Bundesliga - souhrn 24. kola

01.03.2019, 22:26, aktualizováno 03.03.2019, 19:57
Komentáře a souhrny
Dortmund nezvládl utkání s Augsburgem a nechal se dotáhnout Bayernem, jenž rozstřílel Borussii Mönchengladbach. Leverkusen potvrdil formu a doma zdolal Freiburg, čímž se posunul na úroveň Frankfurtu, jenž v závěru otočil duel s Hoffenheimem. Důležité body si zapsalo RB Lipsko a výhru oslavila i Hertha BSC. Düsseldorf nadělil ostudný debakl Schalke. Stuttgart zvládl záchranářský souboj s Hannoverem...

VfL Wolfsburg - Werder Brémy 1:1

03.03.2019 18:00

Góly: 54. John Brooks - 74. Max Kruse

"Vlci" šli do zápasu s Brémami s cílem udržet se na pohárových pozicích, hosté se jim naopak chtěli přiblížit. Výsledná remíza 1:1 ale moc nepomohla ani jednomu klubu. Domácí se kvůli ní propadli na sedmé, tedy již nepohárové místo a hostující Werder nyní ztrácí na evropské poháry místo předešlých pěti bodů šest.

Wolfsburg znal už před svým zápasem výsledky svých soupeřů v jízdě za místenkou v pohárové Evropě, takže věděl, že jedině výhra ho na oněch důležitých příčkách udrží. Domácí hráče ale čekal tuhý protivník, který na jaře zatím neprohrál a nehodlal tuto statistiku měnit ani po návštěvě Volgswagen Areny.

Zápas začal velmi opatrně, ani jedna ze stran nechtěla příliš riskovat. Domácí sice drželi míč většinu času, ale žádnou vyloženou příležitost si vytvořit nedokázali. S kreativitou měli problémy i svěřenci trenéra Kohfeldta a tak skončil první poločas nejen bez branek, ale také bez šancí.

Těžko říct, co se odehrálo v obou kabinách o přestávce mezi poločasy, ale do druhé půle nastoupily oba týmy jako vyměněné. To vyústilo nejprve v šanci domácího Klause, jehož v 52. minutě vychytal brankář hostí Pavlenka, a následně o dvě minuty později dokonce ve vedoucí gól "Vlků". Maximilian Arnold posadil z přímého kopu míč přesně na hlavu Brookse a ten překonal špatně vyběhnuvšího Pavlenku.

Poté hráči obou mužstev pracovali na sto procent - domácí chtěli přidat pojišťující druhou branku, Werder zase chtěl vyrovnat. Nakonec se v 74. minutě radovali právě hosté, když si centr Maximiliana Eggesteina na hranici malého vápna našel kapitán Werderu Max Kruse a svým pátým gólem v letošní sezóně vyrovnal na konečných 1:1.

S remízou budou jistě více spokojení hráči Brém, neboť se jim povedlo obrat o body jednoho z jejich přímých konkurentů v boji o evropské poháry na jeho vlastním hřišti. Zároveň to ale pro ně byla už třetí remíza v řadě a pokud chtějí na zmíněné poháry reálně pomýšlet, musejí začít své zápasy vyhrávat. Domácí Wolfsburg se bude chtít rychle vrátit na vítěznou vlnu, v příštím kole jej však v Allianz Areně čeká ve formě hrající Bayern Mnichov. Tým okolo kapitána Guilavoguiho to tak bude mít velmi těžké.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Hannover 96 5:1

03.03.2019 15:30

Góly: 5. Mario Gómez, 16. Ozan Muhammed Kabak, 45. Ozan Muhammed Kabak, 78. Steven Zuber, 81. Steven Zuber - 69. Jonathas

Ve 24. kole Bundesligy se v záchranářském souboji utkaly celky Stuttgartu a Hannoveru. Čekal se vyrovnaný duel, realita byla však docela jiná. Svěřenci trenéra Weinzierla naprosto rozcupovali hosty ze severu a utekli jim na rozdíl pěti bodů. Hannoverští budou mít ještě co dělat, aby se jim podařilo v nejvyšší německé soutěži setrvat i pro následující ročník.

Domácím se zápas náramně vydařil, hosté svou úlohu naopak vůbec nezvládli. Výsledné skóre 5:1 způsobilo, že se ztráta 17. Hannoveru na jeho soupeře ze 16. (barážového) místa zvýšila už na 5 bodů, což se bude týmu od řeky Leine velmi těžko dohánět. Pro hráče Stuttgartu tato přesvědčivá výhra znamená kromě již zmíněného náskoku na jejich nejbližší pronásledovatele také opětovné dosažení pouhé dvoubodové ztráty na 15. Augsburg.

Jak se bude zápas vyvíjet bylo jasné už od samého začátku. Hned ve 2. minutě se ve vyložené šanci ocitl po chybě Felipeho domácí tahoun Mario Gómez, který udělal kličku brankáři, ale z ostrého úhlu trefil jen boční síť. To jej ale nemuselo mrzet příliš dlouho, neboť se o dvě minuty později dostal do další vyložené šance po přihrávce Zubera a vstřelil první branku zápasu. V 18. minutě vedli "Švábi" už 2:0, hlavou se po centru od rohového praporku v podání Gonzala Castra prosadil talentovaný stoper Ozan Kabak. Tandem Castro - Kabak zaúřadoval do poločasové přestávky ještě jednou, když stav na 3:0 upravil v první minutě nastavení prvního poločasu po rohu opět teprve osmnáctiletý střední obránce domácích.

Do kabin šli tedy výrazně spokojenější hráči Stuttgartu, hosty čekala během poločasové pauzy zřejmě pořádná sprcha od jejich trenéra Dolla. Ta nejspíše opravdu přišla, protože hra nabrala najednou úplně jiný obraz. Hannover více držel míč a také se mu konečně podařilo vyprodukovat nějaké střelecké pokusy, nicméně pouze jeden z nich si našel cestu mezi tři tyče. Ihned se však jednalo pokus o gólový, v 71. minutě se díky průnikové přihrávce dostal na hranici velkého vápna k centru Haraguchi, který namířil míč přesně na hlavu střídajícího Jonathana, jenž se z bezprostřední blízkosti brány domácích nemýlil.

Tato akce vykřesala pro hosty jiskřičku naděje, ta však zhasla již o sedm minut později. Postaral se o to Steven Zuber, který se dostal k odraženému míči po rohovém kopu a tečovanou střelou překonal brankáře Essera. V 82. minutě pak zatloukl definitivní hřebíček do rakve Hannoveru opět Zuber, když se dostal po chybě hostí v rozehrávce k přihrávce na úrovni malého vápna a z první rozvlnil síť Hannoveru podruhé v zápase.

Stuttgart tak hlavně díky skvělému výkonu v prvním poločase udělal veledůležitý krok na cestě za udržením. Stejně tak důležité však bude také to, jak na tento výsledek a výkon domácí hráči zareagují hned v následujícím kole na hřišti Dortmundu toužícího po odčinění potupné prohry s Augsburgem. Pro Dollovu jednotku bude zásadní tento výsledek rychle hodit za hlavu a nejlépe hned v dalším kole na svém stadionu ukázat svým fanouškům, že to se záchranou stále myslí vážně, ačkoliv ji čeká silný Bayer Leverkusen. Pokud klub z Hannoveru nezačne sbírat co nevidět body, budeme jej zřejmě v příští sezóně vídat o patro níže.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - Bayern Mnichov 1:5

02.03.2019 18:30

Góly: 37. Lars Stindl - 2. Javi Martínez, 11. Thomas Müller, 47. Robert Lewandowski, 75. Serge Gnabry, 90+1. Robert Lewandowski (pen.)

Fotbalisté Bayernu Mnichov si nenechali ujít Dortmundem nabídnutou příležitost a v Borussia-Parku doslova smetli domácí Mönchengladbach pěti brankami, čímž se bodově dotáhli na čelo. Hříbata doma utrpěla další těžkou porážku a jejich pozice zaručující Ligu mistrů je v ohrožení.

Bayern věděl, že vedoucí Dortmund senzačně prohrál v pátek v Augsburgu, což znamenalo, že v případě vlastního vítězství definitivně smaže jeho náskok. V Borussia-Parku ho ale čekal nepříjemný Mönchengladbach, který v říjnu v Allianz Aréně uštědřil Bayernu jednu z nejtěžších porážek za poslední léta.

Tentokrát dominantní bavorský velkoklub žádný podobný scénář nepřipustil a od začátku se do svého soupeře pořádně zakousl. Už ve 2. minutě se po rohovém kopu dravě prosadil Javi Martínez a rychlá branka Bayern pořádně nakopla. Za dalších devět minut už Bavoři vedli o dva zásahy, Thomas Müller přitom potřeboval zakončit nadvakrát. Bayern dál svého soupeře drtil a brankář Gladbachu Sommer měl plné ruce práce s pokusy Gnabryho i Roberta Lewandowskiho.

I přes obrovskou převahu Bayernu se Hříbata alespoň na moment dokázala vrátit do utkání, když ve 37. minutě Lars Stindl pohotově překonal Manuela Neuera. Ze strany Borussie Mönchengladbach to však bylo v celém zápase vše. Po změně stran už se hrálo výhradně na jednu branku a Bayern ještě gólmana Sommera překonal třikrát.

Dvě minuty po přestávce se prodral do vápna Robert Lewandowski a zvýšil na 3:1. Oscar Wendt sice mohl vzápětí znovu snížit, ale na jeho nepřesný pokus nemusel Neuer reagovat. Bayern následně uklidnil hru a další gól přidal čtvrt hodiny před koncem. Joshua Kimmich perfektním pasem vysunul Lewandowskiho, jenže toho nadvakrát vychytal Sommer, ale s dorážkou Serge Gnabryho už nemohl nic dělat.

Polský útočník Robert Lewandowski měl nakonec přece jen poslední slovo. Už v první minutě nastavení si došel pro faul Kimmich a nařízenou penaltu Lewandowski bezpečně proměnil a stanovil konečné skóre 5:1 pro Bayern Mnichov.

Svěřenci trenéra Kovaće se dotáhli na Dortmund a v průběžné tabulce jsou druzí jen kvůli o dvě branky horšímu skóre. Čekají nás velice napínavé dostihy o německý titul. Drama bude i v boji o další příčky zaručující Ligu mistrů, čtvrté místo má totiž stále v držení Gladbach, ovšem už jen s tříbodovým náskokem.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - Fortuna Düsseldorf 0:4

02.03.2019 15:30

Góly: 35. Dodi Lukebakio (pen.), 62. Dawid Kownacki, 68. Benito Raman, 84. Dawid Kownacki

Pořádný šok přichystala fanouškům Schalke Fortuna Düsseldorf. Dvanáctý celek Bundesligy zvítězil v Gelsenkirchenu rozdílem třídy 4:0! Domácí obrana se po obrátce úplně sesypala a pomalu každá akce Fortuny končila gólem. Velké problémy Königsblauen způsobili Lukebakio a dvougólový Dawid Kownacki.

Na dnešní den nebudou v Gelsenkirchenu vzpomínat rádi. Schalke v zápase s Fortunou Düsseldorf zcela propadlo. Ne že by bylo herně horším týmem, ale hosté dali slavnějšímu sokovi nevídanou lekci z produktivity. Vždyť za celé utkání vystřelili na Nübelovu branku pětkrát a z toho čtyřikrát se mohli jít radovat.

Fortuna na sebe poprvé upozornila až ve 21. minutě, kdy Lukebakio vstřelil neregulérní gól z ofsajdu. Šlo o první varování, které však obrana Königsblauen nevzala v potaz. Další nebezpečí vyslal těsně vedle Nübelovi branky Barkok a ve 36. minutě už bylo s domácími zle. Nastasić ve vápně zahrál rukou, což muselo potvrdit video a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Dodi Lukebakio. Fortuna vedla v Gelsenkirchenu zaslouženě 1:0.

Domácí se po změně stran zlepšili, úvod druhého poločasu byl spíše v jejich režii a Amín Harít měl na kopačce vyrovnání, nebýt skvělého zákroku Michaela Rensinga. Neproměněná příležitost Schalke jakoby předznamenala katastrofu. V 62. minutě obdržel přesnou přihrávku do šestnáctky Dawid Kownacki a proti Nübelovi v pohodě zakončil, čímž zvýšil už na 2:0. O chvíli později dostal balón do vápna Benito Raman a i jeho pěkná rána skončila v síti - 3:0. Šest minut před koncem pak Nübel vyrazil střelu z úhlu v podání Usamiho a dorážející Dawid Kownacki svojí druhou brankou v zápase zvýšil už na hrozivých 4:0. Naprosto zdrcené Schalke úplně rezignovalo.

Více informací k zápasu

Bayer Leverkusen - SC Freiburg 2:0

02.03.2019 15:30

Góly: 4. Charles Aránguiz, 71. Leon Bailey

Hráči Bayeru Leverkusen se dokázali otřepat z porážky v Dortmundu a v domácím prostředí porazili Freiburg 2:0. Farmaceuti vyhráli zcela zaslouženě, po většinu utkání byli lepším týmem, než Freiburg, což nakonec demonstrovali dvěma vstřelenými góly.

Zápas v BayAréně přinesl rychlou branku a spoustu dalších příležitostí. Ve 4. minutě se opřel do odvráceného balónu Charles Aránguiz a parádní ranou propálil gólmana Schwolowa. Leverkusen navíc pokračoval v náporu a Weiser v další dobré pozici přestřelil branku.

Freiburg se prakticky k ničemu nedostával, Leverkusen ho po všech stránkách přehrával a vlastně bylo zázrakem, že poločasový výsledek skončil jen 1:0 pro domácí. Přitom blízko gólu byli i Jedvaj nebo Volland, kterého zblízka vychytal Schwolow. Volland si v prvním poločase rovněž zastříhal nůžkami, naštěstí pro Freiburg přestřelil branku.

Hosté si měli o přestávce co říci, hra Freiburgu opravdu postrádala téměř vše. Po změně stran už Freiburg přeci jenom více vidět a zasahovat musel i Hrádecky, který v 50. minutě předvedl výborný zákrok. O šest minut později mohlo být s hosty zle, sudí totiž po pádu Aránguize nařídil pokutový kop, který vzápětí po shlédnutí videa odvolal. Freiburg měl štěstí, ale druhé brance přeci jenom neunikl. Čtvrthodinu před koncem sehráli Farmaceuti nádhernou akci, kterou lehkým obloučkem zakončil Leon Bailey.

Druhá branka za Schwolowovými zády znamenala definitivní rozhodnutí. Těsně před koncem mohl alespoň kosmeticky upravit výsledek Günter, ale ve výborném světle se představil Hrádecky. Tečku za zápasem pak udělal nepřesnou střelou Volland a více už se nestalo.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim 3:2

02.03.2019 15:30

Góly: 20. Filip Kostić, 89. Sébastien Haller, 90+5. Gonçalo Paciência - 43. Joelinton, 60. Ishak Belfodil

Pamatujete na bájné finále Ligy mistrů v roce 1999 a famózní obrat Manchesteru United? Něco podobného se povedlo v ligovém zápase Eintrachtu Frankfurt proti Hoffenheimu. Ještě v nastaveném čase to vypadalo, že si svěřenci Juliana Nagelsmanna odvezou tři body, než srovnal Haller a v šesté minutě nastavení dokonal obrat Paciencia.

Začátek zápasu nebyl ničím zajímavý, na obou stranách bylo celkem dost nepřesností a brankáři byli dobrých dvacet minut bez práce. Ve 21. minutě měl Eintracht k dispozici volný přímý kop z naprosto ideální pozice a Ante Rebić ukázal, že je skvělým exekutorem standardek, když balón nádherně zakroutil do šibenice a poslal Frankfurt do vedení. Domácí tým byl po vstřelené brance ještě aktivnější a obrana TSG byla pod permanentním tlakem, nicméně do konce poločasu se ubránila. A těsně před jeho koncem hosté trochu nečekaně srovnali na 1:1. Přihrávku z pravé strany prodloužil patičkou Belfodil a Joelinton měl před prázdnou brankou snadnou úlohu.

Frankfurt musel na začátku druhého poločasu střídat autora první trefy Rebiće a na trávník Commerz-Bank Arény vyběhl Luka Jović, v Evropě velmi žádané zboží. V 56. minutě mělo TSG velkou šanci na vedení, Szalai se z dálky opřel do balónu a orazítkoval břevno! O chvíli později už se ale hosté radovali, když si Ishak Belfodil z levé strany udělal ve vápně prostor ke střele a na přední tyči překonal brankáře Trappa.

Vedení Hoffenheimu poněkud zhořklo, když se zbytečně nechal po faulu zezadu vyloučit Kasim Nuhu a tím začala domácí přesilovka. Nagelsmannovi svěřenci se zcela logicky uchýlili k defenzívě a odolávali tlaku Frankfurtu. Pět minut před koncem vytáhl brankář Baumann skvělý zákrok po střele Gaćinoviće a se začátkem nastaveného času to vypadalo, že si Hoffenheim výsledek už pohlídá.

Jenomže nepohlídal. V první minutě nastavení srovnal po rohovém kopu nikým nehlídaný Sébastien Haller a v šesté minutě nastavení dokonal dílo zkázy z pohledu hostů Goncalo Paciencia, jenž si naskočil na Hallerův lahůdkový centr. Eintracht ještě v nastavení prohrával, ale nakonec díky strhujícímu obratu získal všechny body.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - 1. FSV Mainz 05 2:1

02.03.2019 15:30

Góly: 50. Marko Grujić, 60. Niklas Stark - 46. Niklas Stark (vl.)

Hertha sice s Mohučí krátce po změně stran prohrávala, ale ještě do šedesáté minuty dokázala skóre otočit a nakonec získat tři body. Berlínský celek navzdory nedávné porážce na Bayernu potvrdil slušnou formu a stále si může brousit zuby na evropské poháry. Mohuč zůstává ve druhé polovině tabulky, ovšem dostatečně daleko od sestupových příček.

Mnoho brankových příležitostí se na Olympijském stadionu v Berlíně neurodilo. První poločas byl z obou stran hodně opatrný a divákům nenabídl nic, co by je snad zvedalo ze sedadel. Tedy až na jediný moment, který přinesla 34. minuta, přesný centr a hlavička Karima Onisiwa, která zatřásla brankovou konstrukcí.

Po změně stran už se ale hrál zcela jiný fotbal. Hned po obrátce fatálně tečoval Öztunaliho střelu do vlastní sítě Niklas Stark a domácí prohrávali 0:1. Z vedení se Mohuč radovala pouhopouhých pět minut, než dorazil do branky vyraženou hlavičku po rohovém kopu Marko Grujić. Hertha pak byla lepší a za dalších deset minut dokonce otočila výsledek na svou stranu. Lazaro zavezl balón do vápna, kde přihrál Niklasi Starkovi a ten odčinil vlastní gól tentokrát trefou do správné sítě. Nic na tom nedokázal změnit ani obranným zákrokem Donati.

Hertha dál udávala tempo a zvýšit už na rozdíl dvou branek mohl Ondrej Duda, jenomže ke smůle Berlíňanů trefil jen tyčku. Branková konstrukce zvonila i na druhé straně, ze vzduchu ji napálil Ujah. Mohuč se v závěru snažila marně, domácí si výsledek pohlídali a zůstali v kontaktu s evropskými poháry.

Více informací k zápasu

1. FC Norimberk - RB Lipsko 0:1

02.03.2019 15:30

Góly: 40. Lukas Klostermann

Lipsko dle očekávání zvládlo zápas na půdě posledního Norimberku a minimálně na pár hodin se dostalo na třetí pozici před Borussii Mönchengladbach. V Norimberku padla jediná branka, o kterou se postaral před koncem prvního poločasu Lukas Klostermann. Vše přitom mohlo dopadnout jinak, kdyby domácí v úvodu utkání proměnili pokutový kop.

Ten nařídil sudí Schlager už v desáté minutě po faulu Ibrahima Konatého, když vše z pohledu domácích potvrdilo video. Každopádně Hanno Behrens poslal z puntíku balón do břevna a Norimberk propásl obrovskou možnost jít do vedení a nejspíše ještě teď zahozené šance lituje. Lipsko se dostávalo do tempa pomaleji a až ve 26. minutě protáhl brankáře Matheniu Kampl. Opora Norimberku pak zasáhla ještě jednou, tentokrát po nepříliš razantní střele Poulsena.

Hosté postupně zvyšovali svůj tlak a ve 41. minutě konečně spadla klec. Ještě před tím orazítkoval s pomocí Mathenii tyčku Halstenberger, ale za další tři minuty protečoval balón do sítě po špatně odvráceném rohovém kopu Lukas Klostermann, takže Lipsko vedlo 1:0.

Lipsko bylo nebezpečnější i po změně stran a Mathenia musel znovu tasit dobré zákroky. Až po hodině hry byla k vidění nebezpečná situace i na druhé straně, ale před brankou se nenašel nikdo, kdo by ve skluzu uklidil balón do sítě. Norimberk se do žádného závěrečného tlaku nedostal a doma Lipsku podlehl nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Borussia Dortmund 2:1

01.03.2019 20:30

Góly: 24. Dong-won Ji, 68. Dong-won Ji - 81. Paco Alcácer

Jestli si po Novém roce Borussia Dortmund hýčkala náskok před největším rivalem Bayernem, po tomto kole už to nemusí platit. BVB padlo v Augsburgu 1:2 a dává šanci Bayernu se na něj dotáhnout. Svěřenci Luciena Favreho dvakrát inkasovali z kopačky Dong-Won Jiho a v závěru stihli už jen snížit, trefil se Paco Alcácer.

Náskok Borussie se každým kolem tenčil a tenčil, takže i z tohoto důvodu potřebovali hosté v Augsburgu uspět. Bavoři však využili špatné formy Schwarzgelben a doma si připsali cenný triumf. Výborné utkání přitom odchytal brankář domácích Gregor Kobel.

Dortmund měl přitom první velkou šanci utkání, v 7.minutě zakončoval na branku domácích Marco Reus a brankář Kobel si připsal dobrý zákrok. Vzápětí na druhé straně hodně přestřelil Gregoritsch. Augsburg musel už po čtvrthodině hry sáhnout k prvnímu střídání a zraněného Stafylidise nahradil Teigl. Bezbrankový stav nakonec vydržel jen do 24.minuty, kdy se domácí zničehonic dostali do vedení. Dong-Won Ji si ve vápně poradil z centrem a nekompromisně zakončil do Bürkiho branky. Borussia znervózněla a až před koncem poločasu mohla srovnat skóre, kdyby Delaney pálil z přímáku přesněji nebo Larsen před Kobelem lépe. Brankář Augsburgu vytáhl další zákrok.

Favreho svěřenci potřebovali zabrat a do druhého dějství vstoupili skutečně aktivněji, jenomže Augsburg dobře bránil. V 67.minutě pak domácí zasadili favoritovi další těžkou ránu, Dong-Won Ji dostal na hraně vápna spoustu prostoru něco vymyslet, domácí útočník tak lehkou technickou střelou překonal Bürkiho po druhé.

Dvoubrankové manko už znamenalo velký problém. Borussia ještě více přidala plyn, ale své šance nedokázala proměnit. Alcácer po centru za obranu opět ztroskotal na výborném Kobelovi a až devět minut před koncem se BVB dočkalo. Jednoduchou kombinaci uvnitř vápna zakončil Paco Alcácer.

Závěr zápasu přinesl velké drama. Dortmund útočil, Götze měl dokonce na kopačce vyrovnávací gól, ale domácí zase podržel Kobel. Augsburg nastavený čas kouskoval a bránil zuby nehty a výsledek 2:1 nakonec dokázal udržet. Náskok Dortmundu se tak po víkendu může definitivně vypařit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Borussia Dortmund24166258:2754
2.Bayern Mnichov24173456:2754
3.RB Lipsko24136543:2045
4.Borussia Mönchengladbach24134743:3043
5.Eintracht Frankfurt24117647:3040
6.Bayer Leverkusen24123943:3539
7.VfL Wolfsburg24116739:3139
8.Hertha BSC2498737:3435
9.TSG Hoffenheim24810647:3634
10.Werder Brémy2489739:3533
11.Fortuna Düsseldorf24941131:4231
12.1. FSV Mainz 0524861027:3830
13.SC Freiburg2469934:4027
14.Schalke 0424651325:3923
15.FC Augsburg24561334:4621
16.VfB Stuttgart24541524:5219
17.Hannover 9624351621:5514
18.1. FC Norimberk24271518:4913

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (83)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Augsburg se dnes pěkně hecl! Snad se zvednou a udrží se, zdají se mi sympatičtí.

Znalí bundesligy, jaký na ně máte názor? Díky

Reagovat
Rudnevs

Za mňa asi tak nejak, že mi nevadia, ale zároveň by mi vlastne vôbec nevadilo ani keby spadli.

Reagovat
Rudnevs

No a to je rozdiel medzi BVB a Bayernom. Bayern taký zápas vyhral a BVB nie. Preto si myslím, že titul vyhrajú Bavori, hoci teda rozhodnuté ešte asi neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to bohužel tak. Jak jsem psal níže, únor stál BVB titul. V létě musí přijít stůj co stůj hrotový útočník, protože Götze je tam slabý. Jakmile mu přijde těžší balón do nohy, tak ho se stoperem na zádech neudrží. O vysokých balonech ani nemluvím. Tam vidím největší slabinu Borussie. Je vidět, že Paco ještě evidentně nemá fyzický fond odehrát dva, tři zápasy v řadě v základu.

Reagovat
Bastaron

Tak hlavně Götze není moc gólový na to, aby hrál hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco dal první gól od 18.12. a stejně pořád druhý nejlepší střelec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Len srabi zbieraju goly, pravy utocnik sa sustredi na obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zmar. Pokud nezahraje obrana, tak to prostě nemůže znamenat tři body. A pokud dvě branky naprosto fatálními chybami soupeři naservírujeme, asi se nejde divit, že se nevyhraje. Hakimi dneska odehrál asi nejhorší zápas v dresu BVB, co jsem viděl. Nešel od něj snad ani jeden přesný centr, namazal úplně nevěřitelným způsobem na druhý gól. Příště musí hrát Piszczek nebo ať vytáhne Weigla na stopera a Dialla na beka a nalevo Guereirro. Zagadou taky naprosto nesmyslně mine balón, podobnou chybu udělal už proti Leverkusenu. Sancho opět jeden z mála, který se snažil hrát, chodit 1 na 1. Na Reusovi byla znát ta absence, nebyl přesný a přijde mi, že před ním měl nastoupit od začátku Paco, ten Götze na tom hrotu i přes všechnu snahu nevím, nevím. Larsen musí chodit do hry do unavené obrany, od začátku zatím nezahrál. Witsel standardně výborný, Delayney horší, ale svoje si odehrál. Jako naprosto fatální vidím to, že když proti nám soupeř zaleze, trvá nám tři, čtyři přihrávky než přeneseme hru na druhou stranu. Zagadou přihrával poprvé ob hráče asi v 78. minutě, jinak všichni hledají nejbližšího hráče, což prostě logicky s takovým soupeřem znamená, že jdeme neustále do plných. Na reakcích hráčů ke konci je vidět, jak moc jsou pod dekou, nejdeme si za vítězstvím sebevědomě... Ten tým je prostě mladý a nemá zkušenosti s tím, když hraje pod tlakem. Bohužel nás únor stál šanci na titul, tohle už nevidím dobře.

Tři nejhorší dnes: Hakimi, Zagadou, Larsen

Tři nejlepší: Sancho, Witsel, Paco

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je ten tým mladý, jsem už psal pod jistym vláknem v Lize Mistrů. BVB mělo už víc světlejších okamžiků během těch předešlejch let. Vždycky ale troskotají na tom, že mají mladý a nezkušený tým, který není schopnej utáhnout tyhle zlomový okamžiky. Jim se v zápase nedaří a místo, aby to urvali, začnou dělat chyby a zlomí se. Pak to končí tak, že nedosáhnou na žádnou trofej a všichni ti talenti, které si BVB vytáhne a vypěstuje, odcházejí jínam. Měli by to trochu namixovat a koupit ještě další 2-3 zkušené hráče, kterejma potřebně doplní kádr. Klidně se trochu plácnout přes kapsu už jen kvůli tomu psychologickému efektu, že mají opravdu ambice o to, rovnat se těm nejlepším. Jinak do dvou let můžou opět stavět nový kádr.. Během jednoho přestupáku se zkrátka tým nevybuduje..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
stas87

Baumovi tu vyhru prajem asi najviac. Ako sa tam rozbehol pri tej ciare s Hakimim..a na to kolko mu chyba hracov, tak s BVB aj Bayernom nehrali ako outsider bez sance na bodov. Ked si mam vybrat kto do baraze, tak jednoznacne VfB. Ti hraju horsi futbal a co predvadzali minule kolo na Weseru.. Chapem ze maju malo bodov a kazdy bod sa rata, ale aby zacali zdrziavat v 28. minute? To je nedostojne a trapne. Augsburg ma mozno horsich hracov, isto pracuju s nizsim rozpoctom ale ta tuzba a chut urvat body je uplne inde. Takze tieto tri body su pre Augsburg zlate a ak VfB nezvladne porazit H96, tak rozdiel styroch bodov moze vyvolat v Stuttgarte dalsi chaos a paniku.

Nevidel som prvych 15. minut a cast druheho polcasu olus gol na 1-2. Vobec sa mi nepacil v ofenzive Sancho, toho dnes vymazal Max uplbe na jednotku. Reus taktiez nic a ked na Götzeho hra fyzicky silny hrac a neda mu moznost ist do narazacky ci sklepnut loptu, tak nema ziadny prinos. Bruun Larsen aspon ukazal pohyb a raz si nadiel priestor, luxusne spracoval ale Köbela trafil. Imho si myslim, ze by Bruun Larsen na poste Götzeho zahral lepsie. Nie je to az tak technicky dobre vybaveny hrac, ale je zarputily, vie si najst miesto a herne mi pripomina Thomasa.

Ak predame Augustinssona, tak by som kludne milion ci dva pridal FCA a skusil kupit prave Maxa. To je LV ako vinko, dozadu spolahlivy a jeho centre z hry su dost dobre. Bohuzial, zaujem o neho bude velky, tak snad si vyberie dobry klub.

Reagovat
smazaný uživatel

S Götzem souhlas, ale Larsen se mi tolik nelíbil. Mně přijde, že když naskočí od začátku, tak je poloviční. A do toho spálil tu stoprocentní tutovku.

Reagovat
JozkokozleJ

Ja Larsena vnimam cez jeho domaci vykon proti Atleticu Madrid, kde bol v zaklade a fantasticky. Dnes suhlasim, ze to bolo z jeho strany velmi malo.

Reagovat
JozkokozleJ

Augsburgu v podstate chybal len Gouweleeuv, nie? Moravek, zial, je viac zraneny, nez zdravy. Kazdopadne, dokedy bude v Augsburgu Baier, dovtedy im budem priat zachranu. Je to akysi symbol kontinuity FCA. Navyse sa im vracaju strateni synovia (Hahn, Ji, Koo), co im dodava tvar, ktora mi casto u väcsich tymov chyba.

Reus bol na podhrote strateny; ak sa hra do zatvorenej obrany, a to dnes Augsburg mal neraz v linii 6 hracov, tak to nie je uplne jeho flek. Samozrejme, prvy zapas po zraneni... Inak prave v uvode tam malo BVB par sanci, ktore mohli zmenit zapas.

Reagovat
stas87

Nechal som sa trosku uniest poctom absencii na livesporte. Hlavne im chyba Finnbogason. To je presne ten rozdielovy hrac, ktoreho ma naprijlad FSV v Matetovi a VfB v Gomezovi ci H96 vo Füllkrugovi.

Baier-Vogt, ach to boli casy. Ja mal radsej Vogta ale Baier je skratka drziak, ked mal vedla seba Kohra tak to tiez slapalo. Aj ked nemaju tradiciu v BL a niekedy posobi nefutbalovym dojmom, zvykol som si na nich. A uprimne...chybali by mi v BL.

Augsburgu tieto typy zapasov sedi. Vsetci hraci za balonom, nepusti ani centimeter priestoru a ak preziju uvodny tlak supera, dokazu zahryznut. Schovaju tak svoju nie prilis velku individualnu kvalitu za behavy, agresivny a timovy vykon. Ak by dnes hrali dajme tomu s Fortunou, viem si predstavit neprehru Düsseldorfu.

Ak si spominas na zapas BVB-SVW za Bosza, tak rovnakym sposbom hry uspel Werder na ihrisku BVB. Dost podobny zapas to bol. Baum trafil zostavu, taktiku a tym tomu uspechu siel v ustrety.

Reagovat
JozkokozleJ

Mne zas uplne vysumel Finnbogason.

Kazda tradicia niekedy zacina a suhlasim, ze viac ma bavi Augsburg, nez niektore tradicne muzstva, zvlast tie, ktore su aktualne pod nimi.

Reagovat
Rudnevs

Za tú dobu už trochu nasiakli bundesligou, ale stále by mi ich zostup nejak nevadil. Navyše nemám pocit, že by momentálne hrali nejaky zaujimavy futbal. Ale je pravda, že ten ich súčasný káder má identitu a tvár, narozdiel trebárs od toho Mainzu a možno i Schalke.

A nechápem, čo je také sympatické na Baierovi. Je ho moc nemusím. To gesto voči Hasenhüttlovi z minulej sezóny bolo dosť úbohé.

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby u mě dost klesl...

Reagovat
stas87

Nesuhlasim s tebou, Pretoze to co si popisal, tak viac menej plati aj pre Freiburg. A ten je vnimany uplne inak ako Augsburg. A to si dovolim napisat, ze medzi nimi nie je vyrazny rozdiel.

Baier sa ospravedlnil, vraj to bolo v emociach a zapas je pre neho 90. minutova vojna. Kazdopadne to do futalu nepatri. Baiera ale za zakerneho hraca nepovazujem, popravde si ani nespominam na to, ze by Baier to gesto vobec urobil.

Reagovat
JozkokozleJ

A to akurat ja nie som tvrdosijny zastanca tradicii. Napriek tomu na Baierovi sa mi paci, ze zosobnuje pribeh Augsburgu. Bez neho FCA nebudu tym timom, co teraz. V prvych sezonach top spilmacher BL a hoc teraz uz nie je taky vyrazny, stale je to osobnost celej BL. A ako pise stas, k futbalu patira emocie, stavaju sa aj horsie veci.

Reagovat
db18

Za Baiera

Reagovat
andrew96

Baier je největší Arschloch ze všech BL kapitánů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes se uz snad dorovname bodove, ikdyz opravdu nevim co dnes od zapasu ocekavat a jaky vysledek se nakonec zrodi. Nicmene do konce sezony bych rekl, ze mame prijatelnejsi los nez Dortmund, takze by to nakonec mohlo vyjit. Ale nesmime heste zapominat na tezkou LM

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel medzi BVB a Bayernom je asi ten, že Bayern neprehrá zápas ktorý má vyhrať.

Reagovat
Bayern +

Krásne Augsburg, kraaaasne

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
RadekVonCZE

Já doufám, že to Bavoráci s Mönchengladbachem poserou

Reagovat
Liquid

ikdyby s nima prohráli podruhé tak stále 10 kol do konce, vzhledem k vaši neformě to pro Bayern nebude problém se na 1.místo dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V 11.min už vedie Bayern 2-0, takže určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě posrali no

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se už můžeme soustředit na BL, LM už asi ne a německý pohár taky v hajzlu

Reagovat
stas87

Z Pokalu ste sa mali pakovat uz na jesen, celkom zazrak ze ste vydrzali do jari. BL ste si odpalili za jeden mesiac a v CL ste zavisli od Reusa. Aj tak je uspech skoncit na druhom mieste v BL. Rozjete to bolo na titul, ale ako vcera Sammer povedal v studie na ES, ti hraci nie su pripraveni superit s Bayernom celu sezonu. Velka cast hracov hra o titul prvykrat, media tomu taktiez nepomahaju, pretoze konecne chcu vidiet ineho majstra ako Bayern. Potom nie je tak prekvapive, ze pridu straty bodov tam, kde by prist nemali. Bayern je v hlavach majstrom cely rocnik a to moze stracat aj devät bodov ci dvanast. Toto BVB najviac chyba, zvladat zapasov kde su herne horsi ako super ale aj tak to zvladnu za tri body. Uz minule kolo mohli remizovat proti Bayeru ale tam to este udrzali. Mat tu psychicku odolnost ktora je v Bayerne..nieco podobne mal kedysi aj Manchester v PL.

Reagovat
Bastaron

Wtf Schalke

Reagovat
stas87

TSG. Zapas rozohraty na tri body a 20 sekund do konca vsetko strati..nezasluzena vyhra pre SGE. Jedina chyba a druha zlta pre Adamsa to nakoniec rozhodlo pre domacich. Inak skvely futbal, bavil som sa velmi celych 96. minut. Joelinton vynikajuci, dnes hral takmer zaloznika, podporoval utok kolmicami a sedelo mu to dobre. A ako to tak byva, tak prave on nepostrazil v poslednej akcii Pacienciu a ten rozhodol. Mal to ale velmi tazke, nebola jeho vina ze domaci hrac skakal na zadnej zrdi sam. Brenet sa mi nepacil, ofezivne tam pomerne dost akcii zazdil. Ci uz nepresnym centrom alebo zlym nabehom. Ale je vidiet, ze je nahradnik, ak by hral pravidelne ako Kaderabek, bol by na tom lepsie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke 04

Reagovat
db18

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tedesco asi rauss

Reagovat
Rudnevs

Uvidíme, no. Každopádne, pred utorkom nepoletí, keďže až vtedy nastupuje nový športový predseda Schneider.

Inak raus s jedným S.

Reagovat
vladino10

A myslíš, že im to pomôže? Naldo, absolútny líder obrany a jeden z najlepších stopérov v BL pred touto sezónou výkonnostné totálne odišiel (vzhľadom na jeho vek pochopiteľné), odišiel Kehrer, odišli základné kamene zálohy..kto by tam mal byť tým hráčom, čo ich potiahne hore? Ten káder na to podľa mňa nemá..možno ako impulz aby sa vyhli bojom o záchranu tá výmena pomôže, ale inak by som povedal, že ten tréner za to tak úplne nemôže..ta kvalita šla oproti minulej sezóne rapídne dole..

Reagovat
Rudnevs

Ja sám neviem, aký na to mám mať názor. Schalke bolo najlepšie za čias Assauera a Stevensa i preto, lebo tam bola určitá kontinuita a kľud. To momentálnemu Schalke chýba a odvolanie trénera by tomu moc nepomoholo.

Na druhú stranu to proste nefunguje a v takomto stave sa kontinuita vytvára ťažko. Je pravda, že Tedesco nemá k dispozícii najlepší materiál, ale otázka znie, či za to čiastočne nemôže i on. Už to preberali v Doppelpasse a Uli Hoeneß povedal, že on by trebárs nikdy nekúpil hráča bez toho, aby to prebral s trénerom. A aj keby hráčov teda tých vyberal výlučne Heidel (čo nemôžme vedieť, keďže do vnútorného fungovania klubu zatiaľ až natoľko nevidíme), tak Tedesco má na svojom konte dva nepodarené experimenty s odpálkovaním Höwiho a Nalda. Keď sa hovorilo o Tuchelovi, že má problém s medziľudskou inteligenciou, tak do určitej miery sa to dá povedať i o Tedescovi.

Ďalšia vec je hra, ktorú Tedesco hrá. Už minulý rok sa Schalke prezentovalo takým veľmi účelným štýlom hry, to druhé miesto získali vlastne vďaka štandardkám, víťaznej vlne a slabším sezónam súperov. Nedá sa povedať, že to nebolo zaslúžené, ale nebolo to suverénne a skôr tak nejak vďaka okolnostiam. Túto sezónu idú okolnosti naopak proti ním a vidno, ako sa to celé hneď obrátilo.

Nakoniec by som sa asi predsa len obrátil skôr k jeho odvolaniu. Času dostal už dosť a situácia sa nezlepšuje, skôr naopak. Navyše sa teraz po neúspešnej sezóne menia viaceré pozície a k novému začiatku by na zmenu trénera bol správny čas. Či sa trénerská zmena ukáže ako podarená zavísí dosť i od náhrady, osobne by som tam rád videl Rogera Schmidta, to je podla mňa oproti Tedescovi iná úroveň.

Reagovat
JozkokozleJ

Schalke caka dost prace. Konkurencia v druhej vlne BL sa oproti poslednej dobe podstatne zvysila a ak by teraz pod tlakom urobili neuvazene kroky a kebyze ich k tomu v blizkej buducnosti prestali dotovat Rusi..., aby nedopadli ako HSV. Snad nemalujem certa, pretoze BL potrebuje silne Schalke.

Rogera Schmidta mam rad. Preto by som mu neprial prist teraz do tohto neporiadku.

Reagovat
db18

Že odešel Kehrer byla spíš posila...

Reagovat
db18

Schalke Tak za týden teda 5:0.

Reagovat
PavlíčeQ

SUPER BAYERN! Před pár měsíci to bylo o 9 bodů, vypadalo to všelijak a teď už jsme pozadu jen o skóre a vzájemný zápas Všechno je na dobrý cestě, mia san mia.

Reagovat
db18

Lewandowski v gólech dorovnal Pizarra

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem sledoval přenos na tv seznam, a ten komentátor…ten byl snad nejhorší, co jsem kdy viděl. Obzvlášť ze začátku to vypadalo, že neumí ani mluvit, když neustále blábolil a opravoval to pak slůvkem „respektive”. Po stránce výslovnosti jmen taky tragické - hlavně „sůle” byl supr. Pak další chyby: Renato Sanches prý na euru skóroval proti Maďarsku, při střídání říkal, že do hry půjde Sanches a do hry půjde Rodríguez, rok 2000 podle něj byl v tomto století, a nepobíral jsem třeba větu: „Pokud se spolu setkají na reprezentačním srazu, Kimmich na něj bezpochyby bude vrhat ošklivé pohledy.” Takových „analýz”, z nichž vyplývalo, že vůbec neví, o čem mluví, tam ale bylo spoustu a nechci a nebudu si na ně všechny vzpomínat.

Reagovat
Heresy

presne ... nebo ze budou rozehravat hoste z monchengladbachu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že si ho viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern válec

Reagovat
stas87

https://reshape.sport1.de/unsafe/0x482/filters:focus(59,36)/https://images.sport1.de/imagix/a87105e8-3d10-11e9-b08e-b8ca3a67761c

Stambouli musel odovzdat pasku clenom ultras. No, dost tazke chvile to su pre vsetkych na Schalke.

Wir sind kleine Spieler, Schalke ein großer Verein", sagt er mit Tränen in den Augen.

Reagovat
Rudnevs

Dnes zrovna na BILD+ vyšiel článok s informáciami z kabíny Schalke:

Tá je rozdelená na tri časti:

- francúzska klika (Mendyl, Harit a Bentaleb, čiastočne Sane a Mascarell)

- individualisti (Uth, Rudy...)

- “Malocher” (Burgstaller, Skrzybski, Riether, Nübel, Caligiuri)

Najmä tá skupina s Francúzmi to tam v tej kabíne vraj dosť kazí. Až na Stambouliho, ten sa údajne snaží tím motivovať a dávať kabínu do poriadku (ale žiaľ, neúspešne).

Reagovat
db18

Teď jsem viděl ještě sestřih S04 - a snad všechny góly šli z prostoru, který by měl bránit Caligiuri - kterého teda u druhé branky nikdo nezastoupil nikdo ze zálohy, když se vydal dopředu.

Reagovat
db18

teda kromě penalty, ta šla přes Nastasice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vypadalo, že se Javi vrátil do sestavy spíš z nouze (kvůli zranění Leona).. Ale podle toho, v jaký pekelný formě se vrátil, si skoro až říkám, jestli ho Niko nešetřil záměrně - jako naše jediné DM,,,

Reagovat
db18

Možná kvůli Liverpoolu... jinak to, že vedle něj Thiago hraje o třídu líp musel vidět i on. S Müllerem pak líp hrál i James, i když je zas blbý posadit někoho z dvojice Coman/Gnabry...

Reagovat
Bayern +

Ale zas ani ten Goretzka nebol až tak špatný ako v jeseň, takže skôr bude mať dilemu, koho posadí z dvojice Goretzka/James ak budú obaja fit.

Gnabry to má teraz viac-menej isté naľavo, Műller zasa po hooodne dlhej dobe dobrý aj z pravého krídla. Btw. dokedy sú out Coman a Robben?

Reagovat
db18

S Robbenem se počítá, že by proti Wolfsburgu měl být už aspoň na lavičce. Proti Liverpoolu by pak chtěl už i hrát. U Comana vůbec nevím, ale už začal pomalu běhat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se paradoxne ten vcerejsi system dost libil. Prijde mi, ze kdyz Bayern hraje na dve ostry kridla, prilis spoleha na to, ze to jedno z nich urve a ta hra je dost linearni.. Na druhou stranu Gladbach byl obludne slabej - pro uceleni dojmu jsem koukal na zaznam a klidne mohli dostat desitku (aniz bych musel uzit fantazii nekterych Liverpoolskych fanousku, pro ktere je kazdy dotyk v souperovo vapne spalena tutovka ). Jinak ja bych teda posadil Leona, myslel jsem, ze je v mezihre tak nevyraznej kvuli naordinovanejm pokynum, ale dost mozna ten duvod bude jinde..

Reagovat
Bayern +

Súhlas, tak by som to videl aj ja. Hlavne teda včera sme brutálne zachytili začiatok a ono sa potom hrá už v pohode. Tam mohlo byť v 15. minúte vymaľované na 0:3 fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Stanovovat nejaky presny datum navratu u Comana a Robbena je asi stejne spolehliva zalezitost, jako vesteni budoucnosti z karet.. U Comana je kazdopadne uvedena myslim polovina brezna - ber to s rezervou cca 6 mesicu.

Reagovat
Jardman

Myslíte si, že Robert překoná i Karla-Heinze (162)?

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi, jestli bude i po zbytek kariery palit tak, jak tomu ma aktualne ve zvyku.. me prijde, ze ho snad nejak nakazil Muller a jeho schopnost kvalitne zakoncit stoupa umerne tomu, jak stoupa slozitost situace, ve ktery se nachazi.. ale libi se mi ten jeho prerod, kdy uz vyrazne prispiva i do mezihry a nehraje si jen na cistyho doklepavace (coz vyhovuje i hre Mullera).

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Allianz_Arena

Gladbach vyhrál prvních devět domácích zápasů sezony, aby v posledních třech třikrát prohrál, navíc se skorem 1:11. Včera mohli dostat ale ještě více branek.

Bayern se dotáhl daleko dříve, než jsem vůbec doufal Teď by navíc až do zápasu s Dortmundem měli podle papírových předpokladů být stoprocentní, takže by se do toho souboje mohlo jít i s náskokem, což by bylo super.

Leverkusen hraje výborně a mohli by to stihnout na LM Cesta povede přes Gladbach, RB si to podle mě vzít nenechají, zvlášť když začali vyhrávat venku.

Reagovat
Spasitel

Stuttgart Hádam sa zachránia a Bayer ukope to 4 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Špica Zuber se střelecky slušně rozjel. Tohle je snad nakopne k záchraně, a do baráže bych poprosil S04.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rudnevs

Jj, prvý polčas som pozeral, tá zrážka bola nešťastná z oboch strán, ale pokiaľ sa nemylím, tak fanúšikovia domácich na Pavlenku ešte i pískali...

Druhý polčas som nevidel, nebavilo ma to, tak som to vypol. Nebol to moc zaujímavý futbal, Wolfsburg útočil, ale Werder kvalitne bránil. Ale moment bol keď sa obrovský stopér Brooks vydal do útoku a nasadil jasličky Eggesteinovi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele