FORTUNA:LIGA - souhrn 17. kola

30.11.2018, 19:57, aktualizováno 03.12.2018, 20:02
Komentáře a souhrny
Jablonec v první pondělní dohrávce rozstřílel Zlín. Ve druhé pak Opava v krásném zápase podlehla Slavii. Plzeň zdolala Olomouc a posunula se o bod za vedoucí Slavii, která má ale pondělní dohrávku k dobru. Naopak další nezdar má za sebou Sparta, která tentokráte odjela bez bodu ze Slovácka a může přijít o průběžnou třetí pozici. Konečně zabral ostravský Baník, jenž veze body z Příbrami...

SFC Opava - Slavia Praha 2:3

03.12.2018 18:00

Góly: 38. Pavel Zavadil, 53. Nemanja Kuzmanović - 24. Jaromír Zmrhal, 59. Jaromír Zmrhal, 73. Tomáš Souček

Pohledný zápas přinesla konfrontace mezi Opavou a Slavií. Obě mužstva se v zápase prostřídala ve vedení a z výhry se nakonec radovali hosté. Utkání přineslo mimo jiné dvě penalty a jedno vyloučení.

Do sestavy Slezanů se vrátil Kayamba, naopak pouze mezi náhradníky se posadil Janetzký. Sešívaní se po jednozápasové pauze zase mohli spolehnout na stopera Kúdelu, jenž v základní jedenáctce nahradil Deliho. Ve středu zálohy zastoupil Traorého Sýkora a Matoušek na hrotu uvolnil místo pro kapitána Škodu.

V desáté minutě rozjeli hosté akci, při níž vracel Coufal balón do pokutového území, kde Škoda v pádu vypálil slabě vedle tyče. Za minutu byl opět v akci slávistický kapitán. Tentokrát si naskočil na Hušbauerův centr a opět těsně netrefil cíl. Ve 24. minutě již sešívaní udeřili. Coufalův dlouhý aut, prodloužil Souček na zadní tyč, kde Zmrhal z voleje napálil míč do sítě.

Inkasovaná branka probudila domácí mužstvo a již čtyři minuty po gólu Slavie mohl srovnat Kuzmanović, kterého vyslal do úniku Kayamba. Kapitán Opavy překonal Koláře, ale vystřelil těsně vedle brány. Za další čtyři minuty se po rychlém kontru hostů uvolnil ke střele a mnoho nescházelo, aby se v utkání prosadil podruhé. Ve 35. minutě připravil Zmrhal šanci pro Škodu, jenž rozezvučel tyč.

Otřepané nedáš dostaneš platilo záhy. Zapalačův průnik zastavil faulem v pokutovém území Bořil a z nařízené penalty srovnal veterán Zavadil. Slezané nevídaně ožili a do přestávky bušili do obrany soupeře. Kuzmanović si jednou vylámal zuby na Kolářovi a podruhé pálil z otočky nad břevno. V nastavení ještě sešívaní museli zablokovat nebezpečný pokus Jursy.

Šest minut po změně stran nejprve sudí Pechanec správně neuznal Smolův gól kvůli ofsajdu. Za další dvě minuty útočník Opavy při protiútoku předal míč Kayambovi, jenž ještě posunu na Kuzmanoviće, který již vstřelil regulérní branku a poslal domácí do vedení. Radost ale domácím vydržela jen šest minut, kdy po Hušbauerově přihrávce srovnal střelou zblízka Zmrhal, který se v zápase prosadil již podruhé.

Plány Slezanů na úspěch hodně zkomplikoval Smola. Ten totiž v krátkém sledu dostal zbytečné dvě žluté karty a byl vyloučen. Slavia využila přesilovku již po třech minutách. Hušbauerův dlouhý pas na levé křídlo nasměroval Bořil z první do šestnáctky, kde Souček dorazil balón do prázdné brány. V 80. minutě mohl náskok hostů zvýšit Deli, ale po rohovém kopu hlavičkoval pouze do tyče.

Ve vypjatém závěru, kdy se do sebe dokonce pustily střídačky obou týmů, měli sešívaní několik příležitostí na gólovou pojistku. V 90. minutě hlavičkoval po Coufalově centru těsně vedle Olayinka. V nastaveném čase hasil brejk hostů Šrom faulem na Stocha. Souboj totožných hráčů se opakoval při exekuci následné penalty a domácí brankář střelu záložníka Slavie vyrazil. Přesto si tři body nakonec odvezli sešívaní.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Fastav Zlín 4:0

03.12.2018 17:00

Góly: 43. David Lischka, 45. Martin Doležal, 57. Tomáš Holeš, 83. Jan Chramosta

Až nečekaně snadno si Jablonec poradil se Zlínem a posunul se na třetí místo, zatímco hosté spadli na šestou příčku. Základ k úspěchu postavili Severočeši dvěma zásahy do šatny, aby ve druhém poločase přidali ještě dvě branky.

Domácí nastoupili až na jednu změnu v očekávaném složení. Pouze na levém kraji zálohy uvolnil Sobol místo pro Kratochvíla. Hostům se po karetním trestu vrátilo levé křídlo Bartošák, čímž se ve středu zálohy uvolnilo místo pro Libora Holíka a naopak pouze z lavice náhradníků začal sledovat duel Bačo.

Mladý zlínský obránce se však do hry dostal nečekaně brzo, jelikož již v šesté minutě šel do hry za zraněného Hnaníčka. Ještě předtím stihl Hnaníček důležitým zákrokem zabránit nebezpečí poté, co brankář Ševců Dostál nečekaně promáchl střílený centr od Holeše. V 8. minutě si Doležal zpracoval přihrávku od Trávníka, ale střelu pod břevno vyrazil Dostál. Ve 35. minutě se jablonecký útočník opět objevil ve velké šanci, avšak po standardní situaci nepropálil hradbu těl ve žlutých dresech.

Hosté poprvé vážněji zahrozili šest minut před přestávkou, kdy Vyhnalovu hlavičku po rohovém kopu vyrazil gólman Hrubý. Ve 43. minutě zahrávali rohový kop také domácí, po zmatku před brankou vyskočil nejvýše Lischka a poslal svůj celek do vedení. Za další dvě minuty táhli Severočeši útok po pravé straně, míč se přes Kratochvíla, Trávníka a Kubistu dostal k Doležalovi, jenž protrhl střeleckou smůlu a přidal druhý hřebíček do zlínské rakve.

Vedení Jablonce mohl čtyři minuty po změně stran zvýšit Hanoušek, který však z přímého kopu těsně netrefil bránu. O osm minut později se již ale diváci na Střelnici radovali potřetí. Doležal hlavičkou sklepl míč Holešovi, jenž povedený volej zamířil přesně k tyči. Domácí neměli dost a v 69. minutě málem radoval Trávník, avšak jeho střela nakonec prosvištěla jen těsně kolem tyče.

Čtvrtou branku přidali Severočeši sedm minut před koncem. Střídající Chramosta si narazil s Doležalem a přes vyběhnuvšího Dostála dopravil mičudu do brány. V samotném závěru ještě mohl bůra zkompletovat Doležal, pro jednou byl však Dostál úspěšnější.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 2:0

02.12.2018 17:00

Góly: 23. Tomáš Chorý, 43. Martin Sladký (vl.)

Viktoria Plzeň, zejména díky výkonu v prvním poločase, porazila Sigmu Olomouc 2:0. Skóre otevřel odchovanec Sigmy Tomáš Chorý, druhou branku těsně před přestávkou přidal smolným zákrokem Martin Sladký.

Domácí tahali od začátku zápasu za delší konec, první dvě zakončení Hrošovského však naději na úspěch neměla. Ve 13. minutě prověřil Buchtu střelou z hranice vápna Chorý. O pár minut později se v dobré pozici objevil Petržela, ten zakončoval netypicky hlavou a potvrdil, že to není jeho nejsilnější stránka, když trefil pouze brankáře hostí. Ve 23. minutě Petržela získal míč po špatné rozehrávce Sigmy a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Chorého, jenž nabízenou možností nepohrdl.

Olomouc začala po obdržené brance vyrovnávat hru, a hlavně si vytvářet šance. Houska nejdříve pálil vysoko nad a ve 33. minutě měl po centru Falty velkou příležitost k vyrovnání Dvořák, ten však ztroskotal na Hruškovi. V závěru prvního poločasu se Plzni podařilo navýšit vedení, když Chorý nejdříve vyhrál důležitý souboj a vyslal do úniku Čermáka, který ještě hledal Chorého, přihrávku se sice povedlo vystihnout Sladkému, jenomže míč srazil do vlastní sítě.

V 52. minutě mohl vrátit hosty zpět do zápasu Nešpor, ten ale po centru Zahradníčka nedokázal poslat míč na branku. Po hodině hry domácí obrana srazila nebezpečnou střelu Sladkého těsně vedle levé tyče Hruškovy svatyně. Brankář Plzně, nemusel zasahovat ani proti dalekonosné střele Jemelky. Počáteční převaha Sigmy postupně slábla a zápas ztrácel na intenzitě. Nic na skóre nezměnily ani poslední minuty utkání, i když hráči Olomouce poslali do plzeňského vápna několik nebezpečných centrů.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 0:0

02.12.2018 15:00

Góly: -

Malé pražské derby mezi Bohemians a Duklou skončilo po nezáživném průběhu bezbrankovou remízou. Až v závěru se především domácí několikrát pokusili o vstřelení branky, avšak neuspěli. Obě mužstva zůstávají v dolní polovině tabulky.

Do sestavy Klokanů se po delší době vrátil kapitán Jindřišek. Bartek se na levé straně stáhl ze záložní řady do obrany, čímž uvolnil místo pro Vodháněla. Na druhém kraji dostal šanci Záviška. Trenér hostů Skuhravý posadil na lavici náhradníků Bezdičku a do základní sestavy postavil Bezpalce.

Domácí chtěli od začátku ukázat, kdo je v Ďolíčku pánem. Po deseti minutách hry přihrál Vodháněl z levé strany na volného Filipa Haška, jenž ovšem slabě vystřelil přesně do míst, kde stál brankář Dukly Rada. O čtrnáct minut později na druhé straně hřiště poslal Podaný přesný pas na Djuranoviće, který z úhlu netrefil svatyni gólmana Bohemians Fryštáka.

V nastavení první půle ukázal střelecké schopnosti obránce Klokanů Dostál, který se postavil k rozehrávce přímého kopu a střelou mířící pod břevno zaměstnal Radu. Po změně stran sledovali diváci nudné utkání, což dokumentoval v 67. minutě Martin Hašek, jenž střelu z přímého kopu poslal až za stadion. Za další dvě minuty se po skrumáži před pokutovým územím Dukly dostal k míči znovu Martin Hašek, jenže opět pálil vysoko nad břevno.

Závěr zápasu však přece jen přinesl lepší úroveň hry, o což se starali zejména po výhře toužící hráči Bohemians. V 79. utekl obraně hostů neúnavný Martin Hašek, jenže si vylámal zuby na Radovi, který pokus záložníka klokanů vyrazil nohama. O čtyři minuty později napálil balón po Dostálově přímém kopu Vodháněl a zamířil jen těsně vedle tyče.

V 88. minutě vybojoval míč na polovině hřiště střídající Mašek, dostal se až k pokutovému území soupeře a pořádně zaměstnal Radu. Za minutu mohla nečekaně udeřit Dukla, když si Fryšták jen taktak poradil s pokusem Podaného. Oba týmy tak vyšly střelecky naprázdno.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Baník Ostrava 0:2

02.12.2018 15:00

Góly: 39. Robert Hrubý, 90. Bronislav Stáňa

Vyrovnaný zápas mezi Příbramí a Baníkem Ostrava vyzněl lépe pro hosty. V prvním poločase se nejdříve prosadil Hrubý a v závěru zápasu přidal pojišťovací branku Stáňa, domácím se žádnou z jejich šancí proměnit nepodařilo.

Domácí vstoupili do zápasu lépe, na první vážnější příležitost si ovšem diváci museli počkat až do 22. minuty, když Voltr po Rezkově rohu mířil patičkou těsně vedle levé tyče. Přímý kop Květa už mířil mezi tři tyče, hosty ale od inkasované branky zachránil výborným zákrokem Laštůvka. Baník postupně vyrovnal a ve 27. minutě si vypracoval první šanci, Jirásek však v nadějné pozici promáchl.

Ke střele z velké dálky se odhodlal hostující Fleišman, ten ale přestřelil. Ve 39. minutě se Hrubý uvolnil v šestnáctce domácích a prudkou střelou na bližší tyč překonal překvapeného Kočího. Ostravu vstřelená branka povzbudila a v závěru první půle ještě pálil Stronati, jenomže příbramská defenzíva jeho střelu stačila zablokovat.

V úvodu druhého poločasu měl po přihrávce Antwiho na noze vyrovnání Rezek, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal poslat mít do prázdné brány. Antwi vzápětí přichystal pro své spoluhráče další tutovku, tentokrát ovšem Fantiš přestřelil. V 56. minutě se v dobré příležitosti zjevil hostující J. Šašinka, tomu se však zakončení vůbec nepovedlo.

Domácí měli sice územní převahu, nicméně do dalších šancí se přes pevnou obranu Baníku nedokázali dostat. Naopak to byli hosté, kteří začali hrozit z protiútoků. Po jednom takovém se Fleišman z hranice vápna netrefil mezi tři tyče. V poslední minutě pláchl příbramské obraně Holzer, ten ještě Kočího nepřekonal, k míči se ovšem dostal Stáňa, jenž pečetil skóre na 2:0 z pohledu hostů.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 2:1

01.12.2018 17:00

Góly: 84. Tomáš Zajíc, 90+3. Marek Havlík (pen.) - 61. Matěj Pulkrab

Slovácko v šíleném zápase přemohlo Spartu, přestože ještě pět minut před koncem prohrávalo. Hostům ale uškodila vyloučení Kangy s Civićem, které domácí využili. Letenští mohli v nastavení vyválčit alespoň remízu, jenže si neporadili s výhodou pokutového kopu.

Moravanům se před týdnem vyvedlo utkání na půdě ostravského Baníku. Přesto kouč Svědík musel kvůli absenci Reinberka zasáhnout do sestavy, a tak na levém kraji obrany dostal šanci Divíšek. Svatyni Pražanů hájila místo Niţy brankářská dvojka Heča, který se tak představil proti domovskému klubu. Do sestavy se po vynechání pohárového duelu v Opavě vrátil útočník Pulkrab.

Do vedení se v šesté minutě mohli dostat překvapivě domácí. Janoškův sražený centr propadl k volnému Havlíkovi, s jehož slabou střelou si však Heča poradil. Sparta chtěla kontrovat o devět minut později, kdy po Tettehově přihrávce nepovedeně vypálil až někde do Kunovic Stanciu. Ve 21. minutě zahrál Divíšek rukou ve vlastním pokutovém území. Nařízenou penaltou ale pohrdl Kanga, jehož střelu k tyči lapil brankář Slovácka Trmal.

Hosté se přesto dostávali do tempa a vidět byl především Tetteh. V 29. minutě se ještě zastřeloval, za dalších sedm minut již musel Trmal s vypětím všech sil vytáhnout hlavičku mířící do sítě. Ani domácí se však nedali zahanbit. Ve 39. minutě dokonce dostali míč do brány, jenže sudí gól neuznali kvůli ofsajdu Zajíce. O dvě minuty později natáhl ke střele Havlík a Heča jen sledoval, jak balón zatřásl břevnem.

Tři minuty po změně stran propadla obrana Sparty, Kalabiška sklepl kulatý nesmysl volnému Janoškovi, jehož v obrovské šanci vychytal Heča. Po následném rohovém kopu spustil závar Kalabiška, jehož ránu vyrazil Heča před sebe a dorážející Zajíc s Navrátilem se již nedokázali prosadit. Domácí neproměněné šance hodně mrzely v 61. minutě. Na druhé straně hřiště uvolnil Plavšić Civiće, jehož přesnou přihrávku uklidil do opuštěné svatyně Slovácka Pulkrab - 0:1.

Na složení zbraní ale neměli Moravané sebemenší pomyšlení. Čtvrthodinu před koncem musel Heča vyrazit Havlíkovu ránu a následně se zaskvěl proti dorážkám Zajíce s Kalabiškou. Za další dvě minuty šel Zajíc ve středu hřiště do souboje s Kangou. Gabonský záložník se po útočníkovi Slovácka ohnal loktem, načež mu sudí Příhoda po konzultaci s videorozhodčím udělil červenou kartu.

Přesilovku využili domácí v 85. minutě, kdy Zajíc po Havlíkově centru zblízka překonal Heču a zařídil svému týmu zasloužené vyrovnání. Slovácko však nemělo dost a nadále bušilo do obrany Sparty. Pět minut po Zajícově gólu se do sebe pustili Civić s Kuchtou. Rozhodčí Příhoda opět využil pomoc kolegy u videa a obránce hostů vyloučil za nesportovní chování.

Pražané kromě dvou vyloučení navíc čelili pokutovému kopu. Z penaltového puntíku se nemýlil Havlík a zdálo se, že šílený závěr je již u konce. Jenže v nastavení fauloval Costu Divíšek a také Sparta zahrávala penaltu. Ristić však vypálil nad břevno a pohřbil naděje hostů na bodový zisk, načež Slovácko mohlo slavit velké vítězství.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 1:1

01.12.2018 15:00

Góly: 12. Tomáš Ladra - 56. Vojtěch Smrž

Mladá Boleslav si v domácím prostředí neporadila s Karvinou a propásla šanci bodově se dotáhnout na sedmý Liberec. Hosté zůstávají na poslední příčce. Skóre zápasu otevřel v první půli domácí Ladra, na konečných 1:1 upravil po změně stran Smrž.

Trenér Středočechů Weber po vyvedené kanonádě v Olomouci udělal jen jednu vynucenou změnu v sestavě, když vykartovaného Džafiće nahradil Konaté. Také kouč Slezanů Hrnčár se zmohl na jedinou obměnu jedenáctky svého týmu, když Letiće zastoupil Mertelj.

O něco aktivněji vstoupili do utkání domácí, kteří byli odměněni brankou ve dvanácté minutě. Nová tvář v sestavě Konaté se uvolnila na pravém křídle a po jeho přihrávce měl Ladra v pokutovém území spoustu času na to, aby si balón zpracoval a poslal k tyči kolem bezmocného gólmana Karviné Berkovce. Střelec prvního gólu mohl přidat další zásah o jedenáct minut později, kdy jeho ránu po sklepnutí od Takácse na poslední chvíli zblokovala obrana soupeře.

Slezané se vážněji předvedli po půlhodině hry. Na rohový kop si naskočil Smrž a brankář Středočechů Šeda musel míč vyrazit. Karviná se před přestávkou probudila, těsně před odchodem do kabin však mohla inkasovat do druhé. Couvající obrana hostů dovolila nebezpečně vystřelit Hubínkovi, jehož jedovatý pokus vytěsnil Berkovec konečky prstů.

Již šest minut po začátku druhého poločasu se Karviná mohla dočkat vyrovnání, to by ovšem Guba po skrumáži v pokutovém území Boleslavi musel trefit prostor mezi třemi tyčemi. Nakonec se hosté dočkali za dalších pět minut. Dramé našel z levé strany v šestnáctce Wágnera, jenž posunul kulatý nesmysl k Smržovi, který dokázal propálit Šedu.

Po inkasované brance chtěli domácí opět převzít otěže zápasu. Výsledkem jejich snahy byla v 77. minutě Takácsova hlavička po Marešově rohovém kopu, která jen těsně minula bránu. Jinak byla snaha Boleslavi neefektivní a nedařilo se ani nejlepšímu střelci ligy Komličenkovi. Karviná si tak ze středních Čech nakonec odvezla cenný bod.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 1:0

30.11.2018 18:00

Góly: 3. Jakub Hora

Teplice brankou Hory v prvních minutách porazily Liberec 1:0. Slovan se po celý zápas do žádného velkého tlaku nedostal, a odjel tak z Teplic s prázdnou.

Domácím vyšel vstup do zápasu na výbornou. Po neshodě v liberecké obraně se k míči dostal Hora, ten si ještě kličkou položil Nguyena a pohodlně poslal Teplice do vedení 1:0.

V 16. minutě se ve vápně dokázal uvolnit Trubač a nepříjemnou střelou prověřil pozornost hostujícího brankáře. Vzápětí poprvé zahrozil i Slovan, Peškův pokus mířil ale pouze do rukavic Grigara.

Ve 22. minutě se po Krobově centru dostal urostlý Vaněček k hlavičce, ta ale skončila hodně vedle Nguyenovy branky. Po půlhodině hry Vaněček v šestnáctce hostů sklepl míč pro Trubače, tomu se však ve výborné pozici nepodařilo přesně zakončit. Slovan sice dokázal chvílemi držet míč, na pozornou obranu Teplic si ale nepřišel.

Úvod druhého poločasu byl plný nepřesností a diváci se příliš nebavili. V 53. minutě se ke střele odhodlal Karafiát, jeho pokus do středu brány ovšem Grigara příliš nezaměstnal. Na druhé straně měl obrovskou příležitost Kučera, jeho zakončení hlavou však dokázal reflexivním zákrokem vyrazit Nguyen. Přidat druhou branku hlavou se o moment později nepovedlo ani Horovi.

Liberecký strážce svatyně Nguyen držel dál naděje Slovanu i v 66. minutě, když vychytal Hyčku. Poté následovaly dvě obrovské šance hostů. Koscelníkovo zakončení se mezi tři tyče nevešlo a ani střídající Pázler nedokázal překonat Grigara. V poslední minutě nastaveného času libercký Kacharaba namazal do stoprocentní příležitosti domácímu Lutsovi, ten však zbrkle vypálil vysoko nad.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha17141243:1443
2.Viktoria Plzeň17123225:1439
3.FK Jablonec17103437:1433
4.Sparta Praha1794429:1431
5.Baník Ostrava1793523:1530
6.Fastav Zlín1793524:1830
7.Slovan Liberec1766516:1524
8.FK Mladá Boleslav1764733:3122
9.FK Teplice1754818:2419
10.Bohemians Praha 19051746718:2518
11.1. FC Slovácko17601120:3018
12.SFC Opava17521022:2817
13.1. FK Příbram1744921:4116
14.Sigma Olomouc17431016:3215
15.Dukla Praha17431014:3115
16.MFK Karviná17331121:3412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (604)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Po delší době jsem viděl v lize zápas, ve kterým nefiguroval Jablonec a trochu jsem se zhrozil. Řekněte mi, že tohle byla výjimka a ostatní zápasy vypadají líp

Reagovat
REPLIKATOR

Není...

Reagovat
ondrasch77

klasická hrůza TP - LBC

Reagovat
Azazelo RD

Teplice jsou ústecký Jablonec.

Reagovat
doshcz

to spíš Peltův Varnsdorf

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzena vyhra, ale ta nekvalita hracu je ohromna. Teplice mohli dat tak 4 goly.

Reagovat
db18

To je tak, když z přímáků padaj rohlíky na hlavu místo balony do šibenice.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ManUnited

Škoda toho (ne)ofsjadu Aaronse, ikdyž ten kopytak by to stejně asi nedal každopádně Slovan dneska příšernej a ten rozdíl při absenci Ševčíka je velkej. Snad se s tím zvládnou přes zimu nějak popasovat

Reagovat
hilarious

Borci, můžete mi vysvětlit, proč si Tepláky stavěli tak velký stadion?

Reagovat
3M

Stadak je 50 let starej, staveli ho jeste megalomansti komousi

Reagovat
Salfovic

A proč má tak blbej tvar, díky kterému je střední část dlouhých tribun strašně daleko od hriště ???

Reagovat
Kepy_FCB

Strašně, úplně šíleně daleko bez dalekohledu se to nedá ..

Reagovat
Salfovic

Tak v těch místech by se tam vešel i atletický ovál.

Reagovat
Kepy_FCB

A Ruzyně

Reagovat
didosh

*letiště V.Havla

Reagovat
Uwe háže buly

Že tomuhle se vysmívá zrovna fanoušek Baníku vždyť Vítkovice mají regulerní atletickou dráhu a na Bazaly by se možná taky vešla.

Reagovat
Kepy_FCB

tady na autistu nenarazíte...

Reagovat
Han střelil první

Na Bazaly by se vešly i dvě. Ale stejně tam bylo krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jeden z mála stadiónů co vypadá lépe prazdnej než plnej

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuju, tak dřív tam chodilo na zápasy se Spartou a Slavií klidně i 12-15 tisíc lidí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo dokonce před třema měsícema bylo 15 131

Reagovat
doshcz

jj byl sem a bylo to pěkný, ještě na repre se to tam vyprodávalo ale to na ní ještě někdo chodil

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec nejhorší útok v lize. Zoufale chybí kvalitní útočník. Ještě že funguje obrana, jinak bychom byli v pěkným průseru.

Reagovat
mayday

Po prvním kole tady někdo tvrdil, že Pázler udělá v klidu 10+ branek, já jsem tvrdil, že dá jako klasickej ligovej útočník tak max 6-7 kusů, zatím to nevypadá ani na to.

Reagovat
Pablos

to jsem možná tvrdil já resp. něco v duchu, že bych se třeba ani nedivil... né jako, že bych za to dal ruku do ohně, tak něják mám za to to bylo

Reagovat
mayday

Jo, máš pravdu, to jsme se bavili spolu asi Tak zatím vyhrávám

Reagovat
Pablos

já furt doufám v tu nadstavbu ...že je prostě více kol než v minulosti ligy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Šural do Plzně.

Reagovat
David143

Pro Plzeň dle mého dobrý kauf, Šural je kvalitní hráč a dokáže hrát na více postech. Teď se dost svezl se Spartou svými výkony ale jinak se mi vždy herně líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phreak71

Wut?

Reagovat
pepinho2

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal

Reagovat
pepinho2

už to taky vidím

Reagovat
mayday

Celkem masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
Zark

30.11.2018 20:54

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
db18

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

Nevěřím

Reagovat
KingMaster13

No....alespoň bude mít blíže k prvnímu místu a trofejím

Reagovat
Kepy_FCB

A k penaltam

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phreak71

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phreak71

Reagovat
mistr129

"Teplický Jakub Hora jím oslavil narození dcera"

Fišara pls

Reagovat
smazaný uživatel

Narození dcara

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Salfovic

V pořádku, jednoznačné dělení podle pohlaví je zpátečnický přežitek, hezky neurčitě, ať si to dítě o svém pohlaví pak rozhodne samo

Reagovat
Pablos

Reagovat
Posledni Kovboj

Fisara si dava bacha na "did you just assume my gender"

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Sosi

Slávy dcera

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
ZB 07

Teplice při svý historicky nejnižší návštěvě dostanou pokutu za fanoušky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

Ale necelejch 1200 bude asi vážně rekord, co ???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Upřímně, kdo by v tomhle počasí chodil na fotbal. Mně to stačilo před týdnem na Dukle a to ještě zdaleka nebyla taková zima jako teď. Celou druhou půli jsem klepal kosu zimou i vzteky. Místo aby liga začala dřív nebo se v týdnu vložila nějaká kola, tak se to hraje do půlky prosince. Těm, co to vymysleli, jsou fanoušci i hráči u prdele.

Reagovat
mistr129

Dřív začít kvůli MS nemůže a vložit zápasy není kam. Koukni na rozpis Slavie, doplň si tam ještě případné zápasy 2. předkola a 4. předkola (to by byla Sparta kdyby postoupila) a místo tam nenajdeš.

Reagovat
monty25

Ale vložit nějaká kola na jaře by šlo, ne? Nebo měli vymyslet nadstavbu až na příští sezonu...

Reagovat
mistr129

1-2 kola asi jo, ale pořád tam je EL, kde do ČF klidně někdo může dojít, a mezitím MOL Cup, který už víc zkrátit nejde.

Reagovat
Salfovic

Nadstavba je totální hovadina. Ale money talks.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle výmluvy na počasí... Ale chápu, ono je snadnější říct, že nejdu, je hnusně a nepodpořit svůj tým, než hledat způsoby, jak se teple obléct a najít způsoby, jak se zahřát, že jo...

Když si vzpomenu třeba na únor v Tp. minulou sezonu, když si vzpomenu na vichřici a slejvák v Příbrami, když si vzpomenu na promrzlé Kladno, kde byl celý sektor komplet pod ledem atd., atd...

Reagovat
monty25

Kdybys mě nesledoval na soc. sítích, tak bych ten komentář ještě pochopil. Ale sám moc dobře víš, že na nějaký sport chodím v podstatě pořád a fotbal pro mě není sport č. 1. Přesto se snažím tak nějak pravidelně chodit na Viktorku Žižkov a na Teplice, když hrajou v Praze. Ale k fotbalu prostě patří teplo a chodit na něj v prosinci mi přijde úchylný stejně jako chodit na hokej v srpnu. Proto chodím nejradši na basket, kde na ročním období nezáleží.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze chodis, ale ty taky vis, ze jezdim vzdy a vsude a tohle fnukani (nebylo to mysleno ani tak na tebe, ale celkově) a vymlouvani se je pro me směšné. Zvlášť, kdyz tvuj klub treba i hraje doma a dotycny si radeji hreje koule na gauci nez aby podporil svuj tym na stadione.

A ze k fotbalu patří leto... Tak v tom Rusku to mohou rovnou zabalit

Reagovat
monty25

Já to beru tak, že i když lidi třeba fandí nějakému klubu, tak mají i jinačí zájmy. Dneska už je těch možností tolik, že si každej může vybrat, co bude kdy dělat a všichni organizátoři se musí snažit, aby nalákali diváky právě na tu jejich akci. Když se hraje fotbal v mínusových teplotách, tak na to logicky moc lidí nenalákáš, aspoň pokud jde o českou ligu. Ty vyloženě skalní jako ty, co chodí pravidelně doma i venku a fotbal je pro ně jasná priorita, asi nikdo lákat nemusí...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasim, ze je ted v nabidce x dalsich moznosti, kam a co jit..

Asi to uzavru tim, ze chapu tvuj pohled na vec, nicmene zas ze sveho pohledu nechapu, jak nekdo nejde na domaci zapas treba jen kvuli tomu, ze je zima...

Jeste, ze my, i kdyz mame taktez jine priority (rodiny atd.), tak na ten Banicek chodime stále bez ohledu na pocasi a to ve stovkach, tisících lidech.

Asi jinej gang, asi jina mentalita, asi sme stale nejlepší u nas

Reagovat
Salfovic

Jak to vůbec vypadá se Žižkovem. Tedy co se týče majitele a situace se stadionem ??? Dík.

Reagovat
monty25

Majitelem je Rýva už od toho administrativního sestupu do ČFL v roce 2015. Nejdřív to vypadalo dobře, Viktorka se prakticky hned vrátila do FNL, ale po odchodu trenéra Zdeňka Haška to jde od desíti k pěti. Už ta minulá sezona za moc nestála, potom odvolali Pilnýho a přišel Mikolanda, ale s ním ten experiment vůbec nevyšel. Teď je tam trenér Sazima a zatím se to taky nezvedlo. Ten tým na papíře asi nevypadá jako úplně nejslabší ve 2. lize, ale je špatně poskládaný a fanoušky navíc hodně štve, že se z Viktorky stala neoficiální farma Slavie...

Co se týče stadionu, tak Viktorka měla doplatit Praze 3 asi 800 tisíc za nájem. Nevím, jak to s tím momentálně vypadá, ale zároveň se na Viktorce plánuje rekonstrukce, takže by tam měla jít ze strany města nějaká investice. Po volbách se změnilo vedení Prahy 3, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. Teď se taky objevily informace, že Viktorka zase dluží nějakým hráčům...

http://www.hfu.cz/hfu-resi-vicero-sporu-hracu-s-klubem-fk-viktoria-zizkov/

Reagovat
Salfovic

A ten Rýva je kdo?

Možná se mi to s něčím plete, ale nejednalo se celkem nedávno o tom, že by se stadion zboural ?

Reagovat
monty25

Bývalý sportovní ředitel Viktorky, odkoupil to od Vinše. O bourání nic nevím, akorát Viktorce v tom roce 2015 hrozilo vystěhování ze stadionu kvůli tomu, že dlužila za nájem, ale k tomu nakonec nedošlo.

Reagovat
Salfovic

Spíš mě zajímalo jak je na tom finančně, respektive v čem podniká.

Reagovat
mistr129

jak píše i monty, já mám taky jako prioritu basket, kde nevynechám skoro žádný zápas a na fotbal jdu, když mám čas, chuť a je pěkný počasí. A takových jako ty je v Teplicích kolik, 50-100? Takže je pro mě naprosto pochopitelný, že je návštěva nízká, i když s tím nic moc dělat nejde.

Reagovat
monty25

Na jaký basket chodíš, jestli se můžu zeptat?

Reagovat
mistr129

Pardubice

Reagovat
monty25

Aha, já chodím na holky USK Praha. ŽBL je o ničem, na tu chodím jenom občas, ale v Eurolize jsou top zápasy. Druhou sezonu mám permici, která se navíc fakt vyplatí, když chodíš pravidelně aspoň na Euroligu.

Reagovat
mistr129

Jo, to vím. Já mám permanentku třetí sezonu, vyplatí se taky bohatě, ale mám to naopak. Europe Cup mě moc nebavil - zaprvé kvůli výsledkům, ale hlavně v aréně to je na nic, zvlášť když nepřijde ani 1000 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Ze bylo v Teplicich minus 15 nebo kolik sem zaregistroval az nekdy za 14 dni

Reagovat
smazaný uživatel

Hledej způsoby! V tomto pripade Metaxa

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden uhli rube a druhy holduje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jamesonu, Jcku Danielsovi a svobodným matkám, ať žijou výjezdy !

Reagovat
lichna.

Se neumíš obléct? Teď to je rozhodně ještě lepší než to bude v únoru... 4-5 vrstev, čepice, šála, rukavice, deka a do placatky něco na zahřání..

Reagovat
smazaný uživatel

I když se oblečeš tak je to v zimě na hovno. Ještě když se hrává ve večerní čas v minusových teplotách. V zimě se má hrát hokej. Podmínky na to hrát během tepla tady máme.

Reagovat
db18

Na hokeji je to právě v zimě na hovno, protože venku je zima a na zimáku je teplo, takže pak nemáš kam dát bundu...

A to v Teplicích bylo včera docela pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na hokej nechodím, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas je treba brat i ohled na hraci a dalsi cleny tymu. Spousta z nich ma deti, tak by meli mit v lete dost volna. Pres zimu sice muzou nekam do tepla, ale to je takove...

Reagovat
Salfovic

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Dva týdny v létě jim musí stačit. Navíc mívají volno po tréninku, nepracují tak jako v těch nesportovních zaměstnáních...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady chybi zakladni ucta k lidem co jsou na hristi i mimo nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nevím o čem mluvíš a třeba nebudu reagovat správně. Sice je na ně někdy větší tlak, ale času mají mnohem více než většina lidí pracujících u pásu, v kancelářích a podobně. Navíc se živí tím co je opravdu baví, v běžné práci to až tak pravidlem není. Průměrný člověk vstává dejme tomu v 5,30 a doma bývá v 16,00. Činnnosti jako nákupy a podobně mají stejně i fotbalisti, to počítat nebudeme. Ale i když vezmeš v úvahu i nějaký spánek po intenzivnějším tréninku, pořád jsou na tom s časem lépe fotbalisti. Když je srovnáš s lidmi u pásu, tak i ti horší si vydělají více (v nejvyšší lize) a k pásu po kariéře mohou kdykoliv. Já neříkám že mají vše super, ale ty u nich vidíš nějaké nevýhody oproti ostatním nesportovcům?

Reagovat
smazaný uživatel

Ses dobry a hodny kluk. Napisu ti sz a budeme se bavit ,:))

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si rikal, co to vsude pises za divne reci... Takhle zajebat poslední jazdu roku... Vandraku

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

No nevím. Jak už někdo psal, během léta se to už moc posunout nedá..

Reagovat
Losinho

teď je to otřesný, proti Slovákům to byl v Edenu slušnej zážitek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
PBLead

Sparta

Reagovat
Salfovic

Nejzábavnější zápas sezóny bychom tedy měli

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
F.Torres

Ta Sparta je posledni dobou celkem sympaticky oddil

Reagovat
Kang & Kodos

Tímhle bych asi sledování fotbalu ukončil. Mám pocit, že víc už vidět nemůžu a asi ani nepotřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

děláš dobře, jde vidět, že ses jako jeden z mála sparťanů trošku umoudřil

Reagovat
smazaný uživatel

a rudí sraltani si budou brát slávisty v poháru EL do huby jo ?? Sparta dokáže porazit Polnou v českým poháru a konec

Reagovat
doshcz

tak o nás se ale už pár sezon ví že sme mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

o spartě jo, ale že i banda tupců na EF, to zjišťuji až letos...ale je to obraz každého, jak se prezentuje

Reagovat
kilobyte

Tak slavisty si zas brali do huby plzeňáky.

Reagovat
PlackaSKS

ted by mě zajímalo kde je tam vlastně ta chyba...

Reagovat
kilobyte

Slávisti se naváželi do Plzně, že by v LM zahráli líp a pak prohráli v Bordeaux. My se smáli slávistům, že prohráli v Bordeaux a ostudně jsme prohráli se Slováckém.Takže těm co se smějou nám se stane ještě něco horšího, pokud to jde.

Reagovat
PlackaSKS

takže slávisti (ne slávisty)... tam byla ta chyba...

Reagovat
kilobyte

Dostal jsi mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Slaviste brali...je spravne...on z toho udelal sracku, jakou tu i blije

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak po dnešku jsem viděl snad už všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máme. Titul největších šašků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Tak jsme první, no a co?

Reagovat
Pablos

Reagovat
aither

Okamžitě tu chci vidět článek, že má Sčasný důvěru

Reagovat
ratusek

Tak kdo po dnešku zažádá o zimní přesun? Kanga, Stanciu, Cipciu, Nita a kdo dál?

Reagovat
Komix

Nejlepší zápas EVER

Reagovat
PavlíčeQ

Tak po včerejší nudě v Teplicích jsem se dneska královsky bavil. Tohle bylo snad nejlepší utkání v sezóně a jsem zvědav, jestli už konečně Havlík v zimě přestoupí ze Slovácka - docela by se mi líbil jako náhrada za Trávníka

Reagovat
KingMaster13

K vám by se hodil

Reagovat
ondrasch77

Havlíka jakožto možnou náhradu Trávi jsme tu řešili v týdnu...

Reagovat
Salfovic

Obě vyloučení přísná, ale můžete mi někdo vysvětlit, jak po kontrole u videa může být odpískaná taková penalta

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

ViDEo PřiNeSe sPRaVedlNoST dO FoTBaLu

Reagovat
zelda

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
pepinho2

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
svaca
Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

King Svedik

Jebat Acs

Reagovat
AjaxFans

Svědík je bouchač

Reagovat
Pyroman

Jděte do prdele. My jsme fakt cirkus.

Reagovat
Blasphemer

O zápasu sezóny už mám jasno teď.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, co se tam dělo?

Reagovat
Hokaido

Tohle je s přehledem nejlegendárnější zápas, co jsem kdy viděl.

Ta penalta na Costu wtf???

Zdendu vyhodit z Letný a zajistit zákaz přiblížení na sto metrů. Můžeme se pomalu chystat na novou sezonu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hokaido

I když... To jsem nedomyslel, to by vlastně mohl na venkovní zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Krom Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
PBLead

Reagovat
Uwe háže buly

A Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že když vezmu Střelnice, přidám nějaká písmenka, nějaká odeberu, tak mi vyjde taky Letná?

Reagovat
Pablos

Reagovat
Uwe háže buly

Ne, curak lampasackej by ho vyprovodil.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Mates_Matesović

Takovouhle kombinaci zábavy a apatie jsem u sledováni fotbalu snad nikdy nezažil. Výkon příšernej, ale Příhoda nás teda několikanásobně trumfnul: a) červená pro Kangu ne b) ta hlavička Čiviče by podle pravidel neměla být faul, ale nesportovní chování a tudíž nepřimej kop c) penalta na Costu tomu nasadila korunu, tohle snad ti kokoti udělali naschvál

Jinak tohle byl snad nejvíc wtf zápas čeký ligy co pamutuju, fanoušci jinejch týmů se museli královsky bavit

Reagovat
AjaxFans

Bylo to hrubé

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
oli9

Jenze to penalta byla, v neprerusene hře proste faul..heca mel mic...civic proste fauloval ve vaone aa penalta...ale obrovsky hloupa.....to mas jakoby se hralo nekdo u vas ve vaone mel balon a dalsi obránce by nekoho zajel skluzem...taky by byla pencle

Reagovat
Hokaido

Přesně tak. Už to kopnuti samo o sobě je picovina a jasna červená a penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím. Kdyby byl odkop nebo roh, tak to je jen karta. Ale takhle musel písknout i penaltu

Reagovat
C-M@ster

To uz jsou vanoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci se psychicky vyčerpali v Opavě no

Reagovat
Mimalu

v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

*grabs popcorn*

Reagovat
valloire

Sparta

Reagovat
Liquid

Sparta video, Costa spadne sám a on i po shlédnutí videa si za penaltou stojí

Reagovat
osobnostx

Bylo jasně vidět že mu opakovaně bránící hráč zavadil o nohy......

Reagovat
Berbatov9

Po tomhle by Zdendo každej s troškou hrdosti ihned odstoupil z tech 15 funkci a spachal ritualni sebevrazdu nekde na hajzlu na benzince cestou z Hradiště

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mayday

Reagovat
Raul07

Reagovat
PBLead

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Park kultury a oddechu Daniela Křetinského

Reagovat
Salfovic

Po Opavě byl prý na infarkt, takže RIP Dane.

Reagovat
smazaný uživatel

Marne cakas, Dane a smrt su jedina istota.

Reagovat
Liquid

ale strašně jsem se bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce zavolat Ščasnýmu a říct mu, co si o něm myslí, nechť se ozve do soukromé zprávy a já mu z radostí pošlu telefonní číslo.

Tohle je totální ostuda a nejhorší je, že už místo nasrání cítím bezmoc a rezignaci. Křetinský od nástupu postupně likviduje Spartu a tohle je výsledek.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja chapu ze do toho cpe prachy a za to je mu hodne lidi vdecnych, ale kdyz to jde kazdej rok do vetsich a vetsich sracek tak prece jednou musi fans dojit trpelivost.. tohle je neuveritelna hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu nadávat? Mě se to líbí. Je pravda, že za itala to byla větší prdel, ale tohle je taky slušné.

Reagovat
Salfovic

Tím už si po dnešku tak jistý nejsem.

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, dnešek byl trochu extrém ale dlouhodobě měl ital podle mě větší kvalitu.

Reagovat
PBLead

Posouváme hranice možností.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Ani ne, já se teďka bavím mnohem víc.

Reagovat
Blasphemer

Pod Italem to taková prdel nebyla ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba mu napisat, nech kreténsky prikupi este viac negrov. Je ich tam stale malo. To je hlavna pricina neuspechov sralty.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Rarášek

Reagovat
osobnostx

Mám dotaz na nějakého rozhodčího ! Proč se kopala penalta za to nesportovní chování(kopnutí, povalení), mám pocit že jsem vždy za toto viděl nepřímý kop z místa přestupku??? Mohu se mýlit...

Reagovat
PlackaSKS

hrubé nesportovní chování-mimo hru o míč, který byl ve hře (rozehrával heča). vzhledem k tomu, že to bylo ve vápně, je to penalta.

Reagovat
Erialdur

Míč byl stále ve hře. Nebylo to mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska v základu jen 8 cizinců. Chce to přidat ! Zdroje jsou ....

Reagovat
smazaný uživatel

A Svědík je na Slovácku po 2 zápasech za "boha" 2 penalty, které mu "vychytal" 20ti letý synek

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil iba jednu penaltu...

Reagovat
jenage

Proto tam jsou asi ty uvozovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by mohla koupit mladého Hagiho. Nejlepší hráč ligy Stanciu poněkud odpadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu a Stoch dva nejprecenovanejsi hraci v lize. Jeden ma primaky druhej tvrdou strelu a zbytek parametry prumernyho fotbalisty :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se smejes? A co ma aspon jeden z tech dvou nadstandartniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Zpracovani mice, pohyb.. ano je to malo ale na nasi ligu to maji proste nadstandartni. Pomalu ale upadaji na stejnou uroven, hlavne Stanciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všechno. Soudit někoho podle momentální formy je minimálně vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na naší ligu skoro všechno

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Liquid

Reagovat
SIRBRANIKE

::thumb

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel bych byt dnes sraltanskym fanouskem :-D chodit kanalama nebo se hodit tak na mesic marod.

Reagovat
smazaný uživatel

prislo mi, ze Ristic sel na penaltu, protoze je jasny, ze konci a stejne to tak vedel i Scasny, ze leti, pokud neudela tri body

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Na pána

Reagovat
C-M@ster

Da se nekde stahnout/pustit ten zapas? Skoda, ze to na isportu vypli.

Reagovat
doshcz

nejradši bych se jim vysral do autobusu ať si tu cestu dom trochu užijou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pride

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

SLOOOOVAAAAAAAAAACKOOOO!! Neskutečné!!

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni víme, čím to je.

Svědík

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší trenér v Česku

Reagovat
smazaný uživatel

Po Bílkovi

Reagovat
monty25

Na Spartu jsem nekoukal, ale když vidím ten průběh zápasu... Přijde mi, že co Ščasnýmu odešel Hejkal do Teplic, tak mu to jde pěkně do hajzlu. Příští kolo si to rozdají proti sobě (pokud teda Zdenda přežije ten dnešní zápas) a Sparta bude mít docela dost absencí. Cítím šanci pro Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Šanci máte, ale dost Vám uškodí ztráta Vaněčka, myslím si, on by je tam pěkně větral, tu 4. ŽK si mohl nechat na Letnou a ne si ji dát takhle hloupě za zdržování, když ho střídali...Ale hodně štěstí, třeba to zvládnete i bez něj

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak je super, jak nás Příhoda zařízl jak podsvinčata, ale:

1. i tak nám fouknul dvě penalty

2. stejně to nikdo nevytahuje, protože aspoň nemusíme brzdit v hejtu na Zdendu

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Berbatov9

Nerek bych ze by nas nejak zariznul mne se naopak poprve libilo jak piskal, nedat tri penalty ve dvou zpasech defacto totoznejch kdy ti prijdou v rozhodujici moment jako neslutecnej darek protoze utocna finalni faze je naprosto bezzuba , verim tomu ze pri promeneni jak pendy s jabloncem tak dnes ve 23. Minute by se jak jablonec tak slovacko zesrali, takhle se zas vracime s dustojnosti na uroven presne pred rokem... Zdenek kill the game

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Hokaido

Já jsem se ještě nepřestal smát. Na tenhle zápas budu fakt vzpomínat ještě za

30 let.

Reagovat
Whitemedia

Já to neviděl, chtělo by to nějaký sestřih zábavných momentů zápasu..

Reagovat
Posledni Kovboj

tady je zaznam celyho zapasu, rychle tahejte nez to YT sunda : https://www.youtube.com/watch?v=po2cfqiNQ28

Reagovat
C-M@ster

Já nevím, jak to stáhnout, všechny programy a weby na stažení videa mi hlásí error i když to tam je...

Reagovat
C-M@ster

Uf, konečně jeden funguje.

Reagovat
Posledni Kovboj

ale ten zaznam samotnej na YT je pekne zkurvenej, protoze tomu kdo to streamoval se to kazdou chvilku seklo

Reagovat
Kang & Kodos

Měl křeče, jak se pořád smál, nesoudil bych ho tak přísně

Reagovat
kilobyte

Pusť si celý druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný, ty jsi hovado!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Sundat dresy a tahnete, vy nejste sparta ! V zime dovest bilka a dat sanci odchovancum, takhle to dal nejde

Reagovat
Salfovic

Ale pro fandy Slovácka, co byli na stadionu, to bude zážitek na celej život

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň jim ukázali, že se má chodit, i když je zima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

To i pro sparťany

Reagovat
Liquid

však tam ty holé v první půli bekající hlavy "Bojujte za Spartu" koukali přesně jako Pelta na to, že maj Astanu a Kyjev

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

uz je vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

NASA objevila Rističův balón:

https://imgur.com/a/DmTArx0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Wambasen

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Salfovic

Přitom taková blbost.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PBLead

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hyrax

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Moribundus

Cirkus Letná předvedl program, který bude právem zařazen na silvestrovský večer do TV. Soubor prvotřídních klaunů se výborně doplňoval, ale všechny převyšoval Kanga. Principál Impuls se tetelil blahem, protože se mu vrátil nejlepší klaun,což bylo okamžitě poznat. Obecenstvo řvalo smíchy při majstrštyku ansámblu a to střelbě z penaltového bodu.Je vidět, že když se sejdou kvalitní klauni z celého světa, nemá tato klauniáda u nás konkurenci. FUJ TO SE MI ULEVILO.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Vůbec nevím že ve Spartě je nějakej Ristič...

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě už neni

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
PBLead

Dan zauřadoval a rozeslal po zápase pár smsek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Infi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

tak po Rističovi a Civičovi volal každej, a zrovna oni jim dneska prohrajou zápas byť i Kanga byl další z důvodů

Reagovat
Elliasson

Né tak ledajaký. Pamatuji si ho ze Zvezdy a Krasnodaru celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nevymyslíš. #Spartabavi

Reagovat
lampas

Kdyby Sparta všechny ty negry vyházela, přivedla Dočkala s Čelůstkou a kolem nich postavila juniorku, tak udělá mnohem líp. To třetí místo by se ukopalo i tak a do dvou let by se junioři udělali do TOP hráčů. Trenér ideálně asi Bílek, zná prostředí a s juniory to vždycky uměl. Lepší když se dá prostor tří let pro vyhrání se juniorů s tím, že za tři roky tu může být super tým, než zkoušet tři roky dokola skládat tým ze žoldáků s nadějí na rychlej úspěch, kterej nepříjde a po těch třech letech bude Sparta ve stejných sračkách.

Reagovat
kilobyte

Myslíš ty juniory s kterými Sparta doplňuje sestavu o repre pauze, aby prohrála s třetiligovými týmy?

Reagovat
Berbatov9

Já si teda nemuzu pomoct ale Kanga je o parnik lepsi fotbalista nez vsichni v lize a Tetteh mi prijde ze se taky celkem raketove zlepsuje, to ze nefunguje Sparta jako takova je vec jina... kazdopadne souhlas s tim ze pokud jsme financne silni na hrace typu Stanciu tak Čelůstka by nemel byt problem ale prece jen Antalya je krasná a kačka tam urcite taky bude peknaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga a stanciu, zbytek at tahne, a novej bony tetteh prvni v rade.

Reagovat
meno

Jen ať táhne Tetteh a nejlépe k nám

Reagovat
PlackaSKS

já bych ho nechtěl... vadí mi jak se válí po každym kontaktu. dokonce mu snad i věřim, že ho to fakt bolí, ale někoho s tam nízkym prahem bolesti nechci

Reagovat
meno

Zavrhnout 8 gólového hroťáka, když tam nikoho nemáme, protože se válí je celkem na pováženou. Taky mě sral Robben, ale bral bych ho.

Reagovat
PlackaSKS

kdybych věřil, že na tom může zapracovat jako hušby tak proč ne. ale já si myslim, že ho to bude provázet celou karieru, protože snad ani nesimuluje. a pak ho ve Slavii nechci. radši magora jako vaněček než někoho kdo brečí když zafouká...

Reagovat
meno

Já bych pro něj byl všema 10. Je mu 21, gólovej je, technickej a rychlej taky, může jenom růst. Pod správným vedením, oh boiii

Reagovat
PlackaSKS

možná jo, já z něj mam spíš špatný pocit... ale je pravda, že je to možná jen špatnym vedením, protože ščasnýmu bych nesvěřil nikoho

Reagovat
ratusek

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak co? Nechcete Spartani radsi fandit Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rádi přenecháme rádoby Brňákům.

Reagovat
C-M@ster

Rádoby?

Reagovat
PBLead

Reagovat
Salfovic

I kdyby, tak je to hned zejtra přejde.

Reagovat
kilobyte

Ne to by byla nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem v záloze pojmenování jako skandál, tragédie, výsměch a tak dále, bohužel i kombinace toho všeho mi příjde ještě dost mírná na popsání toho hnusu, co jsem teď musel strpět.

Reagovat
mayday

Nedávno jsme se zde bavili, jestli je větší martyrium fandit Hradci nebo Brnu. Spartu bych do žebříčku o první místo v klidu zařadil taky

Reagovat
Kang & Kodos

Manchester, AC Milán, Sparta/Brno. Kombo na provaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám ještě hokejové Pardubice. To je taky radost

Reagovat
mayday

Já tam mám Brno a Milán a úplně mi to stačí

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KingMaster13

Ještě, že tam mám tu Slávii alespoň

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Sparta byla k smíchu.

Reagovat
Zdechlina

Hezky sparta. Slovacko valec

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to byl dobrej zapas, to uz asi letos nic neprekona.

Reagovat
Liquid

Reagovat
kilobyte

Hele ještě máme dva zápasy. A příští zápas bez Kangy, Frýdka a Civiče. Už chybí jenom aby se zranil Tetteh nebo Pulkrab.

Reagovat
Liquid

a Stanciu má 3, takže do Příbrami možná i bez něho

Reagovat
kilobyte

To by byl pěkný střed Vácha, Ristič.

Reagovat
Liquid

4-5-1 by jste jinak měli hrát na pod hrotu Stanciu a střed zálohy 2 štíty Frýdek a Vácha, pokud bude Vácha stát za houby tak přivést kvalitního DM a Kangu tak jako tak poslat do hajzlu, a na kraje přivést zpět Dočkala a Krejčího ať to stojí co to stojí, když byly miliony na dementy Itala a další, tak ať Křéťa solí za českou sparťanskou kvalitu

Reagovat
PBLead

Byť jsem fanoušek Sparty, tak jsem se docela bavil. U nás zase marný výkon + 2 červený, 2 neproměněný penalty, celkově prohra proti Slovácku... tyvole, to snad ani nejde překonat.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tento zápas Slovácka se Spartou někdo nafilmoval do filmu, tak tomu nikdo neuvěří

Reagovat
Kang & Kodos

"Slovácko v šíleném zápase přemohlo Spartu, přestože ještě pět minut před koncem prohrávalo."

84. Tomáš Zajíc

Chlapi ty vole...

Reagovat
Banikovec7

Tak z těch posledních minut se odehrálo tak 40 sekund, tak to možná sedí.

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

Na lepším zápase jsem snad v životě nebyl nikdo nechapal co se děje, procr je nějaká penalta, proc jde nekdo ven,proc neplati gol atd..bez moznosti opakovacky...ale kdyz sparta neda dve penalty navic druhou v nastaveni to bylo neco...zdalo se mi ze mame vic ze hry i golovek....tak slabou spartu jsem tu jeste nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

celej sestrih

https://www.youtube.com/watch?v=GQTnXvm-jZU

prekvapilo mne co vsechno slovacko nedalo, meli na to vyhrat i bez ty komedie na konci

Reagovat
oli9

Slovacko melp dat golovky a mohlo to byt 3:0...jasne lepsi...ale zase by z toho nebyla tak skvela show

Reagovat
Pablos

paráda jen mi tam nesedí to datum 1.12.2018 ...něják mi tam chybí na začátku ještě ta 3

Reagovat
Liquid

Kanga tvrdí, že nic neudělal, ale musím se na to podívat..... příště bude tvrdit všem, že je vlastně bílej

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

brečim smíchy

Reagovat
Pride

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
KingMaster13

Legenda praví, že tam slaví dodnes

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
kilobyte

Ještě by to chtělo video s ním po penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mass

Radost po úspěšné simulaci.

Reagovat
Liquid

Vyhlížíte už zimní přestávku?

Já už ji vyhlížím, musím se přiznat. - Ščasný už myslí na dovolenou

Reagovat
Hokaido

Už ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne, sportovní ředitel prý nechce dělat unáhlené kroky.

Reagovat
FruFru

Sportovní ředitel musí pochopitelně trenérovi důvěřovat a ve Spartě to vypadá, že si tyto dva posty rozumí a je mezi nimi dobrý vztah.

Reagovat
PBLead

to se ptám sám sebe celý podzim po té mizérii, co hrajem, a on se tam Zdenda furt se tam drží.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sparta prostě baví

Reagovat
dondinho

Kluci už mají Zdendy asi plný zuby, tak ho sestřelili na tutovku, líp už to nešlo. Budou jim muset zase předhodit nějakýho jinýho kašpara.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Banik posledni zapasy? Jono...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ZB 07

Příhoda Takhle zoufalej výkon rozhodčího jsem dlouho neviděl. A to měl k dispozici video

Jinak samozřejmě: Sparta

Reagovat
Berbatov9

Co ti prislo zoufaly ?? Za me prave naprosto vporadku, byt me jako Spartana stve mozna trochu prisna cervena pro Kangu

Reagovat
db18

- na Kangu koukal celou dobu, ale nepískl to, načež se čekalo na přerušení hry, aby se podíval na video (mohl zasáhnout hned, místo toho dal "výhodu" Spartě, sebe pak připravil o možnost dát jen žlutou)

- penalta pro Spartu potvrzená i po zhlédnutí videa

Reagovat
kilobyte

I po zhlédnutí mohl dát žlutou.

Reagovat
Mimalu

nemohl, pravidla to nedovolují a ani nebyl důvod

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Když mu videorozhodčí řekne, že by to mohla být červená, tak to jde posoudit a když to není na červenou, tak může dát žlutou, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takhle to funguje všude v Evropě, takže pokud tady opět nemáme nějaký tradiční “zlepšováky”, bude to tak i u nás. Musí být pouze naplněna podmínka toho, že se může jednat o červenou kartu.

Reagovat
Mimalu

nn, rozhodčí může na základě videa udělit pouze červenou, už nemůže po přezkoumaní zpětně udělovat žluté karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Berbatov9

Všechno co Příhoda včera písknul tak jak písknul se dá vklidu obhájit, nevim jak je to presne v pravidlech definovano ohledne toho Civiče zda je penalta nebo neprimej kop ale to je celkem jedno vzhledem k picovine co si dovolil

Reagovat
db18

Ten Civic je penalta. Takhlez toho už jednou Sparta těžila, když se Rada s balonem v ruce pustil do Lafaty, který byl dokonce až za brankovou čarou.

Reagovat
Berbatov9

Jo vsak jak rikam nemuzu si pomoct ale pro me jakozto Sparťana od Příhodu vpohode zápas, vse co piskl je pravidlove obhajotelny, nemyslim si ze by nekoho zarezal jak pisou nekteri

Reagovat
ZB 07

Kangu měl zvládnout vyřešit sám a dát jenom žlutou, Civič imho taky neměl dostat červenou a penalta v poslední minutě pro Spartu byla totální výsměch.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

ale byl to jasny umysl, vedel kde ho ma a jeste to byla rana a ne nejaky pohlazeni do obliceje, takze cervena jasna podle me, Civic hodne zbytecna, ale jak pise Cecko niz, tak za tohle se davaj redky a posledni penalta souhlas, protoze to byla spis kompentace

Reagovat
JeséRodriguez

Kanga věděl, že je za ním, ale chtěl si dát před něj tělo a trefil ho loktem, v tom bych teda úmysl nehledal a dal bych žlutou...zvlášť když třeba nedávno Barošův loket Součkovi nebyl za červenou, kde to bylo zcela jasný. Civić předvedl totální zkrat a určitě se shodnem, že za tohle se červená dává, i když to bylo od Kuchty divadlo, tak je to demence bránícího hráče, penalta ok. A penaltu po "faulu" na Costu absolutně nechápu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Spalovač šancí

Ščasný plánuje další velké nákupy v zimní přestávce. To byl mohl za levno k mání např. Stanciu

Reagovat
Elliasson

To asi ne. Pepa byl vyjímka.

Reagovat
Hokaido

Ten jde do A. C. za 14 Mega

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal něco jakože má sparta nejlepší tým v lize?

Reagovat
Spalovač šancí

To sice má, ale nechce asi nechat nic náhodě. O 3. flek bude ještě boj.

Reagovat
Hokaido

Už ho vyhodili?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
kilobyte

Reagovat
remeslnik

Sám neodstoupí !! Proč taky, má to dobře vymyšlené. On to tak mrví schválně, aby ho chtěli vyhodit, protože pak by mu museli dát odstupné. Spartu má na háku, zlaťáky jsou jistější. Kdoví, jestli v tom nejede i kabina. Tady hrajou na nás kino a Křéťa to zaplatí.

Reagovat
PlackaSKS

po tomhle je mi sparťanů snad i líto

Reagovat
Losinho

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Salfovic

Jo tak Sparta má stejně bodů jako před rokem s italským zmrzlinářem, to mě tedy překvapilo.

Reagovat
twerp

A to ještě 3 body v prvním zápase udělal Hapal.

Reagovat
Spalovač šancí

Na druhou stranu ty body poztráceli až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

A to má být výhoda?

Reagovat
REPLIKATOR

Spartaaaa

Reagovat
C-M@ster

Neda mi to, ale musim to dat do kontrastu s tim, jak Plzen v Moskve v polocase prohravala a taky mela nepromenenou penaltu.

Jinak ta penalta na Costu... (Vic jsem zatim nevidel) toto pisknout v 96. minute a jeste to potvrdit videem... To nepochopim.

Reagovat
kecipep

Reagovat
C-M@ster

Tak jsem si to pustil od 70. minuty a musím říct, že super. Na to bych se klidně na silvestra podíval znovu.

Příhoda si z toho trochu udělal One Man Show...

Gól Slovácka z 1. poločasu z ofsajdu https://i.imgur.com/jmNXj4j.png (míč šel na nejspodnějšího hráče) moc nechápu, jak toto lajnovej mohl přehlídnout, není to ani těsný. Naštěstí to zachránilo video.

Červená pro Kangu - úder loktem do obličeje to byl, takže pravidla pro červenou to splňuje. Nicméně většinou se za to dává žlutá https://streamable.com/fmsb5 . Získat ve 13 ligovejch zápasech 8 žlutejch a 1 červenou už prostě musí být nějakej rekord. I kdyby měl 13 zápasů a 9 žlutejch, je to hodně jak prase.

Druhá červená jasná. Toto jako červenou po zhlédnutí videa dá 10 z 10 rozhodčích. Za toto se prostě dává vždy.

Pentle na Costu - výsměch, kompenzace.

Reagovat
Kepy_FCB

Být tebou tak se zaměřím na MSFL

Reagovat
db18

Kdyby tohle mělo být účinný řešení, tak se věnuješ jen krajskému přeboru.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Rekordem za celou sezónu je 12 žlutých. Na tuto metu dosáhlo několik hráčů, ovšem expert je v tomto ohledu Ljevaković, který 12 žlutých nasbíral ve 3 sezónách. V jednom ročníku mu zase stačilo 9 žlutých na "krále".

Reagovat
andrew96

Jinak Tetour má letos 7 žlutých + 1 červenou. K tomu 27 faulů, Kanga 14. Pokud ti dva udrží formu a Kanga v zimě někam nezdrhne, můžou se na konci sezóny dostat na zajímavá čísla.

Reagovat
Pablos

Tetour do Sparty ...to by bylo kombo

Reagovat
PlackaSKS

Na hřišti by se stejně nepotkali

Reagovat
Pablos

to je fakt

Reagovat
mayday

Jako že Kanga udělal 14 faulů a má za to 9 karet?

Reagovat
Kang & Kodos

Minimálně tři dostal za kecy nebo zdržování

Reagovat
mayday

No i tak mi to přijde nějak málo. Vždyť v jednom zápase musí udělat hráč faulů hned několik.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Těším se na jeho další rozbor toho, jak je Kanga dulezitej hráč Sparty, když neodehraje za karty půlku zápasů

Reagovat
Losinho

Nebo Vacek a jeho "Stanciu v 3-5-2: Zbraň hromadného ničení".

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Neděle 2.12, 9:56 a Ščasný zatím stále zůstává na lavičce, to je k zblití.

Reagovat
Losinho

Dostal vás do jarní fáze MOL cupu vy nevděčný svině

Reagovat
smazaný uživatel

Neúspěšná éra Sparty už trvá docela dlouho a její začátek není spjat se jménem Ščasný, ale s nějakým panem Křetinským ....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Víte proč železná Sparta nikdy nezrezne ?

Protože dostává každej zápas nátěr

Reagovat
Kepy_FCB

Super!

Reagovat
Banikovec7

Hrůza, ale aspoň po dlouhé době výhra a nula vzadu.

Reagovat
lichna.

3 body skvělé, potřebovali jsme je. Ale jinak? Až na období 30-45. minuty to byla bída.. Fleišmanovi tam hráč utekl několikrát, Meschaninov dopředu nulový, Janoš oproti začátku slabší. O Jiráskovi a Hrubém radši nemluvit, toho zase zachránil gól. Holzer aktivní, ale strašně z formy. No a v útoku velké nic.

Já to fakt nechápu, to nám kurva tak moc chybí Diop?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Pan Páník nadále bohem

Reagovat
OranžováKarkulka

maly prazsky derby slovy Jardy Starky takova ticha nadhera <3

chapu, ze mame celej podzim konstantne docela fest zdecimovanej kadr, jeden utocnik nema koleno a druhej asi pres tejden umrznul, ale tyvole, to je takova bida obcas nastesti i tak bylo k videni hned nekolik oku lahodicich fines, asi bych hlavne vypich moment, kdy tam nekdo milimetrove prenesl hru do zaludku vracejiciho se utocnika soupere

motm typek co k nemu dali ruchovej mikrofon a pravidelnejma, cim dal tim min artikulovanejma vykrikama "to di doprdele" se stupnovanou zoufalosti v hlase prijemne rytmizoval ten zmar

8 domacich zapasu bez vyhry <3 Bohemians nejlepsi v Praze

Reagovat
lichna.

To bude příští týden hrozná rvačka kriplů

Reagovat
Firkraag

Kéž by , snad to nebude hra kočky s myší.

Reagovat
OranžováKarkulka

popravde se znacne bojim abyste nas neprejeli vozickem

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Firkraag

Počasí dobrý no, hra asi ještě horší, ale přesto, co jsme to zas nedali... to teda bylo. No jo, my jsme vlastně porazili jen Slovácko a to s klikou. A ještě aspoň Budějky v poháru. Ale furt jsme desátí, takže máme na poháry Ať žije Bohemka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Hyrax

Reagovat
andrew96

Reagovat
Banger

díky, zasmál jsem se

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Blasphemer

Olomouc tak marná, že by dneska nedali gól ani kdyby všichni naši hráči odešli v 50. minutě do šatny a nechali tam akorát Hrušku v bráně.

Perličkou utkání je fakt, že góly vstřelili odchovanec Sigmy a odchovanec Viktorky a skončilo to 2:0.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný mordor, co se tyce pocasi, ale to nas nezastaví, ze jo..

Vyhra super (ja to rikal ), jeste mela byt penalta, ale co uz, hlavne, ze vezeme vyhru domu.

No a ja mam odjezdeny cely rok, ma posledni vyjezdova nula se počítá do podzimu minuleho podzimu v Jihlave.

A ze je na co vzpominat, co se tyce vyjezdu a naslednych after party..

Tak jo, dalsi zastavka v unoru (?) na nejlepším prazskem stadionu, kde hraje nejsympatičtější prazsky klub, na Julisce!

Reagovat
centos

Reagovat
lichna.

Pěkné

Reagovat
HorajzmAmmann

Prijdu domu a: "vy jste ale dementi, v tomhle bez tricka" ale poprve se mi nechtelo. V tomhle se snad ani neda hrat fotbal. Zlate 3 body. Pribram hrozna, Ostrava ale jeste horsi.

PS: chtel jsi napsat Bohemka, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Dukla

Ale jo, poprvé, když je fanatismus, tak bez ohledu na počasí do půl těla...Akorát pak to i na můj vkus hrotili až přespříliš, to se přiznám, že už sem taky na to mrdal, přeci se mám jenom rád

Ale překvapil mě náš počet, čekal sem nás méně.

Každopádně, Příbram za námi i s výhrou a doufám, že se tam podíváme zas až za hrozně moc dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.onlajny.com/match/index/date/2018-12-02/id/236874

35

Fanouškům Baníku už je pořádné horko a menší skupinka z nich se svlékla do půl těla.

37

Skupina polonahých fanoušků Ostravy už se rozrostla na více než polovinu, škoda jen, že tam nejsou ženy.

84

Fanoušci Baníku už pějí oslavné ódy a přibližně desítka z nich se svlékla do půl těla, přestože v Příbrami mrzne a navíc silně prší. Ideální podmínky.

Bez ohledu na počasí...

Reagovat
lichna.

I komentátor zápasu z vás byl odvařený.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanatyczny styl zycia podpořen nejen srbskou rakijí

Reagovat
smazaný uživatel

A já blbec kompletně střízlivý....

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom se avizovalo, ze vyjezd s flaskou, coz bylo videt, kdyz se delali různé demence, treba polocasove hledání Ježíše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

já mu dám horko jako vydržel jsem to tak 5 minut, fakt to nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dle Deníku Sport Ščasný zůstává na lavičce i pro jaro.

Reagovat
PlackaSKS

paráda

Reagovat
Losinho

Jako fakt?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Tak přece ho Ščasný neodvolá.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Raul07

Reagovat
smazaný uživatel

A proc by ne? Vsak brebral torzo/ktere si sice z casti i sam pripravil, ale on tehdy Strama mel celkem volnou ruku....kazdy ho hejtuje, ale on ty vysledky zas nema tak tragicky...(nebavim se o predvedene hre)

Reagovat
smazaný uživatel

v čem přesně nemá výsledky tragické? Převzal tým po prvním kolem se třemi body. Neotočil zápas se Suboticou, bezpohárů ztrácí 12 a 8 bodů na Slávku s Plzní, co hrajou poháry a na šesté místo má 1 bod náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem: 11 - 4 -5, za mě to žádná trága prostě není ... se podívej, jaké výsledky byly pod Stramou...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš v lize 8 - 4 - 4 ? Bez pohárů, když se soustředí na jednu soutěž? Jo, fakt to tragédie je...

Reagovat
smazaný uživatel

4. nejlepší forma a je tragédie netvrdím, že jsou to dobré výsledkyy, to určitě ne...ale mluvit o tragédii, je komické při takové bilanci, i když se jedná o spartu...

Když ti navíc nedají hráči 2 penalty, to je teprve tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

komické je nemluvit o tragédii u nejbohatšího týmu v republice... Ztrácet 12 bodů na konkurenta, když máš ekonomickou ztrátu jako asi 10 týmů v lize dohromady rozpočet na celou sezónu. Ale hádat se s tebou nebudu. Jsem si jistý, že být v této pozici Slávia, tak bys byl taky spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych spokojeny. Ale nemluvil bych o tragedii.

Reagovat
Elliasson

Se Suboticí hrál Hapal.

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas. Odvetu trénoval Ščasný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ji vyhral.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli máš nějaký komplex, tak na mě radši nereaguj Já napsal neotočil...

Reagovat
C-M@ster

Prý je se sportovním ředitelem jedna ruka.

Ale Rosa naznačil, že ve vedení změny budou.

Reagovat
db18

A Lavicka do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Už jsme ho vyhodili?

Reagovat
Losinho

*Už se vyhodil?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

*Už se vyhodil a byl vyhozen?

Reagovat
Le Gunner

Jestli má Křetínský v sobě trochu chlapa, odvolá Ščasného, najde investora a odvolá i sebe.

Reagovat
Posledni Kovboj

Danecek je transka

Reagovat
Frick
Reagovat
ratusek

Reagovat
ttopi

Dle sestřihu mělo Slovácko šancí tak na 3 zápasy. Kdyby takhle hráli pořád, byli by v klidu nahoře. Ale je jasný, že to byl spíše vydařený zápas, než že by měli vydařený kádr.

Ale proboha co tam dělal ten Costa, když pískl rozhodčí tu penaltu? To už je na tom fotbal tak špatně, že hráč, který vlastně nic neudělal (ve smyslu vlastní povedené akce, kličky, nahrávky na gól, nebo samotný gól), se takhle raduje a dělá tam takovýhle šaškárny? Navíc to podle mě penalta spíš nebyla. Karma samozřejmě stála nedaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřih nelže, Slovácko mohlo dát tak 5-6 gólů, Sparta taky měla tu a tam nějakou šanci. Celkově to byl pěkný zápas.

Reagovat
lichna.

Ahojte,

už delší dobu přemýšlím nad tím, že bychom se mohli jakožto česká sekce potkat i osobně.

Napadlo mě udělat v létě nebo na podzim nějaký menší sraz české sekce. Třeba v 5 před Eden.. Pardon, před Sinobo Stadium a pak dát 5-7 piv. Zatím jen ověřuju, jaký by byl zájem, takže nejde rozhodně o nic definitivního. Prosím odpovídejte dle pravdy, důležitý je pro mě i nick na EF, ať pak kdyžtak vím, koho kontaktovat s pomocí apod.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/nazory-na-ef-sraz-ceska-sekc/

Reagovat
didosh

Super nápad rychno

Reagovat
smazaný uživatel

Rada frajer

Reagovat
ZB 07

Jablonec titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to možná bude tím, že Zlín v Jablonci snad 10 let nevyhrál

Reagovat
ZB 07

Hlavně večer v Jablonci v prosinci, to by se na body nadřela i Barcelona

Reagovat
ondrasch77

No nevím, Rennes na rozdíl od nás vystřelilo 3 x na bránu a odjížděli s plným počtem

Reagovat
smazaný uživatel

A to tu plukovníka někteří vyhazovali na začátku sezony

Reagovat
ZB 07

Já určitě ne

Reagovat
ondrasch77

To fakt nevím kdo..., hráli jsme dobře, jen jsme nedělali body...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ondrasch77

Jestli jsem to projel správně, tak to byl 1 dotaz na dané téma...

Reagovat
Kepy_FCB

Pro 1600 přihlížejících

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu rozhodujou body, ne diváci.

Reagovat
Mass

Zapomněl si na řehtačku

Reagovat
didosh

jenom to ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé místo za Slavií.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska docela lehká práce. Překvapilo mě, jak byl Zlín špatnej. Jinak Kratochvíl dnes dostal konečně větší porci minut a musim říct, že se mi hodně líbil i na to, že nehrál svůj post za mě nejlepší hráč zápasu a teoreticky solidní náhrada za Trávníka

Jinak tady je nejhezčí gól dnešního zápasu

https://tv.isport.blesk.cz/video/5401090/jablonec-zlin-bomba-k-tyci-a-sevci-jsou-na-odpis-holesova-pumelice-zapadla-do-site-3-0.html

Reagovat
tnt03

Celkem na klid dneska no. A co mě potěšilo že ani nebyla vůbec zima.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo dneska se to oproti čtvrtku docela dalo

Reagovat
ondrasch77

Od 20. minuty to Zlín docela vyrovnal a taky měli takové pološance, zaplať pánbůh, že jsme dali ty dva góly do šatny....

Reagovat
svaca

Vrchol dnešního zápasu byla podle mě Hanouskova střela z trestňáku, to je víc ponížujicí než výsledek, že to prostě kopal on

Reagovat
PavlíčeQ

Ponižující by bylo, kdyby mu to tam spadlo

Reagovat
HorajzmAmmann

slušný boj o 3. místo.

JBC (V - Karviná D - Slavia), SPA (D - Teplice, V - Příbram, FCB (D - Bohemka, Olomouc), ZLÍN (D - Plzeň, V - Teplice)

Konec podzimu si zaslouženě udrží 3. místo Jablonec. Sparta by třeba někde mohla ztratit. Baník snad aspoň 4 body. S touhle hrou dvě výhry budou zázrak, ale nechám se překvapit.... Zlín to má těžké. Max 2 body....

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

No, Jablonec ale bude hrát v Karviné, oni budou hrát o všechno, úplně jiným stylem než Zlín. Nemyslím si, že by byla Karviná úplně bez šance...Pak bude hrát Jablonec se Slavií, to bude pro Jablonec hodně těžké i když vím, že se Jablonci na Slavii daří, ale přeci jen, Slavia je docela jinde v této sezóně a myslím, že v Jablonci budou mít i domácí prostředí...Sparta zvládne zápasy s Teplicemi a v Příbrami za 6 bodů, to už musí zvládnout, Teplice jsou průměrné a Příbram je v obraně šílená, jak jsme viděli včera i když je to Sparta a ta je schopna zkazit skoro cokoliv...Zlín by mohl oba zápasy prohrát, to by se nám hodilo...My jsme v takové formě, že můžeme získat, jak 6 bodů, tak i 0...Trochu mě uklidňuje to, že Bohemka i Olomouc taky nemají formu a nejsou to tak silové týmy, spíš kombinační, což nám docela vyhovuje. Nevyhráli jsme "doma" už přes 2 měsíce, věřím, že to zlomíme a to hned 2x za sebou

Reagovat
ondrasch77

celkem shoda

Reagovat
Kepy_FCB

Já bych řekl že 0 nebo 6 bodů to zcela určitě nebude (FCB)

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
ondrasch77

Vy a Sparta máte nejlehčí los...

Jbc - v Karviné to nebude nic jednoduchého, už nás vyšoupli z poháru a se Slavii to může dopadnout jakkoliv...

Sparta Tepláky uhaluzí 1:0 a v Příbrami pomůže sudí...

Baník - Bohemka venku marná a Sigma celkově marná

a Zlín vidím na dvě plichty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrajete fakt skvěle, za celý tenhle kalendářní rok si zasluhujete obrovskou pochvalu...Jablonec je velice ofenzivní a zároveň nejdisciplinovanější tým celého roku 2018, to už si troufnu říct teď...

Reagovat
ondrasch77

Dík

Reagovat
lichna.

Taky se přidám, fakt mě vaše hra baví. A už se těším, až zase bude zdravý Masopust. To, že jsme vás chytli v prvním kole je pro nás spása..

Reagovat
ondrasch77

Dík..., Bohužel až bude zdravý Masopust, tak už bude leštit lavici Slavie...

Jinak jsem ti před chvílí odpálil dotazník, tak se můžeš jít kochat mými odpovědmi

Reagovat
smazaný uživatel

Není za co, jsou to fakta Stejně tak jsem spokojený s progresem Baníku, kdo by řekl v prosinci 2017, že se zachrání a další podzim budou atakovat třetí místo? Řekl bych, že skoro nikdo...Taky jsem moc rád za příchod Jankulovského, už to šlo vidět na příchodech v létě, ti hráči dávali smysl a mají i potenciál. V zimě to byl trochu chaos, ale zachránila nás především ta zkušenost, kterou Fillo, Procházka a spol. přinesli, takže i za ně jsem rád i když to v nejbližších přestupácích budeme muset řešit dalšími příchody za ně, ale krátkodobě to bylo nejlepší řešení...Snad to bude pokračovat...Samozřejmě je to všechno i kvůli Brabcovi, skvělému majiteli a trenérovi Páníkovi i když ta hra je spíš účelová než hezká, snad se to v dalším roce ještě zlepší...

Reagovat
ondrasch77

Tak prachy máte a nebojíte se je utratit, takže si myslím, že se v té první 6-tce nadobro ustálíte...

Reagovat
smazaný uživatel

O penězích to všechno není...Koukni na Spartu, ale ano, jistě, je to s němi samozřejmě lepší, hlavní je Jankulovski, fakt fotbalu rozumí a dokáže vytipovat ty správné hráče, jak věkově, tak i charakterově. To je základ úspěchu a do budoucna mi to dodává na optimismu.

Reagovat
tnt03

Reagovat
PP

Zlín spíš za 0, pač Zlín v Teplicích desetiletí neumí a Plzeň ve Zlíně bude hrát svoji klasickou 0:1..

Reagovat
Posledni Kovboj

Slavisti jak i v tomhle rozlozeni sil porad zkousej napodobit Spartu

Reagovat
ZB 07

Super zápas ale

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Uff

Reagovat
HorajzmAmmann

Kayamba si na soc. sítích hraje na srdcaře, ale přitom jako 1. utečedo kabiny bez děkovačky? Fanoušci Opavy až na pár zbytečných pokřiků, super atmosféra... ale příjde mi, že by spíš měli podporovat víc svůj klub než urážet fanoušky soupeře.

Reagovat
mistr129
Reagovat
PlackaSKS

no... co na to říct. díky smolo a jinak samozřejmě lord zmrhal, zaslouží si sochu před Edenem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Zaslouží si sochu v pět před Edenem

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

S těma dvěma co dnes dal má pořád jen 4. Zase bych to nepřeháněl.

Reagovat
mistr129

V sezoně 5 gólů, víc má jenom Stoch. Stejně je na tom Souček a Hušby, kterej dal jeden z gólů Chrudimi.

Reagovat
Mass

V lize má 4.

Reagovat
mistr129

Beru všechny soutěže, 5. má v EL

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lord JZ8, opora reprezentace

Reagovat
Black Jagir

Socha před Sinobo

Reagovat
PlackaSKS

a ještě jsem zapomněl pro trpiše, protože střídání michaela bylo víc než rozumný a deli to odehrál na tom povrchu skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
doshcz

Fotbal a vše kolem něj

2 hod ·

Baník Ostrava hraje statisticky 3. největší holomajznu v Evropě.

V jeho zápasech se průměrně hraje jen 49 minut času, jinak se fauluje a zakopává.

Horší je v Evropě jen Millwall a Feirense(oba týmy hrají ve svých soutěžích o záchranu).

Reagovat
Mass

Dáš link kdes to vyčetl?

Reagovat
doshcz

Fotbal a vše kolem něj na FB.. nevím co je na tom pravdy, ale pobavilo mě to

Reagovat
Mass

Twl a Česká liga je druhá nejhorší..

Reagovat
doshcz

jestli je ve všech těch ligách taky VAR tak je to bídný no

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, podle mě ve většině ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kepy_FCB

Neco na tom bude. Zrovna nedávno jsem přemýšlel že u našich zápasů se dá dělat x dalších věcí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem jenom zapas proti nam, ale vubec me to neprekvapuje

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nic moc, ale výhra je výhra a ta potěší. Opava vypadá silně. Zmrhal je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas z obou stran super..Smola kokot ale kdyz uz tam je to pojebane video tak mu meli dat jasny signal ze Ngadeu mel jit ven fans slavie k smichu lepsi fandeni snad produkuji i na kdejake vesnici a ten buben

Reagovat
Logan

A za co přesně měl jít ngadeu ven?

Co chceš od fans, v prosinci v pondělí přes celou republiku daleko?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba po tom co si ho Smola obhodil(uz jen to ze si ho obhodil je na rucnik) a sahl po nem jako posledni hrac to je vymluva? Prezentuji se jako svetovy klub a podle toho ocekavam i fans ale to bych asi cekal moc viz dnesek a ostuda v Kodani..

Reagovat
Logan

Ngadeu nebyl poslední hráč a Smola yl na vlastní polovině u autové čáry, za tohle snad nemůžeš chtít vyloučení. Žlutá byla naprosto adekvátní situaci.

Asi bych nehodnotil fans podle jednoho zápasu, ale to je na posouzení každého. Chápu že ze vzájemného zápasu má ten člověk emoce a vidí to na vlastní oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Na vlastni polovine nebyl a u autove cary taky ne..kazdopadne presny cas ti zde poslu nadranem az se dostanu na pc..hodnotim fans v tomhle konkretnim zapase protoze pocet byl slusny ale predvedeny support na urovni divize i s tim malem se dal udelat slusny fanatismus zvlast pri takovem obratu snad vic nez oni byl slyset Kolar skakajici za 16ctkou

Reagovat
smazaný uživatel

A nejde mi ani tak o pocet fans SKS jako o zalostnou kvalitu supportu

Reagovat
Coutinho10

Nakonec se to zvládlo, ale zbytečně jsme si to zkomplikovali, ale jsem rád, protože to ukázalo velikost našeho týmu, kterej se dokázal oklepat a otočit těžký zápas na půdě silnýho týmu po náročným zápase v EL, takže tohle je pozitivní

Je škoda, že to tam Milanovi nepadlo, protože za dnešek si to zasloužil, ale tak třeba příště a Zmrhal samozřejmě taky super zápas

Reagovat
tnt03

Reagovat
mrtvej ofsajd

Opava - Slavia...krásnej zápas. 5 golů, tři tyče, dvě pencle, zkrat na červenou, otočení zápasů, strkanice u střídačky - to vše v parádní atmosféře. Víc takovýhle zápasů!

Pro SKS tento typ výhry dělá titul. Po evropském týdnu těžkej zápas, domácí hráli dobře, otočili a stejně jsme to dotáhli k výhře. Trp dobrý střídání, Zmrhal výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Velký nebo malý zadky? Ja mám radši ty velký a pevný

Reagovat
Losinho

Jednou to nevidím a je z toho takovej zápas

Reagovat
Liquid

a já byl přímo na stadionu na hlavní tribuně a super zápas se vším co fotbal přináší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele