FORTUNA:LIGA - souhrn 10. kola

20.09.2019, 19:58, aktualizováno 23.09.2019, 19:54
Komentáře a souhrny
Slavia opanovala derby na Spartě a zůstává na čele o tři body před Plzní, která na lídra vytvořila tlak vítězstvím v Českých Budějovicích. Mladá Boleslav zdolala Baník Ostrava a osamostatnila se na průběžném třetím místě před Jabloncem, jenž v pondělní dohrávce neudržel vedení proti Olomouci...

FK Jablonec - Sigma Olomouc 2:2

23.09.2019 18:00

Góly: 19. Vladimir Jovović, 66. Martin Doležal - 31. Vladimir Jovović (vl.), 84. Václav Pilař

Olomoucká Sigma jako první tým veze body z Jablonce, kde sice dvakrát prohrávala, ovšem pokaždé nalezla odpověď. Severočeši tak ztratili body, přesto zůstávají na čtvrtém místě. Hanáci se zase dotáhli na pátý Baník Ostrava.

V sestavě domácích nedošlo k žádné změně, na lavičce se však poprvé objevil mladík Macháček, jehož přestup ze Slavie oznámil klub jen několik desítek minut před výkopem. V základní jedenáctce hostů nastoupil pravý záložník Zahradníček, který se v minulém kole osvědčil jako střídající hráč. Střed pole vyztužil defenzivně laděný Greššák, netradičně na hrotu pak nastoupil Plšek.

Úvod zápasu patřil Jablonci. V sedmé minutě chtěl brankáře Reichla prověřit Krob, jeho nadějná rána však byla sražena na rohový kop. Úvodní tlak ale Sigma přečkala a v šestnácté minutě se sama připomněla, když proti střele Falty z přímého kopu musel zasáhnout gólman Hrubý. Jenže hned za tři minuty Olomouc kapitulovala. Jovović rozjel pohlednou akci se Sýkorou a střelou z ostrého úhlu nachytal Reichla, který si míč sám srazil za záda - 1:0.

Další dobrou šanci měli domácí ve 29. minutě. Matoušek potáhl brejk po levé straně a nahrál před odkrytou bránu Doležalovi, jenže ten kvůli souboji s obráncem nabídku minul. Krátce poté ale bylo vyrovnáno. Severočeši přišli o balón před vlastní bránou a Gonzálezovu ránu si do vlastní svatyně nešťastně srazil Jovović. Černohorský fotbalista se tak za třicet minut stihl prosadit na obou koncích hřiště.

Jablonec si chtěl vedení samozřejmě vzít zpět. V 37. minutě se o to snažil Matoušek, který jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi. Ještě o větší kus vedle mířil pár chvil poté Krob. Po změně stran ale jako první zahrozili Hanáci. Osm minut po přestávce si na Faltovu standardní situaci naskočil Jemelka a Hrubý musel reagovat.

Znovu do vedení se domácí dostali v 66. minutě. Jovović poslal míč do vápna, kde se Doležal natlačil přes Hálu a přesnou hlavičkou k tyči nedal Reichlovi šanci. Dvě minuty poté Jovović znovu ukázal, že mu zápas chutná, když opět prověřil Reichla. V 78. minutě měl dobrou příležitost Sýkora, avšak centr od Holíka nezasáhl ideálně. Místo klidného dohrání se Jablonec stále tlačil dopředu, jenže zapomněl na zadní vrátka a tak v 84. minutě přišel trest. Centr střídajícího Texla před nabíhajícím Nešporem vyrazil Hrubý pouze k Pilařovi, který měl již snadnou práci a vyrovnal. Závěr ještě přinesl řadu zajímavých závarů, především před kasou Olomouce. Na konečné remíze se ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha 0:3

22.09.2019 18:00

Góly: 19. Tomáš Souček (pen.), 55. Michal Sáček (vl.), 90. Lukáš Masopust

Tři góly, dvě červené karty a především výhra Slavie. Derby pražských S opět nenudilo a nakonec přineslo celkem očekávanou výhru hostů. Sešívaní se do vedení dostali již v prvním poločase a svůj náskok navýšili krátce po změně stran. Po dvou červených kartách na obou stranách pak zasadil poslední úder do rakve domácích Masopust.

V sestavě domácích chyběl podle očekávání defenzivní středopolař Krejčí, na jehož místo se z levého kraje obrany přesunul Frýdek. Kapitán Sparty zase uvolnil prostor uzdravenému Hanouskovi. Jen na lavici náhradníků zůstal Plavšić, kterého na levém křídle vystřídal Hašek. Jinak od začátku účinkovali stejní hráči jako před týdnem při vítězství ve Zlíně, tedy včetně gólmana Heči.

Kouč sešívaných Trpišovský nasadil v podstatě to nejlepší, co měl k dispozici. Mezi třemi tyčemi i v obraně nedošlo k žádnému překvapení, místa v záloze obsadili tři "střeďáci" Souček s dvěma exsparťany, Stanciuem a Hušbauerem, a křídelníci Masopust s Olayinkou. V útoku se však objevilo jedno překvapení. O branky se neměl starat Škoda či Van Buren, nýbrž předtím dlouho nehrající Tecl.

Fanoušci dle očekávání zaházeli hřiště při nástupu hráčů plyšáky. Letenští tím vyjadřovali odpor vůči bývalým hráčům Sparty. O první čistě fotbalově zajímavý moment se postaral domácími tribunami nenáviděný Stanciu, jenž v páté minutě po autu Bořila prověřil pohotovou střelou z otočky připravenost Hečy. Deset minut nato podnikla Slavia další útok. Stanciu tentokrát přihrál rozběhnutému Coufalovi, který pokus levou nohou nasměroval asi metr vedle brány.

Sparta tak na svého rivala ztrácí již dvanáct bodů a v tabulce zůstává až na sedmém místě. Naopak Slavia odpověděla na sobotní vítězství Viktorie Plzeň, pojistila si vedoucí pozici a Západočechům zase odskočila na tři body rozdílu.

První zásadní okamžik derby přišel v sedmnácté minutě. Frýdek ve vlastním pokutovém území fauloval Součka a sudí Zelinka tak odpískal penaltu pro hosty. Její exekuce se zhostil sám faulovaný kapitán sešívaných, jenž se z bílého puntíku nemýlil a chladnokrevně poslal svůj celek do vedení. Hned minutu po Součkově přesné trefě mohla vést Slavia o dvě branky. Lischkovi se nepovedla rozehrávka, čehož využil Hušbauer výborným pasem na Olayinku, jenže ten ve vynikající pozici trestuhodně minul Hečovu svatyni.

První vlaštovku směrem k brankáři hostů Kolářovi poslal ve 23. minutě Mandjeck, avšak o značný kus netrefil požadovaný cíl. Podobně si o čtyři minuty později počínal na druhé straně Stanciu a ve 37. minutě také Hušbauer. To Frýdkův pokus dvě minuty poté byl mnohem zajímavější, Kolář totiž musel míč vyrazit. Téměř z protiakce propadl pas Hušbauera přes Kayu k Teclovi, tomu se ale obstřel příliš nevydařil. Závěr poločasu přinesl ještě ostrou potyčku Bořila s Kangou, po které oba aktéři viděli žlutou kartu, a velice slušnou příležitost domácích. Po Haškově hlavičce ale zamezil vyrovnání pozorný Kolář.

Krátce po změně stran musel být Heča ve střehu, když jej jedovatou ránou vyzkoušel Stanciu. Ve 48. minutě se poprvé výrazně připomněla hlavní hvězda Sparty Kanga. Gabonský záložník pálil po příhrávce od Tetteha těsně nad horní roh Kolářovy brány. V 55. minutě padl druhý gól zápasu a opět do sítě letenských. Coufalův vysoký centr vyrazil Heča pouze před sebe, následně vznikla v pokutovém území domácích nepřehledná situace. Nakonec se k balónu dostal Olayinka, který trefil Sáčka, od nějž se míč odrazil za Hečova záda.

Slavia mohla zápas v poklidu dohrávat, jenže Hušbauer v 66. minutě ostře fauloval Tetteha a po druhé žluté hřiště předčasně opustil hřiště. Sparta ale byla nadále víceméně bezzubá, až jedenáct minut po Hušbauerově vyloučení vypálil na Koláře střídající Plavšić a gólman sešívaných musel po ráně skočit. V 82. minutě ale letenští přišli o veškerou výhodu. Tetteh nevybíravě sestřelil Hovorku a od sudího Zelinky okamžitě viděl červenou kartu. Poměr hráčů na obou stranách se tak srovnal.

Ještě jakous takous naději mohl domácím v 86. minutě vykřesat Plavšić, který unikal sám na Koláře. Brankář hostí ovšem srbského fotbalistu skvěle vychytal. Navíc v 90. minutě šli slávisté do protiútoku, k míči se po Olayinkovi dostal Masopust a skvělým lobem přehodil z brány příliš stojícího Heču - 0:3. Ani závěrečné šestiminutové nastavení nepřineslo Spartě alespoň čestnou gólovou radost.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 2:0

22.09.2019 15:30

Góly: 6. Aleksej Tatajev, 49. Michal Hubínek

Mladá Boleslav se oklepala z porážky v Teplicích a v domácím prostředí opět uspěla. Tentokrát si na Středočeších vylámal zuby ostravský Baník. Hosté si sice vytvořili řadu šancí, branky však stříleli pouze domácí. Boleslav tak zůstává na třetím místě, Slezané jsou minimálně do pondělí nadále pátí.

Do brány domácích se překvapivě postavil gólman Stejskal. Kvůli zranění Pudila se do středu obrany posunul Jakub Klíma a post pravého beka obsadil Křapka. V záloze se zase místo Budínského objevil Jiří Klíma. Ještě větší průvan udělal se sestavou kouč Baníku Páník. Také on vsadil na nového brankáře, místo Laštůvky totiž chytal Budinský. Do zálohy se pak posunul obvyklý stoper Šindelář, místo De Azeveda nastoupil na levé straně Holzer a v útoku hrál místo Baroše Kuzmanović.

Středočeši šli od úvodu za vítězstvím. Ve druhé minutě se ještě Komličenko zastřeloval, čtyři minuty poté již padl první gól. Rohový kop Matějovského našel Tatajev a hlavičkou překonal Budinského. Hosté málem odpověděli stejnou mincí ve třinácté minutě, jenže střelu Kuzmanoviće vytáhl Stejskal nad břevno. Následný rohový kop další šanci Slezanů nepřinesl, naopak Boleslav vyrazila do protiútoku a Mešanoviće v tutovce zastavil až vynikající Budinský.

Hosty inkasovaná branka rozhodně nezlomila, spíš naopak. V osmnácté minutě hlavičkoval vedle Kuzmanović a tři minuty nato stejného hráče znovu vychytal Stejskal. Také domácí se sem tam připomněli, například ve 22. minutě šel Bucha dopředu, ovšem zakončení příliš nezvládl a pálil na tribunu. Po půlhodině hry mohl skórovat i nejlepší střelec ligy, Komličenko však po standardní situaci Matějovského hlavičkoval do břevna. První půli uzavřel nepovedenou střelou Mešanović.

Hned tři minuty po změně stran se Baník opět pokoušel srovnat, avšak Diop si nepřišel na Stejskala a dorážka Kuzmanoviće přišla z ofsajdu. Místo vyrovnání přišel za minutu druhý přesný zásah Středočechů. Druhou asistenci si v zápase připsal Matějovský, jenž předložil míč Hubínkovi, který zpoza šestnáctky zamířil přesně k tyči. V 55. minutě to mohlo být o tři branky, avšak Budinský tentokrát Mešanoviće vychytal.

V 63. minutě měl Stejskal plné ruce práce s centrem Fleišmana, po následném rohovém kopu se brankář Boleslavi zaskvěl proti Šindelářově pokusu hlavou. Krátce poté posílil ofenzívu hostů Baroš a v 69. minutě se ikona Baníku mohla zapsat mezi střelce, avšak Stejskal byl prostě nepřekonatelný. Dorážku dalšího střídajícího hráče Smoly pak zastavil Tatajev. V 77. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto. Mešanović prošel do vápna, jenže ve vyložené šanci netrefil bránu. Domácí to však mrzet nemuselo, další rány Fleišmana či Filla se mezi tři tyče nevešly. I přes veškerou snahu tak Baník ze středních Čech odjel s prázdnou.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 0:3

21.09.2019 19:00

Góly: 18. Michael Krmenčík, 32. Roman Procházka, 90+3. Tomáš Chorý

Plzeňští fotbalisté už dozajista zažili těžší zápasy než ten, který sehráli na konec sobotního programu nejvyšší soutěže v Českých Budějovicích. Tam je do vedení před přestávkou dostali Krmenčík a Procházka, v závěru pojišťoval Chorý.

Po necelé čtvrthodině zahrozili domácí, a to tak, že pořádně. Havelka poslal do úniku Rabušice, jenž nedokázal propálit Hrušku. Z prvního gólu se tak radovali viktoriáni. Protiútok rozjel obranným zákrokem Brabec, na jeho konci posunul Hořava míč na Michaela Krmenčíka, jenž šikovně obstřelil Staňka.

Budějovický gólman si poté poradil s dalším technickým pokusem, tentokráte v podání Brabce. Na druhé straně nedosáhl Brandner na Kladrubského centr, Kopicova rána zpoza vápna zase nebyla dostatečně důrazná, aby Staňkovi nadělala větší problémy. Navýšit skóre mohl i Krmenčík, z otočky ale minul.

Povedlo se to až Romanu Procházkovi. Kovaříkův centr Havel tečoval jen ke slovenskému středopolaři, jehož rána překonala gólmana a zastavila se až o síť. Do poločasu mohl snížit Rabušic, stejně tak nebyli daleko od třetí branky hostů Kovařík a Kalvach. Ani jeden z nich neuspěl a do šaten se odcházelo s dvougólovým rozdílem.

Po pauze se Krmenčík nechal vychytat Staňkem, z následné dorážky neuspěl Kovařík. To bylo od viktoriánů na dlouhou dobu všechno, do šancí se ovšem nedostávali ani Jihočeši. Výjimkou byly dvě střely Havelky a Javorka, ani jedna však nebyla náročným soustem pro Hrušku.

Třetího gólu dosáhli plzeňští fotbalisté v nastavení. Do brejku se vydal Hořava, jenž nalezl Tomáše Chorého a ten přinutil Staňka kapitulovat potřetí a naposledy. Viktoriáni se tak v tabulce minimálně do zítřejšího derby dotáhli na Slavii, naopak Budějovice mají spolu s Opavou bodů nejméně.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice 1:1

21.09.2019 16:30

Góly: 45. Ondřej Šašinka - 22. Jakub Mareš

Teplice se po špatném vstupu do ligy zlepšily a již čtyřikrát v řadě neprohrály. V sobotním duelu desátého kola FORTUNA:LIGY nad Slováckem po gólu Jakuba Mareše dokonce vedly, Šašinkova trefa ale přinesla remízu.
Jako první vystrčili růžky domácí, Havlíkova střela mířila jen těsně vedle brány. Úvodní gól ale přišel od Sklářů. Hofmannova hlavička byla pouze pro Žitného, který pasem mezi stopery našel Jakuba Mareše. Ten si poradil na jedničku a vybíhajícího Trmala přeloboval.

Jihomoravané se hnali za vyrovnáním, Daníček ale pálil nad a Šašinka hlavičkoval mimo. Do šaten se přesto odcházelo za nerozhodného stavu. Dlouhý Reinberkův nákop letěl na Ondřeje Šašinku, jehož náběh nestihl nikdo z bránících hráčů. Šašinka se dostal do vápna, načež Grigara dělovkou propálil.

Po pauze se ke střele dostal Shejbal, jeho pokus však byl pro gólmana snadným soustem. Na opačné straně si zase Grigar poradil s Havlíkovým přímákem. Tepličtí zopakovali souhru, jakou provedli před prvním gólem. Žitný našel Mareše, jenž upadl po souboji s Reinberkem, sudí ale nechal hru pokračovat.

Závěr patřil Slovácku. Petrželova standardka našla přesně Šašinku, který hlavičkoval vedle tyče. Další jeho pokus hlavou zase zkrotil Grigar, stejným způsobem neuspěl Hofmann, který však Grigara protáhl výrazně více. Dalšího gólu se diváci každopádně nedočkali a oba týmy okupují pozice ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Slovan Liberec 1:1

21.09.2019 16:30

Góly: 59. René Dedič - 53. Petar Musa

Spokojeni už delší čas nejsou fanoušci Liberce a důvod jim k tomu nedalo ani utkání na půdě poslední Opavy. Tam totiž jejich oblíbenci vedli zásluhou Musy, jenže vzápětí srovnal Dedič, kvůli čemuž skončil zápas skončil remízou.

Duel to nebyl příliš pohledný. V první půli měli více ze hry Slezané, do prvních dvou příležitostí se ale dostali hosté. Po Malinského zakončení pod tlakem se míč odrazil k Balutovi, jenž přestřelil poloprázdnou bránu. Další pokus zase letěl vedle tyče.

Podobný směr nabral i Zavadilův centr, po němž vše rezultovalo rohem. Další centr opavského kapitána byl ještě zdařilejší, naskočil si na něj Simerský, kterému jeho hlavička sedla. Nguyen se ale blýskl a vyrazil míč do zámezí.

Krátce po přestávce šel Slovan do vedení. Baluta šikovným pasem vyslal do šance Petara Musu, jenž se prosmýkl okolo Simerského, udělal kličku Šromovi a bez problémů zakončil do odkryté brány.

Vedení ale hostům nevydrželo dlouho. O šest minut později letěl ze Zavadilových kopaček do vápna střílený centr, k němuž se po zaspání obrany dostal René Dedič a ve skluzu dostal míč za brankovou čáru.

V závěru měli více příležitostí hráči Liberce. Malinský Šroma pěkně přehodil, jenže o kousek mimo. Fukala zase trefil přímo Šroma, který se blýskl i proti Kačarabově hlavičce. Opava tak díky remíze není na dně tabulky osamocená, Liberec se drží na konci první desítky.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - MFK Karviná 0:2

21.09.2019 16:30

Góly: 23. Vojtěch Smrž, 66. Gigli Ndefe

Fotbalistům Příbrami se v posledním měsíci vůbec nedaří, což potvrdili i v souboji s dosud bodově horší Karvinou. Té podlehli na svém hřišti 0:2, skóre otevřel Smrž, po přestávce navyšoval Ndefe.

Úvod utkání se nesl v poklidnějším duchu, po dvaceti minutách ale už přišly šance. A to na hostující straně. Nejprve si Lingr naběhl na přetažený centr, jenže z blízkosti se mu střela nepovedla a zamířila mimo. Úvodní gól tak vstřelil jeho spoluhráč Vojtěch Smrž, jenž se dostal k odraženému míči a povedenou přízemní střelou skóroval ke vzdálenější tyči.

Lingr posléze připravil střeleckou pozici pro Ba Louu, ten však z úhlu trefil jen připraveného Boháče. Za domácí mohl srovnat Alvir, jehož parádní přímý kop skončil na spojnici tyče a břevna. Neuspěli ani Škoda, který na míč nedosáhl, ani Zeman, jehož pokus zase Kouřil vykopl z brankové čáry.

I vstup do druhého poločasu byl v ohledu gólových příležitostí z obou stran hodně vlažný. A opět se z jednoho z prvních ohrožení stal gól. Smržovu přízemní střelu dokázal Boháč vyrazit, jenže jen k Giglimu Ndefemu, který z bezprostřední blízkosti dorazil míč za gólmanova záda.

V závěru domácí přeci jen soupeře zatlačili. Rezkovi jeho pokus sedl a Hrdlička musel proti němu předvést skvělý zákrok. Poté si vybral slabší chvilku, když podběhl dlouhý nákop, jenže skórující Polidar byl v ofsajdu. Opět se pak karvinský brankář vytáhl proti Stuparevićovi, jehož střelu vytěsnil na roh. I díky tomu se Karviná odlepila ode dna a dokonce předehnala Příbram.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín 2:2

20.09.2019 18:00

Góly: 23. Milan Havel, 49. Milan Havel - 6. Tomáš Wágner, 45. Dominik Mašek

Čtyři góly nabídl páteční prolog desátého kola mezi Bohemians a Zlínem. Hosté dvakrát vedli, nicméně domácí celek díky dvoubrankovému Milanu Havlovi vždy našel odpověď. Pražané tak zůstávají v prostřední skupině o Evropskou ligu, ševci zase ve spodních patrech tabulky.

V sestavě klokanů chyběli ofenzivní hráči Hronek s Keitou, které nahradili Vaníček a Ugwu. Kouč Zlína Csaplár po delší době opustil rozestavení se třemi obránci a vsadil na formaci 4-4-2. Na pravý kraj obrany se netradičně postavil Fantiš, zatímco nalevo působil novic v základní jedenáctce Bartošák,

Poněkud překvapivě hýřili aktivitou v úvodu zejména ševci a již v páté minutě se dostal do vedení. Domácí Pokorný nezvládl rozehrávku, Fantišův centr obrana Pražanů odvrátila pouze k Folprechtovi, jehož ránu nevědomky, ale naprosto dokonale do protipohybu gólmana Fryštáka tečoval šťastný střelec Wágner.

Klokani se hledali, nadále to byl Zlín, kdo častěji kombinoval. Po delší době bez výraznější šance však přišla 23. minuta a vyrovnávací branka Bohemians. Dlouhý míč dopředu propadl k nabíhajícímu Vaníčkovi, ten se sice kličkou vyhnal do úhlu, ovšem následně přihrál Havlovi, který přes nedůrazného Fantiše zblízka skóroval.

Čtyři minuty po Dostálově zásahu mohl vedení hostům vrátit Poznar, jenže po centru od Fantiše hlavičkoval nad břevno. Po půlhodině hry pálil nepřesně zase Folprecht a krátce poté také Bartošák. Když už se zdálo, že konec poločasu přinese jen spoustu podklouznutí na podmáčeném trávníku, uzmuli si ševci vedení zpět. Opět to byl Pokorný, který soupeři nabídl šanci, tentokrát hlavičkou přímo na Maška, jenž povedeným obstřelem překonal Fryštáka.

Po změně stran poslal kouč Pražanů do hry Keitu a Radu a hned ve 49. minutě slavil Ďolíček další srovnání stavu. Vodháňěl se drze probil do pokutového území, jeho pobídku odvrátil Buchta jen k Podanému, jenž nepovedeným volejem trefil Havla, od kterého se balón odrazil do sítě. Pro krajního beka domácích to byl druhý přesný zásah v utkání.

V 53. minutě to z přímého kopu technicky zkoušel Podaný, na Dostála si však nepřišel. Strážce hostující svatyně si o tři minuty poradil také se slabou střelou Ugwua. Víc dopředu se v této pasáži zápasu hrnuli Bohemians, avšak Vodhánělovi se střela po hodině hry nevyvedla. Obrovskou příležitost na zkompletování hattricku měl v 64. minutě Havel, jenže po centru Podaného jeho hlavičku výtečně vyrazil Dostál. Jen dvě minuty nato minul ranou z první o fous Rada.

Klokani v závěru zahazovali šance, z dobrých pozic stříleli nepřesně Vodháněl i Ugwu, v 82. minutě pak Havlův centr nezužitkoval Keita. Krátce poté zase nepřesně hlavičkoval Hůlka a Rada další střelou taktéž netrefil cíl. Mezitím viděl Folprecht červenou kartu, hosté však i v početní nevýhodě udrželi konečnou remízu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha1082022:226
2.Viktoria Plzeň1072121:1023
3.FK Mladá Boleslav1061323:1419
4.FK Jablonec1052319:1517
5.Baník Ostrava1050515:1315
 Sigma Olomouc1043315:1315
7.Sparta Praha1042418:1714
8.1. FC Slovácko104249:1614
9.Bohemians Praha 19051033414:1812
10.Slovan Liberec1032511:1211
11.FK Teplice102538:1211
12.MFK Karviná1024410:910
13.Fastav Zlín103169:1410
14.1. FK Příbram1031611:1910
15.Dynamo České Budějovice1022610:188
16.SFC Opava102266:198

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (632)

Přidat komentář
Liquid

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle kvalitní zápas ve FNL nepamatuju a navíc ještě se skvělým koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera

Reagovat
AjaxFans

Gratuluju

Reagovat
Losinho

Klobása gól na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól v osmi zápasech po sobě, do repre s ním.

Reagovat
Losinho

šílený

Reagovat
ZB 07

Vždyť jsme nic nepředvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Z naší strany ale skvělý

Reagovat
HorajzmAmmann

Kučera Říkám to pořád, dejte mu pořádný stopery, kteří to neposerou hned při první útoku a bude hrát slušný, ofenzivní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spis mu dat volnost aby mu do toho nekecalo dalsich deset lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

To je druhá věc.

Ale v Jihlavě ukazuje, že takové trenérské vemeno není. Jen to bohužel u nás moc nevydychal.

A nebýt karvine, která si baráž koupila, už by byl v první lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, angazma u nas mu nakonec i hodne pomohlo a dalo. Preju mu to.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já jsem prostě toho názoru, že hrál s Baníkem na začátku angažmá výborný fotbal. Akorát ty první zápasy to při každé šanci soupeře smrdělo golem. Když to je na tutovky ve 20 minutě 2:1 ale prohráváš 0:2 (což bylo skoro každý domácí zápas) neuděláš nic... Ten tým dostával goly úplně z hovna z každýho posranýho centru. Vrchol byl Fillův gol na 3:3 z posledního rohu v zápase v 95. minutě po otočce na 3:2 z 0:2

Pak tam byla deka jako kráva, ale co tomu chybělo byl jeden pořádný zkušenější stoper !

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím

Reagovat
HorajzmAmmann

posral to Vrťo no, místo Panice a Azackého měli přijít normální hráči !

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se ale upřímně posralo více věcí, když se na to podíváme bližší optikou.

Vzpomeň si, on vlastně ze dne na den nahrazoval Vlastu Petrželu, což dost lidí neslo nelibne (i včetně mě), byla tu i jaká si jeho historie...

Pak ta přestřelka s Vlastou atd. Tady je zajímavá jedna věc.. Až se bude skládat na sochu Brabcovi, přispěji hned, ale zrovna v tomto období mu nedělalo problém po úspěšné sezóně odstrelit oblíbeného Vlastu a dát šanci novackovi. Že to teď nešlo s Panikem a nahradit třeba Holoubkem? Kde se odolávají na to, že je nezkušený atd...

Nicméně Baník pak pod Kucerou nehrál špatný fotbal, jak jsi i sám napsal. Ale Vrto přivedl Panice, nebyl dostatečně posíleny kádr a už to jelo... Následná deka, pak ten kockopes a dal už to známe.

Reagovat
frankiefcb

Souhlas.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Akorát vyjedou ven a je zesranej a to bude Jihlavu stát opět postup. Trapné výkony venku

Reagovat
HorajzmAmmann

zatím 1-1-2 no. Ale v Hradcí dostal v 82 a v 88. minutě. Klasika...

Reagovat
ratusek

Remíza v blbém Ústí, které na začátku bylo z formy a prohra v trapném Varnsdorfu. Teď na Žižkově zase dostanou

Reagovat
icka

Ten Tijani bude výbornej stoper, na živo si to dává s prstem v nose v té lize. Co takhle ho zkusit

Reagovat
lichna.

Mi by se hodně líbil, otázka je, za kolik ho Jihlava prodá. Jestli už teď není dražší než ten Svozil..

Reagovat
icka

Asi bude hodně záležet zda půjdou nahoru. Už před sezónou kolem něj pár klubů kroužilo. Jako 2x jsme ho viděl na živo a jako s prstem v nosu. Hodně překvapil jak si to diriguje a komunikuje.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Nakonec zlatý výkon, druhý poločas otřesný, Bohemka jasně lepší. Csaplárovi se hra rozsypala po dvaceti minutách. Smutně zjišťuju, že Jiráček přestává stíhat, dnes hrál ve středu víceméně jen Folprecht.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráčkův hvězdný okamžik přišel cca 2 min před koncem, Zlín kopal roh a v šestnáctce několik zlíňáků žádalo rychlé rozehrání. Ovšem k rohovému praporku přiběhl génius Jiráček a rozehráním nakrátko a šmrdláním u praporku ušetřil celých 15 sekund !!!. Místo velké šance na vítězný gól !!!. Opravdu Jiráčka bych nejraději viděl, jak nakládá kufry do auta směr kamkoliv.

Reagovat
ratusek

Na co se Háša bude vymlouvat dnes? Ale jw to škoda, už mohl být Csapi odvolán

Reagovat
Losinho

Těžko říct, ale jeho chyba to určitě nebyla

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Baník jediný tým v lize, který ješte neremizoval.

OK, bodík z Bolky beru

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Je to frajer, jen škoda, jak to pro něj dopadlo. Doufám, že mu to pak nikdo nevyčítal..

Reagovat
HorajzmAmmann

letošní Vítkovice celkem baví Mají dost změn v kádru a podle soupisky i dost mladý tým, ale zatím ody sbírají. +Bukarts zatím skvělý

Reagovat
Banikovec7

Hlavne podle reakci na lede jde videt, ze asi maji super partu, to je velka zmena oproti lonsku. I nalada u lidi je jina, loni se nadavalo i po prohrach a vcera 95% komentu na FB kladnych.

Reagovat
Banikovec7

*i po vyhrach

Reagovat
lichna.

Na druhou stranu to vypadá, že to hodně lidí bojkotuje. Protože tak zoufale návštěvy tam dlouho nebyly. A hlavně byl jsem včera a atmosféra tam nikdy není úplně peklo ale včera to bylo fakt strašně slabé. Cítil jsem se jak na fotbalové Dukle až na vyjímky, kdy to poloprázdný kotel zkoušel rozjet.

Reagovat
Banikovec7

Jo, to se dalo cekat, po tom co se delo v lete, ale pokud budou takto pokracovat, tak se to treba zlepsi.

Reagovat
andrew96

Tak začátek sezóny, zatím není důvod nějak moc nadávat.

Reagovat
Banikovec7

Tak loni a hlavne letos v lete se nadavalo furt a ted po prvnich kolech se to zacina obracet, navic k tak mlademu tymu budou lidi shovivavejsi.

Reagovat
andrew96

Ten rozchod s Oleszem nakonec může prospět. Proč ne, Vítkám přeju.

Reagovat
Banikovec7

No nedivil bych se, dost naznacoval i Bartosak v nejakem rozhovoru po prestupu, kde rikal, ze by se to melo ve Vitkovicich zlepsit, ze tam urcita particka delala rozbroje a ted uz tam nejsou.

Reagovat
ratusek

tak oni byli na vrchu tabulky i loni a pak se to tradičně od tuším poloviny ligy začalo sypat. To přijde i letos no, škoda. Ale sestup to nebude, to zajistí Kladno

Reagovat
Miguel19

Loni měli ale o dost vyšší rozpočet a měli hrát hodně nahoře.

Reagovat
Banikovec7

Loni to ale byly šílené výkony a většinu bodů vychytal Bartošák, teď hrajou mladí a je to mnohem zábavnější hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

At ctu ten report, jak ctu, ani jednou dle neho neskoroval Havel. Tak jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdaozrude

Reagovat
C-M@ster

Z twitteru @PetrLamr

Penny.

Tlustý upocený, s tříletým synem ve vozíku a za ním jeho žena a starší syn.

,,Ty kurvy šikmovoký vyjebaný zas nám bílejm vykoupily brambory a já musím kupovat pytlík".

Já.,,Jak to mluvíte před dětmi?"

,,Zas vymrdanej havloid-ty my nenávidíme".

Děti radostně přikyvují..

Reagovat
Zark

havloide

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Celá ta "přestřelka" mezi Míšou Ďurčákem a tím borcem o tom, jestli se to stalo, je vtipná.

Reagovat
Kang & Kodos

To jako jo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Od 3.místa neskutečně vyrovnaná soutěž

Reagovat
monty25

Myslím, že 5 bodů za poslední tři zápasy je pro Teplice celkem slušná bilance. Snad by to s tím bojem o záchranu nemuselo bejt tak horký. Každopádně ta spodní polovina tabulky bude hodně našlapaná...

Reagovat
C-M@ster

OT:

Líšeň zpátky před Zbrojovkou

Reagovat
Losinho

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

přeju jim to

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hokaido

Karviná Franzoj to přeju. Z toho mála, co jsem je viděl, nehráli vůbec špatnej fotbal.

Reagovat
M0rb1D4S

To bylo na etapy. V jednu chvíli jsme hráli krásný kombinační fotbal. Ale na konci obou poločasů jsme hráli čistý beton.

Reagovat
Blasphemer

Škoda, že jsme nehráli fotbal i ten druhej poločas. Ale dnes i minule proti Jablonci bylo na tom hřišti hodně vidět, že ten tým se po tom vypadnutí z Evropy a úvodních zaváháních zase hodil do pohody. Což je před nadcházejícím losem obzvláště důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Merda plzen

Reagovat
lampas

Pokud se nic nezmění, tak Hoftych v zimě letí. Na tohle ani Karl nemá nervy. Nejhorší hra, kterou pamatuji. Vždyť i tomu Zachovi nebo Kotrbovi bylo alespon líto, do jakých sraček to dovedli a brečeli na tiskovkách. Hoftych je vysmátej a má u prdele. To je prostě žalostný.

Reagovat
Alan_Shearer

Jak jeste branil remizu v Opave vyhodil by h ho hned.

Reagovat
lampas

Nejvíc to zakončil tím, že takhle by si tu hru představoval a je vlastně spokojen. To jsem ve Slovanu ještě nezažil, když si uvědomím že má 11 bodů z 10 zápasů.

Reagovat
lichna.

Bohužel no, když ti vlevo běhá Holzer a ve středu pole máš Šindeláře a k němu místo výborného Janoše ti příjde tragéd Hrubý, tak by byla výhra zázrakem.

Paradoxně to byl jeden z lepších zápasů, co jsme v Bolce odehráli, šancí bylo dost, jen to tam nikdo nedotlačil. Ofsajd Kuzmy by mě hodně zajímal, jestli byl.

Bohužel, postavit zálohu Holzer, Šindelář, Janoš a tím pádem asi chtít hrát na bod, to je i za mě špatné, ačkoliv ten výkon dnes odsuzovat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne, dostat se do tolika šancí, bez Azeveda, v Boleslavi...Ale snad ještě víc štve co jsme schopni nedat, nebo co vychytá Stejskal...O těch chybách v obraně škoda mluvit...Snad jen Kaloč a Pokorný na plac, jestli je Jany zraněný vážněji, tak by tam měl Kaloč zůstat i do ligového zápasu.

Reagovat
lichna.

Pokorný nevím, Kaloč určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Na pohár bych to zkusil osobně takhle: Číž - Granečný, Pokorný, Stronati, Fillo - Lalkovič, Jirásek, Kaloč, Celba - Kuzma, Smola.

Reagovat
lichna.

Fillo snad odpočinek. Místo něj Celba a vpravo třeba Bolf nebo někdo z béčka. Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz mas nalevo i do stredu vic moznosti...

Reagovat
frankiefcb

Bohužel sestava mizerná. Diop, Šindy a Holzer byl opět vtip. Šance nějaké byly, ale i tak se mi to nelíbilo. Pánik prostě jít musí, jinak se neposuneme.

Reagovat
lichna.

Tak Diop si myslím, že byl celkem pochopitelný. A nemyslím si, že by odehrál vyloženě špatné utkání. Nebo teda první poločas mi jeho spolupráce s Kuzmou přišla celkem zajímavá. S tím, že v tomhle zápase byl tím kdo šel více do šancí a do střel Kuzma.

Ale Holzer a Šindelár samozřejmě fail. Co se týče Pánika, souhlasím, ale až bude skutečná náhrada. Taky by to totiž mohl místo něj pak do konce podzimu vést Somberg.

Reagovat
smazaný uživatel

Panik ven!

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej stram na derby?

Reagovat
SKS1993

Ten Tetteh je snad z papíru... Foukne a on se válí

Reagovat
ZB 07

Už to přestává být sranda docela. Sparta je v současnosti na úplně jiným levelu a vůbec nevidím naději, že by se měli zvednout...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hokaido

Bylo mi tu nedávno vyčítáno, že jsem hysterickej. Podle mě si ani naši fanoušci neuvědomují, jak špatně na tom jsme. Tohle už je opravdu zahrávání si s historickým odkazem Sparty, to není žádná krátkodobá krize. Sparta neustále klesá níž a níž s nulovou vidinou zlepšení v blízký budoucnosti (ani Rosický s tím nic nedělá, je to zatím spíš takovej PR ksicht pro fanoušky).

Reagovat
C-M@ster

Je to pozvolnej upádek, jako demokracie v Česku, proto si to tolik lidí neuvědomuje. (Sory, lepší přirovnání mě nenapadlo)

Dřív jste kopali hroby na stadionu kvůli větším pičovinám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A ne? Salámová metoda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
andrew96

Takže jako demokrat si mám přát silnou Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

podle mě jsi to trefil úplně přesně

Reagovat
ratusek

Upadek demokracie

Reagovat
C-M@ster

Přesnější přirovnání mě nenapadlo, ale podle mě sedí dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Twl když neni po tvym, tak je to úpadek demokracie

Reagovat
C-M@ster

To nebyl námět k diskuzi, to bylo konstatování faktu.

Pokud chceš zpochybnovat, že mám pravdu, připrav si argumenty a napiš mi do zpráv

Reagovat
ZB 07

Jste podle mě v úplně stejné situaci jako my, akorát o ligu výš. Hodnota kádru je vysoká, koupit můžete v podstatě kohokoliv, ale stejně to nefunguje. Podle mě tady nepomůže ani změna trenéra, ani nějaká zahraniční hvězda, nýbrž kompletní změna vedení. My dneska vyhodili Šustra, ale i kdybychom přivedli Mourinha, tak se nikam neposuneme, dokud nás povedou ti stejní diletanti.

Reagovat
Hokaido

Jop, souhlasím. U nás je teď ten problém, že naše vedení udělalo skvělej tah že vedení=Rosický=spasitel. Před třeba dvěma lety se po změně vedení volalo neustále, teď s Rosou to dost utichlo. On je všude vidět a fanoušci tak nějak věří tomu, že on všechno změní/změnil a bude to v pohodě. Přitom změnil úplný hovno.

Reagovat
PlackaSKS

nemá vůbec žádný zkušenosti s touhle pozicí, to neni tak jednoduchý.. a navíc se zaučoval pod ščasným. tyhle očekávání, že najednou vše zvedne, jsou prostě zcestný...

Reagovat
ZB 07

Jojo, u nás zase situaci uklidnil Švancara jako srdcař, kterej teď plní roli šaška v televizi a Požár, kterej díky zkušenostem ze Sparty byl považován bůhvíproč za zachránce Nikam to nevede, jak u vás, tak tady v Brně ta krize může trvat klidně dalších 10 let.

Reagovat
C-M@ster

Co ten Bartoněk? Zavřou ho?

Reagovat
ZB 07

Mohli by.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je zatím spíš maskot a bohužel mi přijde, že ho tam dosadili právě jen kvůli tomu, aby umlčel nespokojené fanoušky. Nemá na tuhle pozici zkušenosti a dost možná ani předpoklady. Určitě by ve vedení klubu měl zůstat už kvůli jménu, co ve fotbalu má, ale nakládat na něj tolik zodpovědnosti a pravomocí byla chyba.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
lichna.

Vážně? Já se bavim královsky. Když prohraje tvůj oblíbený klub, tak aspoň víš, že jednu jistotu máš a že ti Sparta zase trochu náladu zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna my se smát Spartě, že prohrála... My se raději vsimejme vlastního pisecku, jak je to u nás vedené a ne se smát Spartě. To je pak stejne diletanske jako dnešní vyjádření Panika po zápase.

Reagovat
lichna.

Pokud bychom zase byli v takové prdeli, jako za hrobaře, možná bych souhlasil. Teď sice máme problémy, ale nic takového, co by mohlo zlikvidovat klub. Tzn nevidím důvod, proč bych se tomu, jak se tam investujou peníze a výsledky pak z toho nejsou, nemohl od srdce zasmát.

Nehledě na to, že i přes to budou pravděpodobně v tabulce výše než my.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o vlastnictví klubu, ale o sportovní stránku věci. Přijde mi pokrytecke se smát Spartě za to, jak hraje a prohraje v derby, když o dvě hodiny dříve vidíš, jak my hrajeme ultra špatně v Boleslavi bez jakéhokoliv systému.

Reagovat
lichna.

Nemyslím si, že jsme hráli ultra špatně. Systém jsem tam neviděl, to máš pravdu.

Pořád si ale myslím, že se můžu smát komu chci, i kdybychom hráli v 3.lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, smát se můžeš, ale je to pokrytecké a lhaní si, když vezmeš v potaz, jak hraje tvůj klub.

Reagovat
lichna.

Můj klub hraje tak, že je momentálně bod před Spartou.

Přestaň řešit hovadiny pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeším hovadiny, jen by to chtělo dávku sebereflexe. Ale jako pokud ti udělá dobře vysmát se někomu, tak jako proč ne, je to tvůj obrázek, ne můj.

Reagovat
lichna.

Ale jakou sebereflexi? Až prohrajeme třeba s Příbramí 0:5 a vysměje se nám někdo z Opavy, má na to svaté právo. I když jsou na tom mnohem hůře než my. Jde o ten aktuální výsledek.

Přece se nebudu dívat na derby, kde Sparta doma dostane 0:3 a jeden gól z toho dostane po odrazu od zadku a budu se mračit, protože se Baník momentálně nevyvíjí dopředu a ustrnul v první třetině tabulky. To fakt není důvod k nějaké depresi.

A hlavně, já se nikomu nevysmívám. Jen jsem napsal, že mě momentální Sparta během jejich zápasů vždycky pobaví.. Nepíšu tu do diskuse, jací to jsou kreténi apod. A co se týče obrázku na diskusích, ty jsi ten poslední, komu na něm záleží od lidí, co neznáš nebo co tě osobně neznají (to nemyslím nijak špatně, jen konstatuju fakt). Takže netuším, proč bych tohle měl teď řešit já.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys nepochopil jádro věci evidentně...No, to je fuk.

Reagovat
lichna.

Pochopil, tobě to příjde pokrytecké. Mi to příjde naprosto v pořádku. Tak to uzavřeme s tím, že máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou si to vše přečti. Říkám, že zrovna my, kteří jsme sice jen o bod před nimi jsme ti poslední, co bychom se jim měli smát, kdy nás nahoře drží výhry nad slabými týmy.

U slávistů chápu, že se jim smějí, to samé u plzně, ale zrovna my bychom se měli všímat toho, jak FCB hraje a být rádi za to "falešné" umístění.

Ale dodám teda ještě jednou to, co sem napsal, tudíž: "Ale jako pokud ti udělá dobře vysmát se někomu, tak jako proč ne, je to tvůj obrázek, ne můj".

Reagovat
lichna.

Ach jo, vždyť na tohle jsem ti i reagoval. I kdybych byl fanda Příbrami, tak se u TV přenosu můžu zasmat tomu, jaké neobvyklé chyby dělají stopeři Sparty, jaké góly dostávají a celkově tomu, co se kolem toho děje.

Pokud mi to dělá nějaký obrázek, budiž. Ale opravdu si nemyslím, že je na tom nic špatného. Pokud si to ty myslíš, ok. tvůj názor. Zkus někdy pochopit, že ne všichni musí mít uvažovaní a názory stejné, jako máš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naposledy, samozřejmě je to vaše věc, jen že by to chtělo dávku sebereflexe, když vezmeš v potaz, jak hraje náš Baník...Kapišto?

Reagovat
lichna.

Naposledy, v tomhle to absolutně není o sebereflexi.To už bych pak nemohl kritizovat ani hráče, protože oni hrajou mnohem výše a lépe než já. Kdybych tu po zápase se Spartě vysmíval, jak hrají hrozný fotbal apod. pak by to sebereflexi chtělo. V tom, že se tomu u TV zasměju ale nevidím absolutně nic špatného.

Btw: Pokud teď Sparta prohraje v Plzni a my porazíme Příbram, jsme 4 body před nima. Pak se jejich obdrženým gólům smát můžu? Nebo až před nima budeme o 20 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, tys to stále nepochopil, teď už je to vážně jedno... To by bylo zase na vysvětlování na x hodin.

Reagovat
lichna.

Jasně, já jsem to nepochopil, protože ty to vidíš jinak. Ach jo..

Reagovat
KingMaster13

Sparta s mnohonásobně vyšším rozpočtem je na tom momentálně asi jako Baník, takže místo na zasmání tam určitě je

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidíš, jak značně nevyužíváme potenciál a v záloze byl v základu nejkreativnějším hráčem čistič Jánoš, tak...Nemyslím si, že jsme v té hře vyloženě propadli jako třeba na Letné, ale pořád je to nula a trenér jí šel naproti. Boleslav má být náš soupeř, přijet tam s defenzivní taktikou je prostě špatně, bojíme se. To nevím, jestli dokážeme někdy takovým způsobem venku zabodovat...

Sparta mi částečně zlepšila náladu, to zase jo, gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nevidím důvod, proč zrovna my se jim máme co smat, co se týče sportovních výsledků. Důvody jsem vypsal už Lichnovi.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

A dalsi jistotu mas ze Sparta stejne nakonec skonci pred Banikem a v poharech...

Reagovat
lichna.

To je bohužel taky pravda.

Reagovat
frankiefcb

Ale to je vzhledem k tomu, jak je momentálně Sparta ve sračkách hodně špatné pro nás.

Reagovat
lichna.

Je, ale pořád když si projedeš sestavu Sparty, tak to jsou hráči, kteří by jednotlivě v Baníku nejspíše patřili k nejlepším. Což nejen u nás.. Podle mě i ten Štetina, kdyby šel teď třeba do Karviné, tak se výrazně zvedne.

Reagovat
frankiefcb

Jak kteří. Haška, Hanouska, Frýdka, Zahustela, Štětinu prostě momentálně za nějaký extra nadprůměr nepovažuji a na těchto postech máme rovnocenné hráče. A s jiným trenérem věřím, že by i z Hrubého byl lepší playmaker a z Kuzmy by se vytěžilo více.

Reagovat
lichna.

No tak zase to samé ale může říct fanda Sparty, že v jiném klubu nebo pod jiným trenérem by tihle hráči byli lepší.

A s tím Hrubým, já mu to přeju, aby po jiným trenérem byl zase lepší. To samé Kuzmovi, i když ten není špatný ani teď. Jen prostě někdy mám pocit, že jsme na sestup a klub se řítí do zániku. Aspoň tak mi ta negativní nálada na diskusích i na stadionu příjde.

Reagovat
frankiefcb

tak my jsme střed tabulky. A s Páníkovým jarem, klidně ve skupině o záchranu můžeme skončit.

Reagovat
lichna.

Nesmysl. Pánikovo jaro tentokrát nebude, pokud by náhodou zůstal i do jara, tak rozhodně tam nebude takový skok, protože u nás je už delší dobu a už teď je svým způsobem přečtený...

Reagovat
Losinho

Hašek je super letos.

Reagovat
Rarášek

Do týhle skupiny hráčů rozhodně nepatří, naopak ..

Reagovat
ZB 07

Na druhou stranu dřív byla prohra Sparty svátek, vůbec nepřipadalo v úvahu, že by doma mohli ztratit. Teď už to prostě není ono, když si k nim jezdí pro body kdejaká díra. Já měl docela rád tu nesympatickou Spartu, která byla schopná s těma Řepkama, Lafatama a podobnejma aspoň něco uhrát v Evropě. Ale dneska třeba bylo úplně smutný, že se nebyli schopní ani nadechnout k nějakýmu tlaku, natož bodovat.

Reagovat
lichna.

No vidíš a já je zase bral jako arcirivala a to, jak se v každém zápase najde něco, co je k smíchu, to mě prostě baví. Samozřejmě, tím spíše je smutné, že nás i tak pravidelně poráží, ale to jde bohužel na vrub stylu, s jakým chodíme do většiny venkovních zápasů.

Prostě, současný stav mi naprosto vyhovuje.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Jako já se taky bavím, když si dá Sáček vlastňák zadkem, Frýdek hraje v základu, nebo se Štetina snaží o rozehrávku, ale už to prostě není taková radost, jako když ztratili jednou za měsíc.

Možná je to taky tím, že fotbal celkově mi zrovna velkou radost poslední dobou nedělá, takže vysmívat se Spartě, když mi sami neporazíme na tři pokusy ani Vlašim, není úplně na místě.

Reagovat
ZB 07

*my

Reagovat
lichna.

No, tak to asi chápu. Nicméně my jako Baník sice nejsme v optimální kondici a máme trenéra, který nás výše už nejspíše neposune, nicméně jinak to prostě jako tragédii nevidím a proto nevidím sebemenší důvod, proč bych se nemohl pobavit na zápasech Sparty.

A možná ještě směšnější je, že tu takové prkotiny vůbec řešíme.

Reagovat
KingMaster13

Hele naopak ty jejich zápasy mě baví o to víc. Většinou jsou to zápasy kola se vším všudy.

Reagovat
monty25

Sáček a spol. jdou po derby na pivo...

https://www.youtube.com/watch?v=Sz3_Fh9R8dg

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kaspar

je tam i Sackuv gol

Reagovat
Uwe háže buly

Tak proto to sem dává ne

Reagovat
Kaspar

pustim video, napisu a pak ctu prece

Reagovat
cink

Reagovat
ZB 07

Reagovat
iHawX

Reagovat
Coutinho10

to jsem myslel...sice to nebylo na Fanligu, ale top

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

By mohli natočit aktuální verzi z toho zápasu.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
hornito

Reagovat
jk

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Pablos

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
Mass

Reagovat
uff

Reagovat
oli9

Slavie rozdíl třídy , sparta sice kousala ale ta jejich podrážděnost ... jinak spartanská lůza na tribunách si opět záházela celý druhý poločas kelímky s pivem a nevím co všechno , prostě mají v hlavě nasráno .. nic se nezměnilo

Reagovat
Coutinho10

wow ...s takovym prehledem prejet Spartu uz jsme videli, ale venku a s tim vysledkem ...to kloboucek

Reagovat
smazaný uživatel

prejet?

Reagovat
Coutinho10

ano, napr. v poharu v minuly sezone....nepamatujes ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze je myslen dnesek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Sparta, buzerantov parta

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, dnes jak za krále Kučery a dalších jeho x poradců. Tady máte to zrcadlo. S těmito týmy se máme měřit, ne s odevzdanym Slováckem a Budejicemi.

Panik ven.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Ale včera to díky Kuzmovi nevypadalo tak zle a odevzdaně jako jindy (i když žádná sláva to nebyla). Konečně někdo, kdo se nebojí střílet a nelítá mu to 10 m vedle. Takže příště ho posadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se. Naopak Diop asi zas jistota

Reagovat
lichna.

Doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Diop ale je momentálně zadaný Páníkem, musíš vyčkat, než se ho nabaží do poslední kapky

Reagovat
lichna.

Mi je Dop celkem jedno, až se bude přehnaně hejtit jiný hráč, budu se zastávat zase někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta berlička "je mi to jedno, ale.."

Reagovat
lichna.

Nikde ale nevidím, možná zkus lépe číst text.

Diop není můj oblíbenec, než se na něj začalo přehnaně a naprosto zbytečně plivat, tak jsem ho nikdy neměl potřebu nějak vyzdvihovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako Sparta celkem smůla. Začala dobře a pak přijde penalta. To je srazilo, pak hra zase vyrovnaná tak druhá chyba gólmana..

Reagovat
mistr129

Dneska mi přišlo, že Jílek za Trpišem nijak nezaostal, ale rozhodla spíš individuální kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Jj individuální kvalita/chyby plus sebevědomí.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodla individualni nekvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš individuální demence. Od Frýdka to byl úlet. Druhý gól byl vyloženě náhoda, i když to samozřejmě (pro nefanoušky Sparty) působilo komicky. A třetí gól chyba Heči. Přitom Slavia o tolik lepší nebyla (určitě ne o tolik jako na jaře v tom poháru), ale je tam strašnej rozdíl v organizaci hry a hlavně defenzivy.

Reagovat
KingMaster13

Ale jo Jílek takticky dneska tak mimo nebyl, rozhodlo sebevědomí a individuální kvalita

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jde proste za Jilkem.. stavet tragedy jako Frydek, Heca nebo Hanousek.. to chce peknou davku demence

Reagovat
smazaný uživatel

Super derby

Reagovat
Uwe háže buly

nějak málo příspěvků tu je ne?

Reagovat
oli9

Jinak jaké IQ má ten spartanský dobytek na tribubě? příště prosím plakát s obrázkem a vysvětlením jak vypadá plyšák a jak kelímek od piva

Reagovat
smazaný uživatel

4 body od baráže....

trapný za ty prachy

Reagovat
Blasphemer

Jako zcela nezávislý a naprosto objektivní pozorovatel hodnotím divácky nejsledovanější tuzemské klání ve sportu zvaném kopaná vysokou známkou 9/10. Bodík dolů za to, že nikoho ze hřiště neodnesli na nosítkách, a taky za to, že do žádný šarvátky nenalítnul do půl těla svlečenej Řehák.

Jinak ve všech ohledech podívaná na vysokým potenciálu s lidma, hlavně ze strany Sparty a už teď se těším na příští víkend, kdy tento slovutný největší český klub dorazí k nám, do západních Čech. Jílek se může rovnou zastavit v Daikinu a poptat se tam na nějaký volný místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, červený, penalta, plyšáčci (i když ti docela zklamali)… bylo to dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastňák zadkem

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek má radost, protože ví, že se tam za chvíli vrací.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam ho rad a Spartu by alespon rozbehal, ale bylo by to odsouzeny k neuspechu. Sparta je specificka, potrebuje spis osobnost a dobryho psychologa nez nejakyho trenerskyho maga.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Straku jste vyhodili z prvního místa, nevím koho jinýho.

Reagovat
lampas

Straka by je alespon vyhecoval proti slabším týmům, aby zbytečně neztráceli body. Proti Plzni a Slavii beztak pohoří každej.

Reagovat
Uwe háže buly

Kéž by.. ale nevěřim ani tomu, že ho tam dají a ani tomu, že by ho tam hráči respektovali. Ještě by to chtělo pro jeho dobro nějaký angažmá a k nám vzít Haška.

Reagovat
Hokaido

Ivana?

Reagovat
Uwe háže buly

Klidně, ale i Martina.

Reagovat
doshcz

škoda tý dráhy tam

Reagovat
Elliasson

Pro zdraví hráčů spíše dobře, ale jinak ta atmosféra je úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super vysledek pro Aris

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
insane

Zacinam uvazovat o tom, jestli jsem uz neumrel a posledni roky jako fanousek Sparty musim trpet v nejaky modifikovany verzi pekla. A ted budu vecne sledovat, jak se Sparta i s velkym rozpoctem znemoznuje, Slavia vyhrava jedno derby za druhym, zatimco se saga s Hradeckym stadionem uzavre a Hradec na nem vyhraje titul. Sparta do ty doby protoci 127 stoperskejch dvojic a neustale se bude neuspech svadet na Stramaccioniho a Hrebika. To je fakt na hovno tohle, uff.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
alegre

A Rosicky? Nejaky prinos pro Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Trenéři ACS odcházejí a přicházejí, génius na vrcholu pyramidy DRDK zůstává.

Pro Slavii a Plzeň

Pro českej fotbal

Reagovat
Rarášek

Tak čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
PlackaSKS

bych čekal větší radost když se sáček konečně trefil

Reagovat
Rarášek

To prcám, pošli mi to do zpráv už

Reagovat
PlackaSKS

když to uvidíš, budeš chtít počkat do konce sezony... takže si to dobře rozmysli. navíc musim přiznat, že 12b ještě bohužel nemusí nic řešit. nemáte poháry...

Reagovat
Rarášek

To je marný, ten vůbec netuší koho má postavit do základu, kam ho postavit a koho kam případně vystřídat. To by za něj musel začít dělat sestavy někdo jinej.

Reagovat
PlackaSKS

tak bohužel musim říct, že vaše hra má stoupající tendenci... tenhle zápas nemůžeš brát jako bernou minci. jsme teď trochu jinde a i tak to bylo relativně vyrovnaný. ale jestli chce sázku vzdat, branit se nebudeu

Reagovat
Rarášek

Hra jo, ten styl se mi líbí, jenže když bude furt nasazovat Kozáky, Frýdky a Hanousky místo fotbalistů ..

Reagovat
PlackaSKS

to bych tak trošku sváděl i na kvalitu kádru.. trávník když nastoupil, tak rozhodně nepřesvědčil, plavšič neefektivní a fyzicky do v český lize má hrozně těžký, hložek je pořád hrozně mladej, nemůže to utáhnout sám, na to ještě nemá (i když věřim že časem mít bude) .. kozák... kozák nebo tetteh, to už je skoro jedno a nikdo další tam neni. nákup hanouska nechápu doted. takovej průměrnej hráč, do sparty logicky nepatří. možná jako back up. no a s frýdkem souhlasim naprosto, to je šílenej fail. dlouhodobě. udělat z něj kapitána je hrozná demence. stejná jako nasazovat ho a ještě pokaždý jinde

Reagovat
Rarášek

Na to nemám sílu, sorry.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Kriplové .

Reagovat
KingMaster13

Promiň kámo ale prostě prohrálo se derby tak to musíš vydržet My taky od vás dostávali na forech ještě tak 4 roky zpátky dardy

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Po nasi prohre mi Sparta spravila naladu, diky

Reagovat
Riviera Kid

Já jen, že Sparta má náskok na posledního 6 bodů a na prvního ztrácí dvojnásobek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - derby dopadlo v klidu. Akorát by mě zajímalo, jestli se i kelímky počítají jako plyšáci, že by jako Tvrdík pár stoveček přidal...

Reagovat
Rarášek

Minimálně 1100Kč by tam mělo bejt, za těch 11 Sparťanskejch plyšáků v dresech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou ty plysaci propadak spis od klubu, ktery z toho udelal oficialni akci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze plysaku bude par bylo jasny od zacatku. To byla nejaka akce na fb, ktera puvodne nikoho nezajimala. Tvrdik z toho udela jakoze dobrocinnou taskarici, kde vic prostredku, nez se vybere, vynalozi na jeji propagaci

Reagovat
PlackaSKS

Slavia tam nějaký peníze dá + na ně přidá ještě ty za plyšáky. navíc i ti půjdou do motola.. ale samozřejmě bylo důležitý udělat si prdel z tý "krysí akce". nicméně fail v tom nevidim, naopak to byla dobrá myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam přece nebyla šance, aby z toho byl nějakej průšvih. Prachy se daly dohromady i bez plyšáků, ale když už teda nějaký lítali, tak se k tomu něco přihodilo. Prostě Tvrdík využil situaci vyvolanou sparťanama. I kdyby letěl jen jedinej, tak je to furt sice jen blbá stovka navíc, ale prostě pořád nějaká koruna navíc. Na tom se nedalo prodělat ani náhodou. Takže nechápu o jakým propadáku je řeč...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

Já teda myslím, že každá koruna dobrá. Plus se udělaly trička, ze kterých taky něco půjde.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Slavia si na provokativní akci fanoušků Sparty vylepšila image v očích veřejnosti Tomu bych neříkal jako naše prohra

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak - proti akci prošpikovanou nenávistí, závistí a pýchou jsme postavili něco, co jednak trochu pobavilo (musíme poděkovat Spartě za skvělé hráče, které nám posílá), jednak to bylo na dobrou věc. Na tom se prohrát nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam teda vidim cil primarne na zesmesneni fanousku soupere. Coz mi od vedeni klubu zavani opilosti uspechem. Kdyby to bylo nastaveny fans vs fans, tak by to davalo vetsi smysl.

To ze se do akce zapojilo minimum lidi mi prijde spis jako znak seberflexe, ze je to kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jistě, že to vaše zesměšnění s tím šlo ruku v ruce - vždyť píšu, že to bylo něco, co pobavilo. I když chápu, že to nepobavilo sparťany. Jenže jste si o to řekli sami. Vy jste přišli s tím, jak se to u nás hemží hráčema, kteří zahodili Spartu a navlíkli nejodpornější dres. Sorry, ale tyhle rudý kecy asi nepobavily nikoho... Kromě vás... Bavte se takhle dál, my budeme podporovat charitu... a zesměšňovat vás. Ono si to nic jinýho nezaslouží.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
alegre

Tvrdik to udelal dobre a pockejme si na sek a hodnotu na nem uvedenou. Dost lidi kupovalo virtualni plysaky v e-shopu.

Reagovat
KingMaster13

Pokud by to bylo málo tak věřím tomu, že Tvrdík by tam ještě něco dopsal aby to bylo v rámci těch třeba statisíců

Reagovat
Hokaido

Jílek dneska možná takticky neshořel jako jindy, ale úplně nesmyslný nasazení Frýdka a Heči, kteří můžou za první dva goly, je jen a jen jeho chyba. To tomhle se ho prostě ani nejde zastávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky kdyz se Frydek chytne na beku, tak nekoho napadne, jestli mu nahodou nezacne jit v zaloze

Reagovat
Uwe háže buly

přitom to mohli být krásně dvě mouchy jednou ranou.

Reagovat
Losinho

to byl neuvěřitelnej nesmysl, ještě když na LB nezabírá místo nikomu dobrýmu, ale kopytu Hanouskovi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V brane to bohuzel nepujde ani s jednim. Tam se mi libi Trmal, i kdyz nevim, jestli je na to pripravenej. Nguyen je hvezda v Liberecky bubline, k tomu jsem skeptickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Heca byl ve Slovácku defakto to samé co teď Trmal. Já si Hecu pral do Plzně. Ale ve Spartě z nich prostě děláte špatný fotbalisty. Nerozumím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslim tou pripravenosti. Heca se mi taky libil, ale nezvlada psychicky. Odkopava balon do autu, kdyz se k nemu utocnik blizi 15 metru daleko.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Salfovic

A to byl Nita ještě nedávno ,,jasně nejlepší brankář ligy´´.

Reagovat
Uwe háže buly

Podle mě třeba pořád patří minimálně do top3

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On doplatil na tu komickou obranu, co hrála před ním, ale je mnohem lepší než Heča. I když Švancara nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že je nejlepší

Reagovat
Mass

Určitě ne lepší než Nguyen

Reagovat
smazaný uživatel

To neni nutne meritko. Kvalitu ma, ale musi si to sednout. Kanga je taky kvalitou pravdepodobne nejlepsi v lize, ale je davno jasny, ze to na nem postavit nepujde. On muze vypadat dobre, ale kolem nej klesa vykon ostatnich. V tom je rozdil napriklad od Dockala, kterej nema takovou vykonost, ale spojuje to dohromady.

Reagovat
Mass

I když bude Sparta poslední, tak vy budete tvrdit, že Kanga je nejlepší v lize. On má obrovský mezery v bránění a dost často je mimo pozici, což narušuje souhru týmu, takže to že má dobrou kopací techniku ho nezachrání.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Frýdka nasadit měl, ale na beku, na víc to ve Spartě už nikdy nebude.. Na tu formu, kterou tenkrát měl už nikdy nenaváže. Navíc Hanousek je o dost horší než na jaře, kde byl sice nejlepší z obrany, ale spíš to byl takový jednooký mezi slepými.

S Hečou souhlas, to je hráč tak pro Bolku max nebo ho zkusit vyměnit s doplatkem do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohohle DK vedení Sparty by pohořel i Klopp nebo Guardiola.

To se prostě nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sééšííívááááníííí

Reagovat
C-M@ster

Facebookovej EF je bohužel dno.

Reagovat
Liquid

Sparta 12 bodů ztráta na 1. a jen 6 bodů náskok na posledního a to teď jedou do Plzně jestli jim naloží i Plznička tak těch 12 bodů budou ztrácet i na ní a předkolo LM bude pro ní zřejmě i pro příští rok uzavřeno už v září, P.S. Snad na ní půjde zase s Hanouskem

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým spary je takovej českej manchester united. Kde Kanga je pogba a zbytek mančaftu ani neví jak se dostali do toho kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Nechci nic zakřiknout, ale myslím, že Sparta po tomhle derby nepřeskočí Slavii po 30 kolech, i kdyby najednou byli nejúžasnější v lize. Ale udržet standart!

Reagovat
doshcz

fakt mě sere, že teď když je Slavie v topu, Plzeň si furt drží to svoje a mohli bysme mít v lize 3 dobrý týmy, který by bojovali o titul a hráli dobrej fotbal, tak my sme takový jaký sme.. kdyby sme byli po sezoně na třetím místě a chybělo nám pár bodů na první, hráli bysme dobrej fotbal a aspoň skupinu EL tak budu spokojenej.. ale to bude asi ještě pár let trvat

Reagovat
KingMaster13

Hlavně teď máte úplně v hajzlu koeficient

Reagovat
doshcz

tak to je asi jedno, měli sme ho dobrej a hráli třeba se Zvezdou nebo teď s turkama

Reagovat
KingMaster13

Jako to byla hrozná smůla

Reagovat
RickNash

dostat losem Suboticu je tvrdý no

Reagovat
Spalovač šancí

sparta musí dotáhnout Vrbu. A Šádka asi taky

Reagovat
C-M@ster

To by museli vyházet ty svoje klauny a hlavně by Křetínský musel držet hubu a nechat Šádka dělat, co umí... čili nereálné.

Reagovat
Salfovic

A taky Paclíka.

Reagovat
Losinho

Sáček gól z půlky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A pak že nemá střelu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Rarášek měl pravdu, je to třída

Reagovat
Losinho

Zakončovat umí z každý pozice

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Ty na ten sraz nedojedeš, jestli spolu pojedeme vlakem .

Reagovat
KingMaster13

Neboj Tak hrozné to se mnou nebude Ačkoli bejt vyhozen z vlaku by mohl být dobrý adrenalín

Reagovat
Rarášek

Snad se mi to volno neposere.

Reagovat
Bakary3

Takova kravina a jak me pobavila

Reagovat
smazaný uživatel

19. Tomáš Souček (pen.), 55. Michal Sáček (vl.)

Myslím, že tohle je typický příklad rozdílu mezi Součkem a Sáčkem....

Reagovat
Losinho

Dva gólostroje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jinak Stancia jsem ve Slavii viděl možná pětkrát a vždycky mi přišlo, že je tak nějak mimo. Dneska to taky určitě nebyl žádnej rozdilovej hráč, ze Slavistu určitě patřil k tomu horšímu. Mám smůlu na jeho výkony nebo fakt zatím hraje takhle?

Reagovat
frankiefcb

Taky si všímám, u Vás mi přišel o dost lepší. Ale třeba se rozehraje.

Reagovat
Hokaido

U nás lepší byl, ale je pravda, že jsme si ho i trochu zidealizovali. Hodně zápasů mu taky nevyšlo, ale kolikrát se vykoupil nějakým přímákem. Podobně jako kdysi Dočkal.

Reagovat
frankiefcb

No právě, u vás se střídali špatné a dobré zápasy. Na druhou stranu vy jste nebyli moc funkční tým. Slávie určitě funkční je, ale přijde mi to od něho momentálně docela zklamání.

Reagovat
PlackaSKS

má dobrý okamžiky, má chvíle kdy vůbec neni vidět.. celkově zatím dobrý, ale rezervy tam jsou rozhodně. hodnotil bych ho ale třeba za půl roku, ne teď.

Reagovat
Losinho

Mně přijde, že se postupně zlepšuje, v pár zápasech bych ho určitě hodil do top 3 slávistů. Ale hrozně často má jeden poločas špatnej a jeden výbornej - stálost je trochu problém.

Dnes nic moc, ale pas na Součka před penaltou byl super.

Reagovat
Rarášek

S ustálením výkonů měl problém i u nás, jenže to je těžký .. On je schopnej pak z ničeho nic rozhodnout zápas, prostě kvalita.

Reagovat
Losinho

Jo, ono stačí vidět párkrát jak se chová s míčem. Třeba s Interem byl on (a Hušbauer!) naprosto klíčovej při rozehrávce a napadání od Italů, kdy skoro nekazil a zvládal fakt těžký míče. Navíc toho hodně naběhá, takže není o čem.

Reagovat
Rarášek

Přesně, on taky mít ty výkony ustálený, tak neni v ČR.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo jo, zatím mám z něj podobnej pocit. Dlouho neviditelnej a pak vymyslí z hovna přihrávku do velký šance. A trochu mi přijde, že si s Hušbym občas překážejí.

Reagovat
Rarášek

Tak je to o jednoho kreativního hráče víc než Trpiš umí zužitkovat .

Reagovat
KingMaster13

Mě přijde že u nás se dost podřídil stylu a spíš třeba tu akci rozjede. Podle mě má dost tzv. druhých asistencí. Nicméně je pravda, že tohle jsem si od něj taky úplně nepředstavoval a ve Spartě se mi líbil asi víc. Ono i Hušbauer třeba u nás nemá taková čísla jak ve Spartě.

Reagovat
cristiano.K.

taky už je Hušba starší no

Reagovat
PlackaSKS

Celých 29..

Reagovat
Mass

Nemá tolik gólů, ale má víc asistencí, protože hraje víc zezadu. Hušby měl minulou sezonu nejvíc asistencí v lize.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Vidím to podobně, zatím jsem od něj neviděl nic extra. Ale trošku to přičítám tomu, že ještě neabsolvoval komplet přípravu pod Trpišem a že skoro každý hráč, který přišel, tak potřeboval do sebe dostat ten jejich systém.

Sám jsem zvědav, jak na tom bude na jaře.

Reagovat
mistr129

Pro mě totéž jako až donedávna Olayinka. Určitě hráč do základu, ale zatím ne tahoun týmu.

Reagovat
PlackaSKS

ale super jak se zvedl olayinka. i díky velmi kreativnímu středu. když je tam souček, hušby a stanciu, tak ta rozehrávka se prostě nedá pohlídat

Reagovat
Losinho

No dneska střílel úplně do prdele..

Reagovat
PlackaSKS

zakončení je pořád slabší, ale jinak se výrazně zvednul... navíc prdel trefil optimálně

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
salami

Jak u Baluty nechapu, ze jde tak spatne skautovat hrac, tak u Olayinky je to presnej opak a to vubec nemluvim o kvalite, aleo pristupu, typologii a dalsich parametrech. Olayinka je proste presne hrac do Trpisova systemu, jediny co je mi zahadou je, jak mohl mit v Belgii takovy cisla, kdyz ma tu finalni fazi postavenou fakt vylozene na nahode.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje holt z prdele kliku, aby dal gól...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo tam maji horsi obrany

Reagovat
cristiano.K.

má zajímavé momenty, konzistence chybí, na hodnocení je brzo

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi tím, že ve Spartě byl obklopen průměrnými a měl tam svobodu pohybu.ve Slavii je jen součástí celého týmu a musí plnit i jiné povinnosti, než jen střílet.Úplně jinej styl, na který si musí zvyknout.

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky v hlave neunes velkej zapas.. u nas az na jednu vyjimku delal to samy

Reagovat
Losinho

Jinak k fungování VAR - při srovnání dnešního zákroku Tetteha a Costy + Frýdka z jarního derby nechápu vůbec nic.

Reagovat
Rolf

Tak si prohlídni zákrok Hovorky z Slavia-Slovácko,zákroky Van Burana a Masopusta z toho

derby,Škody dnes,všechny dnešní zákroky magora Bořila na HLožka a třebas začneš

konečně něco chápat,přeci nemůžeš být úplný blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej... Bavím se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vedel, ze musis byt Spartan!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kaspar

Zbrojovka vyhodila Sustra a chce trenera Lisne, snad tam zustane

Reagovat
Kepy_FCB

Trener Lisne do Baniku pls

Reagovat
Mirek na tenisu

Konečně! Šustr na šachtu. Svaly a kérky na to má.

Reagovat
Liquid

Takže do Baníku místo Páníka ?

Reagovat
Mirek na tenisu

Proboha!

Reagovat
Greny

Špatně špatně špatně

1) Šustra měl podržet - měli jít někteří hráči

2) trenér Líšně má zajímavé zaměstnani a kvůli našemu vedení nebude riskovat že o tu práci přijde

3) přijde Balcárek z Vítkovic a nepomůžeme si vůbec v nicem

Reagovat
iHawX

Sparťani tady zase budou házet vinu na Frýdky a Hanousky, ale to co se ve Spartě děje je teď už několikaletej fenomén, za kterej fakt Frýdek nemůže, ať je sebevětší kopyto. Jak je možný, že z novejch hráčů, který tam choděj si udrží výkonost možná tak 1 z 5? Kdyť ti kluci co tam choděj, tak v předchozích klubech něco ukázali, tak jaktože když vyjedou z Blanky, tak maj najednou obě nohy ochruntý? Trenéři, který maj nějaký výsledky jsou během kol za šašky - Jílek tam dneska vypadal, že bude brečet, tak co to je za prostředí? Pak k tomu připočítejte, že kdykoliv během roku je tak třetina kádru na marodce a líp to prostě vypadat nemůže. Dokud tam nezačnou brát fotbal vážně a profesionálně a budou se pořád jen blít na každýho kdo tam přijde, že přišel mezi mistry světa, tak to tam půjde ještě víc do kytek.

Reagovat
mayday

Podle mě je jednak špatně složenej kádr, jednak tam evidentne je dlouhodobě špatný klima. Třetí věc, bordel v kanclech. Tam ti Kotalici a spol, to je děs. Od Rosickýho si taky těžko něco slibovat. To je jméno pro lidi, ale zatím to není žádnej manažer, otázka je, jestli do toho někdy doroste.

Poslední věc - majitel.

Suma sumárum je tam na hovno dlouhodobě téměř všechno a Sparta se bude z těchto sraček vzpamatovávat několik let. Neskutečný, kam to dovedli, za Baníkem, za Holkou, 5 bodů na Jablonce, 9 bodů na Plzeň, 12 na Slávku za 10 kol...

Reagovat
OTASi

Ve Spartě je špatně úplně všechno. Už to, že kapitána dělá právě Frýdek. Tomu se povedly 2 sezony, z toho jedna v Liberci. Mám takovej dojem, že kdyby neměl slavnýho tatínka, tak by už byl dávno odejit. Takhle jim tam ale vydržel a teď je to paradoxně nejdýl hrající sparťan, takže logicky kapitán, protože to je jinak samej "žoldák", kterej tam je 2 měsíce. A přitom to je nekopa, byť jezdí po prdeli, ale fotbalově úplnej průměrňák. Trochu jsem se rozepsal, no nedali mi to, říkám to už dlouho a jen se to potvrzuje. Abych ho jen nehanil, podle mě mu to nejlíp šlo na beku, tam hrál když přestupoval z LBC, ostatně to říkal i Holoubek ve studiu, že to je jeho top pozice dle něj (trénoval ho v dorostu) Jílek s tímhle ansablem nic moc nesvede, ne že by byl vyloženě špatnej, ale není tak kvalitní aby teď spartu zvednul

Reagovat
OTASi

*nedalo mi to

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že Rosa má slabost pro dlouhodobě zraněné hráče jako Panák, ale je fakt blbý, že hráč bude celé své angažmá ve Spartě na marodce.

Reagovat
Mirek na tenisu

Sparta je snad nějaká charita. Lischku si pamatuju z Liberce, kde hrál docela slušně. Žádný zázrak to ale nebyl. Po patálii se srdcem a jednom špílu ho Jílek nasadí do derby. Patřil k nejhorším hráčům. Jednonohý fotbalista s mátožným pohybem, vypadalo to že i s lehkou nadváhou. Nulová dynamika, nejistota, špatná poziční hra. Když jako poslední hráč udělal za stavu 0:1 před vápnem kliku...

Reagovat
meno

Lischka v Libe nikdy nehrál

Reagovat
Mirek na tenisu

Jasně. Hrál v Gablonz mě se ty dva sudetské kluby pletou.

Reagovat
Kiwi-21

To ještě nevíte že mu Rosický prodlouží smlouvu

Reagovat
pingla

Malinský týpek v Dohránu

Reagovat
Kaspar

takovy dojak

Reagovat
andrew96

Ten snad chce Opavě pomoct.

Reagovat
Pesojen

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mayday

Strasnej slizoun.

Reagovat
Kaspar

Prochazka asi v Baniku dohral O čem jste se dohadoval s Václavem Procházkou po jeho nepovedené rozehrávce?

„To si nechám pro sebe, takové věci se nevytahují. Vytýkal jsem mu samozřejmě chybu, ale někteří hráči nesnášejí kritiku a chtějí převést svoje vlastní chyby na druhé hráče, což je špatně. Hráč si má svou chybu uvědomit a ne přehazovat odpovědnost na jiného.“

Reagovat
Blasphemer

Takhle v píči snad Sparta nebyla ani pod Italem nebo Zdenálem. A Jílek je furt docela v klidu.

Reagovat
Coutinho10

docela jsme vam je hezky pripravili na dalsi kolo

Reagovat
KingMaster13

Máte je do Plzně naservírovaný na talíři tak přeji hezkou zábavu

Reagovat
Losinho

Užijte si to příští týden

Reagovat
montaigne33

Šádek by Spartě pomohl- zdá se, že "zákulisní technologii" 90.let ovládá- navázal by na Košťála a spol.

Reagovat
Mass

Proto má přezdívku Shady

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápas proti šestému týmu tabulky jsme zvládli s přehledem. Jen bych chtěl upozornit, že to je pro ten letenský tým svátek, takový zápas doma proti špičkovému evropskému velkoklubu. Další šance bude až na jaře, dostane-li se mezi nejlepších šest. A když nebude přát ligový los, další zápas proti takovému mužstvu jako Slavia uvidí až na jaře 2021! Ale doufám, že si to hráči a fanoušci klubu z Letné užili: krásně jim to tam uklidil Oli o hýždě obránce, pak krásný lob...

Reagovat
Kang & Kodos

Cringe

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak ty seš dobře mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jsem jen popsal, jak to je. V čem jsem mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jsi jen vypustil za léta nastřádané mindráky, ale jinak v ničem.

Reagovat
Spalovač šancí

Co když fandí jen 5-7 let?

Reagovat
Pablos

Ten Hovorka v tom dohránu se skoro úplně rozbrečel né? To tak neunesl jako ten odchod ze Sparty... Nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
Pablos

Právě že nic.. Jen že je rád že je ve Slávii, že chápe, že to někdo hodně bere to rivalstvi, ale že kdyby kazdej věděl tu jeho cestu ( a u toho div nezačal brečet).

Něco v tomhle duchu prostě, už to doslovně nepopíšu.

Reagovat
ratusek

Snad bude bezfrazi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by vůbec zajímalo pozadí (Sáček) jeho odchodu, on není podle mě zrovna někdo, kdo se urazí a vydupe si přestup pryč. Každopádně, naše přestupová (ne)politika, jestli se dá to vůbec tak nazývat, je už pár let řádně v kelu a nevidím světlo na konci tunelu.

Reagovat
Kaspar

po zapase prijde Kretinsky s Kotalikem do kabiny https://youtu.be/MX5zhx96RYg?t=253

Reagovat
Mirek na tenisu

S řadou průměrných hráčů nemůže Sparta pokračovat. Do tohoto stavu se klub dostal vinou chybného výběru posil. Už asi není důležité před kolika lety a kdo tento propad nastartoval, kteří manažeři, trenéři, skauti a další lidé to mají na svědomí. Sparta musí udělat radikální řez a zbavit se v managementu i na lavičce lidí, kteří do velkoklubu s takovou tradicí nepatří. Nelze vyměnit všechny průměrné a neperspektivní hráče najednou. Sparta s tím ale musí začít hned. Oželet třeba 2 - 3 roky a vsadit na kvalitu a perspektivu.

Reagovat
Zark

miro že tys raději nezustal na tom tenisu tvle

Reagovat
Mirek na tenisu

A co ty?

Reagovat
montaigne33

VAN KESSEL se probouzí... teď by ho mohla koupit pro změnu Sparta Horší než Kozák by nebyl

Reagovat
F.Torres

No to zase bylo ztrapnění Frýdek gol z půlky a ztrapnění od Masopust pls navíc ještě v rumunsku

Takovou spartu mám rád. Velký prohlášení a pak zase klasický přiběh posledních let.

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie je prostě o tři roky dál, to se nedá nic dělat. Dneska si odehráli takovej svůj standard, což znamenalo, že my bysme museli zahrát fantasticky, aby z toho byly tři body. A protože Frýdek je kokot s IQ...Martina Frýdka prostě, Heča se přihlásil zase na lavičku a jako vrchol všeho si dáme vlastňáka prdelí, tak to dopadlo takhle. Výsledek horší než hra, kde to bylo celkem vyrovnaný. V podstatě rozhodly individuální chyby. Slavie až na tu šanci Haška neudělala žádnou, a ještě jim zachytal Kolář. My jsme Slavii v podstatě všechny góly nabídli sami, když to trochu přeženu, tak si sami skoro nic nevypracovali. Stanciu tam měl 6 střel úplně k hovnu (tohle když dělal dřív Kanga, tak se mohli všichni posrat), Hušbauer myslim akorát jednou vystřelil vedle, a Tecl tam byl jenom proto, aby jich bylo 11.

Jinak nám teď úplně přestali chytat golmani, který nás jako jediný drželi posledních pár let. Nita nechytil posledních pár zápasů nic navíc a Heča ho teď ještě vyšperkoval, když u dvou gólů nemá čistý svědomí. Škoda zranění Krejčího. Stejná sestava jako proti Zlínu by dneska mohla něco uhrát. Vlastně i chápu, proč tam dal Jílek Frýdka. V záloze ho ještě neviděl. Neví jaký to je trpět při pohledu na něj. Dneska byl samozřejmě na facku od začátku. Když přiběhl k balonu, tak ho odpálil jak lopata ze IV. třídy a ta penalta ty píčo...můžeš tam takhle naběhnout? Na beku ještě dobrý, ale v záloze nikdy víc.

A dívat se na Hovorku, jak v tom odporným dresu hraje jak bůh, bolelo ještě mnohem víc než koukat na Kozáka, jak se snaží hrát fotbal

Reagovat
Posledni Kovboj

nemam z Kozaka dojem, ze by se o neco takovyho snazil

Reagovat
Kang & Kodos

Mně přijde vtipný, že i tak má stejně gólů jako všichni hroťáci Slavie dohromady. Ale co tam dneska dělal, to jsem doteď nerozluštil. A v Plzni bude v základu

Reagovat
Posledni Kovboj

Muzeme jim ho v zime prodat, ale to jeste stihne za jaro 15 golu, z toho 4 nam. Tak nevim.

Reagovat
Zark

takže takový klasický vývoj v kariéře hráče po Spartě

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Mirek na tenisu

bizarní rozbor, ale celkem sedí. Z toho co dneska Jílek postavil bych nechal ve Spartě jenom Hložka, Sáčka, Kayu, Mandjecka, Kangu, Haška a Plavšiče, k tomu Nitu, Costu, Krejčího a Drchala...možná jsem na někoho z lavky zapomněl...zbytek žoužele rozehnat po republice a do ciziny.

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě Pulkraba

Reagovat
meno

Já bych se vůbec nedivil, kdyby si Trpiš s Nezmarem Půlkraba přivedli. Až skončí Škoda, tak úplně nevím, jestli máme z vlastních zdrojů dlouhána, co udrží na zádech 2 hráče a je efektivní v zakončení.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak hlavně on je z tehlech velkých útočníků nejgolovejsi. Taky bych se tomu nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten "odpornej" dres obsadil v LM 2. místo jako druhý nejhezčí:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Druhý místo na druhém místě?

Reagovat
Spalovač šancí

Zase věčně druhý, ach jo

Reagovat
salami

To s tim Frydkem je usmevny, jestli byl Jilek tak linej se podivat na nejakej Frydkuv zapas na stredu zalohy a zkousi tam toho nekopu v derby, tak si nic jinyho nez debakl doma nezaslouzi. S tim, ze si toho Slavka moc nevypracovala se da souhlasit, podle me az podprumernej vykon, o to smutnejsi pro vas, ze stejne dostanete trojku a ani se na to nenadreme.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Reagovat
Kang & Kodos

On je problém i v tom, že zrovna moc na výběr nebylo. V podstatě měl na výběr dvě možnosti, buď to nechat jako se Zlínem, akorát vyměnit krejčího za Haška, nebo to udělat jako včera. Holt my nepotřebujeme celej tejden řešit virózu, abysme měli tři prdele hráčů mimo. A herně to z naší strany fakt nebyla žádná tragédie. Jenže co z toho, když pak dostaneme tak debilní góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě Stanciu taky už docela štve.

Ale má asistenci v Kluži, teď nahrál před penaltou Součkovi a hlavně - vyhráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

"Slavie je prostě o tři slávistické roky dál"

Reagovat
DieFohlenBMG

Kozák je úplně zbytečný hráč, tomu se ani nejde smát, jak je zbytečnej. Kdykoli ten člověk nastoupí na hřiště, tak je to výhoda pro soupeře. Jeho tým od chvíle, co vstoupí na trávník hraje v deseti, naprosto zbytečný člověk

Reagovat
dave30

Mě se nelíbil ani v Liberci, ale tam se od něho občas něco odrazilo do brány... Nechápal jsem jeho přestup do Sparty a už vůbec nechápu jeho nominaci do reprezentace.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
montaigne33

Jílek se vyjádřil, že nechce hrát fotbal "TRPIŠOVSKÉHO STYLU" (má jinou představu o hře ACS), takže všechno jde podle plánu Dnes 100%

Reagovat
SpartaOvenka

No a co je na tom zajímavého? Já budu taky raději sledovat Spartu, když bude hrát stylem Jílka a ne Trpišáka, oba mají své klady a já bych se přiklonil k Jílkovi.

Reagovat
Losinho

Styl Jílka zatím často nic moc ani herně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Puskas

hrozné

Reagovat
iamek

Neděle dopoledne, tak asi hooodně přebral v Sobotu. To se dá nějak pochopit. Prostě se to stát může, ale nechápu proč ho tam vůbec hlavní rozhodčí pouštěl ?

Reagovat
chavi.27

Ikdyz v sobotu hoooodne preberes furt nevypadas v nedeli dopoledne takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Když hooodně přebereš... tak jo

Reagovat
Mass

Jak spadl na zem a někdo tam zakřičel faul

Reagovat
Kiwi-21

Jako tabulka pěkná zajímavé že Karviná má 2 nejlepší defenzivu a téměř dvakrát méně puštěných gólů co Sparta, pouze 4.body od ní a přesto to nestačí ani na prostřední skupinu téhle části ligy

Reagovat
tnt03

tojono

Reagovat
srandamač

To je stejně něco ten Jindra. Po odchodu dvou stoperů se tu spekulovalo, jak musí nakupovat, že nemůžou hrát jen s Kudelou a Hovorkou.....a po 10. kole dostali dva goly v lize a v LM jeden s Interem.

JTVCD

Reagovat
Mass

Jestli to nebude nejlepšim DZ v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

za co dostal Tetteh tu cervenou?? bezel rovne a slavista mu vletel do cesty.. zadnej slapak nic.. to byl spis faul od cinana..

Reagovat
frankiefcb

no tak to prr. Faul slávisty to opravdu nebyl . Karta byla na pomezí žluté a červené. Ten atak byl dost surový a vůbec se enchtěl souboji vyhnout. Tam to smrdělo zlomenou nohou.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Ja jsem si to z prvniho pohledu taky myslel, ze Tetteh pohyb zastavit nemohl a bylo to neumyslny a uz vubec na kartu, ale opakovanej zaber jasne ukazal, ze Tetteh o Hovorkovi vedel, musel vedet, ze bude u balonu pozdejc a misto aby stahnul nohu, tak schvalne v plny rychlosti Hovorku dohral. Rozhodci si to obhaji, Tetteh mel zlutou navic mituz davno, tech dojezdu obrancu tam mel za celej zapas dost, ale samotnej zakrok bych taky ocenil spis jenom zlutou. husbauer druha zluta opravnena, ale stejne tak mel bejt vyloucenej i Kanga za slapak na Soucka.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Tetteh měl určitě dostat žlutou za to simulování.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak ona i Hušbauerova druhá žlutá byla přísná. To bych spíš dal červenou za to jak prošlápl kotník Kayovi, a u nás taky mohla být nějaká karta navíc. Celkově to za mě Zelinka zvládl dobře ten zápas, přece jen fotbal je kontaktní sport, derby je vždy vyhecovaný a po jedné červené bylo tak akorát

Reagovat
Blasphemer

V kontextu toho zápasu by byla podle mě na místě spíš žlutá. Navíc Zelinka původně tu žlutou tasil.

Reagovat
PBLead

Reagovat
kilobyte

Pak mu ale dal signál Šádek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se čekat, že si Šádek nechá někoho ze Sparty vykartovat, akorát podle mě, když Zelinkovi říkal "dej redku tomu černýmu", tak myslel Kangu, ale Zelinka to naštěstí pro Spartu špatně pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh si odsedí trest v MOL cupu.

Reagovat
JeséRodriguez

A s Liborem na hrotu vypadneme i s Jihlavou...

Reagovat
Posledni Kovboj

to vis no, tezky utkani

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak ještě k Baníku.

Vzhledem k tomu, že hrál ve středu zálohy Jánoš/Hrubý a Šindelář, vzhledem k tomu, že Diop za celý zápas nevyhrál hlavičku (a že těch soubojů měl první poločas asi 8), vzhledem k tomu, že v Bolce nepřelezeme většinou ani půlku tak včera si Baník vypracoval celkem dost šancí. Vzhledem ke všem okolnostem. Průser ale je, že nedáme proti lepším soupeřům ani hlavičku z metru. Průser je, že tam má Kuzmanovič dvě celkem slušně střely ze střední vzdálenosti a pak ze stejné střely inkasujeme, průser je, že i když má Stronati na tutovku z rohu, ze stejné šance Baník inkasuje v 6. minutě.

A ty protiůtoky MB po našem tlaku/rohu nebudu komentovat. Tak to musí někdo hlídat...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Co se divíš, když priorita dle trenérského štábu bylo pohlídat dva útočíky

To už mne nechává ledovbě klidným, ba se tomu ještě zasměju...No, ještě to přetrpět do zimy, no. Sice to bude ztracený další rok, ale tak přeci Páník king

Reagovat
HorajzmAmmann

jako hráčům ale nebudu vyčítat nic. Na to v jakém hrál Baník složení to na hřišti vypadalo celkem slušně. + musíme vzít v potaz fakt, že hrál Baník v 10! Včera byl Diop úplně k hovnu a to se ho většinou zastávám...

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže vyčítám Pánikovi to, že včera nenasadil od začátku Smolu/Baroše a ten střed zálohy taky pořešený moc nemáme. Hrubý bez formy, Jirásek pokud se chceme někam posunout na Baník nemá.

Oba dva bych prodal a sehnal někoho lepšího (Plšek?)

Reagovat
smazaný uživatel

Drozd, Kaloč, Buchta...Plška za 20 fakt nekoupíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

proberte se někteří s těma odchovancema ale Že dá někdo 8 golů v MSFL ještě neznamená, že má táhnout Baník. Kaloč předvedl v poháru taky pěkné hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že mají táhnout Baník, ale upřímně nechápu, proč třeba Kaloč nemohl hrát včera s Jánošem místo Šindyho. Ano, zápas v Lanžhotu se mu nepovedl, ale to hned několika hráčům...

Reagovat
HorajzmAmmann

protože je Šindelář lepší než Kaloč? Nevim, já ty hráče na treninku nevidím. Ale jestli by jsi poslal Kaloče na tu ofenzivní mašinu Komlichenko, Matějovský, Bucha, Mešanovič když tak tak stíhal hráče z divize tak potom ok. Nemáme se o čem bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty mašiny nějak moc nestíhal ani Šindy Ale OK, možná by to byl příliš vysoký level...Co teď "doma" proti Příbrami? Ta má spousta nezkušených kluků, i když by nejspíš hrál na Rezka, ale i tak...

Reagovat
HorajzmAmmann

doma proti Příbrami samozřejmě souhlasím, ale když už, zkusil bych Buchtu. Ten se prý jeví v juniorce nejlépe. Ale nesleduji, jenom čtu od lidí co juniorku sledují.

Pokud ten Kaloč nějak vyčnívá v MSFL, nemám s tím problém. Ať doma hraje. Minimálně na posledních 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta je podhrot, ale možná bych ho zkusil vzít na lavičku v poháru a dát mu ty minuty, ať se ukáže. Přeci jen, s ním se musí opatrněji, Kaloč zažil aspoň nějaké ty zápasy v profesionální lize za Vítkovice, byl s devatenáctkou na EURO, je zkušenější o dost.

Spousta lidí co rozumí mládeži mi říkalo o ročníku 2004, že tam má Baník schovaný poklad, v minimálně dvou hráčích, tak uvidíme...Přeci jen, pořád mají 15...Teď to je stále ale trochu složité, je fakt, že většina mladých co vyjde z dorostu tak se hodně těžko prosazuje...

Reagovat
HorajzmAmmann

sorry, v 9 lidech! Holzera jsem si všiml když jsem si četl soupisku a při děkovačce!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Diop je kapitola sama o sobě, což si zas někteří nechtějí přiznat, ale tak jejich boj.

Vyloženě hráče plísnit taky nebudu, byla to klasika, Diop viditelný jen na sluníčku, Holzer neviditelný jak na sluníčku, tak ve stínu.

Zbytek se snažil hrát fotbal, ale chyběl tomu systém, což sem psal už včera. Za to ale oni nemohou, jak jsi napsal, za tpo můžou ti na střídačce, kteří je připravují na zápas a dělají taktiku.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak ty pripravy asi vypadaji, kdyz ani neznaji golmana soupere, ktery je pritom v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to neříkej...

Hlavně se začíná vyjadřovat jako Kučera po zápasech, co mnohým vadilo. Žádná sebereflexe, ale hledání chyb u jiných a u druhých plus veřejné osočování hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou Bobovi advokati z Zidenu ted?

Reagovat
Losinho

Tady

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavuji výhru z derby. Zápas Baníku jsem neviděl, tak se k němu nevyjadřuji. Vaše pozice v tabulce ale není na vyhození trenéra.

Reagovat
SKS1993

Můžu se zeptat zdejších fanoušků Baníku, jaké mají představy o hře a umístění jejich týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Titul, výhra v LM, skóre 1922:0, dominance, držení míče 96:4 každý zápas.

Reagovat
SKS1993

Podle toho jak tu řešíte každý zápas to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně představa o hře se tu řeší každý týden několikrát, tak nevím, proč se na to zase ptáš. Pak promiň za tuhle odpověď, ale to se úplně nabízelo Buď rád, že to v preview nevypadá jak na začátku sezóny, kdy jsme během pátku dokázali napsat přes 300 komentů k Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SKS1993

Ptám se právě proto, že i tak je těch komentu furt dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lichna to napsal dobře, zdají se mi venku strašně připosraní, přitom v Jablonci a Boleslavi by to tak prostě být nemělo, nejsme Karviná nebo Opava, prostě týmy, které hrají o záchranu...

Čímž neříkám, že se tam nemůže prohrát, ano, může, oni mají kvalitu a doma se jim hraje dobře, my se jim v některých fázích zápasu dokázali vyrovnat a být i lepší, ale to vždycky až za stavu, kdy jsme brzy prohrávali...Nekoncentrovanost, připosranost ze soupeře, místo, aby na něj nastoupili a snažili se ho zatlačit, taky netrefení sestavy...Jinak já chci poháry, top trojka, tedy pořád i ta Sparta, jsou trochu jinde, tak 4. místo je to nejlepší možné teď a k tomu mít takovou hru, která tě k tomu opravňuje, wow, ten Baník je silný, nebezpečný, musíme si na ně dát pozor, rád bych, abysme vzbuzovali tyhle reakce soupeřů...Že bych chtěl mladší sestavu, tak za tím si taky stojím, třeba Ondra Šašinka do Slovácka na hostovačku jít nemusel, s Granečným, kdyby se trochu pracovalo...

Teď chci, ať se do konce podzimu dostaneme minimálně na 30 bodů, abyste byli v tom středu tabulky a měli i trochu polštář, nesestoupíme, ale skupina od 7. dejme tomu do 12. místa může být hodně vyrovnaná, i pro potenciálního nového trenéra by bylo lepší, kdyby nás přebíral v relativně pohodlné situaci a měl nějaký čas na práci...

Reagovat
SKS1993

tohle je v pohodě a časem i reálné... Nejde mít vše hned , pokud za sebou nemáte Čínu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Čína...Peníze nejsou všechno, koukni na Spartu, že jo. Ta je pod třetím nejbohatším Čechem už 15 let a za tu dobu dokázala zcela jasně dominovat lize snad jen jednou, jen čtyři tituly nebo kolik, žádná LM, jen jeden opravdu převratný úspěch v Evropě (1/4 finále EL)...Peníze jsou dobrou pomocí, ale taky k tomu musíš mít ty správné lidi, to vy máte a jste neskutečný válec...

Reagovat
SKS1993

jo, to máš pravdu, bez schopného vedení jsou ti prachy k ničemu

Reagovat
HorajzmAmmann

Já chci zpátky 300 komentářů k Bnaíku v preview

Reagovat
ratusek

protože je to dement a zase chce rozpoutat hádku. nereaguj na něj

Reagovat
SKS1993

Právě hádek je tu kotel a nebaví mě to číst.... Zajímaji mě opravdu reálné představy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Za mě osobně umístění klidně takové, jaké momentálně máme. Co se týče představy o hře, pokud bychom domácí zápasy hráli proti všem, tak jako proti Bohemce, Slovácku a Budějkám, tak nemám problém. Venkovní zápasy bych ale čekal, že s tímhle relativně kvalitním kádrem nepůjdeme prohrát, ale budeme se snažit hrát přeneseně tak jako Slavka na Interu, Tzn nebojácně, i kdybychom měli dostat třeba 0:4. Ty venkovní zápasy jsou za mě největší kaňka, resp. venkovní zápasy plus zápasy proti TOP 5.

Reagovat
SKS1993

Super, díky za rozumnou odpověď

Reagovat
mistr129

Na druhou stranu venku pořád máte 6 bodů, taková Bolka má ze čtyř zápasů jeden, a to neměla nijak krutopříšný los

Reagovat
lichna.

Jenže ta zase nakládá doma skoro všem no..

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlasím tak nějak se vším, ale psal jsem to ráno na baniček.

Ty venkovní zápasy jasně 0 bodů je tragédie, ale on i Jablonec nebo Boleslav má velké problémy urvat venku bod. (Oba taky mají jeden) Jablonec dostal 4:0 v Příbrami, za to by byl Pánik zastřelen do hlavy přímo na stadionu od trevora Bolka se "vyznamenala" 3 dny zpátky v Teplicích.

A herně ty zápasy v Jablonci nebo Bolce v pohodě. To s Váma souhlasit nebudu. Mi se to špatné nezdálo. A že Kuzmanovič nedá gol z metru nebo v Jablonci dostaneme gol z hovna v 5. minutě je prostě individuální nekvalita jednotlivých hráčů. Vědu bych z toho nedělal...

Reagovat
lichna.

Pozor, mi se taky herní projev v Bolce nezdal špatný. Jablonec jsem neviděl, takže nebudu soudit jen na základě toho, co jsem četl.

Víš že já dlouhodobě nejsem zastáncem té extrémně špatné nálady, která se kolem Baníku vytvořila.. Přitom oproti době za Šafarčíka máme jediný problém a to je ten, že máme konzervu trenéra, co nerozvíjí mladé hráče. To že jde o přechodné období, než bude volný někdo modernější, to snad nikdo nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

A že to přechodné období trvá už rok a třičtvrtě, kdy Baník nikam neposunul a my se plácáme od jednoho břehu ke druhému bez nějaké budoucnosti ať již herních prvků, zabudování mladých atd....Když vezmu v potaz, jak rychle se klidil Vlasta...

Reagovat
HorajzmAmmann

ono to asi nebude tak jednoduché. United s rozpočtem jako kráva hraje posledních x sezon hroznou bídu bez koncepce, bez tváře. Vlastně poslední dobrá sezona United byla možná 2012/2013. Ty poslední sezony za Sira to bylo asi podobné jako teď za Pánika v Baníku (přeneseně) Sázel na svoje hráče a hra byla nic moc.

Po odchodu Fergusona se v tom United ale začal plácat ještě víc. Drahé nákupy bez výsledků. Je to fotbal, nemůžeš lusknout prsty a myslet si, že to začne všechno fungovat. Proto nebuď naivní a nemysli si, že změna trenéra povede k něčemu radikálnějšímu a začne hrát Baník nějak lépe než hraje teď. Tomu nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bláhový zas nejsem, že hned nastane změna. Jak napsal kamarád trefně na twitteru, výtah je zaseknutý, kdy se čeká na servisáka, který se s opravou bude jebat nějaký ten pátek.

Reagovat
Spalovač šancí

A otázkou je, jestli pomůže oprava, nebo zda je potřeba kompletní výměna.

Reagovat
lichna.

Minulá sezona nebyl posun jo? Ok..

Někteří hodně zapomínáte, kde jsme byli dvě sezony zpátky a jak jsme před loňskou sezonou byli vděční i za to, že bychom se třeba nemuseli klepat o záchranu.. Neříkám, že teď nějaký posun vidím, ale mluvit o roku a třičtvrtě je prostě hovadina. Ale nepřekvapuje mě to, jak je to Pánik nebo Diop tak černé brýle ať se děje co se děje.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo, konečně to někdo napsal, zácharna

Ne, nebyl posun, což jaro ukázalo v plné nahotě.

Jasně, tady není o čem, ty se strefuješ, já se strefuju.

Reagovat
lichna.

Záchrana je fakt, narozdíl od těch tvých pseudopravd..

Aha, nebyl to posun oproti sezoně, kdy jsme se tak tak zachránili. Dobře tedy, to už je fakt na knížku, co ty zvládneš někdy napsat, když se ti to hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pseudopravd, jak to nemůžeš vydýchat, to je srandovní

Jasně, zachránil nás, super, žijme z toho, není nic víc

Ještě je srandovnější, že toho se chytáš...Dyť tobě to může být šumák, ty jsi ty druholigové pastviny neabsolvoval onehdá.

Reagovat
lichna.

Co nemůžu vydýchat? Že sis dal do hlavy, že jsi měl ve všem pravdu? Jo, to je skutečně k nevydýchání. Spíše se tomu podivuju, ale co už.

Co se týče toho zbytku, já neříkám, že z toho máme žít. Já jen reagoval na posun a ten tam prostě byl. Kdybych z toho chtěl do teď žít, tak v životě neřeknu, že by měl Pánik odstoupit.. A co se týče té druhé ligy, představ si, že fanouškům na to může záležet, i když nejezdí na výjezdy.

A když se tak dívám na tvůj příspěvek, jen ty mi můžeš jeden týden vyčítat, že v příspěvcích používám "příliš" smajlíků a pak jich do jednoho příspěvku naházet tolik. SEBEREFLEXE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stále to nemůžeš vydýchat, haha

Reagovat
lichna.

Jojo, vlastně máš pravdu, mám problém s lidmi, co jejich jediný argument je "Já mám pravdu, ty ne". Takhle jsme se totiž hádali někde ve školce..

Reagovat
smazaný uživatel

No, nemůžeš vydýchat, že mám pravdu, tak pak tady vracíš úder, o to je to z tvé strany směšnější a já se královsky bavím, díky

Reagovat
lichna.

Ty jsi fakt komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi raději mlčel po dnešním dopoledni. Ne, tobě to nedalo a šel jsi sem rozjet druhé kolo. Tomu se směju, že ti to nedá... Kdybys mlčel, nic by se nestalo, teď tu zas naprosto zbytečně zasíráš vlákno ostatně jako vždy. No, pravdu nemáš

Reagovat
lichna.

Tak to jdi ale už do piče...V tomhle vlákně jsem reagoval na naprosto jiné lidi, než na tebe. Ty ses ale musel přidat.. Tak nevím, kdo tu zasírá vlákno.

Co se týče dopoledne - Poučil jsem se, že je to s tebou zbytečné a šel tady, na místo, které ty přeci neuznáváš. Že na mě začneš reagovat i tady, to je pak těžké. Nehledě na to, že jsem si dokázal aspoň jak si pěkně sereš do huby, viz ty tvoje smajlíky, případně sebereflexe. To, co vyžaduješ po mě a sám to pak nejsi schopný použít.

A kdyby ses na Twitteru nezapojoval do vlákna u mého příspěvku, tak mohl být klid i tam. Bohužel, to ty stále neumíš.. Teď si nezapomeň vycucat něco o tom, jak neumím vydýchat pravdu (kdyby to tak bylo, v životě bych se ti neomluvil za Pavlenku) a běž si zase pohladit ego s tím, že ty máš pravdu a jak jsi mi to natřel.

Reagovat
smazaný uživatel

A už ses rozjel a přesně předhazuješ věci, které sem očekával. Mára nezklamal ŇuŇU :-*

Reagovat
lichna.

Pak že já se snažím odněkud utéct..

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem tady furt Nicméně, mám ti vyřídit i od ostatních, že když napíšeš pičovinu, musíš počítat s reakcí...Zase sem měl pravdu..

Reagovat
lichna.

Reagovat
Losinho

Reagovat
lichna.

A to co teď zkoušíš na twitteru, to je teda velká frajeřina.. Měl jsem s tebou nejeden spor, ale vždycky jsem to nějak přešel. Napsat tam ale něco, co jsem vůbec neřekl.. Tohle mi asi stačilo..

Reagovat
smazaný uživatel

No, slušně se tě tam ptám, ty jako správný přizdisráč, jenž neumí uznat pravdu nereaguješ, děláš mrtvého brouka a schoval ses tady, klasika

Reagovat
lichna.

Sorry že jsem se dvě hodiny nepodíval na twitter...

A myslím tím, jak píšeš, že mu máme být vděční. To tady nikde nepíšu.. Ale to je jedno, s tebou to prostě nemá smysl, čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Byste mohli sepsat nějaké memoáry společně, mě by fakt zajímaly ty vaše diskuze o Pavlenkovi a spol., škoda, že jsem tady tehdy ještě nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

Není moc o co stát. Ostatně to vidíš do dnešních dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já třeba taky rád diskutuju, ale pokud jste na Diopa nasraní, že je to Pánikův adoptivní syn, že nedává šance, apod., tak není moc o čem diskutovat, bo to pravda je...O Pazderovi jsi to taky psal, takže v rámci možností problém nemám. Já se mu snažím věřit, stejně jako každému FCB hráči, i když u Holzera mi to fakt nějak nejde. Na druhou stranu, on prostě hráč do Baníku, který chceme, není, ale to si zrovna nemyslím ani u Smoly třeba. Za mě chyba, že O. Šasinka šel na hostování, s Kuzmou a Barošem OK + bych vzal třeba Zajíce, Tijani, Raab, Barkov, Šmiga v záloze jako talenti. S černými problém nemám, to už jsem psal, pokud jich není v týmu nějak přehnaně moc, za mě Diop pořád lepší než Narh, který zahrál pár zápasů a na tom hřišti pořádně ani nebojoval, toho jsem teda fakt nemusel.

Reagovat
HorajzmAmmann

o těch mladých si ale taky myslím svoje. Bolf se snad neprosadil ani ve Vítkovicích na zkoušce. Takže jestli na to mají nebo nemají, ukáže až čas, ale momentálně spíš věřím tomu, že nemají.

Reagovat
frankiefcb

Mlasí v prvé řadě musí dostat šanci a ne pár minut v lize. A taky si myslím, že když se ti nepodaří hostování v druhé lize, tak to hned neznamená, že máš být odepsaný. Radši budou hrát 8-10 místa s mladými perspektivním hráči a trenérem, který ví, co chce hrát než 8.-10. místo s dinosaurem na střídačce a se svými koni na hřišti, kteří hrají nakopávanou a dinosaurus na střídačce se orosí než, aby tam dal někoho perspektivnějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Tak zatím ještě nehrajeme 8-10 místo ani s tím dinosaurem. Což samozřejmě nic nemění a v principu s tím tvým příspěvkem souhlasím..

Jen podle mě není důvod na Pánika pičovat za každých okolností...

Reagovat
frankiefcb

Před jarem na 7-8. místě budeme, kdyby se to dalo dohromady s jarem, tak je to to 10. místo

Reagovat
lichna.

Uvidíme, ten los není zas tak hrozný. Odevzdané zápasy čekám jen dva a to v Plzni (i když tam hrajeme pod Pánikem dobře) a pak na Slavii, tam to bude asi průser.

Reagovat
ratusek

zářný příklad je Ondra Šašinka.

Samozřejmě ve Slovácku je asi jiný tlak než u nás a proto tam hraje volněji (asi jako ve Spartě a jinde), ale Svědík s ním evidentně umí pracovat. Bob u nás ne. A věřím, že i ostatní mladoši by pod Svědíkem rozkvetli

Reagovat
frankiefcb

Nejen pod Svedikem. Toho bohužel asi nevykoupime.

Reagovat
AjaxFans

Tolik nemáte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

skandál

Reagovat
Puskas

spíš tradice

Reagovat
frankiefcb

Ty jo bylo to na kraji- Borec to nezvládl, ale dělat z toho celorepublikový skandál a pranýřovat borce. To mi fakt nepřijde na místě.

Reagovat
salami

Asi tak, ve state, kde by v porovnani s nekterejma ligovejma borcema, ktery vyuzivaj VAR, ani nepatril v tomhle stavu k nejhorsim.

Reagovat
andrew96

Taky to čteš na slovenském Blesku.

Reagovat
Liquid

jinak Hložek úplně nulovej, dobrá práce Bořila

Reagovat
smazaný uživatel

on je nulovej bohuzel uz asi mesic... ale sem rad, ze ho podrzeli.. stejne uz pred derby bylo jasny, ze to zase bude sezona max na druhy, spis treti misto

Reagovat
PBLead

Jako nepovažuju to za nějaký velký problém, když je Hložkovi stále čerstvě 17, ale přijde mi, že od toho nachlazení, co měl, hraje docela mizerně. (Jen) prostě párkrát vystřelil z dálky a padly z toho 2 góly. To je teda na současnou Spartu stále velká nadstavba, ale určitě si myslím, že dokáže zahrát lépe, což se mu cca ten měsíc, jak píšeš, moc nedaří.

Reagovat
Liquid

je to tak, ale je chyba Sparty, že to rovnou nesdělila na začátku, že o titul hrát prostě nebude letos, místo toho Jílek jednou říká, že ztráta 6 bodů na Slavii nic neznamená a poukazuje na remízu SKS v Karviný, další kolo najednou na stejnou otázku, že je Slavia daleko v předu než všichni ostatní a teď by klidně mohl říct, že už je i daleko před nimi Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Má pravdu, Jílek se v tomhle motá hrozně. Podržení Hložka samozřejmě dobrá věc, ale přijde mi úplně jasná, ještě aby ho ten blbec posadil

Reagovat
smazaný uživatel

"je to tak, ale je chyba Sparty, že to rovnou nesdělila na začátku, že o titul.." dal sem ten prispevek necet..

Reagovat
Spalovač šancí

Sdělovat to asi hned na začátku nemusela, ale taky nemusela vyhlašovat, že je jejím cílem bojovat jako vždy o příčky nejvyšší. Už před sezonou muselo být jasné, že Jílek bude potřebovat nejméně rok, aby dal dohromady nějaký funkční styl (pokud na to vůbec má).

Reagovat
Posledni Kovboj

jen at hraje, stejne tam nikdo jinej neni, krome DMK, kterej evidentne Jilkovi nasypal projimadlo do kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že jsi optimista

Reagovat
exse

Hlavně on prostě musí hrát na hrotu. Snad už mu dochází, že ho Sparta už nikam neposune a co nejdříve si vydupe odchod. Ideálně do Salzburgu/Ajaxu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
meno

K nám

Reagovat
Losinho

K nám na hrot prosím děti v Motole budou mít radost

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Spalovač šancí

Píšu to od začátku, pro Hložka by byl z hlediska posunu fotbalové kariéry ideální přestup do Slavie. Už to začínají vidět i ostatní Slavisti a i někteří sparťani

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek approves

Reagovat
Spalovač šancí

Však jo. Nezmar ho pošle obratem rozehrát se do Jablonce a pak hned bude za hvězdu.

Matoušek je zatím oprávněně na hostování, protože se mu nechce makat směrem dozadu.

Reagovat
GreatWhite

Co to je jako za pravidlo, že když brankář nastřelí hráče, tak pak gól neplatí? To je jako vtip?

Reagovat
srandamač

12.25, strana 117

Bránění brankáři v rozehrání míče

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je to tak ...

Jen je to ustanovení v pravidlech nějak nekonkrétní.

Kde je ta vzdálenost, kdy je to bránění brankáři ?

Beneš byl mimo velký vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař Pontský si nad Jabloncem krásně umyl ruce

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

Reagovat
Mönchengladbach

Franz jede:

„Volám všechny sparťany do boje. Takhle to dál nejde! Nemáte srdce, nadšení, co pro vás znamená fanoušek, který miluje náš klub? A je opravdu náš? Kde jsou naše legendy? Siegl, Novotný, Lokvenc, Hašek, Berger. Škoda mluvit, realita je tristní a nikam nevede,“ píše v úvodu Straka.

Další slova jsou už poněkud ostřejší a míří ke konkrétním osobám.

„Hrobaři Sparty, proberte se! Pane Křetínský, i když jsem pro vás póvl, který vás dovedl do Ligy mistrů a měli jsme po podzimu devět bodů náskok na druhý Liberec, vyhodil jste mě a já do dneška nevím proč,“ píše Straka a připomíná tak rok 2004, kdy se musel poroučet z lavičky a nahradil ho u fanoušků velice neoblíbený trenér Jaroslav Hřebík.

„Bohužel je za tím úplně někdo jiný, který nás (legendy Sparty, pozn. red.) nenávidí a je u vás ve Spartě. A hraje si na věčného sparťana,“ vzkazuje Křetínskému Straka.

„Frajeři, máte koule?“ dodává Straka.

Reagovat
Mönchengladbach

„Za všechno odpovídá jenom jeden hrobař Sparty a tím je Hřebík."

Reagovat
smazaný uživatel

"Jak primitivní !"

"Ale jak účinné !"

Hodit vše jen na jednoho.

Nad kterým si ti ostatní machři můžou umýt ruce.

Reagovat
Posledni Kovboj

at radsi dava pozor na svoje zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

To skoro vypadá, že mu někdo prozradil výsledek derby.

Reagovat
Posledni Kovboj

2:2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyhazov Straky je jedna z vůbec nejvíc nepochopitelných věci, co se stala. A taky se to Spartě do dneška vrací.

Reagovat
smazaný uživatel

"Za všechno odpovídá jenom jeden hrobař Sparty a tím je Hřebík."

sdělil nám (Expres.cz) rozčilený Straka, který i když koučuje Karvinou, dovedl by si představit svůj návrat na Letnou.

S majitelem Sparty Danielem Křetínským prý žádný problém nemá.

--------

Takže Franz si posteskne (oprávněně), že ho Křetinský vyhodil a neví proč.

Později řekne, že proti panu Křetinskému NIC NEMÁ (?!) a že si umí představit svůj návrat do Sparty.

Ku.va Franz, stoj si za svým

Reagovat
REPLIKATOR

Trabzonspor vyhrál v sezoně jenom 3 zápasy z 10. Z toho jeden proti Spartě. Tolik k strašně těžkýmu soupeři, který Sparta dostala

Reagovat
Rarášek

S tím sem radši nechoď, Trabzon je přece světovej velkoklub skoro .. Hrozně se tu přeceňovali.

Reagovat
Losinho

Tak nikdo těžší tam ale nebyl ne? Že mělo bejt jasno po prvním zápase, o tom žádná.

Reagovat
Rarášek

No, asi nebyl .. Ale ani Trabzon prostě nebyl špatnej soupeř, psal jsem to už po losu.

Reagovat
Losinho

Vzhledem k ostatním jo, když si to srovnáš s neumětelama z Irska nebo co to tam ještě bylo.. jasně, že v předkole EL nedostaneš City

Reagovat
kilobyte

Ještě teď oslavují, že vyřadili Spartu. Něco jako Subotica, která v lize snad málem spadla.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kterej ?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale vytahovat Hrebika, si nic jinyho nez vysmech nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

To není moc konkrétní argument.

A vytáhl ho Franz v tom článku, ne ?

Nejsem fanoušek Sparty, ale vždycky jsem jí fandil na mezinárodní scéně.

A lepší představení českýho klubu, než to Sparty s Realem tehdy, jsem od tý doby nezaznamenal.

---

A NĚKDO tam do současný funkce Hřebíka instaloval a NĚKDO ho tam drží. Tak proč je (i Franzem) z obliga ???

Reagovat
Puskas

To byl báječný mač.

Reagovat
krisa

toto se nelíbí uživateli Franz Straka, který vedl Spartu ve skoro zápasu století na ManU

Reagovat
smazaný uživatel

toto se líbí uživateli Ruud Van Nistelrooy

Reagovat
Posledni Kovboj

Ty kravo, ta sestava realu. To je neco neskutecnyho.

Reagovat
Posledni Kovboj

Protiva ♡ ♡ ♡

akorat Reznik nejakej utahanej. Jinak luxus.

Reagovat
Posledni Kovboj

a diky ja co mi youtube nenacpe pod nos, tak neslysim

Reagovat
ratusek

je to novinka, taky sem se to dověděl před chvilkou. Tak sem si na tebe vzpomněl a poslal

Reagovat
Posledni Kovboj

:-* diky, cenim

Reagovat
KingMaster13

Ty vole takový skvělý výsledky a pak 2x rup s Panathinaikosem Jak na český území přijedou Rumuni nebo Řekové tak prostě je neporazíme nikdy

Reagovat
KingMaster13

Jinak výsledky super ale taky je třeba uvědomit si, že připravil Spartu o 3 tituly

Reagovat
Kang & Kodos

Ale v Liberci mu jednou postaví sochu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Zítra je v Ostravě tato akce https://ostrava.caritas.cz/akce/samaritan-open-ostrava-25-9-2019/. Tak jsem zvědav, kolik neúspěšných sázkařů z této diskuse, co vsadili barák na Baník, tam bude:).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele