FORTUNA:LIGA - souhrn 13. kola

19.10.2019, 16:27, aktualizováno 20.10.2019, 20:00
Komentáře a souhrny
Slavia po změně stran otočila souboj s Příbramí a i po tomto kole drží šestibodový náskok, jelikož Plzeň si doma poradila s Ostravou. Průběžně třetí zůstává Mladá Boleslav, která tentokrát zvítězila ve Zlíně. Severočeské derby mezi Libercem a Jabloncem nabídlo čtyři góly a výslednou remízu 2:2. Sparta v závěru přišla o výhru v Teplicích...

FK Teplice - Sparta Praha 1:1

20.10.2019 18:00

Góly: 90. Jakub Řezníček - 68. Semih Kaya

Sparta zase nezvládla venkovní zápas, když v závěru ztratila vítězství v Teplicích. Hosté vedli až do 90. minuty, kdy neuhlídali standardní situaci domácích, a opět ztratili body. Sparta tak zůstává v tabulce sedmá, Teplice jsou desáté.

Základní jedenáctku sklářů vyztužil záložník Moulis, který nahradil Petra Mareše. Do sestavy letenských se vrátil stoper Kaya, jenž vytlačil Hancka, a místo zraněného Graiciara pak křídelník Plavšić.

První vzrušení bylo k vidění v osmé minutě, kdy se hostující Kozák dostal v pokutovém území ke střele z otočky, našel však pouze připraveného brankáře Grigara. Pět minut poté se po dlouhém autovém vhazování tlačil do zakončení Sáček, ovšem v tísni vystřelil jen na tribunu. Ve 21. minutě přišly s první dobou šancí Teplice. Jakub Mareš si naskočil na centr Vondráška, ale připraveného gólmana Sparty nezaskočil.

Ve 27. minutě zase zahrozili letenští. Na rohový kop Plavšiće si zaskočil Kaya a jen těsně minul pravou tyč. Dvě minuty poté ale stoper hostů chyboval a dopředu se tlačil domácí Moulis, jenže pálil příliš vysoko. Zase na druhé straně nacentroval ve 31. minutě Trávník na Lischku, ten vracel míč hlavou před bránu, kde na kulatý nesmysl těsně nedosáhl Kozák. Za další dvě minuty utekl obraně sklářů Plavšić, ovšem svým obloučkem přehodil kromě Grigara také bránu. Další tutovku Sparty zahodil ve druhé minutě nastavení první půle Kanga, jenž zahodil sklepnutí od Kozáka a zblízka trestuhodně netrefil bránu.

Tři minuty po změně stran doputoval Kangův centr na přední tyč ke Kozákovi, od jehož nohy se míč odrazil do zámezí. Pět minut poté na druhé straně chtěl Moulis pláchnout Hložkovi, jenž balón lehce zasáhl rukou ve vlastním vápně. Sudí Machalek ale po konzultaci s videorozhodčím penaltu neodpískal. V 59. minutě natáhl k parádní ráně z dálky Kodeš a Heča se musel pořádně natáhnout, aby jeho ránu vyrazil alespoň na tyč. O tři minuty později se zase připomněli hosté. Trávníkův vynikající pas si však Kozák nezpracoval tak, aby mohl Grigara výrazně ohrozit.

V 68. minutě se už Sparta za dost dramatických okolností dostala do vedení. Na Plavšićův rohový kop nedosáhl Grigar, jehož k zemi srazil Frýdek, a Kaya těsně, ale přece dostal míč za brankovou čáru. Hráči Teplic reklamovali Frýdkův faul, ovšem rozhodčí vyhodnotil, že levý obránce hostů hrál podle regulí. Náskok mohli letenští zvýšit v 82. minutě, kdy Hložek prošel do šestnáctky, střídající Tetteh předložil balón Frýdkovi, jehož ránu zblokoval na roh obětavý Žitný.

Velkou šanci na vyrovnání měl v 87. minutě Řezníček, kterého našel přímý kop Kučery, útočník sklářů byl však na hraně pravidel držen Frýdkem a nakonec hlavičkoval mimo. Vzápětí Hyčka vyzval ke skórování Čmovše, jenže jeho pokus hlavou vytáhl Heča na rohový kop. Po něm už ale přišlo vyrovnání. Vondrášek se do centru položil volejem, který do branky dorazil Řezníček. Sparta však hned po rozehrávce mohla odpovědět. Frýdek vybídl ke skórování Tetteha, ten ale selhal a napálil jen vyběhnuvšího Grigara.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - SFC Opava 1:0

20.10.2019 15:30

Góly: 63. Jan Vodháněl

Janu Kameníkovi se zvítězit nepovedlo, Luďku Klusáčkovi už ano. Druhý trenér, který si v tomto kole odbyl premiéru na trenérské lavici, dovedl své Bohemians k výhře nad Opavou. Po jediném přesném zásahu se "Klokani" posunuli zpět na jedenácté místo, hosté zůstávají poslední.

Klusáček překvapivě vsadil na brankáře Le Gianga. Do sestavy se vrátil levý bek Podaný a místo Ugwua také útočník Keïta. Dočasný kouč Slezanů Grussmann se odhodlal ke dvě změnám v základní jedenáctce. Místo Mondeka a Manzii dostali šanci Schaffartzik se Zapalačem.

První zajímavý střelecký pokus vyslal ve dvanácté minutě domácí Vaníček, který si z pravé strany navedl míč více do středu, pálil však příliš vysoko. Také další šanci si o šest minut později vypracovala Bohemka. Ránu Vodháněla vyrazil gólman Opavy Fenrich jen před sebe, tam však z dorážky selhal Keïta. Hosté se poprvé osmělili ve 23. minutě. Šulc táhl akci po pravé straně, odkud z úhlu mířil vedle brány.

Za další tři minuty měl Šulc opět prsty v příležitosti Slezanů. Mladý středopolař předložil balón Schaffartzikovi, jenž ovšem z první střílel těsně vedle tyče. "Klokani" zase odpověděli ve 33. minutě. Jindřišek rozehrál standardní situaci na hlavu Pokorného, jehož hlavičku parádně vyrazil Fendrich. Dvě minuty poté propadl na druhé straně centr Žídka až k volnému Hrabinovi, ale pravý bek hostů nepálil přesně.

Šest minut po změně stran se zase pro jednou předvedl aktivní Šulc, jenž postupoval na bránu Bohemians a svým pokusem přes Bartka jen těsně minul. V 63. minutě už diváci viděli jediný gól zápasu. Akci domácích rozjel zprava Bartek, Keïta posunul míč na Havla, který si ještě vylepšil střeleckou pozici. Fendrichovi se ještě povedlo balón srazit nad břevno, ovšem z dorážky se hlavou snadno prosadil Vodháněl.

Závěr zápasu už mnoho šancí nenabídl. Pražané poměrně v klidu hlídali útoky Opavy, sami přitom ještě několikrát vyrazili do útoku. Tak například v 75. minutě učinil Keïta, jenže z dálky střílel hodně nepřesně. Až v nastavení měli hosté ještě jednu slibnou příležitost. Dlouhý nákop propadl k Hrabinovi, tomu ale střela vůbec nesedla a následný pokus Dediče byl zblokován.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FC Slovácko 0:2

20.10.2019 15:30

Góly: 25. Tomáš Zajíc, 78. Jan Kalabiška

Na úspěšné období po reprezentační pauze nenavázala Karviná, která doma nestačila na příjemné překvapení letošní sezóny Slovácko. O jeho dvoubrankovém vítězství rozhodli Zajíc a Kalabiška.

Jako první zahrozili domácí. Na přímý kop si výborně naběhl Ba Loua, jenže hlavičkoval podstatně hůře a vůbec netrefil bránu. Udeřit tako mohli Jihomoravané. Šašinka v souboji přehlavičkoval soupeře a poslal míč Tomáši Zajícovi, který z pravé strany dokázal prostřelit Hrdličku.

Záhy mohl vyrovnat Petkov, jenže podklouzl a pálil vysoko. Před pauzou se znovu musel činit Hrdlička, když bravurně vychytal Zajícovu příležitost. Po přestávce mohl srovnat střídající druhý z bratrů Šašinků, ani on nemířil přesně. Z úniku mohl skórovat Janečka, tomu však na poslední chvíli sebral míč Hofmann.

Za zlomový moment leckdo považoval sedmdesátou minutu, v níž Divíšek fauloval soupeře a po druhé žluté kartě se musel poroučet do sprch. Jenže ani to Slezanům nepomohlo. Jan Kalabiška totiž zavelel k útoku a individuální akcí se dostal až do zakončení, které také provedl na jedničku a ranou k tyči navýšil vedení celku z Uherského Hradiště.

V závěru už se Karvinští na žádný větší nápor nezmohli a ani na šestý pokus nedokázali udržet tři body doma. V tabulce jsou tak až na třináctém místě, zato Slovácko na šesté příčce odskočilo pronásledovatelům na tři body, navíc se dotáhlo i na čtvrtý Baník.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 3:0

20.10.2019 15:30

Góly: 50. Lukáš Hejda, 60. Michael Krmenčík, 90+5. Tomáš Chorý

Ačkoliv v prvním poločase diváci ve Štruncových sadech žádnou branku neviděli, zvítězili domácí nad Baníkem jednoznačně 3:0. Po pauze se o to brankami postarali postupně Hejda, Krmenčík a Řezník.

Hned v úvodu viktoriáni několikrát řádně zahrozili. Nejprve po krásné kombinaci vychytal Budinský Kayambu, aby následně Kopic nastřelil Diopovu ruku. Sudí ale zůstal ledově klidný. Kopic poté nevyužil ani Kalvachovi pobídky a zazdil přečíslení tři na jednoho, jen mimo bránu zase pálil Brabec.

Po deseti minutách si Krmenčík šikovně zpracoval Kopicův centr, jenže poté zamířil nepřesně. Pasu Kopice nevyužil ani Procházka, jehož technický pokus letěl mimo. Zastříleli si i krajní beci, Řezníkovu ránu z první vyrazil Budinský k Limberskému, který netrefil zařízení. A jen do tyče nasměroval svůj pokus v tutové šanci Krmenčík.

Po přestávce už se červenomodří dočkali úvodní branky. Rohový kop byl rozehrán na levou stranu k Hlouškovi, který jej vrátil do ohně. Tam už naskakoval Lukáš Hejda, jenž přesnou ranou dostal míč za gólmanova záda. Ihned mohl srovnat Kuzmanović, jehož pokus s problémy pokryl Hruška.

A tak udeřili Plzeňští podruhé. Opět v tom měl prsty Hloušek, který dostal pas od Kayamby a odcentroval do vápna na Michaela Krmenčíka. Ten se sice nejprve nechal Budinským vychytat, avšak jeho dorážka už s přispěním tyče skončila na místě určení. Krmenčík se poté prosadil znovu, jenže stál v ofsajdu a jeho gól neplatil.

V samotném závěru utkání zpečetili viktoriáni skóre - a opět to bylo po dlouhé přihrávce. Janošek takto našel v pokutovém území Tomáše Chorého, jehož hlavička zamířila přesně k tyči. Plzeň tak před vzájemným zápasem ztrácí na Slavii nadále šest bodů, Baník je čtvrtý.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FK Příbram 3:1

19.10.2019 19:00

Góly: 63. Tomáš Souček (pen.), 68. Marek Kodr (vl.), 73. Tomáš Souček - 31. Michal Škoda

Fotbalisté Slavie se v generálce na Ligu mistrů s Barcelonou proti Příbrami dost natrápili, nakonec ale mohli utkání dohrávat v klidu. Na branku Michala Škody z první půle totiž po pauze během deseti minut odpověděli dvěma Součkovými góly a jedním vlastencem.

Souboj byl pikantní zejména pro bratry Škodovi, kteří navíc vedli svá mužstva do utkání s kapitánskou páskou na ruce. Ten známější z nich, Milan, mohl po pěti minutách otevřít skóre, v tutové šanci ale sám před Kočím selhal.

Na další příležitost se poté dlouho čekalo, byla však gólová, a to na nečekané straně. Kúdela fauloval Škodu, načež sudí nařídil přímý kop z dobrých třiceti metrů. Z něj Nový překvapil Koláře, který míč vyrazil jen do tyče, od níž se odrazil k osamoceně dobíhajícímu Michalu Škodovi. Ten se nemýlil a střelou o zem rozjásal hostující fanoušky.

Sešívaní nechtěli o ztrátě bodů ani slyšet a po pauze rozjeli kolotoč. Z voleje zkusil těžkou střelu levačkou Masopust, jehož bez potíží vychytal Kočí. Za vápnem měl nabito i Souček, který úplně minul bránu. V tutovce se poté ocitl Ševčík, který neuspěl při snaze obejít brankáře. Neuspěl ani Frydrych, hlavičku slávistického stopera vytáhl Kočí na rohový kop.

Jenže po hodině hry zahrál při Ševčíkově centru rukou Cmiljanović, na což sudí musel reagovat nařízením pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Tomáš Souček a bezpečně uklidil míč do sítě. Nedlouho poté si Středočeši nepohlídali při přímém kopu Frydrycha, jenž od brankové čáry vracel míč do ohně. Tam sice letěl směrem na Marka Kodra, ten si jej však srazil do vlastní sítě.

Ve velké šanci se ocitl Hušbauer, jehož dělovku zlikvidoval Kočí. Bezmocný ovšem byl proti hlavičce Tomáše Součka, který usměrnil Teclův centr za jeho záda. A jelikož Stuparević nevyužil Zeleného hrubky, Tecl trefil hlavou jen břevno a v další příležitosti se nechal vylapit, skončilo utkání dvougólovým vítězstvím Slavie.

Ta se tak v tabulce minimálně dočasně trhla už na devět bodů, Příbram je nadále až čtrnáctá.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 1:3

19.10.2019 16:30

Góly: 50. Tomáš Sivok (vl.) - 19. Ivan Schranz, 62. Patrik Brandner, 75. Ivan Schranz

Hodně nečekanou prohru si v boji o elitní šestici připsali fotbalisté Olomouce. Ti v domácím utkání nestačili na nováčka z Českých Budějovic, proti dvěma Schranzovým trefám a jedné Brandnerově nic nezmohl ani Sivokův vlastenec.

V prvním poločase se hra přelévala ze strany na stranu. Nejprve zahrozili Hanáci, když Jemelka střílel do obránce. Na druhé polovině hřiště nezamířil přesně Ledecký. Gólu se Jihočeši dočkali v devatenácté minutě, kdy se po protiútoku dostal k Brandnerově přihrávce Ivan Schranz a podařenou ranou otevřel skóre.

Zanedlouho mohl srovnat Pilař, na Faltův centr ovšem nedosáhl. Za Dynamo kontroval Čolić, který ze standardky nadělal starosti Reichlovi. Po návratu ze šaten rozvlnil síť Tomáš Sivok, jenže nebylo to na té straně, na které by chtěl. Yunisův pokus po Vepřekově centru totiž svou tečí umístil za Drobného záda.

Bleskově měl příležitost odpovědět Schranz, jenž si vylámal zuby na gólmanovi. Když byla odehrána hodina, dostali se muži v černém znovu do vedení. Patrik Brandner si všiml povyběhnutého Reichla a zpoza vápna jej elegantně přehodil.

Poté se opět zaskvěl tradiční exekutor standardek Čolić, který centrem z rohového kopu našel Ivana Schranze, jehož hlavička zapadla mezi tři tyče. Sigma se ještě pokoušela o závěrečný nápor, nejnebezpečnější však byl vesměs propagační pokus Plška, který si v klidu sebral Drobný.

Olomoučtí se vinou této porážky do první šestky po tomto kole rozhodně neposunou, naopak mohou vypadnou z horní poloviny. Jihočeši se minimálně do neděle vyšvihli na jedenácté místo, z něhož ztrácí na Hanáky pouhé tři body.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 0:2

19.10.2019 16:30

Góly: 26. Nikolaj Komličenko, 89. Pavel Bucha

Mladoboleslavský celek nadále úspěšně pronásleduje vedoucí dvojici Slavia&Plzeň. Zápas ve Zlíně rozhodli Komličenko s Buchou, Boleslav vyhrála na jihu Moravy 2:0.

Už ve čtvrté minutě mohli hosté jít do vedení. Mešanovič se dostal do samostatného úniku, jenže skvělý Rakovan jej vychytal.

O pár minut déle se do šance dostal i Fastav. Fantiš našel dobře postaveného Matejova, který však napálil míč do připraveného Stejskala.

V 17. minutě protáhl Rakovana technickou střelou zpoza vápna Jakub Fulnek. Domácí gólman měl co dělat, aby míč neskončil za jeho zády.

V šestadvacáté minutě zahrál perfektní rohový kop Lukáš Budínský. Míč propadl do malého vápna, kde vznikl obrovský závar. Jako první se nejlépe zorientoval kanonýr Nikolaj Komličenko, který vyslal prudkou ránu pod břevno.

O pět minut později mohlo být srovnáno, jenže Železník špatně trefil balon a Stejskal měl velmi snadnou práci.

Pohlednou zlínskou kombinaci ve 36. minutě zakončoval Džafić. Ten však musel do skluzu, aby na míč dosáhl a branku přestřelil.

Před koncem první půle Rakovan neudržel rohový kop Boleslavi v rukavicích, jenže Daniel Pudil nabídnutou šancí pohrdl.

Ve druhém poločase měli první vážnější příležitost domácí, a to až v 68. minutě. Železník dostal exkluzivní centr do malého vápna, jenže z voleje trestuhodně přestřelil.

Výhru Mladé Boleslavi definitivně zpečetil v 89. minutě Pavel Bucha, který dostal parádní přihrávku za obranu. Následný únik s přehledem zakončil ránou k tyči.

V nastaveném čase si ještě oba týmy vytvořily jednu šanci. Nejprve Fantiš ztroskotal na skvělém Stejskalovi, poté Klíma nezvládl v úniku zamířit přesně.

Zlín je po třinácti odehraných utkáních s deseti body předposlední, Boleslav se nachází na třetím místě bod za druhou Plzní, která má však zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Jablonec 2:2

19.10.2019 14:30

Góly: 51. Jan Mikula, 57. Jakub Pešek - 44. Jan Sýkora, 52. Miloš Kratochvíl

Chvíli to trvalo, ale nakonec podještědské derby přineslo napínavou podívanou s mořem šancí. V gól vyústili čtyři z nich, po dvou na každé straně, takže Liberec se s Jabloncem rozešel smírně. Všechny branky padlo v rozmezí třinácti herních minut na přelomu obou poločasů. Domácí tak zůstávají ve středu tabulky, hosté zůstávají pátí.

Do sestavy domácích se po jednozápasové pauze vrátil stoper Chaluš. Šanci nově dostali také záložníci Pešek s Marou a místo vykartovaného Musy se v útoku objevil Kuchta. Jedenáctku hostů po absenci proti Slavii posílil Sýkora, zato chyběl zraněný Matoušek, jehož nahradil Kratochvíl.

U Nisy toho k vidění zprvu mnoho nebylo. až po půlhodině hry podnikl zajímavý průnik Sýkora, načež přihrál pod sebe Kratochvílovi, který však pálil jen na tribunu. Poté začal Jablonec zatápět. Ve 36. minutě vyslal Jovović parádní ránu, která skončila na tyči. Ve 44. minutě se už ale hosté radovali. Krob našel centrem hlavu Sýkory, jenž míč umístil přesně k tyči.

Hráči po změně stran jakoby chtěli divákům vynahradit nezáživné představení z první pětačtyřicetiminutovky. Vše začal ve 47. minutě volejem domácí Pešek, který ještě brankář Hrubý kryl. Čtyři minuty poté se již ale Slovan dočkal vyrovnání. Hybš napodobil Kroba a nadýchaným pasem oslovil Mikulu, jenž v souboji přelstil Sýkoru, a hlavičkou rozjásal většinu tribun u Nisy.

Hned po gólu to však byl Sýkora, kdo se prohnal přes Mikulu a perfektně načasovanou přihrávkou vyslal Kratochvíla, která zblízka přelstil gólmana Nguyena a vrátil Jablonci vedení. Na výpadek z koncentrace chtěli domácí co nejdříve odpovědět. V 54. se Hrubý musel pořádně protáhnout, aby zneškodnil pokus Mary. Vzápětí se Hrubý zase vyznamenal, když zlikvidoval nájezd Hybše.

V 57. minutě se už Slovan radoval z branky. Baluta vysunul Peška, ten se prosmýkl okolo Břečky a zblízka došoural míč za brankovou čáru. Za dalších deset minut mohl obrat skóre dokonat Potočný, avšak hlavičkoval těsně nad břevno.

Závěr přinesl ještě dramatickou podívanou. Nejprve Pilík v 84. minutě pálil z první jen těsně vedle tyče. Poslední minuty pak patřily Liberci. Jenže Potočný poslal standardní situaci ze slibné pozice těsně za pokutovým územím nad bránu a stejně dopadl totožný hráč v nastavení, kdy zahodil obrovskou šanci po centru Malinského.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha13112028:335
2.Viktoria Plzeň1392226:1229
3.FK Mladá Boleslav1381427:1625
4.Baník Ostrava1370622:1621
5.FK Jablonec1363422:1921
6.1. FC Slovácko1363416:1921
7.Sparta Praha1353523:1918
8.FK Teplice1346311:1318
9.Sigma Olomouc1345418:1817
10.Slovan Liberec1343618:1915
11.Bohemians Praha 19051343617:2215
12.Dynamo České Budějovice1342718:2514
13.MFK Karviná1325611:1611
14.1. FK Příbram1332812:2511
15.Fastav Zlín133199:2110
16.SFC Opava132387:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (310)

Přidat komentář
FCSL

Nafackujte si za ten 1. poločas Hráči i Hoftych

Reagovat
ondrasch77

Shrnutí derby... 1. poločas lepší Jablonec, přesto mizerná aktivita na obou stranách. 2. poločas lepší Liberec, zvýšená aktivita, patrně zvýšenou aktivitou Liberce a nasazením Dorleyho. Plichta nejspíš zasloužená. Na straně Lbc bych vyzdvihl Kačarabu, Maru, Dorleyho, Mikulu (zejména po gólu vylítl jak raketa).

Na straně Jablonce si svoje odehrál Sýkora, Krob,Hübschmann. Podržel Hrubý (zejména při střele Mary) a dobré momenty měl Jovovič.

Jinak to byla v první půlce spíše holomajzna a v druhé boj....

Škoda, že jsme získali pouze bod, když jsme byli dvakrát ve vedení , navíc jsem od 70. minuty očekával nasazení Kaspera namísto Kratochvíla / Považance, ale vypadá to, že si pořádně zahraje asi až po zimní pauze...

Reagovat
sosna

To jste se dva týdny připravovali, abyste dostali doma trojku od Budějovic? Tak to jdi Radoslave do prdele. Ta finální fáze je naprosto otřesná.

Reagovat
ondrasch77

zkurvený tiket

Reagovat
papanegra

Reagovat
monty25

OT: Deniska se dokonce vyzná i v hokeji.

http://abload.de/img/screenshot_20191019-2kjjsa.png

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě fandí Spartě ve fotbale i v hokeji, takže přehled samozřejmě má.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite je to jeji tiket

Reagovat
monty25

A proč by nebyl? Po prvních zápasech skupin LM dávala na stories taky tiket a psala, že jí mrzí ta remíza Slavie, protože měla na jejich výhru a byla to jediná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta holka je úplně tragická

Reagovat
monty25

Jak koukám na tvoje komentáře, tak jsi tady všechny zkritizoval a zase můžeš jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika není pro nikoho příjemná, někdo to neunaší. Někdo však tu pravdu napsat musí

Reagovat
monty25

Reagovat
j_mrazik

Proč mu nenapíšeš, že je čurák? Ať vidíme, jak objektivní kritiku snáší on...

Reagovat
monty25

Tak příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je padny argument dalsi anonymni tiket

Reagovat
Kuchta

Kdo to je?

Reagovat
monty25

Fotbalová reportérka O2

Reagovat
meno

Stuparevič bude druhou půlku sezony hrát někde za Bolku, Jablonec nebo Liberec.

Reagovat
djwenca

to se dá poznat, že je tak dobrý za to málo, co odehrál?

Reagovat
meno

Celkem jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou potahl mic, narazil do naseho beka a minutu lezel na zemi. Jinak si ho nepamatuju. Ale je to talent.

Reagovat
Firkraag

Přesně, mohl jít sám na bránu, ale rozhodl se, že situaci posere tím nejhorším možným způsobem

Reagovat
Banikovec7

Je na hostování z Watfordu ne? To pochybuju, že by ho stahovali a posílali jinam.

Reagovat
meno

Aha, tak nic

Reagovat
mistr129

Škoda

Reagovat
Kepy_FCB

Navstevnost: Olomouc ,, Slavia na Pribram , Liberec lže 5500 tam urcite zdaleka nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Počítaj se i permice, lístky pro sponzory a podobně.Takže tam přijdou 3000,ale oni mají zaplaceno 5500.

Reagovat
Salfovic

Akorát, že se všude oficiálně uvádí návštěva nikoliv počet prodaných lístků.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Počítá se to tak jak se to hodí.

Reagovat
Nadržený šimpanz

V Plzni odjakživa ne

Reagovat
mickey mouse

To tak bývá snad v 99%, ale správně by se mělo hlásit kolik lidí projde turniketem. To se přece musí nějak zaznamenávat.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Jen spekulkace, Nechápu, že mu nesdali fouknout, pak by to bylo asi jasné.Vlastně chápu, svaz v čele s estébáky nechce další skandál..

Reagovat
REPLIKATOR

Kdokoliv měl podezření, mohl zavolat policii, která by mu dala fouknout.

Reagovat
Salfovic

Leda kdyby po hřišti jezdil na motorce.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Pablos

ale to musí vykonávat něco čím by mohl ohrožovat... to není, že zavoláš polici na kde koho

Reagovat
Pablos

aha, tak to se omlouvám...

Reagovat
Coutinho10

tak dneska jsem po dlouhý době odcházel z Edenu v dost špatný náladě po tom, co jsem viděl...

sice výhra 3:1, ale bylo to dost trápení...přišlo mi, to stejný jako repre proti Severnímu Irsku, kdy se na to vykašlali a ono se to nějak vyhraje a sice vyhrálo, ale díky penaltě a vlastňáku

a ne vždycky je pak jednoduchý přepnout, takže ani moc nechci vidět, co bude ve středu

Reagovat
KingMaster13

Taky mám z toho dost divnou náladu. Nebýt té penalty tak si myslím, že bychom i rupli

Reagovat
Coutinho10

j taky mi to tak přišlo, že tohle byla naše záchrana, protože jinak jsme ten gól nebyli schopní dát....po gólu už to Příbram nalomilo...do tý doby fakt bída...hlavně ten 1. poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak před Dortmundem to bylo podobné s tou Boleslaví a pak se na BVB vyšvihli. Toho bych se nebál. Spíš mám strach z Plzně.

Reagovat
Coutinho10

jako jo...ta Bolka taky nebyla nějaká suprová, ale vedlo se 1:0, byly nějaký šance + jsme Boleslav do moc příležitostí nepouštěli, ale dnes mi to přišlo ještě o level možná víc horší a to jsme hráli s Příbramí, které chybělo plno hráčů....Bolka byla o dost kvalitnější soupeř, takže dnes jsem z toho fakt celkem otrávený a ani jsem se z gólu nedokázal radovat, ale to je fuk...hlavně že jsou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

S tou zalohou jsme meli vyhrat o dost presvedciveji. Skodak nic moc a Tecl, to je pokazdy tragedie. Buren mi prijde jako nas nej hrotak, mel by hrat vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoďák nic moc?On vůbec nicVůbec nepatří na hřišrě, vůbec nepatří do téhle Slavie..Tecl tam něco měl, dal centr na gól a nastřelil břevno, což za těch pár minut docela jde.S Mickem souhlasím, je z těch hroťákůl nejfotbalovější, i ty góly by přišly.

Reagovat
Coutinho10

u Micka mě taky celkem mrzí, že byl poslanej na druhou kolej, protože ok....byly tam zápasy, kde toho plno spálil, ale on se aspoň do těch šancí dostával...Škoda měl dát ten gól z tý první šance, ale nechápu, kam mířil....bratr ho jednoznačně dnes zastínil a to je k zamyšlení

Tecl mě zatím taky celkem zklamává...jako asi to nějak oběhá, ale gól není schopný dát, ale na jeho obranu byl dlouho mimo, takže asi potřebuje čas, ale jako ten útok by to chtělo asi v zimě nějak řešit....

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Na Micka jsem nadával, ale zpětně musím říct, že je prostě z našich útočníků nejfotbalovější. Velká škoda, že jsme se nepokusili udělat toho Rusáka.

Reagovat
John Obi Mikel

Chtěl bych se vyjádřit ke kritice Škody (hlavně na Facebooku). Není přece jeho chybou, že Necid, Tecl ani Jusuf, kteří ho přišli nahradit nebyly schopni ho ze sestavy vytlačit. Jasný, není to, jako to bývalo, ale stále je asi nejlepší útočník, co máme. V létě se s ním už skoro nepočítalo, přesto se drží na pomezí základu a zaslouženě. Obzvlášť Jusuf je daleko za očekáváním.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale tvůj názor je úplně mimo

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Výkon hrozný, aspoň že se teda vyhrálo. Takhle špatnej tým jako byla dnes Příbram, jsem dlouho neviděl. Ti borci si pomalu ani nedokázali nahrát. Byla by hrozná ostuda s nimi prohrát.

Reagovat
Kang & Kodos

V tomhle je Slavie úplně jinde. Půlku zápasů regulérně odchodili, ani jim nestálo za to se nějak dřít, ale furt ztratili jenom 4 body, i to ještě úplnou haluzí, a maj skóre 28:3. Aniž by kdokoli z hráčů měl dlouhodobě nějakou výjimečnou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Charakter týmu. Mají to, co dřív měla Sparta.

Reagovat
AjaxFans

Sparta měla rozhodčí ale

Reagovat
Coutinho10

jako je pravda, ze to je az neuveritelny, kdyz si vzpomeneme, ze odesla skoro cela osa tymu Deli, Ngadeu a Kral a stejne ty vysledky jsou suprovy...co suprovy...jeste lepsi nez s nima a to jsme jeste nechali zbytecne body v Opave po hrubce v 90. minute a neporazili Straku

Reagovat
Kang & Kodos

I herně je to super, když se jim chce. Akorát se jim chce hlavně v pohárech.

Reagovat
Coutinho10

j jako většinou herně super, ale zrovna včera fakt tragédie...jsem zvědavej, co předvedou ve středu, ale vzhledem k tomu, že Barcelona nemá o víkendu El Clasico, tak to bude ještě složitější, protože se nemaj na co šetřit, ale aspoň nám to všem ukáže, jaká je realita mezi oběma týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Neřešilo se to, ale byla to v 60. minutě penalta po faulu na Stanciua nebo ne?

Reagovat
PlackaSKS

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byla jasná. Co jinýho je penalta?

Reagovat
PlackaSKS

já bych jí nepískl. podle mě to bylo na hraně faulu... nevim, třeba kdyby stanciu jen stál a on do něj takhle naběhl, tak za mě jasnej faul. když byli oba v pohybu a nebyla to nějaká šílená intenzita... jako jo, šel hlavně do nica, ale stejně bych to pustil

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je důležitý vidět, že nemohl a ani nechtěl hrát míč. My se pak divíme, ale tohle se v pohárech píská...

Reagovat
PlackaSKS

kdyby to pískl, tak se divit nebudu. já bych to ale s ohledem na to jak vedl zápas taky nechal být..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Za kung-fu by mohl vyloučit Kudyho a nikdo by se nemohl divit.

Reagovat
PlackaSKS

tam sem si řikal, že červenou by si taky v klidu obhájil no.. kúdela do toho šel hrozně hloupě. udělat to spartan, tak nadávám, že je to jen žlutá

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to líbí. Diskuze s argumenty, nadhledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Melete tu nesmysly.Hráč, který sedí na zemi a podpírá se rukama a ta ruka je mu trefena, čímž zabrání dráze míče pokračovat, tak je to jasná penalta.kdyby se tohle nepískalo, tak si tam budou za chvíli obránci sedat a roztahovat ruce.To, že by to nějaká Placka nepískala ještě neznamená, že se jedná o objektivní komentář.Spíše je to totální neznalost pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je, ale z tve strany. Pokud narazi mic do ruky, kterou se opira hrac o zem, tak to neni proti pravidlum

Reagovat
mistr129

Reagovat
PlackaSKS

Víš, že mluvíš o úplně jiný situaci než já o kousek výš, ty neznalosti pravidel?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, moje chyba:)Já se lekl, že tu píšeš, že jsme neměli kopat tu penaltu. tak se mi zatmělo před očima:)

Reagovat
PlackaSKS

v pohodě, stane se

Reagovat
smazaný uživatel

„po faulu na Stancia“

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Hlavně se baví o uplně jiné situaci, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S prvni pulkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Placka mluví o něčem jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dement

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, já nejsem sparťan.

Reagovat
Posledni Kovboj

Komlicenko 9 zapasu, 9 golu (liga). Ja jsem cekal, ze kdyz ho nepustili ven, ze bude otravenej a zacne na to srat. Asi je s tim ok.

Reagovat
PlackaSKS

taky mě zklamal

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě zkusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš ho nechce, prý se mu nehodí do systému.Musel by totiž vyhodit Milánka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Opava ztratila dalsi body...

A dalsi vlajky.

Reagovat
C-M@ster

Jak hral Banik?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou ligu hraje Brno?

Reagovat
C-M@ster

To nevim, dlouho jsem tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nemontuj do veci do kterych ti je hovno.

Reagovat
C-M@ster

Jako jakejch? Ze mirite z top6?

Pak to bude k barazi kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Milos Zeman

Cest.

Reagovat
C-M@ster

Nad hrobem, soudruhu. Davam mu tak mesic, maximalne dva

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tez. Bude statni smutek a pohreb.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že i kdyby ho měli vyndavat z hibernační komory jen jednou týdně kvůli tomu Soukupovu pořadu, tak do konce funkčního období vydrží.

Reagovat
Salfovic

Uříznou mu hlavu a našijí ji na nějakého paviána,

Reagovat
ratusek

Proč paviána? Udělají to jako ve Futuramě

Reagovat
smazaný uživatel

Grt okrast nactilete kluky,respekt

Reagovat
Blasphemer

Baník hodně špatný, ty jo. Takhle easy jsem to fakt nečekal. A to neproměňování šancí v prvním poločase.

Dokonce ani Hloušek poprvý v našem dresu nezahrál úplný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si zas pustil zápas. Sparta hraje na náhoudu, Teplice ani to ne. Kreativita ve středu pole nulová.

Reagovat
Blasphemer

Však souboj dvou průměrných týmů z prostřední skupiny tabulky. Co bys chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
meno

Čert vem tu penaltu, ale tohle prostě nemělo být uznaný. Vždyť to byl jasnej útočnej faul...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto pohodova vyhra, navic Banik snad nemel jedinou sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice ztratily dva body. Nebo spis jim je sebral sudi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
Kang & Kodos

K čemu pak je, že Frýdek jinak zahrál dost slušně, když nakonec ztratíme dva body tim, že brání roh jak někde na plácku za barákem. Střídání Kozáka v 60. minutě v zápase, kdy byl konečně platnej, je taky výborný. Snad dostane zase příště 90, až bude pro změnu úplně k hovnu. Že to neodbráníme až do konce, muselo bejt jasný snad každýmu

Reagovat
Hokaido

Jílek stejně bude nejvíc nasranej kvůli tomu, že tam příště nebude moct dát Srkiho.

Reagovat
Posledni Kovboj

az Vaclava vyjebou, doufam, ze mu na cestu Plavsice pribalime do kufru.

Reagovat
Raylan

Dá tam Julise nebo na dva útočníky Tetteh, Kozák. Problém vyřešen

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek a Vysehrad kkti kola

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

něco může brát Sparta pozitivně, na skupinu o sestup má ještě tři body náskok.

Reagovat
bartes

Sparta hledá nové dno. Jílka by měli hned vyhodit, dát tam na rok na 2 Radu a všichni povinně by se měli učit AJ, když už chtěla jít Sparta tou mezinárodní cestou. A pak za ty 2 roky by mohli vzít nějakého trenéra, který má fakt úspěchy v cizině. Nemusí to být top, ale věřím, že by Sparta byla schopna zaplatit trenéra, který hraje každoročně o poháry v top 5 ligách nebo někoho, kdo hraje o titul v okolních ligách typu Polsko.

S podobným výkonem a trenérem typu Jílka bude hrát za pár kol ve skupině o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Rada se urcite bude ucit anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Z Rady se ti hráči zeserou, ať už na ně bude řvát česky nebo anglicky... v komunikaci bych tam ten problém neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

S Radou problem nemam, ale ta anglictina pobavila.

Reagovat
ondrasch77

Možná pobavila..., ale jsi poněkud mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně... a co Rada říká je vlastně úplně jedno

Změna trenéra nepomůže. Je třeba začít u vedení.

Reagovat
Salfovic

Rada ne, ti hráči

Reagovat
ondrasch77

Rada ale umí anglicky i německy

Německy umí výborně, dokonce v Reichu začal s trenéřinou, angličtinu piloval během svého působení v Torontu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Posledni Kovboj

to jsem vubec netusil

Reagovat
KingMaster13

Třeba ten Petrescu, ten v Kluži s tím starým kádrem dělá zázraky Navíc drahej by nemusel tak bejt když si ho může dovolit klub který za přestupy utratil 21 tisíc eur

Reagovat
PlackaSKS

starym kádrem? takže plzen

Reagovat
KingMaster13

Tak se koukni na jejich kádr z hlediska věku Všechno borci okolo 30 let. Takže fakt taková rumunská Plzeň hrají to na zkušenosti

Reagovat
PlackaSKS

já ti věřim. ale jak se pořád řeší odchod vrby, tak spíš tam než do sparty

Reagovat
KingMaster13

Jo takhle Zase ale cizince do Plzně chtít nebudou a ten Petrescu by mi v lize přišel zajímavej ačkoli bych ho asi viděl raději kdekoli jen ne ve Spartě

Reagovat
PlackaSKS

mohl by udělat z příbrami novej most

Reagovat
KingMaster13

To by se Liquid posral blahem Příbram je tým jeho gusta

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za nesmysl, o titul v Polsku hráli i čeští trenéři, takové nemá smysl přetahovat. A opravdu úspěšný terenér trenér z top 5 lig? ten nikdy do Čech nepujde, protože o něj bude určitě zájem třeba v Arábii nebo Číně..

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej blábol

Reagovat
Blasphemer

Kuba Řezníček

Reagovat
Kang & Kodos

Co se má co radovat...

Reagovat
KingMaster13

Se divím, že proti bejvalýmu klubu slavil gol

Reagovat
Blasphemer

Už radši zapomněl, že tam hrál.

Reagovat
KingMaster13

Tak je pravda, že v český lize už by jinak nemohl slavit gol Poslední tým kde ještě nehrál je snad jen Slavia ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

Klidně i bez toho radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho prošel tolik, že by nemohl slavit skoro v žádném zápase.

Navíc Spartou byl spíš jen tak jako protažen, než že by tu doopravdy hrál. Jen ať slaví

Reagovat
monty25
Reagovat
PlackaSKS

tohle už neni dobrý ani jako vtip...

Reagovat
monty25

Nejhorší na tom je, že Chovanec ho ještě pochválí. Ještěže na tuhle komedii nechodím...

Reagovat
PlackaSKS

já sice chápu, že by neměl kdo pískat, ale za některý chyby (zjevně úmyslný) by si rozhodčí fakt už neměli nikdy zapískat a ne jen dostat tři zápasy stop. ideálně placený tři zápasy stop.

Reagovat
smazaný uživatel

To je výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tak tu Hložkovu ruku bych taky nepískl, daleko horší bylo ale stažení Frýdka na Řezníčka v závěru a samozřejmě jasný faul Frýdka na Grigara, kdy ho Mareš rozhodně nijak nefauloval

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dave30

On dává vlastně najevo, že VAR nepotřebuje. Když to vidím (chci vidět), tak to písknu, když to nevidím (nechci vidět), tak to nepísknu a VAR nepotřebuji...

Reagovat
monty25

Ardeleánu byl VAR.

Reagovat
dave30

To jsem si všimnul pozdě. Nicméně on i takto píská...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pyroman

Zkušeně pohlídaný, udrželi jsme se na čele prostřední skupiny a zároveň se moc nepřiblížili zrádný top 6. Všechno podle plánu, kvalifikace do EL přes 7. místo a důstojný vypadnutí ve čtvrtfinále poháru. Jílek Jo a taky ať už jde ten tragéd do hajzlu a nejhorší útok v dějinách Sparty si vezme s sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci aby to vypadalo, že si stěžuji, ale přišlo mi, že Teplice mohly kopat 2 penalty a gól Sparty taky nebyl moc v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidím, co mi na to řekne místní expert Rolf a jestli přijde nějaký komentář deniku Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Pavýhra s pomocnými berlemi!

Reagovat
Logan

Vidím to stejně. A je mi uplně jedno, že jde o Spartu, ale tady se musí vytvářet konstantně tlak na rozhodčí, komisi, fačr atd ať tohle jednou pro vždy zmizí v zájmu fotbalu.

Reagovat
Salfovic

Stejně je síla, že třeba ČB ztrácejí na Spartu po třinácti kolech čtyři body

Reagovat
Spejbl

A co teprv, až se Sparta v tabulce podívá před sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta po třinácti kolech 5 proher a 5 výher

Reagovat
Spejbl

Konzistence

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříjemný návrat do Česka po dvou týdnech, Baník v Plzni na vlastní oči...to bylo zase něco, ale já to i celkem čekal, takže gratuluji fanouškům Plzně a váš stadion je moc fajn

Reagovat
ondrasch77

Podle mě neměl Kayův gól platit...

Frýdkův útočný faul na Grigara úplně jasný...

https://twitter.com/Kovi20/status/1185997087017721860

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně spíš pobavilo to Frýdkovo držení Řezníčka (viz další screen v tweetu), kdy mu dost znesnadnil zakončení. Asi se Řezníček měl víc vztekat, aby se na to VAR podíval.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Salfovic

Tady je to tedy jasná, ten VAR je prostě k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě chtěli Teplice penaltu za zákrok Trávníka na Žitného. To bylo taky na hraně.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pyroman

Tak zrovna z těchhle záběrů to moc jasný není. Z jinejch to vypadalo jako faul víc, ale tak jako tak mi to nepřijde jako nějakej šílenej zářez, jak se to všude prezentuje, Grigar ten souboj dost podcenil a sázel na to, že rozhodčí pískne. Když už si chtějí Teplice stěžovat, tak ta Hložkova ruka a Frýdkovo držení mi přišly víc jednoznačný.

Reagovat
ondrasch77

Hložkovu ruku bych nepískal...

Nastřelená, u těla, úmyslně to taky nevypadalo a ani směrem k bráně to nešlo.

Reagovat
PlackaSKS

Kolenem si to kopnul do ruky?

Reagovat
ondrasch77

Nevím přesně..., podle mě to šlo od protihráče.

Nicméně pokud si ruku nastřelíš sám, tak se to nepíská vůbec (podle posledních úprav pravidel).

Reagovat
PlackaSKS

Pokud to byl Hložek, tak při pokusu o zpracování si kolenem dal míč někam do dlaně kterou měl od tela. Nepíská se to pokud se snažíš míč odkopnout, pokud se ho snažíš zpracovat, tak ano. Stejně jako kdykoli v případě útočné akce. Ale mám pocit, že se nebavíme o stejné situaci

Reagovat
ondrasch77

No nevím, úplně detailně ten výklad pravidel neznám, tak se nechci dohadovat...

Mluvím o situaci, kdy si Hložek ve vlastním vápně trefil ruku...

Tady je ještě citace Řezníčka z Isportu:

Hodně jste se rozčilovali poté, co zahrál Adam Hložek ve vápně rukou. Co jste na tu situaci, kterou sudí Jan Machálek neviděl jako penaltovou, říkal?

„Přišlo mi, že mu šel balon od země do ruky, ale někdo mi říkal, že si ji Adam trefil sám, takže podle pravidel se taková ruka nepíská.“

Reagovat
PlackaSKS

Já si bohužel taky nejsem úplně jistej, ale vím, že to někde rozebírali a v případě pokusu o zpracování se to pískat má. Což by byl tenhle případ.. no pockam si na vyjádření komise rozhodčích

Reagovat
Kang & Kodos

Odkopnout se dá i kolenem

Reagovat
PlackaSKS

To ho v tu chvíli ale nenapadlo

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo nikdy neodkopával otočenej k vlastní bráně kolenem do vzduchu, ať hodí kamenem!

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ten Frýdek. Jedna věc je nějakej souboj ve stylu Trávník vs. Žitný, kdy tam byli oba dva zaklesnutý do sebe. Ale tenhle blb ho začne chytat za dres. Mohla bejt úplně v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se mi to zdálo taky podezřelé, ale nevím, už se to pak moc neřešilo. Musel bych se kouknout ještě jednou.

Reagovat
andrew96

Argumentovalo se tím, že Frýdka držel Mareš. Nicméně mně to držení nepřišlo tak intenzivní, aby Frýdek musel do Grigara vletět. Teplice si mohou stěžovat hned na 3 momenty.

Reagovat
Pyroman

Marešovo držení bych taky moc neřešil, ještě v kontextu toho, co pak Frýdek udělal u Řezníčka. Ale nepřišlo mi teda, že by ten střet s Grigarem byl bůhvíjak silnej, Grigar na ten míč spíš čekal, než že by po něm šel. Písknout se to určitě dalo, vzhledem k tomu, že normálně se gólmani až přehnaně chráněj, ale nepřišlo mi to tak jednoznačný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Já bych to nepískl. Grigar tam šel jak baletka, ale kdyby tam šel důrazně, jako minule Hruška, tak by to třeba zase byla penalta, no, nemají to u nás brankáři jednoduché.

Reagovat
ondrasch77

Souhlasím, že to Grigar asi trochu podcenil, nicméně útočící hráč nemůže do gólmana vletět jak rozjetej rychlík...

Reagovat
meno

Reagovat
meno

Reagovat
rufus

Jílek: Z naší strany to nebylo špatné utkání.

Dokud Jílek nepochopí, že si nemůžeme dovolovat takový ztráty, tak se asi nikdy dál neposuneme. Kurva, tady nejsme v Olomouci, tohle přizdisráčský myšlení nás neustále jen potápí níž a níž. Velká část z našich hráčů nemá na Spartu a pokud se Jílek rychle neprobere, tak by si měl Rosa všimnout toho, že Jílek na ni nemá taky.

Reagovat
ondrasch77

Jinak mám pocit, že na Spartu (alespoň podle výběru hráčů a trenéra) nemá ani Rosa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně taky přijde, že vůbec neumí reagovat na průběh utkání. Hlavně ty jeho střídání jsou jak pěst na oko.

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne se vzdycky ulevi, kdyz jde ze hry Plavsic. Ale pak tam treba narve Hanouska a je mi zas nedobre.

Reagovat
rufus

Střídání velice často opravdu špatný, to si často říkám, co tím vlastně sleduje, vzdyť se to nehodí do toho, co chceme hrát. To jsou zásadní chyby a nepochopitelně je pravidelně opakuje..

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi moc kritický, na Spartu je bod z venku odpovídající

Reagovat
Raylan

Ja nechápu, jak muže říct ze to nebylo špatné utkání... jako nějaký šance tam byly, ale ta hra nebyla vůbec dobrá. Rosa si hlavně musí všimnout, že na to nemá velká část kádru a přivést skutečný posily a ne to, co zatím přivedl.

Reagovat
dondinho

Jestli se mu v příštím kole podaří rupnout s klokanem tak to už může být skupina o sestup...jeden si už pár let myslí že horší to už být nemůže a ono to furt jde...

Reagovat
ondrasch77

Tak s klokanem doma asi nerupnou..., pěknou výhru 1:0 doma se zavřenejma očima rozhodčích nejspíš uhrajou

Reagovat
JeséRodriguez

To spíš bude zase 3:0 nebo tak nějak, plný média keců "takhle musíme hrát" a pak další venkovní zápas podobná blamáž jako včera

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Ale jinak by mohli utrpět vítězství ještě v Opavě než pak v dalším kole dopadnou na držku u nás

Reagovat
rufus

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Bude si Sparta zase stěžovat na rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo, takovej ranec je to stálo a on jim zařídí jen bod.Sice se snažil společně s Ardeleánem u VAR hodně, to mu nelze upřít, to viděli všichni, ale chyběla prostě penalta proti Teplicí.Asi si to u Chovance pěkně posral:))

Reagovat
Bakary3

Reagovat
ratusek
Reagovat
Posledni Kovboj

Pustim si to cely pak, v kolikaty minute mluvi o haterech?

Reagovat
ratusek

v žádný

Reagovat
Posledni Kovboj

does not compute

Reagovat
Posledni Kovboj

Jinak zajima ten fight vubec nekoho? Vegh posledni rok dva uplne vycpelej, v kleci znudenej, kdyz vemu v uvahu styl, jakym bojuje Vemola, tak je podle me vsem jasny, jak ten fight bude probihat.

Reagovat
ratusek

Mě zaráží, proč se Vémoly nikdy nikdo nikde nezeptá na Procházku. Když o sobě Vémola tvrdí, že je jednička a v Japonsku bojuje ještě lepší fighter.

Jinak ale mám Vémolu rád, propaguje tady MMA neskutečně a mluví rozumně ve všech rozhovorech a je s ním sranda

Reagovat
Posledni Kovboj

Protoze Prochazka by ho zmlatil

Ja mam Vemolu docela rad taky, resp.... kdyz promuje fighty, tak se chova podle toho, jak ho to naucili v XFN, a prijde mi to spis trapny. Kdyz je nekde sam za sebe, tak mluvi rozumne, a je videt, ze to neni zadnej vylizanec.

Reagovat
ratusek

Já víbm, že by ho Procházka zmlátil, ale nechápu proč se ho na post jedničky v souvislosti s Procházkou nikdo nezeptá. Nebo jestli jim dal zákaz, nevím. joi promování fightů se mi taky nelíbí, ale mimo to působí velmi rozumně a líbí se mi jak pomáhá policajtům a dalším skupinám a propaguje mma

Reagovat
Posledni Kovboj

Podle me urcite funguje nejakej prescreening dotazu. Cely je to show, a ty pre-fight rozhovory jsou toho velkou soucasti. No a kdyz jde treba do televize u Krause, tak ten zas nema poneti, kdo nejakej Prochazka je. Techhle noticek byl prukopnik Kares, kterej taky dopadl, jak dopadl

Reagovat
mickey mouse

Vémola chválil Procházku na isportu. Ale Vémola jde po tomhle zápase zpět do “své” 84, takže tento fight asi určitě nebude

Reagovat
Posledni Kovboj

84 pri vazeni, druhej den tak 105 tohle ma zmaknuty strasne dobre, mozna jeste z dob kulturistiky.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Greny

A kdo se ho má zeptat? U Krause nebo Šípa ti ho neznají... A takovej Novotný co vede oktagon se ho nebude přece ptát na Denisu.. vždyť by šel sám proti sobě takhle může říkat že má nejlepšího Čecha v Oktagonu a vlastně jsou oba spokojeni... Preci jen zní líp česká jednička MMA než druhý nejlepší bojovník

Reagovat
ratusek

na youtube je s ním dost rozhovorů teď na stránkách, co se věnují fightu. Tam jsem čekal, že se ho zeptají. Ale zase by šli do kontroverze, takže chápu, že ho nechtějí nasrat no

Reagovat
smazaný uživatel

Me to zajima a fandim Attilce, ale jak pises, on uz to ma davno za sebou a musel by mu vyjit nejakej lucky punch.

Reagovat
Posledni Kovboj

Jono, navic jestli na ten lucky punch bude mit dokopy minutu za celej fight ve stoje, tak je to hodne. Ale hlavne, zabava to podle me moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě upřímně zajímá i Benko Stafek

Nebo teď v Košicích jsem zvedavej na Wittnera a Le Syho s Tripsianskym. Plus Ryšavý Strbak.

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak v poradku

Reagovat
mickey mouse

Jako zajímá, ale pravda je že je to uměle vytvořená bublina Oktagonem (Novotným). Snaží se z toho udělat bůhví co, přitom většina to bere jen jako další zápas na galavečeru...

Reagovat
Posledni Kovboj

ZAPAS STOLETI/TISICILETI/etc

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Ale Oktagon umí PR famozne. Hlavně ty videa na ytb.

Reagovat
Losinho

já furt čekám na Vémola vs Pešta, ale to by Kája nesměl bejt posranej až za ušima

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo, tak to by me zajimalo taky. Ale Vemola je o Pesty o (vahovou) kategorii az dve jinde, to se jen tak neuskutecni.

Reagovat
smazaný uživatel

Vemola chce hlavně ještě do UFC.

Reagovat
Posledni Kovboj

no, mlaceni souperu, co jsou dva levely pod nim, ho tam nedostane

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No teďka přejel Henriqueho, kterej něco odzápaseno v UFC má a vydržel třeba tři kola s Johnny Walkerem.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ok, to uznavam. Ale posledni tezsi souper predtim byl Kincl.

Reagovat
Greny

3 kola s Johnie Walkerem vydržím taky....

Reagovat
meno

I víc!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Losinho

V tý 93 by se mohli bez problémů sejít..

Reagovat
Greny

Pešta jde teď s Martinkem myslím

Reagovat
mickey mouse

na to se těším snad víc než na Karlos - Végh

Reagovat
ratusek

Doufám, že Pešta dostane namláceno

Reagovat
smazaný uživatel

Pešta vyhraje stoprocentně. Martínek ho nemá jak porazit. A další cíl Pešty je právě Karlos.

Reagovat
ratusek

no já doufám, že Karlos Peštu uzemní. Karlos se s ním utká, ale až porazí někoho silného. Nebo jak to říkal. Pro Karlose je Pešta nezajímavej,

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Pešta měl stokrát silnější soupeře než dostává Karlos.

Reagovat
Losinho

To je přesně jeho výmluva, ale je to samozřejmě naprostej bullshit

Reagovat
ratusek

Tak já podrobnosti neznám přesně. Taky by se mi ten fight líbil, jak by mu Karlos namlátil. Ale asi se bojí. Attilu porazí a otázka je, co bude potom. Ufc pochybuju, tqk by se mohl utkat s Peštou

Reagovat
Losinho

Pochybuju, že by mu Vémola namlátil, Pešta mu typově sedět nebude.. není náhoda, že dostává jen postojáře

Reagovat
ratusek

Z pozice zahraničního MMA Karlos Peštu nepotřebuje. Pokud teda chce ještě v zahraničí na výsluní. Pešta by šel výhrou nahoru. Fight by se mi líbil

Reagovat
Losinho

Proč ne? Je to exUFC a navíc tam byl nedávno, od ukončení smlouvy navíc prohrál jen v titulovce s Rusákem, kterej je neporovnatelně vejš než třeba současnej Attila. Pešta by šel výhrou nahoru hlavně v očích CZ veřejnosti + penězma.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nezaložíme někde MMA diskuzi, ať to zasíráme na jednom místě?

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
oli9

Hráč kola už tak po 10 Frýdek ten fakt baví... nejenže pořád hraje základ, ale ještě je kapitán bravo

Reagovat
Posledni Kovboj

Je potreba rict (a ja to rict muzu, protoze jsem jeho oficialni vrchni hater), ze nehral uplne zle. Nejde po nem chtit, aby hral chytre, nebo aby neco vymejslel, ale kdyby se vyvaroval tech naivnich faulu, byl by to od neho do 90. minuty slusnej vykon. Nicmene vsechno to pohrbil tim naprosto wtf momentem, kdy se necha predskocit jak mladsi dorostenec, neni schopnej predvidat, co bude chtit udelat Reznicek (byt to v ten moment vedela na stadione i uklizecka), a misto toho, aby ho odtlacil nebo predskocil zpatky, tam visi na bocni siti zevnitr jak bourec morusovej. Normalne uz by mi to na jeho miste bylo blby.

Ale neni ceho se bat. Vaclav J. samozrejme prokazal instikt trenera-zabijaka, identifikoval, kde je v sestave problem, a ja se nemusim bat, ze v brane bude Nita, to byl totiz zasadni problem uz od leta /s

Reagovat
oli9

tak do Frýdka ani nikdo nic tvořivého čekat nemůže, jenže on je špatný i jako defenzivní záložník.... nepodporuje tu hru vůbec, bořit už je v dnešním fotbale málo..nebo ok ale s ambicema sparty ? .. jinak já být golman a Frýdek se motat okolo vápna tak už čekám dopředu nějakou standartku nebo penaltu kvuli němu..vždyt on do každého souboje leze jak magor... neříkám, že se nemůže přitvrdit ale s rozumem..a ne že se bude divit jako vždyky i když někomu málem ukopne nohi nebo hlavu... ale jo napsal si to taky , nedokáže předvídat natož číst hru ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Heča včera nechytal špatně.

Reagovat
Rarášek

Nechytal, ale stejně ..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek nemůže hrát levého beka.Už i jeho fotr volal Jílkovi, že ho staví na špatnej post.Podle mě je kámen úrazu Kanga.vše se hraje přes něj, neustojí jedinej souboj, když by mohl pokračovat, tak pokaždé upadne.technicky je skvělej,ale bohužel až moc, přehání to.Navíc mi poslední zápasy přijde téměř neviditelnej.

Jinak jsem se musel smát, když vystřídal Plavšiče, který tam byl jediný poslat pořádnou přihrávku a místo něj tam dal Hanouska a začal 1:0 bránit.

Jílek musí pryč, to není trenér, to je tragéd.On tomu fotbalu vůbec nerozumí, ten si tu licenci musel od Kuby Rumla na Strahově jedině koupit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Levej bek je naopak jedinej post, kde Frydek hrat muze, protoze ve stredu hriste se po nem chce, aby obcas prihral. Zase na beku se po nem chce, aby branil. Nastrahy moderniho fotbalu ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Rarášek

Že se ti na to vůbec chce reagovat .

Reagovat
Posledni Kovboj

nuda obcas postihne kazdyho

Reagovat
Rarášek

pod na discord

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, az prijdu na to, jak s tim zachazet :)

Reagovat
Rarášek

tam jede zivelna diskuse .. teda, nikdo mi moc neodpovida, ale já si povidam

Reagovat
Posledni Kovboj

ja si taky nejlip popovidam sam se sebou

Reagovat
Rarášek

Tak se to douč a pojď

Reagovat
PlackaSKS

ten discord od hana?

Reagovat
Rarášek

jop

Reagovat
PlackaSKS

mně to řeklo, že už pozvánka neni platná

Reagovat
Rarášek

https://discord.gg/XmygXdT

Tahle je nekonečná

Reagovat
PlackaSKS

děkuju. ted ještě jak se s tim zachází...

Reagovat
Rarášek

Doučíme, v pohodě

Zalezi jestli chceš nebo ne, ale na chat je to urcite lepsi nez tady v komentech :)

(Snad Hanovi nevadi, ze mu tu delam promo. )

Reagovat
PlackaSKS

mam takovy deja vu jako bych byl před 15 lety na xchatu

Reagovat
Rarášek

To snad ne.

Reagovat
Posledni Kovboj

placka13 vstoupil do chatu

Reagovat
PlackaSKS

hmm.. ted fakt nevim co sem tam měl za nick... já to snad budu muset ještě zkusit

Reagovat
oli9

navíc nejlepší je to ..když hraje frýdek na středu..tak ten "papírový" kanga si pro ty balony musí chodit až ke golmanovi, protože frýdas se schová za prvního protihráče ..pro něj hra bez balonu prostě neexistuje ale možná už ho moc hejtuju

Reagovat
Posledni Kovboj

Moc hejtovat Frydka je jako sezrat moc zebirek. Neexistuje to.

Reagovat
Selänne

tesat

Reagovat
Spalovač šancí

Skvělý

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
stas87

Čo bude s Karlssonom teda? Sám to zabalí a bude chcieť spat do Allsvenskanu? Hra slabo či nevenuje 100 % tréningom?

Reagovat
Selänne

Hrál slabě, což bylo daný tím, že na to trochu sral. Ale že nedostává šanci skoro vůbec zase postrádá logiku, protože Plavšič je prostě trapnej.

Reagovat
stas87

Tak popravu sedi, ked tomu neda vsetko. To sa Jilkovi neda vycitat. No ale ako pises v druhej casti, keby bol Plavsic o tolko lepsi ako Karlsson, tak by to zmysel davalo. Tak trochu mi pride, ze sa to otocilo a ceske kopyta budu hrat za kazdu cenu len preto, ze su to cesi a cudzinci si neskrtnu v pripade slabsich vykonov. Tipujem ze Karlsson najneskor v lete skonci a zasa to bude ceska Sparta. Bez titulu, bez poharov ale hlavne ze tam bude to srdiecko a bojovnost za klub. Uz sa na tie casy tesim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele