Bundesliga - souhrn 2. kola

13.08.2011, 17:29, aktualizováno 14.08.2011, 19:37
Komentáře a souhrny
Michal Kadlec vystřelil v závěru zápasu s Werderem první letošní body pro Leverkusen, v neděli si pak ještě rozdělily body Kaiserslautern s Augsburgem. Dortmund včera prohrál v Hoffenheimu, Bayern v poslední minutě urval výhru ve Wolfsburgu a Schalke si zastřílelo proti Kölnu...

Bayer Leverkusen - Werder Brémy 1:0

14.08.2011 17:30

Góly: 86. Michal Kadlec

Trápení Leverkusenu ukončil až Kadlec, jenž se trefil těsně před koncem a zajistil tak svému celku premiérové tři body v nové sezóně.

Domácí se chtěli svým fanouškům revanšovat za nepovedený start sezóny, a tak se začali hned od úvodu tlačit dopředu. Do zajímavých příležitostí se dostával především Kießling, jenž dostal tentokrát na hrotu přednost před Derdiyokem, ale Wieseho se mu z klidu vyvést nepodařilo. První opravdovou šanci tak měl až ve třinácté minutě Augusto, který napřáhl z hranice pokutového území, ale Wiese fantastickým zákrokem dokázal míč směřující do levého horního rohu vytáhnout.

Farmaceutický celek byl i nadále aktivnější. Po čtvrthodině hry to z dálky zkoušel Schürrle, ale zamířit mezi tři tyče se mu nepovedlo, stejně dopadl o chvíli později také Kießling. Střela Hunta na druhé straně pak pro změnu nepostrádala přesnost, ale razanci, což s povděkem kvitoval především novic v domácí svatyni Leno. Velkou příležitost pak měl ve třicáté páté minutě po Papastathopoulosově centru Thy, ale ani on nezamířil přesně. Největší šance domácích pak přišla na sklonku první půle. Schürrle dobře uličkou poslal míč rozběhnutému Kießlingovi, ten ale z úhlu ztroskotal na Wiesem.

Po změně stran spadlo utkání do ještě většího průměru, zajímavých situací před oběma brankami tak bylo pomálu. V padesáté první minutě rozehrával přímý volný kop z nadějné vzdálenosti Ekici, ale ke vší smůle trefil pouze zeď, celá situace jakoby pak lemovala zbývající průběh utkání. V 65. minutě měl obrovskou možnost na otevření skóre Schürrle, ale povedenou ranou mířil těsně vedle.

Za dalších deset minut dal o sobě poprvé vědět Kadlec. Český bek rozehrál standardní situaci parádně, ale Wiese míč směřující do pravého horního rohu stačil konečky prstů vyškrábnout. Konečné rozuzlení pak přišlo čtyři minuty před koncem. Na rohový kop Castra si vyskočil Derdiyok,trefil ale jen spoluhráče Rolfese, od nějž se balón odrazil ke Kadlecovi, a ten se nemýlil - 1:0. V nastaveném čase pak mohl vedení pojistit Derdiyok, ale dnes skvělý Wiese míč za svá záda nepustil.

Více informací k zápasu

1. FC Kaiserslautern - FC Augsburg 1:1

14.08.2011 15:30

Góly: 80. Itay Shechter - 9. Sascha Mölders

V oboustranně ofenzivním utkání plném šancí se nakonec oba soupeři rozešli smírně. Augsburg sice po brance Mölderse dlouho vedle, ale ve druhé půli už nedokázal s domácími držet krok, na konečných 1:1 pak deset minut před koncem srovnal Shechter.

Lautern pod dojmem posledního nezdaru začal aktivněji a snažil se co nejdříve dostat k ohrožení soupeřovy svatyně, ale byli po nakonec hosté, kdo si vypracoval první možnost ke skórování. Baier udělal s míčem několik kroků do středu, odkud následně vypálil, ale trefil jen spoluhráče Ndjenga, od nějž se balón odrazil do zámezí. Rudí ďáblové odpověděli v sedmé minutě šancí Shechtera, ale pozorný Jentzsch byl na místě včas.

Za dvě minuty udělal osudovou chybu v rozehrávce Rodnei, míče se chopil Baier, následně předal Möldersovi, ten se zbavil Abela a ze 13 metrů zakončil rychlý protiútok střelou do levého růžku - 0:1. Domácí se začali po inkasované brance ještě více tlačit dopředu, ale byli to opět augsburští, kdo mohl navýšit vedení. Tentokrát pro změnu chyboval Trapp, jenž minul Ndjengův centr, ale míč pomalu směřující do branky nepustil za čáru dobře postavený Dick.

FCK se dlouho nemohlo dostat na dostřel, výjimkou byla pohotová střela Tifferta, se kterou si ale Jentzsch věděl rady. Po půlhodině hry potom přišly další velké chvíle bavorského celku. Nejprve se po akci de Jonga s Bellinghausenem dostal míč do ideální pozice k Ndjengovi, jenž ale z ideální pozice nedokázal zamířit mezi tři tyče. Vzápětí se v téměř totožné střelecké pozici ocitl sám bývalý hráč Rudých ďáblů, ale nevedl si o moc lépe, než jeho spoluhráč. Poslední možnost před přestávkou měl po Iličevičově nabídce Shechter, ale z úhlu pálil přesně do míst, kde stál připravený Jentzsch.

Po obrátce jakoby za domácí nastoupilo na trávník jiné mužsto, svěřenci Marca Kurze si totiž vytvářeli jednu příležitost za druhou. Nejprve se po akci Shechtera tlačil do zakončení Sahan, ale De Roeck byl u míče rychlejší, vzápětí potom pálil těsně vedle Dick. Nedáš, dostaneš se tak i tady mohlo ve 49. minutě opakovat. Mölders ve ve vápně obtočil kolem Abela, ale pozorný Trapp si s jeho zakončením tentokrát poradil. Za další čtyři minuty našel Shechter v pokutovém území Sukutu-Pasa, ten se dostal z bezprostřední blízkosti do zakončení, ale v tísni mířil těsně vedle.

Vzápětí měl ten samý hráč na noze další obrovskou příležitost na vyrovnání, ale ani tentokrát nedokázal rozradostnět fanoušky, Jentzsch míč za svá záda nepustil. Po hodině hry měl další ojedinělou šanci Augsburg, ale Ndjeng ztroskotal podobně jako jeho spoluhráč na výtečném Trappovi. V dalších minutách se tlak Kaiserslauternu ještě více stupňoval. V sedmdesáté minutě rozehrál rohový kop Tiffert, nejvýše si vyskočil Rodnei, ale hlavičkoval pouze do místa, kde stál připravený Jentzsch.

Vzápětí nenašel recept na zkušeného brankáře ani střídající Kouemaha, po něm neuspěl v další možnosti opět Sukuta-Pasu, ale bylo jen otázkou času, kdy kýžená vyrovnávací branka přijde. Ta nakonec padla deset minut před koncem, Sukuta-Pasu našel mezi stopery Shechtera, a ten prudkou střelou k pravé tyči překonal Jentzsche - 1:1. V úplném závěru pak měl ještě dvě velké příležitosti FCA, ale střídající Gogia trefil ze standardky spojnici a Mölders ztroskotal na skvěle vyběhnuvším Trappovi. Oba celky si tak připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart 1:1

13.08.2011 18:30

Góly: 67. Filip Daems (pen.) - 71. Cacau

V zajímavém ofenzivním utkání v Borussia-Parku se nakonec body dělily. Domácí šli sice po bezpečně proměněné penaltě Daemse do vedení, to jim ovšem vzápětí sebral Cacau. Oba celky tak zůstávají po dvou kolech bez porážky.

První možnost k otevření skóre měl již ve druhé minutě Reus, jenž se po chybě Molinara zbavil dotírajících obránců, ale následně nedokázal obloučkem překonat Ulreicha. Důraznou odpověď mohl v sedmnácté minutě vyslat Harnik, ale ani on nemířil přesně. Nicméně tato šance jako by předznamenala další průběh prvního poločasu, ve kterém byli Švábi jednoznačně aktivnější.

Ve 25. minutě našel Boulahrouz Gentnera, ten ale ze 14 metrů pouze protáhl ter Stegena. O deset minut později měl další velkou šanci po Danteho zaváhání Cacau, ale ani on nedokázal vyzrát na bezchybného ter Stegena. Domácí strážce svatyně si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl, znovu zasahovat musel proti dalekonosné střele Hajnala. I tady tak mohlo platit otřepané fotbalové přísloví. Hříbata dokázala v závěru první půle využít nepozornosti Stuttgartu, ale Arango a po něm ani Reus nedokázali zamířit do sítě.

Po obrátce pokračovali ve své aktivitě domácí. Arango posunul do zajímavé příležitosti navrátilce Bobadillu, ten ale nedůrazným zakončením nemohl Ulreicha překonat. V padesáté druhé minutě pak napřáhl těsně za vápnem Kuzmanović, parádní ránu směřující pod břevno ale vytáhl neméně kvalitním zákrokem ter Stegen. Zahanbit se nechtěl nechat na druhé straně Arango, ten ale na rozdíl od svého protivníka nedokázal namířit dalekonosnou ránu mezi tři tyče.

V šedesáté šesté minutě pak Kvist stáhl v pokutovém území Reuse a sudí Gräfe nařídil po krátkém váhání pokutový kop. Míč si na značku postavil tradiční exekutor Daems a s klidem sobě vlastním poslal svůj tým do vedení - 1:0. Radost Hříbat ale netrvala ani pět minut a bylo vyrovnáno. Po akci Kvista s Gentnerem se zblízka hlavou prosadil Cacau a srovnal na 1:1. Menší komplikaci pak pro Gladbach znamenala 83. minuta, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Brouwers, ale soupeř si už další šanci nevytvořil, a tak se oba celky rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - 1. FC Köln 5:1

13.08.2011 15:30

Góly: 42. Klaas-Jan Huntelaar (pen.), 47. Klaas-Jan Huntelaar, 48. Lewis Holtby, 59. Raúl, 84. Klaas-Jan Huntelaar - 12. Lukas Podolski

Tři Huntelaarovy trefy byly hlavním důvodem toho, že Schalke nepřipustilo podobně špatný start do sezóny jako před rokem, když doma otočilo skóre proti 1. FC Köln a nakonec vyhrálo vysoko 5:1. Hosté naopak mají nad čím přemýšlet, po dvou debaklech jsou přišpendleni na samém dnu bundesligové tabulky.

Ve Veltins Aréně se kvůli zácpám začalo s mírným zpožděním a po úvodním hvizdu byl vidět nezvykle klidný průběh hry. Hosté zalezli hluboko do defenzivy a v této taktice je utvrdil i vedoucí gól z dvanácté minuty, kdy Jajalo prostrčil míč na Peszka, ten předložil před prázdnou branku Podolskimu a rázem to bylo 0:1.

Königsblauen moc nevěděli, co mají proti dobře bránícím Kozlům hrát, a hlavička Huntelaara společně s Raúlovým nepovedeným zakončením příliš hostujícímu brankáři Rensingovi starosti nepřidělaly. Ve dvaačtyřicáté minutě ovšem hlavičkoval Papadopoulos a zblízka nastřelil ruku McKenny, za což sudí Winkmann nařídil velice přísnou penaltu. Huntelaar si následnou šanci nenechal ujít a do šaten se šlo za stavu 1:1.

Pokud první dějství příliš krásy a vzruchu nenabídlo, tak po obrátce už si fanoušci přišli na své. Z druhého poločasu neuběhly ani dvě minuty, když dostatek času i prostoru dostal na pravé straně Höger, jeho centr si na druhé tyči našel Huntelaar a jeho hlavička poslala Schalke do vedení 2:1. Za další minutu to byl znovu Höger, kdo stál na počátku akce, na jejíž konci přesně mířil zpoza vápna Holtby - 3:1.

Hosté se z tohoto dvojnásobného šoku nevzpamatovali a domácím již prakticky v ničem nestačili. Další branka na konto S04 byla jen otázkou času a ten nadešel v devětapadesáté minutě, kdy Morávek oslovil nastartovaného Raúla a ten předvedl svoji specialitu - překvapeného Rensinga překonal povedeným lobem a zvýšil na 4:1. Zbytek zápasu se už spíše jen dohrával, ještě jeden dárek ale dostali domácí a konkrétně Huntelaar. Nizozemský šutér dokončil šest minut před koncem do prázdné branky akci Jurada a uzavřel tím na konečných 5:1.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Hertha BSC 2:2

13.08.2011 15:30

Góly: 25. Mladen Petrić (pen.), 61. Heung-min Son - 43. Tunay Torun, 88. Andre Mijatović

Mnoho důvodů k zamyšlení na jedné straně, hodně rozporuplné pocity na druhé. Hertha sice dokázala v samém závěru urvat alespoň remízu na hřišti Hamburgeru SV, po průběhu utkání si ovšem její hráči musejí trhat vlasy, že s sebou do hlavního města nevezou plný bodový zisk.

Utkání začalo domácí snahou o získání územní převahy, která se ovšem zcela minula účinkem a místo toho začali zlobit hosté. V osmé minutě hlavičku Ramose odvrátil Bruma pouze k Torunovi, ten ovšem z výborné pozice o chloupek přestřelil branku. O pár metrů výše zamířila chvíli nato Raffaelova střela a po Lellově centru pak hlavičkoval těsně vedle Ramos. Hertha byla na koni, v pětadvacáté minutě ale stáhl Mijatović ve vápně Petriće a sám chorvatský útočník následně bez problémů penaltu proměnil - 1:0.

HSV šťastné vedení dodalo na sebevědomí, sedm minut nato ale mělo znovu ohromnou kliku. Lell parádně přehodil Drobného, jenže trefil jen spojnici a dorážku Raffaela vytěsnil český brankář domácích na tyčku. Dvě minuty před přestávkou ovšem přišlo to, co zákonitě přijít muselo. Po chybě Töreho pálil Ottl, jeho střelu dokázal Drobný jen vyrazit do strany a dobíhající Torun z ostrého úhlu vyrovnal na poločasových 1:1.

A to ještě mohl berlínský tým před pauzou skóre otočit, Ottl tentokrát vyzval Toruna přímou nahrávkou, jeho střela z otočky ale skončila jen v boční síti. Hned po obrátce se pak dostal k míči Ramos, obtancoval bránícího hráče a nebohého Drobného potřetí v zápase zachránila branková konstrukce. Hertha své šance ale zkrátka nevyužila a v 61. minutě znovu prohrávala, když Son sebral míč Niemeyerovi a parádní ranou se trefil do levého růžku branky - 2:1.

Hosté posléze vypadali chvíli odevzdaně a deset minut před koncem je málem poslal do kolen Töre, jeho střelu k tyči ale skvěle zneškodnil Kraft. Nakonec se však na Starou dámu usmálo štěstí, když v 88. minutě zahrával z levé strany rohový kop Raffael, Drobný neuspěl se svým výběhem, čehož důraznou hlavičkou využil Mijatović - 2:2. Když pak v závěru odvrátil Bruma na poslední chvíli míč před Ramosem, skončilo utkání dělbou bodů.

Více informací k zápasu

1. FC Norimberk - Hannover 96 1:2

13.08.2011 15:30

Góly: 56. Tomáš Pekhart - 16. Mohammed Abdellaoue, 27. Konstantin Rausch (pen.)

Ani gól Tomáše Pekharta neodvrátil prohru Norimberku v jeho prvním domácím utkání s Hannoverem. Ten si tak v letošní sezóně udržel stoprocentní bilanci.

Oba týmy po zkušenostech z prvního kola vsadili spíše na defenzivní hru a utkání to velmi poznamenalo. Ústřední postavou prvních minut mohl být Tomáš Pekhart, to by ale ve dvanácté minutě po přihrávce Essweina musel trefit branku.

Do popředí se tak dostal jiný útočník - Mohammed Abdellaoue. Chahed se rychlostí blesku prodral kolem rohového praporku, předložil vysoký centr do šestnáctky Norimberku, kde naběhl již zmiňovaný norský útočník a se sílou buldozera protlačil míč za brankovou čáru.

Hra domácích pak postrádala nápaditost a vtip, což se také ovečkám ze stáda Dietera Heckinga vymstilo. Ve 27. minutě Schäfer jen před sebe vyrazil střelu Stindla, dobíhající Abdellaoue už se skoro radoval z druhé branky v zápase, kdežto mu pod nohy vletěl právě domácí brankář a stáhl jej na zem. Sudí Marco Fritz nařídil penaltu, s níž si i přes Schäferovo vystihnutí strany poradil Konstantin Rausch.

Norimberk se do poločasu zmohl už jen na střely Pekharta a Kloseho. Ty ke kýženému snižujícímu gólu ale nevedly a do kabin se tak šlo za dvoubrankového náskoku hostí z Dolního Saska.

Domácí kouč Dieter Hecking na nepříznivý stav zareagoval dvěmi střídáními a vyplatilo se. Deset minut od návratu ze šaten našel Chandler hlavu Tomáše Pekharta a bronzový medailista z letošního mistrovství Evropy jednadvacítek zápas zdramatizoval.

Snížení ale pro der Club přišlo příliš pozdě. Frankský klub by totiž na vyrovnání potřeboval ještě dva zápasy, neboť ve zbytku utkání mu nebylo přáno štěstí. Jak Wollscheid tak i Klose ve svých příležitostech selhali a Norimberk tak před vlastním publikem propadl.

Více informací k zápasu

SC Freiburg - 1. FSV Mainz 05 1:2

13.08.2011 15:30

Góly: 90. Papiss Cissé - 64. Marcel Risse, 79. Eric Choupo-Moting

Mainz především zásluhou Marcela Risseho, který jeden gól dal a druhý připravil, nezaváhal ani ve Freiburgu a má tak zatím společně s Hannoverem jako jediný plný počet šesti bodů.

Svěřenci Marcuse Sorga vstoupili do utkání lépe a od začátku začali dostávat Mainz pod tlak, ten se ale logicky zatáhl a v poklidu se soustředil na defenzivu. To platilo až do jedenácté minuty. Butscher našel přesným centrem Cissého, ten si pohotově zpracoval a hned se tlačil do zakončení, ale na poslední chvíli se mu do cesty postavil Fathi a zachránil tak svůj tým od nejhoršího.

O chvíli později pak Cissé v další příležitosti míč pro změnu vůbec netrefil. Hostům ani další varování oči neotevřelo. Ve dvacáté páté minutě centroval Abdessadki a Makiadi hlavičkoval jen těsně vedle pravé tyče. Ve zbývajícím čase první půle se hrálo především ve středu hřiště bez výraznějších šancí na obou stranách. Zajímavostí je, že FSV se k první střele na branku dostalo až ve 41. minutě, ale žádné nebezpečí z toho pro Baumanna jako doposud nebylo.

Po změně stran domácí s cílem co nejdříve skórovat ještě zvýšili tlak, ale žádnou vyloženou příležitost si už nevypracovali, byli to naopak domácí, kdo mohl otevřít skóre. Ivanschitz vyslal do zajímavé možnosti Allaguiho, ten chytře obelstil Baumanna, ale před odkrytou brankou odvrátil plachtící míč do bezpečí Mujdža. To už se však nepovedlo v šedesáté čtvrté minutě. Ivanschitz rozehrál rohový kop, zakončit se snažil nejprve Fathi, míč se pak odrazil k Choupo-Motingovi, toho ale pro změnu na brankové čáře zastavil Barth, ale na dorážku Risseho už byl krátký - 0:1.

Mainz na inkasovanou branku odpověděl po svém, tedy útokem. Domácí si vypracovali hned několik nadějných šancí na vyrovnání, ale střela Schustera ani hlavička Cissého v síti neskončili, a tak mohli své slovo říct opět svěřenci Thomase Tuchela. V sedmdesáté osmé minutě ještě Choupo-Moting ve vyložené příležitosti napálil břevno, ale o minutu později už si bývalý hráč HSV spravil chuť. Risse nacentroval do vápna a vysoký útočník z hranice penaltového puntíku zvyšoval na 0:2. V nastaveném čase pak po akci Caligiuriho korigoval Cissé a připsal si tak jubilejní třicátou branku v bundeslize - 1:2.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Borussia Dortmund 1:0

13.08.2011 15:30

Góly: 9. Sejad Salihović

Borussia Dortmund nedokázala navázat na výsledek z úvodního kola, v Sinsheimu měli sice svěřenci Jürgena Kloppa místy až drtivou převahu, ale branku se jim na rozdíl od svého soupeře vsítit nepodařilo, a tak odjíždějí do Vestfálska bez bodu.

Žlutočerní byli od úvodního hvizdu aktivnější, tlačili se dopředu, ale žádnou vyloženou šanci si vypracovat nedokázali. To na druhé straně naopak mohlo udeřit hned z první akce, Firmino ovšem z kroku napálil břevno a míč se následně odrazil za překvapeným Weidenfellerem zpátky do pole. V deváté minutě už se ale domácí radovali, napodruhé rozehranou standardní situaci z 25 metrů uklidil Salihović nechytatelně do levého horního rohu - 1:0.

BVB mohlo odpovědět hned vzápětí. Löwe našel v pokutovém území Lewandowskiho, ten se šikovně obtočil kolem Vorsaha a následně vracel na nabíhajícího Kagawu, toho ale stihl včasným zákrokem zablokovat Compper. Borussia měla i nadále více ze hry a tlačila se za vyrovnáním. Po půlhodině hry napřáhl z ideální pozice Großkreutz, ale Starke předvedl první výborný zákrok a střelu vyrazil.

Ten samý hráč měl další velkou možnost téměř vzápětí. Tentokrát pronikl po levé straně do pokutového území Götze, pohrál si s obránci a potom vracel od brankové čáry pod sebe Großkreutzovi, ten opět neváhal ani vteřinu, ale tvrdá rána mířila přímo doprostřed brány, kde stál připravený Starke. Poslední příležitost prvního dějství měl na kopačce aktivní Kagawa, než ovšem stihl vystřelil, tak se mu na hranici pravidel vrhl pod nohy Vorsah a uchránil pro svůj tým těsné vedení.

I po změně stran se pokračovalo podle stejných not. První možnost navýšit vedení měli opět domácí, z nebezpečné vzdálenosti střílel znovu Firmino, tentokráte však jeho ránu vychýlil z ideální dráhy Hummels a Weidenfeller tak mohl zůstat v klidu. Naproti tomu BVB se stále nemohlo prosadit, a tak kouč Jürgen Klopp sáhl během krátké chvíle hned ke dvěma změnám. Místo unaveného Götzeho a Gündogana poslal na trávník dvojici Kuba - Perišić.

A změny se začaly brzy vyplácet. Po pěkné kombinační akci centroval do vápna Kuba, ale Perišić v tísni nedokázal balón zasáhnout. V šedesáté čtvrté minutě potom rozehrál rohový kop Kuba, na míč si nejvýše vyskočil Perišić, ovšem z vyložené šance orazítkoval pouze břevno domácí svatyně, následná dorážka pak skončila v náručí Starkeho.

Za další dvě minuty se opakovala spolupráce dvou střídajících hráčů, ale výsledek byl stejný jako v prvním případě, pouze s tím rozdílem, že Perišić tentokrát pálil nepřesně. Poslední možnost srovnat krok přišla dvě minuty před koncem. Po akci dalšího střídajícího hráče Zidana ale nedokázal Kuba z úhlu usměrnit balón do sítě, a tak se po nejtěsnější možné výhře radují domácí.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - Bayern Mnichov 0:1

13.08.2011 15:30

Góly: 90. Luiz Gustavo

Bayern opět nepřesvědčil, ale zásluhou Gustavovy branky z nastavení si odváží z Volkswagen Areny všechny tři body a dotahuje se tak na čelo.

Vlci se pod dojmem úspěchu z minulého kola Bayernu vůbec nezalekli a od úvodu byli aktivnější. Již v první minutě hry centroval do pokutového území Ochs, ale nikoho z nabíhajících spoluhráčů se mu nalézt nepodařilo, a tak jsme pokračovali bez branek. Odpověď přišla o chvíli později. Schweinsteiger našel přesným pasem v ideální palebné pozici Kroose, ten ovšem v tísni nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Postupem času to byli přece jen hosté, kdo si začal získávat převahu, ale k žádným vyloženým šancím to dlouho nevedlo. Ve 22. minutě se sice do další palebné pozice prodral Kroos, ale ani tentokrát z klidu Benaglia nevyvedl. Po půlhodině hry pak mohlo z ničeho nic udeřit na druhé straně, po spolupráci s Mandžukičem střílel z nebezpečné pozice Helmes, ale Badstuber byl na místě a ránu zablokoval. A když tomu samému hráči těsně před koncem prvního dějství neuznal sudí Kircher regulérní branku pro ofsajd, odcházeli do kabin šťastnější hráči Bayernu.

Po obrátce začali lépe hráči mnichovského celku, po akci Schweinsteigera pálil těsně vedle Gómez. Rostoucí tlak Bayernu začínal přinášet ovoce, Schweinsteiger sice ještě prohrál souboj na ostří nože s Josuém, ale o chvíli později připravil skvělou palebnou pozici pro Kroose, ten ale nedokázal ze 13 metrů trefit odkrytou branku a spálil tak již třetí příležitost na otevření skóre.

Vlci ihned po tom, co přežili klinickou smrt začali vystrkovat růžky. V sedmdesáté páté minutě napřáhl z hranice vápna Hasebe, ale obětavý Gustavo se mu postavil do cesty a zblokoval jeho střelu na roh. Brazilský středopolař byl od těchto chvil ústřední postavou. O minutu později totiž zmařil další nadějnou akci domácích, a když už se oba celky připravovali na remízu, tak udeřil. Po spolupráci Gómeze s Ribérym zakončil celou akci nechytatelnou střelou k tyči a rozhodl tak o třech bodech pro svůj tým - 0:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.1. FSV Mainz 0522004:16
2.Hannover 9622004:26
3.VfB Stuttgart21104:14
4.Borussia Mönchengladbach21102:14
5.VfL Wolfsburg21013:13
6.Schalke 0421015:43
7.Borussia Dortmund21013:23
8.Werder Brémy21012:13
9.1. FC Norimberk21012:23
 TSG Hoffenheim21012:23
11.Bayern Mnichov21011:13
12.Bayer Leverkusen21011:23
13.FC Augsburg20203:32
14.SC Freiburg20113:41
15.Hertha BSC20112:31
16.Hamburger SV20113:51
17.1. FC Kaiserslautern20111:31
18.1. FC Köln20021:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (129)

Přidat komentář
exse

Pekhart Morávek snad budou stále hrát v základu a naplní svůj potenciál

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Aldeano

Hunter se rozjel

Reagovat
jv

Tak takovýhle start měl loni taky, uvidíme jestli mu to vydrží...

Reagovat
Godwinson

Hoffenheim skvělé :)

Braafheid

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern jede

Reagovat
zelda

Pekhart

Reagovat
Arne

Hertha Bod z Hamburgu se cení, sice měly být tři, ale i tak dobrý... Sice jsem viděl až závěr, ale jsem spokojen, že jsme je herně a šancemi přejeli.

Reagovat
Tomanatura

Jak hráli ti 2 střední obránci hamburgu?

Reagovat
Arne

Já viděl jen ten závěr a tam nějak moc nehořeli, gól na 2:2 byl Drobného... Ale podle toho, z čeho jsem psal report (online na kickeru), tak to asi hořelo celkově. Nechápu Oenninga, proč nenechá Westermanna vzadu, když má ve středu zálohy docela i přetlak.

Reagovat
JozkokozleJ

Chvala aspon za ten bod, ale urcite mohli byt 3. Oproti Nurnbergu veliky rozdiel v hrenom prejave - urcite s tym ma co do cinenia to (ako si spominal) ze viac hrali do otvorenej obrany. Do 60. minuty mala Hertha o dost viac sanci - trikrat nastrelena konstrukcia, HSV mal len tu penaltu... Po tom necakanom gole na 2:1 ale Hertha na 20 minut zamrzla a prave vtedy mal HSV i par velmi slubnych sanci, pri ktorych Kraft ukazal, ze je glman na pravom mieste - mal iste zakroky a lopta mu ani pri prudkych strelach nevypadavala.

Poslednych 10. minut sa Hertha opat prebudila a zasluzene vyrovnala, vzhladom na to, ze si vypracovala v poslednych minutach i dost sanci.

Celkovo velmi dobry zapas.

Dvojica Bruma - Macienne nic extra. Oproti prvemu zapasu sa Macienne zlepsil, stale vsak ziadna istota. Bruma sa nechal dvakrat jednoducho obist Ramosom z coho vznikli sance... Bruma mi ale pride lepsi, nez Macienne a Westermana urcite zastrcit napsat na stopera. Inak Jarolim po nastupe na ihrisko zahral velmi dobre. Pravdou je, ze prisiel v case, ked bolo HSV v laufe, no tak ci onak ukludnil hru a po jeho prichode HSV celkom dobre kombinovalo v strede pola.

Reagovat
Arne

Díky.

Reagovat
JozkokozleJ

Inak Lell si vcelku snazivo napravoval reputaciu

To Ebert je dost z formy.

Reagovat
Arne

Hm, u Ebiho mě to dost mrzí, po zraněný byl skoro furt skvělej a parádně hrál i proti Realu... Pokud v Hannoveru budeme hrát s Lasoggou na hrotu, tak je pro něj lavička jasná, pokud bude na hrotu Ramos, tak to zase vypadá spíš na Ruku.

Jinal Lell měl před týdnem jedno z nejlepších hodnocení z Herthy, takže kdoví, co jsme viděli.

Reagovat
JozkokozleJ

No na to hodnotenie Kickeru som teda cumel. Spolocne s Niemeyerom najlepsie hodnotenia z hracov v poli. Pritom ani ten Niemeyer sa mi prilis nepacil - dozadu dobry, ale vobec neprihrava smerom dopredu (az som si ho vyhladal a proti Nurnbergu mal 2 pokusy o prihravku smerom k superovej brane, coz mi pride i na DM strasne malo).

Ale mozno je pravda, ze Lell to od nas schytal za vsetkych

Reagovat
Arne

Tak já a stas na něj máme trochu pifku už od loňska... Dneska ale co jsem viděl, tak tam byl v situacích, jak kdyby hrál křídlo. Takovou podporu ofenzivy jsem od něj za ten rok neviděl ani v zápasech, kde jsme dali pět, šest gólů...

Jinak koukám, že tu na tebe mám icq... Až se tu někdy sejdeme, tak bych ještě dohromady s dalšíma dal dohromady nějakej výjezd. Hertha - Stuttgart nejbližší pravděpodobná možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

...zatim to vypadá, že by Lell mohl navázat na tu jednu povedenou sezonu pod Hitzfeldem - snad mu to vydrží

Reagovat
JozkokozleJ

Tie piatky su "takove makove". Sice to je az 20:30, ale zas je to Berlin. To je na dovcu. Ale urcite by som rad podnikol Herthu. Ten Stuttgart by mohol klapnut.

Reagovat
jv

Hráli jste parádně. Podle sestřihu nejlepší Kraft, Lell, Ottl a Ramos, nezklamal ani Torun... Naopak Franz s Mijou zase perlili, podepsali se pod obě branky, Hubna bude mít základ jistej, což je dobře. Do budoucna bych sestavu, hlavně v ofenzivě neměnil, takhle se na to koukalo parádně, hlavně Ramos, když byl na hrotu, tak neskutečně ožil... Lasoggu bych nechal prozatím střídat, jeho šance stopro přijde. Možná dát ještě místo Eberta Ruku, ale soudím podle sestřihu, takže... Jinak je mi líto Lustiho, ale cesta do základu asi nepovede jinak, než přes karty/zranění, bohužel musí čekat.

Reagovat
Arne

Babbel prej s Lustim nějak moc nepočítá, ale místo Ottla bych ho tam viděl rád... Niemeyer a jeho přínos pro defenzivu je nespornej, on vyhraje šílený množství soubojů. Ottl není ani tohle a zatím bohužel ani takový ten dispečer, co v pohodě rozehraje. Lusti tuhle roli zvládá v pohodě.

Ale aby se na DM ten míč dostal, je potřeba ho tam přihrát z obrany a ne to bezhlavě nakopávat jako Mijatović... Ač je to kapitán a během toho roku mi dost přirostl k srdci, tak musí ven a Hubník po zranění vedle Franze.

Co se týče ofenzivy, tak v Hannoveru bych to nechal asi stejný a pak se uvidí, co doma... Lasogga místo jednoho z dvojice Ebert - Torun bude přicházet v úvahu, protože doma nebudeme moct hrát tolik na rychlý kontry. Hlavně ale musí bejt po včerejšku každýmu jasný, že není otázkou, zda Raffael bude hrát nebo nebude, ale kdo bude hrát kolem Raffaela.

Reagovat
jv

Aha, to je škoda... Jinak já Ottla hodnotím jenom podle toho sestřihu, takže to není příliš vypovídající, jinak Niemeyer je jasnej, už loni se mi při těch zápasech líbil, je to takovej buldok, v tomhle je nedocenitelnej, to máš pravdu.

Jo dvojka Hubna-Franz by byla stopro jistější, ale nejsem si jistej, jestli Babbel posadí kapitána, uvidíme...

Lasogga je možností, když se bude hrát na dva hroty, to by taky mohlo fungovat, dal bych ho asi místo Eberta...

Na Raffaela jsem úplně zapomněl, přitom to všechno režíroval, ten je nenahraditelnej hlavně na standardky a rozehrávku, oproti minulosti už není tak gólovej, pamatuju si na ten jeho první půlrok u vás a na zápas na Westfalenstadionu, byla to jedna z těch pátečních předehrávek na ČT4 a Raffa byl skvělej, a i když dal branku Pantelić, tak se mi z Herthy líbil jednoznačně nejvíc (hrál tam tehdy i Ruda Skácel levou zálohu nebo křídlo).

Reagovat
Arne

Jo, na ten si docela pamatuju... Za vás dával gól stoprocentně Kehl, ten se proti nám trefil snad třikrát v řadě.

Jinak jak dole zmiňuješ Nanda Rafaela, tak ten vlastně patřil do sestavy, která ve mě započala fanouškovství... Dneska jsem trochu šťoural na youtubku a tohle byl fenomenální zápas:

http://www.youtube.com/watch?v=l9PgY06CTq4

Reagovat
jv

Jj dával, bylo to tuším po centru hlavou, asi z rohu...

To byla paráda tohle sledovat, taky bych hned začal fandit, Marcelinha jsem měl taky moc rád. Tehdy jsem třeba hrál ve Fifě právě za Herthu a tam si s Marcelinhem a Pantem vždycky prošel celý hřiště a dal gól... To byly časy... Ale jestli tohle znamenalo ty finanční problémy, tak to asi zato nestálo co?

Reagovat
JozkokozleJ

Dvojica Mijatovic - Franz zas az tak hrozna v Hamburgu nebola. Hoc pravda je, ze oba goly si zapisu na svoje triko.

Inak Torun podal v prvom polcase vyborny vykon. Bol to prave on, ktory s Raffaelom najcastejsie kombinoval. Tato dvojka v prvom polcase z hladiska ofenzivy v drese Herthy najlepsia. Druhy polcas sa uz ale Torun nejak vytratil. Naopak zlepsil sa Ramos, hoc dvakrat mohol vyslat do samostatneho uniku ineho hraca... ale on asi moc prihravat nevie/nechce...

Kazdopadne, dalo sa na hru Herthy pozerat.

Reagovat
Arne

Já si nejsem u toho druhýho gólu jist, jestli Franz nebo spíš Niemeyer... Asi tak nějak oba, protože ta přihrávka už byla kravská a Peter to zase mohl stoprocentně vyřešit pasem zpátky nebo na levou stranu.

Ramos přihrávat nechce, to už vím delší dobu, ale je to holt tahoun... A o Torunovi platí to samý, kdyby tu dorážku nevměstnal do branky, tak by mu asi každej omlátil o hlavu, že měl před kisnou volnýho Raffaela s Ramosem (? asi).

Reagovat
JozkokozleJ

Tak pre mna jasna Franzovka. Dal ju tam Niemeyerovi jak psovi. Ten moc prihravat na stranu ani nemohol... jedine co, tak mohol to napalit na hornu tribunu, ale skusil to futbalovo...

Reagovat
Arne

Já na to koukám a ono to bylo tečovaný tuším Petrićem... Je ale určitě Maikova chyba, že ho nechal přilítnout až tak blízko a hrál tak riskantně, což mi ale přijde, že není jen tahle záležitost.

Peter to ale mohl hrát na Kobiho nebo tam někam... Nalevo jako podle rozestavení, ale po jeho pravý ruce.

Reagovat
JozkokozleJ

Uf, tak to neviem, ci ma Niemeyer taketo riesenie zlozitej situacie v repertore

Reagovat
smazaný uživatel

Honza udělal radost. Stejně jako Pekhart Potěšilo mě, že Schalke dokázalo zápas takhle skvěle otočit. Co mě ale mrzí, je prohra Dortmundu. Pokud se ale nepletu, tak ani vloni jim zápasy proti Hoffe příliš nevycházely, ne?

Reagovat
Ondraa24

Dortmundu chybí Schmelzer s Barriosem, což je celkem hodně znát.....Löwe na tý levý straně není moc výraznej, Schmelzer tam hraje mnohem líp

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, jsem úplně zapomněl že se dneska hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon BVB za poslední rok citelně chybí na levé straně Schmelzer Chris je sice skvělý ale není to ono a Lewa taky není to co Barrios jakmile se alespoň jeden z nich vrátí bude to lepší jinak Hoffenheim BVB úplně vymazalo Maria a to byl klíč k úspěchu.

Reagovat
Ondraa24

je to tak no

Reagovat
smazaný uživatel

A to vůbec nemluvím o marném Santanovi,který není schopný plnohodnotně nahradit Subotiče chudák Matts tam na konci skoro brečel kvůli němu.

Reagovat
jv

Santana rozhodně není marnej, jako třetí stoper je ideální, i když Neven to samozřejmě není... Ale o jeho kvalitě vypovídá už jenom to, že ho chtělo několik dalších týmů (jen namátkou VfB, Bayer, AS, PSG...).

Reagovat
Tomanatura

Sice jsem viděl jen 30 minut, ale připadalo mi to jako výkon uplně stejný jako posledně na vesnici. BVB to tam nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak za 6 utkáních s nimi BVB dalo 5 golu a vyhralo 1x

Reagovat
jv

V Sinsheimu nám není přáno... Ono je to ale s Hoffe celkově špatný ta naše bilance, takže žádný překvápko.

Reagovat
jv

Nejhorší výkon to rozhodně nebyl, loni na jaře tam bylo pár horších zápasů... Jinak chybí Schmelzer, to je pravda, ale příště by už na FCN měl být, takže to snad půjde nahoru, nejhorší na tom je, že Löwe oproti Marcelovi skoro nepodporuje útok, to je největší rozdíl, no a potom sehranost, protože chybí i Subotić...

Jinak Lewa hrál proti HSV skvěle, ale dneska mu to zase nevyšlo, i když měl to hodně těžký, Vorsah a spol bránili dobře. Mario byl vidět hodně, ale dneska jsme z toho nedokázali těžit, viz. ten jeho průnik a následná střela Kevina...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam v Hamburgu to s tim zaclenenim mladiku z Chelsea do zakladu mysli vazne sem na ne docela zvedav jak si povedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se to nedá objektivně posoudit chce to pár kol počkat hodně by jim pomohla rošáda Elia za Shaqiriho,ale to tím,že HSV odmítlo Eliu prodat do Juve padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak HSV uz vicemene vyhlasovalo ze zadna velke cile nema a kadr na to taky nemaj. Cekam od nich tak 10.-12.misto. Spis jen tak poocku budu sledovat jak si povedou ti 3. Manciennovi fakt neverim ,ale Toreho moc neznam a Bruma by se snad jednou do CFC vratit mohl pokud nemaj nejakou opci tak sem na zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruma tam je na hostovačce na rok s opcí na další rok hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobry ja myslel 2lety hostovani a opce na odkup.

Reagovat
smazaný uživatel

HSV by pomohlo, kdyby Elia zůstal a přišel by k tomu Shaqiri vyřešit by se to dalo odchodem nějakého útočníka (Berg, Petrić, Guererro...)

Reagovat
JozkokozleJ

Ten Elia dnes zas slaby vykon...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sám to nevytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale frank je hodnej,že z juniorky CFC vybral všechny tragédy

Reagovat
smazaný uživatel

všechny tragédy z juniorky CFC? tragéd je jenom Mancienne a ten stejně už hostoval úplně mimo

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Tore a Sala taky nic moc. Jenom ten Bruma no,ale ten se potřebuje někde pořádně rozehrát tak snad se mu to v HSV povede.

Reagovat
JozkokozleJ

Tore na 19-rocneho chlapca zatial podal velmi dobre vykony.

A Sala este nemal moznost ukazat v BL zapase, co v nom je, preto by som na sudy pockal.

Reagovat
jv

Reagovat
JozkokozleJ

No a to je asi ten problem. Chce to vytrhnut sam, co z 90 % znamena stratu lopty a protiutok.

Reagovat
jv

Přesně. Jinak by to nedávalo vůbec smysl, byl by to "kus za kus"... Elia potřebuje někoho s kým si to tam dá, jenže to je v současným HSV velkej problém, ale třeba se ti mladíci rozehrajou... Jinak neměli pouštět Trochowskiho, to je ještě bude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, jak může Elia říct, že Hamburg je stejně dobrý jako Juventus...

Reagovat
jv

Jenže on měl svým způsobem taky pravdu... Záleží na tom, z kterýho úhlu se na to díváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k zápasu FFC- Villa

Asi to by vyrovnaný zápas, oba týmy vždy měli takovou část, kdy držely míč pouze oni. Z prvního zápasu je vidět rukopis Jola, chceme hrát útočně, snažíme se kombinovat a přitom hrát přímočaře, rychle přecházet do útoku, ovšem to jde těžko, když 6 našich je na vlastní půlce. Chyběla mi tam nějaká větší myšlenka. Moc se mi líbil Etuhu, byl hodně využíván, měl hodně balónů, řídil tu hru ze středu, přesně tak, jak je to potřeba, otáčel hru, hrál s přehledem, přesné nahrávky a snažil se přihrávat útočníkům do těch ideálních pozic. Co se mi líbilo hlavně, tak to byla práce defenzivy. Hlavně tedy stoperů. Hangeland se Senderosem hráli naprosto s přehledem, snad jim to vydrží a budou v takových výkonech pokračovat.

Je škoda, že jsme neproměnili šance co jsme měli, ať to byl Bobby nebo Andy. myslím, že zasloužená remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

jejda

Reagovat
Aldeano

Máš jediný štěstí, že to nebylo do souhrnu La Ligy, nebo Seria A....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Gecov ani nebyl na lavičce?

Reagovat
mike.84

a o tom mluvím, BVB prohráli.. první kolo prostě nic neznamená

Reagovat
Inter Eterno Amore

ani druhé

Reagovat
smazaný uživatel

bayem měl štěstí a pro něj důležitá výhra a schalke bude dobrý a nejlepší jak každýho po 1 kolo odsoudíte a po 2 vynášite do nebos uvidíme za 15kol.

Reagovat
smazaný uživatel

nebes oprava

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Koln teda zase jede

Reagovat
Godwinson

Bayern měl velké štěstí. Rozhodčí jim slušně pomohl tím, že Wolfsburgu neuznal regulérní gól. No, korunku tomu dala ta ubohá simulace Kroose.

Reagovat
Arne

Raúl je prostě génius a Morávkova nahrávka taky slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Viděl jsem to až teď, ale zaslouží si oba .

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern jsou jsou hovna všech hoven , jinak než šmečkou ani nevyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

neuznaní regulerní gol , neodpiskana penalta pre wolfsburg, hm...škoda reči

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Rincon?

Reagovat
m0rientes9

Som zvedavy, ci sa podari Mainzu zopakovat minulorocny vstup do sezony co sa tyka vitaznej serie... ale zrejme uz nie...

Reagovat
jv

Zatím je to pořád možný...

Reagovat
JozkokozleJ

Cakal som, ze sa na ich psychike nejak prejavi vypadnutie z EL, avsak stale na mna posobia, ze ten futbal hraju s nadsenim... Velmi sympaticky mansaft.

Reagovat
jv

Jj, ono zdá se jim to naopak pomohlo a třeba se rozjedou jako loni, kvality ten tým rozhodně má...

Reagovat
Tomanatura

Letos se dá zatím na Bundesligu dobře vsázet, včera mi nevyšlo (ale dost hrubě) akorát pod 2,5 Šalke s Kolínem.

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda %2,5 Hamburk-Hertha a pak + 2,5 Hoffe s BvB. Jak mi to minulej rok vycházelo, tak teď nic :)

Reagovat
smazaný uživatel

-2,5 u toho Hamburku

Reagovat
Tomanatura

Já jsem měl nad 2,5 u Mainzu, 10 u Gladbachu, 02 u BSC a právě to Schalke. Škoda, že jsem místo toho nedal 10 na hoffenheim.

Reagovat
smazaný uživatel

mně by vyšel Hannover a Mainz, jenže jsem se nikam nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zase prošvihl zápas Neví někdo proč byl střídaný Metze? Zase se zranil nebo reakce na ten gól?

Reagovat
smazaný uživatel

při tom gólu už nebyl na hřišti, protože ho ošetřovali, má nějaký problém na lýtku (asi sval)

...ale podle Metzeho výrazu to nevypadalo vážně, ani nekulhal, ale na hru už to asi nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, aha, všude možně tipy na výhru 1. FCK

Reagovat
jv

Nevyšlo to no, ale Lautern je ve druhý půli drtil neskutečně, ale bohužel stál v bráně Jentzsch... Aspoň, že tam nakonec ten jeden spadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tady spíš narážím, že nejenom tady ale i na fortuně a v dalších tipech bylo psáno, že jednička. Ale nějak mě to ani netrápí, že to nevyšlo, naopak ten bod Augsburgu docela přeju

Reagovat
jv

Jasný. Tak on by asi málokdo na Betzenbergu vsadil na Augsburg, ale jak říkám, nechybělo moc a bývalo by to vyšlo, ale taky to mohlo skončit úplně jinak...

Jinak Augsburgu hraje hodně sympaticky a zatím i účelně a efektivně, uvidíme jak si povedou dál...

Reagovat
Arne

Taky ale měli asi nejsnazší los na první dvě kola... Ale uvidíme, třeba první sezónu přestojí, na soudy je brzo.

Reagovat
jv

Jj, to jsem jaksi přehlídl, uvidíme co dál...

Reagovat
jv

Lautern - Augsburg parádní zápas od obou zúčastněných. Ofenziva Rudých ďáblů dokáže ještě leckoho pěkně potrápit , to jak to rozbalili ve druhý půli, to bylo neskutečný, ale bohužel to stačilo jenom na vyrovnání, Jentzsch chytil několik gólů... S obranou už je to horší, hlavně s Abelem si tam Mölders chvílema dělal co chtěl, možná by nebylo od věci znovu zkusit Amedicka.

Jinak FCA jestli bude hrát i nadále takhle, tak bude velkým a příjemným oživením.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jentzsch, co chytával v Mnichově 1860?

Reagovat
jv

Jj, je to on. Pak byl taky dlouho u Vlků, kde ho ale postupně Benaglio vytlačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec sice škaredej gol ale počítá se

Reagovat
smazaný uživatel

Mííííííííííša Kadlec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jak chytal Leno? (a ještě jak se vedlo Ekicimu? nějak jsem na ten zápas zapomněl )

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si koukal na Spartu viď

Reagovat
JozkokozleJ

Videl som len druhy polcas... a vela toho nemal. Snad len jednu zlozitejsiu tecovanu strelu, ktoru nadvakrat zvladol.

Reagovat
jv

Tak Leno tam neměl skoro nic, Werder ho moc neprověřil... Thy v největší šanci z malýho vápna přestřelil. Ekici taky nebyl moc vidět, na začátku druhý půle tam měl hodně zajímavou standardku, ale trefil jenom zeď, ale taky to je způsobený tím, jak dneska Werder hrál, bylo to celkově nevýrazný a v hodně ohledech to z jejich strany připomínalo minulou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Ekiciho počítam s tím, že se pořádně prosadí až později, až si na tým zvykne - a tým přijme jeho roli...

Reagovat
Didier Drogba

Morávek,Kadlec Pekhart ->jen tak dál

Reagovat
Arne

Ten Mölders se nám nějak rozstřílel... Viděl jsem teda z dneška jen góly a minule s Freiburgem jen sestřih, ale přijde mi, že se prosazuje se stejnou lehkostí jako za FSV Frankfurt. Na to, jakej to je kolos, má dobrou techniku, neuvěřitelně komplexní útočník. A vsadím se, že brzy dá zase nějakej gól nůžkama.

Jediný negativum... Dneska se objevila spekulace Friend -> Augsburg, Luhukay ho zná z Gladbachu a tam na něj dost sázel, akorát takhle to asi zůstane jen u spekulace, zvlášť když v záloze čekají Hain s Rafaelem. Naopak jestli se po zranění nechytí Oehrl, tak by FCA potřebovalo někoho na "10ku" a to Friend zrovna není.

Reagovat
jv

Tak mě v určitých ohledech hodně připomíná Lakiče, ten taky uměl zakončit z každý pozice. Během zápasu jsem si tak jenom říkal, co kdyby skončil v Lauternu... Dneska si tam především s Abelem pěkně "hrál" a mohl těch branek dát i daleko víc. Friend, i kdyby přišel, tak proti němu nemá nárok, navíc je tam ten Rafael, kterej byl loni taky gólovej...

Jinak na druhý straně zaujala, hlavně teda ve druhý půli ta ofenzivní čtyřka, ti až se ještě víc sehrajou, tak budou hodně motat obráncům hlavy... Möehrle dneska nevěděl, která bije. Konečně se snad "ukáže" Sukuta-Pasu, dneska byl spolu se Shechterem skvělej a sám spálil asi tři gólovky, i když obrana FCA není kdovíjaký měřítko...

Reagovat
Arne

On vlastně Lautern se o něj taky zajímal, co?

Jinak Möhrle moc nevěděl už před týdnem, oba góly padly přes něj, pak mu tam někdo dal housle a celkově to dost hořelo. Proč se zbavili Sinkiewicze, kterýho navíc stavěli především do zálohy, to fakt nechápu.

Reagovat
jv

Jj, zajímali, ale nakonec to nějak nedopadlo a pak přišel ten Kouemaha z tý Belgie...

No to taky nechápu, navíc když hrál Sinkiewicz jak píšeš pravidelně, ale Luhukay má zřejmě svou hlavu... Nevíš, jak si teď Lukas vede v Bochumi?

Reagovat
Arne

Nějak si teď nevybavuju ani jeden sestřih Bochumi, ale viděl jsem velkou část zápasu v Düsseldorfu... Tam si odehrál svoje, i když je třeba říct, že toho moc řešit nemusel. S jedinou výjimkou - to byl ten gól nůžkama od Röslera. Akorát to bych se nebál říct, že byl bezmocnej, a hodit to na triko pravýho beka, kterej nevystartoval proti centrujícímu.

Reagovat
jv

Jasný, díky.

Reagovat
Arne

100. pro Raffaela.

Reagovat
jv

Koukám, že sis počkal...

Reagovat
Arne

No všiml jsem si té 99, akorát tvoje reakce byla dřív.

Reagovat
jv

Aha, tak to jsem nechtěl ti to takhle překazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ti naši kluci takhle nehrají i se lvíčkem na prsou?

Reagovat
Arne

Protože Pekhart není v repre zasypán míči do vápna, proto hráče jako Raúl v repre nemáme a protože... Však víš.

Reagovat
smazaný uživatel

...no, spíš Morávek k tomu nedostane šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to není mnou...

Reagovat
Arne

To si musíš probrat sám... Já mám dojem, že současnou repre by moc neudělal ani Hiddink s Mourinhem.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

zkus jim někdy říct, ať jdou ven, hrajou fotbal a hlavně, ať si to užijou

Reagovat
JozkokozleJ

Mne to znamkovanie Kickeru pride ozaj divne. S polkou zostavy sa vzdy nestotoznim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den,

Toto není SPAM ! Píši jako zástupce firmy Action Czech a náhodně vybírám

uživatelé z různých portálů jako libimseti,facebook,xchat,blog.cz a dalších a nabízím

aktuální AKCI ,která platí do 21.08.2011

Jde o náhodně vygenerovaný reklamní banner při jehož kliku naněj vyhráváte věcné ceny ať už finanční obnos či jen dárek .

NA webové stránce http://www.moneyaction.tk se pod červenými hvězdičkami nachází reklama na

kterou musíte kliknout (WEB NENI MUJ ! Je to náhodně vygenerovaná

stránka nejde o SPAM ! ) a obratem vám pošleme informace o vaší výhře SEM !

© Action Czech s.r.o

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele