24. kolo
02.03.2019 15:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Hertha otočila výsledek s Mohučí a zvítězila 2:1

Hertha sice s Mohučí krátce po změně stran prohrávala, ale ještě do šedesáté minuty dokázala skóre otočit a nakonec získat tři body. Berlínský celek navzdory nedávné porážce na Bayernu potvrdil slušnou formu a stále si může brousit zuby na evropské poháry. Mohuč zůstává ve druhé polovině tabulky, ovšem dostatečně daleko od sestupových příček.

Mnoho brankových příležitostí se na Olympijském stadionu v Berlíně neurodilo. První poločas byl z obou stran hodně opatrný a divákům nenabídl nic, co by je snad zvedalo ze sedadel. Tedy až na jediný moment, který přinesla 34. minuta, přesný centr a hlavička Karima Onisiwa, která zatřásla brankovou konstrukcí.

Po změně stran už se ale hrál zcela jiný fotbal. Hned po obrátce fatálně tečoval Öztunaliho střelu do vlastní sítě Niklas Stark a domácí prohrávali 0:1. Z vedení se Mohuč radovala pouhopouhých pět minut, než dorazil do branky vyraženou hlavičku po rohovém kopu Marko Grujić. Hertha pak byla lepší a za dalších deset minut dokonce otočila výsledek na svou stranu. Lazaro zavezl balón do vápna, kde přihrál Niklasi Starkovi a ten odčinil vlastní gól tentokrát trefou do správné sítě. Nic na tom nedokázal změnit ani obranným zákrokem Donati.

Hertha dál udávala tempo a zvýšit už na rozdíl dvou branek mohl Ondrej Duda, jenomže ke smůle Berlíňanů trefil jen tyčku. Branková konstrukce zvonila i na druhé straně, ze vzduchu ji napálil Ujah. Mohuč se v závěru snažila marně, domácí si výsledek pohlídali a zůstali v kontaktu s evropskými poháry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele