Eredivisie - preview 19. kola

26.01.2021, 08:33, aktualizováno 28.01.2021, 09:07
Previews
Ajax hostí na domácí půdě Willem II Tilburg a proti předposlednímu celku tabulky bude pochopitelně jasným favoritem. Bodově naplno by už potřebovalo zabrat Twente, by se mu nezačaly vzdalovat pohárové příčky. Po třech zápasech bez vítězství se představí na hřišti Sparty v Rotterdamu.
Sparta Rotterdam - FC Twente  (čtvrtek 18:45)
Twente se v poslední době dostalo do krize a určitě se bude chtít co nejdříve vrátit na vítěznou vlnu, nyní se pokusí uspět na půdě konkurenční Sparty. Rotterdamský celek nyní stabilizoval výkony a opustil sestupové pásmo, s jednadvaceti body mu momentálně patří desátá pozice a při případném úspěchu se tak může posunout do horní poloviny Eredivisie. Hostující celek je v tuto chvíli sedmý s osmadvaceti body.

Svěřenci trenéra Rona Janse dlouho drželi krok s těmi největšími favority, jenomže na konci prosince se lehce zasekli a v pěti posledních duelech zvítězili jednou. Paradoxem je, že jejich pěkná série skončila právě se čtvrtečním rivalem, kterému v závěrečném kole uplynulého roku podlehli v poměru 0:2. Pak sice jasně přehráli Emmen (4:1), ovšem nestačili na Ajax (1:3), smolně remizovali s Groningenem (2:2) a uplynulý víkend podlehli Venlu (0:1).

Jans v každém případě věří, že tyto dílčí neúspěchy jeho výběr nezlomí. "V takto velké konkurenci je nesmírně obtížné držet skvělou formu po celý ročník, některým výpadkům se prostě nevyhneme. Na druhou stranu nás to nesmí poznamenat z dlouhodobého hlediska, proti Spartě začínáme od nuly a máme jí co vracet. Pokud budeme proměňovat šance, tak můžeme uspět," prohlásil optimisticky dvaašedesátiletý lodivod Twente.

Ten až do konce tohoto ročníku bude postrádat českého útočníka Václava Černého, jenž si vážně poranil koleno a právě v ofenzivní fázi svému týmu citelně schází. Dále se na marodce nacházejí Oosterwolde s Ebuehim, připraven zřejmě nebude ani kapitán Brama. Hostům se poslední dvě utkání taktéž příliš nepovedla, jelikož po výhře nad Sittardem 1:0 neuspěli s favorizovaným PSV (3:5) a před pár dny podlehli též Utrechtu (0:1).

Kouč Henk Fraser nepošle na trávník Coremanse (problémy s kolenem), Pinta a Vriendse. "Narazíme na třetí celek v řadě, který bojuje o pohárové příčky a ani v tomto případě nejsme považováni za favority. Twente naposledy sice nepředvedlo ideální výkon, na druhou stranu má výborný tým a jeho hráči disponují velkou technickou vyspělostí. Podle mě může rozhodnout jediný okamžik, proto musíme být připraveni," uvedl Fraser opatrně.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.57 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - Willem II  (čtvrtek 21:00)
Ajax sice v lize drží aktuálně sérii sedmi zápasů neporazitelnosti a vede tabulku, stále se mu však nedaří utrhnout vlčáky pod sebou, především pak PSV a Vitesse, a tak je potřeba v nastoleném trendu pokračovat neúprosně i nadále. V rámci vloženého kola bude plnit roli favorita proti Willemu II, na jehož půdě před Vánoci překvapivě pouze remizoval.

Čtrnáct vítězství z osmnácti, to je dosavadní bilance de Godenzonen, zaznamenali tedy zatím v Eredivisie celkem jen čtyři bodové ztráty. A právě jednou z nich byla i ta v Tilburgu v rámci posledního měření sil roku 2020. Aby se nemuseli ohlížet na výsledky ostatních a strachovat se o průběžné první místo, potřebují nyní hráči Ajaxu naplno bodovat. Jejich sok přitom není v dobré pohodě.

Hosté totiž v lize nevyhráli už devětkrát v řadě, naposledy se z triumfu radovali v listopadu loňského roku proti Venlu. Od té doby urvali pouhé dva body, a horlivě tak usilují o vymanění se ze sestupového pásma. A protože ani lednový vstup do jarní části sezóny se jim nikterak nevydařil, rozhodlo se vedení klubu v úterý pro odvolání trenéra Adrieho Kostera.

Šestašedesátiletý kouč se držel na lavičce Superkruiken od roku 2018, s klubem se rozešel údajně v dobrém. "Jsme mu vděční za úspěchy, kterých jsme s ním dosáhli. Příjemně se nám spolupracovalo. Ale vzhledem k neuspokojivým výkonům jsme byli nuceni učinit toto velmi obtížné rozhodnutí v zájmu našeho klubu," vydal prohlášení technický ředitel Joris Mathijsen.

Mužstvo v Amsterdamu dočasně povedou asistenti Gery Vink, Chima Onyeike a Harald Wapenaar, kteří budou postrádat zraněného Miquela Neloma i Robbina Ruitera. "Zažil jsem zde v Tilburgu opravdu fantastická léta," vracel se ke svému angažmá Koster. "Kvůli mnoha okolnostem jsme nemohli prožít tak úspěšný ročník jako loni. Škoda, že vše dopadlo tak, jak dopadlo."

Amsterdamský lodivod Erik ten Hag zřejmě nebude mít k dispozici stále Lassinu Traorého a pak také Seana Klaibera. "Vytvořili jsme si několik tutových šancí," hodnotil domácí stratég minulé klání s Fortunou Sittard (výhra 2:1). "Někdy existují fáze, kdy se vám nedaří šance proměňovat. My ovšem procházíme tímto obdobím už dlouho. Více by mě však strašilo, kdybychom neměli žádné příležitosti," dodal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.40 - 30.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - FC Utrecht  (středa 18:45)
AZ má za sebou velmi náročný program, ovšem díky skalpům velkých favoritů se postupně vrací do boje o mistrovský titul a v tuto chvíli není od něj příliš vzdálen. Doposud se vyhouplo už na čtvrté místo se sedmatřiceti body o dva body před pátý Feyenoord, na vedoucí Ajax ztrácí sedm bodů. Teď se pokusí znovu uspět proti nevyzpytatelnému Utrechtu, jenž poslední dobou taktéž zabral a patří mu osmá pozice se čtyřiadvaceti body.

Svěřenci trenéra Pascala Jansena prohráli v předchozích deseti ligových zápasech pouze jednou a to začátkem prosince loňského roku s Groningenem (1:2). Jinak si ale dokázali poradit s Vitesse i s PSV (v obou případech 3:1) a v neděli vyzráli i na konkurenční Feyenoord, jelikož po hodně divokém průběhu zvítězili v poměru 3:2. Jediný neúspěch zaznamenali v osmifinále národního poháru, když podlehli mistrovskému Ajaxu 0:1.

"Stabilizovali jsme naše výkony, a i když je stále na čem pracovat, tak zlepšení je rozhodně znát. Hráči nabrali sebevědomí a již několikrát si dokázali, že klidně mohou získat titul. Momentálním cílem je přistupovat ke každému nadcházejícímu zápasu se stoprocentní koncentrací, jakákoli ztráta by nás mohla v konečném účtování mrzet. Utrecht má obrovské kvality a porazit ho nebude jednoduché," uvedl Jansen s opatrností v hlase.

Utrecht se během první poloviny sezóny stal remízovým králem soutěže, na kontě má devět nerozhodných výsledků a v tomto ohledu mu stále nekonkuruje vůbec nikdo. V předešlých dvou duelech se však přeci jen dostal na vítěznou vlnu. Po těsné prohře v Arnhemu (0:1) přivítal Heracles a zdolal ho 2:0, naposledy neinkasoval ani s rotterdamskou Spartou a opět zvítězil díky pozdní brance mladého belgického záložníka Boussaida (1:0).

"Našeho soupeře považuji za jednoho z největších adeptů na mistrovský titul, nyní poráží úhlavní rivaly a na jeho hře se jen těžko hledají nějaké slabiny. Teď chceme čekat na svou šanci a je důležité, abychom byli produktivní. Alkmaar je nesmírně silný směrem dopředu a dokáže skórovat téměř z každé pozice," myslí si hostující stratég René Hake. Ten nenasadí Syllu, Eliu, Paese a Bergströma, Jansen postrádá Svenssona, Vlaara, De Wita i Helmera.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.84 - 3.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VVV Venlo - SBV Vitesse  (středa 20:00)
Venlo se v poslední době dostalo do skvělé formy a postupně se vzdaluje příčkám znamenající sestup do druhé ligy. V posledních čtyřech zápasech v nejvyšší soutěži ani jednou neprohrálo a vybojovalo solidních deset bodů, navíc postoupilo i do čtvrtfinále národního poháru. Nyní však narazí na velmi těžkého protivníka, Vitesse totiž stále zůstává v boji o titul a nachází se na fantastickém druhém místě tabulky s jednačtyřiceti body.

Celek z Arnhemu prohrál v dosavadních osmnácti zápasech jen třikrát a hned třináctkrát vyhrál, v tuto chvíli zaostává za vedoucím Ajaxem a pouhé tři body a před třetím PSV drží náskok jednoho bodu. V předchozích pěti duelech Eredivisie zvítězil pětkrát, jedinou porážku utrpěl od Alkmaaru (1:3). Vzápětí si dokázal poradit s Heraclesem (2:0), Utrechtem (1:0), Emmenem (4:1) i Groningenem (1:0).

Svěřenci trenéra Thomase Letsche především vynikají v defenzívní činnosti, v minulých čtyřech střetnutích inkasovali pouze jednou. K tomu stejně jako jejich středeční protivník slavili úspěch v osmifinále KNVB Beker, a to proti Den Haagu (2:1). "Je před námi hodně dlouhá cesta, a i když se blížíme k cenným trofejím, tak nás čeká nesmírně náročná druhá polovina sezóny. Pokud chceme myslet na nejvyšší příčky, tak dlouhodobě musíme vítězit," řekl Letsch úvodem.

Ten dále varuje před skvělou formou VVV. "Náš soupeř je na koni a prezentuje se skvělými výkony, proto ho v žádném případě nesmíme podcenit. Očekávám od něj urputný výkon, a pokud se nám nepodaří brzy skórovat, tak bychom mohli mít velké potíže. Pevně věřím, že budeme pokračovat v útočném napadání a znovu uspějeme," dodal Letsch vzápětí. Ten znovu nenasadí Hernándeze s Tronstadem.

Domácí celek se ještě před několika týdny nacházel v sestupovém pásmu, ovšem pak dokázal přehrát Willem (2:1) a poradil si i s Den Haagem (4:1). Své sebevědomí potvrdil proti Heerenveenu (1:1) a naposledy si překvapivě odvezl všechny body z Enschede po výhře 1:0 nad místním Twente. V tabulce se posunul na čtrnáctou pozici s devatenácti body a před šestnáctou barážovou příčkou Den Haagu si vytvořil slušný osmibodový náskok. Na SBV se mu ale dlouhodobě nedaří, neboť s ním prohrál čtyřikrát za sebou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.76 - 4.83 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RKC Waalwijk - Fortuna Sittard  (středa 20:00)
Fortuna sice o minulém víkendu doma nestačila na vedoucí Ajax, nepředvedla ovšem nikterak špatný výkon, a ráda by tedy navázala na své slušné vystoupení na půdě Waalwijku. Pokud by přitom v rámci vloženého kola naplno uspěla, od sestupového pásma by se odpoutala na vážně bezpečný rozdíl minimálně na několik kol. Domácí doposud získali o pět bodů méně.

I pro svěřence trenéra Freda Grima tedy představuje tohle měření sil velmi důležitou položku v této sezóně. Zatím jsou vzdáleni od šestnácté pozice, znamenající baráž, pouze na rozdíl tří bodů. Aktuálně každopádně nemá Waalwijk vůbec dobrou formu, v uplynulých sedmi kolech urval jen dva body. Nutně by se už konečně potřeboval chytnout nějakého stébla záchrany.

Tenhle duel by pro něj mohl představovat slušnou příležitost. Papírově ho totiž čeká určitě rovnocenný protivník, na jehož půdě těsně před vánočními svátky padl o branku. Má tedy Fortuně co vracet. "Tehdy v první půli dominoval náš soupeř, po přestávce jsme však otočili. A navíc jsme rozhodující gól vsítili v nastavení," vzpomínal hostující forvard Emil Hansson.

Ten mimochodem Waalwijk velmi dobře zná, střídavě tam působil na hostováních celkem jeden a půl roku, včetně loňského ročníku. "RKC má dobré mužstvo. Jeho hra vychází hlavně zezadu, všechny situace se i tak snaží řešit fotbalově," upozorňoval. "Těším se, až si proti svému bývalému klubu zahraji. Stále tam mám mnoho přátel, jsem vždycky vítaný," dodal.

Domácí budou postrádat zraněného Morada El Haddoutiho a Cyrila Ngongeho, otazník visí nad starty Oly Johna a Vurnona Anity. Sittardský stratég Sjors Ultee nemůže využít služeb Sebastiana Poltera a Roela Janssena, jež jsou vykartovaní. "My jsme v docela slušné formě. Jsem přesvědčený, že ve středu můžeme dosáhnout dobrého výsledku," burcoval Hansson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.61 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam  (středa 21:00)
Oba dva celky se v předchozím ročníku praly o pohárové příčky a jinak tomu není ani letos, nicméně v tuto chvíli je na tom znovu o něco lépe Feyenoord. Rotterdamský celek sice nezvládl poslední dva duely s velkými konkurenty, i přesto mu patří pátá pozice s pětatřiceti body a za druhým Vitesse zaostává o nicotných šest bodů. Heerenveen se po skvělém začátku zasekl a propadl se do středu tabulky, konkrétně je devátý s dvaadvaceti body.

Svěřenci trenéra Dicka Advocaata zažili úspěšné období na přelomu prosince a listopadu, kdy vyhráli na ligové scéně hned třikrát po sobě. Následně předvedli velmi dobrý výkon v Amsterdamu, jenomže kvůli mnoha neproměněným šancím odjížděli domů s prázdnou kvůli těsné porážce 0:1. Následující víkend přivítali rivala z Alkmaaru a po přestřelce mu taktéž podlehli o jedinou trefu (2:3).

"Tyto dva prohrané souboje nás samozřejmě mrzí. Místo toho, abychom atakovali první místo, tak jsme až pátí a na čelo ztrácíme devět bodů. Musím uznat, že kvalita Alkmaaru i Ajaxu je obrovská, nicméně prohrát jsme určitě nemuseli. Teď se však soustředíme na další nesmírně těžkou bitvu v Heerenveenu, kde se příliš často nevyhrává a nic na tom nemění ani fakt, že se soupeři příliš nedaří," pronesl Advocaat vyčerpávající projev pro klubové stránky.

Heerenveen se naposledy radoval z tříbodového zisku v polovině listopadu, v nadcházejících deseti utkáních tedy nevyhrál ani jednou a na potřebný úspěch čeká téměř dva a půl měsíce. Z těchto deseti případů vybojoval šest nerozhodných výsledků, minule nenašel recept na Heracles a v Almelu prohrál 0:1. Na středečního rivala se mu z dlouhodobého hlediska vůbec nedaří, jelikož na něj nevyzrál desetkrát v řadě.

"Přestali jsme dávat góly a naše sebevědomí výrazně kleslo, avšak jsem si jistý, že jeden dílčí úspěch nás může vrátit na vítěznou vlnu. Feyenoord má věhlasné jméno a velmi silný kádr, navíc ho vede opravdu zkušený kouč. Jeho hru jsme rozebírali a je na vysoké úrovni, proto musíme předvést výkon na hranici našich možností," vysekl soupeři poklonu domácí lodivod Johnny Jansen. Ten nemá k dispozici Llaneze s Rasem, Advocaat nemůže využít služeb Kökçüa, Teixeiry a brankáře Bijlowa.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.15 - 4.08 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
PEC Zwolle - Heracles Almelo  (úterý 18:45)
Oba dva úterní protivníci se v poslední době snaží oddálit sestupovým pozicím a nyní se jim to celkem daří, neboť se nacházejí v blízkosti klidného středu tabulky a dokonce se poohlížejí i po "lepší" polovině. Favorit tohoto střetnutí se proto hledá jen velmi těžko, neboť domácí Zwolle se nachází na dvanácté pozici s dvaceti body a Heraclesu patří jedenácté místo s jednadvaceti body. Oba výběry své poslední ligové duely zvládly.

PEC až do minulého kola nevyhrálo v novém roce ani jednou, naposledy se radovalo z tříbodového zisku koncem prosince na půdě Den Haagu (2:0). Následně překvapivě remizovalo s Alkmaarem (1:1), poté však těsně prohrálo v Rotterdamu s místním Feyenoordem (0:1) a posléze nestačilo na Sittard (0:2). Teprve naposledy otočilo vývoj v Tilburgu a díky hattricku íránského kanonýra Rezy Ghoochannejhada zvítězilo v poměru 3:1.

Celek z Almela zabral ve 13. kole, v předchozích šesti ligových střetnutích hned čtyřikrát zvítězil a dvakrát prohrál. Po úspěchu v Heerenveenu (2:1) si senzačně poradil také na půdě Groningenu (1:0). Vzápětí sice nestačil na rozjeté Vitesse (0:2), nicméně o pár dní později si spravil chuť s posledním Emmenem (4:0). Po porážce v Utrechtu (0:2) si vyšlápl o uplynulém víkendu na Heerenveen a zdolal ho těsně po výsledku 1:0.

Domácí kouč John Stegeman stále postrádá Bajselmaniho, Tediče a Saymaka, naopak svou premiéru v novém působišti by si mohl odbýt mladý útočník Thomas Buitink, jenž přišel na hostování z Arnhemu. "Chceme navázat na skvělý druhý poločas v Tilburgu, toto případné vítězství nás může poslat do vytoužené horní poloviny tabulky. Očekávám velmi vyrovnaný zápas, každá minuta může být velmi důležitá," řekl Stegeman se vší vážností.

Jeho protějšek Frank Wormuth nemůže využít služeb Knoestera s Bakboordem. "Proti Heerenveenu jsme zodpovědně bránili, bez dalšího pozorného obranného výkonu jen těžko ve Zwolle vyhrajeme. Hráči si momentálně více věří a je to vidět především na produktivitě. Myslím si, že se máme na co těšit," prohlásil trochu tajemně pro klubové stránky německý rodák Wormuth.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.36 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Emmen - PSV Eindhoven  (úterý 20:00)
Emmen nadále pokračuje v trápení touto sezónu, a jestli v dohledné době nezačne vítězit, tak se jen těžko bude v nejvyšší soutěži zachraňovat. V dosavadních osmnácti ligových zápasech ani jednou nezvítězil a s pouhými šesti body mu patří beznadějně poslední osmnácté místo, za sedmnáctým Willemem II zaostává o body čtyři. Nyní navíc přivítá velkého favorita z Eindhovenu, místní PSV je prozatím třetí se čtyřiceti body.

Domácí celek zaspal začátek tohoto ročníku a poté upadl do hluboké krize, ze které se stále nemůže dostat. Uplynulou sobotu chtěl ukončit černou sérii v Den Haagu, jenomže i přes několik šancí skórovat nedokázal a nakonec získal bod za bezbrankový výsledek. Na ligovou výhru v tuto chvíli čeká téměř jedenáct měsíců, naposledy uspěl začátkem března ještě v minulé sezóně proti Venlu (3:0).

Nicméně vedení klubu stále dává důvěru současnému trenérovi Dicku Lukkienovi, který v žádném případě nic nevzdává. "Je před námi spousta práce a nikdo v týmu nepřestává věřit, že se zachráníme. Do konce základní části chybí šestnáct zápasů a zlom může nastat kdykoli. Proti PSV nám mnoho lidí nedává žádnou šanci, ale já jsem přesvědčen, že můžeme překvapit," vyjádřil se Lukkien optimisticky.

Hosté se v tomto ročníku perou s hodně náročným programem, kromě zápasů v lize a v národním poháru je v polovině února čeká také vyřazovací fáze Evropské ligy. "Stále je potřeba zachovat stabilní rotaci v týmu. Pokud bychom spoléhali na stejné hráče, tak by se nám s velkou pravděpodobností nevyhnuli zranění a o klíčové osobnosti bychom přišli. Emmen nepodceníme, začíná se totiž od nuly," uvedl realisticky kouč PSV Roger Schmidt.

Ten se už tak musí vypořádat s početnou marodkou, na které se nacházejí Gakpo, Götze, Viergever, Ledezma, Romero či Obispo. Emmen se dlouhodobě musí obejít bez Caciana, Seedorfa, Payneho a Cartyho. Na úterního protivníka se mu z dlouhodobého pohledu vůbec nedaří, neboť ho ve čtyřech vzájemných střetnutích ještě neporazil a jednou dokonce utrpěl obrovský debakl v poměru 0:6.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.06 - 4.99 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Groningen - ADO Den Haag  (úterý 21:00)
Groningen celkem úspěšně proplouvá touto sezónou a bojuje o pohárovou Evropu, krátce po polovině soutěže se nachází na velmi solidní šesté pozici s jednatřiceti body. Největší konkurenti se mu momentálně lehce vzdalují, ovšem ztráta ještě není hrozivá a do konce tohoto ročníku zbývá hned šestnáct zápasů. Teď navíc bude plnit úlohu jasného favorita proti podceňovanému Den Haagu, jenž má záchranářské starosti.

Domácím se přestalo dařit koncem prosince, kdy překvapivě nestačili na Heracles (0:1). Vzápětí remizovali s Utrechtem (2:2) a poněkud šťastně přehráli Willem II (3:2). Pak dohnali dvoubrankové manko s konkurenčním Twente (2:2) a minule nevyzráli ani na silné Vitesse, kterému podlehli 0:1. Se svým úterním protivníkem mají pozitivní bilanci, neboť s ním neprohráli třikrát za sebou a v loňské sezóně ho dokonce přehráli nejtěsnějším poměrem 1:0.

ADO se výrazně trápilo již v předešlém ročníku a předčasné ukončení se mu hodilo, v tuto chvíli mu patří šestnáctá barážová pozice s jedenácti body. V předchozích deseti případech dokázalo zvítězit jen jednou a to ve Waalwijku (1:0), poté nestačilo na Venlo (1:4) a po houževnatém výkonu prohrálo i s Alkmaarem (1:2). Minule přivítalo poslední Emmen a mohlo být rádo alespoň za bod po bezbrankovém výsledku.

Trenér Danny Buijs nemá k dispozici Robbena, jenž se snaží o návrat a na ligových trávnících by se mohl znovu objevit během února. "Toto období je pro všechny týmy náročné, my jsme narazili na silné soupeře a samozřejmě nám ubývají síly. Avšak i přesto musím všechny hráče pochválit za nasazení a bojovnost, zvládají to skvěle. K utkání s Den Haagem musíme přistoupit jako k jiným, nic snadného nás nečeká," prohlásil teprve osmatřicetiletý Buijs.

Hostující trenér Ruud Brood nemůže využít služeb Zuiverloona, Janmaata, Elmkiese a Bijena. "Groningen letos předvádí skvělé výkony a všichni si uvědomujeme, co nás na jeho stadionu čeká. Potřebujeme odvést maximum, abychom domů neodjížděli s prázdnou, náš soupeř je totiž hodně silný na míči a mnoho svých gólů dává po standardních situacích," uvedl lodivod ADO s respektem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.52 - 7.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax18142260:1444
2.SBV Vitesse18132332:1341
3.PSV Eindhoven18124243:1940
4.AZ Alkmaar18107144:2737
5.Feyenoord Rotterdam18105334:1635
6.FC Groningen1894525:2231
7.FC Twente1884633:2528
8.FC Utrecht1859423:2424
9.SC Heerenveen1857625:2722
10.Sparta Rotterdam1863928:3121
11.Heracles Almelo1863920:2821
12.PEC Zwolle1848620:2720
13.Fortuna Sittard1854926:3619
14.VVV Venlo1854928:4519
15.RKC Waalwijk18351015:3114
16.ADO Den Haag18251116:4111
17.Willem II18241221:3910
18.FC Emmen18061217:456

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
montaigne33

Není pochyb, kdo získá TITUL... AŤ ŽIJE AJAX

Reagovat
AjaxFans

Bože,to je zase stračka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele