FORTUNA:LIGA - preview 14. kola

02.11.2018, 08:43, aktualizováno 05.11.2018, 08:35
Previews
Česká nejvyšší soutěž nás zavede do Liberce, kam zavítá Mladá Boleslav. Té se proti severočeskému protivníkovi opakovaně nedaří, dokáže konečně prolomit tuhle statistiku?
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (pondělí 18:00)
Zápas dvou týmů ze středu tabulky nabídne pondělní dohrávka mezi Libercem a Boleslaví. Slovanu se podařilo vyhrát uplynulé tři vzájemné zápasy, a dokonce ani v jednom z nich neinkasovat.

Domácím se před reprezentační přestávkou povedlo vyhrát na hřišti silného Zlína. Ovšem v posledních dvou zápasech získali pouze jeden bod, když prohráli doma se Slavií a remizovali v Jablonci. V součtu to Slovanu stačí na slušné sedmé místo, jenomže Liberec má určitě větší ambice. Trenér Hornyák nemůže pro zápas s Boleslaví počítat s Knejzlíkem a Marou.

"Mladá Boleslav je v této sezoně nevyzpytatelný soupeř. Dokáže vysoko vyhrát a vzápětí vysoko prohrát. Určitě už ale budou poučení z těchto výkyvů. Viděl jsem poslední utkání, ve kterém Boleslav docela jasně po dobrém výkonu přehrála doma Bohemians 3:0. Před časem dokázala třeba vyhrát v Jablonci také 3:0, takže to by pro nás mělo být takové varování," ví asistent trenéra Miroslav Holeňák

Osmí hosté disponují jedním z nejlepších útoků v lize, zároveň ale mají druhou nejhorší obranu. To potvrzují i poslední dva zápasy. Prohra na Letné 4:1 a vítězství 3:0 v domácím zápase proti Klokanům. I Mladá Boleslav se musí vypořádat s tím, že jim chybí dva hráči. Jedná se o zraněného Fabiána a vykartovaného Mareše.

"Myslím si, že Liberec odehrál velmi dobrá utkání doma se Slavií Praha i naposledy v derby v Jablonci, i když v nich nevyhrál. Slovan má běhavé mužstvo, kvalitní hráče a připravovali jsme se na hodně těžký zápas. My se snažíme o otevřený a ofenzivní fotbal i venku, Liberec hraje podle mě také tak, proto věřím, že to bude pro fanoušky hezké utkání," je přesvědčený trenér Jozef Weber.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Potočný, Breite, Oscar, Ševčík, Pešek - Oršula
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Takács, Hůlka, Keresteš - Hubínek, Matějovský - Ladra, Přikryl, Konaté - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.98 - 4.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Nejslavnější fotbalové utkání tuzemské ligy je opět tady. 290. derby pražských "S" hostí stadion na Letné a Sparta bude chtít umazat něco z manka na svého rivala, sešívaní naopak potřebují zareagovat na sobotní triumf Plzně v Ostravě.

Sparta před týdnem prohrála 0:1 ve Zlíně a těsně před zápasem se Slavií jí patří až šesté místo. Zpátky na třetí pozici ji vrátí jen bodový zisk s úhlavním rivalem, i když sparťané budou chtít pochopitelně vyhrát. Sparta naposledy ovládla derby v březnu 2016, ale od té doby ani jednou nevyhrála.

Atmosféra derby tím u hráčů domácího celku nijak neklesá a podle většiny z nich jde o největší utkání, kterého mohou v české lize dosáhnout. "Je to úžasné utkání, největší v Česku, podobně jako souboj Steauy proti Dinamu v Rumunsku. Je skvělé hrát v těchto zápasech. Je to příležitost prokázat svou kvalitu, každý hráč chce hrát takové duely," vyjádřil se k derby rumunský záložník Nicolae Stanciu.

Sparta potřebuje po porážce ve Zlíně zabrat a kouč Sčasný očekává od týmu reakci. "Pro nás je samozřejmě obrovská výhoda, že hrajeme doma, požene nás celý stadion. Navíc na derby bude vyprodáno a bude to o to kvalitnější atmosféra. Myslím si, že nám to může hodně pomoct," doufá útočník Matěj Pulkrab.

Slavia je v mnohem větší herní pohodě. Celou soutěž vede o dva body před Viktorií Plzeň, navíc se jí daří i v Evropské lize. Z osmi ligových zápasů vyhráli sešívaní sedmkrát, pouze ze zápasu v Ostravě odešli s nepořízenou.

Pražské derby je prestižní záležitostí pro mnoho hráčů, ovšem jen velmi malá část z nich dokázala oblékat jak rudý, tak i sešívaný dres. Josef Hušbauer je jedním z nich a pochopitelně i on se na utkání velmi těší. "Na derby jsem se těšil vždycky, ať už to je v dresu Slavie, nebo i předtím v dresu Sparty. Derby je výjimečný zápas pro hráče v české lize. Spartě se teď daří víc doma než venku, dobrou formu má Tetteh, je to silový útočník, který umí dát gól, na něj si musíme dát pozor. Ale jsou tam samozřejmě i jiní, kteří gól dát umí," varuje záložník Hušbauer.

Slavia v minulém kole porazila Duklu 4:1 a kouč Jindřich Trpišovský věří, že střeleckou pohodu si jeho svěřenci přinesou i do pražského derby. Sešívaní mají navíc před sebou náročný program, protože ve čtvrtek je čeká další duel Evropské ligy proti Kodani.

Dlouho tomu bývalo jinak, ale za poslední dva roky nedokázala Sparta svého sešívaného rivala ani jednou porazit. Tuto bilanci chtějí svěřenci Zdeňka Sčasného změnit, přestože mírnějším favoritem je vedoucí Slavia.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Radakovič, Kaya, Costa - Chipciu, Stanciu, Kanga, Frýdek,  Čivič - Šural, Tetteh.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil - Souček - Stoch, Hušbauer, Traoré, Zmrhal - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.21 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
V souboji třetího s druhým celkem tabulky přivítá ostravský Baník plzeňskou Viktorii. Hosté jedou na východ republiky s cílem oplatit svému soupeři vyřazení z poháru.

Pravděpodobně by se i tak očekávalo vypjaté utkání, po posledním vzájemném střetu ale dostal zápas Baníku s Viktorií nový náboj. Oba týmy totiž na sebe narazily již tento týden na západě Čech, kde se utkaly v souboji o postup do čtvrtfinále MOL Cupu. Ostravané byli blízko postupu již po základní hrací době, avšak rozhodčí Zelinka odpískal po uplynutí nastaveného času penaltu pro Plzeň, načež klání dospělo do prodloužení. Po něm už se z postupu přece jen radovali Slezané.

I přes nakonec úspěšné osmifinále nemohou fanoušci Baníku zapomenout na Zelinkovo rozhodnutí ze závěru plzeňského utkání. Zkušený sudí navíc bude přítomen i u zápasu v Ostravě jako videorozhodčí. Hlavním arbitrem bude zase Zbyněk Proske, který dle zlých jazyků často píská v prospěch Viktorie. Čtvrtým sudím je pak Ondřej Berka, jenž zase nedávno udělil červenou kartu kapitánovi Slezanů Barošovi. Minimálně delegace rozhodčích tak budí vášně na straně domácích již před výkopem.

Na trávníku lze přesto očekávat atraktivní duel dvou celků ze špičky tabulky, které od sebe dělí čtyři body. Domácí Baník je tím hůře postaveným mužstvem, i tak si však jeho příznivci nemohou na výsledky stěžovat, zvlášť po loňské bídné sezóně. Slezané totiž okupují překvapivě, leč zaslouženě třetí místo. Neprohráli posledních pět zápasů a kromě pohárové výhry z Plzně je těší poslední ligová výhra v Teplicích.

Proti Plzni se Ostrava nebude muset obávat kanonýra hostů Michaela Krmenčíka, jenž si kvůli zranění nezahraje do konce sezóny. "To je obrovské oslabení. Sami jsme to poznali v pohárovém utkání, kdy jejich údernost nebyla taková," řekl trenér Baníku Bohumil Pánik.

Krmenčíkovo zranění znamená pro Viktorii velkou komplikaci. Nyní musí Západočeši rychle najít náhradu, neboť pokračují v nabitém programu. Ve středu již do Plzně přijede k dalšímu střetnutí v Lize mistrů slavný Real Madrid. V milionářské soutěži se Viktorii příliš nedaří, v domácí lize se ale nadále drží na druhé pozici jen dva body za vedoucí Slavií.

Pokud se chce Plzeň udržet na dostřel, měla by v Ostravě uspět. "Zápas bude mít zajímavý náboj vzhledem k tomu, že jsme v pohárovém utkání neuspěli. Určitě to budeme chtít Ostravě vrátit a poučit se z chyb, které jsme udělali," uvedl kouč Západočechů Pavel Vrba.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Diop, O. Šašinka
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Havel, Čermák, Kopic - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.17 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Utkání Slovácka s Příbramí by se trochu hanlivě dalo nazvat soubojem malomocných. Oba týmy se totiž nenacházejí v ideálním rozpoložení. Domácí si z posledních tří zápasů vždy odnesli výprask. Hosté zase naposledy bodovali před více než dvěma měsíci a uzavírají tabulku na poslední příčce.

Tři zápasy, tři prohry, skóre 1:15. Bilance fotbalistů Příbrami z posledních utkání vypadá děsivě. Porážku na hřišti Slavie, vedoucího mužstva soutěže, lze ještě omluvit. Následné selhání doma s Jabloncem se už ale vysvětluje těžko. Zdálo se, že místo u Litavky se hraje na jablonecké Střelnici, neboť Severočeši nasázeli domácím šest branek. K doplnění neúspěšného období Příbrami je třeba doplnit ještě poslední nezdar z Opavy, odkud si Středočeši odvezli potupného bůra.

Aktuální krize jsou si v klubu dobře vědomi. "Utkáním v Opavě skončilo určité období. Určité věci uzrály. Bylo to pro mě nádherné období a je stále nádherné. Neříkám, že končím, nebo že utíkám, to vůbec ne. Ale v týmu jsou věci, které uzrály, bylo jen otázkou kdy. Jsem trochu záhadný, ale nikoho nebudu vyhazovat nebo trestat. V kabině jsem těm mladým klukům řekl jedinou věc: že jim právě skončilo období blbostí a kravin," uvedl trenér mužstva Josef Csaplár.

Při pohledu na výsledky Slovácka lze však problémy Příbrami považovat za malicherné. Moravané totiž na ligové body čekají těžko uvěřitelných osm zápasů. Naposledy bodovali v polovině srpna, kdy se zdálo, že celek z Uherského Hradiště zažívá povedený vstup do ročníku. Od následné porážky v derby se Zlínem to však šlo z kopce a Slovácko se propadlo až na poslední místo.

Moravané ale stále věří, že zvrat k lepším zítřkům musí jednoho dne přijít. Nejlépe již v sobotu po utkání v Příbrami. "Musíme mít kvalitu na míči, a pokud se nám bude dařit v kombinaci tak věřím tomu, že i když Příbram hraje doma, tak jsme schopni v Příbrami i vyhrát," sdělil mladý záložník Patrik Hellebrand.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Hlúpik, Květ, Pejsa, Rezek - Mingazov, Fantiš
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk - Daníček, Janošek - Navrátil, Havlík, Rezek - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.41 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Posílená Dukla vyzve Jablonec, který se v rozletu lehce zabrzdil o víkendu v derby s Libercem. Ani domácím se poslední utkání nevyvedlo a lze tak očekávat urputnou bitvu o body.

Mnohem lépe než na začátku sezóny se v současnosti dýchá hráčům, trenérům i funkcionářům Dukly. Pražané se totiž dokázali dostat z nepovedeného startu a vyškrábali se z posledního místa v tabulce. Ne vše je stále růžové, protože Dukla má pouze bodový náskok před posledním Slováckem. Teď už ale konkurence není na hony vzdálená, a přestože Pražané naposledy nestačili na městského rivala Slavii, mohou v následujícím kole udělat další z mnoha kroků k záchraně.

Proti Jablonci to však bude mít mužstvo z Julisky těžké, neboť hosté patří k nejlepším týmům ligy. "Druhý zápas v řadě proti týmu, který hraje Evropu a v lize dominuje. Tentokrát nemáme kam uhnout a chceme minimálně sobě a fanouškům ukázat, že výkon na Slavii byla výjimka. Potřebujeme agresivitu a sebevědomí. Jablonec má konsolidovaný kádr s řadou hodně šikovných hráčů, budeme chtít využít náročný program soupeře a konečně se zlepšit ve finální fázi, kde máme rezervy," uvedl kouč Dukly Roman Skuhravý.

Hostující hráči, jak avizoval trenér domácích, si na nedostatek zápasů opravdu nemohou stěžovat. Kromě ligových střetů o víkendech totiž musí zvládat čtvrteční duely v Evropské lize. Tento týden si zase Jablonec střihl intermezzo v domácím MOL Cupu, ovšem s touto soutěží se po porážce v Karviné rozloučil. Na ligové scéně to svěřencům kouče Rady v poslední době šlo až do posledního derby s Libercem, které skončilo bez branek. Severočeši se po této remíze propadli na šesté místo.

Následující týden cestuje Jablonec do kazašské Astany, předtím ale stihne ligové klání na Julisce. "I na Duklu jedeme s cílem bodovat. Dukla se v poslední době zvedla, poslední zápasy měla dobré výkony, kdy porazili Liberec nebo Opavu. Určitě je to tým, který je doma nepříjemný. Je to běhavý tým, který hraje rozestavení 4-3-3. Budeme určitě chtít získat body, které jsme doma ztratili s Libercem," řekl trenér Petr Rada.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ďurica, Raspopović, Soušek - Doumbia, Bezpalec, Tetour - Brandner, Djuranović, Schranz
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Považanec, Trávník, Jovović - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.51 - 3.48 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - SFC Opava  (sobota 17:00)
Olomouc i Opava doposud posbíraly stejný počet bodů, nyní se postaví proti sobě. Oba týmy nezačaly sezónu nejlépe, v poslední době však zabraly a tlačí se co nejdál od hrozby sestupu do druhé ligy.

Po loňské úspěšné sezóně se v Olomouci očekávalo, že pozitivní výsledky budou pokračovat. Letošní ročník je však zatím pro Sigmu krutým vystřízlivěním. V domácí soutěži se Hanáci zatím spíše trápí a třináct bodů ze stejného počtu zápasů zůstává daleko za očekáváním. Naposledy ale převedli Moravané skvělý comeback, když zvítězili v Karviné, přestože ještě dvacet minut před koncem prohrávali o dvě branky.

Nyní se Sigma musí připravit na dalšího soupeře ze Slezska. "Opava se zvedla v posledních zápasech, více se zaměřuje na defenzívu, kvalitně brání, moc neinkasuje, na druhou stranu je produktivní, velmi nebezpečná ze standardních situací. Určitě nás nečeká nic jednoduchého. Na druhou stranu pokud chceme pomýšlet na to, abychom vystoupali v tabulce na pozice, na které chceme, tak musíme bodovat naplno a udělat pro to maximum," řekl olomoucký trenér Václav Jílek.

Opava získala stejně bodů jako Hanáci a díky lepšímu skóre je o jednu pozici před nimi. Nováček soutěže již konečně může hrát na domovském stadionu, který se podařilo opravit dle regulí. Premiéra vyšla Slezanům na jedničku, Příbram si zpět do středních Čech odvezla búra. Mimo trávníky však žije klub v nejistotě. SFC stále hledá nového majitele, který by celou situaci uklidnil.

Hráči i trenéři se snaží soustředit především na své výkony na hřišti. V současnosti vyhlíží dalšího soupeře. "Sigma se v poslední době dostala do slušné formy. Poslední výsledky jsou toho důkazem. Postaví se proti nám soupeř, který těží z rychlé kombinace a velkého pohybu," uvedl kouč Opavy Ivan Kopecký.

Domácím bude chybět dlouhodobě zraněný záložník Martin Hála, naopak stoper Václav Jemelka již začal trénovat. Hosté se zase budou muset obejít bez útočníka Davida Puškáče, jehož trápí achillovka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Nešpor
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Kayamba, Zavadil, Jursa, Zapalač - Smola, Kuzmanović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.16 - 5.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Povzbuzený Zlín se podruhé v řadě představí před vlastními fanoušky a opět touží po plném bodovém zisku. Proti bude stát Karviná, jež chce odčinit nepovedený závěr střetnutí s Olomoucí.

Už se začínalo zdát, že jedna z komet letošní sezóny začíná šťávu. Zlín ovšem na pokles formy odpověděl nejlepším možným výkonem i výsledkem. Před týdnem na domácí Letné přivítal pražskou Spartou a díky gólu nejlepšího střelce mužstva Beaugela urval tři body. Ševci tak zvítězili po čtyřzápasovém půstu a dostali se zpět před Jablonec na pátou pozici, přičemž na třetí Baník ztrácí jen tři body.

Zlín se minimálně do konce podzimu musí smířit s absencí Petra Buchty. Lídr obrany si v utkání s Olomoucí natrhl svaly v kotníku. "Zranění Buchtiče nás velmi mrzí. Všichni věříme, že se co nejdříve uzdraví. V obraně ho teď výborně nahradil Pepa Hnaníček. Pro nás ostatní v obraně se jinak nic nezměnilo," popsal pravý bek Ševců Róbert Matejov.

Karviná v minulém kole tolik štěstí jako Zlín neměla. Přitom duel s Olomoucí měla rozehraný skvěle a ještě dvanáct minut před uplynutím základní hrací doby držela dvoubrankové vedení. Pak ale přišel nečekaný kolaps, kdy domácí dovolili Sigmě skórovat třikrát během osmi minut a všechny body si nakonec na Hanou odvezli hosté. Karviné zbyly pouze oči pro pláč. Po ligovém nezdaru si Slezané alespoň trochu spravili chuť v MOL Cupu, kde po výhře nad Jabloncem postoupili do čtvrtfinále.

Před cestou na východ Moravy tak karvinští chtějí navázat na vydařený pohárový výkon. "Věřím, že celý tým pohárový postup nabudí, odehrajeme kvalitní zápas a budeme bodovat. Chtěli bychom si vynahradit těch zpackaných deset minut proti Olomouci, během kterých jsme přišli v domácím prostředí o všechny body," sdělil trenér Slezanů Roman Nádvorník. Kvůli disciplinárnímu trestu za žluté karty bude hostům chybět záložník Adriel D’Avilla Ba Loua. Nejistý je start univerzála Filipa Panáka, jenž nedohrál utkání proti Olomouci.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Bačo, Hnaníček, Gajić - Matejov, Li. Holík, Podio, Jiráček, Bartošák - Poznar, Beauguel
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolić, Panák, Janečka, Letić - Lingr, Smrž, Budínský, Mertelj, Moravec - Guba
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.96 - 5.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice  (pátek 18:00)
Bohemians budou chtít v páteční předehrávce kola proti Teplicím zapomenout na vysokou prohru v Mladé Boleslavi a znovu potěšit domácí fanoušci. Hostům se též poslední utkání nepovedlo. Oba týmy tak budou mít v Ďolíčku o motivaci stoprocentně postaráno.

Klokanům se zatím celkem daří navazovat na loňskou poklidnou sezónu. Podobně jako před rokem se Bohemka drží ve středu tabulky, konkrétně na devátém místě. Více se jí daří na venkovních hřištích, přestože v domovském Ďolíčku dokázala obrat o body dva aspiranty na titul - Spartu a Plzeň. Proti Teplicím budou mít svěřenci trenéra Martina Haška co napravovat, neboť v minulém kole museli skousnout třígólový příděl od Mladé Boleslavi.

Kouč Hašek si téměř od začátku ročníku stěžuje na marodku, která jej trápí též před pátečním duelem. "Vlastně během celého podzimu jsme nikdy nebyli kompletní. Omezit kontaktní souboje systémově neplánujeme. Je ale rozdíl trénovat s devíti zdravými hráči a s osmnácti. V takové situaci v tréninku některá cvičení omezíme, aby se snížilo riziko zranění hráčů. Může dojít k přetížení," popsal lodivod Klokanů.

V Teplicích musí být s průběhem sezóny zklamaní. Severočeši doposud zvítězili jen třikrát a krčí se na třináctém místě s pouze čtyřbodovým náskokem na poslední Slovácko. Mužstvo se sice snaží táhnout útočník David Vaněček, který vstřelil již šest ligových branek, jinak se však u Sklářů těžko hledají pozitiva. Platilo to též v posledním ligovém vystoupení, kdy teplická Stínadla vyloupil ostravský Baník.

Hráči v žlutomodrých dresech nadále věří, že se mohou odrazit k lepším výsledkům. "Česká liga je vyrovnaná, rozhodují detaily. K nám se štěstí v poslední době otáčí zády, například s Jabloncem v poslední vteřině, kdy jsme inkasovali, teď s Baníkem brankář v poslední minutě vyškrábl gól. Potřebujeme něco jako na Slovácku, hrát důsledně a věřit, že góly dáme a že se prosadíme. Kvalitní kádr na to určitě máme," řekl záložník Sklářů Tomáš Kučera.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Krch, Šmíd, Schumacher - Bederka - Reiter, F. Hašek, Mašek, Záviška - Yusuf
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Čmovš, Král, Krob - Kučera, Ljevaković - Trubač, Hora, Žitný - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.54 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha13110232:833
2.Viktoria Plzeň13101220:1231
3.Baník Ostrava1383220:927
4.Sparta Praha1382323:926
5.Fastav Zlín1373319:1024
6.FK Jablonec1372424:1123
7.Slovan Liberec1345413:1317
8.FK Mladá Boleslav1352628:2917
9.Bohemians Praha 19051344513:1716
10.1. FK Příbram1342718:3314
11.SFC Opava1341816:2013
12.Sigma Olomouc1341814:2413
13.FK Teplice1333714:2112
14.MFK Karviná1332817:2511
15.Dukla Praha1331911:2510
16.1. FC Slovácko13301012:289

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1557)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele