Eredivisie - souhrn 9. kola

21.11.2020, 20:39, aktualizováno 22.11.2020, 22:00
Komentáře a souhrny
Ajax doma rozstřílel Heracles a vrátil se na první místo před Vitesse, které se po remíze v Groningenu na čele dlouho neohřálo. Feyenoord i v dlouhém oslabení zvládl souboj s Fortunou Sittard, naopak PSV Eindhoven remizovalo na půdě Twente. Alkmaar si poradil s Emmenem a zůstává neporažený...

AZ Alkmaar - FC Emmen 1:0

22.11.2020 20:00

Góly: 11. Bruno Martins Indi

Alkmaar i nadále zůstává spolu s Feyenoordem neporažený v rámci Eredivisie, přičemž po nedávné reprezentační přestávce nejtěsnějším možným způsobem skolil o záchranu usilující Emmen. Stoupá tak tabulkou po úvodních pěti ligových remízách stále výše a posunul se aktuálně na sedmou příčku. O jediný přesný zásah se nyní postaral Bruno Martins Indi.

Od roku 2016, včetně měření sil v KNVB Bekeru, narazilo AZ na svého protivníka celkem čtyřikrát a pokaždé se radovalo z vítězství. I na pátý pokus slavilo skalp mužstva z Drentska, které na AFAS Stadionu plnilo roli jasného outsidera a nevedlo si, aspoň dle konečného výsledku, úplně špatně. Nakonec si však přece připsalo celkovou šestou porážku z devíti kol.

O všem podstatném se rozhodlo už v 11. minutě utkání. Střelu Midtsja stačil ještě gólman Wiedwald zastavit reflexivně na brankové čáře, nicméně míč nakonec doputoval po přiťuknutí od Chatzidiakose k volnému Martinsovi Indimu, který z blízkosti neměl problém dopravit ho do sítě. Karlsson mohl náskok záhy navýšit, netrefil však hostující bránu.

Před přestávkou se ještě propracoval do slibné příležitosti de Wit, který se ocitl v dobré pozici pro zakončení, jeho pokus ovšem zablokoval do zámezí bránící van Rhijn. Alkmaar i ve druhé půli pokračoval v honbě za pojišťovací trefou, hned ve 46. minutě zahrozil Gudmundsson, avšak Wiedwald zasáhl včas. Situace se pak Emmenu hodně zkomplikovala po hodině hry.

Bernadou totiž přehnal razanci svého obraného zákroku, přišlápl hodně nešetrně kotník sokovi Svenssonovi a rozhodčí Nagtegaal mu udělil červenou kartu. Emmen nebyl v útoku prakticky po celý zápas nikterak nebezpečný, přesto i v oslabení mohl vydolovat aspoň remízu, jenže to by Arauja nesměl na poslední chvíli zastavit domácí záložník Koopmeiners.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - SC Heerenveen 1:1

22.11.2020 16:45

Góly: 82. Vitalie Damaşcan - 19. Henk Veerman

Heerenveen začal na půdě jednoho z největších outsiderů nizozemské nejvyšší soutěže podle předpokladů a krátce po odehrané čtvrthodině vedl, nicméně ke konci prvního poločasu přišel o vyloučeného Siebena Dewaeleho a nadějné vedení nakonec neudržel, asi deset minut před závěrečným hvizdem zařídil remízu 1:1 Vitalie Damaşcan. Heerenveen tak nevyhrál podruhé v řadě a se sedmnácti body mu patří šestá pozice.

Waalwijk naopak přerušil svou sérii tří porážek za sebou a znovu ukázal, že to s udržením prvoligové licence myslí smrtelně vážně, v nizozemské lize zůstává na patnáctém místě se šesti body. Svěřenci manažera Johnnyho Jansena si svou úvodní větší možnost vypracovali po necelých dvaceti minutách hry a hned vedli, již poosmé v tomto ročníku Eredivisie se prosadil devětadvacetiletý kanonýr Henk Veerman.

Tentokráte po výtečném pasu Van Heckeho na nic nečekal a z deseti metrů napálil balón doprostřed branky kolem marně se natahujícího gólmana Lamproua. Přesně v polovině úvodního dějství mohl navýšit náskok favorita Van Bergen, jenomže s jeho nádherným přízemním pokusem směřujícím k pravé konstrukci si brilantně poradil Lamprou. Stejný hráč podruhé zahrozil pět minut před výměnou stran, ovšem domácí strážce branky ho opět famózně vychytal.

Hosté se dostali do výrazných problémů ve 43. minutě. Dewaele v souboji o míč hodně nešetrně přišlápl kotník Ngongeho a rozhodčí Bax mu nemilosrdně ukázal přímou červenou kartu. Ihned z kraje druhé půle byl Waalwijk blízko ke skórování, jenomže nepříjemnou hlavičku Van der Venneho výtečně zneškodnil brankář Mulder.

V 55. minutě se na opačné straně mohl trefit podruhé v tomto utkání Henk Veerman, avšak se svým přízemním projektilem si na pozorného Lamproua nepřišel. Dvacet minut před koncem neměl štěstí aktivní Van Bergen, jelikož pálil těsně nad břevno, RKC z ničeho nic vyrovnalo v 82. minutě. Moldavský útočník Damaşcan ani ne po pěti minutách strávených na trávníku obdržel zpětnou pobídku od Meulensteena a ze šesti metrů chladnokrevně zavěsil pod břevno.

Více informací k zápasu

FC Twente - PSV Eindhoven 1:1

22.11.2020 16:45

Góly: 63. Danilo (pen.) - 8. Donyell Malen

PSV nedokázalo potvrdit úlohu favorita na půdě ambiciózního Twente, v samém závěru úvodního dějství nepojistilo svůj jednogólový náskok a nakonec si se soupeřem po remíze 1:1 body podělilo. V tabulce Eredivisie tak kleslo na čtvrté místo s dvaceti body a jeho manko na vedoucí Ajax momentálně činí čtyři body. Domácí naopak mají na kontě stále jen jednu porážku a s osmnácti body zůstávají na páté pozici.

V dresu Twente znovu odehrál celý zápas český útočník Václav Černý, nicméně hrdinou jeho týmu se opět stal Brazilec Danilo, který krátce po hodiny hry proměnil penaltu. V tomto ročníku Eredivisie skóroval devětkrát a v tabulce střelců se udržel na vedoucí příčce, o kterou se dělí se Stevenem Berghuisem z Feyenoordu. Svěřenci trenéra Rogera Schmidta vstoupili do tohoto nedělního duelu naprosto skvěle a už v 8. minutě vedli.

Ještě předtím neproměnil obrovskou možnost Madueke, který po úžasném samostatném úniku zblízka nepřekonal famózního brankáře Drommela. Po následném rohovém kopu a prudké hlavičce z hranice brankového území zasahoval hostující gólman jednoruč, avšak míč odvrátil jen ke zcela volnému Donyellu Malenovi, který z bezprostřední blízkosti nekompromisně zamířil k bližší tyči.

Hosté dokázali podruhé rozvlnit síť necelých deset minut před přestávkou, ale trefa Gakpa přeci jen nebyla uznána kvůli těsnému ofsajdu. V samém závěru první půle byl v šestnáctce soupeře podražen Madueke a rozhodčí Van Boekel na základě opakovaného záznamu nařídil pokutový kop. K němu se postavil zkušený izraelský reprezentant Eran Zahavi a selhal, neboť Drommel poněkolikáté čaroval a svou pravou rukou vyrazil balón ke svým spoluhráčům.

Výběr z Eindhoven vytvářel tlak také po změně stran a uklidnit se chtěl v 54. minutě. Sangaré po precizní nahrávce do volného prostoru okamžitě vystřelil a levou tyč minul o několik decimetrů. O osm minut později vypálil na opačné straně z hranice pokutového území domácí kapitán Brama a trefil ruku Gakpa.

K nabídnuté možnosti se postavil Danilo a bez větších potíží se trefil do levého dolního rohu, gólman Mvogo zvolil opačnou stranu. Hosté sice byli ve zbývajícím průběhu aktivnější, jenže žádnou gólovou příležitost si již nevypracovali.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - ADO Den Haag 6:0

22.11.2020 14:30

Góly: 43. Lennart Thy, 53. Sven Mijnans, 56. Abdou Harroui, 59. Lennart Thy, 80. Mario Engels, 85. Mario Engels

Domácí Sparta se před reprezentační přestávkou zlepšovala a vzrůstající formu nyní potvrdila na vlastním stadionu, když deklasovala trápící se Den Haag po výsledku 6:0. Díky druhému vítězství v tomto ročníku se posunula na desátou pozici s devíti body a oddálila se tak sestupovému pásmu. Den Haag nedávno opustil srbský kouč Aleksandar Ranković a nahradil ho Ruud Brood, jemuž premiéra tedy vůbec nevyšla.

ADO zůstává na šestnácté barážové příčce se čtyřmi body jen o bod před poslední Fortunou. Domácí hráli od samého začátku aktivněji a postupem času zvyšovali svůj tlak. První možnost si vypracovali necelých deset minut před přestávkou, kdy po křižné přihrávce do pokutového území pálil z první Abdou Harroui a levou tyč minul jen o několik decimetrů. Rotterdamský klub šel do vedení ve 43. minutě zásluhou Lennarta Thye.

Osmadvacetiletý německý forvard obdržel nádhernou zpětnou nahrávku od Abelse, s míčem se elegantně otočil a z dvanácti metrů krásně zavěsil do pravého spodního růžku. Domácí zvýšili svůj náskok osm minut po přestávce. Pinto vymyslel precizní centr od levého rohu pokutového území a za defenzivou protivníka našel zapomenutého Svena Mijnanse, jenž prudkou hlavičkou zamířil do protipohybu bezmocného brankáře Koopmanse.

Za další tři minuty měl přesnou mušku Harroui. Teprve dvaadvacetiletý záložník využil parádní spolupráce svých spoluhráčů a po finální pobídce Smeetse nemohl zblízka minout zcela odkrytý prostor tří tyčí - 3:0. V 59. minutě byl rozdíl ve skóre dokonce čtyřbrankový, podruhé v tomto střetnutí skóroval Thy. Ten převzal balón od Duarteho a i v tísni z mírného úhlu se trefil k bližší konstrukci, při této trefě měl přeci jen trochu štěstí.

V závěrečné čtvrthodině se hned dvakrát prosadil střídající Mario Engels. Nejprve přidal pátou branku svého týmu po vynikající práci Meijerse podél brankové čáry a ve skluzu rozvlnil síť, v 85. minutě definitivně uzavřel gólový účet zápasu. Po dlouhém pasu z poloviny hřiště přihrával pod sebe, následně se ještě dostal k odraženému míči a z deseti metrů ho napálil k vzdálenější tyči mimo dosah zoufalého Koopmanse.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - Feyenoord Rotterdam 1:3

22.11.2020 14:30

Góly: 1. Zian Flemming - 34. Marcos Senesi, 45+1. Steven Berghuis (pen.), 90+1. Steven Berghuis (pen.)

Pro hráče Feyenoordu se nedělní duel vůbec nevyvíjel dobře, inkasovali totiž už po pár odehraných sekundách a navíc se po necelé čtvrthodině hry museli obejít bez vyloučeného Orkuna Kökçüa. Nicméně i přesto zmobilizovali síly a i díky dvěma proměněným penaltám kapitána Stevena Berghuise otočili vývoj, nakonec zvítězili po výsledku 3:1. V tabulce se posunuli na třetí místo s jednadvaceti body a na vedoucí Ajax stále mají manko tří bodů.

Fortuna v reprezentační přestávce sáhla k výměně na trenérském postu, ovšem odchod Kevina Hoflanda jí zatím příliš nepomohl a v Eredivisii je stále poslední se třemi body na kontě. Přitom celek ze Sittardu začal naprosto skvěle a téměř okamžitě po zahajovacím výkopu skóroval. Zian Flemming obdržel parádní kolmici do běhu od Tekieho a v zakončení si věděl rady, když z mírného úhlu zamířil po zemi do protějšího spodního rohu.

Hosté si ještě více zkomplikovali situaci ve 12. minutě. Teprve devatenáctiletý záložník Kökçü totiž velmi nevybíravě přišlápl nohu Janssena a rozhodčí Higler mu bez váhání ukázal přímou červenou kartu. Fortuna mohla navýšit svůj náskok přesně o tři minuty později, jenomže dělovka Seuntjense z obrovské vzdálenosti pouze orazítkovala břevno. Hosté v následujícím průběhu přidali a snížit se jim povedlo zhruba deset minut před přestávkou.

Marcos Senesi si po několika hlavičkách elegantně zpracoval míč na prsa a nakonec tvrdě vypálil z pětadvaceti metrů, jeho úchvatný projektil zapadl přesně do pravé šibenice. V samém závěru prvního poločasu dostal favorita do vedení Berghuis, jelikož Angha poslal k zemi ve vlastní šestnáctce Linssena a Higler ukázal na penaltový puntík. K němu se postavil právě tradiční exekutor a bezmocného gólmana Van Osche poslal na opačnou stranu.

Hosté po změně stran hráli chytře a dobře se bránili. Sittard mohl z ničeho nic srovnat v 65. minutě, nicméně ve stoprocentní pozici vyhořel Polter a zblízka si nepřišel na vynikajícího brankáře Marsmana. Výběr z Rotterdamu se definitivně uklidnil v úvodu nastavení. Higler nařídil v jeho prospěch druhý pokutový kop za podražení Smeetse na Berghuise a právě faulovaný hráč nezaváhal ani podruhé, tentokráte se krásně trefil do pravého dolního růžku.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Heracles Almelo 5:0

22.11.2020 12:15

Góly: 6. Lassina Traoré, 29. David Neres, 36. Zakaria Labyad, 57. Dušan Tadić, 77. Zakaria Labyad

Amsterdamský Ajax se během reprezentační přestávky zbavil nákazy koronavirem a nyní si opět s chutí zastřílel, neboť odevzdané Heracles deklasoval po výsledku 5:0. Díky tomuto přesvědčivému vítězství si upevnil vedoucí pozici se čtyřiadvaceti body a před druhým Vitesse si vytvořil dvoubodový odstup. Celek z Almela prohrál podruhé v řadě a stále zaostává za očekáváním, se ziskem osmi bodů klesl na dvanácté místo.

Domácí se tak skvěle naladili na důležitý středeční zápas Ligy mistrů s dánským Midtjyllandem, ve kterém nutně potřebují vyhrát, aby oživili svou naději na postup do osmifinále. Do nedělního duelu vstoupili naprosto skvěle a hned svou první šanci ze šesté minuty přetavili ve vedoucí gól. Přízemní centr Davida Nerese propadl do středu pokutového území, kde se zmocnil míče Lassina Traore a nekompromisně ho uklidil k pravé tyči.

AFC pokračovalo v mírném tlaku i nadále a soupeře prakticky nepouštělo na vlastní polovinu, po celé utkání mělo balón v držení z více než šedesáti procent. Svůj náskok dokázalo pojistit po necelé půlhodině hry. Po odvráceném rohovém kopu a přistrčení Gravenbercha napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů Neres a naprosto úchvatnou ranou zavěsil do pravé šibenice, brankář Brouwer se jen bezmocně proletěl vzduchem.

Asi deset minut před přestávkou se Ajax dočkal třetí trefy po skvěle secvičeném signálu. K dalšímu rohovému kopu se postavil srbský špílmachr Dušan Tadič a rozehrál ho velmi netradičně do nepřipravené obrany protivníka. U bližší tyče stanul osamocený Zakaria Labyad a z první chladnokrevně rozvlnil síť, hostující strážce opět neměl jakoukoli naději na úspěšný zákrok. Pak do konce úvodního dějství k ničemu nebezpečnému nedošlo.

Jasný favorit po změně stran kontroloval pohodlné vedení a byl stále při chuti. V 57. minutě předvedl dostatečný důraz Labyad a načechraným padáčkem vyzval ke skórování zapomenutého Tadiče, který bez větších potíží zblízka trefil prostor tří tyčí - 4:0. Přesně o dvacet minut později přidal svůj druhý zásah v tomto střetnutí nejaktivnější muž na trávníku Labyad.

Sedmadvacetiletý marocký reprezentant stál ve správný čas na správném místě po dělovce Gravenbercha ze čtrnácti metrů a famózním zákroku připraveného Brouwera, s dorážkou do zcela prázdné branky již neměl větší potíže. Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem opustil hřiště zraněný Silvester van der Water, a vzhledem k tomu, že hosté vyčerpali všech pět možností ke střídání, tak byli nuceni dohrávat o deseti.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - FC Utrecht 1:1

21.11.2020 21:00

Góly: 32. Mustafa Saymak - 59. Mimoun Mahi

Utrecht neodčinil dvě jasné porážky těsně před reprezentační pauzou a teď nedokázal na ligové scéně naplno bodovat už potřetí za sebou. Na půdě konkurenčního Zwolle prohrával krátce po odehrané půlhodině, asi čtvrthodinu po přestávce srovnal stav a poté již nepřevrhl misky vah na svou stranu. V tabulce se udržel na deváté pozici, na kontě má deset bodů.

PEC sice nemělo míč tak často ve svém držení jako jeho sobotní soupeř, ovšem na druhou stranu ho výrazně přestřílelo a k vítězství mělo přeci jen o něco blíže. Momentálně mu patří jedenácté místo s osmi body.

Úvodní možnost tohoto střetnutí byla k vidění ve 13. minutě, kdy z obrovské vzdálenosti napřáhl Mustafa Saymak a jeho úchvatná pumelice orazítkovala břevno.

Přesně v polovině úvodního dějství chtěl skórovat hostující Maher, ale jeho slibná šance byla na poslední chvíli zablokována. Pak nebezpečně hlavičkoval Huiberts a jistý zákrok musel předvést brankář Paes, vzápětí se na opačné straně blýskl gólman Zetterer proti jedovaté ráně Kerka.

Svěřenci trenéra Johna Stegemana z ničeho nic zlomili bezgólový stav ve 32. minutě, kdy z dvaceti metrů napřáhl Saymak a kvůli nešťastné teči Warmerdama doputoval míč do sítě.

Utrecht se dokázal prosadit pět minut před výměnou stran, jenomže rozhodčí Makkelie po konzultaci s VAR branku neuznal kvůli ofsajdu. Zwolle mohlo zvýšit svůj náskok z kraje druhého poločasu, jenže střelu zblízka od Pheraie famózně zneškodnil Paes.

Utrecht se vrátil do hry o vítězství v 59. minutě. Mimoun Mahi převzal úžasnou přihrávkou do volného prostoru od Kerka a z mírného úhlu překonal Zetterera s pomocí vzdálenější tyče.

Domácí si mohli vzít zpět své ztracené vedení o jedenáct minut později a Drost dokonce překonal hostujícího strážce, nicméně jeho branka neplatila vinou předchozího ofsajdu. Následně vystřelil z hranice šestnáctky Reijnders a pravou tyč minul o několik decimetrů. V 82. minutě byl původně vyloučen finský obránce Zwolle Thomas Lam, avšak Makkelie po přezkoumání videozáznamu svůj verdikt změnil a vytáhl jen žlutou kartu. Ve zbývajícím průběhu k ničemu nebezpečnému nedošlo a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

FC Groningen - SBV Vitesse 1:1

21.11.2020 20:00

Góly: 29. Patrick Joosten - 45. Loïs Openda

Vitesse se podařilo uhrát bod na půdě Groningenu a alespoň do nedělního odpoledne se posunulo na vedoucí příčku tabulky. Po porážce na půdě Ajaxu ze září tak utrpělo svou druhou ztrátu v sezóně, zároveň skončila i jeho série pěti výher v řadě. Za domácí nejprve skóroval Patrick Joosten, hosté poté krátce před obrátkou vyrovnali Loïsem Opendou.

Arnhemský lodivod Thomas Letsch už předem avizoval, že místo důležitého článku sestavy, suspendovaného Riechedlyho Bazoera, nastoupí český rodák Tomáš Hájek, ten byl ovšem po poločase nakonec vystřídán. Svůj návrat na plac přitom prožil taktéž slovenský reprezentant Matúš Bero, který překonal své problémy s kolenem a ve finále odehrál devadesát minut.

U Trots van het Noorden mohli být rádi, že se jim na lavičku vrátil trenér Danny Buijs, který minulý duel na půdě Feyenoordu vynechal kvůli osobním důvodům, a dočasně ho tak nahradil jeho asistent Adrie Poldervaart. A jeho tým nesehrál proti mírnému favoritovi tohoto souboje vyloženě špatnou partii. Po mdlejším úvodu to byl on, kdo se ve 29. minutě ujal vedení.

Toho se každopádně mohlo nejprve ujmout Vitesse. Bero, který naposledy do soutěžního klání nastoupil zkraje října, se mohl v 11. minutě zapsat na střeleckou listinu, orazítkoval ovšem levou nohou pouze brankovou konstrukci. Pak ale zaúřadoval gólově po Dammersově přihrávce Joosten, jehož zakončení z dálky skončilo nechytatelně a přesně u vzdálenější tyče.

Ve 45. minutě se hostům podařilo odpovědět na inkasovanou branku. Tannane rozehrál standardku zleva pasem do šestnáctky, tam si balón, trochu se štěstím, zpracoval Openda, jenž si před brankářem Padtem věděl rady v koncovce. Ve druhé půli si asi největší možnost na skórování vytvořil Broja v 63. minutě, svým pokusem ovšem minul prostor domácí brány.

Více informací k zápasu

Willem II - VVV Venlo 2:1

21.11.2020 18:45

Góly: 7. Vangelis Pavlidis, 18. Görkem Saglam - 34. Georgios Giakoumakis

Tilburg po reprezentační přestávce zmobilizoval síly a tentokráte díky skvělému vstupu do sobotního zápasu přehrál Venlo nejtěsnějším poměrem 2:1. V tomto ročníku Eredivisie zaznamenal své druhé vítězství a s osmi body se bodově dotáhl na svého rivala, v tuto chvíli mu patří dvanácté místo. VVV naopak po páté porážce v sezóně kleslo na třináctou pozici a i přes houževnatý výkon nakonec na cenný bodový zisk nedosáhlo.

Svěřenci trenéra Adrieho Kostera začali naprosto skvěle a již po sedmi minutách hry šli do vedení ze své první vážnější příležitosti. Mike Trésor Ndayishimiye vybojoval ve středu hřiště míč a pak vymyslel naprosto geniální kolmici za obranu protivníka. Řecký kanonýr Vangelis Pavlidis si následně sám před brankářem Kirschbaumem věděl rady a bezpečně ho překonal přízemní střelou do levého spodního rohu.

Neuběhlo ani dalších jedenáct minut a rozdíl ve skóre byl dvoubrankový. Opět v tom měl prsty Ndayishimiye, jenž nádherným centrem uvolnil na pravém křídle Görkema Saglama. Dvaadvacetiletý německý záložník si posunul balón blíže do středu a z patnácti metrů nádherně zavěsil k protější konstrukci, Kirschbaum se jen naprázdno proletěl vzduchem. Přesně v polovině úvodní dějství přidal třetí gól Tilburgu Pavlidis, ale jeho trefa nebyla uznána kvůli zřetelnému ofsajdu.

Ihned na to zahrozil na opačné straně van Crooij a levou tyč minul vskutku jen o několik decimetrů. Ve 34. minutě dokázal snížit ostrostřelec VVV Georgios Giakoumakis, který se v tomto ročníku nizozemské nejvyšší soutěže prosadil už poosmé a dotáhl se na čelo tabulky střelců, o vedoucí pozici se momentálně dělí s Brazilcem Danilem (Twente).

Pětadvacetiletý řecký forvard obdržel parádní dlouhý pas od Pachonika, poté si elegantně zpracoval míč a z bezprostřední blízkosti propálil naprosto bezmocného gólmana Brondeela. Hosté v dalším průběhu marně dobývali defenzívu protivníka, o vyrovnání se přeci jen mohli postarat ve čtvrté minutě nastavení. Jenomže obrovskou možností pohrdl John, jelikož v jasné pozici trestuhodně mířil příliš vysoko.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax980137:524
2.SBV Vitesse971118:622
3.Feyenoord Rotterdam963022:1021
4.PSV Eindhoven962120:620
5.FC Twente953121:918
6.SC Heerenveen952217:1217
7.AZ Alkmaar835019:1214
8.FC Groningen942310:1114
9.FC Utrecht82429:1210
10.Sparta Rotterdam923415:179
11.PEC Zwolle915310:158
12.Willem II92259:178
13.Heracles Almelo922510:198
14.VVV Venlo922514:288
15.RKC Waalwijk91356:166
16.ADO Den Haag91178:264
17.FC Emmen903611:223
18.Fortuna Sittard903612:253

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
AjaxFans

Krásné tři body.Nula v zadu

Reagovat
montaigne33

Liga (dobrý start) se uhraje až k TITULU! Ještě uspět v LM

Reagovat
afc ajax

Super výsledok. Snáď to rozbalí chlapci aj cez týždeň

Reagovat
AjaxFans

Díky Danilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele