FORTUNA:LIGA - souhrn 12. kola

04.10.2019, 19:53, aktualizováno 06.10.2019, 19:56
Komentáře a souhrny
Slavia veze tři body z Jablonce a na druhou Plzeň, která prohrála v Mladé Boleslavi, má po tomto kole šestibodový náskok Sparta se konečně probrala a doma přehrála Karvinou. Ostrava rozstřílela Zlín. Další výhru zaznamenaly Teplice, které se přiblížily na dosah skupiny o titul. Do té se po páteční předehrávce posunulo Slovácko, které před vlastními fanoušky zdolalo Liberec...

FK Jablonec - Slavia Praha 0:2

06.10.2019 18:00

Góly: 70. Tomáš Souček, 73. Peter Olayinka

Slavia odpověděla na ztrátu druhé Plzně nejlepším možným způsobem. Sešívaní zvládli náročné utkání v Jablonci a nakonec zaslouženě zvítězili. Odpor domácích zlomili hosté až ve druhém poločase. Zatímco Slavia má na čele tabulky náskok šesti bodů, Severočeši spadli na čtvrté místo.

Domácí nemohli nasadit záložníka Sýkoru s útočníkem Matouškem, kteří na severu Čech hostují právě ze Slavie.Trenér zelenobílých Rada tak posílil střed pole Kubistou s Kratochvílem a Doležal tentokrát působil na hrotu sám. Pražanům scházel vykartovaný stoper Hovorka, kterého zastoupil Frydrych. Místo Ševčíka se pak do zálohy vrátil Hušbauer.

Rozjezd zápasu se nesl v opatrném duchu, ani jeden tým svého protivníka nedokázala zaskočit. Až ve 30. minutě se Stanciu postavil k exekuci přímého kopu z ostrého úhlu a snažil se překvapit Hrubého, ale brankář Jablonce byl připraven. Osm minut poté hledal Tecl před bránou Olayinku, jehož na poslední chvíli zblokoval obětavý návrat Kratochvíla.

Slavia však postupem času přeci jen přidávala na obrátkách a ve 41. minutě si vypracovala první vylouženou šanci. Krásnou akci rozjel Stanciu, po němž Hušbauer šikovným přiťuknutím vysunul Olayinku a celé to chtěl zakončit Coufal, jenže z velkého úhlu netrefil odkrytou bránu. Podobně skončila velká šance Jovoviće na druhé straně, avšak veškeré vzrušení bylo zbytečné, neboť černohorský reprezentant se nacházel v ofsajdu. V nastavení měl tutovku Souček, ale jeho hlavičku po rohovém kopu Hušbauera skvěle vytáhl Hrubý.

Aktivním střelcem byl (jak je ostatně zvykem) Stanciu, dlouho však pálil spíš na tribuny, jako například ve 49. minutě. Pět minut poté si Souček naskočil na další Hušbauerův kop od rohového praporku a zase ztroskotal na Hrubém a jeho vynikajícím reflexu. V 65. minutě se míč příhodně odrazil ke Staniuovi, ten ale v dobré pozici netrefil ideálně a kulatý nesmysl se odkutálel pouze do zámezí.

Tlak sešívaných však sílil a v 70. minutě se konečně dočkali branky. Střídající Provod našel v pokutovém území Stanciua, jehož pokus vyrazil hrubý jen k Součkovi. Tomu při dorážce pomohla i tyč a kapitán hostů poslal Slavii do vedení. To mohlo být krátce poté ještě vyšší. Stanciův centr srazil sice tečoval rukou Plechatý, hra však pokračovala, jenže Škoda přestřelil bránu. V 73. minutě to ale přece jen bylo o dvě branky. Další Stanciův nadýchaný balón šel přes Škodu k Olayinkovi, který měl zblízka jednoduchou práci.

Čtvrthodinu před koncem se gólman Pražanů Kolář poprvé výrazně zapotil. Z pravé strany se na něj řítil Doležal, ale strážce svatyně sešívaných svůj tým podržel. Další dobrý zákrok si Kolář připsal v 79. minutě proti ráně střídajícího Chramosty. Jablonec ke konci zápasu přece jen vystrčil růžky, zároveň si však musel stále hlídat zadní vrátka. V 85. minutě tak musel Hrubý zasahovat proti Provodovi, další zákrok si připsal za tři minuty proti Horovi a v nastaveném čase ještě proti Frydrychovi. Skóre již ale zůstalo beze změny.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 2:1

06.10.2019 15:30

Góly: 48. Lukáš Budínský, 90+3. Nikolaj Komličenko (pen.) - 29. Jan Kopic

Souboj o titul se ještě neproměnil v bitvu pouze dvou týmů. Mladá Boleslav totiž doma porazila Viktorii Plzeň a nedovolila svému soupeři výrazně odskočit. Středočeši se vrátili na třetí místo a na druhé Západočechy ztrácí čtyři body. Hosté šli v prvním poločase do vedení, Boleslav ale krátce po změně stran vyrovnala a díky sporné penaltě nakonec brala tři body.

Domácí postrádali levého beka Túlia, na jehož post se posunul Pudil a pozici stopera nově zaujal Jakub Klíma. Kvůli dohodě klubů nemohl hrát ani z Plzně hostující Bucha, naopak do hry se po karetním trestu vrátil útočník Komličenko. Také kouč hostů Vrba udělal změnu na levém kraji obrany, kde místo Limberského operoval Hloušek. Jinak ale zůstala sestava Západočechů ponechána beze změn.

Již ve čtvrté minutě musel gólman Boleslavi Stejskal zasahovat proti pohotovém voleji Kalvacha. po dvaceti minutách hry vyslal další střelu Viktorie Hořava, jenže mířil nad břevno. Minutu poté si Stejskal nadvakrát poradil s pokusem Kopice. Domácí se poprvé výrazněji připomněli ve 27. minutě, kdy se Budínský z přímého kopu těsně netrefil do prostoru mezi třemi tyčemi.

Více šancí však měla v úvodu Plzeň a ve 29. minutě šla zaslouženě do vedení. Hlavičku Hořavy po centru Kovaříka ještě Stejskal fantasticky vyrazil, ovšem Kopic se ze snadné dorážky nemýlil. Autor první branky si mohl dvě minuty poté připsat i asistenci, ovšem jeho přihrávku nezužitkoval Kovařík, jehož vychytal Stejskal. Pět minut před přestávkou mohl z ojedinělé příležitosti Boleslavi vyrovnat Komličenko, ale brankáře Hrušku nakonec vůbec nezaměstnal.

Srovnání skóre tak přišlo až tři minuty po změně stran. Budínský si nachystal míč na levačku a parádní střelou pod břevno překonal Hrušku. Vyrovnaný stav ale málem vydržel jen dvě minuty. Domácí ovšem znovu podržel Stejskal, jenž po centru Kopice vychytal Hlouška, a dorážku Procházky zblokoval Pudil. Vzápětí na druhé straně propadl míč za chybujícího Hlouška k Mešanovićovi, ten však z úhlu pálil pouze na tribunu. Atraktivní úvod druhé půle zakončil centr Budínského, hlavička Fulneka a snadný zákrok Hrušky.

V 57. minutě se po Komličenkovi a Jakubu Klímovi tlačil za míčem Mešanović, jenže v dobré pozici na něj těsně nedosáhl. Postupem času začala Boleslav svého soupeře přehrávat. Po rohovém kopu v 75. minutě vrátil balón do ohně Pudil a střídající Jiří Klíma pálil z otočky vedle tyče. Deset minut poté ojediněle zahrozila také Viktoria, avšak Kalvach poslal přímý kop z dobré pozice mimo.

Rozuzlení tak přinesl až dramatický a hektický závěr. V 90. minutě utekl obraně hostů Jiří Klíma, jehož vychytal hruška, gólman Plzně ale zároveň útočníka Boleslavi tvrdě sestřelil a sudí Lerch k radosti domácích a údivu Západočechů nařídil penaltu. Její exekuci si vzal na starost Komličenko, který poslal Hrušku na opačnou stranu a bezpečně proměnil. Středočeši tak nakonec vybojovali velké vítězství.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 3:2

06.10.2019 15:30

Góly: 18. David Ledecký, 51. Ivan Schranz, 82. David Ledecký - 68. David Bartek, 85. Jakub Rada

Veledůležité vítězství si na své konto připsali hráči Českých Budějovic. Na domovském Střeleckém ostrově zdolali Bohemians a vystoupali ze dna ligové tabulky. Dynamu skvěle vyšla první hodina hry. Poté se konečně začali prosazovat i Pražané, nakonec však z jihu Čech odjeli s prázdnou.

Kouč domácích Horejš se vytasil s nečekaným tahem, když gólmanskou jedničku Staňka zastoupil jeho náhradník Křížek. Kraje obrany Dynama nově vyztužili Čolić s Novákem, záložníky Mustedanagiće s Kulhánkem nahradil Čavoš s Javorkem a Ledecký zacelil v útoku místo, které uvolnil zraněný Rabušic. 

Také trenér "Klokanů" Hašek překvapil, když vsadil na rozestavení se čtyřmi obránci, kde na levém kraji operoval Bartek. Dalšími novými tvářemi byli středopolaři Záviška s Vaníčkem, v základní jedenáctce tak chyběli Podaný a Keïta.

Jihočeši mohli jít do vedení hned z prvního nebezpečného útoku. Brandner potáhl protiútok Budějovic a na jeho konci předložil míč do tutovky Ledeckému, toho ale vychytal brankář Bohemians Fryšták. Na druhé straně postupoval v deváté minutě vpřed Vodháněl, jenž našel zcela volného Závišku, tomu ale překazil radost Křížek. V sedmnácté minutě se ke střele dostával domácí Javorek, ale obránci hostí na poslední chvíli zasáhli a míč zblokovali na rohový kop.

Po něm už Střelecký ostrov poprvé vybuchl nadšením. Na centr Čoliće si na přední tyč naběhl Ledecký, jenž hlavičkou překonal Fryštáka a poslal Dynamo do vedení. Ve 23. minutě byl v akci opět Čolić, který rozehrál standardní situaci, Brandner však ve skluzu zakončoval mimo tři tyče. Do třetice se krajní bek domácích předvedl ve 34. minutě, kdy našel zcela volného Javorka. Ten ale místo zakončení přihrál Brandnerovi do ofsajdu.

Šest minut po změně stran šly Budějovice do dvoubrankového trháku. Schranz byl v souboji za dlouhým balónem důraznější než Hůlka, kterého tvrdě odstavil a zblízka pokořil Fryštáka. Následně se konečně probudili také "Klokani" a svou snahu korunovali snížením v 68. minutě. Vodháněl poslal míč do pokutového území, kde se meruna odrazila k Bartkovi, jenž vymetl šibenici.

Hosté rázem vycítili šanci a chtěli vyrovnat. Nečas však v 74. minutě pálil nad břevno a dvě minuty poté selhal Havel, jehož skvěle našel Nečas, jenž pravému bekovi Bohemians se míč zamotal mezi nohama a následně střílel mimo bránu. Nečas hru Pražanů viditelně rozhýbal. V 80. minutě střílel z úhlu jen o fous vedle.

Když už se schylovalo k vyrovnání, přišla pro Bohemians tvrdá rána. V 82. minutě ztratil Jindřišek míč ve středu hřiště, střídající Mršić poté našel před bránou volného Ledeckého, který pohodlně zakončil do odkryté brány - 3:1. Tři minuty poté se "Klokani" přece jen prosadili. Rada se po první sražené střele dostal k reparátu a využil podklouznutí gólmana Křížka. Vyrovnat se už ale hostům nepovedlo.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - MFK Karviná 4:0

05.10.2019 19:00

Góly: 14. Libor Kozák, 52. Libor Kozák, 59. Libor Kozák, 85. Guélor Kanga

Dva góly v úvodních jedenácti ligových zápasech za Spartu, hattrick v tom dvanáctém. Taková je bilance letenského útočníka Libora Kozáka, který se třemi brankami podílel na vítězství 4:0 nad Karvinou. Zbývající zásah přidal Kanga.

Kozák se přitom uvedl tak, jak se prezentoval v minulých zápasech. V šesté minutě se sice dostal do šance, tu ale neproměnil. Lischka to zajímavě zkoušel z voleje, jenže mířil vysoko. Lehkovážnost v domácí obraně mohl využít Ndefe, proti němuž v tutové šanci zasáhl až Heča.

Do vedení tak šla Sparta. Vysoký a dlouhý míč dopředu vybojoval Hložek pro Libora Kozáka, jenž ve kluzu dokázal překonat Hrdličku. Hložek mohl mít další asistenci, to by ale Frýdek musel pálit přesněji.

Po návratu ze šaten dostali Slezané jednu z mála příležitostí ke skórování, Rundić ale hlavičkoval vedle vzdálenější tyče. Podruhé v utkání se v padesáté minutě prosadil Libor Kozák. Ten chytře zužitkoval Haškovy přihrávky a překonal gólman. Ačkoliv původně gól nebyl kvůli ofsajdu uznán, po zásahu technologie platil.

Z Kozákova stínu se pokusil vystoupit Kanga, který se připomněl dalekonosnou ránou do Hrdličkových rukavic. Ovšem pozornost na sebe opět strhl Kozák, ačkoliv tentokráte to nic náročného nebylo. Hložek se s míčem dostal do vápna a sparťanskému kanonýrovi předložil míč před prázdnou bránu, takovou šancí Kozák nepohrdl.

Další komplikací pro Karvinou byla druhá žlutá karta Petráně po zákroku na Hancka, čehož chtěli záhy využít Tetteh a dvakrát Trávník, který dokonce svou technickou střelou trefil tyč. Proti Hložkovi se zase vytáhl zákrokem večera karvinský gólman. Mladému křídelníkovi nebylo přáno, o něco později hlavičkoval do břevna.

Chvíli poté, co Tetteh v tutovce trefil jen Hrdličku, obral o míč Rundiće a s Kangou se řítil do protiútoku proti jedinému obránci. Guélor Kanga akci poměrně zbrzdil, střelou přes obránce ale dokázal dostat míč do sítě a dal razítko na sparťanském vítězství.

Více informací k zápasu

SFC Opava - FK Teplice 0:1

05.10.2019 16:30

Góly: 86. Jakub Mareš

Poslední porážka Teplic se datuje k třiadvacátému srpnu a utkání na Andrově stadionu. Od té doby třikrát remizovaly a pětkrát zvítězily, což se jim povedlo i v Opavě, kde vyhrály zásluhou trefy Jakuba Mareše.

Začátek přitom vyšel lépe Slezanům. Zavadilův povedený roh jen těsně nedokázal do brány usměrnit Šulc, o něco později zase Hrabina pálil příliš vysoko. Zavadil byl i nadále hlavním ohrožením pro "Skláře", jeho roh rezultoval Žídkovou nebezpečnou hlavičkou, poté vzal opavský kapitán zodpovědnost na sebe a zajímavě vypálil zpoza vápna.

Konečně se osmělili i Severočeši. Řezníček však zahodil šanci, když z malého vápna absolutně netrefil bránu, Jakub Mareš poté pořádně protáhl Fendricha. Řezníček mohl své zaváhání napravit, jenže po Kučerově pasu střílel kousek vedle šibenice.

V úvodu druhé půle se hra přelévala ze strany na stranu. Nejprve Grigar pohotově vychytal Šulcovu hlavičku, na druhé straně byla Řezníčkova střela z protiútoku zblokována bránícím hráčem. Neuspěl ani po hodině hry Zapalač, lépe si nevedl dorážející Šulc.

Velká rána pro Teplice přišla dvacet minut před koncem. Prchajícího Mondeka poslal k zemi Shejbal a sudí mu ukázal červenou kartu. Toho chtěli domácí využít. Dedič však nastřelil jen Grigara, ten dokázal zlikvidovat i Zapalačovu ránu.

A tak se překvapivě prosadili tepličtí hráči. Hyčka posunul míč na Petra Mareše, jenž pořádně prověřil Fendricha. Ten neobstál, míč mu vypadl jen ke druhému z Marešů Jakubovi a ten si už se situací věděl rady. Jelikož v nastavení nedokázal Šulc seřídit mířidla a pálil nad, posunuly se Teplice na dostřel evropským pohárům.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Fastav Zlín 4:0

05.10.2019 16:30

Góly: 21. Dame Diop, 26. Milan Jirásek, 31. Rudolf Reiter, 41. Martin Fillo

Do hodně nelichotivé situace dostala řada špatných výsledků Zlín, který dojem vůbec nenapravil ani v Ostravě. Tam schytal už v první půli rány od Diopa, Jiráska, Reitera a Filla a soupeři jednoznačně podlehl.

Přitom v úvodu to se "Ševci" nevypadalo špatně. Bartošák našel přesným centrem Cedidlu, proti němuž se musel skvěle vytáhnout Budinský. Jen o kousek stačilo následně seřídit mířidla Čanturišvilimu, jehož pokus skončil vedle.

Jako první tak udeřil po dvaceti minutách Baník. Kuzmanović šikovně hledal Smolu, ten ale míč netrefil. Jirásek jej poté napálil do tyče, odrazu od níž využil Dame Diop a bez problémů dorazil balón do brány. Už o pět minut později to pro Slezany vypadalo ještě veseleji. Žlutomodří udělali lacinou chybu při rozehře. Reiter míč chvíli potáhl a následně předložil Milanu Jiráskovi, který pohlednou střelou dodal svým spoluhráčům klid na kopačky.

Asistující Rudolf Reiter se brzy dočkal i odměny v podobě vstřeleného gólu. Tentokráte Jirásek našel mladého krajního záložníka a ten s přispěním teče bránícího hráče navýšil vedení. To ale ještě nebylo vše. Po rohovém kopu pálil z první Hrubý, od obránce se míč odrazil k Martinu Fillovi a ten vstřelil již čtvrtý gól Baníku.

Po pauze se o korekci skóre pokusil Matejov, nezamířil ale přesně. Podobně si na druhé straně vedl Kuzmanović, který se dostal do zakončení i dvacet minut před koncem. To byla jeho střela sražená nad bránu. A jelikož Budinský dokázal zneškodnit i Železníkovu hlavičku, radovali se muži z Ostravy ze čtyřbrankového vítězství.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 0:0

05.10.2019 16:30

Góly: -

Šest bodů dělilo před vzájemným zápasem hráče Olomouce a Příbrami, na tom se zásluhou bezbrankové remízy ani nic nezměnilo. Pro Středočechy jde přesto o určitou satisfakci, neboť bodovali po pěti porážkách v řadě. Na druhou stranu už devět poločasů nedokázali vstřelit gól.

Velmi brzy se mohli dostat domácí do vedení, to by ale musel Škoda dát svému zakončení po Rezkově pobídce větší přesnost. Poté na čas přebrali iniciativu Hanáci. Nejprve byl Pilař v pokutovém území stažen k zemi, avšak píšťalka sudího zůstala němá, načež Plšek pohrdl velkou příležitostí ke skórování.

To bylo také od hostů na dlouhou dobu vše. Zemanův přízemní centr se dostal až za vápno k Alvirovi, jehož střela skončila na těle jednoho z obránců. Uspět nedokázal ani Rezek, ten zase zamířil příliš vysoko. Zajímavě vypadal i Nového centr, jenž se však neuchytil a do šaten se odcházelo za vyrovnaného stavu.

Velmi dobře se opět prezentoval Alvir, s jehož přímým kopem měl Reichl plné rukavice práce. Olomoucký brankář musel být notně vyděšený po Zemanově rohu, Kingueho hlavička však zamířila nad. Z ničeho nic mohli skórovat hosté, Falta zpoza vápna napálil tyč.

Nadále se musel činit Reichl, který bravurně zneškodnil Rezkovu střelu, stejně si proti dalšímu Faltově pokusu vedl i kočí. A jelikož v závěru nevyužil dvou možností Stuparević, branku diváci v Příbrami neviděli a utkání skončilo remízou.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 3:1

04.10.2019 18:00

Góly: 2. Matěj Hybš (vl.), 8. Ondřej Šašinka, 86. Jan Kalabiška - 43. Alexandru Băluţă

Slovácko se po pětizápasovém půstu konečně dočkalo výhry. Doma přelstilo Liberec a alespoň na čas se vyhouplo do první šestky. Slovan zase nenavázal na vítězství nad Českými Budějovicemi a zůstává ve skupině o Evropskou ligu.

Místo vykartovaného Šimka se do základní jedenáctky Slovácka vrátil krajní bek Reinberk, jinak Moravané nastoupili v tradiční sestavě. Hostům po karetních trestech zase pomohli stoper Kačaraba se záložníkem a kapitánem v jedné osobě Breitem. Pouze na lavičce náhradníků zůstali například Oscar či Kamso Mara.

Na první branku zápasu se čekalo jen dvě minuty. Domácí Divíšek vyslal prudký centr do pokutového území, kde chtěl před Zajícem odehrát míč Hybš, jenže myšlenka se nepotkala s provedením a levý obránce Liberce poslal merunu hlavou přímo do sítě. Za dalších sedm minut vedlo Slovácko již o dvě branky. Havlík poslal další balón před bránu na Šašinku, který na hranici ofsajdu hlavičkoval nikým nehlídán přesně k tyči.

Moravané byli dále při chuti. Reinberk v devatenácté minutě pěkně prošel po levé straně, jeho sražený centr se dostal k Navrátilovi, jenž však akrobatické zakončení poslal nad břevno brány gólmana Severočechů Nguyena. O deset minut později skončila Havlíkova tečovaná střela na tyči a z dorážky se prosadil Petržela, avšak stál v ofsajdu a branka nebyla uznána.

Hosté se probudili až těsně před přestávkou. Ve 38. minutě ještě pálil Baluta vedle poté, co utekl obraně domácích. Za další čtyři minuty se už ale hráči Liberce radovali. Musovu střelu vyrazil brankář Slovácka Trmal jen k Balutovi, který se ze snadné dorážky nemýlil a snížil skóre na rozdíl jedné branky.

Vyrovnat se hostům málem podařilo v 59. minutě. Baluta připravil střeleckou pozici pro Musu, jenž krásným obstřelem uklidil míč do sítě. Jenže rozhodčí následně branku odvolal, neboť se prokázalo, že Baluta si předtím při zpracování pomohl rukou. Poté si Slovan dlouho nevytvořil velkou šanci, až v 81. minutě se balón příhodně odrazil ke Karafiátovi, který však trefil pouze dobře postaveného Trmala.

Moravané o svém vítězství definitivně rozhodli v 86. minutě. Poté, co Fukala přišel o míč, vyslal Daníček dopředu Navrátila. Jeho přihrávku nezpracoval Zajíc, za ním však stál připravený Kalabiška, který se krásně trefil pod břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha12102025:232
2.Viktoria Plzeň1282223:1226
3.FK Mladá Boleslav1271425:1622
4.Baník Ostrava1270522:1321
5.FK Jablonec1262420:1720
6.1. FC Slovácko1253414:1918
7.Sparta Praha1252522:1817
8.Sigma Olomouc1245317:1517
9.FK Teplice1245310:1217
10.Slovan Liberec1242616:1714
11.Bohemians Praha 19051233616:2212
12.MFK Karviná1225511:1411
13.Dynamo České Budějovice1232715:2411
14.1. FK Příbram1232711:2211
15.Fastav Zlín123189:1910
16.SFC Opava122377:219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (622)

Přidat komentář
Rothbard

Slovácko

Reagovat
oli9

Slovácko

Reagovat
AjaxFans

Luxus

Reagovat
ratusek

Svědík

Reagovat
andrew96

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jó!

Reagovat
Pride

Šašinka docela jede. V tom klukovi opravdu něco bude, jen je třeba s ním umět pracovat, což Bobik asi neumí.

Reagovat
icemike

Nebo mu nesvědčí Ostrava

Reagovat
Kang & Kodos

O místo nahoru, a to jsme ještě ani nehráli Hateri sú v piči

Reagovat
Mönchengladbach

Ale Slovácko odskočilo, bitva s ním o TOP6 a mistrovskou skupinu v nadstavbě bude souboj těžkých vah. Nabízí se však snazší cesta do pohárů přes prostřední skupinu.

Reagovat
Kang & Kodos

No bude to mít Liberec těžký, nezávidim jim to

Reagovat
Mönchengladbach

Zajímaly by mě náklady na platy hráčů ve Spartě a ve Slovácku...

Reagovat
Kang & Kodos

Řekl bych, že na Spartě asi budou platit víc, ale kdo ví.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
mistr129

Těžko

Reagovat
Losinho

Furt míň než Jiráčkovi

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Notaktosnadjó asiné?!

Reagovat
Losinho

Aby vám to zítra Liberec nevrátil

Reagovat
db18

Pavel Hoftych: Dle mých informací byla naše druhá branka regulérní. Nezáleží na tom co zkoumá VAR, záleží na tom, kdo za ním sedí.

Reagovat
Spejbl

Jojo, "dle mých informací"..

https://youtu.be/-c_lt8X7zZg?t=780

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
montaigne33

Liga pokračuje... Ale všem- nejen příznivcům Slavie- doporučuji podívat se na hodnocení hráčů BVB a SKS na KICKER.DE (skutečně odborný magazín/web). Pro zajímavost Bořil (kt sám často kritizuji jako "zmatkáře") dostal 5, Masopust 4, Tecl 5, naopak Souček a Stanciu 2,5, Buren 3 atd. Takže celkové hodnocení bylo k týmům/ hráčům tvrdé- ale poučné... Vždy si vybavím, jak přísně hodnotili miláčka CZ fandů Rosického- kt např. ve Sportu dostal za určité mezinárodní utkání nejvyšší známku z našich reprezentantů a od K. jednu z nejnižších atd.

https://www.kicker.de/759367/slideshow/einmal_1_5_zweimal_4_5_die_noten_zum_bvb_spiel

Reagovat
db18

Stanciu překvapil, tam jsem čekal čtyřku...

Reagovat
smazaný uživatel

buren 3 jako za co?

Reagovat
Kang & Kodos

I ten Masopust se Stanciem jsou hodně mírně hodnocený

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten stanciu, ten tam mel tolik ztrat, ze kterych plynuly brejky..

Reagovat
db18

Reagovat
montaigne33

Ano, před 1.brankou Stanciu signalizoval ruku a nehrál... z protiútoku dali na 0:1/ ve SPORTU byla nejhorší známkou SLÁVISTŮ průměrná 5/ KICKER je přísnější...

Reagovat
ondrasch77

Nenech se zmýlit, ale i v německém "odborném" magazínu to stojí na subjektivním hodnocení sudích...

Reagovat
montaigne33

Skoro vše (co se týče hodnocení výkonu hráčů) je subjektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Dóbrý, zupa tip.

Reagovat
Zdechlina

To byly nervy, ale je to tam! Svedika zasypat zlatem at nam neutece.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Darida zase asistence

Reagovat
Losinho

vytlačil ze základu Dudu

Reagovat
Greny

Darida > Duda

Reagovat
smazaný uživatel

V hokeji je zase lepší Duda, každej holt umí něco jinýho.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Radek Duda = hokej není nuda

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kepy_FCB

Baník - Hradec 2:0 Příbram 3:0, Zlín 4:0... kdo si přiště odveze bůra?

Reagovat
AjaxFans

Jen abyste ho nedostali

Reagovat
Kepy_FCB

od Lolomouce

Reagovat
Kepy_FCB

Pamatuji sezony kdy Baník býval remizový král letos stále žádná, zajímavé...

Jinak za dnešní 1.pol Páník na hrad

Reagovat
HorajzmAmmann

Poslední zápasy doma:

4:2, 3:0, 2:1, 2:0, 3:0, 4:0

dobrý :-)

Reagovat
ratusek

Škoda, že jakmile jedeme ven, tak hráči vypadají, že je to nebaví

Reagovat
Losinho

a teď jedete do Plzně a k nám ale pak to přijde

Reagovat
HorajzmAmmann

nesouhlasím, v MB nebo Jablonci nehrál Baník vyloženě špatně.

Reagovat
bobis21

vždyť ty dva zápasy jsme prohrávali už v šatně...

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

nechat si nasypat goly a pak začít hrát proti uvolněnému soupeři

Reagovat
Kang & Kodos

To praktikujete furt, akorát si při tom měníte role

Reagovat
HorajzmAmmann

to ano, ale třeba v MB mohl sám Kuzma srovnat. Nebo ta hlavička už nevím koho. Baník mohl zase srovnat někde na konci zápasu tou tutovkou.

Škoda, že Baník rozhodil rychlý gol....

Reagovat
HorajzmAmmann

V Jablonci Baník mohl srovnat...

Reagovat
andrew96

Bolka moc uvolněně teda nevypadala.

Reagovat
KingMaster13

Kdyby se hrálo jen v Moravskoslezským kraji tak vás nikdo nezastaví Naopak Slavia nehrát v Moravskoslezském kraji tak má plný počet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Bohumil Páník

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kepy_FCB

povodil hatery a hráči ukázali že za ním stojí

Reagovat
Puskas

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co se změnilo, že najednou hrajeme fotbal a předtím to snad rok nešlo. Dnes trochu i štěstí při odrazech a při skvělém Budínského zákroku za stavu 0:0, ale šli jsme si za tím. Často přihrávky z jedné, většinou hra po zemi, vzduchem hlavně při přenášení hry na druhou stranu velmi dobrým Jiráskem, dnes bych měl asi problém vybrat špatného hráče z našeho týmu. Holzer a Lalkovič nebyli moc u balonu, takže ty nehodnotím. Jánoš bude mít problém se dostat zpět do základu, pokud bude střed hrát tak jako dnes i příště. To samé Bary, do běhavého fotbalu z dneška už jedině jako žolík na 20 minut. Líbila se mi strana Reiter, Fillo, líbil se mi dokonce i střed Hrubý s Jiráskem, líbili se mi skoro všichni, nic jsem nepil a jsem v skoro titulové euforii jen z toho, že jsem pod Pánikem viděl pěkný fotbal Ale je pravda, že si mě na to hodně dlouho připravoval

Dokonce se těším na příští zápas, snad do Plzně pojedeme hrát fotbal a nebránit bod, s dnešním fotbalem bych překousnul i prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se asi změnilo. Hráli sme se Zlínem, ne s Jabloncem :-) 5Ty výhry jsou super, nepopírám, ale... To vážně každý hned zapomíná? Však minulý rok :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, hráli jsme se Zlínem, ale i tak jsme hráli fotbal po zemi, celý zápas, my jsme si nahrávali! Sice zapomínám, ale ty naše hnusy pod Bobem a všechno to co musíme psát 5x v týdnu lidem, kteří se ptají proč má jít Bob pryč, to si pamatuju, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš homodějům? Ti to stejně budou stále a pořád opakovat... A Židi jen provokuji, protože jsou otravni jak průjem v Egyptě :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Termín homoděj mě asi minul, ale pokud se jim tak říká, tak jo, myslím těm (pokud nepatří k FCB, těm je ještě pomoci ).

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má svoje oblíbence a změny dělá jen pod nevolí fans a řekl bych i po rozhovorech s Jankulovskim, Bělákem, možná Brabcem ..... když cítí hořící koudel u zadku. Šindelář byl příšerný, to bylo moc dokonce i na něj, proto dal Pokorného. Protože Procházka mu oponoval v zápase a to Páník nepřechází (což netvrdím, že je rovnou špatně - ale posadil ho jen proto, jinak by Pokorný nebyl). Proč tam nedá Kaloče na celý poločas za stavu 4-0, ale až někdy v 70. ? Proč úplně z lavky vypadl mladý Bolf a nezkusí po minutkách za vhodného stavu radši jeho, když Holzer je leda na hostování s opcí 1 Kč ? A Lalkovič dosud na to nevypadá, aby pronikl do áčka ? Jak pokorně (tedy předposraně) jsme jeli na marný rudý spolek, a byli jsme mu dosud nejslabším soupeřem této sezony v lize - to jsem nevydýchal doteď .....A lásku se svému fotbalovému synovi - no nic. Mám ho i rád, je vidět, že je rád, že tu je, bojuje, v některých fázích je i vhodný, nehejtuju ho na sílu - ale tím přeceňováním mu sám tatík škodí .....

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bolf nevypadá dobře ani v béčku, co chceš dělat s hráčem, který není dominantní ve třetí lize? Trochu je třeba si přiznat, že ti lepší talenti a mezi němi i snad ti top teprve Baníku dorůstají a jestli na to nemají fyzicky (což třeba kluci z devatenáctky zatím spíš nemají), tak jim spíš můžeš ublížit...Ať trénují s áčkem co nejčastěji, příští sezónu se někteří mohou otrkat v béčku a pak už mají k áčku daleko blíže, když se adaptují na dospělý fotbal...Všechno má svůj čas. Diop pořád lepší než Pazdera, který skoro vždycky byl úplně k hovnu, věčně zraněný navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je těch mladých málo, to jo. Ale i kdyby byli třeba dva, tak podle mě není dobře se pořád utěšovat, že lepší ročníky teprve přijdou. V prvé řadě se musíme jako klub rozhodnout, co chceme. Protože mám nyní pocit, že tohle období po zázračné záchraně a oklepání se z toho, budeme za 2-3 roky hodnotit jako stagnaci a odnikud-nikam. Zejména tuto sezonu, pokud by takto dojela a nějak by to dopadlo plusminus průměrně. Pokud chceme poháry, chce to ještě posílit na záloze a bohužel i kraji, protože hlavně levý halv nám furt hapruje. Reiter se doufám stabilizuje. Ale i tak máme na kraje dost malý kvalitní zástup (pokud mluvíme o pohárech).......

Anebo to oželme a pojdme víc přes mládežníky, i když to bude víc kolísavé, to k přechodu do chlapů v tomhle věku patří. Jestli ten mančaft v béčku většinově na ligu nemá a mít nebude, tak ti to stáhne i to málo, kteří jsou na prahu přechodu a jeví se na ligu mít .... Zapadneš se zbytkem do průměru či spíš podprůměru. Taky odchází motivace - tak už jsem byl v áčku víckrát na lávce, kapku jsem i hrál. na základ to nebylo, ale nebylo to beznadějné..... A teď zas zpátky do podprůměrného béčka, k áčku nečuchneš ..... To tě podle mne demotivuje. Bolf má 21, v tomhle béčku už neporoste. Pokud nezáří, tak buď na to nemá a je třeba to pojmenovat - anebo ho táhne dolů slabota okolo něj a pokud propaseme zlomový okamžik, kdy ho přešoupnout nahoru a dávat mu šanci po troškách i přes výkyvy, ať se teda ukáže v lize = tak bude fotbalově po něm..... Půjde 2-3x hostovat jako Šašinci a ve 23 bude věčný talent ..... A taky je další věc - KAM jdeš hostovat. Pokud do chlapů, kde se ale hraje o záchranu, tak nemáš ještě na to naskočit a mít výkonnost a hlavu pro tohle ..... Takže zase spíš paběrkuješ a jsme v kruhu. Nevidím jak automatiku, že někde na hostování se otrká v chlapech a vrátí se vyhraný a připraven naskočit. Hostovaček máme hafo a kolik z nich vypadá na prosazení do áčka v Baníku? Prakticky nikdo...... Snad malý Šaša a Helešic (i ten teď sedí). Chce si jasně definovat co chceme + jestli Páník je k tomu pravý .....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je třeba posílit střed zálohy a na stoperu, za tím si stojím. Je fajn, že se daří Pokornému, že se tam chytil, ale Šindelář je druhý Mešaninov, jen trochu silnější v osobních soubojích, ten na boj o poháry nemá, Procházka je za zenitem. Buď přivést mladé, Martince z HK či Mu Tijaniho z Jihlavy nebo už zkušenějšího Svozila nebo si počkat na Frydrycha, ale ten má svůj věk a kdo ví jestli a kdy ho Slavia pustí nebo jako třetího mít Hasalu z béčka, tenhle osmnáctiletý kluk vypadá docela zajímavě. Na pozici středního konstruktivního záložníka máme v devatenáctce Drozda, ale je mu šestnáct, mohl by dostávat minutky, ale chtít po něm, ať je z něj opora, tak k tomu má ještě daleko.

Křídla máme jaké máme, Reiter a Azevedo jsou dobří, teď tam ten Kuzma rozhodně nezaostává a když se s ním bude pracovat, tak i Granečný na tu ligu má, i když ho mám spíš za beka. Holzera bych stále ještě neodepisoval, je pořád relativně mladý, nějaké hostování na jaře by mu mohlo prospět, Lalkovič je pro mě neznámou, ten jeho příchod jsem moc nechápal, možná, že místo něj tam Bolf být mohl, ale než lavička a pár minut, tak raději chlapský fotbal pravidelně, on byl na testech ve Vítkovicích a nedal to, druhá liga by pro jeho vývoj byla dobrá, možná, že mu to ublížilo, ale fotbal je hodně konkurenční, často máš jen jednu šanci zaujmout, taky nejsme zaopatřovací ústav, z toho, že je to hodný kluk a synovec od Reného se žít nedá...Co nejdříve bych do chlapů posunul Wojatschkeho, který potřebuje nastavit zrcadlo, techniku má skvělou, je i rychlý, ale vůbec není pracovitý, v dorostu vyniká, ale chlapi by mu nastavili zrcadlo a myslím, že by mu to pomohlo, aby začal opravdu makat...Je třeba najít i pravého beka, i když Zálešák v devatenáctce mě třeba zaujal, Fillo má svůj věk, Pazdera je out a Celba je spíš spolehlivý náhradník a tak trochu spíš křídlo. Na levo se to dá řešit Helešicem a Granečným, zatím bych tam nedělal z toho paniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopera jsem zapomněl uvést, nějak mám v podvědomí, že tohle posílit chtějí, Svozil bude určitě znova osloven, tak jsem to bral jakože se tam už něco děje .....

Granec se mi osobně na beku moc nelíbí, je dost průchozí, pozičně ......Potáhnout umí na lajně, ale nesmí zrovna ztratit balon. Je to hráč - atlet, fotbalista ve smyslu slova moc ne .... Holzera neodepisuju úplně, ale teď je tak marný, že zřejmě jedině hostovačka by mu mohla pomoct, bez záruky . Musel polevit v hlavě, jinak si to neumím vyložit, takový propad oproti prvním kolům minulou sezonu...

Lalkovič byl volný bez smlouvy, tak to asi riskli .... Pověst, co ho předcházela (poněkud bohém) + někdy spíš hledí na druhé a sudího, než na sebe - to mi hned nesedělo k Páníkovi, podle mě není Lalkovič jeho preferovaná krevní skupina. Trochu mě překvapilo v tomhle pohledu, že přišel, uvidíme dál... ..... U Wojatschkeho měli obavu, že fyzicky nemá ještě parametry, ale souhlasím, že je tam riziko zakrnění v hlavě a v postoji, pokud bude převyšovat vrstevníky....

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Páník ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co chachaři? Pořád Panik ven?

Reagovat
ratusek

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Kepy_FCB

ne, tahá z týmu maximum momentálně a mladí za moc nestojí proto je nezabudovává

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Puskas

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

pořád věřím i trevorovi, že tam něco smrdí. Ohledně Vrťa měl pravdu. Ale osobně jsem spokojený jak s hrou tak výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram, Budejce a Zlín dostali sisku, jako jo, ten nástup na ně byl impozantni, ptal sem se třeba letitych vyjezdaku, kdy to pamatuji a že nikdy. Ale pozor, sami mi řekli, že ti soupeři jsou slabi a pamutuji, jak Senilita jela odevzdana na Jablonec či Spartu.

Zase, pozor na falešné, růžové brýle, teď ten los ukáže, jak na tom sme.

Reagovat
Banikovec7

Tak já myslím, že je docela jasné jak na tom jsme, na ty nad náma nemáme a pod náma vklidu porážíme.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nám stačí? Nad náma definujes co? Ale tak jo no, placejte se po zádech, jak je super porazit odevzdane soupeře :-)

Zrovna u tebe a tebou podobné sem čekal, že budete pri zemi, zvláště po minule sezóně... Ale jo,ono vlastně, kdo pak bude zklamaný :-)

Reagovat
Banikovec7

Vždyť nijak nevyskakuju, jen hodnotím jak to je, teď prohrajem v Plzni, pak porazíme Olomouc, prohrajem na Slavii a porazíme Karvinou a pořád takto dokola.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, stále dokola. Naplňuje se můj scénář, že panikovci budou spokojeni, pak se najede na těžší soupere, většina bude nasraná, Panik ale bude mít argumenty, že sme v TOP 6 atd... Vše jde dle noticek

Reagovat
Banikovec7

Ale tak zase reálně, máme kádr na to porážet ty top týmy? Jasně, občas bychom tam mohli něco uhrát, ale zase zase na druhou stranu bychom občas měli ztratit s těma slabšíma a ty teď porážíme celkem vklidu.

Reagovat
andrew96

Na třetí místo máte. A taky o něj reálně hrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, nepru se, slabé porazime. A pak jed na výjezd a vychutnej si to, co my, když jdem na Spartu, Slavii či i ten provinční Jablonec (sorry BJ).

Ty růžové brýle jsou lákadlo, ale i ten Jablonec nám pak dá 5:0 a ty a tebou podobní pak (sorry) fňukate. Proto zas s opatrnosti tyto výsledky, tohle byly marne týmy, to není nase měřítko.

Reagovat
Banikovec7

To nevím kdo jsou mi podobní, ale já jsem zklamaný po každé prohře, ať je to Jablonec, Slavia nebo Vlašim. A růžové brýle si nenasazuju, já náš kádr neřadím ani nad Boleslav s Jabloncem natož top3, takže pokud bychom měli pokračovat v dosavadních bodových ziscích, tak nijak naštvaný nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě, abychom se zlobili, jen říkám, po minulém podzimu kde kdo viděl už zlaté prase :-)

Snad jen já psal, že máme body a ať Panik započne banikovskou cestu, tzn. Mladí a já nevím (nechce se mi to vypisovat, jsi chytrý kluk buďto si to najdeš anebo víš, na co narážím).

Nicméně, první a poslední, tebe si považuji, nejsi kreten jako 90 %místních uživatelů, tak zustanme na té linii, co si myslíme, hlavně, aby Baník prosperoval

Reagovat
Banikovec7

Tak mi je taky jasné, že vše určitě růžové není a konec Páníka by mi nevadil, ale spíš kvůli takové té atmosféře okolo všeho, která mi nepřijde moc dobrá a to ani pro něj samotného.

Reagovat
smazaný uživatel

Není dobrá a proč asi? A jelikož to i sám vidíš a cítíš, tak víš, proč.

Panik je škodna a ať jde pryc. Je to schizofrenni situace, ale je.

Reagovat
Banikovec7

Tak na to proč už může mít každý jiný názor, ale dobrá není no.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak těch zápasů, kdy Baník u těch soupeřů vyhořel byla většina, ale ten dvojzápas ještě pod Kučerou na Spartě byl TOP, minulé sezony to šlo i v MB (pohár plus liga), dobré zápasy odehrál Baník minulou sezony v Plzni (všechny 3)

Ale zase dostal 2x debakl v Jablonci a podobně no.

Reagovat
Losinho

so smart

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že to vypadá, že to takhle berou i trenéři a hráči, že prostě prohrajeme v Plzni, jakoby nebyla jiná možnost Ten konec sezony a nadstavba byla hrůzostrašná, letos se to taky objevuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak zrovna v Plzni Baník hrál většinou výborné zápasy... Ostuda byla 2x jenom v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

S tou Plzní máš pravdu, tam jsme hráli s chutí, to hrál dobře i Kuba Šašinka V nadstavbě (1:1) už to nebylo nic moc, to jsme měli štěstí, že měla Plzeň hodně hráčů mimo a o nic jim nešlo. To i Vrba byl v rozhovoru po zápase klidný. Ostatní zápasy u první šestky ale byly špatné.

Reagovat
Banikovec7

Mi nepřišly špatné ani ty na Spartě, hlavně ten první, kdy výsledek moc neodpovídal. Na Slavii to bylo o něčem jiném, tam mi přišlo, že ani sami nevěří, že by mohli něco uhrát a taky k tomu tak přistoupili.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Slavia to nemůžeš vůbec brát. Přesvědčila se o tom Sevilla, Chelsea, Dortmund, Inter a bůh ví kdo ještě. Slavia je prostě jinde. To, že je Baník o 10 haluzově porazil byl tenkrát fakt zázrak - na druhou stranu si to Baník ubojoval a i tím ukázal svou kvalitu proti nadstandartnímu týmu

Reagovat
Banikovec7

No ale ten loňský zápas to byla fakt ostuda, tak tam nezahrála ani Příbram s Karvinou.

Reagovat
HorajzmAmmann

venku 100% . To byla ostuda. Ale i v Jablonci to byla 2x křeč

Reagovat
Banikovec7

Jo, myslel jsem jen venkovní zápasy. V Jablonci mi ten v základní části nepřišel tak hrozný. A v tom druhém pokud dobře pamatuju, tak to bylo dost prostřídáné. Ale na té Slavii jsme snad nepřešli půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

No mi to taky často přišlo jako tobě letos na Spartě, že hra neodpovídá výsledkům. Ale když to srovnáš s těmi zápasy, kdy na Spartě byl v základu třeba Bary (buď to bylo za konce Kučery nebo ze začátku Boba) a bojovalo se jako o život, hádali se (nemusí to být jako El Clasico), hráli do poslední chvíle, nebo třeba s tím posledním na Spartě, kdy to byla podle mě klidná prohra. Já jsem celkem optimista a jsem nerad zlý na lidi všeobecně, pořád si to jejich špatné chování něčím omlouvám, ale po pár takových zápasech jsem to začal vnímat více a když jsem se na to podíval zpětně (třeba ten konec sezony a nadstavba), tak tam opravdu nebyla vidět ani snaha se o to venku porvat. Do té doby jsem si pořád říkal, že je to jen smůla, že jsme nedali šanci na srovnání, ale přitom soupeř měl za tu dobu další tři šance na zvýšení.

A z letošní sezony jsem měl pocit, že to pokračuje - pokud nepočítám Bohemku, kdy jsem stihnul až poslední tři góly - doma to byla (až na 15 minut s Příbramí a celého zápasu se Zlínem) záBobová válka, všechno létalo vzduchem, náhrada nepohyblivých vojáků špatná, žádní kadeti

Schválně si ty výsledky, statistiky a vzpomínky projeď zpětně, ještě jednou. Já jsem rád, že nás Bob zachránil, některé jeho tahy se mi líbily (zrovna teď si kromě zázračné záchrany vzpomenu jen na ponechání Budínského v brance ve finále poháru, když chytal pohár od začátku), ale podle mě to není trenér na hru o to 4.-5.místo. Než brát třeba Pivarníka, tak je možná lepší nechat Boba, ale jakmile bude k mání lepší trenér, tak po něm skočit.

Jinak co ještě v souvislosti s námi myslím nepadlo, je jméno Weber - ten by se nedal přidat na seznam? V Bolce to je asi i týmem (i penězi), ale třeba v Karviné, tam byl taky dobrý, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ZáBobová válka

Souhlas a jses si vědom, že opakujes jedno a to sanr5a az6na pár uživatelů to nebude brát nikdo v potaz?

Reagovat
smazaný uživatel

*jedno a to samé a že až na pár uživatelů...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, už toho nechám. Opakoval bych to i častěji, ale vždycky nemám náladu a raději to nečtu/vypnu

Reagovat
Banikovec7

Tak domácí zápasy letos hodnotím hodně slušně, jo, žádný super fotbal to není, ale psal jsem to tu několikrát, že si nemyslím, že bychom měli kádr na kombinační fotbal, i taková Příbram nebo ten Hradec si myslím, že měli lepší hráče do kombinace, ale jak jsme viděli, k ničemu jim to, že měli 3x více přihrávek nebylo. Takže v tomto ohledu si nemyslím, že by to s jiným trenérem mělo být lepší. A venkovní zápasy mohly být výsledkově lepší. Ale to už bychom pak nehráli o poháry, ale o titul, takže to beru tak, že výsledkově jsme někde tam, kde ten tým patří.

Reagovat
smazaný uživatel

No když vezmu letošní zápasy doma z mého pohledu, tak s Libercem a Teplicemi (plete se mi to) byl jeden trochu smolný zápas, druhý špatný, do toho utrápené venkovní výhry v Opavě a Karviné (v Karviné jsem na tu bídu byl), potom jsem viděl část zápasu s Bohemkou, v tu dobu se hrálo bez obran a byli jsme lepší, ukazovali jsme i fotbalové akce, byť jsme to dost prokládali kopanou. Pak přijelo Slovácko (ale asi nevystoupilo z busu), takže to nejde hodnotit. S Budějovicemi jsme hráli více my, ale pořád to bylo jako na náhodu, Příbram jsme během 15 minut rozložili a pak jsme hráli na údržbu, v druhém poločase na to kašlali, fotbalu jsem se dočkal až se Zlínem. Pak k tomu přidám tu hru venku a připadá mi to i vzhledem k losu, kdy jsme měli slabší týmy doma, jako hra o lepší střed tabulky. Ale pokud chceme hrát o poháry, musíme(!) alespoň občas sebrat body venku i těm z první šestky.

Reagovat
Banikovec7

Tak zase nemůžem čekat že přejedem doma všechny slabší jako Barcelona. Se podívej jak hraje doma třeba takový Jablonec. Sice vyhrává, ale taky to jsou všechno utrápené zápasy. A venku nám z top šestky zbývají už jen 2 zápasy a nečekám, že bychom v nich měli něco uhrát a nemyslím, že by nám to nějak zabránilo v tom hrát o poháry. Ale musíme teda i nadále stabilně porážet papírově slabší soupeře.

Reagovat
HorajzmAmmann

nadstavbu ani nepočítám, tam měl Baník vyhrát (a vlastně byl i lepší) Ale ligový zápas dostal Baník gol tuším z ofsajdu v 85. minutě a v poháru zářil Kuba Šašinkovič. (asi poprvé a naposledy)

Reagovat
smazaný uživatel

Nadstavbu jsme možná byli lepší, ale Plzeň si to přišla jen tak ťuknout, to jsi musel vidět Gól z ofsajdu a možná i penaltový šlapák na Fleišmana, pokud to byl stejný zápas, tak to byl hodně dobrý zápas. A nevím jestli předtím nebyl domácí zápas, kdy byla jasná a nepísknutá penalta na Kubu a Fleišman nedal někdy předtím už jinou penaltu.

Reagovat
Banikovec7

Jo bylo to tak, u té nepísknuté penalty dokonce sudí u videa volal hlavního, ať se jde podívat a Proske odmítl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak myslel jsem, že ještě letos bude MB a Jablonec papírově dost nad náma a Baník si vezme 6. místo. Zatím se celkem držíme, jsem spokojený

Pokud nám Jablonec, Sparta a Bolka neuteče tak jsem zvědavý na konec ligy. Snad ten tým správně posílí o jednoho či dva hráče. Nejlépe středního záložníka a třeba stopera.

I když Pokorný zatím hodně slušný, ale je to jenom Zlín a Příbram

Reagovat
Banikovec7

Tabulkově určitě spokojenost, ale chtělo to ještě pár bodů navíc, jarní los pro nás bude dost těžký. Tam to může vypadat jakkoliv, když máme silné doma a slabé venku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda těch Teplic a Liberce. Liberec byla ostuda jak horně tak výsledkově a s Teplicema to tam prostě nenapadalo no... těch 6 bodů chybí dost !

Reagovat
Banikovec7

Ale zase jsme měli docela štěstí ty první dva venkovní zápasy. Mě spíš štvou ty zápasy v Bolce a Jablonci, kde se dal uhrát bod a obrat konkurenty.

Reagovat
HorajzmAmmann

Máš pravdu. V Karviné i Opavě to dobré rozhodně nebylo. Jablonec prohráváš rychle 2:0, neuděláš nic. Ta MB ale štve dost. Za stavu 1:0 pro MB měl Baník proměnit nějakou šancí (Ale samozřejmě MB pak hrozila z protiůtoků) Uvidíme co v Plzni, poslední zápasy se nám tam celkem dařilo...

Reagovat
Banikovec7

Tak i v tom Jablonci si myslím, že s tím šlo něco dělat, šancí bylo hodně, už v prvním poločase jsme měli něco dát a pak to mohlo být zajímavější.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokornému by zrovna ten Zlín a Příbram mohli pomoci, snad se chytne

Reagovat
didosh

No ale jak dlouho?chce to už zpracovávat pár odchovancu...

Reagovat
Banikovec7

Tak to už je jiná věc, ale je vůbec koho?

Reagovat
HorajzmAmmann

to je ta otázka...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dělo dnes ve Zlínském sektoru? Jako by se snažili dostat do nárazníkové zóny přes plot. Pak bylo asi živo za tribunou, dost jich ze sektoru na čas zmizelo.

Reagovat
Banikovec7

To na tom plotě byla reakce na klasické mentály co přibíhají po góle se vysmívat k plotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. To mě napadlo taky, ale já jsem si toho všiml až když ve vedlejším sektoru byli jen 4 naši a vypadali v klidu, tak jsem myslel, že něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor a jeho radoby info ze zakulisi klapka c.465?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mohl zase Kaloč dostat více času (asi místo Hrubého, byl z dvojice střeďáků horší, Jirásek měl větší chuť do hry). I tak za těch 17 minut zahrál Kaloč dobře, nic nezkazil a měl tam dvě situace, které řešil v klidu a konstruktivně dopředu i když na něj dotírali, přitom mohl dát alibisticky dozadu.

Při dnešní hře by nepropadl ani Ošašinka, ale když tady dostával šance, skoro vždy to byly nákopy dopředu a mizivá kombinace a nabízení se všech hráčů, takže pak vypadal dost špatně. Pak je otázkou, jestli na to nikdo z mladých nemá, nebo jim spíše nesedí Pánikův styl (na béčko a mladé nechodím, tak nevím jak to tam vypadá).

Uvidíme jaká bude předvedená hra proti týmům první šestky (SKS, Plzeň, ACS, Jablonec, Bolka, Liberec- pokud ho Hoftych nepředělá na styl Bohemky), zatím bychom jim ty tři body mohli posílat poštou. S těmi co jsme už hráli to mělo až moc jasné průběhy, bez odporu z naší strany.

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec dáváš do první šestky proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi letos nesedí, ale pořád ho mám zařazený v těch lepších týmech, kdy je trénovali Holoubek, Trpišovský a Zsolt, hrávali účinný a nepříjemný fotbal i když se ti trenéři i hráči měnili. Takže asi ze setrvačnosti. Ale klidně si ho z hlavy odeberu, ty je máš nasledované rozhodně více

Reagovat
HorajzmAmmann

kádrově s tebou možná souhlasím. Ale asi dělám z hráčů jako Breite, Mara, Karafiát něco co nejsou. Zálohu a obranu mají podle mého slušnou, ale jsou zase bez útoku - navíc jim to nešlape výsledkově. Venku jsou marný i proti slabším...

6. je prostě Baník. Pak Liberec se Slováckem.Na druhou stranu je vidět, co udělá jeden hráč s týmem (Mareš - Teplice) Takže uvidíme jak to bude dál. Asi se to může ještě všechno otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

No my na ten Jablonec máme, 4.-5. místo - ale nesmíme jezdit ven posraní. Ať tam jedeme hrát fotbal jako doma, třeba prohrajeme, ale nebudeme čekat, jestli nám ten gól dají, nebo nám nechají bod za 0:0. Neříkám, že to bráníme, to nám nejde, spíše jen hrajeme někde na půlce hřiště a dále raději ne, abychom nechyběli vzadu.

Možná to jsou dva hráči, kromě Mareše i Hora. Snad se to teda u nás otočí a uvidíme, kdo za to mohl

Reagovat
Banikovec7

Podle Hejkala to je hlavně Řezníček

Reagovat
Banikovec7

A ohledně těch venkovních zápasů, může to být posranost, ale třeba to je taky přesný opak domácích zápasů poslední doby, kde většinou dáme z první střely gól, tak venku zase z první vždy dostanem.

Reagovat
HorajzmAmmann

nemyslím si, Jablonec má tu zálohu (hlavně ten střed o dost lepší) + má Matouška.

Baník má ty nejlepší hráče spíš defenzivní. (Azevedo nebo Reiter se venku moc neprosazuje) A já bych neřekl, že Baník jezdí ven bránit, spíš dostal jak v Jablonci tak v MB rychlý gol úplně zbytečně. Pak soupeře celkem zatlačil a chtěl hrát ofenzivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokaze mlatil kluky co maji jednu nohu.Vam to na Sparte mozna chce stacit, nam ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně

Reagovat
papanegra

Reagovat
Banikovec7

Ta první červená Teplic Jinak Baník pohoda očekávání pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Panik tezi nad plan Panikovi navzdory...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Mareš! Klobouk dolů! Klidně by mohl hrát proti Kosova atd.

Reagovat
doNny

My jsme strašná vemena, a ti brankáři...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlehčí los ✔️

Ať se Panik ukáže v Plzni, se Sigmou a Zidama...

Jinak dnes i na ženských acab, škoda, zábava byla blízko, i bez chráničů na zuby

Reagovat
doNny

velmi blízko..

Reagovat
smazaný uživatel

Kejhas jak místní homodejove Ale jo

Reagovat
mickey mouse

Tvle neporazit totálně marné Teplice

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Ferguson6

wtf Kozák?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi obracne ligy na 5?

Fillo

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Páník ví, kde ho využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Bořil

Reagovat
JeséRodriguez

kdyby to bylo na 5-7, tak jednoznačně Štětina

Reagovat
srandamač

Coufl

Reagovat
Kang & Kodos

Kozák: 801 minut, 5 gólů

Reprezentant Krmenčík: 816 minut, 5 gólů.

Snad to Šilhavý vidí

Reagovat
C-M@ster

Moh by vzít Mareše.

Reagovat
Kang & Kodos

Když může jet i Ondrášek, tak určitě

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
didosh

Reagovat
papanegra

Kdy ale už vezme Hložka ??? druhej nejlepší nahravač ligy, tah na branku má jako málo kdo a fyzicky je na tom víc než dobře..

Reagovat
Salfovic

Kde všude (na jakých postech) vlastně může hrát ?

Reagovat
HorajzmAmmann

hrot a oba kraje zálohy?

Reagovat
lubik

Na kraji je docela dost zabitej, spíše Hrot nebo podhrot může hrát, aby si mohl dobře zabíhat pro míče.

Reagovat
Posledni Kovboj

second strikera, podhrot, hrot (podle me v tomhle poradi)

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

No jo, jenze Krmencik sam o sobe ma aspon nejakej tah na branu a dokaze kuprikladu lip prijimat prihravky do behu, Kozak je proste strasne statickej a extremne zavislej na praci ostatnich, takovej utocnik z roku 95.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
HorajzmAmmann

ještě že Diop nemá (zatím) naše občanství ty vole...

Reagovat
Uwe háže buly

On už mam pocit něco v repre odehrál.

Reagovat
C-M@ster

Vzhledem k tomu, že Kozák těch hattricků už asi moc nedá, je toto ideální chvíle na vytažení diskuze mezi fantomasem (Czech football) a analytikem ze Slavie...

Celý vlákno doporučuju projet:

https://twitter.com/czechfooty/status/1178682070958317568

Reagovat
Kang & Kodos

Smůla je, když si dáš v derby vlastní gól pravou půlkou prdele. Ale když zahodíš za první dva zápasy pět tutovek, tak jsi prostě dřevák. Nehledě na to, že některý zápasy s nim jsme hráli vyloženě o deseti, třeba teď v Plzni. To bych chtěl vidět ty data, podle kterejch splnil svojí úlohu.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/xMPzl

Kamarad takyrad pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák je podle mě jediný hráč na světě, který dokázal dát ve dvou po sobě následujících sezonách jak hattrick pouze z penalt, tak hattrick pouze z gólů ze hry a oba dva navíc čisté

Reagovat
Kang & Kodos

Počítá se čistej, i když ho rozdělila přestávka?

Reagovat
db18

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dobrý výkon, čtyři góly, nula, výhra, asi ani není moc co kritizovat, i ten Dame to udělal výborně, když si míč zaseknul jak rozený šutér a pak už to měl jednoduché, ten hejtovaný Diop by to zprvní napálil do obránce Zlína, tohle bylo ale prostě dobré řešení a po narození malého Moussy ve dvou zápasech po sobě gól, tak třeba udělá nějakou sérii Smola v mezihře OK, sice mu to tam teď nepadá, ale to protrhne, fakt pracoval dobře. Pravá strana je naprostým topem Baníku v této sezóně, Reiter je fantastická posila. Jsem taky rád za Pokorného a první ligový start Kaloče.

Reagovat
HorajzmAmmann

Smola v mezihře rozhodně ok nebyl. Ten to jediný dneska sral. Několikrát zajebal úplně zbytečně přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ani nezdálo, když si na něj vzpomenu třeba na Spartě a v Jablonci...Ale OK.

Reagovat
Banikovec7

Taky se mi moc nelíbí poslední dobou, kolikrát dobře vyhraje souboj a pak mu dlouho trvá, než se zorientuje a předá míč. A přijde mi, že se ani tolik nedostává do šancí.

Reagovat
Banikovec7

Ale dnes teda o něco lepší než minulé zápasy.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Smola mohl pár nahrávek dát o něco lépe (někdy rychleji, někdy přesněji), ale i tak jsem spokojený, není líný na krok, nebojí se soubojů, váže na sebe obránce a dělá místo ostatním. Mi trochu vadil Zio s tou svojí rozehrávkou, už proti Příbrami buď udělal odkop dopředu, nebo to jen posunul na Pokorného. Dnes to bylo podobné, ale budiž mu přičtena k dobru udržená nula vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

To přes koleno nezlomíš, Zio má nohy na konstrukci jako slabinu, je to obránce bořič - vzduch, zakřížit, skluzy .....

Reagovat
fabec1222

OT: Od středy na Barrandově nový seriál Premiér, v titulní roli premiéra Jaromír Soukup

Reagovat
Greny

Reagovat
Zephyr

A do toho bude kandidovat na prezidenta v roce 2023...

Reagovat
fabec1222

Aby z těch kandidátů ještě nebyl nakonec nejnormálnější

Reagovat
bobis21

Bude jediný nebo co?

Reagovat
C-M@ster

Kellner kupuje novu a klause ml. si protlaci

Bude poslusnej jak Zeman a profit budou mit oba

Reagovat
smazaný uživatel

Klaus mladší, Okamura, Soukup, Ovčáček, no bude z čeho vybírat

Reagovat
Kepy_FCB

Lepsoidi nasadi Feriho a Bartose?

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Na kepyho to zabírá, tak se mu nesmějte

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe stejne veci akorat s jinym podtextem, tak radsi mlc...

Reagovat
C-M@ster

Treba?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite jsi byl v prvni linii bojovniku proti sose Koneva..

Reagovat
eleven11

Konev

Reagovat
Kepy_FCB

Soukupa jsem videl naposled jak opravnene kritizoval CT to je pres rok zpet

Reagovat
C-M@ster

Ono je celkem jedno, jestli propagandu konzumujes od soukupa, babise, ovcacka, klause nebo okamury.

Vsechno ta sama pisnicka.

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt si na to nechcete najít nějakej článek, kam byste si tyhle hovna mohli posílat pořád dokola? Nebo si dát rovnou rande?

Reagovat
C-M@ster

Cekam, jestli Kepy vyleze ze skrine, zatim mi furt dohazuje Gretu, aby zjistil, zda su hetero, nebo ma sanci. Navic jsme si minimalne mesic nevymenili 4 reakce za sebou, tak neprud.

Reagovat
ratusek

Ale s politikou tady otravuješ pořád

Reagovat
C-M@ster

Jsem reagoval na tema, nic jsem nezacal!

Reagovat
Kepy_FCB

Hodim ti fotku ichtyla(ilky) a ty clanek o politice

Reagovat
Kepy_FCB

Ty sem tahas hudbu -hiphop , celebrity+radobycelebrity , politiku a kdoví co jeste. Si posledni co na nas muze drzkovat

Reagovat
andrew96

Jak ji kritizoval tak, že se ČT sama ozvala a vydala několikastránkový dokument o lžích a nepravdách, které ten ocas stihl říct za pár minut?

Reagovat
eleven11

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

https://youtu.be/UjgqXZ_TCaU?t=145 neskutečné co tam někteří předvádí, pískot při každé přihrávce dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Pulpit co? Ten to prý zakazoval

Reagovat
smazaný uživatel

No, ten po nich řval jako ti důchodci v Bolce: "Co tam děláš ty čuráku?" atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Kuzma Má pravdu, bohužel Chování některých diváků je pro mě snad ještě větším zklamáním než ty hrozné návštěvy.

Reagovat
Banikovec7

Ale štvou mě i občas reakce hráčů na ty magory, mohli by se přes to přenést a ne během zápasu gestikulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam něco takového bylo? Já jsem na B4 nic takového neslyšel, u hráčů už vůbec ne. Dnes ani nebyl důvod, grc to byl druhý poločas s Příbrámí, nebo asi pětiminutová pasáž taky s Příbrámí, kdy si to dávali obránci s brankářem, občas nákop za polovinu a zase zpět. Ale dneska si to vzadu dali jen když si chtěli oddechnout a pak byli zase aktivní dopředu. A zrovna Kuzma makal až do poslední chvíle, takže pokud něco takového slyšel, tak je mi to hodně líto, pak už by bohužel hráčům mohlo být jedno, jestli za rozhodnutého stavu čekají 45 minut v klidu na konec zápasu a lidi pískají, nebo jestli za stavu 4:0 makají a lidi na ně stejně pískají.

Reagovat
Banikovec7

Dnes ani tak moc ne, jen při té jedné přihrávce Lalkoviče lidi nadávali. Ale tuším že s Hradcem a Příbramí tam Granečný a Stronati dělali nějaké gesta na ty pískající.

Reagovat
smazaný uživatel

U Lalkoviče jsem řval taky (ale nepískal) a "radil mu", aby se otočil a nahrál Fleišmanovi - on se bál otočit a stál nad tím tak pět vteřin a pak to nahrál stejně dozadu, přitom kdyby za ním někdo byl, tak už to dávno nemá

S Hradcem jsem si nevšiml, tam jsem to bral jako pohár a možnost vyzkoušet nevyzkoušené + snížená motivace a taky i podcenění, takže jsem byl klidný. S Příbramí mě v druhém poločase sralo skoro všechno, u Stronattiho jsem možná něco zpozoroval, ale nevěděl jsem, komu to patřilo nebo jak to myslel. Všimnout si toho u Grance, tak bych ho měl zase za chuja (časem jsem mu přestal fandit, pak mi dokonce vadil, pak mi přestal vadit a bral jsem ho jako nutnou záplatu bo nic lepšího nebylo).

Reagovat
Banikovec7

Mě nejvíc baví, když tam někdo huláká "vedete 3:0 abyste si přihrávali dozadu?" a pak když fakt vedou 3:0 a přihrajou dozadu, tak nadávají stejně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud to předtím dvakrát nahráli dozadu aby to nakopli dopředu a ztratili, potřetí se to stane taky, tak se nedivím ani tomu za stavu 3:0, to už je více volejbal, než fotbal

Reagovat
Banikovec7

No tak to už máš jedno jestli to nakopne dopředu rovnou a ztratí nebo přihraje dozadu a pak nakopne a ztratí aspoň pošetří trochu času

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl dnes u hrnka a Slušovic a paráda, žádné přehnané emoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Umí pěkně česky

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví jako Plzeňák. O bránění a úkolech v záloze: "Brání se mi dobře, mám za sebou flašku...".

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejproduktivnější obránci ligy:

1. Martin Fillo 2+4

2. Jirka Fleišman 1+2

3. Libor Holík 1+2

4. Benjamin Čolič 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Bob Panik

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Fillo super i kdyby se to k němu na ten gól neodrazilo. Čekám ho v sestavě kola. Reitera asi nepustí Hložek (pokud hrál vpravo, ale spíše si pletu strany). A ve středu by mohl být Jirásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Csaplár už zjistil, kde je chyba. Je to ve vedení klubu. Jinak na hřišti jsem hráli 20 minut hodně dobře a hra má prý vzestupnou tendenci

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Fakt vám hrál sedmnáctiletý kluk stopera nebo jsem to špatně pochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

osmnáctiletý

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Smolovi

Reagovat
HorajzmAmmann

to ta posila asi nic moc, když ho posadí junior

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli může hrát Fantiš beka a Matejov pravé křídlo v jedné sestavě, tak zbytek taky nemůžeš brát moc vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je až v listopadu, jestli to měli na našem bulletinu správně, ale to je jedno...Je fajn, že dostal šanci, každopádně. Jinak váš dorost je strašný průměr, byl jsem dopoledne na souboji devatenáctek Baníku a Zlína, vůbec se nechytali rychlostně a technicky taky ani zdaleka ne.

Reagovat
pingla

však se nediv, do nedávna tam platilo, že když tě tam tatínek procpal a sypal peníze, tak jsi hrál prakticky od přípravky až do U19/juniorky/B týmu, aniž bys byl nějak talentovaný.... taky to zlínské béčko vypadá podle toho

Reagovat
smazaný uživatel

Naše béčko taky nevypadá dvakrát dobře, nebýt třicetiletého učitele Lokši, který nasázel 10 gólů, tak se topíme s vámi a díky tomu, že může padat až šest mužstev z MSFL, tak žádný klidný střed tabulky vlastně neexistuje, teď jsme prohráli dvakrát v řadě...Na druhou stranu, my v mládeži jdeme neskutečně nahoru, šestnáctiletého Drozda tam ti vaši synci museli až ztrojovat a stejně jim to nebylo nic platné a to rozhodně není jen on, takže v tomhle ohledu mám radost

Reagovat
pingla

já béčko viděl v této sezóně jen jednou a na to, že se ti kluci tím vlastně živí, tak z některých fakt bolely oči. měl jsem je na očích minulou sezónu, když hráli v juniorce, a ku příkladu Hellebrand ze Slovácka si ze všech dělal srandu, úplně jinší level, přitom skoro celý kádr o rok či dva starší... a dorostence nesleduji, nemám přehled, ale jestli to jede dál jako tomu bylo dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

To je z rodiny od Petera?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho syn a má teda moc hezkou maminku, Peter má super vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příští měsíc mu bude osmnáct. Csaplár je pěknej zmrd takhle vyplísnit mladýho kluka za jednu chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sis to našel.

Reagovat
icemike

No ale první poločas jste hráli hezký fotbal, bohužel zrovna byl banik efektivní jako nikdy

Reagovat
Banikovec7

Spíš jako každý domácí zápas poslední dobou.

Reagovat
icemike

Každý první poločas

Reagovat
Banikovec7

Pak už se šetří síly na další první poločas

Reagovat
icemike

A pak že Bob nemá taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

To radši ať hraje s hezkým fotbalem o sestup soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci se taky moc nepředvedli. Zničené dveře od toalety, na kterých za nadšeného povzbuzování čubiček přinesli do hlediště nevybouřeného nahatého mlaďase.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Reagovat
twelwer

toto by si mohol trosku rozvinut ? :D co sa tam stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

A už ste ho vyrazili?

Reagovat
andrew96

Pepa ve Zlíně beztak organizuje převrat.

Reagovat
STR

Haris Harba dneska hrál Msfl za Vyškov, ten už je asi taky úplně marný

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ladyboy arsenal

slušnej sešup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník celkem válí

Reagovat
mistr129

Kdyby měli pořádnýho trenéra, tak už mají minimálně 37 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali by body navíc za dávání prostoru neozkoušeným mladíkům?

Reagovat
didosh

Reagovat
Rarášek

200. Pro Míšu Sáčka

Reagovat
Pride

OT: Zdar, mám tu možná trochu blbou otázku na Baníkovce, ale nesežerte mě.

30.11. má být derby s Opavou a ve stejný den je i megakoncert radia čas hned naproti. Někde jsem slyšel, že to derby mají přesunout na jiný den, aby nebyly dvě velké akce ve stejný den, ale to mi přijde jako nesmysl. Co myslíte? Je tu někdo, kdo ví jak to chodí?

Reagovat
Banikovec7

Vzhledem k tomu, že se to přesunuje kvůli každé blbosti, je to klidně možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

No jasně, poloretard tady nemůže chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Rika ten co chce jit na nejaky koncert radia cas....

...

Reagovat
iamek

Kde tvrdí, ze tam jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, autista patrik z pl sekce. Jinak se o to nezajimal.

Reagovat
Banikovec7

Třeba chce na fotbal a nemůže jindy než toho 30., tak zjišťuje které akce by mu to mohly překazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Pride

Chci jít na fotbal no. Nějaký koncert je mi putna. Díky, že tu jsou i inteligentní fanoušci.

Reagovat
Banikovec7

Tak musím přiznat, že jsem z toho taky pochopil, že tě zajímá spíš ten koncert a to co jsem psal měl být pokus o srandu

Reagovat
iamek

Kamarádství s Ratlickem ti už leze na mozek, ale chápu, ze když člověk je na dávkách, tak uvažuje trosku jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny clovek ktereho znas

Reagovat
Kepy_FCB

kdo je Ratlicek?

Reagovat
ACSeRw!n

na davkach jede pulka Ostravy ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Ne, koncert mě nezajímá, jen mám strach z toho, že se to přesune na neděli, kdy nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně to bude v pátek, na ČT Sport, Sparta, Slavia a Plzeň nehrají spolu, takže tam se nedá očekávat, že by nebyli v hlavních volbách, Slavia bude mít po LM...Počítal bych s tím pátkem, no, i kvůli tomu, že budou chtít policajti o víkendu klid, zase to budou manévry jak ve válce.

Reagovat
Pride

Pátek by mi vyhovoval taky. Super, díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nevěřím, že Baník - Opava kyslíkaři nechají vysílat České televizi......

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se nepletu, kyslík vysílal derby jen to první, loni v listopadu, dubnového bylo jen na streamu O2, srpnové v ČT. Kyslíkáři chtějí hlavně sledovanost, Sparťani mají nejvíc fanoušků a taky se na ně dívají i antisparťani, Slavia skoro to samé, navíc nejlepší tým v ČR v současnosti, na Plzeň se zase podívají slávisté jako konkurenci v boji o tituk a sparťani ze závisti a taky možná taky kvůli tomu, že vzdáleně přemýšlí aspoň o 2. místě a LM...Pro spoustu lidí z Čech je to jen polské derby lehce nadprůměrného s jeho farmou. Ale uvidíme.

Reagovat
PP

Reagovat
Losinho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Josifek

Reagovat
Baronne

Ty si fakt vymrdaná hlava

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi věděl, jak probíhá losování ligy a zvláště, pokud se jedná o derby, tak takto blbě by ses neptal.

Neví nikdo, kdy ze se bude hrát derby a kdyz už, bral bych potaz jako pevné datum ten koncert.

P.S., na Banik se nechodí jen když je derby...

Reagovat
Pride

No ale já to nevím a proto se tak blbě ptám. Na Baník si zajdu jen když je derby, protože nejsem skalní fanoušek a chodím jednou za čas.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on se fotbal může přesouvat i bez sousedního koncertu. Záleží na kyslíkářích. Tohle určitě České televizi nenechají. Takže se bude hrát buď: 1.) Podle toho, jak se rozhodne čistě sám kyslík ..... Nebo 2.) Podle toho, jak se rozhodnou ACAB a případně budou tlačit na kyslík, že kvůli blablabla je zapotřebí přesunout termín fotbalu na jindy. Na koncertě sice ACAB tolik nebude, ale budou mít obavu, aby se to nepobilo a vedlejší koncert s nejmíň 7000 lidmi jim pasovat do termínu nebude. Pak záleží, jestli je kyslík poslechne nebo ne.... Každopádně dřív, než za měsíc, se termín vědět nebude.....

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc Zápas kola

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hložek je neskutečnej. Takhle vyspělýho hráče (fyzicky, herně) jsem u nás snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo pomuze U21 ala Krejcimu, aby se udrzel na teplem mistecku u repre

Reagovat
bartes

Gratulace Spartě. Hložek snad nejlepší na hřišti. Kéž bychom měli 3 silné týmy, které pravidelně něco uhrají v Evropě. Na druhou stranu. Karviná fakt není soupeř. Všiml jsem si, že Karviná chce rozjet protiútok a pak záloha neví, co s balónem a vrátí to brankáři. A Sparťani se stačili vrátit. Prostě marnost. Až podobné výkony Sparta zopakuje proti silnějším týmům typu Bolka nebo Jablonec, pak budu věřit, že je schopna uhrát 3.místo. Zatím to spíš přikládám štěstí a marnému soupeři.

Reagovat
Rolf

S tím marným soupeřem hrála Slavia 0:0.

Reagovat
vanGomm

Ztratit body v Karviné je sice nepříjemné,ale daleko důležitější je neztrácet body s týmy jako npř. Sparta,Jablonec atp.Tedy ty co budou potencionálníma soupeřema Slavie v boji o titul.To Karviná rozhodně nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Viděl někdo Lipsko? Jak hrál Schick?

Reagovat
Coutinho10

nevim, ale to se asi i ze zvědavosti na tu půlhodinu podívám ze záznamu

https://ok.ru/video/1878904212215 (čas 19:37 jde Schick hrát)

Reagovat
C-M@ster

Tak co?

Reagovat
Coutinho10

měl to těžký....před gólem Leverkusenu byly 2 momenty, kdy to spoluhráči chtěli na něj přihrát, ale v první situaci v rohu vápna, kdy šla směrem k Schickovi přihrávka to bohužel obránce přečetl a to i z toho důvodu, že měl o trochu k míči blíž, takže z toho nic nebylo a pak druhá situace, kdy si Schick schikovně nabíhal mezi 2 obránce a kdyby to prošlo, tak možná šel sám na bránu, ale ta mezera mezi obránci nebyla velká a míč na Schicka nenechali za sebe propadnout...

za stavu 1:0 pro Leverkusen tam Schick jednou zkusil nějakou kličku (přešlapovačku) ze strany, ale hned ho soupeř dostoupil a zbavil míče a jinak skoro u balonu nebyl a u vyrovnávacího gólu byl ve vápně, takže maximálně na sebe navázal soupeře a tak ten střelec Lipska měl o jednu překážku méně

Takže když to shrnu, tak moc šancí se nějak ukázat ani neměl a nebylo by to tak, že by nechtěl, ale ta BL je o dost jinačí tempo a to, co mu třeba občas vycházelo v Serii A, tak to tady je ještě složitější, protože toho prostoru od soupeře má ještě méně, ale ukážou až další zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
doshcz

dnešní probuzení po chlastačce a zapnutí internetu mě teda potěšilo, nehrál náhodou ten mladej Kozák? :D jinak Mareš do repre!

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.supporters.cz/clanek/fotoreport-ac-sparta-praha-mfk-karvina/9081.html

"O nějaké atmosféře se v zápase příliš hovořit nedá, na straně Sparty byl nejhlasitější jistý děda, který se snažil rozproudit fanoušky, Karviňáci se zase věnovali urážení čehokoliv a kohokoliv, co bylo na ráně."

Hm, to muselo být včera super na Letné. Děda dělá support a Karviná si přijela vybít frustraci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tvrdík Další vyjebávka od jako byla akce Plyšák a Mešanovič

Reagovat
mistr129

minulý týden zaplatil Murise, teď Hrušku

Reagovat
smazaný uživatel

Hrusku? Ten s tim mel spolecnyho co? Nemel chytat?

Reagovat
andrew96

Reagovat
wyqinac

to je jasny, ze nic. Byl zrovna na druhe polovine hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

skvěle Bolka hlavně odskočila Spartě, teď snad nevyhrajem v Jablonci a bude to fuk a Jabko ještě uteče Spartě, a SMRT těmto penaltám, gólman jde do zákroku, trefí míč, následně přes něj přepadne setrvačností útočník - to by se prostě nemělo pískat ale asi jsou změněny regule kdy prostě i hráč co nejprve zasáhne míč, tak následně když zasáhne protihráče tak se faul teď taky píská, vždy jsem brojil proti tomu pokud nejde o skluz zoči voči

Reagovat
Salfovic

O takové změně jsem nic neslyšel.

Reagovat
Liquid

dřív se skluz při prvním odehrání míče když nešlo o ten skluz zepředu posuzoval vždy jako čistý zákrok

Reagovat
Rudnevs

Mimochodom, Ostrák dnes gól proti Linzu. Tentokrát by už nemal byť opomenutý v rubike Češi v zahraničí.

Reagovat
Kaká10

Reagovat
pospech11

že by konečně nějaká zmínka o Rakouské lize

Reagovat
AjaxFans

At si nasere

Reagovat
montaigne33

zábavná figura cz fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Kreténe, kolik vymyšlených penalt odpískali pro Plzeň za dobu tvého působení? Jeden ze symbolů žumpy českého fotbalu.

Reagovat
Greny

zrovna Spartan bude nekomu toto vycitat?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Baronne

Reagovat
Selänne

Reagovat
Trapný diskutér

zrovna fanoušek plzně bude vyčítat sparťanovi, že někomu něco vyčítá? tohle může jet do nekonečna..

Reagovat
Kang & Kodos

Fanoušek Vlašimi bude moralizovat???

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Sparťan bude kázat o moralizování?!

Reagovat
Kang & Kodos

Do sparťanů už se rejpalo. Ale co čekat od slávisty, věčně druhej

Reagovat
Losinho

ale ale, fanoušci Tahiti vylejzaj z kanálů..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wambasen

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Spejbl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

tím se vysvětluje, proč to uznali

Reagovat
smazaný uživatel

Rekulérní

Reagovat
ondrasch77

super

Reagovat
Blasphemer

Mysliveček slušná pomsta. Až sem z toho skoro dostal Psotník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Coufal

Reagovat
montaigne33

Jovovič zatím výborný

Reagovat
OTASi

když se tohle pískne v zápase bez videa, tak to ještě chápu... ale jak se tohle může písknout v zápase sVARem? golman chytí střelu, útočník do něj naběhne adost krkolomě do něj naběhne a oni to písknou

Reagovat
Han střelil první

Šílenější penaltu jsem dlouho neviděl. Zrušte ten VAR, protože jsme ještě za větší komedianty.

Reagovat
frankiefcb

Nejlepší je, že Holoubek zkritizoval rozhodčího, že to nepiskl hned a přemýšlel nad tím. Podle něj jasná pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pencle byla víc, než jasná.Když tam jde kolíkama dopředu proti noze, nemůže se to nepískat.

Reagovat
Han střelil první

To penalta rozhodně nebyla.

Reagovat
frankiefcb

no, ale on tam fakt šel dopředu těma kolíkama. Je to dost na hraně. On udělal zákrok, ale potom sestřelil toho hráče a né vyloženě při zákroku. Upřímně sám nevím, jak zrovna tenhle zákrok vyložit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako penaltový

Reagovat
andrew96

Dva bývalí ligoví sudí řekli, že to penalta byla.

Reagovat
Blasphemer

Oblíbené kluby - hlavní

Slavia Praha (CZE)

Reagovat
Losinho

penalta ani omylem, docela zírám

Reagovat
Blasphemer

Aspoň někdo normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Takových penalt se už nařídilo a možná že i ve prospěch Plzně . Myslím,že to byla taková ta nešikovnost hráče hostů.Jít do toho tímto způsobem....To pak bud vyjde nebo ne.Tentokrát to nevyšlo a pro změnu na to doplatila Plzeň.Nehápu úvahy tipu rád se podívám na záznam.To je přece už úplně zbytečné.Nic se totiž nezmění.

Reagovat
Losinho

to neznamená, že to je správně, zvlášť, když je tam VAR

chápu argumentaci, že tam šel kolíkama, ale neviděl jsem tam nějakou zbytečnou tvrdost (hrubost, bezohlednost), abych to písknul.. je jedno, proti komu to je

Reagovat
vanGomm

Souhlas,ale je přece úplně zbytečné,aby se o záznam zajímali "experti" ve studiu,nebo dokonce zde diskutující.Na podobné situace se mají když už tak podívat členové disciplinárky.A ti pak bud rozhodčího potrestají,nebo ne,ale ani oni už výsledek nezmění.Na druhou stranu chápu,že je přece potřeba o něčem bavit,tak to rozebírá kde kdo. I zde má barikáda dvě strany

Reagovat
andrew96

Tobě ze Slavie hrabe snad víc než chacharům.

Reagovat
Blasphemer

Hrabe možná tak někomu, kdo tohle dokáže považovat za penaltu.

Reagovat
andrew96

Tak to mne tvůj černobílý pohled mrzí. Ale posudek bývalých sudí má pro mě větší váhu.

Reagovat
bobis21

Budu hádat, jeden z těch plzenaku, podle kterých gól proti nám na jaře nebyl ofsajd?

Reagovat
Blasphemer

Tak to ti to hádání moc nejde. Takže se na to příště radši vyser, kamaráde.

Reagovat
bobis21

vždyť nám je Slavie celkem u zadele

Reagovat
Losinho

hlavně některejm

Reagovat
bobis21

Tak jestli nás všechny posuzuješ podle dvou lidí, tak je to smutné...

Reagovat
smazaný uživatel

To není o dvou lidech...

Reagovat
Losinho

já nic neposuzuju, jen chápu ten andrewův příspěvek

Reagovat
andrew96

Jejda, tebe ta nadsázka vzala nějak moc.

Reagovat
bobis21

Spíš jsem nepochopil, proč zmiňuješ nás a ne kohokoliv jiného.

Reagovat
andrew96

Jako první asociace mně na mysl přišel fanklub Ladislava Fukse, nic víc za tím nehledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se tady poukaze na nekalosti a nefer veci z jejich strany jeste neznamena, ze by melo nekomu hrabat ci co. Jenze kdyz maji zaludek to jeste obhajovat a dalsich 14 dnu rozmazavat...

Reagovat
Bakary3

Sorry, ale teď jsem na to několikrát koukal.

Balon do šprajcu, Hruška tam jde buď a nebo, útočící hráč Bolky tam byl první, píchnul si míč a Hruška ho zasáhl nohou ve výšce pasu.

Leda by to boleslavák nahrál a Hruška ho netrefil, ale to mi teda nepřišlo.

Když tě golman kopne někam do koulí, není to penalta?

Mně přijde, že jak se za něco má kopat pentle, dokáží lidi zpochybňovat i jednoznačný věci.

Tohle se stát na půlce, nikdo by se vůbec nedivil.

Reagovat
Blasphemer

Buď a nebo? Vždyť ten míč s přehledem měl, a to především díky tomu, že si to Klíma píchnul tak blbě, že to dal přesně na Hrušku.

Co s tím má ten gólman dělat? Vyhnout se míči a pustit gól, aby náhodou netrefil útočícího hráče, kterej si ten míč ani neumí hodit kolem brankáře nebo ho přehodit? To už můžou být brankáři rovnou akorát panáci na čáře a nejdál chodit na hranici malýho vápna, aby se teda vyhnuli veškerým soubojům, když se to posuzuje jako faul.

Reagovat
Bakary3

Tak nevím, z toho záběru mi to přišlo, že to hrál boleslavák.

Ale i kdyby ne, hráč je odpovědnej za pohyb svého těla, Hruška mohl zahrát první balon, ale jestli mu potom naloží s nohou v pase, faul to prostě je.

Myslím, že toho útočníka to nebolelo o nic míň jen proto, že hrál Hruška balon první.

Máme v týmu magora, který odkopává míč a nohu nechá letět nahoru, dokud někoho nepřetře někde u koulí. Kdo ho nezná, říká si, že omyl... Balon zahrál první, ale faul to prostě je taky. Ať to tady ten udělal schválně a Hruška ne.

Jo, a rozlišování brankář / hráč je úplně irelevantní, pravidla jsou jedny.

Reagovat
Blasphemer

Já mám pocit, že si to snad ani neviděl. Jinak bys nemohl psát nic o tom, že Hruška nehrál první míč nebo něco o noze v pasu.

Reagovat
Bakary3

Tak mi věř, že viděl.

Pro mě jasná pětka.

Jak tam šel, jako baleťák po špičkách?

Reagovat
Bakary3

Dobře, teď jsem to viděl na isportu, kde byly lepší záběry a z více úhlů.

První hrál balon hráč MB, píchnul ho do Hrušky a ten ho pak dojel, pro mě pořád jasná.

Klíma těžko může běžet, když ho sestřelí, žejo.

Reagovat
Blasphemer

Takže si to vlastně doteď neviděl, minimálně ne pořádně, ale názor sis samozřejmě udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cely on.

Reagovat
Bakary3

Videl jsem to na fortune, z jejich zaberu to tak vypadalo.

Na zbytku to ale nic nemeni.

Podle tebe to teda bylo cisty, Hruska nezabranil Klimovi v pokracovani akce a penalta to tedy nebyla, jo?

Protoze o tom se bavime, nejaky tvoje okecavani je k nicemu.

Reagovat
Blasphemer

Ztrapnil si se už dost, pro dnešek bys mohl přestat.

Reagovat
Bakary3

Proc neodpovis? Bylo to podle tene cisty?

Reagovat
Blasphemer

Bylo, no.

Reagovat
Bakary3

Tak nevim, treba jsem se ztrapnil tim, ze jsem prvne koukal na nekvalitni zabery, ale trapnejsi mi prijde, ze ty tu jasnou petku po sanich na kotnik nevidis ani z tech kvalitnich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
C-M@ster

Kolik takovejchle penalt jsi videl?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

stejne jako u Liverpoolu extremne dulezity vitezstvi v kontextu ztraty nejvetsiho soupere v tabulce

6 bodu je dulezity polstar vzhledem k tomu, ze brzo hrajeme v Plzni, kde se nam moc nedari, takze super pozice a situace v tento moment

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám jak blázen, že prohráli oba manchesterské kluby.

Reagovat
Coutinho10

MU jsem ani nevěděl že prohráli, takže ty si mi vyspoileroval, protože jsem nestihnul včas kouknout na sestřih , ale jinak teda zajímavý výsledky nejenom v naší lize, ale super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Slavie to udrží, Liverpool zase ne

Reagovat
Coutinho10

rozhodne se v zápasech s City, jestli se Liverpool poučí a já doufám že jo...vypadá to, že City se to bude těžko opakovat a možná pak dají větší důraz na LM, která jim chybí

+ velký pozitivum bude brzký návrat Alissona a pak by mohla bejt obrana ještě pevnější, což teď úplně vždy neplatilo, ale naštěstí se to bodově povedlo na 100 % a je potřeba jít dál zodpovědně

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to herně nebylo úplně 100%, ale takticky jsme to zvládli, Jablonec do ničeho nepustili a zasloužené vyhráli.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
meno

Provod musí dostávat víc šancí

Reagovat
Liquid

na Interu dostal a byla to chyba, to spíš Frydrych musí dostat více šancí

Reagovat
meno

Má odehráno hovno a rovnou byl poslanej na Inter venku. Musí dostávat víc šancí v lize. Bude to lepší Zmrhal.

Reagovat
Spalovač šancí

Nikdo nemůže být lepší Zmrhal!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Další udržená nula

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář dnes z pátýho místa na třetí a na druhýho Blažka mu zbývají snad 4-5 minut.

Reagovat
DieFohlenBMG

5-7

Reagovat
Coutinho10

hodně bych mu to přál udělat ten rekord a překonat Čecha...on by si to zasloužil

https://ibb.co/BjkZDD2

Reagovat
Coutinho10

takže musí vydržet do 50. minuty v Plzni, což bude extrémně náročný

Reagovat
Coutinho10

teda kecám ...do 56. minuty, aby překonal

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát Plzeň, jako dneska, nevidím v tom problém.Ta jejich obrana šíleně hoří.Brabec, ten je na ručník a Hloušek Limbovi nesahá po kotníky.Záleží, koho si tam Berbr nasadí jako černou svini.

Reagovat
Coutinho10

ono je podle mě rozdíl hrát s nima doma x venku a to hraje obrovskou roli, takže vzhledem k tomu, že to bude u nich, tak oni ty domací zápasy s velkýma soupeřema celkem zvládají (jak v domácí lize, tak v EL/LM), takže proto se toho bojim, ale mohlo by to bejt opatrný a dlouho třeba 0:0, takže šance je, ale čekám to rozhodně těžší a vidim to podobně jako na jaře, kdy jsme měli náskok taky asi 6 bodů a všichni se viděli, že tam vyhrajeme, ale prohrálo se, bylo to 6 bodů, ale pak to tým zase nakoplo v EL playoff proti Genku, takže letos to může bejt podobný v tom, že ta situace je skoro stejná, ale věřim, že se poučíme a vememe si ten poslední zápas tam jako varování, aby to tak nedopadlo

Reagovat
Losinho

šílený číslo u Čecha

Reagovat
Coutinho10

j tjn...to se mu to v té době chytalo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

První poločas hroznej, druhej dobrej, dost se hra zlepšila s nasazením Škody a Provoda. Tecla poslat na pár zápasů do béčka, s ním hrajem v deseti.

Reagovat
ondrasch77

V zimě rádi vymění za Matouška, kterýho si asi budete chtít stáhnout

Reagovat
Lof

Klidne

Reagovat
montaigne33

Stačí, když se člověk na minutu podívá na "pseudodiskuze" k fotbalu na SEZNAMU (jen samé trapnosti- urážky- dokonce i politické žvanění) a hned si váží úrovně diskuzí-dohadování na EUROFOTBALU!!!

Reagovat
Kepy_FCB

谢谢中国! 杰巴特·佩尔图

Reagovat
Han střelil první

Ve fantě výhra 81:75 - zápas kola!!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Skóre 25:2

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s Ngadem a Delim by to bylo 25:0

Reagovat
KingMaster13

A nebo taky ne Loni jsme je měli a takhle dobré výkony v obraně jsme nepředváděli

Reagovat
Spalovač šancí

Protože Souček nemusel bránit

Reagovat
smazaný uživatel

A protože tehdy nechytal gólman.

Reagovat
DieFohlenBMG

To jsme měli v žácích po dvou zápasech

Reagovat
gazza62

Super pred repre pauzou 6 bodu na druhy flek a skore 25:2 Je pravda ,ze promenovani sanci nam dela problem .Alespon me kluci sesivani delaji radost oproti spurs ,kde je podle me tezka krize Jinak s Teclem je to jako bychom hrali o desiti Mel by se rozehrat v becku SKS

Reagovat
vanGomm

S tím Teclem je to asi už zbytečné a myslím,že by ho stavět do základu ani už neměli.Dokonce bych řekl,že to na součastnou Slavii z jeho strany není.Na poháry v Evropě určitě.Milan Škoda už má co se dá dělat svoje roky.Takže by to chtělo sehnat nějakého kvalitního útočníka.Pokud tedy chce Slavia v té Evropě něco hrát.

Reagovat
meno

Dejte mu chvíli času, rozehraje se a bude dobrej.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Blasphemer

To jsme si v Plzni říkali taky.

Reagovat
vanGomm

Reagovat
meno

Kolik minut má za Áčko Plzně?

Reagovat
meno

Fuck, teď jsem to pomotal s Provodem Sorry jsem idiot

Reagovat
Selänne

Dobrej jako kdy? Průměrnej útočník i na českou ligu, natož na tým, kterej by chtěl pravidelně hrát LM. Zkus to porovnat s útočníky, který má např. Bern, Kodaň, Zvezda, Basilej, Ludogorets nebo Dinamo Záhřeb.

+- srovnatelný tymy, ale útok o třídu kvalitnější. I takovej Slovan má Šporara, kterej by si se všema Teclama, Škodama a Yusufama vytřel prdel...

Reagovat
meno

Šporar by se v naší lize nedostal na metu 10 gólů za sezonu. Maximálně z penalt.

Reagovat
Selänne

Kam se hrabe na nějakýho Doležala nebo Horu.

Reagovat
meno

Ďolík je proti němu král.

Reagovat
Firkraag

Koupili jste si Júsufa

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia, Spurs

Reagovat
mrtvej ofsajd

Od 20 minuty se mašina sks naplno rozjela a bylo to jen o tom, zda proměníme...Jablonec herně nic moc, viděl jsem je zahrát líp. Pochvala pro Frydrycha, dobře nahradil Hovorku. Stanciu dnes rozdal spoustu dobrejch balonů, je radost na něj koukat. Sem tam ztratí, ale ta fotbalovost...

Slabinou je určitě, jak píšou i ostatní, útočník. Je pravda, že v Trp...systému se to nahoře točí, ale hráč do vápna, kterej je zabiják, umí se ve vápně orientovat a jde do kvalitního zakončení, Slavii prostě chybí. Po tom, co se dostal Kolář do týhle formy, je útok jediný slabší místo...Zde v zimě MUSÍ příjít hráč.

Fandit Slavii je teď radost!

Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
DieFohlenBMG

Úplně jinde kluk ten má nakej svůj vlastní svět, v kterém žije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Češtinu má skoro na stejný úrovni jako Limberský.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Lžimberský skoro jako Deli

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Ale Deli určitě chodil na hodiny češtiny. Limbu to naučil život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

Reagovat
ronaldik

Místo Dohrána záznam malyho fotbalu programový ředitel ČT sport je prostě kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

je to dohráno aspoň posunutý nebo nebude vůbec ?

Reagovat
ronaldik

Už. Asi

Reagovat
Losinho

Teď začíná

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Xaver to je jako nějaký etalon? Pár jeho rozhovorů jsem viděl a bývá to teda dost slabé.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za individuum...

Reagovat
Mass

Reagovat
bobis21

To spíš ty, když sleduješ nějakého Xavera a ještě to bereš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Kepy_FCB

K věci: Takže ten objev zinscenoval Mimochodem vidím ho prvně

Ústav nezávislé žurnalistiky

Reagovat
Puskas

Já ho třeba vidím prvně a tady z toho jako idioti vyšli lidé z ČT.

Reagovat
PlackaSKS

podporou nadačního fondu nezávislé žurnalistiky (jehož web by určitě našel) se ale moc nezabýval...

Reagovat
Puskas

Zaměřil se na ústav, kterým komicky operovala ta novinářka z ČT.

Reagovat
PlackaSKS

ona ale zmínila i ten fond. alespon v tý krátký ukázce co tam byla, originál jsem neviděl

Reagovat
frankiefcb

to nic nemění na tom, ež proti němu použila více než pochybný web.

Reagovat
PlackaSKS

to samozřejmě a taky to nezpochybnuju. jen mi vadí, že si vybral polovinu informací, která se zrovna jemu "hodila do krámu". v mých očích to výrazně poškozuje i jeho

Reagovat
Puskas

Nemyslím. Rozporoval to, co rozporovatelné je, bránil se tím, že poukázal na směšnost jejího argumentu, každý se brání podobně, ne že přitakává protistraně. Je na ní, aby se oháněla pravdivými argumenty, příp. je vynesla jako protiargument. Teď ale raději mlčí, protože ví, že se blamovala.

Reagovat
PlackaSKS

tak ona se oháněla jen pravdivými argumenty, ne? alespon teda předpokládám, že ten ústav podporuje hlídacího psa. stejně jako fond o kterym mluvila. on si vybral část, která se mu zrovna hodila, aby jí zesměšnil. mně by naprosto stačilo kdyby řekl dvě věty i o tom fondu. nepůsobilo by to na mě tak nedůvěryhodně..

Reagovat
Puskas

Teď už jsou na tahu o ni, jak píšu - při sebeobraně napadám slabá místa protivníka, poukazuji na lapsus, jehož se dopustil.

Reagovat
PlackaSKS

tak určitě. však já taky nehájím je, udělali chybu ohánět se něčím takovým. jen pro mě osobně je jeho argumentace účelová a to nemam zkrátka rád

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
frankiefcb

no já nevím. Xavera teda nemusím, ale to co tam říká je více než pochybné. Ještě ,když se tím čt24 zaštiťuje.

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom neni vazneho? Ze se ct odvolava na ustav, kterej vede jeden clovek?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

ma kancl na nadrazi, tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z hráčů do U21 má na áčko repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek a Sadílek, do budoucnosti Matoušek, Bucha, Krejčí, Šašinka.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Buchta je tak dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta ujde, ale už je dost starej a brankářů máme dost. Buchu dost chválej v Bolce

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinka ještě bude muset dost máknout, ale pokud je v repre někdo jako Chorý a Kozák tak vlastně proč ne...

Reagovat
PlackaSKS

chorý je v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nevidím v lize zajímavější české útočníky, aspoň tedy do 23 let, Matouška mám spíš za falešnou devítku, secondary strikera nebo podhrota, Hložek je taky spíš podhrot, levé křídlo mu taky jde. Drchal po dvou zranění kolena a pak...Když na sobě bude Ondra stále tak dobře pracovat, tak to může být možné.

Reagovat
lichna.

Ještě před půl rokem se někteří Šašinkovi smáli, s tím že nemá ani na ligu a najednou v něm někteří vidí budoucího repre útočníka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mu nesmál...Vždycky jsem říkal, že má potenciál.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja se mu smeju furt

Reagovat
lichna.

Ty beztak furt nevíš který je který.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

jak jako? Normalne, Oldrich je ten mladsi, Honza ten starsi. Mam prehled ne

Reagovat
ratusek

Pane Vachmajstr, vy jste hlava.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Ten dřevěnější je v Karviný a říká se mu Zlatan

Reagovat
ratusek

Máš to dobře nastudovaný

Reagovat
KingMaster13

Přijeď na EF sraz

Reagovat
smazaný uživatel

Po delší době na fotbale, poznatky z dnešního zápasu v MB:

Matějovský nejlepší na hřišti. Jak jsem pro něj ve Spartě na konci svýho působení neviděl místo, i teď by se nám s Lafim hodili...

Zato Mešanovič šílenej, ten za zápas neudělal snad nic dobře

Komličenko nervy ze železa ale v mezihře skoro jak Liborek

Ve Stejskalovi roste Bolce zajímavej gólman, snad ho po jedný chybě nečeká lávka

Weber o poločase šel vyčinit delegátovi za rozhodčího a zaznělo od něj něco jako "vy kreténi černý"

Kalvach byl fakt na hřišti?

Brabec kapitán

A Chorý zas s přehledem obhájil pás pro největšího vyjebance ligy

Zajímavost: Rolko vypadá stejně jako před 20 lety

Reagovat
veikko

Mi přijde, že Vrba se snaží zavést do fotbalu prvky hokeje v podobě zařazení kopyt, co mají za úkol jen bitkou nebo faulem vyburcovat fanoušky. Na víc Chorý rozhodně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, já měl Chorýho docela za nadějnýho útočníka, ale jeho největší přednost je nasrat co nejvíc protihráčů

Reagovat
Dru Zeree

Weber Mešiho hodně chválil

Reagovat
smazaný uživatel

Faakt? jako bojoval, naběhal toho dost, ale všechny klíčový situace zazdil...chvílema mi to přišlo, že ačkoliv si chtěj s Komličenkem vyhovět, občas si tam spíš překáželi.

Reagovat
Posledni Kovboj

Rolko pracuje v MB?

Reagovat
smazaný uživatel

Asistent trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

bych cekal spis jinyho zamestnavatele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on tam hrál, ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

...ja myslel jako ze pracuje ve Skodovce dobry, nevysla mi, neni kazdej den posviceni

Reagovat
smazaný uživatel

Rolko

Reagovat
C-M@ster

Takovou penaltu jsem asi ještě neviděl.

Reagovat
ratusek

Oni toho Pepíka ještě nevyrazili?

Reagovat
krisa

souhlas s autobusákem, to byla ale muhehe penalta

Reagovat
lichna.

Tiki Taka - dle všech penalta.

Dohráno Plus - Penalta ne.

A pak si vyber.

Reagovat
Banikovec7

Dohráno

Reagovat
KingMaster13

To je pak těžký když se ani odborníci neshodnou Ty pravidla jsou špatně, když to dává možnost pomalu vybrat si. Jsem rád, že Šmíca zmínil, že podobná penalta se proti nám kopla proti Seville. Nicméně já vůbec nejsem zastáncem podobných penalt, protože ten golman tam jde po míči a nemá absolutně žádnou šanci se vyhnout tomu hráči, kdežto ten hráč se mu vyhnout může. Jenže ono stačí přes něj přepadnout a bum pecka

Reagovat
Bakary3

To jsou kecy, pravidla jsou jedny pro golmana i utocniky.

Hruska tam ted sel jako kolikrat hrac, ktery najednou vlitne pred utpciciho skluzem.

Kazdy je odpovedny za svuj pohyb a ze strejchnu mic me pak neomlouva, ze nekoho muzu treba zranit. Jakoze i tady mohl Hruska Klimovi neco udelat s kotnikem jak nic.

A tady se mu ten hrac mel vyhnout jak, kdyz mu na nohu prilitne sanema golman? Jen proto, ze je hrac, tak ma jako nejakou vyhodu, diky ktery dokaze lip uhnout, nebo ho to snad bude min bolet?

Popravde, tady nechapu diskuzi... Byt na miste toho utocnika a nefouknout ji, byl bych bolavej a jeste pekne nasranej.

Byt na miste golmana, vubec se nerozciluju, dyt jsem ho sjel jako prase..

Reagovat
lichna.

Ale nikoho jako prase nesjel. Jo šel tam více nohama dopředu než by měl, ale vidět tohle jako jasnou penaltu je prostě nesmysl. Já osobně bych to asi nepiskl, jelikož ten zákrok přišel o dost dříve než to sundání. A jak zmínili v Dohráno plus, Klima by už nikam dál nedoběhl, Hruška tím sundáním už proste ani nepřerušil šanci protože balon byl mimo..

Za mě to prostě penalta nebyla ale zase bych zatím neviděl nějaké spiknutí protože byla vážně na hraně.

Reagovat
Bakary3

Zákrok přišel o dost dříve než to sundání - nepřišlo mi tedy, že o dost dřív, ale pořád, je odpovědnej za pohyb svého těla..

Klíma by dál nedoběhl - tak samozřejmě, že doběhl. Kdoví, třeba by balon neměl, ale to by faul omlouvat nemělo.

A že tady klidně k nějakýmu zranění dojít mohlo, Hruška tam šel prostě nešikovně..

Reagovat
Blasphemer

On to viděl jako jasnou penaltu ještě než to vůbec viděl na videu, jak se přiznal pod souhrnem. Takže bych ho nebral zase tolik vážně.

Reagovat
Bakary3

A lžeš proč, aby to vypadalo líp?

Ten den jsem to viděl ve sportu několikrát, přišla mi jako jasná.

Pak jsem se na to koukal na netu, přišla mi zase jasná.

Jen jsem pak napsal, že to video nebylo nic moc, tak jsem našel lepší, s více záběry, ale i tak mi pořád přišla jasná.

Tys jí možná viděl víckrát, jen pokaždý s plzeňskejma brejlema.

Reagovat
Blasphemer

Ještě mě obviňuj ze lži, když jsi od začátku lhal ty. Tobě musí dobře jebat, Stando.

Reagovat
Bakary3

Nevím, kde jsem lhal, viděl jsem ten zákrok ihned, po vašich připomínkách jsem se podíval na lepší video

A odkud pak se známe?

Reagovat
Blasphemer

Viděl si, ale evidentně něco jinýho, podle toho cos tady psal.

A (bohudík nebo bohužel? ) se neznáme.

Reagovat
Bakary3

I tak si myslím, že jsem to posoudil správně

A nevím... to je 50 na 50, v civilu by to dost možná bylo úplně v klidu

Reagovat
Blasphemer

Ale tak to asi jo. Já taky v reálu nejsem takovej kokot jako tady.

Reagovat
Bakary3

Nepsals tu kdysi, že chodíš na zemědělku?

Někdy na přednášce vidím, jak někdo brouzdá po EF a říkám si, kdo to asi je

Reagovat
Blasphemer

Chodím, no.

Reagovat
Losinho

V 5 před zemědělkou

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bakary3

No tak jak psal Losinho

Ikdyž já teda na dálkový, často se tam neukazuju

Reagovat
Blasphemer

U stájí.

Tak jako neznám nikoho, kdo by měl potřebu se nějak často při studiu vysoký školy se v tý škole nějak často ukazovat, že.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Uhnout prostě mohl, už proti Seville jsem byl hrozně nasranej, že jim to foukli. Takovéhle pecky prostě nemám rád ale je to jen můj osobní pohled

Reagovat
Losinho

Určující by měl bejt názor komise rozhodčích. Ale u nás..

Takže za mě Dohráno plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Paměť už nemám nejlepší, ale nehonosila se ještě před nedávnem Slavia, že nebude nikdy bránit vlastním hráčům poslaným na hostování, aby proti nim v lize nastupovali?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele