Eredivisie - preview 25. kola

08.03.2019, 09:03, aktualizováno 10.03.2019, 09:29
Previews
Ajax musí reagovat na vítězství PSV Eindhoven, proti Sittardu si proto nemůže dovolit zaváhat. To platí i pro průběžně třetí Feyennord, jenž zajíždí do Vitesse. Právě Rotterdamský celek se musí mít na pozoru před Alkmaarem, který čeká duel ve Zwolle...
PEC Zwolle - AZ Alkmaar  (neděle 12:15)
Zwolle se i přes zlepšený výkon ve druhé polovině tohoto ročníku stále nachází v bezprostřední blízkosti sestupového pásma a po tomto kole může klesnout na barážové pozice, momentálně mu patří patnáctá příčka s pětadvaceti body. Teď se v domácím prostředí pokusí vyzrát na favorizovaný Alkmaar, jenž také v roce 2019 zabral a díky tomu se posunul na čtvrté místo se třiačtyřiceti body, za třetím Feyenoordem zaostává o body tři.

AZ prohrál v lize od poloviny ledna pouze jednou a to zhruba před čtrnácti dny v Tilburgu (1:2), na stejného protivníka nestačil ani v národním poháru a vypadl proto těsně před branami finále. Minule si s chutí zastřílel proti nováčkovi ze Sittardu a po divokém průběhu ho přehrál v poměru 4:2. Hosté se dlouhodobě prezentují dobrou defenzívou, v posledních devíti střetnutích totiž inkasovali jen pětkrát.

PEC se po třech výhrách v řadě nad Feyenoordem (3:1), Heracles (2:0) a Utrechtem (4:3) lehce zasekl, v nadcházejících třech duelech vybojoval jediný bod. Nejprve remizoval v Heerenveenu (1:1), vzápětí nestačil na Den Haag (0:1) a před týdnem prohrál až překvapivě hladce s předposledním De Graafschapem (0:3). S AZ loni remizoval před vlastními fanoušky 2:2, pak naprosto nezvládl osmifinálovou bitvu v KNVB Beker a odvezl si debakl 0:5.

Trenér Zwolle Jaap Stam po sezóně odejde do konkurenčního Feyenoordu, nyní má za úkol tým zachránit. "V tuto chvíli jsem tady a myslím pouze na to, abychom udrželi prvoligovou licenci. Moje práce v žádném případě neskončila, je před námi nejdůležitější část sezóny. AZ bude chtít vsítit první gól, my mu to nesmíme dovolit," uvedl šestasedmdesátinásobný nizozemský reprezentant. Tomu schází Koppers vinou problémů s achilovkou.

Jeho protějšek John van den Brom nemůže nasadit Boadua (potíže s kotníkem) a de Boera (poraněné rameno). "Zwolle spoléhá na týmovou spolupráci a na vlastním stadionu se často nechá vyhecovat ke skvělým výkonům. Podle mě to bude velmi vyrovnané, od soupeře si nesmíme nechat vštípit jeho herní styl. Rádi bychom se posunuli na třetí pozici, k tomu potřebujeme tři body," prohlásil klidně hostující lodivod.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.11 - 4.16 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SBV Vitesse - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Šlágr 25. kola obstarají Vitesse s Feyenoordem, oba dva nedělní protivníci momentálně bojují o přímý postup do evropských pohárů. O něco lépe na tom je rotterdamský klub, kterému patří třetí pozice se šestačtyřiceti body a před čtvrtým Alkmaarem drží tříbodový odstup. Arnhem před vlastními příznivci rozhodně prohrát nehodlá, v tuto chvíli zvítězil již třikrát po sobě a náleží mu pátá příčka s devětatřiceti body.

Vitesse se dlouhodobě potýká s nevyrovnaností výkonů a kvůli tomu nemá jistou účast v příštím ročníku Evropské ligy. Po čtyřech duelech bez vítězství zabralo doma proti Tilburgu a přehrálo ho nejtěsnějším poměrem 3:2. Následně nedalo žádnou naději na úspěch nováčkovi z Emmenu (3:0) a naposledy si doslova smlslo na Bredě. S posledním týmem Eredivisie o poločase prohrávalo, ovšem ke konci utkání výrazně přidalo a nakonec zvítězilo vysoko 4:1.

Hosté před zhruba deseti dny přišli o možnost obhájit triumf v národním poháru, rozjetému Ajaxu totiž podlehli 0:3. Chuť si spravili proti Emmenu, kdy přerušili svou šňůru tři utkání v řadě bez výhry a díky hattricku nestárnoucího Robina van Persieho rozstříleli soupeře 4:0.

Ve vzájemných střetnutích obou nedělních rivalů se více daří Feyenoordu, který v předchozích devíti případech uspěl sedmkrát a prohrál pouze dvakrát.

Trenér Giovanni van Bronckhorst řeší problémy na brankářském postu. Kvůli zranění ramene zůstává dlouhodobě mimo hru jednička Bijlow, s Emmenem si naopak lehce poranil koleno Vermeer a musel střídat. Ani on se tak možná mezi tři tyče nepostaví. Podruhé v probíhající sezóně by proto měl dostat šanci osmadvacetiletý Francouz Joris Delle, jenž před týdnem zaskočil za Vermeera více než na poločas. Kromě toho nenastoupí Maročan Ayoub.

U SBV zůstává marodka víceméně stejná, nacházejí se na ni Matavž, Gong, Musonda, Kruiswijk a Darfalou. "Vitesse často doma neprohrává, k plnému bodovému zisku bychom potřebovali předvést nadstandardní výkon. Soupeř určitě bude bojovat o každý centimetr prostoru, jeho rychlá přízemní kombinace je nesmírně nebezpečná. Bude to boj nervů, o tom není pochyb," řekl pro klubové stránky čtyřiačtyřicetiletý van Bronckhorst.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.62 - 3.65 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Emmen - Heracles Almelo  (neděle 14:30)
Emmen se nenachází zrovna v nejideálnějším rozpoložení, na druhou stranu to k přímé záchraně nemá daleko a teď se pokusí rozšířit své bodové konto proti nevyzpytatelnému Heracles. Nováček letošního ročníku se momentálně nachází na šestnácté pozici se čtyřiadvaceti body a na patnácté Zwolle ztrácí jediný bod. Almelu patří sedmá příčka s pětatřiceti body a míří za kvalifikací o Evropskou ligu.

Domácí výběr prohrál v tuto chvíli na ligové scéně třikrát za sebou. Po úspěchu s Den Haagem (3:2) nestačil v Rotterdamu na místní Excelsior (1:2), poté neměl šanci s Arnhemem (0:3) a naposledy nedokázal vzdorovat favorizovanému Feyenoordu (0:4). Hosté zažívají sezónu jako na houpačce, střídají totiž naprosto fantastické výkony s těžko pochopitelnými výpadky. Letos se jako jedni z mála mohou chlubit skalpem Ajaxu.

Ze dvou duelů totiž dosáhli na čtyři body, což je proti amsterdamskému gigantovi velmi netradiční bilance. Kromě toho deklasovali před vlastními fanoušky Sittard vysoko 6:0 a tři body si odvezli také z Venla (1:0). Před týdnem ale naprosto vyhořeli s Utrechtem, inkasovali hned pětkrát a výsledkem byl potupný debakl 1:5. Ve vzájemných zápasech obou nedělních rivalů jasně dominuje Heracles, které od roku 2003 zvítězilo ve všech šesti případech.

Oba dva týmy se musejí vypořádat s velmi početnou marodkou. Domácí kouč Dick Lukkien postrádá Siekmana, Kloka, Pedersena, Bose, Bijlsmu, Marinuse a Diemana. "Potřebovali bychom nějaký pozitivní impuls do zbytku sezóny, případné vítězství by nám pomohlo především po psychické stránce. Heracles umí být nesmírně produktivní, na druhou stranu se dopouští i zbytečných hrubek v defenzívě," uvedl se šibalským úsměvem ve tváři Lukkien.

Jeho protějšek Frank Wormuth nenasadí Koningse, Erkilince, van de Berga, Leemhuise, Pröppera a Jakubiaka. Za vyloučení proti Utrechtu navíc bude pykat základní stavební kámen záložní řady Jesper Drost. "Do tohoto klání musíme vstoupit mnohem zodpovědněji, bez stoprocentního soustředění se těžko vyhrává. Od Emmenu očekávám houževnatý výkon s maximálním nasazením, nic jednoduchého před námi není," prohlásil Wormuth s respektem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.59 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AFC Ajax - Fortuna Sittard  (neděle 16:45)
Amsterdamský celek zažívá jednu z nejpovedenějších sezón za poslední roky a i v takto pokročilé fázi má stále šanci získat hned tři trofeje. Na ligové scéně je druhý s pětibodovým odstupem za vedoucím PSV, ovšem na druhou stranu disponuje jedním utkáním k dobru. Na konci února postoupil do finále národního poháru přes Feyenoord (3:0) a v úterý se postaral o obrovskou senzaci, když v osmifinále LM vyřadil trojnásobného šampióna z Realu.

Svěřenci trenéra Erika ten Haga se momentálně vezou na vítězné vlně. V posledních dvou duelech Eredivisie nasázeli hned deset branek a bez větších potíží si poradili s Bredou (5:0) i s Den Haagem (5:1). K tomu se mohou těšit na květnový souboj o nejcennější trofej v KNVB Beker, kde budou plnit úlohu jasných favoritů proti Tilburgu. V nejprestižnější evropské klubové soutěži postoupili po šestnácti letech do čtvrtfinále poté, co excelovali v Madridu.

S jedním z nejlepších klubů světa sice doma prohráli 1:2, avšak v následné odvetě jim vyšlo vše, na co sáhli. Po výhře 4:1 se postarali o největší překvapení dosavadního průběhu. "Oslavy musíme odložit, před námi je stále spousta práce. V žádném případě nesmíme usnout na vavřínech, i když je nutné přiznat, že postup přes Real je pro mě i většinu hráčů největším úspěchem kariéry," snaží se krotit euforii domácí lodivod ten Hag.

Fortuně v tuto chvíli patří dvanácté místo se šestadvaceti body a v optimální formě rozhodně není. V nejvyšší nizozemské soutěži prohrála třikrát za sebou, po debaklu v Almelu s místním Heraclesem podlehla ve shodném poměru 2:4 Heerenveenu i Alkmaaru. Evidentně tak má velké potíže s defenzivní činnosti, čtrnáct inkasovaných branek ze tří případů je vskutku hodně. A proti heroicky hrajícímu Ajaxu by podobné počínání mohlo znamenat obrovskou ostudu.

AFC nemůže využít služeb Varely, Magallána a Eitinga, Sittard počítá ještě mnohem větší ztráty. Na marodce se nacházejí Syhre, Stokkers, Ňinaj, Dammers, Koot, Vlijter a Dianessy. "Na první pohled se může zdát, že bez potíží získáme tři body a ani se u toho příliš nenadřeme. Nicméně pokud k soupeři neprojevíme dostatek respektu, tak bychom se mohli trestuhodně plést," varuje ten Hag s pokorou před podceněním Fortuny.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.03 - 23.10 - 55.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VVV Venlo - SBV Excelsior  (sobota 18:30)
Hráči Venla se ocitli v mírné krizi, teď se z ní chtějí dostat ve vzájemném klání proti konkurenčnímu Excelsioru. V posledních šesti ligových zápasech hned pětkrát prohráli a jen jednou zvítězili, především díky povedené první polovině sezóny se nacházejí na desátém místě s devětadvaceti body. Jejich rotterdamský konkurent naopak opustil sestupové pásmo a patří mu čtrnáctá příčka se šestadvaceti body.

Excelsior na rozdíl od Venla bodoval v uplynulých šesti střetnutích nejvyšší nizozemské soutěže hned čtyřikrát. Po úspěchu s De Graafschapem (2:0) i v městském derby s Feyenoordem (2:1) selhal na půdě jiného nováčka ze Sittardu (1:4). Poté zdolal Emmen (2:1), smírně bez branek se rozešel s Utrechtem a naposledy po bojovném výkonu podlehl vedoucímu PSV 0:2. Svého nadcházejícího rivala dokázal v letošním ročníku porazit těsně v poměru 1:0.

"Očekávám vyrovnaný průběh. Rádi bychom vstřelili první gól, neboť ten by mohl být rozhodující. Venlo vychází ze zabezpečené obrany, na druhou stranu je nesmírně nebezpečné po standardních situacích a dokáže být dostatečně důrazné v pokutovém území při zakončení. Hodláme se co nejdříve přiblížit středu tabulky a teď máme šanci se alespoň trochu uklidnit pro zbývající průběh," uvedl odhodlaně kouč Excelsioru Adrie Poldervaart.

Domácí celek před týdnem čelil hned dvěma pokutovým kopům Groningenu a hlavně kvůli tomu prohrál 2:3. Předtím trochu smolně nestačil na Heracles (0:1), když rozdílovou trefu inkasoval až zhruba deset minut před závěrečným hvizdem taktéž z penalty. V novém roce si poradil s Den Haagem (4:2) a Tilburgem (2:1), naopak šanci na bodový zisk rozhodně neměl proti Ajaxu (0:6) či v Alkmaaru (0:3).

"Je potřeba opět zabrat, další zaváhání by nám mohlo výrazně přitížit. Tento duel potřebujeme zvládnout, abychom si zvedli sebevědomí a znovu se dostali do pohody. Od soupeře očekávám opatrnou taktiku, musíme se vyvarovat zbytečným chybám," prohlásil pro klubové stránky trenér Venla Maurice Steijn. Tomu schází Promes vinou poraněného kolene, jeho protějšek nemůže nasadit Bruinse s Burnetem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.57 - 3.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PSV Eindhoven - NAC Breda  (sobota 19:45)
Eindhovenský celek celkem zbytečně prohospodařil solidní náskok na druhý Ajax a ve zbývajících deseti kolech bude mít co dělat, aby nechal amsterdamského rivala za svými zády až do úplného konce. Momentálně má na kontě jednašedesát bodů a vévodí o bodů pět, ovšem jeho úhlavní konkurent disponuje jedním duelem k dobru. PSV teď bude plnit úlohu jasného favorita proti Bredě, která je úplně poslední a čekají ji krušné chvíle.

Svěřenci trenéra Marka van Bommela již vypadli z Ligy mistrů i národního poháru a získat mohou pouze jednu trofej. Obhajoba vítězství v Eredivisii se zpočátku rýsovala ve světlých barvách, jenomže teď to spíše vypadá na urputnou bitvu až do samého závěru. Eindhoven v celém dosavadním průběhu prohrál jednou, ale v roce 2019 zaznamenal hned čtyři remízy. Pouze bod získal s Emmenem, Utrechtem, Heerenveenem i s Feyenoordem.

Svou třízápasovou šňůru nerozhodných výsledků přerušil až před týdnem v Rotterdamu, kde zdolal místní Excelsior 2:0. "Bude to pořádné drama. Bredu v žádném případě nepodceníme, neboť hraje o udržení v lize a každý bod by jí nesmírně pomohl. Stále máme vše ve svých rukách, případná ztráta by nás mohla velmi mrzet," vyjádřil se s vážností v hlase Mark van Bommel.

Hostům začíná postupně ujíždět vlak a může se stát, že budou mít velké problémy se posunout alespoň na barážovou pozici. Doposud vybojovali pouhých sedmnáct bodů a na De Graafschap mají manko pěti bodů, za patnáctým Zwolle dokonce zaostávají o bodů osm. Naposledy dobře vstoupili do střetnutí s Vitesse a po poločase vedli, avšak v poslední dvacetiminutovce úplně zkolabovali a Arnhemu podlehli 1:4.

Celkově na ligové scéně nezvítězili sedmkrát po sobě a to může být klíčový faktor. "Všichni musíme věřit, že to ještě zvládneme. Naše situace není dobrá, je nutné co nejdříve začít vítězit. V Eindhovenu se zdá být nemožné bodovat, i přesto se o to pokusíme," řekl krátce kouč Bredy Mitchell van der Gaag. Podzimní vzájemné klání bylo v režii PSV (2:0).

Van Bommel nenasadí Australana Thomase, mírně zdravotní komplikace trápí i Maxmiliana Romera s Van Oschem. K tomu trest za žluté karty bude odpykávat důležitý článek základní sestavy - tedy Mexičan Lozano. NAC se musí vypořádat s početnou marodkou, na ní zůstávají Sporkslede, Ilić, Karami, Kali, Kaikai, Gersbach a Damen. Vinou vyloučení v Arnhemu navíc nenastoupí ani Klomp.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.93 - 21.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - SC Heerenveen  (sobota 19:45)
V lize Heerenveen nevyhrál sedmkrát v řadě, nicméně v posledních dvou kolech zaválel, vyhrál po Sittardu a porazil i Willem II, a je reálně zpátky v bojích o první sedmičku, zaručující posezónní play-off o Evropskou ligu. Svoje dobré rozpoložení by chtěl potvrdit na půdě Den Haagu, který doposud získal jen o dva body méně. Očekává se tedy předem vyrovnaná bitva.

Domácím se naopak, na rozdíl od soupeře, v minulých dvou zápasech moc nedařilo. Nejprve inkasovali těžký debakl od Ajaxu, následně nedokázali vyhrát na půdě posledního De Graafschapu, odkud si odvezli jen remízu. "Plnili jsme plán. Vytvořili jsme si možná až osm dobrých šancí, ale nedokázali jsme je proměnit," hlesl nespokojený kouč Alfons Groenendijk.

Jeho tým nedokáže urvat delší šňůru lepších výsledků. I proto má spíše blíže sestupovému pásmu než ke strategickému sedmému místu. Potřebuje jednoduše zabrat, aby se mohl porvat o pohárové příčky a definitivně zametl pod koberec možné předpoklady v případě záchranářských starostí. "Je tu dost lidí, kteří jsou negativní. My však musíme myslet pozitivně," vyzýval Groenendijk.

Zvítězit nad Heerenveenem nebude pro ADO bezpochyby vůbec snadné. Vždyť hosté neprohráli už v pěti utkáních za sebou, přičemž remizovali na půdě Vitesse nebo s vedoucím PSV. "Je to sok, který rád střílí góly," připomínal domácí stratég. "Na druhou stranu také často inkasuje. Má spoustu kvality, hlavně tandem Vlap a Lammers, a pak je také nebezpečný po křídlech," varoval.

Dlouhodobě se Den Haagu na protivníka z Fríska nedaří. Naposledy ho dokázal porazit na konci roku 2015, v šesti následujících střetnutích hned čtyřikrát prohrál. Podzimní měření sil dopadlo nerozhodně. Hostům bude chybět trojice hráčů, a to ve složení Sherel Floranus, Stijn Schaars a Doke Schmidt. Domácím by se naopak z marodky měli vrátit Melvyn Lorenzen i Erik Falkenburg.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.64 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Willem II - BV De Graafschap  (sobota 20:45)
Willem II dělí od sestupového pásma jen čtyři body, a to rozhodně není náskok, který by jeho ostatní konkurenti v boji o záchranu nedokázali dohnat. Právě nyní ho čeká opravdu důležitý zápas s De Graafschapem, jenž se sice nachází na předposledním místě, v posledních dvou kolech však vykázal dobrou formu. Na podzim mimochodem hosté tilburgský celek doma porazili.

Tricolores bezpochyby neprožívají vůbec špatnou sezónu, dostali se například až do finále Nizozemského poháru, v Eredivisie se jim daří uchovávat si pozice ve středu tabulky, jenže situace v ní je poměrně hodně napjatá, a tak ani zdaleka nemají vyhráno. Obzvláště nyní, kdy se jim s pravidelností nedaří bodovat. Už čtyřikrát z posledních pěti případů prohráli.

Blýskat na lepší časy by se ale Willemu II mohlo alespoň, co se absencí týče. Údajně se z marodky vrátili Fernando Lewis, Jordens Peters i Marios Vrousai, což je rozhodně dobrá zpráva pro klub v souvislosti s dvěma vykartovanými hráči. Chybět totiž budou Thomas Meissner i Freek Heerkens. "Je super, že bude k dispozici Lewis. Bude se nám hodit," mnul si ruce kouč Adrie Koster.

Naposledy jeho svěřenci padli v Heerenveenu, kde inkasovali čtyři góly, úplně povedený výkon tam přitom nepředvedl mladičký Victor van den Bogert, naprostý debutant v dresu Willemu II, jenž dostal šanci na celých devadesát minut. "Byl po utkání sebekritický. Určitě to nebylo ono. Rozhodně se však ještě v téhle sezóně ukáže. Jak rychle to bude, ukáže až čas," dodával Koster.

De Graafschap před dvěma týdny zabral ve Zwolle, kde nečekaně zvítězil o tři góly, a následně uhrál bod s Den Haagem. Jasně všem naznačil, že se o záchranu hodlá ještě porvat. Chybět mu teď bude trojice zraněných hráčů ve složení Liban Abdulahi, Stefan Nijland a Jurre Vreman, vykartovaný je pak Fabian Serrarens. "Nebude to snadné. Musíme začít hrát od začátku," zakončil Koster.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.03 - 4.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - FC Groningen  (pátek 20:00)
Utrecht nevstoupil do druhé poloviny sezóny tím nejlepším možným způsobem, ovšem uplynulý měsíc se mu povedl a ze čtyř střetnutí vybojoval velmi solidních osm bodů. Díky tomu se v tabulce Eredivisie nachází na šesté pozici se šestatřiceti body o tři body za pátým Arnhemem. Jeho nadcházející soupeř odehrál v roce 2019 sedm ligových zápasů, jen jednou prohrál a na konto si připsal úctyhodných šestnáct bodů.

Groningen proto opustil sestupové příčky a posunul se do horní poloviny tabulky, konkrétně je osmý s jednatřiceti body a kvalifikace o Evropskou ligu není nereálná. Hosté nestačili pouze na vedoucí PSV po těsné porážce 1:2, bezbrankový remízový výsledek zaznamenali na půdě Bredy. Jinak si poradili s Heracles (3:0), s Tilburgem i s Vitesse (v obou případech 2:1), s vysoce favorizovaným Feyenoordem (1:0) a před týdnem i s Tilburgem (3:2).

"Dostali jsme se do dobré pohody a všichni doufáme, že budeme pravidelně bodovat i v následujícím průběhu. Za námi je to nesmírně našlapané, avšak my se nesmíme ohlížet na ostatní týmy. Soustředíme se pouze na naše výkony a tato taktika nám přináší své ovoce. Utrecht je ofenzivně laděný tým se skvělou produktivitou, ani bod by nebyl k zahození," uvedl s velkou skromností v hlase hostující lodivod Danny Buijs.

Domácí se vytáhli především v minulém kole, z Almela si totiž odvezli až nečekaně vysoké vítězství v poměru 5:1. Předtím se rozešli smírně s PSV (2:2) i s Excelsiorem (0:0) a tříbodový úspěch zaznamenali s předposledním De Graafschapem (1:0). Kouč Dick Advocaat se stále musí obejít bez lehce zraněného Švéda Bergströma, s poraněným kolenem laborují Belgičan Dessers a Dán Makienok.

"Minulé utkání se nám povedlo, v závěru jsme hráli s obrovskou lehkostí. Duel s Groningenem bude podle mého názoru nesmírně vyrovnaný, náš rival disponuje obrovským sebevědomím a daří se mu. Chceme využít podpory fanoušků, jejich povzbuzování může hrát klíčovou roli," myslí si Advocaat. Hosté postrádají zraněného Warmerdama s Memiševičem, trest za červenou kartu proti Willemu bude odpykávat Japonec Doan.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 4.03 - 4.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven24194176:1661
2.AFC Ajax23182382:2056
3.Feyenoord Rotterdam24144652:2946
4.AZ Alkmaar24134751:3043
5.SBV Vitesse24116744:3239
6.FC Utrecht24106841:3436
7.Heracles Almelo241121142:4735
8.FC Groningen24941130:3431
9.SC Heerenveen2479853:5430
10.VVV Venlo24851131:4329
11.Willem II24841237:4628
12.ADO Den Haag24771033:4828
13.Fortuna Sittard24751240:5626
14.SBV Excelsior24751232:5626
15.PEC Zwolle23741227:3925
16.FC Emmen24661228:5624
17.BV De Graafschap24641426:5222
18.NAC Breda24451523:5617

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele