Eredivisie - souhrn 13. kola

24.11.2018, 20:28, aktualizováno 25.11.2018, 18:42
Komentáře a souhrny
PSV Eindhoven bez problémů vyhrál nad Heerenveenem a drží se na čele před Ajaxem, jenž si pro změnu poradil s Bredou. Průběžně třetí zůstává Feyenoord, jenž nejtěsnějším možným rozdílem zdolal Groningen. Naopak Heracles padl na půdě Fortuny Sittard a pustil před sebe Utrecht a Vitesse...

VVV Venlo - AZ Alkmaar 2:2

25.11.2018 16:45

Góly: 30. Peniel Mlapa, 90+3. Patrick Joosten - 7. Teun Koopmeiners (pen.), 15. Oussama Idrissi

Alkmaar nenavázal na předchozí dvě vítězství a v nejvyšší nizozemské soutěži opět ztratil, tentokráte si odvezl jen bod z půdy Venla (2:2). Přitom AZ už během čtvrthodiny vedl o dvě branky, jenomže po půl hodině domácí snížili a cenný bod vybojovali díky vyrovnávací trefě ve třetí nastavené minutě. Oba soupeři tak momentálně mají na kontě devatenáct bodů. Kvůli lepšímu skóre je Alkmaar na sedmé pozici a VVV těsně za ním na osmé příčce.

Svěřenci trenéra Johna van den Broma vlétli do nedělního utkání jako uragán. První větší příležitost si vypracovali již ve 2. minutě, kdy Gudmundsson trefil z mírného úhlu bližší tyč a pak jeden z domácích hráčů málem nasměroval balón mezi tři tyče. Za další tři minuty zahrozil Mats Seuntjens. Šestadvacetiletý útočník napřáhl z první z hranice pokutového území a jeho přízemní pokus proletěl o decimetry vedle pravé tyče.

Vzápětí fauloval ve vlastní šestnáctce Promes a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu. K nařízenému pokutovém kopu se postavil Teun Koopmeiners a gólmana Unnerstalla poslal na druhou stranu - 0:1. Ihned na to se na druhé straně musel vytáhnout s prvním parádním zákrokem Bizot po ráně ze střední distance. Mírný favorit tohoto utkání zvýšil svůj náskok v 15. minutě, to když Oussama Idrissi obdržel nahrávku od Midtsjøa.

Pak geniálně přechytračil dva bránící protihráče a z deseti metrů obstřelil vyběhnutého Unnerstalla. Přesně o čtvrthodiny později se Venlo vrátilo do hry o bodový zisk. Peniel Mlapa se po nepřesné rozehrávce soupeře a kolmici od Ralfa Seuntjense prosmýkl mezi dvěma bránícími protihráči a z osmnácti metrů zakončil po zemi přímo do dolního pravého rohu. O dvě minuty později napálil Til břevno a pokus Idrissiho vyškrábl na rohový kop fantastický Unnerstall.

Po změně stran tempo hry přeci jen lehce opadlo. Zhruba dvacet minut před koncem přestřelil ve vyložené možnosti zbrklý Grot, na druhé straně pálil z voleje jen do strážce VVV zapomenutý Midtsjø. V první nastavené minutě byl po zbytečném zákroku v blízkosti střídaček přímo vyloučen frustrovaný Peter van Ooijen, Venlo i přesto v poslední možnou chvíli srovnalo zásluhou skryté rány střídajícího Patricka Joostena k zadní konstrukci.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - BV De Graafschap 5:0

25.11.2018 14:30

Góly: 14. Sander van de Streek, 17. Willem Janssen, 24. Gyrano Kerk, 80. Nick Venema, 89. Nick Venema

Utrecht potvrdil zlepšenou formu z poslední doby a z šesti předchozích duelů nyní zvítězil na ligové scéně již popáté. Před domácím publikem nedal žádnou šanci na úspěch De Graafschapu, nováčka z Doetinchemu totiž deklasoval vysoko 5:0. V tabulce Eredivisie se tak posunul již na pátou pozici s jednadvaceti body jen o skóre za Arnhem, BV zůstává na předposledním sedmnáctém místě s pouhými deseti body.

Domácí měli výrazně navrch od úvodního hvizdu, první možnost si vypracovali po osmi minutách. Z pravého rohu pokutového území vypálil Tannane a vzdálenější horní roh netrefil o necelé dva metry. O šest minut později se FC přeci jen mohl radovat z vedení. Po parádním obloučku od Klaibera převzal balón Sander van de Streek a pravačkou z dvanácti metrů ho razantně napálil přesně do levého dolního rohu.

Za další tři minuty byl rozdíl ve skóre dvoubrankový. Po přímém volném kopu Tannaneho zůstal na hranici brankového území zcela zapomenutý Willem Janssen, jenž předskočil brankáře Jurjuse a hlavou snadno rozvlnil síť. Vzápětí Emanuelson minul o decimetry svým křižným pokusem vzdálenější konstrukci, poté po další standardní situaci od Tannaneho usměrnil míč geniální patičkou k levé tyči dvaadvacetiletý útočník Gyrano Kerk - 3:0.

Od tohoto momentu ofenzivní choutky Utrechtu lehce utichly, necelých pět minut před přestávkou pohrdl stoprocentní možností van de Streek a mířil mimo. Ihned po změně stran volil Kerk složitější variantu akrobatického zakončení a před odkrytou brankou trestuhodně selhal. Následně mohl na druhé straně z ničeho nic snížit Bakker. Jenže domácího gólmana Jensena trefil štiplavým projektilem do ramene, byl z toho tedy rohový kop.

V následujícím průběhu orazítkoval Emanuelson břevno, van de Streek mířil z otočky příliš vysoko a za hlavu se posléze držel taktéž aktivní Tannane. Závěrečná desetiminutovka patřila střídajícímu Nicku Venemovi. Ten nejprve ani ne po šesti minutách strávených na trávníku přidal čtvrtou trefu svého celku, když po pasu od Emanuelsona skóroval s pomocí obou tyčí z hodně ostrého úhlu. Gólový účet uzavřel v 89. minutě z dorážky po ráně Görtlera do Jurjuse.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Groningen 1:0

25.11.2018 14:30

Góly: 7. Jens Toornstra

Favorizovaný Feyenoord potvrdil úlohu favorita s obživlým Groningenem, ovšem na hubeném vítězství 1:0 se pořádně nadřel. Jedinou branku vsítil už po necelých sedmi minutách, poté na defenzívu protivníka již nevyzrál. V tabulce se proto udržel na třetí pozici se šestadvaceti body a před čtvrtým Arnhemem má náskok pěti bodů. Hosté se za svůj houževnatý výkon nemusejí stydět, jenže v tabulce jsou stále poslední s pouhými osmi body.

Hostující FC po dvou předchozích výhrách tentokráte nebodoval, na druhou stranu je na něm vidět výrazné zlepšení. Úvodní větší příležitost se zrodila ve 2. minutě, kdy po obrovském závaru v pokutovém území nakonec s velkými problémy ukryl balón v rukavicích gólman Padt. Neuběhlo ani pět minut a rotterdamský celek vsítil jediný gól tohoto střetnutí. Postaral se o něj devětadvacetiletý záložník Jens Toornstra, jenž v této ligové sezóně skóroval počtvrté.

Na hranici ofsajdu přelstil všechny bránící protihráče a rázem se ocitl v samostatném úniku, který po efektivním zpracování na prsa zakončil povedenou placírkou přímo k levé tyči. Hosté byli blízko k vyrovnání ve 25. minutě. Nádhernou akci po křídle rozjel Cassierra a po několika odrazech musel zasahovat připravený brankář Bijlow, když s vypětím všech sil vytěsnil balón na tyč. Dvě minuty před přestávkou mohl dorovnat stav Memiševič.

Pětadvacetiletý záložník s bosenskými kořeny využil výtečné práce Mahiho v pokutovém území protivníka a tvrdě vypálil, s výborným zákrokem se opět vytáhl připravený Bijlow. Hosté byli vidět také po změně stran a po necelé hodině hry se znovu ukázal čtyřiadvacetiletý marocký záložník Mahi, jenž v obrovské příležitosti netrefil o decimetry pravou tyčku a pak se oprávněně držel za hlavu.

S přibývajícím časem začal Groningen stále více riskovat v a Feyenoord toho využíval. Nejprve v 80. minutě mohl jeho náskok pojistit Vilhena, kdy napřáhl z velké vzdálenosti a nastřelil břevno. V poslední minutě základní hrací doby se chvěla brankové konstrukce podruhé, to když Berghuis orazítkoval z deseti metrů bližší konstrukci. Domácím to vadit nemuselo, i tak slavili tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

Willem II - SBV Vitesse 1:3

25.11.2018 14:30

Góly: 87. Fran Sol - 13. Matúš Bero, 35. Oussama Darfalou, 44. Bryan Linssen

Arnhem potvrdil vzrůstající formu z poslední doby a nyní celkem hladce zvítězil na půdě Tilburgu v poměru 3:1. Tabulkou se tak posunul na čtvrtou pozici s jednadvaceti body a za třetím Feyenoordem zaostává o bodů pět. Domácí naopak nenavázali na minulý úspěch ve Zwolle a jsou třináctí se třinácti body. SBV rozhodl o své výhře již v prvním poločase, kdy vstřelil všechny tři góly, Willem se zmohl pouze na snížení tři minuty před koncem.

Hosté se nastartovali vedoucí trefou po necelé čtvrthodině hry, kdy zužitkovali hned svou první vážnější příležitost. Slovenský krajánek Matúš Bero po kolmici do pokutového území a následné geniální přihrávce patičkou od Oussamy Darfaloua vypálil zcela osamocen ze sedmi metrů a balón razantně uklidil přesně ke vzdálenější tyči mimo dosah brankáře Wellenreuthera. Arnhem navýšil svůj náskok deset minut před přestávkou.

Po rychlém protiútoku obdržel zpětnou přihrávku téměř od brankové čáry Ødegaard a mířil placírkou k zadní konstrukci do odkryté branky, míč ještě nasměroval do prostoru tří tyči zapomenutý Darfalou. To ale ze strany Vitesse nebylo všechno. Ve 44. minutě si po přímém volném kopu Ødegaarda z pravého křídla udělal místo na hranici brankového území Bryan Linssen a povedenou hlavičkou pokořil s pomocí země marně se natahujícího Wellenreuthera.

Po změně stran favorit nedělního klání zvolnil a soustředil se především na pozornou hru v defenzívě. Domácí mohli snížit krátce po odehrané hodině, když po pasu z levé strany a následné prudké hlavičce trefili pravou tyč, ke skórování jim vskutku chybělo jen několik centimetrů. S přibývajícím časem bylo všem jasné, že se na vítězi už nic nezmění. Tilburg zaznamenal alespoň čestný úspěch v 87. minutě.

Po souboji španělského kanonýra Frana Sola s bránícím Thelanderem původně nenařídil rozhodčí Kuipers pokutový kop, následně však celou situaci zkontroloval u videa a své rozhodnutí změnil. Thelanderovi k tomu po právu udělil žlutou kartu. Míč si postavil právě faulovaný Sol a usměrnil ho k pravé tyči. Gólman Eduardo sice vystihl směr střely, avšak na balón těsně nedosáhl. Domácím na jakékoliv další zdramatizování již nezbyl čas.

Více informací k zápasu

FC Emmen - SBV Excelsior 1:2

25.11.2018 12:15

Góly: 47. Michael Chacon - 60. Ali Messaoud, 89. Ryan Koolwijk

Excelsior přerušil svou sérii tří zápasů bez bodového zisku a z půdy nováčka z Emmenu si odváží nesmírně cenné tři body po výsledku 2:1. Zkraje druhého poločasu sice prohrával, nicméně o necelou čtvrthodinu později vyrovnal a minutu před vypršením normální hrací doby překlopil misky vah na svou stranu. V tabulce se posunul na jedenáctou pozici s patnácti body, naopak FC klesl na čtrnácté místo se třinácti body.

Úvodní poločas byl z diváckého pohledu naprosto neatraktivní, všichni aktéři se evidentně trápili a k vidění nebyla jediná gólová možnost. Míč se po většinu času nacházel v blízkosti půlící čáry, oba celky měly problémy s přechodovou fází a vůbec se nemohly dostat do zakončení. Po obrátce se však situace naprosto změnila. Útočnou aktivitu podnítila vedoucí domácí branka ze 47. minuty, kterou vsítil Anco Jansen.

Po odvráceném rohovém kopu se odrazil balón na kopačku Cavlana, který odcentroval z pravého křídla a našel právě hlavu Jansena, jenž zblízka nedal brankáři Stevensovi žádnou šanci na úspěch. Emmen se od této chvíle více zatáhl do obrany, jenomže houževnatý Excelsior dokázal přesně po hodině hry srovnat. Svou čtvrtou trefu v tomto ročníku Eredivisie vsítil Ali Messaoud a dostal se do čela klubových střelců.

Od pravého rohu pokutového území centroval před branku Mattheij a důrazný sedmadvacetiletý záložník zamířil povedenou rybičkou kolem bezmocného gólmana Scherpena. FC od tohoto momentu ožil a v polovině druhého dějství si vypracoval dvě velké šance. Nejprve se po přihrávce z pravé strany již dostával k balónu Arias, jenomže na poslední chvíli zasáhl Stevens a zamezil jistému gólu.

V 69. minutě propadl rohový kop z levého křídla k zadní tyči, kde hráči Excelsioru museli hned dvakrát zastoupit Stevense a míč odkopávali až z brankové čáry. Zhruba čtvrthodiny před koncem netrefil míč o decimetry rozběhnutý El Hamdaoui, rozhodující okamžik se zrodil v 89. minutě. Výhru rotterdamského celku zařídil Ryan Koolwijk, jenž po tyčce Mattheije a přihrávce od Mahmudova zakončil chladnokrevně po zemi do dolního levého rohu.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - SC Heerenveen 3:0

24.11.2018 20:45

Góly: 11. Hirving Lozano, 52. Luuk de Jong, 66. Hirving Lozano

PSV pokračoval ve své snové jízdě letošním ročníkem Eredivisie i proti Heerenveenu a před středečním zápasem Ligy mistrů s věhlasnou španělskou Barcelonou ho zdolal hladce 3:0. Soupeř mu situaci velmi usnadnil svým vyloučením necelých deset minut před přestávkou, rozdíl ve skóre mohl být klidně mnohem vyšší. Eindhovenský klub je tak i po třinácti utkáních stále stoprocentní a před druhým Ajaxem si udržel pětibodový odstup.

SC naopak v nejvyšší nizozemské soutěži nezvítězil potřetí za sebou a patří mu jedenáctá pozice se čtrnácti body. Domácí měli obrovský tlak od úvodního hvizdu, na hostující defenzívu se valil jeden útok za druhým. Již v 6. minutě mohl otevřít gólový účet Luuk de Jong, jehož střela z voleje letěla jen o decimetry mimo prostor tří tyčí. Za dalších pět minut se přeci jen měnil stav zásluhou Mexičana Hirvinga Lozana.

Třiadvacetiletý záložník si naběhl na přesnou nahrávku z pravé strany od Bergwijna a z pěti metrů uklidil míč doprostřed branky za záda naprosto bezmocného brankáře Hahna. Po čtvrthodině hry mohl na druhé straně vyrovnat Høegh, jehož prudkou hlavičku neudržel v rukavicích gólman Zoet a na brankové čáře ho musel zastoupit vracející se de Jong. Po půl hodině hry byl blízko k navýšení náskoku Gastón Pereiro.

Uruguayský reprezentant napřáhl z osmnácti metrů a jeho skákavá střela orazítkovala levou tyč. Heerenveen si zkomplikoval situaci ve 36. minutě, kdy Morten Thorsby hasil situaci po nepřesné rozehrávce svého výběru. Rozhodčí van Boekel ještě konzultoval inkriminovaný okamžik s videem a nakonec udělil norskému záložníkovi přímou červenou kartu za zmaření vyložené brankové možnosti.

Domácí pak s přehledem kontrolovali hru, v 52. minutě se prosadili podruhé zásluhou de Jonga. Ten po centru Lozana z pravé strany vystřihl na hranici brankového území parádní nůžky a balón uklidil k zadní tyči, tento gól určitě bude patřit mezi nejhezčí v celé sezóně. Výhru PSV stvrdil za dalších čtrnáct minut Lozano, jenž svou druhou trefu sobotního klání vstřelil do odkryté sítě po přihrávce faulovaného de Jonga.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - Heracles Almelo 3:0

24.11.2018 20:45

Góly: 17. Mark Diemers (pen.), 31. Finn Stokkers, 63. Ahmed El Messaoudi

Heracles se po skvělém vstupu do nového ročníku začíná propadat do hlubin beznaděje, nyní na půdě nováčka ze Sittardu prohrálo vysoko 0:3 a z posledních čtyř utkání tak má na kontě jediný bod. V tabulce se sice prozatím udrželo na čtvrté pozici s dvaceti body, ostatní konkurenti se mu však začínají nebezpečně přibližovat. Fortuna naopak zvítězila před vlastními fanoušky potřetí za sebou a posunula se na devátou pozici se šestnácti body.

Domácí rozhodli o svém úspěchu již po úvodní půlhodině, kdy vstřelili hned dvě branky, náskok pojistili krátce po odehrané hodině. Hosté přitom vstoupili do zápasu aktivněji a poprvé zahrozili v 9. minutě, ale nebezpečná střela Petersona minula o decimetry levou tyč. Jeden z klíčových momentů nedělního duelu se zrodil po čtvrthodině hry, když vyběhnutý brankář Blaswich evidentně poslal k zemi slovenského obránce Niňaje.

Rozhodčí Gözübüyük okamžitě ukázal směrem na penaltovou značku a míč si vzápětí postavil Mark Diemers. Ten pokutový kop s přehledem proměnil díky razantní dělovce k levé tyči, Blaswich neměl nárok ani přes vystižení směru. Neuběhly ani dvě minuty a hosté mohli bleskově odpovědět, avšak rána ze střední vzdálenosti pouze orazítkovala pravou konstrukci. Sittard pojistil svůj náskok ve 31. minutě zásluhou Finna Stokkerse.

Teprve dvaadvacetiletý útočník využil rohového kopu z pravé strany a následné prodloužené hlavičky od Rodrígueze, u zadní tyče se prezentoval dostatečným důrazem a nohou ze tří metrů usměrnil míč do sítě kolem marně se natahujícího Blaswiche. Poté se Almelo snažilo vrátit do hry o bodový zisk, jenomže s pozornou defenzívou soupeře si nevědělo rady. Samo naopak definitivně přišlo o naději v 63. minutě.

Ahmed El Messaoudi si prudký centr z levého křídla od Lamproua posunul hrudí dopředu a následnou přízemní střelu z hranice pokutového území usměrnil s milimetrovou přesností k vzdálenější konstrukci. Necelých deset minut před koncem uspěl Blaswich tváří v tvář proti zakončujícímu Semedovi, v 90. minutě zamezil hostující strážce čtvrtému inkasovanému gólu díky reflexivnímu zákroku nohou na brankové čáře po hlavičce z pěti metrů.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - ADO Den Haag 2:3

24.11.2018 18:30

Góly: 7. Thomas Lam, 18. Clint Leemans - 17. Abdenasser El Khayati, 24. Abdenasser El Khayati, 83. Nick Kuipers

V souboji dvou trápících se celků byl nakonec úspěšnější Den Haag, který si ze Zwolle odváží velmi cenné vítězství po výsledku 3:2. Domácí sice v průběhu sobotního střetnutí hned dvakrát vedli o gól, ovšem soupeř dokázal vždy okamžitě odpovědět a rozhodující trefu vsítil necelých deset minut před přestávkou. ADO prozatím poskočil na desátou pozici s patnácti body, PEC je s jedenácti body až patnáctý a brzy se může propadnout do sestupové zóny.

V hostujícím dresu tentokráte vůbec nenastoupil český útočník Tomáš Necid, který výjimečně zůstal na lavici náhradníků. Zwolle mělo skvělý vstup do utkání a už po sedmi minutách vedlo. První vážnější příležitost přetavil v branku Thomas Lam, jenž si naskočil na centr Clinta Leemanse od rohového praporku a hlavou u zadní tyče zakončil z pěti metrů naprosto přesně pod břevno. Nicméně neuběhlo ani deset minut a hosté srovnali.

V pokutovém území byl totiž evidentně faulován Lorenzen, k nařízené penaltě se postavil nejlepší střelec Den Haagu Abdenasser El Khayati a s naprostou přesností zamířil po zemi k levé konstrukci. Brankář van der Hart sice vystihl směr střely, ale na balón těsně nedosáhl. Domácí podruhé skórovali za dalších šedesát sekund, bleskové vedení jim vrátil Leemans po obrovské hrubce bránícího Meijerse.

Ten chtěl hlavou vrátit míč do náruče gólmana Zwinkelse, jenomže při svém účinkování byl hodně nepřesný. Rozběhnutý Leemans využil správného okamžiku a bez potíží doklepl balón do odkryté branky. Ve 24. minutě utichli domácí tribuny po desáté jubilejní trefě El Khayatiho v této sezóně Eredivisie. Devětadvacetiletý útočník skóroval podruhé v tomto duelu po skvěle načasované nahrávce od Lorenzena.

Vzápětí si přehodil balón na svou silnější levačku a z dvanácti metrů nekompromisně zavěsil do vzdálenějšího dolního rohu - 2:2. Následně se po vyložených možnostech doslova slehla zem, zajímavá byla až závěrečná desetiminutovka. Nejprve mohl zkompletovat hattrick El Khayati, jehož bombu vyškrábl van der Hart konečky prstů na rohový kop.

Poté se strážce PEC blýskl i proti pokusům Beckera s Lorenzenem, jenže v 83. minutě přeci jen inkasoval. Rozhodující gól zaznamenal Nick Kuipers, když po pasu El Khayatiho z levé strany hlavičkoval nechytatelně k tyči. V samém závěru ještě orazítkoval brankovou konstrukci střídající Zhang, výsledek se proto již nezměnil.

Více informací k zápasu

NAC Breda - AFC Ajax 0:3

24.11.2018 18:30

Góly: 40. Jethro Mashart (vl.), 55. Zakaria Labyad, 90+3. Klaas-Jan Huntelaar

Fotbalisté Ajaxu potvrdili úlohu jasného favorita na půdě Bredy a po snadné výhře 3:0 se skvěle naladili na důležitý úterní duel Ligy mistrů v řeckých Aténách. Houževnatého protivníka nalomili na konci první půle, začátkem té druhé skórovali podruhé a vítězství pojistili v nastaveném čase. V tabulce zůstávají na druhém místě se čtyřiatřiceti body o pět bodů za suverénním PSV. NAC je stále poslední osmnáctý s pouhými osmi body na kontě.

Přitom domácí v úvodním dějství drželi se svým protivníkem krok a téměř do ničeho ho nepouštěli. Krátce po odehrané čtvrthodině naopak zahrozili střelou z více jak třiceti metrů, kterou brankář Onana vytěsnil na rohový kop. Vzrušení sice bylo zbytečné kvůli předchozímu ofsajdovému postavení, i tak byl tento pokus více než sympatický. AFC v podstatě zužitkoval svou první větší možnost necelých pět minut před přestávkou.

Do vedení se dostal díky vlastní brance Jethra Masharta, který po rohovém kopu Schöneho z levé strany a podskočení gólmana van Leera nešťastně hrudí nasměroval míč pod horní tyčku. Hosté vstoupili do druhého poločasu s mnohem větším elánem. V 52. minutě si po dalším skvostném pasu od Schöneho zpracoval míč Neres, využil podklouznutí bránícího Palmera-Browna a z otočky z osmi metrů napálil bližší konstrukci.

Neuběhly ani dvě minuty a Ajax přeci jen přidal druhý gól. Po přetaženém centru z levého křídla od Frenkieho de Jonga a zpětné hlavičce od Nerese se střídající Zakaria Labyad opřel do balónu z voleje ze čtrnácti metrů a jeho ukázková střela zapadla naprosto přesně k vzdálenější tyči, van Leer se jen naprázdno proletěl vzduchem. Ajax ani po této trefě rozhodně v ofenzívě nepolevoval a neustále se tlačil na útočnou polovinu.

V 69. minutě obdržel Dolberg zpětný centr z pravé strany a vypálil z první z osmi metrů, van Leer fantasticky v protipohybu vyrazil míč na rohový kop. Zhruba deset minut před závěrečným hvizdem se poprvé ozval střídající kanonýr Klaas-Jan Huntelaar, proti jehož chytré placírce výtečně zakročil levou nohou van Leer. Pětatřicetiletý Huntelaar se dočkal ve třetí nastavené minutě, když nasměroval pas Tagliafica z levého křídla ve skluzu do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven13130046:539
2.AFC Ajax13111140:534
3.Feyenoord Rotterdam1282223:1326
4.SBV Vitesse1363421:1521
5.FC Utrecht1363420:1421
6.Heracles Almelo1362525:2720
7.AZ Alkmaar1354424:2019
8.VVV Venlo1254316:1419
9.Fortuna Sittard1344526:2416
10.ADO Den Haag1343617:2715
11.SBV Excelsior1343619:3115
12.SC Heerenveen1335524:3014
13.Willem II1334621:2613
14.FC Emmen1334615:2813
15.PEC Zwolle1332814:2411
16.FC Groningen1331912:2410
17.BV De Graafschap1331912:3110
18.NAC Breda1322913:308

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
AjaxFans

No, bál jsem se, že to bude plichta.Tvrdy beton.A Labyad konečně alespoň poločas a pěkný gól

Reagovat
Stiksxx

O vás jsem se nebal. To spis o nas. Naštěstí nam to Thorsby usnadnil.

Reagovat
jáá

mi neříkej, že za ten podzim neztratíte ani bod!

Reagovat
Stiksxx

Počkej ted ten zbytek bude nejtěžší. Ted na de Kuip. Pak venku jeste Heracles a doma AZ.

Reagovat
Phreak71

No, co si budeme povidat. Az odejde Lozano, bude to mit PSV o dost tezsi.

Reagovat
Stiksxx
Reagovat
jáá

pěkný pěkný, snad něco podobného přidá i ve středu

Reagovat
Stiksxx

Hlavně v neděli.

Reagovat
fenixLFC

Otazka na fans PSV- nepozna niekto dovod preco je stadion dostuny na prehliadky iba do 1. prosince? Pripadne to nemaju este aktualizovane? co som tak pozeral, tak napriklad amsterdam arena je otvorena aj v prosinci, u PSV to tak evidentne nie je...

Reagovat
AjaxFans

a to má PSV pod střechou vyhřívací infra zářiče Eindhoven je nudné město, jed do Amstru či Utrechtu,Arnhemu a Nijmegenu

Reagovat
fenixLFC

idem do amstru, ale pristavam v eindhovene tak som chcel navstivit stadion

Reagovat
AjaxFans

Stadion je v centru od letiště hodně vzdálený.Kousek od Amstru je ostrov Marken.Stará rybářská vesnice s majákem.Doporučuju.Holandani mi hodně doporučovali Volendam a klasicky Zaanse Schaans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele