FORTUNA:LIGA - preview 10. kola

20.09.2019, 08:40, aktualizováno 23.09.2019, 08:42
Previews
Třetinu základní části české nejvyšší soutěže uzavře pondělní dohrávka mezi Jabloncem a olomouckou Sigmou. Hanáci nevyhráli na Střelnici dlouhých 14 let. Když se to povedlo naposledy psal se rok 2005 a v jejich dresu se trefilo brazilské duo Melinho a Gaúcho...
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (pondělí 18:00)
Olomoucká Sigma se nachází v dobrém rozpoložení a v pondělí hodlá prolomit neporazitelnost Jablonce na vlastním hřišti. Zápas bude pro obě mužstva velice důležitý, neboť hosté se v případě vítězství mohou svého soupeře přeskočit v tabulce.

Jablonecká Střelnice nadále zůstává spolu se stadionem v Mladé Boleslavi a slávistickým Edenem jedinou tvrzí, ze které si hostující mužstvo neodvezlo jediný bod. Bohemians, Slovácko, Opava, Mladá Boleslav a Baník Ostrava - ti všichni z města v podhůří Jizerských hor odjeli s nepořízenou. Jablonec je na výsledcích z vlastního svatostánku závislý, venku totiž vydoloval jediný bod, a tak především díky domácí neporazitelnosti okupují Severočeši čtvrtou příčku v tabulce.

Sílu Jablonce si olomoučtí dobře uvědomují. "Jablonec byl doma vždy nepříjemný. Vždy se mu podaří soupeře dostat pod tlak a dirigovat hru. Myslím si, že utkání se bude odvíjet od toho, jak se k němu postavíme především my. Musíme se zaměřit hlavně na obrannou činnost, Jablonec nás určitě bude chtít zatlačit dozadu a nepustit nás k ničemu. Na druhou stranu, když se podíváme třeba na jejich utkání s Příbramí, kde prohráli 0:4, tak vidíme, že ani oni nejsou neporazitelní," prohlásil kapitán Hanáků Vít Beneš, který značnou část kariéry strávil právě na severu Čech.

Také Sigma se opírá především o body z domácí půdy. I venku už ale svěřenci Radoslava Látala ukázali svou sílu, vyhráli v Liberci a remizovali na Spartě. Navíc v součtu s MOL Cupem zůstává Olomouc v posledních čtyřech soutěžních utkáních neporažena a po vlažném startu způsobeném mimo jiné náročným losem nabírají Hanáci tu správnou formu. Před duelem v Jablonci držela Sigma sedmé místo.

Současný stav si pochvaluje také Látal. "Nálada je teď velmi dobrá, z tří zápasů jsme uhráli sedm bodů. Navíc se nám zmenšila marodka. Víme, že Jablonec doma neztratil ani bod. Ofenzivu mají nadstandardní. Na zápas se musíme dobře připravit, protože jen průměrný výkon by na Jablonec nestačil," uvedl někdejší reprezentant.

Zatímco na seznamu zraněných hráčů Olomouce zůstává jen pravý bek Martin Sladký, Jablonec nadále trápí rozsáhlá marodka. Hrát nemohou obránci Andrij Curikov s Davidem Štěpánkem a záložníci Vojtěch Kubista s Dominikem Pleštilem. V pondělí pravděpodobně nebude hrát ani čerstvá posila z polské Legie Kasper Hämäläinen.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovović, Hübschman, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Beneš, Jemelka, Vepřek - Greššák - Pilař, Houska, Plšek, Falta- Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.75 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava  (neděle 15:30)
Hned tři vzájemné duely celků z elitní sedmičky nabízí desáté kolo nejvyšší české soutěže a jedním z nich je i utkání mezi Mladou Boleslaví a Ostravou, tedy repríza loňského souboje o předkolo Evropské ligy.

Středočeši za sebou mají povedený vstup do ligy, za což vděčí zejména domácímu prostředí. Ve městě automobilky totiž ještě neztratili ani jednou a získali tam patnáct ze svých šestnácti bodů. V přestřelce se jim povedlo skalpovat i Spartu nebo deklasovat Příbram, kaňkou je jen porážka od FCSB, znamenající vypadnutí z evropských pohárů.

V součtu s minulou sezónou Mladá Boleslav neprohrála už osm duelů na svém stadionu v řadě, v tomto kalendářním roce tam nestačila pouze na Liberec. Svůj podíl na tom má i duo útočníků, které momentálně kraluje individuálním statistikám. Nikolaj Komličenko je se sedmi brankami nejlepším střelcem, Muris Mešanović dal gólů šest a na další tři nahrál, což z něj dělá lídra pomyslného kanadského bodování.

Baník je na tom ohledně domácího prostředí naprosto odlišně, prakticky jej nezajímá, kde hraje. Venku začal výhrami v Opavě a Karviné, načež přišly porážky na Spartě a v Jablonci, mezi něž se vklínil pohárový úspěch v Lanžhotě. Na rozdíl od soupeře se Slezané nemohou spoléhat na konkrétní individuality v útoku. Nejvíce branek zatím nastříleli Smola a Kuzmanović, a sice tři.

"Zkraje sezony stavěli novou stoperskou dvojici, protože jim odešli Jugas s Hájkem, a to vždy chviličku trvá, než to začne fungovat. Poslední dobou už tam byly nuly na jejich kontě, ale teď nemají Takácse, Pudil je zraněný a jsou znovu v těch problémech," přemýšlí o slabinách soupeře Bohumil Páník.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Tatajev, Křapka, Fulnek - Bucha, Matějovský, Hubínek, Budínský - Mešanovič, Komličenko
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Budinský - Fillo, Procházka, Stronati, Fleišman - Reiter, Jánoš, Hrubý, De Azevedo - Baroš, Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.79 - 4.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Největší tuzemské derby se v této sezóně odehraje nejprve na Letné. V minulosti nebylo zvykem, aby Sparta byla před soubojem s odvěkým rivalem, navíc na domácí půdě, považována za outsidera. Tým z levého břehu Vltavy se ale v posledních letech nachází v útlumu, roli favorita tak v neděli obsadí Slavia, vedoucí tým ligy.

O dlouhodobý status nejlepšího pražského klubu přišla Sparta někdy před třemi lety o od té doby za nenáviděnou Slavii neustále zaostává. Průběh dosavadního ročníku zatím také nenaznačuje, že by se na tomto stavu mělo něco měnit. Zatímco sešívaní nemají v soutěži kromě plzeňské Viktorie konkurenci, letenští pod novým trenérem Václavem Jílkem marně hledají ideální sestavu i herní pohodu a zatím v tabulce kotví až na šestém místě.

Sám Jílek tak musel uznat, že Sparta na Slavii v současnosti nestačí. Na druhou stranu doufá v případnou výhru, která by jeho svěřence velice povzbudila. "Pevně věřím, že kdyby se nám podařilo tohle utkání zvládnout, je tady předpoklad, že by to mohlo něco nastartovat. Uděláme maximum, abychom i tak těžkého soupeře, jakým je dnes Slavie, dokázali doma porazit. Zápas bude o produktivitě. Nebude mi vadit, když budeme mít dvě situace a dáme dva góly. Slavia soupeřům moc gólových příležitostí nenabízí," nastínil někdejší lodivod Olomouce možný scénář derby.

K nedělnímu úspěchu chtějí letenským pomoct také vlastní příznivci, kteří chystají akci, při níž na začátku zápasu zahází hrací plochu plyšovými krysami, hady, či prasaty. Fanoušci Sparty tím chtějí vyjádřit opovržení nad současnými hráči Slavie, kteří v minulosti působili na Letné. Činu proti "zrádcům", mezi které patří Nicolae Stanciu či Josef Hušbauer, chtějí však využít též sešívaní, kteří za každého vhozeného plyšáka přispějí peněžitou částkou na dobročinnou nadaci. Podobně původně smýšleli též sparťané, akt rivala je ovšem zaskočil. Hosté z Edenu nastoupí na Letné krátce poté, co odehráli úvodní klání v Lize mistrů na půdě Interu Milán. Slavia v Itálii předvedla heroický výkon a sahala po senzační výhře, o tu však přišla v nastaveném čase. Sešívaní nicméně ukázali, že dokážou být konkurenceschopní i ve srovnání s evropskou špičkou.

Nyní však slávisté musí zase přepnout na dění v domácí lize, kde je čeká možná vůbec nejdůležitější zápas podzimu. "Já si myslím, že my těch vrcholů budeme mít letos na podzim hodně. Že by bylo ale derby ve stínu Ligu mistrů, to si nemyslím. Je to největší zápas českého fotbalu v rámci ligy, takže je to podle mě na stejné úrovni," uvedl záložník hostů Lukáš Masopust.

Sešívaní před nedělí zápolí s virózou, která postihla značnou část kádru. "Mužstvo je dost rozbité, dopoledne odjelo pět hráčů do nemocnice na vyšetření. Teď se momentálně dáváme dohromady dost těžko," prozradil ve čtvrtek kouč Jindřich Trpišovský. Mužstvu jinak chybí pouze dlouhodobě zraněný středopolař Jakub Hromada.

Marodka Sparty je samostatnou kapitolou. Mimo hru zůstávají obránci Costa, Matěj Hanousek, Ondřej Zahustel a Filip Panák, záložník Bořek Dočkal a útočnici Václavové Drchal s Kadlecem a Matějem Pulkrabem. Nově na seznam zraněných přibyl také další středopolař Ladislav Krejčí. "U Ládi nevypadá zdravotní stav směrem nejlíp. Předpokládám, že do derby připraven nebude," řekl Jílek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Kaya, Lischka, Frýdek - Mandjeck, Hašek - Hložek, Kanga, Plavšić - Tetteh
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček - Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Provod - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.37 - 3.55 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (sobota 16:30)
Slovácko se po dobrém startu zaseklo a tři duely čeká na výhru. Jeho sobotní soupeř z Teplic naopak ve středu prolomil čekání na tři body a odlepil se ode dna. V případě dalšího vítězství se "Skláři" dokonce mohou dotáhnout na Moravany.

Po přímo skvostném startu, kdy Slovácko vyplenilo hřiště silné dvojice Sparty a Plzně, zažívá mužstvo trenéra Martina Svědíka drobný ústup ze slávy. Od výhry nad Příbramí v šestém kole čekají Moravané na další tříbodový zisk. Mezitím obdrželi třígólové příděly od ostravského Baníku a pražské Slavie a remizovali s Mladou Boleslaví, tudíž se zákonitě propadli tabulkou až na osmé místo.

Záložník Jan Navrátil nastínil, jakým způsobem by Slovácko mohlo proti Teplicím uspět. "Pokud budeme hrát svou hru, tak budeme nepříjemní pro každého soupeře. Musíme jim vnutit náš styl, dostat je pod tlak, získávat míče a hlavně dohrát situace," řekl hráč domácích, jenž se pravděpodobně znovu objeví v základní sestavě poté, co v minulém kole nehrál kvůli disciplinárnímu trestu.

Teplice v Uherském Hradišti zakončí tzv. anglický týden, když na prostoru osmi dní odehrají třetí utkání. Nejprve minulý víkend remizovaly v Liberci, následně ve středeční dohrávce porazily silnou Mladou Boleslav a připsaly si teprve druhou výhru v sezóně, díky které se vyšvihly na jedenácté místo. Středeční skalp režíroval kapitán Jakub Mareš, jenž vsítil oba góly duelu.

Na lavičku "Sklářů" se po trestu za červenou kartu vrátí kouč Stanislav Hejkal, kterého v Liberci a proti Boleslavi zastoupil asistent Pavel Drsek. "Při tom zápase to člověk až tak nevnímá. Pokyny od Drska byly jiné než od trenéra Hejkala, protože každý trenér je jiný. Ale podle mě jsou na stejné vlně," odpověděl pravý bek Tomáš Vondrášek na otázku, zda vynucenou změnu na trenérské lavici výrazně zaznamenal.

Navrátilec Hejkal bude moci opět počítat s Petrem Marešem, který vynechal zápas proti Mladé Boleslavi. Zranění naopak stále nepustí do hry obránce Jevgenije Nazarova.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, O. Šašinka, Navrátil - Zajíc
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Čmovš, Royo - Žitný, Kučera, Shejbal, P. Mareš - Řezníček, J. Mareš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.72 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Slovan Liberec  (sobota 16:30)
Už je tomu dlouho od doby, kdy fotbalisté a fanoušci Opavy mohli naposledy oslavit ligové vítězství. Další příležitost k tomu mají proti týmu, který do sezóny také odstartoval pod očekávání, Liberec se vyskytuje na konci první desítky.

Slezané do sezóny vstoupili dvěma výhrami a čistými konty v první dvou kolech, pak se ale výrazně zadrhli. Ze sedmi zápasů vytěžili jen překvapivý bod za remízu se Slavií, jinak víceméně jednoznačně prohrávali. Stejně tomu bylo i minulý týden, když v Olomouci nenašli odpověď na góly Nešpora a Zahradníčka.

Jan Žídek stejně jako jeho spoluhráči doufá v prolomení černé série. "Vnímáme, že už jsme dlouho nevyhráli. Je to už sedm zápasů, Každý zápas si říkáme, že nyní to už přijde. Věříme, že proti Liberci se nám to podaří zlomit," tvrdí ostřílený stoper.

Liberečtí měli na kontě po pěti kolech pouhé tři body. Poté, co udolali Karvinou a Spartu a postoupili v poháru, to vypadalo, že se zvedají, jenže další dvě kola ukázala opak. Do Ďolíčku si totiž přijeli jen pro porážku, remízou skončilo domácí utkání s Teplicemi. Na druhou stranu je Slovan jedním z mála týmů, kterým se venku daří více než před vlastními fanoušky. Na výjezdech získal šest bodů a jen v Edenu vyšel gólově naprázdno.

Zatímco žlutomodří hledají ve svých řadách střelce a jediným, kdo se dostal alespoň na dvě branky, je Dedič, Severočeši se většinou mohou spoléhat na již čtyřgólového Romana Potočného, který však vinou disciplinárního trestu bude chybět. Domácí zase postrádají zraněné Knejzlíka a Šulce.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Simerský, Svozil, Žídek - Schaffartzik, Zavadil - Sus, Jursa, Mondek - Dedič
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Mikula, Kačaraba, Mara, Hybš - Breite, Karafiát - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.31 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - MFK Karviná  (sobota 16:30)
V rámci desátého kola dojde vedle soubojů klubů ze špice tabulky i na ty z opačného konce, mezi něž se řadí i střetnutí Příbrami s Karvinou. Tedy dvou celků, které se loni zachránily až horko těžko v baráži a nyní by se takovým starostem rády vyhnuly.

Středočeši jsou jediným týmem, který zatím nedokázal bodovat venku, ke slušnému umístění tak potřebují body z domácí půdy. To se jim v prvních čtyřech kolech dařilo, poté ale přišel zápas s Plzní a porážka, která byla paradoxně z předchozích tří utkání tím nejlepším výsledkem. Vypadnutí z poháru v Chlumci nad Cidlinou a šestigólový debakl v Mladé Boleslavi totiž nelze nazvat jinak než debakly.

Slezané prvních šest kol čekali na vítězství a za tu dobu nasbírali pouhopouhé dva body, poté se ale výrazně zlepšili. V lize dokázali uspět ve Zlíně a remizovat v Teplicích i s Bohemians, mezitím navíc uspěli v poháru v nedalekém Frýdku-Místku. I díky zmíněným výsledkům tak venkovní neporazitelnost Karviné trvá už čtyři zápasy.

Od postupu slezského celku do nejvyšší soutěže se tito dva soupeři potkali pětkrát a ve všech duelech platilo úsloví "můj dům, můj hrad". Vedle domácího prostředí se navíc Příbram může opírat o Michala Škodu, který se s pěti góly řadí mezi nejlepší střelce, postrádat naopak budou zraněné Kinguého a Květa. Hosté nastoupí bez zdravotně indisponovaných Guby, Bukaty a Dreksy spolu s vykartovaným Janečkou.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Kodr, Šimek, Antwi - Alvir, Rezek, Soldát, Zeman - Polidar - Škoda
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Hrdlička - Ndefe, Rundič, Kouřil, Čonka - Hanousek, Smrž - Ba Loua, Lingr, Vukadinovič - Petráň
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.76 - 4.07
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň  (sobota 19:00)
Plzeň již k radosti vlastních příznivců zažehnala trable z úvodu sezóny a zase stíhá obhájce titulu Slavii. V dalším kole cestují Západočeši do Českých Budějovic, kterým to v poslední době moc nejde a bojují u dna tabulky. Doma na Střeleckém ostrově už ale potrápily Spartu a podobně chtějí zaskočit též Viktorii.

Nováček z Českých Budějovic se zatím horko těžko pere s premiérovou sezónou mezi prvoligovou smetánkou. Jihočeši předvádějí spíše průměrné a horší výkony nežli ty lepší a není tak divu, že v tabulce figurují až na čtrnácté pozici jen o bod před posledním duem Karviné s Opavou. Pokud Dynamo podlehne Plzni, může se dokonce propadnout na samotné dno.

Plzeň se na rozdíl od Budějovic pohybuje ve zcela jiných patrech. Západočeši zahájili ročník poněkud pozvolna, kdy několikrát ztratili body a až příliš brzo ukončili své působení v pohárové Evropě. V poslední době se nicméně Viktoria rozjela, zvítězila v posledních třech ligových duelech a drží se na druhém místě s tříbodovou ztrátou na vedoucí Slavii. Zároveň má Plzeň k dobru čtyřbodový polštář na čtvrtou Mladou Boleslav, tudíž může poměrně v klidu stíhat lídra tabulky.

Západočeši budou v Budějovicích favority, trenér Pavel Vrba ale jednoduchou práci nečeká, "Budějovice nemají moc bodů a budou dělat vše pro to, aby ten bodový zisk navýšily. Ze začátku soutěže uhrály nějaké důležité body, nicméně nyní doplácí na nováčkovskou daň a zjišťují, že první liga je hodně složitá. Určitě jsou ale pro ligu přínosem, historicky i současně do ní patří, hrají zajímavý fotbal," řekl.

S hosty na jih Čech neodcestoval stoper Lukáš Hejda, který v předchozím klání proti Jablonci viděl červenou kartu. K dispozici by už ale měl být jiný střední obránce, a sice zkušený Roman Hubník, zraněný naopak zůstává záložník Aleš Čermák. Dynamo postrádá hned trio hráčů kvůli karetním trestům, konkrétně zadáky Tomáše Sivoka s Pavlem Novákem a Patrikem Čavošem. Hrát nebude ani z Viktorie hostující Ubong Ekpai, nastoupit po delší době naopak může kapitán Jiří Kladrubský a konečně se pořádně může předvést jedna z posledních posil, exliberecký Dzon Delarge.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Staněk - Čolić, Havel, Kulhánek, Kladrubský - Čavoš, Havelka - Brandner, Javorek, Schanz - Rabušic
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Brabec, Hubník, Limberský - Kalvach, Procházka - Kopic, Čermák, Kovařík - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.41 - 4.12 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín  (pátek 18:00)
Tradiční páteční předehrávku české ligy obstará souboj Bohemians se Zlínem. Klokanům se doma ve Vršovicích nadmíru daří, což budou chtít potvrdit. Hostům z Moravy úvod sezóny příliš nevyšel a minimálně bod z Ďolíčku bude jejich cílem.

Stále neporažena zůstává ve svém Ďolíčku Bohemka. Jaký to rozdíl oproti předešlé sezóně, kdy se klokani na domácím hřišti trápili. Nyní zase sbírají body převážně ve Vršovicích, zatímco z hřišť soupeřů vydolovali Pražané jediný bod, a sice pár dní zpátky v Karviné. Bezprostředně po tomto zápase si kouč Bohemians Martin Hašek postěžoval na suchý trávník Slezanů. Trávníkáři v Ďolíčku by se tak v pátek měli pořádně snažit, aby Haška znovu nerozzlobili.

Klokani se po devíti odehraných kolech drží v prostřední skupině o Evropskou ligu a současné deváté místo by rádi udrželi, případně klidně i vylepšili. "Chceme určitě získat tři body, což je náš jednoznačný cíl. Zlín má také kvalitu, protože má v kádru hráče, kteří prošli velkými týmy. Na nejvyšší úrovni v tuzemsku hrají dlouhodobě. Nebude to lehké utkání, ctíme sílu soupeře, ale hrajeme doma a půjdeme vyhrát," uvedl levonohý obránce či záložník Jakub Podaný.

Zlín se nachází o čtyři příčky níže nežli jeho páteční soupeř. Ševcům se vstup do ročníku nevyvedl tak slavně jako loni. Nový trenér Josef Csaplár svým svěřencům stále vštěpuje osobitý styl fotbalu, navíc kádr Moravanů se před časem o něco víc nafoukl, takže souhra hráčů nadále skřípe. Zlín má navíc velké trable s útočnou fází, méně branek vsítila již pouze poslední Opava.

Duel se nebude týkat záložníka Bohemians Petra Hronka. Ten totiž v Ďolíčku hostuje právě ze Zlína a nastoupit proti ševcům pravidla Hronkovi neumožňují. Na druhé straně barikády se naopak na zápas jistě těší Dominik Mašek. Někdejší velký talent českého fotbalu ještě před rokem hájil barvy klokanů, jejich řady ovšem v létě opustil a své působiště nově našel u řeky Dřevnice. Mimo hru však zůstává dlouhodobý marod Zlína, obránce Lukáš Vraštil.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Podaný - Havel, Vacek, Jindřišek, Podaný - Vaníček, Keita, Vodháněl
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Giorgadze, Buchta, Azackij - Fantiš, Folprecht, Jiráček, Mašek, Čanturišvili - Poznar, Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.53 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha972019:223
2.Viktoria Plzeň962118:1020
3.FK Mladá Boleslav951321:1416
4.FK Jablonec951317:1316
5.Baník Ostrava950415:1115
6.Sparta Praha942318:1414
7.Sigma Olomouc942313:1114
8.1. FC Slovácko94148:1513
9.Bohemians Praha 1905932412:1611
10.Slovan Liberec931510:1110
11.FK Teplice92437:1110
12.1. FK Příbram931511:1710
13.Fastav Zlín93067:129
14.Dynamo České Budějovice922510:158
15.MFK Karviná91448:97
16.SFC Opava92165:187

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1270)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele