FORTUNA:LIGA - preview 2. kola

19.07.2019, 08:39, aktualizováno 22.07.2019, 09:20
Previews
Druhé kolo nejvyšší české soutěže uzavře ostře sledované slezské derby mezi Karvinou a Baníkem Ostrava. Po porážkách v úvodním kole jsou navíc obě mužstva pod jistým tlakem. V horší situaci je Baník, který prohrál doma, navíc má výrazně větší ambice než Karviná.
MFK Karviná - Baník Ostrava  (pondělí 18:00)
Možná vůbec nejzajímavější duel druhého kola se odehraje až v jeho samém závěru. Karviná totiž v pondělní dohrávce přivítá nedalekého rivala, a sice ostravský Baník. Oba celky v prvních zápasech sezóny neuspěl, ve druhém pokračování tak mají co napravovat.

Motivaci mají oba kluby velkou i bez ohledu na výsledky prvního kola. MFK a FCB spojuje rivalita vyplývající nejen z geografické blízkosti, ale také z historie vzájemných střetů, ať už na hřišti, v menší míře v hledišti či mezi funkcionáři. Kdysi zajímavá spolupráce je dnes spíše utopií, mezi ostravským a karvinským fotbalem dnes existuje více překážek než mostů. To na druhou stranu dává ještě pikantnější příchuť již tak zajímavým konfrontacím.

Domácí začali v červenci již čtvrtý ročník mezi českou klubovou elitou. V posledních dvou sezónách měla Karviná co dělat, aby uhájila prvoligovou příslušnost. Podle papírových předpokladů nečeká MFK procházka růžovým sadem ani letos. Před týdnem sice svěřenci kouče Františka Straky podali statečný výkon na půdě favorizované Mladé Boleslavi, nicméně i tak padli po jediné brance, kterou po sporně odpískané penaltě vstřelil kanonýr Boleslavi Nikolaj Komličenko.

Zadák Marek Janečka je nejzkušenějším hráčem domácích a derby proti Ostravě považuje za jeden z největších zápasů sezóny. "Samozřejmě každý ligový zápas je pro nás důležitý, ale proti Baníku je to prostě nejvíc. Oni to určitě jako největší derby neberou, my ano. Hned v závětří následují další skvělé zápasy proti Plzni, Spartě a Slavii," prohlásil šestatřicetiletý zadák.

Baník, historicky úspěšnější i slavnější klub, zahájil ročník bídným výkonem proti Liberci, čímž navázal na jarní trápení. Po prohře 1:2 opět zesílily hlasy požadující odvolání trenéra Bohumila Páníka. Kritici vyčítají lodivodovi Baníku především příliš konzervativní přístup, nepružné rozestavení hráčů na hřišti a podivná střídání hráčů. Utkání v Karviné tak může být pro Páníka zároveň bojem o holé přežití.

Obránce Jiří Fleišman očekává vyhecovaný duel. "Musíme na ně tlačit, aby dělali chyby, musíme hrát agresivní fotbal a tlačit se do vápna. Když budeme hrát poctivý fotbal, hernost přijde. Ale hlavně agresivita a pojetí hry musí být jiné a lepší než proti Liberci," uvedl.

Karviné budou scházet zranění Jan Moravec a Pavel Dreksa, nejisté jsou starty Dávida Guby a Adriela Ba Louy. Jakub Šašinka hostuje v MFK právě z Baníku, kvůli čemuž do derby též nezasáhne, a Marek Hanousek si zase nezahraje kvůli trestu za červenou kartu. Na straně hostů nebude hrát zraněný Lukáš Pazdera a zcela fit stále není gólmanská jednička a bývalý hráč Karviné Jan Laštůvka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Ndefe, Kouřil, Rundić, Čonka - Smrž, Janečka - Galuška, Lingr, Puchel - Petráň
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budínský - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, Granečný - Kuzmanović, Smola
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.32 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 16:30)
Fotbalisté Mladé Boleslavi zvládli vstup do sezóny na svém stadionu proti Karviné, nyní je čeká první výjezd na půdu soupeře. Podívají se do Vršovic, konkrétněji do Ďolíčku, kde domácí Bohemians potřebují napravit nezdar v Jablonci.

Klokani na severu Čech soupeře příliš nepozlobili a poměrně brzy kvůli Matouškovu gólu ztráceli. Když tentýž hráč pár minut před koncem skóroval podruhé, obrátili se šance Bohemky v prach. Přesto mají za sebou Pražané i vítězný duel, ještě v úterý si totiž stihli střihnout přátelský duel proti Velvarům, v němž uspěli díky Hůlkovi a Koubkovi. Stejně jako v uplynulé sezóně, ani letos nepřeje trenéru Martinu Haškovi štěstěna v ohledu zdravotního stavu jeho hráčů. Kvůli zraněním nenastoupí Dostál, Krch, Vondra ani brankář Le Giang, v ohrožení je i start dua Rada, Puškáč. Aby toho nebylo málo, po červené kartě z Jablonce chybí i stoper Köstl.

Středočeši sice v závěru uplynulé sezóny příliš zápasů nevyhráli, přesto se přes play-off nadstavby dokázali dostat do předkol Evropské ligy. Právě do nich vstoupí už ve čtvrtek proti kazašskému Ordabasy, před tímto duelem se tak potřebují naladit minimálně stejným výsledkem jako před týdnem s Karvinou. Pro Weberovi svěřence by totiž byla škoda, kdyby příznivý los na úvod sezóny nevyužili k co nejvyššímu, třeba i plnému počtu bodů. Trenérský štáb navíc nebude ani postrádat velké množství hráčů, k dispozici není pouze Klíma a otazník visí nad Wágnerem a Ewertonem.

Jozef Weber varuje především před urputností zelenobílých. "Čeká nás disciplinovaný a bojovný soupeř s velkou diváckou podporou ve specifickém prostředí vršovického Ďolíčku. Chceme uspět, proto se v porovnání s prvním mistrovským utkáním musíme zlepšit především v kombinační přesnosti a ofenzivní nápaditosti," říká zkušený trenér a bývalý ligový hráč.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Bederka, Hůlka, Šmíd - Bartek, Jindřišek, Vacek, Podaný - Hronek, Keita, Vodháněl
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Fulnek, Takács, Pudil, Túlio - Wiesner, Hubínek, Matějovský, Bucha - Komličenko, Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.30 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Fotbalisté vršovické Slavie se v úvodním kole ve Zlíne pořádně nadřeli, nakonec ale tři body získali a stoprocentní bilanci budou hájit v Teplicích. Ty jsou oblíbeným soupeřem pražského celku, který proti nim vyhrál pět zápasů v řadě, ty čtyři poslední dokonce bez obdržené branky.

Skláři se v úvodním kole nachomýtli do jediného zápasu, který skončil remízou. V Příbrami sice od konce první půle prohrávali, po pauze ale dokázala srovnat letní posila Jakub Mareš. Severočeši se na novou sezónu naladili dobře díky přípravě, v níž vyhráli hned čtyři ze šesti utkání, nutno podotknout že většinou proti celkům z nižších soutěží. Co se týče vzájemných zápasů se Slavií, dokázali Teplice po slavném pokoření 7:0 porazit Slavii ještě dvakrát během roku, od té doby však v devíti zápasech nenašli na červenobílé recept. Pozitivem pro trenéra Hejkala je, že zůstal loni nejlepší kanonýr Hora, zdravotní potíže navíc trápí jenom dvojici Hyčka, Royo.

Sešívané po nezdařené první půli na jihu Moravy spasil ve vstupním zápase jedinou brankou až Josef Hušbauer dvacet minut před koncem. Sešívaní ale hráli v poměrně improvizované sestavě a ačkoliv náhradu za africké stoperské duo stále nemají, mohli by už k dispozici být Stanciu, Masopust nebo Tecl. Vrátíme-li se ještě k prvnímu kolu, bylo vítězství Pražanů ve Zlíně prvním ligovým na půdě soupeře od začátku dubna, kdy dokázali uspět na Julisce.

"Vloni jsme první kolo vyhráli v Olomouci, ale poté jsme hráli dvakrát doma. Teď pojedeme znovu ven. Pro Teplice je to ideální začátek, nemají co ztratit, mohou jen překvapit. Ale pokud uděláme z prvních dvou kol šest bodů, může to být hodně dobrý start do sezony," vyzývá trenér Slavie Jindřich Trpišovský.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Shejbal, Paradin - Hora, Kučera, Trubač, Moulis - Žitný - J. Mareš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Král - Masopust, Hušbauer, Zmrhal - Van Buren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 5.70 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
S nulou na bodovém kontě jsou podle očekávání po prvním kole dva moravské celky Olomouc a Zlín. Nyní si na Andrově stadionu zahrají o první body v sezóně. Pro žlutomodré to bude náročný úkol, neboť na Hané již sedm soutěžních zápasů nevyhráli, od posledního tříbodového zisku uběhlo jedenáct let.

Sigma v úvodním kole zamířila do Plzně. Na západě Čech sice od prvních minut herně zaostávala, přesto se zásluhou Plškovy penalty dostala do vedení. Brzy však zareagoval Kayamba a ve druhé půli dokonali obrat Kopic s Kovaříkem.

Ševci nejsou pro Hanáky vůbec cizím soupeřem - kromě častých konfrontací v přátelských utkáních se spolu tato dvě mužstva střetla i dvakrát v závěru uplynulé sezóny. Díky brankám vstřeleným venku uspěl v play-off o Evropskou ligu celek z jihu Moravy. Olomoučtí však zakončili sezónu pěti po sobě jdoucími domácími výhrami, což jim může do úvodního představení před domácími fanoušky v novém ročníku dodat potřebnou sebedůvěru. Trenér Látal ale musí počítat s četnými absencemi, neboť gólman Buchta je stále zraněný, trest za červenou kartu si odpykává Yunis a nepravděpodobný je i start Zahradníčka či Jemelky.

Fotbalisté Zlína mohou být se svým vstupem do podzimní části spokojeni, přestože na svém hřišti proti Slavii nezískali ani bod. Po sympatickém výkonu zejména v první půli a několika velkých šancích rozhodl mistr až dvacet minut před koncem zásluhou Hušbauera. Pokud jsme zmínili dobrou domácí formu Sigmy, je třeba poznamenat i bídnou venkovní sérii ševců. Ti totiž od poloviny března neuspěli ani v jednom ze šesti duelů na hřišti soupeře, v pěti navíc vyšli gólově naprázdno. Josef Csaplár se stejně jako jeho protějšek musí vyrovnat s citelnými ztrátami, neboť za postranní čarou stoprocentně zůstanou zranění Vraštil a Železník spolu s reprezentujícím Slaměnou.

Náročný zápas očekává i asistent zlínského kouče Jan Kameník. "My i Olomouc máme za sebou bodově neúspěšné vstupy do soutěže, ale vývoj zápasu se Slavií nám ukázal, že máme herně na čem stavět. Proto se soustředíme výhradně na sebe, chceme se prezentovat takovou herní tváří jako v první půli zápasu s mistrem. Očekávám charakterově jiný duel než na jaře ve skupině o Evropu. Sigma má sice kádr jen s minimem změn, ale přišel nový trenér. Sází na agresivnější styl hry, jsou silní do defenzivy," poznamenal Kameník, který na konci minulé sezony vedl Zlín sám jako hlavní kouč.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Sladký, Štěrba, Beneš, Vepřek - Pilař, Houska, Greššák, Plšek, Falta - Nešpor
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Hlinka, Bartošák - Džafič, Jiráček, Podio, Čanturišvili - Fantiš, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.47 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SFC Opava - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Fotbalisté Opavy zvládli vstup do nového ročníku v Českých Budějovicích a potvrdit stoprocentní bilanci budou chtít na domácí půdě. Proti stojí Příbram, která se na stadionu žlutomodrých loni objevila dvakrát a pokaždé z toho byla porážka.

Slezané se na jihu Čech opírali především o skvělý výkon brankáře Fendricha. Na útočné polovině to už tak slavné nebylo, ale díky trefě Jurečky z první půle vezli domů plný počet bodů. Žlutomodří by rádi na startu podzimní části zopakovali výkony ze závěru té jarní, konkrétně z nadstavby. Tehdy se jim nepovedl duel na Slovácku, jedinou další ztrátou však byla remíza v Ďolíčku, k tomu tři domácí vítězství. Na svém hřišti opavští muži prohráli jen jediný z posledních šesti soutěžních zápasů, a sice proti Spartě. Komplikací pro trenéra Kopeckého mohou být některé absence, vedle Manziy a Zapalače by mohl chybět i Juřena.

"Výhra v Budějovicích nás samozřejmě povzbudila. Je důležité, že jsme získali tři body hned na začátku. Jednoduché to proti Příbrami mít ale nebudeme. Došlo tam k obměně kádru. Příbram udělala hráče ze Slavie, nahoru jim přišel Škoda. Mají zkušeného Rezka, udělali i Zemana. Věřím ale, že na domácím hřišti budeme pokračovat v jarních výsledcích a potvrdíme body z Budějovic," říká kouč Ivan Kopecký.

Příbramští byli aktérem jediného zápasu úvodního kola, který skončil remízou. Do vedení se dostali krátce před pauzou díky efektnímu Škodovu zakončení, dvacet minut před koncem však teplický Mareš vyrovnal. Pro Středočechy to i tak bylo docela příjemné zjištění sil po výsledkově nepovedené přípravě, v níž prohráli pět z osmi zápasů. Cílem celku od Litavky pro letošní sezónu je dozajista klidnější záchrana než posledně, neboť udržení proti Brnu na venkovní góly rozhodně fanouškům řádně pocuchalo nervy. I proto je sobotní duel, v němž budou hosté postrádat Nového a africké hráče Antwiho s Kinguem, proti dalšímu celku, od nějž se čeká především boj o záchranu, tak důležitý.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Řezníček, Zavadil - Jurečka, Jursa, Mondek - Dedič
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanovič - Alvir, Rezek, Soldát, Polidar, Zeman - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.89 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice  (sobota 17:00)
Po nečekaně povedeném vstupu do sezóny v podobě vítězství na půdě Sparty čeká fotbalisty Slovácka papírově snadnější zápas. Na svém stadionu přivítají loni druholigové České Budějovice, s nimiž už dvanáct let neprohráli.

Jihomoravané udeřili na Letné dvakrát v úvodní půlhodině. Nejprve po famózní kombinaci otevřel gólový účet Kalabiška, aby deset minut po něm navyšoval vedení Daníček. Hráči z Uherského Hradiště tak pokračují v povedených výsledcích z přípravy a především ze závěru sezóny, vždyť z posledních sedmi ligových zápasů ani jeden neprohráli, na domácí půdě jen jeden z předchozích jedenácti. Trenér Svědík navíc může počítat s téměř kompletním kádrem, chybět bude jen stoper Kadlec a v ohrožení je i start Zajíce.

Českobudějovičtí si vybojovali postup z druhé ligy především zásluhou famózního jara, během něhož ztratili pouze při porážce v Hradci a remíze v Jihlavě. Relativně se jim povedla i příprava, o to větším zklamáním byl nepovedený vstup do sezóny v podobě domácí prohry proti jednomu z největších konkurentů v boji o záchranu, Opavě. Příznivá není ani bilance Jihočechů proti Slovácku. Naposledy ve vzájemném zápase uspěli v poháru na jaře 2007, od té doby nezvládli deset po sobě jdoucích soutěžních utkání. Nutno však dodat, že od posledního střetnutí uplynuly již čtyři roky.

K nezdaru z úvodního kola se vrátil i David Hořejš. "Mrzí nás, že jsme na úvod doma s Opavou prohráli. V prvním poločase se u některých hráčů projevila mírná nervozita. Trvalo nám, než jsme si zvykli, že tempo je jiné než ve druhé lize. Musíme makat dál. Je za námi teprve první kolo, spousta zápasů je před námi. Věřím, že i štěstí, které jsme neměli, se k nám v dalších zápasech přikloní," řekl trenér ligového nováčka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Šimko, Hofmann, Reinberk - Havlík, Daníček - Petržela, Navrátil, Kalabiška - Dvořák
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolič, Havel, Novák, Kladrubský - Javorek, Havelka - Mršič, Mustedanagič, Provod - Ledecký
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.96 - 6.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (sobota 19:30)
Fotbalisté Sparty v prvním ligovém kole pod novým trenérem Jílkem nečekaně podlehli Slovácku, možnost nápravy mají proti tabulkovém sousedovi z minulé sezóny, Jablonci. Ten si vedl mnohem lépe a podle očekávání doma udolal Bohemians.

Letenským se výsledkově příliš nedařilo ani v přípravě, ani v závěru uplynulého ročníku. Přesto vstupovali do duelu se Slováckem jako favorit, góly Kalabišky a Daníčka jim však udělaly čáru přes rozpočet. Útěchou jim může být to, že na Jablonec na svém stadionu minimálně v lize umí. Naposledy s ním v Praze prohráli před dvanácti lety, od té doby ještě jednou v poháru. Domácí realizační tým bude vysoké množství dlouhodobě indisponovaných hráčů, těmi nejdůležitějšími jsou Dočkal nebo Vindheim. V ohrožení je i start čtveřice Radaković, Frýdek, Costa, Hašek.

Václav Jílek před druhým zápasem na lavičce Sparty o tým obavy nemá. "Dostali jsme pořádnou facku hned na úvod. Představovali jsme si jiný začátek, ale jsem naprosto přesvědčen o tom, že jedna porážka s mužstvem nezamává. Pevně věřím, že jsme schopni se s tím poprat a ukázat okamžitou změnu," věří exolomouký kouč.

Jablonec sice po dvou brankách ze Slavie zapůjčeného Jana Matouška uspěl proti Bohemians, jeho venkovní forma z jara mu ale může být varováním. Od úvodního výhry v Olomouci získal ve zbylých osmi zápasech jen dva body a vstřelil stejný počet branek. Nyní má ale o motivaci postaráno, vždyť už ve čtvrtek jej čeká utkání 2. předkola Evropské ligy až v daleké Arménii. Oproti soupeři navíc Petr Rada, mimochodem nedávno kouč Sparty, postrádá malé množství hráčů. Jsou jimi zranění Kubista, Štěpánek a Curikov, za postranní čarou se k nim kvůli dohodě o hostování připojí i Plechatý.

Právě Rada před sílou soupeře varuje. "Sparta v prvním zápase sezony doma nezvítězila, takže se v druhém kole bude snažit změnit přístup i výsledek. My se musíme připravit na to, že to pro nás bude ještě jednou tak těžké, než když vstupovali do ligy proti Slovácku. Bylo by špatné, kdyby se hráči na takový zápas netěšili. Ale nejedeme si tam jen zahrát, čeká nás tam 90 minut práce a musíme zápas odehrát co nejkvalitněji," vyzývá jablonecký kormidelník.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Štetina, Kaya, Hanousek - Sáček - Hložek, Trávník, Kanga, Plavšič - Kozák
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jugas (Hübschman), Břečka, Sýkora - Hübschman (Pilík), Považanec - Kratochvíl, Matoušek, Jovovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.52 - 4.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (pátek 18:30)
Souboj dvou v úvodním kole stoprocentních celků bude k vidění na libereckém Stadionu u Nisy. Domácí Slovan tam po vítězství v Ostravě vyzve jednoho z aspirantů na titul, Plzeň. Ta zase sezónu začala vítězstvím proti Olomouci.

Vítězství Severočechů ve Vítkovicích se nerodilo vůbec jednoduše. Po úvodní trefě Kuzmanoviće vyrovnával Pešek, Hrubého neproměněnou penaltu potrestal v samotném závěru Potočný. Slovanu se poměrně dařilo i v přípravě, v níž podlehl pouze Dynamu Moskva a zvládl náročné zápasy s kyperským Apollonem a rakouským Lincem. Navíc se mu daří na svém svatostánku, jediné dvě jarní porážky přišly od Sparty a v předposledním kole právě od Viktorky. Na druhou stranu pod Ještědem absolutně neumí na svého pátečního soupeře, neboť Plzeň porazil naposledy před dvanácti lety, od té doby nevyhrál ve dvanácti po sobě jdoucích zápasech. Nyní mu navíc hrozí absence dvou důležitých hráčů. Krajní bek Fukala si plní své reprezentační povinnosti na mistrovství Evropy do 19 let, v ohrožení je i start Malinského.

Zůstat stoprocentní i po druhém kole, to je cíl Pavla Hoftycha. "Myslím, že Plzeň zase výborně doplnila kádr dalšími skvělými hráči. Do formy se jí navíc vrátil útočník Krmenčík, což je vlastně po zranění jako nová posila, a hrál výborně hned proti Olomouci. Takže se dá říct, že Plzeň je zase kandidát na titul, ostatně jako každý rok v poslední době. Takového soupeře, který je v Česku dlouhodobě top, podle mě málokdy přehrajete jenom fotbalovostí," tvrdí liberecký kouč.

I Západočeši museli ve svém prvním zápase ve Štruncových sadech otáčet nepříznivý vývoj. Na Plškův gól z penalty však dokázal velmi rychle zareagovat Kayamba, po vyloučení Yunise dvacet minut před koncem pak vystříleli tři body Kopic a Kovařík. Plzeňští měli v přípravě napilno. Sehráli hned sedm zápasů, z nichž prohráli pouze jeden, a sice proti polské Legii Varšava. Navázali tak na výtečnou formu ze závěru uplynulého ročníku, kdy z posledních jedenácti zápasů osmkrát zvítězili, bohužel pro ně jediná porážka přišla v klíčovém zápase o titul se Slavií. Potíže musí trenér Vrba řešit hlavně na postu stopera, kde mu budou chybět zranění Hejda s Hubníkem, na marodce je doplňuje ještě Ekpai. Otazník visí i nad Kalvachem a Procházkou.

Z nové pozice dává rozhovory Marek Bakoš, bývalý hráč obou aktérů zápasu. "Kádr Liberce se až tak moc neobměnil a odešli dva hráči, ale ze základní sestavy. Přišel tam nový trenér. My se na to budeme připravovat, abychom si z Liberce přivezli úspěšný výsledek. Ale nebude to jednoduché, protože Liberec je silné mužstvo, je tam specifické prostředí a fanoušci. Mám tam známé, někteří hráči tam byli i za mě. Dobře znám i lidi z realizačního týmu. Velmi se těším do toho prostředí a doufám, že budu spokojený i po zápase," říká novopečený asistent Pavla Vrby.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Koscelník, Mara, Breite, Oscar, Pešek - Potočný
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Limberský - Hrošovský, Hořava - Kayamba, Čermák, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.24 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň11003:13
2.1. FC Slovácko11002:03
 FK Jablonec11002:03
4.Slovan Liberec11002:13
5.SFC Opava11001:03
 FK Mladá Boleslav11001:03
 Slavia Praha11001:03
8.1. FK Příbram10101:11
 FK Teplice10101:11
10.Baník Ostrava10011:20
11.Dynamo České Budějovice10010:10
 Fastav Zlín10010:10
 MFK Karviná10010:10
14.Sigma Olomouc10011:30
15.Bohemians Praha 190510010:20
 Sparta Praha10010:20

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2151)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele