Eredivisie - souhrn 25. kola

08.03.2019, 21:57, aktualizováno 10.03.2019, 18:41
Komentáře a souhrny
PSV Eindhoven přehrál doma Bredu a drží si na čele pětibodový náskok nad Ajaxem, jenž si poradil se Sittardem a navíc má utkání k dobru. Průběžně třetí Feyenoord remizoval s Vitesse, Alkmaar ovšem zaváhání nevyužil a rozešel se pro změnu smírně se Zwolle. Heerenveen veze body z Den Haagu a doma uspěl Willem II...

AFC Ajax - Fortuna Sittard 4:0

10.03.2019 16:45

Góly: 4. Dušan Tadić, 27. David Neres, 63. David Neres, 85. Dušan Tadić

Nejslavnější amsterdamský klub po senzačním postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů přes španělský Real Madrid potvrdil úlohu jasného favorita v Eredivisii a zachraňujícímu se Sittardu nedal žádnou naději na úspěch (4:0). V tabulce se stále nachází na druhém místě s devětapadesáti body o pět bodů za vedoucím PSV. Jeho nedělní protivník naopak prohrál v nejvyšší soutěži počtvrté za sebou a klesl na čtrnáctou pozici se šestadvaceti body.

Dohrávka 25. kola začala velmi zostra a jasný favorit šel do vedení z první větší příležitosti ve 4. minutě. Srbský špílmachr Dušan Tadič se ve středu pokutového území protivníka dostal se štěstím k odraženému balónu a s chladnou hlavou ho napálil k bližší tyči kolem bezmocného gólmana Koşeleva. Po čtvrthodině hry se v další obrovské možnosti zjevil David Neres, jenomže v tomto případě trestuhodně přestřelil hostující branku.

Teprve dvaadvacetiletý brazilský útočník napravil své zaváhání ve 27. minutě, kdy si po stříleném přízemním centru od Maročana Ziyecha seběhl do brankového území a zblízka ze tří metrů neměl žádné potíže skórovat. AFC rozhodně nepolevoval ani po změně stran a nechtěl nic ponechat náhodě. Tři minuty po přestávce uvolnil Kasper Dolberg aktivního Nerese a blýsknout se musel Koşelev, jenž brilantně jednoruč vytěsnil balón do bezpečí.

Za dalších sedm minut prokázal vysoké kvality při zahrávání standardních situacích Ziyech a nebýt povedeného zákroku konečky prstů od hostujícího strážce, tak by se míč třepetal v síti potřetí. Fortuně definitivně zhasla naděje na bodový zisk krátce po odehrané hodině. Podruhé se prosadil Neres, který se elegantní patičkou obtočil kolem Ňinaje a pak razantním pokusem nekompromisně zavěsil k levé konstrukci.

Ve zbývajícím průběhu nejprve orazítkoval bližší tyč Dolberg, následně nedokázal zkompletovat hattrick Neres, když místo střely volil přihrávku na nabíhajícího dánského snajpra a to se ukázalo být jako špatné řešení. V 85. minutě přidal svůj druhý zásah taktéž Tadič, díky přesně načasované přihrávce od Dolberga zakončoval po zemi do poloprázdné branky. V samém závěru hlavičkoval nezastavitelný Dolberg těsně vedle a Sittard mohl být rád, že domů neodjížděl s potupným "bůrem".

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Feyenoord Rotterdam 1:1

10.03.2019 14:30

Góly: 47. Mo - 45+1. Orkun Kökçü

Očekávaná bitva tohoto víkendu svého vítěze neměla, lehce favorizovaný Feyenoord totiž neudržel náskok z prvního poločasu a nakonec remizoval na půdě nevyzpytatelného Arnhemu v poměru 1:1. Hosté si přeci jen vytvořili více gólových možností, ale na druhou výhru v řadě to nestačilo a v tabulce jsou stále třetí se sedmačtyřiceti body. Vitesse ztratilo poprvé po čtyřech duelech a je páté se čtyřiceti body.

Rotterdamský výběr se dostal do první větší možnosti po třech odehraných minutách, kdy si na centr z pravého křídla od Toornstry naskočil hvězdný van Persie a jeho hlavičku dokázal před brankovou čarou nadvakrát zkrotit gólman Eduardo. Po čtvrthodině hry mohl na druhé straně zužitkovat standardní situaci van der Werff, avšak míč netrefil ideálně a zamířil vysoko nad horní tyčku. Vzápětí neměl Eduardo problém chytit do rukavic střelu Clasieho.

Minutu před poločasovou přestávkou byl opět vidět Van Persie, jenomže po zpětné nahrávce z levého křídla napřáhl z první a s jeho přízemním pokusem si pozorný Eduardo poradil. Svěřenci trenéra Giovanniho van Bronckhorsta se dostali do vedení v nastaveném čase úvodního dějství. Orkun Kökçü využil zpětného přistrčení od Van Persieho a z hranice pokutového území se neomylně trefil k pravé tyči mimo dosah bezmocného strážce Vitesse.

Domácí po změně stran zmobilizovali síly a ihned ve 47. minutě srovnali. Teprve jednadvacetiletý ghanský útočník Dauda Mohammed skóroval podruhé ze tří předchozích ligových zápasů, tentokráte se po pasu z pravé strany zjevil před brankou a s velkým štěstím dopravil balón do sítě. Hostující defenzíva včetně francouzského brankáře Delleho si tento okamžik rozhodně za rámeček nedá. Domácí dokonce mohli otočit vývoj v 65. minutě.

Delle se v tuto chvíli blýskl dvěma fantastickými zákroky proti nebezpečným ranám Ødegaarda s Karavajevem a výrazně podržel svůj celek. V 86. minutě chtěl na druhé straně rozhodnout van Persie, nicméně hlavou nasměroval míč o centimetry vedle vzdálenější konstrukce. V první nastavené minutě hlavičkoval smolně ze čtyř metrů pouze do levé tyče Van der Heijden a poté nesedla dorážka Van Persiemu, nic dalšího se již nepřihodilo.

Více informací k zápasu

FC Emmen - Heracles Almelo 1:1

10.03.2019 14:30

Góly: 85. Sven Braken - 17. Adrián Dalmau

Nováček z Emmenu přerušil v Eredivisii svou sérii tří porážek v řadě za sebou a tentokráte remizoval s favorizovaným Heraclesem po výsledku 1:1. Hosté se sice dostali do vedení v 17. minutě, jenže těsně před přestávkou přišli o vyloučeného Tima Breukerse a hubený náskok v deseti lidech neudrželi. Domácí se stále nachází na šestnáctém místě s pětadvaceti body, jejich nedělnímu rivalovi patří sedmá příčka se šestatřiceti body.

Hned ve 3. minutě se zjevil v nadějné možnosti domácí kapitán Jansen, avšak jeho slibný pokus ze střední vzdálenosti dokázal brankář Blaswich vyrazit mimo prostor tří tyči. Za dalších pět minut zahrávalo FC rohový kop z pravé strany, ale následná hlavička z hranice brankového území letěla nad horní tyčku. Hosté se dostali z ničeho nic do vedení krátce po odehrané čtvrthodině zásluhou Adriána Dalmaua.

Španělský útočník navázal na střeleckou pohodu z poslední doby a zaznamenal již svou dvanáctou ligovou trefu v probíhajícím ročníku, tím se osamostatnil na čele tabulky klubových kanonýrů. Čtyřiadvacetiletý kanonýr po přetaženém centru od rohového praporku využil hlavičky od Rossmanna a zblízka taktéž hlavou dopravil míč do bližšího horního rohu. Zhruba po půl hodině mohl srovnat Arias, jenže z hranice šestnáctky pálil příliš vysoko.

Následně hlavičkoval stejný hráč z osmi metrů jen do rukavic připraveného Blaswicha, vzápětí byla rána Cavlana tečována na poslední chvíli mimo prostor tří tyči. Almelo si výrazně zkomplikovalo situaci na konci úvodního dějství. Breukers obdržel první žlutou kartu ve 43. minutě, za další dvě minuty naprosto zbytečně strčil loket do obličeje rozběhnutému Cavlanovi a po červené kartě proto odešel předčasně do sprch.

Ihned po změně stran mířil Cavlan do boční sítě, po hodině hry pohrdl obrovskou šancí de Leeuw a v brankovém území naprosto selhal před prázdnou brankou. V závěrečných třiceti minutách začalo v Emmenu vydatně sněžit a na předvedené kvalitě to bylo znát. Domácí se dočkali kýženého vyrovnání v 85. minutě, kdy si Sven Braken seběhl před hranici brankového území na povedený centr od Bijla a hlavou umístil balón nechytatelně do bližší šibenice.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - AZ Alkmaar 0:0

10.03.2019 12:15

Góly: -

Zwolle předvedlo proti čtvrtému týmu tabulky zodpovědný výkon v defenzivě a i přesto, že neskórovalo, tak remízu za nerozhodný výsledek 0:0 bere všemi deseti. Díky tomu se momentálně posunulo na třináctou pozici se šestadvaceti body a před šestnáctým Emmenem drží dvoubodový odstup. Hosté nenavázali na předchozí úspěch se Sittardem (4:2), prozatím jsou stále čtvrtí se čtyřiačtyřiceti body a na třetí Feyenoord mají manko dvou bodů.

Utkání přitom nebylo z diváckého pohledu nijak výrazně nudné a přihlížející se dočkali několika gólových příležitostí. Ta první se urodila přesně po čtvrthodiny hry. Po průnikové přihrávce Clementa na levou stranu pokutového území převzal míč Namli a jeho prudkou přízemní ránu odvrátil nohou na rohový kop brankář Bizot. Přesně v polovině úvodního dějství byl hostující strážce znovu v pohotovosti.

Z dvaceti metrů razantně vypálil Paal a Bizot vyrážel balón před sebe, následnou dorážku Elberse zablokoval na poslední chvíli Vlaar. Domácí nepolevovali ani po přestávce a v 51. minutě si vypracovali další možnost. Tentokráte předvedl rychlé nohy na levém křídle aktivní Elbers, následný pokus z mírného úhlu však Bizota nepřekvapil. Alkmaar poprvé vážněji zahrozil po hodině hry a hned z toho byla nejnebezpečnější šance dosavadního průběhu.

Idrissi si posunul míč na svou silnější pravačku a zkusil štěstí z dvanácti metrů, gólman van der Hart vytěsnil balón fantasticky jednoruč nad svou horní tyčku. V 66. minutě běžel osamocen směrem k domácí brance Stengs, jenomže zblízka na připraveného van der Harta trestuhodně nevyzrál. Za další tři minuty napřáhl z dobrých třiceti metrů Maher a jednička Zwolle se parádně proletěla vzduchem, přitom ukryla balón v rukavicích.

Zhruba čtvrthodiny před koncem se odrazil míč do volného prostoru ke kanonýrovi van Duinenovi, tomu ale zakončení z první nevyšlo a pohrdl tak velkou příležitostí. V 85. minutě se postavil k přímému volnému kopu z dvaadvaceti metrů Maher a mířil ke vzdálenější konstrukci, kterou minul ani ne o půl metru. AZ se v příštím kole pokusí napravit zaváhání proti favorizovanému Ajaxu, Zwolle se představí v Rotterdamu s místním Excelsiorem.

Více informací k zápasu

Willem II - BV De Graafschap 3:2

09.03.2019 20:45

Góly: 13. Alexander Isak, 22. Alexander Isak, 64. Fernando Lewis - 33. Bart Straalman, 70. Youssef El Jebli (pen.)

Tilburg dokázal potvrdit úlohu mírného favorita proti nováčkovi z De Graafschapu a opět díky senzačnímu výkonu mladíčka Alexandera Isaka zvítězil po výsledku 3:2. Tímto úspěchem odčinil týden starou porážku v Heerenveenu (2:4) a v tabulce se prozatím posunul na jedenácté místo s jednatřiceti body. Klub z Doetinchemu si naopak ještě více zkomplikoval cestu za přímou záchranou a patří mu sedmnáctá pozice s dvaadvaceti body.

Willem II prožil naprosto skvělý start do sobotního duelu a už po necelé čtvrthodině hry vedl. Teprve devatenáctiletý záložník Isak skóroval s velkým štěstím, když byl po prudké ráně Pavlidise z levého rohu pokutového území trefen do hrudníku a míč pak s odrazem od země zapadl do sítě kolem marně se natahujícího gólmana Bertramse. Švédský talent hostující v v Tilburgu z německého Dortmundu se podruhé prosadil v polovině úvodního dějství.

Tentokrát předvedl dostatečný důraz v osobním souboji s Bartem Straalmanem, ve vhodnou chvíli se protlačil k míči a poté zblízka obstřelil vyběhnutého Bertramse. Hosté se nevzdali a krátce po půl hodině hry se vrátili zpět do boje o body, když svou předchozí hrubku napravil Straalman. Dvaadvacetiletý obránce si naskočil na rohový kop z levé strany od Youssefa El Jebliho a hlavou usměrnil balón přímo k protější tyči.

V samém závěru úvodního dějství byl blízko ke zkompletování hattricku Isak, ale tentokráte z mírného úhlu na Bertramse nevyzrál a napodruhé mířil z voleje příliš vysoko. V 64. minutě vrátil Tilburgu dvoubrankové vedení Fernando Lewis. Ten obdržel kolmici do běhu od Vrousaie a věděl si rady, svůj přízemní pokus zakroutil do vzdálenějšího dolního rohu. Hosty však nepoložil zbraně ani po třetí inkasované trefě.

Zhruba dvacet minut před koncem normální hrací doby si ve vlastní šestnáctce počínal velmi neobratně Palacios a jasně podrazil El Jebliho. Sám faulovaný si postavil míč na penaltový puntík a nechytatelně zavěsil pod horní tyčku. Hosté se na nic dalšího nezmohli, ba naopak v 88. minutě nebyli daleko od čtvrtého inkasovaného gólu. Pavlidis se zleva efektivně probil přes tři protihráče a zblízka vystřelil k zadní tyči, kterou minul jen o decimetry.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - NAC Breda 2:0

09.03.2019 19:45

Góly: 5. Luuk de Jong, 71. Donyell Malen

PSV Eindhoven podle očekávání nezaváhal s předposlední Bredou a v domácím prostředí ji dokázal přehrát po výsledku 2:0, vzhledem k průběhu však mohl být rozdíl ve skóre i mnohem vyšší. Domácí drželi balón ze sedmdesáti procent a celkově vyprodukovali sedm střel mez tři tyče, zatímco NAC přímo neohrozilo Zoeta ani jednou. Eindhoven si na čele Eredivisie vytvořil osmibodový náskok, ovšem jeho největší rival Ajax disponuje dvěma duely k dobru.

Breda se začíná dostávat do kritické situace, neboť je stále poslední osmnáctá s pouhými sedmnácti body a na sedmnáctý De Graafschap má manko pěti bodů. Jasný favorit tohoto střetnutí se dostal do vedení z první větší příležitosti po pěti minutách hry. Kanonýr Luuk de Jong si jednadvacátou trefou v tomto ligovém ročníku upevnil suverénní vedení v tabulce střelců, když po zpětné nahrávce od Gakpa nasměroval balón přímo pod horní tyčku.

Po necelých dvaceti minutách mohli svěřenci kouče Marka van Bommela zvýšit svůj náskok, ale aktivního Gakpa dokázal vychytat připravený gólman van Leer a poté z dvanácti metrů orazítkoval břevno španělský obránce Angeliño. Ve 27. minutě měl na kopačce svůj druhý gól de Jong, jenže po fantastickém dloubáku za obranu od Gakpa nezpracoval ideálně balón a jeho následná střela letěla hodně vedle levé konstrukce.

Poté se až do konce úvodní části nic zásadního nepřihodilo, de Jong rozvlnil podruhé síť pět minut po přestávce. Na hranici brankového území sice hlavičkoval přesně k bližší konstrukci, jenomže v osobním souboji s Gersbachecm si počínal nedovoleně a rozhodčí Gözübüyük pro útočný faul tuto branku neuznal. Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem se musel blýsknout van Leer proti další hlavičce de Jonga z bezprostřední blízkosti.

Eindhovenský celek se nakonec mohl uklidnit v 71. minutě. Na pravé straně odvedl pořádný kus práce Dumfries a přihrávkou pod sebe vyzval ke skórování Donyella Malena, který se z deseti metrů nemýlil a míč umístil po zemi ke vzdálenější tyči. Ve zbývajícím průběhu nejprve selhal Bergwijn a z dvanácti metrů pálil zcela osamocen příliš vysoko, vzápětí hlavičkoval o půl metru vedle Dumfries a výsledek se tak již neměnil.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - SC Heerenveen 2:3

09.03.2019 19:45

Góly: 64. Tomáš Necid, 90+4. Abdenasser El Khayati (pen.) - 21. Michel Vlap, 67. Michel Vlap, 90+2. Sam Lammers

Heerenveen navázal na poslední dva zdařilé zápasy a nyní na půdě Den Haagu zvítězil potřetí v řadě, když po ofenzivní podívané uspěl v nejtěsnějším poměru 3:2. Díky tomu se posunul už na osmou pozici s třiatřiceti body a určitě bude chtít zabojovat o evropské poháry. ADO naopak potřetí za sebou nebodovalo naplno a je dvanácté s osmadvaceti body. V domácím dresu byl nejvíce vidět český krajánek Tomáš Necid.

Devětadvacetiletý útočník dal sám jeden gól, zařídil pokutový kop a objevil se i v dalších možnostech svého výběru, ovšem na body to nakonec nestačilo. Hostujícím hrdinou se opět stal mladíček Michel Vlap, jenž se prezentoval dvěma zásahy. Hned po dvou minutách připravil Necid dobrou palebnou pozici pro Immerse, nicméně obě jeho svižné střely dokázala hostující defenzíva zblokovat. Heerenveen se dostal z ničeho nic do vedení ve 21. minutě.

Jednadvacetiletý záložník Vlap potvrdil výtečnou pohodu v zakončení a po přihrávce do běhu od Sama Lammerse napálil míč nekompromisně do pravého horního rohu. Po necelé půlhodině hry mohl vyrovnat Becker, avšak brankář Hahn brilantně vytěsnil balón kolem tyče na rohový kop. Zhruba deset minut před přestávkou mohl navýšit vedení hostů aktivní Vlap, jenomže tentokráte si zblízka nepřišel na fantastického gólmana Zwinkelse.

Vlap podruhé nenašel recept na Zwinkelse sedm minut po změně stran, Den Haag se dočkal srovnání stavu v 64. minutě. Necid obdržel centr před hranici brankového území od Abdenassera El Khayatiho a svou hlavičku nekompromisně umístil k přední tyči. Za další dvě minuty dokonce rozvlnil síť podruhé, bohužel při elegantním zpracování míče na prsa nepřelstil ofsajdovou past a jeho trefa tak nebyla uznána.

Přesně v polovině druhé půle vrátil Heerenveenu vedení Vlap svou čtrnáctou brankou v tomto ročníku Eredivisie, z přímého volného kopu z osmnácti metrů nádherně zamířil do vzdálenější šibenice. V 80. minutě podržel hosty Hahn po hlavičce Beugelsdijka, definitivní rozhodnutí přišlo ve druhé nastavené minutě. Na konci rychlého přečíslení stanul Lammers a tváří v tvář proti Zwinkelsovi rozvlnil síť. Následně byl sice přistrčen Necid a nařízenou penaltu bez potíží proměnil El Khayati, na více však domácím nezbyl již žádný čas.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - SBV Excelsior 1:0

09.03.2019 18:30

Góly: 45+2. Jonathan Opoku

Venlo dokázalo přerušit svou šňůru tří porážek v řadě a nyní v domácím prostředí přehrálo po vyrovnaném průběhu konkurenční Excelsior nejtěsnějším poměrem 1:0. Diváci se na stadionu De Koel dočkali jediné branky v nastaveném čase úvodního dějství, rotterdamský klub byl v ofenzívě prakticky bezzubý a až na výjimky se na nic nezmohl. VVV se prozatím posunulo na desáté místo s dvaatřiceti body o skóre za devátý Groningen.

Hosté prohráli podruhé za sebou a nedokázali se oddálit sestupovému pásmu, se šestadvaceti body jsou čtrnáctí o dva body před šestnáctou barážovou příčkou Emmenu. Utkání nemělo od samého začátku výrazný náboj a mnoho gólových možností se neurodilo. Míč se nejčastěji pohyboval v blízkosti půlící čáry, nadějné akce končily buď kvůli nepřesnému přechodu na útočnou polovinu, nebo vinou pokažených finálních přihrávek.

V úvodní příležitosti se ocitli hosté po deseti minutách hry, nicméně s tvrdou střelou Edwardse si dokázal poradit brankář Unnerstall a balón odvrátil na rohový kop. Klíčový okamžik sobotního duelu nastal ve druhé nastavené minutě první půle. Počtvrté v tomto ročníku nizozemské nejvyšší soutěže se prosadil osmadvacetiletý záložník s ghanskými kořeny Jonathan Opoku, jenž byl ve správný čas na správném místě.

Van Ooijen parádně rozehrál přímý volný kop z pravého křídla, Opoku si seběhl před hranici brankového území a svou hlavičku umístil přesně k levé tyči. Zkoprnělý gólman Damen se za míčem stačil pouze ohlédnout. Excelsior po přestávce výrazně přidal a balón držel z téměř pětašedesáti procent, nicméně Unnerstall výraznější práci neměl a připsal si jen dva snazší zákroky proti ranám ze střední vzdálenosti.

Domácí zvolili po změně stran vyčkávací taktiku a nikam se netlačili, ani Damen proto nemusel řešit žádnou ošemetnější situaci. Venlo v příštím kole vyzve vedoucí PSV Eindhoven a pokusí se o senzaci, moc šanci na bodový zisk se mu ale nedává. Na SBV čeká nesmírně důležitá bitva, neboť vyzve patnácté Zwolle a v tomto případě se bude hrát o šest bodů.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - FC Groningen 0:0

08.03.2019 20:00

Góly: -

Páteční předehrávka 25. kola Eredivisie gól nepřinesla, mírně favorizovaný Utrecht se rozešel smírně s rozjetým Groningenem v bezbrankovém poměru. Hosté tak v osmi duelech v novém roce stále prohráli jen jednou a udrželi se na solidním osmém místě s dvaatřiceti body. Svěřenci kouče Dicka Advocaata naopak nenavázali na předchozí vysokou výhru s Heracles (5:1) a v nejvyšší nizozemské soutěži se nacházejí na šesté příčce se sedmatřiceti body.

Domácí sice měli podle předpokladů územní převahu a vyprodukovali i více střeleckých pokusů, hosté však zvolili vyčkávací taktiku a spoléhali na rychlé brejky. První větší příležitost byla k vidění již po necelých dvou minutách, kdy z hranice pokutového území napřáhl van de Streek a gólman Padt měl co dělat, aby balón odvrátil do bezpečí. Tým vedený trenérem Dannym Buijsem mohl z ničeho nic skórovat po necelé půl hodině hry.

Zpoza šestnáctky zkusil štěstí Bruins a jeho technický pokus směřoval k zadní tyči, nicméně brankář Jensen byl pozorný a míč vyboxoval do strany ke svým spoluhráčům. Obrázek hry se neměnil ani v následujícím průběhu, na útočné polovině se častěji nacházel Utrecht. Hosté mohli zužitkovat ojedinělý protiútok po hodině hry, jenomže Bel Hassani si na pravé straně šestnáctky počínal zbrkle a z ostrého úhlu pálil trestuhodně příliš vysoko.

Největší možnost tohoto klání se zrodila v 76. minutě. Z levého křídla přilétl do předbrankového prostoru nadýchaný centr a k hlavičce se protlačil důrazný Kramer. Zkušený třicetiletý útočník mířil doprostřed branky a Padt měl i tak co dělat, aby balón vyškrábl nad horní tyčku. Domácím se v samém závěru nedařilo najít recept na dobře organizovanou defenzivu protivníka, ba naopak v nastaveném čase málem inkasovali.

Převrhnout misky vah na stranu Groningenu mohl Hrustic, jenž nebezpečně zahrál přímý volný kop ze střední vzdálenosti a připravený Jensen zkrotil míč v rukavicích u své levé konstrukce. Hosté těsně před reprezentační pauzou přivítají Den Haag a pokusí se přiblížit ke kvalifikaci o Evropskou Ligu, Utrecht si bude chtít spravit chuť na stadionu poslední Bredy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven25204178:1664
2.AFC Ajax24192386:2059
3.Feyenoord Rotterdam25145653:3047
4.AZ Alkmaar25135751:3044
5.SBV Vitesse25117745:3340
6.FC Utrecht25107841:3437
7.Heracles Almelo251131143:4836
8.SC Heerenveen2589856:5633
9.FC Groningen25951130:3432
10.VVV Venlo25951132:4332
11.Willem II25941240:4831
12.ADO Den Haag25771135:5128
13.PEC Zwolle24751227:3926
14.Fortuna Sittard25751340:6026
15.SBV Excelsior25751332:5726
16.FC Emmen25671229:5725
17.BV De Graafschap25641528:5522
18.NAC Breda25451623:5817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
AjaxFans

El Jebli

Reagovat
AjaxFans

Důležitý první gol ve 4. minutě.Pak už hra pod kontrolou a teméř na jednu branku

Reagovat
afc ajax

Čakal si niečo iné.?

Reagovat
AjaxFans

Po lm ty zápasy nejsou lehké

Reagovat
jáá

asi tak nějak Zwolle s AZ 0:0 tam by to mohlo být zajímavější

Reagovat
AjaxFans

No PSV proti poslednímu taky nějak nezazářilo.A stiksxx nikde

Reagovat
Stiksxx

Není čas pořádně.. Ale tak trefili jsme dvakrát tyč nebo břevno..Tak mám aspoň radost, že hrál Ihataaren s Gakpem v základu. Přišel i Sadílek a to za 23 minut stihl 30 přihrávek se 100% účinností. Ale to jsou stejně přihrávky spíš dozadu nebo na jeho úrovni do stran..

A samozřejmě jsem rád i za Lammerse.

Já spíš koukal, že Ziyech střídal kvůli nějakému zranění. A taky je vidět, jakej je ten Dolberg talent.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ihattaren vypadá neskutečně

Reagovat
Stiksxx

Zatim toho předvádí nejvíc, co kdo u nás kdy v 17-ti letech uměl. Tak hlavně ať mu slouží zdraví a stane se tahounem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
AjaxFans

GVD,tak to bylo o fous.Super střídání Langa Konečně Labyad v základu a hned asistence Tadič neskutečné krytí míče.PEC si bod nezasloužilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele