FORTUNA:LIGA - souhrn 19. kola

06.12.2019, 19:41, aktualizováno 08.12.2019, 18:56
Komentáře a souhrny
Slavia se již v devátenáctém kole dostala přes hranici 50 bodů a stále zůstává na třech inkasovaných gólech, když v Liberci uspěla na pohled jasně 3:0. Navíc navýšila náskok na čele, jelikož Plzeň prohrála se Slováckem. Další výhru slaví České Budějovice, které si poradily s Příbramí, Sparta doma rozstřílela Mladou Boleslav...

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 5:2

08.12.2019 17:00

Góly: 2. Michal Sáček, 8. Martin Hašek, 54. Guélor Kanga, 71. Benjamin Tetteh, 80. Michal Hubínek (vl.) - 26. Lukáš Budínský, 53. Pavel Bucha

Podobně jako v srpnu nabídlo i prosincové střetnutí Sparty s Mladou Boleslaví sedm gólu. Z výhry se opět radoval domácí celek, který sice po raketovém startu přišel po změně stran o dvoubrankový náskok, nicméně brzy se znovu dostal do trháku a nakonec si v klidu pohlídal vítězství v poměru 5:2. Sparta tak po druhém tříbodovém zisku v řadě vystoupala v tabulce na třetí místo, kde má stejně bodů jako čtvrtá Boleslav i pátý Jablonec.

V sestavě domácích se Frýdek z postu levého záložníka zasunul zpět do obrany tak, aby uvolnil místo pro Plavšiće, neboť v nominaci na zápas chyběl Hanousek. Zadní řady Boleslavi vyztužil po vypršení karetního trestu Tatajev. Kouč Weber také posílil zálohu, když místo útočníka Mešanoviće nastoupil Fulnek.

Aktivní nástup Sparty nesl ovoce již ve druhé minutě. Míč po odvráceném rohovém kopu uzmul Sáček, jenž si udělal prostor k dalekonosné střele, která zaplachtila přesně k tyči - 1:0. Gólostroj letenských pokračoval za dalších šest minut, kdy Sáčka napodobil Hašek, který se taktéž pohledně prosadil zpoza pokutového území, a to s pomocí břevna. Až třetí šance domácích, kdy Hložek hlavičkoval po centru Plavšiće nepřesně, skončila nevyužita.

Hosté nadále nevěděli, kde jim hlava stojí, a v šestnácté minutě opět dovolili soupeři nebezpečně zakončit, když pokus Haška hlavou odvrátil až jeden z obránců. S další nebezpečnou, leč nakonec nepřesnou hlavičkou přišel za další čtyři minuty Plavšić, jenž trkl do pasu od Kangy. Jenže ve 27. minutě Boleslav zničehonic snížila. Komličenko vyhrál hlavičkový souboj pro Buchu, který okamžitě posunul za obranu Sparty na Budínského, jenž přehodil brankáře Heču.

Veškerý náskok letenských mohl být fuč ve 35. minutě, kdy Komličenko utekl Mandjeckovi, avšak domácí zachránil skvělým zásahem Heča a následnou dorážku Fulneka odkopl pryč z pokutového území navrátivší Mandjeck. Domácí odpověděli za dalších sedm minut přesným zásahem Haška, jeho gól však nakonec neplatil kvůli předcházejícímu ofsajdu Plavšiće.

Sedm minut po změně stran měl obrovskou příležitost Hložek, jehož bravurně vysunul Kanga, jenže mládežnický reprezentant těsně minul. A tak se vzápětí potvrdilo staré fotbalové pravidlo nedáš, dostaneš. Krejčí totiž lacině přišel o míč, což hostující Bucha potrestal přesnou ránou k tyči - 2:2. Jednobrankový náskok si ale Sparta téměř okamžitě vzala zpět. Kanga napřáhl zpoza pokutového území a s pomocí teče nešťastníka Túlia překonal Stejskala.

Do dvoubrankového trháku šli letenští znovu v 71. minutě. Plavšić se trochu šťastně ocitl za obranou Boleslavi, před bránou našel Tetteha, jenž již zblízka snadno skóroval. Devět minut poté podpořil gólovou explozi domácích i hostující Hubínek, který nešťastně prodloužil pas Kangy ze standardní situace přesně k tyči Stejskalovy svatyně - 5:2. Zmar Boleslavi podtrhl v 84. minutě Komličenko, jenž se po druhé žluté kartě nechal zcela zbytečně vyloučit.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sigma Olomouc 1:1

08.12.2019 14:30

Góly: 73. Ondřej Lingr - 32. Pablo González

Promrhanou šancí na tři body mohou fotbalisté Karviné nazývat nedělní duel proti Olomouci. Svého soupeře totiž většinu času tlačili, nakonec se s ním ale rozešli smírně. Hosty do vedení poslal González, stav srovnal po pauze Lingr.

Slezané mohli už ve druhé minutě jít do vedení. Vukadinovićův roh prodloužil Ba Loua na Rundiće, který však mezi tři tyče nezamířil. Na druhé straně se snažil Pastornického zaskočit Beneš, jeho padáček však úspěch neslavil. Olomoucký stoper pak zachránil situaci ve vlastním vápně. Smržovu ránu dorážel Petráň, v cestě jeho pokusu však stál právě Beneš.

Oproti vývoji nečekaně tak nakonec šli do vedení Hanáci. Zahradníček nejprve nedokázal od půlky poslat míč do opuštěné brány, poté však pasem do běhu našel Pabla Gonzáleze, jehož obstřel překonal Pastornického. Srovnáno mohlo být po Vepřekově malé domů, s níž měl Mandous plno práce.

Nedlouho po návratu ze šaten mohl byl blízko gólu Ba Loua, z úhlu ale na brankáře nevyzrál, úspěch neslavil ani jeho pokus po narážečce s Petráněm. Velkou šancí pohrdl i Vukadinović, i jeho zastavil Mandous. Síť rozvlnil až Ondřej Lingr, jehož hlavička po Ba Louově centru byla příliš i na dobře chytajícího gólmana.

Olomoučtí zanedlouho znovu překonali Pastornického, radost jim ovšem zhatil zdvižený praporek asistentky Ratajové. V samotném závěru mohl rozhodnout Zmrzlý, jehož pokus byl bránícím hráčem vykopnut z brankové čáry. Sigma tak potvrdila své postavení remízového krále, Karviná se bodem vyšvihla alespoň přes Příbram.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram 2:0

08.12.2019 14:30

Góly: 9. David Ledecký, 50. Lukáš Havel

Již na osm zápasů s bodovým ziskem se natáhla série Českých Budějovic. Naposledy si Jihočeši poradili s Příbramí a už pomalu pokukují po skupině o titul. Středočeši se na Střeleckém ostrově dlouho držely, avšak druhý inkasovaný gól jim definitivně vzal vítr z plachet. Svěřenci kouče Romana Nádvorníka se tak po dalším nezdaru propadli na samotné dno tabulky.

V sestavě domácích došlo k jediné změně, když navrátilec Schranz nahradil Brandnera. Na straně hostů si poprvé po vleklém zranění zahrál středopolař Květ, kterého na krajích zálohy doplnili Petrák se Cmiljanovićem. Post levého obránce zase obsadil Antwi.

Skóre se poprvé mohlo měnit již ve druhé minutě, kdy Čolić z přímého kopu orazítkoval břevno. Za další dvě minuty ale měla velkou šanci také Příbram, konkrétně Slepička, jehož však vychytal brankář Budějovic Drobný. V deváté minutě už první gól padl, a to do sítě Středočechů. Mršić utekl po pravé straně a v pokutovém území oslovil Ledeckého, který přihrávku uklidil po zemi ke vzdálenější tyči.

Další střelecký pokus z dílny Jihočechů vyprodukoval ve dvacáté minutě Novák a gólman hostí Kočí ránu s problémy vyrazil. Jistěji si strážce svatyně Příbrami počínal o dvě minuty později proti Čavošovi a také ve 37. minutě, kdy jej opět prověřil Novák. Středočeši zabrali až těsně před přestávkou, výsledkem však bylo pouze nepřesné zakončení Kodra po rohovém kopu ve 39. minutě a Rezkova rána do připraveného Drobného čtyři minuty poté.

Krátce po změně stran se obrana Dynama potila podstatně více. Nejprve Drobný s obtížemi vyrazil povedenou střelu Zemana, krátce poté se strážce domácí svatyně vyznamenal proti voleji Květa. Snaha hostů však nakonec přišla vniveč, neboť Čolićův pas ze standardní situace uklidil do Kočího brány v 50. minutě Havel, čímž zvýšil vedení domácích na rozdíl dvou branek.

Krátce poté mohli Jihočeši přidat třetí gól. Čavoš se dostal před Kočího, který jej fauloval, a tak Budějovice kopaly penaltu, tu však ránou nad břevno zahodil jindy neomylný exekutor Havel. Dynamo to ale nakonec nemuselo mrzet, neboť Příbram se už do zápasu nedokázala pořádně vrátit. Domácí si tak nakonec v poklidu dokráčeli pro další tři body.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 2:1

07.12.2019 17:00

Góly: 6. Petr Reinberk, 83. Patrik Hellebrand - 43. Michael Krmenčík

Slovácko zastavilo sérii nezdarů a v domácím prostředí si poradilo s Plzní. Moravané zvítězili po čtyřech zápasech a zůstávají ve středu tabulky. Viktoria sice zůstává druhá, avšak nepodařilo se jí alespoň částečně stáhnout náskok vedoucí Slavie, naopak se musí dívat na záda.

V sestavě domácích se místo Hellebranda objevil v záloze Dvořák, zraněného Šašinku zase v útoku nahradil uzdravený Zajíc. Na straně hostů došlo k jediné změně, když místo Procházky nastoupil ve středu pole Hořava.

Aktivní vstup Moravanů do zápasu naznačil již Dvořákův volej ze druhé minuty, které ještě brankář Plzně Hruška bez problémů kryl, za další tři minuty už ale strážce hostující svatyně kapituloval. Reinberk měl na pravé straně moře prostoru, snadno obalamutil nedůrazně bránícího Hlouška a povedenou střelou ke vzdálenější tyči poslal Slovácko do vedení. V 16. minutě měl druhý gól domácích na noze Daníček, ale po kolmici od Dvořáka střílel těsně vedle tyče.

Hráči Viktorie byli nadále bohorovní a nechávali soupeře tvořit hru. Ve 30. minutě přenesl Divíšek hru napravo, kde si Petržela udělal přes Kovaříka prostor ke střele, avšak vyprášil jen Hruškovy rukavice. Těsně před přestávkou ale Západočeši zničehonic vyrovnala. Kopic hledal centrem ve vápně Krmenčíka, jenž se ocitl v souboji s Reinberkem, a nakonec právě od obránce Moravanů se balón odrazil do brány, kterou hájil gólman Trmal.

Sedm minut po změně stran prověřil Hrušku z otočky Sadílek, jenž na začátku druhé půle střídal za zraněného Daníčka, avšak Hruška si s jeho pokusem nadvakrát poradil. Krátce poté měl dvě slibné šance Zajíc, poprvé ale netrefil míč ideálně a následně jeho zakončení zablokoval jeden z bránících hráčů Plzně. Za hosty si v 66. minutě snažil penaltu vymodlit Čermák, avšak sudí Franěk a jeho asistent u videa tento názor nesdíleli.

V 70. minutě chtěl svůj zářez z první půle zopakovat Reinberk, jenže tentokrát pálil pouze na tribunu. Třináct minut poté už ale stadion v Uherském Hradišti vybuchl nadšením. Sadílek předložil míč střídajícímu Hellebrandovi, který svým premiérovým zásahem v nejvyšší soutěži rozhodl o výhře Slovácka. Viktoria chtěla v závěrečných minutách vyrovnat, avšak Janoškův tečovaný pokus skončil vedle tyče, Beauguel našel pouze Trmalovy rukavice a v nastaveném čase si gólman domácích poradil i s nebezpečným zakončením Hejdy.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Fastav Zlín 2:1

07.12.2019 14:30

Góly: 47. Jakub Řezníček, 75. Jan Knapík - 72. Antonín Fantiš

Teplice po dlouhé době okusily chuť vítězství, když v důležitém souboji se sousedem tabulky ze Zlína vyválčily tři body. Rozhodující branku zařídil svým premiérovým zásahem v nejvyšší soutěži obránce Jan Knapík. Severočeši díky výhře vystoupali na jedenácté místo, ševci zůstávají v tabulce třináctí.

I přes ostrou kritiku po posledním zápase v Mladé Boleslavi ponechal trenér sklářů Hejkal v sestavě stopera Shejbala. Návrat hlásil Petr Mareš, na pravém kraji hřiště se zase objevil Nazarov. Naopak pouze na lavici náhradníků se usadil Kodeš a Vondrášek zase chyběl v nominaci na zápas. Lodivod hostů Kameník učinil po vítězném derby se Slováckem jedinou vynucenou změnu, když vykartovaného Džafiće zastoupil Fantiš.

Po nudném úvodu přišel první opravdu zajímavý moment až po dvaceti minutách hry. Pravý bek Zlína Matejov poslal míč do pokutového území, kde Fantiš z úhlu ještě hledal Wágnera, ovšem nebezpečnou situaci vyřešil z pohledu Teplic Shejbal. Krátce poté ve 22. předvedl domácí brankář Grigar nepříliš přesvědčivý zákrok proti pokusu Jiráčka. Skláři odpověděli pohlednou akcí o tři minuty později, kdy Žitný poslal dopředu Řezníčka, jenž si udělal prostor ke střele, kterou trefil tyč.

Ve 30. minutě si Jakub Mareš navedl z pravé strany balón víc do středu pole, odkud prověřil pozorného gólmana ševců Rakovana. Tři minuty poté byl stejný hráč ještě blíž vedoucí brance, když se po přihrávce od Nazarova objevil sám před Rakovanem, kterého Mareš šikovně přehodil, avšak na brankové čáře zasáhl stoper hostů Buchta. Ve 35. minutě odpověděl na druhé straně Fantiš, jenž po centru od Bartošáka hlavičkoval z dobré pozice těsně vedle tyče. Za další minutu se ale opět musel vyznamenat Rakovan. Po centru Jakuba Mareše prodloužil míč na zadní tyč Řezníček, kde strážce zlínské svatyně zkazil gólovou radost Hyčkovi.

Ve 44. minutě se domácí fotbalisté hodně zlobili na sudího Deneva, který přehlédl hru rukou hostujícího Bartošáka ve vlastním pokutovém území. Dvě minuty po změně stran už ale skláři slavili první přesný zásah. Centr Čmovše propadl k Řezníčkovi, od něhož se balón šťastně odrazil do sítě - 1:0. V 50. minutě vyprodukoval nebezpečný přízemní pokus Kučera a Rakovan musel být znovu ve střehu. Deset minut poté už byl Rakovan překonán Žitným, jenže za svého brankáře zasáhl Hnaníček. Krátce poté našel Jakub Mareš hlavu Nazarova, který z malého vápna mířil jen do Rakovanovy náruče. Atraktivní pasáž hry uzavřela velká šance ševců ze 62 .minuty, kdy Grigar vyrazil pokus Wágnera pouze k Poznarovi, jenž ovšem z dorážky netrefil bránu.

Avšak deset minut na to již bylo skóre srovnané. V pokutovém území Teplic se míč odrazil k dobře stojícímu Fantišovi, který ránou pod břevno překonal Grigara. Hned za další tři minuty si však domácí vzali náskok zpět. Na centr Petra Mareše ze standardní situace si naskočil Knapík, jenž využil špatného odhadu Rakovana a svým premiérovým zásahem v nejvyšší soutěži přihrál Severočechům tři body. Hosté už ve zbývajících minutách nenašli odpověď, naopak skláři mohli přidat v 88. minutě třetí gól, ale špatné vyběhnutí Rakovana nepotrestal Jakub Mareš, neboť na poslední chvíli jej o balón připravil Hlinka.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Jablonec 1:2

07.12.2019 14:30

Góly: 70. Jan Žídek - 49. Martin Doležal, 82. Dominik Pleštil

Důležité venkovní vítězství si v předposledním podzimním kole připsali jablonečtí fotbalisté. Ti přivezli tři body z Opavy, úspěch se však nerodil lehce, i když je do vedení poslal Doležal. Srovnat se totiž povedlo Žídkovi a rozhodnout tak musel svým premiérovým gólem Pleštil.

Po necelé čtvrthodině už mohli domácí vést. Šulcova povedená přihrávka našla Mondeka, jehož prudká rána skončila jen nad břevnem. Sám přihrávající Šulc mohl zazářit o chvíli později, to by ale musel chyby Hrubého s Břečkou využit, prázdnou bránu totiž netrefil. Následný Součkův pokus likvidoval gólman.

Činit se na druhé straně musel i Fendrich, jenž vychytal Jovovićův pokus zpoza vápna. Poté už zase iniciativu přebrali Slezané. Žídek hlavičkoval mimo, Simerského pokus končil jen v rukavicích Hrubého. Mondekovi poté chyběl jen krok k tomu, aby dostal míč do poloodkryté klece.

Po přestávce už ke změně skór došlo. Holík se rozhodl zprava odcentrovat na malé vápno, kde stál připravený Martin Doležal a bez větších problému otevřel skóre. Záhy mohl vedení navýšit Sýkora, hlavička ale v jeho podání přesná nebyla.

Stejnou částí těla zahrozil na opačném konci hřiště Schaffartzik, gólu se domácí dočkali až v sedmdesáté minutě. Hrabinův famózní centr letěl přesně do míst, kde číhal Jan Žídek, jenž hlavou ke vzdálenější tyči nedal Hrubému šanci. Otočení skóre měl na kopačkách Šulc, kterého pokus vykopl z brankové čáry Jugas. A když Simerský hrubkou namazal hostům, blýskl se zase Fendrich.

Znovu byl za hrdinu i Jugas, který podruhé zachránil Severočechy od gólu, tentokrát po Součkově střele. Hrubý zase ukázal svůj um proti Simerského dělovce. Namísto vedení domácích tak skórovali Jablonečtí. Krobův centr byl odvrácen na kopačky Dominika Pleštila, který neváhal a povedenou ranou rozvlnil síť.

A jelikož Žídek ze závěrečného tlaku hlavičkoval mimo, bylo jasno o tom, že tři body poputují na dlouhou cestu na sever Čech.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:3

06.12.2019 19:30

Góly: 8. Milan Škoda, 24. Ibrahim Traoré, 73. Petr Ševčík

Brzy vedli, soupeře kromě krátké pasáže na začátku druhé půle přehrávali. Bez potíží dokázali fotbalisté Slavie uspět v Liberci, a to i přes Součkovu neproměněnou penaltu. Góly se o to postarali Škoda, Traoré a Ševčík.

Hned z první větší příležitosti sešívaní udeřili. Na pravé straně odvedl skvělou práci Olayinka, který si míč vyměnil se Stanciuem. Ten se jal od brankové čáry a našel přesně hlavu Milana Škody, který nechytatelnou ranou rozvlnil síť a do mety sta ligových gólů jej dělí již pouze osm branek.

Brzy mohlo být vedení dvojnásobné, první Bořilův pokus ale zblokoval Kačaraba, druhý skončil v rukavicích Nguyena. Ten se vyšvihl i proti Škodovi, který po perfektním pasu zakončoval gólmanovi tváří v tvář. Naopak problémy měl na druhé straně Kolář, který málem namazal Malinskému.

A tak podruhé zavěsili sešívaní. Olayinkův centr sklepnul Škoda hlavou na velké vápno, kam nabíhal Ibrahim Traoré a utaženou přízemní střelou k tyči překonal Nguyena. Přidat další zásah mohl Stanciu, ovšem solidní příležitosti nevyužil a mezi tři tyče svůj pokus nenamířil. Znovu se pak musel předvést Kolář, nejprve proti unikajícímu Malinskému, poté téhož hráče vychytal z úhlu.

Nedlouho poté si ve vlastní šestnáctce hodně nešikovně počínal Kačaraba, který poslal k zemi Bořila. Sudí nejprve nechal plynout hru dál, avšak po konzultaci s videem nařídil pokutový kop. Ten však Tomáš Souček neproměnil. Do šaten mohl ještě dvakrát vstřelit kontaktní gól Mara, ani ze hry, ani z přímého kopu ale bránu netrefil.

Po pauze si oba gólmani připsali zákrok z kategorie snadnějších. Nguyen zlikvidoval Škodovu hlavičku, Kolář si počkal na Kačarabovu střelu. Když poté Kolář nepřesvědčivě vyběhl, zakončoval do jím opuštěné klece Pešek. Z brankové čáry ale vyhlavičkoval Kúdela a zanedlouho se rozjela akce na druhé straně. Petr Ševčík předal míč Stanciovi, ten mu jej vrátil a Ševčík už si s nastalou situací poradil, když si položil gólmana a zakončoval do prázdné brány.

V závěru dokázal míč do sítě poslat Malinský, jenže předtím, než uspěl v souboji s Kolářem, se nacházel v ofsajdovém postavení. Slavia tak udržela už šestnácté čisté konto a dočasně si vybudovala čtrnáctibodový náskok. Liberec je nadále ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 0:2

06.12.2019 17:30

Góly: 57. Dame Diop, 82. Nemanja Kuzmanović

Baník potvrdil, že je aktuálně v docela slušném rozpoložení, prohrál totiž v uplynulých pěti zápasech jen jednou, a v nynějším střetnutí získal plný počet bodů z půdy Bohemians. Klokani stejně jako před týdnem v Plzni nedokázali ani jednou skórovat, naopak jejich soupeř vsítil ve druhé půli hned dvě branky, a mizerná ofenzíva se jim stala osudnou.

Pražský celek dlouhodobě na Baník neumí, padl s ním od roku 2018 hned pětkrát za sebou napříč všemi soutěžemi. A ani na šestý pokus se mu nepodařilo vzájemnou bilanci vylepšit. I když v prvním poločase se mu dařilo s ostravským klubem držet alespoň plichtu, po obrátce se již trefili Dame Diop a Nemanja Kuzmanovič, kteří přisoudili hostům vítězství.

Společně se Slavií domácí jako jediní z celého ligového pelotonu neprohráli před vlastními fanoušky. V osmi předchozích utkáních vydolovali aspoň plichtu, v devátém v pořadí však tentokráte vyšli bodově naprázdno. Byť Baník rozhodně nepůsobil na hřišti o nic lepším, už vůbec ne dominantním dojmem, rozhodla ve finále jeho výrazně lepší produktivita.

Do první jakési šance se propracovali v 6. minutě svěřenci trenéra Bohumila Páníka, a to zásluhou Pokorného, jenže ten hlavičkoval slabě, navíc nepřesně, a tak gólman Le Giang zasahovat nemusel. Na druhé straně, rovněž po rohovém kopu, zahrozil Köstl, jenže centr Vacka nezužitkoval, podobně jako jeho sok na druhé straně, a mířil pouze mimo.

Po půlhodině hry si Bohemians vytvořilo další dobrou možnost, z šestnáctky nebezpečně vypálil bodlem Ugwu, avšak ani on nenašel správnou mušku, a míč tak letěl vedle Laštůvkovy brány. Ostravský brankář musel být na pozoru ještě o pár chvil později, to když se ho z dálky snažil překonat Hronek, nicméně dokázal si s jeho dělovkou poradit.

Tým kouče Luďka Klusáčka působil nebezpečněji i nadále. Ve 36. minutě byl blízko zapsání na střeleckou listinu Ugwu, jenže jeho střelu směřující do sítě na poslední chvíli zastavil bránící Fleišman. Uběhlo pak jen pár desítek vteřin a Laštůvka musel být zase v pohotovosti, k jeho bližší tyčce hlavičkoval Hronek, vytasil proti němu ale pohotový zákrok.

Hosté směrem dopředu rozhodně nijak nezářili, přesto se jim podařilo proměnit dvě své příležitosti. V 57. minutě vyslal pas do pokutového území Kuzmanovič, k balónu se dostal dobře postavený Diop, jenž pohotově zacílil. Osm minut před koncem se gólově prosadil taktéž Kuzmanovič, kterému se podařilo úspěšně zužitkovat přihrávku Fleišmana.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19163041:351
2.Viktoria Plzeň19114434:1837
3.Sparta Praha1995539:2632
4.FK Mladá Boleslav19102737:2932
5.FK Jablonec1995532:2532
6.Baník Ostrava1993730:2330
7.Dynamo České Budějovice1993732:2930
8.1. FC Slovácko1985624:2529
9.Slovan Liberec1973930:3024
10.Sigma Olomouc1959524:2424
11.FK Teplice1957717:2822
12.Bohemians Praha 190519541019:3119
13.Fastav Zlín19531114:3018
14.SFC Opava1935119:2914
15.MFK Karviná19271013:2713
16.1. FK Příbram19341214:3213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (393)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Pánik opět ukázal, že Baník v něm našel skvělého kouče a že je to muž na svém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška soupeře to nezní moc důvěryhodně i když to píšeš několikrát denně.

Reagovat
Stannis Baratheon

Při vší úctě, Baník momentálně není soupeř ani pro Slavii, ani pro Pardubice.

Reagovat
bobis21

Vyřadili jsme Slavii z poháru...

Reagovat
Stannis Baratheon

Takže Pánik je vlastně legenda.

Reagovat
bobis21

A tos vydedukoval jak?

Reagovat
Banger

Jsem rád za výhru, ale jak v 67.minutě stáhl Reitera a poslal tam Procházku, aby bránil 0:1 na Bohemce skoro půl hodiny před koncem, to mě málem mrdlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doshcz

Reagovat
smetos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Však jsme byli neškodní.

Reagovat
icemike

Reiter je po zranění a raději Procházka než Holzer

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
bobis21

Já neslyšel hlášení koho střídal a chvíli mi trvalo najít na hřišti hráče kterého Procházka nahradil - Reiter byl jeden z posledních kdo mě nepadl

A závěr se 4 stopery byla třešnička

Reagovat
HorajzmAmmann

Šindelář běhal na hrotu ne?

Reagovat
bobis21

nakonec jo, to jsem ale nemohl vědět když stál u lajny před střídáním je to prostě stoper a vepředu byl aby tam ubojoval míč (což se mu i povedlo, jak si vodil obranu Bohemky na konci tak jsem se fakt musel smát)

Reagovat
Han střelil první

Tak to je ta stará škola, že se na poslední minuty pošle na hrot stoper s tím, že vyhraje souboje a podrží balón

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Dvorník na hrotu Ale stejně, 4 stopeři a 2 krajní obránci na Bohemce, tým, který vyhlásil boj o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty seš ale kus debila

Reagovat
smazaný uživatel

Bobe?

Reagovat
lichna.

Když jsem to viděl na livesportu, tak mě taky málem jeblo. Na druhou stranu, pět minut před tím střídáním měli celkem slušný tlak a očividně to chtěl trošku vzadu zpevnit no.

Mě teda více nasral s Procházkou minule proti Opavě.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych ještě s Opavou i pochopil, že chtěl risknout hlavu po standardce, ať je tam vyšší chlap k dobru. Totální odpis byl, jak ho tam poslal asi v 87. minutě proti Karviné za stavu 3-0. To musela být pomsta za tu hádku v Boleslavi, jinak to není možné .....

Reagovat
lichna.

Jo to je taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

to samé ....

Reagovat
HorajzmAmmann

VAR

Výhra asi nezasloužená, ale zlatý body

Reagovat
Shevchenko

Za druhý poločas jednoznačně zasloužená, ale první poločas stejně jako s Opravou hrozný.

Reagovat
Banikovec7

Proc nezaslouzena? Horsi jsme urcite nebyli a rozhodla kvalita v zakonceni.

Reagovat
HorajzmAmmann

pecka na 1:1 by nás zlomila.. jako vždy...

Reagovat
Banikovec7

No tak dala se piskat i ta ruka v prvnim polocase.

Reagovat
Firkraag

rekl bych zaslouzena, lepsi jste nebyli, ale goly dat umite.

Reagovat
bobis21

Kde měla být penalta? Z tribuny se mi nezdálo že by se ani nějaká penalta pro bohemku řešila

Reagovat
HorajzmAmmann

VAR tam řešil asi 3 situace (2x ruka, plus Procházka někoho podkopnul)

Reagovat
bobis21

Fakt mi úplně ušlo. Jedno jsem si teda myslel že se řeší penalta na druhé straně (což si mysleli i bohemáci kolem mě). Asi budu muset najít nějaký záznam

Reagovat
smazaný uživatel

To si najdi, za mě jasná i bez VARu.

Možná se ti to zobrazí tady:

https://tv.isport.blesk.cz/video/6066743?jwsource=cl

Reagovat
bobis21

Kdyby se piskla tak by podle mě byla přísná. Ale asi se to pískat dalo no...

Reagovat
Kiwi-21

Ta jedna ruka byla tak že by to snad nikdo nepískl a faul Procházky byl jasný a tam měla být jasná penalta

Reagovat
Firkraag

Procházka sundal Havla ve vápně.. ale těžko říct, bylo to takový prazvláštní.

Reagovat
Wyrda

to jo ale podle toho jak ten rozhodci piskal ostatni by byl vysmech za tohle pisknout pencli

Reagovat
Firkraag

Neviděl bych to jako jasnou pencli. Takže za mě v pohodě. Pouštěl to dost, to je pravda. Měl jen pár dementních rozhodnutí.

Reagovat
Kiwi-21

Jako jsem rád že Baník vyhrál ale penalta byla jasná, trefil Havla a míč byl úplně jinde

Reagovat
Kepy_FCB

V lize je pár klubů proti kterým se nám dlouhodobě daří - Bohemka. Přesto neodejít Granečný tak nevyhrajem ani náhodou, to byl zlom zápasu.

Pokud bychom porazili Spartu tak mám obavy že Bob zůstane

Reagovat
Stannis Baratheon

Bob je to nejlepší, co vás mohlo potkat.

Reagovat
bobis21

fakt tě ten trolling baví?

Reagovat
Stannis Baratheon

Vystrč hlavu ze zadku, a podívej se ns co váš kádr reálně má. Pak zjistíte, že "Bobis" Pániků dělá zázraky.

Reagovat
Zark

to by museli rozumět fotbalu a ne jen sektě

Reagovat
bobis21

Já ani nejsem jeden z těch, kteří Pánika vyhazují, ale ty hned začneš psát něco o "vyndavání hlavy ze zadku" - prostě si ukázal, že jedeš jen trolling a realita je ti jedno. Díky za potvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

Buď je to trolling, nebo se s tím atletickým slávistickým polofotbalem začíná bát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jako zajímal by mě ten progres pod někým jiným. Pánik má svoje mouchy, ale pochybuju, že to někdo jinej nějak extra zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně jde o to začleňování mladých. Takhle se z nás věkově stane druhá Plzeň a odchovanci začnou dostávat první šance někdy v 25 letech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně těch pár mladých talentů co máme u nás nebudou podepisovat smlouvy a budou chodit raději do Slovácka a podobně, prostě tam, kde mají šanci si zahrát, když vidí, že tady se na hřiště nedostanou ani za rozhodnutých stavů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty demente, tobě jako přijde málo, kam Baník vytáhl Panik? Vždyť jste byli prakticky již druholigovy. Váa Panik vytáhl z hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, dejme mu doživotní smlouvu i když nám nic nového nepřináší. Přece nás zachránil, to je jasná známka toho, že je to moderní trenér vhodný do týmu pro boj o pohárové příčky. Byli jsme na sestup, on to zvládl, to nic jiného, než že má cit pro nějakou koncepci a začleňování mladých nemůže znamenat. Takhle nějak to vidíš, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

A tobe jako přijde, že nemá výsledky? Začleňování mladých je otázkou kvality. Kdyby ji měli, tak hrajou. Nemsl

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my víme, že jich nemáme 5 na každém prstu natolik nadějných pro ligu, že nevíme koho vybrat. Jenže on zajebe i toho 1-2, kteří by na to snad mohli mít. Nedává jim už ani čuchnout k lavce ..... Menšího Šašinku poslal hostovat, místo aby šel směrem "tak rozsekneme, jestli to půjde nebo ne" .... Tady to nebylo nic moc. Přešel do Slovácka ke Svědíkovi - a ožil, přece jen je to lepší .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se podíváme čistě jen na výsledky zápasů, tak ok. Je to lepší průměr a výsledky má (i když horší los teprve přijde).

Umístění v tabulce velmi dobré, ale to vše okolo - předvedená hra, tvář týmu, někdy divné střídání, nesmyslné stavění Holzera bez formy na úkor Granečného, který není žádný extra fotbalista, ale teď má lepší formu než Holzer, nedávání šancí mladým za rozhodnutého stavu, neustálé předzápasové řeči o boji - to všechno je dost na hlavu, když se vidíš každý týden minimálně dva tyhle nešvary. A do budoucna se nám to nevyplatí (odliv fanoušků, útěky mladých hráčů ke konkurenci). Nemůže za to jen Pánik, může za to i vedení, že ho tam drží.

Reagovat
smazaný uživatel

Odliv diváků už je teď .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nerozporuje, ale z toho nelze žít až do penze ..... A nedoceňuješ, že nejde jen o několikazápasový otazník. Nemá to nějaký směr pomalu 1,5 sezony ....Ani pomalý. Ani k pohárům, ani k aspoň 1-2 mladým i když nebudou hned přímo válet ...... Nic. Fotbalově až příliš často nudné, bezradné, připosraní hlavně venku na hřištích čelních týmů ......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Urážky, skvělý způsob jak ukázat že máš pravdu samozřejmě jsi stejně jako idiot před tebou jen ukázal jak mimo jsi, protože já nejsem z těch kteří Pánika vyhazují. Ale hlavně že můžeš někomu říct "demente", protože tím ukážeš svou jasnou nadřazenost

Reagovat
lichna.

No pozor, venku jsme tam vyhráli loni a před tím snad naposledy v 2010...

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body se počítají, jestli kritizujeme hru Baníku (zaslouženě), tak Bohemka tedy po odchodu Haška hraje neskutečné ho*vno, antifotbal z 80. let. Rozhodčí (VAR)

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká, falešná výhra. Paník je stejně zlomený, knoura jak postreleny cokl.

Nicméně support ve druhém poločase super. Krásný poslední zápas roku 2019

Reagovat
Stannis Baratheon

Pánik je po Jidnroj a Svědíkoj nejlepší trenér ligy ty plačko.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tuhle výhru nepřičetl ani tak kvalitě týmu, jak nekvalitě soupeře. Bohemka šla po odchodu Haška rapidně dolů, a když ne letos, tak za rok může mít obrovské problémy udržet ligu. Jinak stále platí vše, jak tomu bylo doposud. Klub se značkou Baníku musí hrát jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas! Ale idioti či nesvepravni lidé si stejně pojedou svoje. Proto hezká výhra, ale nad tragickým týmem, co není pro nás měřítkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Kdy budou výsledky o největšího dementa? Koukal jsem, že průzkum je již ukončen, ale výsledky jsem nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, byly tady výsledky tý ankety o nejrespektovanějšího uživatele? Nějak mi to uniklo.

Reagovat
fabec1222

To by mě taky zajímalo, protože jsem si posílal hlasy dost poctivě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by jsme uspořádat anketu o největšího dementa eurofotbalu. Myslím, že by sis vysloužil Top 10. Klidně sem každý hoďte vaše tipy. Vždy tři jména

Reagovat
ratusek

Bohemka že doma ještě neprohrála? Musel přijet Baníček

Ale první poločas to bylo na grc a druhý vlastně taky. Zachránila nás jenom zoufalost Klokanů. Myslel jsem, že Opava/Karviná je jasnej padák, ale Klokani tam k nim ještě spadnou taky

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná nás u nich přehrávala, Opava byla minimálně vyrovnaná. Z těch 3 zápasů nakonec Bohemka asi nejhorší.

Reagovat
mickey mouse

Dovolil bych si tvrdit, že Bohemka je herně na tom úplně nejhůř

Reagovat
ratusek

Bohemka má výhodu, že má nahrané body, jinak by byla hlavní adept na sestup a odvolání Haška moc nepomohlo

Reagovat
KingMaster13

To byla hlavně úplná pitomost. Hašek by dneska neprohrál si myslím

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Pepa Chovanec ty sudí řídí dobře To je neskutečnej výsměch, co ty klauni i s videem za prdelí předvádí celej podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

S Panikem do Evropy

Reagovat
bobis21

To už tu bylo minulý rok, a pak jsme se všemi soupeři ve hře o evropu prohráli (stejně jako letos zatím)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu reagovat. Neandrtalci vidí výsledek a chtěj si pohonit ego :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sám musíš uznat, že bobis21 je ale pořádný kus debila

Reagovat
Puskas

V přípravě do Turecka.

Reagovat
mistr129

Turkey is not Europe

Reagovat
Puskas

Kousek jo.

Reagovat
bobis21

Hlavně ČR je Evropa, takže jsme s Pánikem v Evropě celou dobu

Reagovat
Puskas

A taky - my jsme doma všude.

Reagovat
Kang & Kodos

A to bylo keců, když bylo stěhování do Vítkovic

Reagovat
Puskas

Jistě, někde je víc doma než jinde.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt dement. Základku si dodělal?

Reagovat
bobis21

Dodělal jsem i výšku Chceš snad popírat, že je ČR v Evropě, nebo co mají ty tvé trapné nadávky znamenat?

Reagovat
smazaný uživatel

Letí zadarmo na Maltu...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kepy_FCB

leda že by obnovili intertoto přes léto

Reagovat
Coutinho10

az na tu 1. polovinu 2. polocasu, kdy Liberec celkem zabral, tak klobouk dolu, ze jsme to takto s prehledem zvladnuli....asi jsme fakt dobry

Reagovat
Alan_Shearer

Jsme vam to hodne ulehcili debilnima kiksama a spalenim sanci, ale jako jo, nebylo o cem. Skoda, ze nemohl nastoupit ten vas trojlistek.

Reagovat
Losinho

Škoda 1+1, Stanciu 0+2.. těžkej den pro Sheldona.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

On si neco najde.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
monty25
Reagovat
Salfovic

Ledecká

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

až prvním na lyžích nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fabec1222
Reagovat
ZB 07

Reagovat
Shevchenko

Tak co padne 80 bodů po 30. kolech? A 90 celkem? Za mě jo.

Reagovat
mistr129

29 bodů za jedenáct kol je teda hodně, nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra s Baníkem, jinak všechno výhra = 81 bodů.

Reagovat
Kiwi-21

A k tomu už teď má Sparta o 1.gól více inkasovaný než Slavia po 30.kolech

Reagovat
Wyrda

tak schvalne

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby jeden

Reagovat
Stannis Baratheon

Najdi si rozdíl mezi řadovýma a základníma číslovkama.

Reagovat
Losinho

Dostáváme míň prvních gólů ve třicátých kolech

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
martin1

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kiwi-21

Jak koukám že to vše psané předtím jsem smazal

Jsem psal o šíleném rozdílu a až velké suverenitě ve skóre

Kdy třeba Slavia má po 19.kolech jen o 6.bodů méně než Sparta po 30

A také že Sparta má po 18 odehraných kolech 24.inkasovaných branek

Zatímco Slavia měla 23.inkasovaných po 30

Jsem jsem poukázat jaký je dnes šílený rozdíl mezi Slavií a Spartou že mi to přijde až neuvěřitelné, když vezmu v potaz že cca 5.let zpět Slavia málem sestupovala

Reagovat
martin1

Měl jsi být rád, že jsi to smazal ...

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Poor je u Klokanů pořád nebo jak to tam je? To skoro vypadá, že za ten sešup je odpovědný i on

Reagovat
$$CaptainKokotko

Teď jsem sledoval Baník trochu víc a chápu Trevora a ostatní. V ČT sport podcastu to probrali dobře. Herní projev stojí za hovno, není tam viďet žádný progress. A pokud je pravda, že i kvůli Páníkovi byl Šašinka tak psychicky v prdeli, tak to taky o něčem vypovídá. Vedení Baníku se musí v zimě zamyslet, jestli je tohle správná cesta. Nevím, jestli je Páník schopný pracovat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo normální .

Reagovat
Losinho

Tak myslím, že většině tu ani nevadí, že se chtějí Páníka zbavit, ale spíš ten způsob, jak se k němu chovají. Tolik nadávek tu nebylo ani na Straku se Stanciem dohromady.

Reagovat
mistr129

To tu muzes vysvětlovat furt dokola

Reagovat
Losinho

Kapitánovi třeba ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
bobis21

Nadávky jsou tu asi od dvou lidí. Což je snad méně, než kolik lidí nadává fanouškům Baníku kvůli Pánikovi - což ti už ovšem nevadí.

Reagovat
Losinho

Jj, taky to tu kvůli dvoum lidem začalo, že jo třeba Honzovi nebo tobě myslím nikdo nic neříkal

Reagovat
bobis21

Jen v této diskuzi jsem kvůli tomu 2x nazván dementem a 1 že mám hlavu v prdeli (nepamatuji si to, jen jsem to teď prošel) a to jsem nic proti Pánikovi ani neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dle Turba jenom mimoň

Reagovat
smazaný uživatel

Já kus debila, přitom jsem Pánika taky zatím nijak sprostě nenazval (pořád ho v koutku duše oceňuju za tu zázračnou záchranu, jen té pomyslné záchranářské soše začínají růst rohy, bohužel ne Bazalbubovy).

Reagovat
ratusek

Zaber, dotáhneš to výš

Reagovat
HorajzmAmmann

Já se taky Pánika zastával o rok déle než trevor, ale stejně patřím do stejné haf haf skupiny.

Zaslepený ocasové to jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Komunita si vás dává k obědu. Sorry, no

Reagovat
Losinho

Tak to už je smutný, no

Reagovat
smazaný uživatel

Slepí nevidí

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl pracovat jinak? Vždyť je úspěšný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejně lidi nechápali, že ho nechceme ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jste ho vlastně nechtěli vy (jelikož se to netýkalo FCB a mířili jsme do druhé ligy, tak jsem to nesledoval)? Jestli jste to tady psali tolikrát jako my, tak se omlouvám a na odpověd se vykašli. Já jen, jestli to bylo podobné jako u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Celé to mělo budoucnost v záporu, akorát jsme mu nenadávali, jak nekteří ....... z Ostravy. Spíš si přečti ty vtipné komenty, když od nás odcházel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tady vyhlášení výsledků 3.ročníku soutěže o největšího dementa EF.

Oproti minulém roku bylo méně hlasujících a i to možná způsobilo, že letos byl vítěz brzy jasný. Z hlediska statistiky, celkem přišlo 153 hlasů, vítěz získal celkem 103 bodů. Z loňské TOP 10 zůstalo 6 stejných jmén. Vybranou smetánku opustili Replikator, kiwwi, Liquid a moje maličkost. Nováčky naopak je Rolf, Sheldon, trevorFCB a Cukroušek.

Skokanem roku směrem dolů rozhodně Liquid - ze 4.místa na 20. Naopak nováčky v anketě a hned místo v TOP 10 získali Rolf a Sheldon. gratuluju.

A teď už k celkovým výsledkům. 10. místo s 23 body CHONG, 9.místo a 8.místo mají stejně bodů, ovšem díky více umístěním na prvním místě přeskočil Nr.nobody Sheldona. 7.místo? To je předlonsky vítěz Owny a 28 bodů. Mezi 6. a 4. mistem byl velký boj. Někteří se snažili do poslední chvíle získat každý bod a tady se to vyplatilo.

6.místo - 43 bodů Zenthuras, 5.místo - 44 bodů Rolf, 4.místo - 45 bodů trevorFCB

A jdeme slavnostně na bednu. Loni se zastřeloval ale letos to již vyšlo. Na 3.místě se umístil CukroušekFCB s 51 body. Druhé místo pak obsadil fantom diskusí la ligy technecium a 57 bodů.

No a vítězem se s obrovským náskokem a celkově 103 získanými body stává loňský vítěz valloire!!

Děkuji všem za zúčastnění a budu se těšit zase příští rok. Uvidíme, jestli přivítáme znovu nováčky a jestli valloire dosáhne na zlatý hattrick a čestný titul vrchního dementa EF.

https://files3.uloziste.com/df98f76f4d5084df/ - Celkové výsledky

V

Reagovat
Baronne

Stáří a tuk vpřed

Reagovat
Remt

Ten Rolf me překvapil.. co jsem četl par diskuzi - jeho komenty na adresu Slavie byly skvělý ten by si tu bednu zasloužil rozhodne

Reagovat
king23

nerozumím tomu, že ten vyhulenec Zenthuras nedal ani bednu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra super, ale na konci profesora Sikany to vubec nic nemeni. Uz se tesim az v zime potahne.

Kuzma skvely, je videt, ze kdyz neni sikanovan a hraje na sve pozici tak nema konkurenci a je nas nejlepsi hrac

Reagovat
Firkraag

Jaká výhra? Vždyť Ti to nad tebou píše, byls třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak zadne FCB v nicku nemam, takze to je nekdo jiny nebo jsou vysledky neplatne.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Opakovat hlasování.

Reagovat
andrew96

A ceremoniál.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si tě jen spletli jako ANO 2011 a ANO, vytrollíme europarlament

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Rarášek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PavlíčeQ

Pleštil dnes první ligový gól.

Jugas 3 vykopnutý góly z čáry za poslední 2 zápasy.

Jablonecký bůh 10. soutěžní gól a to nás čeká ještě jeden zápas do konce podzimní části.

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas se zvedá? Bylo by to jen dobře.

Reagovat
PavlíčeQ

Svoje si víceméně odehraje. Na Slavii to určitě není, ale v Jablonci bych ho na stálo klidně bral.

Reagovat
montaigne33

Měl by dostat šanci- tak jako i další borci hostující na SEVERU...

Reagovat
Blasphemer

Tak snad Svědíka rovnou bereme autobusem s hráči do Plzně.

Reagovat
Spejbl

Reagovat
db18

Spolu s Trmalem... a klidně Havlíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce pryč, toho chceme my, i když nejspíš až po sezoně, dřív odtamtud nepůjde .... Vemte si Páníka, zkušenost sama ....

Reagovat
Salfovic

Svědík do Plzně, Vrba do Baníku a Páník na Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taky dobré .....

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mých informací bude v průběhu týdne Vrba odvolán a představen Gula

Reagovat
smazaný uživatel

A zakladku dodelali ti tvoji informatori?

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdíl od tebe ano

Reagovat
smazaný uživatel

uplne sem cekal, ze to napises ty malej teplousi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

No, naběhnul sis sám

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze nemuzes videt jak si trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, že ty říkáš něco o trapnosti Takový mentální suterén, jako ty

Reagovat
Coutinho10

14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Greny

asi bych ji mel obvinit z rasismu

Reagovat
Stannis Baratheon

Nějaký screen z konverzace?

Reagovat
Kepy_FCB

dílo proruských trolů o tom žádná

Reagovat
Stannis Baratheon

Putin má dlouhý prsty, vůbec bych se nedivil.

Reagovat
RadekVonCZE

Všichni máme jasný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba je fakt píčus.

Reagovat
Greny

jako zastavat se ho nechci... ale kdyz ono je to tezky .. kdyz s Tebou jde delat rozhovor blondata slecna, ktera nevim jak moc rozumi fotbalu a v prvni otazce se te zepta:

na vec kterou vysvetloval po Bohemce... a v druhe kdo nahradi Kalvacha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po druhé otázce reagoval pohotově a vtipně

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mickey mouse

A jak má reagovat na tak idiotské otázky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mi po některých rozhovorech hnusil, tak jsem časem přišel na chuť těm jeho podrážděným odpovědím na debilní otázky. Ti reportéři se ho ptají schválně na takové otázky a mají z toho prdel. Nevěřím, že by byli tak hloupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to pod preview, ale fakt verim tomu, ze do pondeli se objeví zprava o Vrbove vyhazovu. Opacna situace by me velmi prekvapila. A nejvetsi gol by byl, kdyby se s nim Sparta po vyhazovu domluvila, ze v lete prejde k nim

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba do Baníku, Jílek do Plzně a Páník do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

A Trpišovký do Číny

Reagovat
meno

Do Slavie Horejší a do Budějek Pulpit nebo Žák! That is my sen tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Horejsi?

Reagovat
meno

Horejš*

Mám nutkání komolit mu jméno a přidávat íčko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Česká i anglická ligu už po polovině o hovně

Reagovat
Kepy_FCB

co je nám po anglický

Reagovat
smazaný uživatel

Neváží sí toho, že žije v zemi s nejlepší ligou na světě

Reagovat
smazaný uživatel

On už při tom miniangažmá ve Sparě ukazoval, že chápe, že hráči potřebují spíš povzbudit a nahecovat a sarkazmus si nechal pro novináře. Myslím, že to je hlavní důvod proč je Jablonec pod ním úspěšný.

Reagovat
PtákOhnívák

Rozhodně, on je skvělý trenér a umí hráče vyhecovat nebo seřvat když je potřeba a neztratí se ani co se týče nějakého toho herního projevu.

Sparta po něm měla sáhnout znovu, hned jak to nedopadlo se Štramákem, potažmo Hapalem a pak Ščasným. Kdyby Peltovi hodili 2-3 mega, tak on by se si myslím klidně do Sparty vrátil. A nebo úplně nejlíp, neměli ho vůbec pouštět. Za těch 10 zápasů co tam byl, prohrál jediný utkání co si pamatuji, porazili Plzeň... Ale Křetínský chtěl mít za každou cenu ze Sparty "Evropský velkoklub".

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Co se mi vybavuje, tak Spartu tehdy přece jen celkem viditelně na trávě dal do latě, s ohledem na krátkou dobu. Tehdy i málem porazili Slavii v derby, mám pocit 1-1 to skončilo, ale nejsem si jistý. Byl snad jediný v posledních 5-6 letech, kdo poměrně rychle zastavil nejhorší průser na hřišti. Měl mu dát ještě minimálně roční smlouvu - ale jak říkáš, chtěl Taloša, je to takové světovější pro "velkoklub" ... Rada nemá svoje výrazné oblíbence v sestavě, rozhodně ne až natolik, že by ho nutně furt tlačil do sestavy...... Zdrbe holuba i mazáka, nemaže se s tím. I to je jeden z důvodů. Hráči cítí, že jim měři spravedlivě všem.....

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi směšné jak slavil po výhře na Dukle/v Příbrami s fanouškama (z pozice klubu o úroveň výše), nebo kde to bylo, ale za posledních pár let to byl jejich nejlepší trenér. Lavičku už si tolik nepamatuju, není to můj tým.

Reagovat
božský John

Rada ma svejch 14 hracu, ktery odkopou uplne vsecko, pokud to je jen trochu mozny. Naopak minimalne dava cuchnout mladejm odchovancum kdyz nemusi. Sazi na zkuseny hrace

Reagovat
smazaný uživatel

To směřuješ k něčemu jinému. Nemyslel jsem začleňování mladých. Pelta lanaří spíš už zkušenější hráče, co něco odehráli. Chce poháry a bůhví jaké peníze pere přes fotbal..... Rozvoj mladých jde mimo něj. A trenér koná podle toho..... Myslel jsem to v rovině, že v rámci těch nasazovaných jim měří spravedlivě a když někdo má horší formu, tak ho tam necpe furt dokola ......

Reagovat
božský John

Rada nemá svoje výrazné oblíbence v sestavě, rozhodně ne až natolik, že by ho nutně furt tlačil do sestavy —- na tohle reaguju a to je uplnej nesmysl viz vys.

A spravedlive rozhodne nemeri, to by pak jeho kone jako Kratochvil ci Povazanec nemohli v zadnym pripade hrat. Kratochvil neni na hristi jen proto, ze je zranenej. Rada je ultrakonzervativni a fakt nic novyho nebo mladyho nezkousi. Hraji stale ti sami hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže má 14 oblíbenců typu Páník x Holzer, Páník x Diop ? To asi ne ..... Zkoušení něčeho nového a mladých v tomhle vlákně neberu v úvahu. Pelta tohle prostě neřeší, má jiné zájmy. Já registroval jeho striktnost na pravidla a pořádek v kabině .... sprdne i pochválí Matouška, sprdne Jovoviče, že se válí místo hraní, vytkne i pochválí Masopusta, pokud tam ještě hrál ....Ale je pravda, že Radu nesleduju zase tak pečlivě, takže fans Jablek to můžou vnímat jinak ....Do té Sparty, myslím, celkem seděl. Jablonec taky sedí .... Jinde by to bylo jiné ....

Reagovat
božský John

Ano, ma 14 oblibencu jako Panik.

Reagovat
smazaný uživatel

My si nerozumíme. Páník nemá takový počet oblíbenců. Chápu, jak to myslíš, ale já mám na mysli jiné pojetí oblíbence .....

Reagovat
božský John

Ty hlavne pises nesmysly. Nezlob se na me, ale kdyz neco napises a pak to slozite opisujes a vysvetlujes, tak je uplne zbytecny se o necem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to víš, že jo ......Však se nebav, nikdo tě nenutí reagovat .....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Diop dělá to co má dělat (dávat góly) od loňského léta celkem solidně si myslím, to asi nejde úplně popřít, ne? Třeba chápu narážky jako Páníkův syn, ale...

Když potřebujeme tři devítky v týmu a to tam Kuzmu úplně nepočítám, to je pro mě daleko víc desítka, tak by měl DD prodloužit smlouvu, minimálně kvůli tomu, aby za něj Brabec +- 10 mega případně dostal, kdyby měl někdo zájem, ale i jinak, O. Šašinka, Diop...a ten třetí kdo, když ukončí Baroš? Dostane se do toho Smola? Nejsem si jistý. Tijani je v dospělém fotbalu, ale nedává góly, i když herně, co jsem viděl, tak vypadá dobře, Raab zatím v béčku dost hoří. Barkov vypadá v dorostu dobře, ale musí se dostat do dospělého fotbalu, třeba i přes to béčko a uvidí se.

Holzer nemá ani ty čísla, naposledy v dubnu proti Opavě asistenci, ten má být už od léta v béčku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem to teď nijak proti DD, říkám - podepišme ho..... Mi nevadí, jeho největším problémem je otec Páník.... Nějaké góly má, to nepopírám. Přesto to nic nemění na tom, že je Páníkovým oblíbencem i v situacích, kdy extra platný nebyl .....Na Bohemce byl jeden z téměř neviditelných, kromě ukopnuté holeně a gólu Celkově má pořád zlý první dotek s míčem, ale někdy to trefí a vyjde to ....Já ho neberu, že přišel jako kanonýr, to nebyl nikde předtím, je spíš podhrot .....A za tatíka nemůže...... Teď si svoje uhrává, i když nevyjde všechno....

Štvalo mě to z jiného pohledu, a sice, že jak někde dává Páník trpělivost a prostor a posílá hráče i když mu to nejde, tak u jiného je hned hotový a hned ho střídá, další zápas to samé a třetí už nehraje základ. Viz Kuzma po příchodu. Tvrdím, že do určité míry ho dojebal Páník.....a nevyužil více jeho natěšenosti po přestupu. Měls nedorazy - střídáš. Hned......Co na tom, žes byl tehdy nejgolovější chlap ..... To najednou trenér nečeká .....

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podívám na jiné útočníky v lize, tak je to vážně hrůza, snad jen Schranz a Zajíc by mohli být minimálně na úrovni DD, ale jistý si tím fakt nejsem. Jen se koukni na ty co jsme chtěli jako posily do útoku (Puškáč nebo Petráň)... Máme mladého a nadějného Šášu, který může být za 2,5 sezóny na podobné úrovni (herně) jako např. Krmenčík, vážně tomu věřím a dělal bych na těch mladších, jo i na synkovi z Nigérie Tijanim, zajímavý je dost. Diop je v ideálním věku, na o moc lepší klub to spíš není, na lavičku bude mít i bez Páníka a platný může být, jak devítka, tak desítka.

Jsou jiní v kádru, kteří se musí řešit. Jinak souhlasím, ten Kuzma mě taky štve, no

Reagovat
smazaný uživatel

To je blázinec. Slovácko prohraje se Zlínem a pak porazí Plzeň.

Reagovat
AjaxFans

Derby je derby

Reagovat
$$CaptainKokotko

Proti Zlínu to byl docela smolný zápas. Navíc rozhodčí nepísknul penaltu.

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

specialista na Plzeň

Reagovat
$$CaptainKokotko

Někdy ty otázky jsou opravdu stupidní, ale Vrba by to měl zvládat líp. Kolik on bere? 12-15M za rok? Brát tolik peněz a tohle nezvládat . I kvůli budoucímu angažmá to může být důležité . On by si radši měl dát pořádnou pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je otázkou jestli to nezvládá, nebo to bere stylem jako Mourinho a prostě se s nimi nesere

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.supporters.cz/clanek/protesty-ruskych-fans-proti-policejni-brutalite/9203.html

Fanoušci Spartaku Moskva budou demonstrativně opouštět zápasy. Na protest proti tomu, co se dělo min. víkend. Policie jich v sobotu zatkla 81+5 fanoušků Zenitu. Celkem i s nedělí jich sebrali 200. Ale důvodem nebyl nějaký brajgl, důvodem bylo "preventivní předcházení nepokojům".

Co to jako je???

Reagovat
db18

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
oli9

Super zápas , rekl bych ze slovácko daleko nebezpecnejsi a hlavne fyzicky jinde nez plzen coz jsem.čuměl ..akorát horava s tim balonem tancuje vzdycky 3 minuty aby ho pak posunul nejbližšímu hraci dozadu jinak krmelec nezklamal.. cely zápas hovno, balon mu překáží, jde na nej balon tak chytne protihráče rukama a drží ho.. na gol co dal kouknu, špatně byl vidět kde sem sedel...ale nechci.to hovado vidět na euru, komik a drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bohužel pořád lepší Krmenčík, než Doležal nebo Chorý. Kdyby to Pánik uměl, třeba by tam byl i Smola

Reagovat
oli9

tak ti další jmenovaní by mě ani nenapadli..Ondrášek, Hložek, i nerozehraný Vydra radší

Reagovat
Zdechlina

Slovacko ❤ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Takže Vrba konec ? Už se na něho těším ve Spartě

Reagovat
KingMaster13

K vám přijde Martin Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

papa negra

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Hložek do mladšího dorostu a Vácha kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ke Svědíkovi Šašinka - ožije. Vytáhne neznámého mlaďocha Hellebranda, minulý zápas byl dost vidět, teď rozhodne Plzeň .... mladé ucho, opožděné ve fotbalovém vývoji, jak říkal trenér, mentálně dost ještě dítě. Kdyby další čtyři mladí nebyli vidět, furt má Svědík slušnou úspěšnost ...... Zatímco Svědík pošle v 80. kreativního Hellebranda, takže se pokouší vyhrát, a to proti Plzni .... my na skoro půlhodiny Procházku na ubetonování 1-0 ... Páníku, sleduj !

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No zrovna Hellebrand rozhodně není neznámej mladík. Spíš se od něj čekalo, že se prosadí ještě dříve.

Reagovat
db18

To se spíš čeká u jeho bratra, ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mluvilo se o něm v superlativech v době, kdy to podepsal Slovácku (a ne Zlínu, ve kterém do té doby působil). Tehdy se snad o něj zajímala i Slavia, pokud si dobře vzpomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale reálně na hřišti v chlapech dosud nic, takhle jsem to myslel. Mlaďoch, bez větších ligových zkušností. A nebojí se ho tam dát i na důležitou fázi zápasu ..... Ne úplně dobře jsem se původně vyjádřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

Byt se střídáním procházky taky nesouhlasím tak je třeba se trochu divat z širší perspektivy. Zatímco Slovácko tlačilo a bylo lepší, my lepší rozhodně nebyli. A pokud sis nevsiml tak prichod prochazky opravdu pomohl k eliminaci nakopavaných balonu na ugwa nebo jak se ten kaspar vepredu menoval. To stridani samozrejme kazi prochyho malem penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale je to šílené, že Slovácko je lepší proti Plzni a stejně tam dá místo zkušeného borce pro udržení remízy mlaďocha, zatímco my sice venku, ale proti Bohemce (stejně jako proti všem ostatním ve venkovních zápasech), jsme horší a cpeme tam stoperů, co se jich tam vejde (navíc Prochy, ač ho mám rád, dělá občas hrubky možná ještě více než Šindelář). Ti mladí jich neudělají o moc více než ti dva, ale je tam šance, že se poučí (pokud ne, poslat na hostovačku nebo pryč) a budou růst

Reagovat
Wyrda

Tak když není trenér schopný hrat jinak proti Bohemce a jinak proti Spartě tak to nepůjde nikdy. Jo a pak na lavičce nikdo mladý stejně nebyl což je ale taky na picu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebyli jsme ani výrazně horší. Prostě "bibza" na obě strany. Kdyby od 60. minuty hrál klokan na 3 útočníky, tak to beru. Poslat tam stopera ve vazbě jak přišel ten Keita. Ale ten tam přišel až později. Stejně stačí faul na pentli nebo nebezpečný PK, ruka ve vápně ..... a neudržíš to, srovnají ti ze standardky. Spíš bych šel cestou pokusit se jim zamezit co nejvíc, aby to tam ani nelítalo. Podržet to víc ve středu. Klokan není dnešní Slavia, s ní je to něco jiného ...... jenže on si náhradníka do středu zálohy nebo na šestku holt nevzal ....klasika.... V Teplákách hrál taky bobánka proti předposlednímu nebo kteří byli, na údržbu ..... a balon tam propadl ....Nechtěl rozhodnout gólem dlouho dopředu, potrestalo nás to ..... A to nejsou jen tyhle dva zápasy ..... Už ten mančaft nemá nějaký vývoj, směr, tím nemyslím nutně poháry. Je to už jen boj trenéra o udržení se...... Ale marného vzít Holzera neopomene .... Kdyby dával Procházku po příchodu Keity. Ale už v 67. minutě ? Nevím, no .....

Reagovat
Wyrda

Vždyť říkám že s tím střídáním nesouhlasím a je vlastně napovazenou že k takovému kroku vůbec dojde místo toho abychom si hráli v klidu kombinace na středu hřiště tak se s tragickym klokanem bojíme o výsledek. Jenom poukazaji na to že takticky vzhledem k situaci na hřišti špatný krok nebyl. Ale jde aspoň krásně vidět jak nám chybí nějaky vhodný CM nebo AM který by balón podržel a uměl s ním něco vymyslet. Takový Otepka prostě v týmu není. A proti silnějším soupeři to silou vůle neurveme ale tak to víme všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bohemce už v 67. minutě to jako taktickou chybu cítím. Gól jsme nedostali, to je pravda. Další zápas to může být za stejné situace naopak. Je to o individuálním postoji...Proti silnějšímu, kterého na středu nepřehrajeme ani boha, tak ještě budiž - beru ..... jenže Páník je připokáklý z každého, pokud vedeme - a jde cestou = čím víc obránců na hřišti početně, tím menší pravděpodobnost, že dostaneme gól, tak se to snažme udržet .... Blbost...... To není na poháry, ani kdybychom ho náhodou uválčili, protože konečná v předkole.

A tím se vracím k tomu, co mi nechutná nejvíc: Na pohár to není - to leda posílit zálohu, jeden kraj, bo jak nezahraje nebo není Carlos a Reiter, tak je to marné zboku.... stopera už beru celkem nutně bez ohledu na pohár ..... Anebo se na to vyprdněme, na pohár to není, tak to nechme někde kolem 10. fleku, ale budou tam klopýtat ze 2 mladí své začátky a uvidíme, jestli se chytnou nebo ne ..... Tohle je plachetnice na klidném moři bez větru, převrácení (sestup) nehrozí....

Reagovat
pingla

neznámého? však tady na Zlínsku většího fotbalového talentu za ty roky nebylo, jenže se prostě nedokáže prosadit, což mě osobně dost štve, ale snad se chytne na jaro, roky na to má

Reagovat
REPLIKATOR

Slovácko

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zítra Sparta porazí Bolku, tak jde na 3. místo. Hezky se to zamotává.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud Bolka porazí Spartu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vždycky když už snad hůře hrát nemůže, tak stejně končí na třetím místě, nejhůře čtvrtá.

Reagovat
Mönchengladbach

Loni (sezóna 17/18) skončila pátá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byly doby, kdy hrála tužku, hra nic, usmolených 1-0 dotlačených v zubech nebo po haluzi - a hrála o titul .....

Reagovat
andrew96

https://twitter.com/1_FCS/status/1203371417661837313

Daníček v poločase střídal, ale i tak bojoval za práva Moravy.

Reagovat
boryland

Šádek ven !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

škoda , že na Slovácku nejsou prachy... těch hráčů s potenciálem co budou růst je tu totiž spousta .. Zajíc, Havlík, Trmal, Hellebrand doplněni o další hráče.. podtrhnuto skvělým trenérem nejšpíš přijde nabídka a někdo klasicky zmizí... ale tým je to momentálně hodně zajímavý

Reagovat
andrew96

No Havlík už aby se bral, jinak v Hradišti zůstane na furt.

Reagovat
oli9

tak to bude klasicky Jablonec po sezoně.... právě by bylo fajn kdyby se posunuli trochu víc...když už...

Reagovat
Stannis Baratheon

Sparta je údajně na dobré cestě k nákupu první zimní posily!!!

Trochu překvapivě se ale jedná o brankáře - konkrétně o brankáře Žiliny, Dominika Holce.

Proč nepřivest ještě jednoho gólmana že p

Zdroj: profutbal. sk

Reagovat
KingMaster13

Tak to vůbec nedává smysl 25 letej golman co chytá jen na Slovensku. Buď vyženou Nitu a udělají tím mega píčovinu a nebo budou mít 3 golmany tak nějak stejné kvality. Prostě Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa si udělal analýzu a zjistil, kde je tlačí bota.

Reagovat
Blasphemer

Jestli odejde Nita, tak je logický, že budou potřebovat dvojku za Heču. A takovej týpek by na to měl stačit.

Samozřejmě už logický není, že chytá Heča místo Nity, a že Nitu nechají jít.

Reagovat
Wyrda

Nita je prý na odchldu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc radsi ne lepsiho a perspektivnejsiho Jedlicku.

Reagovat
Kepy_FCB

Čím to že sebranka ze z Plzně prohrála? Opustil je Berbr nebo už nemaj na úplatky|?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je to s titulem v čoudeli, i před tímhle zápasem. Začnou zase topit pod kotlem, pokud bude smrdět i EL .....

Reagovat
Kepy_FCB

špíny

jak tomuhle může někdo fandit i ve v Plzni nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Též si říkám, že pro fanouška to musí mít pachuť ..... Ale pro někoho nemá. Nakloněná rovina se jim stala očekávaným standardem. Vždyť přece Sparta byla tlačená už před 30-40 lety, tak o co jde, že, to je přece důvod .... Pocity jsou jak u koho, i u nich jsou někteří normální ....

Reagovat
C-M@ster

Jak toto může prohlásit fanda Baníku a že ti vůbec není kokotno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Dynamo Takovej fotbal se tu snad nikdy nehrál.

Reagovat
meno

Reagovat
Spalovač šancí

Jsem zvědav, jak se vypořádá s pauzou

Reagovat
oli9

kolik hráčů je vlastně u vás na hostovačce ?

Reagovat
JessePinkman

Havelka, Kulhánek, Mustedanagič, Ekpai, Helešic.. Asi všechno, jinak Delarge a Drobný mají smlouvy jenom do zimy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo Válec

Reagovat
Mirek na tenisu

Sparta dneska vysoce produktivní. Bolka umřela na zahozené šance a hroznou obranu. Strašidelný byl ale výkon sudího Rejžka. Posuzování faulů: v úvodu Frýdek loktem ve výskoku, zapískal faul, Hubínek loktem ve výskoku, žlutá karta, přišlápnutí nohy Lischkovi, žlutá pro Komličenka, to samé na druhé straně Ladrovi, jenom faul. Faul ve vápně na Budínského celkem jasná pentle. Pokud tohle hlavní neviděl a VAR mu poradil hrát dál...děs!

Reagovat
Kang & Kodos

Fajn je, že jsme se z toho dneska neposrali a hned po vyrovnání je zase srazili na zem. Kanga, Hašek, Sáček top. Mandjeckovi prodloužit leda tak pobyt v béčku.

Reagovat
Mirek na tenisu

Mandjeck byl hrozný. Zmatky vyrábí i Lischka. Připadá mi jako zpomalený film, v tempu odborářské interligy. Jediným kladem je solidní rozehrávka, ale ani tohle není stoper pro klub s ambicemi Sparty.

Reagovat
Spalovač šancí

A Jílek není trenér, který by uměl naučit defenzívu. sparta by potřebovala na 2 sezóny Šilhavého, aby to srovnal vzadu. A pak třeba Svedika

Reagovat
Spalovač šancí

sparta to druhé místo asi dá

Reagovat
smazaný uživatel

Teď v záznamu gólů jsem si všimnul, že Plavšič stál v době přihrávky před akcí před čtvrtym gólem za hráčema Bolky. Podle mě offside - co myslíte? http://imgWorld.cz/welVJC7JSU.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla ta přihrávka tečovaná Matějovským?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě byla, ale to podle mě přece nezruší offside, když je v něm Plavšič už v době prvotní přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ten hráč Bolky chtěl přihrát nebo odkopnout balón, ale nepovedlo se mu to a skončilo to u Plavšiče, tak je v pořádku. Kdyby to jen tečoval, tak asi ne.

Reagovat
Greny

No tak jednoduché to není já bych se přikláněl spíš pro ofsajd prave

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řek, navíc Plavšič ze svýho offsidovýho postavení myslím vytěžil ten rozhodující náskok.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Greny

Za mě ofsajd protože Matějovský určitě nehrál kontrolované míč, navíc se to dá považovat za obranný zakrok

Reagovat
Selänne

To snad nemůže myslet vážně ani ten nejvíc neobjektivní slávista na celým EF - tedy ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Greny a Slávista ? Co já se tady nedočtu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu Boubo

Reagovat
Kang & Kodos

Stramaccioni skončil v Íránu

Reagovat
smazaný uživatel

Vot iz dis? Sabotejž?

Reagovat
Kang & Kodos

Vlastně jo, prej mu neplatili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Vezme Plzeň místo Vrby

Reagovat
goodbay

Tak i přes snad nejtragičtější podzim má Sparta pořád šanci hrát o 2. místo.

Reagovat
Kang & Kodos

Loni i letos jsme měli po 19 kolech 32 bodů. Takže progres je snad akorát v tom, že hraje dost mladejch, který se snad vyhrajou.

Reagovat
goodbay

No tj, ale na druhé místo se loni ztrácel tuším 13 bodů.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak chválit Jílka za to, že Plzeň šla úplně do prdele, to jde těžko

Reagovat
goodbay

Tak já nechválil Jílka, spíš to, že i přes jeden z nejhorších podzimů, má Sparta stále šanci na to být druhá + Plzeň má doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Druzí si myslím budou, Plzeň bude překopávat mužstvo v čele s trenérem, Sparta už nějakou tu kostru má, pořád ale nejsou ani zdaleka tam, kde by chtěli být, co se týče obrany, tam změna vidět za celý podzim není, útočníci mají rezervy, za to záloha jich drží neskutečně (nejen Kanga!!!) . My ostatní máme každý něco nadprůměrného, brankáře (Baník, Boleslav, Jablonec), obranu (Baník, Jablonec), zálohu (Boleslav), útok (Jablonec, Boleslav), ale celkově kvalitou ztrácíme dost, takže to bude souboj o 4. místo dolů a jsem zvědavý na ty dva "outsidery", co se tam drží s námi, jak to s nimi přes zimu bude, jestli třeba alespoň jeden z nich nedá tu skupinu o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Plzeň se Spartou o 2. místo a ta další trojka + Slovácko a Dynamo o zbylá místa v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a teoreticky nebudou daleko ani Liberec se Sigmou, když vyhrají příští kolo...Jsem zvědavý na změny v zimě.

Reagovat
mistr129

Mezi třetím a osmým 3 body #nejlepsiliganasvete

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga se rozloučil z Letnou stylově. Bude mi chybět, má sice svoje mouchy, ale takhle produktivního hráče těžko seženeme.

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle dobrýho hráče už neseženeme nikdy. Kdyby to nebyl kokot, hraje v Anglii nebo Španělsku

Reagovat
HorajzmAmmann

musíte sehnat dalšího kokota, který kdyby nebyl kokot, hraje v Anglii nebo Španělsku.

Reagovat
Kang & Kodos

I kdyby, tak swag jako Kanga nebude mít nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

*S Letnou

Reagovat
meno
Reagovat
smazaný uživatel

První hráč mimo velký trojky je Stronati a za ním Trmal.

Reagovat
HorajzmAmmann

díky, teď jsem to chtěl najít

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej, co Boleslav?

Reagovat
smazaný uživatel

Tataev je mezi Ziem a Trmalem. A Komlicenko je vysoko no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bucha?

Reagovat
HorajzmAmmann

ten je vlastně Plzně

Reagovat
db18

1,5

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek

Reagovat
smazaný uživatel

Z hráčů u17 je 8. na světě.

Reagovat
andrew96
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
doshcz

co tam bylo? :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

dnes Slask-Legia dobrý peklo https://www.youtube.com/watch?v=316bYWZAhW8

Reagovat
Mirek na tenisu

Ti si vystačí sami. Fotbal ani moc nepotřebují.

Reagovat
insane

Jo no. Že je ještě nenapadlo odloučit se od identity fotbalovýho klubu a soupeřit s ostatníma v nějaký oddělený choreo disciplíně. Reálně by to byly dvě směrem k sobě čelící tribuny, který by hodnotil tým rozhodčích. Tyhle dvě tribuny by buď obestíraly další tribuny s divákama, nebo hřiště, na kterejch by se v tu chvíli hrály fotbalový utkání, aby to bylo vtipně invertovaný absurdno.

Reagovat
Kepy_FCB

takhle pozdě už nikdy nic nepiš...

Reagovat
Kepy_FCB

na polskej fotbal se nedá dívat

Reagovat
oli9

Reagovat
Selänne

Reagovat
Rothbard

22:42 Stramaccioni rozvázal smlouvu s Esteghlalem

Andrea Stramaccioni už není trenérem íránského klubu Esteghlal. Italský kouč se rozhodl ukončit spolupráci, důvodem je fakt, že mu vedení stále nevyplatilo několik měsíčních mezd. (football-italia.net)

Tak co, vrati se ceskych krajin? Tady mu za odvedenou praci zaplati.

Reagovat
oli9

vidím to spíš Udinese Calcio nebo Sampdoria tam je to prašt jak uhod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele