FORTUNA:LIGA - souhrn 19. kola

12.02.2021, 20:00, aktualizováno 14.02.2021, 17:59
Komentáře a souhrny
Slavia potvrdila roli jasného favorita proti Pardubicím a bez větších problémů je porazila tříbrankovým rozdílem, Sparta přestřílela Karvinou. Slovácko v úvodním utkání kola na sněhu nakonec udolalo Teplice a upevnilo si čtvrté místo v tabulce. Plzeň jen remizovala v Mladé Boleslavi, Baník porazil Jablonec...

Sparta Praha - MFK Karviná 4:3

14.02.2021 16:00

Góly: 22. David Moberg Karlsson, 27. Ladislav Krejčí, 41. David Moberg Karlsson, 69. David Moberg Karlsson - 7. Michal Papadopulos, 32. Christián Herc, 83. Michal Papadopulos

Hned sedm gólů bylo k vidění při prvním domácím zápase Pavla Vrby ve Spartě. Jeho tým proti Karviné uspěl 4:3. Skóre otevřel Papadopulos, načež otočili Karlsson s Krejčím. Po Hercově vyrovnání završil dvěma góly hattrick Karlsson, v závěru Papadopulos už jen mírnil porážku.

Do vedení se jako první překvapivě dostali hosté. Už v sedmé minutě Čelůstka nedokázal odehrát Mazáňův centr, balon se tedy dostal k Michalu Papadopulosovi a ten už si s nastalou situací věděl rady.

Po necelé čtvrtině utkání bylo vyrovnáno. Exekuce přímého kopu se ujal David Moberg Karlsson, jehož přízemní střelu tečoval ve zdi stojící Smrž, od kterého se míč odrazil k tyči naprosto mimo Bolkův dosah.

Záhy byl sparťanský obrat dokonán. Dlouhý Součkův nákop za obranu prováhal brankář Bolek, jenž zůstal stát v malém vápně. Ladislav Krejčí starší se tak dostal k hlavičce, a přestože byl nevybíravým způsobem gólmanem atakován, dokázal vsítit branku.

Jenže vedení Letenským nevydrželo dlouho. Rohový kop na druhé straně se sice podařilo odvrátit mimo velké vápno, jenže tam se k míči dostal naprosto nebráněný Christian Herc. Jeho přízemní prudkou střelu na vzdálenější tyč nedokázal nikdo zastavit, a tak skončila za Niţovými zády.

Ještě před odchodem do šaten jsme nakonec byli svědky gólu číslo pět. Opět v tom měl prsty Souček, který vysunul Davida Moberga Karlssona. Lob švédského křídelníka přes brankáře Bolka se odrazil od břevna za brankovou čáru a přinesl tak rudým vedení.

Po přestávce v dresu Sparty zahrozili Wiesner s Karlssonem, přičemž oba ze zajímavé pozice vypálili výše, než by bylo záhodno. Po Kozákově pokusu se pak dostal k zakončení Souček, jehož ráně chybělo pár centimetrů.

Když na časomíře svítilo osmašedesát odehraných minut, zkompletoval svůj hattrick skvělý David Moberg Karlsson. Tentokráte byl vysunut Dočkalem a Bolka propálil technickým pokusem. Za dva zápasy pod vedením Pavla Vrby tak stihl už pět zásahů.

Bleskově přišla pro domácí komplikace. Hloupý a tvrdý faul na Herce udělal Michal Trávník, jenž po zásluze uviděl červenou kartu a musel se poroučet do šaten. Po deseti minutách přesilovky využil Michal Papadopulos. Ten se dostal k odraženému míči a umístil kulatý nesmysl k tyči mimo Niţův dosah.

Závěrečný tlak se Karviné vůbec nepovedl a z Prahy se tak na dlouhou cestu domů vypravuje bez bodu. V tabulce jí aktuálně patří jedenáctá pozice. Naopak pro Spartu jde jednoznačně o dobrý víkend, neboť Jablonec prohrál v Ostravě a na Letenské tak aktuálně ztrácí šest bodů, samozřejmě s faktem, že má zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 0:0

14.02.2021 14:00

Góly: -

Šňůra Českých Budějovic bez inkasované branky přesáhla již 440 minut. Jihočeši totiž udrželi čisté konto i v Liberci, kde uhráli remízu 0:0. Slovan nepřekonal obranu Dynama navzdory tomu, že hosté v závěru duelu postrádali vyloučeného Lukáše Skovajsu.
br> Výčet šancí započal v šesté minutě domácí Koscelník, jenž po centru od Peška hlavičkoval přímo do náruče gólmana Budějovic Drobného. Na druhé straně se za obranu Liberce dostal Čolić, jenž před bránou hledal Mészárose, před nímž ale balón odpálil Chaluš. Dvěma střeleckými pokusy se v první půli prezentoval hostující Havelka. Oba sice přeletěly břevno, ovšem především ten druhý po teči bránícího Jugase musel fandy Slovanu vystrašit.

Osm minut po změně stran zahrozil útočník Dynama Ledecký, který se z levé strany hnal na Nguyena, avšak skákající balón netrefil ideálně a prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Slovan odpověděl po hodině hry zprvu nenápadným nákopem, jenž ale Rondić z otočky málem uklidil k tyči. Z podobné akce Severočechů o pár minut později hledal Rabušic na zadní tyči Peška, před nímž na poslední chvíli zasáhl Skovajsa.

V 68. minutě se míč odrazil ke zcela volnému Rabušicovi, jenže ten prováhal ideální okamžik a nakonec napálil jen blok bránících hráčů před sebou. Za dalších jedenáct minut si Skovajsa připsal další důležitý obranný zákrok před už téměř hlavou zakončujícím Peškem, v 87. minutě ale ve vzdušném souboji fauloval zadák Jihočechů tak nešťastně, že po druhé žluté kartě musel předčasně ze hřiště. I tak Budějovice udržely bezgólovou remízu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec 2:1

14.02.2021 14:00

Góly: 17. Dyjan Carlos De Azevedo (pen.), 38. Dyjan Carlos De Azevedo (pen.) - 20. Vojtěch Kubista

Důležité vítězství si připsali fotbalisté Baníku Ostrava. Ti po Liberci zdolali i druhého soupeře z Podještědí, na Jablonec si vyšlápli poměrem 2:1. Všechny branky padly v první půli, za Slezany je z penalty vstřelil Azevedo, hosté srovnali díky Kubistovi.

V úvodu mohl otevřít skóre Jovović, jehož tečovaná střela letěla o kousek výše, než by bylo záhodno. Důležitý moment přišel po čtvrthodině. Fillův centr směřoval na Šašinku, který byl bránícím hráčem nakopnut, což sudí vyhodnotil jako penaltu. Její exekuce se ujal Dyjan de Azevedo a panenkovským způsobem proměnil.

Vyrovnáno však bylo za pár desítek sekund. Na pravé straně se u brankové čáry uvolnil Vojtěch Kubista, jenž z ostrého úhlu napálil balon přesně ke vzdálenější tyči. Jenže ani tato situace Jablonec neuklidnil a o čtvrt hodiny později Jovović zezadu zbytečně podkopl Filla. I druhého pokutového kopu se zhostil Dyjan de Azevedo a i tentokrát to rezultovalo v gólovou radost. V závěru první půle ještě zachránil hosty Zelený, který srazil Holzerovu ránu.

Nedlouho po návratu ze šaten přišla Jánošova standardka, po níž z blízkosti přestřelil Šašinka. Na opačném konci hřiště podržel svůj tým Laštůvka, nebýt jeho zákroku by totiž Považancova dělovka zaplula do šibenice.

Velkou příležitost ke srovnání dostali Jablonečtí v době, kdy byla odehrána hodina hry. Holík se po souboji s domácím hráčem poroučel ve vápně k zemi, sudí Berka jeho volání po penaltě vyslyšel. Jenže Kratochvíl neprovedl tuto standardku zrovna nejlépe a nechal se vylapit připraveným Laštůvkou.

I díky tomu nakonec Ostravští podruhé v jarní části FORTUNA:LIGY zvítězili a vyšvihli se na šestou příčku, která jim bude patřit i po tomto kole. Naopak zeleno-bílým se zřejmě vzdaluje vidina druhého místa, za Spartou totiž po tomto klání při shodném počtu zápasů o tři body zaostávají. Po dvou po sobě jdoucích porážkách opravdu potřebují zabrat v příštím kole, kdy přivítají Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 0:0

14.02.2021 14:00

Góly: -

Bohemians 1905 prodloužili svou sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy. Napomohla jim k tomu bezbranková remíza proti olomoucké Sigmě, přitom z toho mohly být i tři body.

Utkání to věru nebylo z těch nejpohlednějších. V úvodních pětadvaceti minutách museli gólmani do akce jen proti zajímavějším centrům. Mandous proti Vondrovi, Le Giang zase proti Breitemu. Až o něco později se musel domácí gólman opravdu činit, to když bravurně vyběhl proti Nešporovi a zastavil jeho příležitost.

Mandous se zaskvěl v samotném závěru prvního poločasu, reflexivním způsobem totiž musel vytěsnit Hůlkovu střelu. Na opačném konci hřiště Daněk z dobré pozice netrefil svatyni. Po přestávce to zkoušel Vaníček, ze střední vzdálenosti si ovšem na Mandouse nepřišel. Olomoucký gólman předvedl své kvality i proti prudké Necidově ráně.

Za hosty se znovu činil Daněk v době, kdy bylo odehráno sedmdesát minut. Tentokráte sice mířil přesněji, nicméně pořád ne tolik, aby si na Le Gianga přišel. O několik okamžiků později poslal svou dělovku mimo prostor tří tyčí.

A jelikož si pět minut před koncem základní hrací doby nepřišel ani Květ na Mandouse, rozešli se soupeři smírně. V tabulce je tak nadále dělí čtyři body a aktuálně už jen dvě pozice. Sigma je desátá, Bohemka dvanáctá.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 2:2

14.02.2021 14:00

Góly: 22. Tomáš Ladra, 58. Michal Škoda - 4. Pavel Šulc, 86. Lukáš Matějka

Plzeň již potřetí po zimní přestávce ztratila body. V Mladé Boleslavi šli přitom Západočeši do vedení, avšak nakonec museli v závěrečných minutách zachraňovat alespoň bod za remízu. Viktoria tak nadále odkládá vzestup tabulkou, Středočeši zase pořád tonou v pásmu sestupu.

Hosté přitom na nic nečekali a úvodní aktivita jim vynesla ovoce již ve čtvrté minutě. Ba Loua se uvolnil na pravé straně, přihrál do pokutového území na volného Šulce, který střelou do protipohybu překonal gólmana Boleslavi Diviše. O deset minut později zkusil štěstí z dálky Kalvach, Diviš ale tentokrát ukryl míč do rukavic. V sedmnácté minutě mohl opět skórovat Šulc, jehož centrem našel Kalvach, ovšem talentovaný záložník Viktorie hlavičkoval z dobré pozice nad břevno.

Po dvaceti minutách hry nabídli zmatení obránci Plzně soupeři první solidní příležitost, jenže Pech špatně trefil míč a nadějnou situaci pro Středočechy zazdil. Ve 22. minutě ale znovu zaváhal Brabec, jehož špatné vyhodnocení potrestal Malínský přihrávkou na volného Ladru, který střelou po zemi překonal brankáře Západočechů Staňka a srovnal skóre. Vzápětí si po hrubici Dancáka při rozehrávce mohli hosté vzít vedení zpět, ovšem proti Ondráškovi včasným výběhem dobře zasáhl Diviš.

Další šanci si Plzeň vypracovala ve 37. minutě, Havel však po průniku z pravé strany trefil Diviše. Dvanáct minut o změně stran se s pohlednou akcí vytáhla Boleslav. Preisler našel z levé strany Škodu, který ale na přední tyči nepřekonal Staňka. Vzápětí si ovšem Škoda vše vynahradil, když krásnou bombou do horního rohu branky poslal domácí do vedení.

Viktoria v následujícím průběhu hry marně dobývala obranu Středočechů. Například Kalvach v 77. minutě pálil příliš vysoko, šest minut nato zase zajímavý pokus Mihálika vytáhl Diviš. V 86. minutě se ale na pravé straně hřiště uvolnil Kayamba, jeho centr našel zcela osamoceného Matějku, který hlavičkou vyrovnal na 2:2. Remízový výsledek nakonec vydržel až do záverečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Pardubice 3:0

13.02.2021 16:00

Góly: 19. Jan Kuchta, 27. Jan Kuchta, 52. Nicolae Stanciu

Slavia spolehlivým výkonem odpověděla na výkřiky pochybovačů a po nečekané ztrátě bodů v Příbrami s přehledem porazila Pardubice. V dresu Pražanů se zaskvěli dvougólový útočník Jan Kuchta a záložník Lukáš Provod, jenž měl prsty ve všech brankách. Domácí tak pevně drží vedení v tabulce, Východočeši zůstávají v nabitém středu tabulky.

  Sešívaní poprvé ohrozili svatyni Pardubic vážněji ve dvanácté minutě. Provod přenesl hru na levou stranu, kde Oscar vrátil míč pod sebe na Stanciua, jehož pokus na přední tyč musel vyrazit brankář Východočechů Boháč. Čtyři minuty poté vyhledal Provod ze standardní situace hlavu Deliho, avšak také čerstvou posilu do obrany Slavie vychytal gólman hostů.

V 19. minutě už ale Boháč kapituloval. Sima po podklouznutí Čelůstky vybídl k zakončení Provoda, ten sice promáchl, jenže Hlavatý neodehrál balón do bezpečí, načež vyraženou střelu Baha uklidil do brány Kuchta. Podruhé se Pražané prosadili o osm minut později. Agilní Provod utekl obraně Pardubic, poté míč předložil Kuchtovi, který měl opět snadnou práci s rozvlněním sítě.

Východočeši mohli snížit ve 35. minutě, když po akci Čiháka pálil Kostka, domácí ale dobrým zákrokem podržel brankář Kolář. Za další tři minuty zaváhal na druhé straně při výběhu z kasy Boháče, jenže Olayinku jeho chybu nepotrestal, neboť odkrytou bránu netrefil. Sedm minut po změně stran už však Slavia přece jen navýšila skóre. Provod nabil Stanciuovi, jehož schovaný pokus dokonale zaskočil Boháče.

Čtvrtý gól mohli sešívaní přidat v 67. minutě po rohovém kopu, avšak míč se ve skrumáži odrazil od stehna Olayinky přímo do Boháčovy náruče. Za dalších sedm minut vyrobil hrubici v rozehrávce hostující Toml, jenže unikající Stanciu zvolil místo zakončení špatně mířenou přihrávku na Olayinku, před nímž uhasil nebezpečí Čihák. V závěrečné desetiminutovce ještě zabrnkal fanouškům Slavie na nervy Kúdela, který podobně jako Toml ztratil balón, proti Ewertonovi se ale zaskvěl Kolář, jenž tak uhájil čisté konto.

Více informací k zápasu

SFC Opava - 1. FK Příbram 0:0

13.02.2021 14:00

Góly: -

Kvalita utkání v Opavě odpovídala střetnutí dvou mužstev, jež bojují o záchranu. Více příležitostí si přece jen vypracovali domácí, ovšem Příbram nakonec uhájila čisté konto a domů veze bod po bezbrankové remíze. Oba celky však nadále zůstávají v pásmu sestupu.

Slezany mohl v sedmé minutě poslat do vedení Dedič, jehož hlavičku po centru od Březiny vyrazil gólman Příbrami Kočí jen taktak. Vzápětí měl trochu smůly Mondek, který z dobré pozice napálil bránícího Cmiljanoviće. Odklízení sněhu po vyznačených čarách jakoby přerušilo úvodní aktivitu Opavy, nicméně po půlhodině hry se o slovo přihlásil Nešický, jehož volej z hranice pokutového území musel dobrým zákrokem vytěsnit Kočí.
Strážce svatyně Středočechů musel zasahovat i v nastavení první půle proti dalekonosnému pokusu Březiny ze standardní situace. Druhou polovinu utkání zahájila lépe Příbram, i tak ale brankář domácích Digaňa, jenž si odbýval ligovou premiéru, zůstával dlouho bez práce. Například v 66. minutě pouze kontroloval střelu Zorvana z úctyhodné vzdálenosti.

V 82. minutě nadělal Kočímu mnoho práce míč z volného kopu Slezanů, obránci hostů však nebezpečí včas zažehnali odkopnutím meruny daleko z vlastní šestnáctky. Čtyři minuty poté napálil Nešický ze standardky zeď Středočechů, balón se ale dostal k Didibovi, jenže ten nepropálil Kočího. Skóre pak zůstalo až do závěrečného hvizdu beze změny.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Fastav Zlín 0:0

13.02.2021 14:00

Góly: -

Hodně kontroverzním způsobem ztratila brněnská Zbrojovka body v záchranářském duelu proti Zlínu. V závěru se totiž dostala do vedení, kvůli údajnému faulu ale po přezkoumání videa gól neplatil a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

V desáté minutě se při svém debutu ve zlínském dresu dostal do tutové šance Potočný, na Flodera si ale nepřišel. Na druhé straně později střílel z voleje Štepanovský, ovšem nepřesně. Následně se musel blýsknout dostal, který vytáhl bravurní zákroky proti Šuralovi i Barišovi.

Po hodině hry se zcela sám před Dostálem zjevil Růsek, jenž v této situaci selhal a napálil pouze zlínského gólmana. Domácí se nadále hnali za důležitým vítězstvím, jenže Sedlákova dělovka letěla mimo a Růsek hlavou neproměnil další tutovou příležitost.

Pak se Jihomoravané konečně dočkali. Po krkolomné situaci a velkém závaru procpal balón do sítě Bariš. Jenže sudí se šel podívat k videu a lehké kopnutí do bránícího Hlinky posoudil jako nedovolený zákrok, kvůli kterému branka neplatila.

Zbrojovka je tak nadále na patnácté příčce s pětibodovou ztrátou na třináctý Zlín.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice 2:0

12.02.2021 18:00

Góly: 4. Jan Kalabiška, 89. Václav Jurečka

Další důležitý krok v cestě za evropskými poháry udělali fotbalisté Slovácka. Ti v domácím zápase zdolali Teplice 2:0. V úvodu se prosadil Kalabiška, v závěru pečetil vítězství Jurečka.

Už ve čtvrté minutě přišel první důležitý moment utkání. Kliment přenesl hru na druhou stranu na Jana Kalabišku, jenž si posunul míč na svou levačku a povedenou ranou skóroval. Na druhé straně mohl brzy kontrovat Mareše, proti němuž skvěle zasáhl Nemrava. Nedlouho před pauzou pak po Reinberkově centru promáchl Navrátil, Sadílek následně střílel příliš vysoko.

Když byly odehrány necelé tři čtvrtiny utkání, obešel Kliment skvělým způsobem obránce, nicméně jeho zakončení směrem na vzdálenější tyč postrádalo přesnost a letělo příliš vysoko. Komplikace pro závěrečný tlak Teplic přišla v sedmaosmdesáté minutě. Droehnle nevybíravým způsobem zastavil Kohúta, což sudí Machálek odměnil červenou kartou.

Přesilovky domácí bleskově využili. Centr z pravé strany Mazuch nepřesvědčivě odvrátil jen k Václavu Jurečkovi, pro nějž už bylo skórování hračkou. Muži z Uherského Hradiště si tak i po tomto kole uhlídá svou čtvrtou příčku, naopak Teplice jsou až čtrnácté.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19163057:1151
2.Sparta Praha19132440:2441
3.FK Jablonec18112534:2135
4.1. FC Slovácko18104432:1734
5.Slovan Liberec1885526:1729
6.Baník Ostrava1985623:1729
7.Dynamo České Budějovice1978424:2329
8.Viktoria Plzeň1984734:2528
9.FK Pardubice1984717:2228
10.Sigma Olomouc1969428:2327
11.MFK Karviná1966723:3024
12.Bohemians Praha 19051965821:2323
13.Fastav Zlín1754818:2419
14.FK Teplice19521218:4017
15.Zbrojovka Brno19351116:3314
16.FK Mladá Boleslav18261020:3312
17.1. FK Příbram19261115:3612
18.SFC Opava19161212:399

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (415)

Přidat komentář
oli9

Slovácko snad forma vydrží co nejdyl. Takové umístění by byla pecka

Reagovat
AjaxFans

Jen houst

Reagovat
soukup

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál, ten tým si poháry zaslouží

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
braveheart

Reagovat
icka

Reagovat
Jan Horáček

Nechápu, proč se z 1. a 2. ligy neudělají tři soutěže se zhruba 12 mužstvy, dva sestup, dva postup, jeden baráž. 16 mužstev je na ligu moc, je to jasně vidět.

Reagovat
Salfovic

A co teprve 18.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc většina týmů druhý ligy nemá ani stadion, což by se tím taky vyřešilo.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Moc by mě zajímalo jak by to fungovalo. Větší kvalita by mohla znamenat vetší sledovanost a třeba i větší návštěvnost.

Reagovat
fabec1222

Větší sledovanost bude tehdy, až to nebude na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Co tím chtěl básník říci?

Reagovat
smazaný uživatel

Že asi 15,- Kč za den je moooc peněz. Mucho plata.

Reagovat
fabec1222

Že kdyby byla liga vysílána na stanicích, které jsou dostupné u všech operátorů, tak by se dívalo víc lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád tě upozorním, že O2 TV si můžeš koupit, i když nemáš O2 paušál či telefon

Reagovat
fabec1222

U kterého poskytovatele je O2 TV?

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, ale musíš za o2 sporty platit úplně extra

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. O2TV má minimálně půl miliónu lidí, víc by se stejně nedívalo. A kdo nemá O2, najde si stream.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tak ne. Vždyť přece podle NSA je sledovanější i krasobruslení.

Reagovat
Pride

za těch pár kaček, ti čecháčci jsou fakt socky.

Reagovat
Uwe háže buly

takhle to nemyslel, já o2 TV mám a kvalita poskytování služeb je fakt hrůzostrašna. Navíc ne všude je možné jejich služby rozběhnout bez problémů, často je problém s internetem nebo na straně o2. Pro většinu lidí by bylo lepší kdyby šel o2 sport třeba na upc nebo na Skylink apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Já sám mám o2 2 roky, ten jejich stříbrný balíček nebo co to je a technické problémy si teda nějak extra nepamatuju. Naopak jsem s nima velice spokojen.

Reagovat
Uwe háže buly

Já asi taky tak dlouho, od té doby, co začli vysílat českou ligu zhruba a LM.. Na začátku byl vůbec problém to rozchodit a set-top box se strašně dlouho sekal. To ani nemluvím o jejich poskytování připojení k internetu, který to dle jejich techniku mělo v pohodě utáhnout, nějaký druhý nejslabší rychlostně z jejich nabídky, lepší prý v baráku není možné.. To jsem už po měsíci vzdal a vrátil se k UPC.

Teď se teda sledování přes stpbx ustálilo a běhá to dobře, ale při sledování přes notebook je pořád problém, zkoušel jsem to na chalupě na víc noteboocích, s vícero pripojenima, přes které jsem se jinak bez problémů díval na Netflix nebo HBOGO a prostě pořád to blbne.

Daleko jednodušší by pro mě byla satelitni dostupnost.

Reagovat
PH8

No to je hovadina. Já si třeba O2 Sport platím a je mi to jedno, mam to na notebooku a na telefonu. Ale třeba můj děda celý život sledoval ligu, žil v domě a měl klasickou anténu. Když to dali na O2, tak se na to prostě radši vysral, než řešit vrtání, set-top-box, satelit, nebo jak se to vlastně přijímá nebo se učit s počítačem.

Mně to samozřejmě taky sere, platit si O2 kvůli LM, PL a FL a digi kvůli EL a stejně nikde nevidět FA Cup, nebo třeba zápasy PL, které mají souběh.

Reagovat
žrout

Mi zase přijde, že při ještě menším počtu týmů v 1. lize by tu první ligu hrálo ještě méně mladých hráčů než je tomu teď. Díky více týmům je více prostoru, aby se někde v 1. lize prosadili/dostali příležitost třeba i na hostování. Když bude 12 týmů, bude taky přehršel průměrných, ale zato "zkušených" kopáčů, kteří díky tuzemské mentalitě trenérů mají obvykle přednost, protože "jistota". Přijde mi, že i díky 18 týmům je letost v lize více zajímavých mladých hráčů.

Reagovat
Oli99

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slonzacky_lenoch

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Prostoru je hodne ale co z toho, kdyz se ten prostor mladyma nevyplnuje

Reagovat
HorajzmAmmann

Teď dostává šanci dost mladých kluků...

Reagovat
Freedo

Na druhou stranu by těm mladým pomohlo, kdyby byla kvalitnější soutěž, která je opravdu prověří a připraví na cizinu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by musel každý s každým hrát 4x, to by byla nuda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Spalovač šancí

To by se zápasy pouštěly už od 2. kola

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do politiky, máš neskutečný nápady. Zkus ještě mrknout na tabulku Fortuna:Ligy a začni počítat. K číslu šestnáct, by si dojít neměl

Reagovat
Uwe háže buly

16 týmu je akorát. To se ti zda, protože jich letos hraje osmnáct, ale zase je to pestřejší mi přijde. Hraji více mladí a neokoukani hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych nechal 16, ale změnil formát nadstavby, protože zanedlouho už budeme mít jen 4 týmy v pohárech. Jak už někdo psal pod preview, nejlepší by bylo 4+6+6.

Reagovat
mayday

Když už musí být nadstavba, tak tu prostřední skupinu uz bych uplne zrušil. Týmy co skončí v dlouhodobé soutěži na osmým nebo desátým místě nemají co hrát během tří zápasů v nadstavbě o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.transfermarkt.com/wettbewerbe/europa

Ale zase když se podíváš na země kolem nás v žebříčku, tak všichni mají 10, 12 nebo 14, takže možná je taky načase počet snížit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nám je furt do ostatních? Inspirace ano, ale dělejme klidně věci po svém. Kdo ví, jak často se v Rakousku volá po rozšření ligy s poukazem na Česko?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Tenhle system kazdy s každým v 18 týmech me bavi rozhodne více, než nadstavba, která měla sice dobrou myšlenku ale nechytla snad nikoho. A až budou jen 4 místa v Evropě tak bude uz uplne nesmyslná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nadržený šimpanz

14 tu, každý s každým, 26 zápasu a šlus. To by bylo nej, ale chápu, čím víc zápasu, tím víc prachů týmům

Reagovat
lichna.

Strasne malo zápasu dle mého vkusu.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Věř mi, že by to stačilo

Reagovat
lichna.

Nestačilo, je to proste malo. Jak pro diváky, tak pro hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost

Reagovat
Losinho

těch 30 byla hrana

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
fabec1222

14 ano, budiž, 26 ano, a pak ještě rozpůlit a udělat skupinu o titul a o sestup. Dohromady pak 32 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

To asi každého ale LFA a Svoboda by museli přiznat chybu...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale hlavu by jim nikdo neutrhnul. Prostě se to vyzkoušelo, zjistilo se, že to není úplně geniální nápad a fans to nechytlo a jedeme dál... já jsem rád, že se to vyzkoušelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Ja byl taky velky fanda nadstavby. Ale když jsem videl, ze to nema ten náboj, který jsem čekal, vubec pro nikoho, tak jsem nazor změnil.

Ted me to bavi mnohem více i s 18 týmy.

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně přesně. Já se na tu nastavbu těšil, myslel jsem si, že bude každý zápas vyprodáno a ono to bylo ještě horší.

Stejně nevím čím to je... pořád to jsou super zápasy. Ale asi nikoho moc nebere, když hraješ se stejným soupeřem třeba 4x za sezonu (2x liga, nadstavba + pohár)

Reagovat
lichna.

Jednak tohle a ještě i to, že ani jednou se zatím nestalo, že by např. mezi prvním a druhým byl bod rozdíl a hráli spolu poslední zápas.

Ta nadstavba by nebyla špatná, kdyby u nás bylo tak jako v Anglii třeba 5 týmů, co můžou hrát o titul. Pak by to asi smysl dávalo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Třeba u mě tím naprosto ztratilo náboj derby. Derby má být výjmečné a 2x za sezonu je to vrchol sezony, dejme tomu když se potkáme ještě v Mol cupu ale to se stane tak jednou za pět let, pak je člověk tím hrozně přesycenej a když jdeš do nadstavby třeba se 7 bodovým náskokem tak se stejně nic nezmění

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
OTASi

Reagovat
db18

Mazuch ven

Reagovat
monty25

Přiznám se, že jsem to čekal horší. Podle statistik byly Teplice vyrovnaným soupeřem, ale jejich akcím chybělo lepší zakončení. Droehnle je zatím hodně nepovedená posila.

Příště se Slavií to bude nejspíš taky za nula, přestože by se mohli slávisti mezi zápasy proti Leicesteru trochu šetřit. Jak to na konci roku vypadalo pro Teplice nadějně, tak teď všechno nasvědčuje tomu, že je čeká tuhý boj o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele větší než traged Mazuch určitě není.

Reagovat
Oli99

Co říkáš zatím na mladý? Heidenreicha, Gabriela a Radostu?

Reagovat
monty25

Nic moc. U Heidenreicha to přičítám tomu, že byl zraněný. Radosta měl pár dobrých zápasů, ale po Novém roce je z formy a Gabriel mě zatím taky nepřesvědčil.

Reagovat
Oli99

Tomu Heidenreichovi dost věřím, i Gába se snad rozehraje... díky

Reagovat
Witcher

Odpornej fotbal z obou stran,dlozsem neviděl rozhodčí takhle tlačit jeden tým.A Pavel neměl svoje legendární brýle

Reagovat
kecipep

jaké tlačení?

Reagovat
Zdechlina

Cože?

Reagovat
oli9

Kurva radši tam rapujte

Reagovat
smazaný uživatel

Radim Kučera je kanón

Reagovat
Pride

Jako Kučera není žádné trenérské eso, ale Tepláky jsou tak v prdeli, že tam by to nezvedl ani kvalitnější trenér.

Reagovat
Kepy_FCB

Jsou v prdeli z Kučery

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Poslyšte, dnes/včera na ty podmínky docela dobrý fotbal- možná i kvůli nízké teplotě. Sympatizuji se Slováckem, ale Teplice hrály 1. poločas velmi dobře a měly převahu. Rychlý fotbal, kvalitní přihrávky. Jen ta střelba...Ale Radim Kučera je každopádně na zápas připravil kvalitně. Střelbu je ovšem těžko doučí. Jakub Mareš je na to sám. Zdá se mně, že Fortelný po zranění se do toho přece jen brzy dostane a jeho kreativní hra to oživí

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, že už na EF začínají psát i ligoví trenéři

Reagovat
Čenda

Reagovat
ratusek

EF má přesah

Reagovat
ondrasch77

To už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
žrout

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Každý trenér, který do základní sestavy zařadí Mazucha a Droehneho je zoufalec a fotbalu nerozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Poslyšte, dnes/včera na ty podmínky docela dobrý fotbal- možná i kvůli nízké teplotě. Sympatizuji se Slováckem, ale Teplice hrály 1. poločas velmi dobře a měly převahu. Rychlý fotbal, kvalitní přihrávky. Jen ta střelba...Ale Radim Kučera je každopádně na zápas připravil kvalitně. Střelbu je ovšem těžko doučí. Jakub Mareš je na to sám. Zdá se mně, že Fortelný po zranění se do toho přece jen brzy dostane a jeho kreativní hra to oživí

Reagovat
smazaný uživatel

Poslyšte, dnes/včera na ty podmínky docela dobrý fotbal- možná i kvůli nízké teplotě. Sympatizuji se Slováckem, ale Teplice hrály 1. poločas velmi dobře a měly převahu. Rychlý fotbal, kvalitní přihrávky. Jen ta střelba...Ale Radim Kučera je každopádně na zápas připravil kvalitně. Střelbu je ovšem těžko doučí. Jakub Mareš je na to sám. Zdá se mně, že Fortelný po zranění se do toho přece jen brzy dostane a jeho kreativní hra to oživí

Reagovat
smazaný uživatel

Napsat to 3x po sobě úplně stejně..! Je vidět, že to máš hodně srovnaný, a že si věříš.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

První co mě napadlo, kdo vůbec dovolil na takovém hřišti, za takového počasí hrát. Vždyť tak si fotbal jen se** na svůj vlastní produkt. To utkání bylo hrozně ovlivněno. Bezmála 50 faulů to je hrozný číslo. Červená pak udělena naprosto správně, avšak ten faul Jurečky na Mareše bych ohodnotil stejně. Úplně zbytečný faul, který by se neztratil v rugby, ale do fotbalu nepatří.

Teplice sice nehráli špatně, ale ta jejich obrana je prostě tragická a dělá školácké chyby. Což sem prostě pod Kučerou očekával. Ale taky sme čekal, že budou dávat dost branek, což se ale neděje.

Reagovat
andrew96

Vždyť Jurečka se Marešovi snažil vyhnout, vyloženě se před ním schoulil. Mareš měl smůlu v tom, že jej do Jurečky postrčil Kalabiška.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhnout? Vždyť tam šel ramenem napřed. Ano Mareš tam byl v souboji, už nevím s kým a v tom tam přiletěl Jurečka jak urvaný vagon a smetl ho.

Reagovat
andrew96

Rameno zasáhlo Mareše právě proto, že se chtěl vyhnout, když schoval hlavu.

Reagovat
ratusek

jako zářez jsem čekal, ale že až takhle okatej. jsem neskutečně nasranej a to se ani netýkalo Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Letos není baráž, tak musí Brno zaříznout už tady

Reagovat
smazaný uživatel

Česky VAR, dobry VAR!

Reagovat
REPLIKATOR

FDF

Reagovat
Greny

Greny09.02.2021 12:42#

Víte jak to dopadne? Naše zápasy budou bez varu(stejně není ještě pořád všude ne) a pošlou nějakýho řezníka co zápas osefuje za to že jsme udělali bubu

Jen si zde něco odlozim ta naše liga je tak čitelná.. akorát jsem čekal že to bude bez varu...

Reagovat
Bobr15

Taky to nechápu. Jako hrajeme špatně, moc se na to nedá dívat, ale dneska to mělo být za 3 body.

Reagovat
naheCZ

Sice to nebyl nějaký extra skvělej výkon, ale pořád daleko lepší fotbal, než to, co předvedl Zlín...jasně jste ztratili sakra důležitý 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste nepičovali na VAR, včera jste vyhráli. Nováček a otevírá si hubu, tak vám ukázali.

Reagovat
dantetomas

Videl som ten gol Brna iba na isporte a akosi mi nejde do hlavy, preco ho neuznali. Ak chcu Brno potopit kvoli tomu nesuhlasu s VAR, nemali by to robit tak okato. Podla tych zaberov co som videl sa akurat potvrdzuje opravnenost kritiky zo strany Zbrojovky. Byt Brnakmi, vyserem sa na zbytok ligy, je to evidentne len boj s veternymi mlynmi.

Reagovat
Greny

Nenašlo by se místečko u vás lize?

Reagovat
dantetomas

Tak uroven FNL a nasej prvej ligy je priblizne rovnaka, tak to mate za jedno

Reagovat
Liquid

souhlas, buď Vlašim nebo Žiar

Reagovat
Mimalu

Šel se vůbec ten sudí v Brně dívat na video nebo to dostal od Varu jako dané že to nemá uznat? Z toho videa na isportu to vypadá, že mu to jen řekli přes sluchátko a ani ho neposlali k monitoru, ale možná to je jenom blbě sestřihlé. Jinak teda dobrý humus, pořád se tu točíme v kruhu, s tím může jít český fotbal tak akorát do pr

Reagovat
Greny

Ne ten dement se šel ještě podívat....

Reagovat
naheCZ

Šel se dívat...odhadem to viděl tak 4x...

Reagovat
naheCZ

Nemám instagram a nechce mi to zobrazit bez přihlášení

Reagovat
Greny

Tam je ta komunikace to asi nahrál podavac

Reagovat
naheCZ

Našel jsem si nějakou stránku, kde lze pustit bez účtu...hovno slyším na mobilu...jen to: "no jo, já myslel, že trefil balón"...co tam bylo ještě?

Reagovat
Greny

No že začátku jakože tady to červený... Mě to přišlo že když to viděl poprvé tak si říkal co je to za píčovinu... Ale nechápu jak to z těch záběru mohli stoprocentně poznat...

Reagovat
naheCZ

Jo, ten začátek jsem vůbec nepochopil, tak jsem to nějak odignoroval Jako z toho, co jsem slyšel, tak mi přišlo, že VAR mu tak nějak vysvětlil, že to faul byl a on to prostě odkejval.

Reagovat
Greny

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
naheCZ

Tohle je taky skvělý...Hošek, fanoušek Leicestru a na konci Coufal https://www.youtube.com/watch?v=jbwuIDaSlOs

Reagovat
Coutinho10

mam v planu si ho pustit a v pondeli bude s Kudelou v Dohranu +

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý zápas, pohodová výhra. Teď hurá na Lišky.

Reagovat
Coutinho10

Deli opet ukazal, ze to je proste porad famozni stoper ten klid a jistota, jak z nej jde, tak to se neda srovnavat se Zimou, ale i tak se bojim, ze ve ctvrtek bude hrat prave Zima

Reagovat
naheCZ

Zima poslední dobou jistej vůbec nebyl, podle mě to teď Trpiš riskovat nebude a Deli bude hrát základ i ve čtvrtek...Zima teď potřebuje trošku klidu, aby se dal do pořádku. V příštím ligovém kole opět dostane možnost v základu předpokládám.

Reagovat
Coutinho10

s Teplicema at hraje, ale doufam ze ve ctvrtek pujde na jistotu s Delim

Reagovat
smazaný uživatel

Že by jste konečně otevřeli oči? Dlouhodobě říkám, že Zima na ligu ok, ale na evropskou scénu natož na EURO nepatří

Reagovat
naheCZ

Vždyť hrál dobře i v Evropě. Na konci podzimní části už na něm byla vidět trochu únava. To pak vyvrcholilo pár ne zrovna jistejma výkonama. A pak ho těžce skolil COVID, což mu zrovna nepomohlo. Ale předtím byl naprosto spolehlivej a jeho výkony rostly zápas od zápasu. Se do toho znovu dostane.

Reagovat
delfin

Zima je vybornej taky. Vubec bych se nebal, ze by nezahral v evrope, kvalitu rozhodne ma.

Reagovat
naheCZ

Kvalitu má, ale jak píšu, tak poslední zápasy mu vůbec nevyšli. U těch letos za to asi lze vinit COVID, ale před vánoci už to taky nebylo on. Je mladej a je prostě nutnost s ním hlavně na tomhle postu pracovat s klidem. Teď na chvíli vypadne z toho základu, příležitostí dostane určitě ale dost a je jen na něm, aby ukázal, že to byl výpadek formy a bude se moct vrátit zpátky do základu.

Reagovat
Losinho

Od léta bych rád viděl v základu Zimu a Deliho spolu jen by se musela upravit rozehrávka

Reagovat
Coutinho10

kéž by se s Delim počítalo i dále ....hned bych v LM věřil víc a i Zimovi by to určitě prospělo

Reagovat
Losinho

Kúdela už jde pomalu ale jistě dolů, klidně by tu Deli mohl dohrát kariéru

A pak rovnou do silvestrovského derby

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče, já mám někdy skoro pocit, že je naopak Kúdela lepší a lepší

Reagovat
Bakary3

je skvělej

Reagovat
Rolf

První gól Slátanců z jasného,metrového ofsajdu a nic se neděje,všichni jsou spokojení,i Mikolanda s tím oteklým b.bounem.

Reagovat
vanGomm

Nebýt toho metrového ofsajdu co z nej dali domácí gól,tak Pardubice mají určitě 3 body.To se děje v každém zápase.Slavia by jinak hrála o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Nekrmit toho imbecila.

Reagovat
Rolf

Ve črvrtek to Ginzel ani Zelinka určitě pískat nebude,ňoumo!

Reagovat
vanGomm

Je všeobecně známé,že když chybí rozumné argumenty,tak se někteří uchýlí k nadávkám.To je totiž to poslední co jim zbude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je všeobecně známo, že Slavia má práci s rozhodčími velmi dobře zvládlou

Reagovat
andrew96

Pak by se se zase pomáhalo jiným, co jsou nahoře, kteří by jinak hráli o...

Jsme v kruhu!

Reagovat
delfin

Provod vybornej, doufam ze si zahraje i proti Leicesteru.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/zzx0U

Ve v Plzni si taky zkurvi pěkný znak..

Reagovat
JarousFCB

... snad nás to taky brzy nečeká. Oranžové rukávy stačily.

Reagovat
Kepy_FCB

Zá Bráby to nehrozí

Ale blíží se 100 let takže bych dočasně nějaké jubilejní logo udělal pouze pro podzim 2022, jako měli nedávno právě Plzeň nebo třeba Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty dresy vypadají hezky.

Reagovat
Stannis Baratheon

Však už mají Macron. Takže to je celé nejspíš výmysl.

Reagovat
Shevchenko

Ty dresy opravdu nemají nic společného s realitou

Reagovat
Uwe háže buly

Plzeň má podle mě jeden z nejhorších znaku v lize. Ten novej návrh není nejhorší.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně. A to je konkurence opravdu obrovská.

Reagovat
Uwe háže buly

Nejhorší je asi Karviná a MB..

Reagovat
Kepy_FCB

Zlín!!!!! pak MB ,Slavia,....

Reagovat
Stannis Baratheon

Karviná mi tak hrozná nepříjde. MB je taková kopie starého znaku Juventusu no. Daleko horší jsou ale Teplice nebo Jablonec.

Reagovat
Marv

V čem je ten teplickej lepší než třeba ten slávistický

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Ten novej není o moc lepší.

Reagovat
ACSeRw!n

celkem pekny, ale moc nechapu tu belasou barvu tam, to je jak Slovan

Reagovat
braveheart

Včera jsem nekoukal, jak hrál Potočný?

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta 6z, 9g

Provod 6z, 6a

Reagovat
Mass

Kuchta s Provodem, v minulý sezoně skoro nechtěný hráči...

Reagovat
montaigne33

Mají formu- uvidíme, zda se prosadí i proti silným Liškám...

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem to říkal, tragédi opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každý zápas není posvícení. Sice jsem to neviděl úplně celé, ale byl to remizovy zápas. Vy si třetiho fleka pohlídáte vklidu

Reagovat
Banikovec7

Škoda, že tam na začátku druhé půle něco nepadlo, takové nervózní závěry už nejsou pro mě

Reagovat
HorajzmAmmann

zlaté 3 body. 1. poločas ok, 2. poločas udržovačka.

Reagovat
Banikovec7

Bych to viděl spíš na druhou část prvního a první část druhého poločasu, to byly naše nejlepší části.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sem níže, ale první poločas slušný. Konečně se vepředu hrálo na dva a bylo to cítit. Druhý poločas se zas zbytečně dostávali do úzkých skrz pasivní hru. A ta produktivita ze hry je už vážně alarmující a dneska tam byly slušné šance.

Reagovat
bobis21

Během pár týdnů porazit Liberec i Jablonec je fajn Tak příště zopakovat jarní výsledek s Pardubicemi, ať ta tabulka vypadá lépe

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Blasphemer

Brabec a Kobra po sezóně musí jít do prdele. A beztak pojedou ještě na Euro.

Reagovat
Greny

Co Ti dva ale to co předvedl JDB ... Bych mu smlouvu rozvázal a zdarec a ať si klidně řve že jste rasisti

Reagovat
Wyrda

co udělal?

Reagovat
dinss

Právě, že nic.

Reagovat
Greny

Nic.. prošel se po hřišti.. a pár Boleslavsku pokopal

Reagovat
Wyrda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Super, snad všichni dají klid s Vrbou.

Azevedo, Fillo, Laštůvka

Líbil se mi i Ndefe, myslím, že s herní praxí ukáže, že je to dobrý hráč.

Na los se dívat s očekáváním nebudu, prostě zabojovat v Pardubicích a nejlépe zase za tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl ze strany Baníku jako fakt slušný. Konečně se hrálo na dva útočníky a bylo to hned znát, i když Zajíc dnes docela naviditelný. Takže bych pochválil i to střídání, že tam Kozel dal po půlce Kuzmu. Od cca 60. minuty to bylo zase spíš špatné a za 3 body opět vděčíme Laštymu. Nechápu, že to nemohou dohrát v klidu. Nicméně ta produktivita je vážně špatná. Ze hry opět gól nepadl a to je hrozně bolestivé. Navíc situace jako měl Šašinka musí jednoznačně řešit lépe. Nicméně to rozestavení z úvodu určitě velké pozitivum a zachovat.

Reagovat
bobis21

Hráli jsme úplně stejné rozestavení jako většinu sezony 4-2-3-1 kde Šašinka hrál pod Zajícem

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě není rozdíl zda ti tam hraje Kaloč nebo Šašinka bože

Reagovat
bobis21

Kaloč na tom postu nikdy nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál tam Tetour a pod ním Kaloč, ale pořád to nic nemění. Graficky to vypadá stejně a úkoly má každý úplně jiné. Nebo si snad myslíš, že Šašinka může mít stejné úkoly jako Tetour?

Reagovat
Alan_Shearer

Njn, jakmile hrajeme s tymy level Banik nebo Budejovice, ktery maj pevnou a poctivou obranu, tak jsme proste uplne v prdeli. Zadna myslenka, impotence ... pritom ted mame lehkej los, ale uz vidim jak zas brzy nekoho uplne zbytecne nakrmime. A proc Hoftych nestridal, to fakt nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Kepy.

Reagovat
Losinho

Reagovat
monty25

Furt má ještě Kučeru.

Reagovat
Kepy_FCB

Rust Cohle mě zastoupí pokud bude třeba.

Reagovat
dinss

PLUSY

Matějka první ligový fík.

Vyrovnání za nepříznivého stavu...

Výkon Falty a vyjma jedné chyby taky Míky.

MÍNUSY

K hovnu Kayamba.

Brabec a jeho opakující se chyby. Doufám, že po sezoně půjde do prdele.

Zranění Bouly.

Jinak je to teda furt ta samá písnička. Vedeme, hrajeme dobře a soupeř se chytí jedinou naší chybou. Bohužel ještě k tomu Boleslav, kterou nikdo v lize nechce. Tady fakt už pomůže asi jen výměna trenéra.

Reagovat
cr7sux

Ba naopak, jestli už pod ním hrají mladí, tak super

Reagovat
dinss

No, hrají ale nic to zatím nepřináší... Což nechci svalit na ty kluky.

Reagovat
Oli99

Já tomu Gulovi docela věřím, hra se zlepšuje, spíš nás sráží chyby jednotlivců (Brabec)

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje hodnocení je bohužel úplně mimo. Pusť si zápas znova a zkus to lépe.

Reagovat
dinss

Jako celé tvoje působení na EF ty šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty demente, já snad můžu za to, že fotbalu nerozumíš? Se prober

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

...ale vas v lize taky nikdo nechce

Reagovat
dinss

Tebe jako trolla jsem tu ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

DMK a Souček byli dnes super

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba baví. Příště snad 5:4 nebo 4:5.

Reagovat
Tomtaf

V úvodním textu máte, že Sparta přestřílela Příbram.

Reagovat
montaigne33

asi tak...

Reagovat
Firkraag

To je nástraha na svině, co čtou články!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad? Sparta dala v tomhle kole 4 góly, Příbram 0. Vlastně je to tak, že Sparta tohle kolo přestřílela úplně všechny.

Reagovat
ratusek

Karlsson je borec. Jestli takhle bude pokračovat, tak ho Sparta neudrží. Ten ji v podstatě drží nad vodou, když to drhne. Stejně jako před ním Kanga a pak Juliš

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

Já jsem zvědav na Hlozka... Pokud Karlsson hraje takhle

Reagovat
Beči

Tak Hložek může hrát i na pravé záloze.

Reagovat
Beči

Respektive může hrát v záloze i v útoku. Potenciálně i na podhrotu. Těch možností tam bude více.

Reagovat
Greny

Spíš jsem myslel jakože Karlsson dost pookřál jak přišel Vrba ke ještě lepší.. Hložek by mohl být taky více vidět plus ještě zlepšit čísla... Čekám že půjde na hrot nebo zleva

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek bude na hrotu

Reagovat
C-M@ster

Zas bych nepřeháněl, že neudrží. Nevím odkud a jaká nabídka by musela přijít.

Reagovat
ratusek

tak nějaká nabídka z balkánu nebo tak přijde určitě, pokud bude pokračovat takto. a pak je otázka peněz jeslti ho udrží nebo nechají jít

Reagovat
C-M@ster

Tak pokud bude Sparta šlapat a jemu to půjde, tak nebude mít důvod jít jinam. Kór na balkán.

Reagovat
insane

Na Balkán? No dejme tomu ještě tak 8-10 let zpět si nějakej takovej přestup dokážu představit, ale po tom navýšení rozpočtu k miliardě v roce 2017 vůbec nevim, kam přesně by jako hráč ve skvělý formě ze Sparty odcházel na Balkán? Finančně ani ty top balkánský kluby (FCSB, Ludogorec, CZ) na tom nejsou líp než Sparta, a pokud, tak ne o tolik, aby dokázaly zaplatit náhle narostlou tržní cenu takovýho hráče, popř. aby dokázaly finančně uspokojit požadavky takovýho hráče, kterej by měl rázem trochu jiný představy o svym platu. A určitě by mu tim pádem narostly i ryze sportovní ambice – a ani v tomhle ohledu by si na Balkáně nijak výrazně nepolepšil.

Pokud by si Karlsson udržel na jaře stabilní formu a v létě by měl někam odejít, nejreálněji bych to viděl na nějakou Belgii, Nizozemsko či horší střed Bundesligy. Ale na takovýhle predikce je fakt brzo, Karlsson je skvělej, když se mu zrovna chce, takže dva zápasy zahraje skvěle, načež pak v dalšim utkání je úplně neviditelnej. Zatim se ale zdá, že by mu to mohlo pod Vrbou sednout.

Reagovat
ACSeRw!n

zapomel si na Dinamo Zahreb, ktery by asi jediny mozny bylo schopny podobnyho hrace koupit, ale jinak souhlas

Reagovat
insane

Nejdražší posila v historii Dinama stála 5 milionů euro (19letej Marko Rog jako velká naděje), druhej nejdražší hráč stál 3 miliony. Do Karlssona určitě tolik neinvestovali, alespoň ne tolik, kolik by po nich pravděpodobně chtěla.

Reagovat
insane

*by tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď v lednu Celtic nabízel kolem 4mil £

Reagovat
mayday

Plus i životní úroveň či prostředí k životu.

Reagovat
osobnostx

Jestli fakt má zájem Celtic , tak by chtěl jít.....

Reagovat
dinss

Snad už měla nějaká nabídka v zimě přijít ale Sparta chtěla víc. Sám chtěl údajně odejít...

Reagovat
C-M@ster

Od Vrby neuteče.

Reagovat
delfin

Udrzi, Vrba si ho protlaci, bez kridel hrat nebude chtit.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Alan_Shearer

DMK super, hodne se mi libil i Soucek a Wiesner. Soucek by mel byt pravidelne v zakladu, Krejci na stopera. Hancko se mi na bekovi nelibi, Celustka peknej kiks (neprijde mi, ze by za celou dobu ve Sparte nejak zaril). Kozak dost utopenej, celkem dobre hral Dockal az na par centru na prvniho. Travnikovi bych dal jeste 1-2 zapasy sanci a v lete odchod, verim ale ze by pro dost tymu byl solidni posilou.

Reagovat
ratusek

Fakt Souček? Mě přišel hlavně v prvním poločase příšernej Trávník dostane tak 3 zápasy stop, pak dostane šanci v jednom zápase, zase něco posere a v létě půjde zpátky do Jablonce nebo tam někam

Reagovat
smazaný uživatel

On má takovej příšernej styl hry, ale je prostě platnej, něco jako jeho jmenovec Tomáš.

Reagovat
ratusek

o ten styl nejde, ale v prvním poločase ztrácel dost balonů nebo zkazil rozehrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nehraje často, kluk jeho věku prostě musí cítit důvěru.

Sima byl první zápas taky příšernej (minimálně ten jeho první poločas tenkrát v EL byl nejhorší na hřišti).

Reagovat
Selänne

V prvních dvaceti minutách., no Jako mohl by hrát jako Sáček nebo Trávník - tedy posouvat balony o metr a vypadat relativně dobře. K čemu by to ale bylo? Na něm se mi hrozně libí, že se snaží hledat to nejlepší řešení, ne to nejednoduší. V tomhle mi připomíná mladýho Dočkala. Tak cením opravdu skvělou kopací techniku, kterou má ve Spartě snad jen právě Dočkal. Ten kluk musí hrát, ale taky se mu musí pomáhat.

Reagovat
ratusek

jako jo, souhlas. Já mu fandím a přeju mu, aby se prosadil. Jen nesmí být tak zbrklý, ale to přijde s věkem (snad)

Reagovat
Alan_Shearer

Presne tak, neboji se, potrebuje dostat duveru a pujde to. Je ale pravda, ze tam v prvnich 20 min bylo par hlouposti, nicmene z toho se pouci.

Reagovat
kilobyte

Na Součkovi je dobré, že chce hrát pořád dopředu. Ale je to i jeho největší slabina, protože někdy to prostě dopředu nejde a nebo to zkazí. Mě se to ale líbí.

Třeba Trávník je přesný opak, ten když nemusí tak to dopředu nedá. A když už to musí dát dopředu, tak to dá aspoň na paty.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Hancko hraje levého obránce. Jeho velká výhoda, narozdíl od většiny levých obránců je, že je dobrý hlavičkář a může zaskočit jako stoper. Na obránce má poměrně dobrou techniku.

Souček a Wiesner hráli fajn.

Krejčí II je univerzál - takže asi tak.

Bude zajímavý sledovat Čelůstku, až se uzdraví Štětina.

Kozák je víceméně takový odražeč a doklepávač balónů do brány, něco jako svého času třeba Kincl, Lokvenc, Koller atd. Ani nevím, jestli jsem ho někdy viděl dát jinak gól, než v (málem) vápně. Uvidíme, co s ním Vrba zamýšlí a udělá.

Trávník a Hanousek jsou omyly posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Až se uzdraví Stetina, tak bude hrát vedle Čelůstky, nebo bude sedět za Vitikem

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše mi přijde, proč by měl hrát vůbec. Zatím mi vychází jako stoper číslo 6. Ano, dva hráči ze seznamu momentálně hrají na jiné pozici, ale myslím, že by před Štětinou dostali prostor právě oni na stoperu.

1. Čelůstka

2. Krejčí

3. Vitík

4. Plechatý

5. Hancko

6. Štětina

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník by v létě měl odejít. Je tam zájem ze Spezie na hostování s opcí

Reagovat
montaigne33

DMK je skvělý ofenzivní hráč... Jinak ACS měla 2krát pod Vrbou štěstí, herně žádná sláva. Karviná hrála dobře, bod by si bývala zasloužila

Reagovat
Beči

I štěstí je potřeba, předtím jsme ho zase neměli vůbec

Reagovat
7kaka7

Na druhou stranu víceméně všechny góly Karviné po šťastném odraze (Herc to takhle netrefí dlouho ani na tréninku), takže vyloženě o šťastném zápase bych nemluvil.

Reagovat
Skleepy

Karviná tři střely na bránu tři góly, a to jim jeden fík Čelůstka přímo daroval na zlatým podnose.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva góly jsme dostali zpoza vápna. To bránění je místy hrozné. První gól nepočítám. Občas musíte pobavit nějakou opičárnou.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Když si vezmu že Jílek skoro odepsal DMK, tak dneska to byl super výkon.

Jinak Krejčí I má smůlu, poprvé hraje bez krytu a to pako Bolek do něj takhle vrazí pěstí. Nějak nechápu, že to nebyla ČK.

Reagovat
ratusek

tak Jílek je ňouma

A za nick

Reagovat
Desmond Glazebrook

Jílek si prostě ukousl moc velké sousto. Trénovat Spartu nemůže kdekdo. Ale byla to i (zřejmě) chyba managementu, že ho vybrala.

Díky

Reagovat
ratusek

Jo management si měl prvně zjistit, jak je Jílek psychicky odolný atd. Ale asi jim řekl, že tlak zvládá dobře a že to není problém, no, bohužel.

k nicku: seriál považuji za jeden z nejlepších satirických, co kdy byl natočen. z té nové série jsem pár dílů viděl, ale už to není ono. navíc je to se stejným dabingem a až po hlasech jsem poznal, kdo je kdo, ze začátku jsem to moc nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej střetů, když jde hráč sám na golmana vidíš za kolo x. Smůla prostě, že to byl zrovna Krejčí.

Reagovat
montaigne33

DMK se může, pokud bude fit, prosadit i mezinárodně Je BOREC Kdy mu končí smlouva v ACS?

Reagovat
Desmond Glazebrook

30.6.2022

Reagovat
žrout

Už teď byste měli jednat o prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu trenéra, který staví v lize do brány Bolka. To je snad nejhorší gólman v lize teď

Reagovat
Uwe háže buly

Plus mu v létě bude 37 let, jestli dobře koukám. Nechápu proč n chytá buď Pastornicky nebo někdo jiný z těch mladých gólmanů.

Reagovat
Znalec

Pěkně dneska! Divim se, že po DMK v minulosti nesáhl Liberec, když je to Kárlův syn.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
mayday

Jak dlouho tě ten neskutečný humor ještě bude bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud tady budou neskutečně vtipný uživatelé. Viz příspěvek Znalce. To je prostě tragédie. Nemyslíš?

Reagovat
mayday

Jako vtip je to opravdu hodně slabé, ale zároveň já když otevřu Eurofotbal, tak vždy narazím na tebe s neskutečným humorem, asi mám smůlu

Reagovat
kilobyte

Nechápu proč šel rozhodčí k videu kvůli ČK. Vždyť už jí vyndával před videem. Takže aby se šel kouknout, tak by mu musel říct VAR, že to na ČK nebylo, ne? Nebo se může jít podívat i sám od sebe?

Reagovat
ratusek

myslím ,že dle VAR má nějak možnost si tu červenou jít potvrdit, to stejné jako penaltu atd. Ale jist si tím nejsem, každopádně sudí jsou díky VARu alibisti no a sami nic nerozhodnou.

Reagovat
kilobyte

Podle mě mají rozhodnout a až pak se můžou jít na vyzvání podívat. Když se VAR zaváděl, tak se řešili i chyby rozhodčích, které VAR opravil.

Takže teď by teoreticky rozhodčí udělal chybu, protože ČK udělil až po videu.

Reagovat
Skleepy

Nevím, pro mě je hlavní, že se rozhodl správně. Když to tak dopadne vždy, tak ať se choděj koukat kdykoli chtěj.

Reagovat
kilobyte

Tak ale on se rozhodnul správně už na hřišti nebo to tak aspoň vypadalo. Takže je podle mě zbytečné chodit k videu a zdržovat hru.

Měl prostě udělit ČK a VAR by mu to schválil.

Reagovat
PlackaSKS

on má možnost se na video podívat nezávisle na varu, může si to vyžádat. a v takovymhle případě je logicky, že se jde podívat, protože uklidní emoce. kdyby nešel, akorát by na něj řvali, že je čůrák a at se jde kouknout. podle mě to udělal správně

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Ale je to takové zvláštní. Nejdřív vytáhne červenou, ale neudělí jí a pak se jde po protestech dívat na video.

Reagovat
PlackaSKS

tak tu červenou prakticky udělil. že jí nezvedl nad hlavu je jen drobnost, reálně všichni jeho úmysl věděli. mohl se odmítnout jít podívat a spartani by se cítili ukřivdění. naprosto správně se koukl, potvrdil si to a dal mu jí.

Reagovat
kilobyte

Jenže to vytváří precedens. Teď budou hráči běhat na rozhodčího ať se jde podívat. Ti rozhodčí by měli mít nějakou autoritu a když něco řeknou, tak by to hráči měli přijmout. Bohužel kvůli některým verdiktům ji nemají.

Reagovat
PlackaSKS

to není o verdiktech. měl dát snad dalších pět žlutejch, protože se nemají co bavit s rozhodčím? udělal to rychle, jasně a navíc správně... že nezvedl červenou nad hlavu je podle mě maličkost

Reagovat
ACSeRw!n

bylo videt, ze ho k tomu hraci donutili, at se jde podivat

Reagovat
OTASi

Začal do něj pičovat Dočkal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně na tom přišlo nejzvláštnější (a to jsem snad od zavedení VAR neviděl), že červenou sice držel v ruce, ale Trávníkovi ji neudělil, tudíž rozhodnutí na hřišti bych bral jako písknutí faulu bez udělení karty .

Reagovat
ratusek

jako je pravda, že Trávníka prvně nevyloučil, takže neměl aní jít k VARu, když nedal ani žlutou

Reagovat
Hristo Stoichkov

K VARu klidně jít mohl, na to udělení/neudělení karty nemá vliv. Ale co má jako být to, že chci dát červenou, ale hráči do mě hučí, tak už ani nevím co s tím, neudělám žádný rozhodnutí a jdu se na to mrknout na video.

Reagovat
ratusek

Má. On šel k varu bez udělení trestu, to se tam může dívsat po každým zákroku. Vím, že chtěl dát rudou, měl jí udělit a měl jít potom k varu. Řeším blbost, ale on to pravidlově vyřešil uplně špatně

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nemá. Teoreticky ho mohl VAR zavolat s podezřením na zákrok volající po červený kartě. Jinak souhlas, vyřešil to hrozně, přičemž měl dobrý výhled a chystal se situaci správně vyřešit, než se nechal ovlivnit protesty hráčů.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

DMK 3x world class zakonceni

Reagovat
db18

Guľa a Brabec ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Už někdo přišel s nápadem občanství pro Karlssona?

Reagovat
smazaný uživatel

Borec vys pise, ze je to synator staryho Karla z Liberce, takze pohodys

Reagovat
Rob Roy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Vzít Karlssona, Simu, Olayinku a další. Z pravých Čechů nám stačí gólmani, Souček a Coufal.

Reagovat
Greny

A jsme v pici... Pořád nemáme stopery..

Reagovat
kilobyte

Bráško

Reagovat
Greny

Ten uz hrál.za repre ne?

Reagovat
Remt

našla by se nějaká oklika

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil bych požádat o pomoc hejtmany

Reagovat
Remt

Já bych ho natřel na bílo

Reagovat
smazaný uživatel

Bílej by vypadal divně.

Reagovat
Remt

Ale vypadal by jako čech, rozumíš, čistokrevnej čech

Reagovat
kilobyte

To nevadí. Zažádáme o výjimku a jestli ji nedostane, tak je obviníme z rasismu.

https://youtu.be/akPyqJwp2PE?t=1425

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Povolal by se na žádost uživatelů EF.

Reagovat
HorajzmAmmann

To se líbí uživateli Petr Svancara

Reagovat
fabec1222

Karlsson Má šanci se dostat i na Euro? Poslední zápasy jede.

Reagovat
Stannis Baratheon

Taky by mě to zajímalo.

Věřím že s těmito výkony a produktivitou by se tam mohl alespoň jako hráč na lavičku podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, Švédi mají kvalitní tým. Kdo by ještě z ligy mohl kromě cz/sk? Leda mě napadá Musa, kdyby se rozstřílel v Unionu.

Reagovat
ACSeRw!n

Hancko

Reagovat
mistr129

Bah

Reagovat
smazaný uživatel

Sima

Reagovat
Sztanda

Reagovat
Mass

Když může hrát kvaldu o Euro Kazachstán s Azerbadžánem, tak proč ne taky Senegal..

Reagovat
Stannis Baratheon

Mazaň

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo

Reagovat
C-M@ster

Tak musel by být nějakej přátelák, kam by ho pozvali a otestovali.

Na první dobrou ho pozvat rovnou na Euro leda by někdo na jeho pozici vypadl ze sestavy.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Podívej se, kde hranou jejich ofenzivní hráči a pak to srovnej se Spartou, bohužel šance na EURO malá

Reagovat
smazaný uživatel

No kouknul jsem se schválně ze zvědavosti na Švédský nároďák

https://www.transfermarkt.com/schweden/kader/verein/3557

A přijde mi fakt našlapanej na to, že je branej někde mezi top 15-20 týmy Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vůbec nepřijde.

Reagovat
wwwx

Foreigners 93,8? Co to je za blbost?

Reagovat
Greny

Podle mě to znamená kolik procent těch z hráčů co tam mají na TM v kádru hrají zahraniční ligu

Reagovat
wwwx

Jo, rozbalí se hráči ze zahraničních lig, ale připadá mi ro jako divnej zpúsob vyjádření.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nebál je zařadit do Top 10 na úroveň Švýcarska či Polska.

Reagovat
Radin

Nic moc, druhořadý týmy. Navíc tam máš veterány jako Larsson, Lustig, tak asi chybí kvalitnější nástupci..

Reagovat
Bakary3

Taky bych rekl nic moc, alw zrovna na postech Karlssona forsberg, claeson a kulusevski.

Reagovat
Selänne

Tak pořád je to čtvrtfinalista z posledního MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta šance je asi taková, jako, že pojede Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Souček, Wiesner, Karabec., To je pro mě záloha snů.

Reagovat
kilobyte

Wiesner je výborný na kraji. Bylo by zbytečné ho dávat do středu, když tam máme hráčů dost, ale na kraji nás tlačí bota.

Reagovat
Greny

OT : https://mobile.twitter.com/SKSlovan/status/1360708512762970122

Nevím zda to sem někdo dával tak kdyžtak sorry... Včera si to Greif namazal na chleba

Reagovat
ratusek

On tam toho měl víc

Reagovat
kilobyte

Kdyby to takhle chtěl, tak by to byla ještě větší pecka. Udělat tohle třeba na MS, tak je zapsaný do historie.

Reagovat
Bohemak12
Reagovat
C-M@ster

Oba stejně.

Reagovat
Greny

Jakože těžko říci z těch dvou vterinek zda bych dával žlutou nebo červenou...

Reagovat
Greny

Pustil jsem si to zpětně a asi bych dával redku no

Reagovat
Bohemak12

Ani jako faul to neodpískal

Reagovat
Firkraag

Tyvole fakt dopíče k čemu ten VAR jako je.

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo

Reagovat
HorajzmAmmann

Kurva špatná reakce

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Pěknej loket a strom

Reagovat
kilobyte

Jasný faul bohemáka. Olomoučák odehraje míč a pak do něj bohemák naběhne.

Reagovat
ACSeRw!n

ruda

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase hypu.

Reagovat
LokoLFC

Jak je mozny, ze dohral brankar Karvine? Vsak to je uplne stejne nebezpecnej zakrok, jako byl treba ten Travnika, za kterej dostal redku...

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojí metr

Reagovat
mayday

Koukám na Dohráno, sice těžký terény, ale tolik komických okamžiků se jen tak nevidí

Reagovat
žrout

Kdybychom měli na EURO hrát se stopery Čelůstka - Brabec v dnešní formě, tak se z toho ještě všichni poserem

Reagovat
smazaný uživatel

budeme s láskou vzpomínat na Procházku

Reagovat
žrout

spíš raději půjdeme ven na procházku, než abychom se na ně museli dívat

Reagovat
smazaný uživatel

ale jenom v roušce

Reagovat
smazaný uživatel

Baník, Kozelball, Lašty

Reagovat
HorajzmAmmann

pan mistr Kozel

Reagovat
Coutinho10

btw. dnes v 11:25 los osmifinale Mol Cupu zive na YT

https://youtu.be/FfNsLDsj2QE

Slavia vs Karlovy Vary (derby sesivanych log)...pojd mi

Reagovat
kilobyte

Už zrušili to pravidlo, že Slavia musí hrát doma?

Reagovat
Coutinho10

doufam ze ne, protoze minulou sezonu, jak nam dali Banik venku, tak to pekne podelali

Reagovat
bobis21

Měli jsme radši vypadnout, aspoň bych pak netrpěl na Letné ten výsledek v dalším kole. Nejhorší je že od té doby jsem na stadionu nebyl, takže parádní poslední "vzpomínka"

Reagovat
Coutinho10

j, skoda ja mel malem taky posledni vzpominku z meho posledniho zapasu Slavie spatnou shodou okolnosti taky s nima, kdyz jsem byl na lonskem derby tesne pred koronou, kdy se spekulovalo, ze bude derby bez divaku, ale nastesti se to jeste odehralo podle kulisy, na kterou jsme byli zvyknuti a malem to byla doma prohra 0:1, ale nastesti Musa v 90+ srovnal

Reagovat
Coutinho10

tak mate znova

Reagovat
bobis21

Tak poprvé můžu říct že doufám v zavřený stadion, nebo tam jak blbec zase budu chtít jít

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bobis21

Evidentně pravidlo pořád platí. Slavia doma s nejslabším

Reagovat
kilobyte

Se divím, že je nenalosujou rovnou do finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Slavia Karlovy Vary ...tam jsem jako žáček chodil, než jsem měl na třikrát zlomenou holeň a uštíplý kotník

Reagovat
Coutinho10

ou

Reagovat
lichna.

Je to tak, že může dostat každý každého?

Reagovat
Coutinho10

puvodne jsem si myslel, ze ne, ale vlastne loni jsme taky spolu hrali a sezonu pred tim jste byli 5., takze asi by to tak melo byt

Reagovat
lichna.

Mi to vychází hlavně z toho, že není dohráno 3.kolo a jestli postoupí např. u nás Baník, byl by nasazený a kdyby Třinec tak nenasazený - což by pak nešlo nalosovat.

Takže to tak asi bude.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Neon

neskutečný

Reagovat
Coutinho10

ale musim rict, ze ke konci jsem se zacal obavat, kdyz byla treba pulka losu za nama a vy doma a pak ke konci, kdy tam byl Hradec vylosovanej a zbejvavala krome nas a K. Varu jeste Plzen, ale spravne to dopadlo

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Ty vole musíme vypráskat ty fejkový hajzli co si na nás hrajou

Reagovat
Coutinho10

jojo, tesim se na to

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ACSeRw!n

Trinec proti nam bez sance

Reagovat
HorajzmAmmann

Porazí to Karvinou a už si to vyskakuje...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele