Eredivisie - souhrn 19. kola

26.01.2021, 20:59, aktualizováno 28.01.2021, 22:56
Komentáře a souhrny
Ajax se vytrápil, nad Willemem II nakonec vyhrál a udržel si svůj náskok. PSV Eindhoven měl namále, v Emmenu ale zvládl závěr a připisuje si tři body. Naopak zaváhalo Vitesse, které prohrálo na půdě Venla. Almaar pro změnu podlehl Utrechtu a nebodoval ani Feyenoord, jenž prohrál s Heerenveenem.

AFC Ajax - Willem II 3:1

28.01.2021 21:00

Góly: 51. Davy Klaassen, 83. Brian Brobbey, 87. Dušan Tadić - 62. Vangelis Pavlidis

Těsně před vánočními svátky připravil Willem II jednu ze čtyř bodových ztrát Ajaxu v rámci Eredivisie. A ačkoli ani nyní nebyl daleko aspoň od remízy, nakonec amsterdamskému klubu podlehl. Ten přece jen potvrdil roli favorita, díky brankám Briana Brobbeyho a Dušana Tadiče ze závěrečných minut strhl vítězství na svou stranu a upevnil si svou první příčku v tabulce.

Hosté nevstupovali do tohoto měření sil v nejlepším rozpoložení, v uplynulých devíti kolech urvali pouhé dva body, vedení Tricolores se tak rozhodlo pro změnu trenéra, odvolaný byl kouč Adrie Koster, a tak tento zápas měli pod taktovkou dočasně jeho asistenti Gery Vink, Chima Onyeike a Harald Wapenaar. Neodvedli špatnou práci, bodový zisk se však nekonal.

První střelu na bránu vyprodukovali domácí, a to zásluhou Antonyho, jeho přízemní pokus však nakonec skončil vedle vzdálenější tyčky. Ve 26. minutě byli vstřelenému gólu ještě o něco blíže, Blind napřáhl ze střední vzdálenosti svou levačkou, ve vápně míč tečoval Haller, avšak po jeho zásahu se rozezvonilo pouze břevno za zády hostujícího gólmana Brondeela.

Willem II se poprvé jaksi osmělil na sklonku půlhodiny hry, pravou nohou z halfvoleje cílil Nunnely, nicméně balón poměrně hravě polapil brankář Onana. Ve 37. minutě se musel mít na pozoru opětovně Brondeel, vyslal na něj totiž slušnou jedovku Álvarez, ovšem velká škoda pro něj, že ve finále mířil jen do těch prostorů, kde stál napevno jeho protivník v rukavicích.

Ještě do poločasu přišly na řadu nějaké příležitosti, které mohly změnit průběžné bezbrankové skóre, pět minut před obrátkou zakončoval Antony, nevyzrál ale u bližší tyčky na Brondeela, na opačné straně z brejku hodlal skórovat Nunnely, jenomže nasměroval merunu jen těsně do zámezí. I Mazraoui si poté zpoza šestnáctky vylámal zuby na pořád připraveném Brondeelovi.

O všem podstatném se rozhodovalo až ve druhém poločase. Jako první udeřil Ajax, Álvarez hlavou sklepl míč na hranici brankového území pro Klaassena, ten si ho bleskově zpracoval, a až otočen zády, z krkolomné pozice přelstil Brondeela. Willem II každopádně v 62. minutě odpověděl na nepříznivý stav, po rychlé kombinaci a pobídce Nunnelyho se prosadil Pavlidis.

Až do 83. minuty se de Godenzonen museli smiřovat s nerozhodným rezultátem, nicméně nakonec přece našli cestu za úspěchem. Nejprve skóroval Brobbey, který byl po svém střídání na hřišti sova pár desítek vteřin, jelikož pohotově zužitkoval centr zleva od Tadiče. A pak rozvlnil síť sám Tadić, jehož do tutové pozice v 87. minutě uvolnil stále kreativní Brobbey.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - FC Twente 0:0

28.01.2021 18:45

Góly: -

Duel mezi domácí Spartou a hosty z Enschede toho příliš zajímavého nepřinesl a po zásluze tak skončil remízou 0:0. Rotterdamský výběr sice držel míč jen něco málo přes čtyřicet procent, i přesto si vytvořil více střeleckých pokusů. Nicméně vyložených možností si vypracoval pramálo a skórovat tedy nedokázal. V tabulce Eredivisie se nachází na desátém místě s dvaadvaceti body, Twente je sedmé s devětadvaceti body.

Úvodní půlhodina probíhala v opatrnějším duchu, poté mohla jít Sparta z ničeho nic do vedení. Skvělou individuální akci započal Auassar a poté se před prázdnou brankou soupeře snažil najít rozběhnutého Thye, jenž na balón o kousek nedosáhl. Svěřenci trenéra Rona Janse ve zbývajícím průběhu úvodního dějství ožili a svou největší šanci tohoto čtvrtečního utkání neproměnili zhruba deset minut před přestávkou.

Nádherné sólo přes několik protihráčů předvedl Menig, který se nakonec dostal do nadějné střelecké pozice před hranicí pokutového území a dobře mířil k levé konstrukci. Avšak s výtečným zákrokem na poslední chvíli přispěchal brankář Okoye a výrazně podržel svůj tým. Ihned po změně stran zahrozil na opačné straně Harroui a ve stoprocentní příležitosti trestuhodně selhal, neboť svou dorážku z bezprostřední blízkosti umístil vedle bližší tyče.

V následujících minutách tempo hry stále více upadalo a míč se po většinu času nacházel v blízkosti půlící čáry, ani jeden celek si už nic nebezpečného nevypracoval. Twente se v příštím kole pokusí přerušit svou sérii čtyř ligových zápasů bez tříbodového zisku proti zvedajícímu se Heerenveenu, Sparta by chtěla vyzrát na zachraňující se Den Haag.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam 3:0

27.01.2021 21:00

Góly: 28. Joey Veerman, 30. Pawel Bochniewicz, 50. Mitchell van Bergen

Heerenveen nevyhrál na ligové scéně jedenáctkrát za sebou, tentokráte však naprosto zaskočil favorizovaný Feyenoord, porazil ho hladce po výsledku 3:0 a v naprosto stejném poměru mu tak oplatil porážku ze vzájemného duelu z konce prosince. SC čekalo na výhru v Eredivisii téměř tři měsíce, nicméně teď stihlo vstřelit všechny tři své góly během úvodních padesáti minut.

Heerenveen proto zůstává v tabulce na deváté pozici s pětadvaceti body, svěřenci trenéra Dicka Advocaata jsou po třetí porážce za sebou pátí a jejich manko na druhé PSV činí už osm bodů. První dvacetiminutovka toho příliš zajímavého nepřinesla, pak předvedl smělé sólo přes několik protihráčů Henk Veerman a nakonec byl zablokován v poslední možnou chvíli. Domácí přeci jen otevřeli gólový účet tohoto středečního utkání ve 28. minutě.

Naprosto geniální přihrávku za defenzívu soupeře vymyslel Kongolo a na levé straně uvolnil rozběhnutého Joeyho Veermana, jenž zhruba po patnáctimetrovém úniku chladnokrevně zavěsil pod břevno. Neuběhly ani další dvě minuty a náskok Heerenveenu zvýšil Pawel Bochniewicz. Čtyřiadvacetiletý polský obránce se po rohovém kopu a parádní teči od Dreševiće zjevil před zcela prázdnou brankou a z bezprostřední blízkosti ji neminul.

Hostům příliš nepomohla ani přestávka, Heerenveen totiž definitivně rozhodl o svém úspěchu v 50. minutě. Křižná přihrávka Henka Veermana z levého křídla propadla až k zapomenutému Mitchellu van Bergennovi, který po hezkém zpracování nekompromisně zakončil levačkou přímo k bližší konstrukci. Domácí nepolevovali ani v následujícím průběhu a svou čtvrtou branku mohli přidat krátce po odehrané hodině.

Aktivní Henk Veerman totiž vystřelil k pravé tyči, ale gólman Marsman tentokráte předvedl pohotový zákrok. Feyenoord lehce ožil až v závěrečné dvacetiminutovce a mohl alespoň snížit, jenže když Linssen pálil o kousek nad břevno a Prattovu ránu zneškodnil brankář Mulder, tak se výsledek již nezměnil. Heerenveen příště zavítá do Enschede a střetne se s místním Twente, rotterdamský klub bude mít co napravovat ve šlágru s PSV.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - SBV Vitesse 4:1

27.01.2021 20:00

Góly: 16. Georgios Giakoumakis, 28. Georgios Giakoumakis, 43. Georgios Giakoumakis, 79. Georgios Giakoumakis - 60. Armando Broja

K největšímu dosavadnímu překvapení tohoto kola došlo ve Venlu, kde domácí výběr zaskočil favorizované Vitesse a po výhře v poměru 4:1 mu uštědřil vůbec největší porážku tohoto ročníku Eredivisie. V domácím dresu opět řádil kanonýr Georgios Giakoumakis, který vsítil všechny čtyři trefy svého výběru a upevnil si suverénní vedení v tabulce střelců celé soutěže. Na kontě má již dvacet gólů, druhý v pořadí na něj ztrácí propastných devět branek.

Giakoumakis navíc stihl vstřelit čtyři zásahy během jednoho utkání už podruhé v sezóně, v polovině ledna totiž stejným způsobem zdecimoval zachraňující se Den Haag. VVV i díky němu zvítězilo počtvrté z předchozích pěti duelů a poskočilo na dvanáctou pozici s dvaadvaceti body, SBV naopak po pěti předchozích výhrách selhalo a kleslo na třetí místo s jednačtyřiceti body o dva body za druhé PSV.

Domácí byli aktivnější od samého začátku a již v úvodní čtvrthodině si vytvořili dvě nadějné možnosti, avšak se střelami Giakoumakise i Donise si poradil připravený brankář Pasveer. Šestadvacetiletý řecký klenot se poprvé prosadil v 16. minutě. Po centru od Machacha si seběhl před hranici brankového území a prudkou hlavičkou snadno rozvlnil síť. Stejný hráč podruhé skóroval o dvanáct minut později.

V tomto případě se trefil téměř z totožné pozici, po dalším skvostném pasu Machacha usměrnil hlavou míč z pěti metrů do pravého spodního růžku. Giakoumakis zkompletoval hattrick za pouhých sedmadvacet minut těsně před přestávkou. Potřetí v tomto utkání obstaral finální přihrávku Machach, Giakoumakis si pak všimnul lehce vyběhnutého Pasveera a z mírného úhlu fantasticky zakroutil balón do vzdálenější šibenice - 3:0.

Hosté po změně stran zabrali a snažili se snížit. Nejprve pálil těsně nad břevno střídající Touré, vzápětí hlavičkoval do břevna Tannane. Útočník s marockými kořeny neměl štěstí ani za dalších pět minut, když znovu orazítkoval horní tyčku. Klubu z Arnhemu svitla naděje na bodový zisk přesně po odehrané hodině, jelikož devatenáctiletý albánský útočník Armando Broja převzal zpětnou nahrávku od Opendy a z osmi metrů zavěsil pod břevno.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem chtěl dokonce snížit na rozdíl jediného gólu aktivní Tannane, nicméně jeho projektil zblízka odvrátil famózní gólman Kirschbaum na tyč. Ihned nato však definitivně rozhodl nezastavitelný Giakoumakis, neboť po rohovém kopu Van Crooije hlavičkoval přímo k levé konstrukci. V samém závěru mohli hosté kopat penaltu za ruku Posta, ovšem rozhodčí Lindhout ji po přezkoumání videozáznamu přeci jen odvolal.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - Fortuna Sittard 1:2

27.01.2021 20:00

Góly: 84. David Min - 54. Mats Seuntjens, 63. Lisandro Semedo

Fortuně se na cizích hřištích v rámci Eredivisie v novém roce prostě náramně daří. Poté, co venku skolila Heerenveen a také Zwolle, uzmula tři body z půdy Waalwijku, a v tomto ohledu zůstává hodně překvapivě stoprocentní. Vítězství pro ní bylo nesmírně důležité pro utvoření dostatečného náskoku na sestupové pásmo, od nějž se naopak nijak neoddálil její soupeř.

Domácí do utkání nevstupovali v nejlepším rozpoložení, vždyť v uplynulých sedmi kolech jen dvakrát remizovali, v ostatních případech padli, a ve finále si nijak svou reputaci nevylepšili ani proti celku ze Sittardu. Ten skóroval po obrátce zásluhou Matsa Seuntjense a Lisandra Semeda, přičemž ke snížení stavu došlo až v závěrečných chvílích díky Davidovi Minovi.

Hosté jako by byli po výhře přece o něco hladovější. V 15. minutě zahrozil Seuntjens, avšak svou pravačkou orazítkoval smolně pro něj pouze brankovou konstrukci. Už předtím přitom vypálil vůbec poprvé na bránu Hansson, jenž mimo jiné ještě loni ve Waalwijku působil, proti svému bývalému zaměstnavateli se ovšem neprosadil, jelikož ho vychytal brankář Lamprou.

Také RKC se dostalo k nějakým střeleckým pokusům v rámci prvního dějství, ale zakončeni Daneelse z 24. minuty a to od Quastena ze 39. minuty vychytal gólman Van Osch. Jako první nakonec gólově udeřili svěřenci trenéra Sjorse Ulteeho, a to v 54. minutě, to když se Cox ocitl ve vápně, adresoval prudkou přihrávku na Seuntjense, který snadno zacílil do odkryté brány.

Svůj náskok se podařilo Fortunezen navýšit v 63. minutě. Chybnou rozehrávku beka Bakariho využil Seuntjens, jenž z blízkosti ještě na Lamproua nevyzrál, nicméně z dorážky už se zapsal na střeleckou listinu Lisandro Semedo. Mužstvo kouče Freda Grima se zmohlo jen na jednu odpověď, po centru zprava od Sowa hlavičkou z hranice brankového území rozvlnil síť Min.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - FC Utrecht 0:1

27.01.2021 18:45

Góly: 69. Sander van de Streek

AZ nenavázalo na nedávné vítězství v Rotterdamu nad Feyenoordem (3:2) a tentokráte po nepříliš přesvědčivém výkonu překvapivě podlehlo zvedajícímu se Utrechtu po výsledku 1:0, jenž naopak zaznamenal své třetí ligové vítězství v řadě za sebou. Alkmaar sice zůstává v tabulce na čtvrté pozici se sedmatřiceti body, ovšem za druhým PSV zaostává již o bodů šest. Naopak Utrecht se přibližuje k pohárovým příčkám a je osmý se sedmadvaceti body.

Úvodní dějství toho příliš zajímavého nenabídlo, oba celky měly velké problémy s přechodem na útočnou polovinu a těžko se dostávaly do dobrých střeleckých pozic. Domácí sice drželi míč ze šedesáti procent a vypracovali si i více střeleckých pokusů, ale gólovou šanci si nevytvořili. Oba soupeři zamířili mezi tři tyče pouze třikrát za celých pětačtyřicet minut, ale ani jeden z brankářů příliš práce neměl. Po změně stran se obraz hry téměř neměnil.

Ve 49. minutě mohl z ničeho nic udeřit z přímého volného kopu Maher, jenomže jeho dobrou ránu famózně odvrátil na rohový kop pozorný brankář Bizot. Za dalších osm minut se zjevil v ještě větší možnosti Sander van de Streek, nicméně domácí brankář i tentokráte čaroval a připsal si na konto další vynikající zásah. AZ poprvé zahrozilo z následné akce, avšak gólman Oelschlägel se blýskl proti projektilu Boadua.

Hosté v následujícím průběhu zvyšovali svou aktivitu a přesně v polovině druhé půle je mohl poslat do vedení Kerk, ovšem jeho pokus z deseti metrů skvěle odvrátil do zámezí pozorný Bizot. Jediný gól tohoto utkání byl k vidění v 69. minutě. Po nepřesné rozehrávce ve středu hřiště vybojoval balón belgický mladíček Boussaid a krásně uvolnil Van de Streeka, jehož úchvatná pumelice z pětadvaceti metrů náramně zapadla do bližší šibenice.

Domácí se v následujícím průběhu snažili s výsledkem něco udělat, ale pozorná defenziva Utrechtu je k ničemu nepouštěla. Vyrovnat snad mohli jen asi deset minut před závěrečným hvizdem, kdy Sugawara minul prostor tří tyčí zhruba o půl metru. Svěřenci trenéra Pacala Jensena se pokusí napravit toto zaváhání již o víkendu proti vedoucímu Ajaxu, Utrecht bude chtít naplnit papírové předpoklady se Zwolle.

Více informací k zápasu

FC Groningen - ADO Den Haag 3:0

26.01.2021 21:00

Góly: 18. Ramon Pascal Lundqvist, 43. Jørgen Strand Larsen, 68. Alessio Da Cruz

Groningen předvedl po delší době solidní výkon a podceňovanému Den Haagu nedal žádnou šanci na úspěch, jelikož ho porazil hladce o tři branky. Po dvou předchozích duelech bez tříbodového zisku tedy zabral a pojistil si šesté místo se třiačtyřiceti body, za pátým Feyenoordem momentálně zaostává pouze o bod. Naopak hosté nevyhráli na ligové scéně počtvrté za sebou a jsou stále až šestnáctí s jedenácti body.

Domácí byli od samého začátku jasně lepší a hned svou první možnost krátce po odehrané čtvrthodině přetavili ve vedoucí gól. K přímému volnému kopu z hodně ostrého úhlu se postavil Ramon-Pascal Lundqvist a naprosto ukázkově ho zakroutil do vzdálenější šibenice, brankář Koopmans se jen naprázdno proletěl vzduchem. Stejný hráč byl velmi blízko ke vstřelení své druhé branky ve 39. minutě.

I v tomto případě se postavil ke standardní situaci a jeho parádní rána nakonec orazítkovala levou konstrukci. Za další dvě minuty zahrozil El Hankouri, avšak bližší tyč minul zhruba o půl metru. FC se přeci jen mohlo uklidnit těsně před přestávkou. Na levém křídle odvedl pořádný kus práce Gudmundsson a odcentroval před brankou, kde zůstal zapomenutý Jørgen Strand Larsen a prudkou hlavičkou zblízka rozvlnil síť.

Tlak favorita neopadl ani ve druhém poločase. V 51. minutě chtěl definitivně rozhodnout Alessio Da Cruz, ovšem se skvělým zákrokem se vytáhl Koopmans a balón odvrátil na rohový kop. Za dalších pět minut se Da Cruz zjevil v další nadějné příležitosti, neboť obdržel přihrávku přímo proti noze, nicméně i v tomto případě brilantně zasahoval hostující strážce. Den Haag neproměnil svou největší možnost v 65. minutě.

Zpět do hry o bodový zisk je mohl dostat Vejinovič, ale jeho projektil ze střední distance vyrazil do zámezí famózní Padt. O tři minuty později se dočkal zasloužené trefy aktivní Da Cruz, jenž převzal balón od El Hankouriho a po smělém sólu nezištně zamířil do bližšího spodního růžku. Ve zbývajícím průběhu již k ničemu nebezpečnému nedošlo, ADO se příště pokusí zvednout proti rotterdamské Spartě a Groningen se představí na půdě Heraclesu.

Více informací k zápasu

FC Emmen - PSV Eindhoven 0:2

26.01.2021 20:00

Góly: 81. Mauro Júnior, 88. Eran Zahavi

Favorizované PSV se trápilo v souboji s posledním Emmenem a dlouho to vypadalo, že domů nakonec nebude odjíždět s plným bodovým ziskem, ovšem díky dvěma trefám v závěrečné čtvrthodině nakonec zvítězilo po výsledku 2:0 a prozatím se posunulo na druhé místo tabulky se třiačtyřiceti body o bod za vedoucí Ajax. Naopak domácí nevyhráli v tomto ročníku Eredivisie ani podevatenácté za sebou a jsou stále beznadějně poslední osmnáctí se šesti body.

Jeden z hlavních adeptů na mistrovský titul začal podle předpokladů aktivně a úvodní větší možnost si vypracoval krátce po deseti odehraných minutách, kdy Malen po elegantním zpracování napřáhl ze střední vzdálenosti a dobře mířil k levé tyči, avšak gólman Telgenkamp předvedl famózní zákrok. Hosté opět zahrozili po necelé půlhodině hry, nicméně i v tomto případě se vytáhl domácí strážce a ránu Boscagliho parádně odvrátil na rohový kop.

Ve 30. minutě byl poprvé vidět izraelský kanonýr Eran Zahavi, neboť po přímém volném kopu nebezpečně hlavičkoval, jenomže byl zablokován na poslední chvíli. FC mohlo z ničeho nic prorazit v nastaveném čase úvodního dějství a k senzačnímu vedení vskutku nemělo daleko, jelikož Vlak svým projektilem z osmnácti metrů orazítkoval levou konstrukci. Svěřenci trenéra Dicka Lukkiena hráli s velkým elánem také po přestávce.

Po devíti minutách druhé půle se opřel do míče Peña a poslal ho nad horní tyčku jen o několik centimetrů. V 71. minutě neproměnil poslední velkou šanci domácího výběru Laursen, jehož přízemní pokus směřující do pravého dolního růžku brilantně zlikvidoval gólman Mvogo. Hosté vsítili kýženou vedoucí branku přesně o deset minut později.

Mauro Júnior zkusil odcentrovat z pravého křídla a jeho nebezpečný pas nakonec propadl skrz pokutového území protivníka až ke vzdálenější tyči, od které přeci jen zapadl do sítě. V 88. minutě pojistil náskok eindhovenského giganta již zmiňovaný Zahavi, když se po rychlé akci a pobídce od Maura Júniora zjevil před hranicí brankového území a prudkou hlavičkou překonal naprosto bezmocného Telgenkampa.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - Heracles Almelo 2:2

26.01.2021 18:45

Góly: 50. Virgil Misidjan, 73. Reza Ghoochannejhad - 1. Lucas Schoofs, 45. Delano Burgzorg

Celek z Almela nenavázal na poslední vítězství s Heerenveenem (1:0) i přesto, že na půdě PEC odcházel do kabin s náskokem dvou branek. Domácí však po změně stran zabrali a vyrovnat dokázali zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem zásluhou íránského kanonýra Rezy Ghoochannejhada. Zwolle proto zůstává na dvanáctém místě s jednadvaceti body, Heracles má stále na kontě o jeden bod více a poskočilo na desáté místo.

Svěřenci trenéra Franka Wormutha vstoupili do tohoto střetnutí naprosto skvěle a už po necelé minutě hry šli do vedení. Van der Water obdržel krásnou přihrávku na pravou stranu do volného prostoru a přesně načasovanou přihrávku našel před zcela prázdnou brankou rozběhnutého Lucase Schoofse, jenž zblízka snadno rozvlnil síť. Následně se výrazně přiostřilo, rozhodčí Nagtegaal udělil do 24. minuty hned tři žluté karty.

Domácí mohli z ničeho nic vyrovnat za další tři minuty, kdy z hranice pokutového území napřáhl Reijnders a dobře mířil pod horní tyčku, ovšem brankář Blaswich odvrátil balón vynikajícím způsobem nad horní tyčku. Zhruba pět minut před přestávkou mohl navýšit vedení Heraclesu Delano Burgzorg, jenž ale z dobré pozice mířil hodně daleko od levé tyče. Nicméně jak hosté skvěle vstoupili do první půle, tak stejným způsobem ji také zakončili.

Právě aktivní Burgzorg převzal míč od Schoofse, gólman Zetterer nepochopitelně vyběhl až příliš daleko ze své branky a hostující forvard vzápětí zamířil bez větších potíží do pravého spodního rohu z více jak pětadvaceti metrů. PEC se vrátilo zpět do hry o bodový zisk pět minut po přestávce. Nově příchozí Buitink nádherně uvolnil Virgila Misidjana a ten i v obležení čtyř protihráčů chladnokrevně propálil bezmocného Blaswiche.

Za další tři minuty chtěl hostům vrátit dvougólový náskok Propper, avšak Zetterer tentokráte snadno ukryl balón ve svých rukavicích. O osudu tohoto střetnutí rozhodl v 73. minutě ve skvělé formě hrající Ghoochannejhad, který se naposledy v Tilburgu blýskl hattrickem za pouhých dvanáct minut. Nyní znovu střídal a ani ne po třech minutách strávených na trávníku se ocitl před hranicí brankového území po pasu Pheraie z levého křídla, svou hlavou pak usměrnil míč k protější konstrukci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax19152263:1547
2.PSV Eindhoven19134245:1943
3.SBV Vitesse19132433:1741
4.AZ Alkmaar19107244:2837
5.Feyenoord Rotterdam19105434:1935
6.FC Groningen19104528:2234
7.FC Twente1985633:2529
8.FC Utrecht1969424:2427
9.SC Heerenveen1967628:2725
10.Sparta Rotterdam1964928:3122
11.Heracles Almelo1964922:3022
12.Fortuna Sittard1964928:3722
13.VVV Venlo1964932:4622
14.PEC Zwolle1949622:2921
15.RKC Waalwijk19351116:3314
16.ADO Den Haag19251216:4411
17.Willem II19241322:4210
18.FC Emmen19061317:476

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
Phreak71

Pojďme Willem II

Reagovat
AjaxFans

Kua hoši.kde jste tak dlouho

Reagovat
Stiksxx

Nejhorší střed zálohy snad od dob Engelaara. Fein + Thomas. Nechápu proč Mauro nebyl hned v základu

Reagovat
Rudnevs

Fein je zlý?

Reagovat
Stiksxx

Nehraje. Mauro toho odehrál víc, navíc je i mnohem kreativnější. Ale jako dejme tomu. Když jsou všichni na marodce, tak jiná cesta není. Spíš je mi trnem v oku Thomas. Jeho angažmá vůbec nechápu.

Reagovat
jáá

Tak on byl hned na začátku hned zraněný dlouho době ne? No marodku máte teda šilenou. Co vůbec Mohamed Ihattaren?

Reagovat
AjaxFans

Pěkně Utrecht

Reagovat
AjaxFans

A Vvv taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax povinná jazda aspoň že dúfam, kde nám zmizol Kudus?

Reagovat
AjaxFans

Má po zranění,dnes by měl být k dispozici

Reagovat
AjaxFans

Tak neé,začíná trénovat

Reagovat
dave30

Co je to za borce ten Řek z Venla? 20 gólů v 19 zápasech v takovém podprůměrném týmu... Viděl jste ho někdo hrát?

Reagovat
AjaxFans

Dobrý kup,ten tam dlouho nezůstane

Reagovat
dave30

No tak to určitě.

Reagovat
Pharrell

Do Ajaxu a nebo do zahraničí s ním. ;) :))

Reagovat
Stiksxx

Dobré kolo, ať už Ajax dopadne jakkoliv.

Reagovat
AjaxFans

Ty voe,to zas bylo Ale jinak díky Brobbey

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa, Haler začína byť drevo, Antony viac afektuje ako hrá futbal, Promes ďaleko od ideálnej formy, takže ťažké 3 body

Reagovat
jáá

nad koupí Hallera, ještě za tu cenu, neustále pochybuji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele