FORTUNA:LIGA - souhrn 11. kola

27.09.2019, 19:55, aktualizováno 30.09.2019, 19:54
Komentáře a souhrny
Plzeň vyhrála nad Spartou a drží se o tři body za Slavií, která rovněž nejtěsnějším možným výsledkem zdolala Mladou Boleslav. Před automobilový klub se posunul Jablonec, který zvítězil ve Zlíně. Doma znovu vyhrála Ostrava, která si poradila s Příbramí. Tři body v pondělí získal také Liberec...

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 4:2

30.09.2019 18:00

Góly: 7. Alexandru Băluţă, 23. Roman Potočný, 54. Petar Musa, 70. Kamso Mara (pen.) - 15. David Ledecký, 16. Patrik Brandner

Hned šest branek, téměř třetinu ze všech v celém kole, viděli diváci, kteří přišli na stadion U Nisy na pondělní dohrávku mezi Libercem a Českými Budějovicemi. Skóre otevřel Băluță, na kontrovali Ledecký s Bradnerem. Potočnému, Musovi a Marovi se však podařilo otočit.

Už první větší příležitost rezultovala v gól. Za vápnem napřáhl Musa, jeho střela se od tyče odrazila směrem na penaltu. Tam dobíhal Alexandru Băluță a otevřel nejen gólový účet utkání, ale i svůj ligový v dresu Liberce. A mohl jej rovnou i rozšířit, Staněk však svou chybu v rozehře napravil a Rumunovu střelu vychytal.

Ze standardky ještě zahrozil Karafiát, pak však otěže převzali hosté. Mustedanagićovu ránu ještě Nguyen horko těžko vyškrábl, bezmocný ale už byl o pět minut později. To z pravé strany odcentroval Kladrubský a David Ledecký, který vystřídal zraněného Rabušice, hlavou překonal brankáře.

Jen o pár desítek vteřin později už Dynamo vedlo. Ofsajdové postavení si pohlídal Patrik Brandner, jenž prchl domácí obraně a bez potíží Nguyena překonal. Po čtvrtině utkání bylo opět srovnáno. Z pravé strany odcentroval Malinský, na zadní tyči si balón našel Roman Potočný a do protipohybu Staňka skóroval.

Jelikož Musa pálil jen nad břevno, odcházelo se do šaten za nerozhodného stavu. Po návratu z nich chorvatský útočník prověřil Staňka z úhlu, poté jej Potočný dokonce překonal, ale na brankové čáře zastoupil Sivok.

Petar Musa byl za svou snahu přece jen odměněn a v deváté minutě druhé půle skóroval. Stál totiž přesně tam, kam mířil rohový kop Potočného. Musa jen nastavil chodidlo a poslal míč do poloprázdné brány. Znovu vyrovnat mohl Kladrubský, jehož centr proletěl jen těsně vedle Nguyenovy tyče.

Kladrubský však poté předvedl i neslavný moment. V pokutovém území trefil loktem Potočného, na což sudí reagoval nařízením pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal stoper Kamso Mara a střelou do horního rohu uklidnil liberecký tým.

I zbytek utkání nabídl spoustu akce. Kuchta bránu netrefil, Schranz se neúspěšně pokusil zaskočit vyběhnutého Nguyena. Băluță poté dokonce popáté dostal míč do brány, jenže vinou ofsajdového postavení nemohl být gól uznán. A ačkoliv v závěru neuspěl ani Fukala, vyhoupl se Slovan do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 3:0

30.09.2019 18:00

Góly: 2. Robert Hrubý, 6. Dame Diop, 9. Jaroslav Tregler (vl.)

Baníku stačilo necelých deset minut, aby v podstatě rozhodl o vítězi duelu s Příbramí. Domácí v povedeném úvodu zápasu nasázeli tři branky a vrátili se v tabulce na páté místo. Zato Středočeši pokračují v mizérii. Aktuálně čekají na body již čtyři zápasy a spadli až na čtrnáctou příčku.

Kvůli zranění Laštůvky se mezi třemi tyčemi Slezanů znovu objevil gólman Budinský. Šanci dostal též stoper Pokorný, absentujícího Jánoše nahradil ve středu pole Hrubý a do útoku se vrátil Smola. Kuzmanović se tak pro změnu posunul na levý kraj zálohy. Bránu hostů po delší době hájil Kočí, do obrany pak vedle uzdravených Treglera s Kinguem naskočil také krajní bek Nový. Místo útočníka Škoda pak trenér Nádvorník poprvé v sezóně vsadil na Nigerijce Adetunjiho.

První branka padla již ve druhé minutě utkání. Po rozehrání standardní situace nacentroval Fleišman na Hrubého, který zcela nehlídán otevřel hlavou skóre. Baník byl při chuti, v páté minutě střílel po protiútoku nebezpečně pod břevno Kuzmanović, ale Kočí tentokrát míč vyrazil. Jenže za další minutu už brankář Příbrami zase lovil balón ze své sítě. Útok z levé strany táhl Jirásek, Smola následně našel volného Diopa, jenž neměl problém zblízka skórovat - 2:0.

To však od domácích nebylo vše. Hrubý v deváté minutě našel z volného kopu Diopa, jehož ještě vychytal Kočí, ovšem Tregler následně nepochopitelně hlavičkoval do vlastní brány a Středočeši již prohrávali o tři branky. Čtyři minuty poté se konečně ukázali hosté, avšak Budinský si se střelou Adetunjiho hlavou hravě poradil. I nadále ale dominovali Ostravané, Smola měl v patnácté minutě další gól na hlavě, jenže těsně minul.

Slezané hráli pochopitelné naprosto v klidu. Jen Smolovi nebylo přáno, neboť ve 27. minutě minul zajímavou pobídku ke skórování od Reitera a čtyři minuty před přestávkou zase hlavičkoval po rohovém kopu mimo tři tyče. Tři minuty po změně stran si Příbram vypracovala svou doposud největší šanci v zápase. Zemanův sražený centr se příhodně odrazil do běhu Rezkovi, který však z voleje pálil vedle Budinského svatyně.

V 56. minutě vybojoval Fleišman balón, předložil jej Kuzmanovićovi, jenž si šikovně udělal prostor na střelu, ale Kočí byl pozorný a proti střele zasáhl. Jedenáct minut poté si na druhé straně našel míč Tregler, rána z první se mu však příliš nevyvedla. Zbytek utkání diváky příliš nepotěšil, odehrál se totiž převážně v chodícím tempu. Fanoušci na tribunách se však bavili dál a po závěrečném hvizdu oslavili společně s hráči domácích pohodovou výhru.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:0

29.09.2019 18:00

Góly: 46. Michael Krmenčík

V tabulce sice aktéry nedělního večerního utkání dělilo devět bodů a šest míst, přesto bylo utkání mezi Plzní a pražskou Spartou šlágrem jedenáctého kola. Nakonec k jeho rozhodnutí došlo bezprostředně po přestávce, kdy se prosadil Krmenčík.

Sparťané oproti derby provedli několik změn. Frýdek se posunul na post levého obránce, Hašek do středu zálohy a do sestavy se vrátil Plavšić. Mandjecka zase nahradil Trávník, potrestaného Tetteha Kozák. Viktoriáni mnoho důvodů ke změnám neměli, a tak pouze Pernicu zastoupil Hejda.

Hned po dvou minutách se rozhodl otestovat připravenost Hečy Procházka, to se mu však nepovedlo, neboť jeho rána proletěla kousek vedle tyče. Neúspěšný byl i pokus Jana Kopice, jenž nevyužil Kovaříkův centr a nechal se Hečou vychytat.

Po necelé půlhodině hry dokázal Lukáš Hejda dostat míč za gólmanova záda, jenže sudí odpískal Řezníkův faul, a tak branka nemohla být uznána. Následný protiútok přerušil Limberský ostrým zákrokem ve vápně na Sáčka, píšťalka sudího však zůstala němá.

Hruška se poprvé musel děsit až ve dvaatřicáté minutě, kdy z úhlu pálil Kanga. Jeho zblokovaný pokus si ale plzeňský gólman v klidu pohlídal. O pár okamžiků později Hašek nalezl Hložkovu hlavu, ten ovšem nebyl v dobré pozici a střílel mimo. Hašek zkusil i rovnou vystřelit, jenže jen doprostřed.

Z druhé půle bylo odehráno jen pár vteřin, ve kterých sparťanští stopeři kombinovali, načež obrovskou hrubku předvedl Lischka. Ten ve snaze přihrát Kayovi namazal Michaelu Krmenčíkovi, který tváří v tvář Hečovi uspěl a otevřel skóre utkání.

Na druhé straně mohl kontrovat Plavšić, jenže technickým pokusem zamířil mimo. Po sedmdesáti minutách udeřil Krmenčík podruhé, tentokráte mu však byl gól odepřen, neboť při odebírání míče Lischku fauloval.

V závěru to ještě dvakrát zkoušel Kanga, rozvlnit síť nedokázal ani on a Sparta počtvrté z posledních pěti kol nedokázala zvítězit. Naopak Plzeň nadále může stíhat Slavii, ztrácí na ni tři body.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - SFC Opava 1:1

29.09.2019 15:30

Góly: 7. Milan Rundić (pen.) - 50. Martin Sus

Velmi brzy se dostali karvinští hráči do vedení proti regionálnímu rivalovi z Opavy, ze tří bodů se ale neradovali. Na úvodní Rundićovu trefu z penalty totiž zareagoval Sus, který po přestávce srovnal.

Už po pěti minutách řádně zahrozil Lingr, jenž si na šestnáctce navedl míč na pravačku a napálil jej do břevna. Po odraženém míči byl Žídkem faulován Petráň, načež sudí ukázal na značku pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Milan Rundić, jehož volbu strany sice Fendrich uhodl, na střelu k tyči byl však krátký.

Opavští se ihned hnali za vyrovnáním, blízko mu byl Dedič. Ten nejprve našel centr provinilce Žídka, avšak hlavičkoval mimo, o minutu později trefil po Šulcově pobídce tyč. Na opačném konci hřiště střílel z dobré pozice Petkov, jenže pokus mu nesedl.

Po půlhodině hry se konečně ukázal šikovný Ba Loua, jenž přeloboval Fendricha a od gólu žlutomodré zachránil až Svozil. O pár okamžiků později pálily oba týmy mimo, za domácí to byl Čonka, za hosty aktivní Dedič. V závěru první půle Strakovi svěřenci tlačili, ani Petkov, ani Petráň však úspěch neslavili.

Hned po přestávce přišel pro domácí obecenstvo šok. Mondek chytrou patičkou nalezl Žídka. Jeho centr zase letěl přesně na hlavu Martina Suse, který se s míčem otočil a uklidil jej k tyči. Poté se opět musel děsit Fendrich, který vytáhl Smržovu ránu a pak jen sledoval, jak Petráň v tutovce minul bránu.

V závěru ještě napřáhl Hanousek, který svou pumelicí rozezvučel břevno, z následného závaru však nic nebylo. Opava se tak alespoň dočasně odlepila z posledního místa, Karviná je o dva body napřed.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1:0

28.09.2019 19:00

Góly: 14. Peter Olayinka

Slavia s pořádným kusem štěstí zvládla těžký zápas proti Mladé Boleslavi. Sešívaným k výhře stačila jediná branka Olayinky z úvodu. Hosté mohli vyrovnat v samotném závěru, jenže Mešanović zahodil penaltu. Domácí si tak pojistili první místo v tabulce, Boleslav se propadla na čtvrté místo.

Kouč Pražanů Trpišovský se i přes náročný program rozhodl ponechat sestavu v téměř stejném složení, jako před týdnem při derby na Spartě. Jen v útoku se místo Tecla představil kapitán Škoda. Do základní jedenáctky Středočechů se vrátil Pudil, na levý kraj obrany se zase po delším čase postavil Túlio, přičemž do zálohy se vysunul Fulnek. Mezi třemi tyčemi pak zůstal mladý gólman Stejskal.

Slavia si první tutovku vypracovala ve čtvrté minutě. Masopust si udělal prostor na střelu a zpoza pokutového území vyprášil Stejskalovy rukavice. Za dalších deset minut již Eden vybuchl nadšením. Stanciu rozjel rychlý brejk, v kterém pokračoval Masopust. Jeho tečovanou přihrávku sebral v pokutovém území Olayinka, jenž zbízka zavěsil pod břevno - 1:0.

Pět minut po zásahu Olayinky měl slibnou možnost Hušbauer, po centru Masopusta však pálil těsně vedle tyče. Poté se konečně začala osmělovat též Boleslav. Mešanović si ve 28. minutě naběhl do šestnáctky na pas Křapky a jen o fous přestřelil. Na straně domácích byl v první půli vidět především Masopust. Ten měl ve 32. minutě další příležitost, jenže po přiťuknutí Škody netrefil cíl. Prvních pětačtyřicet minut pak uzavřela standardní situace hostujícího Matějovského, kterou jen taktak hasil brankář sešívaných Kolář.

Po hodině hry mohl svou střeleckou techniku ukázat Stanciu, z přímého kopu ale mířil nepřesně. V 70. minutě unikl po pravé straně po pasu Součka Masopust, který namazal nabíhajícímu Hušbauerovi na tvrdou ránu, avšak záložník Slavie sestřelil jen obětavého Pudila. Tři minuty poté Coufal mizerně přihrál dozadu, míč ukradl Mešanović, jenže v zakončení selhal a o pořádný kus minul. Domácí odpověděli vzápětí. Střídající Tecl hledal před bránou Bořila, od kterého se balón odrazil do zámezí.

V 89. minutě se Tecl mohl stát střelcem, po rohovém kopu měl výbornou možnost, avšak odkrytou část Stejskalovy svatyně minul. Místo poklidného závěru tak přišlo pořádně napínavé nastavení. Nejprve Kolář vychytal po centru Fulneka Budínského a Mešanović z dorážky nepropálil hradbu těl před sebou. Krátce poté fauloval Zelený Křapku ve vápně a rozhodčí po přezkoumání videozáznamu odpískal penaltu. Jenže Mešanović poslal pokutový kop nad břevno a zahodil šanci Boleslavi vybojovat bod.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:2

28.09.2019 16:30

Góly: 47. Martin Nešpor, 80. Šimon Falta - 25. Ondřej Šašinka, 88. Tomáš Zajíc

Podruhé v řadě si Olomouc připsala remízu 2:2. Zatímco v Jablonci šlo tento výsledek považovat za zisk, tentokrát Sigma body spíš ztratila. Proti Slovácku otočila skóre, hosté navíc dohrávali bez vyloučeného hráče. Domácí však těsně před koncem díky Zajícovi vybojovali bod.

V sestavě Hanáků došlo oproti minulému kolu k jediné změně. Na lavičku náhradníků se poroučel Hála, místo kterého se na pravý kraj obrany posunul Zahradníček, čímž vzniklo místo pro záložníka Texla. Hostům chyběl vykartovaný bek Reinberk. Jeho místo zaujal Divíšek a na levý kraj defenzivní řady se postavil Šimko.

Na nepřesnou hlavičku domácího Plška ze třetí minuty odpověděl krátce poté nepříliš povedenou střelou Šašinka. V desáté minutě se již proti Daníčkovi musel činit gólman Olomouce Reichl. Za čtyři minuty bylo opět živo na druhé straně. Falta zajímavě kroutil přímý kop, brankář Trmal ale nakonec zasahovat nemusel. Dvě minuty poté to Falta zkusil ze hry, opět však nebyl úspěšný.

Ve 25. minutě se poprvé měnilo skóre. Brejk Slovácka rozjel Petržela, po Havlíkovi se ke střele dostal Šašinka, jenž pokusem po zemi překonal Reichla. Další ztrátu Sigmy mohli hosté potrestat za další tři minuty, avšak Havík tvrdým pokusem vyprášil Reichlovy rukavice. Po následném rohovém kopu se k míči dostal před bránou Hofmann, nezakončil však ideálně.

Obrovskou šanci na vyrovnání měla Olomouc ve 35. minutě. Plškův pokus ještě obrana soupeře zblokovala, následně měl ale velkou šanci po pobídce od Gonzáleze Zahradníček, ovšem trestuhodně přestřelil. O sedm minut později se k zakončení po rohovém kopu protlačil Texl, ale jeho slabý pokus Trmal bez problémů chytil.

Krátce po změně stran to domácím konečně vyšlo. Kouč Látal poslal do hry Pilaře s Nešporem, první jmenovaný našel před bránou Nešpora, který zblízka srovnal. Chvíli poté střílel po přihrávce od Zahradníčka Pilař, jenže jeho zakončení v pádu skončilo mimo tři tyče. Ve 53. minutě se konečně připomněli také hosté, konkrétně to byl Hofmann, kdo prověřil Reichla. Horké chvilky pro obranu Hanáků pokračovaly, v 58. minutě pálil nepřesně Petržela. Sigma mohla odpovědět hned za minutu, kdy Plšek střelou přes hlavu trefil tyč.

V 63. minutě se naděje hostů na bodový zisk zkomplikovaly. Šimko zastavil unikajícího Faltu a od rozhodčího okamžitě viděl červenou kartu. Následnou standardní situaci zneškodnil Houskovi Trmal. Osm minut poté se v šestnáctce tlačil do zakončení González, jeho pokus však nebyl důrazný. V 80.minutě se už Olomouc dočkala využití přesilovky. Plšek krásně vyslal Faltu, jenž zblízka překonal Trmala - 2:1.

Jenže v 87. minutě se sen Sigmy o výhře sesypal jako domek z karet. Daníček unikl po pravé straně, předal balón před bránu Zajícovi, který pohodlně vyrovnal. Přesto se domácí nakonec málem mohli radovat ze tří bodů. Ve třetí minutě nastavení se k míči dostal Jemelka, ten však místo zakončení ještě přihrál Gonzálezovi. Španělský záložník však byl pobídkou spoluhráče zaskočený a nakonec nezakončil.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Jablonec 0:1

28.09.2019 16:30

Góly: 26. Jan Matoušek

Velmi nešťastný zápas odehrál Zlín proti Jablonci. Domácí si vypracovali velké množství šanci, přesto se ani jednou neprosadili. Zato hosté vytěžili z minima maximum a díky brance Matouška se radují ze tří bodů. Severočeši se tak posunuli na třetí místo, Zlín zůstává z deseti body ve spodních patrech tabulky.

Kouč ševců Csaplár zůstal věrný formaci se čtyřmi obránci, kterou po delší době vyzkoušel v minulém kole na hřišti Bohemians. V sestavě pak udělal jedinou personální změnu. Tentokrát vsadil na jediného útočníka Poznara, na lavici náhradníků tak putoval Wágner. Na pravou stranu zálohy se nově postavil jindy bek Matejov a do středu pole se posunul Mašek. Trenér Jablonce Rada málokdy rotuje základní jedenáctku a tak tomu bylo i nyní.

Jako první přišel se zakončením v deváté minutě Poznar, mířil však mimo svatyni, kterou hájil gólman Hrubý. Zlín v úvodu duelu působil sympaticky a snažil se o hru dopředu, jenže ve 26. minutě se  do vedení dostali hosté. Matoušek ve středu pole oloupil o míč Folprechta, pronikl až do pokutového území, kde přehodil vyběhnuvšího brankáře Dostála a skóroval.

Za domácí mohl ve 37. minutě vyrovnat Čanturišvili, ovšem jeho standardní situace skončila na boční síti. Těsně před přestávkou pálil z dalšího přímého kopu ještě hůře Bartošák. I po změně stran usilovali ševci o změnu skóre, jenže nedokázali trefit prostor mezi třemi tyčemi.  V 58. minutě zahrozili také Severočeši, po rohovém kopu Sýkory hlavičkoval vedle Břečka.

V nepřesných střelách Zlína pokračoval dvacet minut před koncem Jiráček. O tři minuty později chtěl Fantišův centr usměrnit do sítě Poznar, na balón ale těsně nedosáhl.  Za další čtyři minuty už forvard domácích vystřelil, avšak jeho zblokovaná rána skončila v zámezí. Tlak ševců sílil. V 85. minutě se Folprecht zase jen zastřeloval, krátce poté se už musel vyznamenat Hrubý proti Maškovi. V 87. minutě vznikl závar v malém vápně Jablonce, Poznar se však nedohodl se střídajícím Wágnerem a i tato situace dopadla pro hosty šťastně. V nastavení ještě Hrubý lapil hlavičku Poznarovi a definitivně uhájil tři body pro svůj tým.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 1:0

27.09.2019 18:00

Góly: 80. Jakub Mareš

Páteční předehrávka jedenáctého kola FORTUNA:LIGY přinesla souboj o to, kdo se odrazí vzhůru tabulkou a kdo se naopak přiblíží barážovým vodám. Úspěšnější v něm byly Teplice, které zásluhou branky Mareše porazili pražské Bohemians.

Už po několika vteřinách se do velké příležitosti dostal Keita, z úrovně penalty ale nedokázal prostřelit Grigara. Velmi brzy kontroval Řezníček, jenž pálil těsně vedle. Podobně dopadl i Žitný, kterému míč nesedl. Na druhé straně po své střele a kontaktu s Hyčkou upadl Podaný, jeho volání po penaltě ale sudí nevyslyšel.

Po půlhodině o sobě znovu dali vědět Klokani, jenže jejich pohlednou kombinaci na poslední chvíli překazil Čmovš. V závěru poločasu se ještě několikrát pokusili Grigara ohrozit, avšak jejich snaha vyšla vniveč.

Po pauze se nepovedlo zakončit Řezníčkovi, Ugwu zase nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Úplně totožně dopadla i Hůlkova hlavička. Obrovskou příležitost dostal po necelé hodině hry Mareš, jenže Fryštáka zkoušel přehodit, což se mu vůbec nepovedlo.

Blízko gólu byl i Hyčka, jenže těsně před ním odehrál míč Podaný. Další chvíle patřili Jakubu Marešovi. Ten nejprve neproměnil Kučerovu pobídku, aby v osmdesáté minutě zužitkoval Hyčkův centr a hlavou poslal míč za gólmanova záda.

Klokani se na závěrečný nápor nezmohli a po třetím utkání bez vítězství se propadli na dočasné desáté místo, naopak Teplice poprvé v sezóně nakoukly do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1192023:229
2.Viktoria Plzeň1182122:1026
3.FK Jablonec1162320:1520
4.FK Mladá Boleslav1161423:1519
5.Baník Ostrava1160518:1318
6.Sigma Olomouc1144317:1516
7.1. FC Slovácko1143411:1815
8.Slovan Liberec1142515:1414
9.Sparta Praha1142518:1814
10.FK Teplice113539:1214
11.Bohemians Praha 19051133514:1912
12.MFK Karviná1125411:1011
13.Fastav Zlín113179:1510
14.1. FK Příbram1131711:2210
15.SFC Opava112367:209
16.Dynamo České Budějovice1122712:228

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (761)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Jak jsem přesun Hory do Slavie absolutně nepochopil, tak teď jim musim dát za pravdu. V tomhle tempu jim Teplice ještě zaplatí za to, aby si ho nechali.

Reagovat
Mass

Neviděl sem. Teplice hrají bez Hory líp?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak stačí se kouknout na výsledky. A myslim, že i Mareš něco naznačoval, když se ho ptali, v čem je to výsledkový zlepšení

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jj,Mareš s Horou spolu asi na kafe fakt nechodí

Reagovat
monty25

To asi ani Mareš s Moulisem.

Reagovat
Euphael

Proc? Rekni k oboum scenarum blizsi info

Reagovat
didosh

Reagovat
monty25

Myslím, že to byl zápas právě s Karvinou, kdy se Mareš s Moulisem málem poprali o míč před standardkou. 3M tady pak psal, že mezi nima byla potyčka i na tréninku...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/na-soupisce-slavie-pro-lm-jsou-i-provod-a-takacs-chybi-baluta-443255/#post11425897

Co se týče Kuby Hory, tak to už píše Kang a rozebíralo se to tady před týdnem...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/mares-zna-recept-na-teplicke-zvednuti-ale-nebude-ho-ventilovat-444956/#forum

A teď trochu odbočím: Co ta Karviná v poháru?

Reagovat
Euphael

No jo..

To si pamatuju jak se pozduchali na konci prvního polocasu

Myslim si, že kluci trosku pustili resp. nešlo se do toho zápasu aby se vyhrálo...pohár nám je k nicemu jen zátěž v kalendáři na uz tak nesiroky kadr.

Reagovat
monty25

Výkony mi o moc lepší nepřijdou, spíš mají Teplice lehčí los než ze začátku. Vyloženě překvapivá pro mě byla jenom výhra s Boleslaví.

Reagovat
mistr129

Tak to je logický, když tam máš bordel sám o sobě a ještě držíš hráče, co tam být nechce, tak z toho nemůže být nic než větší bordel

Reagovat
Kang & Kodos

Nehrál Mareš náhodou docela dlouho křídlo?

Reagovat
Han střelil první

Spíše podhrot.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, nebo tak. Když koukám, jak to sázel na Slovensku nebo teď v Teplicích, tak to je docela škoda

Reagovat
monty25

Výkon žádná sláva, o to jsou ty tři body cennější. Jakub Mareš se střelecky fakt rozjel. Dostává se do tolika šancí, že aspoň jednu vždycky promění... BTW: Sledoval jsem to souběžně s hokejem a Kladno taky vyhrálo, navíc dalo vítězný gól skoro ve stejnou chvíli jako Teplice.

Akorát tu Fantasy jsem prosral...

Reagovat
ZB 07

Po delší době jsem si dal záležet se sestavou a zrovna nemám soupeře

Reagovat
monty25

Tak vidíš, třeba bys stejně vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik?

Reagovat
fabec1222

Jaroslav

Reagovat
Posledni Kovboj

Michal

Reagovat
andrew96
Reagovat
mistr129

Na druhou stranu, přiznal se že krade, přiznávání ve Spartě moc nefrčí

Reagovat
andrew96

Pravda. A ještě je to levicový živel, to by asi Křetínského podnikatelské impérium neuneslo.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale je to kokot, to má dobře nakročeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

ale tobe nalozi

Reagovat
3M

Fotbal k zblití

Reagovat
Salfovic

Spidervepř

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

tenhle koment me strasne rozmrdal. Jeden z oblibenejch klipu: https://www.youtube.com/watch?v=nhHQDhlQC6o

Reagovat
smazaný uživatel

Homer je největší frajer v historii lidstva.

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Reagovat
lichna.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Komix

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
8lampard8

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
AjaxFans

Tak nakonec dobrý bod

Reagovat
Greny

To Mesanovic nedal schválně ne? vzít si penaltu za takovýho stavu proti týmu kde jsi hrál, vyvolávají tě fanoušci v 97 minutě...a pak prekopnoit malém tribunu sever...

A to v tymu kde máš Budinskyho a Matějovskyho...

Bych mu dal flastra jako prase

Reagovat
Mirek na tenisu

Trenér a komunikace mezi hráči Boleslavi při penaltě v 95. minutě na úrovni 1.A třídy. I moje manželka se divila, že si to bere Muris...

Reagovat
Elliasson

Já vím, že jsi fanoušek Plzně, ale schválně.

Představ si, že hraješ takový zápas, kde v nastavení druhého poločasu máš jít kopat penaltu. V týmové hierarchii jsi dvojka na kopání penalt, no první hráč je dneska zraněný. Shodou okolností prohráváte 1:0 a Ty můžeš vyrovnat. Proti týmu, ve kterém jsi strávil kariéru. Proti týmu, jehož fanoušci na věhlasné tribuně skandují Tvé jméno. Proti brankáři, který dvě důležité penalty chytil/nedostal. Ačkoliv se snažíš to nechat na spoluhráči a nechce se Ti, prostě musíš. Kapitán řekl. Představ si, co Ti musí probíhat hlavou. Kdo někdy vystupoval před lidmi, pochopí o čem píšu.

Reagovat
Greny

Představ si že byli určení dva hráči před zápasem ... A jak říká Weber... Měl mě to říct před zápasem že se zde na penaltu neciti na hřišti do toho zasahovat nechtěl... Takže pořád tam byla minimálně možnost že by to šel kopat jinej hráč a navíc nejsem si jist že MM8 by řekl že musí a nevzal by to případně na sebe on sam

Reagovat
Elliasson

To je taková s prominutím pytlovina, že se o tom nedá bavit. Prostě to nedal i když chtěl, tlak byl větší než čekal. Stane se. Neměl bych mu za zlé, kdyby to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

vypni tu fifu

Reagovat
Elliasson

Proč bych vypínal hru, kterou jsem nikdy nezapínal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Mě je ho regulérně líto Teď to bude mít hrozně dlouho na talíři Chodit tam neměl rozhodně, protože on není psychicky oddolnej, což dokázal třeba už i v derby kde nedal pecku

Reagovat
ratusek

Nedal to schválně a nebyl ani určen

Reagovat
Losinho

Můj syn se bude jmenovat Muris.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mi nevymluví, že to nedal schválně. Tohle bylo úplně jasně kopnutý úmyslně do hajzlu.

Reagovat
Greny

Vždyť to prase malém prekoplo i tu tribunu... Navíc komentátor tam ještě něco říkal o tom že to možná chtěl kopat i Budinsky

Reagovat
Coutinho10

musel to vzit na sebe a nedopustit vyrovnani

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zajebani penalty je jeste vic nechutnejsi nez schovana kamera v plysakovi... Za chvili se treba muzou zacit ztracet funkcionari,rozhodci...

Reagovat
SKS1993

Klid nebo ti praskne cevka

Reagovat
Banikovec7

Skoda ze Bolka nema fanousky, udelat tohle v nejakem vetsim klubu, tak tam musi pro ne skoncit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali ste se na uroven Sparty v 90.letech...Taky by mi z toho bylo do breku.

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme fakt hrozný nechat si písknout pentli v nastavení a donutit boleslav, aby na její exekuci vybrala mešanoviče a pak murisovi pohrozit aby jí nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Jste no. Takovy kapital, moznosti .. a musite pokracovat v tehle spine.

Reagovat
smazaný uživatel

vážně myslíš, že jsme takovej silnej hráč, že jsme si i vybrali střelce penalty?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Losinho

Tolik pláče a to ještě nehrála Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Place? No nevim, Panikovi a jeho sestavam s Diopem a Jidasem se uz spis jen smeju... Ale zkusil si.

Reagovat
Losinho

Jj, teď to máš fajn, když můžeš u blbejch zápasů aspoň pičovat do Páníka a jo, pláče tu máš dost

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím, že v tom má prsty slavie. To byla spíš akce samotného Murise. Měl by za to každopádně dostat velkou pokutu a příští zápas na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z vetsi casti urcite. Asi ma furt ambice se tam vratit...

Reagovat
Stannis Baratheon

A jak mu asi někdo dokáže, že to fakt udělal schválně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

pustit mu zaznam ty penalty

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejně paráda, že rádoby banikovci sledujou takhle naše zápasy. Jakou chceš velikost dresu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na vase zapasy se smi divat jen kovani slavisti nebo co ty blbe...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne, naopak jsem rád, že se koukaj i takový jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Další ty vole, respektuju tě na sraz se i docela těším že tě poznám ale co ty dokážeš občas vyblejt ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Hattrick Spartě a teď tohle, Muris je král ❤️

Reagovat
Coutinho10

Me-ša-no-viiiiić ná-na-ná-na-ná-na-nááá

Reagovat
PlackaSKS

Kam to kopnout mu poradil plysak.. V juanech

Reagovat
Losinho

Zkurvenej slávistickej monopol..

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud Weber určil na penaltu Mešanoviče pak by měl skončit s trénovaním a jít dělat do fabriky. Já věděl na 99 procent že ten balkánský labil to zahodí.Kdyby to šel kopat Buďa tak bylo 1:1 a sešivaným machýrkům na lavce by spadl hřebínek. Jinak Trpiš začíná taky blbnout. Prý jasná ruka Tatajeva a pentle. Tak se na ro běž podívaz na videu Joudo.

Reagovat
Losinho

On se na to podívá. A uvidí ruku

Reagovat
Mirek na tenisu

Shora to možná tak vypadalo. Spodní záběr potvrdil, že ruku měl spíše za tělem a uhýbal s ní.

Reagovat
Losinho

Já koukal na O2. Uhýbal s ní, ale blbě. Trefilo ho to a u těla nebyla, za mě pencle.

Reagovat
mistr129

zítra si pustím opakovačku, ale viděl jsem to dobře a pískal bych. Ale co, tři body jsou, brečet za nás dnes budou jiní

Reagovat
Greny

No komentátor před penaltu říkal něco ve stylu: k míči jde Budinský ale kopat bude Mesanovic

Reagovat
smazaný uživatel

za víceméně podobnou ruku se pískala pentle pro plzeň proti jabkám, tak asi tak to bylo myšleno.... jinak s tou pentlí souhlas, ale prej budínský měl jít kopat a radši to dal mešanovičovi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Mešanovič ani Budínský kopat nechtěli. Budínský ale nechtěl víc

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu poslední část. Trpiš tvrdil, že mu někdo řekl, že byla jasná, ne že to tvrdí on, což je rozdíl.

Reagovat
C-M@ster

Plzeň mohla mít zítra motivaci stáhnout to na bod... Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo - to byl zase zápas... A jako obvykle bude hromada keců, že Muris je do Bolky nasazenej, aby hrál furt za Slávku. Každopádně druhou půlku jsme dost zadrbali, moc bych nedal za to, že Trpiš bude proti Dortmundu šeptat s vyřvanejma hlasivkama. No ale na druhou stranu jsme vytvořili tlak na Plzeň. Aspoň teda minule se to tady psalo, když Plzeň vyhrála před derby, teď je to obráceně.

Reagovat
Greny

OT : to finále 100m

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Lol No určitě to byla jenom náhoda. Slavie mi ale přijde, že má ty řadový zápasy v lize v píči a prostě to nějak ukopou tim, že maj lepší hráče. A taky už maj 4 body navíc díky čuráctví penaltovejch střelců v nastavení

Reagovat
Losinho

zatím se to vymstilo jen s Opavou

Reagovat
KingMaster13

Taky mi to přijde

Reagovat
srandamač

Ono to tak asi bude. JT je mistr taktik, ale ta příprava musí zabrat moře času, proto se to dělá jen na důležité zápasy viz LM. Na ligu je příprava minimální s tím, jak si psal, že to nějak ukopou. Teď má prostě přednost jiná soutěž.

Reagovat
Rolf

Jo Trpiš,to je hvězda,nevyučený číšník,ještě ke všemu prolhaný,nadává rozhodčímu,ale nic se neděje.Chtěl penaltu,prase,ono mu nestačí připískávání.Cirkus Eden.

Reagovat
Losinho

Bez odstavců

Reagovat
smazaný uživatel

Já už na něj nereaguju, připadalo by mi to, že se bavím s Goebbelsem. A tam by se mi líbilo akorát to, že by měl blbej ksicht a šmajdavou nohu. Což možná má, když má takovej mindrák...

Reagovat
Puskas

Není to Tetteh? Vlítne tu jak blázen a furt kolem sebe plive.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rolf

Tak se na toho Kšilťáka v teplákovce podívejte co tam opět vyváděl.

Je si dobře vědom,že není nad čínské juany!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj, do Tetteha přece vlítnul Hovorka a plival Souček...

Reagovat
Rolf

Klucí,ještě že je vás tu víc než komárů u rybníku,aspoň jre víc srandy,

ale Kšiťák v teplákovce je stejná fešák!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl ze slabšího soudku

Reagovat
F.Torres

Reagovat
RuneSKS

A mimo záběr kamer ukradl pomeznímu peněženku!

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Já vždycky začnu ten komentář číst, pač tam vidím nějaký reakce. Po první větě si říkám, že co to píše za vola. Pak přečtu ještě asi dvě slova a až potom, já kokot, přejdu na nick. Sorry, ale ty komentáře bys mohl začít nějak specificky, třeba pozor idiot. Anebo na to prostě kurva, vy šulini nereagujte.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je poznat, ze je to na silu. Podle me je to muzajsuv multinick, aby mel na kom stavet svoje teorie o spartanech

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou teorie, to jsou léta praxe. Ale pobavils...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cumel

závidím tvýmu dealerovi.

Reagovat
Kaspar

Misa dalsi gol za Gent

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanovič tzv. na Rističe.

Reagovat
Achašveróš

Ale ty obdržený góly u Slávie jsou nenormální

Reagovat
chavi.27

jeste dostali oba proti 10...

Reagovat
smazaný uživatel

Safra - to jsem si nevšiml... Tvrdík by měl zakázat rozhodčím proti nám vylučovat a nemůžeme prohrát.

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Nebudu komentovat toho ubožáka z Balkánu, ale co tam potom předváděl ten buran v teplákovce a ta jeho skvadra...

Reagovat
smazaný uživatel

co jsi říkal na ruku bolky ve vápně?

Reagovat
Blasphemer

Zase vám bylo ublíženo? To je hrůza, co?

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, spíš mě zajímá názor plznáka na tu ruku,....

Reagovat
Blasphemer

Je mi to jedno, neviděl sem to. Ale moje rameno je ti k dispozici, můžeš se na něm vybrečet, jako to děláte po každý výhře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že komentuješ něco cos neviděl čoveče, nějakej mindráček s pláčem nebo kde vidíš, že bych brečel nebo, že by začala kokešová příprava před spartou a proto píšeš tyhle nesmysly?

Reagovat
Blasphemer

Já komentuju něco, co sem neviděl? A kde?

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládal jsem, že když jsi viděl úplný konec zápasu, tak jsi viděl i těch cca 5 minut před tím, kdy byla ta "ruka"....neuvědomil jsem si, že čekáš až na pozápasové rozhovory, aby sis tu mohl nahonit hejt na trpiše

Reagovat
Blasphemer

Tak příště radši nic nepředpokládej. A nesnaž se odvádět pozornost jinam. Já ti na to neskočím.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý do příště se poučím, že s tebou můžu řešit jenom pozápasové rozhovory a nastavení

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha - tys to neviděl... Ale burana v teplákovce jsi viděl... To je zajímavý - takhle si vybrat, co uvidím a co ne - to bych chtěl taky umět.

Reagovat
Blasphemer

Neviděl, no. Proto to ani nekomentuju. Takže by mě docela zajímalo, co to tady teď zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Plzně je ze Znojma daleko, to je pravda, takže možná právě v té vzdálenosti je zakopanej pes.. Teď zrovna se snažím zbavit představy, že vidíš jenom to, co se ti hodí - ono to takhle na dálku tak vypadá....

Reagovat
Blasphemer

Já tady jenom okomentoval jednu situaci, kterou jsem viděl na vlastní oči. Věci, který nevidím a o kterých nic nevím, obvykle nekomentuju. To není úplně můj styl.

Jestli mi to chceš vyčítat, tak klidně můžeš, ale je mi to tak nějak jedno asi. Nevím, co bych to k tomu měl říct víc.

Reagovat
Losinho

Tak to asi zapnul až potom, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha - čéče, to mě nějak nenapadlo... Ale tohle zase vypadá, že tu televizi zapíná a vypíná podle nějakýho šestýho smyslu, protože to není poprvé, co viděl jen to pro něj zajímavý. Asi má čuch na herní situace, to by mohl dobře vydělávat na sázkách.

Reagovat
Losinho

Tak na onlajnu vidět, že se řeší penalta, když jí ten blbec zkoumal snad 3 minuty.. to bych si to stihl zapnout taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - tak jste mě ukecali, asi to byla vážně jen utkvělá představa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

On to viděl večer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

To u mě dost klesnul.

Reagovat
Losinho

Co udělal?

Reagovat
Blasphemer

Běželi za čtvrtým sudím, udělali kolem něj kolečko a řvali po něm něco.

Reagovat
Losinho

dík, já to vypnul hned po penaltě

Reagovat
Kang & Kodos

Naběhli všichni do jednoho na pomezního.

Reagovat
RuneSKS

A oprávněně nebo ne? Já byl na stadionu a nic takovýho jsem nezaregiatroval..

Reagovat
Blasphemer

Po neproměněný penaltě Murise naběhnout houfně na sudího, abych se mu vysmál, to mi úplně oprávněný nepřijde, hele.

Reagovat
RuneSKS

Nejsem doktor, ale nemohly v tom být emoce?

Reagovat
Blasphemer

Takže ti to přijde naprosto v pohodě?

Reagovat
RuneSKS

Ještě jsem to neviděl, ale k Buranovi v teplákovce mi to nějak nesedí..

Reagovat
Blasphemer

To mně taky ne právě.

Reagovat
Kang & Kodos

Pencle byla jasná, nechápu co tam nacvičovali. Že je Řehák vymletej idiot, kterej tam je akorát od stavění kuželů, to je všem jasný, ale do Trpiše bych tohle neřekl

Reagovat
Losinho

Spíš řešili tu ruku než penaltu Bolky

Reagovat
Mirek na tenisu

Řehák má vymeteno. Podobně jako psychopat herec Nový chodí i za mrazu na lavku v trenclách. On se pořád cítí jako hráč. Je to maskot. Podobně jako na lavce Sparty Baranek. Ten přežije všechny trenéry a bude na Letné jako poslední zhasínat.

Reagovat
Greny

Jako penalta byla...

Zajímalo by za co by jsi chtěl oprávněné naběhnout na čtvrtého sudího?? Že ukázal blbě tabulku se střídáním?

Reagovat
RuneSKS

Asi počkám na vyjádření na Twitteru.

Reagovat
Spalovač šancí

Ukazovali mu, jakou mají kondičku

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak to můžeš vůbec napsat, když fandíš ubu, kde trénuje arogant Vrba.

Reagovat
Blasphemer

Souvislost. A můžu to napsat úplně v klidu, protože Vrbu jsem nikdy nic takovýho udělat neviděl.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak u vás je od toho u střídačky Šádek ( )

Reagovat
jackinho10

s ochrankou

Reagovat
Elliasson

Ubožák z Balkánu? Ty asi sleduješ fotbal prvním dnem...

Reagovat
smazaný uživatel

Životní nula a ubožák který fandí týmu feťáků, alkoholiků, okamurovců a zákeřných zmrdů tady bude psát nějaký sračky...

Naběhli na něj protože v nastavení měla kopat penaltu Slavie.

Reagovat
Blasphemer

Nezvládání level Jindra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč vole

Reagovat
havrys99

Joo teď jsem to viděl

Tam bylo snad pět lidí, včetně Kostla nebo Kováře. Hnus, arogance... snad přijde trest, ale v zápise bohužel nic není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda začínám se bavit, což jsem nečekal. Není to tak dlouho, co se remcalo na penalty Plzně (předtím ty sparťanský, ale to už dlouho). Loni se remcalo na slávistický pentle. Ale že se bude remcat na penalty v prodloužení proti Slavii - to je teda zatím high level...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas v tom trosku zmatek. Remca se na autora a zpusob provedeni...

Ale jestli z toho mas radost i ty ( ) tak proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

Cukrouši, hergot, neser mě - znám tě jako normálního férovýho chachara, tak přestaň blbnout a buď zase normální férovej chachar.

Cukroušek

28.09.2019 21:20

#

Jste no. Takovy kapital, moznosti .. a musite pokracovat v tehle spine.

Tohle nevypadá jako remcání na Mešanoviče. Který by mi notabene tolik nevadilo. Vadí mi, že i tuhle fotbalovou perličku jsou lidi schopný označit jako slávistickou prasárnu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt o prispevek niz nepopiram, ze Mesanovic mohl/mel mit vetsi motivaci to nedat. A neni to jen o dnesku a penalte, vas monopol se rozrusta cim dal vic a neni to jen o 22 lidech na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej - a teď vážně. Opravdu si myslíš, že celá liga jede podle toho, jak Tvrdík čínskejma prachama zaplatí? Jako ve Slavii ty prachy vidět jsou, to je vidět, taky je tam hromada odvedené práce, protože samotný prachy jsou málo. Slávka se dostala na jinej level než zbytek ligy. Ale rozhodně bych si netroufal tvrdit, že máme v lize nějakej jinej monopol, než sílu manšaftu. Jasně, ten zná toho a ten zatlačí támhle - ale to je ode všech manšaftů s výjimkou třeba nějaký Jihlavy, kde neznají nikoho, tak nejsou namočený do vůbec ničeho. Tohle blátíčko bych Slaviii moc nevyčítal, podobně v tom jedou asi všichni větší hrači na place.

Reagovat
Hokaido

Je vidět, že tě Slavia asi moc nezajímala, když byla ve sračkách, protože její zákulisní vliv teď a před třeba 6 lety se nedá absolutně srovnávat.

Jinak už jsem ti to psal minule - fakt ti to leze strašně na mozek a jiná pravda než tvoje pro tebe neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tohle nemá asi cenu něco odpovídat... Jako ten vliv se určitě změnil, ať už kvůli prachům nebo lidem, já jen tvrdím, že zdaleka neovládáme ligu tak, jako třeba tvoje Sparta za Pelty a Košťála. Pravda je složitá záležitost a většinou ji nemá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Cina je sponzorem svazu tak na co se ptas? Jasne ze vy udavate tempo a smer. Ze to je to same jako kdysi, plus vysperkovane o kamery v medvedovi... Jen tak odbocim - Ta kamera jen dokazala, ze podstata akce byla uplne nekde jinde nez pomoc detem... Nebo tobe neprijde divne, ze zabere vec o ktere se nejvic mluvi?

Vase sportovni prace je skvela ale jen otazks casu nez se do toho zase projevi Tvrdikovo megalomanstvi(viz Rotan,Danny a spol).

Reagovat
smazaný uživatel

Čína sponzoruje svaz, ale jednak to není Slavia, jednak svaz a liga jsou už delší dobu odlišné celky. Ale zase - netvrdím, že tam žádný slovo nemáme, máme, ale určitě ne zásadní.

Odbočka je zajímavá - jen nechápu, co tím chceš říct? Podstata akce byla zřejmá hned na začátku - Sparta chtěla udělat úder, my jsme udělali protiúder. Ten vycházel z toho, že tu charitu děláme už dlouho, tak se na té charitě přihřála polívčička proti sparťanskejm plyšákům. Tam není špatnýho ani fň. Akorát ty to píšeš, jako kdyby Slavia vyvolala plyšovou akci jen kvůli tomu, že do jednoho plašáka narve kameru, kterej pak natočí (poměrně mizerně) očekávaný plivnutí Tetteha - a to všechno samozřejmě kvůli tomu, aby nemohl hrát proti Plzni. No to fakt dává smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Smysl nedava cpat na tajno do plysaka kameru. Nebo kamery? Byt tech spornych momentu vic tak bysme se divili. A mozna by to doslo i vam...

Reagovat
Bakary3

A oni to nějak tajili?

Nebo měli dát tiskovou zprávu, že bude v plyšákovi kamera, aby to pro tebe nebylo na tajňačku?

Tyvole, ty tomu fakt věříš, masakr

Reagovat
smazaný uživatel

A tys o te schovane kamere vedel uz driv nebo az potom co Jarda vytahnul zaber Soucek x Tetteh?

Reagovat
Bakary3

Nevěděl a je to pro mě irelevantní.

Takže ty tvrdíš, že tu "schovanou" kameru chtěli od začátku použít s tímhle záměrem.

A proto to Tvrdík vytáhnul až jako obhajobu Coufala, když ho všichni začali označovat za lháře - to dává smysl !

Jo, v tvý hlavě je to vlastně takhle - Coufal dostal před návštěvou tiki taka od Jardy pokyn, aby naprášil Tetteha a on to mohl následně vytáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel. To mi staci.

Reagovat
Bakary3

"a zbytek se mi nehodí, tak to frajersky přejdu, ať nejsem za pitomce"

Reagovat
smazaný uživatel

Me zajimalo jenom jestli si o tom vedel. Dalsi nejaka tvoje omacka mi je ukradena

Reagovat
Bakary3

Ty jsi fakt komik, ale ztrapňuj se dál, aspoň se tu člověk zasměje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja se diky tobe nasmal az az, kdyz jsi tady psal o Vrtovi, Panikovi, Fillovi... Kazdy mame neco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak třeba já jsem o ní věděl. Na youtube kanálu Slavie si můžeš najít video „derby očima plyšáka“, které jsem viděl už předtím než se začal probírat Tettehův plivanec. Stačí takhle?

Reagovat
Losinho

Každej slávista, co sleduje klubovej YT kanál, to viděl. Zase se ti to nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, po 14 dnech vytahne na obranu nejaky kanal. Takove vase meetoo...

Reagovat
Losinho

Po jakejch 14 dnech ty chcanko? můžu za to, že ti to leží v žaludku ještě teď? Se koukni kdy bylo video vydaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste králi... OK - tak abyste to všichni věděli a nebylo to náhodou na tajňačku - na baráku mám tři kamery, jedna mi čumí před vchod a není nijak maskovaná, druhou mám v pokojíku a tu tam mám proto, abych občas mohl čučet, co dělá synátor a nerušil sebe ani jeho a třetí mám píchnutou u krmítka a ta teda maskovaná je jako chuchvalec listí. A ještě to dám na FB, Twitter a okresních novin, aby to náhodou nebylo na tajno... Sorry, ale ta tvoje teorie je tak strašně přitažená za vlasy, že budu spíš věřit tomu, že byla od Tvrdíka domluvená ta Murisova zahozená penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta kamera v pokojicku je v plysakovi co?

Ne ale vazne. Nepamatuju si, ze by se zapasy takhle nataceli skrytymi kamerami. A pak se to jeste pouzivalo jako dukazni material... Nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - kamera v plyšákovi většinou bejvá v ložnici a není to až tak neobvyklý. Řekl bych, že kdyby nevypukla ta plyšová šílenost, tak by tam ten plyšák nebyl. Ale když už ho tam donesli, tak tu kameru pustili, nebo taky možná jela spuštěná pohybem - tohle mi přijde mnohem pravděpodobnější, než vratká konstrukce "Dáme do plyšáka kameru s mizerným rozlišením, vy se poplivete s Tettehem zrovinka před plyšákem, Coufal to vyžvaní v Tiktaku a my to vytáhnem z plyšáka". Kdyby to takhle nějak chtěli udělat, tak mohli přece někde mít normálního borce s kamerou, kterej by to hlídal, zaostřil, prostě solidně natočil. Taky by to někdo vyprovokoval mnohem dřív a ne až na poslední chvíli, vždyť přece už hrozil konec zápasu, k tomu zajetí od Tetteha už vůbec nemuselo dojít a nemusel bejt důvod se s ním dohadovat. A hlavně netuším, jak donutit Tetteha, aby plivnul - tedy pokud vůbec plivnul... Prostě si myslím, že ty záběry z plyšáka jsou mnohem víc obyčejná haluz, než nějaká připravovaná akce - takovej diletant Tvrdík zase není.

Reagovat
Puskas

Asi chtěl pak udělat video typu Zápas očima plyšáka.

Reagovat
Posledni Kovboj

Jo ty vole. Ted jsi na to totiz kapnul. Tvrdik vzal plysaka, poprosil Olayinku, kterej se zna s Tettehem (jsou prece oba cernosi), aby domluvil akci. Soucek dostal scenar, meli presne urceny misto u lajny, kde se poflusou, do medveda narvali kameru Huawei, a pak uz stacilo jen sedet ve VIPku a ten spektakl sledovat.

Vem si na sebe balonak, narvi si doutnik do koutku a priprav si par debilnich otazek, protoze kam se na tebe hrabe Columbo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
8lampard8

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bakary3

Jenze on tomu ten vocas i veri

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

*Colombo a hlasku stejne zase nevyhrajes

Reagovat
Posledni Kovboj

to me moc mrzi, ale aspon umim cist https://www.imdb.com/title/tt1466074/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Rotaň a Danny byli oba zadarmo.

Reagovat
Losinho

A hlavně Rotaň si to tu musel vykopat na dost dlouhejch testech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ze ty budes jeden z tech co veri, ze je Zeme placata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Přes 18 tisíc lidí na derby, proti Plzni nebo v EL/LM asi není překvapení, ale na Boleslav celkem jo + Mešanović ukázal, že je charakter a srdcař

Reagovat
Rolf

Pomatené,poblouzněné davy ve středu opadnou.Zelinka prý pískat nebude,ale juany prý

nesmrdí ani v UEFA.

Reagovat
Coutinho10

kdyby nás tlačili rozhodčí, tak přeci nefouknou v 90+ minutu proti nám ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Přesně tak,žádná penalta by se 90+6 min. nekonala.Problém je v tom,že se přesto tu a tam najdou lidé,kteří to nechápou.Na druhou stranu,tak hloupej přece snad nikdo ani být nemůže,že mu tohle nedojde.I když jak je vidět Jedná se tedy o skupinku,kterým Slavia leží tzv. v žaludku.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

10 let ste na nejaky uspechy cekali, prekvapeni by lo min lidi.. na Spartu chodi 15k proti Pribrami a to hrajem o sestup

Reagovat
Coutinho10

tak na podobny soupere chodilo 12-14 tisic, takze pres 18 tisic uz stoji za zminku....nahore nejsme ted 2-3 mesice a podobna nasteva se v momente, kdy neslo nejak do tuhyho (treba nadstavba nebo ty top zapasy v nasi lize), tak nebyla

vasi statistiku nastevy jsem nijak nezkoumal, ale mam pocit, ze se v techto zapasech ted taky pohybujete v tech cislech...max.15k a hrat o sestup bych to jeste nenazyval...to jeste tak hrozne, jak jsme na tom byli my, tak to nejste a nedokazu si predstavit, ze by se tak stalo, protoze Kretinsky vas bude pumpovat dal, takze kdyz nevyjde 1 projekt, tak bude dalsi

Reagovat
Coutinho10

a i toto je částečně důvod tak vysoký návštěvy, protože ti, kdo věděli, že se na zápas nedostanou, tak mohli svoje místo nechat jiným

https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1178308612810248192

Reagovat
Stamby

Kolář má v Edenu přes 531 minut bez obdrženýho gólu. (https://www.livesport.cz/zapas/8jLvRSXJ/#prehled-zapasu)

Celkově za posledních 15 soutěžních zápasů 2 obdržený góly (5 za posledních 20).

Tuto sezónu 30 zákroků a 3 "vychytaný" penalty.

Svou hodnotou podle transfermarkt uzavírá druhou stovku nejlepších brankářů světa.

(https://www.transfermarkt.com/ondrej-kolar/marktwertverlauf/spieler/189630)

a stejně furt trnu při každým jeho kontaktu s míčem

Reagovat
Losinho

je skoro říjen a poslední domácí gól mu dal jeho současnej spoluhráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Na pravym beku je jich ale nějak málo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tento zápas mě nejvíc dostalo, že pravý bek hraje pravou zálohu a Fantiš hraje beka

Reagovat
smazaný uživatel

Robo tak hrál už za Bílka, ale sám. Teď se mu tam vpravo pletl Tonda. Jediný, co furt člověk během zápasu od Csaplára slyší, je "Tondo sem" a "Tondo tam", že už jsou na něj lidi dost alergičtí. Csaplár ho tak okatě protežuje, že už začíná bý ve Zlíně persona non grata. Včera se tam pletli i Pozny s Wágnerem, kdy oba stáli při tý velký šanci ke konci u sebe a pak si pro koncovku zavazeli.

Csaplár:

11 3-1-7 9:15 10

Pivarník:

11 3-0-8 7:18 9

Reagovat
smazaný uživatel

Za Bílka to byl pořád bek, sice takový křídelní a dost útočný, ale pořád bek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Azazelo RD

Sestava snů a v poločase prohrávat 0:2 = Csaplargasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hokaido

Je dost dobře možný, že po zítřku budeme mít stejně bodů a zápasů jako Teplice. Teplice ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice, který byly nedávno ještě poslední.

Reagovat
Rolf

47.minuta 1.poločasu-Hovorkův skluz do nohy Mešanoviče,jen žlutá!Ještě že má slátanský

dres,ten má štěstí,v jiném by šel pod sprchy.

Reagovat
CzechLukas

Chcípni už trapáku, děláš ze sebe akorát šaška

Reagovat
Stannis Baratheon

Buď jsi úplně neuvěřitelný debílek s žebříčkovou nervovou soustavou, a nebo máš taky smutný život, že trollíš a zkoušíš co lidi a fanoušci Slavie především, vydrží.

Za mě ale třetí možnost nejpravděpodobnější, jsi znuděný debílek s trapný životem.

Ať už je to jakkoliv, takovýhle lidé nám akorát kradou kyslík.

Reagovat
Spalovač šancí

Dej si už tu Slavii do oblíbených

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Ten Mešanovič

Reagovat
C-M@ster

Já tu dnešní ruku neviděl, ale z obrázku mi teda přijde diametrálně odlišná od té přirovnávané jablonecké

https://pbs.twimg.com/media/EFlIj6lWwAIvaOy?format=jpg&name=medium

Jedna je hraná prakticky dlaní a druhá loktem ruky schované za zády...

Ale video obou by bylo určo průkaznější než tenhle obrázek.

Reagovat
Posledni Kovboj

Z toho prvniho zaberu vypadala, ze byla, z toho druhyho ne. Podle me ji u tela mel.

Reagovat
PlackaSKS

měl, to nebyla penalta ani omylem. vždy se vyloženě snažil uhnout.. na druhou stranu je tady ten směšnej hon na murise, protože nedal penaltu. respektive sem se už pomalu dočetl, že za to může plyšák s kamerou... to je strašně zoufalý a přitom dneska nebylo na co si stěžovat.

Reagovat
Posledni Kovboj

plysak s kamerou is the new Berbr

Reagovat
PlackaSKS

kéž by... já sem zklamanej z našeho výkonu (stejně jako po opavě), ale když vidim ty sračky tady, tak to neslo alespon nějaký ovoce. dorazíš na sraz?

Reagovat
Posledni Kovboj

Bohuzel, mam to neco pres tisic KM a navic jsem autista. To jsou padny duvody, uznej.

Reagovat
PlackaSKS

beru autistu, z londýna to ale lítá často.. lidi jako ty by tomu dodali atmosféru. škoda

Reagovat
Posledni Kovboj

Na poslednim srazu bylo atmosfery az az, a to jsem tam stal vlastne sam.

Reagovat
PlackaSKS

tos byl vlastně ty.. Sakra, tím spíš

Reagovat
mistr129

Počkej, tos přiletěl za Ozzym až z Londýna?

Reagovat
Posledni Kovboj

ne, to jsem zrovna bydlel v Praze, 10 minut autem od Edenu :)

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

A přijels údajně se dvěma kamarády a údajně jste čekali v autě

Reagovat
smazaný uživatel

Nelži. Beztak jsi z Hradce.

Reagovat
Posledni Kovboj

jsem no, do 20 let jsem to mel 10 minut pesky na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

No od Černigova na Malšák těžko.

Reagovat
Posledni Kovboj

k

Reagovat
lichna.

Kdybys přiletěl, sehnal bych kvůli tobě Ozzyho.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

Kdo ví, jak to vlastně nakonec bylo, protože Ozzyho tu od tý doby snad nikdo neviděl?! A chvíli na to emigruješ do zahraničí? Hmmmm...

Reagovat
Posledni Kovboj

ve skutecnosti od toho data pise moje prispevky Ozzy, pravej Posledni Kovboj to neprezil

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Kovboj je Miroslav Kříž EuroFotbalu.

Reagovat
andrew96

*

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muris v zimě zpátky do slávie

Reagovat
Frank Lampard 8

Šel štěstíčku naproti

Reagovat
torcida

vidím, že úspech sa neodpúšťa

Reagovat
vanGomm

Zápas jsem neviděl,ale četl jsem na live,že rozhodčí nastavuje 3 minuty.Jaký byl důvod,že hrálo tak dlouho? Ten penaltový zákrok byl totiž až v 96.minutě!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Rolf už to tu někde vysvětloval. Celé je to akce Tvrdíka a jeho jüanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý. Penaltový zákrok byl cca v čase 92:45 a o zbytek se postaralo video, takže penalta se kopala až v 96.

Reagovat
vanGomm

Tak skoro 3.minuty zkoumat video mě příjde celkem dlouho to musí být rozhodnuté za 10-20 vteřin.Co tam na tom tak dlouho zkoumají.Za 10 vteřin musí rozhodčí poznat jeli to faul ruka,nebo není.Navíc jsem sledoval live výsledky a tak pokud se penalta zahrávala npř. v v čase kolem 96:00,tak proč se pak hrálo až do času cca 97:30?Tedy o 1:30 minut navíc.Mělo se dohrávat pouze těch 0:15 vteřin.Myslím,že by neškodilo i ve fotbale zavést čistý čas.Řekněme 2x 30-35 min.Stejně se déle,kdy je balon ve hře nehraje.Rozhodčí by měli o jednu starost méně,když už jim přidali to video

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, po penaltě to hned pískl.

Reagovat
vanGomm

Tak to jo,ale bud se musela ta penalta tedy zarrávat tak v čase kolem 97:20.To by ale znamenalo,že to video se zkoumalo zhruba 4:00 minuty!! A co tady čtu a dokonce i od fanoušků Slavie,tak ta penalta bylo jasná.Přece podívám se na video a za 10 vteřin mám jako rozhodčí jasno.Jak pišeš penaltový zakrok čas 92:45.Pak byla od Slavie akce cca 15 vteřin a od 93:00 to zkoumá a penalta se kope kolem času.97:00.Na live to skončilo v čase 97:30 a možná i déle.Takže tady něco nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu. Ale to je skoro vždycky v každém zápase s každým přezkoumáváním VAR. Vždy mu to tam půl hodiny říká do sluchátek a pak se jde hlavní stejně podívat sám. Kdyby tam šel rovnou, o dost by se to zrychlilo.

Reagovat
srandamač

v 93' skončila hra, pak dostával nějaký info do sluchátka, pak se šel podívat na monitor, který byl na druhý straně hřiště (za Boleslavskou brankou), tam to zkoumal a odpískal. Samozřejmě byli hráči všude rozesetí a něž tu penaltu připravíš, tak to taky chvilku trvá. Nevidím v tom zase takovou křeč. Stejně bylo jasné, že se po penaltě odpíská konec, takže nevím, proč by se mělo spěchat, aby hráči nevychladli.

Reagovat
Hokaido

V 91. minutě došly baterky v plyšákoj, tak je tam na rychlo měnili.

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Muris, teď má nálepku toho, že to nedal úmyslně.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rolf

V době kopu penalty byl Kolář metr před brankovou čarou,takže se měla opakovat!!!

Opět se dozvíme,že se nic nestalo.Na co jsou pravidla?Na ho....Platí jen pro někoho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia "nezabila" zápas, kdyby dali na 2:0, tak by byl klid...To je taková jejich achillova pata, produktivita, střely 18:3...Mešanovič to bude mít dlouho na talíři, no

Jablonec ve Zlíně, to byl beton Zlín je ale fakt marný, doufám, že Csaplár ještě vydrží, jeho tahy s Fantišem

Slovácko potěšilo, že vzalo Sigmě dva body, Šašinka

Reagovat
oli9

Já bych tu penaltu nechal opakovat pořád dokola dokud by ji někdo z Boleslavi nedal a zdejší fanoušci plzně a spartyby byli konečně spokojeni a nemusel bych pořád dokola číst proč ji schválně nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Hrozný výblitky

Reagovat
Andis

No sem zvědavej jak dlouho bude Slávii tohle "štěstí" vycházet. Jako další gol z odraz, a ta penalta Bolky...Já vím, že Slávie hraje nátlakově a ty odrazy jsou více méně vyústěním, ale jak dlouho tohle bude vycházet? Prakticky se to drží od jara kdy v Seville dostal Saša do palice dělo které skončilo golem.

Reagovat
Stannis Baratheon

Sorry jako, ale tohle jsou strašně prázdný kecy.

Reagovat
Andis

Jo a až dostane Slávie nějaký debilní gol tak borci jako začnou brečet jako první jaká to byla smůla. Sorry jako

Reagovat
Andis

* jako ty

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč bych měl já brečet? Mně je Slavia u zadku. Jen se mi zdá, že každý ne úplně přesvědčivý výkon Slavie spoustu lidí komentuje, jak kdyby se opět blyskalo na horší časy. Každý suverén své ligy, a to i větší týmy než Slavia občas nepredvede úplně TOP výkon, a, to i proti hůře umístěným týmům.

Pořád je to fotbal a, začíná se za stavu 0:0, hrají skvěle, vyhrávají, qma že mají občas velké problémy s koncovkou hned nenaznačuje nějakou katastrofu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože asi sami chtějí titul, logicky, ne? Slavia je teď trochu jinde, tak to samozřejmě mnohé štve, fanoušky Sparty a Plzně nejvíc. Pamatuji doby, kdy když Sparta prohrála, tak to byl svátek a mluvili o tom všichni ještě celý týden, tak byla dominantní/respektovaná ostatními, teď je to u Slavie...Jejich fanoušci si to musí užívat, protože nějak dlouhodobě dominovat takovým způsobem si myslím že nebudou, ať je to konkurencí nebo odchody, Souček, Trpišovský atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

1) Jestli se zraní Hovorka nebo Kúdela, jsme v řiti. Kvalitativně je Hovorka za Afričany adekvátní náhrada, ale měl se přivést ještě jeden takový (vůbec netuším kdo)

2) Skandování Mešanović po penaltě bylo pod úroveň, zbytečný

3) Mnohem víc ubohý je obviňovat Mešanoviće, že to zahodil schválně, tohle jde na triko Budinskému, který ho v tom nechal vykoupat.

Reagovat
naheCZ

Tak hlavně by Hovorka neměl dělat ty naprosto zbytečné zákroky na žlutou kartu co zápas, aby zbytečně nestál za karty.

Reagovat
mistr129

To jsem si ani nevšímal, ale koukám, že má kartu ve všech čtyřech posledních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

A EF diskuze Já jsem už myslel, že se tam slávisti seběhli kolem čtvrtého rozhodčího a dvě minuty do něj pi*ovali, ne že se mu Trpiš došel vysmát a šel zpátky

Reagovat
Coutinho10

taky moc nechápu, co se tady řešilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

A to ti příjde Ok jo?

Reagovat
mistr129

Ok ne, jen že deset z patnácti zbylých ligových trenérů dělá mnohem horší věci. Takže jsem čekal, že tohle byla fakt těžká váha, když se tomu tady věnovala taková pozornost

Reagovat
lichna.

No ja nevím, ale po neproměněné penaltě obklopit 4. rozhodčího a řvát na něj nebo se mu vysmívat. To jsem teda ještě neviděl a přijde mi to hrozně pod úrovni. A to říkám jako někdo, kdo má Trpise rád.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Trand

Reagovat
Blasphemer

Oni jsou úplně slepý a hluchý, když jde o jejich excesy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

OT: Dnes se jede MS v silniční cyklistice. Kdo by chtěl diskutovat, tak může zde:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/velky-zajem-o-norskeho-utocnika-28037/?forum=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mešanovič totální dno

Reagovat
Rolf

Cirkus Eden opět v plné parádě.

1.Hovorka měl jít pod sprchy ve 47.min.prvního poločasu po skluzu přímo na nohy

Mešanoviče.

2.Penalta se měla opakovat,Kolář byl metr před brankovou čarou.

3.Sprosté nadávky Kšilťáka a jeho grupy na pomezního bez reakce hlavního.

4.Cirkus Eden si může dělat naprosto co se jim zlíbí,mají na to juany-fůůůůj

Reagovat
Hokaido

Drž piču.

Reagovat
KingMaster13

Jen do něj tohle tady musíme vymýtit

Reagovat
lichna.

Naopak, musí se přestat na tyhle dementy reagovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč už blbečku.

Reagovat
Spalovač šancí

5. Souček nemá vůbec hrát, protože je to kyborg.

Reagovat
Strojmír

Že ty jsi René Jíša z idnesu?

Reagovat
smazaný uživatel

René Bolf z Ostravy

Reagovat
KingMaster13

Kdyby jsi byl alespoň vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Rolf.

Velevážené publikum, přistupte blíže k naší manéži a sledujte nevídané. Máme tu cvičeného vola, který je neustále rozzuřený, protože je oblečený do rudého trika. A co vám ukáže, to je k neuvěření, neboť to nikdo nikdy nikde neviděl. Dokonce ani ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už by to chtělo pro Rolfa ban. Vlastně nevydím důvod, proč ho už dávno nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

*nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

rolf - muzajs: 0 : -1

Reagovat
Pride

Ty už jdi taky do prdele. Poslední dobou jsi strašně otravná píča.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

https://mobile.twitter.com/LudekMadl/status/1178225838975852544

Myslím, že dnes bude na Twitteru ještě veselo. Až si to přečte Jarda...

Reagovat
PlackaSKS

Je nám líto, ale tahle stránka neexistuje.

Reagovat
Blasphemer

Už to stihl smazat. Achjo...

Reagovat
PlackaSKS

co tam bylo?

Reagovat
PlackaSKS

aha, už se tam zase omlouvá.. z mádla je hroznej ubožák

Reagovat
Coutinho10

taky by mě zajímalo, co tam přesně napsal, ale člověk si to asi může domyslet no

Reagovat
Blasphemer

Z tý omluvy je to patrný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On v té omluvě víceméně zopakoval to samé, akorát "dost možná" změnil na "hypoteticky"

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

ja jeste cekal ze se LuftJarda vecer ozere a napise tam neco ve stylu .. dekuji Murisi .. jednou Slavista vzdycky Slavista

Reagovat
PlackaSKS

to by ovšem bylo dokonalý

Reagovat
mistr129

To už zas smazal jako generalissima

Reagovat
Losinho

https://twitter.com/LudekMadl/status/1178248466578980864?s=20

Aspoň tentokrát sám uznal, jakej je čurák

Reagovat
KingMaster13

Z něj se stal hroznej blb

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole k 9/11, chemtrails a placaté Zemi se přidal Muris.

A že tuhle konspirační teorii přiživují i seriózní (dejme tomu) novináři, to je fakt k zblití.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Zelený sice poslední zápasy nehrál špatně, ale na tu ruku v obličeji soupeře ve svém vápně v 90+ minutě za stavu, kdy vedeš jenom o gól, tak to si prostě nemůže dovolit, na tohle si musí dávat bacha, kam tu ruku strká

penalta teda byla jasná podle toho, co jsem pak ze záznamu viděl, protože z realu to moc vidět nebylo, takže hodně zbytečná a stupidní penalta navíc z poslední nebezpečný akce soupeře...měl jsem za to, že jsme v tomto o krok před ostatníma a neděláme takhle debilní penalty, ale asi jsem se pletl....např. Bořila bych z tý v 90+ proti Olomouci až tolik nevinil, protože chtěl zamezit střele, ale na míč nedosáhl a tak zabránil pouze střele soupeře tím, že mu do toho dal nohu, ale ta včerejší situace byla velká chyba a dárek pro Bolku, který naštěstí nevyužila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený je dobrý hráč směrem dopředu do kombinace, bránění mu moc nejde. A ještě mu nejdou centry.

Reagovat
KingMaster13

Souhlas, což o to kdyby jí dal tak bychom byli zaslouženě potrestáni a hotovo. Mě mrzí spíš teď ta situace na EF, co tu čtu za příspěvky i od lidí co mám celkem rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Co se tady zase rozjelo je neuvěřitelný ty vole Mě poslední dobou už ani eurofotbal nebaví číst protože se tu řeší kdejaká sračka. Slavia totiž Boleslavi nařídila, že to musí kopat Mešanovič. Mešanovič tyhle chvíle prostě nedává vzpomeňte si na derby pražských s kdy za nás nedal pentli v důležitej moment přes přestávkou, já v ten okamžik chtěl prokopnout televizi Nestalo se mu to poprvé a je jen chyba Jožky že ho tam poslal, ačkoli je otázka kdo by to potom kopnul. Sere mě, že to utkání jsme nerozhodli dřív ale to je fotbal prostě, i díky tomu už Mešanovič není ve Slávii, ačkoli ti naši útočníci na tom lépe nejsou. Poslední dobu se sem nahrnula řada hrozných kokotů, což o to jejich příspěvky rovnou přejíždím bez odezvy ale mrzí mě, že tu řeší blbiny třeba i loni co považuju za rozumný Snad si přece nemůžete myslet, že by Mešanovič ubližoval schválně sobě a Bolce tím, že by to schválně nedal. Když by nedal tak je jasné, že by to kvůli své minulost měl na talíři dlouho, proto říkám určitě by si sám nechtěl přitížit. O to víc mě pak mrzí lidi jako Blashphemer, který tu považuju za rozumný. On ten dement z Balkánu to proměnit chtěl

Reagovat
KingMaster13

*lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nám bude brzy vyčítat, že se naši hráči koukají na soupeře nepřátelským pohledem.

Reagovat
KingMaster13

To jsou takový kokotiny ty vole. Loni se nám pískalo moc penalt, letos je špatně už i to, že se proti nám foukne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vitejte v centru pozornosti.

Reagovat
Losinho

Prostě vždycky když se takhle nasereš, tak koukni na tabulku

Reagovat
KingMaster13

Ale jo tabulka mě hrozně těší možná i víc mě těší to skore protože 2 obdržené goly za celou sezonu 3 s LM to je luxusní a nevím jestli to není dokonce i nějakej rekord. Tohle neměl ani Mourinho v Chelsea A to víc je prdel, že jsme nedostali gol ještě od týmu v plném počtu ale jen v oslabení

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe na tabulku skupiny LM

Reagovat
KingMaster13

No tak hlavně aby to platilo i po Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jen do středy no

Reagovat
Coutinho10

musíme si to ještě vychutnávat no

Unbeaten in Champions League since December 2007 kdo to má ?

Reagovat
Losinho

Sparta?

Reagovat
Coutinho10

to by tam teď musela bejt, aby bylo na co navazovat

jinak taky držej jednozápasovou neporazitelnost, když v posledním zápase udrželi doma remízu s Thunem

https://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2005-2006/reportaz/sparta-praha-fc-thun-89639/

Reagovat
Losinho

Vieira, co se neprosadil v Teplicích a Martin Hašek

Reagovat
Coutinho10

tak toho si vůbec nepamatuju, že by v naší lize hrál

Reagovat
KingMaster13

Sice série 1 zápasu ale who cares

Reagovat
Coutinho10

přesně

Reagovat
icemike

Reagovat
andrew96

Ty jsi hrozná puberťačka.

Reagovat
alegre

Komentáře na EF jsou stejne jako na Blesku. Většina z těch co dnes píší při vzniku tohoto webu

Se ještě nenarodila nebo alespoň neuměla psát. Proto mnoho původních příspěvatelu dnes nepíše, pouze sleduje to nejzajímavější. Ale to je můj pohled starce, respektuji, jedna se o novou generaci a takový je jejich svět.

Reagovat
Bakary3

Ta zášť vůči Slavii mi přijde fakt směšná. Ale ať se třeba poserou

Jen tedy, od těch určitýchlidí mě to teda nepřekvapuje.

Reagovat
Neon

Čekání na chybu soupeře je zdá se velmi účinná taktika proti Spartě už nějakou dobu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

Prestavate davat goly, je to problem?

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Jílek tohle nepřežije.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě povede Spartu v dalším zápase proti Karviné. Pokud by nevyhrál, těžko říct, co by se stalo

Reagovat
Losinho

Už ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak O2 komentátoři a reportér strašný výkon. Opět.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jsou úplně v pohodě. Nesnaží se být chytří jako Čapounovci a nevyrušují diváka při hře. Já ani nevím jak se ti kluci jmenují. A kluk na ploše to má s trenéry vždy těžké, tenhle to zvládl dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak komentátor svým nepříjemným hlasem, který zvyšuje pokaždé když se míč přiblíží k vápnu a svými hloupými hláškami typu: "Kolik Krmenčíků dnes vyhrálo souboj se sparťanskými stopery. Možná tak 2, 3" diváka ruší. A reportér do toho přišel s otázkoz jestli je problém když Sparta nedává góly

Reagovat
Mirek na tenisu

Stojí si za svým názorem, tvůj ti neberu. Já zase trpím při komentech ČT. Uznávám že otázka na střílení gólů na Jílka nebyla nejchytřejší, všechny další i na vždy nakvašeného Krkovičku synek zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

Mne uz to fakt zacalo bejt tak jedno

Uz to ani neprozivam, nevztekam, vedeni Sparty me svou kvalitni praci totalne otupilo, diky!

Reagovat
Neon

A nejhorší je, že ani u toho hokeje si člověk chuť nespraví.

Reagovat
insane

Hokej me absolutne nezajima, takze tohle me nastesti netrapi

Reagovat
Kang & Kodos

Mně celkem jo, tam by sis aspoň mohl dělat prdel ze Slavie. I když ty už asi hokej nezajímá a přešli k fotbalu

Reagovat
KingMaster13

Slávisti nikdy na ten hokej moc nebyli. Hokej měl etapy, že se tam hrálo každý rok pod Růžou pomalu o titul a přesto měl fotbal lepší návštěvy. Vždy jen na play off se chodilo. Mě osobně to vždy přišlo jako škoda ale což

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to jsem ještě hokej celkem sledoval. To bylo vtipný jak se ze tří tisíc stalo v play off 15 Fanoušci úspěchu, neuděláš nic

Reagovat
KingMaster13

Protože na play off tam chodili lidi z fotbalu Stejně bylo vtipný jak Slavia v hokeji skončila třeba 4. v základní části a chodili tam 4 000 a na Slávii v hovnech přišlo třeba 6 tisíc

Reagovat
Hokaido

Roman Málek ♥

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hokaido

Vtipný je, že i v hokeji vyhrála titul naposledy Slavia.

Reagovat
KingMaster13

Bednář, Sklenář, Klepiš, Červenka, Málek, Svoboda.... jo to byly časy Do dnes si pamatuju jak dal Růža na nájezd v semifinále proti Plzni v klíčovém zápase svého syna a ten dal asi největší haluz co jsem kdy viděl

Reagovat
Spalovač šancí

Ono hlavně dost Slavistů-fotbalistů fandí v hokeji jinému klubu. Samozřejmě to platí zejména pro mimopražské a ve větším rozsahu než u sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych dával jednou na instagram fotku jak je na Slavii. Zrovna u nej bych to necekal.

Reagovat
KingMaster13

Takhle to má i dost Sparťanů ale. Namátkou třeba můj kámoš co fandí ve fotbale Spartě a v hokeji Pardubicím, čemuž moc nerozumím ale budiž

Reagovat
Spalovač šancí

odkud je?

Reagovat
KingMaster13

Litoměřice

Reagovat
Spalovač šancí

Litvínov by byl logičtější, ale ani ty Pardubky nejsou až tak mimo

Reagovat
KingMaster13

Nejsou ale je to divná kombinace Sparta fotbal, Pardubky hokej a ještě jsi z Litoměřic

Reagovat
Spalovač šancí

Tak kdo by fandil Litoměřicím, že?

Já to mám relativně podobně

Reagovat
KingMaster13

Tak jako u hokeje se to dá ještě, když hrají WSM ligu ale ten fotbal je tu hrůza Kromě 3 let v ČFL, kdy navíc ještě to koupili a pak ten projekt zbankrotoval takže se tu hraje zase jen kraj To byla vždy bída

Reagovat
insane

Ja jsem jako mostecak v detstvi jezdil na hokej do Litvinova, takze tam mi ta vazba zustala a prave diky tomu, zd mi na hokeji moc nezalezi, porad tak nejak preju tomu Litvinovu, zatimco ve fotbalu fandim Sparte Ale mne to nejak divny neprijde, ty subjekty se sebou dneska uz nic moc spolecnyho nemaj a jejich identita je prece jenom dost rozdilna, i kdyz to je samozrejme o tom, jak a co do toho svyho fanouskovstvi clovek promita. Pro me je ze sportu zdaleka nejvys fotbal a Spartu jsem si kdysi na zaklade nejakejch detinskejch kriterii vybral jako muj oblibenej klub, nejsem s tou znackou spjatej tak, abych treba prozival, jak hraje zenskej tym nebo futsalisti Sparty, to je pro me zkratka uplne nepodstatny

Reagovat
KingMaster13

Tomu rozumím když máš nějakej extraligovej klub poblíž

Reagovat
doshcz

já taky tak :D plus Litvnínov no..

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek půjde. Otázka je, jestli už zejtra, v prosinci nebo po pár kolech na jaře. A dobře mu tak. Co je mu platný, že většinou trefí sestavu, když pak dělá takový šílenosti v průběhu zápasu. Vyndat Hložka a dát 90 minut Kozákovi, to ani nemá cenu komentovat. Vidí to úplně všichni.

Sezona v prdeli, vylepšit jí může akorát vážný zranění pro Chorýho.

Reagovat
insane

Kozak me bavi, porad se povazuje za nejakyho ostrilenyho bijce se zkusenostma z PL, ale on silove zaostava proti vetsine stoperu v lize. Jediny naznaky ty jeho tvrdosti a durazu se odehravaj vetsinou 30 metru od brany, kde da nekomu loktem a pak se divi odpiskanymu faulu. A s Plavsicem asi hrajou nejakou hru o to, kdo bude za zapas vickrat v ofsajdu. Jako tricatnik se zkusenostma z Evropy by si to svoje postaveni mohl hlidat lip.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Stannis Baratheon

Chápu že jsi teď bezprostředně po zápase plný emocí, ale tu poslední poznámku sis teda sakra mohl odpustit. A to ho taky, fakt nesnáším, jak furt simuluje a přitom sám hází loktama. Ale tohle fakt ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec, takhle ten čurák brzo někoho zrakví sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, pokud to není schopen vyřešit Vrba a tohohle dobytka tam neustále posílá, musí se o něj někdo postarat.On je nebezpečný pro všechny hráče.Asi se čeká, až někomu ukončí kariéru

Reagovat
Kang & Kodos

Ideláně Kozák, dostal by flastr do konce sezony a všichni by byli spokojený.

Ale uznávám, že se zlomenou nohou jsem přestřelil. Stačilo by dostávat loktem každej zápas

Reagovat
Firkraag

Vidíš, Kozák přestřelil i bez zlomený nohy

Reagovat
ACSeRw!n

Sigi byl s Kozakem spokojeny

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek je poslední zápasy darebny. Měl by si odpočinout na lavičce, případně ho dát do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal vůbec dneska Kozák na hřišti něco?

Nechápu, proč ho tam furt cpe

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne, vůbec neví co má dělat, motá se tam jak Maďar v kukuřici a pozičně tragikomedie. Fakt šílenost, že někdo takový, kdo nemá ponětí, co má na tom hřišti dělat může hrát pravidelně v jednom ze dviu nějvetších klubů u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ani není líto Lischky, jako Jílka. Protože co on může s tímhle dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chyb tam dělá taky dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Může to správně trénovat, skládat lepší sestavy, připravovat lepší střídaní. Aspoň jedno z toho by mohl zkusit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Třeba říct stoperům, aby to nedávali alibisticky zase zpátky dozadu golmanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase všichni sundali dresy a nechali je před sektorem. Aspoň k něčemu je Frýdek jako kapitán dobrej.

Každopádně Jilek ven, 99,9% vědělo, jak moc bude Kozák k hovnu a stejně ho tam Jílek dá. Tím pádem jsme ani nemohli být nebezpeční.

Takže dnes supportu, fandili jsme dobře.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja jsem jeho vrchni hater, ale dneska mi ani neprisel tak strasnej. Frydek, ne Kozak.

Reagovat
Losinho

snad Jílek vyvodí důsledky a narve ho zas do zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně hraje docela slušně.

Reagovat
ACSeRw!n

Graciar ukazal za 5 minut vic, nez Kozak za 5 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne

Reagovat
Blasphemer

Docela jsem čuměl, že Kanga sundal jako jeden z prvních, možná úplně první, teď už nevim... a ještě skoro svlíkal ostatní, kterejm se nechtělo.

Reagovat
Posledni Kovboj

♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek byl první, Kanga hned po něm. Ale jo, tihle 2 bez keců, za to respekt.

Reagovat
Losinho

teď už jen navlíknout slávistickej

Reagovat
Mirek na tenisu

Když jsem po derby psal že Lischka v současné formě a po tom co se zdravím prožil nepatří do základní sestavy Sparty tak se mi místní odborníci posmívali. Je mi kluka z Ludgeřovic líto ale obrana Sparty nemůže být žádná charita.

Reagovat
insane

Still better story than Radakovič.

Reagovat
Stannis Baratheon

Souhlas, taky v něm nevidím úplně nějakou oporu do budoucnosti. Momentálně ale asi není k dispozici nic lepšího.

Reagovat
Hokaido

Udělal jednu chybu, jinak byl v pohodě. Naopak se mi líbilo, že ho to nezlomilo a i potom se snažil rozehrávat s co největším klidem. Navíc o všech ostatních v týmu už víme, že jsou to tragédi, takže nemá smysl Lischku posadit na úkor někoho z nich.

Reagovat
Kang & Kodos

Sednout by si neměl, ale dneska prostě posral zápas. Nemá cenu ho nějak omlouvat kvůli tomu, co v posledním roce prožil.

Reagovat
Mirek na tenisu

V pohodě rozhodně nebyl. Lischka kvalitní stoper byl. Před patáliemi se srdcem. Teď je to pro mě hráč který se nemůže rozehrávat v základu Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sympaťák, ale herně mě zatím bohužel nepřesvědčil

Reagovat
hrundy

Chorymu odpustili letos uz druhou cervenou...

Reagovat
Mirek na tenisu

Svinský skluz...ten chlap dělá čest svému jménu.

Reagovat
REPLIKATOR

Chorý

Reagovat
Hokaido

Nakonec bude ještě každej Jílka litovat. Přitom jsme měli prohrávat už v poločase. Možná kdyby nedělal píčoviny jako Heča v bráně nebo DMK v béčku, tak nejsme někde za Slováckem. Žádnej jeho rukopis na naší hře není vidět, nejsme absolutně sehraní. Na hřišti jeden neví, co má čekat od druhého a pak to tak vypadá. Dneska jsme si nevytvořili snad nic, Plzeň zaslouženě vyhrála.

Reagovat
Posledni Kovboj

mne bylo lito Lischky, Jilek si muze nachcat do drzky

Reagovat
Pride

Reagovat
Stannis Baratheon

Kdyby hráli bez trenéra a tréninky si vedli hráči sami, tak by nebyl poznat rozdíl. Takhle je to půl mega měsíčně v prdeli, nebo kolik bere.

Reagovat
Raylan

Rozhodně nechci Jílka bránit, některý jeho volby v sestavě a střídání/nestřídání jsou šílený, ale ten tým prostě v podobě, v jaký momentálně je, není dostatečně kvalitní a ztrácí zápasy i kvůli totálním fatálům jednotlivců. Já si prostě nedovedu představit trenéra, kterej by to dokázal teď z fleku zlepšit, je to práce na delší dobu a nevim jestli je Jílek tím pravým. Důležitý budou teď přestupáky, kdy bude potřeba to vyházet a dobře doplnit, a to bude i na Rosickým, kterej teda zatim taky slušně vyhořel.

Reagovat
Hokaido

S tímhle souhlasím. A ví to i sám Jílek, kterej po přípravě informoval Rosu, že je v šoku z kvality týmu a že půlka hráčů nemá na Spartu.

Reagovat
ratusek

Fakt?

Reagovat
montaigne33

Souhlas... Jílek není kouzelník- aby otočil kormidlo dějin/bídy během pár měsíců... Se současnou Spartou by se zřejmě trápil i Guardiola...

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych to zvládnul, ale současně bych musel být jmenován i jako krizový manažer.

Reagovat
wjillm

Já taky. Stačilo by mi několik měsíců, v klidu bych si doplatil z prvních dvou výplat hypotéku a ze třetí bych si udělal krásný finanční polštářek.

Reagovat
Mirek na tenisu

Já bych se zbavil Kangy. Vím, zní to šíleně, ale ten chlap hraje jenom na sebe a rozesírá celý manšaft. Navíc je to psychopat, který ve vypjatých chvílích udělá obvykle nějakou prasárnu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nevím do jaké míry má Jílek odpovědnost za stav kádru, ale prostě s tím týmem by těžko někdo konkuroval současné Plzni se Slávií. Plzeň má x sezónami vypilovaný tým, který každé přestupové okno opatrně vylaďuje. O Slávii netřeba mluvit, velmi silný kádr, při nejmenším zdvojené posty, různé typologie fotbalistů. No a Sparta...kádr plný hráčů, kterých se vedení v minulosti (nebo i současnosti) chtělo zbavit, ale nenašel se zájemce...a místo toho, aby je Sparta pustila se ztrátou, popřípadě i vyplatila, tak si je nechala v kádru a dává jim znovu a znovu další šanci...namátkou Kaya, Chaim, Mandjeck, Plavšić, Frýdek. Pak tu máme sortu odstavených hráčů jako je Zahustel, Štětina, Juliš, Vácha a zřejmě již i DMK. Pak věčné lazary Kadlec, Drchal, Pulkrab, Dočkal, Vindheim, Panák, Costa... V tomhle je ten sparťanský týmový management nepochopitelný, ten tým je prostě uplně v pr****. Tohle není o trenérovi. Sparta prostě musí udělat všechno proto, aby se lazaři uzdravili a těch prokazatelně skleněných se zbavit. Musí se i za cenu vyplacení kontraktů zbavit hráčů, kteří jsou/byli nechtění. A postavit kádr na zdravých, kvalitních a pozitivně motivovaných hráčích, kteří v sobě nemají křivdy z minulosti, apod. Těch použitelných hráčů ve Spartě aktuálně moc nevidím, snad Hanousek, Lischka, Hancko, Sáček, Hašek, Kanga, Krejčí, Trávník, Hložek, Tetteh, Nita, Heča, Graiciar... To je 12 hráčů a z toho min. 5 vhodní spíš jako backup... Až se uzdraví, tak by použitelný mohl být Dočkal, Drchal, Kadlec, Pulkrab, Panák... To jsme na 17 hráčích a z toho min. 8 spíš jako náhradníci. Tedy vychází mi z toho, že Sparta potřebuje koupit minimálně tak 3 opravdu kvalitní hráče, oba kraje zálohy + stoper. A dále doplnit kádr o další min. 3 hráče jako alternace do obrany a zálohy. Tedy vidím to na 6 povedených příchodů a cca 14 odchodů a Sparta by mohla začít šlapat

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za názor, i když je evidentně fotbalu moc nerozumíš. Ale myslíš to dobře

Reagovat
mistr129

Z iSportu "51 ' Standardka propadla ke Kozákovi, ten ale nepotvrdil pověst zabijáka"

Reagovat
REPLIKATOR

zabiják šancí

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Vtipně tu branku komentoval ve Sportovních zprávách na ČT Štěpán - Lischka byl poslední stoper Sparty, který na svém kontě ještě letos neměl hrubku. Teď už má splněno...

Reagovat
Neon

Tak třeba už je tím konečně účet uzavřen a od příštího kola čekám sérii 10 zápasů vzadu s čistým kontem. (radši nepíšu s nulou, to by se dalo vyložit různě)

Reagovat
Rothbard

čisté konto = někdo vybrakuje bankovní účty Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka uteče z vězení a vezme kasu

Reagovat
doshcz

Štěpán

Reagovat
vetrnik

v Chorvatsku plati, ze hrac kteremu je vic nez 25 a stale hraje v Chorvatsku, je uz vlastne na nic. Nema na vic nez na Bydgoszcz. Vidim, ze je Frydkovi 27, tak to vysvetluje vsechno...

Reagovat
smazaný uživatel

A co z toho vyplyva? Vzdyt Slavia ma postaveny kadr na hracich, pro ktery je Slavia vrchol. Naopak je to zpusob, jak ustalit sestavu, aniz by se kazdy po par vykonech videl v bundeslize.

Reagovat
vetrnik

vyplyva to, ze prave proto tady mas spoustu neambicioznich hracu, kteri jsou spokojeni a ziji si v sve komforni bubline. Treba ten Frydek nema zadnou potrebu zlepsovat se jako hrac: je kapitanem Sparty (buh vi proc) a kdyz se mu povedou dva zapasy, dostane pozvanku na repre sraz. V realite je hracem tak akorat na Bydgoszcz

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jen trollujici dement

Reagovat
vetrnik

Frydek neni trolujici dement - je to protekcni synek

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom je, ale u nás prostě není dost konkurence schopných mladých hráčů. Takže když Slavii mladej frnkne po roce za kopečky, není ho kým nahradit. Pak se jeví ideální stavět na hráčích, kteří svůj talent tak trochu prosrali, na to aby se chytli v zahraničí už jsou moc staří, ale pořád je v nich něco nadstandardního na CZ ligu a když se hecnou odehrají i zápas na evropské úrovni.

Reagovat
Salfovic

Made in Plzeň.

Reagovat
Rothbard

Když Kučera po pátku tweetoval, že mají stejně bodů jako Sparta, to už tušil, že Sparta dneska prohraje (přece jen je trochu fér zohledňovat celá odehraná kola)?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, v pátek také měli stejně bodů jako Sparta. Asi nezohledňoval, že mají o zápas míň.

Reagovat
db18

Viděl Lischkův výpis hovorů.

Reagovat
Posledni Kovboj

Sadek

Reagovat
ACSeRw!n

uz ho vyhodili ? zlatej Zdenda..

Reagovat
montaigne33

Šlágr LIGY těžko mohl bavit nestranného diváka... Rozhodčí připískával Plz- velice zkušeně... Zdá se, že většina současných hráčů Sparty je pouhý průměr (a někteří ani to...)

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rothbard

Ten blonďák napravo je Kazma?

Reagovat
Tigerinho

Nemá brejle.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Blasphemer

Povinná a jasná výhra 3:0 nad outsiderem úrovně Teplic.

Reagovat
Losinho

derby bylo před tejdnem, vy jste se docela trápili

Reagovat
Blasphemer

Já viděl třikrát rozvlněnou síť soupeře.

Reagovat
3M

U nás remíza po težký tlačence sudích ty šmoulo

Reagovat
Blasphemer

Památný zápas pro Teplice.

Reagovat
3M

Nedělej ze sebe dolara

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Doufám, že se komise zpětně vrátí k zákroku Chorého. Opět neskutečná prasárna. Fakt budeme čekat, až se mu to konečně podaří, a někomu zlomí kotník?

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Posledni Kovboj

to je curak proste

Reagovat
Losinho

voba stejně

Reagovat
ttopi

Hrej dál.

Reagovat
srandamač

Co leží, něběží.

Reagovat
Blasphemer

Říkal sem si, že to smrdělo rudou... a taky že jo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

U něj je to dobře čitelný, když má nohy dlouhý jak modelka.

Reagovat
srandamač

Tohle smrdělo i sádrou.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

A ten faul je kde?

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Losinho

seš kokot nebo jo?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to aspoň bylo na Kozáka

Reagovat
ACSeRw!n

stane se

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal Spartě chybí. Strašně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsou pak fakt v p*či pokud počítaj s tim, že je spasí návrat Drchala.

Reagovat
Neon

Spíš Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal na jaře nehrál nic moc.

Reagovat
Kaspar

chudak Vacek, po tydnu jeste nenapsal blog o sparte v derby a ted je tu tohle

Reagovat
Nx

Hroznej fotbal.Nejlepsi moment zapasu byl paradoxne po zapase,kdy se ten trouba zeptal Jilka jestli je problem kdyz prestavaj davat goly

Reagovat
papanegra

Slavia má exSparťanskou stoperskou dvojici, Plzeň taky, Sparta má pi*u

Reagovat
smazaný uživatel

Tak exsparťanskou obranu má v lize snad každej tým od první Slavie až po poslední Budějovice.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No fakt

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Co s váma ? Když tam byl ital , tak jste měli aspoň nějaké výsledky , teď už máte úplné hovno . Tady jde krásně vidět, že ten váš skleněný bůh je prachobyčejný pajdulák a absolutně neví co má dělat , takže pitomce Jílka nevyhodí a bude to pokračovat , díky tome

Reagovat
montaigne33

Pokud by Křetínský během 2měsíců dojednal předčasné propuštění Řepky, tak by ještě mohla Sparta zachránit sezonu

Reagovat
Rothbard

Řepka jako trenér, nebo jako stoper?

Reagovat
Spalovač šancí

Finanční ředitel

Reagovat
montaigne33

To by taky zvládl

Reagovat
Azazelo RD

A správce vozového parku a expert na výživu.

Reagovat
srandamač

Psycholog.

Reagovat
montaigne33

Jako stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že obojí by bylo lepší než teď....

Reagovat
smazaný uživatel

Horst Siegl by udělal dvojnásobnou práci oproti Řepkovi a trojnásobnou oproti Rosickému.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jako sundat dresy z hracu mozna nese nejakej symboliku ... ale chtit svliknout trenera z kosile tvl

Reagovat
F.Torres

za chvilku je bude chtít vytahat za koule ten týpek tady z EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

OT: Smíšená štafeta

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
Spalovač šancí

Poláci na druhý úsek nasadili muže

Reagovat
elChe

no to ke vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to zkouknul chudák ta na poslednim úseku ale krom toho Amíka, kterej kolem ní projel jak expres, se držela až do poslední rovinky.

Reagovat
Mirek na tenisu

Jmenovala se Swieta... tedy Svatá.

Reagovat
Kaspar

jak si ji vsichni davali v poslednim kole

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nechápu, proč to pořadi useku neni pevně daný jak v biatlonu. Prostě s ženskou na konci jít proti chlapum asi nevyjde i s 50 m náskokem

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych naopak viděl jako zlepšovák, kdyby si všichni závodníci před startem losovali, který úsek poběží.

Reagovat
Liquid

OT: Spartak Moskva po příchodu Alexe Krále - 0-0-4 dnes se i proti nim raduje i Radakovič v základu

Reagovat
Losinho

+ upocenej postup v poháru přes nějakou prdel

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jak Sparta

Reagovat
Liquid

Kdy naposled měla Sparta negativní bilanci po aspoň 10ti kolech ? Nyní fakt 4-2-5 to je sen

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by chtěl někdy zajímal rozhovor Křetinského třeba, já nevím, když potká po letech spolužáka z vejšky, a ten mu řekne: Dane seš miliardář a tak dále, super, ale co to Sparta, jak to hodnotíš....?

Reagovat
Greny

Třeba kupoval Spartu aby ji zničil... To by sla koncepce správným smerem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, je to borec z Brna, ale tohle už je trochu přehnaný

Reagovat
Greny

Však to není myšleno vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by měli podržet Lischku, je fakt výborný, jen se stalo, no...Každopádně má obrovský potenciál, snaží se hrát s hlavou nahoře, to je velký rozdíl oproti dalším stoperům ACS.

Kozák je velký přehmat Rosického, stejně jako angažování mladého a nerozehraného Graiciara...V tom útoku nemají kvalitu větší než třeba my, je to asi obecně smutné, protože i my nemáme nějak nadstandardní ligový útok, ale prostě to tak je...Další: Pulkrab je jen bijec, Drchal má potenciál, ale taky je ve 20 po dvou operacích kolene, Tetteh je strašně papírový a Juliš , Kadlece snad už ani nepočítám...O parník nejlepší hroťák jim stagnuje na pravém křídle

Sparta si musí vyřešit křídla, minimálně jedno opravdu nadstandardní, stejně jako komplexního útočníka by měli v zimě přivést, pak jim to společně s tím, když se vrátí nějací rekonvalescenti může fungovat. Jak si vyřeší Jílka jsem taky zvědavý...Zatím tam nejde vidět ten progres, možná, že by bylo fajn to případně ukončit po podzimu, než zase něco budovat v létě a přijít o další sezónu...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevím, mně přijde Lischka nyní jako jednooký mezi slepými. Proti nám měl taky dva velký lapsy. Zatím mi trochu připomíná Radakoviče, ten nebyl taky herně špatnej, ale vždycky udělal nějakou obrovskou botu, že bys ho nejradši hned vyrazil. Ale u Lischky to zatím beru, dlouho nehrál a potenciál v něm taky vidím.

Jo, ten útok mi přijde stejně žalostnej jako teď ve Slavii, u nás ti útočníci alespoň nějak sedí do toho týmového pojetí, když už jsou v pokutovém území nulový (gólově).

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, snad nekoupíte našeho Šašinku, do toho vašeho systému by padnul ideálně...

Reagovat
Mirek na tenisu

Klub s ambicemi Sparty nemá čas někoho držet. Lischka má proti výkonům v Gablonz poloviční nasazení. Chybí mu důraz a běhá jakoby hrál za celebrity v Real Top Praha. Nedá se mu upřít fotbalovost určitě větší než u Radakoviče nebo Štetiny. To je ale málo. Zatímco Kaya bojuje, rve se, Lischka je jak leklá ryba.

Reagovat
smazaný uživatel

Lischka je pouze průměrák, ale i to stačí na to, aby byl ve Spartě stoper č. 1

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
lampas

Reagovat
Kepy_FCB

ne, mam Stadion a Fotbal k MS 98'

Reagovat
fabec1222

já mám takovej ten fotbálek s těma panďulákama na pérku MS 98

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nafoť.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To pérko.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FruFru

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Můžeš to nafotit taky, retro okýnko na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to je hodně obskurní

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ty vole, tak tenhle časák mam někde na pude schovanej

Reagovat
Salfovic

Bravo Sport To se asi pak přejmenovalo na Blesk Sport, ne?

Reagovat
Mönchengladbach

Křetínský je největší slávista, Plzeňák a antisparťan 21. století. Těžko říct, kde by bez exsparťanských hráčů Slavia s Plzní byly, o kolik účastí v LM by přišly, kolik titulů by mohly ztratit, kdyby musely soutěžit i s dobře vedenou Spartou...

Nikdo toho pro plzeňský i slávistický boom neudělal tolik jako pan Křetínský z Brna.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
krisa

Víte co je 64610128?

???

BANÍK IČO!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

To je tak dementní až je to skvělý .

Reagovat
smazaný uživatel

-1.6/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Blasphemer

Snad YČO, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ttopi

1. Krmenčík oslava alá Ronaldo - komedie

2. Lischka myslel, že to vrátí brankáři na frajera obloučkem. No, nepovedlo se

Reagovat
Bakary3

2. nemyslel - chtěl mu to vrátit po zemi plackou a nepochopitelně mu to sjelo.

Reagovat
PavlíčeQ

Dle záběru co ukázali pár minut po gólu to těsně před ním skočilo, s tím těžko něco mohl dělat.

Reagovat
Bakary3

Tak u toho je do oci bijici ten alibismus a posranost hrat dopredu.

Casu na to mel mraky, ta chyba, jestli mu to skocilo, je smula, ale taky si za to muze sam.

Reagovat
smazaný uživatel

No.. k té oslavě. Tahle fotka je vše-říkající.

https://pbs.twimg.com/media/EFp0wNBWoAAjY3z.jpg

Kayamba: :O

Beauguel: xD

Reagovat
krisa

Reagovat
krisa

tzv na dementa i pro spoluhráče

Reagovat
Salfovic

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

eks dee

Reagovat
Puskas

Před pondělními dohrávkami mám ve fantě stejný počet bodů s plackou a k dobru šest hráčů, z toho jsou čtyři defenzíva, tož jsem zvědavý...

Reagovat
PlackaSKS

já zapomněl udělat sestavu, jinak bys vedl tak o 20b

Reagovat
Puskas

Klidně se může stát, že Baník i Liberec dostanou po dvou fících a vyhraješ.

Reagovat
PlackaSKS

no co ti budu řikat, poprvé mi na výsledku baníku a liberce (když nehrajou se spartou nebo Slavii) bude záležet

Reagovat
Puskas

Za jiných okolností bych vyjádřil vděk, ale za těchto není za co být vděčný.

Reagovat
iamek

Spartani a co Rosický ? Zatím se nikde jeho práce moc nekritizuje, ale mu taky snad nic nevyšlo od jeho jmenování. Jeho brácha tam má fajn fleka, téměř žádná posila se nepovedla, Jílek taky žádná hitparáda.

Reagovat
wjillm

Co vím, tak Rosa se začíná kritizovat hodně.

Reagovat
doshcz

já bejt Rosa tak přijdu dneska do kabiny s takovým tím psycho úsměvem a:

„Řekli ste si o to sami vy sráčové HAHAHA!“ a za ním pan Felix Magath placenej z Kozákovejch vejplat

Reagovat
čolo

Reagovat
Kang & Kodos

Jako zcela vážně, tak jsou všichni psychicky tak v prdeli, že nějakej typ "jednoduchýho" trenéra typu Rada, Bílek atd., který by je prostě jenom vyhecoval, by vůbec nebyl od věci. Když vidíš, jak Krmenčík dá gól s faulem a oni se prostě seberou a jdou rozehrát, to je šílený.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

To by mi jich bylo až líto ale. To by běhali 3x denně s pneumatikou na Bílou horu

Reagovat
HorajzmAmmann

za těch odchozených 80 minut běžte do prdele. Mohli jste jim nasázet v každém poločase 5:0 pro diváky, ale úplně jste ne na to vymrd... škoda slov. Po zápase jsem nasraný!

Reagovat
smazaný uživatel

Nene!

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť nejsem slepý, těch 80 minut hráli úplně jinak než ty poslední domácí zápasy (neviděl jsem pohár)

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. co sem psal níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to připadalo podobné, ne úplně jiné. Prvních 15 minut jsem je nepoznával (dobrá hra 1 na 1, přihrávky z první, vše v rychlosti), pak si dali pár minut přihrávek vzadu a od té doby se do toho zpátky nedostali. Zbytek poločasu už to byla tradice s občasnými záblesky. Druhý poločas už běhal vždy jen ten, kdo měl zrovna balon a ostatní se dívali. Když balon neměli, neběhal nikdo.

Reagovat
HorajzmAmmann

tradice? Doma? Vždyť jsme Slovácko, Teplice, Bohemku a už nevim koho dalšího jednoznačně přehrávali... Zato Baník 2. poločas včera neměl skoro šanci a hrála jenom Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se ani jeden z těch zápasů nelíbil, možná trochu s Bohemkou a něco málo bylo vidět i s Teplicemi (nebo Libercem, to už nevím). Jinak to byl sotva průměrný fotbal. Včera jsem se byl podívat na starší přípravku na větší vesnici a ti kluci tam měli více fotbalových akcí než Baník. Sice chvílemi nepřesné přihrávky, ale věděli kam si to mají dát, hráli to po zemi a max na dva, občas tři doteky. Naši by na to taky měli, ale skoro to nezkoušejí a často volí raději nákopy.

Reagovat
mistr129

Je vidět, že si vaši hráči nevěří, slávisti se na to v sobotu vysrali už za stavu 1:0

Reagovat
Losinho

kdyby jen v sobotu..

Reagovat
Kepy_FCB

staří psi no

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
andrew96

Zase nepřeháněj. První půle byla celá slušná. Po změně stran to byla hrozná nuda, ale snad není důvod se při výhře 3:0 tak rozčilovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

já Baník vždycky chválím, ale dneska to byla opravdu bída. Kdybych nepočítal prvních 10 minut tak je to nejhorší zápas pod Pánikem. Beze srandy...

Reagovat
andrew96

Já ti nevím, takový zápas snad nejde ani hodnotit a brát nějak vážně.

Reagovat
SuperBanikovec

Já nejsem nasrany, ale stačilo kdybych tam na 5 minut zavřel oči a probral bych se až se závěrečným hvizdem... Těžko říct co je horší.

Reagovat
bobis21

Když je po 6 minutách po zápase, nemůžeš čekat nic jiného...

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.livesport.cz/zapas/8S4cdTdl/#prehled-zapasu

Klidně to tak dneska mohlo skončit... ale jak jsem psal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čolo

Reagovat
eder

Buzerantů parta je už devátá. Tak ještě dolů o dvě příčky a může bojovat o záchranu.

Reagovat
Kepy_FCB

Návrat krále (prvních 10.min.)

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 15 minut byla Příbram v autobuse a Baník toho využil. Ten nástup byl opravdu brutální a hlavne se hrálo pěkně míče od nohy.

Na druhou stranu je třeba se zeptat, bylo to tím nástupem FCB nebo že soupeř byl naprosto odevzdany?

Druhý poločas... Hehe, nemít Příbram mamlase místo hráčů, tak by nám ještě slušně hořela prdel.

Smola super přihrávka na černého Panika. A Fillo se mi v poslední dobe dost líbí tím stylem, jakým hraje. S ničím se nesere.

A Granecny zda se jde asi opravdu zas do sebe, špatný určitě nebyl.

Pokorný hrál sebejiste, proto sem zvědav, až nás prověří silnější soupeř, jak mu to půjde se Ziem.

Reagovat
Losinho

Sparta v druhý polovině tabulky

Reagovat
PlackaSKS

zrovna na to s láskou koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

a ted seriál Sever

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem ten Polidar to je ta nová posila Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

Kamso kope penalty

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec o gól před Spartou

Reagovat
Losinho

A zatímco někdo byl odvolával Hoftycha, Jílek má plnou důvěru

Reagovat
Blasphemer

Hoftych > Jílek

Reagovat
Kepy_FCB

Ale ze to te Sparte na te 9. slusi...

Reagovat
smazaný uživatel

A to není všechno.

Jílek slibuje posun.

Reagovat
Banikovec7

Ještě nějaký gól jsme přidat mohli, ale aspoň si odpočli na Pepiho v sobotu. Alvir pojď do Baníku

Reagovat
Banikovec7

Ještě nějaký gól jsme přidat mohli, ale aspoň si odpočli na Pepiho v sobotu. Alvir pojď do Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že Náhrobníka asi zítra Příbram radši pohřbí

Reagovat
smazaný uživatel

3 body povinnost...Mělo by se ale hrát 90 minut, ne jen 45 minut...Dnes to bylo minimálně na bůra, Příbram je venku naprosto marná, ta výjezdová nula fanoušků Příbrami , to si v první lize nepamatuji...Jezdili nějací fanoušci s vlajkou Uran boys nebo něco takového, v Opavě jich bylo myslím pět, tak jsem čekal aspoň třeba dva, aby zabránili nule...Když ten den dovolené si vzít mohou, nehrají poháry...

Potěšil mě Pokorný + Stronati jistota, opět krajní beci, Diop se Smolou si tam často spíš překáželi, ale Smola to Damemu hezky dal a ta oslava narození Diopa jr. neukázala, že by byl Diop týmem nenáviděný...

Proti Zlínu, i když bez Poznara, to bude mnohem těžší.

Reagovat
Banikovec7

Ale hrou nohama mě Stronati vytáčel dnes víc než obvykle, trošku jsem se toho bál, co bude provádět, když vedle sebe nemá Procházku, kterému by to hned předal.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, Patrizio má svůj revír ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Poznara je dost možné, že budeme mít část zápasu v útoku něco jako Fantiš - Železník

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel, že Fantiš už je krajní bek

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje všude, kde je místo

Reagovat
frankiefcb

Souhlasím s tím, prvních 10. minut fantazie. Pak to Příbram zpevnila střídáním. Potom i tak bylo pár dobrý průniků např. od Kuzmy. No a druhý poločas klasická plácaná, kdy se čeká na dohrání zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Panikovi, ze s BMW porazil zigulika. Skoda jen, ze kdyz se mame merit s podobne silnyma tak radeji sami dobrovolne presedneme do zigulika.

Reagovat
smazaný uživatel

"s bmw"

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasne, ze tomu nerozumis ale snad se tu najde nekdo kdo ti to vysvetli... Ja si stebou povidat nechci.

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

asi myslí trabanta - bakelitové motorové wozidlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele