7. kolo
18.09.2022 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kevin Vogt (© AFP)

Žádná branka nepadla, Hoffenheim se rozešel s Freiburgem smírně

Dělba bodů mezi oběma mančafty byla bezpochyby na místě. V souboji z popředí tabulky se žádný přesný zásah neurodil, přesto ještě došlo před reprezentační přestávkou na jeden posun v průběžném bundesligovém pořadí. A Hoffenheim se vyhoupl do první čtyřky před Bayern. Ani Freiburg nemůže být vyloženě nespokojený, náročný program fakt nezakončil nejhůře.

Do jakési první pološance se propracovali hosté, a to v 16. minutě, to když Dóan v šestnáctce přetlačil bránícího Akpogumu, jenže z úhlu pak vážně neměl moc možností, jak na gólmana Baumanna vyzrát. O dost nebezpečněji následně z hranice vápna vypálil Kyereh, avšak jeho pokus o kousek minul břevno domácí brány. O pár chvil později se pokoušel Prömel pozměnit dosud bezgólové skóre, z blízkosti freiburgského brankáře Flekkena však prostřelit nedokázal.

Krátce po obrátce se do opravdu moc slušné pozice dostal Baumgartner, nicméně v zakončení nezaznamenal povedený výsledek a nasměroval levačkou balón pouze vysoko nad soupeřovu branku. Hoffenheim mohla tahle neproměněná příležitost zamrzet, neboť v 63. minutě hlavou nebezpečně vypálil Gregoritsch, Baumann si každopádně uměl poradit. A poněvadž Baumann vyřešil i jakousi přízemní, střílenou přihrávku Schadeho, spokojovaly se oba týmy s remízou.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele