FORTUNA:LIGA - preview 16. kola

08.11.2019, 08:34, aktualizováno 10.11.2019, 08:52
Previews
Slavia má na čele tabulky už jedenáctibodový náskok a ten může dnes ještě navýšit, to vše za předpokladu, že doma proti Teplicím uhraje lepší výsledek než Plzeň s Libercem. V neděli odpoledne se hraje ještě jeden duel, rozjeté České Budějovice budou měřit síly s dalším týmem, jemuž se daří - na jih Čech dorazí Slovácko...
Viktoria Plzeň - Slovan Liberec  (neděle 14:30)
Tři ztráty v posledních čtyřech kolech mají za sebou fotbalisté Plzně. O začátek vítězné série se budou ve Štruncových sadech pokoušet v neděli odpoledne proti soupeři z Liberce, který se naopak postupně zvedá.

Vítězstvím proti Spartě na konci září natáhli viktoriáni svou šňůru výher už na šest, poté se ale zadrhli. Prohráli v Mladé Boleslavi i proti Slavii, ze Zlína přivezli jen bod a v poháru v Chlumci nad Cidlinou vyhráli až v prodloužení. Jedinou útěchou jim může být jednoznačné vítězství nad Baníkem.

Alespoň na domácí půdě modročervení poměrně šlapou. Za celou sezónu ztratili jen dvakrát, a sice při porážkách od Slovácka a právě Slavie. Dost možná se však budou muset obejít bez druhého nejlepšího střelce Kopice (lepší je jen Krmenčík), který by vinou zdravotních problémů mohl za postranní čarou doplnit zraněné Čermáka s Kovaříkem a vykartovaného Brabce.

Severočeši z posledních devíti soutěžních zápasů prohráli jediný v Uherském Hradišti. Jinak dokázali uspět třeba i v Mladé Boleslavi nebo remizovat v domácím podještědském derby. Navíc si výhrami s Prostějovem a Teplicemi zajistili postup do jarního čtvrtfinále MOL Cupu.

Venku je Slovan dokonce čtvrtým nejúspěšnějším ligovým týmem. Vyhrál mimo své hřiště třikrát - v Ostravě, Karviné a zmíněné Mladé Boleslavi. Liberečtí se opírají zejména o útočné duo Potočný, Musa, tito dva nastříleli po šesti gólech. Pozitivem navíc je zřejmě prázdná marodka.

Před libereckými zabijáky varuje i Pavel Vrba. "Hráči jako Potočný a Musa se často prosazují, ale je to o celém týmu, jestli jim šance vytváří a dostává je do situací, ze kterých můžou ty góly dávat," říká trenér Viktorie.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Pernica, Limberský - Kalvach, Procházka - Kayamba, Hořava, Hloušek - Krmenčík
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Oscar, Mara - Malinský, Baluta, Potočný - Musa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.42 - 7.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko  (neděle 14:30)
Rozjeté České Budějovice budou v nedělním utkání proti Slovácku útočit na vyrovnaní vlastního ligového rekordu. Zatímco domácí pošilhávají po pátém zisku tří bodů v řadě, hosté chtějí odčinit ztrátu z minulého kola, navíc mají Jihočechům co vracet.

To, že nejlepší ligovou formou se může pyšnit vedoucí Slavia, asi nikoho nepřekvapí. Ovšem druhá pozice v pořadí úspěšnosti týmů za posledních pět kol již leckterého pozorovatele zaskočí - právě tam totiž sídlí budějovické Dynamo. Jihočeši se v poslední době rozjeli opravdu nebývalým způsobem. Všechna čtyři poslední ligová klání zvládli za tři body a ze dna ligové tabulky vystoupali až do prostřední skupiny, konkrétně na deváté místo.

V nedělí leží před hráči Dynama velká výzva, zvítězit pětkrát v řadě se jim totiž v historii nejvyšší soutěže ještě nikdy nepodařilo. Navíc v prvním vzájemném měření sil se Slováckem byly úspěšnější Budějovice, když si ve druhém kole odvezly z Uherského Hradiště všechny tři body. "Myslím, že tohle utkání bude úplně o něčem jiném než to naše první na Slovácku. Sezona se rozběhla, jsme skoro na konci podzimu," upozorňuje však trenér Jihočechů David Horejš.

V červenci se Moravané možná dostali do letargie po nečekaném skalpu Sparty z prvního kola, a i proto přenechali Budějovicím tři body. Také poté si Slovácko neodpustilo pár kolapsů (například v Jablonci či na Baníku), jinak ale družina kouče Martina Svědíka šlape jako hodinky. Uherskohradišťský celek je největším překvapením ligy a po polovině základní části stále zápolí na předních příčkách o co nejlepší pozici do bitvy o evropské poháry v nadstavbě.

Pozici v úvodní šestici chtějí Moravané udržet i po odplatě na budějovickém Střeleckém ostrově. "Máme jim co vracet. Doma jsme s nimi prohráli, ale nečeká nás tam nic jednoduchého. V posledních čtyřech ligových zápasech vyhráli, takže určitě jsou na pozitivní vlně. Rádi bychom tu jejich úspěšnou sérii přerušili, protože i my jsme byli v posledních zápasech úspěšní," řekl útočník Pavel Dvořák, jenž se do kádru Slovácka vrací po zranění. Návrat na trávníky oslavil zkušený fotbalista ve středu, kdy jedním gólem pomohl svému mužstvu k vydřenému postupu do čtvrtfinále MOL Cupu přes druholigovou Viktorii Žižkov.

Na marodce hostů však stále zůstávají brankář Radek Porcal a obránci Domagoj Franić s Emilem Tischlerem. Dynamo bude až do konce sezóny postrádat útočníka Michaela Rabušice. Jiný forvard David Ledecký by se měl do sestavy naopak vrátit poté, co si odpykal jednozápasový trest za žluté karty.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Drobný - Čolić, Havel, Sivok, Novák - Javorek, Havelka - Brandner, Mršić, Schranz - Ledecký
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Šašinka, Kalabiška - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.41 - 3.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (neděle 17:00)
Mají za sebou fantastický úspěch v podobě zisku bodu na Camp Nou, nyní se však musí fotbalisté Slavie soustředit na ligový duel proti Teplicím. Proti těm se jim nebývale daří, již šestkrát za sebou je porazili.

Sešívaní mohou mít z událostí posledních tří týdnů rozporuplné pocity. Na jednu stranu vítězství v Plzni, domácí debakl Baníku a Camp Nou jsou cennými kořistmi, na stranu druhou vypadnutí z poháru v Ostravě se příliš nečekalo, z domácího duelu proti blaugranas se rovněž dalo něco vytěžit.

Ligová domácí bilance červenobílých je nadále skvostná. V této sezóně je v Edenu stoprocentní, celkově zvítězila již jedenáctkrát v řadě. Gólově ji na podzim táhnou záložníci, Souček je se sedmi trefami třetí nejlepší střelec ligy, Hušbauer vstřelil o dvě branky méně.

"Očekávám tuhý odpor soupeře, i když před týdnem se jim nedařilo a prohráli doma s Budějovicemi. Předtím ale měli šňůru, kdy bodovali a hráli velice dobře. V zápase proti nám se budou chtít svým výkonem a vzdorem chytit, takže nesmíme nic podcenit. Čekám z jejich strany dobrou defenzivu, mají v týmu spoustu zkušených hráčů, dokázali v této sezoně bodovat v několika těžkých zápasech," tvrdí kouč Jindřich Trpišovský.

Skláři se po mizerném vstupu do sezóny dokázali zvednout, jenže po minulé reprezentační pauze už to zase skřípe. Remíza se Spartou sice není vůbec k zahození, následné jednoznačné ligové porážky v Jablonci a s Českými Budějovicemi, stejně jako vypadnutí z poháru v Liberci, si určitě za rámeček nedají. Znovu by potřebovali pomoc svého nejlepšího střelce Jakuba Mareše, jenž se však naposledy prosadil právě před přestávkou.

"Na Slavii tam musí být srdíčko, bojovnost. Nebude to pochopitelně nic jednoduchého, musíme v Edenu jezdit na maximum," burcuje Alois Hyčka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Frydrych, Bořil - Souček - Masopust, Hušbauer, Stanciu, Olayinka - Tecl
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Čmovš, Shejbal, P. Mareš - Žitný, Kodeš, Kučera, Hyčka - J. Mareš, Vyhnal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.45 - 27.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Sigma Olomouc  (sobota 14:30)
Souboj dvou nedaleko vzdálených týmů se odehraje na zlínské Letné. Domácím "Ševcům" se sice tolik nedaří, ale jejich poslední ligový zápas vzbudil naděje. V menší krizi se nachází též Olomouc, která bude chtít ve Zlíně prolomit dlouhé čekání na tříbodový zisk.

Fastav se nachází v nezáviděníhodné situaci. Nejen že se mu herně nedaří a v ligové tabulce sídlil před začátkem aktuálního kola na třinácté příčce, ale ke všemu se potýká s rozsáhlou marodkou, které může závidět i jindy tímto problémem decimovaná Sparta. Přes všechny neduhy se Zlín naposledy statečně vzepjal k hrdinnému výkonu proti Plzni a s vicemistrem soutěže uhrál remízu.

Od heroického představení se borci od řeky Dřevnice chtějí odrazit. "To utkání má svoji důležitost před reprezentační pauzou. Chtěli bychom ho zvládnout tak, ať získáme body, které nutně potřebujeme v tabulce a taky aby ta reprezentační přestávka byla v pozitivní atmosféře, protože potom nás čekají další čtyři neméně těžké zápasy. Nehledě na to, že je to moravské derby, ty tři body potřebujeme," prohlásil domácí trenér Jan Kameník.

A teď tedy k výčtu absentujících hráčů: kromě dlouhodobě zraněných Lukáše Vraštila a Dominika Maška zápolí se zdravotními trablemi též Marek Hlinka, Oleksandr Azackyj, Adnan Džafić a Zdeněk Folprecht. K tomu všemu se proti Sigmě nepředstaví ani vykartovaní Petr Jiráček s Josefem Hnaníčkem. Pozitivní zprávou je alespoň návrat brankáře Stanislava Dostála, který je tak znovu konkurencí rozchytanému Mateji Rakovanovi.

Hosté z Hané jsou sice v tabulce postaveni výše, konkrétně na desátém místě, ovšem ani na Andrově stadionu nemůže panovat spokojenost. Přitom nedávno se zdálo, že se svěřenci kouče Radoslava Látala rozjíždí. Nyní již ale šest zápasů čekají na ligové vítězství. Porážky se Olomouci sice vyhýbají, ovšem triumf remízového krále je Sigmě též k ničemu. Látalův svěží vítr pomalu ztrácí svou sílu.

"Víme, kde máme rezervy. Jsou to především nedohraná utkání, ve kterých jsem přišli minimálně o pět nebo šest bodů, ta nás hodně mrzí. Nevydařily se nám závěry zápasů, kdy jsme několikrát přišli o vítězství. Ať už to bylo se Slováckem, Mladou Boleslaví nebo Bohemkou. Stát se to může jednou, dvakrát, ale ne několikrát po sobě," uvedl Látal, jenž postrádá pouze po operaci rehabilitujícího Martina Nešpora.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Matejov, Cedidla, Buchta, Bartošák - Fantiš, Podio, Janetzký, Čanturišvili - Poznar, Wágner
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Beneš, Jemelka, Kerbr - Greššák - Pilař, Houska, Plšek, González - Yunis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.29 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - SFC Opava  (sobota 14:30)
Souboj dvou celků ze spodních pater tabulky a s dlouhou sérií bez vítězství je na programu v sobotu odpoledne. Příbram doma přivítá Opavu, přičemž během posledních dvou let ve vzájemných zápasech nikdy nevyhráli hosté.

24. srpna. Tehdy Příbram naposledy vyhrála, když nasázela čtyři góly Jablonci. Ihned poté v Chlumci překvapivě vypadla z poháru a z následujících osmi ligových duelů získala jen dva body. Naposledy prohrála v Příbrami, kde celý zápas jen dotahovala a trefy Kodra s Dramém na vítězství nestačily.

Opavští už pětkrát v řadě prohráli, navíc bez vstřelené branky. Minulý víkend doma podlehli pražské Spartě, předtím ještě vypadli z poháru proti Jablonci. Alespoň nějaká vítězství si připsali v poháru, na ligové vítězství čekají už více než tři měsíce.

"Pro nás už je každý zápas zápasem podzimu. Čeká nás Příbram, hraje se o šest bodů, protože soupeř je na tom bodově podobně jako my. Utkání potřebujeme zvládnout. Za každou cenu už musíme něco udělat," říká zkušený kapitán Pavel Zavadil.

Středočeši alespoň mají oporu v útočných řadách - Michal Škoda nasázel již šest branek. Zato nejlepším střelcem Opavy je Dedič s trefami třemi. Škodu nebudou svými pasy zásobovat Květ a zřejmě ani Alvir, nepravděpodobný je i start Kingueho. Na druhé straně chybí Opoku a Knejzlík.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Šimek, Kodr, Cmiljanovič - Soldát - Polidar, Dramé, Rezek, Zeman - Škoda
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Sus, Zavadil, Šulc, Stáňa - Juřena, Dedič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.63 - 4.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (sobota 17:00)
Sparta se výsledkově rozjela a pomalu stoupá tabulkou, stále však zůstává za očekáváním. Nyní čeká svěřence Václava Jílka náročný duel v Jablonci, který bude hájit třetí místo. Domácí se navíc pokusí prolomit nepříznivou bilanci s Pražany.

Pokud se Spartě v posledních letech proti někomu solidně daří, je to právě Jablonec. Soupeři ze severu Čech nepodlehli letenští v posledních šesti vzájemných střetnutích a jejich poslední ztráta se datuje do února roku 2017. O prodloužení pozitivní bilance budou Pražané usilovat i v sobotu večer.

Kromě statistiky ze vzájemných utkání hraje Spartě do karet i aktuální forma. Letenští uspěli ve všech třech posledních soutěžních kláních se souhrnným skóre 9:0. Trenér Václav Jílek si tak snad poprvé od nástupu do funkce může oddechnout od v podstatě neustálého tlaku na svou osobu. Přesto má jeho družina stále spoustu práce před sebou. Před začátkem kola okupovali Pražané šesté místo v tabulce, což je pořád málo.

Hrdinou posledního zápasu Sparty v Opavě se stal Andreas Vindheim. Letní posila letenských nastoupila v lize vůbec poprvé a hned jedinou brankou rozhodla o úspěchu hostů. "Mám radost, že konečně hraju. Je to pro mě na křídle nová pozice, zvykám si na nové pohyby a tak. Ale hlavně jsem šťastný, že hraju a že jsem gólem mohl přispět k vítězství týmu," uvedl norský fotbalista.

Také Jablonec v minulém kole zvítězil jiném slezském městě Karviné a i zde stačil vítězům jediný přesný zářez. Postaral se o něj Martin Doležal, na němž při zranění Jana Matouška leží hlavní zátěž, co se gólů týče. Doležalovi se nicméně daří a i díky jeho příspěvku vystoupali Severočeši po dvou výhrách v řadě na třetí místo. Proti Spartě jej dost možná podpoří i již uzdravený Matoušek.

Rozdíl mezi Jabloncem a Spartou je jen tři body, tudíž domácí budou mimo jiné bránit tento náskok. "Každý soupeř je k poražení. Na druhou stranu, každý soupeř má svou kvalitu. Sparta má teď sérii, kdy se ji dařilo a vyhrávala. Musíme se dobře připravit a pokusit se doma zvítězit," řekl kouč Severočechů Petr Rada.

Hosté budou kromě jiných dlouhodobých marodů postrádat špílmachra Guélora Kangu, jenž si musí odpykat disciplinární trest. Do Jablonce se nepodívají také Filip Panák, Ondřej Zahustel, Bořek Dočkal, Srdjan Plavšić, Martin Graiciar, Václav Drchal a Václav Kadlec. To absenční list domácích je prázdný.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovović, Hübschman, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Krejčí, Hašek - Vindheim, Trávník, Hložek - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.41 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - MFK Karviná  (pátek 18:00)
Baník po debaklu od Slavie vypadl z první šestky a o návrat zpět se chce pokusit v pátečním pikantním střetu proti nedaleké Karviné. Hosté se střelecky trápí a propadají se tabulkou, v utkání proti rivalovi však vidí šanci, jak se odlepit k lepším výsledkům.

Jde o derby či klání rivalů, které nemá dlouhou tradici, přesto si již stihlo vybudovat specifickou historii, kde se zajímavě prolíná vzájemná úcta a možná až přátelství především u umírněných příznivců, ale též odpor a nenávist, kterou projevují zejména členové tvrdých jader na obou stranách. V pátek lze opět čekat výbuch všech takových emocí. Po posledním červencovém dílu v Karviné se slezská bitva tentokrát odehraje v ostravských Vítkovicích.

V létě na sebe oba celky narazily již ve druhém ligovém kole. Ani jednomu z nich se start do sezóny nepovedl a v Karviné tak měly co napravovat. Do vedení šli brzy hosté, avšak domácí poté svého soupeře mačkali jak citrón. Jenže z jejich tlaku nebylo nic, naopak Baník využil z minima maximum a v průběhu druhé půle podruhé skóroval. Závěrečná korekce MFK na konečných 1:2 již v podstatě nic neřešila.

Tento zápas jakoby předznamenal vystoupení Karviné v prvních soutěžních kolech. Hráčům trenéra Františka Straky nešla upřít snaha o pohledný fotbal, jenže co z toho, když body pravidelně sbírali protivníci. Až postupem času se MFK začalo zvedat, avšak v poslední době se tým ocitl ve snad ještě hlubší krizi než v létě. Karviná aktuálně prohrála poslední čtyři ligová klání, přičemž ani jednou neskórovala. Na radost ze vstřeleného gólu čekají zeleno-bílí již přes 440 herních minut a propad v tabulce na předposlední patnácté místo je jen logickým vyústěním aktuálního stavu.

Vážnost problému si uvědomuje i karvinský brankář Martin Pastornický. "Už opravdu není cesty zpět, situace není dobrá a my už musíme sbírat body, ať stojíme proti jakkoliv těžkému soupeři. Sezona je sice dlouhá, ale už potřebujeme zabrat," prohlásil mladý gólman, jenž se po delší době objevil mezi třemi tyčemi v posledním ligovém utkání proti Jablonci.

Ani v Baníku není vše bez potíží. Zasluhuje se o to především vypjatý vztah části fanoušků ke kouči Bohumilu Páníkovi. Další voda na jejich mlýn se přivalila minulý víkend, kdy Slezané schytali čtyřbrankový debakl na hřišti vedoucího týmu soutěže Slavie. Znovu se tak potvrdilo, že Baník na nejsilnější týmy ligy venku prostě neumí.

Přesto se Ostravané nachází v relativně dobré pozici. Ze sedmé příčky v tabulce mají téměř všechny konkurenty před sebou na dostřel. Případná výhra nad Karvinou může Baník katapultovat dopředu. "Je to derby důležité nejen z hlediska našich fanoušků, ale i pro nás, abychom to zvládli a skočili do skupiny pětadvacetibodových týmů," řekl Páník.

Situaci Baníku komplikuje množství absentujících hráčů. Vedle dlouhodobě zraněného Dyjana Carlose de Azeveda a Josefa Celby nebudou v pátek hrát ani Martin Fillo s Milanem Jiráskem, kteří si musí odpykat disciplinární trest za karetní napomenutí. Nejistý je start kapitána a modly chacharů Milana Baroše.

Na marodce hostů figurují Pavel Dreksa, Adriel Ba Loua a Dávid Guba. Proti mateřskému klubu se nemůže ukázat ani z Ostravy hostující Jakub Šašinka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Pazdera, Pokorný, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, Kuzmanović - Diop, Smola
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Ndefe, Kouřil, Rundić, Čonka - Smrž, Hanousek - Vukadinović, Petráň, Galuška - Petkov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 3.97 - 6.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Dvě ztráty za sebou si připsali hráči Mladé Boleslavi, napravit si chuť chtějí proti Bohemians, kteří rovněž neprožívají nejlepší období. Když se tyto dva celky utkaly letos poprvé, slavili jednoznačné vítězství Klokani.

Mladoboleslavští ještě před dvěma týdny drželi poměrně v klidu třetí místo, nyní už jej ale ztratili a nevyužili nepřesvědčivých výsledků Plzně. Nejprve totiž podlehli neoblíbenému soupeři z Liberce, naposledy si dojeli pro bod na Andrův stadion, kde zásluhou Fulneka a Budínského během minuty zlikvidovali dvoubrankovou ztrátu soupeře.

Pro Středočechy je domácí prostředí klíčovým prvkem. Získali v něm jednadvacet bodů, zmíněná porážka od Liberce byla vůbec první jejich ztrátou na svém hřišti. Vedle toho budou spoléhat také na svá útočná esa. Nikolaj Komličenko je s devíti brankami vůbec nejlepším střelcem, Mešanoviće řadí šest branek na dělené šesté místo.

Klokani od začátku září vyhráli jedno jediné utkání proti Opavě, které bylo také debutem trenéra Klusáčka. Ten na něj se svým týmem již navázat nedokázal a pro debakl si přijel na pražskou Letnou, jen bezgólovou remízou skončilo minulý týden utkání se Slováckem.

Co se týče venkovních utkání, v těch je to pro Bohemku bída celou sezónu. Všehovšudy získala jediný bod mimo své hřiště, a sice v Karviné. Přitom los úplně nejtěžší neměla, jela například do Českých Budějovic nebo Příbrami. Jejím hlavním cílem je nalézt oporu v útočných řadách, dosud nejvíce tref nasázel Vodháněl, konkrétně tři.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Fulnek - Budínský, Hubínek, Matějovský, Bucha - Komličenko, Mešanovič
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Bartek, Hůlka, Pokorný, Podaný - Havel, Jindřišek, Rada, Vodháněl - Nečas, Keita
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.00 - 5.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha15132033:341
2.Viktoria Plzeň1593327:1430
3.FK Jablonec1583427:2027
4.FK Mladá Boleslav1582530:2126
5.1. FC Slovácko1574420:1925
6.Sparta Praha1573528:1924
7.Baník Ostrava1571724:2222
8.Slovan Liberec1563624:2221
9.Dynamo České Budějovice1562724:2620
10.Sigma Olomouc1547422:2219
11.FK Teplice1546513:2018
12.Bohemians Praha 19051544717:2616
13.Fastav Zlín1533910:2212
14.1. FK Příbram1533914:2812
15.MFK Karviná1525811:2011
16.SFC Opava1523107:279

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (836)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele