FORTUNA:LIGA - souhrn 14. kola

02.11.2018, 20:00, aktualizováno 05.11.2018, 19:58
Komentáře a souhrny
Derby mezi Spartou a Slavií přineslo hned několik zvratů, čtyři góly a výslednou remízu 2:2. Červenobílá družina se vrátila na první místo před Plzeň, která oplatila pohárové vyřazení Ostravě. Jablonec rozstřílel Duklu, dlouho se však na průběžné čtvrté pozici neohřál. Slovácko vyhrálo na hřišti Příbrami a posunulo se z posledního místa...

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 1:0

05.11.2018 18:00

Góly: 88. Filip Oršula

Téměř celý zápas se zdálo, že brankář hostí Šeda bude po závěrečném hvizdu zasypán spoluhráči zlatem. Těsně před koncem však špatně zasáhl a dovolil Liberci vstřelit vítěznou branku. Domácí se po výhře odpoutali od Boleslavi a zůstávají na sedmé pozici, Středočeši jsou o tři body zpět osmí.

Kouč Slovanu Hornyák udělal oproti poslednímu utkání, kterým bylo derby s Jabloncem jedinou změnu v sestavě, když Oršulu nahradil v útoku Aarons. Středočechům chyběl vykartovaný Mareš, kterého na kraji levé obrany zastoupil Křapky. Do základní jedenáctky se místo Konatého dostal též Diviš.

Již v páté minutě měl skvělou možnost domácí Pešek, jenž po šťastném odrazu vypálil do tyče. Stejný hráč za čtyři minuty našel centrem Aaronse, jehož skvěle vychytal brankář Šeda, a následně předvedl boleslavský gólman vynikající zákrok proti dorážce Karafiáta. V 18. minutě měl Liberec opět smůlu, neboť Ševčíkova dalekonosná rána po teči orazítkovala břevno.

Liberec dál pokračoval v aktivní hře a ve 29. minutě vystrašil hosty Breite, jehož tečovaná střela těsně přeletěla Šedovu bránu. Jedenáct minut před přestávkou se do pokutového území probíjel Potočný, kterého fauloval Takács, načež sudí Hrubeš odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil sám faulovaný hráč, což by se dle tradice nemělo. Jenže Potočný staré fotbalové pravdy nedbal a poté zalitoval. Famózní Šeda totiž jeho pokus vyrazil. Potočný chtěl své zaváhání napravit ve 41. minutě, jenže z otočky vypálil nad břevno.

Čtyři minuty po změně stran byl opět v akci Potočný, jehož našel přesný Ševčíkův centr. Útočník domácích však v dobré šanci nezamířil přesně. Ještě v téže minutě hlavičkoval Pešek na střídajícího Oscara, jenž prodloužil na Aarosne, který svým akrobatickým zakončením netrefil míč ideálně. Po hodině hry se konečně ukázala také Boleslav. Komličenkova rána po teči Karafiáta skončila na tyči.

V 67. minutě se v malém vápně hostů objevil osamocený Ševčík, jehož však opět vychytal zázračný Šeda. Z protiútoku se do samostatného útoku dostal Komličenko, jehož vychytal včas vyběhnuvší brankář Slovanu Nguyen. O šest minut později si Karafiát nerozuměl při malé domů s Nguyenem, obránce Liberce ale dokázal celou situaci zachránit odkopem na rohový kop.

Tři minuty před koncem se Liberec přece jen dočkal branky. Do té doby bezchybného Šedu zaskočila Koscelníkova střela z úhlu, gólman hostí míč vyrazil pouze k Oršulovi, jenž z dorážky volejem uklidil míč do sítě. Trenér Slovanu Hornyák si mohl mnout ruce, jelikož se mu náramně vyvedlo střídání. Oršula totiž svou brankou zařídil domácím zisk tří bodů.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha 2:2

04.11.2018 17:00

Góly: 42. Benjamin Tetteh, 45+2. Guélor Kanga (pen.) - 36. Ondřej Kúdela, 70. Tomáš Souček

Vyrovnané 290. derby pražských "S" nepoznalo vítěze. Hosty poslal po půlhodině hry do vedení Kúdela, domácí ale stihli do konce první půle stav otočit. Ve druhém poločase padla už pouze jediná branka, kterou vstřelil Souček, čímž zařídil nerozhodný výsledek.

Do první šance zápasu se dostal domácí Chipciu, ten však trefil pouze Kúdelu. Na druhé straně málem potrestal chybnou rozehrávku Sparty Stoch, Nita ovšem dokázal nebezpečí zažehnat. Ve 24. minutě Kanga vyslal do úniku Tetteha, tomu se míč dobře povedlo zpracovat a poté i vystřelit, nicméně na Koláře to nestačilo. O pár minut později osamocený Coufal nedokázal po rohovém kopu ohrozit Nitovu svatyni.

Hrálo se ve vysokém tempu a zápas nadále přinášel šance na obou stranách. Ve 35. minutě Kanga jedovatou střelou přinutil Koláře k výbornému zákroku. Vzápětí se hosté dostali k rohovému kopu, který rozehrál Hušbauer přesně na hlavu Kúdely, Nita si sice na míč sáhl, v cestě do brány mu ale zabránit nedokázal.

Ve 39. minutě mohl další hlavičkou zvýšit vedení Olayinka, jeho hlavička ovšem skončila pouze na tyči. Spartě se podařilo rychle srovnat, když se Civičův centr snesl přesně na Tetteha, jenž nedal Kolářovi žádnou šanci. V nastaveném čase první půle Stanciu ze standardky trefil ruku Civiče a sudí Ardeleánu nařídil pokutový kop. Ten Kanga suverénně proměnil a dokončil tak obrat.

Druhý poločas byl fotbalově méně kvalitnější, ale o to víc bojovnější. Sparta měla častěji míč na kopačkách, svoji převahu ovšem nedokázala nijak využít. V 63. minutě vznikl po centru Bořila ve vápně domácích závar, obraně se ale nakonec podařilo míč odkopnout do bezpečné vzdálenosti.

Dvacet minut před koncem se Sešívaní znovu prosadili po rohovém kopu. Tentokrát největší důraz ve vápně předvedl Souček a Nita byl znovu bezmocný - 2:2. Hosty vstřelená branka povzbudila, a byli to oni, kteří v závěru tahali za delší konec. Sýkorova střela z 82. minuty se ovšem mezi tři tyče nevešla. V poslední minutě se ke střele dostal ještě Souček, jeho střelu ale dokázala obrana domácích srazit mimo branku.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:3

03.11.2018 17:00

Góly: 50. Tomáš Zajíc, 85. Lukáš Sadílek, 90+3. Jan Kuchta

Příbram proti Slovácku obdržela lekci z produktivity, když sice nebyla horším týmem, ale na rozdíl od svého soupeře nedokázala vstřelit branku. To se hostům podařilo ve druhém poločase hned třikrát.

Středočeši vstoupili do zápasu lépe a od začátku svého soupeře přehrávali. Tečovaná střela Voltra ze šesté minuty skončila těsně vedle levé tyče hostující branky. Proti pokusu Fantiše už musel zasahovat Trmal, jenž si tak připsal první úspěšný zákrok. Hosté se postupně dostali do zápasu. Havlíkova standardka však mířila vysoko nad.

V 18. minutě si domácí vypracovali obrovskou šanci. Dvojice Hlúpik Fantiš ale míč do brány dostat nedokázala. Postupem času si i Příbram přestala vypracovávat příležitosti ke skórování a zápas spíše nudil. To se změnilo až ve 42. minutě, to z nadějné pozice hlavičkoval kousek mimo tři tyče Voltr. V poslední minutě prvního poločasu se do úniku dostal exslovácký Hlúpik, ten na Trmala však nevyzrál.

Z druhého poločasu uběhlo něco málo přes čtyři minuty, když se míč odrazil k osamocenému Zajícovi, ten zachoval chladnou hlavu a střelou k tyči nedal Kočímu žádnou šanci. Vzápětí mohli domácí bleskově vyrovnat. Trmal však výborným zákrokem Voltrův pokus vyrazil. V 55. minutě se ke střele dostal Pejsa, ten ale hostující svatyni minul. Gólu se domácí nedočkali ani po další Voltrově ráně, proti byl znovu skvělý Trmal.

Příbram se hnala za vyrovnáním a Slovácko se do šancí dostávalo ojediněle, třeba jako v 70. minutě, to po Havlíkově centru hlavičkoval kousek vedle tyče Zajíc. Neúspěchem pro domácí skončily také střely Treglera a Nitranského. V 85. minutě Kuchta dokázal z levé strany odcentrovat přesně na Sadílka, který umístěnou hlavičkou zvýšil na 2:0. V nastaveném čase nejdříve Trmal fantasticky zlikvidoval přímý kop Rezka a na druhé straně se Kuchtovi nadvakrát podařilo dostat míč za Kočího, čímž pečetil skóre na 3:0

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Jablonec 2:6

03.11.2018 17:00

Góly: 59. Uroš Đuranović, 74. Jakub Podaný - 9. Lukáš Masopust, 14. Martin Doležal, 21. Michal Trávník (pen.), 54. Rafael Acosta, 65. David Hovorka, 86. Miloš Kratochvíl

Tenisovým výsledkem skončil zápas mezi pražskou Duklou a hosty z Jablonce. Nezaujatý divák si určitě přišel na své, když viděl hned osm branek. Zajímavostí je, že o šest branek hostů se postaralo šest různých střelců.

Favorit z Jablonce začal aktivně. Hovorka ovšem svou hlavičkou mířil pouze do náruče brankáře Rady. V 9. minutě se už ale hosté radovali. Nedůrazu domácí obrany dokázal využít Masopust, jenž se snadno dostal k míči a chladnokrevným zakončením poslal Jablonec do vedení. Uběhlo sotva pět minut a bylo to už o dvě branky. Jovovič poslal míč Doležalovi, ten se zbavil Ďuricy a technickým zakončením překonal Radu.

Deset minut hrůzy pro domácích završil faul Součka na Lischku v pokutovém území Dukly. Trávník si s nařízenou penaltou poradil parádně a zvýšil na 3:0. Ve 22. minutě mohlo být pro domácí ještě hůře, tentokrát ale Doležal branku trefit nedokázal. Ten samý hráč neohrozil Radu ani o pár minut později, když hlavičkoval mimo tři tyče. Domácí se sice postupně snažili dostat do hry, Hrubého se jim ale pořádně zaměstnat nepodařilo. Naopak další branku hostů mohl po pěkné kličce přidat Jovovič, jeho následná střela se mu ovšem nevydařila podle jeho představ.

V 55. minutě se po pěkné kombinaci ocitl sám před prázdnou bránou Acosta, jenž nezaváhal a přidal čtvrtou branku hostí. Domácím se podobně pěknou brankou podařilo o pár minut později snížit, když se na malém vápně prosadil Djuranovič. Jablonec jako by obdržená branka rozzlobila a znovu přidal na obrátkách. S Jovovičovou střelou si ještě brankář Dukly poradil, v 65. minutě však Doležalovu hlavičku dokázal za Radova záda usměrnit Hovorka. Další branku Jablonce mohl po přihrávce Holeše přidat Chramosta, tentokrát byla ovšem proti branková konstrukce. Na 2:5 z pohledu domácích upravil skóre Podaný, na jehož ránu neměl Hrubý šanci reagovat. Definitivní tečku za zápasem připsal střídající Kratochvíl, když jeho střela ze střední vzdálenosti skončila za překvapeným Radou.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - SFC Opava 2:2

03.11.2018 17:00

Góly: 39. Michal Vepřek, 89. Martin Nešpor - 9. Petr Zapalač, 22. Tomáš Smola

Zaslouženou remízou skončil zápas na Andrově stadiónu mezi Olomouci a Opavou. Diváci se u zápasu určitě bavili, protože byl napínavý až do konce a kromě pěkného fotbalu nabídl i spoustu emocí.

Sigma od začátku utkání svého soupeře přehrávala, i přesto se ale do vedení dostala Opava. Snad po první souhře na polovině soupeře se Petr Zapalač odhodlal ke střele zpoza šestnáctky a ta se mu podařila skutečně parádně. Na 2:0 mohl o moment později zvýšit Kayamba, ten ale nakonec Buchtu překonat nedokázal. Sigma sice nadále držela více míč, šance si však více vytvářela Opava. Smola po dobré práci ve vápně pálil těsně nad. Nicméně ve 22.minutě se po rohovém kopu hostů Smola už prosadit dokázal a poslal tak Slezany do dvougólového vedení. Sigma se po druhé obdržené brance dlouho trápila v přechodu do útoku. Ve 39. minutě se ovšem odražený míč dostal k Vepřekovi a ten ho poslal přímo do šibenice Šromovi branky. O dvě minuty později se snažil vyrovnat Texl, jehož pokus nakonec skončil mimo tři tyče. V poslední minutě první půle ještě ve vápně domácích dělal dusno Smola, k zakončení se však nepropracoval.

V 52. minutě se do šance řítil aktivní Smola, Buchta mu však výborným výběhem zakončení znemožnil. Po hodině hry se nikomu z hostů nepodařilo dotlačit míč do sítě povedený centr Zavadila. V 67. minutě nebyl daleko od vyrovnaní Lalkovič. Šrom však výborným zákrokem udržel vedení Opavy.

O pět minut později musel komplikovanou situaci řešit i sudí Příhoda, když na hřišti došlo k potyčce mezi několika hráči. Vzápětí měli hosté dvě velké šance. Nejdříve Plšek zblízka hlavičkoval nad a pak Texl z dálky pouze rozezvučel břevno Šromovy svatyně. Sigma neustále stupňovala tlak, jenomže Nešpor ani Dvořák nedokázali svá zakončení usměrnit na bránu. Šrom nemusel zasahovat ani proti nebezpečné hlavičce Jemelky, která skončila pouze o chlup mimo. V 89. minutě se domácí konečně dočkali, Martin Nešpor po centru z levé strany poslal hlavičkou míč do sítě. V poslední minutě nastaveného času mohl hostům vrátit vedení zpět Žídek, ten však ve vyložené pozici napálil pouze břevno.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - MFK Karviná 2:1

03.11.2018 17:00

Góly: 46. Pavel Vyhnal, 49. Libor Holík - 74. Petr Galuška

Fotbalisté Zlína ve 14. kole první ligy porazili Karvinou 2:1. "Ševci" zasadili soupeři rozhodující úder hned po změně stran dvěma rychlými góly v rozmezí pouhých dvou minut. První branku vstřelil ve 46. minutě Pavel Vyhnal a druhou přidal Libor Holík. Za hosty snížil střídající Petr Galuška. Zlín navázal na minulou výhru nad Spartou a v tabulce se posunul na třetí místo před Ostravu. Naopak Karviná po druhé porážce za sebou klesla na předposlední příčku.

Zajímavé momenty z prvního poločasu nabídlo pouze úvodních deset minut, kdy oba týmy naznačily útočné možnosti. V šesté minutě zahrozila Karviná, když po Letičově centru z levé strany Gubovu hlavičku zastavila tyč.

O minutu později se po rohovém kopu odrazil míč k Letičovi, jehož tvrdá rána z hranice vápna jen těsně minula zlínskou branku. V desáté minutě zakončil protiútok domácí Vyhnal střelou z 20 metrů, která orazítkovala tyč.

Po slibném úvodu se Karviná zatáhla na vlastní polovinu a spoléhala na defenzivu. Domácí se snažili projít přes obrannou hráz kombinační hrou, ale do přestávky mezeru v zadních řadách soupeře nenašli.

Zlín pak udeřil hned po změně stran. Ve 46. minutě unikl po levé straně Bartošák a po jeho přesném centru Vyhnal hlavou otevřel skóre. V lize skóroval poprvé od února 2012.

Karviná se ještě ani nestačila ze šoku probrat a inkasovala podruhé. Po nedorozumění zadáků unikl Libor Holík, který přízemní střelou o pouhé dvě minuty později zvýšil zlínský náskok. Připsal si druhý ligový gól v kariéře.

Hosté pak otevřeli hru a často také hrozili rychlými protiútoky. Jeden z nich v 74. minutě využil po úniku z pravé strany Galuška, jenž přízemní střelou překonal brankáře Dostála. Také Galuška se v nejvyšší soutěži trefil teprve podruhé. Aktivně hrající Karvinou kontaktní gól nabudil ke zvýšení tlaku, Zlín už ale těsnou výhru ubránil.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:1

03.11.2018 15:00

Góly: 45. Jan Kopic

Plzeň ve vyrovnaném zápase doslova vyválčila tři body ze hřiště Baníku Ostrava. O jedinou branku duelu se postaral v poslední minutě úvodní čtyřicetipětiminutovky krásnou střelou Kopic.

Utkání se od začátku hrálo v bouřlivé atmosféře a mělo pořádný náboj, jak se na takový zápas sluší a patří. V první šanci se ocitl hostující Ekpai, jehož pokus ale obrana Baníku srazila na rohový kop. Na druhé straně vypálil těsně vedle Fleišman. V 17. minutě zahrozil Limberský, střela však s přispěním teče nakonec skončila nad brankou. Hosté měli o chlup více ze hry. Se střelami Ekpaie a Procházky si ale Laštůvka poradil.

Neúspěchem skončila také obrovská šance Řezníka, jenž nedokázal odražený míč usměrnit do poloprázdné svatyně domácích. Ve 33. minutě Jiráskova jedovatá rána nadělala problémy Hruškovi. Pět minut před koncem první půle měl tutovku domácí Šindelář, ten ovšem selhal a nedokázal míč dostat do sítě. Když už se zdálo, že hráči půjdou do kabin za bezbrankového stavu, vzal si míč Kopic a krásným obstřelem poslal Viktorku do vedení.

Druhý poločas začal pořádně zostra, když sudí Proske, po shlédnutí videozáznamu, nařídil pokutový kop. Fleišmanovu střelu k levé tyči ale dokázal výborný Hruška vyrazit. V 60. minutě Řezník mohl hlavičkovat do prázdné brány, stejně jako v prvním poločase ale netrefil zařízení. Vzápětí nebyli domácí daleko od vyrovnání, jenomže Fillo svým zakončením pouze nechal znovu vyniknout plzeňského brankáře. Ten si poradil i s hlavičkou Mešaninova.

V 74. minutě hosté špatně rozehráli a Šašinka se mohl řítit na branku, šance se ale zřejmě zalekl a míč poslal mimo tři tyče. Kousek od druhé branky Viktorky byl Řezníček, kterému se ale nepodařilo z malého vápna zakončit. Závěr zápasu už byl plný emocí a příliš se nehrálo, domácím se tak nepodařilo vytvořit si další příležitost k vyrovnání skóre.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 2:3

02.11.2018 18:00

Góly: 19. Abdulla Yusuf Helal, 23. Abdulla Yusuf Helal - 17. Michal Jeřábek, 49. Daniel Trubač, 63. David Vaněček

Páteční nuda? Ani náhodou. Předehrávka mezi Bohemians a Teplicemi přinesla výbornou podívanou s pěti brankami. Oba týmy chvilku tahaly pilku, tři body však po obratu v druhé půli nakonec putují do Teplic.

Trenér domácích Martin Hašek starší změnil téměř kompletně složení zálohy, kde zůstal jen Záviška, jehož protentokrát doplnili Švec, Martin Hašek mladší a Bartek. V útoku pak Yusufa doplnil Mašek. Hostům chyběl obránce Vondrášek, do defenzívy se naopak po trestu vrátil Čmovš. Šanci od začátku utkání dostal také mladý záložník Žitný.

O atraktivitě utkání leccos napověděla již pátá minuta, kdy domácí Bartek na levé straně dostal hodně prostoru ke střele, která jen těsně proletěla vedle tyče. Za další čtyři minuty podržel Teplice brankář Diviš, jenž vyrazil Haškovu střelu z bezprostřední blízkosti. V 17. minutě zahrávali hosté rohový kop, který přesnou hlavičkou zakončil Jeřábek a poslal svůj tým do vedení.

Náskok ale vydržel Sklářům jen necelé dvě minuty. Dostálův centr z přímého kopu tečoval patou Yusuf a srovnal skóre. O čtyři minuty později opět zafungovala spolupráce mezi Dostálem a Yusufem. První jmenovaný rozehrál rohový kop na hlavu bahrajnského útočníka, který svou střelu hlavou usměrnil přesně k tyči. Bohemka tak rychle otočila výsledek. Yusuf by při chuti a ve 27. minutě mohl zkompletovat hattrick, jenže střelu z otočky vyrazil Diviš.

Teplice toužily po vyrovnání a své možnosti ukázaly ještě na konci prvního poločasu, kdy Vaněčkovu střelu z pokutového území musel vytěsnit brankář Klokanů Valeš. Čtyři minuty po změně stran poslal centr do pokutového území domácích Krob, do vzduchu se vyšrouboval Trubač a razantní hlavičkou ke vzdálenější tyči srovnal. Za dalších pět minut musel Žitného v dobré pozici vychytat Valeš. Bohemians zahrozili v 57. minutě, ale souboj Yusufa s Divišem opět dopadl lépe pro brankáře Sklářů.

V 63. minutě se hostům povedlo dokonat obrat. Král se skvěle uvolnil na levé straně a přesně přihrál na nehlídaného Vaněčka, jenž míč tečoval přesně k tyči. Další vyrovnávací branku mohl vsítit Dostál, jenž pět minut po Vaněčkově zásahu pálil těsně vedle Divišovy svatyně. Dvě minuty před koncem byl blízko gólu Záviška, jehož výborně vychytal Diviš. Na pohled velmi zajímavé utkání tak nakonec dopadlo šťastněji pro Teplice.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha14111234:1034
2.Viktoria Plzeň14111221:1234
3.Sparta Praha1483325:1127
4.Fastav Zlín1483321:1127
5.Baník Ostrava1483320:1027
6.FK Jablonec1482430:1326
7.Slovan Liberec1455414:1320
8.FK Mladá Boleslav1452728:3017
9.Bohemians Praha 19051444615:2016
10.FK Teplice1443717:2315
11.SFC Opava1442818:2214
12.Sigma Olomouc1442816:2614
13.1. FK Příbram1442818:3614
14.1. FC Slovácko14401015:2812
15.MFK Karviná1432918:2711
16.Dukla Praha14311013:3110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (763)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hejkal

Reagovat
andrew96

Král udělá 90 % gólu a Vaněček se pak raduje, jak kdyby to on sám prošel od půlky.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Bosko

Hašek solidní monolog v pozapasovým hodnocení Mluvil snad tri minuty v kuse, palec nahoru za to, ze nepustil Stepana ke slovu

Reagovat
Riviera Kid

Jo jo. To on delava. A hlavně se u toho tváří strašně chytře.

Reagovat
Posledni Kovboj

toz, co mu zbejva

Reagovat
Shevchenko

V anketě o nejsympatičtějšího trenéra v lize už mám tak 2 roky jasno, první Páník, poslední Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Pánik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba. Ta arogance v rozhovorech A ještě ten slovenskej vidlák ve Slovanu.

Reagovat
Riviera Kid

Vrba se už docela uklidnil.

Reagovat
ratusek

no a ubrečenej Jílek je taky dobrej

Reagovat
andrew96

Neřekl bych, že Jílek nějak výrazně a často brečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Brečí vždycky když prohraje, takže letos brečí často.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Funkmaster

Brečí pořád, ale po zápase se Spartou ne

Reagovat
sosna

Jednou si stěžoval na cosi po zápase s Banikem, takže je to největší uplakanek široko daleko a nikdy už to nebude jinak ... Ber to s rezervou ...

Reagovat
andrew96

Mám z toho podobný pocit.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PBLead

Reagovat
Lof

Reagovat
Civers

Užívá si poslední chvilky, než povalí

Reagovat
Pride

Nepovalí nikam, Bohemka je na tom pořád na svoje poměry dobře. Pokud zůstanou v té druhé skupině tak nemá kam chodit.

Reagovat
monty25

Hodně důležitá výhra, Teplice se aspoň do zítra se posunuly na 10. místo a jsou zase na dostřel Bohemce a spol. Jenom mě mrzí, že jsem tam dneska nebyl. Chtěl jsem jít, ale ze zdravotních důvodů jsem nešel. Tak snad mi to Teplice vynahradí na Dukle, budou mít hned dvě možnosti...

Reagovat
Greny

OT : koukám teď na rumunskou ligy. A kam se hrabe Barošův loket

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje až v neděli.

Reagovat
Greny

Mám tam vsazenou dvojku a borec takový KO... Ty jo zepředu rukou do ohryzku to vypadalo že jo trefil

Reagovat
Frank Lampard 8

Angažování Yusufa se Bohemce opravdu vyplatilo. Ten kluk prostě ví, co dělá. Každá sklepávačka přesně do běhu spoluhráče, obrovský přehled ve hře, skvělý výskok a vynikající řešení těžkých situací (viz. jeho dnešní gól patou). Pokaždé když náhodou koukám na Bohemku, Yusuf vždy vyčnívá. Nadstandardní hráč, který převyšuje českou ligu. Nepřekvapilo by mě, kdyby už teď v zimě odešel za lepším.

Reagovat
smazaný uživatel

proc proboha v bohemce chyta vales? vzdycky sem si myslel, ze nejhorsi brankare schyta sigma, samozrejme cest vyjmkam, ale buchta uz tady dlouho nebude..cekal bych ze jako prazskej klub angazujou nekoho poradnyho, porad mi nejde do hlavy proc v lize v nekterejch tymech jsou takovy vemena a ve druhe lize chytaji mnohem lepsi brankari a nikdo je nevezme..

Reagovat
ratusek

Protože se tak nějak počítá, že každý golman kromě vyloženě těch TOP ti za zápas pár chybiček udělá, takže je celkem jedno, kdo tam chytá

Reagovat
db18

Frystak takova dira neni...

Reagovat
db18

Snad jim treba udame Kozu, kdyz sbiraj ty diry...

Reagovat
andrew96

Loni byl slušný Fryšták, ale toho letos Hašek odstřihl po 2. Kole, kdy dostal červenou v Příbrami.

Reagovat
db18

Reagovat
Pinturicchio

Takže Románkovo tahání zase slaví úspěch.

Reagovat
ratusek

Pohár za ligu

Reagovat
taws

Škoda, takhle slabej soupeř se musí porážet. Proske klasika.. písknout druhou penaltu proti Plzni by asi bylo moc

Hrozná představa jestli ligu zas vyhrají tyhle mrdky nebo Číňani s Tvrdíkem

Reagovat
Losinho

čekal jsi snad že to dáte vy nebo co?

Reagovat
taws

Letos jsem věřil tý Spartě že by to mohli dát a zas hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze Banikovec prat Sparte?

Reagovat
ratusek

Vždy člověk přeje outsiderům, že překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt.

Reagovat
taws

Těžce..ale když o titul hraji ještě větší kurvy tak se nedá nic dělat

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

mít utočníka tak bysme na tom byli o kousek lépe, ale i tak jsme rádi za to co máme a snad se udržíme v 1.skupině

Reagovat
taws

To jo, snad v zimě přijde někdo kvalitní..věřím že jo od ty druhy skupiny je už velkej odstup

Reagovat
ratusek

teď je 5 kol do konce ze kterých bude snad minimálně 10 bodů. ale uvidíme, kdyby se to povedlo tak bude dobře a tu 1.skupinu po ještě zimním posílení bychom udrželi

Reagovat
Losinho

no však právě.. a nenapadlo mě, že by přál Spartě

Reagovat
ratusek

jak jsem psal výše, vždy člověk přeje outsiderům, že překvapí

Reagovat
dinss

Reagovat
bobis21

škoda, byl to spíš remízový zápas

bylo vidět že nám hrozně chyběl někdo z dvojice Baroš/Diop, kuba byl ve předu dost nevýrazný (až na hubníkovu penaltu teda...). Útočník musí být v přestupáku priorita (jen mě moc nenapadá nikdo konkrétní)

Reagovat
smetos

Ja si preju od druheho kola komličenka, ale myslim si ze pude ven kamkoli kde to zasusti

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hrál výborně, a nevadí, že flaška nedal pencli, už tak toho pro FCB udělal hodně v minulých zápasech.

Na hráčích byla vidět festovní bojovnost, tak se bojuje za dres FCB !

I ten starej Šašinka tam asi nechal všechno, když se pak nechal doběhnout obránci a u něj to vypadalo, že se pozvrací

Fanatismus z tribun perfektní !

Rozhodčí..No... Čekal sem to horší, obě strany si nemaj asi na co stěžovat.

Teď už zbývá jen odpočítávat dny do velkého derby

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra dobra, ale jak muze Vrba za dnesni zapas Reznicka pochvalit, to je k

Reagovat
Liquid

jinak od Ekpaie jsem čekal mnohem víc, ale v poháru byl ještě horší než dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Suverenne nejlepsi vykon v zapase, ve kterem neberem vyhru. S touhle kvalitou nam pohary neutecou. Sasinka kupodivu docela dobry, jen ho po tomhle vycerpavajicim vykonu bude muset bracha vozit cely tyden na kresle. :-) Ale i tak nezklamal. Roberto Fleisman dal zustava kralem leve strany. Reznik je ubrecena devka.

Rozhodci to zvladl docela dobre, jde videt, ze pod tlakem a na ocich umi.

Reagovat
Liquid

Za 4. a 5.místo jsou ještě poháry ?

Reagovat
KingMaster13

Jsou, záleží taky kdo vyhraje mol cup a jelikož tam to vidím na nás tak jo

Reagovat
ratusek

no finále s náma a tam to bude klasika. pohár za ligu

Reagovat
KingMaster13

letos by to chtělo double Nicméně pokud tu Plzeň furt budeme mít za prdelí tak klidně no

Reagovat
ratusek

Nechtěl yb si snad o ten rekord připravit Míšu Bílka

Reagovat
KingMaster13

Sparta jich má tři prdele, taky bych si chtěl nějakej užít My ho naposledy vyhráli někde před válkou určitě, takže 98% nás fanoušků ještě nebylo na světě

Reagovat
ratusek

A my sme vyhráli snad někdy v žákách

https://www.youtube.com/watch?v=qIAyXnX589s

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, ale bude vítěz Mol Cupu i tuhle sezónu hrát rovnou EL?

Reagovat
KingMaster13

To si nemyslím Ale jistej si nejsem abych tu teď netvrdil kraviny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to bysme museli bejt tuším 12. v tabulce koeficienů a to fakt nehrozí.

Reagovat
KingMaster13

Hmmmm... bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam se to bude pořád točit no okolo toho 15. fleku. Navíc tam teď bude další silná země v podání Skotska kde Rangers pod Gerrardem půjdou hodně nahoru a budou tam mít podobnou silnou dvojici klubů jako třeba Nizozemsko.

Ale tak co my už si užili, EL si zahrál i Plukovník a Zlín tak je třeba se zase uskromnit

Reagovat
HorajzmAmmann

To vás nemusí zajímat ...

Reagovat
HorajzmAmmann

nepoznáš trojku debile?

Reagovat
hodjohn

super výkon, ale nula...nevadí, další kolo 3body

Reagovat
smazaný uživatel

Jemelka sundá ze zadu Kayambu ve vápně a nic. Co tím Berbr zamýšlí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj berbra urcite zajima sigma..ten ma plno prace udrzet jeden z nejhorsich tymu ligy na spici tabulky momemtalne.

Reagovat
smazaný uživatel

soucasna Plzen je to nejhorsi... co jsem v nasi lize za posledni roky videl

tolik bodu... tolik vysledku 1:0 a pritom tak odpornej fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Minulý rok hráli úplně stejně...

Reagovat
Bex5

Jenom na jare, ty placko

Reagovat
bobis21

Ne, celou sezónu... a jediný kdo brečel byli caly zápas plzeňáci

Reagovat
dinss

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
KingMaster13

Taková Sparta 90. let

Reagovat
Bex5

Je to tak ... kdyz se podivam na ty body ... proste jak driv Sparta. Tak snad se vzchopime herne, boli z toho oci.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Neskutečný výsledek pro neskutečně trapnej tým Plzně.Jak já je nemám rád a jak rád vidím když puknou.No snad aspoň zejtra potěší sešívaný kungpaa a dostanou nářez,

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavu nahoruuuuu

Reagovat
chavi.27

dyt ten Hruska byl na malym vapne jeste nez do toho kopl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

na to Proske neměl koule to opakovat, přitom to bylo naprosto jasný. O druhé penaltě se ani nebavím, a že se nešel podívat na VAR při Fillově možná golu. Ale co už, remízu sme uhrát měli i tak

Reagovat
smazaný uživatel

On se ani nemohl jit divat, protoze mu rekli do sluchatka, ze to gol nebyl. (tim to nehajim)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Šádek dneska po první odpískané penaltě před dodávkou VAR https://img.cncenter.cz/img/12/full/4980626_.jpg

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu prd rozumím, ale na Twitteru...

"

@Vasek_Pilny

Aleš Hruška při penaltě opustil brankovou čáru. Při striktním výkladu pravidel měl dostat ŽK a penalta se měla opakovat... #ovaplz "

Reagovat
HorajzmAmmann

podle pravidel ano, ale špatně se posuzuje tím pádem asi 50% penalt možná víc Buď at se to píská všechno a nebo se změní pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nevztekám, však píšu, že tomu prd rozumím, jen sem hodil poznámku z Twitteru

Ale je pravda, že více účtu tam psalo, že se mělo opakovat...Ale co, srát na to... I tak hrál Baník skvěle.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo měla já jsem na Baník hrdý. I před dva zářezy s Plzní 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Srát na Plzeň...

Jebat Opavu !

Reagovat
HorajzmAmmann

užijte si to. Já klasicky až na Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

To bude snad vánoční jazda s flaškou, takže zahoď auto a pojedeš hezky s námi vlakem

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to vůbec, zrovna když jsem si koupil auto s LPG

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Hody 2

Reagovat
smazaný uživatel

Horajzm ma k tomu ale poradne kalhoty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to teprve druhý člověk, kterého znám, co má auto na LPG... Jen si vzpomeň na Hodyho, jak složitě hledal parkování v Bělehradě / Budapešti / Trnavě...

Ale tak bude mít o to levnější "tankování", aspoň nás může Horajzm vozit (vyjma Příbrami, to bude povinnost ject s námi )

Reagovat
HorajzmAmmann

ted už se mi ani nevyplatí jezdit do Ostravy vlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně Homeles měl taky myslím svoji škodovku 120 na plyn, pokud si dobře vzpomínám a absolvoval tím cestu ČB-Ova

A vlak tě nemine !

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce s ni zavital i do Orlove, jen tak na degustaci. A pak v ni spal. #nostalgie

Reagovat
smazaný uživatel

Homeles byl v tomhle velký punk

Zlaté časy na EF, než se tu zrodila komunita, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se na všechny penalty v lize a 80 % z nich by se mělo opakovat (gólman neni na čáře nebo hráči vběhnoudřív do vápna) a kolikrát se opakuje – nikdy. Ostravskej gólman při penaltě v Plzni taky nebyl na čáře a hráči taky vběhli dřív do vápna, ale penalta by se na tuty neopakovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naposled, jen sem přeposlal to, o čem se mluví na Twitteru, já těmhlem pravidlům upřímně moc nerozumím. Má být na čaře, nemá být, vždy je to jinak posouzené...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to jen jednou, aby se opakovala kvůli tomu penalta (a to hned dvakrát :D) https://www.youtube.com/watch?v=erdYfgregHs

Reagovat
montaigne33

Brbrovci umí obcházet i video... 2 penalta jasná a možná při střele Filla i celý míč v brance. Ale pokud na regulérnost soutěže netlačí O2TV a sponzoři... Když nikdo nedokáže zbavit český fotbal Berbra a spol., tak se vesele "kouzlí" dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal se sam neudela..

Reagovat
Rip

Choreo parádní. Chachaři

Reagovat
tnt03

Reagovat
SuperBanikovec

Dnes zasloužená výhra Plzně, když nedáme 4 tutovky plus penaltu, nezasloužíme si ani bod. I tak nejsem, ale na naše vůbec nasraný, bojovali jak sviňa. BP!!!

Reagovat
Bex5

Hra na hovno, bodu jako maku, letos me na ten fotbal chodit moc nebavi ...

Nicmene na letosni 1.misto nejuplakanejsi tym uz mame dost silnyho adepta, Banicku ... hraci ok, ale vy fanousci teda jste strasny ubrekanci.

Reagovat
bobis21

Projdi si preview a uvidíš kdotam celý zápas až do 2. penalty brečel

Reagovat
HorajzmAmmann

bejt to naopak tak tady není nabrečíno, ale nasráno..

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu z Baníku brečí?

Když se podívám, tak spíš židi a dolar...

Reagovat
Bex5

Jasne, psano v nadsazce, ale ja letos slavisty nechavam trochu na pokoji. Ty nas sfouknou jak svicku a brecet nemusej. Ale kdyz se ptas, kdo tu breci ... otevru dneska preview a mam mokrej mobil ... penalta sem, penalta tam ... ani to nestiham utirat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak penalta byla, což potvrdilo i video

Jinak tam nevidím žádný pláč narozdíl od výše jmenovaných...

Reagovat
Bex5

Jestli tohle je na pencli ... ok ... to asi nema cenu. I nekdo od vas to tam potvrzuje, ehm, Horajz ... jak chcete, kluci vopaleny. My jsme se ve stredu aspon s klukama na tribune od srdce zasmali, kdyz nam piskl tu pentli asi ve 243.minute. A jeste vic, kdyz jste dali viteznej. Holt tim vic zijete ...

Reagovat
Banikovec7

I Horajzm nakonec psal, že byla. A u té druhé psali snad všichni že byla jasná, včetně vašich fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Horajzm pak uznal, že to penalta byla..Která vážně byla. Co chceš víc za faul na penaltu, aby mu zlomil nohu?

Ale jinak to tady teda až na pár vyjimek nikdo neřeší, natož aby ronil slzy. Naopak kvitujem výkon Baníku.

Reagovat
Bex5

Tak nohu dneska malem lamal jen nas odchovanec Filous ... Ok, byly obe, penalta se mela opakovat, Limbersky je hovado a mel dostat asi redku (uz nevim za co) ... a kdyz si budete priste zase na neco sborove stezovat (at uz opravnene nebo ne), budu vedet, ze rozhodne nebrecite. Moje chyba. Zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Tak s pánem bohem, panáčku.

Reagovat
Kepy_FCB

Choreo dnes naprosto parádní ale jednu malou zbytečnost tam mělo- nápis Nagano bezvýznamný sport tam neměl co dělat

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Se přestěhuj, ale moc nevím kam. Na západ nechceš a v Rusku vládne taky hokej.

Reagovat
Kepy_FCB

Chci na jih

Reagovat
Azazelo RD

Zkus třeba Vsetín.

Reagovat
Baronne

Na Vsetíně to taky žije hokejem vole

Reagovat
AjaxFans

Dů valaši dů

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster

Pamatuju to, jak všichni vyběhli na ulice, jezdili na střechách aut, mávali vlajkama a řvali, že naše holky jsou stříbrný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Jde o to ze basket se hraje všude a hokej téměř nikde

Reagovat
Acquanni

V týmu bobistů zřejmě bylo plno

Reagovat
monty25

Tak zase hokej není florbal, kde je první čtyřka dopředu daná...

Reagovat
andrew96

Reagovat
Losinho

Ahoj monty

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Pro mě je sice Nagano nejvíc, ale na 2. místo bych asi zařadil právě baskeťačky na MS 2010, byť to bylo "jenom" stříbro. V konkurenci USA to je totiž stříbro s chutí zlata (jak byla i nazvaná kniha o MS).

Reagovat
HorajzmAmmann

Ledecká

Reagovat
monty25

No, asi je třeba rozdělit kolektivní a individuální sporty. Já fandím v lyžování Lindsey, takže jsem z toho úplně odvařenej nebyl. Ale jinak je Ledecká sympaťačka a přál jsem jí to. Jenom nechápu, že od ní potom kdekdo čekal v každým závodě SP v lyžování umístění na bedně a jakmile zajela rychle v tréninku, tak už o tom byly extra články. Zatím se jí na lyžích povedl jeden závod, na snowboardu to je o něčem jiným...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak nikdo tady kolektivní a individuální sporty nerozdělil. Pro mě osobně zlatá Ledecká největší senzace českého sportu

Reagovat
monty25

Senzace asi jo.

Reagovat
Mimalu

ME 96

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Zápas jsme si posrali sami. Štěstí bylo vybráno v Teplicích.

Reagovat
Shevchenko

Škoda, nevadí Flaško, i tak dřeš jako kůň. Jinak atmosféra dneska fakt parádní.

Reagovat
Liquid

je to překvapení, že zahrání slovenské hymny na místo polské fanoušky Baníku tak nakoplo, asi se tam bude nadále hrát "Nad Tatrou sa blýska"

Reagovat
HorajzmAmmann

moc na to tlačíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas měl náboj, bohužel mu občas chyběla kvalita. Podle šancí a hry remízový zápas... Plzeň silnější na míči, i když jim Baník tu rozehrávku hodně znepříjemňoval... Baník naopak více přímočarý (často až ukvapeně) a nebezpečný... škoda u toho Šindeláře, místo 1:0 Plzeň de facto z ničeho na 0:1... druhý poločas díky penaltě i těm sporným momentům hektický, Baník mohl srovnat, Plzeň zazdila nemožné, tuším Řezník hlavou a pak ještě jedna situace, kdy po přihrávce pod sebe tuším Řezníček neuklidil... Plzeň pro mě zklamání, málo pohybu, v prvním poločase neměli nic, Baník jim celkem slušně eliminoval střeďáky, k tomu vpravo Ekpai hodně špatný... Na druhou stranu se ukázalo, že se současným kádrem Baník prostě na špičku nemá, celý zápas hráli v 9. (Fillo za mě tragický a Kuba Šašinka na svém) a hlavně nemají moc alternativ, jak to prostřídat...ten kádr je úzký a nemají dobře zdvojené posty... atmosféra dělo, choreo krásné

Reagovat
Banikovec7

U Filla mi přišlo, že to bylo únavou, přecejen není nejmladší a 3 dny zpět odběhal 120 minut.

Reagovat
smetos

Fillo byl v prdeli uz v 40. minute

Reagovat
ratusek

Myslím, že hlavně Proskemu se strašně ulevilo, že Baník nevyrovnal. Musel by pak něco vymyslet pro Plzeň. Stačí, že nefoukl druhou penaltu a dle dostupného záběru i Hruška vykopával za čárou.

Ale co, chuj s tym. podruhé za sebou porazit Plzeň prostě nešlo

Reagovat
HorajzmAmmann

nemyslím, že to bylo za čarou.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

co je? radši se starej o to abyste porazili naší farmu. Teď po odchodu Svědíka máte cestu do 1.ligy zase o něco lehčí

Reagovat
ZB 07

Tak ty první 2 věty... Kdybyste nebyli dřeváci, tak neprohrajete, vymlouvat se na rozhodčí po dnešku fakt není nutný.

Reagovat
ratusek

tak kdyby i Plzeň nebyla dřevěná, tak by to bylo rozhodnuté dřív

Reagovat
mistr129

už tu brečíte 3 dny nonstop, přestože Proske ten zápas vůbec neovlivnil

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Podle mne to stihl pred... Zpoza brany to tak aspon vypadalo

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak končí nám ten kurevský los a absence Baroše. Chtělo by to zase vyhrát aspoň 2x za sebou ať udržíme Zlín a Jablonec za námi...

Reagovat
Losinho

A Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

V Opavě čekám remízu, doma ale Slovácko porazit musíme a v Příbrami, děj se vůle boží

A nakonec ostravský dvojzápas s Bohemkou a Sigmou. Jo, to ujde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak jsou prý v Ostravě záplavy

Reagovat
HorajzmAmmann

ten čurák s tím tankem sestřelil Žermanice??

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi krecak.

Reagovat
smazaný uživatel

"trevorFCB 03.11.2018 18:02

Kdo tu z Baníku brečí?

Když se podívám, tak spíš židi a dolar... "

Keine stress...

Reagovat
smazaný uživatel

Sesivky jsou posledni rok desne otravni, pritom maji porad na krku tu otazku.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda pobrečím, podle mě ten balon byl za čárou a na Kubu se měla taky kopat penalta, když k tomu připočítám ten zbytečně nastavený čas v poháru tak je prostě jasné, že Plzni dál tu kárku někdo tlačí, jsou to mamrdi zkurvení a Limberský je jejich král

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a proto vam nevyloucil Filla a Fleismana, protoze vedel, ze proti 10 bychom nevyhrali.

Reagovat
bobis21

Nevyloučil je hlavně proto, že neměl za co...

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo udelal to same co Stetina. A Fleisman tam mel 3 fauly na zlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo byl jasná žlutá. A Fleišman, nebylo jich 10?

Reagovat
dinss

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

ty mají dobrý série ty vole

Reagovat
HorajzmAmmann

a teď s tím tenisem začne Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dvě ligový utkání Jablonce: výhra 6:0 a 2:6

Reagovat
HorajzmAmmann

ne no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, ještě je tam ta plichta s Libercem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
tnt03

ale poslední dvě venku v každém 6 branek, to ujde

Reagovat
HorajzmAmmann

to každopádně.

Reagovat
Gareth Bale 11

https://twitter.com/mbergman87/status/1058760988860784645?s=21

To je prasárna, jak za to nemohl Ďuricu jako vyhodit?

Reagovat
ratusek

tak to je humus. dooufám, že ho dodatečně potrestají

Reagovat
PavlíčeQ

Už jsem to psal pod preview, naprostý dno co předvedl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jasná redka, on už byl mimo minulý utkání se Slavií, kdy hrál strašně profesorsky a dost zatápěl svým spoluhráčům, když jim dával míče vyloženě do špeku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svaca

hnus, tady není o čem

Reagovat
Pablos

zmrdeček

Reagovat
Liquid

kam všichni koukaj, trefil míč, žádný úmysl zranit jak v podání Baroše, žlutá v pořádku a naprosto adekvátní, ale ještě před 5 lety by to byl i čistý zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Jo !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oba stejne

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mönchengladbach

Ta první šestka vykrystalizovala teda hodně rychle.

Reagovat
ZB 07

No hodně zajímavý výsledky. Mám takovej pocit, že z Příbrami se stává pomalu hlavní adept na sestup. A Jablonec se Zlínem potěšili, ten boj o čelo bude letos fakt zajímavej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Olomouc-Sigma taky dobrej zápas. Žídek v poslední vteřině břevno

jinak Opava uplně odešla druhej poločas. Ale bodují, zajímalo by mě jestli to je odchodem Skuhravého a vykrystalizovalo se prostředí nebo na to má velký vliv Kopecký, který dovedl k sestupu Jihlavu.

Reagovat
HorajzmAmmann

co bereme v Opavě? Bod?

Reagovat
ratusek

za bod budeme rádi, ale stačí uhlídat Kayambu a Zavadila. Smolu Zio v pohodě uskáče. Tajně doufám ve 3 body

Reagovat
HorajzmAmmann

po prohře Baník vždycky zareagoval výhrou Tak uvidíme. Beru bod. Ale musíme začít vyhrávat doma

Reagovat
smazaný uživatel

Zio toho kreténa Smolu zašlape do země jak trpaslíka

Reagovat
ratusek

Smola klasika, chlap jako hora ale simulantská piča a Zavadil rozjel dobrou show. Psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

Bary vs. Zavadil, Smola vs. Zio + Šindelář... Derby je blízko !

Reagovat
HorajzmAmmann

tam bude jasná redka nebo penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen jedna...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Olomouc-Opava

Reagovat
Banikovec7

Urcite jim odchod Skuhraveho pomohl, s nim by na tom byli jako Pribram.

Reagovat
monty25

Sigma - Opava ideální remíza, Teplice zůstávají 10. Ještě by mohla být remíza pozítří v Liberci, aby nikdo neodskočil...

Reagovat
Blasphemer

Tahle Plzeň se dala porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to s Karvinou vypadá zase zle. Hra není ve většině zápasů špatná, spise mají hraci problém udržet koncentraci po cely zapas. Pak jsou z toho úplně zbytecne prohry nejen v zápasech, kde nejsme favority (dnes), ale i v domácích zápasech, které se musí zvládat (Boleslav, Olomouc).. O Dukle nemluvim, tam to bylo hrozny cely zapas.

Pokud v zimě odejde Panák a Wagner, vidím to bledě. Škoda

Reagovat
Liquid

tak stačí neskončit poslední a v baráži máte zase šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska od karviné dobrý výkon. Na sestup jsou tam jiní adepti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jo i ne.. dnes jsem body moc nečekal, ale proste ztrácíme i doma zápasy s přímými “konkurenty” a ty body budou zase jako loni chybět..

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím slovácko, duklu, příbram... Tak to snad nějak dáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi líbili, podle mě remízový zápas. Po tom druhém gólu paradoxně ožili a my jsme začali zmatkovat, teda kromě Žanyna, ten si jel to svoje celý zápas. Doufám, že zůstane do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, remíza by byla fér.

JDB snad zůstane a snad mu vydrží i zdraví.. Neumím si jaro bez něj v tuhle chvíli představit.

Reagovat
Figi

Wagnera at klidne pusti dokud je.o nej treba v Baniku zajem. At poradne zaplati a.je jejich. Ani bych se nedivil.kdyby tam dopadl vypiskanej jako Poznar. Karvina hraje lepsi a.rychlejsi fotbal bez nej. On da gola jednou z peti tutovek, nebeha, nevyskoci. Radsi ho vcas prodat. Panaka neudrzime ale.treba tu spartu bych mu pral. Pujde za hodne dobre penize.

Reagovat
smazaný uživatel

My vám tak něco budem platit ty zrůdo..Vy nám ještě dlužíte za uplynulé jaro

Reagovat
Figi

Velkotovarnika je.treba poradne podojit pokud chce wagnera a dat mu vam ho.s cervenou maslou a venovanim.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně Panák se vám zranil...Ty hodně peněz...

Reagovat
Figi

Tak zranit se muze. Nic vazneho mu neni. A za velke penize pujde stejne

Reagovat
ondrasch77

Wagner má smlouvu jen do konce roku, bude zadarmo...

Reagovat
Banikovec7

Pochybuju, kdyz za nej chteli takove prachy v lete.

Reagovat
Liquid

do derby tedy Sparta ze 6.místa, no snad tam zůstane i po zítřku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

3.-6. místo ta nadstavbová část bude prdel Akorát v Jablonci to bude stát klasicky za hovno. Místo Jablonce třeba Opava a byla by to úplná paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Jablonec je fajn.

Reagovat
Shevchenko

Já je měl rád za Komňackého, ale když tam je Pelta, který se paktuje s Horníkem a Starkou, tak to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to berete touhle optikou...

Mi se líbí, že na to, že je to provinční klub, tak hraje dobrý fotbal, mají pěkný stadion, ze sektoru je výhled na Jizerky, když k tomu připočtu i pěkné okolí...

Už když tam Nečas s Jánošem a Požárem udělali pohár v 97 a šli do Evropy, tak jim nešlo nepřát, škoda, že tehdy vypadli na penalty s Orebro...

A ne, v tom Pelta vážně nejel...

Mi příjde jak nějaká vaše berlička, ten Pelta...Přitom si nepamatuji, že by Jablonec jel v nějaké korupci (když nepočítám tu remízu s Příbramí, no...Ale kdo tuhle kamarádskou výpomoc neudělal..I Baník toho několikrát využil, buďme objektivní )

Reagovat
Shevchenko

Neříkám že je nějak nesnáším, ale Pelta fakt není pozitivní postava v českém fotbale, bez něho by bylo líp. I když oproti Berbrovi je zlatý, to zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, no... Samozřejmě je jen na tobě, koho máš rád a koho ne, ale svoji optikou, pro mě lepší třeba Jablonec než Karviná

A propo Starka... Však on nám nechal tehdy taky zápas v roce 2012 (pravda, on to nechal i Bohemce )...

Ale to už je zas jiný příběh

Reagovat
Shevchenko

Kdo ví kdo nám to tehdy nechal, ten vyrovnávací gól mám před očima ještě teď a Pelta byl snad nejvýraznější postava v tom, že Bazaly šly tak brzo do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam byl tlak za to, co se stalo v zápase se Spartou. A kdo ví, jaké tlaky ještě, třeba i ostravská radnice, aby si obhájila boltův stadion.

Ale jinak souhlas, ta Příbram odstupem času byl takový dárek, který se vždy kompenzoval jejich výhrou na podzim v Ostravě.

Ono nešlo vyloženě o peníze, ale výsledek za výsledek, že jo

Co si budem povídat, ono i odložené jarní utkání v Ostravě s Plzní teď, myslím si, že bylo "nějak" ošéfované. A píšu to proto, pač třeba tenhle dvojzápas už tak okatý nebyl.

Viz, nastavení nastaveného času v poháru a pak dnešek, kdy se víceméně pískala rovina.

Reagovat
Shevchenko

Asi jo, máš pravdu. Ta Plzeň je kapitola sama o sobě. A Berbra vnímám jako nejhorší postavu, co kdy v českém fotbale působila.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbr, ať s Karvinou shoří

Reagovat
Banikovec7

Pěkný stadion?

Reagovat
HorajzmAmmann

není špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jo, pro mě je jeden z nejoblíbenějších..S Teplicemi. Ten výhled na Ještěd, pivo, klobáska, dobrá akustika. Cajk

Reagovat
Banikovec7

Uznávám, že jsem tam nikdy nebyl, takže to nemůžu zase tak hodnotit, ale z TV na mě působí jako nejhnusnější v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak TV...To pak poznáš realitu a fikci. Třeba přes TV byli ve středu víc slyšet viktoriáni, protože mikrofony u jejich kotle, přitom i oni sami uznali, že my tam byly doma

A propo, když jedeš do Jablonce vlakem, to je teprve zážitek !

Ne, teď vážně, kdybys tam byl, asi bys mluvil jinak..Nejhorší sektory, když to vezmeš, potažmo stadiony jsou Ďolíček a Jihlava s Brnem.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Banikovec7

Jo tak co se týče sektoru, výhledu atd., to z TV neposoudím, já to bral celkově celý ten stadion, navíc mě tam hrozně štve ta kamera, kterou snad mají na úrovni hřiště a to nic za jednou z branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, o tom žádná a zvláště, když pod tím stanovištěm kameramana sedí to hovado s řechtačkou...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Pablos

Ta kamera to je něco příšernýho ...Evropská liga a já mám pocit, že sleduju nějákej prales.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolicek je takovy retro styl, me se tam libilo Lepsi nez ty moderni plechovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten sektor pro hosty, ten sektor...

Reagovat
smazaný uživatel

Mala kapacita, jinak v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapacitu vem čert, ty sis nevšiml, jak je "postavený"?

Jediné, co je dobré, že jsi velmi blízko ke hřišti, jinak roztáhlý, musíš se snažit, abys dal najevo, že tam jsi atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic s cim bysme si neumeli poradit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, to nepopírám, nicméně je to stejně dementní sektor.

O to více už se kurva těším na příští neděli

Není to historický zápas pro zem, ale ta nenávist, to nemá obdoby...

Reagovat
HorajzmAmmann

v klidu no.. pokud tě trevor nepošle na druhou stranu pro pivo a za 30 minut (když s pivem projdeš projdeš k trevorovi) potřebuješ zase na hajzl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurburte !

Me nosi klobasky zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pejsánek se musí krmit i s přispěním Jirky Lály

Reagovat
tnt03

Reagovat
mistr129

Reagovat
Zofka

Tak to čumím. Tohle je pro mě jako rajská hudba. Vím, že nás chodí málo a jsme neoblíbení, ale pokaždé jsem si říkal proč? Ano Pelta hodně lidem nevoní, ale co komu vlastně udělal? Jablonec žádné velké skandály, divné výsledky a tak vlastně nemá. Občas se ani nějaké dluhy splácí výsledkem, ale neznám klub, který by takový výsledek občas neměl. Já mám náš stadion rád. Byl jsem v Ostravě, Liberci, Teplicích, Bolce, na Letné, v Edenu, v Bohdanči , na Bohemce a ten náš stadion rozhodně není nejhorší. Prostě takový průměr. A když vyjde liga v létě, tak si fandové hostí rádi zpříjemní den u přehrady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já proti vám neměl nikdy nic, ba naopak, což sem tu psal několikrát... Mé sympatie k vám nezkazí ani imbecil Vosic a sem tam skoro můj jmenovec, jenž až nezdravě onanuje u Opavy...

Ale asi to je tím, že jako malej sem jezdil do nedalekých Lučan, mám v Jablonci kamarády ( nejen čiao BJ ! ) a to, že sme u vás vyhráli jednou za rok nezmění mé sympatie na ten kraj. Jizerky rulez !

A každy je hotovej z Pelty, ale upřímně, za něj měl český fotbal i celkem slušný vliv v Evropě...A další věci sem vypsal vejš... Berlička Pelta je pro mě pasé...

Reagovat
Zofka

Já tedy všeobecně fandím dobrému fotbalu. Ten myslím nyní hrajeme. I vy tedy, to je potřeba uznat. Ale musím přiznat, že loni jsem vám přál sobecky sestup. Dostali jste se nějak záhadně k penězům a bylo mi jasné, že budete náš konkurent v přestupech (což je potvrdilo). Na Plzeň, Spartu a Slavii nemáme. Pak zbývají hráči, po kterých jde Bolka, my a Ostrava. Ale byly čistě sobecké aktuální důvody. Jinak mě se Ostravy také líbí.Jezdil jsem tam často na služebky a ty řeči o hnusném černém městě jsou mimo. Spíše naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, teď budeme soupeři, to, že sme nahoře neznamená, že sme lepší, neboj se, jsem realista...Když vidím naší lávku, tak si jen užívám to, kde sme... Tudíž... Teď sme tak nějak nastejno..Budeme soupeři..Ale do Jablonce budu jezdit rád i nehledě na to, že je to blízko autem a když jedeš vlakem, tak to trvá skoro tak stejně jako do Ostravy, což je prostě "WTF?" Ale o to větší jazda

Jo ale musím uznat, že tolik kruháků v maloměstě, v tom snad nemáte v ČR konkurenci

Reagovat
db18

V Jablonci jsem teda asi jeste nebyl, ale myslim, ze Rokycany mohou zdatne konkurovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám, jen sem projížděl vlakem a vždy do soupravy nastupovali cigani

Reagovat
db18

Taky jim kdekdo nerekne jinak nez Romcikany

Reagovat
Zofka

Ale třeba Vám věřím víc než Zlínu, ten se dle mého časem položí a půjde níž. Ale je to perfektní případ toho, když se hráčům daří a věří si, nebo když je na nich deka. Průměrní hráči, kteří jeden rok můžou hrát o sestup a druhý o poháry. Jinak je konkurence dobrá, jak jinak se mají ti hráči zlepšovat. Snad budeme ve výsledku před vámi (to bych jinak nebyl správný fanda), ale ať je to férový a napínavý souboj. Jen vyrovnanost a vyhecované zápasy posunou hráče dál. O to víc mě sere ten dement Ďurica. Masopust hrál dobře, byl mladý skoro na přestup někam víc než Jablonec a jestli z toho budou vazy v kotníku, tak mu to může v kariéře dost ublížit. Tak snad to dopadne dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale na druhou stranu Ďuricu chápu... Dostávali sodu, tak vám chtěli naložit, aby vás to bolelo, tohle se děje všude, od hanspalky do první profi ligy... Něco jako byla Kanada v hokeji v 90. letech, když prohrávala.. Nicméně, snad bude ten frajer cajk, o tom žádná.

Reagovat
Zofka

No to máš fakt pravdu. Taky jsem hrál fotbal. Tvrdá hrami nikdy nevadila, naopak mě to bavilo, když mi někdo tělem naložil v souboji. I já to naopak rád dělal. Ale nesmí do toho jít pak emoce nebo se to zbytečně vyhrotí. Také se mi stalo, že jsem dvakrát ujel. Jednou toho tedy ale hodně lituji. Turnaj v Jančí (kousek u Opavy¨. My měli tým s holkama a proti nám mladí kluci, kteří to nešetřili. Dospělo to do fáze, kdy začali hodně dojíždět naše holky. No a stačil jeden balón za obranu do souboje s brankářem, kterému jsem kolíkem udělal pořádný šlinc na stehně. Chudák kluk, bylo mu tak 14 roků a vlastně v tom byl nevině. Bohužel jsem byl o krok pomalejší a pak už jsem to chtěl jen z naštvání dohrát.

Reagovat
tnt03

Tak to se přidám k Zofka - super se to čte :)

Reagovat
Zofka

ještě dodám Žižkov. A možná překvapím, ale mě přišla hnusná Letná. Vše ošuntělé, divná konstrukce a necítil jsem se tam dobře. V Liberci se bojím, aby nespadl do buřtu bordel, který je na té jejich konstrukci na stropech (jinak je stadion fajn), Bohemka je jak na okrese od plotu, Teplice byly takové neosobní - samý beton, studené prostředí. Bolka je jak, když to smontují hodinu před zápasem a v Ostravě jsem jen tak nakoukl, když nebyl fotbal.

Reagovat
ondrasch77

smekám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Csaplárovi to šlo pěkně do prdele. Hlavně že frajeřil a pouštěl Matouška

Reagovat
ratusek

a to ho někdo chtěl k repre

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ta anketa na internetu nebo co. To mu pěkně souplo do hlavy taky.

Reagovat
Blasphemer

Na to, že před měsícem měl na repre a byl to podle mnohých nejvíc nedoceněnej trenér v historii...

Reagovat
Trand

Reagovat
Salfovic

to bylo slušný davový šílenství

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
monty25

Ale až spadnou, tak může přijít za Jardou a říct mu, že jsou v černých číslech...

Reagovat
andrew96

Poslední 4 zápasy skóre 1:18. Bych se nedivil, kdyby ho Jarda v pondělí vyrazil. Už před Slováckem mluvil Csaplár dost záhadně. Ale tak já jsem ho nechápal ani v televizi.

Reagovat
Basty

Dukla jede bomby skuhravý to tam táhne , jak říkaji při přenosech komentátoři bývali obránce se snaži duklu naučit defenzivní hru....

, A koukám že příbram se zlepšuje už se blíží k nule

Reagovat
smazaný uživatel

Ďurica dobrej čurák

Reagovat
smazaný uživatel

2x za posledni 2 zapasy prohravat 0:2 a mit na konci 4 body je celkem luxus na tu bidu ve ktere se to tady uz x let nachazi..

Reagovat
Salfovic

Kolik je rekord jednobrankových (1:0) vítězství v sezoně ???

Reagovat
Salfovic

Dík, tak to má Plzeň našlápnuto ho překonat už zhruba v polovině ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neni absolutní rekord ligy, jen S + S.

Reagovat
Salfovic

Tak kdo má víc ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevi nekdo kolik je potreba za mesic na tipsportu vsadit abych mohl sledovat live prenosy ? normalne vsazim u fortuny takze bych vsadil jen to potrebny aby se mi zpristupnily prenosy, mel sem za to ze to byvala driv libovolna castka, ale nevim jak je tomu ted

Reagovat
monty25

Stačí mít 100 Kč na účtě nebo vsadit asi libovolnou částku za posledních 24 hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale s tim kilem se musi hybat ne, nemuzu tam asi mit pul roku kilo jen tak

Reagovat
monty25

Podle mě jo.

Reagovat
db18

Muzes

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to tak tak to je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Sice už trochu opožděně, ale musím říct, že dneska se mi to fakt líbilo. Byli jsme naprosto vyrovnaným soupeřem Plzni, kdybychom dali tu Šindelářovu tutovku nebo pencli, kdo ví, jak by to do konce vypadalo. Výborný byl dneska zase Stronati a musím říct, že se mi hodně líbil i Kuba Šašinka, on fakt v sobě něco má. Janoš byl dneska všude, ale jestli se mi fakt někdo nelíbil, tak Jirásek. Ten kluk se do obrany prostě nerozběhne a dopředu to někdy zbytečně přidržuje. Dále Meschaninov může být dobrý ale ne na PO. Tam potřebujeme nutně posílit.

Atmosféra dobrá, co se týče rozhodčího, mohli jsme dostat asi nějaké karty, na druhou stranu pencle je pencle.. Ale nebrečím, jedem dál a příští týden se konečně i lize ukáže, že největší derby neznamená největší nenávist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

na PO by to možná zvládl lépe i Procházka. Má dobré centry a určitě bude i lepší do kombinace... Že je pomalý nevadí, Gattuso je všude

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek odvedl dost prace, s Jánosem a Hrubým eliminovali jejich střed slušne, navíc kolikrát nemel nabídku, což je pro hráče jeho typu slozite...Zio skvělý, Sindy taky :) za mě nejlepší na place Holzer...trošku se divím u toho Sasinky, dřel jak kůň, o tom žádná, ale herně u něj spousta balónu skončila, nechal se několikrát předskocit, dost akci přehrál....Artem za mě OK, naopak zklamání Filo

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na opakovačky. Šance Šindeláře nahrával Kuba, šance Filla Kuba. Centr na Filla před pencli myslím taky. Pak neodpiskana penalta na něj. Byl u spousty věcí, sklepaval dobře. Dneska se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba oba zápasy s Plzní skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

a teď to bude do Vánoc vydýchávat...Málo běhal v Popradu po Tatrách, málo !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, to je všechno pravda a počítá se to, ale pořád se mi to bije s tím, kolik pokazí a jak dokáže být mimo hru... ta sklepávačka na Šindyho byla tuším okolo 40. a byl to jeho první moment.. to jak se otočil před šancí Fila bylo super, ale chybí mi u něj prozatím pomoc v mezihře... spousta míčů, které má udržet neudrží prozatím, možná to přijde časem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle popisuješ docela zajímavě, nedá se s tím nesouhlasit, opravdu to v sobě má, ale jak tedy bereš jeho soukromou stránku, která chtě nechtě způsobuje to, že se vlastně po x letech nedokázal prosadit pořádně do kádru Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

A Fillo byl očividně unavený. Škoda no. Ale on to nahradí proti Opavě.

Reagovat
Bex5

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stronati je top Sice to asi nikdy nebude nějakej konstruktivní stoper, ale po tom hrozným hostování v Bolce se dal dost dohromady.

Reagovat
Banikovec7

Neřekl bych že to bylo hrozné hostování, Uhrin ho chválil, že to byl jejich nejlepší obránce.

Reagovat
raduinho

Kosovo je Kosovo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak s tím Svědíkem to ještě definitivní není, je tam jen ta nabídka a bude se to řešit příští týden.

Reagovat
Salfovic

Tedy Řezník s Řezníčkem to je dvojka k pohledání Zejména ta Řezníkova hlavička nesmí chybět v žádném sestřihu nejkomičtějších situacích ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Cheb jede jazdu a dnešním drtivou výhrou si připomněli zemřelého fanatika z Chebu, jenž byl hodně aktivní na Baníku..A byl to můj dobrý kamarád ...

Hvězda & Baník !

https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/45351161_2086733014721154_655339235443736576_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=3f3b9b22c9e702de761a25dc8ea055ea&oe=5C82A41C

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co ten Holzer, měl by na repre? Když vezmem v potaz, že zrovna krajní hráči chybějí a mně se proti nám a teďka proti Plzni líbil, což už jakýsi měřítko asi je.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně si myslím že na reprezentaci je potřeba více. Ale těžko říct.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale hrozně mu pomohl Zlín..

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný kdo by zvládl repre je fakt možná Stronati

Reagovat
Kang & Kodos

A Fleišman, kdyby mu nebylo tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Bude omluva na YT?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má být ten Kvasnica?

Reagovat
Posledni Kovboj

to je fakt myslitel ty vole

Reagovat
Greny

Aspoň si s tím Real zahraje, Kvasnica se může podívat v TV a pak někoho natrit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jeho práce...

Reagovat
Salfovic

Potřeboval bych celkový kontext.

Reagovat
Banikovec7

Kvasnica zkritizoval vykon Reznicka a ten to neunes.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jestli mu staci, ze udrzi par balonu vepredu, tak to pak jo no..

Reagovat
Bex5

Podle ty diakritiky to taky mohlo bejt: ještě, že vás náš názor v Plzni nezajímá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ďurica, to bylo fakt nechutný. Za to by měl mít stopku jak Baroš. Žádná snaha hrát míč, vyloženě jen skok s cílem zranit soupeře...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Oběma nohama napřed.

Reagovat
db18

A ani to neschytal Hovorka, ktery by tak aspon ochutnel vlastni medicinu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
tnt03

Humus totální

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
Mass

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ještě momentka, to je fakt hnus...

https://imgur.com/a/a7qsdPJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná prasárna... Snad nepřijde zase od komise vyjádření, že rozhodčí dal žlutou, tudíž nemají pravomoce hráče potrestat

Reagovat
db18

Prijde ale snad na to uz budou mit dementi nejakou poradu a skoleni...

Reagovat
Kang & Kodos

Oba stejně!

Reagovat
fabec1222

hraj dál

Reagovat
smazaný uživatel

kdo leží, neběží!

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

predpisovy sane

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Limba je sice kreten ale za tu pochvalu našich fans na Instagramu mu to pro dnešek odpustím.

Reagovat
Kang & Kodos

Přijde mi, že se časem trochu zklidnil. I když kretén je to samozřejmě pořád. Ale asi se začal víc soustředit na to, aby nebyl ve svym věku za kreténa na hřišti, což mu narozdíl od většiny ostatních plzeňáků jde.

Reagovat
Bex5

Na podzim nejlepsi Viktorian s Hrosovskym ... a Krmelcem

Reagovat
Kang & Kodos

Aha, teď jsem si rozklikl ten link od Banikovce. No co, je to kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, ono jestli ten Kvasnica není ještě větší blbec než Limba

Kvasnica třeba články o Baníku, dejme tomu nějaké tajné info buď z diskuzí, z Twitteru a když ani jedno, tak cucá z prstu...

Jak sem nadával na Šímu, tak zlatý Richard, ten měl aspoň nějaké info, Kvasnica je bulvár, který se zaštiťuje sportem...

Takže v tomhle Limberského celkem i chápu po zkušenostech s tímto novinářem z Hané, jenž převlíká dres, jak se mu to hodí,...

Reagovat
Kang & Kodos

To je možný, o tom budeš určitě vědet víc, ale psát nějakýmu pisálkovi z jeho pozice je minimálně zbytečný, když už ne úplně debilní. Navíc Řezníček byl i podle plzeňáků fakt špatnej a když to mohl zachránit gólem, tak si skoro ublížil o balon

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, v něčem jsi tam narazil kladivem na hřebíček, v první větě, to jako vážně

Kvasnica nahradil na tom postu Šímu, co se týče zpravodajství od Olomouce po Baník a ty šméčka z Karviné, ale co se mu tak nějak daří je insider info z Olomouce, z Baníku ho zatím vždy vytrollily a proto začal sledovat i na TW známe lidi, co mají nějaké info z FCB ( ne, já ne)... A stejně je zatím ohledně Baníku vedle jak ta jedle.

A jelikož potřebuje článek prodat, udělal dementní nadpis blogu, zprcal tam toho a toho, takže ač si někteří o Limberským myslí své, tak za sebe jsem na straně hráče...Jo a Michal to čte i tady, tak Míšo, zdravím tě ! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

a nejlepší je, po tom všem, jak byl se Sigmou jedna ruka, navlékal se do jejich trikotu, tak jak Šíma šel do Baníku, on převzal jeho místo, začal všude troubit do světa, že on je vlastně baníkovec a neváhal se pár týdnů po tom, co dal do světa fotku s dresem Sigmy, tak se vyfotit ve svatém dresu FCB...

Kohák hadra v mediálním světě...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Erialdur

Tak ze Sigmy je logický že dokáže sehnat info (reakce na první koment), když tu studoval a dělal novinařinu. To do těch struktur pronikneš. Spíš je nepochopitelný to převlíknutí kabátu, co tu píšeš no.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas se vším, co píšeš... Nicméně, teď u kolegů rozhlašuje, že od mládí fandí FCB, v Olomouc "jen" studoval... Kurva prodejna

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi nelíbí jaké píčoviny píše o Baníku ale zastanu se ho... Věřím mu že od mala fandí (fandil) Baníku, hrál jsem s ním za mladší žáčky ve Staré Bělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, o to vice zamrzí, jak se zdiskreditoval co se týče převlékání dresů.

Reagovat
C-M@ster

Tak já tam vidím několik věcí.

1. Kvasnica je nesympatická piča

2. Limba vidí spoluhráče, co je sám špatnej z výkonu a teď když do něj ještě drbe bulvár a Plzeň má v podstatě jen jeho a Chorýho, tak se ho prostě zastal a je to horká hlava, tak se u článku iSportu tak nasral, že mu rovnou napsal. Divit se mu za to nemůžu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Was ist das Kwasnica?

Reagovat
Posledni Kovboj

viz koment pod tebou

Reagovat
C-M@ster

Jj, už to čtu...

Jednička furt platí, ale zas kdo z iSportu je sympaťák...

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, se zbytkem souhlas. I s tim, ze se ho Limba zastal (tim prvnim obrazkem).

Reagovat
Banikovec7

Moc to tam nejde videt, tak to ujasnim, ten co mu psal nebyl Limba, ale sam Reznicek.

Reagovat
Posledni Kovboj

je to poznat podle avataru, viz https://www.instagram.com/reznicekofficial/

Reagovat
Kang & Kodos

kurva

Reagovat
Banikovec7

On asi sice je dement, ale docela se mi, ze si umi udelat i srandu ze sebe a na tom instagramu casto pobavi. A ty provokace nejen souperu ale i fanousku umi fakt dobre, dnes tim pozdrzel tak 5 minut, kdyz tam cekal u autu a pak postupne sbiral co priletelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Uff,toto trvalo.Jedne série konec, teď začat tu vítěznou Ale první poločas opět tragédie, klidně to mohlo být naopak.

Reagovat
goodbay

Klasicky pohár za ligu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník-Plzeň: špíl přesahující českou ligu herně i atmosférou. To co Páník provedl za půl roku s Baníkem je zázrak. Borci co se dříve plantali po placu dneska excelují (Šindelář, Stronati, Mešaninov, Diop...) Sasinka oba zápasy s Plzní k nepoznání. Hroťák bourající obranu. Plzeň fotbalovější. Ten profesorský fotbal ale stačí tak na naši ligu. Nějak zapadl kvalitní výkon Proskeho. Pískal s minimem chyb, karty solil až v závěru. Složitá rozhodnutí vesměs zvládl. Závěrem. Nám odkojeným Československem běhal při kompletní hymně mráz po zádech.

Reagovat
Whitemedia

Míša je neskutečnej ďábel a je z toho zase úžasný podzim, jen k tomu přidat alespoň průměrné jaro a bude to pomalu na sochu uprostřed náměstí

Reagovat
T:o:M

Sám to nechápu a omlouvám se mu, měl jsem ho za debila a on je naučil hrát parádní jednoduchý fočus..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se na to dá dívat, teď to zvládají spíš výsledkově, ale před odchodem Traoreho jsem si říkal, jestli vůbec Zlín hrál někdy takový fotbal. Oproti minulé sezóně to má organizaci, automatismy i slušnou kombinaci. Bílek zatím

Reagovat
C-M@ster

Slyšeli jste toto, borci? Za mě povedený

ttps://youtu.be/xXBSz69NcJs

Reagovat
C-M@ster

Možná jsem měl do odkazu dát i to háčko na začátek

https://youtu.be/xXBSz69NcJs

Reagovat
Posledni Kovboj

Dobrej beat. Kdyby si dali trochu vic prace s flow, mohl to bejt luxusni track. Ale furt je to vetsi zabava, nez poslouchat Garanda zpivat o svy rapfamily s huhlajicim slovakem na autotune do refrenu.

Reagovat
Whitemedia

Já tomu sice vůbec nerozumím a mé znalosti cz/sk rapu končí u Strapa a Luzera a jeho 801029, ale tohle mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Super věc. Doufám že v tom budou pokračovat. Kdysi jsem pravidelně sjížděl epic rap Battle, což byla podle mě i inspirace pro toto.

Reagovat
C-M@ster

Urcite byla, ale osobne me bavil vic Princess rap battle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Rarášek

A já doufal, že Trautenberk vydali něco novýho. Tohle je trapný.

Reagovat
goodbay

Ve Vítkovicích proběhl klasický zápas pohár za ligu.

Reagovat
taws

K čemu by nám to bylo pouštět jim ligu?

Reagovat
centos

Reagovat
Greny
Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho instagram je pro mě stejne záhada. Nějak nechápu proč třeba začal sledovat mě, když tam nemám víceméně nic zajímavého. A limbu sleduju už dlouho takže taktika aby si získal dalšího sledujícího to taky nebude. Dokonce mi i lajkuje fotky.

Reagovat
HorajzmAmmann

já to mám taky.. Limba mi lajkuje fotky i když hraje. Takže evidentně na to někoho má. Asi aby si u lidí zlepšil reputaci...

Reagovat
Nuno čomes

Ono hlavně te začne sledovat a stejně to pak za dva tři dny zmizí. Jakoby nějakej automat.

Reagovat
HorajzmAmmann

mě sleduje už asi půl roku...

Reagovat
Nuno čomes

Tak buď tě zapomněl vyhodit nebo jsi vyjímečný

Reagovat
HorajzmAmmann

nestará se o to on... on lajkuje každy den miliardu fotek a přidává si hromadu lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí byli piče, hlavně ten plešoun na lajně. Ten snad neodmával nic, byl úplně k ničemu. Ale na ně se dnes nemůžeme vymlouvat. Penalta a tri tutovky, co víc chceme? Jinak velké nasazení a supr atmosféra až na pár dementů, co dělali na Ekpaie huhuhu.

Reagovat
tnt03

Sledovat naší hru je prostě paráda. To co Rada s týmem předvádí je bomba a z těch hráčů tahá 100%. Ten fotbal baví a když se k tomu vepředu zachová klid v koncovce, tak jsou z toho i takové výsledky. Jen ať nám tohle tempo vydrží. Jabloneckej fotbal mě jako dlouholetýho fanouška táhnul i v časech, když se nedařilo. Člověk se snažil si najít pozitiva v každém zápase ikdyž to stálo za nic. S úspěchama se na to dívá jinou optikou, to je jasný. Ale aktuální výkony a předvedenou hru prostě žeru Tohle šlape jak hodinky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
REPLIKATOR

Příbram

Reagovat
AjaxFans

Moc se nesměj, za týden dostanete stejný nášup

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Masopust, jak to s ním dopadlo?

Reagovat
Blasphemer

Zeptej se Hokaida.

Reagovat
smazaný uživatel

3/10

Reagovat
Losinho

Zdenda pošetřil Kangu, přičemž prohrál ve Zlíně, aby následně remizoval v derby a Kangu ztratil kvůli 8. žlutý na další dva zápasy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je náš Zdenda...♥

Reagovat
smazaný uživatel

Genius

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia velký zklamání na hřišti.

Sparta obrovský zklamání v hledišti.

Rozhodčí mimo na obě strany.

Celkově smíšený pocity z tohohle derby...

Reagovat
doshcz

rozhodčí byl na poměry docela v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu, že asi jo.. Ale stejně nepochopim, že Ngadeu nedostal červenou a pak neviděl tu jasnou ruku Štětiny.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Coutinho10

tak bod asi berem, protoze jsem to na zacatku 2. pule nevidel uplne optimisticky....aspon, ze ty standartky umime, takze uz 5 derby zapasu unbeaten a z toho 3 venku

Reagovat
KingMaster13

Měli jsme i na výhru, druhou půlku neměli nic a v první půli toho tolik taky neměli. Škoda no ale bod asi bereme, takhle se nic nestalo ale ty zranění mě serou

Reagovat
Coutinho10

snad ty zraneni nebudou vazny, ale u toho Coufyho se fakt bojim

Reagovat
KingMaster13

Tak krajní beci tam by se to nějak zvládlo. Já zase mám strach o Hušbyho Uznávám že Coufal by ztráta byl ale furt by se to tam dalo zalepit ale ta střední záloha tam by byl průser

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neskutečný jaká bída stačí na Spartu...

Reagovat
Losinho

Jinak strašnej výkon, ale i tak bod zaslouženej. Sparta je úplně v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi vysledek co se mohl zrodit..remiza jako prohra, bud chcou bojovat o titul a meli vyhrat nebo se na to maji vyjebat uplne..takhle z toho akorad zase profituje zkurvena plzen

Reagovat
PlackaSKS

mno.. dneska remízu beru. většinu zápasu jsme byli o něco horší, asi až na posledních dvacet minut. sparta od střídání tetteha nulová. rozhodčí šílenej na obě strany. neměl rozhodně dohrát michael ani kanga, penaltu pro spartu odpískal dobře. chápal bych i že v tý rychlosti nepískne ruku štětiny, ale když si to pustí na videu, tak tam snad byl ten biceps celkem jasně vidět, takže var zase úplně na piču... spousta faulů otočených na obě strany, občas písknul jemný postrčení, občas nepísknul naprosto jasnej faul... nejnasazovanější rozhodčí u nás je podle mě fakt mizernej.. každopádně bod beru, jen ty zranění jsou na hovno

Reagovat
Losinho

mně přišlo, že Štětina hrál ramenem

Reagovat
PlackaSKS

z prvního záběru jo, z druhýho podle mě jasnej biceps. proto bych to taky nepřičítal jako chybu hlavnímu, ale dojebanýmu varu, kterej letos potvrzuje chybný výroky pravidelně.

Reagovat
Kang & Kodos

Génius Ščasný.

1. Vystřídá Pulkraba za trapnýho Šurala ve stejnou chvíli, kdy jde do hry Deli. Co asi tak měl Šural s těma nákopama dělat proti těm dvěma obrům?

2. Bránění standartek cvičil naposledy nejspíš ještě v Teplicích, to už by snad bylo lepší hrát postaru osobku

3. Potom, co Slavie měla v 60. minutě vystřídáno a on se podle toho mohl zařídit, tak zvládl akorát vyndat zraněnýho Tetteha (kterej tam polehával od začátku poločasu, přesto si vyplýtval střídání na Pulkraba) a pak už radši neudělal nic

Nic, zaplať pánbůh za bod, i když nám to je k hovnu. Teď ale máme takovej los, že za cokoli jinýho než za 12 bodů do konce podzimu bych Ščasnýho vykopnul z lavičky i kanceláře. Sice je tam oproti loňsku posun, ale hrát jenom ligu a mít na oba pohárový týmy -7, to je výsměch

Reagovat
PlackaSKS

souhlas, akorát bych doplnil, že šural i když se k míči dostal, tak to naprosto zajebal. pokud chce hrát takhle a jen čeká na konec smlouvy, tak bych ho z áčka vykopl rovnou

Reagovat
doshcz

Jablonec nás zničí

Reagovat
KingMaster13

Rada jestli bude pokračovat v tom co dělá, tedy v tom že vůbec nerotuje sestavu tak k vám přijedou a v 5. minutě padnou únavou

Reagovat
doshcz

maj repre pauzu před náma, budou v klidu

Reagovat
KingMaster13

aha, hm tak jo Good luck

Reagovat
doshcz

no vám taky

Reagovat
KingMaster13

Teď ten tejden bude krutej. Zlín s Kodaní po tomhle zápase. No panečku

Reagovat
doshcz

poražte Kodaň a rupněte se Zlínem a budu spokojený

Reagovat
KingMaster13

Jako upřímně když bych si měl vybrat tak to udělám stejně. V lize se dá ztráta napravit, v EL už by to bylo těžký ale s tím Zlínem minimálně remízu snad dáme.

Reagovat
Losinho

Kodaň remíza, Zlín dáme.. na nás umí spíš Páník než Zlín

Reagovat
KingMaster13

Kodaň výhra, tam by to byla hrozná škoda komplikovat když jsme vyhráli u nich. A Zlín nám sakra sedět nebude. Bojovný mužstvo s výbornou defenzívou co hraje tvrdě.

Reagovat
Losinho

jo, ale doma ztrácet nemůžeme, pořád je to jenom Zlín.. hitparádu jako s Duklou nečekám, ale pořád to musí bejt za 3

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Bílek využije šťastného losu

Reagovat
andrew96

Zase proti Příbrami a Dukle hrál Jablonec naplno možná necelých 90 minut dohromady.

Reagovat
Kang & Kodos

Plukovník je srdcař, ten nám nechá tři body a před vánocema zase seřeže Slavii.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No do hajzlu, my s nima hrajeme na podzim ještě jednou

Reagovat
KingMaster13

Ten Zlín a Jablonec to bude průser Zbytek máme v pohodě Karvinou, Opavu a Bolku doma to musí být za 9 bodů

Reagovat
Blasphemer

Cold snowy night in Jablonec.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

ztratíte už v Karviný

Reagovat
Kang & Kodos

Beztak

Reagovat
kilobyte

Sčasný z pozice sportovního ředitele při hodnocení trenéra:

https://youtu.be/PvaY5h6ogC8?t=17

Reagovat
mayday

S tím střídáním absolutní souhlas. Studovanej trenér na nejvyšší úrovni v ČR nevidí to, co kdejakej laik u televize. A nejen on, ale ani celej ten trenérskej štáb, i když o střídání asi rozhoduje on. To jen dokazuje, jak je českej trenérskej rybníček slabej, když na trenéra jednoho z nejtradičnějších klubů stačí tady ten diletant.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab uz nemoch

Reagovat
h8_sfatto

novej system soutěže vypadá podle bodů v tabulce jako šitej na míru, ale že tam bude Zlín a Baník asi nikdo nečekal...

Reagovat
Berbatov9

No co k tomu :-) Takhle slabounkou Slavii jsem teda nečekal, tech ztrat a nahravek na nase kopacky to bylo az desivy hlavne takovej Stoch u toho dnes snad vsechno krom tri akci na konci koncilo, bohuzel my to nedokazem pretavit ve smrtici kontr ale spis to zabrzdime zbytecne :-) Jinak dnes urcite remiza ztrata, Sparta celkem bojovnej odjezdenej vykon, hodne dobry odebirani micu ale co si vybavuju 4 rohy Slavie tak 4x zakoncovala, v tomhle mi tam proste chybel nekompromisni Costa a i Kaya si troufam rict ze je co do braneni standartek lepsi nez dnesni borci, ale jinak proste nemam co vytknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když někoho znásilní bílej, tak o tom nepíšou.

Reagovat
Spalovač šancí

až na toho Putina, Nohavicu, cenu a Rusko dost dobrý

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavně že zmrdečkovi nevadilo zpívat písně od K. Kryla.

Reagovat
Blasphemer

A hlavně na něj donášet.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No, dokonce

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Blasphemer

Udavač z Těšína.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Han střelil první

ale jinak je ta písnička hrozná mrdka. V tom jejich beefu to Hutkovi Jarek natřel jak Maniak Maratovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Jarek je kapacita.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelej zas ze sebe vola.

Reagovat
Shevchenko

Jinak to nejde, než že bych se ti zas vysmál.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

A vůbec, koho to zajímá? The Prodigy na nový desce vysamplovali Františka Ringo Čecha, to by se mělo řešit víc.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ringo je autorem textu, hudbu psal Schelinger.

Reagovat
Riviera Kid

Jak?

Reagovat
Alan_Shearer

Vychlastanej praskac

Reagovat
smazaný uživatel

Falošník, šovinista a práskač, ale celkom dobrý pesničkár, to áno.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jinak Hašek Konečně někdo, kdo má k tomu co říct, a nezní to jak z prdele.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
C-M@ster

Oba penaltový momenty...

https://twitter.com/Cecko90/status/1059144490684944384

U té penalty proti Slavii je podle mě třeba si uvědomit, že nekope kameraman, ale Stanciu, takže z pohledu kamery dává hráč loket vedle hlavy, ale z pohledu Stancia ho dává před sebe mezi něj a míč...

Vím, že jsem v tomto názorově v menšině, ale asi bych nakonec nepískl ani jednu. Loket sice trčí jak trčí, ale jak říkám, pokud máte aspoň částečně prostorovou orientaci, tak vidíte, že míč šel do hlavy.

Co se týče paže/ramena, tak tohle bylo rozhodně míň penaltový jak tehdá Frýdek.

Reagovat
PlackaSKS

za mě oboje jasný penalty. biceps a stupidně zvednutý loket místo zahrání hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta proti Štetinovi nebyla ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

A všiml sis toho, že tam nejdříve dal ruku a pak až hlavu? Bych spíše čekal, že když si musí krýt hlavu rukou, že s tou hlavou bude uhýbat a né že půjde proti míči.

Reagovat
emanuel habasko

je to tak, dat tam nejdriv ruku a za ni schovat hlavu

Reagovat
C-M@ster

Všiml.

Reagovat
monty25

Myslím, že při ruce Traorého by si rozhodčí obhájil oboje a ruka Štetiny podle mě penalta.

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On by si obhájil i toho Štetinu, tak či tak

Reagovat
emanuel habasko

obě situace na jasnou penaltu...

Reagovat
Losinho

Co člověk to názor nechtěl bych dělat videorozhodčího

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta s Baníkem mají teď celkem slušný los a mohl by se odrthnout od Jablonce se Zlínem) Což je teda narozdíl od Sparty pro Baník samozřejmě výhra a dá se říct, že za všechno co není dvouciferné by měl být Baník rád. No ale s jídlem roste chuť a 4 zápasy doma + venku proti Opavě a v Příbrami?

Přezimovat na bronzu by byla kurva senzace, ale není to úplně sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se nesmíme posrat tak jako proti Karviné.. Tam jsme byli hodně rádi za ten bod.

Reagovat
Banikovec7

Pro nas podle me nic jako dobry nebo spatny los neexistuje, prijde mi, ze mame uplne stejnou sanci proti vsem souperum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Nejslavnější utkání v CZ opět odehráno jako bitva, západoevropského nezaujatého diváka by dnešní hra asi nebavila... Rozhodčí chyboval na obě strany- bohužel, toto kolo potvrdilo, že VAR používají jen tehdy, když není zbytí (viz Baník včera/ neviděná jasná 2 penalta a možný gol Filla), dnes z jednoho pohledu to vypadalo, že měla SKS kopat penaltu po ruce Štětiny, VAR nebyl použit...

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi přišlo, že na MS to fungovalo výborně. Ale u nás se z toho udělala klasicky bramboračka... viz třeba ta píšovina co předvedl v Liberci

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

První věta Nedávno jsem viděl City s Liverpoolem a coby divak z východu jsem měl chuť zarazit si hlavu do prdele a nikdy jí nevyndat.

Reagovat
montaigne33

Dobrá a vtipná reakce, ano, i v top ligách některé očekávané zápasy proběhnou jako hrozná holomajzna

Reagovat
Pinturicchio

... já bych ji tam vrazil za to, že od kužel ligy čekáš něco jiného než hlavu navždy vraženou mezi půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

loňský rok fungovalo i v čr video slušně, od té doby, co to tam má nastarost pepík chovanců, tak to jde do prdele úplně.....

Reagovat
mistr129

Fundindungu, pravdu díš

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mimalu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: To fakt mezi Sparta Ultras není někdo, kdo by aspoň trochu uměl kreslit?

Já si nemůžu pomoct, ale když srovnám tu jejich dnešní plachtu s tím, co jsme měli připravené my, ale není to jen o nás, ale i o jiných táborech, tak mi to příjde jako rozdíl mezi Picassem a kresbou 7letého dítěte.

Už tehdy s tím Rosickým to byla šílená ostuda..

Reagovat
PlackaSKS

oni ty trošku normální a nadaný dávno vyhnali, takže tam pak musí vyvěsit podobný sračky.. za mě by bylo lepší nemít nic než tyhle veledíla, no...

Reagovat
Blasphemer

Rosický na to jsem už skoro zapomněl...

tak pro připomenutí:

https://www.o2tvsport.cz/wp-content/uploads/2016/09/tomas-rosicky-chore.jpg

Reagovat
db18

Shut up Mimsy!!!

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

To maloval fanoušek Michaela Jacksona?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
SaianSupaCrew

Moje polovička učí na prvním stupni, nakreslilo tohle dítě, nebo Picasso?

https://imgur.com/a/YlGQNsU

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, koupím to za 100 000 dolarů..

Reagovat
db18

Váza nebo sova?

Reagovat
kilobyte

Abstraktní souboj dobra se zlem ohraničený tenkou, neprolomitelnou skořápkou, z které není úniku. Tento souboj shora sleduje vyšší entita, která na konci boje určí vítěze.

Reagovat
dinss

Jenže to Vaše choreo bylo jedno z nejlepších co jsem kdy viděl na naší scéně. Každopádně Sparta šla tímhle směrem hrozne dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase my těch malůvek obličejů měli už dost a nikdy mi to nepřišlo tak bídné..

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Greny

Tetteh dnes u mě skončil, uplakanék

Reagovat
smazaný uživatel

skončit měl pro tebe ten bakeliťák už jen tím že hraje za rumunskou enklávu v Praze...

Reagovat
Coutinho10

tam těch ubrečenejch simulantů bylo víc....

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco jsme derby začínali s momentálně dost možná nejlepším útokem v lize, tak jsme ho končili s útokem nejhorším. Už se těším, až Sural v zimě vypadne, jak za tohle hovno může chtít zvýšit plat, to nikdy nepochopím. Plus dodám že s Kayou mi ta obrana připadala daleko lepší, jeho odstrihnuti je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív se na začátku sezony odstřihl nechybující Štětina, aby se za 3 měsíce udělalo to samé s Kayou. Přitom jedinej chybující Radakovič hraje prostě pořád.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale zrovna Štetina měl dneska taky svůj den

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky je to jeho druhej zápas po skoro dvouměsíční pauze. Já fakt nevím, co si od toho Zdenda slibuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Stetina není žádné terno teda, ale určitě je lepší než Radakovic. Kaya taky a on vlastně i Costa. Tudíž je docela komické, ale u Sparty vlastně pochopitelné, že nejhorší stoper na nejvíce minut.

Reagovat
smazaný uživatel

*má nejvíce minut.

Reagovat
kilobyte

Ho chceme prodat. tak dostává minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rozdíl v hodnocení trenérů je neskutečný. Trpiš úplně jinde než impuls..

Reagovat
mayday

V té Spartě jsou všichni v nějaké bublině, úplně mimo realitu mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň stále velká šance na další titul, jen tak dál hoši

Reagovat
db18

Neuvěřitelný, vzhledem k tomu, že hrajem vždy maximálně poločas.

Reagovat
Kang & Kodos

Těch vašich 34 bodů je největší záhada od případu Jacka Rozparovače

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy tahate za jine nitky... ale verim, ze jsme letos silnejsi, nez vy s timto 13.hracem...bude to zajimava sezona az do konce a to hlavne kvuli tomu novemu systemu..kdo ted vede tabulku,je v celku jedno

Reagovat
cristiano.K.

s těmi staříky to taky jinak nejde, ale i to je umění

Reagovat
db18

Ze staříků už hraje základ jen Limba s Hubníkem, z toho Limba je pravidelně nejlepší na hřišti z hráčů do pole... a Hubník nezvládá akorát zápasy proti silnějším celkům. Takže tím to úplně nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

To bude asi tím, že dneska ti mladí hovno vydrží. Limba přijde na trénink z baru s dvojkou v žíle a normálně funguje.

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k utkani -derby.

Chtel jsem vyhru, ale 2:2 na Sparte je slusny. Rekl.bych, ze jsme byli i o trosku lepsim tymem. Jinak asi zaslouzena...doma Spartu rozbijeme

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
db18

Stanciu ještě v zimě nemůže opustit Spartu.

Reagovat
Kang & Kodos

Nám úplně stačí, že je to plichta a Jarda si nechce zase poměřovat péra

Reagovat
Losinho

Tak minimálně Traoré o něj dneska přišel.

Reagovat
Coutinho10

jedině, že by se přihlásili na Tipsport ligu

Reagovat
Kang & Kodos

"Proč jako je sparta vlevo a slavia vpravo. Když je Slavia starší a dřív v abecedě?!"

Reagovat
kilobyte

Slávistická abeceda s, a ,b, c, ...

Reagovat
Logan

Možná až si uvědmíš, že sL je před sP ... ale to nic, chápu, že abeceda se učí až v první třídě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kluby se jmenují trochu jinak, než jen Sparta a Slavia..

Reagovat
Puskas

To máš těžko, jak furt skanduje "Slávie, Slávie", tak ani neví, že to není celý název klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ti nevyslo.

Reagovat
kilobyte

Já myslel, že jste sk, jako sportovní klub. SL je co skupina lam?

Jinak ac je v abecedě vždy před sk, ale to musíš vědět, když to teď berete.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Shevchenko

Bože to Dohráno je totálně odfláknuté, krátké reportáže, neukážou ani největší šance a každý zápas má tak jeden rozhovor. ČT je fakt totálně v hajzlu.

Reagovat
Shevchenko

A hlavně rozhovory jen s hráči, na trenéry pěkně serou.

Reagovat
Ross Geller

Nebo trenéři serou na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

ct se soustredi na dulezitejsi sporty jako je atletika a zenskej tenis

Reagovat
F.Torres

Bod vzhledem k celkovému zápasu beru. Škoda za to břevno a klidně mohla přijít redka za ten celkem brutální skluz v první půlce a bylo by vymalováno. Bod ale jak píši dobrý a nyní porazit Kodaň a budu spokojen.

Reagovat
ZB 07

Zpětně jsem si derby pustil a rozhodně nelituju. Zase zajímavej zápas plnej kontroverzních momentů, poslední dobou mě ty konfrontace pražskejch S fakt baví Každopádně vypadá to, že dneska vyhrála nejvíc Plzeň. Jak už to někdo psal před zápasem - plno karet, remíza je ztráta jak pro Spartu, tak pro Slavii, a taky několik zranění...oba týmy maj aspoň štěstí, že mají docela schůdnej los.

Jinak nemůže chybět ani tradiční OT: Zbrojovka - Vítkovice 4:1. Už ztrácíme na čelo jen 6 bodů! Jdeme si pro postup

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
vanGomm

Neřekl bych,že Slavia zas až tak moc ztratila.Je to pro ni plusový bod navíc ze Sparty.

Reagovat
ZB 07

Tak Sparta není v pohodě, navíc kdyby místo tý tyčky dali gól na 2:0, tak ten zápas taky mohl vypadat jinak. Ale vzhledem k jejich výkonu budou asi s bodem spokojení no.

Reagovat
vanGomm

Sparta hrála proti Slavii určitě s jiným nasazením,než by hrála proti Karviné,Opavě atp.Jinak Slavia byla v lize už 17 zápasů (počítám i poslední 4 kola z minula) bez remízy,takže se ta matematická pravděbodobnost nezadržitelně blížila a v derby se dala čekat o to víc

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, že jste ztratili už tolikrát a stejně máte ještě velkou šanci minimálně na baráž.. Hrozně slabý ročník..

Reagovat
ZB 07

celkem jsme to vychytali. V boji o postup se bojím v podstatě jen Budějek.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějkám to celkem přeju, třeba je po roce budu chtít zase dolů, ale nějak mi začaly chybět v lize + za ně hraje teď náš Helešic, takže mu přeju..

Reagovat
ZB 07

Za mě taky proč ne. Místo Dukly třeba...i když aktivních fans Budějky taky moc nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by tak mohlo chodit na ligu, když by měli průměrné výsledky? Díval jsem se, že teď tam chodí v půrměru 1,5k.

Reagovat
ZB 07

Řekl bych, že ze začátku by tak 4 - 5k chodilo, pak by to záleželo na výsledcích (v případě průměrnejch výsledků tak 3 tisíce odhaduju). Z baráže by to mohli ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nešli přímo.. I když je pravda, že dva roky zpátky měli taky super podzim a na jaře úplně vyhořeli.

Reagovat
PlackaSKS

aspon, že ve fantasy si dostal na prdel

Reagovat
ZB 07

Tak když jsem to tam naházel na poslední chvíli...

Reagovat
PlackaSKS

výmluvy, výmluvy... jako u toho piva

Reagovat
ZB 07

No jo furt Škoda, že na sebe nenarazíme ani v tom poháru...

Reagovat
PlackaSKS

za rok v lize... můžete vystřídat spartu nebo nějakej další průměrnej tým

Reagovat
vanGomm

V Ostravě se už rohodčí asi bál fouknout druhou penaltu.Jak je to s pravidlem při jejím zahrávaní?Mám na mysli chování golmana

Reagovat
smazaný uživatel

penalta se mela opakovat, hruska byl daleko pred carou.. ale i to se asi rozhodci bal, nebo to ma narizeni posuzovat pri zapasech plzne jinak who knows..ale co ja vim, tak ten fotbal se sam neudela

Reagovat
vanGomm

Já jsem si to myslel,že se měla opakovat.Tady byl gólman v době kopu dobrý 1 metr před čárou.Pokud je to v pravidlech,tak potom rozhodčí chyboval a ovlivnil zápas.Na zakrýtý výhled se nemůže vymlouvat.Bude potrestán?

Reagovat
smazaný uživatel

tezko bude potrestanej za neco co dostal narizeny mozna tak na oko, ale bokem dostane 13 plat na vanoce

Reagovat
vanGomm

To ale není vůbec dobré.Takže se nic nezměnilo?

Reagovat
smazaný uživatel

tady se tezko neco zmeni dokud u koryta budou porad stejny prasata

Reagovat
dinss

ty si furt ublizenej

Reagovat
ttopi

Opakovat se to mělo. Ale upřímně, moc se to neděje. To by se každá penalta zahrávala třikrát. Je to podobné jako s tím, že rozhodčí by měli za každou urážku dávat kartu. To by pak dávali 5 červených za zápas. Bohužel, je to tak.

Reagovat
vanGomm

Ale kdepak jakmile by za urážky dávali rozhodčí karty za velice krátkou dobu by to přestalo.Nikdo by nechtěl hrát npř. v 9 a furt prohrávat.No a u penalty pokud by se zahrávala 3x,tak už by na tu 3 ten původní brankář nestal (žlutá,červená) i tohle by velice brzy skončilo.To ostatně platí o všech nešvarech ve fotbale.Třeba i o tom držení a tahání za dres v pok.území.Ani se hráčům nedivím.Dělají pouze to co si můžou a je jím vlastně dovoleno.Pokud by se nad tím vším nezavírali rozhodčí oči,tak to přestalo.I zde by platilo to známé-co se nevyplácí se nedělá.V pravidlech to je,no a aby se dodržovala je na fotbalovém vedení a hlavně na rozhodčích.

Reagovat
ttopi

Než by to zmizelo, několik zápasů by se v 9 dphrávalo a to je to, jak to myslím. Takovejhle holubník nikdo z fotbalu udělat nechce. Bohužel, jde to proti pravidlům, ale některé věci se holt přehlíží.

Reagovat
smazaný uživatel

holubnik uz ale fotbal davno je a bud teda pravidla sou a budou se dodrzovat nebo at nejsou a hraje se kopana jak cigani za barakem

Reagovat
vanGomm

Podle mě by to moc dlouho netrvalo odhaduji,že max do 2.měsíců by se to vyřešilo.Hráčům jde přece hlavně o peníze a když by byli za tohle vylučovaný a následně recidivisté (pokud by vůbec byli) patřičně postihovaní npř. stop na 10 a více zápasů,tak si to každý rozmyslí.Nejenže by přišli o peníze,ale velice rycle by měli zaděláno na daleko větší problám.Tím by bylo vypadnutí ze sestavy a dost možná i ukončení angažmá.Když už to v pravidlech je,tak by se to také mělo dodržovat.Jinak se to stává jen kusem papíru co nemá cenu.Přitom je zajímávé,že něco se dodržuje.Napříklat za stažení dresu při oslavě gólu je karta.Je zajímavé,že tady jsou rozhodčí najednou jednotní a pravidla úskostlivě dodržují.Ano hráč dostané pouze žlutou,ale podruhé až na velice vzácné vyjímky to v zápase neudělá.Ono by to šlo i u těch ostatních nešvarů o kterých jsem se zmínil,ale to by se muselo chtít.Z nějakého pro mě neznámého důvodu se něco z pravidel dodržuje a něco ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samo 6 sekund při výkopu brankáře nehlídá nikdo.

Reagovat
vanGomm

Také mě vadí situacekteré se za zápas stanou mnohokrát.Jedná se o toto,kdy míč směřuje pomalu za pomezní čáru (vedle branek) a bránící hráči nechtějí hrát a "tancují" ze strany na stranu,tak aby se útočící hráči nemohli dostat k míči a hrát.Pokud existuje ve fotbalových pravidlech něco o bránění ve hře,tak zde je vše jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych k tomuto možná dodal to, že právě Proske se tímhle dodržováním pravidel proslavil..

https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/989613-cesky-sudi-nastval-iry-a-sokoval-svet-vyloucil-golmana-pri-penaltovem-rozstrelu.html

Reagovat
smazaný uživatel

Na ligu ma narizenej jinej metr, zejmena pro jeden tym, jestli si rozumime

Reagovat
smazaný uživatel

Já naprosto rozumím.

Reagovat
Puskas

i já

Reagovat
vanGomm

Kdo případně rozhoduje o jejich odvolání?

Reagovat
smazaný uživatel

jedine by je museli usvedcit z korupce..ale vsichni vi jak dopadl v minulosti starka, nedavno pelta, tyhle velky ryby to maji osefovany na vsech frontach, a to je na tehle republice to nejhorsi, kdyz nejvetsi zlodej ve vlade byl znova v praze zvolenej do parlamentu tak si kazdej udela obrazek o tom jak to tady v cesku chodi nejenom ve fotbale.

Reagovat
JessePinkman

Šlágr 2. ligy krásně vyzněl pro Dynamo! Ledecký je šutér jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten zpevak?

Reagovat
smazaný uživatel

Helešic pořád dobrý?

Reagovat
HorajzmAmmann

kdy naposledy měl Baník na hostování někoho kdo hraje v základu 1. tůmu 2. ligy? Vždyť většinou nehrají ani ve Frýdku nebo na Slovensku

Takže Helešic asi dobrý.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale sledoval jsem ho v jablonci proti Řecku a byl tam teda úplně marný.. no uvidíme co z něj vyroste.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teď jsem zvědav na zimu, kdo dostane šanci. Chvěja řádí v juniorce, Ožvolda a Matěj teď nastupují za Vítkovice, Szotkowski, Kania nebo Smékal zase v Petřkovicích. Do toho ten Helešic.

Kéž by se z této skupinky aspoň 1-2 vytáhli..

Reagovat
HorajzmAmmann

Stahovat někoho z hostovačky když se mu daří bych nedělal... ještě bych poslal na hostovačku Granečného, kterému by půl roku v základu hrozně pomohlo... Stagnuje jako tenkrát stagnoval Holzer

Reagovat
HorajzmAmmann

všechny bych si stáhnul až po sezoně. Na zimu doplnit kádr o jednoho dva hráče a nikoho nepouštěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě až na Helešice si stáhneme skoro všechny a pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Denise poslat někam, kde je zakázaný alkohol s opiáty a kde se nedomluví, aby měl kámoše. Pak by se třeba nad sebou zamyslel a začal makat

Reagovat
smazaný uživatel

U něj jsem doufal, že mamka zasáhne. Takový talent, teď už mohl hrát dva roky ligu..

Reagovat
HorajzmAmmann

zato co třeba koukám na Stronatiho tak pořád někde cvičí i mimo Baník. Ale jako z instagramu hovno poznáš.Pokud kluci chodí pařit mimo trénink tak mi to vůbec nevadí...jejich život, jejich kariera. Každý není Nedvěd nebo Jágr, kteří dřeli 18 hodin za den

Reagovat
Puskas

A roste zápas od zápasu. Dokonce měl i pár přesných přihrávek nohou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Stronati začal patřit mezi moje oblíbence. Klidně bych mu dal kapitánskou pásku do budoucna. Žije s týmem a myslím si, že z něj roste celkem srdcař... ty jeho děkovačky jsou neskutečný. To že tam skáče jak pošuk jsem si zvykl, ale to co předvedl po odpískání třeba v Tepicích

Reagovat
smazaný uživatel

No, já na začátku sezony nevěděl, koho dát na dres, ale teď už mám jasno.

Reagovat
HorajzmAmmann

ŠafarčíkjeBůh?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Hodně bude dělat ta italská krev:). Ale fakt jsem nečekal takovou kvalitu od něj, jen aby to nemylo o jednom podzimu. I ten Šindelář se jeví solidně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já tam chtěl vždycky Procházku, ale ten v Plzni vypadal dost nerozehraně a měnit stopery, když máme nejméně inkasovaných golů je asi blbost. Možná bych i toho Procházku pustil, ať se uvolní plat pro někoho do základu. Artom vypadá soubojově velmi dobře a na stoperu jako 3. varianta by byl asi nejlepší

Reagovat
Puskas

Na stoperu, na té pravé straně se mi nelíbí vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

No, stačí zranění a bude se nám Procházka hodit jak cyp.. Navíc, očekávám, že v zimě o to jedno místo zabojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě nejsou každý jak Jagr s Nedvědem, ale když vidíš, jaký měl potenciál ještě před dvěma lety, tak sorry jako, ale přístup ke všemu má jak nějaká lopata... Nicméně, pravda je taková, že on si vybral tuhle cestu...

Spíš mi to mrzí kvůli velkotovárníkovi...Mohl na něm zarobit, vrátit se aspoň část peněz z toho, co nacpal do FCB...

Reagovat
HorajzmAmmann

nebo to prostě nikdy nebyl takový fotbalista jak se psalo... ale času má ještě dost. Vem si, jak vypadal v jeho věku Holzer

Reagovat
smazaný uživatel

Aleje to fotbalista...V sestupové sezoně to dokazoval, byť to bylo ještě dítě...

Času má dost? V tomhle věku už měl být hotovej, hrát základ atd... Dyť hrál i za různá repre, teď ho berou maximálně jako náhradníka...

Zatím si tu kariéru dobře sere, no...Ale pokud mu stačí být králem v Ostravě, tak o tom žádná...Nějaké šušně si určitě může pak vydělat v nějakém průměrném rakouském klubu, když nemá větší ambice...

Reagovat
HorajzmAmmann

je miliarda sportovců, kteří ten přechod (což je vlastně to nejdůležitější) mezi seniory nedokážou být hvězda v dorostu ještě nic neznamená... možná na to mrdá, možná se ještě ukáže později. Uvidíme....

Reagovat
smazaný uživatel

On ten přechod ale zvládl na začátku, to je právě ono

Pak mu přejebalo, jako dalším nadějím z Baníku (Smékal, Macej, Honiš, Szotek a já nevím kdo ještě), stačí jim si jen tak kopnout, zarobit výplatu a čau...

Ještě, že Helešic s Honzou Matějem to mají v hlavě jinak srovnané

Ale jak sem psal, je to jejich vě, no, oni si zatím vybrali tuhle cestu..Mě to mrzí jen kvůli majiteli a i kvůli tomu, že na nich Baník mohl stát...

Reagovat
smazaný uživatel

U Matěje bych si tím jistý nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho mám zafixovaného jako slušňáka...Takže už i on?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi ne v tak velkém měřítku jako Granec a další, ale taky to není ideál. A hlavně nosánek má celkem dost nahoru, i když zatím nic moc nedokázal.

Reagovat
Puskas

20 let je sice nízký věk, ale vhodný akorát na to, aby se jeho nositelům občas odpustila nestálost formy nebo nezkušenost, ale jinak už je dospělý i podle občanky. A pokud to má v sobě, tak i ve 20 může dominovat, ovšem pokud chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak sem psal, když si vybral prozatím tuhle cestu, co se týče jeho kariéry, tak je to jeho boj.

A nejen my, ale i velkotovarník můžeme doufat, že něco vyroste z Vojty, Barkova, Chvěji atd.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo, ale ještě to ve sportu nemusí vůbec nic znamenat...

Reagovat
JessePinkman

Jo jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak hraje Kladrubský? Od doby, co proti ČB hrál Baník si říkám, proč nejde hrát někam do 1. ligy. Hráč s jeho zkušenostmi a životopisem by přece od 11. týmu dolů možná krom Olomouce musel hrát v základu ...

Reagovat
JessePinkman

Skvěle, správnej kápo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak čtu na sítích, tak tohle derby bylo co se týče emocí atd. jedno z nejslabších...

To v neděli teda čekám pravý opak, až fanatickou nenávist z obou stran...

Reagovat
Ross Geller

Křetínský se údajně zajímá o koupi AS Řím.

Tak když má tolik prachů, tak proč ještě víc nenarve do Sparty? Ať přivede konečně světového trenéra, sportovního ředitele a hráče.

Reagovat
KingMaster13

Třeba si z nich chce udělat farmu Se budeš divit až pak přijde třeba El Sharawy na hostování

Reagovat
Spalovač šancí

Spíše chce Schicka na hostovačku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak barvy podobný už mají

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole to je škoda, pak nebude moct hrát AS Řím ve stejné skupině základní skupiny LM

Reagovat
KingMaster13

Když Lipsko a Salzburg mohou být ve stejné skupině EL, a my kdysi mohli narazit na Tottenham (dokonce 2x), tak proč ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

No a 3 týmy s průměrnou návštěvností přes 11 000 to tady dlouho nebylo. Jen pro představu třeba sezona 05/06: Sparta 7 000, Liberec, Most, Teplice přes 5 000

Sparta, Baník, Slavia

Reagovat
ZB 07

A co teprve až nám teď někdy v nejbližších 40 letech zrekonstruují Lužánky...

Reagovat
HorajzmAmmann

Bylo by to skvělé. Baník na Bazalech, Brno za Lužánkama

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Boleslav naprosto šílená. Jestli z tý prostřední skupiny uhaluzí poháry, tak budu fakt naštvanej

Reagovat
andrew96

Při výjezdu musí v autobuse chlastat, jinak nelze vysvětlit tak rozdílné výkony doma a venku.

Reagovat
Kang & Kodos

To ale vydrží hovno, vždyť do Prahy to neni daleko

Reagovat
andrew96

Na krátké výlety mají speciální metody: https://www.youtube.com/watch?v=m4xIy1rlJKs

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
FCSL

V suchym tričku Každopádně názorná ukázka toho, jak máme oproti kvalitě hry málo bodů. Reálně jsme mělí mít tak o 6b víc a bejt u tý TOP 6. Škoda no.

Ševčík Aarons

Reagovat
lampas

Zatím to vypadá že tu skupinu 7-10 bychom měli dát v suchým triku, je naprosto zbytečné se srát do TOP 6

Reagovat
Briggus

Reagovat
ManUnited

Aarons se mi teda vůbec nelíbil, běžec dobrej ale pomrdal snad každou přihrávku dopředu

Reagovat
Azazelo RD

Co to máme zase za skóre...

Reagovat
widlak

Myslím, že tenhle zápas krásně ukázal to, co nás trápí již dlouhou dobu - střílení branek. Hrajeme i celkem pohledný fotbal, soupeře přehráváme, ale prosadit se ve vápně prostě nedokážeme. Už dlouho nám chybí nějaký pořádný šutér.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Upocená L. na místě obavy o 6. flek

Reagovat
ManUnited

Ještě že to tam nakonec padlo!!! To bylo neskutečný co byli schopný zahodit Návštěva žalostná

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dneska v TIKI TAKA asi 3-4 postřehy od Svěceného víceméně stejné, jako byly tady v diskusi. Mám takový pocit, že to tu asi někdo bude číst.

Reagovat
Blasphemer

Co třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, že Tetteh má cenu minimálně 5-7 mega v eurech a pak ukazoval ten smart-nigga obrázek.

Reagovat
Blasphemer

A když se dostali k zákroku Ďurici na Masopusta, tak jen zahlásil: "Masoupust pls".

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, teď už přesně nevím. Ale vím, že tam docela podobně řešili toho Hrušku, jak vybíhal z čáry, pak tam řekl že Křetínský kupuje AS, protože chce Schicka na hostovačku a ještě něco tam takového bylo.

Možná náhoda, ale podle mě je to jasné.

Reagovat
Blasphemer

On sem chodí regulérně krást fórky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako třeba to bylo ještě někde na twitteru, nevím. Ale u toho fórku jsem zbystřil.

Reagovat
Coutinho10

jojo taky mě to hned chytlo...jako bych věděl, co se tam bude řešit

Reagovat
Banikovec7

A to samé co jsem psal o té ruce Štetiny, že z jednoho pohledu jasná ruka a z druhého jasná neruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to je ta další věc kterou říkal.

Reagovat
Kang & Kodos

V pořádku. Kde jinde by měl vykrádat, než od elity

Reagovat
Coutinho10

jo a jak tam na začátku říkali o tom Tvrdíkovi, že pokud nevyhrajeme titul, že končí, tak to si nějak vůbec nevybavuju, že by to řekl...co ty ? Tak nevim, jestli jsem něco propásnul nebo vědí víc jediný, co jsem zaznamenal bylo v našem klubovým podcastě, kde říkal, že majitel chce, aby ne, že vyhrajem titul, ale aby Slavia byla dominantní dlouhodobě u nás + úspěch v evropských pohárech = hrát LM, ale nic o tom, že by v případě nezisku titulu v této sezoně měl končit nevim....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to se přiznám, že nevím. Ale Kúdela to nepopíral.

Reagovat
Coutinho10

j právě a ani Šmíca, takže asi to fakt řekl...bez něj by to už nebylo ono

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele