FORTUNA:LIGA - souhrn 15. kola

01.11.2019, 19:53, aktualizováno 04.11.2019, 19:52
Komentáře a souhrny
Slavia doma oplatila Ostravě pohárové vyřazení a znovu navýšila své vedení na čele, neboť Plzeň jenom remizovala ve Zlíně. Mladá Boleslav se rozešla smírně s Olomoucí, po vítězství v Karviné se proto na třetí příčku posunul Jablonec. Do skupiny o titul se dostala Sparta, která zvítězila v Opavě...

Fastav Zlín - Viktoria Plzeň 1:1

04.11.2019 18:00

Góly: 79. Tomáš Wágner - 72. Michael Krmenčík

Třetí ztrátu z posledních čtyř ligových zápasů mají za sebou hráči Plzně. Ti sice ve Zlíně vedli zásluhou Krmenčíkovy branky, jenže jen pár minut poté dokázali domácí vyrovnat, jmenovitě se prosadil Wágner.

Viktoriáni dostali míč do sítě již ve třetí minutě, jenže gól Krmenčíka po Řezníkově pasu nemohl být uznán kvůli postavení mimo hru. To je od ofenzivní hry neodradilo, Rakovana pořádně protáhl zpoza vápna Kalvach. Po čtvrthodině centroval před bránu Limberský, Řezník však jeho pobídky nevyužil, stejně dopadl Wágner po přihrávce Matejova.

Obrovský závar v malém vápně domácích zůstal také nevyužit, Hejda totiž nejprve napálil obránce a z následné dorážky brankáře. Ve zbytku poločasu se každý z týmů prezentoval protiútokem. Wágner jej zakončil lobem mimo cíl, podobně dopadl i Kayamba při pokusu na vzdálenější tyč.

Po přestávce se na větší šance dlouho čekalo, až když byla odehrána hodina, musel se činit Rakovan proti Hejdově hlavičce. Zlínský gólman si počíhal i na Michaela Krmenčíka, plzeňského forvarda o chvíli později zase zastavil skluzem Buchta. Přesto se kýženého gólu dočkal. Naběhl si na Kayambův centr a umístil míč nechytatelně k tyči.

Jenže o sedm minut později bylo vyrovnáno. Na pravé straně dostal prostor Fantiš, jenž našel centrem Tomáše Wágnera a ten hlavou překonal Hrušku. Bleskově mohli zareagovat i Západočeši. Kayambův pokus zneškodnil brankář, následnou Krmenčíkovu dorážku zázračně zastavil Buchrta.

V samotném závěru mohl rozhodnout Wágner, jenže tváří v tvář Hruškovi trefil jen plzeňského gólmana, od něhož se balón odrazil na břevno. Zlín se tak remízou vyšvihl na třinácté místo, Viktorka ze druhé pozice ztrácí na Slavii už propastných jedenáct bodů.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Sparta Praha 0:1

03.11.2019 17:00

Góly: 10. Andreas Vindheim

Až nečekaně těžká šichta čekala na Spartu na půdě poslední Opavy. Ta sice kapitulovala již v desáté minutě, kdy se prosadil Vindheim, poté však Letenští nemohli přidat druhý gól a o vítězství se do posledních vteřin strachovali.

Při svém ligovém debutu v základní sestavě o sobě dal Andreas Vindheim poprvé vědět v šesté minutě, kdy po Haškově centru hlavičkoval vedle. O několik okamžik později už se norský obránce radoval z branky. Našla ho Kangova průnikovka, načež Vindheim ukázal chladnou hlavu a přesnou ranou otevřel skóre utkání.

Srovnáno mohlo být po Hečově zaváhání, Stáňova střela ovšem skončila jen na bránícím hráči. Problémy měl i na druhé straně Fendrich, který Sáčkovu pumelici horko těžko vyrazil na roh. V obrovské šanci selhal Kozák, na druhé straně dvakrát před pauzou zahrozil Zavadil. Nejprve jeho standardku zneškodnil Heča, poté po narážečce pálil mimo.

I po přestávce byly největším ohrožením střely zpoza vápna. Avšak jak ta Haškova, tak Zavadilova ze standardky, skončily vedle, Dediče zase v pohodě vychytal Heča. Pětadvacet minut před koncem se Slezané dožadovali pokutového kopu poté, co Frýdkův loket trefil Svozila, sudí s nimi ale nesouhlasil.

Poté opět úřadoval Vindheim. Nejprve pořádně prověřil Fendricha, načež bravurním pasem nalezl Kozáka, který ale bránu netrefil. Stejně dopadl i Hložkův obstřel a Haškova rána z vápna. Domácí v závěru nevyužili ojedinělou standardku a umožnili tak Spartě posunout se do elitní šestky.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 1:3

03.11.2019 14:30

Góly: 85. Petr Mareš - 11. Patrik Brandner, 21. Petr Javorek, 27. Lukáš Havel (pen.)

Budějovické Dynamo potvrdilo vynikající formu i v Teplicích a po čtvrté výhře v řadě vystoupalo v tabulce na deváté místo. Jihočeši rozhodli zápas Na Stínadlech v podstatě již během první půlhodiny, kdy domácím sklářům nasázeli tři góly. U Severočechů se zase ukázalo, že poslední prohry v Jablonci a Liberci nebyly náhodné, a po dalším neúspěchu se mužstvo trenéra Hejkala propadlo na jedenáctou příčku.

Domácím chyběl vykartovaný záložník Kodeš, jehož zastoupil mladík Žitný. Na levém kraji hřiště se pak místo Hyčky objevil Petr Mareš. Také Dynamo se kvůli trestu za žluté karty muselo obejít bez jednoho hráče. Místo absentujícího Ledeckého se tak do útoku posunul Schranz a uvolněné místo v záloze obsadil Čavoš.

První branku mohly Budějovice vstřelit už ve čtvrté minutě. Javorek dostal moře prostoru k centru na trestuhodně volného Schranze, jehož hlavičku skvěle vytáhl brankář Teplic Grigar. Za dalších sedm minut už ale strážce domácí svatyně kapituloval. Schranz našel v pokutovém území Brandnera, kterého nepohlídal Shejbal, a středopolař hostů tak střelou k tyči otevřel střelecký účet zápasu.

V devatenácté minutě se Jihočeši drali do dalšího útoku. Schranz si místo přihrávky připravil míč na střelu a trefil tyč. O minutu později dostal Brandner opět až příliš mnoho času na vybídnutí Javorka, který z voleje překonal Grigara - 0:2. Ještě hůř bylo "Sklářům" ve 26. minutě. Zmar obrany Severočechů podtrhl Shejbal, jenž ve vápně srazil Schranze, nařízenou penaltu uklidil tradiční exekutor Havel pod břevno a Dynamo nečekaně vedlo o tři góly.

Teplice se do první tutovky dostaly až ve 35. minutě. Rohový kop Petra Mareše se přes Čmovše dostal k Vondráškovi, jehož pohotové zakončení bravurně vytáhl pravou rukou gólman Budějovic Drobný. Hned za minutu bylo zase horko na druhé straně. Centr zprava doputoval k osamocenému Javorkovi, ten však zakončením nad břevno odmítl další branku Dynama.

Po přestávce se domácí přece jen trochu vzchopili. Čtyři minuty po změně stran našel Moulis zcela volného Žitnému, jeho obrovskou šanci ale zlikvidoval opět fantastický Drobný. Zkušený brankář se blýskl i v 53. minutě, kdy po pobídce od Vondráška vychytal Řezníčka. Ani teplický Grigar ale nechtěl zůstat pozadu. Minutu po šanci Řezníčka totiž vyřešil samostatný únik Mršiće.

Hru Teplic chtěl oživit talentovaný Radosta. Jeho střelu ze 73. minuty neudržel Drobný a z dorážky rozvlnil síť Řezníček, jeho branka však nebyla kvůli ofsajdu uznána. Pět minut před koncem se však Severočeši přece jen dočkali čestného zásahu. Pokus Petra Mareše sice zaplaval a zapadl k tyči, nicméně Drobný také neměl úplně čisté svědomí. Na rozdíl jedné branky mohl ještě v 88. minutě upravit Čmovš, ovšem po rohovém kopu nemířil mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Jablonec 0:1

03.11.2019 14:30

Góly: 77. Martin Doležal

Jablonec využil bodové ztráty Mladé Boleslavi a po výhře v Karviné se posunul v tabulce na třetí příčku. Severočechům stačil k výhře ve Slezsku jediný gól Martina Doležala. Domácí po čtvrté prohře v řadě zůstávají u ligového dna.

MFK chyběli kvůli zraněním z posledního ligového duelu v Českých Budějovicích Ba Loua s Dreksou. Druhého jmenovaného nahradil ve středu obrany uzdravený Kouřil. Na post levého beka se zatáhl Moravec, do zálohy nově naskočili Smrž s Vukadinovićem a Galuškou a útočnou snahu Petráně měl podporovat Jakub Šašinka. Ke změně došlo také na brankářském postu, kde Hrdličku zastoupil Pastornický. Do sestavy hostů se po karetním trestu vrátil Hübschman, jenž vystrnadil Pilíka.

S první šancí přišel v sedmé minutě Smrž, jehož střelu vyrazil brankář Jablonce Hrubý. Za dalších sedm minut byl Smrž opět ve středu dění, tentokráte hledal centrem Petráně, který na pas od spoluhráče těsně nedosáhl. Aktivitu Karviné podpořila také akce z devatenácté minuty, kdy si Ndefe všiml pod sebou volného Petráně. Tomu ale střela tolik nesedla a míč se pomalu došoural do zámezí.

Postupem času se začali osmělovat též Středočeši. Po rohovém kopu Kroba se ve 34. minutě dostal k míči Doležal, avšak zblízka trefil jen boční síť. Do konce poločasu se k zajímavým střeleckým pokusům dostali postupně ještě Kratochvíl, Sýkora i Považanec, ovšem všichni uvedení hráči Jablonce pálili nad břevno.

Po změně stran se na první zajímavou akci čekalo do 63. minuty, kdy si Pastornický poradil s prudkou ránou Kratochvíla z přímého kopu. Devět minut poté měl Kratochvíl další šanci, když k němu propadl centr Považance, opět však skvěle zasáhl Pastornický. V 77. minutě tak Kratochvíl zkusil roli nahrávače a hned sklidil ovoce celý hostující tým. Pasu spoluhráče využil Doležal, jenž se vysmekl Kouřilovi, a vstřelil jedinou branku zápasu.

Karviná už se do závěrečného hvizdu nezmohla na odpověď. Pouze v 89. minutě zakončoval po standardní situaci od Smrže Kouřil, jenže netrefil bránu. Naopak Jablonec mohl ještě v nastavení udeřit. Sýkora chtěl udělat kličku Pastornickému, míč mu však utekl do ostrého úhlu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FK Příbram 3:2

03.11.2019 14:30

Góly: 24. Petar Musa, 32. Tomáš Malínský, 66. Marek Kodr (vl.) - 42. Marek Kodr, 90. Soufiane Dramé

Hned pět branek měli možnost vidět diváci, kteří při nedělním odpoledni dorazili na liberecký Stadion U Nisy. Domácí v důležitém zápase zvítězili nad Příbramí 3:2, zasloužily se o to branky Musy, Malinského a Kodrův vlastenec. Kodr se trefil i do správné sítě, v závěru snižoval Dramé.

Úvod utkání se nesl v poměrně pozvolném duchu. Až zhruba po čtvrtině zápasu vybojoval Mikula na soupeři míč a rozehrál jej na Potočného. Ten famózní přihrávkou našel ve vápně Petara Musu, jenž neměl s překonáním Kočího placírkou sebemenší problém. Záhy mohl navýšit Băluță, jenže ztroskotal na brankáři.

Nakonec se rumunský záložník dočkal alespoň asistence. Narazil si balón o Musu a přesným pasem za obranu nalezl Tomáše Malinského, který obešel gólmana a ve skluzu dostal míč do brány.

Ještě do poločasu však Středočeši zvládli vyrovnat, a sice z rohového kopu. Jeho exekuce se ujal Zeman, jehož zakroucený míč na malé vápno letěl na hlavu Marka Kodra. Ten trknul míč směrem na bránu, proti čemuž neměl Nguyen sebemenší šanci.

Po necelé hodině hry mohl dvougólové vedení vrátit mužům z Podještědí Potočný, jeho volej ovšem odvrátila defenziva. Poté však předvedli hosté minelu. Špatná rozehrávka rezultovala v balón pro Breiteho, který zprava poslal do vápna přízemní centr a Marek Kodr si balón ve skluzu srazil do vlastní brany.

Opět mohl snížit Zeman, jenže do odkryté svatyně z úhlu zakončit nedokázal. Za domácí ohrozili Kočího Pešek a Potočný, ani jeden si však na příbramského gólmana nepřišel. Poslední slovo měl Soufiane Dramé, jehož povedená střela k tyči vedla v nastavení alespoň ke zmírnění porážky.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava 4:0

02.11.2019 17:00

Góly: 43. Tomáš Souček, 52. Tomáš Souček, 68. Stanislav Tecl, 77. Petr Ševčík

Slavia se v lize dokonale pomstila Baníku Ostrava za vypadnutí z poháru čtyři dny zpět. V Edenu nedala Slezanům šanci a soupeře zničila po výsledku 4:0. Dvakrát se střelecky prosadil kapitán domácích Tomáš Souček, jenž měl šance i na hattrick.

Sešívaní tak nadále suverénně kralují celé soutěži. Na čele tabulky už mají dvanáctibodový náskok na druhou Plzeň. Ta má sice zápas k dobru, ale i tak vedoucí Pražany přiliš neohrožuje. To Baník zůstává šestý a musí čekat na nedělní zápas Sparty, zda se náhodou nepropadne ještě o jednu příčku níž.

Slávistické dobývání brány Baníku začalo od úvodního hvizdu, zprvu to však byli hosté, kteří se dostali do několika zakončení. Ve třetí minutě hlavičkoval nepříliš nebezpečně Jirásek, Fleišman za dalších deset minut poslal svůj pokus na tribunu. Až v sedmnácté minutě zakončil domácí Olayinka po rohovém kopu hlavou, ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Čtyři minuty poté si na centr Hušbauera ze standardní situace naskočil Takács a taktéž jako Olayinka těsně předtím hlavičkoval nepřesně.

Pražané nicméně postupně utahovali šrouby. Po půlhodině hry poslal Coufal střílenou přihrávku do vápna, na kterou těsně nedosáhli Hušbauer s Teclem. Ve 43. minutě už šli sešívaní do vedení. Ševčík parádně našel Součka, jenž byl v pokutovém území neobsazen a poslal balón neomylně pod břevno.

Krátce po změně stran se také Olayinkovi povedlo rozvlnit síť, avšak jeho zásah správně neplatil kvůli ofsajdu. Ve 48. minutě si Souček narazil s Teclem a už se hnal za druhým gólem, jenže obránci Slezanů mu na poslední chvíli překazili radost. Dvě minuty poté pálil Coufal nad břevno, v 52. minutě už ale šla Slavia do dvoubrankového trháku. Olayinkova zblokovaná střela skončila přímo u Součka, který míč snadno hlavou doklepl do opuštěné svatyně Ostravy.

Po hodině hry inkasovali hosté další ránu. Tecl byl faulován v šestnáctce, takže domácí měli k dispozici penaltu a navíc za přílišné protesty vyfasoval záložník Slezanů Jirásek červenou kartu. K pokutovému kopu se postavil Souček, jenže šancí na zkompletování hattricku pohrdl, když nechal vyniknout brankáře Budinského. V 68. minutě už to ale přece jen bylo 3:0. Souček sice opět nevyzrál na Budinského, s dorážkou byl však připraven Tecl, který rozvlnil síť.

Až v 71. minutě se Baník dostal do gólovky. Reiter však rychlý brejk zazdil a napálil pouze bránícího Takácse. A tak střelecký účet zápasu završili v 77. minutě sešívaní. Ševčík nejprve hlavičkoval do Budinského, z dorážky už ale gólmana Ostravy propálil a stanovil konečné skóre na 4:0.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav 2:2

02.11.2019 14:30

Góly: 14. Jakub Plšek, 62. Vít Beneš - 64. Jakub Fulnek, 64. Lukáš Budínský

Olomouc měla zápas s Mladou Boleslaví výborně rozehraný, během necelých dvou minut však neuvěřitelně ztratila tři body a se Severočechy nakonec remizovala. Utkání se lámalo po hodině hry, kdy v rozmezí tři minut padly tři góly. Domácí zůstávají na osmém místě, hosté jsou alespoň do neděle nadále třetí.

Na pravém kraji zálohy Sigmy se místo Zahradníčka představil Pilař. Kouč Hanáků Látal též vsadil na klasického útočníka Yunise, Plšek se tak z hrotu zatáhl do středu pole a na lavici náhradníků usedl Zmrzlý. Hostům chyběl kapitán Matějovský, šanci tentokrát nedostal ani Mešanović. Trenér Boleslavi Weber naopak vložil důvěru do mladíka Haška a Ladry.

Aktivněji začala Olomouc, ovšem první, leč nepřesný střelecký pokus vyprodukoval v desáté minutě Komličenko. Čtyři minuty poté už skórovali domácí. Centr z pravé strany propadl k Plškovi, jenž zblízka překonal brankáře Středočechů Stejskala. I poté pokračovala Látalova družina ve snaze i gól. V šestnácté minutě kryl Benešovu hlavičku po rohovém kopu Gonzáleze Stejskal, pár chvil poté střílel vedle brány Yunis.

Ve 23. minutě mohla Boleslav zničehonic vyrovnat, ale do střely Budínského obětavě skočil Jemelka. Dvě minuty poté mohl na druhé straně zvýšit vedení Hanáků Yunis, proti byl však Stejskal, jenž hlavičku soupeře vytěsnil mimo tři tyče. Po půlhodině hry šli hosté do nadějného protiútoku, který skončil zablokovanou střelou Ladry. O čtyři minuty později hledal Ladra spoluhráče v šestnáctce a jeho pobídku si malému srazil do vlastní svatyně Kerbr. Ani Sigma ale nespala. Plšek ve 38. minutě šikovně posadil míč na hlavu Gonzáleze, jenže španělský fotbalista nemířil přesně. V nastavení první půle ještě pálil vedle tyče z přímého kopu Budínský.

Sedm minut po změně stran se uvedl Mešanović, jenž se v průběhu zápasu dostal na hřiště, bránu ale z dobré pozice netrefil. Za další své minuty si na druhé straně podobně neúspěšně počínal hlavou Plšek. V 57. minutě mohl srovnat stav Budínský, po centru z levé strany jej však vychytal gólman Olomouce Buchta. Krátce poté neuspěl ani Komličenko, domácí Houska zase v 60. minutě střílel mimo tři tyče.

V 62. minutě už vedli Hanáci o dvě branky. Gonzálezovi se od rohového praporku opět podařilo posadit balón na hlavu Beneše, který zamířil k tyči mimo Stejskalův dosah. To však domácí ještě netušili, že za další dvě minuty bude skóre srovnané. Nejprve Fulnek z levé strany krásně vystřelil do protilehlého horního rohu brány a v 64. minutě srovnal na 2:2 Budínský, jenž pod břevno uklidil pas z pravého křídla.

Vedení mohl Sigmě vrátit v 67. minutě Plšek, ale po centru zleva se neprosadil. Olomouc se s bodem nehodlala smířit. V 78. minutě si však Hála nepřišel na Stejskala a ani z náporu v nastavení domácí více než remízu nevytěžili.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 0:0

01.11.2019 18:00

Góly: -

První zápas patnáctého kola mnoho fotbalové krásy nepřinesl. Bohemians doma remizovali se Slováckem bez branek. Ani jeden z celků si nevytvořil gólovku a konečný výsledek tak příliš nepřekvapí. Moravané prováhali možnost dostat se alespoň na chvíli na třetí místo, poskočili však alespoň na čtvrtou pozici. Pražané zůstávají dvanáctí.

Po vysoké prohře v pražském derby se Spartou učinil trenér klokanů Klusáček dvě změny v sestavě. Na lavičku náhradníku se posadili Krch s Vaníčkem, aby na jejich úkor dostali šanci záložník Rada a útočník Nečas. Do základní jedenáctky hostů se vrátila trojice hráčů, která v minulém kole absentovala kvůli karetním trestům. Obránci Kadlec s Divíškem a kapitán ve středu pole Daníček se tak na trávníku objevili na rozdíl od Petržely, jehož kouč Svědík ponechal mezi žolíky.

O první zakončení se ve třetí minutě postaral hlavou domácí Keita, brankář Trmal se však příliš nenadřel. Šest minut poté byl Keita znovu v akci, když míč přistrčil Havlovi, tomu se ale střela tolik nepovedla a Trmal si připsal další snadný zákrok. Následně přišla dlouhá pasáž bez vážného ohrožení branky na obou stranách.

Až ve 40. minutě prošla Jindřiškova rána až k Trmalovi, který ovšem opět nezaváhal. Hned minutu poté se konečně předvedlo také Slovácko. Daníčkův centr prodloužil hlavou Kalabiška a Šašinkovi scházelo jen pár decimetrů k tomu, aby balón, který nakonec skončil v zámezí, ještě zasáhl.

Výčet šancí v druhé půli načal tři minuty po jejím začátku Šašinka, jehož slabý pokus snadno chytil gólman Bohemians Le Giang. Na druhé straně měl v 56. minutě dosud nejevětší příležitost zápasu Pokorný, jenž si naskočil na rohový kop Jindřiška, jenže hlavičkou usměrnil míč pouze na Trmala. Dvě minuty poté rozehráli standardní situaci též Moravané. Havlík našel Hofmanna, ani on ale Le GIanga příliš neohrozil.

Utkání pomalu spělo ke svému konci a zároveň k bezbrankové remíze. Jedno z mála vzrušení přišlo v 84. minutě, kdy se po rohovém kopu hostí dral do zakončení Zajíc, nakonec se však srazil s Le Giangem. Hráči Slovácka požadovali penaltu, tu ale sudí Franěk po konzultaci s videem neodpískal. Čtyři minuty poté pálil nad břevno Navrátil, a tak se oba týmy nakonec opravdu rozešly smírně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha15132033:341
2.Viktoria Plzeň1593327:1430
3.FK Jablonec1583427:2027
4.FK Mladá Boleslav1582530:2126
5.1. FC Slovácko1574420:1925
6.Sparta Praha1573528:1924
7.Baník Ostrava1571724:2222
8.Slovan Liberec1563624:2221
9.Dynamo České Budějovice1562724:2620
10.Sigma Olomouc1547422:2219
11.FK Teplice1546513:2018
12.Bohemians Praha 19051544717:2616
13.Fastav Zlín1533910:2212
14.1. FK Příbram1533914:2812
15.MFK Karviná1525811:2011
16.SFC Opava1523107:279

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (483)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cekal nekdo neco jineho? Zvlast v patek? Naprosto zbytecny zapas, kfery degraduje prvni ligu.

Reagovat
Coutinho10

hodne unahlena vymena trenera v Bohemce...tohle nema smer

Reagovat
PlackaSKS

Zase Hašek měl spíš klesající tendenci a navíc je to dement .. na jejich místě bych to taky už zkusil a doufal. Mimoto je podle mě brzy soudit

Reagovat
db18

Ale čekal bych nějakou buď více prověřenou, nebo naopak více progresivní náhradu. Tohle mi přijde takové... nevím... zkušenosti moc nemá, ale zároveň je to někdo, kdo už v tom kolotoči byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nic lepšího asi nemají prachy.A taky kdo by tam chtěl trénovat.zázemí otřesné a fotbalově to nikdy nebude lepší, než střed tabulky, spíše o záchranu.A to už desítky let.

Reagovat
Coutinho10

právě z toho důvodu tomu moc nerozumim...pokud nemají vyhlídnutou nějakou dobrou náhradu, tak si nechám Haška, který má svůj styl a který Bohemku nějakým směrem posunul....takto to je návrat k tomu, co bylo dřív...

Reagovat
Salfovic

Kam že to Bohemku posunul ?

Reagovat
Coutinho10

myslel jsem hlavně herně, že se na to dalo koukat a vytvářeli si šance...to, že se pár zápasů výsledkově nepovedlo v této sezoně, tak to se stát může, ale aspoň ten tým měl nějaký charakter....teď to je spíš takový to...nula vzadu a zkusíme dát gol z rohu a když ne, tak nevadí, bod doma bereme...přeci jenom Slovácko je 5. v tabulce

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Coutinho10

právě...když už změnu, tak aby tam byla šance na nějaký zlepšení...tohle je spíš krok zpět

Reagovat
db18

Na druhou stranu dal do brány aspoň gólmana, narozdíl od Haška.

Reagovat
Coutinho10

tjn uvidíme, co bude předvádět dál a taky otázka, kdyby ten Le Giang chytal i pod Haškem, tak by asi měli o nějaký body víc a možná by tam ještě byl, ale to je kdyby no

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

ale zase měl nějakou tvář, chtěl hrát nějaký fotbal a bylo to celkem sympatický....tohle je návrat o 5 let zpět

Reagovat
PlackaSKS

Tvář měl pod ním ten tým, to beru.. ale tvář souboje o udržení a jeho breceni začalo být nesnesitelný. Náhrada možná špatná, ale odchod Haška chapu. A jeho nástupce budu hodnotit až za pár kol

Reagovat
Coutinho10

já za sebe musim říct, že Haška jsem ze začátku moc nemusel, ale postupně jsem mu celkem přišel i na chuť a některý ty jeho vyjádření mohly tak působit trochu ubrečeně, ale něco na nich bylo

jinak ten Klusáček tam už dřív byl a samozřejmě si to už detailně nepamatuju, ale nemyslim si, že by ta herní stránka byla nějak hodně rozdílná než tehdy a myslim si, že i další zápasy budou podobný...zajímavý je i to, že i on jako trenér za tu dobu myslim nikde nebyl, což taky trochu svědčí o tom, že to žádnej velkej myslitel není a Bohemka ho brala jenom proto, že tam působil a má ten tým rád, ale to je tak vše

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek tuhle sezónu taky žádný super fotbal nehrál.

A spekulovalo se taky o Pulpitovi

Reagovat
Coutinho10

super ne, protoze s nama se rovnat nemuzou, ale na pomery Bohemky super byl

Pulpit by vysel asi na stejno no...to udelali asi lepe

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit je dobrý trenér. Bohemce by pomohl. Navíc je to bohemak. Odchod Haška mě překvapil a od Klusacka vlastně nic nečekám

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

hlavně je to škoda i pro ligu si myslím, ať je Hašek jakej chce, pořád je to prostě zajímavější s ním než pak příjde nějákej nemasťňák neslaňák místo něj do ligy zpátky.

Reagovat
Coutinho10

j..za tu dobu si ziskal nejakou pozornost a je to skoda a proste k te Bohemce mi sedel....libi se mi, kdyz proste jsou treneri, kteri vydrzi nekolik let v jednom tymu a ne, kdyz se porad toci

Reagovat
Pablos

mám úplně stejný názor

Reagovat
ratusek

Tak to byl grc. ale takovejch grců v naší lize je většina zápasů

Reagovat
Slavia10

Neví někdo jsk vypadá Pokorný v zápasech ?? Pořad je v základu, Takacs byl i v béčku nic moc a půl roku nehrál, mohl by být třetím stoperem pro jaro ??

Reagovat
PlackaSKS

Prast jak uhod... Takacs po zranění jistější než pokorny, i když minimálně

Reagovat
Kang & Kodos

"Jistější než Pokorný" není úplně pochvala, kterou by stoper chystající se na Barcelonu a Dortmund chtěl slyšet

Reagovat
PlackaSKS

Myslíš Frydrycha nebo Kudelu?

Reagovat
Slavia10

No a Jugas je v Jablonci až třetí nebo možná čtvrtý stoper. Já se jen bojím toho, že v zimě řekne vedení, že Coufal nebo Zelený tam zvládnou zahrát teoreticky. Když Pokorný je přišerný, Takacs o trochu méně, tak ha už se normálně modlím za Karafiáta, který nebude žádná bomba, ale pod Trpišem aspoň splní svoje povinnosti a nebude dělat blbosti.

Reagovat
PlackaSKS

Za mě kacharaba nebo někdo z venku... Z Karafiáta bych byl hrozně zklamaný. Asi jako nedávno z příchodu hovorky

Reagovat
Slavia10

Já bych chtěl taky nejvíc Kacharabu. Ale než zabíjet Coufala nebo Zeleného na stoperu nebo toho Takacse bych už radši viděl Karafiata, to není že ho chci chápeš, ale minimálně by aspoň splnil svoje, Kačaraba by byl nejlepší, pak Stronati druhá volba.

Reagovat
PlackaSKS

Stronati.. tam jsem tak nějak bez názoru. Asi by se s ním dalo pracovat. Zelený tam jit snad ani nemůže, to by bylo peklo... Pořád doufám v někoho z venku, ale to spíš do budoucna než akutně teď v zimě. Ale hlavně slepě věřím trpisovi, ukazuje, že ví co dělá. Takže ať přivede kohokoli, rád mu dám šanci

Reagovat
Slavia10

Předně tak, o toho Karafiata už zájem byl a řekneme si narovinu, nebyl by hvězda, ale hrozny taky není. Já prostě toho Takacse se vážně bojím v základu, to co jsem viděl ještě v B-týmu, to takový Karafiát je určitě lepší. Pak se tu řešil Svozil a podle mě Karafiát je asi srovnatelný, nejspíš o trochu lepší než Svozil.

Reagovat
vetrnik

spatne, velke zklamani. Dneska zrovna mel dobry zapas, ale obecne se cekalo mnohem vic.

Reagovat
Firkraag

Strašlivě.

Reagovat
Spalovač šancí

Obrana udržela nulu proti Slovácku, to hovoří za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorného v žádném případě, v Bohemce šíleně hoří.

Reagovat
Fairplay

Bohemka dlouhodobě má ty stopery solidní, to jen Pokorný je mimořádný tragéd

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kang & Kodos

Mehehe, o víkendu vydrtíme 2:1 Opavu a na Uherský Hradiště už to bude jenom bod! #injilekwetrust

Reagovat
Slavia10

Vy prostě budete 3 i kdyby nevím co, to je úroveň ligy

Reagovat
Coutinho10

jinak mě celkem zajímá, jestli nadstavba bude zase stejně rozlosovaná, jestli zase teoreticky znamená, že bude derby v Edenu v posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to stejně, je to na klíč

Reagovat
Coutinho10

tak to mi prijde skoda, ze se to nejak nezneni, protoze i z principu, aby hral v poslednim kole 1. vs 3., tak pro ten 3. tym to je celkem kruty, aby byl u oslav titulu 1. tymu a obzvlast pokud se na techto prickach umisti ty tymy stejne jako v minule sezone

Reagovat
smazaný uživatel

No tak upřímně, vy můžete a není úplně nepravděpodobné, že to tak i bude, slavit titul už na konci základní části, ten titul vám tedy mohou dát dřív než v úplně posledním kole nadstavby.

Reagovat
Coutinho10

ja mam pocit, ze ten titul se muze slavit az v poslednim domacim zapase, takze ikdyby jsme si ho zajistili drive, k cemuz mame nakroceno, tak nam ho drive nedaji...to sami mam pocit i Plzen mela v minulosti

Reagovat
ratusek

nadstavba stejně opět ztratila smysl

Reagovat
Coutinho10

tak aspon by se mohlo hrat o nejaky to 4. misto

minulou sezonu si pamatuju, jak o nej hral ve vzajemnym zapase Banik s Libercem a to bylo holomajzna myslim v utery vecer a chcanec a 0:1 , tak doufam ze tam bude nejake prekvapeni letos aspon od toho 3. do 5. mista...kazdopadne ta skupina prostredni a o zachranu me celkem bavila...tam to bylo napinavejsi, tak uvidime, jak v teto sezone

Reagovat
andrew96

Reagovat
doshcz

Reagovat
andrew96

Morava zas nemůže?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

https://twitter.com/SkautuvZapisnik/status/1190350813098598401

Pěkný čísla, na to, že chytá za Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

A v U21 chytá Jedlička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a? S DAC mu to jde, v repre proverenejsi. Nepamatuju, ze by Jedlicka udelal nejakou botu, tak proc je treba menit?

Reagovat
db18

Reagovat
PISTOLERO

Slovenská liga a DAC nejsou měřítko. Určitě bych tam radši viděl golmana který je na očích v české lize. Ale jak řikáš vyloženě žádndou chybu za repre neudělal, tak nemají důvod měnit.

Reagovat
Selänne

Co je tohle za sračku? Jedlička je lepší brankař, proto taky dostává přednost. Navíc hraje za lepší klub a zachytal si v pohárech.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší klub? Když dáš fotbalistovi na stůl nabídku ze stejných finančních podmínek ze Slovácka a z Dun. Stredy. Po které myslíš, že sáhne

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se bude jmenovat Imre Nagy, tak bych tipnul DAC. Pokud Matúš Pagáč, tak Slovácko.

Reagovat
stas87

Paneboze, ty si úplne vymletá kokotia hlava. Tie peniaze čo dáva DAC na platy, to si Slovácko nemôže dovoliť platiť. Preto v ich zostave hrajú prím odchovancom, pripadne hráči, ktorým končila zmluva v klube kde hrali predtým. Tak prestaň písať tie svoje srance, keďže vieš úplne hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty seš dement

Reagovat
stas87

Argument level turbodement. Zabal to tu uz, nikoho nebavis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Však DAC je lepší klub práve preto, že môže dať hracom viac peňazí a teda získať lepších hráčov. Tak to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

A chytá snad špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Chci ho do Plzne, nevim na co porad cekame. Takhle jsme uz provahali Hecu, ted nam urcite vyfoukne Trmala Slavie..

Reagovat
Ferguson6

Naco je Slavii další brankár?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kolar pujde pryc a kdo bude delat jednicku?

Reagovat
db18

Markovič určitě... ale to neznamená že SKS dalšího hráče nekoupí, jako s hráčema na pravého beka... taky přivedly všechny, co byli na trhu,

Reagovat
Logan

Nene, Holík je pořád v Jablonci.

Markovič chytat může, ale stejně by se musel přivést někdo k němu. Nevím, jestli je Trmal ten pravý, ale zájem by o něj asi být mohl...

Reagovat
db18

Protože Holíka jste se nelogicky zbavili...

Reagovat
Logan

Taky nechápu. Na druhou stranu - aspoň teď hraje, což je pro něj asi důležitější než pro Holeše. Prodáme Cufa, posune se tam Holeš, koupíme Holíka a je to vyřešený

Reagovat
smazaný uživatel

Do Slavie přijde Nguyen. Už jsou předběžně domluveni

Reagovat
smazaný uživatel

Lžeš.

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

penaltový zákrok na Zajíce a nikdo to neřeší? čekal jsem, že se to bude tak týden řešit jako u Plzně

Reagovat
kecipep

přesně, ticho po pěšině. Jasná pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to dopadlo jak proti Boleslavi, kdy na ČT udělali ještě ze Svědíka kokota, že vůbec protestoval

Reagovat
Losinho

Tak obecně ten zápas nikdo neřeší.

Reagovat
ratusek

to je fakt

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

R.I.P. Kico (Partizan)

Reagovat
Pyroman

U frajera, co seděl za vraždu, bych to s ripováním nepřeháněl.

Reagovat
Mass

Se bude restovat v pekle

Reagovat
Kepy_FCB

a jak to mám vědět

Reagovat
smazaný uživatel

ze se vubec divim

Reagovat
meno

Jak může týpek, kterej se profesionálně živí fotbalem, nedat penaltu? Tak vole zavřu oči, kopnu bodem a jdu slavit ne? Nechápu...

Reagovat
KingMaster13

No jo 2 goly v zápase jsou málo

Reagovat
meno

Je úplně fuk jestli předtím dal 0 nebo 20. Penalty se musí dávat.

Reagovat
KingMaster13

Za to můžu já, můj soupeř ho má ve fantě, tak se mi snažil pomoc a shodit si nějaké body

Reagovat
meno

Zrůůůdo

Reagovat
KingMaster13

Pošetřil jsem mu gol na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Co si vyplodil za blábol? Mluví o penalte, ne o tom kolik dal před tím gólu

Reagovat
meno

bodlem* postava autokoberce

Reagovat
Pesojen

Reagovat
PlackaSKS

viděl sem tě hrát, měl bys chápat, že někdo netrefí míč... ale to jen tak mimochodem. zásadní argument mam v tom, že mu podklouzla stojná noha

Reagovat
meno

Já za to nemám měsíčně, co jiní ani za 5 let

Reagovat
PlackaSKS

proto ta druhá část

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Klid... to je jen jeho smysl humoru Škoda že jsi nás neviděl hrát na srazu

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
KingMaster13

Pokud by jsi ho viděl hrát tak víš, že to fakt nemyslel vážně

Reagovat
meno

Tak jako napůl vážně to myslím

Reagovat
KingMaster13

Se to prostě stane no. Golman třeba tipne stranu Nebo ti vítr odnese střelu

Reagovat
Losinho

*kladenským nártem

Reagovat
Mass
Reagovat
meno

Wooder

Reagovat
Blasphemer

amputovat malíček a příště už by ho ani nenapadlo nedat

Reagovat
Banikovec7

S dvojzápasem spokojenost, dnes první poločas slušný, pak už asi došly síly a to střídání Hrubého za Smolu tomu asi taky moc nepomohlo, horší je vykartování a zranění hráčů do dalšího zápasu.

Reagovat
HorajzmAmmann

3 poločasy OK, 1 tragédie. Ale celkove spokojenost, vzhledem k tomu ze přehrávají Dortmund, Inter i Barcelonu

Reagovat
Losinho

Za gól od Tecla by vás měli vyloučit ze všech soutěží

Reagovat
meno

To už je Tecl na úrovni Moulise a Červenky?

Reagovat
PlackaSKS

voltra.. ne, před zraněním hrál skvěle, ted mě z něj ale bolí oči. on snad každou situaci prostě řeší špatně

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle si ho pamatuju, když ho Šilhavý rval na křídlo.

Reagovat
PlackaSKS

to bylo horší snad jen proto, že byl častejc u míče...

Reagovat
Selänne

Ten hrál skvěle naposledy ve Vysočině na podzim 2012.

Reagovat
PlackaSKS

kurva tak at naváže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mrtvej ofsajd

vyhecovaný z obou stran, atmosféra, 4 góly, choreo, pyro...víc takovejhle zápasů

Baník do gólu nepříjemnej (v druhý půli pěkný dva brejky)

Slavie těch golu měla na konci nasypat víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

v prvnim poločase baník nemile překvapil, protože to bylo v zásadě naprosto vyrovnaný. na obou stranách bez šanci, vyjma toho golu. druhej poločas jednoznačnej, takže spokojenost. nejpříjemnější byl pro mě výkon takacse, tak snad mu to vydrží, protože by se to vážně hodilo.

Reagovat
PlackaSKS

ještě k tý penaltě. zákrok jasně penaltovej, ale přímo červená? podle pravidel by měla být snad jen žlutá, ne? samozřejmě v kontextu zápasu to nemění nic, jen si myslim, že to bylo špatně.. podle "starejch" pravidel

Reagovat
Banikovec7

Tuším že to žlutá se dává když má nějakou snahu o to hrát míč, což tady asi nebylo. Ale je to směšné, když to porovnáš třeba s tímto, kde byla žlutá. https://www.youtube.com/watch?v=_Mw4r7nRPvU

Reagovat
PlackaSKS

tak tady bych dal červenou a ještě bych započítal gol ... já vim, že se pravidla měnila a když to bylo ve vápně, tak měla bejt žlutá a penalta, pokud nešlo o brutální zákrok nebo třeba vytáhnutí míče z brány rukou... ale ty změny jsou tak často, že se v tom přestávám orientovat.

Reagovat
Banikovec7

No já četl, že v té nedávné změně šlo právě o to, jestli se snaží hrát míč nebo jde přímo po tom hráči, třeba ho stáhne rukama, pak furt červená.

Reagovat
PlackaSKS

děkuju, to by to asi celkem vysvětlovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.Redka se dává, když je hráč v jasné gólovce.Což Tecl byl, protože byl úplně sám před golmanem.Žlutá by byla, kdyby tam byl hráč, který má možnost té gólovce zabránit, což tady nebylo.Proto redka.

Reagovat
Banikovec7

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.A hlavně.sražení zezadu, za to by mohla být redka i v poli.

Reagovat
Greny

tak srazeni zezadu je treba i kdyz fauluje hrac pri vyskoku do hlavicek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo??Tohle ti připadalo jako výskok do hlaviček??

Reagovat
Greny

pišeš ze za srazeni zezadu muze byt redka i v poli... tak ti davam priklad

Reagovat
smazaný uživatel

Příklad něčeho úplně jiného, než o čem je řeč

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
PlackaSKS

mohla no, když jdeš třeba krumpáčem napřed

Reagovat
smazaný uživatel

Z pravidel: Pokud se hráči podaří zabránit protihráči ve hře v čisté gólové šanci ve vlastním pokutovém území faulem, rozhodčí udělí červenou kartu.

Reagovat
PlackaSKS

nevim jak často by to rozhodčí v poli posoudil jako čistou golovou šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl úplně sám, před ním byl jen fgólman.Čistší gólovka ve vápně neexistuje, jedině, že by tam nebyl ani brankář.Je neuvěřitelný, když slávista zpochybňuje tak jasnou situaci.

Reagovat
PlackaSKS

psal si, že za sražení zezadu by mohla být redka i v poli. pak si reagoval, že červená je za čístou golovou šanci a já se ti snažil vysvětlit, že v poli by to asi čistá golová šance nebyla, takže za sražení dostat červenou, to bys tam musel vjet autem... napsal bych, že je pro mě neuvěřitelný když je slávista takovej kokot, ale nejsi tu bohužel první.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč mě urážíš.Za faul zezadu klidně redka může přijít.To, žer nejsi schopen pochopit, za co dostal hráč Baníku redku svědčí, že já kokot rozhodně nejsem.Ani ti není divnbé, že hned a bez keců odešel.Je smutné, že po krásném zápasu a výhře 4:0 se tu slávisté urážerjí.Asi jnsi jen fanoušek úspěchu, a nejen ty, ty urážky slávistických hráčů a zpochybňování všeho, co bylo odpúskáno ve prospěch Slavie, to je nenormální.

Reagovat
PlackaSKS

nejsi schopnej pochopit psanej text, takže tě jako správnej fanoušek úspechu budu radši dál ignorovat. už aby se začalo dařit dukle, svrběj mě prsty koupit si jejich dres. šetřim na něj už dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chápu, ty nechápeš výklad pravidel.

Reagovat
Losinho

Vztahuje se to pravidlo i na Tecla?

Reagovat
Banikovec7

Asi sis je zapomněl aktualizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně.A rozhodčí a VAR taky, musíš jim poradit, že ty máš jiná pravidla, aktualizovaná...ty jo, to je síla tady

Reagovat
PlackaSKS

baníkovec jasně vysvětlil proč to červená byla. jen jeho vysvětlení dávalo smysl, tvoje bylo zkrátka špatné

Reagovat
Greny

jako pravidlove si to obhaji :

vrazeni do soupere ve vylozene brankove prilezitosti BEZ moznosti hrat mic ..

kazdopadne v poli cervena v zadnem pripade

Reagovat
smazaný uživatel

V poli za zákrok zezadu může klidně přijít.Ne za takové vražení, jako bylo tohle, ale kdyby bylo vedeý větší intenzitou a byl tam třeba loket, tak klidně i v poli.

Reagovat
PlackaSKS

však mi to taky baníkovec vysvětlil. já se ani nehádal, jen sem se zeptal. akorát sheldon nedokázal pochopit souvětí o dvou větách a začal mektat nějaký kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

Není vůbec špatné, je to v pravidlech, najdi si to a pak tu mektej, gaučáku.

Reagovat
Banikovec7

Vždyť tady celou dobu řešíme, že nemusí být nutně v každé situaci při zmaření jasné šance ve vápně červená. Nepsal jsem nic o tom, že neměla být v tomto případě.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Banikovec7

Dokonce ve většině situací se už dává jen žlutá, přímá červená se dává málokdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí, to záleží nas rozhodčím, kolik dostal zaplaceno.Být to sparťan, nebo plzeňák, nepúískala by se možná ani ta penalta.To ale neznamená, že ta penalta a redka dnes neměly být.Rozhodčí palec naoru, ještě není púo roce pískání zkaženej.

Reagovat
Banikovec7

Aha

Reagovat
Greny

to mas hodne osekane pravidla ne?

Reagovat
Spalovač šancí

Tecl v jasné golovce?

Takže evidentně být neměla

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedělá v závislosti na hráče. Stejně by se měl posuzovat faul na Ronalda i na Voltra.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky podle toho ta penalta dopadla.

Reagovat
Mass

Technickej gól jako v hokeji

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych dal jenom žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mrtvej ofsajd

Takacs zahrál dobře a typologicky takovýho hráče potřebujeme. Pak se může i Souček víc vysouvat dopředu, nemusí totiž tolik vypomáhat ve vzduchu. Ta pozice hráče box to box místo zatáhlýho DM mu moc sedí...v soupeřeově vápně terminátor. Až přijde doba po-Součkovská budem nostalgicky vzpomínat....

Reagovat
Coutinho10

ani by me neprekvapilo, kdyby Takacs hral s Kudelou na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

S druhou půlkou spokojenost, výkony všech hráčů šly nahoru. Příští zastávka Barcelona.

Reagovat
Losinho

13-2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Pěkné

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
PlackaSKS

a ještě teda jedna věc co mě zaujala a slibuju, že k zápasu poslední-součkovo zakončení před golem tecla. ty vole, ten kluk je bůh, skoro jako sáček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Souček je slávistickej Sáček

Reagovat
Mass

Přece jenom Sáček je pořád jiná liga

Reagovat
KingMaster13

Tak goly prdelí Suk ještě neumí

Reagovat
smazaný uživatel

*gól z půlky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Popíchnutí Raráška

Reagovat
Mass

Dobrej tríček, sem docela čuměl, to sem od něj nečekal..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Liquid

on to mohl dát k tyči, ale nechtěl platit 50 táců do kasy za hattrick, zrovna tak jako při té penaltě, pak si raději už Trpišovi řekl o střídání aby na něj ještě nebučeli z publika

Reagovat
Pablos

Zatím v tomhle kole 2 góly MB z toho Komlichenko žádný, za Slavii gól Tecl ...takže gól Kozák za barák, to je tutovka.

Reagovat
Kang & Kodos

Z Kozáka už je teď kanonýr, ten právě nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..... ...!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Slavii a hodně štěstí do dalších zápasů v LM. Baník se držel relativně dobře první poločas, druhý poločas byl špatný, synkům došlo, trenér a jeho tahy...Škoda mluvit.

Reagovat
HorajzmAmmann

a co měl s tímhle jako Pánik dělat?

Reagovat
PlackaSKS

to by mě taky zajímalo.. moc hráčů co by tam mohl poslat reálně fakt neměl

Reagovat
HorajzmAmmann

hlavně ať si každý uvědomí, že do toho dvojzápasu šel Baník bez 2 nejlepších hráčů z poslední doby - Azevedo a Jánoš.

Proto se ta sestava musela trošku přizpůsobit... a uhrát to na jednu kartu. Která vlastně vycházela 165 minut Za to myslím Pánikovi palec nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si myslíš, že střídání Smoly za Hrubého byl šťastný tah? Tak třeba tohle se mi nelíbilo. Jinak, možná jsem na něj už alergický a prostě z principu mě štve. Baník musí začít bodovat, udělat nějakou sérii, jinak se přibližujeme i skupině o záchranu dost nepříjemně, na tom se snad shodneme.

Reagovat
HorajzmAmmann

a co měl dělat? Dám tam Šindeláře a betonovat prohru?

Baník by dal branku jenom z nějakýho centru. Plán byl jasný, nakopávat to všechno dopředu na Smolu. Bohužel Hrubému bylo špatně, za to může taky Pánik? Že dostal Jirásek redku za to může taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevytáčej se Běhavého hráče, Granece nebo Lalkoviče.

Reagovat
HorajzmAmmann

Myslím, že tohle byla lepší varianta. Stáhnul se Diop a Smola na hrot. Granečný a Lalkovič ať se nejdříve prosadí v béčku, prý jsou vždycky jedni z nejhorších (ale jenom jsem četl, nevidel...)

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se Granec (minimálně dozadu) docela líbil v té půlhodince a co jsem četl od Kulajara, tak se Lalkovič v béčku poslední zápasy zlepšil, ale jo, beru jiný názor. Stejně to nevrátíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho jiného tam měl za Hrubého dát?

Reagovat
smazaný uživatel

Běhavého hráče, když byl velký předpoklad toho, že to bude v druhém poločasu ještě větší běžecké cvičení. Smolič je hráč do tlaku, my jsme skoro neměli centry...

Reagovat
Banikovec7

Je to hlavně nešťastný tah vedení, že nikdo jiný nebyl k dispozici.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři střední záložníci jsou skutečně až k smíchu, pro mužstvo s ambicemi...Snad přijde posila a z béčka se posune Buchta aspoň do přípravy a uvidí se.

Reagovat
HorajzmAmmann

není Buchta křidlo?

Reagovat
smazaný uživatel

V dorostu hrál především osmičku a desítku, v béčku to je velká improvizace.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Držíte ten bod a půl na zápas, s tím v poslední skupině fakt nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nevím...Ta hranice bude někde na 35 bodech a můžeme tam zahučet, kolem 11, 12. místa. Chce to prostě udělat teď sérii neproher, zahrnující ideálně domácí vítězství nad Karvinou a Opavou a aspoň čtyři body z výjezdů v Teplicích a na Bohemce. Prostě když se do konce podzimu nedostaneme na min. 30 bodů, tak ta hrozba poslední skupiny nebude vůbec malá, s ohledem na los jarních zbývajících 10 kol základní části...Možná jsem zbytečně pesimistický, ale venku jsme nevyhráli tři měsíce, další zápas s Karvinou ta potřebuje body a bude betonovat a prasit, nám bude chybět klíčový Fillo, Jirásek taky, ten tomu dokáže dát myšlenku, taky ztráta...

Reagovat
Losinho

Na to vám stačí 13 bodů z 15 zápasů, myslím, že budete spíš kolem 18 a i to je taková pesimistická varianta..

Reagovat
mistr129

Ve skupině o záchranu nebudete, tam ani od jedenáctého místa dolu není nikdo, kdo by vás přeskočil. Podle mě se se Slováckem poperete o šestý flek

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu tvůj a Losinhův názor, ale...

- Baník venku tři měsíce nebodoval a za tu dobu vstřelil jeden jediný gól, skóre z těch pěti zápasů 1:13, v Opavě a v Karviné to od nás taky nebylo žádné skvělé představení, spíš štěstí + větší individuální nekvalita soupeřů

- Baník za 15 kol porazil z top 10 jen Slovácko, celkově hrál s těmito soupeři 4x doma a 5x venku, skóre z těchto zápasů dohromady 7:18 a jen 4 body z 27 možných...

My se musíme dostat min. na 35, lépe 36 bodů, tam bude ta hranice, 8 výjezdů k papírově horším nebo srovnatelným, 7 domácích, 2 s papírově horšími a 5x s papírově lepšími....Ty venkovní zápasy bude teď rozhodovat hlavně nasazení, jestli se domácím dokážeme v tomhle vyrovnat, tak tam budeme bodovat, ale jestli ne, tak nás ubojují a my ty body venku dělat prostě pořád nebudeme. Nasazení se mi příliš nelíbilo ani v Karviné a v Opavě, v Jablonci a Boleslavi jsme špatným vstupem do zápasu prohráli celé utkání a na Spartě a v Plzni to byl vyloženě mizerný zápas od první minuty, chladný, bez emocí. Na Slavii se mi nasazení od začátku líbilo, jen Jirásek svou alibi přihrávkou zapříčinil vaše vedení po poločase, jinak to byl vcelku vyrovnaný poločas, jim potom došlo a neměli ani psychické síly, nevěřili, že je možné tam už něco uhrát, ale ta omluva v tom, že po poháru jim už došlo je legitimní, i když něco se mi zdálo hodně nevynucené, ale OK...

No uvidíme...Věříme a věřit budeme, samozřejmě, nechám se překvapit, očekávání moc nemám...

Reagovat
bobis21

tak končili jsme bez jediného středního záložníka ... a i když vezmeme v potaz, že nepředpokládal redku Jiráska, tak po stažení Hrubého tam byl jen 1, což je pořád šílenost proti týmu jako je Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme, vám zase přeju hodně štěstí proti ostatním týmům v lize a v Mol cupu. Možná vám budu v poháru fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

diky za tyto slova

Reagovat
KingMaster13

Díky, ceníme

Reagovat
Liquid

dobrá exhibice proti Baníku, jak nestíhali, dostat první gól až ve 43.minutě a ještě se nakonec strachovat aby z toho nebyla šestka, to byl dnešní Baník

Reagovat
3ivo3

Jirásek to ja takovej Martin Frýdek, ale pro chudé.

Reagovat
Mass

Vzhledem k tomu, že taky přišel z Bohemky, tak Martin Hašek pro chudé.

Reagovat
Coutinho10

Tak podobny vysledek jsem celkem ocekaval, ale nakonec to nebylo az tak snadny, jak jsem si myslel...klicove bylo, ze se povedlo dat gol jeste na konci 1. polocasu a pak ve 2. pulce i diky redce to byla jednoznacna zalezitost, takze z toho pohledu spokojenost

stejne tak i navstevnost pres 18k a hezka oslava 127 let Slavie

Radost mi tento vysledek udelal i ve fantasy, kde jsem mel komplet nasi obranu a Soucka kapitana jediny minus je ta nepromenena penalta, protoze mohl byt hattrick a bylo by to jeste lepsi, ale i tak to je dobry

Reagovat
Mass

Věděl si, že bude hrát Takács?

Reagovat
Coutinho10

jenom diky Pikymu, ktery to tu psal a ze nakonec misto Kudely mi davalo smysl, protoze ten potreboval odpocinout

Reagovat
Kaspar

tvl drz mlc

Reagovat
Coutinho10

zatim to kolo vypadá luxusně

Reagovat
Banikovec7

Ale minule jsem tě ztrapnil ve FNL fantasy.

Reagovat
Coutinho10

remíza sice byla ztráta, ale pořád unbeaten, takže jedu dál

Reagovat
Coutinho10

jo ty mas jako jedinyho Kudelu ...tomu se rika trefa

Reagovat
Coutinho10

jinak abych tu fantasy uvedl na pravou miru, tak tam je obrana jenom na 3 mista, takze jsem tam mel Borila, Frydrycha a Coufala s Kolarem

Reagovat
Mass

Nemám rád ty sestavy kola v novinách, kde jsou sestavy 3-4-3 apod. , když většina týmů u nás hraje 4-5-1.

Reagovat
Coutinho10

j nejlepší by bylo, kdyby sis mohl to rozestavení sám vybrat, jako bylo třeba dříve ve Fanlize, ale bohužel nejde, takže si musíš vyhodnotit, jestli vše dát na jednu kartu nebo to nějak rozložit

Reagovat
El-Pistolero-68

A z toho v te obranne trojce tri beci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak musím pochválit Laca, sice byl párkrát pozičně mimo, ale jinak dobrý výkon. Chtělo by ho do konce podzimu ale co nejvíce prověřit. I když si myslím, že vzhledem k současné situaci, na něj uplatníme opci tak či tak.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile Žid šel do vedení, my byli v pice jak...

Jo sorry, tady se nesmí kritizovat Panik...

Jebat, bylo jasné, jak to dopadne, proto sem hrozně rád, že sme si užili demenci dopoledne v Čáslavi na poslednim vyjezde našich holek, jenž hrají za Baník.

Kurva slušný počet, support na maxa a následná pyroshow..

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to super

Plus zid nevpusten do tramvaje

Reagovat
smazaný uživatel

Autobusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Měli jste žida pustit a potrápit

Reagovat
Baronne

Nevešel se přes tvojí tlustou prdel?

Reagovat
vanGomm

Tak Slavia vyhrála a dostala Plzeň pod tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Nemám rad zbytečný karty, ale Bořilovi za to, jak si počkal na Filla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Zrovna na Bořila by si takhle měl počkávat někdo co 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Látal musí jit

Reagovat
sosna

Jako po patnácti kolech musím bohuzel uznat, že solidně promrdava potenciál tohoto mužstva. Zatím určitě zklamání.

Reagovat
lichna.

Ten Souček je vždycky takový ufnukanek? Mi fakt přišlo, že po každém zákroku hráče FCB na Slávistické byl u rozhodčího a orodoval za žlutou. A to jak žlutou dostal Fillo bylo taky komické. Nejdříve mu rozhodčí ukáže že nic takového už nestrpí, přiběhne slávistické komando a za chvíli běží rozhodčí k Fillovi a dává mu žlutou.

Reagovat
Bosko

Reagovat
lichna.

Ok, díky za info..

Jestli sis nevšiml, tak já tady nikde nebrečím, jak je na nás rozhodčí zlý apod. Jen jsem si nikdy toho SOučka nevšiml a zrovna včera ten jeho ukřivděný výraz v obličeji byl na kameře pořád.

Reagovat
Greny

Ne od jisté doby to dělá zápas co zápas... To samé ostatní hráči Slavie

Reagovat
Greny

No

Reagovat
Losinho

Ke konci minulý sezóny (když se nám Plzeň začala přibližovat) to byl extrém, ale mám pocit, že to zůstalo jen Součkovi. Nepřijde mi, že by to nějak přeháněl i někdo další, možná Hušbauer je občas ukecanej.

Reagovat
taws

Tak bořil s Coufalem to taky dělají pořád..

Reagovat
Messier

Coufal si zásadně chodí stěžovat do televize

Reagovat
KingMaster13

Tak ten faul Filla na Bořila byl fakt hnusnej, nicméně nemusela se kolem toho dělat taková komedie no. Mě přišlo, že se nechali všichni od vás hrozně vytočit.

Reagovat
lichna.

Ale on tam nebyl jen po tom zákroku. Přišlo mi, že tam byl pořád. A co se týče nějakého vytočení, to jsme viděli při Bořilově zákroku na Filla, kdo byl vytočený.

Reagovat
KingMaster13

Mělo tam být od nás Překlep. Včera to bylo dost ostré a vyhrocené tak byly emoce a rozhodčí místo toho aby dal 5 žlutých karet na začátku a uklidnil to tak to ještě nechal přidusit. Nicméně bylo to občas zbytečný, jen jsem reagoval na Filla, že tam to chápu, protože ten zákrok se mi teda hodně nelíbil. Ze zadu taková nečekaná mrda do zad.

Reagovat
lichna.

Aneb jak píšu níže, žlutá Ok, mě tam ale nasralo to, jakým způsobem byla udělená.

Reagovat
KingMaster13

*od nás

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně po tomhle zápase napíšeš tohle o Součkovi? U mnoha vašich hráčů to bylo ještě horší. Žlutá pro Filla bylo správné rozhodnutí.

Reagovat
lichna.

Že byl po každém zákroku na jeho ksichtu vidět ukřivděný výraz u rozhodčího? Ano, napíšu to.

Co se týče Filla, já nepopírám, že to bylo správné rozhodnutí. Ale pokud umíš číst, tak píšu o tom, že nejdříve mu rozhodčí ukázal, že takové zákroky už dál tolerovat nebude, Fillo ukázal parec nahoru, jakože to bere. Následně se k němu sletěli 2-3 hráči (hádal bych, že fňukna tam byl taky) a pár sekund na to běžel rozhodčí za Fillem a dal mu žlutou..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně brečel míň než Fleišman nebo Fillo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A nemá si rozhodčí stát za svým rozhodnutím? Tohle je ale docela běžná situace v český lize, kdy až pod nátlakem trenéra/hráčů rozhodčí tasí kartu. To, že se Souček rozčiluje téměř po každým zákroku, je samozřejmě taky pravda.

Reagovat
lichna.

Právě že by měl. Tzn. tu žlutou neměl dávat nebo jí měl dát hned.

Reagovat
KingMaster13

Navíc Suk víc lítá k rozhodčímu i z důvodu, že je kapitán, to předtím nebejval, takže mnohem víc řeší určité situace. Nicméně včera byl on i Bořil hrozně podrážděnej. U Bořila mě sralo jak to pak Fillovi vracel, to si mohl odpustit.

Reagovat
lichna.

Tak jako zase mu to na férovku vrátil no

Reagovat
KingMaster13

Úplně zbytečný, přesně tohle jim loni vytýkal Jindra při derby, kdy bylo vidět, že Sparta je jasně horší tým a snaží se nás jen nasrat. Bohužel jim to zbaštili, doufal jsem že už si na to dají pozor. Alespoň to zlomili to utkání i s tímhle

Reagovat
lichna.

Jo tak karta je to samozřejmě zbytečná no. Ale já jsem cholerik, takže to celkem chápu, že si na něj počkal.

Reagovat
KingMaster13

Já jsem zase kliďas takže to vidím tím pohledem že se na to měl vysrat no

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas ostuda, opět se navážíš do hráče Slavie a ještě tak blbě, že i baníkovec ti vysvětluje, že to udělal Bořil správně.Takovej hráč, jako Fillo to potřebuje, protože nebýt toho, tak by tam někoho v klidu zrakvil.

Reagovat
KingMaster13

Jsem zastáncem toho, že jsme o hodně lepší a máme udržet chladnou hlavu a co nejvíc je za to spráskat fotbalově. Tohle co tu prezentuješ ty na oplácení je takové dětinské

Reagovat
KingMaster13

Navíc je na to upozorňuje i Trpišák ať to nedělají ať se na to vyserou a hrají si svojí hru. A jestli mi nevěříš tak si pusť totální sezonu díl číslo 6 si myslím, kde to říká v poločase zápasu se Spartou, která se na nás pokusila hrát stejně a má pravdu. Lepší je co nejvíc jim naložit a pak se jim jít vysmát jaký to jsou lopaty.

Reagovat
mistr129

Tohle bych nesrovnával. Proti Sparte to byla chyba, protože jsme za bezgoloveho stavu přistoupili na její hru. Tady to byl projev frustráta Filla a je jenom dobře, že mu to někdo vrátí, jinak by ještě v tom rozhodnutém zápase někoho zrakvil

Reagovat
KingMaster13

Tak on už měl stejně kartu, takže si nemohl dovolit moc faulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty baníkovský vemena co po poháru začly věřit v lepší zítřky a hádaly se se mnou, že to Slavia nepodcenila a nebylo jí to u prdele? Taková žebrota, to co jste včera předvedli....

Reagovat
HorajzmAmmann

jo jasně, Slávii to bylo naprosto u prdele...

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem na to, že máte tak hvězdný kádr jste ten 1. poločas taky měli trenky spíš do hněda... buď rád, že máme marnou finálku jinak Baník mohl úplně v klidu na 0:1 dát.

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Poradím, Momo9 zařadit do skupinky "Nereagovat"

Reagovat
HorajzmAmmann

Já se v těch čurácích tady už nevyznám...

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Mirek na tenisu

Udělej si Horajzův seznam

Reagovat
Liquid

má pravdu, nastoupilo 7 jiných hráčů, prostě si Trpiš vybral, že obětuje pohár na úkor výhry v Plzni a s Ostravou v lize

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by jí to bylo "u prdele"? Mohu se zeptat? Byl to poslední zápas poháru v tomto roce...To, že někdo využije širšího kádru, když někteří hráči byli zdravotně na hraně (viz preview SKS a to, že Souček a Olayinka trénovali od čtvrtka) neznamená, že to mají u prdele...Double se počítá vždycky...Takové dehonestovaní soupeře se mi nelíbí, hodně brzy se svou arogancí můžete dostat na úroveň Sparty a vrátí se vám to...Užívejte si možná nejlepší dobu svého klubu v historii a své komplexy si nechte od cesty.

Reagovat
HorajzmAmmann

hovno měli u prdele. Což dokazuje fakt, že Jindra nenechal dohrát Provoda a ani Holeše a musel se oblíkat na hodinu Stanciu a na nastavení tam najebal Coufala, který jel do Ostravy beztak jenom kvůli Karolíně

Reagovat
SpartaOvenka

Ty jsi hrozně jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Škoda Kangy, v Jablonci bude chybět, ale aspoň si může zahrát Krejčí, Trávník se trochu posune. Teoreticky by tam mohl dát Sáčka a Vindheima posunout na jeho post, ale zase by musel nastoupit Plavšič nebo DMK, který je ale u J9lka asi v koncích no

Vindheim zahrál parádně, kromě té jedné akce, kdy mohl dávat Hložkovi před prázdnou, Rarášek se nemýlil

Reagovat
Selänne

Rarášku pls

Reagovat
Rarášek

A na svým postu bude ještě lepší, ideálně aby před ním hrál Plavšič, kterej se i vrací dozadu.

Reagovat
Kang & Kodos

Prvních 15 minut to vypadalo, že se naváže na výkon z Budějic. Nakonec to vypadalo jako vždycky. A když už jsme mohli bejt rádi aspoň za to, že konec byl dobře zvládnutej, hodí si Lischka v 93. minutě hned za vápnem balon na ruku. Samozřejmě jsou všichni pořád hrozně překvapený, že proti nám to všichni hecnou a většinou budou hrát jak dobytci. A dát Kangovi 4. žlutou za pomalý střídání bez nějakýho upozornění, to jdi do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal ji Hovorka, dostal ji i Kanga, dostalo ji spousta dalsich, tak nevim, co delate

Reagovat
Kang & Kodos

Vyřadit se na Jablonec > Vyřadit se na zbytek sezony

Reagovat
smazaný uživatel

O to bych se nebál, Pelta od těch problémů se zákonem se snaží hledat silné spojence, kteří ho případně ochrání, tak to Spartě pravidelně pouští.

Reagovat
meno

Jste kreténi a zničili jste mi 10 na tiketu :(

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Karviná nedala 5 zápasů za sebou gol a další los Baník venku, Plzeň doma, Slavia venku.

RIP Franz

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude v pátek psycho. Válka na druhou.

Takže když něco vsadit, tak velký počet žlutých karet.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak.

Reagovat
Skalda29

Dneska jsem na stadionu viděl Kopeckého z Opavy, ten to asi taky nevytrhne

Reagovat
Rarášek

Kaya nejlepší stoper ligy To je bůh!

Reagovat
meno

Takács > Kaya

Reagovat
smazaný uživatel

Ubránil Opavu

Reagovat
RadekVonCZE

A nakonec se vyplatil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Rarášek

Hlavně, že jste vycákáný z těch vašich kopyt a Kayu neocení, amatér.

Reagovat
JeséRodriguez

Nejlepší stoper ligy asi zatím ne, ale hraje čím dál líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava je fakt šílená, jako sorry, přeji jim záchranu, ale tak nějak si říkám jak by se mohli zachránit...Oni někdy ten gól za zápas možná někdy dají, z nějaké standardky, ale dva a víc si nedokážu představit s tím materiálem, kromě Šulce jsou tam všichni šíleně pomalí, útočníci absolutně bez techniky...

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska o parník nejlepší 57letej Zavadil. Buď jsou prostě psychicky úplně v prdeli, nebo je to klasickej syndrom druhý sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně oni fakt nemají ligové hráče, nebo úplné minimum, v záloze a v útoku snad jen Zavadila a Šulce, i když i ten je zatím hlavně rychlý, ale jinak nic nevymyslí. Doufám, že jim dáme v zimě Dybalu z Havířova a Šindyho minimálně na hostování, klidně na hostování i Číže, protože jejich gólmani jsou neskutečně na hovno a ještě třeba odněkud přivedou někoho na hostování, jinak se obávám, že nemají šanci...

Reagovat
mickey mouse

Jako že nám pošle Baník hráče na výpomoc jo? No nevím nevím

Reagovat
FruFru

Minimálně náš Dybala by výpomoc nebyl....

Reagovat
Losinho

Ten z Juventusu nejspíš taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že jo...Sice to vypadá divně, když se pořád jebeme atd., ale jestli si někoho v lize udržet z dvojice MFK/SFC, tak mi z pohledu Baníku dává větší význam pomoci SFC, nejen kvůli Kuzmovi a Smolovi...Řekněme si na rovinu, že tu jen těžko dostanete hráče z Čech ve stávajících finančních podmínkách, Karviná není zrovna o moc finančně silnější a Baník má víc relativně schopných hráčů v širším kádru než Sigma. Třeba ten Holzer by tohle potřeboval jako sůl, pořád si myslím, že ještě nemusí být fotbalově mrtvý, jen ho to chce probudit. Myslím, že i vaše fanouškovská obec by byla ráda za jakoukoliv pomoc a proti těm hráčům by nějak nešli. Však uvidíme v zimě...Navíc si myslím, že myšlenky Jankula se pořád ubírají k tomu, že by vám rád přetáhnul Svozila a Hrabinu.

Reagovat
Nuno čomes

Tak na hráče by nepičovali, pokud to nebudou nějací srdcaři. Stáňu a Suse tak nějak nehrotí. Jinak včera jsem to sledoval a Svozil na to jak je malej vyhraje skoro každou hlavu. Za něco tam stojí jen on a Zavadil, Žiďas jako kapitán. Ale krom Svouila mají roky. Proč Hrabinu? Nebo spíš k čemu?

Reagovat
ratusek

Končí mu smlouva a je z Opavy? To jako předpoklad stačí pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch bývalých baníkovců tam je požehnaně, snad 6 minimálně. Jinak mi to nepiš, já si jen myslím, co si Jankul myslí, já bych klidně přivedl mladého stopera, z Jihlavy Tijaniho, z Hradce Martince a pracoval s nimi, vrátit se to může xnásobně, pro mě je 27, kterých by mu v první půlsezóně u nás bylo už prostě moc, i když svou kvalitu jistě má, tak možná, ale za max. 5 mega, protože těžko ho prodáme někde dál za dva, tři roky, když bude dobrý s nějakým extra ziskem...Hrabinu tu dost lidí chválí, chválilo, já nevím, zaprvé ten věk je faktor, je stejně starý jako Svozil, takže už ne tak tvárný + důvod co jsem psal u Svozky a zadruhé, já mám prostě rád (a doba to i vyžaduje) ostré kraje, Hrabina mi přijde směrem do ofenzivy, když jsem ho tak nějak viděl spíš průměrný až podprůměrný, takový o něco lepší Pazdera...Kdyby Holzer nebyl líná lemra, tak bych ho na tom pravém beku zkusil, ale nejen, že on prostě fotbalově je poslední dobu mizerný, on i dost zpomalil...

Reagovat
Mirek na tenisu

Stáňu bych prodal za pytel bukvic. To je tak asi jeho cena...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že nejakej Číž je vytrhne jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dáte jim Nitu? Číž je zajímavý, mladý gólman, který by si zasloužil chytat víc než MSFL a u nás to dalšího 1,5 roku bude spíš zavřené. Od dobrého gólmana to začíná...Jasně, možná je moc mladý, ale já bych se toho nebál, věk je jen číslo, na Šroma jsem alergický, Fendrich je taky slabý. Na tohle jsou ale příliš konzervativní, to je mi jasné.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Losinho

a z posledních 13 zápasů 3 body

Reagovat
meno

Je fakt, že Šulc a Zavadil to sami neutáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Není Souček jako Souček.Ten opavskej Filip tam snad neudělal nic dobře.Šulc měl hrát od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc taky nehrál nic moc teda. Nejlepší z Opavy Zavadil.

Reagovat
Nuno čomes

Včera to hlavně mělo úroveň 1.A třídy.. To mělo k ligovému fotbalu fakt daleko. Kanga může být jaký chce, ale furt je úplně jinde než celá Sparta. Opava hrála na 2 hroty a dopředu absolutně nic, druhou půlku hráli odvážněji, ale to je málo, když si nevypracují ani šanci. Tam není jediný chlap co by mohl dát branku.

Jo a Kozák.. Jestli tohle stačí na základ Sparty, tak klobouk dolů.

Reagovat
Kang & Kodos

Klasika. Proti nám frajeři lezou po čtyřech a pak se z toho dávaj tři neděle dohromady

Reagovat
monty25

Oproti konci minulé sezony žádná změna. To vyhodili Kroba jako "rozvraceče", přivedli posily a Hejkal si liboval, jak se zvýšila konkurence v kádru. Výsledek? Z prvních šesti zápasů 5 bodů. Pravda, těžký los (doma Slavia a Plzeň, zbytek venku), ale stejně to bylo strašně málo... Pak zase na hostování odešel Hora a trotlové typu Kudža na Twitteru si libovali, jak to Teplicím díky tomu najednou šlape. Jenže jediná výhra "nad plán" byla v dohrávce s Boleslaví. Že se vyhraje v poslední Opavě a doma se porazí Bohemka, to je spíš povinnost. Zbytek byly remízy (proti Spartě teda zásluhou dua Machálek-Ardeleánu) a jak je ten střed tabulky vyrovnaný, tak stačily dvě prohry (nebo spíš dva výbuchy) a najednou je z toho 11. místo s blbými vyhlídkami, protože teď se bude opakovat ten los ze začátku sezony. A to se ještě nedávno psalo, že se Teplice zvedají a jak dlouho neprohrály, jenže 13 bodů za 7 zápasů není až takový terno. Akorát se povedlo oddělit od těch posledních čtyř týmů, ale to je tak všechno. Zatím to vypadá, že to nebude o nic lepší sezona než ta minulá...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PBLead

Reagovat
PBLead

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stíhací jízda začíná..my chceme titul!

Reagovat
Salfovic

Nechtěl si to napsat vedle k vyhazovu Kováče ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Skalda29

Karviná to je hrůza, Šasinka vypadá už po 5 minutách že nemůže a jen se tam plácá 82 minut, a ve vzduchu ho přehlavičkuje důchodce Hubschman (který má fakt přehled), a snad nevyhrál žádný souboj. Míč létal jen ze strany na stranu, a žádné akce...

Straka mi nevadí, ale to si nemůže zavolat nějakého kámoše co mu pomůže s útokem... Viděl jsem na stadionu Kopeckého (že by nástupce?), Dokonce se přijel podívat i L. Budinský, pokecat s Ba Louaou.... Hrůza MFK

Reagovat
Mirek na tenisu

Hola hola hola! Národní liga volá!

Reagovat
REPLIKATOR

Musa je nový Andrej Kerič?

Reagovat
Mirek na tenisu

Musa je nový Slavko Mrduljaś!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak 7. místo v tabulce je strategicky dobré a kdyby tam Baník skončil i po 30 kolech, tak bych se vůbec ale vůbec nezlobil. Samozřejmě to 11. místo není daleko, takže na taktiku ještě není prostor ani zdaleka, ale ta vrchní skupina pro nás prostě zatím není, v zimě nějak nečekám extrémní změny, ani u trenéra (bohužel), tak neexistuje důvod, proč se cpát do vrchní skupiny, kde bysme ostatním dělali jen sparing, to ať tam jde Liberec s půlkou sestavy z hostů Slavie a takhle by se potenciálně mohl eliminovat jeden těžký oponent ve skupině od 7. do 10. místa. Tak snad zabereme v té válce proti Karviné v pátek, čekám Diopa a Šindeláře v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Včera prý Holas a Ondra Novotný dali bidu Panikovi v Tiki taka?

Pane jo, sem měl za to, že se to nesmí.

Trevorova klika má dlouhé prsty

Reagovat
lichna.

Hlavně ho zkritizovali na úrovni. Třeba Novotný řekl, že Panikovi zatleskat co s náma udělal ale už ho vyměnit, protože přešlapujeme na místě. To mu i odkyval Holoubek. S takovou kritikou nikdo problém nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Je stejná jako kterákoliv jiná.

Proč jsou k němu někteří ostřejší už sem vysvětlil.

Reagovat
lichna.

To že jsi to vysvětlil neznamená, ze je to správné..

Reagovat
smazaný uživatel

Je správné, jak on se chová za zavřenými dveřmi k některýmn lidem z FCB?

Taky ne. A ještě se navenek přetvařuje.

Jak jsem psal onehdy, co zasel, to sklízí.

Reagovat
lichna.

Dokud jsem za těmi zavřenými dveřmi nebyl, tak to asi těžko můžu posoudit. Jelikož jsi tam nebyl ani ty, tak si myslím, že se tady vlastně bavíme o ničem.

Každopádně Pánik je asi poslední, komu vadí, že o něm někde napíšeš, že je to senilita apod.. A vzhledem k jeho teorii o kritizování bez licence (kterou samozřejmě odmítám), by mu to bylo jedno, i kdybys mu to řekl do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zas začínáš hrát na to, že jsem tam nebyl ani já, tak zrovna včera v tom pořadu i zaznělo, že nefunguje spojení stará kurva Páník-kabina.

Aha, proč? Jen tak z plezíru? To asi ne, že jo.

S tím posledním samozřejmě souhlas, obrnil se hroší kůží, teď bude mít zas další berličku, že vyřadil SKS v poháru, když se bude projednávat jeho budoucnost.

Proto doufám, že vedení již neudělá tu chybu a nebude to brát v potaz.

Reagovat
lichna.

Nic nehraju. A já vím, že to tam zaznělo. A třeba to tak je. Já tím jen chtěl říct, že i kdyby to byla pravda, pořád to nikde nebylo řečeno veřejně. Já s hráči na pivo nechodím, člověk to má prostě jen zprostředkovaně. Proto tohle absolutně neřeším. Ale to je jedno, stejně tady již nic nového nevyřešíme.

Co se týče Panika, když bude náhrada, klidně ať ho vymění. Jen aby to bylo promyšlené a ne unáhlené. Akorát mu narozdíl od tebe a jiných zatleskam za tu dobu, co tu byl a rozhodně si nebudu myslet, že v okamžiku příchodu někoho jiného začneme jako zázrakem hrat agresivní pohledný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, že nikdo a nikdy nevylezl ven a veřejně neřekl, že je problém s tím a s tím...Ani onehdy, když Hřebík trénoval ACS a byla tam obrovská nenávist, tak pokud si vzpomínáš, v tom legendárním rozhovoru pro Dohráno ani Blažek nepotvrdil, že jdou protoi trenérovi. Přitom to bylo viditelné.

Asi jako u nás.

Chápu, že je to taky další taková berlička, o kterou se můžou páníkovci opřít, že to přeci není veřejné... Ale je to stejně falešné jako naše výhry na Příbramí a Zlínem.

Zatleskej, v tom ti samnozřejmě nikdo nebrání. Já mu taky symbolicky zamávám.

A jestli budeme hrát super fotbal, to je zase výkřik do tmy, to nemůže vědět nikdo. Mi stačí, když to v FCB bude v pohodě a klub se začne někam posouvat.

Reagovat
lichna.

Ok, to beru. Ještě si odpusť tu berlicku a výkřik do tmy a budu to brát tak, že se s tebou dá zase normálně diskutovat, i když má člověk úplně jiný názor nez ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych si to měl odpouštět, když je to legitimní pravda?

Víš, proč to hráč nikdy neřekne veřejně? Jednoduše proto, neb jsou sankce za poškozování klubu.

Bohužel to neplatí na druhé straně, proto stará kurva Páník háže špínu všude možně než aby uznal svou chybu třeba.

A to je jen jeden malý střípek z toho všeho, proč nemá i minimální autoritu nejen mezi hráči.

Reagovat
lichna.

Protoze já to nemám jako berlicku k tomu abych Panika vyzdvihoval. Jen říkám, že ho nebudu kritizovat na základě něčeho, u čeho jsem nebyl a o čem se jen spekuluje...

Tak samo s tím výkřikem do tmy. Nezlob se na mě, ty třeba ne ale co tak čtu, tak spousta lidí si myslí, že změníme trenéra a rázem bude všechno fajn, budeme hrát krásný fotbal a začneme pravidelně porážet kluby z TOP 5. Což se teda může stát, vzhledem k tomu že je máme všechny na jaře doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, spekulace to vážně nejsou, ale evidentně ty to neumíš příjmout a je pravda, že by to byla již ztráta času tě o tom přesvědčovat.

Měl bych na to konečnou odpověď, že čas stejně ukáže, kdo.... A nebylo by to poprvé, že jo. Víceméně se to stále a pořád potvrzuje.

Ne, já to nevidím tak růžově, že se hned změní hra. To si může myslet jen fantasmagorista.

Mi stačí, když se uklidní klima a bude vše fajn, jak tomu bylo třeba za Vlasty.

Plus samozřejmě se Baník konečně pohne z místa s nějakým výhledem do budoucna.

Reagovat
lichna.

Pokud jsem u toho nebyl, tak jsou to pro mě spekulace, i kdyby měly být pradivé, což nikde nepopírám. Takže zase vedle s tím, že to neumím přijmout. Stejně tak jako to tvé "čas ukáže" - já to nepopírám, jen ho prostě nehodlám hanit za něco, co jsem někde slyšel..

S tím druhým odstavcem souhlasím, taky bych byl rád, aby se zlepšilo klima, jen doufám, že při novém trenérovi stejně nebudeme poslouchat půl roku, jaký je to kabrňák proti Pánikovi, protože to by tu atmosféru neposunulo naprosto nikam. A teď nemyslím, že bys to měl psát ty, to spíše obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první část už nechám být, ztráta času z obou stran.

U toho druhého...Slyšet to klidně asi i budeš, nevidím do hlav ostatním. Pokud to někdo bude psát, tak to už je jejich věc.

Ale počítám s tím, že určitě bude mít nějakou dobu hájení, o tom nepochybuji.

Reagovat
lichna.

Tak to je správně. Bohužel se bojím, že zarytí Pánikovci na něj budou po první prohře pičovat a naopak, zarytí antiPánikovci ho budou vznášet do výšin, jakmile třeba venku porazíme Plzeň apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, souhlasím, to samé mi napadlo, když sem dopsal předešlý příspěvěk a poslal ti ho.

A přitom se má Baník nejlépe za celkou dekádu a snad nikdy nebyly takové rozepře kvůli trenérovi jako v poslední době

Nemysli si, taky mě to nebaví...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně zápasy s Plzní, Sigmou A Slavii konečně ukázaly, proč sem po vyhrach nad odevzdanou Příbrami a Zlínem říkal, že je to fajn, ale je to "falešné".

Takže sme tam, co jsem tušil, preslapujeme na místě, žádný posun.

Zase měl někdo pravdu

Je fajn porazit Slavii v poháru, velká výhra, leč jak psal cukrous, taky trochu falešná.,coz ukázal následný ligový revans.

Bránit umíme, což o to, ale jakmile dal Žid branku a my museli něco vymyslet, tak to byl neskutečný porod. A pak už to byl zas kolotoč jak od Kočky...

A aby se nezapomnělo, jak Panik luxusně zajebal zápas se Sigmou znova svým WTF? střídáním.

Ale abych predesel zbytečným hadkam, ano, výměna Hrubase za Smolu v Edenu byla demence, Smola neviditelný, tohle nejsou zápasy pro něj.

Panik ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Smoličovi se nedá v žádném zápase vytknout nasazení, to je základ, to, že má nebo nemá predispozice pro nějaké zápasy je věc druhá a že to nevidí trenér a nasazuje ho do takového zápasu, tak za to on nemůže... Platný bude, třeba hned proti Janečkovi a spol., klidně se vsadím, že je sestřelí. Jinak Tiki-Taka jsem neviděl, ale je fajn, že i někdo jako Novotný tohle vidí a říká to na plnou pusu...Snad to padne na úrodnou půdu

Reagovat
smazaný uživatel

Však Smolíkovi nic nevyčítám, spíše ten nepochopený tah... Jo, na souboje jeho s tím magorem se těším

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=cX5K7qmScic&t=256s Ty vole.. platit Lípu jako šéfa komunikace, nebo mu dávat jakejkoliv mediální prostor musí být nějaká radikální forma inkluze.

Reagovat
Uwe háže buly

Jestli dobře počítám, tak Doležal je na 64 ligových gólech, myslíte že to dotahne na ligovýho kanonýra? Jinak Škoda by měl být někde těsně pod hranicí (napočítal jsem 95 a na jiný stránce 96 golů) Kadlec 59, Krmenčík 51?, Tecl 55, Wágner 74, Mareš 72, Řezníček 63.

Reagovat
lampas

Ondrášek 80...U Doležala tomu moc nevěřím, Škoda to snad dotáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda to dotáhne, pokud v zimě odejde.V Bohemce by to dotáhnout mohl, ve Slavii určitě ne.

Reagovat
Mirek na tenisu

Škoďák je legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda doufám, že tenhle zdroj je spolehlivej:

https://www.fortunaliga.cz/statistiky?unit=1&status=0&parameter=2&club=0&game_limit=0&nationality=&age=0&order=0&order_dir=0&list_number=0&season=1#stats

Podle toho má Škoda 90, není v těch 5 nebo 6 započítaný i něco z 2. ligy za Bohemku? Pokud mu fakt chybí 10, tak moc nevěřím, že to ještě dá. Jinak si nemyslím, že ten klub hned tak brzy někdo rozšíří - Doležalovi je 29, těch gólů mu chybí moc, to by to musel začít kosit jak Komličenko. Kadlec je mrtvej, Krmenčík by to dát měl bez problémů, těm ostatním nevěřím.

Blbý je, že jsou tam jen góly v český lize a tady jsou jen ti, co mají v součtu přes 100 a jsou v tom klubu:

https://www.fortunaliga.cz/text/81-klub-ligovych-kanonyru

Reagovat
Uwe háže buly

Těžko říct, co je přesný, u Škody určitě platí tahle statistika, když hrál jen u nás v lize. Pak jsem našel ještě tohle https://tinyurl.com/y4slq3u5

Podle toho by ještě pár hráčů šanci mělo.

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud by se rozhodl Doležal dohrát kariéru v Jablonci, tak v pohodě

Reagovat
dinss

Wágner 74???

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už ligu hraje nějakej ten pátek.

Reagovat
Salfovic

75

Reagovat
Fairplay

To víc věřím Wágnerovi, teda pokud se nezakope, v 2019 toho moc neodehrál. Ale zas jemu už se tohle stalo tolikrát a v lize hrál snad za polovinu týmů, že o něj bych se nebál, že by po něm někdo nesáhl s příslibem minut.

Reagovat
Fairplay

Zrovna s ním čtu rozhovor a omlouvám se, moje chyba, myslel jsem, že do té Bolky šel už v lednu a pak to tam nějak proseděl za Komličenkem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nastavení to byla pecka teď nastaví 3 minuty a hrálo se 20 vteřin, protože Zlín střídal a protože si nechal dát červenou..

Reagovat
Salfovic

Dostat gól od Zlína, respekt

Reagovat
ratusek

Sparta 6 bodů od 2.místa, kdo by to byl řekl

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ratusek

S Jílkem do pohárů ještě si zahrajete předkolo LM

Reagovat
Coutinho10

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Shevchenko

Já ti nevím, ale to je jako málo?

Reagovat
Blasphemer

11 bodů v listopadu

Viděl jsem to až od nějaký 75. minuty a už jenom za to, jak se naši "snažili" vyhrát, je to pro Zlín rozhodně zasloužený bod. Naopak nám bych ten bod nejradši ani nepřipsal, nevyhrát v letošním Zlíně, to je morální prohra, za to by měla bejt čistá nula.

Reagovat
Blasphemer

A aspoň, že nám gól dal Wágner, který je alespoň fotbalista. Dát nám ho wooder Poznar, tak mě regulérně jebne.

Reagovat
andrew96

Ta pravděpodobnost, že by tě při gólu Zlína trefilo, byla v tom případě hodně vysoká.

Reagovat
PP

co Poznar.. Takový Fantiš nebo Železník, to jsou kopyta. Oproti nim je Poznar Zlatan..

Reagovat
Pablos

Železník je kůň, tam se to dá pochopit

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
db18

Wágner mohl dát 4 góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, k blití. Když s Boleslavi to byl hezkej výkon a rozhodla vymyšlená penalta, tak dneska to bylo opět hrůzný. Ale to se nemůže nikdo divit se zálohou kde hrajou Hořava, Procházka a Kalvach. V základu prostě může bejt jenom jeden maximálně dva z téhle dvou.

Reagovat
Blasphemer

Kalvach jednoznačně. Procházka je dobrý na určitý zápasy, hlavně proti silnějším soupeřům, kdy se očekává, že nebudeme úplně celou dobru hrát my.

Hořava je už je fakt špatnej vtip. Nechápu, že na AM nehraje Kayamba. Ale Havel je samozřejmě v Bohemce, takže to by zase nebyl nikdo na křídlo.

Reagovat
dinss

S Vrbou to jiný nebude. Až se vrátí Kopic a Kovařík tak budou hrát zase tihle dva a Hořava se posune na CDM a Kája na lavici.

Reagovat
Blasphemer

Já tuhle sezónu beru jako přestavbovou, takže mě ani tolik nebude mrzet, že nebude titul. Ale pokud jí celou odehraje Hořava, Procházka, Kovařík a Řezník, tak je to akorát ztracenej rok. Úplně k ničemu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Janošek by klidně mohl hrát víc, mohli jste si také už nechat Buchu. Hořava je bohužel už dost za zenitem.

Reagovat
Blasphemer

Janošek rozhodně a Bucha by se měl hned po zimě taky hlásit u nás. Ale to by bylo až moc fajn.

Reagovat
ratusek

On i ten Herc by měl dostávat šance a celkově tu statiku okysličit, ake pod Vrbou to asi nebude

Reagovat
dinss

Bucha na křídlo, Kopic vlevo a Kája na CAM. Značka ideál ale ne pod Vrbou.

Reagovat
ratusek

Mě přijde že už to tam nikoho nebaví, počínaje Vrbou a hráčema konče. Nějak dohrají podzim a Šádek určitě už dávno řeší náhradu, co to převezme na jaře nebo až vlétě. Akorát budete jak Sparta tahat trenéry z klobouku

Reagovat
dinss

Kozel - Svědík...

Reagovat
ratusek

Svědíka nechte nám. Vemte si Kozla. Svědík díky letošním výkonům je ale naprosto nereálnej, aby změnil tým

Reagovat
Achašveróš

Hlavně Svědík k nám už nechce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník miluje, šel by hned.

Reagovat
dinss

Proč jako? Plzeň dá Slovácku deset míčů a Slovácko ho dá i s mašlí...

Reagovat
Salfovic

15 a Hořavu.

Reagovat
Logan

Plzeň nedá 10M ani za hráče pomalu, natož aby to adla za trenéra Kozlovi se do ligy nechce. Nejlepší varianta z ligy je imho Weber, pokud ale Šádek už jednal s Gulou, tak bych si tipnul, že je to tutovka a jde jen o to, kdy přijde

Reagovat
ratusek

Tak tak, dát 10M za trenéra, zrovna Plzeň

Gula by s něma mohl mít uspěch, ake nevím, jak se na jeho hru budou dívat statisti Hořava, Procházka atd.

Reagovat
Kang & Kodos

Z tribuny

Reagovat
ratusek

mít v záloze Buchu, Šulce, Kalvacha, Janoška a na křídle Kayambu s Kopicem a hrát Gulovým stylem, tak to bude opět válec. Ale hlavně to nebude ta statická nuda bez nápadu, kdy hráči vypadají, že je to už nebaví a ta éra Vrby je už nenávratně pryč.

Reagovat
Kang & Kodos

Co jsem tak pochopil, tak Gula je hodně podobnej Hřebíkovi (kterej ho snad i prosazoval do Sparty) a nejsem si úplně jistej, jak by se jeho styl dal dohromady s přestárlym kádrem a konzervativním vedením, který je v Plzni. A který každýho, kdo se nejmenuje Pavel Vrba, vyhodí hned při prvním problému.

Reagovat
ratusek

To je pravda. Gula je přesný opak Vrby v tom nasazování mladých hráčů. A to Plzeň potřebuje, ejstli se má udržet nahoře. Protože ten včerejší výkon to jen potvrzuje. Statická nuda bez nápadu a jiskry. Chce to mladou krev, oživení a to se pod Vrbou nestane.

Reagovat
dinss

Proč Řezníka?

Reagovat
Blasphemer

Nic proti němu, ale už ho měl alespoň částečně nahrazovat Havel... i když nakonec by z něj asi možná fakt bylo lepší křídlo než bek.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Pechanec by měl dostat flastr do konce sezony

Reagovat
Coutinho10

tak tohle vypada hodne zajimave a navysit by se to mohlo i pristi kolo, protoze Liberec je taky muze hodne potrapit

Reagovat
Losinho

Liberec s Plzní rupne jako vždy.

Reagovat
Coutinho10

Liberec spíš na ní neumí doma, ale venku u nich hraje poměrně dobře, ale to samozřejmě nic neznamená

Reagovat
Losinho

No z posledních 7 zápasů tam uhrál 1 bod..

Reagovat
Coutinho10

myslel jsem i z herniho pohledu...statistiku jsem uplne nezkoumal

Reagovat
Losinho

Tak mně je jasný, že to bude o gól, maximálně dva

Reagovat
Coutinho10

jo asi jo, ale už mi přijdou takový rezignovaný, ale na druhou stranu doma do toho šlápnou asi víc než venku, takže to tak asi bude

Reagovat
KingMaster13

Paráda jen tak dál, čím větší náskok na jaro budeme mít tím lépe. Tam bychom pak mohli testovat naše mladé hráče

Reagovat
Salfovic

A pak že je Vrba arogantní, stačilo na něj nasadit mladou blondsku a je jak beránek.

Reagovat
ratusek

Třeba mu pokouří

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Všichni jsou z ní hotoví.

Reagovat
frankiefcb

přitom žádná nádhera teda.

Reagovat
andrew96

Tak pěkná je, ale stejně nemám o podobných holkách z instagramu valné mínění.

Reagovat
frankiefcb

No přemalovaná, otřesné obočí a dost tuctová blondýna. teda pro mě. Chápu, že každý má jiné preference.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mirek na tenisu

Jen aby holka nedopadla jak ta malá pipka z ČT, jméno jsem zapomněl. Vojela ji snad půlka ligy včetně odulého Švancary...

Reagovat
Logan

Myslíš Čuhelovou? A kdo jí ještě mrdal? Však se Švancarou snad docela dlouho chodila, ale že by jí prcal ještě někdo jinej, o tom teda nevím

Reagovat
pingla

ale jo, dalo se to Cedidla a Kayamba byli výborní, Poznar bída, Hořava k ničemu a Limba pořád stejný týpek a v noze to má taky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Cedidla mě dost překvapil, na svůj věk dost vyzrálej výkon.

Reagovat
pingla

Hlavně celý druhý poločas hrál proti Krmenčíkovi a skoro ho vymazal v osobních soubojích daleko od branky byl skvělý, rychlostně, pozičně, rozehrávka celkem v klidu, moc dobrý výkon od něj

Reagovat
Logan

Cedidla dobrej, hodně jsem se na něj zaměřil, zajímal mě jeho výkon. Měl tam nějaké chybky, ale to je v jeho věku normální. ROzhodně příslib.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jak hrál ten druhý Cedidlo?

Reagovat
fsada

Říkám to do kolečka, dokola.Plzeň s tímto kádrem s jakým hraje,prostě letos na to nemá a v dalších letech ani mít nebude na první místo,o to víc mi to vadí,že jsem z Plzně,ale bohužel je to tak,Slávie je jinde a Plzeň,zkrátka půjde časem ještě tabulkou níž,jestli nezačne rychle jednat........

Reagovat
h8_sfatto

utrácet ? spíš správně zařadit Kayambu, to je jako s Králem,ten taky když nemá svůj post a chtějí po něm podhrot,tak je marnej, protože přihrávky mu nejdou

Reagovat
boryland

Šádku táhni už do....le!!!! Ekpai,boegel,mihalik,reznicek,pacinda,zivulic,chramosta,tecl,ivanschitsch,malakjan,poznar!!!!!???.....atd,tohle sou posily pro plzen za poslední leta?????!!!! SHIT!!!!….Táhni..!!!!

Reagovat
Liquid

Ivanschitz byl v té době nejkvalitnější hráč v celé lize, jen mu prostě nedali čuchnout

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Jeden z top určitě, to byl tenkrát od Plzně fakt majstrštyk takový hráče nechat hnít. Ale děje se to tu prakticky všude, co budu povídat, že ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Mysliveček... a taky už je pryč.

Reagovat
Shevchenko

Ty vole tak takhle se projevuje vděčnost lidem, kteří vytáhli podprůměrný ligový klub na špici a drží ho tam bez jediné špatné sezóny už neuvěřitelných 9 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se ho zeptej, kde je podnikatel Kříž

Reagovat
smazaný uživatel

Na dně Orlíku.

Reagovat
goodbay

I když prožíváme snad nejhorší sezonu v České lize, tak pořád ztrácíme jen 6 bodů na 2. místo a 3b na třetí.

Reagovat
ZB 07

Ale furt jste za Slováckem, takže bych to zase tak nehrotil.

Reagovat
vanGomm

No a kdyby nechali 2 bodový systém tak ztrácí Sparta na 2. místo jen 4 body a na 3. místo pouze body 2.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby zavedli 4-bodový, tak má Sparta na 2. místo 8 bodů a na 3. 4 body.

Reagovat
Losinho

A co teprve, kdyby všichni hráli jen pro radost ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
Shevchenko

Co to ten Hruška předvedl u toho gólu?

Reagovat
Mirek na tenisu

Pechanec... něco tak amatérského lze od rozhodčího vidět jen v české peltalize. Všechny tři i se Zelinkou bych nechal tahat v Michelince pneumatiky.

Reagovat
h8_sfatto

ten první neuznanej gól rozhodil celou hru včera, tušil jsem, že když Plzeň nedá hned další, tak bude mít mentální blok

Reagovat
h8_sfatto

Sparta i Plzeň mají ještě dvacet zápasů,aby našli týmového ducha, nakonec jde přece o koeficient a trochu té národní hrdosti ale Sparta má kádr možná i lepší než Slavie, jen to tam zažehnout a Plzeň musí trochu zkrotit to nečekané kvantum cizinců,ač z naší ligy

Reagovat
smazaný uživatel

V 6:20 bejt na plec h, to ti závídím.Sparta má lepší kádr než Slavie.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele