25. kolo
06.03.2020 20:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Köln vyhrál v Paderbornu a vzdaluje se sestupovému pásmu

Köln dokázal vyhrát už třetí bundesligový zápas v řadě, tentokrát na půdě Paderbornu, a upevňuje tak svou pozici ve středu tabulky. Paderborn naopak i po 25. kole zůstane poslední.

Köln se díky výhře v předehrávce 25. bundesligového kola posunul na 10. místo před berlínský Union, který svůj zápas odehraje v sobotu na půdě Freiburgu. Paderborn je s šestnácti body poslední a na záchranu ztrácí devět bodů.
<{r> Hosté, kteří byli pouze mírným favoritem zápasu, se dostali do první větší šance, ale střelec Modeste minul. Diváci se dlouho nudili, až ve 28. minutě se dokázal prosadit po rohovém kopu a postrčení balónu hlavou Utha dorážející Meré.

To však Kölnu nestačilo. Hosté nadále stupňovali tlak, což se projevilo již ve 36. minutě. Uth přihrál šikovně na kapitána Hectora, který líbivou střelou z první překonal brankáře Zingerleho. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2 a Köln v prvním poločase jednoznačně diktoval tempo hry.

Na začátku druhého poločasu začali hrát hosté o poznání defenzivněji, Paderborn toho však nevyužil a o žádné zběsilé útoky se ani nepokusil. Až v 73. potrestal pasivní hru hostů domácí Srbeny, jenž poslal hlavou do brány míč po prudkém centru Prögera.

Nic víc už však ani jeden z týmů na hrací ploše nepředvedl a tři body putují navzdory pasivní hře ve druhém poločase zaslouženě do Kolína nad Rýnem.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

15000 divaku, vyprodano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele