Eredivisie - souhrn 11. kola

04.12.2020, 21:57, aktualizováno 06.12.2020, 18:45
Komentáře a souhrny
Ajax podruhé v sezóně prohrál, tentokrát nestačil na Twente. Zaváhání amsterdamského klubu ale nevyužilo Vitesse, které nebodovalo ve Zwolle. PSV Eindhoven pro změnu remizoval v Heerenveenu, pouze bod získal také Feyenoord. Alkmaar dokonce doma prohospodařil náskok a prohrál s Groningenem. Utrecht si rozdělil body s Den Haagem...

SC Heerenveen - PSV Eindhoven 2:2

06.12.2020 16:45

Góly: 69. Henk Veerman, 78. Mitchell van Bergen - 28. Mario Götze, 90+2. Joël Piroe

Očekáváný šlágr 11. kola mezi Heerenveenem a PSV nakonec svého vítěze neměl, oba celky se totiž po nesmírně zajímavém průběhu rozešly smírně v poměru 2:2. Domácí SC v posledních týdnech upadlo do krize, nicméně teď dokonce sahalo po třech bodech a o vítězství přišlo až v nastaveném čase. V tabulce se nachází na sedmém místě s devatenácti body, eindhovenský gigant je momentálně třetí se čtyřiadvaceti body.

Hosté si ve čtvrtek předčasně zajistili postup do jarní fáze Evropské ligy a nyní na stadionu Abe Lenstra dokonce vedli, jenže soupeř po změně stran vývoj otočili, a nakonec tedy mohou být rádi alespoň za nerozhodný výsledek. Utkání začalo celkem zostra a první větší možnost se urodila již po necelých dvou minutách, ovšem brankář Mvogo si dokázal poradit s tvrdou ranou Henka Veermana a balón odvrátil na rohový kop.

Přesně v polovině úvodního dějství mohl z ničeho nic udeřit Boscagli, ale v bezprostřední blízkosti před gólmanem Mulderem selhal a trestuhodně ho nepřekonal. Mírný favorit šel přeci jen do vedení ve 28. minutě. Hvězdný Mario Götze obdržel precizní kolmici do volného prostoru od Gakpa a naprosto úchvatným lobem z mírného úhlu přehodil marně se natahujícího Muldera, míč nakonec zapadl do protějšího spodního rohu.

Necelých deset minut před přestávkou chtěl navýšit náskok PSV aktivní Gakpo, ovšem ten ze středu šestnáctky protivníka mířil o decimetry vedle levé konstrukce. Hosté se po změně stran přeci jen více soustředili na defenzivní činnost a to se jim vymstilo v 69. minutě. O vyrovnání se postaral Henk Veerman, když po geniální kolmici zakončil svůj samostatný únik s grácií a bez potíží překonal bezmocného Mvoga.

Neuběhlo ani dalších devět minut a domácí dokonce vedli. Mitchell van Bergen všechny zaskočil svým sólem na pravé straně a vzápětí parádně zavěsil z mírného úhlu do protějšího spodního růžku. Celek z Eindhovenu si ve zbývajícím průběhu vytvořil enormní tlak a vytoužené trefy se dočkal ve druhé minutě nastavení, kdy střídající Joël Piroe po akci na levém křídle vystřelil z otočky a ze sedmi metrů našel místo u bližší tyče.

V úplném závěru nařídil rozhodčí Nijhuis ve prospěch domácího klubu penaltu a navíc za zmaření dosažení branky vyloučil Sangarého. Avšak na základě videozáznamu svůj původní verdikt změnil a obě klíčová rozhodnutí odvolal, výsledek se proto neměnil.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - FC Groningen 1:2

06.12.2020 14:30

Góly: 21. Teun Koopmeiners - 69. Ahmed El Messaoudi, 74. Ahmed El Messaoudi

Na stadionu AFAS se v nedělním souboji mezi místním AZ a hostujícím Groningenem určitě nehrálo v rukavičkách, k vidění byly hned tři červené karty a navíc se zrodil senzační výsledek. Favorizovaný domácí výběr sice o poločase vedl, avšak ve druhém dějství přišel o dva vyloučené hráče a FC i proto dokázalo vývoj otočit (2:1). Svěřenci trenéra Pascala Jansena klesli v tabulce na osmé místo se sedmnácti body, hosté naopak poskočili na šestou pozici.

Alkmaar ve čtvrtek prožil celkem úspěšný zápas s italskou Neapolí (1:1) a udržel se ve hře o postup do jarní fáze Evropské ligy, jenomže tentokráte se jeho zkušenosti příliš neprojevily. Hosté v tuto chvíli mají na kontě solidních dvacet bodů a na vedoucí Ajax ztrácejí bodů sedm, se svým dosavadním účinkováním tak prozatím mohou být spokojeni. Po úvodní opatrnější dvacetiminutovce se z ničeho nic dokázal prosadit mírný favorit.

Po přetaženém rohovém kopu z levé strany vracel míč před branku Bruno Martins Indi a hlavičkující Teun Koopmeiners pak ze čtyř metrů snadno zamířil k levé tyči. Hosté se chtěli vrátit do hry o vítězství po necelé půlhodině hry, avšak nepříjemnou střelu Larsena dokázal zneškodnit připravený brankář Bizot. Po změně stran se obrázek hry příliš neměnil, nicméně domácí si výrazně ztížili svou situaci v 57. minutě.

Fredrik Midtsjø totiž ve středu hrací plochy naprosto zbytečně atakoval rozběhnutého Balka a rozhodčí Gözübüyük ho po druhé žluté kartě nemilosrdně vyloučil. Groningen od tohoto okamžiku rozhodně ožil a srovnat se mu povedlo o dvanáct minut později. Na levém křídle odvedl výtečnou práci Ahmed El Messaoudi a z rohu pokutového území dokonce sám vystřelil, jeho parádní rána přesně zaplachtila ke vzdálenější konstrukci.

Neuběhlo ani dalších pět minut a stejný hráč otočil vývoj, po zásluze se tedy stal hrdinou zápasu. Tentokráte obdržel zpětnou nahrávku proti noze od Larsena a jeho tečovaná střela se štěstím zapadla do levého spodního růžku. V 85. minutě šlo AZ do devíti, jelikož druhou žlutou kartu uviděl i Bruno Martins Indi. V nastaveném čase pak neudržel nervy na uzdě Mo El Hankouri, jenž příliš agresivně odstrčil Wijndala a logicky obdržel přímou červenou kartu.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - ADO Den Haag 1:1

06.12.2020 14:30

Góly: 48. Justin Hoogma - 85. Michiel Kramer

Utrecht měl i před tímto ročníkem pohárové ambice, jenomže zatím se mu je nedaří potvrdit a spíše se trápí. V 10. kole plnil úlohu jasného favorita proti Den Haagu, který se zatím i letos nachází v blízkosti sestupového pásma, jenomže těsné vedení z kraje druhého poločasu neudržel a nakonec s ním pouze remizoval po výsledku 1:1. V Eredivisii nevyhrál popáté za sebou a nenavázal tak na minulou cennou remízu s Feyenoordem v totožném poměru.

FC se v tabulce pohybuje až na desáté pozici s dvanácti body a největší konkurenti se mu s každým utkáním vzdalují, ADO naopak podruhé v řadě neprohrálo a patří mu sedmnáctá příčka se šesti body. První poločas probíhal v opatrnějším duchu a oběma soupeřům se v ofenzivní fázi nedařilo, domácí po změně stran přeci jen přidali na obrátkách a do vedení se dostali ve 48. minutě zásluhou Justina Hoogmy.

Po odvráceném přímém volném kopu z pravé strany se snažil vystřelit van der Maarel a trochu se štěstím našel na hranici ofsajdu právě volného Hoogmu, jenž ze šesti metrů nekompromisně napálil balón k pravé tyči. Celou situaci ještě následně kontroloval VAR, rozhodčí van der Eijk však gól potvrdil. Utrecht se dostal do potíží v 66. minutě, kdy byl vyloučen Adrián Dalmau po pouhých dvaceti minutách strávených na trávníku.

Ten první žlutou kartu obdržel o deset minut dříve, poté v inkriminovaný okamžik příliš horlivě atakoval střídajícího Bourarda a van der Eijk ho předčasně poslal do sprch. Den Haag přeci jen zužitkoval početní převahu v 85. minutě. Svůj druhý gól této sezóny vsítil Michiel Kramer, neboť si naběhl do před brankového prostoru na nabídku od de Boera a z bezprostřední blízkosti snadno rozvlnil síť.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho budou mít v příštím kole co napravovat na půdě vysoce favorizovaného PSV, Den Haag se pokusí po delší době zvítězit na stadionu posledního Emmenu.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - Heracles Almelo 0:0

06.12.2020 12:15

Góly: -

Feyenoord upadl koncem listopadu do mírné krize a teď se z ní ne a ne dostat. Ve čtvrtek nezvládl důležité utkání o postup do jarní fáze Evropské ligy s chorvatským Dinamem (0:2) a teď se i přes početní výhodu trvající téměř půlhodiny rozešel smírně bez branek s podceňovaným Heraclesem. Rotterdamský celek zůstal v tabulce na čtvrtém místě s třiadvaceti body, klub z Almela opět lehce zaskočil favorita a je třináctý s devíti body.

Úvodní čtvrthodina probíhala přeci jen v opatrnějším duchu, pak z ničeho nic mohli udeřit hosté. Změnu skóre měl na kopačce Vloet, jenomže z bezprostřední blízkosti nevystřelil příliš razantně a brankář Marsman si s jeho slabším pokusem dokázal poradit. Ve 21. minutě chtěl na opačné straně skórovat Malacia, který dokonce překonal německého navrátilce mezi třemi tyčemi Blaswiche, ale nakonec orazítkoval pouze břevno.

Přesně po odehrané půlhodině se zjevil v další nadějné šanci Spajič a z hranice pokutového území mířil do pravého spodního růžku, nicméně Blaswich se vytáhl s jistým zákrokem. Od tohoto okamžiku byl na trávníku k vidění vyrovnaný průběh bez vyložených možností, hosté si výrazně zkomplikovali situaci v 66. minutě. To totiž Sinan Bakiş příliš horlivě atakoval Senesiho a rozhodčí van den Kerkhof ho po druhé žluté kartě předčasně poslal do sprch.

Favorizování domácí se od tohoto okamžiku snažili zvyšovat obrátky, avšak na pozornou defenzívu protivníka stále nenacházeli úspěšný recept. Asi čtvrthodiny před závěrečným hvizdem obdržel skvělou finální přihrávku do volného prostoru dánský kanonýr Jørgensen, ovšem se zakončením váhal tak dlouho, až byl nakonec zablokován.

Poslední příležitost tohoto nedělního utkání byla k vidění v 86. minutě. Střídající Azarkan mohl rozhodnout ani ne po pěti minutách strávených na trávníku, jenže fenomenální zákrok předvedl Blaswich a uchránil pro svůj celek nesmírně cenný bod. Feyenoord bude mít v příštím ligovém kole co napravovat ve Venlu, Heracles se pokusí po delší době vyhrát proti podceňovanému Sittardu.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - SBV Vitesse 2:1

05.12.2020 21:00

Góly: 65. Jesper Drost, 76. Mike van Duinen (pen.) - 7. Oussama Darfalou

PEC nevyhrálo na ligové scéně více než dva měsíce, celkově mezi nizozemskou elitou nedosáhlo na tříbodový zisk sedmkrát za sebou. Nicméně teď si vyšláplo na vysoce favorizované Vitesse a díky obrátce ve druhém poločase zvítězilo 2:1. Tabulkou se proto posunulo na jedenácté místo s dvanácti body, SBV i díky zaváhání ostatních favoritů zůstalo na druhém místě s pětadvaceti body o dva body za vedoucím Ajaxem.

Přitom svěřenci trenéra Thomase Letsche začali fantasticky a velmi brzy vedli, hubený náskok dlouho drželi také ve druhém dějství. Jenomže poté se nechal vyloučit Idrissa Touré a domácí během jedenácti minut převrhli misky vah na svou stranu. Sobotní zápas začal podle předpokladů mírnou aktivitou SBV, které hned v 7. minutě přetavilo svou první nebezpečnější příležitost ve vedoucí branku.

Na levé straně pokutového území se nejprve nedostal ke střele Tannane, ovšem míč se vzápětí odrazil na kopačku Oussamy Darfaloua a ten ho z hranice brankového území usměrnil přímo k pravé konstrukci. V následujícím průběhu tempo hry opadlo a domácí v samém závěru první půle chtěli srovnat, jenomže pozdější hrdina Mike van Duinen tentokráte mířil jen doprostřed branky a gólmana Pasveera nepřekvapil.

Ihned po výměně stran mohl pojistit náskok favorita aktivní Darfalou, ale jeho nadějný pokus pouze orazítkoval levou tyč. Vzápětí se ve vynikající příležitosti objevil Openda, nicméně s naprosto famózním zákrokem se blýskl brankář Zetterer a výrazně podržel svůj celek. Asi klíčový okamžik tohoto střetnutí se zrodil v 64. minutě, jelikož Touré hodně nevybíravým způsobem přišlápl Paala. Rozhodčí Higler mu nejprve ukázal žlutou kartu, ovšem po přezkoumání videozáznamu svůj verdikt změnil a rovnou vytáhl červenou kartu.

Po následné akci propadla střílená nahrávka z levého křídla přes Reijnderse až ke zcela osamocenému Jesperu Drostovi, jenž celkem bez potíží rozvlnil síť - 1:1. Zhruba o deset minut později prohrál rychlostní souboj Bero a poslal k zemi rozběhnutého van Duinena, Higler neváhal s nařízením penalty ani vteřinu. K ní se postavil právě van Duinen a krásně se trefil do levého spodního rohu, pak až do závěrečného hvizdu k ničemu zajímavému nedošlo.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - FC Twente 1:2

05.12.2020 20:00

Góly: 58. Dušan Tadić (pen.) - 22. Queensy Menig, 84. Queensy Menig

Dosud fotbalisté Ajaxu utrpěli v rámci Eredivisie jen jednu porážku, a to na půdě Groningenu, teď si na své konto připsali již druhou v pořadí, tentokráte však na svém stadionu. Hodně překvapivě totiž nestačili na Twente, a oslabili tak svoje pozice na čele tabulky. Klub z Enschede naopak slaví vážně velmi cenný skalp, kterým pouze potvrdil svou solidní formu.

Neúspěch na řadu nepřišel pro de Godenzonen v úplně nejvhodnější dobu. Nejenže mimochodem před pár dny padli v Lize mistrů s Liverpoolem a přišli o svou sérii osmi zápasů bez porážky, zároveň je už ve středu čeká klíčová bitva s Atalantou o postup do osmifinále milionářské soutěže. A tenhle výsledek jim na sebevědomí bezpochyby nikterak nepřidal.

O to více prohra svěřence trenéra Erika ten Haga bolela, protože výhru Twente zařídil Queensy Menig. Pětadvacetiletý forvard nedávno trpěl problémy s koronavirem, po překonání nemoci se ovšem okamžitě vrátil do základní sestavy. Branky přitom mohl střílet v dresu Ajaxu, jenže amsterdamský odchovanec se do kádru áčka před pár lety výrazně neprosadil.

Mnohdy domácí utkáním v Eredivisie jednoznačně dominují, často se dostávají do šancí, jenže minimálně v první půlhodině tomu tak rozhodně nebylo. A naopak ve 22. minutě zaskočil právě jejich protivník, který se díky Menigovi poprvé prosadil. Julio Pleguezuelo využil ponechanou výhodu, přihrál pak míč svému spoluhráči, jenž zamířil přesně k tyči.

Hostující gólman Drommel se musel mít poprvé na pozoru vlastně až ve 29. minutě, kdy se osměloval Promes, s jeho zakončením si ovšem poradil. O šest minut později ho neprostřelil ani Gravenberch. Neúnavně vypadal v závěru poločasu hlavně Tadič, avšak hned ve třech případech netrefil bránu a ve 43. minutě ho svým zákrokem vychytal pozorný Drommel.

Vyrovnání se Ajax dočkal až v 59. minutě. Bránící Brama stáhl k zemi na hranici vápna podnikajícího Labyada, kopala se penalta, a tu bezpečně do protipohybu Drommela proměnil Tadič. Jenže poslední slovo si vzal výběr kouče Rona Janse. V 84. minutě se zase zaradoval Menig, jenž si zleva seběhl do středu pole a pak přelstil marně zasahujícího brankáře Onanu.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - Willem II 3:2

05.12.2020 18:45

Góly: 9. Lisandro Semedo, 28. Sebastian Polter (pen.), 44. Zian Flemming - 66. Vangelis Pavlidis, 87. Jan-Arie van der Heijden

Sittard poprvé v této sezóně dosáhl na tříbodový zisk, neboť po hodně divokém průběhu zdolal trápící se Willem v poměru 3:2 a jeho dlouhé desetizápasové čekání je tak u konce. Fortuna se díky těsnému vítězství posunula na šestnáctou barážovou příčku se šesti body o skóre před sedmnáctý Den Haag. Hosté naopak prohlubují svou krizi a se svým působením v žádném případě nemohou být spokojeni, jelikož jsou až patnáctí s pouhými osmi body.

Domácí vstoupili do tohoto sobotního střetnutí mnohem aktivněji a hned z první vážnější akce po devíti odehraných minutách šli do vedení. Po dlouhém nákopu brankáře van Osche převzal míč Cox, jehož nepříjemný skákavý centr z levé strany propadl až ke vzdálenější konstrukci ke zcela volnému Lisandru Semedovi a ten ho bez potíží dopravil do zcela dokryté branky. Svěřence trenéra Sjorse Ulteeho tento okamžik evidentně uklidnil.

Ani ne po odehrané půlhodině totiž zvýšili svůj náskok, jelikož Jan-Arie van der Heijden povalil protihráče k zemi ve vlastní šestnáctce a rozhodčí Blom po přezkoumání videozáznamu nařídil pokutový kop. K němu se postavil Sebastian Polter a snadno zamířil do pravého spodního rohu mimo dosah gólmana Ruitera. Willem se ze zbývajícím průběhu první půle snažil s výsledkem něco udělat, jenomže v samém závěru inkasoval dokonce potřetí.

Tentokráte se z dobrých pětadvaceti metrů odhodlal ke střele Zian Flemming a jeho nenápadný pokus přeci jen zapadl k levé konstrukci, Ruiter se opět natahoval marně. Krátce po změně stran se mohl stejný hráč prosadit podruhé, avšak hostující strážce dokázal odvrátit tvrdý projektil směřující pod břevno na rohový kop. Blom následně přisoudil ve prospěch Sittardu druhou penaltu za zákrok Köhna, ale po konzultaci s VAR svůj výrok změnil.

Hosté vykřesali jiskřičku naděje na bodový zisk v 66. minutě. Řecký kanonýr Vangelis Pavlidis převzal nahrávku od Ndayishimiyeho a z hranice pokutového území parádně zavěsil k levé tyči. Zhruba o dvacet minut později byl rozdíl ve skóre pouze jednogólový, van der Heijden se totiž z patnácti metrů trefil do pravé šibenice. Jenže ihned na to byl po druhé žluté kartě vyloučen Španěl Pol Llonch, který v blízkosti půlící čáry bezohledně atakoval Janssena, a oslabený Willem se proto už na žádný tlak nezmohl.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - VVV Venlo 3:2

05.12.2020 16:30

Góly: 30. Finn Stokkers, 75. Ahmed Touba, 87. Lennerd Daneels - 35. Georgios Giakoumakis (pen.), 51. Vito van Crooij

Od roku 2012 se Waalwijk radoval z výhry nad svým protivníkem jen jednou jedinkrát, a to v uplynulých deseti vzájemných zápasech. Tentokráte však zahodil do autu jakékoli statistické balancování, Venlo přetlačil díky perfektně zvládnuté poslední patnáctiminutovce a jednoznačně Eredivisie naznačil, že nemíní být stejným otloukánkem jako v loňské sezóně.

RKC tak navázal na svůj výkon z minulého kola, podařilo se mu totiž venku skolit dobře působící Twente, a zároveň se teď ještě dál odpoutalo od sestupového pásma blíže do středu tabulky. VVV naopak utrpělo svou šestou ligovou porážku a vlastně potvrdilo své postavení ve spodních patrech průběžného pořadí. Přitom tři minuty před koncem sahalo aspoň po bodu.

Jako první zahrozili domácí, a to prostřednictvím Ngongeho, který nehlavičkoval z vůbec špatného pozice, jenomže míč ve 23. minutě nenasměroval do potřebných míst mezi třemi tyčemi. Ve 30. minutě však již mužstvo kouče Freda Grima přece skórovalo, to když Tahiri uvolnil ve vápně Stokkerse, který poté sám před gólmanem Delanem van Crooijem lehce zacílil.

Avšak o pět minut později bylo vyrovnáno. Pachonik v šestnáctce trefil ruku Quastena, sudí van de Graaf neváhal nařídit pokutový kop, který proměnil pohotově Giakoumakis. A v 51. minutě se svěřenci trenéra Hanse de Koninga ujali vedení, jelikož Schäferův dlouhý pas z levé strany zužitkoval hlavou Vito van Crooij, který umístil míč obloučkem ke vzdálenější tyčce.

Jenže hned na to si hosté situaci zkomplikovali, protože Gelmi fauloval Stokkerse, inkasoval žlutou kartu, a protože už jednu měl, vyfasoval červenou. Přesilovku Waalwijk využil ku prospěchu svému. Nejprve se z dálky trefil Touba, jehož pokus tečovaný bránícím van Dijckem skončil v síti, a v 87. minutě svou dělovku do šibenice namířil střídající Daneels.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - FC Emmen 2:1

04.12.2020 20:00

Góly: 22. Deroy Duarte, 58. Abdou Harroui - 52. Miguel Araujo

Sparta potvrdila úlohu favorita proti trápícímu se Emmenu a nakonec zvítězila nejtěsnějším poměrem 2:1. Do vedení šla v polovině úvodního dějství, a i když soupeř krátce po změně stran srovnal, tak vítěznou trefu vsítil po necelé hodině hry Abdou Harroui. Domácí proto zvítězili potřetí z posledních čtyř zápasů a tabulkou se posunuli na solidní devátou pozici s dvanácti body. FC naopak po osmé porážce v sezóně zůstává úplně poslední se třemi body.

Rotterdamský výběr vstoupil do páteční předehrávky 11. kola aktivněji a první větší možnost si vypracoval v 19. minutě, kdy z hranice pokutového území napřáhl Mijnans a soupeřovu branku přestřelil. Neuběhly ani další tři minuty a svěřenci trenéra Henka Frasera přeci jen skórovali. Po dlouhém nákopu brankáře Okoyeho a prodloužené hlavičce od Thye se dostal do zakončení Deroy Duarte a s trochou štěstí překonal gólmana Wiedwalda.

Hosté od tohoto okamžiku přepnuli na vyšší obrátky a krátce po odehrané půlhodině mohli srovnat krok, jenomže de Leeuw velkou příležitostí pohrdl a z nadějné pozice pálil příliš vysoko. Emmen se snažil prosadit také v následujícím průběhu a blízko ke skórování měl těsně před přestávkou, jenomže přízemní pokus Cavlana směřující k pravé konstrukci dokázal úspěšně zlikvidovat připravený Okoye.

Obrázek hry se příliš neměnil ani ve druhém dějství a Emmen z ničeho nic vyrovnal v 52. minutě. Po rohovém kopu z pravé strany od de Leeuwa se ve středu šestnáctky zjevil Miguel Araujo s přesnou hlavičkou se trefil do levého spodního rohu, Okoye reagoval až příliš pozdě. Nicméně Sparta na sebe nechala s odpovědí čekat příliš dlouho a za dalších šest minut si vzala zpět těsný náskok, když se prosadil právě dvaadvacetiletý záložník Harroui.

Ten vsítil svůj pátý gól v tomto ročníku Eredivisie ukázkovým způsobem. Po samostatném úniku téměř z poloviny hrací plochy si navedl balón blíže do středu a jeho parádní rána z necelých pětadvaceti metrů zapadla přímo do levé šibenice, Wiedwald se jen naprázdno proletěl vzduchem. Hosté se ve zbývajícím průběhu snažili něco udělat s nepříznivým výsledkem, avšak svého protivníka už výrazněji neohrozili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax1190243:727
2.SBV Vitesse1181221:825
3.PSV Eindhoven1173123:824
4.Feyenoord Rotterdam1165023:1123
5.FC Twente1163223:1221
6.FC Groningen1162313:1220
7.SC Heerenveen1154220:1519
8.AZ Alkmaar1045122:1517
9.Sparta Rotterdam1133517:1912
10.FC Utrecht1026211:1412
11.PEC Zwolle1126314:1812
12.RKC Waalwijk1133511:1812
13.Heracles Almelo1123611:219
14.VVV Venlo1123618:339
15.Willem II1122711:218
16.Fortuna Sittard1113715:296
17.ADO Den Haag1113710:286
18.FC Emmen1103812:293

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prečo stále hrá Gravenberch ? chcú h outaviť? btw dáky link ?

Reagovat
AjaxFans

Je mladý,ten to zběhá.Uz teceme.Dobre napadá Twente

Reagovat
smazaný uživatel

to sa aj o jackovi wilsherovi hovorilo

Reagovat
AjaxFans

Godverdomme

Reagovat
afc ajax

Reagovat
ladyboy arsenal

Twente jede

Reagovat
smazaný uživatel

Černý mstí.

Reagovat
montaigne33

V lize se zvedneme... Potřebujeme zejména uspět v LM... Ajax!!!

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jáá

Ve vlastních rukou s Atlantou doma no. Tak to musí nějak zvládnout hoši!

Reagovat
afc ajax

No vlani sme to mali ľahšie... Snáď si teraz tréner a chlapci dajú pozor a konečne uvidíme 200% - ný výkon

Reagovat
AjaxFans

Ještě, že tak.Milosrdne kolo

Reagovat
afc ajax

Reagovat
afc ajax

asi tak

Reagovat
montaigne33

Souhlas

Reagovat
Stiksxx

Je to hrozná škoda. Tak pěkně jsem to měli naservírované a takhle to zvrtáme. Ten Heerenveen je pro nás noční můra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele