Bundesliga - souhrn 7. kola: Union drží vedení

16.09.2022, 22:29, aktualizováno 18.09.2022, 21:23
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Mainzu (© AFP)
Lídrem tabulky zůstane Union, berlínský celek si poradil i s Wolfsburgem. V sobotu zaváhal znovu Bayern, v bavorském derby v Augsburgu nevsítil ani branku. Leverkusen remizoval s Brémami, Dortmund uspěl v Revierderby. V podvečer pak Mönchengladbach v pohodě porazil nestabilní Lipsko...

TSG Hoffenheim - SC Freiburg 0:0

18.09.2022 19:30

Góly: -

Dělba bodů mezi oběma mančafty byla bezpochyby na místě. V souboji z popředí tabulky se žádný přesný zásah neurodil, přesto ještě došlo před reprezentační přestávkou na jeden posun v průběžném bundesligovém pořadí. A Hoffenheim se vyhoupl do první čtyřky před Bayern. Ani Freiburg nemůže být vyloženě nespokojený, náročný program fakt nezakončil nejhůře.

Do jakési první pološance se propracovali hosté, a to v 16. minutě, to když Dóan v šestnáctce přetlačil bránícího Akpogumu, jenže z úhlu pak vážně neměl moc možností, jak na gólmana Baumanna vyzrát. O dost nebezpečněji následně z hranice vápna vypálil Kyereh, avšak jeho pokus o kousek minul břevno domácí brány. O pár chvil později se pokoušel Prömel pozměnit dosud bezgólové skóre, z blízkosti freiburgského brankáře Flekkena však prostřelit nedokázal.

Krátce po obrátce se do opravdu moc slušné pozice dostal Baumgartner, nicméně v zakončení nezaznamenal povedený výsledek a nasměroval levačkou balón pouze vysoko nad soupeřovu branku. Hoffenheim mohla tahle neproměněná příležitost zamrzet, neboť v 63. minutě hlavou nebezpečně vypálil Gregoritsch, Baumann si každopádně uměl poradit. A poněvadž Baumann vyřešil i jakousi přízemní, střílenou přihrávku Schadeho, spokojovaly se oba týmy s remízou.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - 1. FC Köln 1:1

18.09.2022 17:30

Góly: 9. Benno Schmitz (vl.) - 88. Linton Maina

Nerozhodným výsledkem skončilo nedělní utkání Bundesligy mezi Bochumí a Kolínem nad Rýnem. Domácí fotbalisté rychle vedli, ale o těsný náskok v závěru zápasu přišli, aby se nakonec strachovali i o remízu.

Kolín nezačal v Bochumi ani trochu dobře a už po devíti minutách prohrával, když si Holtmannův centr do šestnáctky srazil do vlastní sítě Benno Schmitz. Smolný okamžik pro hosty znamenal rychlé vedení domácích. Soupeř Slovácka v Evropské konferenční lize mohl o několik minut později inkasovat podruhé, ale Holtmann orazítkoval jen tyč. Teprve potom zahrozili i hosté a Ljubičićova rána skončila těsně vedle branky.

Skóre se neměnilo ani ve 39. minutě, kdy po centru hlavičkoval na zadní tyči úplně osamocený Skhiri trestuhodně vedle.

Bochum držela poločasové vedení, ale po změně stran jí ještě čekal pořádný boj. V 64. minutě sahal Kolín po vyrovnání, nicméně hlavička Mainy, kterou Riemann fantasticky vychytal, byla až z ofsajdového postavení.

Kolínští postupně zvyšovali tlak a Riemann musel vytěsnit další nebezpečný pokus na rohový kop a z něho následně Adamjan orazítkoval tyč. Hosté si za svojí snahu vyrovnat zasloužili a v 88. minutě se také dočkali. Linton Maina se dostal po sérii odražení k balónu uvnitř pokutového území a prostřelil brankáře Riemanna. Kolín pak mohl v nastavení dokonat obrat, ale Nikola Soldo z malého vápna trestuhodně přestřelil, až se všichni nevěřícně chytali za hlavu. Zápas Bochumi s Kolínem tak vítěze nepoznal.

Více informací k zápasu

Union Berlín - VfL Wolfsburg 2:0

18.09.2022 15:30

Góly: 54. Jordan, 77. Sheraldo Becker

Berlínský Union se uplynulý víkend po výhře 1:0 v Kolíně posunul poprvé ve své historii do čela německé nejvyšší soutěže a nyní ukázal, že na něj doopravdy patři. Ve čtvrtek sice nezvládl ani druhý duel základní skupiny Evropské ligy na půdě portugalské Bragy (0:1), ovšem nyní díky dvěma trefám po změně stran přehrál trápící se Vlky z Wolfsburgu 2:0 a se sedmnácti body udržel první místo o dva body před druhou Borussií.

Naopak svěřenci Nika Kovače zvítězili v sedmi utkáních pouze jednou a s pěti body se propadli až na sedmnácté místo Bundesligy, hůře je na tom pouze Bochum. Přitom první poločas se nevyvíjel pro berlínské překvapení úplně podle představ, za celých pětačtyřicet minut byla k vidění jediná vážnější příležitost a dostali se do ní hosté. Krátce po půl hodině hry mohl určit ráz tohoto nedělního utkání Brekalo.

Ten se totiž po precizním sklepnutí Svanberga pod sebe ocitl sám před brankářem Rønnowem, jenomže následná přízemní střela mu příliš nesedla a letěla o značný kus vedle vzdálenější konstrukce. Domácí po změně stran přeci jen změnili svůj přístup a začali být nebezpeční. Hned z kraje druhého dějství zahrozil Jordan Siebatcheu, avšak po pobídce Schäfera netrefil prostor tří tyčí o několik decimetrů.

Jeden z klíčových okamžiků se zrodil v 54. minutě, kdy skóroval právě Siebatcheu. Šestadvacetiletý americký reprezentant s francouzskými kořeny si seběhl k přední tyči na vynikající centr z levého křídla od Sheralda Beckera a pohotovou hlavičku usměrnil přesně k bližší tyči. Výhru Unionu pojistil zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem aktivní Becker, který si fantasticky na prsa zpracoval pas od Seguina a svým obstřelem z deseti metrů se trefil přímo do bližšího spodního rohu.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - RB Lipsko 3:0

17.09.2022 18:30

Góly: 10. Jonas Hofmann, 35. Jonas Hofmann, 53. Ramy Bensebaini

Zatímco před týdnem die Roten Bullen přehráli ve šlágru kola Dortmund v poměru 3:0, tentokrát stejným výsledkem podlehli Mönchengladbachu, který se díky tomu vyšvihl na pohárové příčky. Návrat do Borussia-Parku tedy Marcovi Rosemu nevyšel, takže jeho svěřenci po sedmi kolech s velkou pravděpodobností setrvají na dvanácté příčce.

Jako první zahrozil v závěru úvodní desetiminutovky Nico Elvedi. Péter Gulácsi dokázal vyrazit, jenže hned po další akci tahal míč ze sítě. Joe Scaly poslal z pravé strany do vápna centr, po kterém dobře hlavičkoval Marcus Thuram. Muž v rukavicích pouze vyrážel před sebe, díky čemuž nabídnul Jonasi Hofmannovi jako na zlatém podnose příležitost ke skórování, kterou rodák z Heidelbergu nepohrdnul, byť se Joško Gvardiol hodně snažil, aby zůstal stav nadále bezbrankový - 1:0.

Právě chorvatský stoper mohl po čtvrthodině hry vyrovnat. Sommera však příliš nevyděsil. V následujících minutách si Borussia bez větších problémů hlídala vedení, které se jí deset minut před vypršením řádné hrací doby úvodního dějství podařilo zdvojnásobit. Thuram šel s Hofmannem do rychlého protiútoku, kdy proti nim stál jediný obránce. Po šikovné přihrávce šajtlí v podání prvního jmenovaného vymyslel ten druhý křižné zakončení k levé tyči - 2:0.

Hattrick mohl být dokonán v průběhu dalších 120 sekund. Bohužel pro domácí chyběly decimetry. Po změně stran musel dvakrát zasahovat Yann Sommer. André Silva cílil do středu brány, kdežto po střele Dominika Szoboszlaie si švýcarská jednička nebyl stoprocentně jistá. Nicméně neinkasovala, a tak přišla na pořad večera třetí branka do sítě Lipska.

Na hranici malého čtverce číhající Ramy Bensebaini si zpracoval Stindlův centr, načež v poklidu přehodil Gulácsiho, jehož parťáci v obraně při snaze o ofsajd systém vystoupili pozdě - 3:0. S odpovědí přispěchal David Raum. Zákrok zkušeného strážce svatyně byl jistý. Po hodině hry to zkusil Thuram, jenže nedal své střele patřičnou razanci.

V závěrečné desetiminutovce se krátce po svém příchodu na hřiště zranil Hannes Wolf. Po něm stál Hofmann tváří v tvář Gulácsimu. Volil stejné zakončení jako při své druhé trefě, nicméně tentokrát proti maďarskému reprezentantovi neuspěl. Tečku za utkáním udělal svou nepřesnou ranou Xaver Schlager.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Bayern Mnichov 1:0

17.09.2022 15:30

Góly: 59. Mërgim Berisha

Před necelým rokem se pod výhru 2:1 podepsali André Hahn a Mads Pedersen. Oba na trávník WWK Areny vyběhli i tentokrát, nicméně o rozhodující branku se postaral Mërgim Berisha. Obhájce titulu tedy v Bundeslize počtvrté za sebou nevyhrál a po tomto kole může na vedoucí pozici ztrácet více než tři body. Naopak v nedalekém Augsburgu můžou být ve své situaci za tuhle výhru opravdu vděční.

Úvodní minuty provázely nepřesnosti a zbrklost. V té dvanácté vyhrál Florian Niederlechner souboj s Dayotem Upamecanem. Následný koníček domácího útočníka se stal vcelku snadnou kořistí Manuela Neuera. Nedlouho poté pobídnul Thomas Müller spoluhráče Saného (nikoli Maného), jenž zblízka neprostřelil Gikiewicze.

Ve 24. minutě si nepočínali dobře defenzivní borci hostujícího výběru, takže mohl Niederlechner z hranice šestnáctky pořádně vyprášit gólmanovy rukavice. Po půlhodině hry pozdější hrdina Berisha atakoval Joshuu Kimmicha, za což si od sudího Marca Fritze vysloužil žlutou kartu. Poté Iago posadil svůj centr na hlavu Maximiliana Bauera, který z hranice malého čtverce cílil těsně nad.

Po změně stran se jako první osmělil Leon Goretzka. Skóre se pohnulo až v době, kdy do šedesáté zbývala jediná minuta. Bauer vymyslel dlouhý balon do vápna, kde jej Iago posunul stehnem na Berishu, na jehož volej byla mnichovská jednička krátká - 1:0. Hned po rozehrávce přihrál Sané v dobré pozici se nacházejícímu Müllerovi, jehož vychytal Gikiewicz.

Po rohovém kopu napálil Jamal Musiala brankovou konstrukci. Polský brankář se musel činit i v 72. minutě. V závěru zápasu nejprve přihlížel Sabitzerově střele vedle. V nastaveném čase přišel útočit i Manuel Neuer. Dokonce mohl skórovat, kdyby lépe usměrnil svou hlavičku po Kimmichově centru.

Souboj strážců svatyní se odehrál i v úplně poslední minutě. Mistr světa z roku 2014 předvedl vynikající výskok, ale na svého protějška v dresu FCA nevyzrál, protože ten zastavil míč levou rukou, čímž zabránil jasné brance.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Werder Brémy 1:1

17.09.2022 15:30

Góly: 57. Kerem Demirbay - 82. Miloš Veljković

Až na čtvrtý pokus die Werkself v domácím prostředí bodovali. Nic to však nemění na tom, že vstup do sezony se jim hrubě nepodařil. Zato Brémy připisují na konto třetí remízu, díky které přečkají reprezentační přestávku ve středu tabulky.

V 8. minutě došlo na první minisouboj dvou českých fotbalistů. Patrik Schick střílel a Jiří Pavlenka chytal. Útočník ve službách klubu z BayAreny pak pobídnul Piera Hincapiého, který rovněž nedal. Dvacetiletý Ekvádorec se zanedlouho pokusil o nůžky, které pro hosty nebyly nijak fatální. Blízko měla Seoaneho družina ke gólu ve 35. minutě.

Na centr od rohového praporku si naskočil Robert Andrich a orazítkoval břevno. Po něm Pavlenka vyrážel přízemní zakončení Moussy Diabyho jenom k Frimpongovi, jenž stoprocentní šanci zahodil. Ve 40. minutě se řítil na Hrádeckého dortmundský rodák Marvin Ducksch. Hostujícím příznivcům radost neudělal, protože zamířil pouze do boční sítě.

Jeho spoluhráč Niclas Füllkrug si vylámal zuby na muži v rukavicích, což platilo i o další střele Diabyho na opačném pólu hrací plochy. Ve druhém dějství se čekalo na gól pouhých dvanáct minut. Odilon Kossounou našel Kerema Demirbaye, jehož pěkný obstřel se ukázal býti nechytatelným - 1:0.

V 67. minutě Hradecky přečetl Duckschův úmysl, zatímco Pavlenka pokazil radost střídajícímu Adamu Hložkovi.

Poté se zase ukázal Diaby, avšak skóre se měnilo až v 82. minutě. Schick nedoskočil na centr od rohového praporku. Jeho brankář pak sice zkrotil Füllkrugovu hlavičku, načež poněkud zazmatkoval, čímž nabídnul šanci Miloši Veljkovićovi, který neodmítnul - 1:1.

Sardar Azmoun cílil jen do břevna, Oliver Burke mířil vedle a v poslední nastavené minutě Schick v obtížné pozici střílel jenom pomalu.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt 1:3

17.09.2022 15:30

Góly: 79. Tiago Tomás - 6. Sebastian Rode, 55. Daichi Kamada, 88. Kristijan Jakić

Úřadující vítěz Evropské ligy tak navázal na úterní duel Ligy mistrů proti Marseille, které rozhodnul Jesper Lindström. Tentokrát se do listiny střelců nezapsal, nicméně k radosti kouče Glasnera jej zastoupili jiní. VfB sice prohrálo teprve podruhé v sezoně, leč přesto stráví reprezentační pauzu v sestupovém pásmu.

Mercedes-Benz Arena nečekala na úvodní zásah nijak dlouho. K nelibosti domácích fanoušků se o něj postaral Sebastian Rode, protože dorazil hlavou balon na místo určení poté, co Florian Müller vyrážel střelu Daichiho Kamady z přímého kopu - 0:1. Kristijan Jakić se taky zatoužil zapsat do historie tohoto klání, ale to by musel dát svému pokusu daleko větší razanci.

Snahy Sehrou Guirassyho o vymodlení si penalty neměly u rozhodčího Daniela Sieberta pražádné pochopení. Po čtvrthodině se do vápna Eintrachtu dostal Chris Führich. Z úhlu to měl ale těžké, a tak není divu, že Kevin Trapp situaci zvládnul. Po půlhodině se zrodil velice nadějný protiútok, který však Daichi Kamada svou nekontrolou nad míčem totálně zazdil.

Poté se k hlavičce dostal Atakan Karazor. Vyrovnání se ke škodě příznivců a příznivkyň skvadry Pellegrina Matarazza nekonalo. Po změně stran se kulatý předmět zatoulal k Silasi Katompa Mvumpovi, který nechal vyniknout gólmana. V minutě pětapadesáté kopal Kamada "přímák" z nějakých osmnácti metrů. Jemná teč ve zdi zapříčinila, že se míč zastavil až v síti - 0:2.

V 65. minutě hlavou těsně minul Konstantinos Mavropanos. To samé platilo po zakončení Rafaela Borrého, kterému předcházela pěkná akce v podání "Orlů". Teč pomohla i Tiagu Tomásovi, jenž střílel z hranice vápna a negativní roli sehrál Evan Ndicka, který byl záhy vystřídán - 1:2.

V 88. minutě Kristijan Jakić definitivně rozhodnul, že Stuttgart v tomto utkání bodovat nebude. Ač v obležení protihráčů, poslal hlavou do brány Kamadův centr od rohového praporku - 1:3.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Schalke 04 1:0

17.09.2022 15:30

Góly: 79. Youssoufa Moukoko

Zaplněný Signal Iduna Park z většinové části věřil ve vítězství BVB. Přeci jen z předchozích čtyř vzájemných klání pro něj vyznívalo skóre naprosto jednoznačně v poměru 11:0. Nakonec rozhodnul až na začátku závěrečné desetiminutovky Youssoufa Moukoko. Svůj tým tak minimálně na den posunul do čela tabulky. Schalke naopak připisuje čtvrtou porážku.

V 7. minutě zahrozil Donyell Malen. Balonu chybělo jen několik centimetrů k tomu, aby se zatřepal v síti. Fanouškům Nationalelf zatrnulo po půlhodině hry, protože kapitán Borussie Marco Reus musel kvůli nepříjemnému zranění nuceně střídat. Snad se nebude opakovat historie z roku 2014, kdy přišel o vítězné mistrovství světa.

Už ve 33. minutě našel Malen ve vápně spoluhráče Bellinghama, jehož hlavička se stala kořistí Alexandera Schwolowa. Zmíněný holandský forvard hrál dobrý zápas, ve kterém však svoje vystoupení neosladil gólem. Hned po změně stran se odhodlal k působivému sólu, ale musel se sklonit před uměním bývalého brankáře Herthy BSC.

Krátce poté přišla opět řada na Bellinghama a pozorní obránci se míči postavili do cesty. Pozadu nechtěl zůstat ani Thomas Meunier. Na jeho pokus z dálky se však v Severním Porýní-Vestfálsku nebude dlouho vzpomínat. V minutě šestašedesáté předvedl Mats Hummels, že hlavou stále umí. Jeho obranný zákrok přinutil ochozy k potlesku.

Poté zkusil štěstí Moukouko, nicméně - jak uvedeno - jeho chvíle měla teprve přijít. Přišla v momentě, kdy na hranici malého čtverce centroval Marius Wolf. Ani Maya Yoshida, ani Tobias Mohr vůbec nereagovali na historicky nejmladšího střelce bundesligové historie, který předvedl vynikající výskok a jehož hlavička se stala pro muže v rukavicích nechytatelnou - 1:0.

V ten moment už výběr staronového kouče Edina Terziće tušil, že tenhle duel dovede do zdárného konce, což se po třetí nastavené minutě taky stalo. Po reprezentační přestávce míří Dortmund do sto kilometrů vzdáleného Kölnu. Die Königsblauen na vlastním stadionu přivítají Augsburg, který trochu překvapivě v 7. kole vyzrál na Bayern.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC 1:1

16.09.2022 20:30

Góly: 90+4. Anthony Caci - 31. Lucas Tousart

Svěřenci Bo Svenssona se zatím neprezentují tak stabilními výkony, jako tomu bylo v minulé sezoně. Nicméně i přesto dokázali v sedmi duelech nahrát jedenáct bodů. Herthu může dvoubodová ztráta naopak mrzet, protože má velmi blízko k sestupovému pásmu.

Úvodní půlhodina věru mnoho zajímavých šancí nepřinesla. Obrany byly pozorné, s čímž měli ofenzivní borci potíže. První velká možnost však skončila gólem. Chidera Ejuke dokázal na levé straně pokutového území odcentrovat před dva obránce. Míč se snesl na malé vápno, kde zůstal zcela neobsazený Lucas Tousart a hlavou rozvlnil síť - 0:1.

Pět minut před vypršením řádné hrací doby úvodního dějství se chtěl do listiny střelců zapsat sám asistent u první branky tohoto klání. Robin Zentner byl důrazně proti, takže šel výběr Sandra Schwarze, za který se v 72. minutě naskočil do hry i Vladimír Darida, do šaten s těsným vedením. I proto, že domácí Edmilson Fernandes v závěru minul.

Zmíněný hráč Mainzu byl hned po změně stran ostře faulován Plattenhardtem, nicméně sudí Frank Willenborg nakonec po poradě s kolegou u videa zůstal jen u žluté karty. V 64. minutě se musel předvést Oliver Christensen, když lapil hlavičku Onisiwovi. Dvacet minut poté zahrozil střídající Ingvartsen.

Dočkal se až ve čtvrté minutě Anthony Caci, když zacílil z voleje k pravé tyči, jelikož se k němu trochu šťastně odrazil balon - 1:1. Reakce brankáře Herthy se rozhodčímu pranic nelíbila, a proto ji ocenil žlutou kartu, načež naposledy písknul do píšťalky. Po reprezentační pauze se die Nullfünfer představí ve Freiburgu, "Stará dáma" přivítá doma Hoffenheim.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Union Berlín752015:417
2.Borussia Dortmund75029:715
3.SC Freiburg742110:514
4.TSG Hoffenheim741212:713
5.Bayern Mnichov733119:612
6.Borussia Mönchengladbach733110:512
7.Eintracht Frankfurt732214:1311
8.1. FSV Mainz 0573227:1011
9.1. FC Köln724111:810
10.Werder Brémy723213:129
11.FC Augsburg73045:109
12.RB Lipsko72239:128
13.Hertha BSC71337:96
14.Schalke 0471338:146
15.Bayer Leverkusen71249:125
16.VfB Stuttgart70527:105
17.VfL Wolfsburg71245:125
18.VfL Bochum70165:191

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (37)

Přidat komentář
db18

Teď je ten hejt po prvnim kole (kdy Frankfurt dostal od Bayernu náklep) na Bundesligu dost směšný no.

Reagovat
REPLIKATOR

Povíme si na konci sezony, až Bayern vyhraje zase o 10 bodů...

Reagovat
Rudnevs

Jedna prehra este nic nezamena, zvlast ked v tyzdni hrali ligu majstrov. Aj Bayern musi obcas prehravat, ale stale som presvedceny, ze ligu prevalcuju.

Reagovat
Seydou Doumbia

stejný jako hejtování lisandra martíneze po prvním zápase v mu...prostě názory něčeho kde nemá hráč/tým odehránou sezonu jsou jen vyblitky to nemá cenu ani řešit...jednou si sračka, potom mistr, pak zase sračka a takhle každý víkend jinak

Reagovat
Kixi Syhimour

Bayern

Reagovat
Salfovic

Porazí Barcu, aby pak dostali od Augsburgu Ty jeho ligové výsledky nejsou normální

Reagovat
Walter_Sobchak

Tuchel in

Reagovat
Nickname 9

Jen to ne...

Reagovat
Salfovic

To je asi jen otázka času.

Reagovat
db18

Reagovat
vladino10

Prečo? Urobil finále LM s PSG, kde boli lepší ako my, s Chelsea ju vyhral, za mňa je to kvalitný tréner. Aj keď stále fandím julovi, ale ak by bol odideny, tak čo je na tuchelovi také zle?

Reagovat
Nickname 9

Sice s PSG udělal finále ale to jen díky neomezeným finančním prostředkům, které u nás určitě nedostane. A s Chelsea hrál antifotbal, kdy to nějak uhalúzil. A poslední půlrok tam měl mnohem horší výsledky než ten "strašný" Nagelsmann.

Reagovat
vladino10

No ja by som to PSG nezlahcoval, tam nemajú žiadnu koncepciu a iba nakupujú pokemonov. Vpredu totálne hviezdy, ale zálohu a obranu nemali v tu sezónu naslapanu ako Bayern...

Okrem toho sa nikto s PSG tak ďaleko nedostal ako on.

Reagovat
Seydou Doumbia

do finále lm se dostali hlavně díky losu, protože proti ním bylo bvb, atalanta a lipsko, superofenzivní týmy na které mohli hrát ty své protiutoky...a nesmíme zapomínat že se podílel na prohře titulu v sezoně kdy je sejmulo lille a on byl vyhozen

Reagovat
vladino10

No, ale aj v tom finále s Bayernom boli lepším tímom

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to už si nepamatuji šéfe to už je dlouho...jen vím že jím prostě dost seděli ti soupeři proti kterým hráli

Reagovat
John Obi Mikel

Koukám žes nás předloni v LM moc nesledoval.

Reagovat
Manik...

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Manik...

Antifobal se hrál cca půl roku. Před tím to bylo dobré

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně budou mít nakonec titul

Reagovat
Bayern +

No, ja od začiatku nie som Julov moc veľký fanúšik a čím ďalej tým viac sa moje slová napĺňajú. Nechcem z nás robiť druhu Chelsea a vyhadzovať ho uprostred sezóny, ale ak neda titul, po sezóne musi letieť. Zachránila by ho už len kombinácia LM + Pokal.

A od leta ideálne aj Harry Kane, pretože začíname byť fakt slušne neschopní...

Reagovat
Seydou Doumbia

hery kejn ne ten se vůbec do bayernku nehodí...našli by se jiní hrotáci

Reagovat
andrew96

Glorreiche Borussia.

Reagovat
John Obi Mikel

Lipsko Bayern

Reagovat
Arnar Resmusonn

Parádní výkon Gladbachu jen tak dále.

Velmi se mi líbil také sudí zápasu je dobré vidět že i sudí se umí bavit zápasem s úsměvem, klidem a pohodou pískaný zápas.

Reagovat
M.Vaza

Nepadá letos nějak málo gólů? Krom Bayernu ta skóre týmů nic moc ne..

Reagovat
Rothbard

Taky jsem si vsadil na under. Rychle rychle než to sázkovky objeví.

Reagovat
oli9

Bayern 4x v lize za sebou nevyhrál po 20 letech?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Bochum slabá jak čaj. Už chápu, proč byli do dneška bez bodu. Až na tyč neměli nic. Takový tým se musí porazit. Taky to měl Soldo v 94' na kopačce, ale z malého vápna netrefí zařízení. 60 minut, do střídání, to bylo pomalé, bez nápadu. Pravá strana + Duda byla opravdu hrozná. Jediní Kainz s Hectorem se o něco pokoušeli.S příchodem Mainy(branka), Schnidlera a Adamyana(tyč) to mělo úplně jiné tempo. Nevadí, jede se dál.

Reagovat
andrew96

Smutné, ale Duda začíná být v Effzeh nadbytečný.

Reagovat
cologneFC

Už je nadbytočný viac ako rok. Bohužiaľ.

Reagovat
MarcoBanco

Union naopak okrem Bochumi tá posledná 5ka dosť smutné

Reagovat
fenixLFC

Ten union vyzera totalne jak FM pribeh ked si ho niekto vezme v druhej lige

Reagovat
Rudnevs

Uz od tretej dokonca

Reagovat
emanuel habasko

Union mi dělá radost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele