Bundesliga - souhrn 25. kola

06.03.2020, 22:07, aktualizováno 08.03.2020, 19:55
Komentáře a souhrny
Bayern Mnichov si poradil s Augsburgem a na průběžně druhý Dortmund, jenž zvládl utkání na hřišti Gladbachu, má čtyřbodový náskok. BVB se posunulo na pozici RB Lipsko, které pouze remizovalo ve Wolfsburgu. Leverkusen neměl problémy s Frankfurtem. V předehrávce potvrdil skvělé rozpoložení Köln...

1. FSV Mainz 05 - Fortuna Düsseldorf 1:1

08.03.2020 18:00

Góly: 62. Levin Öztunali - 85. Kenan Karaman

Hráči Mohuče nedokázali potvrdit úlohu mírného favorita proti konkurenčnímu Düsseldorfu a kvůli pokažené závěrečné čtvrthodině se s ním rozešli smírně v poměru 1:1. Nenavázali tak na minulý úspěch s posledním Paderbornem (2:0) a zůstávají na patnácté pozici se šestadvaceti body o čtyři body právě před svým nedělním rivalem, který je šestnáctý. FSV šlo do vedení krátce po hodině hry, hosté srovnali pět minut před koncem.

Fortuna vstoupila do zápasu aktivněji a v úvodní desetiminutovce si vytvořila dvě nadějné příležitosti. Po rohovém kopu rozehraném nakrátko zkusil štěstí z hranice pokutového území Suttner a protější tyč minul zhruba o metr. V 7. minutě se zjevil v mnohem větší šanci Thommy, k němuž propadl centr Kenana Karamana, jenomže tváří v tvář proti brankáři Zentnerovi neuspěl a zblízka ho nepropálil. Poté domácí přeci jen srovnali krok.

Asi deset minut před poločasovou přestávkou se musel blýsknout Zentner, jenž po zpětné nahrávce Karamana a tvrdé ráně Suttnera předvedl neskutečný reflexivní zákrok a balón vyrazil před sebe. V předposlední minutě úvodního dějství napřáhl ze střední vzdálenosti Stöger a o kousek netrefil pravou konstrukci. Po změně stran musela Mohuč sáhnout ke změně na brankářském postu, zraněného Zentnera nahradil Müller.

Ten se poprvé předvedl ve 49. minutě, kdy se na něj hnal osamocený Thommy a jeho projektil brilantně zneškodnil. Domácí se dočkali vedoucího gólu o třináct minut později. Quaison nádherně vysunul Matetu, jenž na levé straně pokutového území ukázal neuvěřitelný přehled. Naprosto úchvatným lobem přehodil vyběhnutého gólmana Kastenmeiera a těsně před brankovou čarou dopravil míč hlavou do sítě rozběhnutý Levin Öztunali.

Necelých pětadvacet minut před závěrečným hvizdem unikl po pravém křídle Berisha, jenomže jeho dělovku směřující k zadní konstrukci výborně odvrátil Müller. FSV si výrazně zkomplikovalo situaci v 77. minutě, když Mateta ve vzdušném souboji zasáhl loktem do obličeje Hoffmanna a po druhé žluté kartě musel předčasně opustit hrací plochu. Düsseldorf si zajistil cenný bod o osm minut později, po přízemním pasu Zimmermanna se nedohodli Bruma s Müllerem a toho využil dobře postavený Karaman, který zblízka snadno rozvlnil síť.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - FC Augsburg 2:0

08.03.2020 15:30

Góly: 53. Thomas Müller, 90+1. Leon Goretzka

Bayern Mnichov doma potvrdil roli jasného favorita i poradil si i s Augsburgem. Do sítě brankáře Andrease Lutheho se prosadili Thomas Müller a také Leon Goretzka, který uzavřel skóre v nastaveném čase. Dílky třem bodům zůstává náskok Bayernu na druhý Dortmund stále čtyřbodový.

Augsburg by si moc přál dostat se dál od pásma sestupu, ale dnes k tomu neměl moc dobrého soupeře. Cestoval totiž do Allianz Areny v Mnichově, kde vládne domácí Bayern. Aby toho brankář Luthe neměl málo, musel od začátku utkání čelit hvězdám jako Müller, Davies, Gnabry nebo Coutinho. Překvapením v sestavě naopak byl mladíček Joshua Zirkzee, který nastoupil teprve popáté v sezoně.

Serge Gnabry hned v deváté minutě našel pěkným pasem na levém křídle Coutinha. Ten přihrával před branku, kde si nabíhal Davies, jenže mladý zázrak se ke střele nedostal. Jinak se ale první minuty odehrávaly spíš v poklidu a bez větších šancí. To zvlášť brankář Luthe určitě vítal, protože bezpochyby očekával mnohem víc práce. Lídr bundesligové tabulky dnes působil až nezvykle zakřiknutým, nevýrazným dojmem.

Jako kdyby čekal, že se Augsburg porazí sám. Územní převaha sice byla jasně na straně bavorského velkoklubu, ale gólově to vyjádřit nedokázal. Ani šance si nevytvářel, zkrátka zůstával daleko za očekáváním. Až v nastaveném čase první půle se ke střele z voleje dostal Thomas Müller, jenže jeho těžké zakončení skončilo mimo tři tyče.

V šatně Bayernu asi nebylo moc příjemné klima a na hráčích to velmi brzy bylo poznat. Druhá půle totiž už byla o něčem jiném. Ke střele se hned dostal Davies, ta však byla zablokovaná. Z pravé strany nakonec centroval Pavard a hlavičkoval Serge Gnabry, jenže nepřesně. Po tomto varování se už bavorský velkoklub dostal do vedení.

V 53. minutě Boateng poslal vzduchem super přihrávku do vápna, kam si naběhl Thomas Müller. Na něj nikdo z obránců nestačil, Müller zůstal nekrytý a jemnou tečí překonal brankáře Lutheho - 1:0 pro Bayern.

Bayern dál tlačil. Po rohovém kopu se nejprve dostal ke střele Thiago a pak ještě k dorážce Zirkzee. Ani jeden z hráčů ale brankáře Lutheho nepřekonal. Pavard se pokusil vysunout dopředu dlouhým míčem na pravém křídle střelce první branky zápasu Thomase Müllera, ale ten byl pokryt.

Luthe si i tak dost zachytal. Coutinhova střela byla zablokovaná a míč se následně odrazil k Müllerovi. Ten ještě přihrával na Zirkzeeho, jehož střelu z blízka fantasticky vyrazil Andreas Luthe. Zakročil i proti ráně Gnabryho z konce utkání. Přeci však byl ještě jednou překonán. Nebyl to ale Gnabry, který se svými střelami hodně snažil dostat do zápisu o utkání.

Florian Niederlechner v 89. minutě dal gól, který pro ofsajd neplatil. O dvě minuty později po krásném Gnabryho prostrčení z pravé strany se prosadil z hranice malého vápna střídající Leon Goretzka a zvýšil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 1:2

07.03.2020 18:30

Góly: 50. Lars Stindl - 8. Thorgan Hazard, 71. Achraf Hakimi

Sobotní program 25. kola Bundesligy byl uzavřen jeho šlágrem, jehož aktéry byly celky Borussie Mönchengladbach a Borussie Dortmund. Šťastnější jsou nakonec hostující fotbalisté, kterým se podařilo uhrát těsné vítězství, jež je katapultovalo na druhé místo v tabulce.

Běžela 7. minuta zápasu, když se Laimer dostal před Bürkiho a jen tak tak si na švýcarském brankáři se svou střelou vylámal zuby. O minutu později tak přišel trest na druhé straně. Haaland po chybě v rozehrávce Hříbat našel přihrávkou Hazarda, který se nejprve špatným dotekem vyhnal ze střelecké pozice, aby se následně naznačením zbavil dvou obránců a obstřelem levou nohou na zadní tyč překonal Sommera - 0:1.

Ve 33. minutě přišla velká komplikace pro domácí, když Zakaria musel odejít ze hřiště kvůli zranění. Do přestávky se už nic zajímavého nestalo, a tak platil stav 0:1.

V 50. minutě Pléa sklepl centr od rohového praporku k nohám Stindla a ten prvním dotekem poslal míč za Bürkiho záda - 1:1. O čtvrt hodiny později se málem prosadil Hazard podruhé, proti byl však Sommer, který skvělým zákrokem vyrazil Belgičanovu hlavičku.

V 71. minutě se udál rozhodující moment celého duelu. Sancho vyslal kolmicí do šance rychlého Hakimiho, který utekl obráncům a prostřelil Sommera skrze jeho nohy - 1:2. Deset minut před koncem mohl pojistit vítězství BVB Sancho, jeho technický pokus však pouze orazítkoval tyč domácích. Mönchengladbach tak doma podlehl Dortmundu 1:2.

Hříbata po této prohře a odpolední výhře Leverkusenu spadla z pozic zajišťujících Ligu Mistrů na pátou přičku tabulky. Dortmund o bod přeskočil Lipsko a pokud zítra Bayern svůj zápas nezvládne a prohraje, bude na něj Borussia po tomto kole ztrácet jediný bod.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt 4:0

07.03.2020 15:30

Góly: 4. Kai Havertz, 14. Karim Bellarabi, 49. Paulinho, 55. Paulinho

Bayer Leverkusen přivítal v dalším kole Bundesligz na svém hřišti Eintracht Frankfurt a ukázal, že to s útokem na Ligu Mistrů myslí vážně, když konto svého soupeře obtěžkal hned čtyřmi brankami a posunul se těsně za Dortmund.

Vývoj celého zápasu nastínil už ve 4. minutě domácí Havertz, který zakončil rychlý protiútok na trase Wendell - Diaby - Havertz, když na malém vápně zužitkoval přesný střílený centr od druhého jmenovaného - 1:0.

Po čtvrt hodině hry už vedli Farmaceuti o dva góly. Brance opět předcházela skvělá akce, tentokrát se v roli asistenta ocitl Paulinho, jenž po průnikové přihrávce do vápna naservíroval míč před prázdnou bránu Bellarabimu a ten ve skluzu dostal kulatý nesmysl do sítě - 2:0. Stejný stav trval i během poločasové přestávky.

49. minuta přinesla hned několikanásobnou změnu emocí. Nejprve se radovali domácí, když Diaby dopravil míč do sítě, následně měli pozitivnější pocity naopak hosté, neboť video rozhodlo o neplatnosti branky pro ofsajd. Avšak jako poslední se přece jen smáli fotbalisté Leverkusenu, protože o pár sekund později předvedl něco ze svého umění Paulinho - z levého křídla si navedl míč na střed, narazil si s Bellarabim, nasadil jesličky obránci a zakončil po zemi křižnou ranou k tyči - 3:0.

Ani poté Paulinho a spol. neměli dost. V 55. minutě Havertz vyslal Paulinha precizní kolmicí do další šance a devatenáctiletý Brazilec opět zachoval chladnou hlavu - 4:0. Od tohoto momentu se utkání uklidnilo, Bayer nedovolil Eintrachtu žádnou příležitost k zdramatizování duelu a došel si tak pro pohodlné tři body.

Leverkusen se díky vysoké výhře posunul na průběžné čtvrté místo Bundesligy, o bod za Dortmund, jenž má své utkání 25. kola ještě před sebou. Frankfurt nezažívá dobrou sezónu, což se v tomto zápase potvrdilo, a tak nadále okupuje až dvanáctou příčku v tabulce.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - RB Lipsko 0:0

07.03.2020 15:30

Góly: -

Wolfsburg v rámci 25. kola Bundesligy přivítal Lipsko, které se snaží držet krok s formu nabírajícím Bayernem. Fanoušci odfenzivního fotbalu jsou jistě zklamáni tím, jak zápas těchto ambiciózních celků dopadl, neboť neměli možnost vidět ani jeden gól.

I přesto se však několik zajímavých situací na hřišti událo. Po pouhých pěti minutách hry se ke slibnému zakončení dostal domácí Mehmedi, Gulácsi byl ovšem rychle na zemi a jeho nebezpečný pokus zlikvidoval.

Ve 37. minutě měli první větší šanci také hosté. Angeliño si naběhl do pokutového území Vlků, zasekl míč před skluzujícím obráncem, ale poté trestuhodně netrefil branku o dobrých pár metrů.

O dvě minuty později se znovu pokusil otevřít skóre Mehmedi, ani tentokrát si však na strážce Saské svatyně nepřišel. V závěru první půle se ještě dostal k zajímavé střele z voleje Arnold, nedokázal si ale správně seřídit mířidla. Do kabin tak šly týmy bez branek.

Druhá půle nabídla ještě méně vzrušení než ta první. V 61. minutě vypustil Sabitzer jedovatou přízemní ránu z hranice vápna, Casteels byl ale připraven a nedopustil změnu skóre. Poté následovala série střídání na obou stranách, která hru ještě více rozkouskovala.

Na úplném konci zápasu, v 89. minutě, měl na kopačce vítězný gól hráč Wolfsburgu Schlager, jenž se vřítil zprava do vápna hostů, ale bohužel pro domácí nezvládl zakončení, když poslal míč mimo branku Lipska. VfL a RB se tak o body podělily.

Vlci se po této remíze nacházejí na sedmé pozici v tabulce, o bod za šestým Schalke. Lipsko může tato ztráta hodně mrzet, vedoucí Bayern mu totiž může utést na rozdíl pěti bodů.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Werder Brémy 2:2

07.03.2020 15:30

Góly: 41. Niklas Stark, 60. Matheus Cunha - 3. Joshua Sargent, 6. Davy Klaassen

V dalším ze sobotních utkání 25. kola Bundesligy se proti sobě postavily týmy Herthy Berlín a Werderu Brémy. Brémy potřebují naplno bodovat jako sůl, aby se dostaly ze sestupového pásma, a to se jim dnes málem podařilo nebýt fantastického návratu domácích fotbalistů, kteří po úvodním zaspání vyválčili alespoň bod.

Werder vstoupil do zápasu nejlépe, jak mohl. Už ve 3. minutě ho poslal do vedení Sargent, jenž po rychlé akci napřáhl z hranice vápna a křižnou střelou propálil brankáře domácích - 0:1.

O tři minuty později hosté svůj náskok zdvojnásobili. Rashica si zpracoval přihrávku u levé postranní čáry a poslal centr na naběhnuvšího Klaassena, který jej jemným líznutím hlavou dopravil do sítě - 0:2.

Poté začala stíhací jízda domácích, kteří se kýženého snížení dočkali ve chvilku před koncem první půle. Ve 41. minutě si Stark naběhl na Plattenhardtův centr z přímého volného kopu a hlavou překonal Kapina - 1:2. Do kabin tak šli nakonec v lepším rozpoložení Berlíňané.

Začátek druhého poločasu byl opatrný, tedy až do 60. minuty, v níž se domácím podařilo srovnat skóre. Mittelstädt vyslal na gólmana Brém tvrdou střelu, kterou brankář vyrazil pouze k nohám Cunhy, jenž i s pomocí teče domácích obránců dorazil míč do sítě - 2:2.

V 79. minutě Hertha málem dostala příležitost k dokonání obratu v podobě pokutového kopu, ten byl však po přezkoumání u videa odvolán. Hertha se tak s Werderem Brémy po remíze 2:2 o body rozdělila.

Pro klub z hlavního města Německa dnešní plichta znamená trvající třinácté místo v Bundeslize. Brémy se i nadále topí v sestupových vodách, aktuálně na jistou záchranu ztrácejí sedm bodů.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - Union Berlín 3:1

07.03.2020 15:30

Góly: 34. Roland Sallai, 55. Christian Günter, 82. Robin Koch - 61. Sebastian Andersson

Freiburg ve 25. hole Bundesligy na svém hřišti čelil Unionu Berlín, jednomu ze dvou týmů, které jej dokázaly během prvních čtyř měsíců sezóny porazit. Domácí hráči na tuto zkušenost zřejmě nezapomněli a svému soupeři zmíněnou porážku vrátili i s úroky.

První příležitost ke skórování měl ve 13. minutě hostující Lenz, který z volného přímého kopu jen těsně přestřelil branku domácích. Ve 29. minutě měl na kopačce gól Malli, skvěle ho ale vychytal brankář Freiburgu Schwolow.

Ve 34. minutě se o slovo konečně přihlásili také domácí a hned z toho byl gól. Grifo našel přesným centrem od rohového praporku hlavu Sallaie, jenž o břevno dopravil míč za záda Gikiewicze - 1:0. Do šaten se tak šlo za těsného vedení Freiburgu.

Deset minut po přestávce přidali domácí fotbalisté další gól. Günter si na pravé straně vápna soupeře stáhl vysoký míč ze vzduchu a po zasekávačce jej razantně levou nohou poslal do sítě - 2:0. Radost Freiburgu ale netrvala moc dlouho. Už v 61. minutě si Andersson naběhl na Trimmelův centr z rohového kopu a snížil skóre - 2:1.

O dvě minuty později navrátil dvougólové vedení domácím Sallai, jeho gól ale nakonec nebyl uznán kvůli postavení mimo hru. Další regulérní branka tak padla až v 82. minutě. Grifo nacentroval z přímého kopu na zadní tyč, kam si to namířil Koch a hlavou se štěstím překonal brankáře Unionu potřetí - 3:1. V samotném závěru utkání neudržel nervy na uzdě hostující Friedrich, když po druhé žluté kartě musel "předčasně" do sprch. Freiburg tedy porazil Union Berlín 3:1.

Domácí díky dalšímu vítězství zůstávají v kontaktu s pohárovými příčkami, na něž z osmého místa ztrácejí jediný bod. Union nadále strvává v klidném středu tabulky, konkrétně na jedenácté příčce.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - TSG Hoffenheim 1:1

07.03.2020 15:30

Góly: 20. Weston McKennie - 69. Christoph Baumgartner

Schalke hostilo na svém hřišti Hoffenheim. Ani jeden z týmů nešel do utkání zrovna ve formě - domácí nedali před tímto duelem tři kola v řadě gól, zatímco hosté naposledy doma schytali výprask 0:6 od Bayernu Mnichov. Ve finále tedy není překvapením, že jejich vzájemné měření sil vítěze nepřineslo.

Po opatrném úvodu zápasu přišla 20. minuta a s ní otevření skóre. McKennie dostal vpravo lobovanou přihrávku od Kennyho, zpracoval si míč, navedl si jej na levou nohu do vápna a ne zrovna přesně umístěnou, avšak dobře skrytou střelou překonal gólmana hostí - 1:0. To bylo vše, co stálo v první půli za zmínku.

V 58. minutě měl na hlavě vyrovnání Kramarić, ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. V 66. minutě už Hübner míč do sítě dostal, bohužel pro něj a jeho spoluhráče se však předtím nacházel v ofsajdu a jeho gól tedy nebyl uznán. To už ovšem neplatilo v 69. minutě. Po rohovém kopu Hoffenheimu využil zmatků v pokutovém území Schalke Baumgartner a zblízka propálil Nübela - 1:1.

Zbytek utkání se odehrával spíše ve znamení boje bez důležité kvality, jež by mohla přinést další šance. Zápas tak skončil remízou Schalke s Hoffenheimem 1:1.

Domácí se díky tomuto bodu drží na šesté příčce, o bod před Wolfsburgem. Hosté na svého dnešního soka ztrácejí z průběžného devátého místa pouhé dva body.

Více informací k zápasu

SC Paderborn - 1. FC Köln 1:2

06.03.2020 20:00

Góly: 73. Dennis Srbeny - 28. Jorge Meré, 37. Jonas Hector

Köln dokázal vyhrát už třetí bundesligový zápas v řadě, tentokrát na půdě Paderbornu, a upevňuje tak svou pozici ve středu tabulky. Paderborn naopak i po 25. kole zůstane poslední.

Köln se díky výhře v předehrávce 25. bundesligového kola posunul na 10. místo před berlínský Union, který svůj zápas odehraje v sobotu na půdě Freiburgu. Paderborn je s šestnácti body poslední a na záchranu ztrácí devět bodů.
<{r> Hosté, kteří byli pouze mírným favoritem zápasu, se dostali do první větší šance, ale střelec Modeste minul. Diváci se dlouho nudili, až ve 28. minutě se dokázal prosadit po rohovém kopu a postrčení balónu hlavou Utha dorážející Meré.

To však Kölnu nestačilo. Hosté nadále stupňovali tlak, což se projevilo již ve 36. minutě. Uth přihrál šikovně na kapitána Hectora, který líbivou střelou z první překonal brankáře Zingerleho. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2 a Köln v prvním poločase jednoznačně diktoval tempo hry.

Na začátku druhého poločasu začali hrát hosté o poznání defenzivněji, Paderborn toho však nevyužil a o žádné zběsilé útoky se ani nepokusil. Až v 73. potrestal pasivní hru hostů domácí Srbeny, jenž poslal hlavou do brány míč po prudkém centru Prögera.

Nic víc už však ani jeden z týmů na hrací ploše nepředvedl a tři body putují navzdory pasivní hře ve druhém poločase zaslouženě do Kolína nad Rýnem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov25174473:2655
2.Borussia Dortmund25156468:3351
3.RB Lipsko25148362:2650
4.Bayer Leverkusen25145645:3047
5.Borussia Mönchengladbach24144647:2946
6.Schalke 0425910633:3637
7.VfL Wolfsburg2599734:3036
8.SC Freiburg25106934:3536
9.TSG Hoffenheim251051035:4335
10.1. FC Köln241021238:4332
11.Union Berlín25931332:4130
12.Eintracht Frankfurt24841238:4128
13.Hertha BSC25771132:4828
14.FC Augsburg25761236:5227
15.1. FSV Mainz 0525821534:5326
16.Fortuna Düsseldorf25571327:5022
17.Werder Brémy24461427:5518
18.SC Paderborn25441730:5416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
Rudnevs

Podľa komentárov ten včerajší zápas moc ľudí nezaujal (ani sa nečudujem; pozeral to vôbec niekto?), tak ale aspoň z neho vzišla takáto fotka:

https://pbs.twimg.com/media/EScxfQ4XQAAxpBy?format=jpg&name=large

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pablos

Reagovat
8lampard8

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Adyss

a fans bayernu nedostanú trest za Hoppa?

Reagovat
fenixLFC

tak bayern dalsi titul skoda, lipsko je sympaticke

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

strielas zle,tanier skonci v dortmunde este

Reagovat
stas87

Ve 41. minutě si Stark naběhl na Plattenhardtův centr z přímého volného kopu a hlavou překonal Pavlenku - 1:2.

kterou český brankář vyrazil pouze k nohám Cunhy, jenž i s pomocí teče domácích obránců dorazil míč do sítě - 2:2.

Reagovat
Pablos

Co je na tom vtipného... Že ve fotbale padají góly hlavou nebo i po teči ... Ty brďo, neuvěřitelný co

Reagovat
Rudnevs

Lebo Pavlenka ani vôbec nehral a chytal Stefanos Kapino.

Reagovat
Pablos

díky.. To potom jo

Reagovat
stas87

Reagovat
Pablos

Sorry nevěděl jsem... Beru zpět no

Reagovat
stas87

Keď si rozkliknes články v BL sekcií, tak je to pod súhrnom a prevkom další článok v poradiu. Typek si ešte frajersky hodí zdroj kicker.de

Reagovat
Pablos

No ono je to i v tom prévku dost jasně popsaný teď koukám... A i tady základní sestava toho zápasu.... Celkem failík maličko

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen skoda Gladbach akorat..

Reagovat
Kaspar

Koubek je zraneny nebo uz je z nej nahradnik ?

Reagovat
montaigne33

Gladbach ztrácí... Bayern v trháku

Reagovat
smazaný uživatel

Preco ten Benes zase nehrava?

Reagovat
PaYaB

Lipsko se nějak zadrhlo, Bayern už si to nejspíš v pohodě pohlídá.

Reagovat
db18

"Herthu BSC po sezóně opustí Thomas Kraft. Náhradní gólman berlínského klubu nedostane nabídku na prodloužení končící smlouvy. (kicker.de)"

Tak to po sezoně asi lze očekávat příchod někoho nového, když teď Rune taky nechytá (i když je podle všeho asi fit). Tak kdo?

Původně se počítalo s Körberem, ale ten koukam taky už nechytá...

Reagovat
Arne

Ulreich, pokud se zachráníme

Reagovat
db18

Pěkně

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Werkrider

Stará dáma - starí brankári.

Aj keď sú mladší jak ja kurde ...

Reagovat
Bayern +

alebo Nűbel hosťovačka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele