25. kolo
07.03.2020 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Duel Schalke s Hoffenheimem skončil plichtou

Schalke hostilo na svém hřišti Hoffenheim. Ani jeden z týmů nešel do utkání zrovna ve formě - domácí nedali před tímto duelem tři kola v řadě gól, zatímco hosté naposledy doma schytali výprask 0:6 od Bayernu Mnichov. Ve finále tedy není překvapením, že jejich vzájemné měření sil vítěze nepřineslo.

Po opatrném úvodu zápasu přišla 20. minuta a s ní otevření skóre. McKennie dostal vpravo lobovanou přihrávku od Kennyho, zpracoval si míč, navedl si jej na levou nohu do vápna a ne zrovna přesně umístěnou, avšak dobře skrytou střelou překonal gólmana hostí - 1:0. To bylo vše, co stálo v první půli za zmínku.

V 58. minutě měl na hlavě vyrovnání Kramarić, ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. V 66. minutě už Hübner míč do sítě dostal, bohužel pro něj a jeho spoluhráče se však předtím nacházel v ofsajdu a jeho gól tedy nebyl uznán. To už ovšem neplatilo v 69. minutě. Po rohovém kopu Hoffenheimu využil zmatků v pokutovém území Schalke Baumgartner a zblízka propálil Nübela - 1:1.

Zbytek utkání se odehrával spíše ve znamení boje bez důležité kvality, jež by mohla přinést další šance. Zápas tak skončil remízou Schalke s Hoffenheimem 1:1.

Domácí se díky tomuto bodu drží na šesté příčce, o bod před Wolfsburgem. Hosté na svého dnešního soka ztrácejí z průběžného devátého místa pouhé dva body.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
DidusIneptus

1:1

Reagovat
DidusIneptus

58324

Reagovat
remeslnik

Zdravím, může mi tu někdo z "místních" říct, jak je na tom fotbalově J-C Todibo ze Schalke? Předem díky za odpověď.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele