Eredivisie - preview 13. kola

24.11.2018, 08:41, aktualizováno 25.11.2018, 08:38
Previews
Feyenoord hostí Groningen a může si pojistit třetí místo tabulky. Alkmaar jede do Venla, Willem II změří síly s Vitesse, Emmenu se do cesty postaví Excelsior a De Graafschap cestuje do Utrechtu...
FC Emmen - SBV Excelsior  (neděle 12:15)
Emmen poslední dobou celkem ustálil své výkony a daří se mu pravidelně bodovat. Díky tomu alespoň na chvíli opustil sestupové pásmo a se třinácti body se nachází na dvanácté pozici. Nyní bude mít možnost své konto rozšířit proti trápícímu se Excelsioru, jenž prochází katastrofálním obdobím. Na ligové scéně prohrál třikrát za sebou, kvůli tomu se propadl na čtrnácté místo s dvanácti body a reprezentační přestávku určitě potřeboval.

Nováček soutěže prohrál v posledních pěti duelech Eredivise pouze jednou, na druhou stranu ve stejném počtu utkání také jen jednou bodoval naplno. Šňůru šesti zápasů bez vítězství přerušil teprve naposledy, kdy před vlastními fanoušky přivítal osmnáctou Bredu a zdolal ji 2:0. Předtím uhrál cenné remízy v Heerenveenu (1:1), s Venlem (1:1) a se Sittardem (3:3), jedinou kaňkou tak je debakl 0:6 s naprosto suverénním PSV Eindhoven.

Rotterdamský výběr se ještě zhruba před měsícem mohl radovat z nárůstu formy, jenže od 10. kola přišel naprostý útlum. Vše začalo nečekaně vysokou porážku 1:4 v Doetinchemu s De Graafschapem, poté SBV v páteční předehrávce podlehl do té doby poslednímu Groningenu 2:4 a těsně před pauzou neměl nárok s Ajaxem. Amsterdamský velikán mu nasázel hned sedm branek a potupný výsledek 1:7 byl proto na světě.

Excelsior se potřebuje především srovnat v defenzívě, patnáct inkasovaných branek ve třech kláních je i na takto ofenzivní soutěž nesmírně mnoho. "Je to samozřejmě problém, který jsme museli řešit. Chceme hrát ofenzivně, na druhou stranu je těch chyb vzadu opravdu hodně. Do tohoto souboje bychom rádi vstoupili s čistými hlavami, bez bodového zisku nehodláme odjíždět," vyjádřil se s jiskrou v očích hostující lodivod Adrie Poldervaart.

Ten se bude muset obejít bez Američana Payneho, jeho protějšek Dick Lukkien naopak postrádá Banninka, Bijlsmu, Pedersena, Bose, Oldenburgera a Deimana. "Výhra s Bredou nás povzbudila, teď nás čeká další důležitý zápas. Nicméně náš protivník umí zahrát skvěle a hlavně na cizích trávnících je pověstný svou úspěšností. Pevně věřím, že to zvládneme," uvedl Lukkien pro klubové stránky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.62 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Utrecht - BV De Graafschap  (neděle 14:30)
Utrecht zažil pod vedením nového trenéra Dicka Advocaata obrození a začal sbírat jedno vítězství za druhým, ovšem k úplné spokojenosti má stále celkem daleko. Těsně před reprezentační přestávkou totiž přišel o šňůru pěti vítězství v řadě za sebou a v tabulce mu proto patří osmá pozice s osmnácti body. Nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti nováčkovi z De Graafschapu, jemuž náleží předposlední sedmnáctá příčka s deseti body.

FC po úvodních sedmi kolech nejvyšší nizozemské soutěže paběrkoval na samé hranici pádu o patro níže, ovšem svou krizi překonal a pak v lize ukořistil ze čtyř případů plný počet dvanácti bodů. Ode dna se odrazil výhrou 2:1 nad Bredou, stejným výsledkem vzápětí zdolal silný Alkmaar. Následně si odvezl hubený úspěch 1:0 z Tilburgu a doma nedal šanci Den Haagu (3:0). Jeho úctyhodná série přeci jen skončila před dvěma týdny v Arnhemu (1:2).

Hosté byli pasováni za jednoho z největších kandidátů na pád do Eerste Divise, všemi možnými prostředky se snaží tyto předpoklady zvrátit. Celkově v probíhajícím ročníku zvítězili třikrát, naposledy před necelým měsícem přehráli až nečekaně hladce rotterdamský Excelsior 4:1. Od té doby nejprve prohráli nejtěsnějším možným poměrem 0:1 v Alkmaaru, minule neměli šanci s famózním obhájcem titulu z PSV (1:4).

"Utkání v žádném případě nepodceníme, lehkovážnost se nám už několikrát vymstila. Je nám jasné, že pravděpodobně budeme tvořit hru a všichni věříme, že proměníme nabídnuté příležitosti. Od protivníka očekávám pozornou hru v defenzívě, spoléhat se zřejmě bude na rychlé protiútoky a určitě se nás pokusí něčím překvapit. Spokojeni budeme jen se třemi body, nicméně bez zodpovědného výkonu na ně nedosáhneme," řekl s opatrností Advoccat.

Ten se stále musí obejít bez Dána Makienoka, který nedávno podstoupil další operaci kolene a mimo hru bude několik měsíců. Na marodce se dále nacházejí Švéd Bergström, Francouz Bahebeck, Němec Strieder a brankář Marsman. Hosté postrádají Olijveho (zlomenina nosu), Vremana (problémy s kolenem) a Abdulahiho. Oba dva soupeři se spolu naposledy utkali v sezóně 2015/2016 a po venkovních výhrách se podělili po třech bodech (0:2 a 0:1).
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.57 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Feyenoord Rotterdam - FC Groningen  (neděle 14:30)
Feyenoord ani v tomto ročníku prozatím nestačí na tempo suverénního PSV s Ajaxem a krátce po odehrané třetině soutěže má na oba dva největší rivaly celkem velké manko. V tuto chvíli sice drží třetí pozici s třiadvaceti body o tři body před čtvrtým Heracles, ovšem na amsterdamského rivala ztrácí bodů osm a za tím eindhovenským dokonce zaostává o bodů třináct. Teď bude plnit úlohu jasného favorita proti Groningenu.

Hosté však zažívají v poslední době vzkříšení, neboť po naprosto katastrofálních deseti zápasech momentálně zvítězili dvakrát po sobě a bez bodů rozhodně nechtějí odjíždět ani z Rotterdamu. Naposledy přehráli před vlastními fanoušky konkurenční Heerenveen 2:0, předtím se odrazili k lepším zítřkům s Excelsiorem, který porazili po divokém průběhu 4:2. Díky tomu opustili poslední pozici a s deseti body jsou šestnáctí.

"Je nám jasné, že Feyenoord je nesmírně silný protivník a hlavně ve vlastním prostředí. Musíme být realisté, každý bod by byl cenným ziskem. Musíme se nachystat na nesmírnou ofenzivní kvalitu soupeře, který dokáže udeřit z jakékoliv složitější pozice a umí potrestat i sebemenší chybičku. Pokud předvedeme zodpovědný a koncentrovaný výkon jako v předchozích dvou případech, tak nemusíme vyjít bodově naprázdno," řekl kouč FC Danny Buijs.

Svěřenci trenéra Giovanniho van Bronckhorsta doposud prohráli dvakrát a oproti ostatním soupeřům mají jeden duel k dobru, i tak koukají vedoucí dvojici na záda s úctyhodným odstupem. Kromě úvodní blamáže v Doetinchemu s De Graafschapem (0:2) nestačili jen na AFC (0:3), nerozhodné výsledky zaznamenali s Alkmaarem a Tilburgem (v obou případech 1:1). Těsně před reprezentační pauzou uspěli v Almelu nad místním Heracles (2:0).

"Groningen bude hrát v obrovské pohodě. Cítí, že nemá co ztratit a určitě se nás pokusí svou hrou zaskočit. Potřebujeme být připraveni na všechno. Jeho výkonnost se v uplynulých týdnech nebývale zvedla a jsem si jistý, že bude nebezpečný ve všech ohledech," vyjádřil se třiačtyřicetiletý van Bronckhorst s respektem. Ten stále postrádá obránce Hapse s Kolumbijcem Sinisterrou, Groningen by měl mít k dispozici kompletní kádr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.44 - 8.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Willem II - SBV Vitesse  (neděle 14:30)
Tilburg letos nepředvádí vyrovnané výkony, ovšem čas od času dokáže překvapit a díky tomu se nenachází v sestupové zóně. Momentálně mu patří jedenáctá pozice se třinácti body a nyní se pokusí zaskočit favorizovaný Arnhem. Jeho výsledky jsou v této sezóně také jako den a noc, nicméně i přesto je v tuto chvíli šestý s osmnácti body a stejně jako v uplynulém ročníku určitě bude chtít zabojovat o evropské poháry.

Domácí celek doslova vydoloval v posledních pěti duelech pět bodů, na potřebné vítězství čekal hned osm utkání v řadě za sebou a nelichotivou bilanci přerušil až těsně před reprezentační přestávkou. Po nerozhodných výsledcích s Feyenoordem (1:1) a Bredou (2:2) nevyzrál na Utrecht a před vlastním publikem mu podlehl 0:1. Pak srdnatě vzdoroval amsterdamskému Ajaxu a z jeho půdy si odvezl "přijatelnou" porážku 0:2.

Zhruba před čtrnácti dny zavítal do Zwolle a hlavně díky skvělé úvodní čtvrthodině udržel vedení, uspěl v poměru 3:2. Arnhem doposud prohrál čtyřikrát, nedaří se mu na hostujících stadionech. Na nich totiž prohrál třikrát po sobě - v Rotterdamu s Feyenoordem (1:2) i s Excelsiorem (0:2), v Eindhovenu se suverénním PSV těsně 0:1. Tento výsledek rozhodně není ostudou, na stránku Gelredome pro změnu většinou dominuje.

Tuto skutečnost potvrzuje zisk deseti bodů ze čtyř předchozích vystoupení. SBV remizoval s Den Haagem (1:1) a pak postupně přehrál Heracles (4:0), Sittard (2:1) a minule i úhlavního konkurenta z Utrechtu (2:1). "Rádi bychom zlomili venkovní bilanci. Fanoušci jsou pro nás v každém střetnutí dvanáctým hráčem, ale musíme se od toho oprostit. Jestliže chceme alespoň do EL, tak nemůžeme pořád prohrávat," řekl úvodem kouč Vitesse Leonid Sluckij.

Zkušený ruský kormidelník dále varuje před silnými stránkami nedělního protivníka. "Tilburg je nesmírně nebezpečný ze standardních situací po křídlech, navíc se vyznačuje dostatečným důrazem hrotových útočníků v pokutovém území. Každá chyba může být potrestána." Scházet mu bude klíčový slovinský útočník Matavž, dále nejsou připraveni van der Werff, Musonda, Kruiswijk a Serero. Domácí nenasadí Branderhorsta, Coulibalyho a Özbilize.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.61 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
VVV Venlo - AZ Alkmaar  (neděle 16:45)
Venlo je prozatím jedním z největších překvapení letošního ročníku Eredivisie, v dosavadním průběhu získalo polovinu možných bodů a nachází se na sedmém místě tabulky o pouhé dva body za čtvrtým Heracles. Nyní se pokusí zaskočit Alkmaar, který touto sezónou proplouvá na vlnách a příliš spokojen být nemůže. Ve dvanácti duelech totiž ukořistil taktéž osmnáct bodů a nachází se na páté pozici jen díky lepšímu skóre.

Domácí výběr prohrál v celém ročníku třikrát, oproti ostatním soupeřům má ještě k dobru dohrávku s Feyenoordem. Prozatím se může chlubit výbornou defenzívou, protože inkasoval jen dvanáctkrát a v této statistice je vůbec třetí nejlepší ze všech osmnácti účastníku. Podle předpokladů je na tom lépe pouze vedoucí PSV a druhý Ajax. Se svým nedělním protivníkem se nedávno potkal ve 2. kole národního poháru a byl vyřazen.

Favorizovanému rivalovi totiž podlehl 0:2 a rozhodně mu má co vracet. "Zdá se to být jednoduché, teď bychom měli zvítězit my," řekl s mírnou nadsázkou a s úsměvem na tváři kouč Venla Maurice Steijn. "Bude to opravdu složitý zápas, do role favoritů se v žádném případě nepasujeme. Budeme se snažit odvést maximum a všichni doufáme, že to na bodový zisk stačí," dodal vzápětí skromně pětačtyřicetiletý rodák z Haagu.

Svěřenci jeho protějšku Johna van den Broma zažili několik blamáží, když například prohráli v Almelu 2:3 či doma remizovali se Zwolle 1:1. V minulých třech kláních ale vyhráli, když kromě již zmiňovaného úspěchu s Venlem zdolali nejtěsnějším poměrem 1:0 De Graafschap i Den Haag. "I takto těsné výhry mohou po psychické stránce výrazně pomoci, musíme být připraveni na všechno," doplnil Steijn závěrem.

Tomu scházejí Dekker (poraněná třísla) a vykartovaný Janssen, jenž pyká za vyloučení proti Emmenu. Hosté dlouhodobě postrádají Vejinoviče, Boadua, de Boera, Wuytense, Helmera a českého krajánka Mihálika. "Je třeba postupovat krůček po krůčku. Všichni cítíme, že se naše hra mění k lepšímu, a proto nadále musíme pracovat na zlepšeních. Venlo je nepříjemný rival, i přesto chceme tři body," vyjádřil se v krátkosti van den Brom.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.47 - 3.78 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
PEC Zwolle - ADO Den Haag  (sobota 18:30)
Oba dva sobotní soupeři nemohou být se svým současným působením v nejvyšší soutěži příliš spokojeni a po reprezentační přestávce se určitě chtějí dostat na vítěznou vlnu. V o něco horší pozici je domácí Zwolle, které v dosavadních dvanácti zápasech vybojovalo pouhých jedenáct bodů a nachází se až na patnáctém místě. Hosté ale také příliš jásat nemohou, na kontě mají o pouhý jeden bod více a jsou třináctí.

PEC zpackal vstup do nového soutěžního ročníku a v úvodních pěti kolech vybojoval jediný tříbodový zisk po výhře v Groningenu (1:0), dokonce se nacházel v sestupovém pásmu. V následujících pěti duelech ukořistil solidních osm bodů a vypadlo to, že už bude tabulkou pouze stoupat. Jenomže to se nestalo, naopak po nečekaně hladké porážce na půdě nováčka ze Sittardu (0:3) nestačil minule před vlastními fanoušky ani na Tilburg (2:3).

"Poslední dvě utkání se nám nepovedla, nedodržovali jsme taktické pokyny a soupeř byl v obou případech více odhodlaný vyhrát. Během pauzy jsme si spoustu věcí vysvětlili a chceme začít od znova, utkání s Den Haagem pro nás bude důležité především po psychické stránce. Očekávám lehce nervózní průběh s trpělivou hrou na obou stranách, Radovat se bude připravenější výběr," uvedl s očekáváním kouč Zwolle John van 't Schip.

Hosté jsou na tom, co se týče formy, ještě hůře. V minulých čtyřech případech dosáhli na jediný bod po remíze 1:1 s Bredou, jinak nestačili na Venlo (0:2), Utrecht (0:3) a naposledy nevyzráli ani na Alkmaar (0:1). K tomu se velmi brzy rozloučili s národním pohárem, když ve 2. kole inkasovali debakl 1:5 od Feyenoordu. Postrádat stále budou Davida s Kishnou (oba problémy s kolenem), Číňana Yuninga (potíže s kotníkem) a také Bakkera.

Na gólové probuzení v dresu ADO čeká český útočník Tomáš Necid, jenž v deseti odehraných střetnutích skóroval pouze jednou a rozhodně si od tohoto angažmá sliboval více. Domácí nenasadí Kopperse, Elberse, van Polena, Tripaldelliho a Genreaua. "Potřebujeme se zvednout, ve Zwolle to ale bude těžké. Jestliže chceme uspět, tak se oproti minulým týdnům musíme výraznou měrou zlepšit," řekl v krátkosti lodivod Den Haagu Alfons Groenendijk.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.74 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
NAC Breda - AFC Ajax  (sobota 18:30)
Bez zraněného harcovníka Hakima Ziyecha se bude muset Ajax obejít na půdě Bredy, která je doposud na posledním místě tabulky a nebude mít v tomhle souboji co ztratit. V zájmu hostujícího celku je útočit na vedoucí PSV, na který ztrácí aktuálně pět bodů, takže jakákoliv ztráta z tohoto klání by byla hodně zbytečným výsledkem.

O tom, kdo bude v tomto duelu favoritem, není žádný pochyb. Oba týmy se nacházejí na opačném pólu tabulky, Ajax dosud z dvanácti odehraných kol ztratil jen v jednom případě, zatímco Breda prohrála hned osmkrát a jako jediná z celé Eredivisie má na svém kontě získaných bodů jednociferné číslo. Navíc na soupeře nemá nejlepší vzpomínky.

Psal se listopad roku 2017 a amsterdamský celek zavítal na Rat Verlegh Stadion. Pro NAC bylo tohle střetnutí doslova noční můrou, prohrál totiž o osm branek! "Musíme se jen dobře připravit," uvedl hostující kouč Erik ten Hag. "Pokaždé koukáme na přednosti a slabiny každého protivníka. Je jen na nás, abychom ho nyní nenechali hrát."

Pouze Ziyech se po reprezentační pauze vrátil do klubu zraněný. I nadále je na marodce Jöel Veltman. "Naštěstí máme i jiné dobré hráče," nechtěl se vymlouvat ten Hag. "Mohl to zranění utrpět i zde v Ajaxu. Naštěstí to není nic vážného, myslíme si, že by se mohl brzy připojit k týmu. Prognóza mluvila o dvou týdnech. Může to být ještě kratší absence, ale i delší."

Amsterdamský stratég měl radost i z celkových výkonů nizozemské reprezentace. Pohoda z nároďáku se totiž promítá i do rezultátů jeho mužstva. "Hráči Ajaxu hráli v zápasech Nizozemska prim," uculoval se. "Ale i mnoho našich jiných reprezentantů předvedlo dobrý výkon. Hned devět hráčů se objevilo v základu různých reprezentací," připomínal.

Pele van Anholt, Olivier Rommens a Grad Damen letos čekají na svůj první start v lize v dresu Bredy a není příliš pravděpodobné, že by se jeden z nich měl objevit na hřišti proti gigantovi z Ajaxu. "Samozřejmě že Hakim nám bude chybět, je to náš mozek. Máme však i jiné kreativní hráče. Musíme se s tím prostě vyrovnat," zakončoval ten Hag.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 19.20 - 10.10 - 1.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
PSV Eindhoven - SC Heerenveen  (sobota 20:45)
PSV i nadále vládne nizozemské Eredivisie tvrdou rukou a po dvanácti kolech má na svém kontě plný počet bodů. Pokud chce však na čele s jistotou udržet pětibodový náskok, měl by zvítězit i nad Heerenveenem, neboť druhý Ajax si stále vede nadstandardně dobře a je mu neustále v patách. Fríský celek se mimochodem nachází ve středu tabulky.

Domácí letos před vlastními fanoušky inkasovali jen jednu branku, disponují nejlepší ofenzívou a také nejlepší defenzívou spolu s Ajaxem. Zatím je tenhle ročník pouze v režii těchto dvou družstev. Ostatní jim absolutně nestačí, a byť za námi je pouze třetina zápasů, je v podstatě jasné, že o titulu se bude rozhodovat mezi nimi.

Reprezentační přestávka Boeren žádného hráče nesebrala. Všichni, kdo oblékali v průběhu minulého a současného týdne národní dresy, se vrátili v pořádku do Eindhovenu. Trochu si na zranění možná stěžoval Hirving Lozano, ale k dispozici pro utkání s Heerenveenem bude, to samé platilo i v případě Stevena Bergwijna. Chybět bude jen i nadále Ryan Thomas.

Hostům zřejmě nenastoupí forvard Sam Lammers, který je v týmu na hostování z PSV. A proti svému mateřskému klubu nebude moci hrát. "Vyvíjí se velmi dobře," říkal eindhovenský trenér Mark van Bommel. "Zřídka vidíte hráče, co umí kopat oběma nohama, a to je jeho případ. Je to útočník s velkým potencionálem."

Heerenveen letos vyhrál jen třikrát v uplynulých dvanácti utkáních. Na osmý Utrecht ztrácí osm bodů a potřeboval by tohle manko co nejrychleji stáhnout. Na míle vzdálený není ani od sestupového pásma. "Soupeř na nás může vyvíjet tlak určitým způsobem. Často mění během hry své posty. Hráče na tohle mají uzpůsobené," dodával van Bommel.

Srdíčka se svým protivníkem tak často neprohrávají, jak ukazují statistické údaje z předchozích sezón. V loňském roce dokonce PSV doma porazila, v minulých šesti střetnutích nebodovala proti němu jen jednou! "Heerenveen hraje dobře v každém zápase. Několikrát body nešťastně ztratili. Čeká nás těžká zkouška," zakončil van Bommel.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.26 - 15.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fortuna Sittard - Heracles Almelo  (sobota 20:45)
Nováček ze Sittardu se již aklimatizoval na nejvyšší nizozemskou soutěž a v tuto chvíli to vypadá, že by o záchranu nemusel bojovat až do samotného závěru. Díky zlepšeným výsledkům před reprezentační přestávkou poskočil na desátou pozici se třinácti body, na druhou stranu má pouhý tříbodový náskok na sestupové pásmo. Nyní přivítá Heracles, které se po famózním vstupu do nové sezóny totálně zaseklo.

Domácí výběr dokáže od samého začátku držet krok mezi nizozemskou elitou, nicméně zprvu byl znát nedostatek zkušeností. V předchozích pěti zápasech získal na své poměry solidních sedm bodů, když po divoké remíze 3:3 v Emmenu zdolal po velkém boji jiného nováčka De Graafschap 3:1. Poté těsně podlehl favorizovanému Arnhemu (1:2), bez potíží si jasně poradil se Zwolle (3:0) a minule prohrál ve Venlu (2:3).

"Předchozí utkání nás mrzí, neboť jsme vedli. Je opravdu problém, když za příznivého stavu ještě v prvním poločase dvakrát inkasujete, navíc kvůli nepozornosti obdržíte další gól ihned zkraje druhé půle. Každý bod v této dlouhodobě fázi je nesmírně důležitý a tyto okamžiky tedy mrzí. Heracles se momentálně sice nedaří, ovšem jeho předchozí výkony byly famózní. Favoriti nejsme, i tak chceme zvítězit," vyjádřil se energicky trenér Fortuny René Eijer.

Tomu stále scházejí Američan Novakovich, Francouz Dianessy (potíže s kolenem) a po operaci kolenních vazů se nezotavil Vlijter. Almelo si letos například poradilo s Alkmaarem (3:2) či Heerenveenem (5:3) a po čtvrtině soutěže nebylo daleko ani od druhého místa. Jenomže v uplynulých třech střetnutích získalo jediný bod se Zwolle (1:1), následně podlehlo poslední Bredě (1:2) i před vlastními fanoušky Feyenoordu (0:2).

Hostující stratég Frank Wormuth se musí obejít bez Hardevelda, Jakubiaka, Pröppera (všichni problémy s kolenem), van der Watera (poraněná třísla) a Rossmanna (zranění kotníku). "Naše současné čtvrté místo je pořád skvělé, teď musíme pracovat minimálně na jeho udržení. Předvádět výborné výkony po celou sezónu při takto velké konkurenci prakticky nejde, nyní je třeba se vrátit k základům," uvedl Wormuth s optimistickými vyhlídkami.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.72 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven12120043:536
2.AFC Ajax12101137:531
3.Feyenoord Rotterdam1172222:1323
4.Heracles Almelo1262425:2420
5.AZ Alkmaar1253422:1818
6.SBV Vitesse1253418:1418
7.VVV Venlo1153314:1218
8.FC Utrecht1253415:1418
9.SC Heerenveen1235424:2714
10.Fortuna Sittard1234523:2413
11.Willem II1234520:2313
12.FC Emmen1234514:2613
13.ADO Den Haag1233614:2512
14.SBV Excelsior1233617:3012
15.PEC Zwolle1232712:2111
16.FC Groningen1231812:2310
17.BV De Graafschap1231812:2610
18.NAC Breda1222813:278

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Stiksxx

Ten Heerenveen bude tezkej. To je tradiční tým proti kterému pravidelne ztrácíme. Ale hrajeme doma tak to snad utrhneme.

Reagovat
AjaxFans

ty, na ty streamy na ered. se musíš registrovat prvně?

Reagovat
Stiksxx

Nemusíš. Vyberes si jaký zápas chceš a pak neklikas na ty linky ale normálně v tom okně se ti pustí zápas. Max. nějakou reklamu zavres.

Reagovat
AjaxFans

No u nás to nebude taky prdel

Reagovat
Zark

12 výher v řadě, wtf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele