný trenér, který dokáže vyhrát pohár...

Naše sestava se dá poskládat třeba takto: Budinsky - Fleisman, Zio, Pokorný, Fillo - Jirásek, Jánoš - Azevedo, Hrubý, Reiter - Diop. Nemyslím si, že by tahle sestava nemohla hrát i fotbal. Naopak, myslím že v záloze by to vsem i vyhovovalo víc, Diop taky dává góly spíš po kombinaci než po nakopech. Nevýhodou je tedy jen úzký kádr, protože náhradu máme jen na pár postů a věk beků. Fakt si nemyslím, že by to hráči neměli na to hrát jinak než "nákop a běžím"

Reagovat
smazaný uživatel

Videls tiskovku po zápase?

On si to vše ještě obhajuje, nakousl i téma Baroš, kde evidentně lze.

Když sem to teď ráno viděl, skoro sem si vytrhl poslední zbytky vlasů a to už je co říct.

On nemá žádnou soudnost, ba naopak...

Reagovat
bobis21

"Podzim ukázal, že jdeme správným směrem" byla hláška sezóny. Ale zase souhlasím že zase tak starý tým nemáme jak z nás někteří dělají. Stáří jsou jen Fillo s Fleišmanem a Lašty za kterého už náhrada je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Ale taky by mohl na to konto mít právě flexibilní návrhy taktiky a sestavy. My to buď hrajeme 5-4-1 nebo 4-4-2 a i tímto zabíjí možné možnosti těch "mladých".

A ještě perlička. Na flašku nedám dopustit, je to démon, ale on se obhajuje i jim, že na to, že je veterán, tak že má repre formu.

Tohle se třeba i Denisovi musí skvělé poslouchat. Btw., na něm je krásně vidět ta deprese. Už to bylo vidět, jak se tváří, když prisel do kabiny.

A Kaloc, který už není zraněn, ale ani na tu lávku se nedostane, pane jo, motivace hadra.

Reagovat
bobis21

Má dvě rozestavení, ale jednu taktiku. Ta ale technické hráče nebaví, takže jdou formy dolů... Granec pořád nevím jestli na to má, fotbalový mi pořád nepřijde. Ale asi záleží na tom, co po něm bude trenér chtít.. Ale přál bych mu to. Fleišman je teď klíčový hráč, ale pokud má být Granec náhrada, musí se do hry dostávat. Nemůže teď 2 roky sedět a pak najednou základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že by mě Budinský vyloženě přesvědčil o tom, že by mohl být právoplatnou náhradou za Laštyho se říct tedy nedá...Ale Lašty má smlouvu do 30.6. 2021, takže času je dost. Za Filla náhrada není, to se asi bude řešit v létě, nemyslím si, že mu Brabec nabídne tolik peněz kolik dostal v lednu 2018 při podpisu současné smlouvy, takže spíš odejde, vrátí se do Teplic. Fleišman má smlouvu do léta 2021 a jsem zvědavý na Granečného v prvním zápase jara, jestli tu šanci využije, ale i kdyby, tak tam asi vrátí Fleišmana hned na Jablonec. Když přijde třetí mladý stoper, případně další mladý stoper za Stronatiho, kdyby přestoupil, tak tam je to OK, Procházka bude na vedlejší koleji a nejpozději při konci smlouvy v létě odejde. Pazdera by měl prý odejít. Baroš by snad mohl dokončit sezónu, aby ten konec kariéry měl nějakou lepší formu. Třicetiletí Kuzma se Smolou zůstanou, hlavně Smola bude muset ale hodně zabojovat o to, aby šel i do další sezóny u nás, zatím nepřesvědčil ani zdaleka, Kuzma podává solidní výkony, ten by měl určitě jít do další sezóny. Čekám, že situaci na PO vyřeší v létě příchod Frydrycha, kterému v té době bude 30 a pro SKS už nebude perspektivní, jak věkem, tak svou kvalitou, ale to je taky jediný třicátník, kterého bych v FCB rád viděl, zaměřil bych se na mladé synky do 25, spíš 23 let a dávání šancí odchovancům, je čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Celba na PO. Jo počkat, on je mladý

Ale jedna věc. Touto dobou už byly venku nějaká jména na přestup k nám.

A ono nic. Čeká se na vyřešení otázky, kdo nahradí Panika. Další z indicií, že Bod bude končit.

Kdyby zůstal, pustí se Granec na hostování a dělají se hráči k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Celba nemá takovou kvalitu, upřímně, jako dvojka či trojka za nadějným mladíkem Zálešákem ať ale zůstane, mu béčko neublíží, jednička na ten post se řešit musí. Případně může hrát i křídlo. Granečný v Baníku spíš zůstane, aspoň do léta, spíš Holzer odejde na to hostování minimálně, Helešicovi zařídí subhostování. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená subhostovani?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé hostování během sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

I když to se vztahuje na přestupová období, ne na celou sezónu, takže teď by Helešice Baník mohl normálně stáhnout a poslat ho hostovat někde na jaro jinde než do Budějovic bez problémů, bez nějakých právních kliček. Pořád si o něm myslím, že má potenciál, ale hodně ho poznamenalo to, že ho tu Páník držel tak dlouho a do Budějovic odešel až v době, kdy už posílili Čoličem.

Reagovat
bobis21

Celba má 24 a v lize nic neodehrál. Nevím jestli s ním počítat do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, když nedostal žádnou pořádnou šanci. Ale když sem tam nastoupil, vyloženě nezklamal.

Reagovat
HorajzmAmmann

4-2-3-1 top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Dnes teda obrany na obou stranách o 3 úrovně nad zbytkem.

Reagovat
Pyroman

Jílek génius, proti Baníku se třema stoperama překopáváme střed hřiště. Tetteh je možná lepší útočník než Kozák, ale tím svým válením se po každým kontaktu a stupidníma útočnýma faulama mě sere naprosto srovnatelně. Jestli ho někdo v zimě bude chtít, měl by jít. Hašek chyběl strašně, Trávník snad odehrál za celej podzim jeden dobrej zápas, jinak šílená bída.

Reagovat
Banikovec7

Peková dělá rozhovory v kleci na XFN

Reagovat
Kepy_FCB

Dlouho jsem neviděl report z ligy...

Reagovat
Banikovec7

Už jí asi nikde nechcou pustit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ona má rovnátka nebo co, že tak šišlá?

Reagovat
Banikovec7

Tuším že mívala, jestli má furt to nevím.

Reagovat
RadekVonCZE

Měla je, už je nemá.

Reagovat
Pride

Řeší se někde XFN?

Reagovat
Rarášek

Někde určitě jo, ale netuším co to je, takže ti neporadím.

Reagovat
Rarášek

Nechce si někdo rozumnej pokecat? N discordu jsou všichni jelita.

Reagovat
smazaný uživatel

Já!

Reagovat
Rarášek

Tak jo, jakej ty máš názor na kvalitu kádru Sparty, klidně se rozpovídej.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je na mě docela těžká otázka. Jako ten kádr kvalitu má velkou, hlavně v záloze. Ale třeba na beky nebo do útoku (pokud tam nebude hrát Hložek) by se hodilo posílit. V brance pokud by chytal Nita, tak je to celkem určitě na víc než na čtvrté místo. Nemůžou ale hrát Frýdek, Štetina atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak stopeři – Kaya i Lischka jsou ok, ale pokud chcete hrát o titul, tak ok náhradníci.

Reagovat
Rarášek

Hezký, díky!

Určitě bych sháněl levýho beka a pravýho stopera. Tam je to průšvih. Lischka bude ve fungující obraně výbornej, ale potřebuje mít okolo sebe taky tým, ne Hanouska a nestopery.

V záloze mi asi nechybí nic, tam bych nechal vyhrát případně Havelku až se vrátí třeba.

Jedno křídlo napravo by bodlo .. Pokud zůstane DMK, pokud ne tak dvě.

A v útoku někoho k Tettehovi no, Kozák je k ničemu, snad se do toho dostane Drchal.

Ale díky, napsal si to mnohem rozumněji, než "diskutujou" slávisti na twitteru, to byla taková zkouška ..

Reagovat
Banikovec7

Bude tvým novým kamarádem?

Reagovat
Rarášek

Možná, uvidíme.

Ale vidíš to, nepíše píčoviny jako jeden nejmenovanej pán.

Reagovat
Selänne

Ty už nepočítáš s nejlepším stoperem ligy?

Reagovat
Rarášek

Já bych s ním počítal rád, ale nemůžu.

Reagovat
SpartaOvenka

Pokud se mohu přidat, dle mě kvalitu má, když to vezmu po postech jednotlivých.

Brankářská dvojka skvělá, nicméně chytá Heča, který mi přijde o level horší než Nita, který pochytá podobné množství šancí, ale hlavně umí hrát nohama, v tom je Heča špatnej.

Obrana potřebuje posílit, na pravém bekovi hraje dobře Sáček, umí vyvést míč, skvělý driblink a střela, dobrý do kombinace, ale tohle jsou atributy, kvůli kterým by měl hrát v záloze prostě. Měli byhcom tam zkusit už Vindheima, čekám, že se o to v zimní přestávce Jílek pokusí. Stopeři jsou dost složitá záležitost, moje vysněná dvojka Lischka - Panák si asi spolu nikdy nezahraje, takže se jedná o hledání kolegy k Lischkovi, který se nebojí rozehrát, zariskovat a až na pár výjimek nechybuje. Mandjeck nevím no, na stopera mi prostě nesedí, on hraje moc odvážně, přesně jako by měl hrát DM, to by nás mohlo stát dost bodů. Kaya asi půjde, Štětina s Radakovičem už si za nás snad nekopnou, takže přivést někoho dalšího nebo jestli by na to už letos měl Plechatý, resp. od další sezóny. Levý bek je podle mě v pohodě, pokud na něm hraje Frýdek, on si to odjezdí, občas dobře odcentruje/vystřelí, bránit umí, nedělá tu blbosti jako v záloze, Hanousek jako náhrada dobrý.

Zálohu máme super. Na DM Krejčí, případně trochu ofenzivněji dovjka Trávník - Hašek, před nimi Kanga (nebo Dočkal, prostě jak dopadne ta situace a jestli Kanga zůstane, osobně bych kvůli sympatiím viděl raději Dočkala, ale Kangu mám taky rád). Ještě se k nim může přidat Sáček z obrany, kterého bych postavil vedle Haška - oba poctiví, umí bránit, jsou rychlí, hbití, v soubojích trochu slabší, ale s míčem umí a s Kangou/Dočkalem si kvůli své osobnosti vyhoví.

Křídla potřebujeme nová, alespoň pravé křídlo, na levém může být Plavšič. Sice je neproduktivní, na druhou stranu s našimi útočníky by byl neproduktivní skoro každý. s DMK už se nepočítá, takže na jeho místo někoho nového, nevím koho, možná by si tam mohl stoupnout Dočkal a Vindheim by za něj vše odběhal, ale raději bych nějaké obyčejnější křídlo.

Hrot je složitý, Kozák se snaží, ale je hrozně pomalý a ještě palič, Tetteh je aspoň rychlý a s míčem někdy něco předvede. Ještě se vrátí Drchal, který by měl být č. 1, pokud se Jílek nerozhodne sázet na Hložka, který by byl jasně nejlepší volbou, má na hroťáka úplně všechno kromě trochu slabšího zakončení, což by mohl narozdíl od Kozáka ještě vypilovat.

Celkově se mi naše hra v docela dost zápasech líbí, sráží nsá především individuální chyby, bez nich bychom měli mnohem více bodů. Jílek ví, co chce hrát a ty ind. chyby jen tak neodstraní. Zatím jsem s ním vcelku spokojen.

Sestavu na jaro bych viděl takto:

Nita - Vindheim, posila, Lischka, Frýdek - Sáček, Hašek - posila/Dočkal, Kanga, Plavšič - Hložek

Reagovat
Rarášek

Super shrnutí, zejtra ti odepíšu, teď už jsem ospalej ..

Každopádně vesměs souhlasím, mám jen pár výtek .. Zejtra se ozvu. Díky!

Reagovat
kilobyte

Vindheim je spíše křídlo a bránit za dva prostě nemůže. Na beky potřebujeme 2 top hráče, protože tyhle dva posty dělají v dnešním fotbale hodně. Plavšic se vůbec nehodí do české ligy, neustál snad ani jeden souboj. A ještě by to chtělo vůdčího stopera.

Takže koupit 2 beky, stopera a levé křídlo. Plus doufat, že uzdraví někdo do útoku, ale spíše někoho taky asi přivést. Jenže to je zase nová půlka kádru, takže na prd.

Hlavně ať přivedou vhodné hráče na vybrané posty, aby to nedopadlo jako vždy, že přivedou hráče, kteří mají jiné atributy, než které požadují a nebo hrají primárně jiný post.

Reagovat
ratusek

Plavšič je naprosto marnej, ale je oblíbenec Jílka, tak tam zůstane v základu pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Že toho v základu fakt tolik odehrál Fakt mě dokáží vytočit dementi, jako si ty

Reagovat
Uwe háže buly

Víc, než dost.

Reagovat
Banikovec7

To pak musí být těžké žít sám se sebou co?

Reagovat
ratusek

I tak dost

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta potřebuje pravonohého stopera, pravého beka, jedno křídlo a brankáře. Žádného z nich nevidím v české lize pro vás, tedy potenciál v některých ano, ale i tak bych šel na zahraniční trh a kupoval hráče nad 25 let, ať přinesou kvalitu okamžitě...Vy s tím máte trochu potíže, mužstvo je sice sympaticky mladé a plné potenciálu, ale tím pádem i nevyrovnané bez leadershipu, v létě musíte udělat minimálně skupinu EL, jinak jdete s klubovým koeficientem úplně do <> a fakt nevím, jak by se na to tvářil Křéťa, jestli by nevyhodil jak Rosického, tak samozřejmě Jílka, protože toho času a prostředků dává Rosovi dost a dost...A pak byste mohli začít s nějakým budováním zase skoro od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankáře mají v Nițovi dobrého, bohužel nechytá… S těmi ostatními pozicemi souhlas, ti obránci by měli být priorita.

Reagovat
SpartaOvenka

S tím stoperem určitě souhlasím, i kdyby se Panák zázračně uzdravil, jeho ha může být úplně mimo no, asi by to chtělo se podívat do zahraničí, ze Švédska/Balkánu by mohl přijít někdo kvalitní a relativně levný, u něj bych bral vyšší věk klidně. U pravého beka bych ještě počkal, Vindheim na té své pozici snad ještě nehrál, protože Sáček tam hraje kvalitně, takže nebyl důvod no. Očekávám od Jílka, že ho tam vyzkouší a že má vytipované nějaké posily, stopera nebo křídelníka snad musí mít nalezeného nějakého, v tom by mě zklamal, pokud by nikdo nebyl přiveden. Nechci velké změny v kádru, většina hráčů mi je sympatická, ale na tyhle dva posty bych někoho viděl rád.

Reagovat
mistr129

Takoví Karafiát a Stronati jsou praváci ne? Kačaraba, Jemelka... zrovna tady by v lize mohli zalovit podle mě. Na křídlo mě napadá jedině Jovović, brankáře nepotřebují a v cizině by měli koukat po obou krajních becích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavně brankáře. Další odborník

Reagovat
Rarášek

S brankáři jednoznačně souhlas.

Vindheim by se tam měl zkusit určitě, je to jeho natural pozice, Sáček nám zase chybí v záloze, kde je třeba Mr.Trávník fakt zlej. S Panák už nepočítej, ani do budoucna. Ale toho pravýho stopera k Lischkovi bude potřeba, sám Lischka na to podle mě rozhodně má. Koupil bych i třetího stopera a čtvrtýho nechal hrát Plechatýho třeba, když bude problém. Každopádně na LB se neshodneme, ani Frýdek ani Hanousek nejsou hráči pro Spartu, tam nutně potřebujeme kvalitní posilu ze zahraničí, v ČR na ten post není kde brát.

V záloze vidím jeden zásadní problém a to kvalitní DM. Mandjecka tu evidentně nechceme, tak ať teda ale seženou něco lepšího. Krejčí se bohužel dost ztrácí a ještě na to není připravenej, ve fungujícím týmu bych mu tu šanci dal, ale teď potřebuje Sparta větší kvalitu. Zbytek zálohy je fajn, s Dočkalem nepočítám, takže pokud opravdu zmizí Kanga, musí přijít kvalitní kreativní záložník. Trávník, Hašek ani Sáček tenhle post nezahrajou a pokud by se odvázali a chtěli tam zkusit Hložka, potřebujeme to kvalitní DM. Těším se i na návrat Havelky a Kikina, který snad už dostanou šanci, hlavně Kikin .. Pokud fakt zdrhne Kanga, tak to pro něj může bejt velká šance, klidně jenom jako alternace.

Křídla máme fajn, Plavšič a DMK jsou nadstandartní hráči, bohužel tu někdo chce DMK odstřelit .. V tom případě máme problém. Hložka bych si osobně představoval na tom podhrotu, ale ok. Minimálně jedno křídlo bych přivedl.

Na hrotu Tetteh, Drchal .. Super, já sem spokojenej. Kozáka bych poslal domů. Klidně bych i stáhnul Zinedina z hostovačky a dal mu prostor jako 3 útočníkovi, či případně alternaci za Hložka na podhrotu, ideální varianta.

Suma sumárum, sestavu bych viděl asi takhle .. Berme v potaz to, že DMK i Kanga teda odejdou.

Nita - Vindheim, Posila(Plechatý), Lischka, Posila - Posila - Sáček(Hašek) - Posila, Hložek(Zinedin), Plavšič - Tetteh(Drchal)

Jsou to 4 hráči, všichni ale musí být nadstandartní, kvalitní hráči. Pokud přivedeme někoho jako Hanousek zase, tak to nemusíme nikoho kupovat.

Reagovat
SpartaOvenka

Souhlasím s tím LB, chce to někoho lepšího, Frýdek je taková z nouze ctnost, prostě nic lepšího není a zase neočekávám, že by se nám podařilo přivést tolik hráčů do základu, proto bych bral spíše to křídlo a stopera, do budoucna ho určitě ale vyměnit, snad v létě.

Trávník je bohužel zatím docela zklamání, úplně mu nesedí místní tlak a snaží se schovávat ještě víc než v Jablonci, kde měl ale nějaký ten záblesk geniality, ve srovnání s Kangou jsou jeho slabiny snad úplně všude. Krejčí hrál zezačátku dobře, pak upadal a momentálně na základ nemá no, poslal bych ho klidně i na hostování půlroční někam v lize, pokud bychom si nechali Mandjecka. Možná že by Mara z Liberce mohl být náhradou, těžko říct, moc jsem ho neviděl hrát.

Na Kikina i Havelku se dost těším, snad si zahrají, osobně jsem více zvědavý na Havelku, prosazuje se i o něco víc, mohl by být připravenější na Spartu, šanci by ale měli začít dostávat oba, jinak si můžeme zapsat 2 úspěšně zmařené talenty, kteří mají potenciál na A Sparty.

Hložek by byl taky dobrá alternativa na podhrot no, akorát vidím problém v tom, že se Tetteh psychicky sesype a nebude stále dávat góly, jemu stačí fakt málo, aby ho zápas otrávil a jeho výkon šel dolů. U Drchala se bojím zranění, už je podruhé zraněný na delší dobu, jestli si dobře pamatuji a obávám se, že v tom klidně zase po pár zápasech může pokračovat, nebo po půl roce, ono je to pak v podstatě jedno, když by měl být zraněný pravidelněji. Hložek problém s psychikou ani se zraněními zatím nemá a v ničem ani za jedním z nich nezaostává, možná v zakončení v porovnání s Drchalem trochu. Na Zizoua jsem úplně zapomněl, v přípravách nebýval špatný, ale myslím si, že už se tu s ním nepočítá no.

DMK je bohužel odepsaný, ale neměl by snad být problém najít někoho dostupného na Balkáně, v severských zemích, možná v Polsku, moc dalších trhů asi tak zmapovaných nemáme, z ligy asi nikdo dostupný a vhodný není nebo mě teď nikdo nenapadá. Herně se mi ale líbí Fortelný, toho bych minimálně zkusil, třeba by se chytnul jako Hložek, kterého hlavně už nedávat na pravé křídlo, to je pro něj zabiják prostě.

Reagovat
Rarášek

Tak mně by defakto stačili dvě posily, ten pravý stoper a levý bek. Ale to by museli zůstat Kanga, Mandjeck i DMK a hrát. Pak bych tu zálohu nechal bejt, teoreticky fakt jen jedno křídlo do rotace, ale kvalitní, fakt tu nechci Jovovice apod, to nám nepomůže.

Tetteha mám prostě rád, to je vynikající hráč, ale jak říkáš .. Ta psychika. On prostě potřebuje tým v laufu, jinak se sesype taky. A to my teď vůbec nejsme no. Hložana je na hrotu škoda, tam se prostě neprosadí tak jak by měl, myslím si. On by byl super třeba při hře na dva hroty, tam by měl svý uplatnění, ale sám na hrotu asi fakt ne. Na tom podhrotu je to pro něj ideální pozice, ale potřebovalo by to pak fakt nějákýho štíta(Mandjecka, hope).

Já doufám, že ne .. Ale z těch zpráv co jdou z klubu je asi jasnej no. Ale jak říkám, asi bych kvalitní křídlo přivedl tak i tak.

Suma sumárum to klidně můžou být jen 2 hráči do základu, ideálně.(CB,LB), když využijeme hráče, který tu máme a nepošleme je do prdele.

Havelka bude skvělej, strašně v to doufám. On, Kikin a Zinedin musejí dostat šanci. Zinedin určitě, toho prostě jestli fakt prosereme, tak nevím. Může hrát toho třetího hrota a zároveń alternovat na podhrotu. Úplně ideální hráč pro nás, sakra.

Kikina bych asi nechal ještě hostovat, pokud zůstane Kanga, ale kdyby odešel, klidně bych mu dal šanci místo něj, nikoho kvalitnějšího stejně neseženeme tady. To by musel bejt fakt bombarďák z ciziny a už tomu nevěřím, ty se chtějí uchýlit cestou Slávie a brát průměráky z ligy ..

Reagovat
JeséRodriguez

Souhlas s tou trojicí Havelka, Ch.Frýdek a Mustedanagić, ještě bych tam připočetl Karabce, kterej by si taky zasloužil šanci. Celkově teď je v tom kádru potenciál, ale chybí tam nějaký lídr. Krejčí by se mohl akorát vyměnit s Mandjeckem a hrát stopera, do budoucna i Plechatý, a pokud odejde Kaya ( ) tak přivést nějakýho kvalitního lídra na CB. Na RB by se mi k Vindheimovi líbil Holík z Jablonce, ten má potenciál i sebevědomí zdá se. Na LB to chce určitě posilu. Střed zálohy Mandjeck, Sáček, Trávník, Hašek, + snad zůstane Kanga, nebo se uzdraví Dočkal je slušná kvalita. Akorát s Tebou nesouhlasím co se týče křídel + Tetteha, tam to chce bohužel větší obměnu. Hložek na AMF klidně pokud nezůstane Kanga a Dočkal se neuzdraví, a jako backup Ch.Frýdek nebo Zinedin, ale Karlsson ani Plavšič podle mě na Spartu nemají. Plavšič je špatnej v soubojích, udělá sice občas vítr v obraně, ale potom to pokazí tragickou finálkou. Karlsson mě taky nepřesvědčil, jenže u něj je aspoň šance, že by mohl hrát líp, pokud by dostal větší důvěru trenéra. Klidně bych se přikláněl k Ben Chaimovi, dal bych mu poslední šanci ještě. Na hrot bych taky přivedl posilu, Tetteh ani Kozák prostě na podzim nepřesvědčili. Tam by se mi líbil Boženik z Žiliny.

Reagovat
smazaný uživatel

Karlsson a Plavsic na ACS nemají a myslíš, že Kikin a Zinedin ano? OMG, hrajte FM manažera a nepište sem nesmysly

Reagovat
Uwe háže buly

Borec, co se neprosazuje v Budějkách, byť talent má. Druhej je rád, za Hradec zatím, byť talent má teda taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Zinedin nehraje ani v CB! Kikin v HK taky nic extra

Reagovat
Rarášek

Noa? To nic neznamená přece, třeba je to jen hráč, kterej potřebuje víc tlaku. Byl by hřích je nevyzkoušet prostě. Talentu mají na rozdávání celý lize, hlavně Zinedin.

Reagovat
Bakary3

Tak snad tu ligu jednou oblazi svym bozskym talentem.

Ty a urbis musite byt jeden a ten samej, to neni mozny

Reagovat
Rarášek

Já už určitě ne, na to nemám zdraví .

Reagovat
smazaný uživatel

Brankáři dobří.

Na levé obraně klidně může hrát Frýdek, jednoho středního obránce k Lischkovi by to chtělo (pokud odejde Kaya), dál může být na lavičce Costa nebo Plechatý. Pravého obránce asi Sparta nehraje, ale kdyby chtěli hrát, tak někoho musí koupit, nebo tam dát Vindheima.

Střed zálohý má parádní Sáček, Hašek, Krejčí, Kanga, Trávník, Mandjeck... Nalevo Plavšič je průměr, dál nic. Napravo Karlsson, který zjevně Jílkovi nesedí a dál nic.

Hrot Hložek s těma dalšíma kopytama na lavičce by se asi dal.

Reagovat
Rarášek

Ano, nalevo může hrát Frýdek .. Ale proč proboha. Ať táhne za Karpaty. Potřebujeme kvalitního levýho beka.

A Plavšič fakt není průměr .

Reagovat
Losinho

podprůměr

Reagovat
Rarášek

Vy jste všichni Slávisti takový hlupáci? To už je skoro, aby vám zavedli speciální diagnózu.

Reagovat
Losinho

Tak zatím to ukazuje jak dlouho, dva roky? Ale ve tvým světě je to top křídlo ligy no.

Reagovat
Rarášek

A jako má tou kazovat deset let, když je tu teprv dva roky?

Reagovat
Losinho

Že je podprůměr? To jsi to fakt nepochopil? jeho povedený zápasy by se daly spočítat na prstech jedný ruky

Reagovat
Rarášek

Jen mi to potvrzujes, to chce fakt oficialně zdiagnózovat už, ať na to máte papír. Prej podprůměr . Hlavně, že Souček je megahvězda tyvole, to je fakt moc.

Reagovat
Losinho

Ty máš fakt zvláštní vidění fotbalu

Reagovat
Rarášek

Aspoň ho mám narozdíl od vaší sešívané smečky.

Reagovat
Losinho

A nepřijde ti divný, že to i 99 % odborníků (bývalí hráči, trenéři, novináři, další experti nebo "experti") vidí jinak?

Reagovat
Rarášek

Ani ne, když vidím kdo ty experty a rádoby odborníky dělá. Čecháčství fakt neznamená, že rozumí fotbalu.

Reagovat
Losinho

ok

Reagovat
Rarášek

Masopust je lepší, já vím.

Reagovat
Losinho

Bohužel ne o moc.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že je, OMG. Tohle snad nemůžeš myslet vážně ani ty.

Reagovat
Rarášek

Tohle je fakt moc, kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopitelný génius…

Reagovat
Rarášek

Vy jste neskutečně zaslepený

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? A není to spíš naopak? Když má většina lidí opačný názor než ty, měl bys se zamyslet jestli sis to náhodou nemyslel špatně a ne jenom opakovat totéž bez reálných základů. Já nevím, díváš se na ten fotbal doopravdy? Protože ono to vypadá, že si na začátku řekneš svůj názor, který pak už prostě nezměníš i když všechno nasvědčuje opaku. Viz Souček, viz ti vaši "talenti" v Budějovicích.

Reagovat
Rarášek

Bez reálných základů? Tak se koukni na ten evidentní rozdíl, když s míčem běží Srki a když s ním běží to vaše nemehlo. Já nemám problém bejt objektivní, třeba Ševčík je skvělej, ale fakt tu nebudu vyhlašovat za top fotbalistu někoho, komu dělá problém zpracovat balón jenom proto, že je čech a hraje za můj klub .

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, opravdu nenadržuju Čechům. jinak jseš tu asi jedinej, podle koho je zpracování to nejdůlezitejsí na fotbalistovi

Reagovat
Rarášek

Kde jsem tohle řekl prosímtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, nevím proč jsem napsal zpracování. měla být technika

Reagovat
Rarášek

Tak to samozřejmě je, že. K čemu mi je hráč, co neumí s míčem v míčový hře ..

Reagovat
Losinho

Asi by se slušelo dodat, že Souček byl třeba v top sestavě skupiny LM a loni několikrát v sestavě kola EL, ale budiž.

Reagovat
Rarášek

Paráda, přeju mo to. Ale na tom, že to je kopyto to nic nemění.

Reagovat
Losinho

Tak jako pokud by sis ho pozval na futsal, tak určitě. Ale to naštěstí pro něj není všechno.

Reagovat
Rarášek

Fotbalista by měl mít techniku, tečka.

Reagovat
KingMaster13

Ale hovno technika ti je k hovnu když si línej

Reagovat
Rarášek

To není pravda a dobře to víš.

Reagovat
KingMaster13

Dneska tu techniku ani tolik nepotřebuješ, hraje se fotbal 21. století to co prezentuješ ty jsou tak někde devadesátky. Podle tebe Souček nemá techniku? Fajn tak ať jsou všichni jako Souček

Reagovat
Rarášek

Ano, podle mě Souček opravdu nemá techniku. Divím se, že vám to člověk musí napsat dvacetkrát, než to pochopíte.

Reagovat
KingMaster13

V tom případě jak píšu víc Součků do Slávinky

Reagovat
Rarášek

Jsem pro .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tak jsi hloupej, napíšu ti jednou, snad to bude stačit k pochopení.

Souček nemá techniku na vymíchání 3 hráčů, ale to málokdo na jeho postu.

Souček nebude kopat rohy a přímáky - ale to málokdo na jeho postu a kompenzuje to tím, že při těhle situacích je díky svý figuře sám nebezpečnej.

Ale techniku potřebnou k jeho postu má naprosto v pohodě. Například mě udivovalo, jak těžký přihrávky dokázal zpracovat pod tlakem.

A nakonec, technika je jen malá část potřebná k dobrýmu provedení věcí - on se hlavně naučil pracovat s míčem pod tlakem, na minimum doteků, a nechybí mu správný vyhodnocení situací.

Můžeš mít techniku jakou chceš, ale když ti tohle chybí, je ti to k ničemu, protože zkazíš každou přihrávku, neodhadneš vývoj situace, kdy ti doběhne spoluhráč do určitý pozice, jak rychle tam budou bránící hráči atd.

Jenže ty jsi zaseklej - je vysokej a (logicky...) ne moc obratnej, je to kopyto bez techniky.

Tímhle mě jen přesvědčuješ, že tomu vůbec nerozumíš.

Reagovat
Rarášek

Díky, tady máš klíčenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Zbytečně sis vyplácal klávesnici. Jak máš jiný názor, tak jsi hloupý.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam Frýdek hraje dobře, tak asi proto. Jinak, co je podle tebe na Plavšičovi tak dobrého, že to z něj dělá nadprůměrného fotbalistu v naší lize? Sice uznávám, že se občas dokáže uvolnit a je rychlý, ale potom ty šance většinou pokazí, takže nakonec takový průměr.

Reagovat
Rarášek

Tak jestli Frýdek hraje dobře, tak jsem Ježíšek.

Technika, 1v1, centry, kvalitní levačka, výbornej výběr místa a práce s prostorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Brání, běhá, chodí do soubojů, techniku nemá o nic horší, než ostatní krajní beci jako např. Coufal, Bořil, Holík, Holeš. Chodí do vápna, dokáže vystřelit. Někdo takový vám chybí na pravé straně

Reagovat
Rarášek

Tak si ho vemte klidně, napravo zahraje úplně to samý co nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám spíš chybí nalevo, kde zastupuje Jiráček

Reagovat
Rarášek

Klidně si ho dejte kamkoliv, hlavně když si ho od nás vezmete.

Reagovat
Han střelil první

Tvoje bába je jelito.

Reagovat
Rarášek

Tak když tam fotbalu rozumíš jenom ty a Blashp a ostatní tam melou hovadiny .

Reagovat
smazaný uživatel

slavistickezpravy

Záložník Tomáš Souček pravděpodobně odejde již v tomto zimním přestupovém období do italské Atalanty Bergamo, cena transferu by se měla pohybovat okolo 20 milionů eur!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

furt tady čtu, jak je při jeho cenovce na západ neprodejnej a najednou tohle? To jako Bergamo může rozhazovat takový love na přestupy? Jinak pro něho by to byl ideální krok, o tom žádná

Reagovat
KingMaster13

Tak oni za postup v LM asi dostali solidní raketu

Reagovat
Wyrda

Tech 20 milionu eur je kravina ale posily si ted dovolit muzou prece jenom ten postup do osmifinale CL musi hodit dost penez

Reagovat
Losinho

Tak 15 vysolit musí, s úpravou klauzule a dohodou se Součkem klidně 20.

Reagovat
dave30

A proč by měl Souček upravovat klauzuli? Snad jedině proto, kdyby chtěl zůstat ve Slavii. Jinak by to nedávalo smysl. To je pro jeho manažera jednodušší vyjednat s novým klubem vyšší podpisový bonus, než navyšovat jeho cenu (a tím snižovat počet zájemců).

Reagovat
Losinho

Jo, však on se tomu setrvání ve Slavii nebrání.

Reagovat
dave30

Jestli chce zůstat, tak může mít výkupku klidně 50 mega. To by byla alespoň reklama...

Reagovat
Losinho

tak názor může změnit, že jo

Reagovat
dave30

Jestli nechce teď, tak na stará kolena se ven nepohrne. A čekat na ztrátu formy (jak asi vylepší jeho formu 15 jarních zápasů v kaprlize?),nedej Bože zranění, mi také nepříjde rozumné.

Reagovat
Losinho

No já mám stejnej názor, ale jemu do hlavy nevidím.

Reagovat
dave30

Reagovat
Wyrda

Tak to ano ale 20 to bude max v bonusech neco jako jestli nastoupi do vsech zapasu serie A nebo da nejaky pocet golu. Jinak mi to přijde poněkud přehnané. Za 20 chodi hráči kteří už něco dokázali v kvalitní lize což Souček nedokázal. A to budme radi ze sehral v roce 2019 10 těžkých zápasů. Ten přestup mu přeji zvlášť když to vypadá že pokud se chytne tak během dvou let může jít do opravdu top klubu. Spíš bych nelítal v oblacích s tou cenovkou

Reagovat
Muffi

20 stál Delaney po dvou sezonách v BL a v Serii A má Veretout u AS povinnou opci jen za 16.

Reagovat
bobis21

"povinnou opcí" kde tohle nesmyslné označení vzniklo? Asi po desáté tady na EF: opce není nikdy povinná. Pokud je to povinné, není to opce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to by bylo idealni

Reagovat
mistr129

Reagovat
Godwinson

Hodně zajímavá destinace

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PhilipS

Nee. Chtěl bych ho do Arsenalu. Vyřešil by spoustu našich problémů

Reagovat
Liquid

třeba kopání penalt

Reagovat
dave30

Jj, Tula o něho měla zájem. Uvidíme...

Reagovat
skat

lepší než Česká Lípa

Reagovat
dave30

Jsem nevěděl, že jsou také Arsenal.

Reagovat
Liquid

za méně jak 600 M ho nepustíme

Reagovat
dave30

A proč by měl někdo platit více, než je výkupka? Pokud bude chtít odejít, tak půjde za výkupku (jestli se nepletu tak 15 mega) a ani o cent více.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se o něj třeba pralo víc klubů, tak si to mezi sebou vylicitujou klidně vejš nad výkupku.

Reagovat
dave30

Toto se většinou u hráče s výkupkou nedělá. To raději zájemce dá něco navíc hráči a manažerovi jako podpisový bonus. Proto také nechápu, proč by měl Souček podepisovat vyšší výkupku... Jinak jsem hlavně reagoval na Liquida, že pod 600 ho Slavia nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie by byla lepší, ale Atalanta je taky super

Reagovat
oli9

Reagovat
Losinho

skvělý

Jinak zajímavá tiki taka na jeho téma, kde ho Holoubek posouval klidně rovnou do Barcelony a Šmicer do Liverpoolu s tím, že Souček rozhodně není horší než třeba Fabinho.

Za mě by rozhodně měl na současnej Arsenal nebo AC Milán.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
iamek

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

To už točili silvestrovský díl?

Reagovat
Pyroman

Soudnost -5/10.

Reagovat
JeséRodriguez

Tam by si ale pravděpodobně taky mohl posrat kariéru ta Atalanta je podle mě lepší, bude tam určitě menší tlak, na jaře pokračují v LM, i menší konkurence než v těch top klubech.

Reagovat
srandamač

Tak on by si stejně v LM nekopnul, když už v ní letos hrál za Slávii ne?

Reagovat
JeséRodriguez

To už je tuším zrušené, ne?

Reagovat
srandamač

Právě že si nejsem jist, počkáme si, třeba nám to někdo rozsekne.

Reagovat
JeséRodriguez

rozseknuto

Reagovat
srandamač

Dočkali jsme se přijmi mou omluvu

Reagovat
JeséRodriguez

za co?

Reagovat
JeséRodriguez

*za co? já si taky nebyl jistej, zajímalo mě to

Reagovat
srandamač

Myslím, že tohle EF ještě nezažil. Člověk se omluví, že zpochybnil něčí názor a odpovědí mu je údiv z omluvy. a ještě jsme se oba něco nového dozvěděli více takových, jako jsi ty.

Reagovat
skat

ano je to zrušené, LM by hrát mohl

Reagovat
JeséRodriguez

díky

Reagovat
Euphael

Reagovat
Messier

Že je Šmicer na drogách chápu, ale Holoubek...

Reagovat
papanegra

Ale klidně by měl i na tu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

já bych mu přál tu Anglii... kdo jinší než on

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kilobyte

Fuj, ten párek vypadá, že je v něm více mouky než v tom rohlíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kostomlat

Komlicenko do Slavie?

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
Losinho

Jílek včera

Reagovat
HorajzmAmmann

Včera se ukázalo, proč je hrozná píčovina hrát 5-4-1 a ve středu Jirásek+Hrubý už ve 4. minutě. Hlavička Stronatiho (který si mohl míč zpracovat a odjebat pryč, protože byl úplně sám) před pokutové území kde bylo 5 hráčů v rudém a sám Jirásek = prohraný souboj = střela Frýdka = odražený balon ke sparťanům protože 3 stopeři a Hrubý čeká na půlce nevim na co... je hezký, že máme ve vápně převahu, ale střed hřiště úplně v hajzlu.

To stejné ve 20. minutě - 4 chachaři hlídají Tetteha a Hložka a sám Fýdek na vápně v tutovce a Jirásek to tam natáčí

chtěl bych napsat, že to byl konec, ale to stejné 33. minuta, kdy sám Frýdek vzal balon a středem prošel nikým neatakován od půlky až k vápnu a vystřelil vedle.

V tomhle rozestavení je akorát výhoda v tom, že soupeř nemůže posílat jeden centr za druhým, protože to stopeři posbírají, ale jak do defenzivy tak do ofenzivy chybí hráč ve středu hřiště.

Bobe, prosím tě - vymrdej se na to rozestavení a hraj normálně. Pokud nebude Jánoš dej šanci dalšímu v pořadí = Kaločovi. A bude fajn... bez nákopů, přes střed hřište. Páč tam konečně někdo bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste takhle nehráli, tak dostanete trojku.Nevím, na co si hrajete, přestárlej tým máte na spodní příčky a jste docela nahoře.To, co tady dennodenně předvádíte, tak z toho je člověku na blití.Poblitý fórum výplody rádoby fans, co ani nejdou na stadion, protože je ziminka.Běž to trénovat sám, když znáš přesný příčiny, proč nevedete ligu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
hodjohn

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi nás dvakrát viděl v tabulce, odborníku, že?

Reagovat
bobis21

A tohle je dámy a pánové důvod, proč lidi považují slavisty za dementy. Od příchodu komunistů se k nim navalil hrozný odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Já polvažuju za dementy všechny poláky.Nejchudší kraj v republice, půlka lidí na dávkách a vy tu vyskakujete.Buďte rádi, že je Baník ještě v lize a užívejte si to.O komouších drž hubu.Nejen, že nejchudší kraj,ale nejrudější.Bejvíc voličl mají právě u vás.To jsme to dsopracovali, kdejakej polák tu bude nadávat Čechům do odpadu

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele, ozzy.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
bobis21

Děkuji za potvrzení mých slov. V posledních volbách do sněmovny měli komunisti v Praze 4,6%, v Rožnově že kterého pocházím 4,21% - tolik k té rudosti mého regionu. I zbytek komentu je stejně dementní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na něj "Poláku" z Valašska...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš jít jinam? Třeba na facebook?

Reagovat
smazaný uživatel

A už sis i vytáhnul hlavu z pérdele, proč to tu je všelijaké, helééééé ? Poněvadž po likvidaci, útlumu a rozkradení toho, na čem to tady dlouhodobě stálo, jste vy soudruzi v Prazééééé pojali úmysl se tu na region vysrat a mít všechno důležité pod nosem, vééééď ?! Cype ....

Reagovat
Losinho

Frýdek nezastavitelnej

Reagovat
HorajzmAmmann

právě, dělal si tam co chtěl. A tak dobrej zase není

Reagovat
ratusek

že si nás vodil Frýdek je na rezignaci trenéra a běhání schodů pro hráče

Reagovat
HorajzmAmmann

štěstí, že hrála Sparta fakt špatně.

Reagovat
lichna.

Já nevim, ale mi to rozestavení nepřijde špatné. Kdyby uprostřed byl Janos, tak podle mě tolik místa Frýdek s Kangou nedostanou. Rozhodně ho ani neberu jako defenzivní a jako zakopání se protože Fillo a Fleisman díky toho hrajou mnohem mnohem vice.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale v tom je právě ten problém. Nemůže tam být Jirásek + Hrubý sám.

Ale to rozestavení je prostě hrozný celkově. I kdyby tam hrál Gattuso. Fakt se mi nelíbí, že takhle hrajeme doma. Jsem zastáncem moderního 4-2-3-1 - navíc podle mého na to má Baník nejlepší hráče.

dokázal bych si představit zálohu Jánoš, Jirásek - Reiter, Hrubý, Azevedo

Reagovat
lichna.

Jj papírově to rozhodně nezní špatně.

Reagovat
poz3n

Cenim, jak Hruška navazuje na Kozáčikovu tradici a při situacích, kdy by se měl alespoň pokusit zakročit, raději zůstává stát a nehýbe se

Reagovat
Salfovic

Zkušeně to jistí

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě že má Gula hlavu jak koleno, to by si jinak dneska vytrhal vlasy. Teď tam může dlouhodobě počítat s Brabcem, Hejdou (když bude zdravej), Kalvachem, Krmenčíkem, možná Čermákem a random křídlem podle formy. A od léta s Buchou. Zbytek musí nějak slepit. Po Vrbovi stejně jako po odchodu z repre zůstává v podstatě spálená zem. Z těch mladejch hraje v Plzni akorát Herc. Za Plzeň B. Do toho prodali Provoda Slavii. Ne snad, že by to byl nějakej wonderkid, ale nechat ho v klidu jít a nechat si tam tu tunu plevele, to je k smíchu. Neumim si přestavit, že by plejeři typu Kovaříka, Řezníka a Hořavy byli na jaře v základu

Reagovat
mistr129

Zas tak tragicky bych to neviděl. Gólmana můžou v klidu pořídit z ligy, v obraně je Havel, Brabec, Hejda víc než slušný, druhý bek se musí vyřešit. Krmenčík vepředu (jestli teda zůstane, ale to by nebyla Vrbova vina) a záloha Kalvach, Bucha, Čermák, takže tam pořídit 1-2 do základu. V součtu to vychází na obměnu čtyř hráčů, takže i když Vrba dalšímu trenérovi nepřipravil zrovna nejnadějnější kádr (jako třeba DUml Šilhavému), tak to ani není nic, z čeho by se měla Plzeň vzpamatovávat pět let

Reagovat
Kang & Kodos

Golman jo, Havel je dobrej jako záplata, ale do základu pochybuju, a Hejda s Čermákem jsou dost skleněný. A Čermák navíc zahraje tak jednou za měsíc

Reagovat
db18

Gabriel, Hezoučký, Žilák, Pinc, Herc...

...na hostování Šulc, Bucha, Štursa, Hlavatý, Čihák, Pfeifer (u většiny hráčů je myslím opce na předčasný návrat v zimě... u Pardubických se to ale prodlouží a nechají je tam i na jaře - vrátit by se snad měl i Havel).

Reagovat
Kang & Kodos

Na Herce jsem hodně zvědavej. Teď by měl dostat šanci, protože kdo jinej už by na něj měl sázet. Jinak furt musíš myslet na to, že v Plzni s trenérama nikdy neměli zrovna trpělivost a když ty mladý (pokud nějaký vůbec budou hrát) nebudou šlapat hned od začátku, tak to bude problém. Na 3. místo jsou to teď blbý tři body, na sedmej Baník pořád jenom sedm.

A se zkušeností ze Sparty a hajpování různejch mladejch hráčů x let dokola budete hodně rádi, když se chytí aspoň ten Bucha se Šulcem

Reagovat
db18

Ještě nový trenér může probrat Mihalíka. Ty možnosti tu jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mihálik začal v přípravě super, pak šlo dolů sebevědomí a byla to bída. Pod novým koučem může zase vyletět.

Reagovat
db18

+ Janošek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses hodně mimo. Defakto jedinej post co musíme pořešit do budoucna jsou krajni beci (máme Havla) a gólman do budoucna (Trmal, Jedlička, Nguyen).

Reagovat
Zdechlina

Opravdu fans plzně řvali : černá svině? To je moc..

Reagovat
Salfovic

Na Kayambu nebo Bogela ?

Reagovat
Zdechlina

Myslím že na sudího. Ale potvrdit to nemůžu...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
havrys99

Jojo řvali, navíc na Jiřího Moláčka, který je přímo z Plzně

Reagovat
Zdechlina

Asi neni srdcar....

Reagovat
smazaný uživatel

Kam že jde Vrba?

Reagovat
Riviera Kid

Razgrad

Reagovat
Salfovic

Co za jelito to tam dělalo rozhovor, prej dvě dekády

Reagovat
Greny

Tak nějak mi přijde z toho rozhovoru, že Vrbovi se ulevilo... Asi potřebuje změnu i on sám.. a třeba se pak vrátí potřetí

Reagovat
Liquid

nevrátí, po Razgradu podruhé do Ruska a pak už půjde do důchodu

Reagovat
Andis

Jak je na tom vůbec Plíseň po finanční stránce? Čistě teoreticky kdyby znovu nehráli další sezonu EL, měli by určité problémy? Předpokládám že na tom nejsou jako Sparta a Slavia, kteří mají praktikcy neomezené financování

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem stále více přesvědčený, že hrát Ševčík místo Stancia ve středu pole, Slávia je ještě v LM.

Reagovat
Andis

Reagovat
Andis

Kámo ty máš dost Radši se kochej jak Dynamo dostává a nespekuluj nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Však kochám a jasně se mi to potvrzuje.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je kaslika. Vidíte, jaké je Stanciu nemehlo, vidíte daleko kvalitnější hráče hrající na jeho postu, tak místo toho, aby jste přiznali, jak jste se celou dobu pletli, tak útočíte na ty, co měli celou dobu pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

argumenty nečekám no...

Reagovat
smazaný uživatel

a vůbec proč číst "názory" někoho, kdo se pořád plete. Přečtete si titulek v bulváru a máte jasno, jak je Stanciu skvělý. Pak vyhoří kde se dá i nedá, tak křičíte jak je skvělý ještě víc a nadáváte těm, co si dovolí říkat něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

raděj přes skvělou hru vyletět z LM, než přiznat, že ten váš megaproduktivní hráč nezvládne vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky ses vypovídal.

Reagovat
mistr129

Ty jsi nějaké trevorovo alterego bez vulgarit že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipější je, že když jsme se o tom bavili před sezónou, tak jste ještě rozumě diskutovali. Tvrdili, jak bude Stanciu produktivní... a že uvdiíme. Tak teď vidíme...

Reagovat
mistr129

Ano, to jsem asi taky tvrdil a zmýlil se, namísto produktivity je jeho přínos jinde. To je jako by ses vysmíval, že jsme tvrdili, že Král bude dobrý stoper, a on místo toho hrál střední zálohu

Reagovat
Liquid

to určitě ne, navíc Ševčík zavinil v LM 2 branky, tu první doma proti Barce a teď na Dortmundu také jednu

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Ševčík toho v LM stihl posrat docela dost.

Reagovat
cubinho

Spíš absence Škody.

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina... Nico hrál v LM skvěle. Hraje skvěle celej podzim.

Reagovat
Stamby

Minimálně v LM odváděl fakt strašně moc práce.

Reagovat
Kepy_FCB

To že Teplice vezeou ze z Plzně bod muselo Berbra velmi nasrat!!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Lička o Baníku: šestka je strop, lepší kouč než Páník tu patnáct let nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zmínka o tom, že je to subjektivní pohled na jeho osobu s ohledem na to, že s ním x let pracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě nejlepší od titulu byl Večeřa...2007/2008 a podzim 2008/2009...to byly krásné časy na Bazalech. Páni fotbalisti oproti těm dnešním.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě éra pod Koubkem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Koubek, Večeřa nejlepší

Reagovat
Shevchenko

Večeřa

Reagovat
smazaný uživatel

Verner To je dalsi stara kurva. Az vrati co si za Petery jako generalni reditel nakradl tak se muze k Baniku vyjadrovat

Reagovat
Kepy_FCB

Koktavec mi tenkrát hodně lezl na nervy ke konci Petery

Reagovat
3M

A furt budete trollovat

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou ty nicotnou dělnickou svoloč trochu seřezat preventivně?

Reagovat
smazaný uživatel

Steisi umí fotit a jeste dobře vypadá

Reagovat
HorajzmAmmann

to je ta malá bloncka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

tak tu miluju už asi 6 let

Reagovat
oli9

vládci prahy... ty vole nehorázná ostuda pro spartu,že jich tam přijede 20 ..netuším kolik spartanu tam ještě bylo z ostravska ale i tak a jinak čest těm 20ti teda že jeli

Reagovat
smazaný uživatel

Však jich z Prahy jelo daleko více.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska válec Provod, Ševčík, Masopust a samozřejmě Škoda všichni výborné výkony. Nebo ten Traorého centr na čtvrtý gól… Trošku jsem čekal střídání Součka a potlesk, ale nevadí. 16 bodů náskok!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

DYNAMO do Ligy majstrov! Slavie je nejlepší klub v Česku a zas vyučovala. Ale super výjezd Dynamo dobrej support. Snad bude jaro stejně dobrý, jako podzim.

DYNAMEX!

Reagovat
KingMaster13

Hele jste 1 ze 4 týmů co nám v lize letos dal gol, takže pohoda

Reagovat
Losinho

Když se koukneš do jaký společnosti se tím Dynamo dostalo, tak ani ne.

Reagovat
KingMaster13

Opava, Teplice, Příbram a Budějky

Reagovat
JessePinkman

Už jen to se cení. Dobrej match DYNAMO BUDWEIS

Reagovat
Coutinho10

chtěl jsem se k tomu vrátit už po zápase, ale nějak jsem se k tomu nedostal, tak teď trochu zpětně a moc lidí si to asi nepřečte, ale jako příjemně jste mě překvapili, protože půl hodiny před zápasem to vypadalo podobně, jako když přijede Liberec nebo Boleslav , ale celkově vás byl celkem slušný počet a co mě překvapilo bylo, že plno z vás nebylo pouze v tom rohu, ale na jižní tribuně vedle toho sektoru pro hosty, což jsem celkem čuměl a moc nechápal, že jste nebyli všichni pohromadě, protože po tom vašem gólu tam bylo vidět, jak i ten sektor od rohu mával šálama, takže to jsem byl celkem překvapenej, ale proč ne...zasloužili jste si to a občas jste i z TS byli slyšet, jak řvete Dynamo a pak jste ke konci šli i do půl těla

Jinak pro mě byl i zážitek v 1. poločase vidět Drobnýho hned pod sebou, protože takovej golman, kterej chytal skoro celou karieru v Bundeslize, tak těch moc nemáme a tady možná nemá takovej zvuk, ale už jenom to, že chytá v takovém věku a vlastně on si myslím má velkej dopad na to, že jste se nastartovali, protože to přišlo přesně v momentě, kdy za vás začal chytat, jestli se nepletu, takže klobouček za to co předvádí a bylo to fakt hodně zajímavý ho detailně sledovat a i třeba to jeho lehký protáhnutí pár vteřin před výkopem, protože to není až tak moc vidět takto těsně před startem zápasu.

Jinak ty góly, co dostal, tak to měl těžký....od Škoďáka se to blbě chytá (buď krásně hlavnou lobík do protipohybu nebo dělová hlavička a čau) , pak tam byla od Cufa myslim tečovaná střela a Masopust to propálil se štěstím, protože už několikrát takovou šanci v důležitějších fázích zápasů zazdil...teď se to tam naštěstí došouralo

Ale jinak super tečka za podzimní částí, jak jsme předpovídali (u nás teda i za celým rokem 2019 a asi u vás) a jsem rád, že bylo dost lidí nejenom od nás, ale i od vás to nebylo špatný...tak hodně štěstí v jarních zápasech, ať se dostanete co nejvýše

Reagovat
JessePinkman

Tak vedle kotle byli lidi, co mají permice a sponzor jim tam zadarmo dával lístky.

Ať se taky daří.

Reagovat
mistr129

319. pro Jablonec v Lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Paprika

Skvěle

Reagovat
oli9

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

piči na idnesu

Upozornění

Vstup do diskuse máte trvale zablokovaný.

za to že jsem napsal že florbal není sport a patří na základku do tělocviku že to jen podtrhlo to když dávali medaile za 4. místo

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kepy_FCB

protože to nepatří ani na tu zš

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

A tim se nam tady chlubis nebo co

Reagovat
oli9

nechlubím jen mě to zaskočilo, jestli tam má admin dceru hráčku nebo co nechápu

Reagovat
frankiefcb

nepochopíš. Veřejně se chlubit tím, že je dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jim dali medaili?

Reagovat
oli9

jo a co jsem viděl nějaké video na youtube tak to měli na krku i lotyšky, slovenky a nevím kdo takže i souboj o 7. místo..řekl bych že to dali snad všem ale nechci kecat

Reagovat
Salfovic

Prostě už je dostaly za účast aby nebrečely.

Reagovat
oli9

vždyt jo jako někde na turnaji přípravek

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapný diskutér

tak to ste vůl, pane... stačilo to napsat jednou, nemusels to tam cpát patnáctkrát.. a navíc takovou peachovinu.. blinkat na náš sport č. 3.. .. neměls tam fotku s hárem?

Reagovat
Kang & Kodos

sport číslo tři

Reagovat
bobis21

Sport č. 3 je ti možná v počtu hráčů, rozhodně ne fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

1. fotbal

2. hokej

3. biatlon/tenis

Reagovat
oli9

já tam napsal jeden příspěvek ale to je jedno... idnes šlo do píčí s tím premiem ted stejně neměl jsem tam žádnou fotku... já tám občas naspal jen něco k NHL a s tím sportem snad ironie....

Reagovat
Trapný diskutér

safra, tak to je divný.. blokace navždy by měla bejt za x smazanejch příspěvků..

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

Jinak 16 bodů náskok, 21 na Spartu s tím se dá žít

Reagovat
oli9

celkem nuda přece jen když je to o ty 4 body tak vás zajímá i jak hrál soupeř ted moc ne

Reagovat
ratusek

Tady ty jednotýmové ligy jsou nuda

Reagovat
oli9

jinak je mazec že slávka má 3 remízy ...a z toho opava a karviná...celkem podcenění

Reagovat
Coutinho10

tak dnes to bylo paradni zakonceni roku 2019 (fotbalove i vysledkove nejlepsi vubec) a naskok 16 bodu pred jarem je luxusni...to jako skoro nema obdoby

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Asi nejlepší kalendářní rok v novodobé historii Slavie. Double, čtvrtfinále EL, skupina LM a podzimní válec v lize

Reagovat
Coutinho10

když nad tím přemejšlim, tak tohle se bude těžko překonávat...to asi ani nejde ...max. postup ze skupiny LM, ale aby tomu předcházel titul s pohárem, superpohárem a famozní jízdou jarem ještě v playoff EL, tak to se asi jen tak nepovede, ale rád se budu plést

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stamby

Chce to titul před nadstavbou. Během ní pak využít "ostrých" zápasů pro nácvik různejch variant a otestování mlaďochů.

Reagovat
Stamby

Ale jinak to chce samozřejmě pokorně jít od zápasu k zápasu.

(To jen takový disclaimer abych nepokazil karmu)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

jako situace na zkoušení bude ideální, ale uvidíme, co se stane v zimě, ale klidně to jde i doklepat s tím co máme, ale otázka, jestli je pak vhodné dělat v létě více změn, pokud klíčový hráči odejdou a pak by na zkoušení na začátku příští sezony nebyla ideální varianta, ale zase to jaro se dá v poho dojet s Kudela, Takacs a Frydrych v zádu, když odejde Souček, tak tam jsou alternativy jako např Ibra Traoré a v útoku klidně se Škodou, ať dá stovku...nemám problém s ani jednou variantou, ale jasný, že kádr bude chtít trochu zúžit na jaro, když těch zápasů bude tak málo...uvidíme, máme se na co těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc je reálný, že do Slavie přijde Šporar? A že zůstanou Matoušek a Musa? To by bylo docela zlepšení, oproti van Burenovi a Yusufovi, ne?

Reagovat
Coutinho10

na Šporara jsem se úplně moc dobře netvářil v létě, ale na podzim jsem ho poměrně často sledoval nejenom v EL, ale i v předkolech a ukázal, že je dobrý útočník, takže to může být varianta, ale i tak bych se nebránil tomu, aby pokračoval Škoda a dal stovku, když má formu a pak bych nejradši vsadil na Musu a Matouška asi až od nové sezony třeba podhrot, jestli se mu bude chtít....Micka mám rád, ale bohužel teď na podzim to úplně neprodal a Yusuf až na výjimky taky nic moc, ale Yusufa podle mě neodpálíme, takže čeká nás zajímavá zimni pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Já jsem hlavně zvědavý, co provede "platová revoluce" Sparty a Slavie v poslední době s cenami (a hlavně platy) hráčů? Ono se totiž velice rychle rozkřikne, že se i v kaprlize dají vydělat solidní peníze (50-100 tisíc euro měsíčně jsou pěkné peníze). A samozřejmě kdejaký čutálista, o kterého bude zájem si o tyto peníze řekne. Prostě proč bych je nemohl dostat já, když je bera nějaký Kaya, Ben Chaim, Stanciu či Souček. No a domácí hráči (pokud je bude chtít S+S) budou chtít minimálně 500 tisíc korun (když může mít někdo 100 tisíc euro...). Bude to zajímavé,..

Reagovat
Coutinho10

jojo to máš pravdu...i ty platy budou vyšší a vyšší, ale někde jsem třeba slyšel, že Stanciu třeba nemá takovou raketu, jak si všichni myslí, takže to nebude vždy tak, že by se všichni přepláceli jako třeba Souček....u Sparty se to asi taky zlepší, pokud už nebudou chtít tolik sázet na cizince, ale to ukáže až čas

Reagovat
alegre

To co predvedla a predvadi Slavia, neni nahoda. Jedna se o perfektni praci vedeni v cele s Tvrdikem a Nesporem, skvele koucovani Trpisovskyho, velmi dobre vykony kazdeho z hracu. To se povede jednou za "uhersky rok"!, ale povedlo se a musime byt radi za to, co Slavia predvedla. Po letech se mluvi o nasi lize v cele Evrope. Zapasy s Interem, Barcelonou a Dortmundem, ocenili vsichni.. Snad vse bude pokracovat na stejne vlne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*Nezmarem.

Nešpor hraje za Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Jak je doprdele možné, že zápas Plzně mával Moláček?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň dva roky zpět měla taky ohromný náskok a málem jej prohospodařila. Musíme si dát pozor.

Reagovat
ratusek

Ikdybyste začali ztrácet, tak nevím, kdo by vás mohl dohnat

Reagovat
Blasphemer

Věřím tomu, že na jaře ztrácet budete... a klidně bych i řekl, že dost. Ale taky si myslím, že Plzeň bude úplně to samé. Takže jestli vás nedožene Bolka nebo Sparta, tak jste stejně v klidu.

Reagovat
db18

Nebo Jablonec... máme nejhorší los... Sparta, Slavia, Jablonec, všechno venku.

Reagovat
Blasphemer

Jo no, Doli docela nenápadně nabral formu, ten jim to může vystřílet.

Ten los je na hovno. Hlavně doma se Slavií jsme měli vyhrát. Ten zápas jim moc nesedl a byli docela k poražení. Venku je určitě nedáme. I ze Sparty u nich mám docela obavy, když si vzpomenu na loňský debakl. na jaře fakt nečekám nějakou bodovou krasojízdu.

Reagovat
vanGomm

Takový náskok jako má nyní Slávia tu po odehrání 20.kol dlouho nebyl,jestli vůbec.Jasně,že Slavia něco ztrácet samozřejmě bude,ale že by Sparta uhrála v 15 zápasech o 21 rsp. 22 bodů víc než Slavia? To by musela Slavia npř. 8x prohrát,nebo 11x remizovat atp.Samozřejmě za předpokladu,že Sparta všech svých 15 zápasů vyhraje.Jedno i druhé je sice teoreticky možné,ale v praxi nereálné.Ta obrovská ztráta platí i pro ostatní týmy jako jsou Plzeň,Jablonec,Boleslav.Navíc se dá s jistotou říci,že budou tyto týmy navzájem ztrácet i mezi sebou.Proto si myslím,že o titul se u nás v této sezoně už nehraje.

Reagovat
Puskas

Jinak na jaře startujeme bez vykartovaných Stronatiho, Fleišmana, Jiráska a asi i Jánoše...

Reagovat
smazaný uživatel

...na Slovácku.

Reagovat
Puskas

navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bysme prohrali i kdyby sme meli Messiho s Ronaldem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
srandamač

Tak dle tabulky to vypadá na souboj kriplů + Slávia, když ve skupině o titul je Slovácko s rozdílem skóre +2 a bilancí 9 výher z 20 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka - Fillo, Pokorný, Svozil, Fleišman - Jánoš, Jirásek - Reiter, Hrubý, Azevedo - Baroš

Budinský, Helešic, Procházka, Kaloč,Potočný ,Kuzmanovič, Smola

Ten Potočný je spekulace a raději bych viděl Stronatiho místo Procházky. Ještě někoho do středu zálohy za Jiráska, ale to mě nikdo nenapadá.

Reagovat
Banikovec7

Když to píše Koštuřík a ještě "údajně", tak bych to nijak moc vážně nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho mám právě za dobrého novináře, jenž má kontakty

Reagovat
Banikovec7

No nevím, co se týče Baníku, tak mnohem více věřím neoblíbenému Kvasnicovi.

Reagovat
HorajzmAmmann

No, pokud má teď odejít Stronati, klidně. Ale rád bych minimálně do konce sezony viděl v našem dresu Stronatiho spolu s Pokorným.

Potočného jsem minulé přestupové období moc nechtěl, ale teď bych ho bral. Měl fakt povedený rok a půl a asi v něm něco je.

Svozil, Potočný, Havlík/Lingr/Žitný a je to ok

Reagovat
Banikovec7

I pokud Zio zůstane, tak by jeden stoper měl přijít. Šindyho poslat do Opavy.

Reagovat
Wyrda

Tak Šindy má být součástí toho přestupu Svozila ne?

Reagovat
Banikovec7

Povídá se to

Reagovat
smazaný uživatel

Potocneho nebrat a dal radeji sanci nasim mladym utocnikum. Se stoperama souhlas a pokud pujde Zio pryc tak mozna pujdem i po tom cernochovi z Jihlavy...

Reagovat
Banikovec7

Jo, pokud by odešel, tak bych koupil oba.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak on dokáže zahrát jak na hrotu tak z kraje. Nikoho dalšího nemáme. Předpokládám, že Šašinka zůstane na hostování, Baroš skončí a Holzer/Granečný půjdou na hostování = Potočný by se potom hodil.

Reagovat
Wyrda

A pak je tu faktor produktivity...9 golu je vic nez ma kterykoliv hráč za FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Diop má lepší čísla, ale Potočný hraje víc z křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Havlík prodloužil smlouvu, ten bude drahý. Zitny jakbysmet.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Lingrinho, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych tomu dát gule v záloze a zkusil za někoho herního vyměnit Hrubého s případným doplatkem. Prakticky je to hodně těžké, tak aspoň teoreticky Je ale otázka, jestli momentálně přestupy mají z podstaty smysl. Mám obavy, že válečný vůdce by tu odjebal i Maradonu...... Myslím, že do konce ročníku zůstane, pokud ho už neudržitelně neodvolají během jara.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele