Eredivisie - souhrn 18. kola

22.01.2021, 21:55, aktualizováno 24.01.2021, 18:43
Komentáře a souhrny
Šlágr kola přinesl výhru Alkmaaru na půdě Feyenoordu. Vitesse Arnhem udolalo doma Groningen a je druhé o bod před PSV Eindhoven. Ten vyhrál 2:0 nad Waalwijkem. Tabulku vede Ajax, který nakonec přece jen vyhrál na půdě outsidera v Sittardu. Heracles porazil Heerenveen. Venlo přivezlo tři body ze hřiště Twente. Utrecht porazil doma Spartu Rotterdam...

Feyenoord Rotterdam - AZ Alkmaar 2:3

24.01.2021 16:45

Góly: 32. Nicolai Jørgensen, 58. Mark Diemers - 10. Jesper Karlsson, 47. Myron Boadu, 70. Myron Boadu

Po nezdaru v rámci Nizozemského poháru si Alkmaar následně přece napravil svou reputaci, potvrdil, že v Eredivisie prožívá parádní období, uzmul v rámci osmnáctého kola velmi cenný tříbodový rezultát na hřišti Feyenoordu a svého soka zároveň předskočil v tabulce. A zatímco domácí v průběžném pořadí klesli na páté místo, hosté se záhy posunuli na celkově čtvrté.

Od půlky prosince loňského roku svěřenci trenéra Pascala Jansena nabrali hodně solidní formu, kterou korunovali svým výkonem na vždy těžko dobyvatelném De Kuipu. Společně s Vitesse doma Feyenoord v této sezóně ještě neprohrál, než ho vyloupil právě jeho nynější protivník. Klíčovou trefu si na své konto připsal dvacet minut před koncem Myron Boadu.

Mužstvo kouče Dicka Advocaata nezvládlo v lize druhý důležitý zápas po sobě. Před týdnem prohrálo o jedinou branku s vedoucím Ajaxem, stejným poměrem se muselo sklonit i v tomto střetnutí. S Alkmaarem mimochodem Feyenoord prohrál na vlastní půdě podruhé za sebou, v září roku 2019 dokonce utrpěl ještě tvrdší porážku, to proti němu soupeř skóroval hned třikrát.

Hosté byli těmi, kdo načal bezgólový stav tohoto měření sil. Předvedli dobrou kombinaci na levé straně, Karlsson si rychle narazil se spoluhráčem Gudmundssonem, který švédskému útočníkovi merunu vrátil, a následná střela skončila přesně u vzdálenější tyčky. V 15. minutě se na tohle inkasování snažil zareagovat Berghuis, avšak brankář Bizot svou bránu uhájil.

Ve 28. minutě se podruhé na střeleckou listinu nezapsal Karlsson, rychlý brejk totiž zakončil pouze střelou, kterou stačil zlikvidovat gólman Marsman, a naopak na druhé polovině hrací plochy se domácí dočkali vyrovnání. Jörgensen sice napoprvé v tutovém postavení Bizota nepřelstil, dostal se však k míči se štěstím opětovně a nakonec zacílil pohotovým způsobem.

Alkmaar každopádně vstoupil dobře do druhého dějství, podobně jako tomu bylo v tom prvním. Ve 47. minutě Midtsjö perfektně zapracoval u pravé lajny, všiml si, že mu do šestnáctky nabíhá Boadu, adresoval na něj dlouhou a hlavně nesmírně přesnou přihrávku, a hostující forvard z voleje zacílil. Feyenoord pak odpověděl na jeho přesný zásah v 58. minutě.

Bránící Sugawara totiž odvrátil balón pouze k nohám Diemerse, který ho pravačkou napálil do potřebných míst. Poslední slovo si ale vzali Cheeseheads, v 70. minutě po nahrávce zleva od Stengse zaúřadoval podruhé v duelu Boadu. Hosté ještě mohli v nastavení vedení pojistit, jenže penaltu, nařízenou za faul Senesiho na Stengse ve vápně, neproměnil Koopmeiners.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Sparta Rotterdam 1:0

24.01.2021 14:30

Góly: 88. Othman Boussaid

Utrecht znovu nepředvedl ideální výkon a proti rotterdamské Spartě to dlouho vypadalo, že se s ní nakonec rozjede smírně v bezbrankovém poměru. Nicméně díky pozdní brance Othmana Boussaida nakonec zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0 a v Eredivisii tak bodoval naplno podruhé za sebou, v tabulce se proto posunul na osmou pozici se čtyřiadvaceti body. Rotterdamský celek houževnatě vzdoroval, ale po těsné prohře je desátý s jednadvaceti body.

Toto nedělní utkání nebylo příliš atraktivní a za celý průběh se zrodily jen tři střely mezi tři tyče. Domácí výběr sice držel balón ze šedesáti procent, ovšem jen velmi těžko hledal mezírky v defenzívě protivníka. Oba dva celky se snažily především hrozit ze střední vzdálenosti, jenže ani jeden z brankářů příliš práce neměl. V úvodním poločase byla k vidění jedna gólová příležitost, do které se dostal domácí Utrecht.

Ve 25. minutě obdržel geniální přihrávku do volného prostoru Joris van Overeem, avšak ten se stoprocentní možnosti zalekl a pálil příliš vysoko. V následujícím průběhu se nic podstatného nedělo a k žádné změně nedošlo ani po přestávce. Utrecht postupně dobýval defenzívu Sparty a nakonec se kýženého úspěchu dočkal dvě minuty před koncem základní hrací doby, kdy Boussaid skóroval vůbec poprvé v nejvyšší nizozemské soutěži.

Teprve dvacetiletý belgický záložník získal míč od Sandera van de Streeka, pak si před hranicí pokutového území počkal na vhodný okamžik a nádhernou střelou z dvaadvaceti metrů zavěsil přesně do levé šibenice, brankář Okoye se stačil pouze ohlédnout. Sparta se v příštím vloženém kole pokusí napravit tohoto zaváhání proti Twente, Utrecht zavítá na půdu vysoce favorizovaného Alkmaaru.

Více informací k zápasu

FC Twente - VVV Venlo 0:1

24.01.2021 14:30

Góly: 78. Torino Hunte

Twente nepotvrdilo úlohu favorita proti Venlu a i přes jasnou převahu s ním nakonec prohrálo nejtěsnějším poměrem 0:1. V Eredvisii tak nevyhrálo potřetí za sebou a největší konkurenti v boji o pohárovou Evropu se mu začínají lehce vzdalovat. Domácí celek se stále nachází na sedmém místě s osmadvaceti body, naopak VVV získalo z předchozích čtyř ligových duelů úctyhodných deset bodů a patří mu čtrnáctá pozice s devatenácti body.

Svěřenci trenéra Rona Janse drželi míč z více jak šedesáti procent a k tomu vyprodukovali hned jednadvacet střel směrem k hostující brance, jenomže prosadit se nedokázali a naopak soupeř udeřil zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Přitom celek z Enschede začal odhodlaně a první větší možnost si vypracoval již po pěti odehraných minutách, kdy mohl otevřít gólový účet nejlepší střelec týmu Danilo.

Teprve jednadvacetiletý brazilský útočník se trefil v tomto ročníku Eredivisie už jedenáctkrát, ovšem tentokráte po krásné průnikové přihrávce nezakončil ideálně a zamířil jen doprostřed branky, kde stál připravený brankář Kirschbaum. V následujících minutách se hrálo opatrně z obou stran a hodně dlouhou dobu nebylo po vyložených možnostech ani vidu, ani slechu. Až v 66. minutě to chtěl změnit velmi aktivní Danilo.

I v tomto případě převzal chytrou přihrávku od spoluhráče, ale z nadějné pozice nedokázal trefit prostor tří tyčí o několik decimetrů. Za dalších šest minut se naopak poprvé ozvali hosté. Střídající Torino Hunte mířil z bezprostřední blízkosti do levého dolního růžku, jenomže s famózním zákrokem přispěchal na poslední chvíli gólman Drommel a výrazně podržel svůj celek.

Třicetiletý útočník Hunte však přeci jen vsítil jediný gól tohoto utkání v 78. minutě. Po krásné akci na levé straně propadla překvapivá přihrávka nově příchozího Pachonika právě až k rozběhnutému Huntemu, jenž z první z dvanácti metrů krásně zakroutil balón k pravé konstrukci a Drommel se stačil pouze ohlédnout. Twente v dalším průběhu zvýšilo svůj tlak, nicméně až do samotného konce si nevytvořilo žádnou gólovou příležitost.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - AFC Ajax 1:2

24.01.2021 12:15

Góly: 48. Mickaël Tirpan - 19. Sebastian Polter (vl.), 64. Sébastien Haller

Favorizovaný Ajax si přeci jen odváží tři body z půdy houževnatého Sittardu, ovšem na tomto vítězství se pořádně nadřel. Do kabin odcházel s jednobrankovým náskokem, jenže Fortuna ihned po změně stran srovnala krok. Vítězství amsterdamského giganta zařídila lednová posila Sébastien Haller, který se trefil v nejvyšší nizozemské soutěži podruhé po svém příchodu z anglického West Hamu.

Ajax si proto udržel tříbodový náskok na druhé Vitesse a před třetím PSV je stále o body čtyři. Naopak domácí nenavázali na předchozí úspěch ve Zwolle (2:0) a patří jim třinácté místo s devatenácti body.

Hosté začali podle předpokladů aktivně a první možnost si vypracovali krátce po deseti odehraných minutách, kdy ze střední distance napřáhl Labyad a levou tyč minul vskutku jen o několik decimetrů.

Vzápětí spálil obrovskou příležitost Haller, neboť z osmi metrů trestuhodně pálil příliš vysoko. Fortuna poprvé zahrozila v 18. minutě, nicméně nezištná rána Semeda se mezi tři tyče nakonec nevešla. Ihned na to šli svěřenci trenéra Erika ten Haga do vedení. Po rohovém kopu z levé strany se Sebastian Polter snažil odvrátit míč hlavou do bezpečí před dotírajícím protihráčem, avšak hodně smolně ho uklidil k protější konstrukci.

Přesně v polovině úvodního dějství rozvlnil síť domácí Hansson, ale jeho branka neplatila kvůli zřetelnému ofsajdu. Poté na druhé straně nebezpečně vypálil Tadič a horní tyčku minul o vlásek, následně gólman Van Osch brilantně vychytal hlavičkujícího Antonyho. Výběr ze Sittardu po změně stran ožil a překvapivého vyrovnání se dočkal ve 48. minutě zásluhou Mickaëla Tirpana.

Sedmadvacetiletý belgický obránce využil parádní práce Semeda na levé straně a po přesně načasované přihrávce pokořil zblízka přesouvajícího se brankáře Onanu. O osm minut později dorazil balón do branky Labyad, jenomže video odhalilo hraní rukou a jeho trefa proto neplatila. Ajax přeci jen rozhodl o svém úspěchu za dalších osm minut.

Haller si po krásném pasu Tagliafica z levé strany seběhl před hranici brankového území a ve skluzu obstřelil marně se natahujícího Van Osche. Hosté si ve zbývajícím průběhu hlídali těsný náskok a svého protivníka vůbec k ničemu nepustili. V nastaveném čase si navíc Polter vypil kalich hořkosti až do dna, jelikož přišlápl lýtko střídajícího Álvareze a rozhodčí Higler mu po přezkoumání videozáznamu udělil přímou červenou kartu.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - SC Heerenveen 1:0

23.01.2021 21:00

Góly: 89. Delano Burgzorg

Heerenveen svému soupeři porážku z období těsně před vánočními svátky neoplatil. Heracles rozhodl o své výhře v samém závěru utkání, a to zásluhou jediné trefy Delana Burgzorga, a získal již čtvrtý tříbodový výsledek během uplynulých šesti kol. Fríský celek naopak protáhl svou negativní sérii, která v lize činí v součtu s tímto kláním už jedenáct případů bez vítězství.

Když se klub z Almela představil na vlastním stadionu naposledy, odnesl jeho počínání hned čtyřmi brankami Emmen. I podruhé v řadě se svěřenci trenéra Franka Wormutha radovali z končeného úspěchu, nicméně tentokráte je čekala daleko těžší pořízená. Heerenveen, jenž letos venku prohrál v rámci devíti zápasů jen dvakrát, proti nim zkrátka nebyl nejefektivnější.

Celkově se jednalo o vyrovnané měření sil. Hosté drželi o něco více míč na svých kopačkách, domácí byli střelecky o chlup aktivnější, ve finále se zřejmě spíše měla konat konečná plichta, ke které tenhle souboj v podstatě směřoval. První poločas nabídl vlastně jen jednou výraznější příležitost, van der Water ovšem z dobré pozice namířil svou levačkou balón jen do zámezí.

Ani druhá půle neposkytla nějakou dechberoucí podívanou, co se ofenzivního snažení obou týmů týče. V 80. minutě hodlal mužstvo kouče Johnnyho Jansena rozradostnit Hajal, jelikož však zaznamenal nezdar v koncovce, mohl Heracles gólově udeřit a slavit skalp. Minutu před koncem poslal míč k tyči Burgzorg, a to po velmi dobré práci nové domácí posily Kutucuho.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - RKC Waalwijk 2:0

23.01.2021 20:00

Góly: 45+1. Eran Zahavi, 73. Pablo Rosario

Favorizované PSV naplnilo papírové předpoklady proti zachraňujícímu se Waalwijku a nakonec zvítězilo po výsledku 2:0, díky tomuto tříbodovému zisku zůstalo ne třetím místě se čtyřiceti body a minimálně do nedělního odpoledne ztrácí na vedoucí Ajax jediný bod. Hosté se po většinu zápasu houževnatě bránili, nicméně ani v útočné fázi nezaháleli a za svůj výkon by si alespoň čestný gól zasloužili. V tabulce jsou stále patnáctí se čtrnácti body.

Úvodní poločas mohl přinést velké překvapení, neboť domácí si téměř až do samotného konce žádnou gólovou možnost nevypracovali, naopak podceňovaní hosté se ozvali hned třikrát. Nejprve chtěl otevřít skóre tohoto sobotního utkání Daneels, jenž obdržel chytrou přihrávku do šestnáctky protivníka a okamžitě vystřelil, ovšem mířil jen doprostřed branky a pozorný gólman Mvogo dokázal jeho ránu odvrátit na rohový kop.

Ihned na to se dostal k odraženému míči Meulensteen, nicméně i jeho střele chyběla větší přesnost a domácí brankář tak znovu zasáhl. Ve 29. minutě zahrozil po přímém volném kopu také Stokkers, ale Mvogo opět podržel svůj výběr a balón famózně vytěsnil do zámezí. Když už se zdálo, že se do kabin bude odcházet za nerozhodného stavu, tak v poslední možnou chvíli udeřil izraelský kanonýr Eran Zahavi.

Zkušený třiatřicetiletý záložník se postavil ve druhé minutě nastavení k přímému volnému kopu z osmnácti metrů a balón nechytatelně zakroutil do bližší šibenice, naprosto bezmocný brankář Lamprou se stačil pouze ohlédnout. Eindhovenský gigant po této nádherné brance zvýšil svou aktivitu i po změně stran, ale dlouho se nemohl k ničemu dostat. Svůj náskok pojistil až zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem zásluhou Pabla Rosaria.

Ten po rychlém brejku obdržel přesnou nahrávku do volného prostoru od Thomase a ze čtrnácti metrů zamířil z první do pravého spodního rohu, Lamprou se natahoval marně. Ve zbývajícím průběhu již k ničemu nebezpečnému nedošlo. RKC se příště pokusí vyhrát po necelých dvou měsících nad rivalem ze Sittardu, svěřenci trenéra Rogera Schmidta zavítají na půdu beznadějně posledního Emmenu.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - FC Groningen 1:0

23.01.2021 18:45

Góly: 36. Riechedly Bazoer

Vitesse v této sezóně nepřestává překvapovat a i krátce po polovině soutěže bojuje o mistrovský titul. Nyní dokázalo udolat konkurenční Groningen nejtěsnějším poměrem 1:0 a v osmnácti odehraných zápasech získalo úctyhodných jednačtyřiceti bodů. Proto se v tabulce Eredivisie nachází na fantastickém druhém místě a za vedoucím Ajaxem zaostává jen o skóre, před třetím PSV i nyní disponuje jednobodovým náskokem.

Hosté se za svůj sobotní výkon určitě nemusejí stydět, nicméně tentokráte za svým favorizovaným protivníkem přeci jen zaostávali a hlavně v ofenzivní fázi byli takřka bezzubí, neboť vyprodukovali jen jednu střelu mezi tři tyče. Svěřenci trenéra Thomase Letsche hráli od samého začátku s velkou dávkou trpělivosti, celý první poločas přinesl pouhý jeden přímý pokus na branku a hned byl gólový.

O vítězství celku z Arnhemu rozhodl zhruba deset minut před přestávkou čtyřiadvacetiletý Riechedly Bazoer, jehož famózní rána z pětadvaceti metrů se odrazila od spodního okraje břevna jen několik centimetrů za brankovou čáru, což musel potvrdit až rozhodčí Kuipers za pomocí gólové technologie. V následujícím průběhu úvodního dějství se již nic zajímavého nepřihodilo a stejný obrázek hry byl k vidění také po změně stran.

Hosté se postupem času snažili tlačit a něco s výsledkem udělat, svou největší možnost neproměnili krátce po odehrané hodině. Ve stoprocentní pozici se totiž ocitl Ahmed El Messaoudi, jenomže svou ránu usměrnil k pravé tyči a s vynikajícím zákrokem se musel vytáhnout brankář Pasveer. Domácí pak bez větších potíží udrželi těsný náskok až do závěrečného hvizdu, hosté proto zůstali na šestém místě s jednatřiceti body.

SBV se v příštím vloženém kole představí na půdě houževnatého Venla, tým vedený koučem Dannym Buijsem se pokusí vyzrát na zachraňující se Den Haag.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - FC Emmen 0:0

23.01.2021 16:30

Góly: -

Zápas o záchranu mezi Den Haagem a Emmenem svého vítěze neměl, po velmi opatrném průběhu se oba soupeři rozešli smírně v bezbrankovém poměru. Hosté sice drželi míč ze šedesáti procent, na druhou stranu byl tento sobotní duel ze střeleckého pohledu naprosto vyrovnaný a dá se tedy konstatovat, že remíza je naprosto zasloužená. ADO se díky tomuto remízovému výsledku zatím posunulo na šestnáctou pozici s jedenácti body.

Emmen dokázal přerušit sérii pěti prohraných utkání v řadě za sebou, jenomže v nizozemské nejvyšší soutěži nedokázal zvítězit ani poosmnácté v tomto ročníku a s pouhými šesti body na kontě je beznadějně poslední osmnáctý o čtyři body za sedmnáctým Willemem II. Úvodní dvacetiminutovka probíhala v nervóznějším duchu a ani jeden celek se příliš často nedostával na útočnou polovinu.

Teprve přesně v polovině prvního poločasu se mohli z ničeho nic dostat do vedení hosté. Po precizním centu z pravého křídla se zjevil ve středu pokutového území protivníka kanonýr Michael de Leeuw a okamžitě vystřelil, jenomže jeho dobrá rána pouze orazítkovala pravou konstrukci. V následujícím průběhu se oba týmy snažily hrozit ze střední vzdálenosti, ale ani jednomu z brankářů příliš problémů nenadělaly.

S přibývajícím časem bylo nad slunce jasnější, že ani jeden celek nechce udělat chybu. Když už se zdálo, že se výsledek měnit nebude, tak v poslední minutě základní hrací doby mohl rozhodnout Emmen. Po přesně načasovaném pasu do šestnáctky soupeře hlavičkoval zblízka střídající Nikolai Laursen, avšak na famózního brankáře Koopmanse si nepřišel. Den Haag již v úterý zavítá do Groningenu, Emmen se ve stejný den pokusí zaskočit vysoce favorizované PSV Eindhoven.

Více informací k zápasu

Willem II - PEC Zwolle 1:3

22.01.2021 20:00

Góly: 10. Kwasi Wriedt - 58. Reza Ghoochannejhad, 62. Reza Ghoochannejhad, 70. Reza Ghoochannejhad (pen.)

Willemu II nevyšel ani začátek druhé poloviny sezóny a i přes nadějný vstup do páteční předehrávky 18. kola nakonec podlehl konkurenčnímu Zwolle po výsledku 1:3. Situaci si výrazně zkomplikoval na konci úvodního dějství, kdy byl vyloučen autor jediného gólu celku z Tilburgu Kwasi Okyere Wriedt. V dresu PEC pak naskočil do druhého dějství íránský kanonýr Reza Ghoochannejhad a ten stihl hattrick za pouhých dvanáct minut.

Domácí tak stále zůstávají na šestnácté barážové příčce s deseti body a klidný střed tabulky se jim neustále vzdaluje, naopak svěřenci trenéra Johna Stegemana poskočili na jedenáctou pozici s dvaceti body. Willem přitom měl naprosto fantastický vstup do tohoto duelu a již po deseti minutách se dostal do vedení z první vážnější příležitosti. Přesnou mušku měl forvard Wriedt, neboť se po nezištné přihrávce od Řeka Pavlidise elegantně otočil s míčem.

Na hranici pokutového území poté měl dostatek prostoru ke střele a svým razantním přízemním projektilem nekompromisně překonal bezmocného brankáře Zetterera. Krátce po odehrané čtvrthodině mohl rychle odpovědět Mike van Duinen, jenomže ze středu šestnáctky soupeře hlavičkoval příliš vysoko. Následně se až do konce prvního poločasu nic zásadního nedělo, teprve v nastaveném čase se dopustil zkratu již zmiňovaný Wriedt.

Šestadvacetiletý Ghaňan totiž nevybíravě přišlápl kotník Van Duinenovi a rozhodčí Van der Eijk mu nekompromisně ukázal červenou kartu. PEC ve druhém poločase ožilo a vyrovnání se dočkalo v 58. minutě. Ghoochannejhad po dvanácti minutách strávených na trávníku získal odražený balón na levé straně a z mírného úhlu propálil marně se natahujícího gólmana Brondeela. Neuběhly ani další čtyři minuty a stejný hráč otočil vývoj.

Tentokráte se po precizním sklepnutí od Reijnderse opřel do míče z dvanácti metrů a po zemi ho usměrnil do pravého spodního rohu. Ghoochannejhad zakončil své úchvatné představení v 70. minutě. Selahi těsně předtím povalil k zemi Huibertse a Van der Eijk okamžitě ukázal na penaltový puntík. Ghoochannejhad zvolil hodně netradiční zakončení doprostřed branky, i přesto rozvlnil síť kolem překvapeného Brondeela.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax18142260:1444
2.SBV Vitesse18132332:1341
3.PSV Eindhoven18124243:1940
4.AZ Alkmaar18107144:2737
5.Feyenoord Rotterdam18105334:1635
6.FC Groningen1894525:2231
7.FC Twente1884633:2528
8.FC Utrecht1859423:2424
9.SC Heerenveen1857625:2722
10.Sparta Rotterdam1863928:3121
11.Heracles Almelo1863920:2821
12.PEC Zwolle1848620:2720
13.Fortuna Sittard1854926:3619
14.VVV Venlo1854928:4519
15.RKC Waalwijk18351015:3114
16.ADO Den Haag18251116:4111
17.Willem II18241221:3910
18.FC Emmen18061217:456

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
AjaxFans

Uff,tak to bylo o fous

Reagovat
Pablos

No Černý, no party. Ale to gesto spoluhráčů bylo pěkný

Reagovat
AjaxFans

Jaké gesto?

Reagovat
Pablos

někde na fb jsem viděl fotku, že měli všichni při focení na hřišti obráceně dres a na něm něco holandsky (v pozitivním smyslu ale co přesně to nevím ) a jméno Václav k tomu.

Reagovat
AjaxFans

Kdybys to našel,tak to sem kopni Tak dneska 3 wedstrijd z ered.Z Utrechtu to slušně ujebal.Az taky lepší, než Feyenoord.Podle mne Az neodpískal jasnou penaltu

Reagovat
AjaxFans

Zůstan silný Václave

Reagovat
Pablos

čekal jsem, že to bude něco takového... ale přesně jsem nevěděl, dík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele