FORTUNA:LIGA - souhrn 1. kola

21.08.2020, 19:59, aktualizováno 23.08.2020, 20:24
Komentáře a souhrny
Slavia odpověděla na výhry Plzně a Sparty, přičemž v Českých Budějovicích zvítězila jednoznačně 6:0. Sparta si přivezla tři body z Brna, zatímco Plzeň naplnila úlohu favorita proti Opavě. Jablonec si nejtěsnějším poměrem poradil s Pardubicemi, doma uspěly také Olomouc a Bohemians 1905. Slovácko otočilo derby ve Zlíně, zatímco Karviná se v jiném derby s Ostravou rozešla bez branek...

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 4:0

23.08.2020 18:30

Góly: 13. David Puškáč, 31. Josef Jindřišek (pen.), 75. David Bartek, 82. Martin Dostál

Zdá se, že Bohemians pokračují v laufu z konce uplynulé sezóny. Na začátku nového ročníku si totiž čtyřmi góly pochutnali na bezmocné Mladé Boleslavi. Velký zápas odehrál zejména Antonín Vaníček, jenž si připsal tři asistence.

Kádr Pražanů nedoznal během léta příliš změn, tudíž se v jejich sestavě objevily známé tváře. Chyběli však například dlouhodobě zraněný brankář Valeš, stoper Hůlka nebo záložník Vodháněl. U hostů z předzápasových plánů vypadl na poslední chvíli útočník Mešanović. Šanci tak dostal mladý Drchal, jenž v Boleslavi hostuje ze Sparty podobně jako pravý křídelník Zahustel. Premiérový ligový start si mezi třemi tyčemi Středočechů připsal Mikulec.

V páté minutě hry poprvé zahrozil špílmachr hostů Budínský, jenž si rychle přehodil míč na levou nohu, načež zakončil nad břevno svatyně, kterou hájil gólman Le Giang. Za osm minut již padl gól, a to do sítě hostů. Túlio chyboval v rozehrávce, Vaníček následně propasíroval balón přes nepozorného Mazucha na osamoceného Puškáče, který snadno překonal Mikulce. Vzápětí chtěl Túlio odčinit své zaváhání, když dalekonosnou dělovkou protáhl Le Gianga.

Po půlhodině hry postihla Boleslav další pohroma. Puškáč se při kontaktu s Klímou během rozehrávky standardní situace zřítil k zemi, načež hlavní rozhodčí odpískal penaltu pro Bohemians. Nabídnutou šanci málem zahodil Jindřišek, balón však přece jen procedil pod padajícím Mikulcem a zvýšil vedení "Klokanů". Ve 38. minutě naopak Mikulec podržel hosty, když po pasu od Bartka likvidoval utěšenou ránu Bederky. Tři minuty nato propálil gólmana Středočechů Hronek, jeho trefa však nebyla uznána kvůli postavení mimo hru.

Jestli měl mladoboleslavský kouč Weber v kabině ke svým svěřencům proslov, tak to nebylo poznat na Tatajevovi, který krátce po změně stran děsivě podcenil nákop Köstla a pustil Puškáče do gólovky. Celou situaci ale z pohledu hostů nakonec uhasil Mikulec, který zakončení domácího šutéra z úhlu vyrazil. V 53. minutě pozdravil Mikulce Ljovin, jehož navštívenka přeletěla břevno. Středočeši nadále tahali za kratší konec a po hodině hry jen zírali na signál Pražanů, který do Mikulcovy náruče zakončil Vacek.

Třetí gól v síti Boleslavi v 75. minutě nikoho moc nepřekvapil. Neúnavný Vaníček pláchl po pravé straně, v šestnáctce si všiml nabíhajícího Bartka, jenž i za pomoci teče od Tatajeva skóroval. Hostům nebylo přáno ani vzápětí, kdy Janoškovu téměř gólovou střelu zablokoval Köstl a Dominik Mašek následně těsně netrefil bránu. Místo toho pokračovalo galapředstavení Vaníčka, který si v 82. minutě připsal třetí asistenci v utkání. Po dalším úprku na pravé straně našel perfektně hlavu Dostála, jenž se zblízka také prosadil.

Bídu Středočechů podtrhl po Dostálově trefě Budínský, jemuž ve výborné pozici nesedla jindy gólová střela. A když z voleje neuspěl ani Ikaunieks, skončil duel rozdílem o čtyři branky.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Baník Ostrava 0:0

23.08.2020 16:30

Góly: -

Slezská bitva na úvod sezony nepřinesla branku ani strhující podívanou. Výsledná dělba bodů je tak logickým vyústěním urputného snažení obou celků, které rozhodně mají v dalším pokračování ročníku na čem pracovat.

Z nových tváří, které do Karviné dorazily během léta, se v základní sestavě představili obránci Twardzik s Bartošákem a útočně ladění Ostrák se zkušeným Papadopulosem, mimochodem odchovancem ostravské kopané. Také na druhé straně barikády dostaly šanci některé z čerstvých posil. Jmenovitě šlo o pravého beka Jurošku a útočníka Zajíce, kteří do Ostravy dorazili z Uherského Hradiště.

Obě mužstva se na trávníku zprvu dlouho seznamovala se zápasovou úrovní. Není tak divu, že největší pozdvižení dlouho vyvolal pouze Jánošův pokus překvapit brankáře domácích Bolka z poloviny hřiště, jenž však měl daleko od úspěchu. Za dalších deset minut se do šance tlačil Papadopulos, přihrávka od Ndefeho ale nakonec k útočníkovi MFK nedoputovala, a to kvůli obranému zásahu Stronatiho. Hosté zase mohli zahrozit ve 23. minutě, jenže Šašinka netrefil balón ideálně, načež ho bez potíží lapil Bolek.

Již po půlhodině hry musel kolbiště opustit zraněný Zajíc, jehož nahradil Kuzmanović. Ve 35. minutě se Baník málem dostal do vedení. Potočný rozehrál standardní situaci centrem, na který si naskočil Pokorný a hlavičkou donutil Bolka k těžkému, ale úspěšnému zákroku. Další zakončení hlavou Jurošky z následujícího rohového kopu již mezi tři tyče neletělo. Ve 38. minutě vystřelil také Potočný, ovšem nezdařile. Vzápětí se Karviná řítila do brejku, jenž táhnul Papadopulos, po jehož přihrávce zpackal zakončení slabou ránou Smrž.

Po změně stran byli nebezpečnější domácí. Šest minut po přestávce našel Smrž hlavu Papadopulose, jehož pokus těsně přeletěl břevno svatyně, kterou hájil gólman soupeře Laštůvka. Pět minut nato mířil někdejší talent londýnského Arsenalu obdobně, když jej od rohového praporku nalezl Twardzik. Chvíli poté se otevřel prostor před hostujícím Reiterem, jehož skákavou střelu nadvakrát zkrotil Bolek.V 65. minutě se Twardzik opět ujal exekuce standardní situace, po níž z dobré pozice nepřesně hlavičkoval Eduardo Santos. O dvě minuty později adresoval Holzer míč na Potočného, jenž se zjevil nehlídán před Bolkem, avšak hlavou zakončil příliš vysoko.

Na hřiště se ve druhé půli podívala také další letní akvizice MFK Mikuš, který se v 69. minutě představil ranou zablokovanou na rohový kop. Ostravané najednou začali vytvářet čím dál více mezer v obraně a do jedné z nich pronikl Janečka, ale po jeho zakončení se míč odkutálel daleko mimo jakékoliv nebezpečí. Ve zbytku mače už se Karviná do více gólových šancí neprokousala. Naopak v nastaveném čase mohl tři body pro Baník urvat Kuzmanović, to by ovšem z přímého kopu musel střílet o kapku níže.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 0:6

23.08.2020 16:30

Góly: 1. Stanislav Tecl, 5. Jan Bořil, 26. Stanislav Tecl, 59. Lukáš Masopust, 64. Stanislav Tecl, 86. Tomáš Holeš

Slavia zareagovala na výhry konkurentů Plzně a Sparty nejlepším možným způsobem. V Českých Budějovicích rázně zatočila s domácím Dynamem a po šestibrankovém představení okamžitě vystoupala do čela tabulky. Na Střeleckém ostrově řádil především třígólový Stanislav Tecl.

Hned v prvním utkání sezony se za Jihočechy představilo několik nových akvizic, převážně ze Slovenska. Obrannou řadu tak vyztužili Králik a Skovajsa, zálohu zase posílil Jánošík. V základní jedenáctce nechyběli také útoční talenti z Plzně Šulc s Matějkou. Návrat do soutěžních bojů ohlásil na Střeleckém ostrově stoper sešívaných Hovorka, jinak se na straně Pražanů žádná nová tvář od úvodní minuty neukázala. V sestavě své místo našel také dříve hojně kritizovaný Tecl...

...a za vyslovenou důvěru se útočník Slavie odvděčil za necelých 50 sekund, kdy jej úžasným pasem za obranu vyslal Ševčík, načež Tecl poslal míč po zemi okolo brankáře Drobného - 0:1. Hosté neponechali nic náhodě a v páté minutě vedli už o dva góly. Rohový kop Stanciua prodloužil Provod hlavou na zadní tyč, kde bez potíží skóroval zcela osamocený Bořil.

Dynamo ovšem mohlo brzy snížit. Šulc ve dvanácté minutě sklepl centr Mršiće pro Jánošíka, proti jehož voleji musel zasáhnout slávistický gólman Kolář. Dvě minuty nato zakončoval z první též hostující Stanciu, Drobného v kase Budějovic ale moc nevystrašil. Po dvaceti minutách hry zahrozili opět Jihočeši, když Čolićův přímý kop přeletěl břevno. Jenže ve 26. minutě domácí propadli v obraně, Stanciu opět rozběhl Tecla, jehož střelu navíc tečoval Čavoš tak nešťastně, že balón přeloboval zírajícího Drobného - 0:3.

Jihočeši nicméně nebyli bez šancí. Téměř ihned po třetím inkasování pálil zleva Skovajsa, pouze však prověřil dobře stojícího Koláře. Po půlhodině hry střílel také Masopust, a to jen těsně nad břevno domácích. Ve 38. minutě si Stanciu vzal na starost standardní situaci, po níž jen o chlup mimo levou tyč Dynama hlavičkoval Bořil. Poslední šanci první půle si nakonec připsaly Budějovice, když Jánošík zakončil pohlednou kombinaci ranou nad břevno.

Šest minut po změně stran poslal Stanciu z další nařízené standardky střílený centr, jenž Drobnému vypadl z náruče, nakonec ale zkušený brankář pumlíč zkrotil. V 56. minutě měl Tecl první šanci na hattrick, to však ještě ztroskotal na Drobném. Ani za další tři minuty Tecl po pasu od Stanciua neuspěl, odražený balón ale uzmul Masopust, jenž udělal Drobnému snadnou kličku a po uklizení do prázdné svatyně navýšil vedení Slavie na rozdíl čtyř branek.

Do třetice všeho dobrého. To si jistě v 64. minutě řekl Tecl, jenž konečně završil hattrick. Tomu předcházela další akce vymyšlená Stanciuem a gólová přihrávka od Ševčíka na hlavu šťastného zakončovatele. Dvanáct minut poté se ukázal domácí Valenta, který si jako střídající hráč narazil s Basseyem, jenže v zakončení trefil pouze Koláře. V 79. minutě odpískal sudí Zelinka pokutový kop pro sešívané po domnělém zahrání rukou od Kladrubského. Videorozhodčí však prohřešek proti pravidlům nenašel, tudíž se pokračovalo bez penalty.

Přece jen však Pražané nadělili Dynamu kanára. V 86. minutě totiž obstřel střídajícího Olayinky vyrazil Drobný pouze před sebe, kde se nejrychleji zorientoval Holeš. Ten se nerozpakoval a dělovkou pod břevno potvrdil dominantní vstup Slavie do ročníku.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Pardubice 1:0

23.08.2020 16:30

Góly: 61. Robert Hrubý

Pardubice při své premiéře rozhodně zaujaly a proti silnějšímu Jablonci dlouho vzdorovaly, přesto nakonec nezískaly ani bod. Severočeši se dlouho trápili, po změně stran je však spasil střídající Robert Hrubý. Svěřenci trenéra Petra Rady nicméně na úvod sezony moc nepřesvědčili.

I kvůli problémům v zadních řadách Jablonce dostali na pozicích středních obránců prostor letní posila Martinec s univerzálem Kubistou, vlevo zase operoval z Bohemians příchozí Podaný. Ani vepředu nebyla nouze o nové akvizice, zelený dres navlékli od první minuty též Ladra se Zeleným a Schranzem. U hostů během léta žádné divoké harakiri neproběhlo, proto se za Východočechy představily zejména opory z nedávné jízdy za postupem z druhé ligy.

Úvod duelu dost nudil. Více na míči hráli domácí, ale šance nepřicházely. S větší možností málem přispěchaly ve 23. minutě Pardubice, avšak Cadu v dobré pozici netrefil Tischlerův pas. Za dalších jedenáct minut zaváhal Jablonec v rozehrávce, načež se ke střele dostal hostující Tomáš Čelůstka, ta mu ale tolik nesedla a míč zaplachtil vysoko nad břevnem. Zmar domácích demonstroval ve 38. minutě Schranz, jenž ze střední vzdálenosti vůbec neohrozil gólmana soupeře Boháče.

Tři minuty před přestávkou mohli jít Východočeši do nečekaného vedení. Tischler šikovně pronikl do pokutového území, kde však obstřelil nejen brankáře Hrubého, ale též jeho svatyni. Také čtyři minuty po změně stran zahrozily Pardubice, konkrétně to byl zkušený Jeřábek, který stejně jako Solil hned vzápětí našel náruč Vlastimila Hrubého. V 56. minutě mohl skórovat Černý, jenže výbornou přihrávku Cadua vůbec netrefil, což málem na druhé straně potrestal Robert Hrubý, jenž ovšem z protiakce hlavičkoval po centru od Holíka přímo do rukavic Boháče.

Po hodině hry ale téměř totožná akce mezi Holíkem a Hrubým vyústila v branku. Druhý jmenovaný si opět naskočil na vysoký míč, který tentokrát poslal k tyči mimo Boháčův dosah. V 71. minutě vyzkoušel štěstí Považanec a pořádně zatopil Boháčovi. Hosté se v závěru odhodlali k útočení, avšak nebylo jim přáno. Petráň například deset minut před koncem hlavičkoval nepřesně. Otevřené obrany naopak využíval Jablonec. V 82. minutě ale hlavou mezi tři tyče netrefil Kratochvíl, který za dalších pět minut vybídl ke skórování Zelenému, jemuž radost překazil obránce Pardubic zasahující před brankovou čarou. Krátce poté se netrefil ani Podaný, přesto tři body zůstaly na Střelnici.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 1:4

22.08.2020 19:30

Góly: 58. Peter Štepanovský - 4. Andreas Vindheim, 11. Lukáš Juliš, 30. Bořek Dočkal, 35. Bořek Dočkal

Takovouhle obnovenou premiéru v první lize si hráči brněnské Zbrojovky určitě nepředstavovali. V duelu se Spartou už od začátku nestačili a o poločase zásluhou tref Vindheima, Juliše a dvou Dočkalových prohrávali 0:4. Po pauze skóre jen korigoval Štepanovský.

Hned z první příležitosti se sparťané dočkali branky. Lischkův dlouhý nákop našel Andrease Vindheima, jenž i díky zaváhání obránce mohl zpracovat míč a tvrdou ranou zakončit nechytatelně pod břevno. Zbrojovka poté alespoň lehce zahrozila, když Heča musel vyrážet do brány se kroutící Fouskův roh.

V jedenácté minutě bylo vedení Letenských už dvojnásobné. Po dlouhé kombinaci okolo brněnského vápna odcentroval Štetina, balón se snesl až ke skluzujícímu Julišovi a ten šancí nepohrdnul. 0:2. I tentokrát mohli domácí na gól hned zareagovat, Přichystalova hlavička však skončila jen v Hečových rukavicích.

Trefa číslo tři přišla po půlhodině. Juliš pobídl Hložka, jehož úžasná patička našla Bořka Dočkala. Ten si v souboji jeden na jednoho proti brankáři Floderovi věděl rady a střelou na bližší tyč skóroval. Nedlouho poté selhal ve velké šanci Hložek, další gól ale vzápětí přidal znovu sparťanský kapitán. Bořek Dočkal si narazil o Sáčka a tvrdou přízemní ranou udělal z prvního poločasu naprostý debakl ambic Brna.

Moravané chtěli bídnou první půli odčinit a ta druhá už jim herně naprosto patřila. V padesáté minutě musel Heča ukázat své schopnosti, když zneškodnil obrovskou příležitost Přichystala. Když ale vyslal fantastickou dělovku z voleje Peter Štepanovský, musel se gólman letenského celku jen podívat.

Dvě další šance Zbrojovky přišly až v závěrečné čtvrthodině. Vintrovu ránu ale sparťani srazili na roh, následná Šuralova hlavička skončila v zámezí bez jakéhokoliv přičinění bránících hráčů. Po vítězství 4:1 se tak Sparta vyhoupla alespoň prozatím do čela tabulky, naopak Brno je poslední.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Teplice 1:3

22.08.2020 17:00

Góly: 79. Jan Rezek - 14. Jevgenij Nazarov, 66. David Heidenreich, 73. Jakub Řezníček

Potřetí v řadě zamířili tepličtí hráči na úvod sezóny do Příbrami, na rozdíl od předchozích dvou remíz byli tentokráte stoprocentně úspěšní. Hladké vítězství si připsali díky trefám Nazarova, Heidenreicha a Řezníčka, skóre v závěru jen korigoval Rezek.

Úvodní čtvrthodina byla nabitá akcemi. Ve čtvrté minutě vše rozjel Antwi, jehož rána z osy hřiště letěla těsně vedle tyče. Vzápětí zakončoval na druhé straně Řezníček, jeho střela na přední tyč ale Melichara nezaskočila. Úspěch neslavil ani pokus Trubače, který byl Novým zblokován na rohový kop.

Poté už ale ke změně skóre došlo. Moulisův roh propadl k Jevegenijovi Nazarovovi, jehož prudká a zdařilá rána pod horní tyč Melicharovy brány rozvlnila síť. Vzápětí mohl vyrovnat Vais, ani jemu ale nebylo přáno a obrana míč zblokovala. Po Vaisově střele nebyl daleko gólu ani Kleščík, který střílel podél brankové čáry.

Na další šance se čekalo až do osmapadesáté minuty. Pilíkův pokus z přímého kopu byl zblokován k Vaisovi, který famózní ranou pořádně protáhl Grigara. Namísto vyrovnání ale trochu překvapivě přišel druhý gól Teplic. Moulisův roh našel přesně hlavu Davida Heidenreicha, jenž při své ligové premiéře zdařile skóroval.

Třetí trefa "Sklářů" se zrodila z rychlého protiútoku. Jakub Mareš skvěle našel jmenovce Řezníčka, jenž podél vybíhajícího Melichara proměnil tutovou příležitost a dodal svému týmu potřebný klid. Patnáct minut před koncem se první branky dočkali domácí. Jan Rezek zužitkoval Nového centr a ranou o zem snížil rozdíl ve skóre.

Během závěrečného tlaku Rezek svou šanci zužitkovat nedokázal, stejně si vedl i jeho spoluhráč Vávra a zápas tak skončil vítězstvím Teplic 3:1. Severočeši alespoň na nějaký čas okupují první místo tabulky.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:0

22.08.2020 17:00

Góly: 16. Pablo González

Jediný gól rozhodl klání dvou modro-bílých celků na Andrově stadionu. Domácí Sigmu poslal do vedení v šestnácté minutě González, srovnat mohl po přestávce Mara, jenže jeho pokutový kop brankou neskončil.

První větší příležitost měl v páté minutě Pablo González, který ale po Zahradníčkově centru nedokázal seřídit mířidla. Po čtvrthodině hry už ale González pálil ostrými. To když Zahradníček z rohového kopu našel hlavu Hubníka, který ještě předal míč právě španělskému křídelníkovi a ten už si s nastalou situací dokázal poradit.

Hosté byli blízko vyrovnání v minutě pětadvacáté, když Mosquerovu standardku nedokázal zužitkovat Koscelník. Na druhé straně na Zahradníčkův centr relativně těsně nedosáhla trojice jeho spoluhráčů. Hra se v závěru poločasu přenášela od jednoho vápna k druhému. Odražený balón napálil jen těsně mimo Mikula, Houskovu střelu zase zblokovala liberecká defenziva.

Největší příležitost k srovnání gólového účtu dostali muži z Podještědí po necelých třech čtvrtinách zápasu. Po Hubíkově zákroku na Rabušice odpískal sudí pokutový kop v jejich prospěch. Jeho exekuce se ujal Kamso Mara, jenže Mandous vystihl směr a ránu zneškodnil. Gólman o chvíli později bravurně zlikvidoval i Peškovu hlavičku.

Druhá půle obecně nenabízela mnoho zajímavých momentů a dalším takovým byl až v závěrečné desetiminutovce další ze Zahradníčkových centrů, jenž ale (opět) nikdo ze spoluhráčů neusměrnil mezi tři tyče.

Hanáci tak počtvrté v řadě zvládli domácí ligové utkání s Libercem a minimálně na chvíli drží pozice v kýžené horní polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FC Slovácko 1:2

22.08.2020 17:00

Góly: 47. Tomáš Poznar (pen.) - 63. Jan Navrátil, 77. Vlastimil Daníček (pen.)

Bezbrankovou první půli, vedoucí gól Zlína, obrat Slovácka a dvě penalty, to všechno přinesl první ligový zápas jihomoravských rivalů. "Ševce" poslal do vedení z pokutového kopu Poznar, cestu tří bodů do Uherského Hradiště však zajistili Navrátil a z jedenácti metrů Daníček.

Úvodní půlhodinovka patřila mezi ty vůbec nejnudnější. Až pak Petržela nalezl Ciciliu, jehož střelu však Dostál bezpečně zlikvidoval. O chvíli později už byl zlínský gólman krátký na Havlíkovu ránu, balónu ale v cestě do brány zabránil Cedidla. Nedlouho před odchodem do šaten zakončoval akci z pravé strany Navrátil, jeho střela skončila jen rohovým kopem.

Přestože Slovácko mělo více ze hry, byli to domácí, kdo se dostal do vedení. Krátce po návratu ze šaten hrál Daníček ve vlastní šestnáctce rukou, což neuniklo pozornosti sudího a nařídil penaltu pro Zlín. K té se postavil Tomáš Poznar a na opačnou stranu, než skočil gólman, ji proměnil.

Vyrovnáno mohlo být po necelé hodině hry. Petržela si poradil s brankářem Dostálem, jenže namísto opuštěné brány nastřelil jen tyč. Brzy ale jeho zaváhání napravil Jan Navrátil. Sadílkův centr našel na malém vápně přesně jeho hlavu, od níž balón putoval za brankovou čáru.

Patnáct minut před koncem zakončil nepřesně Navrátil. Rozhodčí ovšem ještě zkoumal souboj, ke kterému při střele došlo, a dospěl k názoru, že šlo o zákrok nedovolený. Jelikož k tomu došlo v pokutovém území, kopala se další penalta. Její exekuce se ujal Vlastimil Daníček a prudkou ranou překlopil vedení na stranu svého mužstva.

Vzápětí mohl srovnat stav Čanturišvili, jehož technický pokus z hranice vápna letěl kousek vedle tyče. Stejně si v ještě větší příležitosti počínal Fantiš, který selhal tváří v tvář gólmanovi. A jelikož v nastavení Poznar nedosáhl na Dramého centr, skončilo utkání těsným vítězstvím hostujícího celku.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - SFC Opava 3:1

21.08.2020 18:00

Góly: 45+4. Pavel Bucha (pen.), 55. Jean-David Beauguel, 76. Adriel Ba Loua - 45. Matěj Helešic

Nebyl to snadný začátek. Fotbalisté Viktorie Plzeň se proti Opavě pořádně nadřeli, aby potvrdili svou roli favorita. Hosty totiž poslal do vedení Helešic, ještě v první půli ale srovnal Bucha. Protti oslabeným Slezanům se ve druhé půli prosadili Beauguel a Ba Loua, díky čemuž Západočeši zvítězili 3:1.

Hned v úvodu mohl přijít ve Štruncových sadech šok. Brabcova přihrávka Hruškovi nepatřila mezi ty nejpřesnější, a tak musel Texlovu ránu z brankové čáry vykopávat Řezník. První plzeňská šance přišla v desáté minutě, kdy se po Kopicově centru natahoval Chorý. Vše nakonec skončilo jen rohovým kopem. Kopic byl strůjcem i další zajímavé situace. Svůj únik zakončil pasem do nebezpečného území, kde přihrávku čekal Čermák, obrana však dokázala balón odvrátit.

Po půlhodině se museli Slezané vypořádat s velkou nepříjemností, kvůli zranění musel ze hřiště stoper Hnaníček, kterého nahradil Rychlý. Vzápětí mohla přijít další pohroma, Fendrich však zneškodnil Čermákův přímák a Limberského následná střela už byla hodně nepřesná.

O pět minut později vyli viktoriáni ještě blíže gólu. Rukou ve vápně zahrál Mondek, načež sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekutor Čermák si ale neupravil mířidla a napálil míč pouze do břevna. Tentýž hráč nedokázal proměnit ani další šanci po pasu Řezníka.

A tak trestali Opavští. Z pravé strany nacentroval Mondek, načež balón propadl až na zadní tyč, kam nabíhal Matěj Helešic, jenž poslal míč za Hruškova záda. Jenže nakonec mohli jít do kabin spokojeněji Západočeši. Ti totiž nejenom že srovnali zásluhou Pavlem Buchou proměněné penalty, předchozí Hrabinův zákrok navíc byl oceněn červenou kartou a žluto-modří tak přišli i o druhého stopera.

Početní převahu Plzeňští zužitkovali necelých deset minut po přestávce. Hejdovu střelu z vápna sice ještě dokázal Fendrich zneškodnit, míč se však odrazil přímo k Jeanu-Davidu Beauguelovi a ten už z bezprostřední blízkosti překlopil vedení na stranu svého týmu. Uklidňovací gól mohl dát po třech čtvrtinách utkání Kopic, hlavičkou však prázdnou bránu minul.

Na 3:1 tak zvyšoval až debutant Adriel Ba Loua, a to jen dvě minuty po svém příchodu na hřiště. Limberského fantastický pas našel za obranou právě křídelníka z Pobřeží slonoviny a ten mezi Fendrichovýma nohama procpal balón do sítě. Tentýž hráč mohl přidat i další trefu, Beauguelovy pobídky ale nevyužil a zamířil nepřesně.

V závěru základní hrací doby přišly zajímavé situace na obou stranách. Za Plzeň spálil tutovou šanci Kovařík, jenž se nechal vychytat gólmanem, na opačném konci hřiště zachránilo Hejdu od vlastence břevno. V nastavení pak neproměnil šanci Čermák a utkání tak skončilo dvougólovým rozdílem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha11006:03
2.Bohemians Praha 190511004:03
3.Sparta Praha11004:13
4.Viktoria Plzeň11003:13
 FK Teplice11003:13
6.1. FC Slovácko11002:13
7.FK Jablonec11001:03
 Sigma Olomouc11001:03
9.MFK Karviná10100:01
 Baník Ostrava10100:01
11.Fastav Zlín10011:20
12.Slovan Liberec10010:10
 FK Pardubice10010:10
14.1. FK Příbram10011:30
 SFC Opava10011:30
16.Zbrojovka Brno10011:40
17.FK Mladá Boleslav10010:40
18.Dynamo České Budějovice10010:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (516)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uvidíme, jak si Plzeň povede v Holandsku. Moc jim teď nevěřím, ale skupiny EL by mohli dát.

Reagovat
Kaspar

uz ted mame jisty dva tymy v poharech, treti by byl bomba

Reagovat
8lampard8

Reagovat
didosh

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jestli Sparta či Slavie zvládnou postoupit třeba i ze skupiny Evropský ligy.

Reagovat
Greny

clanek pod rubrikou Ligue1

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme mezi nejlepšíma ligama v Evropě

Reagovat
Bakary3

* oficialne

Reagovat
monty25

Asi proto, že Ba Loua mluví francouzsky.

Reagovat
Pablos

Spíš Bígl si to vydupal, jinak odejde

Reagovat
Kaspar

OT: Resi se jeste nejak ten Slovan, pripadny odlozeni nebo uz je jasna kontumace?

Reagovat
Greny

jeste se nevi kdo postoupi

Reagovat
Kaspar

takze uz je jasny ze hrat se nebude a jen se ceka koho poslou dal ?

Reagovat
Fakt

Jo

Reagovat
martin1

Ty kraje

Reagovat
Kaspar

aby se vubec tech 51% odehralo

Reagovat
db18

Dnešní zápas ideální na to, aby nás AZ podcenil. Snad to byl projev toho, že byli teď v izolaci i od sebe a nervozity z testů a ve středu to zvládnou s klidem.

Jinak Ba Loula to oživil pěkně (ale teda Kopic byl zas příšerný, toho bychom asi měli pustit za Vrbou ), Havel taky super výkon

Reagovat
Blasphemer

Havel a Ba Loua musí hrát ve středu základ.

Reagovat
martin1

Nejen ve středu

Reagovat
Figi

Hlavně opravit jméno na dresu. Ba Loula se opravdu nejmenuje

Reagovat
OTASi

já bych je dal na kraje

Reagovat
abu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PBLead

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Macron se zviditelňuje

Reagovat
Mass

Reagovat
Figi

Ba Loua ne Loula jak měl na drese

Reagovat
db18

Vsak ja vim, byla to narazka na ten dres, ale nedoslo mi, ze to v tom slohu zapadne

Reagovat
Blasphemer

Tak snad se z AZ nedívali... a nebo možná jo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No dneska Plzeň vypadala jak na podzim pod Vrbou, než jako na jaře pod Gulou Ale jak říkal jeden moudrý muž, důležitý jsou tři body, na zbytek se vyser.

Reagovat
Blasphemer

První poločas typická vrbovina, no. Ve druhém mi teda taky furt přišlo, že se šetří na středu, ale už se na to dalo dívat a šancí měli na pět gólů. A líbilo se mi, jak se nebál stáhnout tragického Řezníka o půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Slavie je něco tak nádherného. Být nezaujatý fanoušek, tak bych jeden koupil.

Reagovat
ratusek

Za tři a půl litru?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo? jsem vůbec nekoukal na ceny. Ani nevím, jaké jsou běžné ceny dresů jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dva testy na Covid

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Nekup to, za 3600...

Reagovat
Losinho

rovnou dva

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci psát to slovo na ž, ale tady se to docela hodí...

Reagovat
Losinho

Klidně to řeknu za tebe. Je to žalostný.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Spejbl

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
didosh

To je kokoooot

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Uka

Reagovat
Fernando_Torres

Počkej, za to fakt chtěj tolik? To je vtip ne? Vždyť originál top klubů z Evropy koupíš za 2300 max v plný palbě, co si jako od tohodle slibujou?

Reagovat
Greny

A to originál není žádnej čínskéj smejd

Reagovat
Blasphemer

Tak jsou v nejlepší finanční kondici za pět let. Proto je třeba osolit dresy.

Reagovat
bobis21

Jarda je prostě oportunista, ten si nenechá ujít možnost podojit za žádné situace.

Reagovat
Losinho

Asi si myslí, že jsou v nejlepší finanční kondici i fanoušci.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Infi

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

Kde jsou vysoké ceny žid nebývá daleko

Reagovat
smazaný uživatel

To už je lepší zaplatit litr nějakýmu hráči, aby si po zápase se Slavií s někým vyměnil dres a pak ti ho dal.

Reagovat
Losinho

+ ten by měl logicky ještě vyšší hodnotu, pokud to teda nebude od nějakýho šaška typu Kováře

Reagovat
PBLead

chudák. jak dostává i od vlastních

Reagovat
db18

Koukám, že za 3600 je "promo" dres. Replika je za 2000, což je o 300 kč levnější než replika dresu Man. City. Holt Puma...

Reagovat
Coutinho10

tak to tak nejak odpovida....kdyz jsou nove dresy, tak jsou vzdycky ceny prestrelene

Reagovat
Selänne

Slavia používá nejkvalitnější verzi těch dresů, proto jsou tak drahý. Samozřejmě si ještě museli přidat svojí přirážku.

Menší srovnání za kolik je mají další týmy - City a Ac Milan za 120 eur, BVB za 130

Reagovat
El Campeon

prosimtě, co si mám u dresu představit, když se řekne "v plný palbě"

Reagovat
Pablos

kožený límečky a elektrické stahování rukávů

Reagovat
Kucka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Kaspar

Tak v Olomouci nakazeny i trener Latal, zapas povede Minar

Reagovat
Spejbl

Dle výsledku hádám, že bude mít Látal pozitivní testy na covid až do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli Látal zase nekoukal autobusu

Reagovat
Pablos

Dobrá protekce podle příjmení na té titulní fotce

Reagovat
monty25

Teplice Do třetice se 1. kolo v Příbrami konečně povedlo vyhrát. Těžší zápasy teprve přijdou, ale po dlouhé době se mi líbí to složení obrany. Nazarov dneska pěkný gól a taky mám radost z toho Heidenreicha. Jarda bude mít každopádně co dělat, aby se ta Příbram zase udržela.

Reagovat
kecipep

Příbram za mě nejslabší, říkám to pořád

Reagovat
smazaný uživatel

S tím kadrem to letos nemůžou dát

Reagovat
didosh

Teplice se mi po letech líbí...teda to složení kádru

Reagovat
meno

Liberec s takovouhle Evropu určitě neudělá. Potřebuje co nejdřív někoho kreativního a pak nervat Matouška do útoku. Už to ví Rada, už to ví Trpišovský, věděl to i Csaplár, proč se Hoftych vole nezeptá? Mara je sice univerzál, ale 10 mu nejde. Tijani se úplně nepředvedl ve své první šanci...

Reagovat
db18

Protože tam Hoftych stejně nikoho jinýho nemá.

Reagovat
meno

Mohl hrát 4-4-2 nebo 4-4-1-1 s Matouškem vedle nebo pod Rabušicem nebo Rondičem. Vyhnul by se tím Baracovi. Nebo hrát dvě věže, Matouška na kraji a pak tam pustit čerstvýho Mosqueru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Reagovat
FCSL

Neudělá no, když jste nás totálně rozebrali

Reagovat
meno

Nebreč. Máte majitele miliardáře, kdyby pustil jednu sezonu o 100M víc, tak mu to nic neudělá

Reagovat
FCSL

Tak jasný, že problém je v Ludvovi. Ale ten bude asi s tou výměnou s váma spokojenej a s EL evidentně moc nepočítá a ani ho neláká. Ale fotbalově nás ta výměna zatim fakt odrovnala. Nejen ty odchody, ale i ty příchody, to je jedna velká tragédie. Jugas si obnovil zranění v první přáteláku, Jusuf nedohrál hned 2x ani poločas v přáteláku, ted bude mimo. Tijani dneska příšernej, Kosek hrál za béčko, Hromada je průměrák no a Matoušek je zatim největší zklamání. A třeba s Bolkou 10 hrál a byl stejně příšernej... Obávám se, že o něm to nebude jen o postu

Reagovat
meno

Možná by mu sportovní ředitel mohl vysvětlit, že EL znamená větší keše a lepší nabídky za hráče. Kdyby vám pustil peníze na Housku a Schranze, protože Jabka byste přeplatili, mohli jste být v pohodě. Hromada je určitě super fotbalista, ale sebevědomí i kvůli zranění je prostě dole. Matoušek není 10. Matoušek je útočník vedle nebo pod kladivo ve vápně. Dinův Baroš.

Reagovat
FCSL

Každej ví, že hlavní problém je Ludva. Jako pustit 4 nej hráče, udělat z toho jen hostovačky a 3 hráče zadara, to je prostě příšernost. Tak ne čistě 10, na to ani nemá kreativitu, ale podhrot no. To i sám říkal, že se tam cejtí nejlíp. Na druhou stranu, tam tolik nevyužije tu super rychlost. Nebo jo, ale třeba v Příbrami, která hraje každej zápas do brejků... Dneska hrál na hrotu kvůli zranění Jusufa. Každopádně hrál 4. zápas a zatim fakt nic nepředvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Hele shrnul si to trefně. Upřímně jsem i překvapen, proč místo Tijaniho tam nedá Chaluse

Reagovat
Pablos

Matoušek je jedno kde hraje ...tragédie to bude všude a to jsem mu fandil, ale bojím se, že naivně, ten kluk mi příjde, že asi trošku vlivem Sýkory zpíčovatěl i v hlavě.

Reagovat
mayday

Já už jsem to psal několikrát, ale on mi přijde jen jako běžec do brejků do slabýho týmu, kterej celej zápas brání a on pak může utíkat do otevřený obrany. Ale jak má hrát trošku do kombinace nebo do zavřený obrany, tak je marnej totálně.

Reagovat
bobis21

Viděl jsem zápas až asi od 25. minuty, takže nevím co dělal předtím, ale v té části co jsem viděl nebyl Tijani špatný - měl tam i jednu skvělou situaci kdy zachytil přihrávku a hned založil protiútok.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Hoftych je strašně precenovanej

Reagovat
kecipep

Otočené derby, paráda

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Tragédie, v Olomouci se dlouhodobě nedaří a dneska už podle výběru sestavy (ikdyž není z čeho vybírat žejo) bylo jasný jak to bude vypadat Mara je dobrej fotbalista, ale nikdo od něj nemůže čekat, že bude hrát to co Baluta. Nakopávaný balóny, když je vzadu Hubník taky moc smysl nedávají, rychlost Peška a Matouška (ten byl vyloženě strašnej) absolutně nevyužitá. Snad příjde aspoň ten Beran ať tam je někdo kdo dokáže něco vymyslet, jinak z tý Evropy vypálíme hodně rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Beran Ten to určitě vytrhne

Reagovat
h8_sfatto

Slavia B neuspěla, patří jim to

Reagovat
FCSL

Tak Karl je určo spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl být spokojenej?

Reagovat
db18

Reagovat
RadekVonCZE

První zápas ty hňupe

Reagovat
dinss

Reagovat
Euphael

Reagovat
Liquid

tomu tragédovi Královci zase utekla penalta, kterou nařídil až po VARu, vyhodit ho už z listiny sudích

Reagovat
AjaxFans

Super tři bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

Derby je našee !

Reagovat
Beči

Luuuuuukááááááš Juuuuuliš

Reagovat
Witcher

Ligu můžete ukončit

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara roky navrhoval v tikytaka a teď dostanou 4 fíky za poločas, ten už e tam nemůže ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

*machroval

Reagovat
Zephyr

Kurz 2.58 na Spartu...

Reagovat
Euphael

v hcp

Reagovat
stas87

V hcp, nie v zapase..

Reagovat
Zephyr

ou, to jsem přehlídnul

Reagovat
AjaxFans

Fakt pěkné

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Aldeano

Reagovat
martin1

Reagovat
dinss

Reagovat
Kucka

Ten Navrc hlavně

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak se dělají tady ty tikety, že ti třeba 3 věci nevyjdou a i tak bereš prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

Na pérovém_sázení!

Reagovat
Miguel19

Kombi. Pak si jenom vyberes, na kolik příležitosti vsadis. Já dal na 3 skupiny

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ondrasch77

borec

Reagovat
bartes

tebe už vsadit nenechají . Vidím to na limit tak 100 Kč na sázku

Reagovat
Coutinho10

jinak kurz na Navrátila a divim se, že si z Teplic nedal Řeznička

a Poznar 3,5 ? já ho měl za 3

Reagovat
Beči

Ten "zákrok" Štepanovského měl být penaltový...

Reagovat
BaggioRoberto

No taky nechápu, že rozhodčí nic, vždyť ho knockautoval.

Reagovat
Beči

Přesně, vyloženě do něj naskočil s úmyslem ho sundat. Na výsledku to nic nemění, dneska výhra v suchým triku (i přes ten déšť ), ale tohle by se prostě pískat mělo.

Reagovat
Zephyr

Pro Brno je nakonec možná i dobře, že to takhle dopadlo. Aspoň hned zkraje sezóny dostali pořádnou facku a uvědomí si, že při takových výkonech budou za rok zpátky dole v FNL. Lepší než kdyby na úvod ušmudlali nudnou remízu s nějakým tragickým Zlínem a měli pak pocit, že to "nějak půjde". Takhle jim to aspoň nastavilo pořádné zrcadlo.

Sparta odehrála to, co potřebovala, a i docela obyčejný výkon dneska stačil. Ale ten druhý poločas odchodili solidně...

Reagovat
veikko

Sparta jednoduchá výhra, ale člověk nepochopí retardy typu Štetina, kteří si nechají dát v rozhodnutém zápase kartu za skluz zezadu...

Reagovat
dinss

Štětina, Krejčí

Reagovat
kilobyte

To je jednoduchý. Pak budou mít v sezóně volno na jeden zápas a pak na dva. Ti nejlepší zvládnout i volno na 3 zápasy.

Reagovat
Spalovač šancí

To násobení karet už od letošní sezony neplatí, ne?

Reagovat
kilobyte

O tom jsem neslyšel. To jim zhatí plány na volno.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jste to přesně

Reagovat
ZB 07

Reagovat
dinss

Docela mi by zajímal jak by Sparta obstála s touhle hrou prosti alespoň trochu fungujícímu týmu v obraný fázi. Nevyzdvihoval bych hru Sparty ale nekvalitu Brna....

Reagovat
Beči

Takže ve vašem případě také nevyzdvihuješ kvality Plzně, ale nekvalitu Opavy?

Reagovat
kilobyte

Sparta má jen štěstí na soupeře.

Reagovat
BaggioRoberto

3 body, 4 góly, paráda. Ten druhej poločas Vyloženě otrávený hráči, že to musej dohrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

To se jim už nikdy nesmí stát. Budou dělat frajery a dostanou v EL nakládačku

Reagovat
Raylan

Druhá půlka strašná. Lischka dneska paradoxně nejlepší ze stoperů, ale stejně se bojím, že v zápase, kde se bude hrát rychle nahoru dolů, tak bude mít problémy, ten jeho pohyb je strašnej.

Reagovat
dinss

Já spíš nechápu, co tam dělá Štětina. Ten v EL nebude absolutně stíhat...

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak měl super jaro, Kotal na něj sází. A když se teď hraje na tři stopery, tak se tam vejde asi vždycky. Docela ale čekám, že to proti lepšímu soupeři bouchne a vrátí se model se dvěma stopery. Pak by Štetina mohl sedět a hráli by Čelůstka s Hanckem.

Reagovat
naheCZ

Strašně naivní od Brna jít do ligy s touto obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle hrůzu měli i ve druhý lize. Určitě se poučej, jinak by to fakt byly kopyta.

Reagovat
naheCZ

No právě o to de, ta obrana byla sotva dostatečná na druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je ovšem jiným soupeřem než Chrudim, takže přesně vidí, kde je tlačí bota... Sparta dala Brnu vyšší laťku a podle mě zaberou

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem ani minutu - Sparta tak dobra, nebo Brno tak spatny?

Reagovat
KingMaster13

Od všeho něco. Sparta hrála dobře ale obrana Brna je jak z okresu. Ti jestli to tam nedají vzadu do kupy tak poletí rychle zpátky do pralesa

Reagovat
smazaný uživatel

Průměr Sparta, Brno hrůza - 2 pol. lepší.

Reagovat
Spalovač šancí

Brno naivní a neschopný v obraně a sparta velmi klidná v koncovce

Reagovat
Liquid

Reagovat
Beči

V prvním poločase jsme byly jasně lepší a hlavně efektivnější, Brno v obranné fázi naprosto katastrofální. V druhém poločase už to hráči prostě odchodili a nechali Brno v klidu hrát, i když kromě toho jednoho gólu se k ničemu zajímavého moc nedostávali.

Děsí mě přístup z druhého poločasu, i kdybychom vedli 8:0, tak ten přístup byl z naší strany prostě špatný.

Reagovat
db18

Brno začalo jako Opava, ale zlomilo se to rychleji, první poločas pak absolutně netušili... o pauze se to zase docela obrátilo, byl to vyrovnaný zápas a Brno dohnalo statistiky střel a rohů. Hodně pomohl příchod Vaňka a toho druhého, který nahradil mladého Endla. Navíc Sparta se na druhý poločas celkem vysrala a Kotal to nechal být.

Reagovat
veikko

Já bych popravdě vůbec výkon Brna s Opavou nesrovnával, to bylo jako nebe a dudy.

Reagovat
Berbatov9

Ach jo proc mam pocit ze jakejkoliv trochu fotbalovejsi rychlejsi souper by dnes obranu Sparty hrozne vytrestal, jinak 4 goly spokojenost, jsem i rad ze Dockymu se zadarilo snad ho to nakopne ale jak pisou nekteri nahore zbytecne bych ten vykon nenadhodnocoval , nebyla to skvela skvela Sparta ale fakt tragicky Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl Hancko, ale Lischka nebyl tak špatnej, jak se dalo čekat

Reagovat
kilobyte

Z jednoho zápasů s tragickým Brnem bych nedělal závěry.

Reagovat
Berbatov9

Mas pravdu ... vzdyt zatim nejlepsi souper te ,,nove sezony,, bylo Taborsko tak se i celkem tesim na konfrontaci s nejakym lepsim souperem

Reagovat
BaggioRoberto

Olomouc, Karviná, Zlín, Příbram, kvalitní soupeř bude až 6. kolo Jablonec ale ten jezdí na Letnou na výlet. Těch prvních 6 kol musí prostě být bez ztráty. Potom se jede do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy začínají ligy v civilizované Evropě?

Reagovat
Didier Drogba

v době vzestupu socialismu i na západ od nás už není v Evropě nic civilizovanýho

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Spalovač šancí

F:L začala včera

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná lepší liga už není

Reagovat
Kepy_FCB

Škoda že se Sparta rozhodla v 2.půli Brno dále už neponižovat

Reagovat
Spalovač šancí

Proč je to škoda?

Reagovat
meno

Protože jsem měl prachy na Hložkův gól

Reagovat
kilobyte

Chyba. To tipoval expert Fortuny.

Reagovat
srandamač

Žádnej Chyba včera nehrál.

Reagovat
Zdechlina

Co Zlín, vy ku*vy. Na víc než penalticku promenenou mrdkou poznarem se nezmohli. Klasika. A co ta dohra po zápase v UH, kdo z vás mi to objasní, vy sraci?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Zdechlina

Su nasrany. Ojebali nás

Reagovat
doNny

Super akce Zlína, jen tak dál

Reagovat
Zdechlina

Bohužel jo. Udělali to moc dobře. jen by mě zajímalo, kdo dával info.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou tamtamy, kdo je ten odstavený z Baníku ? Ne kvůli toho viru, ale kvůli sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypůjčím si od mistra Páníka termín "ostrá", u nás je to dle mého názoru třináctka - Laštůvka - Juroška, Pokorný, Stronati, Holzer - Jirásek, Jánoš - Reiter, Kuzma (Šašinka), Potočný - Zajíc + Budinský, Šašinka (Kuzma), ti budou v nominaci na 99,9%, jestli jsou zdraví. Pak už je těch zbývajících 5 míst v nominaci trochu loterie: Fillo/Fleišman, Svozil/Azackij, Tetour/Chvěja/Kaloč, Lalkovič/Buchta, Smola/Tijani/Chvěja. Drozd a Azevedo (ten asi v Baníku už navždy) v nominaci nebudou určitě, když hráli v pátek za béčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Carlos teda definitně padl s přestupem ? Fakt kvůli agentovi ? To má stejného agenta jako mladý Hašek, ne ?

Tipl bych, že Tetoura počítá před Jiráskem jako první volbu, ale zřejmě ne hned. A Svozil/Pokorný bude možná taky otevřené...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Daniela Chrysostoma, černého agenta většiny černých fotbalistů v naší první lize (mj. i Mara, "slávistický" Tijani, Condé), chtěl příliš vysokou provizi pro sebe...S Tetourem výhledově souhlasím, ale ty první dva zápasy to bude mít těžké, myslím, že víc se do toho dostane až v repre přestávce (nedivil bych se, kdyby i nastoupil za béčko příští neděli proti Uničovu), teď čekám jen paběrky.

Reagovat
El-Pistolero-68

Co znamená tamtamy? Vím, kdy se to používá, ale co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Buben domorodců v Africe. Takový dvojbuben na vodorovno, pro obě ruce. Používají to hlavně při rituálech.

Reagovat
El-Pistolero-68

super, díky

Reagovat
Cumel

Zaplať Pánbůh za ty (jen) čtyři góly. Třeba si po tomhle rande s realitou vytáhne vedení hlavu z prdele a přivedou 2-3lidi do obrany, klidně i formou hostovačky, protože se Šuralem na stoperu a klukem, kterýmu je 17 se ta válka o záchranu bude válčit těžko.

Reagovat
soukup

do kdy je vlastně mimo Kryštůfek?

Reagovat
Cumel

Na to ti neumím odpovědět, bohužel.

Reagovat
Zdechlina

Od té doby co se přesunul do Stokorcového lesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí & Štětina...utratit prosím. Dvě totální a zákeřný košťata.

Kotal za střídaní na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka vyhořela, bohužel chyběl Dreksa Aspon, že dali ten gol

Reagovat
meno

Sparta první poločas cajk a druhej zkušeně v udržovacím tempu. Nemuseli se, bohužel, nijak stresovat, protože Brno fakt zlý. Nicméně bylo fajn vidět gól kola, Štěpanovský krásnej a Pachlopník super asistence

Reagovat
smazaný uživatel

ty góly Sparty...oni snad začali fakt hrát fotbal nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Druholigový tým, trochu pokory pls.

Reagovat
Beči

Ten první poločase byl od nás skvěle zvládnutý, góly pěkné. Ale ten druhý už vůbec. Chápu, vedli jsme 4:0, ale i kdyby bylo skóre dvojnásobné, nemůžou to hráči přece takhle vypustit a relevantně celý poločas bez zájmu odchodit.

Z Brněnských hráčů se mi líbil Pachlopník, zajímavý hráč. A nechápu, jak to, že rozhodčí neodpískal penaltu, potom co Štepanovský srazil na zem hráče bez míče v pokutovém území s celkem jasným úmyslem. Ne, že by to na výsledku něco změnilo, ale nechápu že to rozhodčí absolutně neřešil.

Reagovat
kilobyte

Alibisticky to pustil, protože věděl že se to nebude moc řešit.

Reagovat
havrys99

Kolikátá minuta?

Reagovat
assat666

Denev podle očekávání zvládl duel s Opavou.

Reagovat
ZB 07

Včerejší výsledek bohužel odpovídá rozdílu kvality mezi oběma týmy. Když je po postupu z druhý ligy naší největší posilou průměrnej borec z Karviné, tak se asi nedalo čekat nic jinýho. Současnej tým stačí jen na to, abychom přejeli Vransdorf, ale z FL bez zkušených borců poletíme zase zpátky do pralesa.

Co mě ale naštvalo ještě víc, byla nezvládnutá organizace zápasu. Nekonečný fronty, zmatek u vstupu, návštěva tak o 2 tisíce vyšší, než se nahlásilo...je furt na čem pracovat. Když už naše dresy vypadají jako zlatý stránky, tak by bylo fajn, aby se to projevilo i jinak, než jenom přejmenováním Srbské na Wedos arénu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
BaggioRoberto

Nepochopil jsem teda včera Kotalovo střídání, mohl tam už po poločase dát Karabce se Součkem a ne v 90. A že Fortelný s Havelkou nebyli ani na lavičce to taky je chyba, kdy jindy mají ti mladí dostat šanci.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ACSeRw!n

v rozhovoru po zapase rikal, ze nechteli riskovat.. neskutecna priposranost

Reagovat
BaggioRoberto

Jo taky jsem to četl. Jako kdy jindy je tam dát, než po poločase 4:0.

Reagovat
Sasha

tak ono je pro ty mladé trochu škoda, že na lavce může být jen sedm lidí, což znamená branař + šest do pole. Kdyby jich tam bylo víc jak jinde v zahraničí, tak teď při těch pěti střídáních by jim to pomohlo, měl bys na lavce jak ty zkušené, tak ty mladé

Reagovat
Pablos

Kolik máš jinde v zahraničí ? Já nikdy neviděl víc jak 7. Ale zase teď v té období korony s 5 strídání netuším to je fakt.

Reagovat
Uwe háže buly

V sérii A jich je víc ne?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
bobis21

V Itálii a Nizozemsku 12, v Německu 9. Jinak asi ve všech lepších je těch 7 no

Reagovat
Pablos

12 hustý

Reagovat
Sasha

kde je těch sedm? bych řekl, že všude je min 9, Belgie, Španělsko, Francie mají taky 9, i když netuším jestli jen během covidu nebo trvala

Reagovat
bobis21

Myslím že Anglie měla 7 když byly jen 3 střídání, jen teď to bylo rozšířeno. To samé Španělsko. Ale třeba mě někdo opraví.

Reagovat
Losinho

Taky je po pár zraněních většina ráda, že zaplní těch 7 míst..

Reagovat
Hromy4

Zdá se mi to nebo ti komentátoři na O2 jsou slávisti? ::

Reagovat
smazaný uživatel

zdá

Reagovat
Pablos

podle nastavení... jsou to androidi

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, jenom blbci

Reagovat
bobis21

Tohle si asi představím vždy když vidím skóre 0:0. První poločas úplná nuda, ve druhém měly oba týmy asi tak jednu gólovou šanci.

Ani snad nejde říct kdo byl nejlepší, asi Juroška s Jánošem a Pokorným

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Baník? V Karviné jedna střela na branku Jak to vypadalo herně?

Reagovat
bobis21

Minimálně 2 na bránu byly určitě (Pokorný v 1. poločase, Šašinka ve 2.). Zbytek asi lítal mimo no ...

Reagovat
hodjohn

Špatně...

Reagovat
braveheart

V Karviné jedna ušmudlaná střela na branku.. Potočný opět nic než marnost. Díky za pěkné nedělní odpoledne, snad si fotbalovou chuť spravím večer..

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven! Straka dovnitř. A na úvod dej v kabině hráčům pořádnou sůl, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Sparta, mohla být po tolika letech první v tabulce a ona Slavia vyhraje 6:0

Reagovat
Pablos

neměla si vysrat na druhej poločas

Reagovat
HorajzmAmmann

Ne že bych chtěl šířit paniku, ale vzhledem k tomu, že ten tým je celkem dlouho pohromadě (až na Jurosku) a Karviná měla 1/2 základu jinou to vidět rozhodně nebylo a výkon se mi vůbec nelíbil.

Doma už musí být za 3 body. A hlavně úplně jiný výkon...

Reagovat
hodjohn

Byl to hnus. Žádná změna od konce minulé sezóny.

Reagovat
frankiefcb

Tak tak. Na paniku to neni, ale tu latku jsme si dali hodne nizko. Priste to musi byt herne i vysledkove neco jineho. Dnes opravdu mizerne, bez agresivity, primocarosti, hladu po golu to opravdu nepujde.

Reagovat
braveheart

Jenom dnes? Vždyť je to úplně to samé, co na jaře, absolutně žádná změna. Nepanikařím, ale aspoň nějaký progres jsem čekal, ti hráči vypadali, že je to absolutně nebaví.

Reagovat
HorajzmAmmann

Přemýšlím, kdy Baník předvedl fakt skvělý výkon. 1. poločas v Budejkach? Musíme věřit, že nás Tetour v tom středu hřiště posune někam jinam...uvidíme co další 3-4 kola.

Reagovat
braveheart

Jo, tam nás navnadili, jak to může být super. Bohužel na dlouhou dobu naposled.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty první zápasy s Kozlem - v Budkách, na Slovácku, s Jabloncem. To byly asi nejlepší výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Bavim se o dnesku. Proto dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

pico všichni si tu střelte facku, co tu brecite. To je strašné číst. Zvláště po prvním kole

Reagovat
fabec1222

Na Pániku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes byl picko? Jo, na EF, aha.

Reagovat
veikko

Zato tys byl asi fandit za stadionem, protože ze zápasu jsi evidentně moc neviděl.

Reagovat
John Obi Mikel

Trevor byl smazán

Reagovat
adalbertus

Reagovat
veikko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

To tu dlouho nebylo.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Poll Hamm

Shořel a zaniknul. Njn nemáš někomu přát něco špatného. Pak by se to mohla stát i tobě.

Reagovat
vanGomm

Je sice odehrané pouze 1 kolo uvidíme jak to bude pokračovat dál,ale vypadá to,že ty rozdíly budou obrovské.Liga by měla mít 10 týmů max 12,ale 18

Reagovat
smazaný uživatel

První 14 a druhá 18 by byl ideál

Reagovat
vanGomm

Jako Československo jsme měli I.ligu 16. týmů,takže matematicky by to nyní odpovídalo na 10-12 týmů.Spíše však na těch 10.Úroveň ligy by šla pochopitelně jednoznačně nahoru a pro týmy co by hrály EL ev. LM by to bylo mnohem lepší.Hrály by totiž kvalitnější zápasy v té domácí soutěži.Při 10 týmech by mimo jiné zmizel ten jejich klidný střed tabulky,kde se ted mnohé týmy tzv. zašívají.V lize o 10 týmech by se vlastně hrálo o poháry,nebo o sestup.Tím by také vznikl daleko menší prostor ( spíše žádný) pro "překvapivé" výsledky v závěrečných kolech.

Reagovat
Kiwi-21

Nevím no představa 10 týmů kde 5 hraje o poháry, 2 sestup a a jen 3 ani jedno je naprd, dle mého ideální těch 16

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
vanGomm

Všechny by svým způsobem o něco hráli.Navíc 5 týmů nemáme pod palcem natrvalo

Reagovat
Kiwi-21

No věc názoru, mě osobně by se to nelíbilo a 16 ideál, každý má právo na svůj

Reagovat
meno

Zápas s Budějkama v suchým triku. Sice bylo vidět, že chybí Sivok, ale furt měla obrana Dynama asi 3x větší úroveň než Brno proti Spartě. Absolutně kraloval Stanciu, Kolář udělal 3 dobrý zákroky nu a STANDA LEGENDA SLAVIE

Reagovat
Spalovač šancí

Viděl jsem cca posledních 10 minut Baníku a totální hrůza. Neschopnost dát dvě nahrávky za sebou, udělat klíčku, otevřít prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš štěstí, že jen posledních 10 Co vy? To byly Budějovice tak špatné nebo vy tak dobří? Mě se jejich kádr jmény celkem líbí i bez Sivoka, takovou demolici jsem nečekal.

Reagovat
Spalovač šancí

Budejkam se rozsypal loňský herní systém. A ty dva rychlé góly asi taky moc nepomohly

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tipoval Baník s Budějkama na 4. a 5. místo...Jak ze sebe udělat chuja Tak gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nějakou dobu tady tvrdím, že pod Kozlem to dobré nebude a čím dříve se ho zbaví, tím lépe. Ale od fandů FCB dostávám hate, že Kozel je skvělý a že to půjde. Tady to máte

Reagovat
JessePinkman

Tohle je špatně. 0:6 je kurva moc. V Ostravě to bude 3:0, doma s Libercem 0:1 a po třech kolech 0 bodů a skóre 0:10.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáte si tři vlastní góly?

Reagovat
JessePinkman

Na Dynamo skoro stačí co nákop to gól. Hroznej výkon dneska. A bohužel to nevidím dobře ani v dalších zápasech.

Reagovat
Stannis Baratheon

Hráli jste to co jsme vám dovolili. Nebral bych to až tak vážně, my takto přejedeme letos každého. Příští týden čekám s Příbramí to bude opět minimálně šestka.

Reagovat
JessePinkman

Ta Slavia je fakt jinde. Snad něco uhrajou v LM.

Reagovat
Losinho

Snad nepůjdem na Ajax nebo něco podobnýho

Reagovat
smazaný uživatel

My nákopy nevedeme, jen přihrávky v trojúhelníku Pokorný - Stronati - Jánoš...Fakt děs...

Reagovat
braveheart

Občas spíš náhodné odrazy, než přihrávky.

Reagovat
JessePinkman

takže taky bez útoku. No tak to bude podívaná.

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Podívaná hodná nejlepší ligy na světě při pátečním večeru

Reagovat
veikko

Ale pozor, pak po 15 přihrávkách v trojúhelníku nákop přijde, pokud možno co nejdál od útočníků, kteří by to ale stejně nezpracovali, takže je to fuk.

Reagovat
FCSL

S náma nemůžete prohrát, nepanikař

Reagovat
JessePinkman

Jako prohrát v Olomouci je taky kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

No od A-rýmu dostali , tak s béčkem by taky mohli prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

*dostali 6

Reagovat
RadekVonCZE

No nás můžete klidně vyklepnout, pokud se nechytnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

snadný tři body a na konci i přechod na tři obránce, protože v přípravě odpadly dva zápasy. ideální vstup do sezony

Reagovat
Kepy_FCB

Kozel co jsi je naučil za ten více než půlrok? Nic! Odnaučil bojovnosti akorát! V Karviný ti musí k umrdanýmu bodu pomoct bůh a sudí, ostuda!

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba vaši hráči dosáhli výkonnostního stropu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem schopen sledovat kvůli problému s PC, ale co vnímám, tak zbabělé - bez hladu po výhře. Hlavně nic nezkazit, dozadu až na Laštyho. Střídání až někdy v 84. (pozdě, pokud chceme vyhrát). Hlavně neprohrát, jak to tak vypadá. S tímhle nedáme ani Budky, po kanáru druhý takový zápas mít nebudou. My o dost méně změn oproti KAR + hráli jsme dvojnásobek přáteláků, než oni, a nemáme tam skoro nic ...

Reagovat
Liquid

nerozumím místní panice Baníkovců, chlapi máte plusový bod z venku, navíc s přímým konkurentem v boji o záchranu, dobrý bod pro vás

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Euphael

Reagovat
ondrasch77

hodnocení FKJ - Pardubice - utrpěli jsme vítězství 1:0...

Jablonec hrál pomalu a bez nápadu, ale alespoň se snahou hrát po zemi. Jinak to velmi přípomínalo několik posledních utkání v předchozí sezóně a to i přestože bylo v základu 6 nových hráčů. Pardubice podle stylu hry přijely neprohrát.

Do 2. půlky vstoupily Pardubice energicky a prvních 10 minut nás přehrávaly, pak začal být aktivnější Jablonec...

Z hráčů Jablonce lze vyzdvihnout obranu kromě Podyho (hrozně mu odskakoval balón a celkově byl nějaký zpomalený... a to jsem si od něj docela sliboval), Martinec se mi líbil už proti Jihlavě, velmi příjemně překvapil Vojta Kubista (velmi jistý a dobré obranné zákroky), Holík klasika . Záloha celkově spíš špatný..., Kratochvíl se snažil přebírat iniciativu, ale hrozně to drbal, nasazení Roberta Hrubého nás docela vysvobodilo. Považanec po 100 letech vystřelil na bránu

Schranz , škoda že nedal gól, makal celý zápas a to dokonce i v obraně.

Jestli se takto chceme prezentovat i nadále, tak dostaneme trojku už příští týden na Slovácku

Střídání Už mě s tím ten Rada docela sere..., když pominu Hrubého za Ladru v poločase, tak "poprvé" střídá v 88. minutě a to ještě KROBA za Považance a Čvančaru v 91. minutě za Schranze... Místo snahy dát druhý gól...

Reagovat
PavlíčeQ

Martinec se mi taky zamlouval, ale je potřeba brát v potaz, že dnes bránil jen špekáčka. Nasazení Hrubýho bylo podle mě klíčový, dobře to oživil, zpřesnil a u toho gólu si taky počínal dobře. Jinak ty střídání už nemá smysl nějak komentovat, to je pořád stejný. Jinak 3 body i přes slabší výkon určitě zasloužený, Pardubice neměli až na pár střel doprostřed nic, my naopak těch šancí měli v druhý půli už poměrně dost.

Reagovat
tnt03

Hrubý dnes super a bodíky se počítají. No nic.. dvakrát tam ten balon ve vápně letěl hodně nepříjemně v druhé půlce, jsem se celkem strachoval

Reagovat
ondrasch77

Hele v těch prvních 10 minutách druhé půlky to gólem od perníků docela smrdělo, pak tam bylo na pilno kolem 70. minuty po rohu, kdy taky neměli ke gólu daleko...

Rozhodně mě to utkání z naší strany nijak nenadchlo...

Reagovat
PavlíčeQ

Nebyla to žádná sláva, ale body za mě zasloužený. V závěru jsme tam klidně 2-3 góly mohli přidat při troše štěstí. Takže výhra na úvod dobrá, navíc s čistým kontem a uvidíme, jak to bude vypadat za týden.

Reagovat
ondrasch77

Jak píšu výše..., počítám, že dostanem na Slovácku trojku.

Koukal jsem na druhou půlku Zlín - Slovácko...

Reagovat
tnt03

Ten zápas jsme opravdu protrpěli Hrubý se mi jako jediný líbil a Čvančaru bych tam nahnal už v 60. protože ač Schranz běhal jak blázen a snažil se, tak vepředu nic nepředvedl. Strana Zelený - Podaný byla první poločas nadějná ale ve druhé půlce jsem o nich nevěděl. Jak to vypadá s Jovovičem a Dolim se ví? Jinak za mě důležité že prostě takhle protrápený zápas za tři body. Pokud si to sedne a já věřím že jo, tak se historie nebude ptát na hru ale bodíky se počítají.

Reagovat
PavlíčeQ

Vlado ještě nemá moc natrénováno, proto byl dnes jen na lavičce. Bůh by měl být k dispozici po repre pauze.

Reagovat
tnt03

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že se Doli na plac hned tak nedostane, teda aspoň pokud hodlá hrát v jarní fazóně...

Schranz je proti němu úplnej Ronaldo a to možná dneska ani nevystřelil na bránu...

Pohybem, snahou se neustále nabízet, kombinace...

Reagovat
PavlíčeQ

V jednom rozhovoru říkal plukovník, že bude chtít určitě zkusit duo Doležal - Schranz.

Reagovat
ondrasch77

Počítám, že tak v jednom zápase..., a pokud se Doli trefí, tak už bude hrát jen on a to i přesto, že se pak netrefí třeba pět zápasů

Úplně mě vytáčí, jak svým přístupem zabíjí Čvančaru, Černáka nebo Velicha...

Reagovat
PavlíčeQ

Já už na ty plukovníky kroky víceméně rezignoval, do jeho odchodu to bude pořád stejný.

Reagovat
ondrasch77

Já ho dlouho podporoval, ještě loni na podzim se na to dalo koukat, ale jaro bylo víceméně šílený..., je otázkou, kým ho případně nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Skuhravý

Reagovat
ondrasch77

víceméně souhlas...

Schranze "zabila" nedostatečná podpora, kolikrát mohl dostat míč napřímo, ale bohužel Rada je učí, že balón se může dostat do vápna pouze po centru ze strany

Oni už fakt neumí nic jiného...., jak má někdo míč, tak ho posílá do strany i přestože existuje možnost ho dát přímo dopředu. Začíná mě to srát čím dál víc a pomalu se dostávám do fáze, kdy už bych si občas přál změnu trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Čau Ondro,vše cos napsal,to je úplně přesný,mluvíš mi z duše!!! S Radou,hráčema se vším

Reagovat
ondrasch77

Čau Kochy, díky, já občas mrknu na fórum, tak vím..., ale nemám sílu tam něco psát, někteří z těch přispívajících mi připadají, že neznají ani pravidla fotbalu

Reagovat
meno

No jo, ale koho místo Rady? Mně přijde Jablonec pod nějakou kletbou, že tam může trénovat jenom on

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Skuhravý

Reagovat
ondrasch77

jenže Roman má taky jen jeden systém...

Reagovat
meno

Ten je strašnej. Napadá mě třeba Krejčí, ale jestli by šel od repre...

Reagovat
ondrasch77

Ani si už nevybavuju jakým stylem jeho tým hraje...

Reagovat
meno

Defenzivně, účelně, nic moc hezkýho na pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Žij jako že Krejčí je lepší než Skuhravý?

Reagovat
meno

Rozhodně. Skuhravý má 69 (nice) zápasů v lize a z toho 17-17-35. Krejčí má 30 zápasů 24-1-5.

Reagovat
meno

A Lvíčata pod ním mají jenom 1 prohru a to s megasilnou Francií

Reagovat
ondrasch77

Když přišel, tak to bylo výborný, ještě loňský podzim byl fajn, ale teď je to s ním těžký...

Reagovat
Coutinho10

takhle by to nějak šlo

Reagovat
Coutinho10

a teď dilema, koho si dát na permici Chtěl jsem Nica, ale ten možná už není k dispozici, tak jsem uvažoval nad Bóřou, ale možná si vezmu kanonýra Teclíka

https://www.slavia.cz/foto/permice_jednotlive.JPG

Reagovat
tnt03

Tecl by mohl překvapit a konečně se rozstřílet ve větším klubu. Vem si Teclíka, já mu věřím

Reagovat
Coutinho10

jako láká mě moc lidí ho mít nebude si myslim

Reagovat
Pablos

vem si tu dětskou... ta bude určo levnější

Reagovat
Coutinho10

Cufovo dítě je lákavý , ale bohužel nemůžu změnit sektor, místo a typ permice z loňska a ikdyby jo, tak bych to asi na pokladně neuhádal

Reagovat
meno

Zrovna ty bys mohl

Reagovat
Coutinho10

díky za důvěru

Reagovat
monty25

Anebo Bartovičovou.

Reagovat
Coutinho10

škoda, že nedali Votíkovou

Reagovat
Losinho

Vzal bych Ševčíka.

Reagovat
Coutinho10

on a Kúdela mě láká nejmíň

Reagovat
jackinho10

Taky bych bral Sevcika sakra ja chci taky permici

Reagovat
RadekVonCZE

Dej si Béřu

Reagovat
Coutinho10

dneska byl super, stejně jako Teclík, ale je to kapitán, takže špatná volba by to určitě nebyla těžký se rozhodnout

Nica budou dávat všichni nebo ti nejrychlejší, protože je v limitovaný edici....zbytek by mělbýt dostupný, takže Bořil/Tecl

Reagovat
RadekVonCZE

Ale musím uznat, že ty vaše permice jsou fakt nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám rodinnou

Reagovat
Coutinho10

ta vypada nejlip no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám syna taky ono se to nabízelo...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska jsem pro ně shodou okolností byl a na výběr už bylo pouze mezi Nicem, Bóřou a tou holčinou.

Reagovat
Coutinho10

Nico jeste je jo ? tak aspon budu mit ulehceny vyber

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nica je prý dost, podle mě ho udělali v obrovským množství. Docela prý frčel i Standa, naopak nevím o nikom, kdo by měl Kudyho či Ševu, ale už nejsou k dispozici . Ale třeba je to každý den jinak, kdo ví...

Reagovat
Coutinho10

a koho si bral ty ? Nico teda lákadlo, já už měl za to, že jsem i někde na TW četl, že už není a na webu bylo, že to je limitovaná edice, takže super, že ještě je, ale asi se tam dostanu až ten poslední den v tu středu, tak jsem zvědavej, jestli ten výběr bude stejný

Standa po včerejšku asi bude hodně oblíbenej a u Ševy s Kúdelou to vypadá, že těch udělali naprosté minimum, jinak to taky nechápu

Pak dám ve středu vědět, kdo byl k dispozici a koho mám

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jezdíme v partě 4 lidí plus děcko, takže jsme se tak nějak domluvili, že bereme Bóřu, Nica, Kudyho a Standu. Já jsem chtěl od začátku Nica, takže pohoda. Navíc jsem tam strávil jenom deset minut, známý tam byl minulý týden a hodinový fronty na sluníčku. Dneska to měli i přikrytý takovým altánem, takže se aspoň poučili.

Reagovat
Coutinho10

jojo trochu doufám, že ty největší návaly byly minulý týden, ale zase se trochu bojim, že bude i dost lidí, kteří to nechají na poslední den jako já

na druhou stranu pokud se tam dostanu v nějaký rozumný čas, tak by ty fronty moc být nemusely, ale těžko říct....btw. kolik bylo otevřených okýnek a doufám, že mají rozdělené, že ten kdo, si to kupoval přes net a má vyplněný formulář, že nebude čekat ve frontě, kde budou lidi, kteří si to budou teprve vyřizovat na místě

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byly tři fronty, jedna na vouchery (platil jsem to přes TP), zbytek na prodej přes pokladnu. Čekal jsem to daleko horší, akorát mě trochu mrzí, že nešlo vyměnit místa. Máme 2 vedle sebe do 113 a tři do 114, chtěli jsme nějak blíž. A ten, kdo kupuje přes TP, tak vyplněný formulář mít nemusí, taky jsem neměl, máš už to vyplněno přes TP.

Reagovat
Coutinho10

ajo vlastně, tak to je super, že stačí pouze ten voucher, když jsem to taky platil přes ten TP

Reagovat
Coutinho10

tak dnes jsem si pro ní došel a byly 4 fronty (3x pro nákup permice až na míste a 1x pro výměnu voucheru za permici) a tam jsem měl asi 10 lidí před sebou a trvalo to 17 minut, ale vyřízeno a nakonec jsem si vzal Teclíka....viděl jsem, že těch permic tam má od něho míň naopak Bóři tam bylo více a Stanciua už jsem tam neviděl

Reagovat
bobis21

Líbí se mi že tady fanoušci skoro všech týmů kritizují výkon - nejlepší liga začala

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Buď to a nebo kritizujou, že se vůbec hraje. Vždyť to přece ani nemá cenu začínat, stejně se to zruší.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
tnt03

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník. Těžká bída. Pokud se něco zásadního s herním projevem mužstva nestane, začne pro Kozla odpočítávání.

Reagovat
Beči

Tak co, byla Slávka tak dobrá, nebo byl soupeř tak špatný?

No hate, jen reaguji na podobné výroky ke včerejšímu zápasu Sparty.

Reagovat
Dru Zeree

Slavia hrála proti 7. týmu loňské ligy, Sparta proti druholigovému týmu, který postoupil díky dohodě u zeleného stolu. Tož tak

Reagovat
Beči

Což znamená, že soupeř nemohl hrát špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

1:4 vs 0:6

Reagovat
Beči

V obou případech zcela jasná výhra.

Reagovat
jackinho10

Ta jedna mi prijde jasnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první a sesta minuta 2:0 no hráli hned ze začátku fotbal.. a řídili se heslem cim vic gólů dáme tím víc bodů máme a jak jsou na tom s formou ty kluby? To nikdo neví.. je to první kolo

Reagovat
Beči

My jsme taky hráli hned od začátku fotbal. Až ve druhém poločase jsme to odchodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázka demence Kotala.

Karabec a Souček měli hrát už tak od 60. minuty... Škoda pro ty mladý borce.

Reagovat
Beči

Ty jsi opravdu generátor náhodných slov. Tvoje komentáře většinou naprosto nemají smysl ani návaznost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mentál. Gratulace.

Sparta odehraje výborných 45 minut, vede na jelitama z Brna 4:0 a Kotal tam pustí mladý v 90+.

Nedivím se, že jste ve sračkách. A dál budete.

Reagovat
doshcz

krátká příprava, málo přáteláků, třeba chce aby se víc sehráli? dokud hrajeme 1x týdně tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo... Ale podle mě Karabec a další mladí jsou budoucnost Sparty a kdy jindy mají hrát?

Zvlášť když na to zbytek "hráčů" sere...

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc hrají Krejčí (-90) a Štětina... To jsou košťata co nemají ani na Vyšehrad. V EL oba do 15. minuty červená.

Reagovat
smazaný uživatel

A nesrovnávej Slavii a Spartu. To fakt nejde. Sparta je roky pozadu (což se může změnit).

Reagovat
Mates_Matesović

Nejhorší pražskej tým Kotal ven

Reagovat
Selänne

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Neon

Reagovat
Coutinho10

chce to Andreu

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Spalovač šancí

Pražský přebor a souboj o titul ve Vršovicích

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro, rozdame si to s Pardubicemi a Bohemkou o Vršovice

Reagovat
meno

Jinak sázky dneska vyšli jenom díky prozíravosti a 02 na Baníku

Reagovat
Bakary3

To bude sezona jak lusk

Kdyz na to pulka tymu nema, rozsir ligu o dva dalsi...

Reagovat
Coutinho10

jinak pochválit si zaslouží i Bohemka ...taky luxusní výkon od nich a jenom škoda, že tahle nedokázali zničit Bohemku v playoff o EL

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

*zničit Bolku

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska parádní výkon, hezky jsme zareagovali na vysokou výhru Sparty včera.

A kdyby mi ráno někdo řekl, že dá Tecl hattrick, tak bych ho poslal do blázince.

Reagovat
Coutinho10

jako na gól jsem mu věřil, ale 3 opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Králova asistence na vítěznou trefu Soboleva proti Lokomotivu v čase 1:49:00 - kdyby se chtěl někdo podívat.

https://www.youtube.com/watch?v=L-ckHfC72Ok

Reagovat
RadekVonCZE

To je snad jeho první asistence za Spartak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, první "bod" vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne to otočili... Lokomotiv dosť o ničom výkon

Reagovat
Elliasson

Letos snad nebudete mít konkurenci zase. Snad v Evropě to bude o něčem od Zenitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v európe potrebuješ mať aj kúsok šťastia. Tímy z top 6 dokážu so Zenitom zahrať vyrovnané zápasy ale nezmyselne strácajú so slabými, čiže v lige to bude zase len o 2. miesto

Reagovat
Elliasson

Tipuji letos Spartak, Loko a možná Soči.

Reagovat
smazaný uživatel

Soči som videl iba proti Volgogradu a podla mňa nič moc. Ja tipujem na 2. miesto CSKA alebo Rostov.

Reagovat
Losinho

Jak je tam celou dobu sám

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba Edera, to je strašně mizerný hráč, ale z toho "zlatého" gólu bude už asi žít věčně.

Reagovat
ManUnited

Bohemka pěkně

Reagovat
tnt03

Reagovat
twl

Budějovice budou rádi za záchranu o první trojce není pochyb..titul Sparta...

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohemka

Reagovat
Wyrda

Jak byste srovnali soucasny mancaft FCB s tim v sezone 07/08-09/10?

Reagovat
bobis21

Tehdy určitě lepší. Kreativita Ličky s Lukešem dnes není (+standardky). Útočníci byli tehdy taky gólovější (i když to se snad letos zlepší).

Reagovat
smazaný uživatel

Po titulu naše nejlepší období, kromě jara 09. Hlavně podzim 08, to byla panečku sestava...

Reagovat
bobis21

I to jaro 2010 s Vydrou na hrotu bylo skvělé. Tam byl titul fakt blízko, Táborskeho gól v závěru na Bazalech asi nikdy nezapomenu... O Příbrami proti 14 asi ani mluvit nechci...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem z toho období vypíchl jen jaro 09. Podzim 09 nebyl herně úplně top, ale Koubek to hrál skvěle pragmaticky a body byly. S příchodem Vydry ta hra směrem dopředu dostala úplně jiný rozměr. Nikdy ale nezapomenu na zálohu Marek, Lička a Lukeš. Naprosto perfektní trojka

Reagovat
bobis21

Přesně a právě dnes v té záloze máme jen toho defenzivního (Jánoš), ale Lukeš s Ličkou nikde (i když Kuzma by se dal k Mariovi trochu přirovnat když hraje v záloze).

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevzpomínat. Jak pak provokoval na S-ko ....

Reagovat
Kepy_FCB

Tehdy lepší kádr i trenéři

Reagovat
smazaný uživatel

tak, jak píšou i ostatní - tehdy lepší. Lepší záloha hlavně v tvořivosti, útok gólovější. S Koubkem to celkem sedlo, předtím Večeřa .....

Reagovat
Erialdur

Liga na 10 týmů a 4x každý s každým. Jediná cesta.... (a Sigma klidně ať jde po rozpůlení do druhé ligy, bez problému).

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

A ve druhý nechat 16

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Praha vs zbytek ligy 14:14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

https://youtu.be/f8SJVyb1WAg

Kozel ty hňupe 2. půle byla horší dpč on si to nedovede ani zhodnotit, bože za co?!

Reagovat
db18

Jinak Pulpit už úřaduje v ČFL.

Na stadionu chvilku hrobové ticho a od postranní čáry se ozve hlasité "Avanti!"

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kilobyte

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
8lampard8

Reagovat
andrew96

Reagovat
FUnk

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se jednou nemůže koukat a my předvedem takovouhle kanonádu

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak na to koukaji banikovci, ale prijde me, ze Kozel ma opravdu nadstandardni dobu hajeni. Za vic nez pul roku uz proste ten jeho rukopis musi jit videt. Navic ten material, ktery mu vedeni privadi je na ligu nadstandardni (Potocny, Reiter, Zajic, Juroska, Svozil). Zatim me to jeho angazma prijde jako tezke zklamani.

Reagovat
veikko

To si piš, že většinu nás to tady už začíná štvát, ale tak ještě počkejme jeden dva zápasy, pak bude jasněji a pokud se to výrazně nezlepší, tak mu dát nějaké ultimátum. Zatím se na to fakt nedá koukat.

Reagovat
andrew96

No, nadstandardní...vynechal bych Reitera, Juroška taky jiné ligové beky moc nepřevyšuje. Ostatní lehce nadprůměr, byť zejména Zajíc by měl být více konzistentní i produktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání to bylo včera dost velké...Nicméně, my nemůžeme pořád chtít vyhazovat trenéry, to není vůbec koncepční...Proto si přeju, ať aspoň ty výsledky začne tým dělat a jak se jim bude zvyšovat sebevědomí, tak by měla přijít i zlepšená hra. Myslím, že se současnou typologií hráčů máme ideální sestavu na 3-5-2, na 4-2-3-1 úplně ne Ano, u nás to chtějí hrát všichni, od áčko po dorost, ale hlavou proti zdi je někdy těžké jít...Je jisté, že jestli Baník nebude nejhůř 8. po 6. kole, tak Kozel začne být na ráně...Nechci to, mám ho rád, ale to je prostě realita.

Reagovat
veikko

To 3-5-2 by asi opravdu byla lepší varianta, ale reálně jde stejně vždycky spíš o to, jak "tvárné" to rozestavení na hřišti je. Mě spíš už několikáty zápas zaráží pohyb hráčů, který je mírně řečeno nedostatečný, nabídka na přihrávku je minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb

Reagovat
ratusek

typický pokoronovský výkon s minimálními změnami v sestavě

na co se čekalo až do 85.minuty, to asi ví sám trenér. už mě to přestává bavit. S mnohem horším materiálem hrál v Dukle pěkný fotbal, tady má podmínky, už celkem i hráče, ale hrajeme sračku ještě horší než pod Bobem

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že ještě nějaký čas dostane. Začátek měl nadějný, ale postupem času mi to přijde horší a horší.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě z toho fotbalu bolely oči a čekal jsem víc. Já nevím, mě spíše přijde že celý náš tým je zbytečně přehypovaný, nemyslím si, že patříme kvalitativně mezi top4, spíše lehký nadprůměr. Na hřišti to jde vidět, chybí tomu nápad, hra na náhodu, a takhle je to už nějakou dobu. Nevidím žádný progres bojím se, že Tetour to nějak nespasí

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se na Bohemku...Rozhodně bych o nich neřekl, že mají lepší individuality, ale ten výkon mají založený na jiných věcech a hráči se v jejich systému zlepšují...V Baníku to tak není, nevím, jestli jsme "slezskou Spartou" a to prostředí je prostě toxické nebo co...Je to frustrující vidět i Hrubase, jak byl 1,5 roku mimo a teď si ho v Jablonci chválí. Brabec by si už zasloužil vidět nějaký úspěch, cpe do toho vrchem, spodem. Přál bych si, aby zabrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý je kvalitní fotbalista, tušil jsem, že at půjde kamkoliv, chytne se(i když možná brzo soudit). Jenže u nás jakoby do toho nedával všechno. Ty výkony jsou nemastné, neslané. Trochu se utěšuju tím, že to bylo jen první kolo, a že zrovna karviná je na tom momentálně lépe než budějky nebo brno, ale to si spíš jen lžu do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

a ta paralela se spartou-to bych úplně neřekl, neskupujeme klíčové hráče top týmů ligy abychom z nich pak udělali průměráky, se vší úctou k opavě

Reagovat
ratusek

už mě to rekulérně začíná srát. a naštěstí jsem to ani neviděl. V pátek zase sračka, to bude zkažený víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl asi 20 minut, ale pátku se nemůžu dočkat

Reagovat
ratusek

tak já se taky budu dívat, ale budu akorát nasranej, že sem si zkazil víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec platil skoro mega svazu za vyvázání od repre předčasně, takže zas hned další změna nebude. Mě zarazilo to střídání až někdy v 84.

V dnešní situaci Kuzmu prostě nemůžeme prodávat, jak to vypadá .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale žádný nadstandard, vem si jak dlouho má možnost pracovat s týmem. Přišel v prosinci 2019 na zimní přípravu, podědil tým, který jen válčil, na začátku března dvouměsíční (!) pauza kvůli koroně a zase prakticky naskočení rovnou do zápasového tempa bez nějaké pořádné přípravy. Až letos byla nějaká lepší příprava (i když taky ovlivněná covidem), takže já osobně si hodnocení Kozla nechám na období, kdy Kozel bude s týmem (který si pozměnil podle sebe) pracovat půl roku v kuse. To co píšeš o půlroce ty, strašně zkresluje.

Mi Kozel nevadí vůbec, při zápasech hráče nabádá aby hráli po zemi, aby to řešili fotbalově, spíše mi až na výjimky vadí malý hlad hráčů po výhře, snaha ze sebe vydat co nejvíce. Kozel chtěl středního záložníka, nakonec se podařil až Tetour. Věřím, že se chytne Tetour a pokud ano, výkony všech hráčů půjdou nahoru.

Reagovat
Kostomlat

Baníku se vrací ten nevděk vuci panikovi. Stejne jako nám ke kotalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánikem už nestraš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele