FORTUNA:LIGA - souhrn 16. kola

08.11.2019, 20:02, aktualizováno 10.11.2019, 18:57
Komentáře a souhrny
Slavia doma porazila Teplice a na čele tabulky má na druhou Plzeň, která otočila zápas s Libercem, nadále jedenáctibodový náskok. Mladá Boleslav zdolala Bohemians a po remíze Jablonce se Spartou se vrátila na průběžnou třetí pozici. Ostrava v derby přehrála Karvinou, dobrou formu potvrdily České Budějovice, které vyzrály na Slovácko...

Slavia Praha - FK Teplice 3:0

10.11.2019 17:00

Góly: 29. Tomáš Souček (pen.), 89. Petr Ševčík, 90+1. Ondřej Kúdela

Už jsme si víceméně zvykli, že hra Slavie v ligových duelech není zrovna dechberoucí, přesto to sešívaným zpravidla stačí k pohodlnému vítězství. Podobně probíhal i nedělní zápas Pražanů s Teplicemi. Domácí se dlouho zdráhali spustit pořádný gólový uragán, i tak si poměrně bez potíží připsali tři body, neboť soupeř byl dopředu ještě víc bezzubý.

Sešívaní tak stále drží v čele tabulky jedenáctibodový náskok před druhou Viktorii Plzeň a pomalu se blíží k titulu podzimního mistra. Zato Teplice prohrály potřetí v řadě a zůstávají v dolní polovině ligového pelotonu, konkrétně na jedenáctém místě.

Kouč Slavie Trpišovský z větší části nezamíchal sestavou, pouze v záloze se místo Ševčíka objevil Hušbauer a v útoku dostal šanci Yusuf. Lodivod sklářů Hejkal byl po poslední prohře z Českými Budějovicemi pořádně naštvaný a hrozil pořádnou bouřkou v kádru. Nakonec se odhodlal ke třem změnám. Do středu pole se po karetním trestu vrátil Kodeš, na levém kraji hřiště se pohyboval Hyčka a Jakuba Mareše v útoku doplnil místo vykartovaného Řezníčka Vyhnal.

Sešívaní se trpělivě dočkali první šance v osmé minutě, kdy jen těsně vedle pálil po přihrávce od Masopusta Hušbauer. Stejný muž mohl skórovat i o pět minut později, ale po průniku do pokutového území jej vychytal brankář Teplic Grigar. Ve 22. minutě si na gólmana hostů nepřišel ani Bořil. Severočeši se nicméně ocitali pod nadále větším tlakem.

Ve 28. minutě Grigar vyrazil dlouhý aut jen před sebe, kde Kodeš v souboji fauloval Olayinku. Jelikož se tak stalo v pokutovém území, zahrávali domácí penaltu, kterou chladnokrevně proměnil Souček - 1:0. Krátce poté se i Teplicím povedlo dopravit míč do sítě, jenže Jakub Mareš si v hlavičkovém souboji počínal nedovoleně a jeho gólová hlavička nebyla uznána. Kapitán "Sklářů" měl další možnost ve 36. minutě, kdy jej vysunul Žitný, ve velké šanci jej ovšem vychytal brankář Slavie Kolář. Ještě do přestávky pálil dvakrát vedle Stanciu a Hušbauer si zase nepřišel na Grigara.

Ihned po změně stran si na Hušbauerův pas za obranu zaběhl Stanciu, ovšem slabou střelou Grigara příliš neprověřil. Po hodině hry zahrozily i Teplice, když Kolář s problémy zlikvidoval střelu Petra Mareše. V 65. minutě měl obrovskou šanci domácí náhradník Škoda, jenž ale přihrávku Olayinky před bránu nezužitkoval a pálil vedle tyče. Tempo hry ve druhé půli značně opadlo a diváky na stadionu spíš uspávalo. Až v 89. minutě si Ševčík navedl míč z pravé strany na střelu levou nohou, propálil Grigara a definitivně uklidnil domácí fandy. Na konečných 3:0 upravil v nastaveném čase Kúdela, který do brány dorazil hlavičku Součka po Hušbauerem zahrané standardní situaci.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 4:1

10.11.2019 14:30

Góly: 22. Roman Procházka, 44. Tomáš Hořava, 52. Michael Krmenčík, 90. Adam Hloušek - 10. Alexandru Băluţă

Plzeň si proti Liberci po dvou bodových ztrátách připsala plný bodový zisk. Ve Štruncových sadech přehráli Západočeši i díky přesilovce, kterou hráli většinu zápasu. Vitkoria si tak upevnila druhé místo v tabulce, naopak hosté po dvou výhrách klesli na devátou pozici.

V sestavě domácích chyběl vykartovaný kapitán Brabec, jehož ve středu obrany zastoupil zkušený Hubník. Také kouč Slovanu Hoftych učinil v jedenáctce svého celku jedinou změnu, která se taktéž týkala postu stopera. Místo Karafiáta totiž dostal prostor mládežnický reprezentant Chaluš.

Hned ve druhé minutě upaloval na brankáře Liberce Nguyena Krmenčík, ovšem obstřelem si na strážce hostující svatyně nepřišel. Následně vyšla vniveč i Řezníkova naivní snaha nafilmovat penaltu. V desáté minutě už se gólově urodilo, překvapivě se však tak stalo na druhém konci hřiště. Situaci předcházel Řezníkův faul na Malinského, načež se exekuce přímého kopu ujal Baluta. Jeho střelu nešťastně tečoval ve zdi stojící Kayamba a gólman Viktorie Hruška na změnu směru už nedokázal zareagovat.

Dvanáct minut poté ale Plzeň srovnala skóre taktéž ze standardní situace. Ráně Procházky zpoza pokutového území také pomohla teč ve zdi, kterou způsobil hostující Kačaraba, následně se míč do sítě dopravil ještě za pomoci tyče. Ve 30. minutě se Liberci ještě víc přitížilo. Baluta zezadu fauloval Kayambu, a jelikož za tento přečin viděl už druhou žlutou kartu v zápase, musel předčasně ze hřiště. Hosté se hodně zlobili, protože chvíli předtím mohl dostat druhou žlutou kartu stoper Plzně Roman Hubník.

Západočeši ještě do přestávky přetavili přesilovku ve vedení. Hejda ještě ve 43. minutě hlavičkoval nepřesně, ovšem Kalvachův centr o dvě minuty později našel Hořavu, jenž již Nguyena překonal.

Severočeši podnikli pět minut po změně stran zajímavý útok po pravé straně, z něhož mohl srovnat Kačaraba, ovšem z dobré pozice předvedl spíše ragbyový kop někam na tribunu. Hned z protiakce ale skórovala Viktoria. Hloušek předložil balón Krmenčíkovi, jenž střelou na přední tyč trochu nachytal Nguyena. V 59. minutě to mohlo být už 4:1. Nguyen chtěl Mikulovu malou domů odehrát nohama, jenže trefil pouze dobíhajícího Hlouška. Od levého záložníka se míč odkutálel jen těsně vedle tyče do zámezí.

Čtvrthodinu před koncem byl blízko snížení hostující Musa, který po průnikové přihrávce od střídajícího Peška střílel z úhlu jen o fous nepřesně. Plzeň si nadále koledovala. V 80. minutě chyboval Janošek a jeho zaváhání musel hasit Hruška, jenž výborně vychytal unikajícího Maru. Domácí si ale nakonec výhru pohlídali, navíc v závěru po akci Kayamby dopravil míč do sítě Hloušek, jenž stanovil skóre na konečných 4:1. Zmar Slovanu v koncovce podtrhl ještě Alibekov střelou nad břevno z nastavení.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 2:0

10.11.2019 14:30

Góly: 29. Lukáš Havel, 55. Tomáš Sivok

České Budějovice si výhrou nad Slováckem připsaly pátou ligovou výhru v řadě, čímž vylepšily klubový rekord. Dynamo díky dvěma gólům obránců prodloužilo skvostnou sérii a v ligové tabulce vystoupalo již na osmou pozici. Pouze o jednu pozici výš sídlí poražení Moravané.

Po disciplinárním trestu za čtyři žluté karty v sezóně se do sestavy domácích vrátil útočník Ledecký, jenž na lavici náhradníků vystrnadil Čavoše. V dresu hostů dostal po jednozápasové pauze opět šanci Petržela, chyběl naopak kanonýr Zajíc.

Z gólmanů měl jako první práci budějovický Drobný, avšak ve dvanácté minutě si snadno poradil s dalekonosným nedůrazným pokusem Havlíka. Za dalších dvanáct minut se na druhé straně hřiště zrodila první velká možnost. Po centru Čoliće už mohl hlavičkou zakončovat Brandner, ten však místo toho předložil míč před bránu, kde hlavou nepřesně mířil dobíhající Schranz.

Ve 29. minutě už šlo Dynamo do vedení. Na rohový kop Čoliće si naskočil Havel, jenž přesnou hlavičkou prokázal, že góly nestřílí jen z penalt. Druhou branku Jihočechů mohl ještě před přestávkou přidat Brandner, pálil však nad bránu. I přesto dopadl poločas s minimem šancí lépe pro Budějovice.

Naopak ihned po změně stran se diváci na Střeleckém ostrově nenudili. Nejprve se neprosadili domácí Schranz, z následné dorážky nebyl úspěšný ani Brandner. Na druhé straně neudržel Drobný střelu Petržely a z následného zmatku před bránou dotlačili hráči Slovácka míč do sítě. Radost z branky jim však překazil praporek asistenta rozhodčího signalizující ofsajd. A tak v 55. minutě udeřilo Dynamo. Centr Mršiće ze standardní situace doputoval přes teč Šašinky až k Sivokovi, který dopravil míč za brankovou čáru - 2:0.

V 64. minutě chtěl snížit Petržela, ale střelou z úhlu Drobného nenachytal. Dvanáct minut poté si Moravané vypracovali další příležitost, jenže střídající Dvořák hlavičkoval po centru od Havlíka nad břevno. Krátce poté si Drobný připsal další zákrok, tentokrát proti pokusu Kadlece. Na zkušeného gólmana si nepřišla ani další čerstvá síla v podobě Hellebranda, a tak tři body zůstaly mezi Vltavou a Malší.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha 2:2

09.11.2019 17:00

Góly: 47. Jan Matoušek, 74. Jan Chramosta - 4. Libor Kozák, 17. Martin Frýdek

Sparta po více než padesáti letech dokázala ztratit zápas, v němž po poločase vedla 2:0. V Jablonci však Letenské přece jen Csaplárova past dostihla. Domácí totiž po přestávce díky brankám střídajících hráčů srovnali. Severočeši se i tak po šestnáctém kole propadli v tabulce na čtvrté místo, hosté zůstávají pátí, musí však počkat na nedělní výsledek Slovácka.

Proti svému mateřskému klubu nemohl nastoupit ze Sparty hostující Plechatý, a tak se v obraně domácích objevil Břečka. Do zálohy pak místo Hübschmana naskočil Pilík. Letenští postrádali vykartovaného Kangu, díky čemuž dostal ve středu pole šanci Krejčí.

Hosté prožili fantastický vstup do duelu. Hned ve čtvrté minutě otevřel skóre Kozák, jehož dopředu vysunul Hašek. Rozhodčí sice původně branku kvůli signalizovanému ofsajdu neuznal, ale video odhalilo, že přestupku ve hře nedošlo. Třináct minut poté vedla Sparta již o dvě branky. Frýdek se na pravé straně ideálně uvolnil a dělovou střelou pravou nohou parádně zamířil do protějšího rohu brány.

Po dvaceti minutách hry Jablonec málem kuriózně snížil, míč však nakonec po nedorozumění Kayi s brankářem Hečou skončil vedle tyče. Hosté nicméně polevili a Severočeši se začali dostávat do šancí. Ve 25. minutě se k ráně z dálky dostal Kratochvíl, bránu ovšem přestřelil. Devět minut poté si na rohový kop Pilíka naskočil Holík a Heča musel zasahovat.

Dvě minuty po změně stran se už ale domácí dočkali gólu. Holíkův centr přiklepl bránící Krejčí pouze k Matouškovi, jenž se na hřiště dostal po poločasové přestávce, přesto v podstatě ihned po příchodu na hřiště překonal Heču tvrdou ránou. Za další dvě minuty odvracel vyrovnání po rohovém kopu u tyče stojící Lischka. V 53. minutě rozehrál Krob standardní situaci tak, že Matoušek se do míče mohl opřít přímo z voleje, ke své smůle však trefil pouze Heču.

Dramatickou koncovku mohl odvrátit Kozák, jenže centr z pravé strany od Sáčka netrefil ideálně. A tak se hned za minutu opakovala stará fotbalová pravda nedáš, dostaneš. Po pasu Sýkory do pokutového území se totiž efektně patičkou trefil další střídající hráč Chramosta - 2:2. Z dalších šancí na obou stranách už gól nepadl.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 1:0

09.11.2019 14:30

Góly: 88. Jakub Kolář

Poprvé se ukázal v základní sestavě ligového utkání a hned se stal hrdinou. Řeč je o Jakubu Kolářovi, obránci Zlína, který svým premiérovým gólem v nejvyšší soutěži rozhodl duel s Olomoucí. Domácí si tak po delší době připsali velice cenné tři body, naopak hosté pokračují v trápení, neboť na ligovou výhru čekají již sedm zápasů.

Domácím kromě řady zraněných chyběli i vykartovaní Hnaníček s Jiráčkem. Po zranění se naopak do středu zálohy zařadil Folprecht. Vedle Buchty se kromě Cedidly objevil v obranné formaci již zmíněný Kolář a Čanturišvili v ofenzivním trojzubci zase nahradil Fantiše.

Také trenér Hanáků Látal vsadil na mládí. V zadních řadách se místo Kerbra objevil Zima a Zmrzlý zaplnil místo uvolněné Greššákem. González se z postu levého záložníka přesunul na pravý kraj hřiště a nabídl tak šanci Faltovi.

Úvodní minuty patřily Olomouci. Již ve čtvrté minutě se k hlavičce dostal Yunis, ale nezamířil mezi tři tyče. Tři minuty poté už musel brankář Zlína Rakovan zasahovat proti střele Gonzáleze. V desáté minutě odmítl gól Beneš, jenž se po centru Falty zalekl taktéž vyskakujícího Jemelky a slabým pokusem hlavou přestřelil. Ševci, jmenovitě Poznar, poprvé vypálili v sedmnácté minutě, ovšem Poznar se z voleje neopřel do míče vůbec ideálně.

Sedm minut po šanci Poznara se ke střele pohotově vytočil Čanturišvili a jeho pokus díky sražení Beneše skončil těsně vedle. Po následném rohovém kopu hlavičkoval nepřesně Kolář. Bezbrankovou pětačtyřicetiminutovku pak uzavřel další nepovedenou ránou Wágner.

Festival nepřesných střel podpořil tři minuty po změně stran také Bartošák. O dvě minuty později musel být na druhé straně Rakovan, jenž zasáhl proti pokusu Housky. V 59. minutě  se strážce zlínské svatyně opět blýskl, když parádně zneškodnil snad první gólovku zápasu v podobě hlavičky Gonzáleze. Osm minut nato se dopředu řítil olomoucký Falta, jeho sražená přihrávka nebezpečně proletěla před bránou, branku ale celá akce nakonec nepřinesla.

V 78. minutě měl gól na hlavě střídající Železník, jenž si naskočil na centr od Matejova, nestihl už ale seštelovat mířidla. Najednou šance střídala šanci, velkou šanci měl totiž i hostující Houska, jenže po brejku Hanáků ve výborné pozici trestuhodně překopl bránu. V 82. minutě na druhé straně zase zvonila tyč, kterou nastřelil Podio. Vzápětí se netrefil ani Železník střelou z úhlu.

V 88. minutě se ale ševci přece jen dočkali. Domácí po standardní situaci Podia sice reklamovali hru rukou soupeře, Kolář si však všímal jen balónu, který napálil za Buchtova záda. Trefa mladého obránce se nakonec ukázala vítěznou, neboť Sigma ze závěrečného tlaku nic nevytěžila.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - SFC Opava 0:0

09.11.2019 14:30

Góly: -

Záchranářský duel mezi Příbramí a Opavou mile překvapil, když nabídl řadu příležitostí na obou stranách. Přesto se branky diváci nedočkali a zápas tak skončil bezbrankovou remízou. Domácí tak zůstávají čtrnáctí, Slezané celou tabulku nadále uzavírají.

Do základní jedenáctky Středočechů se vrátili obránce Tregler s útočníkem Škodou, naopak jen na lavici náhradníků tentokrát usedli Cmiljanović a Soldát. Se stejnou rolí se musel smířit i stoper hostů Svozil, jehož v sestavě nahradil Helebrand. V záloze se místo Součka se Stáňou objevili Šulc, Mondek a také Řezníček, jenž střed pole vyztužil namísto útočníka Juřeny.

Právě jeden z nových mužů v barvách Opavy Šulc se ve druhé minutě dostal k první střele zápasu. Mnohem větší šanci měl však za okamžik na druhé straně Polidar, jenž tváří v tvář nepřekonal brankáře SFC Fendricha. Ve čtrnácté minutě se k pokusu z dálky odhodlal domácí Dramé, o nějaký metr ale přece jen minul tyč. Tři minuty poté rozehrál standardní situaci Slezanů zavadil, Žídkovu teč vyrazil gólman Příbrami Fendrich a po následném zmatku pálil vedle Dedič. Vzápětí mířil jen kousek vedle brány Řezníček.

Ve 22. minutě zahrával Zavadil další volný kop, tentokrát to zkusil přímo na bránu, ale Kočí byl u tyče včas. O sedm minut později byl gólman domácích až příliš venku ze své svatyně, čehož si všiml Sus, Kočí však jeho oblouček nakonec stihl vytáhnout nad břevno. Ani Příbram se nechtěla nechat zahanbit. Po půlhodině hry pálil jen kousek nad bránu Alvir. Příliš vysoko střílel i ve 35. minutě Zeman a dvě minuty poté musel Fendrich vyrazit hlavičku Šimka po rohovém kopu. Těsně před odchodem do kabin se sympatickým, leč nepřesným pokusem prezentoval Nový.

Ani po přestávce se diváci U Litavky nenudili. Čtyři minuty po změně stran scházelo Helebrandovi jen málo k tomu, aby dopravil centr z pravé strany do sítě. Pět minut poté odcentroval Polidar na Škodu, jenž hlavou těsně minul zařízení. Šance se nadále přelévaly z jedné strany na druhou, v 66. minutě se střelou do připraveného Kočího prezentoval Dedić. Naopak na domácí straně vypálil za další čtyři minuty z přímého kopu Nový a Fendrich se musel pořádně činit, aby zabránil gólu. Hned poté se gólman Opavy zase vyznamenal proti Kodrovi.

V 84. minutě vyprodukoval další nepříjemnou, ale nepřesnou ránu Škoda. Šest minut poté promarnil další šanci Kodr, jenž po rohovém kopu zase ztroskotal na Fendrichovi. V nastavené mohli výhru na svou stranu urvat Slezané, jenže Kočí gólovou hlavičku vytáhl nad břevno. Ani jeden s týmu tak nebral tři body.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - MFK Karviná 3:0

08.11.2019 18:00

Góly: 26. Jakub Pokorný, 67. Jiří Fleišman, 88. Jakub Pokorný

Nečekaného hrdinu mělo slezské derby mezi Baníkem Ostrava a MFK Karviná. Stal se jím stoper domácích Jakub Pokorný, který vsítil dvě branky a měl tak lví podíl na výhře svého klubu 3:0.

Zatímco Ostravané se díky zisku tří bodů posunuli alespoň dočasně na páté místo v tabulce, hosté pokračují v trápení. Popáté v řadě totiž prohráli, opět nevstřelili ani gól a pozice kouče Františka Straky je v ohrožení.

Mezi třemi tyčemi Baníku vystřídal Budinského zkušený brankář Laštůvka. Na pravý kraj obrany se díky absenci Filla vrátil po delší době Pazdera. Šanci dostal další navrátilec po zranění, středopolař Jánoš, a v útoku doplnil Diopa Smola. Zadní řady Karviné vyztužil Krivák a v záloze se nově představili Lingr s Janečkou a Bukatou.

V deváté minutě mohl poprvé skórovat Diop, k němuž se příhodně dostal odražený míč, avšak forvard domácích neprostřelil hradbu těl před sebou. Do další šance se Ostravané dostali po dvaceti minutách hry, kdy Hrubý našel centrem Pokorného, ten ale ještě čekal na své momenty slávy. První z nich přišel ve 26. minutě, kdy Pokorný zužitkoval standardní situaci rozehranou Fleišmanem a střelou po zemi z první dostal Baník do vedení.

Následně musely oba týmy učinit vynucené střídání. Na straně domácích přepustil zraněný Smola místo Granečnému, v dresu hostů musel ze hřiště stoper Kouřil, jehož zastoupil Dreksa. Ke konci poločasu začala konečně vystrkovat růžky i Karviná. Těsně před odchodem do kabin vypálil zpoza pokutového území Bukata a jeho rána prosvištěla jen těsně nad břevnem.

V aktivní hře pokračovali hosté i po přestávce. Nejprve si Laštůvka snadno poradil s dalekonosným pokusem Janečky, v 54. minutě už ale bylo před bránou Baníku pořádné horko. Laštůvka nevyrazil rohový kop ideálně a z následné mlýnice mířil jen těsně vedle tyče Petráň. Ostravané odpověděli nepřesnou hlavičkou Kuzmanoviće a střelou Jánoše, kterou zpacifikoval gólman MFK Pastornický.

V 67. minutě už šli domácí do dvoubrankového trháku. Fleišman totiž parádně zakroutil přímý kop přesně k tyči, na druhou stranu je však nutno dodat, že mu pomohl špatný odhad Pastornického. Definitivní pojistku na výhru vstřelili hráči Baníku v 88. minutě, kdy přišel druhý významný okamžik zápasu pro Pokorného, jenž si naskočil na rohový kop od Hrubého a přesnou hlavičkou stanovil skóre na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 2:1

08.11.2019 18:00

Góly: 49. Muris Mešanović, 51. Lukáš Budínský - 12. David Bartek

Podobně jako před týdnem v Olomouci vyšel Mladé Boleslavi úvod druhé půle a tentokrát zápas dovedla k vítězství. Hostující Bohemians tak odjeli domů s prázdnou, ačkoliv si vypracovali několik nadějných příležitostí. Pražané tedy zůstávají ve skupině o udržení, naopak Středočeši po dvou zápasech vyhráli a minimálně do sobotního večera se vrátili na třetí místo.

Trenér domácích Weber učinil v sestavě svého celku jedinou změnu, když místo Haška poslal do hry Mešanoviće. Lodivod hostů Klusáček se zase vrátil k rozestavení se třemi stopery, které praktikoval jeho předchůdce na lavičce Pražanů Hašek. Obranné řady tak ještě vyztužili Krch s Bederkou, jenž se v základní jedenáctce Bohemians objevil po opravdu hodně dlouhé době. Tentokrát tak nezbylo místo na záložníka Radu a útočníka Keitu.

Brankář klokanů Le Giang se poprvé musel činit již v páté minutě, kdy pohledně a efektivně vyrazil technický pokus Budínského. Sedm minut poté šli Bohemians nečekaně do vedení. Vodháněl sice při svém průniku nebyl úspěšný, celou situaci ale dohrál, v hlavičkovém souboji předčil Pudila a celou akci dokončil pohotovou střelou za záda gólmana Stejskala Bartek.

O vyrovnání se v sedmnácté minutě pokusil Komličenko, zpoza pokutového území však vypálil těsně nad bránu. Dvě minuty poté mohli hosté vést již 2:0. Krchova hlavička po rohovém kopu už už letěla do sítě, ale na poslední chvíli zachránil Boleslav Fulnek, jenž míč přizvedl na břevno. Ve 38. minutě ukázal šikovnost Vodháněl, který prošel přes několik protihráčů, jenže jeho nedůraznou střelu snadno lapil Stejskal. Záhy se po delší době blýskl Le Giang, jenž po Buchově pasu vychytal v tutovce Mešanoviće.

Domácím se v první půli moc nedařilo, neuběhlo však ani šest minut z druhého poločasu a už se Středočeši dostali do vedení. O vyrovnání se ve 49. minutě postaral Mešanović, jenž zužitkoval centr z levé strany od Ladry. Dvě minuty poté byl v gólu namočen opět Ladra. Tomu nevyšla kličkovaná před vápnem, proto přenechal balón Budínskému, který se trefil po zemi přesně k tyči - 2:1.

Obrat ve skóre s klokany pochopitelně zatřásl, vačnatci se nicméně nevzdali. Po hodině hry sice Vodhánělovi nevyšlo další sólo, avšak k volnému míči se dostal Krch, jenže ke smůle hostů opět orazítkoval břevno. Na druhé straně se v 77. minutě prezentoval nebezpečnou, leč nepřesnou střelou Ladra. Z protiútoku našel střídající Ugwu volného Havla, jenž měl na noze vyrovnání, ale zblízka jej skvěle vychytal Stejskal.

V 80. minutě proletěl centr ze standardní situace pokutovým územím až k Bederkovi, který snad ze dvou metrů v pádu přestřelil svatyni. To byla též poslední šance Bohemians na vyrovnání. V nastavení se ještě nechal vyloučit Ugwu, který po dvou žlutých zákrocích na Pudila uviděl červenou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha16142036:344
2.Viktoria Plzeň16103331:1533
3.FK Mladá Boleslav1692532:2229
4.FK Jablonec1684429:2228
5.Sparta Praha1674530:2125
6.Baník Ostrava1681727:2225
7.1. FC Slovácko1674520:2125
8.Dynamo České Budějovice1672726:2623
9.Slovan Liberec1663725:2621
10.Sigma Olomouc1647522:2319
11.FK Teplice1646613:2318
12.Bohemians Praha 19051644818:2816
13.Fastav Zlín1643911:2215
14.1. FK Příbram1634914:2813
15.MFK Karviná1625911:2311
16.SFC Opava1624107:2710

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (475)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Panik ven

Reagovat
Rišan

Může mi tenhle blb vysvětlit co má proti trenéru Páníkovi, jednomu z našich nejlepších??

Reagovat
montaigne33

Souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nemá rád Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Povinná výhra nad klubem v úpadku. Příští zápas venku bude zase ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste tehdy spadnout. Nechápu vás, chováte se vůči Panikovi naprosto bez respektu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
montaigne33

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nechápeš nás.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Na marne kluby Panik umí, gratulki, to není nic nového.

Hodně tomu pomohl ten sněhulák v brance hostů.

Ale i tak Flaska krásný gól a Pokorný roste zápas od zápasu.

Teď jen doufám, že RR nebude nějak hodně zraněný, pac Holzer, on je marný i proti těmhle slabým kostatum.

A Pazdera, snad mu tu smlouvu neprodlouzi.

Panikovo střídání v 90 minutě, to se zas ukázal... Prochy ho musí čím dál více milovat...

No nic, pojď mi Opavo, už za tři týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Panik ven! Samozřejmě. Tady není o čem.

Reagovat
adalbertus

Jo a ty táhni už do piče! Samozřejmě. Tady není o čem. Čuráku

Reagovat
smazaný uživatel

Ňuňu!

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

A řekneš mu to i z očí do očí?

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si, aby Panika vyhodili a přivedli Svedika. Ten by hrál defenzivní fotbal jako ve Slovácku a Baník by se placal někde kolem 12. místa. Co by si říkal pak ty chytraku. Ještě, že Brabec a Jankul mají rozum

Reagovat
bobis21

Svědík byl s mnohem slabším kadrem v Baníku 5.

Reagovat
AjaxFans

Svedika nám pěkně nechte

Reagovat
smazaný uživatel

Před X lety. To je argument hodný dementního chachara

Reagovat
bobis21

nadávky, skvělý způsob jak ukázat že máš pravdu Skvěle jsi všem ukázal jak nadřazená je tvá inteligence

Reagovat
Godwinson

Jiní jsem nechodí

Reagovat
Godwinson

-j

Reagovat
Kang & Kodos

Slabším? Golman a obrana byli totální luxus. K tomu ještě nezkurvenej Holzer, ty bláho Kukec, Mensah v tý době vypadal jako bůh...kdybyste neměli majitele čuráka, hrajete do dvou tří let možná i o titul

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Židovi nepomáhá ani ta spesl travka co huli, údajně kvůli regenerace?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

No chodí si na Stodolní do jednoho podniku (ne není to žádný bar ani nic podobného) pro nějakou tu trávu (nějaká CBD) ze které nenalizes, nemáš z toho haldy, ale prý je super na regeneraci a na uklidnění organismu je to zabaleno jako třeba tabák do vodní dýmky.. Ale nějak mu to nepomáhá zase na druhou stranu, není jediný z Baníku co si pro to chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Holzera? Vím, že chodí nekam s bandou na dýmku, ale obsah sem nezkoumal, no

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Holzera, jako není sám co si pro to chodí.. a nedava se to do dymky, ale do skla je to jako normální travka akorát tam není to THC, aspoň co jsem pochopil.. tak z toho nemáš halušky a nenalizes z toho..

Reagovat
Han střelil první

CBD, no... Jestli měl nějaké stresy nebo není v pohodě, tak je to na to super. Furt lepší, než kdyby do sebe cpal nějaké prášky.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0, jo? Tak to Panik ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Předvedená hra

Reagovat
Banikovec7

Nejnudnější zápas roku, vyhrála to obrana, skvěle vzadu a rozhodli i vepředu, hlavně Fleišman s Pokorným výborní.

Reagovat
HorajzmAmmann

hra hrozná. Jediná obrana až na Pazderu hrála dobře.

Za stavu 3:0 tam najebat Procházku místo třeba mladýho Buchty, který by si čuchnul k A-týmu Karviná by nedala branku ani kdyby šel Budínský místo Stronatiho...

Reagovat
Banikovec7

Dozadu i Pazdera vklidu, dopředu s Fillem nesrovnatelné no.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohužel...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Skalda29

Ke Strakovi nějakého buldoka, ať mu pomůže s útokem. To je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zážitek Pazdera s Holzerem vs Fillo s Reiterem to se nedá srovnávat, jiná galaxie, tak snad bude RR brzo zpátky. Pokorný mi dělá radost a Flaška Správný kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejlepšího běla v lize jen tak někdo ne nahradí. Ale úplně špatně nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu OK, ale my potřebujeme ostré kraje se schopností vystřelit nebo poslat tam dobrý centr. Na ligu je Lukáš dobrý pro tu Karvinou apod. týmy.

Reagovat
ratusek

Holzer at táhne do prdele a jsem rád, že se potrvdilo to, co sme psali my, co ho v klubu nechtěli vůbec.

Kuzma dnes ale taky katastrofa. Snad se příští sezonu posílí rozumněji a ne odpadem z Opavy nebo dalším Holzerem

Reagovat
smazaný uživatel

On má aspoň tu snahu, tak mu dokážu leccos odpustit, ale nezahrál dobře, to ale i Diop, i když balóny dobře rozdával do kombinace, když tam byl ještě Reiter, ale jak byl na hrotu sám, tak nad ním Rundič vyhrál snad všechny hlavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsme měli pravdu, co se týče Holzera...

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Konečně jsem mezi těmi, co měli pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to fajn pocit, že?

Reagovat
lichna.

Tak já ji mám skoro pořád, jen tentokrát se na tom shodneme..

Reagovat
Puskas

Loňský podzim výborný, ale od té doby mizérie. Laxní, nevýrazný, slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak s Panikem...

Reagovat
smazaný uživatel

1/2 I ta spálená klobáska mě potěšila více, než samotná hra. Fandění na B bylo dokonce horší než hra.

S názorem na Pazderu souhlasím s Banikovcem7, dozadu dnes proti marné Karviné splnil, dopředu se s Fillem nedá srovnávat. Na ligu to po rozehrání bude, ale asi ne u nás, pokud budeme chtít hrát nahoře.

Pánik mě dnes překvapil, místo Procházky v 90.minutě jsem čekal Šindeláře v 83.minutě za stavu 2:0 A opravdu je Lalkovič horší než Holzer??? Holzer je zralý na hostování a poslední šanci nebo rovnou přestup, těch 20 zbabraných minut za zápas mu u nás fotbalovost nevrátí. Začínám si myslet, že je kokot, když přišel a většina z nás byla nasraná, tak dřel a vypadalo to, že za půl roku jde do zahraničí. Pak rychlý obrat a uspokojení platem

Pokorný posledních pár zápasů roste a má nakročeno hezky (i se Sigmou byl až na ty dvě situace u obou gólů slušný), dobré věci jakoby se snažil učit od Zia, ale rozehrávání si zkouší svoje - přesnější, bez nákopů těžkých míčů pro útok A dnes to v mém minisouboji s klobáskou vyhrál

Flaška super (i přes soupeřovu marnost), líbila se mi situace z 90.minuty, kdy se chtěl Granec po pokažení útoku asi omlouvat nebo s Flaškou diskutovat a metr od něj mu něco ukazoval, Flaška na to ale i za stavu 3:0 sral a hlásil se o míč z odkopu. Taková blbost, ale potěšilo mě to, že jako kapitán jde příkladem a je soustředěný i za rozhodnutého stavu až do poslední vteřiny. Do poslední vteřiny kariéry - s tímhle zápalem ještě minimálně rok dá

Reagovat
smazaný uživatel

2/2

Kuzma se do toho nemohl dostat, oproti tomu Kuzmovi co přišel je to po té sérii, kdy ho Bob stavěl na křídlo něco úplně jiného, snížila se mu výdrž nebo morálka, nedostává se ani tolik k těm svým přesným střelám ze střední vzdálenosti. V Opavě byl více ve hře

Diop chtěl, ale taky se nedostal tolik do hry i díky tvrdé hře Karviné. Bylo mi ho i líto, jak na něj občas létaly míče, kdy tam musel jít a dopředu věděl, že do toho musí nazdařbůh jen plácnout, nebo si to zkusit zpracovat a nechat si nakopat achilovky. Naštěstí Janečka neměl tatarák a ostatní "jen" přišlapávali.

3 pozice, kam bych chtěl opravdové posily:

1) trenér (ano, vy co sledujete jen výsledky, občas jen výsledky doma, tak jste se dočkali, zase další Baníkovec píše "Bob ven!"),

2) ofenzivní střed zálohy (ale ne stejný typ jako Hrubý nebo Jirásek, musel by být výrazněji lepší, v případě stejného průměrného typu by to snad vyřešil trenér nějakou taktikou, rozestavením),

3) útočník... hmmm... nevím, na Vydru nemáme, Bary už není tak rychlý jako býval, Ošašinku by Pánik zlikvidoval.

Tak si říkám, jestli to prohlášení o bojích o poháry a zároveň nechat Boba trénovat není trochu kontraproduktivní. Kolik Bob zažil bojů o poháry? Už je u konce kariéry a nevěřím, že by se chtěl učit něco nového, navíc to vypadá, že ho baví připravit se jen jednou za čas na český pohár (Sparta venku, Plzeň venku, Slavia doma). A nebo to vedení vzalo po šafarčíkovsku a bojem o poháry mysleli opravdu jen boj o poháry, ne postup do nich

Reagovat
Banikovec7

se Honza přihlásil na špatný účet ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Akorát (sorry Honzo), tohle je sice dlouhé, ale zároveň se tam žádná myšlenka neopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal to skvěle, že se mi opakují myšlenky, ale jen občas ( ), taky beru, je to pravda. Vždycky jsem psal, že jsem jen kuchař s výučákem + maturitou a mám hodně subjektivní hodnocení, což pro někoho může být objektivní, pro někoho to může být úplně mimo. Taky jsem spíš teoretik, to, že jsem na naší vesnici dělal v žákovských kategoriích brankáře, v případě nouze stopera ze mě žádného fotbalistů nedělá a tři roky karate sportovce taky ne. Teď jsem rád za to, že se projedu 30x - 40x ročně v turistickém tempu na kole, když nepočítám fyzickou práci jako druh sportu. Takže se omlouvat nemusíš

Reagovat
Kepy_FCB

a kde vaříš že každej víkend můžeš být na fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skolni jidelne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak psal Cukroušek, už jsem to tu psal, zástupce šéfkuchaře + mám ještě brigády v restauraci u kamaráda, právě jdu v neděli. Každý víkend na fotbale nejsem to bych jezdil na výjezdy, dorost, béčko pravidelně. Jo, na áčku jsem tuto sezónu ve Vítkovicích ještě nechyběl, tak kdybych dal každý "domácí" zápas v sezóně, tak bych se nezlobil...Bylo by to poprvé.

Reagovat
Kepy_FCB

tam se berou minimálky né?

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jo, ale já beru dobré peníze, tam se platí slušně. Hlavně je to úplně jiná jídelná, jiný princip přípravy jídla, zase nejsem takový tragéd, abych šel vařit někde, kde dělají UHO atd. Je tam dobrá šance, že bych v létě mohl být šéfkuchař, když to nevyjde, tak přemýšlím nad lodí, je to dřina, ale dají se tam vydělat pěkné peníze, v USA mám část rodiny, takže další možnost...Chtěl bych si tak do +- 5 let založit nějakou restauraci v Česku, Ostravsko/Valašsko s kámošem, to je takový můj sen. Zatím je to ale sci-fi, zadlužovat a potom to nemít pořádně jak splácet fakt nechci.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to jako pochvalu, díky.

Reagovat
Banikovec7

Jinak do té zálohy by mi někdo typu Jiráska nevadil, jen aby uměl pracovat v trošku vyšší rychlosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě rychlost o dost vyšší + trochu větší přesnost. A stálou chuť zamakat dozadu, ještě teď mi vadí ten gól na Spartě, kdy se na to vykašlal

Reagovat
Banikovec7

Nevim jestli tak vykaslal, spis je jen hrozne pomaly. Jinak ikdyz se to nezda, tak miva nejvic nabehanych metru v tymu

Reagovat
smazaný uživatel

No mi vadilo to, že se o ten sprint (i když by byl pomalý) ani nepokusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké!

Střed zálohy, v zimě Lingr?

Toho si vážně moc přeji, Karviná už mu nemá co dát a on ji také ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je lepší než ti dva naši (moc ho nesleduju), bral bych ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Útočníka? No nevím...To tam raději využívat Carlose, Lalkoviče, pokud tam tedy BP bude, jestli nebude, tak se nebát O. Šašinky, Barkova zkusit v přípravě. Jinak já bych chtěl kreativního záložníka určitě, jedno křídlo by se hodilo a mladého stopera na doplnění Zia a Pokece.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k Holzerovi zbytečně se vyjadřovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, s Bobem je zbytečné asi cokoliv.

Útočníka typu Svěrkoše - třeba v budoucnu ten Ondra, pokud si bude přidávat a každý rok se zlepšovat.

Reagovat
lichna.

Naprosto souhlasím. Kraje máme momentálně pokryté kvalitně, stopery taky, dokud je Procházka, tak ten si svoje taky zvládne odehrát. Levou i pravou obranu máme taky pokrytou, i když tam je třeba se dívat do budoucna.

Co se týče útočníků, asi nečekám, že bychom v zimě někoho přivedli. Pokud se dá Bary do kupy, pořád máme 4 útočníky na 2 místa. S tím středním záložníkem ale naprosto souhlasím. To musí být naše priorita.

Reagovat
bobis21

Výsledek dobrý, ale na hru se nedalo dívat...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl od 70 minuty a paradoxně to bylo jak proti Příbrami atd., po zemi, keine stress, proto raději hru nekomentuji

Reagovat
smazaný uživatel

Takže by si raději viděl pěkný fotbal a remizovat 2:2?

Reagovat
smazaný uživatel

Tragicka hra, tragicke stridani...

Po Fillovi zachranuje Panikovi prdel dalsi nechteny hrac. Poky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Baník útočí na poháry, ale fans by byli raději, kdyby hrál o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

u tebe sem myslel, že máš rozum a ne lajkovat takovou pičovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Však naráží jen na Trevora s Cukrouškem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je srandovní, že do toho tahate stále jen nás dva (asi máte z nás nějaký mindrak, nevím. Ale da se to možná i léčit), přitom o tom mluví většina normálních, nezaslepenych fanoušků Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale jenom vy dva

Reagovat
smazaný uživatel

No, ne. Ale tak tedy aspoň vidím, že máte z nás mindrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady možná, nevím .... ale jinak je víc fans, co to cítí podobně. Boba mám i rád, ví, co je Baník ..... ale už to čertužel nepošoupne nikam jinam ....ani malinko

Reagovat
ratusek

debile

Reagovat
bobis21

Realita je ale taková, že o poháry nehrajeme. S týmy které o poháry hrají máme 0 bodů a skóre 1:13 (Slavia, Plzeň, MB, Jablonec, Sparta). Ano, porážíme týmy hrající o sestup, díky čemuž jsme na tom bodově dobře, ale pokud máme hrát o poháry, musíme umět uhrát aspoň bod i s týmy nahoře, jinak to dopadne přesně jako minulý rok a poslední 2 měsíce vše prohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouček, díky

Reagovat
Han střelil první

Pokud si dobře vzpomínám, tak jsme minulý týden vyřadili Slavii v poháru.

Reagovat
meno

MOL cup není v měřítko ve chvíli, kdy SKS aspiruje na druhej titul v řadě a válí v LM.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
meno

Měli vyhrát, ne že né. Nicméně nemůžeš počítat s tím, že všichni budou naprosto a dokonale koncentrovaní na MOL Cup, když je liga i LM důležitější.

Reagovat
HorajzmAmmann

pořád machrujete jak máte široký kádr a pak vám dáme přes píšu a najednou vám to ani nevadí.. běžte se s tím vysrat. Za stavu 0:0 tam hrála až na Bořila stejná obrana jako na Nou Camp a dostali jste 2 goly z centrů..

Reagovat
meno

lol

Nehrál Olej, Suk, Béřa ani Ševčík.

Přes míču jste nám nedali ani náhodou, to by to nešlo do prodloužení a hlavně vy to hráli jak finále LM, my hráli v základu s Horou.

Ale tak ono je to fuk, MOL Cup pro nás není stěžejní jako pro vás a další týmy širší špičky, který ještě můžou ztrácet pozice.

Reagovat
HorajzmAmmann

nám chybělo taky asi 5 hráčů.. a zrovna vy nejste ti, kdo by měl brečet...

Reagovat
meno

Kdo vám chyběl tvl?

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom 2 nejlepší záložníci Azevedo, Jánoš. 2. náhrada za Jánoše Kaloč. (proto tam musel hrát Jirásek + Hrubý. Chyběl třeba Baroš, který by s formou Smoly hrál 100% v základu.

Reagovat
Kang & Kodos

Na jaře máte všechny top týmy doma (Spartu ještě teď v prosinci). To je fakt hrozný překvapení, že prohrajete v Plzni, Jablonci nebo na Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak... Prohrát se může, ale ne takovým stylem, jako pod Páníkem.

Reagovat
Kang & Kodos

Po Spartě bych vyhazování Páníka chápal, to byl fakt hrozně chcíplej výkon a celkově ten začátek sezony nebyl dobrej. Ale jinak to výsledkově o moc lepší bejt nemůže. Herně jo, ale uvidí se na jaře, kde Páník vždycky hodně ztrácel. Ale už jenom vyřazení Slavie z poháru je velká věc

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, to už je ale na opakování toho, co tu někteří píšou víkend co víkend... Ve zkratce. Porážet slabé týmy umíme, tam si uděláme body a pomůže to zvednout sebevědomí, super. Pak, když máš hrát s týmy na stejné rovni, tak tam najedeme s taktikou "Co nejdéle udržet nulu". A když dostaneme branku, hráči neví, co dělat. To není výmysl, to je holý fakt.

Takže co, jsem na úrovni tedy slabých týmů?

Ano, nepopírám, vyřazení Slavie je super věc, kluci do toho dali všechno. Ale pak se na to dívám optikou z druhé strany, nebude to pomyslná berlička (záchrana 18), na kterou budou páníkovci poukazovat?

Nehledě na to, že Baník nemá herní tvář, nehledě na to, že máme furt stejné rozestavění, nehledě na to, že vztah Páník-kabina vážně není na super úrovni, nehledě na to, že zase ignoruje zabudovávání některých mladých do "A" týmu.

Těch negativních věcí je vážně více než kladných, proč by měl Páník zůstat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nehledě na to, že Baník nemá herní tvář, nehledě na to, že máme furt stejné rozestavění, nehledě na to, že vztah Páník-kabina vážně není na super úrovni, nehledě na to, že zase ignoruje zabudovávání některých mladých do "A" týmu.

tohle jsou přesně ty důvody!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
bobis21

Já nikde neříkám že je máme porážet. Jen se ojrazuji proti tomu, že hrajeme o poháry. Reálně o ně zatím nehrajeme.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to asi koukám na jinou tabulku

Reagovat
bobis21

Takže si myslíš, že v nadstavbě Baník s těmi týmy, se kterými v žádném zápase neměl šanci najednou uhraje poháry? To asi fakt sleduješ jinou ligu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Boleslav nebo Jablonec mají stejnou šanci porazit nás ve Vítkovicích jako my u nich...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední výhra v MB... Rok 2008.

Poslední výhra v Jablonci, rok 2006 ?

Reagovat
HorajzmAmmann

tak za to ale Pánik fakt nemůže... Baník doma Bolku a Jablonec taky porazil.. a ne nějak haluzácky.

Reagovat
HorajzmAmmann

a v nadstavbě to byla úplně jiná - za to může spíš Jnakul, protože ten kádr byl fakt o 8 lidech tenkrát. A navíc Bolka vyhrála celkem se štěstím.. to je ale jedno.

Reagovat
HorajzmAmmann

beru zpátky, Baník v lize s Bolkou remizoval Proč já si myslel, že je porazil No nevadí, tak letos budeme muset

Reagovat
smazaný uživatel

No, může a nemůže. Páník dostal za úkol na to jaro, aby dal šanci mladým. Že on to ignoroval, za to zas Jankul moc nemůže. Jankovi můžeme akorát tak vyčítat, že neudělal Přikryla.

Reagovat
HorajzmAmmann

aha, tak tím pádem to je ještě horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že za to může. Jen, že je tam porazit je pro nás akce mission impossible

Reagovat
HorajzmAmmann

nevim, prostě Jablonec, Bolka a Baník mají venku stejné problémy. Ne že by mi to nevadilo, ale dokážu to pochopit. Plzeň, Sparta a Slavia si to doma pohlídají vždycky.

Ty důvody proč by měl jít Pánik pryč jsou přesně ty, které jsi popsal nahoře.. rozestavení, hra na vysoký kopyto, střídání, asi atmosfera v kabině...

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechme to být, my svoje víme. Alespoň, že holky dělají radost, královny podzimu

Reagovat
HorajzmAmmann

a ten nejdůležitější - zapracování mladých a dávat jim trošku více příležitostí. Ještě že dal šanci aspoň Pokornýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

To beztak jen proto, pač neměl na vybranou, když ho Prochy zcela zaslouženě poslal v Bolce do piče...Taky si včera na něm kompenzoval Bob svá malá varlata a dal ho tam jak nějakého dorostence v 90 minutě

Ale co už. Jinak Pokorného dotáhl Kučera

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem nepochopil... klidně tam na těch 6 minut mohl jít Buchta nebo někdo. Karviná byla tak marná, že jsem mohl jít na stopera i já a Baník by čisté konto udržel... a i kdyby neudržel - nic by se nestalo - ale junior by měl o motivaci postaráno. Teď ti kluci vidí, že když se jim bude v B týmu dařit, stejně se do Áčka nedostanou to je vždycky hrozně příjemný

Reagovat
smazaný uživatel

Psssst

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k Buchtovi - Bob si vzal na střídačku jen tyhle: Granečný, Šindelář, Lalkovič, Holzer, Procházka

Reagovat
smazaný uživatel

Aháá, mi to s tím Procházkou v 90 nedošlo, říkal jsem si, proč tam nedal Šindeláře v 85. jako je jeho zvykem. Ne že bych tam Šindeláře zrovna v tu chvíli chtěl, přál jsem si Lalkoviče a rozhodně dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

S Lalkovičem to nejspíš nedopadne, je dost špatný i v béčku, aspoň víc náznaků, kdyby měl, ale je tam "s davem" ..... Navíc není ani zrovna Páníkova krevní skupina, takže z toho nejpíš padne ta horší strana mince ..... holt šel zadarmo .....Ale jestli tím střídáním dával Páník Procházkovi něco sežrat, tak to ať jde v zimě treňa fakt do (_._) ..... to celkově vztahům v mančaftu a chuti hráčů hrát nic dobrého nepřinese .....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no v tom případě už vůbec nechápu, proč si Bob bere na střídačku 2 stopery, záložníka z formy (Holzer), záložníka který mu nesednul a je špatný v béčku (Lalkovič) a jen jednoho jakž takž použitelného hráče (Granečného). A nikoho z mladých, určitě by po poradě mohl vytáhnout někoho za odměnu alespoň na střídačku, nebo mu klidně dát i 10 minut na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný došel za Petržely ...... už před Kučerou....

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, máš pravdu. Začátek druhé ligy, těsně před zápasem ve Znojmě.

Reagovat
Kang & Kodos

Sleduju ligu, kde se do pohárů může úplně reálně dostat i 7. tým a teoreticky i 10. tým.

Reagovat
HorajzmAmmann

viz loni Boleslav...

Reagovat
bobis21

Ano, ale k tomu musí vyhrát ty klíčové zápasy. To je přesně věc, které Baník nevypadá schopen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Hlavně venku letos Jablonec 8 bodů, Baník 6, Bolka 5 (všichni 7 zápasů).. třeba si naopak Baník do nadstavby udělá mírnej náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec měl neskutečné štěstí, jak ve Zlíně, tak v Karviné, hráli strašně, tam mají určitě extra 4 body, ale mají je...Boleslav ještě nehrála v Opavě a Karviné. Na Slovácku gól rukou na 1:1 v poslední minutě, opět Zlín a kupa štěstí a ten jeden bod se Sigmou, dva góly za minutu, jinak jasně horší...Ti mají taky extra 4 body, ale zase, mají je...

My neporazíme "doma" ani marné Teplice, Liberci gól nabídneme sami, s Olomoucí vyloženě čekáme na vyrovnání, takže podle mě úplně zbytečně ztracených min. 6 bodů...Není to růžové, ale mohou to ještě otočit, když udělají nějakou bodovou sérii venku, ale dokud nás o tom nepřesvědčí, tak tady radši nic psát nebudu, Teplice budou pod tlakem, nejhorší kádr za jejich ligovou existenci, my bysme měli být relativně v pohodě, ale jestli do nich Páník bude hustit něco o respektu, třech měsících bez bodu venku, tak se zase akorát poserou a budou hrát alibisticky na nulu vzadu, s tím, že to ten Smola vepředu možná uhraje...Takže to nevidím moc optimisticky...Uvidíme za 15 dnů.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak řeší zápasy venku - v tom má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Boleslav má 5+ bodů mimo zápasů s KA a OPA, Jablonec taky 5+ mimo zápasů s KA a OPA. To je třeba zmínit...Jak jsem psal, jsem zvědavý v Teplicích...

Reagovat
Losinho

Hlavní pointa je, že ta "širší" špička je venku obecně letos příšerná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to jo, souhlasím, jen jsem psal, že oni mají + body i s někým jiným než se dvěma nejslabšími Uvidíme dál

Reagovat
Losinho

Tak čistě teoreticky, my s nima máme dohromady dva body

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný paradox

Reagovat
smazaný uživatel

Ten popis zápasu v Teplicích je tak reálný, že mě to naštvalo už teď.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže bych dodal, že to nejsou ty hlavní důvody proč by měl Pánik odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

Šest bodů z Opavy a Karviné. To je třeba taky dodat, že jo.

Reagovat
Losinho

To tím vůbec neříkám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako joker je to špatný, ale jsme na tom uplne stejně jako Mlada Boleslav, ktera má ještě o parník lepší ofenzívu. Já taky chci aby Panik odešel, ale nějakou tragédii by jsi z tech výkonu venku taky nedelal...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako jo* - zkurvena automaticka oprava slov...

Reagovat
Losinho

Joker kam se podíváš poslední týdny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Já z toho taky tragédii nedělám, jde mi jen o to tvrzení že hrajeme o poháry. Do pohárů by jsme šli jen přes neskutečné štěstí na výpadky konkurence.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud ztrácíme na 3 místo asi 4 body tak o poháry proste hrajeme... stejně jako loni. Čistě matematicky proste hrajeme... ale to přece není to podstatný. ..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase vidina pohárů? My bychom si hlavně měli udělat pořádek "doma", pač s tímhle v Evropě vážně nemáme co dělat.

Máme body, v zimě překopat kádr, pomalé začlenění mladých, Evropu hrát, až na to bude mít.

Reagovat
HorajzmAmmann

říkám čistě matematicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde, na to seru. Já chci do Evropy, až na to Baník bude mít

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem nakonec rád, že se nemusím tahat do nějakýho Kazachstánu. Toho času teď taky moc nemám a od nadstavby se na ty zápasy Áčka ani moc netěším...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je otázka, kdo kromě Slavie na to z českých týmů má...Sparta a Plzeň se svými možnostmi a nepřešli přes prvního soupeře, Sparta již potřetí v řadě. Jablonec si udělal ostudu a Boleslav ty Kazachy sice vyřadila, ale FCSB je nebo minimálně bylo na tom celkem dost špatně a MB přes ně nepřešla...

Nevím, jestli je prostě možné hned v prvním roce v pohárech hrát nějak na výši, i kdybysme měli jiného trenéra a ještě posily, je to i dost o zkušenostech, hraje se tam jinak. Taková Slavia je hraje počtvrté v řadě a první sezónu na tom rozhodně nebyli dobře, dostali bůra od Anderlechtu myslím, další sezónu ve skupině EL nepostoupili přes Astanu dál a celkově byli hodně impotentní, pak už to známe. Vlastně i Plzeň měla před první LM ještě předkolo EL s Besiktasem, tam si pamatuju, že velkou roli hrály zkušenosti, i když FCVP hrála dost dobře...

Je důležité, jak to vidí Jankul, Bělák a potom rozhodne Brabec, většina fanoušků chce taky úspěchy hned, i když by se mi líbilo kádr překopat a chtělo by to, tak si myslím, že to budou spíš dělat v průběhu dalších dvou, tří let...Jsem zvědav.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem psal Horajzmovi. Nejvíce bych si přál, kdyby Ježíšek přinesl Lingra z Káčka, dále nějakého fajnového trenéra, naopak Páníka hodit do pytle a alou s ním na někam na Sibiř.

Pak se rozloučit s Pazderou, i Franzem BeckenProchym, Holzera poslat někam na převýchovu, když bude nabídka na Hrubase, tak i jeho prodat, aby taky u nás nezakrněl.

Naopak nasadit Denise (včera nehrál zas tak špatně, snažil se, asi ví, že se blíží repre sraz a bude lepší klima ), Filipa, tréninky s Áčkem, aby absolvoval Drozd s Barkovem (VW naopak ne, aby se zas chlapec vyklidnil, šel do sebe i co se týče školy) a dál už to známe. I za cenu toho, že to hned od začátku nepůjde.

No a za nějaké dva roky už naprosto zdravý Baníček jazda s kurwami do Evropy !

Reagovat
HorajzmAmmann

Lingra moc nesleduji, je fakt dobrý? Včera ani nevim že hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Má svou kvalitu a přestup k nám by pomohl nám i jemu.

Mladý kluk, je z kraje, v Baníku už působil. Snad to v zimě vyjde, těch 15 míčů, co po nás chtěl ten blbec Vlk v létě je teď naprosto nereálných.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

A Marianky na poslední nesestupove místo náskok už 8 bodů

Ty jo, to je horší, než sem čekal. A trénuje to ještě ten Srb ze Zvezdy?

Reagovat
Kepy_FCB

to je jen asistent, hlavní trener je Šebesta (autor 26 prvoligových branek)

Petar prošel jen mládeží CZ pokud se nemýlím

Reagovat
Kepy_FCB

at se zachrání , vůbec je neberu jako rivala

Reagovat
Kepy_FCB

Marjánky at se zachrání , vůbec je neberu jako rivala

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, na Šebestu jsem úplně zapomněl. Máš pravdu samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by sis udělat prezentaci v PowerPointu a jet s tím na Bazaly. Takhle Baník zahazuje svůj potenciál

Reagovat
Losinho

2x 0:3 s Anderlechtem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně žádná kreativita v útočné fázi , nějaký moment překvapení , nebo aspoň náznak kombinační hry , vůbec nic , ten Hrubý je horší a horší , tolik zraněných a hráčích z juniorky ani vidu ani slechu , Pokorný super , jak jsem psal minule roste zápas od zápasu , v zimě přivézt středního záložníka ,opravdu schopného hráče a hlavně zkoušet a oťukávát ty mladé , jenže to za Boba nepůjde , výsledky doma má , venku nic , už se těším do Teplic , Holzera nechat doma !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body dobre, ale na to se nedalo dívat. Žádný pokus o kolmici, nebo nějakou kombinaci, všechno prášit dopředu po vzduchu. Hlavně za tři týdny nepodcenit Opavu, ať se na nás nechytnou ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkné, jak fanoušci Baníku (kteří pochopitelně Baník sledují) píšou několik týdnů, měsíců, vesměs to samé, ale ostatní, kteří Baník viděli pouze v zápase proti svému týmu, se podívají jen na tabulku a mají jasno jak prý hrajeme o poháry a jak máme být vlastně spokojeni. A diví se tomu už několik měsíců, ale nedají si práci o tom zjistit něco více, dokonce si snad nedají ani práci zamyslet se nad tím co jim tady servírujeme na zlatém podnose, ale na odborníky na Baník si budou hrát dále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko vysvětlovat.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
sosna

Co z toho že jsme jim v první půlce nepujcili balon. Houska to má na noze a posle to z malého vápna do desáté rady. Finální fáze katastrofa. A ke konci zahorela i obrana, takže zaslouženě bez bodu. S tímhle nás Slavia zadupe do hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, konečně výhra o to víc těší ze proti sigme. Latalovi uz se trepe s...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta jejich haha koalice se Slováckem a Puchovem. Pardubic je víc než jich všech tří dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Když se dívám na výsledky Olomouce, tak začínám přemýšlet o tom, jestli Látala v zimě nevymění, oni prostě nemají tým na jeho styl a za téměř čtyři měsíce sezóny neudělali žádný progres. Takový Holoubek mi přijde pro ten tým vhodnější a Látal...No, něco by se mohlo najít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když bez Matouška to Jablonci přece šlo

Reagovat
Enter

Po pročtení zdejší diskuze ostravských fans jsem se musel podívat na tabulky z posledních let, zda mi neunikl nějaký titul nebo bedna, kterých by Baník dosáhl, a které teď nešťastný Bob Páník musí obhajovat, při tom současně zapracovávat mladé a ještě k tomu nabídnout jasně čitelnou herní tvář a pravidelně měnit rozestavení. Kupodivu neunikl. Tímto si tudíž dovolím popřát těm Baníkovcům, kteří Boba neustále vyhazují, aby tým převzal před jarem nějaký mladý progresivní trenér, který udělá pohodu v kabině, bude ohrávat mladíky a bude hrát oku lahodící fotbal. Baník se vrátí, kam v poslední dekádě (mimo loňského, zajisté hanebného 5.místa) patřil, tedy na chvost tabulky, kde to bude konečně ten pravý boj o poháry, na zápasy budou chodit 3 a půl tisíce spokojených diváků a zde v diskuzi budou vybraní diskutéři zase slintat blahem a nebude jim muset naskakovat žilka z takřka potupné výhry nad Slavií v poháru. Bobovi přeju, aby se pak vrátil do Zlína, vzal si s sebou Pazderu s Diopem a s tou hroznou šmrdlanou na 0:0 venku a nakopávanými míči na habány vepředu uhrál bídné 6.místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Výborně, další dement který vůbec nepochopil o čem ta kritika je a proto si radši něco vymyslí aby se mohl do ostatních navážet. Klíčenku si doufám koupíš sám

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle potřebuje Delete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Enter

Pánové, vy si tak pěkně notujete, nechtěli byste založit baníkovský fanouškovský think tank? Byli byste možná první na světě, kdo se o to ve fotbale pokusil a ta vaše názorová jednota, konzistence a ten myšlenkový kvas, radost vás číst... Pánové Brabec, Jankulovski a Páník by se jistě přetrhli, aby mohli uspořádat konferenci, kde byste je obohatili o zásobu poznatků, které jste na tribunách a fotbalových diskusích získali. Zejména poznatků k jejich práci. Už teď se těším na vaše rozbory k dalším zápasům Baníku. Proč jen se nehraje častěji?

Reagovat
HorajzmAmmann

piš tady o Zlínu a na Baník se raději vyser, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť viděl během pár minut několik tabulek s našim umístěním, tak ho nechej, už je to znalec poměrů v Baníku

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak zrovna toho Diopa podle mě vystihl. Když si uvědomím, kolik stupidních a dětinských přezdívek tady na jeho adresu padlo. Přitom poslední, kdo za vás dával tolik branek, byl Venca

Jasně, že ten kluk má limity, ale tady je potřeba uvědomit si, že kdyby ty limity neměl, tak už u vás nehraje.

A co se Boba týče, tady pořád čteme jak nefunguje Pánik-kabina, ale když pak sleduješ zápas, tak ať už to vypadá herně jakkoli, nevypadá to, že by za ním hráči nestáli, nebo se ho snažili odstřelit.

Možná proto se tomu tolik lidí diví..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám Diopa rád, ale i když to možná často dětinské bylo, tak jsem psal, že třeba přezdívce "syn" rozumím a není úplně mimo. Sám Bob mu ubližuje, když ho nezřídka kdy dal na pozice, kde vůbec nepatří. Pazdera je prostě moc průměrný a i starý pro nějaký ambiciózní tým. Kritika Páníka je věc na delší diskuzi, ale třeba páteční lavička o šesti mužích, včetně dvou stoperů, o něčem vypovídá, béčko a dorost hrálo až v sobotu, doma, klidně mohl toho jednoho nominovat, aby nasál atmosféru, nějací už v trénincích s áčkem byli, klidně tam mohl být i Kaloč, který má sice pravděpodobně manko v tréninku po nemoci, ale v béčku na lavičce byl a +- 20 minut za ně i odehrál...Za stavu 3:0 tam dá v 88. minutě stopera ...To je jen další dílek do pomyslné skládačky, proč Páník ven.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak zrovna "syn" mi vůbec nevadí, ale padaly tady horší věci.

Púsobí to nevděčně, když vezmeš v potaz, jak žalostná je úroveň hroťáků v lize. Přitom on těch branek dává dost.

Do diskuze o Bobovi se pouštět nechci, protože do toho nevidím tak, jako vy. Jen jsem napsal, co nám může připadat zvláštní, protože kabinou odepsaných koučů jsme za poslední roky měli možnost sledovat dost a většinou to teda na hřišti vypadá úplňě jinak

Reagovat
HorajzmAmmann

tak popravdě Diop dal za poslední 2 sezony v Baníku 14 branek a všechny ze hry. Každých 230 minut branka. Třeba nadstandartní "reprezentant" Doležal dá branku každých 180 minut.

Navíc třeba letošní sezonu má Doležal 2 příhrávky do golové šance, Diop 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka musel být určitě nadšený, místo aby tam poslal na pár minut mladé, tak tam hodí stopera co dohrává kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

tak já tady zrovna mám Diopa celkem rád. Dle mého to je daleko větší fotbalista než Smola a podobně... Ale on má občas den, kdy udělá úplně všechno špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Proč se k.naší.situaci vyjadřuje kdejakej trouba?

Reagovat
dave30

Předpokládám, že ty jsi se nikdy k situaci v jiném klubu nevyjádřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bo nečte diskuzi, viděl tabulku a více o nás neví. A chce smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si přeji, aby se Panik vrátil do Zlína

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Už ne, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš v Baníku Csaplára?

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Han střelil první

kluci si tak dlouho zvykli bojovat proti vedení, že teď potřebují taky proti něčemu bojovat. Samozřejmě kritika je v mnoha ohledech na místě, ale nelíbí se mi, jakým způsobem je vedená.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Marv

Reagovat
roman_tycka

Reagovat
Greny

Jílek je fakt génius... Natře do televize Krejčího - jeho gól, špatnej pohyb, byl málo vidět...

Ale jako jedinej že stredaku ten zápas dohrál

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je to blbec, Sparta hrála tužku od 30. minuty a prohru pomalu svede na jednoho hráče.

Reagovat
PBLead

Reagovat
Liquid

Jedinej ze střeďáků? Trávník to taky dohrál, navíc on i s Krejčím byli 2 nejhorší sparťani dnes

Reagovat
Greny

Jo na toho jsem zapomel spletl jsem si že sundával Vindheima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Udělám radost banikovci, tak kdy vyrazí Látala?

Reagovat
Banikovec7

Včera jsi mě zklamal, že nebylo nic na Frantu, tak aspoň tak

Reagovat
Hokaido

Jílek ven, na Spartu prostě nemá.

Reagovat
montaigne33

Na Spartu nemá prakticky nikdo... Pod šéfem Křetínským by těžko uspěl i Guardiola...

Reagovat
PavlíčeQ

Z toho Královce je mi smutno během zápasu odpustí Spartě několik žlutých a celý to pak vyvrcholí tím nesmyslem při gólu Jugase, vyloženě mezinárodní rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u toho gólu hlavně nesmyslně fauloval Doležal, na kterého nešel míč.

Reagovat
Spalovač šancí

Kterého hlavně nesmyslně držel za dres Lischka

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si nevšiml - viděl jsem to jen jednou

Reagovat
papanegra

Proč měl dnes Hložek žluté číslo a jmenovku ?

Jinak Sparta výkon do 30 min fajn, poločas dohrála pod kontrolou, ale po poločase to zavánělo Csaplárovou pastí a nebylo daleko od ní...

Moc se mi nelíbil střed zálohy... Krejčí a Trávník do té hry téměř nic nepřinesli..

Reagovat
Rarášek

Král asistencí.

Reagovat
Greny

OT : Za chvíli Štáfek poprvé v MMA

Reagovat
Rarášek

Laviiiiiiii

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Benko Ten zaspal ty vole

Reagovat
ratusek

Trénuješ kdo ví jak dlouho a po pár vteřinách tě borec takhle vypne

Reagovat
Coutinho10

z těch opakovaček to ani nevypadalo, že ho takhle vypne, ale klobouček

Reagovat
Salfovic

Borec si lehne po dvou fackách, to je ještě větší šaškárna než jsem si myslel

Reagovat
Coutinho10

jako vypadalo to hodne zvlastne...to klidne mohlo bejt i domluveny

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, domluvenej zápas vypadá takhle:

https://youtu.be/KhGjChNt0S8?t=82

Reagovat
rufus

MMA.

Reagovat
Han střelil první

primitivnost

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kincl

Je někde kde se řeší MMA tady ?

Reagovat
Luc-Luc

urcite a pak treba na hokejovy stranky bez resit treba moderni petiboj

Reagovat
db18

Attila

Reagovat
djiros

Reagovat
Kincl

Taky jsem mu přál víc :) chápu že k tomu sportu patří nějaký "samovychvalování" ale neumím si představit tu řeč co by měl Vemola kdyby vyhrál :D

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobře si ustlal Terminátor.

Reagovat
Kincl

Byl determinován :D

Reagovat
Sosi

Konecne bublina splaskne a blbecek nebude tak machrovat.

Reagovat
Losinho

Pošťák nedoručil

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale muzou za to hlavne media, protoze spatne citovali Karlose. Ten totiz nerikal, ze prisel do Oktagonu Attilu popravit, ale pozdravit..

Reagovat
ratusek

Co Pešta? Moc ti to nevyšlo

Reagovat
Losinho

Ale jeho zápas s Vémolou teď dává největší smysl.

Reagovat
ratusek

Tak bylo by to dobrý ten zápas. Oba po prohraném důležitém zápase. A v případě další prohry by to pro oba byl už defakto konec. Akorát nevím, kam by je posunula výhra.

Vémola dle mě neodhadl sílu vyšší váhové kategorie a Vegha podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jediná šance jak se můžou ještě oba dostat do hry.

Reagovat
Greny

Po té tiskovce včera bych řekl že Karlos vážně uvažuje o konci kariery

Reagovat
lichna.

Tak ještě nedávno dával rozhovor, kde říkal že musí bojovat, protože peníze prohýří. A kdyby měl dost peněz, tak by nebyl tak namotivovaný vyhrávat..

Takže zatím nečekám,že by kariéru končil. Protože nejen že se nedostane do UFC ale hlavně teď není brán ani jako jasná jednička. A navíc ještě nemá lva na zahradě..

Reagovat
Losinho

Narodí se mu dítě a především si konečně musí nechat spravit to ramena, takže minimálně do června bude mít určitě klid. A je to tiskovka chvíli po zápase, musí se to brát s rezervou.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/oktagonvyzva/videos/544491533051488/?__xts__[0]=68.ARCsKSAXrdPfxnbP9nVwUZgh2i8_K1xnk3NOFd-CS8yi_LynCzf1KrDXYte7F3UpYZy7SvLDU81MF4keVxXf1J8yJYFb8qiaE2Dt9VjHCYSUbqjM5JtdUEYeQXkHq7tJEUQkqf_64sxjbyAmeHF8hiqI_jYovGxFRQZjp_HLZzn-Crps7BcUz_HLaCcEWdhdfV0LQiv2SqWOvf34rhXE9yHCnSBxtqk_qZsrQDHiXj74o4HBJMcrHUUvwSgspKhL9Q8lIAYVu-OzEXLSkE1kUK4jLUq2EOAcZmgw9QGAJ1mzQd9XMPhCKjgbTc4g4YXFMHauPuy_XN4ByarbuMHVR-L09ZXwntbgFe2AtQ&__tn__=-R

To bohuzel opravdu neuvazuje. Ale v tomhle pripade bych o tom uvazoval jen tehdy, pokud da odvetu Kinclovi a jeste porazi Pestu. Nic min.

Reagovat
mickey mouse

To by byla (opět) výhra pro Novotného potažmo Oktagon, ale že by to po včerejšku nějak výrazně v kariéře pomohlo prvnímu nebo druhému, tomu teda moc nevěřím

Reagovat
Losinho

Peštovi by to po prohře s neúspěšným účastníkem Contenderu určitě pomohlo dost, Vémolovi se to posralo, ale výhra nad Peštou by ho aspoň vrátila zpátky na vlnu a pomohla mu např. pro nějakej slušnej zápas v Rusku, Pešta tam má dobrý jméno.

Reagovat
Losinho

I když Karlos asi půjde do střední váhy, když teď lvi mají dietku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Lev chodí spát první

Reagovat
Greny

Karlos po dlouhé době doručil co slibil KO v prvním kole

Reagovat
ratusek

Velkohubí Pešta i Vémola dostali na budku a můžou si akorát tak zápasit spolu

Reagovat
mickey mouse

nejzajímavější zápas byl včera v Letňanech - Daisy Lee vyhrála nad Lady Dee

Reagovat
lichna.

A video nikde

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Ok, díky

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Diop kanonyr, co se tady clovek jeste nedocte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak má víc golů jak naši všichni útočníci dohromady Což je smutný

Reagovat
smazaný uživatel

My ale hrajeme styl, kde ke hroťák jen na papíře.Jeho úkoly jsou především napadat rozehrávku a

dělat chaos v obraně, ostatní mají více prostoru k zakončení.My nehrajeme jako Plzeň, nebo Sparta abychom byli závislí na hrotovi.Unás je schopen dát gól každý, kromě Koláře.Máme nastřílených nejvíc gólů v lize, nejmíň jich dostali, tak se domnívám, že správná je naše cesta.

Reagovat
KingMaster13

Tak samozřejmě, že takticky je Jen by se mi líbilo, že když půjde třeba útočník sám na golmana tak to promění a ne jako Buren že si zaběhne někam k praporku jako v Karviný. Jako náš styl toho golovýho útočníka nepotřebuje ale třeba v Champions league by se nám to hrozně hodilo, protože tam ta efektivita sakra rozhoduje. Liga se dá vyhrát i bez útočníka

Reagovat
montaigne33

SKS potřebuje zabijáka...

Reagovat
KingMaster13

S Diopem si dělám samozřejmě srandu ale někdo golovej by potřeba byl

Reagovat
montaigne33

Sohlasím S tebou často

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Za tricet mega je klidne vas. Jak uz sem psal minule - beha i dava goly takze pro vas idealni

Reagovat
KingMaster13

Navíc jsme ztratili i pár černochů Je potřeba doplnit stavy. Nicméně Diop fakt ne

Reagovat
montaigne33

Kdo ví... ale na SEVERU má SKS dost kvalitních hráčů- jen se musí podřídit Trpišákovi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Baňky výhra 8:1 nad Líšni, tudíž královny podzimu zaslouženě.

A na jaře vše potvrdit, poresit i tu jejich dementní nadstavbu a nastane návrat královen zpět do ligy.

Dnes jim i naše ultraska konečně udělala dobrou zábavu

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Budějky

Reagovat
vanGomm

Plzen vyhrála a dostala Slavii pod tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Ty vůbec netuší teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Proske Humus

Reagovat
bobis21

Plzeňská klasika. Musí se jít tomu štěstíčku naproti

Reagovat
Kepy_FCB

Budějky opět bez Helešice - on ten Páník ví proč ho nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň

Reagovat
Losinho

Sparta jak nenápadně kráčí vzhůru

Reagovat
Blasphemer

Plzeň

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lampas

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odpad. Ale to máte stejný.

Reagovat
Imos

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Japonský pivo na 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Proske, jdi do píči, takhle zabít krasně se vyvíjející fotbalový den...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
montaigne33

Proske je gauner= dlouhodobě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Opavak Proske potřeboval pohulit Fidelovi ? Nebo ještě duoboys zez Plzně věří v ohrožení Slavie, nebo se tak obávají Boleslavi, Jablonce ?

Reagovat
Mirek na tenisu

Je to ten Proske co hrál kdysi za Troppau hlavně druhou ligu?

Reagovat
Kang & Kodos

Krásně pořešený. Místo 10 na 11 to z minuty bylo 11 na 10 a pak už nebylo o čem. Škoda, dobrej zápas to mohl bejt

Reagovat
Blasphemer

Liberec byl dopředu zoufalej, takže pochybuju. Za tu půlhodinu, než šli do desíti, neměli krom toho přímáku nic. Baluta šel ven jenom díky vlastní tuposti, tam není o čem. Hubník měl jít samozřejmě ven taky, hrál jako dement celej zápas... vůbec jsem to nechápal, pětatřicetiletej borec a přemotivovanej jak nějakej junior, co nastupuje poprvý. Ještěže máme toho Brabce.

Reagovat
Kang & Kodos

Baluta je samozřejmě idiot, ale první žlutou by nedostal, kdyby Hubník dostal zaslouženou redku. Že pak jako génius za půl minuty zajede do Kayamby, to je další věc. Liberec toho moc neměl, ale mít přesilovku, tak ten zápas asi vypadá jinak

Reagovat
Blasphemer

Vypadal, no. Nedalo by se na zcela určitě to dívat.

Reagovat
Imos

a na Plzeň se koukat dá? dlouhodobě hrají jeden z nejhnusnějších fotbalů a bez rozhodčích by na tom byli jak Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Byl to krutý zářez Bohužel, CHOVANEC MELODY BOYS pod STBerbrovým protektorátem nic nezmění... Jejich "tresty" rozhodčím jsou většinou k smíchu...

Reagovat
smazaný uživatel

Trest je většinou delegování na mezinárodní utkání

Reagovat
montaigne33

Díky za vcelku objektivní hodnocení od fanouška VP Je pozitivní, když si fanda udrží reálný pohled na věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že první žlutou Baluta dostal za protesty proti tomu zákroku bez žluté karty a potom dostal druhou žlutou za podobně ostrý faul

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to bylo, takže kdyby Hubník dostal druhou žlutou, nedostal by Baluta tu první.Prostě Proske ten zápas totálně dojebal a je jasné, že úmyslně.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi přijde vtipné, že i tu druhou žlutou dostal za podobný faul, jako udělal právě Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Možná chtěl mázorně ukázat že má Proske noty od Berbra, což se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě to byl hráč utkání

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 vypadá lépe než to bylo, nicméně směrem dozadu super výkon.

Reagovat
montaigne33

Viděl jsem jen 2.pol., celkově zasloužená výhra= slušná kombi hra do plných

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice měly jednu šanci za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný to pohled, když rozdíl mezi Slavií a Spartou je 19 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 16. kole Po nadstavbě to může být o 40

Reagovat
Hokaido

Kayamba u toho golu Liberce je pro mě zatím vrchol sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda. No věřím, že Plzeň opět začne hlavně ztrácet na jaře a my budeme moct slavit titul už ve 25.kole a nadstavbu si můžou konečně klidně na jaře zrušit.

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na Sheldona.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, zdravím. Nevíte, jak to je se vstupným na Baníček? Jestli se bude zavádět studentská sleva nebo tak něco? 3 kila na Pánikův fotbal mi přijdou strašně moc.

Reagovat
dondinho

Prý se na to dá na sociálce vyplnit žádost a dostaneš na vstupné dávky.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Studenti dostávají dávky? :D

Reagovat
dondinho

každej ale je nemá se o tom moc mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Havel do repre!

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda o zrude

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Budějovice zatím největší nováčkovský překvapení posledních let. Myslím, že návrat Drobnýho a Sivoka jim hodně prospěl. Jsem rád, že hráči jako Sivok a Drobný se vrátili k nám do ligy, liga tyhle osobnosti potřebuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

a Olomouc, který to narvala až do pohárů nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Na ty jsem zapomněl. Ale ten kádr tenkrát měla "perspektivnější" , tudíž pro mně osobně Budějky zatím velký překvapení.

Reagovat
Mönchengladbach

Budějky po příštím kole před Spartu.

Reagovat
montaigne33

Gladbach jede!

Reagovat
Mönchengladbach

Ajax jede!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
montaigne33

Reagovat
montaigne33

Na iDNES je zajímavý článek PAN ROZHODČÍ MĚL ASI ZAVŘENÉ OČI. Nevím, zda Proskeho přímo úkoluje STBerbr, ale jeho "výkony" patří dlouhodobě k těm nejšílenějším... Na druhou stranu třeba ve 3.lize by Proske páchal ZLO úplně beztrestně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, Berbr je má pod placem všechny a Šádek s gorilami mezi lavičkami ovlivňuje 4. rozhodčího.Podle mě tam vůbec stát nesmí.Nikde jinde by to asi neprošlo.

Reagovat
Greny

A co třeba Grygera ve Zlíně?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Zlín se nedívám, tak hluboko jsem ještě neklesl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opravdu zvláštní pocit – vyhraješ o tři góly a domů jdeš s takovým divným pocitem... Bez radosti, v jakémsi schizofrenním rozpoložení, bez euforie. Myslel jsem si, že jsem sám, že už jsem zkrátka divný. Při odchodu ze stadionu to ale slyším a vidím na velké části fans. Ach jo.

http://www.banicek.com/view.php?nazevclanku=ban&cisloclanku=2019110002

Reagovat
Banikovec7

Ten odstavec Dvojí trest Možná jsem byl na jiném zápas, ale na tom na kterém jsem byl nepadla žádná červená karta a žádný Ugwu ani nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kulajar má svůj věk, takže mám pochopení v pletení si hlavně cizích příjmení (viz třeba Vlastík nebo John Uličný a jejich legendární hlášky u jmen cizinců ::biggrin:), ale Ndefe přeci vyloučený nebyl, Ugwu ano, ale v utkání v Boleslavi...Jestli se náhodou při psaní blogu nedíval v televizi na ten zápas MB s Bohemkou ze záznamu .

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To sem taky nepochopil... Mel napsat ten cernoch

Reagovat
HorajzmAmmann

možná jsem nakažený od tebe a trevora...ale já ty poslední zápasy, vlastně od nadstavby,cítím celkem nudu a moc mě to nebaví. Možná bych potřeboval pauzu, ale jezdit na výjezdy už beru v podstatě jako povinnost... naposledy jsem se těšil na finále poháry. Od té doby jsem fakt vandrák...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to podobne no. Letos me bavilo akorat derby a pak pohar se zidama. Jinak to je furt to same,zadna zmena

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vsak v tuto sezónu sem to taky dost omezil. A jezdit někam z povinnosti nemá cenu a smysl.

Vlastně jen díky tomu, že velké derby Slezska je dané na pátek večer, tak to me kupodivu nahecovalo, to se těším. Byt to jindy, tak snad ani nejedu.

Nicméně, ještě, že máme Baňky, to je pravý opak. Podzim skončil v tom nejlepším

Reagovat
lichna.

Tak já chápu ty, co jezdí spíše na výjezdy, že jsou zhnusení. Ale psát u domácích zápasů, že člověk odchází znuděný..

Když si vezmu, že co zápas doma, to zajímavý zápas (Bohemka,Budějky,Slovácko, Příbram, Zlín a i ta Olomouc nebyl špatný zápas). Plus pohár se Slávií. Samozřejmě až na ten pohár jsem taky nikdy neodcházel s euforií, protože dobře vím, že t jsou kluby, které bychom měli doma stopro porážet, ale ten způsob hry byl prostě zajímavý. Nebo minimálně ne tak se štěstím, jako loni.

Reagovat
frankiefcb

tak zrovna po Příbrami byl docela hejt, jelikož padly goly v prvních 8 minutách a pak nic. Lidi hodně nadávali a já sobně jsem z toho byl podobně rozpačitý jako z našeho vítězství nad Karvinou. Co jsme si fakt náramně užil byla Slávie to jo.

Reagovat
lichna.

Jasně, ale zase ten první poloča byl super no. Jak říkám, venku to chápu, doma to až na výjimky byly dobré zápasy, které mě bavily a na každý domácí zápas se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Příbram jsem byl dost nasraný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to není nic nového, že drtivá většina Baníku je znechucena tím, jak ten imbecil na lavičce vede náš milovaný klub.

Bodovat proti slabším, leckdy hnusnou hrou a... To bych se jen opakoval.

Proto je směšné, když někdo poukazuje jen na nás dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave proto sem to tu dal, aby si vsimli, ze ta nalada je napric vsemi lidmi co sleduji Banik... I kdyz to tu je asi zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zbytečné, naprosto. Oni si stejně pojedou svoje, na to je právě už dobré naučit se na to nereagovat

Reagovat
HorajzmAmmann

on to celkem dobře řekl v tiki taka ten Novotný z MMA

Reagovat
Coutinho10

Tak dnes to byla taková výhra z povinnosti, kdy se to kontrolovalo celkem bez problému až do konce...uklidňující góly na 2:0 a 3:0 asi měly přijít daleko dříve, ale Teplice byli neškodný, takže ani ta obava o nějaký haluz gól nebyla a tak se zaslouženě vyhrálo

Reagovat
doshcz

ve fantě dobrej zápas

Reagovat
Coutinho10

to je hodně hořká ta 1. porážka

Reagovat
doshcz

Reagovat
Banikovec7

Fleišman a Fillo nejproduktivnější obránci ligy

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

a minulou sezonu Fleišman 1+0 a Fillo 3+4

teď oba 2+4

Nejvíce loni Diop 8+3, Holzer 2+7, Hrubý 2+7

letos Diop 5+0, Holzer 0+0, Hrubý 1+1

Azevedo leto za 585 minut 2+3

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Diop slušný

Reagovat
lichna.

A stejně se bude DIop hejtit.

Není to útočník snů, ale svoje si prostě odvede. A momentálně bychom bez něj neměli útočníka s aspoň trošku slušnou formou.

Reagovat
frankiefcb

Souhlas Diop ač jsem ho ho hodně kritizoval je momentálně náš nejlépe hrající útočník.

Reagovat
lichna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Diop hraje sam na sebe aby dal co nejvic golu a vypadal jako pan strelec

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to z druhé optiky. Ať dává branky. alespoň ho dobře prodáme a Václavovi se vrátí konečně nějaké peníze. On zmizzí a příjde bílý Šašinka

Reagovat
Hokaido

Tak hlavně že je bílý, to je důležitý, ty hlavo vygumovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

To už nemůžu ani napsat, že je bílý? Aha... Tak hlavně, že sis zas mohl něco dokázat

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ho nech, fotbalu nerozumi tak se snazi tady zaujmout aspon takhle...

Reagovat
Hokaido

Ale můžeš, jen se pak nesnaž svou nenávist k němu schovávat za výkony na hřišti, když máš očividně největší problém s jeho barvou pleti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi vadil kvůli pleti, napíšu, ať ten negr zmizí a nahradí ho bílá síla.

Mi vadí jen to, že ho Panik protezuje. Asi jako tomu bylo u Pazdery. Zase jsi mimo.

Reagovat
Hokaido

To bys nejspíš nenapsal, protože máš nějaký sociální cítění a víš, že bys tím Diopovi v očích veřejnosti přilepši a sobě pohoršil. Ty radši pojedeš tuhle taktiku „Pánikovo dítě“ a budeš doufat, že se fanoušci Baníku proti Diopovi otočí aneb stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Sám sebe se zeptej, jestli věříš tomu, že ti jeho barva pleti ani trochu nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí a víš proc? Protoze mi černí hráči vážně nevadí, pokud teda nehrají za zásluhy atd.

Mensah a hlavne Nando Neves, to byli moje koně, co se týče černých hráčů za FCB.

Naopak nemusím Diopa (důvod sem řekl) a jen proto, že sem podotkl, že dorazí bílý Sasinka (nevšiml sem si, že by měl jinou barvu pleti), musím být hned rasista? To uz je zakázáno o bílém člověku napsat, že je bílý?

Ale no tak..

Reagovat
Mirek na tenisu

Produktivita obránců nasbíraná proti Zlínu, Opavě nebo Příbrami je sice hezká, ale obránce více hodnotím podle úrovně bránění. A tam oba kluci docela hoří...

Reagovat
Banikovec7

Fleišman hořel ze začátku sezóny, teď si uhraje své i dozadu. Fillo mi taky nepřijde, že by nějak hořel, spíš mě štvou jeho nesmyslné zákroky na hraně faulu kolem vápna.

Reagovat
HorajzmAmmann

ne nehoří...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Ale to je špatně, Pánik ven!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neví někdo, co znamená v zápise o utkání RA? Je to vedle VAR a AVAR. A co zněmená LS za jmény hráčů?

Reagovat
Banikovec7

TO LS bych řekl že má něco společného je ten hráč profík nebo tak něco. Nemívají to tam akorát mladíci a hráči v nižších ligách.

Reagovat
Posledni Kovboj

Rad Anal

Reagovat
pingla

LS - ligová smlouva, to znamená, že daný hráč bere nějaké peníze od klubu, kde hraje nebo z kterého hostuje

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Banikovec7

Ten Havel z Budějovic jen dává góly nebo vypadá dobře i jinak? Bych se vykašlal na Svozila a zkusil jeho, ikdyž ho asi budou chtít i větší kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci je jeho mladší dvojče ve všech aspektech, navíc je zvyklý na Pokece a má leadership (kapitán v 21 letech), Jakub Martinec. Havel asi nabere směr Plzeň místo Hubníka, kdybych si měl tipnout a cca 10 mega Budějky budou považovat. Na Svozilovi se určitě shodneme, těch lepších variant v českých dvou nejvyšších ligách je spoustu. Ale Jankul si na SFC ujíždí, takže tam překvapení nečekám, někde jsem četl i o Karafiátovi, kdyby ho nechtěl Nezmar do SKS, tak že by mohl přijít k nám, končí mu smlouva na konci sezóny a chce zkusit něco jiného, prý...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Karafiáta bych do Slavie nechtěl ani zadarmo. Strašně přeceňovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odchovanec Sparty a hraje v Liberci, ideální průprava pro vašeho sportovního ředitele

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Toho se právě bojím

Reagovat
Losinho

Zlatej Kacharaba.

Reagovat
smazaný uživatel

My hlavně ujizdime na sfc, protože se vedení zná s nějakým agentem potažmo agenturou, jenž má pod palcem Smolu, Kuzmu a další.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkné, že se znají se Štěpanovským, ale brát hráče dle známosti s agentem...Jestli chceme udělat další krok, tak musíme být efektivnější ve hledání posil, kvantity máme dost, chce to kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, máš pravdu. Já jen, odkud vítr vane. To máš jak s Nehodou, když dělal tehdy jednoho z x trenérů, taky k nám dosadil nějaké své hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeden Štěpanovského koník se mi celkem líbí, střední záložník Vlkanova, sice toho v 25 letech má odehráno v první lize méně než by bylo záhodno, ale statistiky má celkem luxusní, loni 7+10, letos 6+7 po 15 kolech...Kdyby měl o dva - tři roky méně, tak by to bylo ideální, ale i tak, vím, že je i solidně rychlý, takže by mohl zahrát i z křídla bez problémů. Nebyl bych nespokojený, kdyby přišel.

Zorvana si fans Vítkovic docela chválí a předtím i Hradce chválili, kvůli fotbalovému myšlení, ale pořád je Vitek 15. tým druhé ligy, on tam nějaké úchvatné statistiky nemá, ten způsob rozchodu s Hradcem byl taky divoký, sice 23 let, ale je tam spousta ale.

Svozil není žádný tragéd, ale úplně nenavazuje na loňský rok, nějaká stabilní forma je v tomhle důležitá, jednosezónních zázraků jsme viděli dost, jasně, že i Opava je daleko horší, ale...Proč k celkem fungující stoperské dvojici a taky relativně mladé přidávat staršího stopera namísto mladšího, zvlášť, když je tam slušná šance toho, že by se Frydrych mohl vrátit k nám příští léto, tedy třicetiletý stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto na Vlkanovu Baník cílí, to samé Zorván. Jak ale dopadne finální jednání, to jest otázkou.

Jinak dost čekám to, že Zio asi v zimě pryč, mám takový ten svůj obligátní pocit. Možná proto se hovoří o tom, že Svozil (zase) k nám. Počítám i, že císař Prochy ende schluss.

A v zimě budeme zase zkoušet Lingra. I díky tomu, že umělý projekt z Karviné je zase ve sportovních sračkách, tak by ten idiot Vlk nemusel dávat cenu 15 M... Anebo ať si jej dá, ale neprodá ho a hráč bude jenom nasraný a bude sám chtít utéct. A hlavně dopadnou jak v případě Budínského...Tak dlouho ho nechtěli prodat, až šel skoro zadara.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zio a jeho pravá noha na opírání a levá ne o moc lepší...Jako bylo by mi to líto, on je zvíře a velký chachar, ale pokud někdo dá těch 20 mega, tak asi OK, protože fakt má své limity a zvlášť, když se chytil ještě mladší a zajímavější stoper, tak by to zase až tak bolet nemělo, i kdyby neodešel, tak by měl stoper přijít, je vlastně jedno, jestli Procházka, odejde v zimě nebo po konci sezóny, prostě odejde, Šindelář je sice o sedm let mladší, ale s jeho rozehrávkou a tak nějak i vším si nemyslím, že by měl mít nějak velkou perspektivu u nás, jestli tedy chceme být ambiciózní...

Když o pět let mladší a založením podobný Mešaninov nehraje v Kaliningradu vůbec ale vůbec tragicky, opci tam nemá a v béčku dorostenec Hasala vypadá slušně, Tamajka v devatenáctce stálý reprezentant U18, Kukučka z naší sedmnáctky už v 15 letech ukazuje hodně solidní předpoklady, i když jasně, tam je to pravděpodobně na tři a více sezón než by mohl být nějakým právoplatným zájemcem o místo v áčku, což si myslím, že když to dá v hlavě, tak určitě bude, hodně lidí co tomu rozumí o něm tvrdí, že je to super talent...Azackij ve Zlíně tragický, když hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, ruský tank ! Tak náhrada by byla znova z vlastní líhně, jako v případě Pokorného. A k tomu tedy ten Svozil.

Reagovat
lichna.

Mi se líbí, jak na základě hostovačky v druhé ruské lize jsme schopni říct, že to bude OK.

A s tím Azackym to je taky celkem matoucí. On první zápasy měl neskutečně dobré, celý Zlín si jej pochvaloval, až pak odehrál 2-3 špatné zápasy a pak se zranil. Ale pořád je to česká liga. Rozhodně si ale nemyslím, že by jeden z nich momentálně nahradil Stronatiho.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem, že to bude OK? Napsal jsem, že tam nehraje vůbec ale vůbec tragicky, co jsem viděl dva zápasy co jsem zachytil na streamu a rozhodně druhá ruská liga je lepší než druhá česká a ty lepší kluby, včetně Baltiky by i v porovnání s těmi horšími z české první ligy nebyly vůbec marné. Meši je prostě tank, to ale Zio taky, když má rozehrávat, tak dost často to končí vysokým nákopem, jinak Meši v těch zápasech co jsem viděl vyhrál snad všechny hlavičky...Azackij no, já si o něm myslím své, neviděl jsem od něj dobrý zápas, nikdy mě nezaujal rychlostně, rozehrávkou a ani v soubojích, navíc je o 2 roky starší než Meši. Teď ho nahradit nemohou, ale jestli bych si měl tipnout, kdo k tomu má v budoucnu blíže, tak si osobně myslím, že spíš Arťom, i když já vždy budu preferovat konstruktivnější stopery.

Reagovat
lichna.

Ne, ale píšeš o něm jako náhradě Stronatiho. Což na základě toho, co jsem viděl v Baníku, by podle mě zatím nešlo ani náhodou. Jasně, dovedu si ho představit jako stopera č.3-4. Ale více zatím asi ne.

A co se týče Azackyho, klidně si dohledej, jak byl hodnocen první zápasy ve Zlíně.. Pro mě je to pořád lepší hodnocení, když je to u nás v lize, než u Mesche v druhé ruské.. A to mám Meschaninova hodně rád a přál bych mu to, aby se u nás prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to jen názor, asi takový, jaký jsem napsal na Granečného, u tebe je to levé křídlo a já ho vidím jako levého obránce, myšleno v souvislosti s nějakou větší perspektivou. Uvidí se, jak to rozhodnou jiní.

Reagovat
Kiwi-21

Tady souhlasím že chtít v tuhle chvíli za Lingra 15 je šílenost, osobně bych ho prodal za 8 a nějaká % z dalšího přestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proč ne. To bych bral. Jak znám ale Jankula, když na to dojde, bude ještě tlačit cenu dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo Lingr+mladý Holzer za starého Holzera a 5 míčů. A třeba i nabídka na angažování Páníka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ondylingr/status/1193810147455447045

No, už píše o Baníčku. Jiní by napsali, že hrají za Karvinou, nebo proti Baníku, on to ale napsal tak hezky familiérně :-)

Reagovat
lichna.

Víš, proč tu tehdy vlastně nezůstal, když jsme ho tu půl roku měli?

Reagovat
smazaný uživatel

No, protože byl u nás v juniorce jen na hostování.

Reagovat
lichna.

Jj to vím, jen pořád nějak nechápu, proč jsme do juniorky bráli Lingra na půl roku hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Mašlej? Ono to myslím bylo i z opačné strany, že někteří naši byli u nich.

Ale tehdy se řešili jiné věci, než aby se udělal Lingr.

Reagovat
lichna.

Jo tak. No tím spíše škoda, tehdy by určitě byl za hubičku proti tomu, co by za něj chtěli teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim to podle me propalil, stejne jako kdyz daval Janos na insta pribeh z penda z Prahy do Ovy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš, co sem říkal po pátečním zápase, že jo...

Reagovat
db18

Tak Svozil by byl ještě fajn, pak už by to chtělo změnit směr...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

kdyby Šulc nebyl Váš, tka ještě ho a kvalita už by byla od nás vybrakovaná.

Reagovat
lichna.

Tak pokud by Zio nedostal nabídku, tak by podle mě byla škoda mít tři mladé stopery, když by jeden z nich nehrál. A já osobně bych byl nejradši, kdyby hrál Zio i Pokorný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, jestli nezařadit do repertoáru nové rozestavení, 3-5-2 , máme na to útočníky, šance pro Kaloče, případně Drozda do zálohy, navíc tam počítám s posílením, Granečnému by halfbek mohl vyhovovat, stejně jako Reiterovi, i se dvěma stopery v základu nevidím problém, pokud má hráč zkušenosti s dospělým fotbalem, tak mu konkurence a případná lavička nemusí nutně ublížit, navíc je tu MSFL.

Reagovat
HorajzmAmmann

ne ne ne, hrajme prosím jednou normálně 4-2-3-1.

Fillo, Stronati, Pokorný, Fleišman - Kaloč, Jánoš - Reiter, Jirásek, Azevedo - Kuzmanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Mužstvo by mělo mít zažité více stylů, 4-2-3-1 se mi taky líbí, jen já to s našim kádrem do budoucna spíš vidím na 3-5-2. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte o tom gólu slovácka ? Byl to offside ? Kdyby Šašinka střílel po vyražení, tak je to jasné. Ale neřekl bych, že se Šašinka zapojil do hry takovým způsobem, aby Drobný musel tak zmatkovat. Míč měl v podstatě v rukavici. To,že mu podjel je jeho nešikovnost a tak by to mělo platit ne? :D ...

https://isport.blesk.cz/fotbal/fortuna-liga-zakladni-cast-2019-2020/c-budejovice-slovacko/online-prenos?match=284891 1:28

Reagovat
havrys99

Za mě je to spíš ofsajd. S tím jak se k němu Šašinka blížil z ofsajdové pozice, tak Drobný proto zazmatkoval. Ale i kdyby platil, tak nikdo by nemohl nic říct.

Reagovat
ttopi

Hele za mě je to 50:50, chápu výklad obou stran. Ale přesto si troufnu tvrdit, že brankář již měl míč "pod kontrolou" v moment, kdy ho přikreje rukavicí. Na druhou stranu souhlasím, že pak zazmatkoval, když viděl přibíhajícího Šašinku, ale to už bylo podle mě až PO tom momentu, kdy míč rukavicí přikryl a tím ho dostal pod kontrolu. Sporné, ale všeobecně se přijala ta verze, že se jednalo o "vyražený" míč a nikdo moc neprotestuje.

Reagovat
ttopi

Viz má odpověď výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych ještě podotknout k Páníkovi, že on jako trenér si pojede svoje, protože mu to evidentně dovolí sportovní vedení klubu. To by mělo nastavit vizi fungování klubu a to jak doplnění kádru, propojení A týmu s mládeží, tak představu o předváděné hře. Pokud Bobovi přivedou koho chce a nebudou tlačit na nějaké hodnoty, tak on se nezmění. Nechci obhajovat hru Baníku, ale on jediný všude přijímá kritiku a přitom ten problém je i někde jinde.

Pokud vyhodnotí, že s Bobem to nepůjde, tak musí oni iniciovat změnu. Samozřejmě to musí mít hlavu a patu a ne něco ve stylu Frňky. Bohužel situace na trenérském i hráčském trhu není jednoduchá a ani s mládeží se to hned nehne. Jen si vzpomeňte na vzývané talenty z období před pádem do druhé ligy: Honíš, Ožvolda, Matěj, Šašinkové a mnoho dalších...

Za mě jediný trenér, který má předpoklady k práci na nějakém dlouhodobějším projektu je Vrba. Snad se toho brzy dočkáme, že se v Baníku nastaví jasná pravidla a fotbal nám bude přinášet radost a ne sváry a hádky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele