FORTUNA:LIGA - souhrn 2. kola

19.07.2019, 20:19, aktualizováno 22.07.2019, 19:57
Komentáře a souhrny
Slavia rozstřílela Teplice a vyhoupla se do čela tabulky. Vstup do nové sezóny se povedl rovněž Plzni, která po Olomouci porazila i Liberec. Stoprocentní zůstává ještě Opava, ta si poradila s Příbramí. Sparta se vzpamatovala z úvodního nezdaru a zdolala doma Jablonec. Premiérové body v pondělí získala Ostrava...

MFK Karviná - Baník Ostrava 1:2

22.07.2019 18:00

Góly: 86. Vojtěch Smrž - 9. Tomáš Smola, 68. Milan Jirásek

Ostravský Baník odčinil domácí prohru v prvním kole a ve slezském derby přemohl Karvinou. Hosté učili soupeře především v efektivitě. Domácí si totiž vytvořili řadu šancí, ale využili jen jednu. Kdežto Ostrava se z minima příležitostí prosadila dvakrát.

Domácím chyběl v minulém kole vyloučený Hanousek, kterého nahradil Smrž. Jakub Šašinka zase nemohl hrát z toho důvodu, že v Karviné hostuje z Ostravy, a tak se v útoku představil Petráň. Šanci dostal také Weber, jenž nahradil Janečku. V sestavě hostů se místo Hrubého objevil Jirásek a Granečný zase zastoupil za Holzera.

Baník zahrozil již ve druhé minutě, ale Fleišmanův střílený centr pouze proletěl pokutovým územím. V desáté minutě už šli hosté do vedení. Jiráskovu hlavičku po centru od Filla vyrazil gólman Karviné Pastornický pouze ke Smolovi, který zblízka uklidil pumlíč do sítě. Domácí chtěli odpovědět za třináct minut, jenže Petráňova hlavička byla příliš slabá a brankář Ostravy Budínský s ní neměl větší starosti.

Ve 29. minutě hlavičkoval Petráň znovu, tentokrát po pobídce od Galušky, mířil však přesně do míst, kde stál připravený Budínský. Strážce hostující svatyně se musel činit i o tři minuty později, kdy vyrazil nebezpečnou střelu Galušky. Baník znovu zahrozil až na konci první půle. Procházka se jako první dostal k odraženému míči po standardní situaci, ale jeho slabý pokus v pohodě kryl Pastornický.

I po změně stran usilovala Karviná o vyrovnání. Aktivní Galuška vytvořil v 52. minutě dobrou šanci pro střídajícího Janečku, ten se však do míče neopřel ideálně a Budínský si připsal lehký zákrok. Po hodině vyrazil Budínský Lingrův pokus na tyč a Janečkovo pohotové zakončení o chvíli později vytěsnil ostravský fantom na poslední chvíli mimo tři tyče. V 68. minutě se do té doby pasivní Baník nečekaně dostal do dvoubrankového vedení. Granečný na hranici pokutového území předal míč Jiráskovi, jenže povedenou střelou k tyči překonal Pastornického.

Čtvrthodinu před koncem upaloval na Pastornického střídající Diop, ale zakončení mu nevyšlo. Naději pro Karvinou vykřesal v 86. minutě Smrž. Ten si naskočil na centr od Čonky a snížil na 1:2. V nastavení si ale víc šancí vytvořil Baník, jenže Diop i Jirásek ztroskotali na Pastornickém. Nervózní koncovku ještě okořenil zbytečným vyloučením Fillo, jenž viděl druhou žlutou kartu za zdržování hry, když otálel s autovým vhazováním. Přesto hosté udrželi vydřenou výhru.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slavia Praha 1:5

21.07.2019 19:00

Góly: 52. Tomáš Vondrášek - 12. Jaromír Zmrhal, 20. Mick van Buren, 44. Josef Hušbauer, 67. Nicolae Stanciu, 90+2. Tomáš Souček

Slavia po vydřené výhře ve Zlíně tentokrát neměla potíže v Teplicích a po vysokém vítězství se dostala do čela tabulky. Hvězdou zápasu byl záložník Ševčík, který měl prsty ve třech z pěti branek hostů.

Kouč sklářů Hejkal učinil v sestavě jedinou změnu, když Moulise v záloze nahradil Petr Mareš. Podobně se zachoval také lodivod sešívaných Trpišovský, jenž křídelníka Olayinku posadil na lavici náhradníků, načež dostal šanci Ševčík.

Teplice se zvučného soupeře nezalekly a ve čtvrté minutě poprvé zaměstnaly brankáře Pražanů Koláře, který musel vyrazit dalekonosnou pumelici Shejbala. Slavia odpověděla záhy. V desáté minutě ještě Souček hlavičkoval po rohovém kopu vedle, avšak za další dvě minuty se hosté dostali do vedení. Sražený pokus Hušbauera se odrazil ke Zmrhalovi, jenž prvním dotykem zmátl Vondráška a střelou pravou nohou rozvlnil síť.

O osm minut později to bylo již 0:2. Ševčík výbornou přihrávkou za obranu vyslal na zteč Van Burena, jenž povedeným obloučkem překonal Grigara a zakončil pohlednou akci. Další branku mohl vstřelit sám Ševčík, jenže pálil vedle. Sešívaní byli v laufu. Ve 32. minutě ještě Součka vychytal Grigar, avšak za dalších dvanáct minut se opět ukázal Ševčík. Ten přihrál před vápno Hušbauerovi, jenž parádním volejem s pomocí břevna zvýšil vedení hostů o tři branky.

Pokud chtěli domácí po změně stran nějakým způsobem zahýbat s výsledkem, hodně jim tyto plány narušil Jakub Mareš. Ten hned ve 46. minutě trefil loktem Součka a po druhé žluté kartě musel předčasně ze hřiště. I tak se Teplice nečekaně prosadily za dalších šest minut. Míč se šťastně odrazil za obranu Slavie, kde stál připravený Vondrášek, jenž překonal Koláře a vykřesal Severočechům naději.

Skláři se opravdu zvedli a v 56. minutě mohli snížit na rozdíl jediné branky, ale Petr Mareš z přímého kopu těsně přestřelil. Navíc za dalších jedenáct minut Slavia opět navýšila vedení. Skvěle hrající Ševčík vyslal kolmicí střídajícího Stanciua a ten se dočkal prvního gólu v sešívaném dresu. Pražané si začali všímat otevřených vrátek v obraně domácích a hnali se dopředu v rychlých brejcích, avšak Van Buren ani jeho náhradník Yusuf se neprosadili.

Ještě jeden čestný úspěch mohli Severočeši přidat v 79. minutě, kdy Nazarov posunul na Horu, toho však vychytal Kolář. V nastaveném čase se Slavii přece jen povedlo dovršit bůra. Zmrhal nacentroval přesně na hlavu Součka, který završil skóre zápasu na 1:5.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 3:0

21.07.2019 16:30

Góly: 4. Kamil Vacek, 41. Jakub Podaný, 43. Petr Hronek

Bohemians až nečekaně snadno zdolali Mladou Boleslav a připsali si první výhru v sezóně. O výrazném vítězství rozhodli již v prvním poločase, kdy Středočechům nasázeli tři góly. Obě mužstva mají po úvodních dvou kolech na svém kontě shodně tři body.

"Klokani" se museli obejít bez obránce Köstla, jenž v minulém kole viděl červenou kartu. Do zadních řad se tak provizorně zatáhl kapitán Jindřišek, díky čemuž se do středu pole posunul Hronek a útočný trojzubec nově doplnil Vaníček. Hosté udělali v sestavě jedinou změnu, když zkušeného Matějovského v záloze zastoupila letní akvizice Budínský.

Bohemka vstoupila do utkání jako uragán. Již po několika desítkách sekund ocentroval Vacek na Podaného, který v obrovské šanci hlavičkoval vedle. Ve čtvrté minutě se již ale měnilo skóre. Vacek tentokrát vzal situaci na sebe a po přesné přihrávce do běhu vypálil přesně k tyči - 1:0. Za dalších pět minut mohla Pražané docílit další branky, avšak Hronek nezužitkoval pobídku od Vodháněla.

Středočeši v prvním poločase nevěděli, kde jim hlava stojí. V 11. minutě se na ně valila další pohroma, zachránil je však sám útočící Vaníček, který svůj samostatný únik trestuhodně zahodil střelou vedle. Boleslavi se poté přece jen povedlo zbrzdit rozjetý stroj soupeře, přesto ve 41. minutě inkasovali podruhé. Domácí zahrávali přímý kop nedaleko pokutového území, k míči se postavil Podaný a zakrouceným rohlíkem opil gólmana Šedu tak, že ten vůbec nedokázal zareagovat.

A ještě jedné trefy se Bohemians dostali před přestávkou. Tři minuty po svém zásahu se agilní Podaný prosmýkl po levé straně do pokutového území, odkud vypálil na zadní tyč. Trefil sice jen klubko hráčů před sebou, ale k jeho štěstí se v něm nacházel i spoluhráč Hronek, který balón tečoval za Šedova záda - 3:0. Fanoušci v Ďolíčku mohli hráčům za první půli jen poděkovat.

Po změně stran chtěli hosté alespoň částečně zmírnit blamáž. Domácí se jejich tlaku dlouho bez potíží bránili, až v 65. minutě se musel činit brankář Valeš, který musel opravdu rychle vyběhnout proti unikajícímu Wiesnerovi. Naštěstí pro svůj celek stihl míč odkopnout, navrch Wiesnera zranil a boleslavský hráč musel střídat.

Ve zbývajících minutách zaujala především Valešova mizerná rozehrávka, která několikrát skončila přímo v autu nebo na kopačkách Středočechů. Jinak se ale zápas hlavně dohrával, Boleslav byla směrem dopředu neškodná a "Klokani" neměli důvod útočit. Bohemians si tak na své konto připsali zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Jablonec 2:0

20.07.2019 19:30

Góly: 62. Adam Hložek, 83. Guélor Kanga

Fotbalisté Sparty dali zapomenout na týden starý nezdar se Slováckem a doma na Letné to tentokrát byli oni, kdo dvakrát skóroval a udržel čisté konto. Pražané sice prosadili až po změně stran, ale Severočeši na zásahy Hložka a Kangy odpovědět nedokázali.

Trenér Václav Jílek udělal oproti zápasu se Slováckem hned čtyři změny a v sestavě se například neobjevil ex-jablonecký Michal Trávník. Sparta v prvním kole gól nedala, ovšem v tom druhém jásalo letenské publikum už ve 3. minutě, byť marně, protože Hložkův zásah neplatil kvůli předcházejícímu faulu na brankáře Hrubého. Stejná dvojice hráčů se připomněla i v následujícím momentu, kdy Hložek hlavičkoval a Hrubý schoval balón bezpečně v náruči. Začátek zápasu napověděl v jakém asi duchu se bude první poločas nést.

Sparta byla skutečně aktivnější a v 11. minutě přišla první opravdová gólovka, Plavšićův centr doplachtil přesně k Liboru Kozákovi, který trestuhodně hlavičkoval o zem vedle. Tím symbolicky odstartoval plejádu zmařených příležitostí, které následovaly. Zhruba po půlhodině hry orazítkoval po rohovém kopu břevno Hložek a Kozák znovu zblízka nepochopitelně zaváhal a netrefil branku. Jablonec jen zázrakem zatím neprohrával. Co se týče hostů, směrem dopředu byl nebezpečný Matoušek, ale sparťanská defenzíva si ho dobře hlídala a střelecký pokus Holíka zase lapil Nita.

Poměrně slušný herní projev Sparty byl v prvním poločase bez gólového vyjádření a toho mohl pět minut po přestávce využít Jovović, jehož obstřel ale neskončil v síti. V 56. minutě zazdil další tutovku Kozák, ale za dalších šest minut už Letná burácela. Plavšićův centr znovu doputoval k Hložkovi a velký talent v dresu Letenských hlavou otevřel skóre utkání. Sparta vedla zaslouženě a i když její aktivita po vstřeleném gólu polevila, Jablonec se do hry prakticky nedostával. Na hřiště se během druhé půle dostal i Michal Trávník a byl u toho, když Tetteh jeho pobídku poslal jen do Hrubého a Hašek pak zcela minul branku.

Jílkovi svěřenci se nakonec dočkali i druhé branky a tím si utkání definitivně pojistili. Sáček posunul balón na Kangu, jehož parádní rána z pětadvaceti metrů skončila v síti. Kanga tak odčinil nepovedené utkání se Slováckem a pojistil domácím první ligové vítězství.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Fastav Zlín 1:0

20.07.2019 17:00

Góly: 61. Martin Nešpor

Moravské derby mezi Olomoucí a Zlínem rozhodla jediná trefa Martina Nešpora na sklonku hodiny hry. Zatímco domácí tak odčinili svou předchozí porážku s Plzní a úspěšnou premiéru si zároveň odbyl před vlastními fanoušky i nový trenér Radoslav Látal, hosté padli již podruhé v řadě. Stejně jako proti Slavii navíc zase nevstřelili ani jednu branku.

Sigma byla po výhře přece jenom o něco hladovější, už v prvním poločase měla více ze hry, a třeba v 5. minutě se do první větší šance propracoval Plšek, leč jeho pokus nezamířil mezi tři tyče a skončil pouze mimo. Ve 13. minutě se poprvé výrazněji osmělil Nešpor, který napřáhl z hranice pokutového území, ani on ale nezakončoval s potřebnou přesností.

Ševci poprvé zahrozili až ve 28. minutě, tedy v době, kdy tlak Hanáků polevil, a to zásluhou Čanturišviliho, každopádně svůj pokus nasměroval jen do bránícího Pilaře. K hlavičce se pak propracoval Nešpor, na brankáře Dostála ale nevyzrál, a na druhé straně dvakrát vystřelil Jiráček, jednou však pálil nepřesně, podruhé nepřekonal gólmana Reichla.

I do druhého dějství vstoupila Olomouc aktivněji a byla nebezpečnější. V 50. minutě Pilař našel svou perfektní přihrávkou Plška, nicméně tomu se nepodařilo včas obehrát reagujícího Dostála. V 55. minutě byl znovu v ráži Pilař, svou střelou ohrozil Dostála, ten však ještě stačil v tomto okamžiku odolat. O pár chvil později již ovšem definitivně kapituloval.

Falta na pravé straně parádně zapracoval, jednoduchou kličkou obehrál Bartošáka, na přední tyči našel svým centrem volného Nešpora, který hlavou snadno skóroval. Domácí se následně směrem dopředu už tolik nehnali, vzadu jim fungovala hra velmi dobře, takže Zlín se špatně do utkání jakkoli vracel. Ve finále se k vyrovnání prostě nepropracoval.

Největší možnost Ševci spálili v 81. minutě. Jiráček zleva odcentroval do šestnáctky, k překvapení všech propadl balón do volného prostoru, kde se nacházel zcela nehlídaný Poznar, jenž byl svou pozicí natolik zaskočený, že nepřekonal vyběhnuvšího Reichla, a následně situaci uhasil ještě obránce Vepřek, který odkopl míč do bezpečí.

Více informací k zápasu

SFC Opava - 1. FK Příbram 1:0

20.07.2019 17:00

Góly: 85. René Dedič

Výborně vstoupila do nového ročníku české fotbalové ligy Opava, která ze dvou kol vytěžila maximální počet bodů. Slezský celek před týdnem udolal České Budějovice a stejný kousek se mu povedl i doma proti Příbrami. Utkání rozhodl jedinou trefou pět minut před koncem René Dědič.

Na stadionu v Městských sadech se utkaly dva celky, u kterých se předpokládá boj o záchranu. Obecně se počítá s tím, že jak domácí Opava, tak i hostující Příbram se budou pohybovat až ve druhé polovině tabulky a tuto prognózu minimálně v úvodu sezony odmítá hlavně prvně jmenovaný celek. Opava sice nezačala nijak aktivně a první příležitost patřila Příbrami, nicméně Cmiljanovičovu střelu Fendrich vyrazil. Domácího brankáře nenachytal ani hlavičkující Michal Škoda. Slezané si v prvním poločase žádnou větší šanci nevypracovali a nutno podotknout, že celkově obraz hry diváky nenadchnul.

Ve druhém poločase už konečně přišly také šance domácího celku. Nejprve na Dědičův centr do šestnáctky nikdo nedosáhl a poté střela Mondeka z dobré pozice skončila vedle. Opava se ve finální fázi dost trápila a v 77. minutě ji za to mohl ztrestat Voltr, jehož střela byla sice nebezpečnější, ale změnu skóre tak jako tak nepřinesla.

Vše nasvědčovalo tomu, že si oba celky body spravedlivě rozdělí, když v tom nečekaně udeřili domácí! Pavel Zavadil posadil balón krásným centrem na hlavu Reného Dědiče a Opava vedla pět minut před koncem 1:0. Příbram měla na vyrovnání málo času, ale přesto se vrhla do útoku a domácí tým dokázala zmáčknout. V nastavení odmítl pojistku akrobatickým kopem Jurečka, ale Opava se nakonec přeci jen úspěšně probránila ke konci. Po Českých Budějovicích tak zdolala další tým, který by měl být v boji o ligové přežití jejím soupeřem.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice 0:2

20.07.2019 17:00

Góly: 18. Lukáš Provod, 85. Ivo Táborský

Před týdnem Slovácko nečekaně vyloupilo pražskou Letnou, tenhle výsledek ale ve svém prvním domácím zápase sezóny proti Českým Budějovicím nepotvrdilo. V koncovce se mu nedařilo tak dobře jako proti Spartě, jeho soupeř naopak zásluhou Lukáše Provoda a Iva Táborského skóroval hned dvakrát a spravil si tak chuť po porážce s Opavou.

Jihočeši nebyli v utkání o tolik lepším týmem, dokonce vyprodukovali i dvakrát menší počet střel na branku, přesto Slovácko k žádnému gólu nepustili. Pochopitelně jim hodně nahrála do karet poměrně brzká trefa Provoda z 18. minuty. Čolič na pravé straně zasekl míč, poslal centr do pokutového území, odkud jeho důrazný spoluhráč hlavou zacílil.

Moravané se k nějaké vyloženější šanci v prvním poločase neprosadili, naopak mohli ještě inkasovat těsně před přestávkou, a zase přitom zahrozil Provod. Javorek vyslal zprava pas do šestnáctky, který propadl až na zadní tyčku, odtud ovšem následný pokus zamířil jen do boční sítě. Ve druhém dějství se sice domácí zlepšili, odměny se však nedočkali.

V 50. minutě se snažil vyrovnávat Dvořák, avšak svoje mířidla neseřídil správně, po standardce z 57. minuty se k odraženému balónu dostal Navrátil, avšak ani on nezakončil nejlépe a zamířil jen nad břevno. Čím více se blížil konec utkání, tím více se České Budějovice soustředily na bránění těsného náskoku. A dařilo se jim to dobře.

Osm minut před koncem zahodil další šanci Havlík. Sice z přímého kopu obstřelil zeď, míč ale znovu nesměřoval mezi tři tyče. Na druhé straně naopak o pár chvil později hosté definitivně rozhodli o svém prvenství. Ve vápně odvedl penzum práce Provod, jenž se štěstím prostrčil přihrávku na Táborského, a ten z blízkosti snadno překonal gólmana Trmala.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:2

19.07.2019 18:30

Góly: 80. Petar Musa - 57. Luděk Pernica, 71. Jan Kopic

Plzeňští fotbalisté zůstávají stoprocentní i po druhém ligovém kole. Na hřišti Liberce sice dlouho čelili vzdoru domácích, přesto se po přestávce dokázali dostat zásluhou Pernicy a Kopice do dvoubrankového vedení. Musova branka byla Slovanu málo.

První poločas se nesl spíše v bojovném duchu než v tom fotbalovém. Důkazem budiž třeba Peškův tvrdý zákrok na Brabce nebo pozdější přitvrzení zde faulovaného. I tak ale diváci u Nisy nějaké šance viděli. Kopic po povedené individuální akci předložil Čermákovi, ten ale napálil pouze obránce.

Přihrávající Kopic se o deset minut později rozhodl vystřelit sám, jenže gólmanovi příliš starostí nenadělal. Největší příležitost první půle ovšem přišla na druhé straně, když Plzeň po propadnutí obrany zachránila jen Pázlerova neschopnost zkrotit míč.

Po návratu z kabin se sektor hostí zachvěl hrůzou, neboť Hruškovi vypadl balón z rukavic, před dotírajícím Karafiátem jej ale dokázal odkopnout. Brzy už se viktoriáni dočkali branky. Luděk Pernica zůstal po rohu ve vápně, počkal si na Havlův centr a nechytatelně jej trknul na zadní tyč.

Za Severočechy zahrozil střídající Musa, avšak ani jeho, ani Marova velká šance ke gólu nevedla. A tak přišla pohroma. Po dalším rohovém kopu se dříve skórující Pernica rozhodl posunout míč Janu Kopicovi, jenže povedeným obstřelem překonal Nguyena.

Liberec vykřesal naději deset minut před koncem základní hrací doby, kdy Nešický přesně našel hlavu Petara Musy a ten si připsal první ligovou trefu. V závěru už ale hrozili jen hosté, jako třeba do boční sítě pálící Kayamba, tudíž si také v poklidu pohlídali zisk plného počtu bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22006:16
2.Viktoria Plzeň22005:26
3.SFC Opava22002:06
4.Bohemians Praha 190521013:23
5.Dynamo České Budějovice21012:13
6.Slovan Liberec21013:33
 Baník Ostrava21013:33
8.1. FC Slovácko21012:23
 FK Jablonec21012:23
 Sparta Praha21012:23
11.Sigma Olomouc21012:33
12.FK Mladá Boleslav21011:33
13.1. FK Příbram20111:21
14.FK Teplice20112:61
15.MFK Karviná20021:30
16.Fastav Zlín20020:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (738)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Izy.

Reagovat
hefy

Reagovat
Blasphemer

Hlavní jsou body a na zbytek se vyser. A můžeme bejt rádi, že nám ty kopyta zranili jenom jednoho hráče.

Reagovat
FCSL

Řezník se zranil sám, pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

hnus ten slovan hlavně vymaštěnec potočný

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
FCSL

Ty si taky dobrej vymaštěnec. I Vrba uznal, že to má z toho, že šel do 2 soubojů nepřipravenej a dostal koňara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale jinak Slovan bída. Antifotbal jak svině. Hnus, Hoftych ven

Reagovat
Stannis Baratheon

Nemel hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

A tobe se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
Stannis Baratheon

Vyhráli v Ostravě a teď prohráli s Plzní, která je jedním z favoritů na titul, ale nebyli horší. To je podle tebe na odvolání trenéra? Po dvou zápasech? Jako fakt?

Reagovat
Liquid

tak se nám nějak ten JEDNOZNAČNÝ favorit 2.ligy dle EF zadrhl hned na startu co Brno bylo rádo, že 2 minuty před koncem ukopalo bod

Reagovat
Zark

brno

Reagovat
Liquid

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Plzeň letos nespadne tam kam patří, ale opět udělá titul. Pražská S můžou utrácet jak chtějí

Reagovat
KingMaster13

Titul uděláme my. A kdo říkal, že utrácíme, však tohle období máme zisk nějaký 3 miliony eur

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych se nad tím ziskem neradoval, počkej jak vás stáhne Karl z kůže až budete kupovat z Liberce stopery

Reagovat
KingMaster13

Snad je nekoupíme, potřebujeme pořádnou kvalitu abychom trochu nahnali to manko za Ngadeua, takže snad v zahraničí. Bude to asi drahý ale snad to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný ale přijde mi, že Trpiš je zaslepenej hráči z Liberce, popřípadě hráči které zná z české ligy. Snad jedině Balutu mu někdo vyskautoval jinak jsou to všechno hráči co prošli ligou

Reagovat
mistr129

Tak pokud takový jsou, je to lepší. Lovit náhradu za Afričany z ligy by ale byla blbost.

Reagovat
KingMaster13

Tak ono na tom není nic špatného ale občas prostě člověk do zahraničí se podívat musí a teď je na to vhodná příležitost protože náhrada za Ngadeua tu prostě není Mě by se líbil Yaya Banana ten podával na Afconu dobré výkony

Reagovat
PlackaSKS

Přitom bude karafiát za 40. Mě poser

Reagovat
KingMaster13

No začíná to tak bohužel vypadat. Jestli s tímhle Jindra vykope LM, tak by měl dostat zlatej trůn a smlouvu do konce života

Reagovat
PlackaSKS

Spíš až ji nevykope, tak za to může hodně sám. Protože Karafiáta chce vyloženě on.. Přitom padaly tak hezky jména

Reagovat
Coutinho10

ikdyz vcera se mi ten Karafiat celkem libil, takze to nemusi bejt spatna volba....podle me lepsi nez Hovorka

Reagovat
Kang & Kodos

Oba jsou dobrý, ale jenom "dobrý" je teď pro Slavii málo. Beru, že Trpiš rád pracuje s lidma, který už někde trénoval, a zrovna tyhle dva si vodí už od Žižkova (stejně jako Součka), ale oproti Ngadeu-Deli je to velkej úpadek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

to jako jo ...tohle je velka rana, kdyz Misa i Deli jsou pryc...uprimne, az pujdu pristi nedeli na 1. domaci zapas a tam neuvidim ani jednoho v nominaci a na hristi Kudela s Hovorkou, tak to bude celkem velkej sok ...porad tomu uplne nechci uverit, ze jsou pryc

Takhle ten boj o LM bude pro nas o dost slozitejsi, takze soupere budeme muset prestrilet, coz neni uplne snadne proti tymum, ktere pripadaji v uvahu, ale neda se nic delat...vedeli jsme to dopredu, ze to jednou prijde, kdyz tam meli ty klauzule a ted je to tady a ted se ukaze, jak bez 2 ze 3 top hracu obstojime v nasledujicich tydnech/mesicich

Reagovat
Kiwi-21

Na Kodaň Slavii věřím

Reagovat
Coutinho10

nesmime ale zapominat, ze oni tam meli taky nebezpecnyho utocnika a otazka, jak by si snim nase obrana poradila ted, ale souhlas, ze jestli chceme do LM, tak takoveho soupere musime vyradit....jinak tam nemame co delat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nezmar má být pro neshody ve vedení na odchodu ze Slavie

Reagovat
Kang & Kodos

nevěřím

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kéž by...

Reagovat
JacksLFC

sni dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Řekl bych že tak milion euro... Ale ještě budete řešit stopery takže mozna krásná nula

Reagovat
KingMaster13

I to beru pozitivně

Reagovat
smazaný uživatel

A my tradičně největší finanční i bodová ztráta To se teprve musí umět....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je ale tradice několik sezón

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
hefy

Uplně stejně nás podceňovali v sezone, kdy se hrálo o skupinu LM... no a kdo to tehdy ligu vyhrál.

Reagovat
Setwo

Reagovat
smazaný uživatel

Titul udělá letos Jablíčko

Reagovat
raduinho

Začínám tomu po dnešku věřit.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
FCSL

Trochu škoda, ale aspon vyšel tiket Klasickej zápas s Plzní, ty výhry o gol budou dál sbírat. Od nás skvělej Kacharaba, snad se nekoukali Trpiš s Nezmarem. Offenziva prostě katastrofa. Musa teda asi příště základ, ale pořád je to snad jedinej pozitivní okamžik co je u nás, takže posuzovat ho podle dnešního golu je kravina. Maru na stopera nebo DM, nevim kam až ho Hoftych vytahuje. Ted Zlín venku a doma Sigma, to budou duležitější zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Takže u Plzně se koukám nic nezměnilo

Reagovat
smazaný uživatel

že to zrovna píše slávie je haluz

Reagovat
Losinho

Ve Zlíně to bylo na jednu bránu jen ne na tu, co jsem doufal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

Co to meleš chlapečku?

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, zatím ze hry Plzně nejsem nadšenej...

Schopní kombinovat přes 3/4 hřiště, ale nakonec to do vápna furt nakopávají trochu na náhodu.

Reagovat
KingMaster13

Loni mi přišlo, že vás každej přehrával, ten progres tam je vidět. Furt tu útočnou část by to chtělo ale zlepšit

Reagovat
8lampard8

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Alan_Shearer

Chory je snad nejvetsi vymrdanec cely ligy. Plzen proste klasika, nic moc nepredvedou, ale nakonec to urvou. Na titul to bude malo. Remiza by byla zaslouzenejsi, bohuzel nase ofenziva je proste na hovno. Aspon uz tenhle zapas mame z krku. A breceni ohledne zranovani hracu ...

Reagovat
lampas

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
KingMaster13

Tak u vás hrajeme hovno i my, protože to se fakt proti tomu antifotbalu jinak nedá

Reagovat
FCSL

Tvl, antifotbal si představim jako Řecko, naposledy jste tu prohráli i na držení míče, co je na tom antifotbalovýho? Herně to jsou vyrovnaný zápasy, akorát ještě přidáme maximální bojovnost a agresivitu. Nebrečte tolik. To je tim, že nás vidíte jen v největších zápasech. V ostatních hrajem my a ostatní hrajou proti nám, to co my proti vám. A navíc zrovna vy když nám vykoupíte celej realizák, každej půl rok nejlepší hráče, máte v týmu snad 30 hráčů a dáváte si 100 mega za rumuna, co byl před rokem kapitán ve Spartě, tak byste si s tim asi mohli poradit

Reagovat
KingMaster13

A vy snad dáváte golů proti nám mraky? Loni ze 3 zápasů padli ve vzájemných tuším snad 3 goly. To je hrozně málo V tom posledním jste snad nevystřelili na bránu a my jednou Ty zápasy proti vám mě hrozně nuděj protože je to vždy skoro bez šancí z obou stran. A máš pravdu, že tím antifotbalem bylo spíš Řecko ale nemáte k tomu daleko. Pod Žoldem se na to dívat fakt nedalo, teď se to trochu zlepšilo, už jste dali alespoň 3 goly. To jste loni dali tak za 5 zápasů. Já nebrečím, jen prostě ty zápasy s váma mě hrozně serou, protože je to akorát o zranění, vzrušení nula, šance skoro žádný a fotbal o hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva góly kvůli skvělé kopací technice Nešického a jedna příhra od Fleišmana, který nezapomněl na x let v Liberci...Žádné zlepšení u Liberce fakt nevidím v tomhle tom

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše zhoršení

Reagovat
FCSL

Nedáváme no a proto musíme hrát deffenzivně. I já tu před sezonou psal, že pokud máme na naše poměry špičkovou obranu a tragickou offenzivu, tak se podle toho musíme zařídit, kor proti Plzni a Slavii. Pod Zsoltem jsme hlavně na podzim hráli dobrej fotbal, ale to bys musel vidět i jiný zápasy než jen s Plzní, Slavíí a Spartou. Akorát máme nekvalitní útok a když už někdo vyletěl(Ševčík), tak jste ho okamžitě vykoupili Na to, jak jste nás vybrakovali, tak jsou remízy ve vzájemných zápasech pro nás zázrak, takže chápu, že vás to tak sere

Reagovat
KingMaster13

Mě nesere, že nás obíráte ale že ty zápasy jsou nepohledný Ježiš Jablonec nás pravidelně obírá o body ale ty zápasy jsou zajímavý

Reagovat
FCSL

Jablonec jste vybrakovali až ted, takže uvidíme

Reagovat
FCSL

Navíc proti Spartě hrajem stejně a s nima to je zábava, takže chyba je ve vás

Reagovat
KingMaster13

Protože Sparta se nechá vypsychovat a něco poserou Buď tam někdo dostane redku, nebo udělají nějakou hloupou penaltu apod

Reagovat
Losinho

No hrozně to sere zrovna nás, když pro nás ty remízy znamenaly titul a pro vás neúčast v pohárech

Reagovat
FCSL

No po těch zápasech asi jo, když jste tu brečeli jak Ščasný

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Lof

Nesouhlasím. Pod Zsoltem se mi docela líbilo jak hráli. (na jejich možnosti).

Reagovat
Greny

Mě třeba u vás vadí to jak přidáte maximální agresivitu a bojovnost a pak na hřišti reklamují takovou blbost jako souboj Pernická vs myslím Mara před druhým golem

Reagovat
Bex5

To byla dobra uplakanost ....

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan nepredvedl nic v Ostravě, kde vyhrál vyloženě náhodou a nepredvedl nic ani proti Plzni. Hoftych je vyloženě defenzivní trenér, navíc Slovan prakticky nemá útočníka. Myslím, že budou sbírat hodně remiz a pod Hoftychem hrát nekoukatelny fotbal. Zlatej Zsolt

Reagovat
Logan

Chorý souhlas.

Plzeň tyhle zápasy přestane zvládat, až odejde Hrošovský, alespo%n na podzim si myslím.

Reagovat
db18

Reagovat
mayday

Chorý zmrdeček první třídy.

Reagovat
lampas

Ubozaci zajebani. Snad je rakovina postihne svine jedny. Proti Olympiakosu nemají nárok ubožáci.

Reagovat
taws

Jako dřív jste všichni v tom Liberci nebyli až takovýhle vymrdanci.

Reagovat
Bex5

Hodne palcu

Reagovat
smazaný uživatel

Lampas je tu známá firma, všem pro smích.

Reagovat
adoxx

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Zark

Ty si ale lampas

Reagovat
db18

Karl by měl v Minkovicích odpojit internet...

Reagovat
PBLead

Reagovat
raduinho

jaká byla ranní kokote?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

To jsem spal. Noční byla náročná jak prase, jsem se zase zlil jak dobytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co píšeš seš zlitej nonstop

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Reagovat
Losinho

Koukám Liberec nějakej ubrečenej na to, jakym způsobem jejich Karljugend hrajou. Po tom Peškově skluzu do koulí Brabce bych asi držel tlamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si už zvykl minulý týden, po tom co tady předvedli místní fanoušci Slovanu.. Takže žádné překvapení..

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň v něčem chtějí dohnat Slávii

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

tak uz se podvol a prijmy jejich kulturu... stejne ti nic jinyho brzo nezbyde

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Stannis Baratheon

Kde to je?

Reagovat
db18

Něco ve Varech.

Reagovat
iamek

Vary Vridlo. Kousicek od divadla.

Reagovat
kiciN

Ja vidim dve zeny na verejnem miste, co je za problem?

Reagovat
JacksLFC

Přijde ti fakt normální si čvachtat nohy na historickém místě, kde lidi jezdí z toho pít?

Reagovat
kiciN

Vsadim se ze se tam predtim vychcal nejaky rusak a cesky dite se v tom cvachtalo uplne stejne.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělají hrozného?

Reagovat
Salfovic

Vymočily se tam.

Reagovat
Pablos

A co jako? Prostě turistiky buranky co neznaj že to zrovna není slušný. Nejsou první ani poslední.

Taky je zrovna nemusím a ani nejsem příznivec přílivu arábáčů. Ale tyhle jsem jezdí na dovolenou jako lidi jezdí třeba do Dubaje. Tak už palte do píče s těmahle senzaceme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
r.mrazik

kdybys videl,co delaji ve Varech Rusaci...tak by ti tohle prislo hodne v pohode

Reagovat
Kang & Kodos

Jednou jsem byl svědkem toho, jak se do toho frajer s dost podroušenym stavu regulérně vychcal

Reagovat
r.mrazik

tak nejak...tihle treba vubec netusili...ale co tam delaji rusaci,to je uplne na bliti

ale ted uz je to ok...uz tam nejsou...vsichni jsou ted v praze

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

hnus toto kurva svět spěje do prdele. Divím se, že tam nemaj manžely co zrovna prcaj kozu zlatí negři ty aspoň poznáš podle řetězů z vodítek. A krásně brali kdysi cukrovou třtinu

Reagovat
Kapřík

Reagovat
ratusek

Slovácko předvede týden před tím TOP výkon venku, aby potom hned podlehli Budějkám, který v prvním zápase pomale ani nevěděli, co je to fotbal.

Holt naše liga

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc jsem si dnes v Olomouci vzpomnel na Pivarnika... asi ten Litovel nebo co.

Reagovat
sosna

* ta Litovel.

Reagovat
smazaný uživatel

Patok je vzor hrad.

Reagovat
sosna

To je pravda, ale chybí souvislost.

Reagovat
elChe

kdyz pise litovel, tak je soubislost jasna...

Reagovat
sosna

Tak urbite.

Reagovat
sosna

Sigma Gressak celkem dobrý, Tandir za dvacet minut asi jednou u balónu. Ale ty standartky, to je děs. Křídla famózní.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Jovovič se přibližuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry vedle.

Reagovat
cink

Jestli Sparta hraje v té sestavě a rozestavění co je na livesportu, tak by měl Jílek odevzdat licenci a vysrat se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
doshcz

Vykundeny Slovácko zas hrálo proti nám jak o život a doma rupnou s Budejkama ty vole

Reagovat
cink

*Vykundeny Sparta

Reagovat
doshcz

Jako jo ale oni taky :D

Reagovat
JacksLFC

takže teoreticky vás porazí i Budějky?

Reagovat
doshcz

dost možná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď narazili na lepšího soupeře holt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Každopádně říct mi někdo před zápasem že jeden z trojice Holík, Váňa a Břečka je divizní hráč tak bych neuhodl po zápase že to je zrovna ten Váňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Byl si na Líšni?

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říkáš? Ta obrana to bylo něco šílenýho, být trochu lepší soupeř, tak dal o tři góly navíc, že?

Reagovat
Bagr007

Od 60. minuty jim dochazeli sily, a obrana cely druhy polocas nestihala. Ale snad se to zlepsi, kdyz se trochu sehraji.

Reagovat
Greny

Já ne

Reagovat
exse

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PBLead

Holík byl dneska otřesnej....

Reagovat
ondrasch77

Tak Břečka byl příšernej už proti Bohemce, tam to bylo jen o střelecké nemohoucnosti Klokana..., dneska byl Břečka zralej na tři vlastence jen za první půlku

Reagovat
Losinho

Holík jednoznačně

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jablonec A proti nám zas budou lítat po prdeli, šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

A dobře udělají

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Vždyť nebudeme mít půlku týmu, protože od vás hostujou...

Reagovat
Hokaido

Cry my a Kungpao.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Bex5

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Smoula14

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JackDaniels.

?

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

32 bodů a ještě 6 hráčů ve hře

Reagovat
smazaný uživatel

zdalo se mi to, nebo ten Krejci vubec nebyl spatnej ?

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne taky prisel ok. Evidentne se jeste nestihl nakazit.

Reagovat
wjillm

Byl v pohodě, něco pokazil, ale překvapil. Pytlík na pravém beku taky dobrý výkon, oproti Lordovi je to neuvěřitelný rozdíl. Asi až na Štětinu (to je fakt dřevák) a Kozáka (impotentní výkon), byl výkon celého mužstva v klidu.

Reagovat
Rarášek

To jsou přesně ty dva, který měli letět ze zakladu, ale co už.

Reagovat
El-Pistolero-68

Stetina rozhodne, videl bych to na Radakovic - Kaya a pozdeji Lischka - Kaya. Ale Kozak...pomohlo by dat tam Tetteha?

Reagovat
Rarášek

Liscka Kaya je ideal ..

Podle mě určitě, on je pro nás mnohem platnějsí v mezihře a díky němu můžou křídla bodově explodovat, Kozaka jen do plnejch ..

Reagovat
Selänne

Zatím Štětina předvádí hodně slušný výkony. Koneckonců i dneska byl lepší než Radaković.

Reagovat
wjillm

Mně zase přišel lepší Radakovic, než Stetina, ale to je subjektivní. Oba tito obránci potřebují vedle sebe lídra, takže spolu hrát nemůžou.

Reagovat
Posledni Kovboj

jako treba kdyz misto rozehry nahral Hubschmanovi do nohy? OK

Reagovat
wjillm

Tetteh tam šel, poté, co to dřevo na hrotu spálilo, co se dalo, ale platnější mi nepřišel. Vypadá to, že tam bude naše největší slabina, protože záloha je slušná a šance vytvořit umí, ale když neproměníš loženky, tak stačí nějakej průser od koumáků v obraně a jsme zase dole.

Reagovat
Rarášek

Jenže Tetteh dokáže pohybem a součinností se zálohou ty šance předkládat křídlům, třeba Hložek může s Tettehem na hrotu explodovat bodově. Snad s ním bude Jílek správně pracovat.

Víc šancí bych určitě dal Graiciarovi, Kozák je prostě slaboučkej, on kromě gólů nemá co nabídnout.

Reagovat
wjillm

Ono to tak asi dopadne, protože on ty góly zatím nenabízí a aby ty samce proměňoval, od toho tam je, zkušenosti má, šance taky, ale je to prostě dřevo.

Reagovat
Pride

Kozák je kokot, který nemá na víc než na Liberec. Rok se bude trápit ve Spartě a snad mu to ego trochu klesne a půjde zpátky do Liberce.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
adoxx

Reagovat
Kang & Kodos

Na začátku něco posral, pak už hrál jednoduše, ale určitě nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej neurazí nenadchne no

Reagovat
John Obi Mikel

Jinak koukám vychvalovaný Svědík a spol. zpátky na zem.

Reagovat
ondrasch77

Tak to bude spíš o hráčích...., pochybuju, že jim Svědík řekl "porazili jsme Spartu a teď se z nás Budějky poserou"

Reagovat
db18

Tak co koukam na statistiky, tak Slovácko asi lepší, Dynamo mělo 2 střely na bránu a obě proměnilo.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak si zajistit sledovanost Říct, že bude v tiki taka znovu Martin Fenin

Reagovat
PP

počkej.. a to má tu sledovanost přilákat nebo odlákat?

Reagovat
ZB 07

Tak každej bizár přiláká větší množství lidí než smysluplná debata.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Kang & Kodos

Že to je tiki taka, tak bych nekoukal ani na jedno

Reagovat
db18

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
JacksLFC

oni mají kolem 100k sledovanosti pořád, nechápu tyhle tahy. Zas tam dojde ožralej

Reagovat
Coutinho10

Svěcený prozradil, že do Tiki-Taka přijde opět Fenin

Reagovat
lichna.

Tohle mi příjde už trochu na sílu. Absolutně nechápu, jaký jiný význam by tam měl mít než touhu po dalším excesu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

j jako muze se to tak zdat, ale zrovna Svecenymu verim, ze musi mit nejaky signaly, pripadne s Feninem sam mluvil, ze uz se to opakovat nebude, protoze kdyby jo, tak to dostanou sezrat oba dva a to riskovat podle me ani jeden nechce

Reagovat
Kang & Kodos

Beru že tam vezmou někoho na odlehčení, kdo zároveň sleduje fotbal, ale aby z toho dělali freakshow a tahali tam Kazmu nebo Vémolu, protože ten teď musí bejt všude...

Reagovat
lichna.

Zrovna díl s Kazmou byla celkem prdel.

Reagovat
Kang & Kodos

Mně bylo za všechny ostatní trapně, když jsem to viděl.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Frank Lampard 8

Koukám, že nikdo nenadává na Uroše, dneska v pohodě?

Reagovat
Losinho

Jablonec se za půlku kouknul párkrát, ale stejně tam nějakou chujovinu udělal

Reagovat
Hokaido

Dneska ok, ale na Spartu prostě nemá.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu to tam zmrvil se Sáčkem, kdy defakto šli do souboje jen oni dva, a tak nechali poté jít 3 Jabka proti Štetinovi. Jinak neměl moc práce.

Reagovat
Hokaido

Jedeme na titul vi mrtki.

Reagovat
Euphael

Reagovat
adoxx

Reagovat
Rarášek

Konečně správný slova.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

MI SME SPARTA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ZPARTA

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Lof

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel: I'm about to end this man's whole career.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že i zápas Jablonce na Spartě ukázal, že odstup top trojky od zbytku bude monstrózní, ty týmy jsou o dvě, tři třídy jinde a ta naše třináctka je v rozdílu jedné třídy.

Kanga top gól

Reagovat
smazaný uživatel

to bude i baníkos pod bobem dokud si vedení neuvědomí situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je pevně usazený v té "nudné" třináctce, i když bych rád, aby dělal pokroky, tak někdo nechce a my s tím nic neuděláme. Ohledně BP se budu vyjadřovat až v pondělí

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

No zase predchozi zapas Sparty se Slovackem ukazal, ze ten odstup tak markantni byt nemusi. Jablonec hral bez stoperu a dost toho zazdil, neprecenoval bych tu vyhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vy taky a Břečka je jejich stabilní stoper, že jo...

S tím Slováckem byla špatná ta první půlka, tím, že jste tam měli RB na úrovni Vlašimi, tak tomu VJ moc nepomohl + na DMK bylo asi moc horko...Slovácku vyšla taktika na brejky...Ve druhém poločase jste měli už spíš smůlu a ke konci křeč, ale i tak to nebyl beznadějný výkon a teď jste navázali, kvalitu máte obrovskou, potenciál ze všech top týmů největší...Jdete po správné cestě stoprocentně.

Reagovat
El-Pistolero-68

Vloni byl tusim trojka a myslim, ze po tech jeho vykonech budou hrat Plechaty - Jugas, az se Jugas uzdravi.

Uvidime, uplne ten tvuj optimismus nesdilim. Ale verim, ze horsi nez za Zdendy to snad nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ojediněle to bude haprovat, to je jasné a pochopitelné. Navíc až začnete hrát EL (snad nejen předkolo), tak těch zápasů budete mít více a ten nezkušený tým to nemusí dávat bez ztrát a skoro určitě ani nebude. Každopádně Plzeň a Slavia jsou na tom momentálně pořád lépe, jsou zkušenější a mají kostru dlouho při sobě, ale pokud nebudete mít velkou ztrátu po podzimu, max do 6 bodů, tak můžete ještě dost zaútočit, zase čekám, že za půlroku bude ten tým jinde, zkušenější, vyhranější, sebevědomější, navíc se vám může vrátit Dočkal a jiní + zimní posily.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Rarášek

Souhlas.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Hlavně byl Jablonec celkově nekompaktní a bezkrevnej, komplet jim ten zápas nevyšel, do toho ta situace v obraně.. a i tak, nebejt Jovovič naprostý jelito, tak by to Sparta neotočila.

Do třetího místa myslím si budou, ale čeká je šíleně moc práce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, že čeká, ale líbí se mi, že v mých očích nastartovali nějakou cestu, která si myslím, že je správná, ale jsou na samém začátku. Jablonec se mi zatím v sezóně vůbec nelíbí, už proti Bohemce to nebylo ani zdaleka ideální. Je tam jak velká obměna v kádru, tak celkově schází kvalita, aby mohli držet krok s top týmy.

Reagovat
Losinho

Jj míří správným směrem, ale uvidíme, jak velkou trpělivost budou mít reálně s Jílkem, když třeba po 12 kolech budou mít větší ztrátu na první místo. Vím, že se všude mluví o tom, jak čas dostane, ale znáš to.. stačila jedna prohra se Slováckem už se to často vezlo.

Jablonec proti Bohemce jsem neviděl, obměna tam je, ale včerejší výkon by byl špatnej i kdyby šlo třeba o Budějky. Pomalejší rozjezd se čekat dá, ale do šestky budou, ta kvalita tam je. Navíc po kratší pauze je to těžkopádnější skoro od všech.

Reagovat
ondrasch77

Kvalita schází především na stoperu, kdy Břečka není žádný lídr a vždy s ním hraje někdo nezkušený... Včera mohl dát klidně dva vlastence Totálně včera 3 x selhal Jovovič, který ještě rok zpátky takové situace řešil s přehledem (vůbec nechápu, proč v prvné případě nestřílel ) Jinak bych řekl, že o takové oslabení nejde, je třeba se pořádně sehrát, příprava byla krátká...

Reagovat
Baronne

Navíc posílení v podobě Matouška

Reagovat
ondrasch77

ale to je spíš kompenzace za "podzimního" Trávu...

Reagovat
Baronne

Ale jak se tady přehánělo na začátku že jste totálně rozprodaný a budete někde ve středu, tak tak černě bych to vůbec neviděl, pokud teda vyřešíte stopery.

Reagovat
Baronne

Respektive pokud Jugas bude zdravý

Reagovat
ondrasch77

Ano, vyřešení klíčového stopera je naprosto stěježejní... Jinak si myslím, že to bude o.k.

Reagovat
ttopi

Ten Váňa v rozhovoru takovej sympaťák

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Neon

Reagovat
Kang & Kodos

Kdybych byl stoper, 18-20 let, byl bych v béčku Jablonce, a dostal přede mnou přednost 30letej borec z divize, tak bych si zaprvý připadal jak dement, a zadruhý bych přemejšlel o přestupu. Absolutně nechápu, jak tohle mohl Rada vymyslet, vždyť bylo pořád tolik možností, jak to složit jinak. To bylo ještě větší wtf než když Plzeň vzala z Domažlic oteklýho Fořta.

My jsme teda byli fér a nasadili útočníka z okresu. Kapitán jak víno. Druhej zápas, a už je na něm deka jak kdyby nedal gól dva roky. Přitom bych mu to tak přál, už jenom proto, jak pak div neběžel slavit z lavičky. Tetteh pro změnu nevypadá, že by ho to moc bavilo, to bude ještě veselý. Celkově ale dobrej výkon, akorát stopeři klasicky i z toho mála dokázali slušně zmatkovat. Kanga je král, Hložek je bůh.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hložek je frajer. On klidně může bejt neviditelnej (což dneska i docela byl), ale stejně se do nějaké šance dostane a tu i promění. To ukazuje, jak na svůj věk neskutečně herně vyspělej. Spartě závidím

Reagovat
dinss

Dyť dal břevno a jeden mu neuznal rozhodčí.

Reagovat
Kang & Kodos

To jo, ale jinak se všechno tahalo přes levou lajnu. Plavšič byl vidět daleko víc. Hložek předvedl takovej lafatovskej výkon, kdy sice u balónu moc nebyl, ale vyhrál zápas

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prvním odstavci meleš sračky

Reagovat
smazaný uživatel

o tom ty něco víš

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín dnes na sektoru, pičo jste frajeri, tohle je ta správná demence

Reagovat
frankiefcb

Co se stalo?

Reagovat
sosna

Mimo jiné tam stál asi půl hodiny na plotě borec v ruzovych Borat tangach.

Reagovat
frankiefcb

I

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek Snad sa mu podari ist von a uspeje tam. Radost ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga opět vodí hejtry. Tak snad zase na Sportu vyjde padesát článků o tom, jak je Kanga strašně problematický hráč, který to všem akorát kazí a raději by místo něho měla hrát jakákoliv česká lopata, která nebude tak černá a problematická.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Příbram ať shoří a zanikne a sudí Houdek s ní. Děkuji.

Reagovat
Kepy_FCB

Vždy když se Sparta potřebuje chytit tak ji to Pelta daruje

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

I na záchodě je to problémový hráč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak včera solidní výkon, pokud Krejčí zrychlí pohyb a práci s míčem, tak věřím, že se u nás bez problému prosadí. Kozák je dřevák, to co spálí se vážně jen tak nevidí a ještě při tom vypadá komicky.

Každopádně je potřeba říct, že hlavně obrana Jablonce je vážně šílená.

Reagovat
KingMaster13

Pokud Kozák spálí to co včera tak proti lepším obranám budete mít problémy, protože tam tolik šancí nebude viz třeba Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zacne Kozak svoje sance promenovat, tak budeme mit problem zase vsichni ostatni..

Reagovat
KingMaster13

Jo o tom nepochybuju ale bude to pro něj těžký, protože tímhle se dostává strašně pod tlak. Tetteh taky přestal dávat goly ale zase Jablonci ta obrana hrozně hořela. Až tam přijede někdo se zformovanou obranou (Liberec, Baník, Zlín) tak těch šancí bude mít méně. Létalo tam hrozně moc centrů a třeba Hanousek si tam dělal vysloveně co chtěl. Jinak Sparta samozřejmě zahrála líp to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Baníku Kozák hrát nemůže, aspoň z pohledu ACS, tam musíš mít rychlejšího Tetteha, když už nemají zdravého Drchala, jinak si z tebe udělá Stronati prdel, jako s Libercem z Kozáka na jaře hned třikrát

Pokud do zápasu FCB nenasadí Fleišmana, ale Granečného, tak by to mohlo platit na Hložka. Na pravé straně zase bude Plavšiče honit podobně rychlý Reiter, tam by to v kombinaci s Fillem mělo jít. Ale člověk míní, život mění, abysme neodjížděli s bůrem...

Reagovat
KingMaster13

A furt napadat Kangu Pak ten frajer udělá nějakou ztrátu a tu obranu jejich už je pak jednoduchý rozložit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jabka mu nechávali strašně hodně prostoru, tam se na něm musí střídat v našem případě ideálně Jánoš s Kaločem, zdvojovat ho, občas nějaký ten faul, trochu ho rozhodit. Jablonec nemá ve středu zálohy a celkově moc ani v týmu typy na agresivní styl fotbalu, v tomhle je ta menší fotbalovost Baníku, ale i třeba Liberce výhodou proti takovému soupeři. Taky nemohou nasadit proti vysokým stoperům Doležala, což je ultra blbost, tam měl jít Chramosta nebo měli rozšířit zálohu Pilíkem či Fábrym a dát na hrot Matouška, sparťanští stopeři jsou vlastně všichni vysocí, ale i celkem pomalí a kromě Lischky nejsou ani moc fotbaloví, presink, presink a zase presink.

Reagovat
KingMaster13

A nemohu se zbavit dojmu, že tohle byl jak stvořený zápas pro Ikauniekse. Tam jim ten rychlostní typ chyběl. Štětina a Radakovič jsou vysoká kopyta a ty hlavičky si většinou pohlídají (pokud to není Souček ) Jinak jak říkáš Baník a Liberec mají tým na to je dost potrápit. Teď záleží co Pánik nadiktuje, jelikož sice jim hru budete dobře bořit ale když nepřidáte nadstavbu v podobě útoku tak Spartě tam něco padne a je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě, Páník je naším největším mínusem, beztak tam dá Fleišmana, Procházku a Smolu na hrot a bude hrát 4-4-2 a pak se bude divit...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Lepší obrany ho ale vůbec do těch šancí nepustí, takže bych byl klidný. Stejně tak jako na jaře, kdy se mu po třech zápasech předpovídalo kde co a pak už dával góly snad jen z penalt.

Reagovat
KingMaster13

Což pro něj na Spartě může být terno

Reagovat
Kang & Kodos

Ať to zkusí navrhnout Kangovi

Reagovat
KingMaster13

A jo Na to jsem úplně zapomněl Hm tak má smůlu no

Reagovat
dest1l

Reagovat
BaggioRoberto

Ale co chce proměnit, lepší šance už mít nebude.

Reagovat
KingMaster13

Lidi víte někdo jak je to s dresama a šálama v Teplicích? Už druhý rok provozují, že když tam člověk přijde v klubových symbolech soupeře tak je naženou do hostujícího sektoru. Loni jsem tam byl a přesto i mezi Tepličákama se objevovali fans naši normál v dresech. Jde mi o to, že si chci ten zápas vychutnat, beru malýho bráchu a spíš chci posedět a užít si to, než stát a hopsat. Od toho mám domácí zápasy K hostům se mi nechce protože tam je na píču ta mříž přes kterou jde fakt špatně vidět ale zase nechci zažít nějakou buzeraci od security. Loni jsem tam jel z dovolené, tudíž jsem klubové symboly neměl a byl jsem rád, že jsem stihnul zápas a předešlé roky tahle mrdkovina tam nebyla a chodil jsem normál v dresu. Máte někdo s tím nějakou zkušenost, že pokud máte lístky tak vás nechají v dresu si tam sednout mezi domácí? Nemyslím kotel ale třeba 2 sektory směrem od hostů Díky moc za odpovědi, já totiž sám nevím jestli se na ty symboly vysrat ale zase jsem hrdej na svůj klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam jezdíme my, tak už asi 3-4 roky všechny ženou jen do kotle. Byl dost velký oříšek se dostat jinam. Mně to bylo teda jedno, venku chodím jen do kotle, ale nutili tam i rodiče s malými prcky.

Reagovat
KingMaster13

Hmmmm takže koukám, že vezmu asi jen šálu a tu při vchodu schovám To jsou fakt zmrdi. Tohle jsem nezažil ani při derby

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to máme my, ale třeba u vás budou shovívavější.

Reagovat
KingMaster13

Loni tam fakt asi 10 lidí k vidění bylo, co měly klubové symboly ale nevím jestli to za tu buzeraci stojí. Přitom tam to bylo hrozně v pohodě, fajn lidi. Přede mnou třeba seděl postarší pán a vždy když jsme s nima hráli tak sem si s ním podal ruku a na konci jsme se vzájemně druhému vysmáli dle toho kdo prohrál a popřáli si hodně štěstí Což i kvůli tomuhle by mě sralo, kdyby mě tam štvali do tý klece

Reagovat
Blasphemer

Tak to jsou dobrý mrdky.

Reagovat
KingMaster13

Jako ten hostující sektor od toho kotle je oddělen mříží a sedí tam převážně rodiny ale i tak. Přes ty mříže je tam hrozně blbě vidět. Nevím co by jim udělalo aby mezi Tepličáky pustili rodiny od Slávie. Jezdím tam pravidelně 8 let a nikdy se tam nic nestalo

Reagovat
Blasphemer

Tak já jsem líná mrdka a na výjezdy jsem nikdy moc nejezdil, teď jsem už pár let nebyl vůbec nikde... ale v Plzni normálně potkáš na hlavní i na protilehlý lidi se symbolama soupeře, i když to je "vyhrocenější" zápas se Spartou, Slavií, Baníkem atd.

A k žádným incidentům tam nikdy nedochází, jak píše někdo níž, že by tam někdo nadával fotrovi s dětma. Asi dvakrát jsem teda zažil, že nějakej borec z cizího tábora dostal přes držku, když si ho tam kluci od nás z kotle chytli, ale to byli vždycky provokatéři, co si o to chováním celej zápas vyloženě říkali.

Ale zase čím menší město, tím větší vidláci v hledišti. Hlavně pokud jde o zášť k pražským klubům.

Reagovat
KingMaster13

To je pravda no. A jak píšeš tak by to mělo být. Vím, že se tam občas někde najde kokot ale bývá jich málo

Reagovat
Stannis Baratheon

Na tohle jsou specialisti v Hradci.

Tam vás, pokud se nevzdáte klubových symbolů u vstupu, nepustí dovnitř. Tenkrát jsem tam byl na zápase HK - Slavia, asi 6 let zpět, Slavia tenkrát vyhrála tuším 0:1, a normálně tam nějakýho taťuldu, který tam byl s dcerou a synem vyhnali a sprostě mu nadávali, protože kluk měl kšiltovku SKS a dcera tričko.

Tohle fakt nechápu, pro koho se ten fotbal jako hraje? To je jak kdyby nosili háknkrojc. Seděl jsem vedle nich, říkali že jsou na svém prvním zápase Slavie, protože jsou někde z prdele z Krkonoš, a oni jim to takhle znechutili. Rodině s dětma.

Reagovat
KingMaster13

To prostě je nepochopitelný Jako Tepličáci pouštěj v symbolech ale jen k hostům no. Jako za mě je to prostě zmrdovina, protože to tvrdý jádro si nikdy nekupuje lístky k domácím a většinou po stadionu sedí ty rodiny no A na žádným jiným stadionu jsem to u nás neviděl a to mám Teplice hodně rád. Kdyby alespoň z toho sektoru bylo dobře vidět na hru Tam je dobře vidět akorát na 1 branku

Reagovat
KingMaster13

Jinak když jsme u toho tak 3 roky zpátky tam taky pár lidí buzerovala sekuritka ať ty klubový symboly schovají Tohle jednání bych pochopil při derby kde opravdu je to o nenávisti ale v Teplicích ty vole

Reagovat
Stannis Baratheon

No, právě. Nepochopitelné.

Tam to tenkrát bylo zapřičiněno teda i tím, že tam fanoušci HK byli podporováni Východočeskou enklávou fanoušků Sparty, a byl tam po zápase domluvený nějaký střet oněch fanoušků proti fanouškům Slavie (dementi všichni, bez ohledu na klubovou příslušnost, a že tam byli i lidi od náš jako podpora Slávistů - ale jezdit někam jen abych se porval )

Ale aby pořadatelé sprostě nadávali taťkovi před jeho dětma kvůli takové prkotině, to je neomluvitelné.

Reagovat
KingMaster13

To je mi až do breku z toho

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
monty25

Mně to taky přijde nepochopitelný, ale jsou lidi, co to nelibě nesou, když je mezi nima na domácím stadionu někdo od hostů (na FB Teplic už to pár lidí kritizovalo). Jako pokud ten někdo nevyvolává konflikty, tak v tom nevidím problém. Mně by se taky nechtělo do klece a jak píše Stannis, pro koho se ten fotbal potom hraje? To furt FAČR hlásá, jak chtějí na fotbalech rodiny s dětma a pak se děje tohle...

Reagovat
KingMaster13

Jako jo já to chápu ale tak ty naši fandové tam nikdy bordel nedělali. Jako jo někomu může vadit, že já třeba to hodně prožívám a o to víc emocí pak dám když padne gol ale i tak

Reagovat
monty25

Já byl 4 roky zpátky v Plzni na čtvrtfinále poháru (celkově chodím na pohár radši než na ligu ), když tam hrály Teplice a byl jsem s kámošem, co fandí Plzni, tak přece nepůjdeme k hostům. On neměl nic, já měl teplickou šálu, kterou jsem v báglu schoval do bundy (stejně mě moc neprohledávali) a šli jsme normálně za bránu mezi domácí, kde jsem si ji vzal. Všechno v pohodě, akorát když dal Ljeva rozhodující penaltu, tak jsem radostí vyskočil a někdo na mě zezadu zařval: "Sedni si!"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Wtf? V životě jsem tam tohle nezažil. Naopak když tam hraje třeba Sparta, tak je ve všech sektorech víc sparťanských dresu a šál než těch domácích.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak nevím, je to už déle, od té doby jsem tam na nejvyšší lize nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

U "nás" ve Vítkovicích, lidi s dresy Zbrojovky normálně na sektorech "B", květen 2018. Slávisti loni v květnu při nadstavbě taky. Opaváci (!) při dubnovém derby na "C" sektorech s dresy mezi baníkovci...

V Karviné buzerace v březnu, když měl synovec šálu Baníku a šli jsme na hlavní tribunu

Na Spartě bez symbolů mezi normálama, při výhře ACS 3:2, říjen 2017, radovali jsme se normálně při našich gólech a lidi kolem v pohodě a to tam nebyly jen ženské...

V Opavě naprosto inkognito se sponzorskými lístky, skoro jsme ani nepípli při cestě na stadion, protože při vchodu na tribunu jsme museli projít mezi mj. mezi opavskými, kteří vybírali na choreo, na těch místech už v pohodě, i když moc radosti nebylo

Slovácko, Jablonec, Zlín, Olomouc naprosto v pohodě i se symboly.

Teplice jsou hodně prosparťanské, ale i tak je to na hlavu, jestli takhle s vámi zametají.

Reagovat
smazaný uživatel

*letos v květnu při nadstavbě

Reagovat
KingMaster13

je to tak no

Reagovat
Banikovec7

Na B někdo v dresech hostů?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce jsem slyšel story o tom, jak tam při utkání se Spartou loni v září seděla nějaká borka v rudém, ta prý dostala dost bídu, ale jen jsem to slyšel, nemohu potvrdit. Ty ostatní jsem viděl na vlastní oči, minimálně u občerstvení a u turniketu. Sedím na B5.

Reagovat
smazaný uživatel

Pici Bohemka dala tri goly a hned spadnul ef na nekolik desitek minut

Reagovat
Baronne

Hodina života vpíči

Reagovat
Kepy_FCB

Blasphemer21.07.2019 16:42#

Kdo by to byl řekl, že Bohemka mohla v desátý minutě vést už 3:0

Kang & Kodos21.07.2019 19:01#

Taky z toho snad na dvě hodiny kleknul eurofotbal

Kopírováním se do silvestrovských hlášek nedostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Cukroušek21.07.2019 19:01

Kang & Kodos21.07.2019 19:01

Kepy a jeho senilita.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo ale v případě rovnosti časů každe hodí smajla jemu takže tvůj sen dostat se do hlášek se opět rozplynul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cukroušek21.07.2019 19:01

Kang & Kodos21.07.2019 19:01

Kepy a jeho senilita.

Reagovat
Kepy_FCB

Proč to píšeš 2x ? Že by senilita?

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemians

Reagovat
bobis21

tak vidím že Boleslav je plně připravena na svou pohárovou klasiku

Reagovat
Losinho

Začátek druhý půle tragédie, jinak pecka. Ševčík nejlepší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska pohoda klídek a výbornej výkon. Ševčík, Zmrhal, Hušbauer, Buren, Souček, Traoré, Stanciu-> klobouček Snad na to navážeme příště.

Reagovat
Greny

V druhé půlce se na to Slavia celkem vysrala mě přišlo..

Ale stejně ještě dali dva góly.. Teplice asi adept na sestup

Reagovat
Pyroman

Vyhoděj do dvou týdnů Hejkala, podepíšou někoho kdo umí bránit a to cca 13. místo ukopou, ten kádr minimálně směrem dopředu tak strašně tragickej není.

Reagovat
John Obi Mikel

Vyzdvihl bych výkon Traorého, dneska byl velmi důležitý.

Jo a Zmrhal je PRINC, ne LORD, jak mu tady říkají. Lord je jenom jeden a pochází z Dánska.

Reagovat
Losinho

Heskey je anglán

Reagovat
John Obi Mikel

A Bendtner je z Dánska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, co afcon? Kolik ti nakonec vyšlo tipů? Já jsem se sice rozjížděl pomaleji, ale na konci skupin jsem to párkrát trefil. V osmifinále jsem měl 2 přesný tipy, pak už ale nic. Celkem tedy 7 správně.

Reagovat
John Obi Mikel

Musím to spočítat. Do večera napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak gratuluju, ja jen 5

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Tak třeba mě porazíš za 2 roky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík neskutečnej borec. Tomu držet zdraví, tak kope v Bundeslize a táhne nároďák.

Pro Kalvodu to byl prcek, pro Jílka pak bůh, skoro jeho odchod obrečel.

Proto si myslím, že bejt Jílek ve Spartě o půl roku dřív, tak ve Slavii nemohl skončit...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen SPEKULACE, třeba by i tak dal přednost Trpišovi, pod kterym taky hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě jeden z nejpodceňovanějších hráčů v lize

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas super, téměř bezchybný výkon, všechny 3 góly hezké. Líbil se mi především přechod do útoku, dobře fungovala spolupráce mezi středem hřiště a křídly + MVB. Skvělé doplňování z druhé vlny od ostatních hráčů. 2. poločas Slavia nezačala vůbec dobře, přišlo mi to takové ospalé, v obraně nejisté, ale to bylo asi dáno tím 3-brankovým vedením a brzkým vyloučením Mareše. Po snižovacím gólu jsem čekal, že začnou hrát aktivněji, což se docela stalo. S příchodem Stancia se to ještě zlepšilo a posledních 30 minut už bylo zase v naší režii, z čehož pramenily 2 góly. Vyzdvyhnul bych především výkon Ševčíka. Tradičně dobře zahrál Souček. Zmrhal, Traoré a Buren taky dobrý. Hušbauer nezklamal, ale příště v základu snad Stanciu, který hrál skvěle, byl hodně aktivní, ze začátku sice asi trochu nervózní, ale potom si to pošéfil. Celá obrana i s Kolářem podala spolehlivý výkon, až na tu inkasovanou branku. Yusuf se mi vůbec, ale vůbec nelíbil, to jsem ho stavěl před zápasem do základu. Král za těch 15 minut nic nepředvedl, ani nic neskazil. Výsledek 5:1 je výborný a po úvodních dvou venkovních zápasech má Slavia důležité 2 výhry a 6 vstřelených gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím a podepisuji

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám spoiler.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
PhilipS

a teď mazej otevřít čítanku

Reagovat
Pharrell

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JacksLFC

škoda, že Yusuf nedal ten gol, já bych mu ho strašně přál a on by se pak zklidnil a ještě by měl rumun 1+1

Reagovat
fantomas

Všechny Ševčíkovy áčka na jednom místě: https://twitter.com/czechfooty/status/1153017431436275713

Fakt lahoda. Snad vydrží celej podzim a pomůže odtáhnout repre na Euro.

Reagovat
Posledni Kovboj

z neho se stava docela zvire.

Reagovat
Remt

Ty přihrávky dneska epesní

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:) aký fanúšik z teba zrazu

Reagovat
smazaný uživatel

U nej klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa nedarilo, písal, že už nesleduje Slavku ... Ale zas, treba uznať, že je starý slávista, každopádne, Gloryhunt nemám rád,no...

Reagovat
fantomas

Prosim? Poslední roky sem většinu sezon v zahraničí bez pořádnýho internetu a českou ligu ani nemám jak sledovat. V tom originálnim příspěvku přitom ani předně nepíšu o Slavii, ale o českym nároďáku, kterýmu sem ( ) nikdy fandit nepřestal, stejně jako ( ) Slavii.

Co si to tady vymejšlíte vy dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, sry. Kde si aktuálne? Afrika stále?

Reagovat
fantomas

Ted sem v ČR a českou ligu zase sleduju, protože jak mám možnost, zajímá mě to. Jediný, k čemu se asi nevrátim (min. ne v takový míře jako dřív), je Arsenal, tam se s klidem přiznám, že to ze mě s tim, co se tam za poslední roky děje, prostě postupně vyprchalo, ale to myslim neni nic nepochopitelnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

okej, tomu rozumiem, možno sa ešte k AFC vrátiš, keď ten klub znovu získa starú vášeň.

Reagovat
fantomas

By museli odejít Kroenkovic, což se za mýho života beztak nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

s Arsenalem nebudeš sám

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemáš naší reprezentaci v oblíbených

Reagovat
Kixi Syhimour

*naši

Reagovat
fantomas

Tak protoze je to moc obvious na to, abych si ji zabiral misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch repre je v oblíbených strašně málo. Já tam teda Česko mám a pak už mi zbývají jenom dvě místa, což prostě nestačí. Klidně bych i nějaké místo obětoval na úkor klubů, ale nejde to.

Reagovat
fantomas

Jj no, mě klubová scéna ani zdaleka nezajímá tolik jako ta reprezentační, hned bych 3-3 s tim 1-2 zaměnil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
rufus

Reagovat
fantomas

Tohle tvý neustálý valení hoven na mou osobu mě fakt zaráží. Nepamatuju si, že bysme spolu měli kdovíjakou historii v diskuzi nebo na srazech, a přitom se v diskuzích soustavně chováš, jak kdyby ti se mnou zahejbala bejvalka či co.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Ja nevím, ta první skvělá, ale ten zbytek je celkem obyčejnej.

Reagovat
fantomas

Třetí taky skvělá, na tý druhý je nejlepší celá akce, náběh, precizně časovaný přihrávky.

Reagovat
Rarášek

Jo jako akce super, ale kvalitu těch samotnejch akcí bych zas tolik nehrotil. Každopádně ať vydrží zdravej, sympatickej hráč.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Lof

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

vstup do zápasu super, dvojnásob mě potěšili i góly Zmrhyho a Micka a ikdyž 2. poločas byl takový pohodovější, tak se není co divit, když vedeš o 3 góly a hraješ proti 10, ale jinak super

a z pohledu fantasy duelu proti PlackaSKS to dopadlo taky ideálně ať už ze sestavy, která začínala, tak i průběhem, takže start do nový sezony zatim 100% úspěšný oproti loňsku

Reagovat
Banikovec7

Trosku OT k fantasy, je dobre vyhazovat nekoho takhle bez nahrady? Pak ten co ma v tomto kole volny los bude mit o zapas mene nez ostatni, kdyz se pak nekdo prida.

Reagovat
Coutinho10

toho, co jsem vyhodil nesložil sestavu na 1. ani na 2. kolo a kontaktovat nejde, takže nemá cenu ho tam nechávat, ale souhlas, že lichý počet není ideální, takže teď je asi ideální možnost, že jestli tu je ještě někdo, kdo tu hraje Sazkafantasy a není ani v jedné z EF minilig a má ideálně stejný/podobný název týmu jako tu na nick na EF, tak se přidejte...nějací hráči budou zřejmě ještě odpadávat, tak se na vás klidně může dostat za týden nebo dva

https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/groups?utf8=%E2%9C%93&search=Eurofotbal+CZ+2&submit=HLEDEJ

jinak já ho sundal těsně před losem 3. kola, takže tam naštěstí není zahrnutý...horší by bylo, kdyby tam byl zahrnutej...takto, když se nikdo nepřidá (jako náhrada), tak SKS1993 musí uhrát víc než je průměrný počet bodů od všech hráču z této miniligy...lepší než kdyby proti němu stál neaktivní hráč s 0 bodama

Reagovat
Banikovec7

Jo to jsem nevedel, ze je tak resene s tim prumerem, tak to pak

Reagovat
Coutinho10

update: tak už je v 2. EF lize plno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Fotka Dejte tam Ševčíka.

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
Remt

taky bych ho tam čekal, hvězda kola

Reagovat
Liquid

#NICO-VÍC-NEŽ-ZÁKON až nabere kondici a dostatečně se sehraje s ostatními tak to bude ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Baniku..smrt Baniku..smrt baniku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je ve druhé lize?

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze spadnete z hrusky, takovy to sedmy,osmy je vase. Tobe se neda nic vycitat, ty si v pohode i realista....

Tak aspon jednu pichlavou? Pro nebo proti setrvani Boba?

muj skromnej dojem::::

co vic byste chteli? vs je potreba ty hrace hrajic Bobov, je nejak posadit. A\ s hracema jakomsou Hruby, Jano, Pazdera to fakt nepujde. Bob je dobrej trener, ale zas ranec na prestupy bych mu nedaval, on je schopnej dovest za pakatel pulku Zlina

Reagovat
smazaný uživatel

Proti, ale teď to půjde jen těžko, mělo to přijít po tom podprůměrném jaru. Respektive, jestli nebudeme vyhrávat, tak už do derby s Opavou můžeme a jít s jiným trenérem, ale kdo? Fakt reálně, kdo by mohl přijít v rozjeté sezóně a pomoci nám, ty jména volných trenérů fakt ve mně důvěru nevzbuzují a z Baníku se na prdel nikdo neposadí a že by dal Brabec 10 mega, aby vykoupil Svědíka nebo podobnou kvalitu, tak tomu nevěřím...V zimě to bude o něčem jiném.

Já si tedy přeju, ať ty body sbíráme, i přes podprůměrnou hru a jsme usazení někde ve středu, sedmé, osmé místo v klidu...Přečkal jsem s Baníkem daleko horší časy, tak přečkám i to, když se na naši hru nebude dát dívat, ale aspoň ty slabší týmy porazíme. Pak ideálně nový trenér, překopat kádr a jít nahoru, zkusit atakovat poháry i přes skupinu od 7. do 10. místa, když to nevyjde, ale bude znát progres a že to někde směřuje, tak nebudu mít problém a budu se těšit na novou sezónu, kde už budu očekávat min. 5. místo, atraktivní fotbal a kvalitní individuální výkony + to předkolo EL. Po posilách se budeme muset začít koukat i za hranice, český trh je čím dál tím víc přebranější, po nájezdu top trojky toho moc nezbývá, Smola OK, ale zase to jeho simulanství fakt nesnesu, Reitera beru jako borce, který by mohl být hodně zajímavý a jsem za něj rád. Lalkovič je takový cestovatel, důvěru v něj úplně nemám...Vykupování Opavy (kromě Svozila) nebo Zlína už stačit na posun nebude, to je jasné. Mládež se lepší, ale nic světoborného zatím, když se podaří, že jeden mláďas každou přípravu nakoukne do áčka a bude konkurenceschopný, tak budu spokojený.

Reagovat
Kang & Kodos

No Kúdela s Hororkou vypadali skoro stejně jako dvojice Štětina-Uroš I z toho mála, co měly Teplice směrem dopředu, dokázali udělat velký představení.

Jinak nejsem přiznivce těchhle rychlejch soudů po pár zápasech, ale jestli někdo vypadá jako tým v rozkladu, tak Teplice. Místo nějaký čistky a odstavení zoufalců jako Shejbal nebo Jindráček, případně výměny trenéra to udělali tak, že jednu oporu poslali nejdřív do béčka a pak do Jablonce, druhej otevřeně trucuje a chce pryč, a Ljevakovič jako největší srdcař skončil na lavičce. Pak přitáhli pár cizinců s bůhvíjakou kvalitou a vyhráblo Mareše, kterej minule prskal, že nebyl kapitán, a teď se nechal někdy v čase 45:20 vysypat. Nevypadá to úplně optimisticky. Dneska mohli dostat klidně desítku

Reagovat
dinss

Začínat ligu se stopery, kde je Hovorka ten nejlepší je docela zajímavý počin. Jeste když si Trpiš chce strčit na stopera Coufala. To bude prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka je lepší než Kúdela, jo?

Reagovat
Bakary3

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

perfektní zhodnocení...

Reagovat
REPLIKATOR

Fotka

Reagovat
smazaný uživatel

13000 lidí v Teplicích? To přijeli všichni místní Slávisti, ne?

Reagovat
mayday

Z Kozáka museli fanoušci být nadšení. Neskutečný dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Připomněl jsi mi historické Kukovo: "Jinej by se do těch šancí ani nedostal."

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mayday

Reagovat
insane

Ja se hned od oznameni jeho prestupu obaval, ze to bude Marc Janko c. 2.

Zatim ma teda nakroceno "dobre".

Reagovat
Selänne

On se rozstřílí, o to bych se nebál. A v mezihře je a bude platnej, protože vyhraje spousty soubojů. Tenhle typ hráče Sparta vždycky potřebovala. Navíc má kliku, že jeho jediný realný konkurent dřímá v Tettehovi, kterej doteď nechápe, jak vlastně funguje offside.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
ratusek

Ta Jihlava klasika. Tuna šancí a nic z toho. V závěru navíc tradičně mohli dostat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Baník a ty ses díval na FNL?

Reagovat
Shevchenko

Mi připadá že je tou Jihlavou úplně posedlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože je jedna věc sledovat zápasy, co jsou v TV. Ale upřednostnit to před zápasem vlastního klubu

Reagovat
Kepy_FCB

Baník začínal o hodinu dýl to zaprvé a u mizerné hry Baníku se dá sledovat ještě jeden zápas.

Reagovat
didosh

...o hodinu DYL...

Reagovat
Kepy_FCB

Zajímá ho lokální klub když tam někde bydlí, natom není nic zlého.

Reagovat
ratusek

Proč posedlý? Stihl jsem oba špíly navíc jak píše Kepy, mám to kousek a fandím jim at postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Shevchenko

Ok sorry, nevěděl jsem že si odtamtud, navíc mi vždycky přišlo, že na ně spíš nadáváš.

Reagovat
ratusek

Viz níže

Reagovat
Greny

Baník tak bránil výsledek proti desíti a zdržoval až skončil sám v desíti..

Každopádně rozhodčí obral Karvinou tak ještě o 2 minutky

Reagovat
C-M@ster

Může ťukat na hodinky jak chtěl, ale zkrátil to stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spíše neprodloužil o ten čas, kterým to natáhnul, když po ČK Filla nepustil do kabin nejkratší cestou, ale poslal ho kolem hřiště a pak čekal, až to do těch kabin obejde Nakonec hru spustil asi 20m před tunelem, ale do té doby čekal, než obejde celou polovinu hřiště.

Reagovat
Kuba94

To byla šaškárna, nepochopil jsem. :-D

Reagovat
Mirek na tenisu

Asi v rámci změn pravidel. Už předtím musel sudí vždy čekat až hráč s redkou zmizne z hrací plochy do kabin. Včera ho poslal podle nových pokynů nejkratší cestou z placu, ale zase musel čekat až se Filo doloudá kolem hřiště do vchodu do tribuny. Inovace jak poď mě jebat...

Reagovat
Puskas

Reagovat
raduinho

Klasická tlačenka špinavého Baníku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlatý 3 body. Ale nakonec škoda, že Jirásek nebo Diop nedal na 3:1

Jediné plus snad výkony asi Budínského, Jiráska, Jánoše a střídajícího Azeveda a Diopa

Křídla (Granečný a Reiter) mizerný

Reagovat
bobis21

Kdokoliv nastoupí na křídle je označený za mizerného (Fillo, Reiter, Grančený, Holzer, Kuzma, ...) - jestli to už nebude spíš tím, že bobův fotbal těm hráčům na kraji prostě nevyhovuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

s tím se asi dá souhlasit. Ale mi se prostě třeba Fillo až tak špatný nezdál no... narozdíl od toho, co tam běhalo dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Na druhou stranu, Granec má asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asistence jak poleno Posune míč Jiraskovi a ten to parádně trefil

Reagovat
SuperBanikovec

Ok, ale kolik asistencí má Holzer? Granec nehraje dobře, ale tu jednu dobrou přihrávku dá. To je víc než Holzer. Jednoduché............

Reagovat
smazaný uživatel

A mohl mít i více, pokud by to posunul Smolovi, který si ukazoval kam to chce aby šel sám a Granec chrtil a ztratil.

Reagovat
Wyrda

Náhodou jsem ocenil že nešel do hráče jak ta pica protože takhle zamrdal slibnou akci pět minut před tím. Naopak si počkal na Jiráska a pak mu to už jenom postrcil. Rozhodně posun oproti Danovi

Reagovat
smazaný uživatel

Za asistenci považuji třeba centr před gólem Karviné. Jinak Granec nic moc. Líbil se mi Jirásek, Diop a překvapivě i Azevedo

Reagovat
icemike

Vytvořil mu prostor

Reagovat
lichna.

Granečný nebyl hrozný. On tam toho celkem dost vybojoval a vytvořil. Rozhodně za ty dva zápasy asi nejlepší výkon krajního hráče..

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak mi se vůbec nelíbil. Od křídelního hráče prostě čekám víc 1 na 1 do vápna, víc centrů, víc si naběhnout do volných prostorů.

Ale jak píše bobis, asi to bude trenérem, který z těch křídel dlouhodobě nedokáže vymáčknout víc.

Reagovat
lichna.

Píšeš to jako někdo, kdo se poslední cca 2-3 sezóny nedívá na Baník.

Reagovat
HorajzmAmmann

Spis poslednich 10 no...

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reiter je průměrný hráč, jehož jedinou předností je start na míč a prvních pět rychlých metrů. Kdovíjak gólový on nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudit ho po dvou zápasech Bude hodně platný, jen si musí zvyknout, potenciál má rozhodně.

Reagovat
lichna.

Mi osobně příjde strašně zatavený, jak by neměl pořádnou přípravu. Podle mě musí dotrénovat a bude dobrý.

Reagovat
Mirek na tenisu

Mám ho nakoukaného už z Bohemky. Prostě mu nevěřím. Třeba se ale pletu. Klidně se mu omluvím. Nikdo není vševědoucí. Kdysi jsem takhle po pár mačích lámal hůl nad Pavlenkou, když ho vytáhli z juniorky do áčka....

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja jsem psal ze ho tady nechci... prumerny hrac

Reagovat
bobis21

dejte nám soupeře

Reagovat
ratusek

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
TheMally11

za rok vlašim, Jihlava, Třinec

Reagovat
HorajzmAmmann

vykuř si sám, cukrouši

Reagovat
SuperBanikovec

Kdyby hrál Kuba, už bys klečel!

Reagovat
Bex5

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Ten Fillův centr před prvním golem byl ale nádhernej.

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně jako ten centr Čonky...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Smola ❤️

Fillo

Z Karviné koupit Lingra!

Panik ven!

Karviná, ať sestoupi, shoří a zanikne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Poll Hamm

Stejně se nakonec zachráníme a ty budeš ještě týden nato brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
cink

Tvoje máma ať sni plesnivé kaštany a dostane mononukleózu

Reagovat
TheMally11

Tvůj fotr tě má se segrou ne?

Reagovat
cink

S tvojí ségrou proto to postižení v rodině

Reagovat
TheMally11

Smolu, zmrda simulantskýho, by měl někdo pořádně přefrézovat ať ví, že se nesimuluje!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Tam prý jednou vysypali nějakého Slováka, co přijel do Prahy na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud mířil na Slávii... O:-)

Reagovat
Greny

Tak a teď TIKI TAKA ... Snad Fenin bude nastrelenej

Reagovat
Remt

Nevis proc mi O2 tv na mobilu nejde rozjet? Neustále to pise chybu a nerozjede se vůbec live přenos. NA FENINA jsem se.tesil:/

Reagovat
monty25

Týmy kola: Bohemka, Slavia

Hráči kola: Podaný, Ševčík

Reagovat
ratusek

Zoufalci kola: Mladá Boleslav

Reagovat
ondrasch77

za hráče - Jovovič

Reagovat
ondrasch77

Docela se mi líbí ten Lingr, toho bychom měli udělat...

Reagovat
djwenca

sexuální praktiky sem nepatří

Reagovat
Losinho

na 20 let slušný, určitě se v Karviný najdou zajímavý hráči pro ostatní týmy

Reagovat
fantomas

Galuška se mi dneska líbil ještě víc teda. Ale taky mladej relativně.

Reagovat
negrles

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Fenin Ten ji má už od pohledu

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlatan

Reagovat
HorajzmAmmann

Váňa letí i na EL

Reagovat
bobis21

měli by si ho šetřit, za chvíli mu dojde dovolená

Reagovat
HorajzmAmmann

Bude muset chodit na přesčasy, no...

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
ondrasch77

Neplacený volno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Reagovat
fantomas

Je nějaká šance, že Mareš Fenina nesnáší?

Reagovat
doshcz

rozhodně z něj není nadšenej.. jestliže byli kámoši od mala tak je nasranej že z něj je taková troska

Reagovat
HorajzmAmmann

starter pack "troska českého fotbalu"

napíšem knížku ✔️

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Docházej prachy, no. Fenin mi ale přijde, že by měl vyhledat nějakou odbornou pomoc, vypadá jak blázen.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlasím, až mi je ho trošku líto no...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale každej svůho štěstí strůjce. Kdyby nezačal chlastat, kdyby mu to nezačalo ovlivňovat psychiku, kdyby sám od sebe přestal, kdyby se šel léčit, když nezvládl přestat sám...Málokdo dostal tolik šancí jako on. Po tom pádu z okna vystřídal ještě pět klubů, dva z toho venku, kde si mohl trochu vydělat. A furt je dost lidí, co by mu určitě pomohli. Ale to v první řadě musí chtít on sám.

Reagovat
HorajzmAmmann

samozřejmě

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Remt

Jak tam dnes vypadá? Je vyjetej jak minule? Je mu tentokrát něco rozumět?

Reagovat
Pride

O dost líp než tehdy, dokonce si ze svýho minulýho výstupu dělal prdel, ale jde na něm vidět, že už je v hajzlu.

Reagovat
ondrasch77

Mercedes se podivuje termínu "gajdy", prý novinka..., jsem skoro stejně starý jako on a u nás se to říkalo už od mého dětství

Reagovat
Banikovec7

Hru radši hodnotit nebudu, ale hodně mě dnes bavila dvojice karviňáků sedících nade mnou, celý zápas neřešili nic jiného než Baník a jeho hrozné posily, tlačení rozhodčího a ubrečenost hráčů Baníku, přitom to byla suverénně nejubrečenější dvojka na stadionu. Nejvíc pobavila hláška na konci, kdy kritizovali "ACAB" pokřik, že prý baníkovci za policajty můžou být rádi, jinak by dostali přes hubu od slávistů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nekteri zas picovali, ze pres nas nevidi a mame si sednout. Cast to po chvili vzdala a sli si sami sednou jinam.

Reagovat
lichna.

Kdes byl vole? Já se objevím v kotli a ty nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz jsi byl i v kotli, tak to jedeš pak určitě s námi do Jablonce, Teplic, Plzně.. Do Karviné umí ject každý

Reagovat
lichna.

No právě, já se zatím řadím jen do té skupiny každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo mohl tusit, ze se takhle utrhnes ze retezu.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem šel na záchod, tak tam nějaký děda pořvával na našince v dresu, aby táhnul k ostatním na svoji tribunu, do toho mu odpověděli všichni naši kolem něj, tak znejistěl, snažil se nás dostat otázkou kde máme stadion a po pár metrech tam šťastný zdravil Laštyho a přál mu, aby se mu dařilo

Ale dnes to střízlivým odhadem vypadalo klidně tak na 35-40% FCB. A vyprodáno ani hovno. Volných míst všude dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady aspoň vidíš, jaké lopaty, kostata a špíny fandí umelemu, zlodejskemu projektu z Karviné...

Reagovat
Mirek na tenisu

Ty čeče. V Karviné se hrál dobrý fotbal když si byl ještě na houbách. Baník 1. máj, Baník ČSA, NHKG Karviná, Kovona...Když začali hrát 1. ligu měli vždy vysoké návštěvy. Je fakt že se tam nikdy dlouho neohřáli...bo Baník tu dycky kraloval. A bossi z GŘ OKD měli na 1. místě házenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tohle nepopírám. Ba dokonce jsem o tom slyšel od starých těšíňáků, kteří mi o tom vyprávěli.

To ale nevylučuje fakt, že v současné době je umělý projekt Karviná jen přítěží, kdy to veddou zloději a fandí tomu splodina společnosti., což včera znova potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty včera jsem byl B9, takže společná tribuna A a B, tam byli karviňáci dost fajn, co jsem potkal, i na občerstvení, usměvaví všechno...Spodina společnosti je trochu silný výraz, když i my máme mezi sebou hodně exotů, což potvrdili ožralci z C1, jejich ukazování holého zadku na MM a ty hlášky tam , chudák i Deniska kroutila hlavou, stejně jako neméně pěkná paní režisérka...To, že to město je na peachu, stejně jako vedení MFK,tak na tom se nic nemění, ale všechny jejich fans bych do jednoho pytle prostě neházel. Zvlášť, když nám to tady dělají sparťané nebo slávisté každý týden a zrovna dobře se to nečte

Reagovat
lichna.

Nastav nam prdel, Mirečku nastav nam prdel bylo super náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale tohle elita společnosti prostě nedělá...Takže buď budeme ze sebe dělat lepší lidí a povyšovat se nad ostatní, tak jak to dělají fanoušci klubů jako Sparta, Slavia apod. nebo nebudeme psát o někom, že je spodina...Je spoustu fanoušků, kteří jsou na ránu a prostě naprosto hloupí a v jiném světě a to i v Baníku, to každopádně...V MFK taky, v ACS, kdekoliv. Jen mi jde o princip

Reagovat
lichna.

Však nikdo z nás elitu společnosti nedělá. Ale zároveň to co jsem i já viděl v kotli Karviné, tak to si označení spodina naprosto zaslouží. Stejně jako některé trosky v kotli u nás - tím neříkám včera, tam to vypadalo celkem dobře. Byli tam spíše zájezdoví fanoušci, co neotevřeli hubu snad za celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě je výraz spodina společnosti prostě moc za hranou...Je to kus od kusu. Já měl včera dobré zkušenosti, v březnu zase horší, no.

Reagovat
lichna.

Tak jestli je tohle za hranou, tak to si musíš zacpávat při zápasech uši ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak při zápasech je to něco jiného, emoce a tak, něco potom napsat do diskuze, že tomu klubu fandí jen spodina je taky něco jiného...Pokud ti ten princip nedochází, tak asi to nemá smysl dál rozebírat

Já tu Karvinou za baráž s Jihlavou neskutečně jebal, nemám rád lidi z jejich vedení, nelíbí se mi složení obyvatelstva toho města, nikdy bych tam nechtěl žít, což jsem tady psal několikrát, ale vím o nich a poznal jsem tam i osobně úplně normální lidi. Taky se ti přece nelíbí, když o nás píšou lidé v Praze jako o spodině a zbytečném klubu z Polska s fanoušky IQ houpajícího koně. Princip, nic víc, nic míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spodina a mohou si za to sami..Už od toho jara 2016...

Snad už je karma sekne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však já napsal prakticky to samé , jen ne o fanoušcích , jak ty tam, že "fandí tomu spodina společnosti". Nic víc, nic míň. A už klid, jste jak slávistická letka na TW Zdař bůh v pátek

Reagovat
lichna.

Brát vážně a doslovně všechno, co se napíše do diskuse..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, můj poslední komentář, reakce až do pátku pro tebe:

Ne, neberu to doslovně, ale i slova mohou zraňovat. Vážím si Trevora, i tebe, ale oponentura je v demokratickém světě důležitá, i mezi fanouškami stejného klubu a je fajn respektovat ty jiné názory, pokud nejsou napsány sprostě. The end. V pátek a s jakoukoliv mou reakcí Karvinou až v listopadu čau.

Reagovat
smazaný uživatel

*na Karvinou

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Kiwi-21

Asi tak úplně souhlasím ty kecy o spodině atd mě vytáčí jsem z Karviné, trávu jsem zkusil jednou jedinkrát a to před 13.lety, mám tu větší část rodiny a Ano je tu spodina na 6 a i v jiných částech města ale těch normálních je tu více a kdyby si člověk zašel třeba na stránky Karviné tak zjisti že většinu těch lidí ta spodina sere a chtějí se jich zbavit, ale i v Ostravě jsou místa kde ty spodiny jsou v hojném počtu a nedá se to brát na celou Ostravu jak jsem tam chvíli žil poznal jsem obě strany města

Nemám problém když někdo přeje Karviné sestup a nemusí klub ale tahat do toho celé obyvatelstvo a nazvat ho spodinou mi přijde přestrelené obzvláště od Banikovcu kteří mají kupu fans i v Karviné a samy znají nadávky od pražských týmů atd

Reagovat
Poll Hamm

Konečne normální názor ale prostě nebýt takových jako jsou trevor tak by se dalo baníku i fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku, my jsme výsostný klub oproti vám asociálům. Tak se i tak chovej.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Poll Hamm

Teď si ukázal svou inteligenci

Reagovat
Poll Hamm

bahníku. jebat... jebat... Jebat FCB

Reagovat
smazaný uživatel

A ty něco piš o inteligenci, koště

Reagovat
Poll Hamm

Ty tady svoji inteligenc dokazuješ denně zhruba od te doby co bahnik spadnul do 2. Ligy a Karviná hrala ligu

Reagovat
smazaný uživatel

My se bez tvoji podpory klidne obejdeme.

Reagovat
Poll Hamm

My bez vaší pod každým článku o karviné taky

Reagovat
ratusek

Vy ste plebs a před králem musíš pokleknout a odprosit

Reagovat
Puskas

Pokud mu ovšem král dovolí se přiblížit.

Reagovat
Poll Hamm

Hlavně že králík z takového frajerského moderního čistého velkoněsta nedokázal ani jednou Karvinou herně přehrát a včera statečně porazil naše béčko

Reagovat
Puskas

Jo, jste béčka, teď jsi na to kápnul.

Reagovat
Poll Hamm

Nauč se číst a pak teprve na mě reaguj

Reagovat
Puskas

Ach jo...

Reagovat
Poll Hamm

Tež si to říkam u tebe

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
FruFru

To je těžký no, chudák se snaží trollovat a nejde mu to.

Reagovat
Poll Hamm

Fru fru a přiletel další holub

Reagovat
ratusek

Reagovat
Poll Hamm

Bylo to otravné jako celý váš klub

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, to, zažil jsi ostrůvek normálních, jen houšť jich, protože jinak je to šílenost, což dokazují i jiní.

Reagovat
Kiwi-21

Asi tak všude najdeš normální lidi i dementy a všechny házet do jednoho pytle je kravina

Reagovat
Poll Hamm

Přítěží akorát v tvé rekonvalescenci z těžké poruchy mozku

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe bych fakt chtel videt, co jsi za kapacitku.. nadavat taky takovym zpusobem nejakemu dedovi tvuj projev zde je čirá ubohost, fakt trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď to zkus ještě jednou, pokud to zvládneš.

Reagovat
Poll Hamm

Chlapče ty si marnej

Reagovat
Kiwi-21

Jako jak jsem slyšel že dávají tolik míst do prodeje a že se Banikovci můžou dostat do domácího sektoru tak jsem se raději na to opravdu vysral, měl jsem v plánu tam jít z dětmi ale při představě že se něco piskne chujovo a já si zapičuju (ne kvůli Baníku ať by hrál kdokoliv)

A nějaký kokot z Baníku bude vedle mě a já z dětmi no super, to si vedení MFK u mě posralo mělo dát těch 5% a nedělat domácí prostředí pro Baník.

A kdybych tam byl nakonec sám a přes Banikovce neviděl byl bych nasraný snad ještě víc, a kdo ví jak bych dopadl možná seděl vedle normálních tak by bylo ok ale narazit na dementy by bylo zle

A argument Baník má více fans tak proto ať mají více lístků neberu to je jak by MU měli přijet do Vítkovic a MU chtělo 10 000 lístků že mají tak milión % více fans jak Baník

Opravdu skvělý tah MFK pustit fans FCB všude a tím odradit fans MFK a nepočítám fans FCB z Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste dát celou tribunu za brankou, jako když sme tam hráli poprvé.

A tohle naříkání je liché, bylo tam dalších spusty volných míst...

Takhle jsme holt byli doma...Ale co už, Karviná městem Baníku...

Reagovat
Poll Hamm

Už dávno ne, na karvinou chodí zhruba 2,5-3 tisíce fanoušků a pochybuju že do vítkovic z karviné dojíždí víc jak 1 tisíc možná 500 takže Karvina město MFK!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi legrační

Reagovat
Poll Hamm

Vidím že už nevíš co napsat ale to že Karviná je město mfk je prostě fakt

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Poll Hamm

Příště 5% a prodávat na občanky i když i tak se tam ty kurvy dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Tohle je zkurvená diskriminace, nevpoušťet někoho na základě bydliště. Jako upřímně by mě zajímal názor nějaké pávníka jestli je to vůbec možné.

Reagovat
Kiwi-21

Nevím jak by se vám například líbilo kdyby u vás na Spartu přišlo 13 000 lidí a z toho 5-6 tisíc lidí ze Sparty sedící všude možně

Reagovat
frankiefcb

Pokud by přijeli, tka by právo na stadionu měli mít. Měli jsme si pořídit lístek anebo permanentku. Jsou to fanoušci jako my, a fotbal se hraje pro fanoušky. Máte mít permantky, když je teda ta Karviná město MFK a nebrečet tu. P.S: Jo těch 6000 Sparťanů v Ostravě bych chtěl opravdu někdy vidět

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kiwi-21

Tak těch 6. tisíc byl jen příklad kdyby ta situace nastala jak by se vám to líbilo nepíšu že je to reálné

No co se týče mně k vzhledem k tomu že 20.dní v měsíci jsem v cizině a mám 2.malé děti tak pokud si neuděláme výlet někde tak je vezmu i na fotbal tak permici si určitě kupovat nebudu

Reagovat
lichna.

Tak máš brát permici jako podporu klubu a pak ji půjčovat známým.

Reagovat
frankiefcb

Hele mě je upřímně fuk jaké máš důvody a věřím, že mohou být oprávněné, ale vyjadřuji se k tomu brečení a že se má Baníkovcům zamezit vstup na zákaldě bydliště. Fotbal se má hrát pro fanoušky a upřímně budu rád, když na stadioně bude 13000 fanoušků a za toho několik tisíc z jiného týmu. Je jenom dobře, když lidi začnou chodit. P.S: a halvně v zápase Karviná vs Baník je úplně zbytečné dělat nějaké obstrukce, když z hlediska bezpečnosti jde o úplně v pohodě zápas.

Reagovat
JarousFCB

Než prázdná místa, tak raději Sparťany... taky pro nás za mistrovské našli místo

Reagovat
HorajzmAmmann

Neni to mozne nedavno jsem se na toto tema bavil s pravnikem v praci.

Reagovat
frankiefcb

Takže by z toho případně šlo něco vytřískat, jenom by mě zajímalo,, všechno za důkazní materiál by se měl pokytnout.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pry se nedavno resilo neco podobneho na zamku. Cech pravnik vzal kamarady z ciziny na zamek nebo hrad.. Cech to mel za pulku a cizinec za plnou cenu. Pry to taky neni mozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze to nenechate jen tak a dotahnete to minimalne k ESLP

Reagovat
HorajzmAmmann

ano, kvůli tomu se frankie ptal.. ty zbytečně vztahovačnej cype....

Reagovat
frankiefcb

Děláš jako by tam včera byl nějaký problém.

Reagovat
Losinho

Reagovat
frankiefcb

Neměl by si žádný problém, zbytečné vyvoláváš paniku. Až na Baníkovský roh, všechno bylo promícháné a nikde nebyl žádný konflikt.

Reagovat
Kiwi-21

Vím že máte spoustu lidí v pohodě ale jsou lidi co znám a třeba co znám řekly mi že by si chtěli zkusit zajít na Karvinou (zadní fans jen tak zkusit kouknout z dětmi atd) jsem řekl jen že hrají z Baníkem a tak to raději nic a ještě myslely že mi totálně jebe jak jsem uvažoval že zajdu z dětmi

Já bych věděl kde si sednout a nebo spíš nesednout ať je to OK

Ono i tu pověst prostě dobrou nemáte

A to se nebavím kdyby si někdo sedl vedle takového Trevora který během fandění nadává i na Karviňákům do vidlaku atd tak to prostě nechceš

Reagovat
frankiefcb

Jak jsem řekl hysterčíš. Ten zápas byl úplně v poklidu, sejně jako na dementa Baníkovce vedle sebe můžeš narazit na dementa Karviňáka. Já taky na svém domovském stadionu sedím kousek od bandy buranů a dementů, ale nehysterčím s tím. P.S: Špatná povst, kdy naposledy, když pominu exponované zápasy s Opavou a Spartou udělal někde Baník nejaký bordel a nedejbože někomu ublížil. P.S: Včera šly davy Baníkovců a mezi nima Karviňáci a neviděl jsem žádný problém. Jeno mti, co ho tam chtějí vidět ho tam vždycky uvidí.

Reagovat
Puskas

V Dohránu + to ukazovali a komentovali jako pohodové.

Reagovat
Kiwi-21

Jako vesměs souhlasím zažil jsem i Karviňáky u kterých kroutim hlavou co jsou zač

Tu nejde že bych histerčil ale jak někomu kdo fotbal tolik nesleduje a řekne že by si chtěl zkusit zajít a třeba z rodinou a slyší že hraje zrovna Baník u nich tak si to většinou rychle rozmyslí

Reagovat
frankiefcb

ty vogo, tak proč je zmiňuješ. tak si společně zajděte na Příbram.

Reagovat
Kiwi-21

Tak když se někdo zeptá s kým hrají tak odpovím

Měl jsem 2.možnosti jak jsem byl doma na zápas z Baníkem na jednom jsem byl a včera nebyl

Reagovat
frankiefcb

No já se hlavně vyjádřil k otmu, proč by Baníkovci nemohli na stadion a měli být perzekuováni na základě toho, kde bydlí. Pokud s tím máš problém jde se známými na Příbram, Boleslav, Jablonec a nemusíte mít strach.

Reagovat
Kiwi-21

Spíš jde o to že domácí fans by nemělo být promícháme z fans hostů bez ohledu kdo hraje

Ať hraje klidně

Baník-Karviná

Juventus - Neapol

Bayern-Dortmund

Prostě ať se nesmazavá výhoda domácího stadionu tím že hostů je skoro stejně

Když vás bude 500 a budete hlasitější než domácí pro vás

A pro domácí fans ať hraje kdokoliv

Reagovat
frankiefcb

až budou naše stadionu praskat ve švech a hostující fans budou brát místa domácím ok. Což je normální v Anglii anebo Německ (i když já byl za poslední dobou na dvou zápasech bundesligy Augsburg - Brémy a seděl jsem určitě mimo kotel hostů, ale fanoušci hostů byli po celém stadioně. dále jsem byl na zápase Shalke vs Frankfurt a asi tě to překvapí byl jsem kousek od kotle domácíh a stejně kolem mě bylo plno fanoušků Frankfurtu se šálami a v dresech. Takže asi tak a určitě tam nikdo neřešil to z jakoho si kraje a ano lístky se kupovali přes net.

Reagovat
Kiwi-21

No nevím no byl jsem letos v Dortmundu a to co píšeš jsem si nevšiml teda

A před 6.lety na Aston Ville a taky nic takového co píšeš

Ale jo je to možné ale také tam je i jiná kultura ono si ti fans tolik nedovolí protože by se už na stadion dostat nemuseli a taky se většinou sejdou organizovaně mimo stadion

Reagovat
frankiefcb

V Anglii je to myslím úplně něco jiného. Tak to já jsme si toho všiml, protože mě to dost překvapilo a ještě se dotyční nebáli někdy i fandi a radovat se z gólu. A vzhledem k tomu, jak ten zápas končil (penaltou v 98. minutě pro Frankfurt a neskutečná nasranost lidí, tolik věci, co lítalo na hřiště jsem nidky neviděl, ale mezi lidma se nestalo vůbec nic.) P.S: Oni tě v Dortmundu kontrolovali jestli nejsi z Gelsenkirchenu či co?

Reagovat
Kiwi-21

Měli jsme to tam přes šéfa

Dělali jsme tam na jedné stavbě a měl 4.místa že nás může vzít tak jsme neřešily vůbec nic a mohli jsme se volně pohybovat téměř kdekoliv a šéf seděl ve VIP, jinak bychom se tam neměly absolutně žádnou šanci dostat, jen nahlásil jména mi ukázali doklady a pak nás nám daly nějaké kartičky a za nic jsme tam neplatily, takové VIP bez VIP míst

Reagovat
Puskas
Reagovat
Kiwi-21

Jsi mi připomněl jak jsem byl ještě dítě a hrála tehdy Kovona Karviná - FM a Karviná vyhrála 7:1 mám pocit a po nějakém gólů Karviné, myslím že Barcucha přes celé hřiště se tam jeden fanoušek vztekal o 106 a všichni to přešly z úsměvem bylo tam snad 15.tisic lidí i když kapacita byla asi menší tehdy se postupovalo do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Dokonce se někteří spolu i fotili a dokonce jsem viděl i pár, kdy holka fandila Baníku a chlap karviné.

Je to trochu zvrácené, ale budiž.

Reagovat
Kang & Kodos

Slezská verze Romea a Julie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
andrew96

Spíš Slunce, sena

Reagovat
Puskas

a pár branek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kiwi-21

Za mně to ani zvrácený není ono mi přijde škoda že jeden incident při jednom postupu a jednom sestupu kdy pár lidí něco zařvalo a kvůli nehodám vedení je škoda že to dost fans dalo proti sobě

Reagovat
Kiwi-21

Taky mám kamarády z Karviné co fandí Baníku a když vynechá nadávky jak on a nebo já v pohodě pokecáme

Z jedním z vás se znám už skoro 20.let jak jsem jezdival sem tam na Baník tak na jednu výjimku vždy s ním tak nemůžu házet všechny do jednoho pytle

Reagovat
Poll Hamm

Teď si představ že tam sedíš z 2ma malyma deckama a nejaci vypatlani demnti tam ukazujou holé zadky na moderátora a křičí při tom jako kkti. To mi teda nepříjde zrovna jako dobrý příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, my jsme s dětmi z rodiny seděli asi 20m od toho a stačilo jim to vysvětlit Ale pokud bych jim ukazoval, že mě to pobavilo (a taky že pobavilo), nebudou to brát jako něco, co by dělat neměly.

Reagovat
lichna.

Vedle Trevora bys rozhodně nemohl sedět, protože Trevor při fandění zásadně stojí a určitě ne v sektorech, kde se pohybují Karviňáci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Byl příklad a nebo jako on

To teď nechci ať vyjde že jdu do něj rypat mimo téma Karviná mi nevadí ale to jsme si už vypsaly v jiné diskuzi

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Banikovec7

Já jsem seděl 2 sektory od hostujícího sektoru, za mnou seděli 2 karvinští dementi, kteří neustále brečeli a řvali šílené věci na Baník a nikdo jim nic neudělal.

Reagovat
Kiwi-21

Ne každý by byl klidný jak na vaší straně či Karviné spíš měli štěstí

Reagovat
Banikovec7

Byla dokola spousta baníkovců, občas mu někdo něco řekl, ale nic víc. Pokud bys fandil Karviné a nijak neprovokoval, tak ti fakt nic nehrozí.

Reagovat
lichna.

Což můžu potvrdit. Šli jsme k autům, dav Baníkovců a mezi náma jeden Karviňák a v pohodě.

Reagovat
Kiwi-21

Jj tomu věřím že u 95% lidí to tak je na obou stranách a stejně že dementi jsou všude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

V 90. letech jsem na Bazalech zažil dědu, co na eSkách furt volal "Kovona, Karviná". Nikdo si ho taky nevšímal, až když snížila Karviná tak 5 minut před koncem na 3:1 a on začal řvát "vyrovnat", tak mu jeden týpek řekl: "Dědku ty jsi blázen."

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty obavy brát tam děti, jsou přehnané. Nejste Opava a pokud se opravdu tak bojíš, stačí nejít ke kotli pro případ létajícího pyra (kdyby náhodou, i když ten náš to nedělá) a držet se i dále od policajtů, ty jejich skákající rozbušky taky děti moc neuklidní. A pak ještě poslední pravidlo - mezi cizími neprovokovat urážkami druhého klubu/fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

A až Karviná letos spadne, tak tento odpad zase bude jezdit pravidelně do Vítkovic na ligový Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dneska vsadil Panik sportku tak bere jackpot. Neuveritelne kolik stesti mel...

Fillo ty vidlaky vyprudil uplne uzasne Za to Janeckovi dat BAN na hrani fotbalu, jen otazka casu kdy nekoho posle na invalidni vozik.... Nebo ho poslat zpet na Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

Janečka nech je karvinsky Maldini a nech je čo najďalej od Trnavy

Reagovat
TheMally11

doživotní ban sráčovi Smolovi a naší disciplinárce

Reagovat
smazaný uživatel

20:59 Je to opět velké zklamání, řekl Straka

Karviná nezvládla slezské derby s Baníkem Ostrava a po dvou kolech zůstává bez bodu. "Obrovsky důležité body. Dohnali jsme ztrátu z domácího utkání proti Liberci. Dnes nám fotbal dal, ale celý zápas bolel. Říkal jsem hráčům, že to tady bude válka, většina hráčů do ní šla a přežila to ve zdraví. Ale po prvním gólu tam přišla hluchá pasáž, proto jsem byl v šatně trošku hlučnější. S příchodem karvinského Janečky tam pak šlo někdy o zdraví. Jsem rád, že nemáme žádné ztráty, jen červenou, to je lepší než zranění," zhodnotil utkání kouč František Straka. (ČTK)

Čte to po sobě vůbec někdo?

Reagovat
Erialdur

Třeba si Straka myslí, že trénuje Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

-- Prohru? 2:1 jsme vyhráli, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

tak hlavne ze vi kolik to skoncilo

Reagovat
Azazelo RD

Obrovsky důležité body?

Reagovat
Posledni Kovboj

nojo :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jako expreska " Narazili jsme na velkou kvalitu, řekl Hejakl"

Reagovat
Kepy_FCB

No dnes to se štěstím stačilo ale už v Opavě s tímhle max bod Páník muss weg!!

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kepy_FCB

rychle sdílej než to smažou

Reagovat
Posledni Kovboj

to je jinej bizar

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych nahlásil je, až zase pojedou do Reichu

Reagovat
smazaný uživatel

??????????????????????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za ty dary

Hra hrozná, jako snaží se hrát po zemi, ale je to neuvěřitelně křečovité, neříkám, že tam nenechali všechno, ale ty oči z toho fakt bolí...

Top: Fillo až na ČK, bude sakra chybět , Budinský, Jánoš a Jirásek, až na tu ztrátu před tyčkou Lingra byl opravdu nesmírně platný. Granečný směrem dozadu dobrý, ale dát přesný centr je asi nemožné, u Reitera taky...To Azevedo překvapil, snad to nebyl jen nějaký výkřik do tmy, Diop taky oživil hru, když hraje tam kde má, tak platný je. Kuzma byl tak trochu všude a nikde, Smola gól a žádná simulace, ale jinak na něj jejich obrovití stopeři platili a dost ho vymazali...Fleišman by si měl odpočinout, Galuška si s ním dělal co chtěl, už s Libercem to nebylo dobré, i na konci minulé sezóny, nic proti Jirkovi, ale buďme fér...

Karviná mě překvapila i s tím okleštěným kádrem, hrála fakt hodně dobře, Galuška, Lingr a Smrž + stopeři celkem dominantní, krajní beci, hlavně tedy Čonka taky zajímavý výkon.

Teď porazit Teplice.

Reagovat
čolo

Já být faulovaný jako Fleišman dneska, tak beru na půl roku nemocenskou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je další věc, ty zákroky některých byly na hlavu Jirka je držák, snaží se, dává do toho všechno, jen prostě už z principu toho proti komu bude hrát třeba v srpnu na Spartě a pak hned za dva týdny v Jablonci, tak vidím to, že pro jeho psychiku by bylo lepší ho nahradit nejpozději na Spartě právě Granečným a pak se uvidí, Granec má potenciál na to, aby byl skvělým levým bekem, jako o křídle o něm nejsem úplně přesvědčený...

Na Teplice si myslím, že jestli nebude Pazdera ready, tak na pravého beka půjde Procházka a na stopera Šindelář, jinak základní sestavu měnit BP nebude.

Reagovat
Banikovec7

Nedivil bych se, kdyby šel Azevedo místo Reitera.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, RR77 je rychlejší a má víc natrénováno oproti Azevedovi, bude třeba hodně pomáhat (pravděpodobně) Procházkovi a hodně toho na té lajně oběhat a Carlos má zatím tak na poločas.

Reagovat
Banikovec7

No zatím toho z té rychlosti moc neukázal a nejen z ní. Navíc se dá předpokládat, že budem hrát do zavřené obrany, tak by mohl být Azevedo platnější, ale uvidíme, taky bych už chtěl vidět Lalkoviče, ale to asi nestihne, pokud je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, můj názor je, že zatím ne, když tak tam dá spíš Hrubého, Carlos na sobě prý dost maká, dnes super, ale ještě bych ho úplně nepřetěžoval, krok za krokem. Snad mu zase nejebne, asi mu chci dát druhou šanci...

Reagovat
JarousFCB

Mně teda zatím rychlý nepřijde... Plouží se tam jak postřelený Kukec. Nevím jestli ho limituje nějaké zranění, ale příště klidně Azevedo základ, aby věděl, že nemá nic jisté.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lichna.

Vzhledem k tomu, jak začíná Fleišman zpomalovat, tak bych ho tam asi zkoušel zapracovávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Vrabec tam bude, ale nejdřív na Spartě, pak tam snad nějakou dobu vydrží, fakt má potenciál pro tu pozici Fleiši bohužel, ale on ještě v sezóně ukáže, že dokáže být platný.

Reagovat
smazaný uživatel

*Granec tam bude

Reagovat
Wyrda

Na RB spíš čekám Celbu kor proti Teplakum ktere navíc bez Mareše a nasraným Horou toho vepředu moc nevymysli

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, Páník půjde po cestě menšího rizika...

Reagovat
Wyrda

Ale Prochy na beku není menší riziko Vždyt nestrihá na stoperu natož na RB

Reagovat
Wyrda

*nestíhá

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale stejně si myslím, že tam bude, bo Bob Moc důležité utkání a Celba špatně přepínal směrem do defenzivy v přípravě...Na to fakt koule mít nebude, i když bych osobně byl rád, já tu Celbu tlačil celou přípravu, ale realita si myslím, že bude trochu jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Celba by byl mile prekvapeni, konecne by se ukazalo jestli na to ma nebo ne. Ale spis cekam, ze z toho Bob udela 3-5-2 s Flaskou a Reiterem na stranach.

Reagovat
frankiefcb

Taky to tak vidím, i když bych chtěl Celbu.

Reagovat
Wyrda

A jak je na tom vlastně Pazdera? To rozestavení 3-5-2 se mi v minulé sezoně moc nezamlouvalo...

Reagovat
Mirek na tenisu

Jednou mu zajel do kotníků Lingr. Jinak typické "fleišmanovky". Je zkušený, umí si pokrýt balon a věrohodně spadnout. Formu zatím hledá. Navíc v 35 rychlejší nebude. On si ale to své uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta liga zatím zklamání. Máme, co zlepšovat.

Reagovat
lichna.

Tak Lalkovič na 6 týdnů mimo.. To je škoda. Ale každopádně šance pro Granečného, aby to chytil za pačesy a tu základní sestavu si buď vykopal nebo dokázal, že na to zatím skutečně nemá.

Reagovat
Puskas

To není o "zatím", buď jo, nebo ne, věk nehraje roli, v áčku už je dost dlouho na to, aby se na věk nemohl vymlouvat.

Reagovat
lichna.

Je to zatím. To že na to nemá teď neznamená ze na to nebude mít za dva roky.

Reagovat
Puskas

To sice ano, ale nemůžeme kvůli tomu hrát v 10, potřebujme, aby zúročil svůj talent už teď.

Reagovat
lichna.

Tak to nikdo neříká, že má dostávat šanci, i když na to nebude mít. Na druhou stranu, v něm je hrozně velký potenciál, jen to z něj někdo musí dostat. A trošku se bojím, že Bob to nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele