2. kolo
13.08.2011 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Bayern Mnichov 0:1

Bayern opět nepřesvědčil, ale zásluhou Gustavovy branky z nastavení si odváží z Volkswagen Areny všechny tři body a dotahuje se tak na čelo.

Vlci se pod dojmem úspěchu z minulého kola Bayernu vůbec nezalekli a od úvodu byli aktivnější. Již v první minutě hry centroval do pokutového území Ochs, ale nikoho z nabíhajících spoluhráčů se mu nalézt nepodařilo, a tak jsme pokračovali bez branek. Odpověď přišla o chvíli později. Schweinsteiger našel přesným pasem v ideální palebné pozici Kroose, ten ovšem v tísni nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Postupem času to byli přece jen hosté, kdo si začal získávat převahu, ale k žádným vyloženým šancím to dlouho nevedlo. Ve 22. minutě se sice do další palebné pozice prodral Kroos, ale ani tentokrát z klidu Benaglia nevyvedl. Po půlhodině hry pak mohlo z ničeho nic udeřit na druhé straně, po spolupráci s Mandžukičem střílel z nebezpečné pozice Helmes, ale Badstuber byl na místě a ránu zablokoval. A když tomu samému hráči těsně před koncem prvního dějství neuznal sudí Kircher regulérní branku pro ofsajd, odcházeli do kabin šťastnější hráči Bayernu.

Po obrátce začali lépe hráči mnichovského celku, po akci Schweinsteigera pálil těsně vedle Gómez. Rostoucí tlak Bayernu začínal přinášet ovoce, Schweinsteiger sice ještě prohrál souboj na ostří nože s Josuém, ale o chvíli později připravil skvělou palebnou pozici pro Kroose, ten ale nedokázal ze 13 metrů trefit odkrytou branku a spálil tak již třetí příležitost na otevření skóre.

Vlci ihned po tom, co přežili klinickou smrt začali vystrkovat růžky. V sedmdesáté páté minutě napřáhl z hranice vápna Hasebe, ale obětavý Gustavo se mu postavil do cesty a zblokoval jeho střelu na roh. Brazilský středopolař byl od těchto chvil ústřední postavou. O minutu později totiž zmařil další nadějnou akci domácích, a když už se oba celky připravovali na remízu, tak udeřil. Po spolupráci Gómeze s Ribérym zakončil celou akci nechytatelnou střelou k tyči a rozhodl tak o třech bodech pro svůj tým - 0:1.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 Fc Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 , 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern si bude určitě chtět po nevydařeném startu do Bundes napravit náladu a dá do toho všechno a vyhraje VfL Wolfsburg 0 : 2 Bayern Mnichov

Reagovat
PePiG7

1-0 Kjaer

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Neuer,2x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokl.d

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

VfL Wolfsburg 0 - 2 Bayern Mnichov

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Brazza - Kroos, Goméz, Goméz

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý výkon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele