Aktuality

Inter si nezaslouží vedení, tvrdí De Rossi

Inter Milán se v letošní sezóně stal oblíbeným terčem výroků ostatních klubů a jejich hráčů. Posledním, kdo se do Nerazzurri opřel, je záložník AS Řím Daniele De Rossi. Ten je přesvědčený, že si vedoucí celek Serie A první místo nezaslouží a pokud by bylo spravedlnosti učiněno za dost, ligu by ovládal právě tým z věčného města.

Kaloudův přestup do CSKA Moskva je stále otevřený

Fotbalový vicemistr světa do 20 let Luboš Kalouda možná v nejbližších dnech přece jen opustí Brno. O talentovaného hráče se stále zajímá CSKA Moskva, a protože v Rusku skončí přestupní termín až 12. března, není vyloučeno, že Kalouda zamíří do ruské ligy.

Musíme vyhrát čtyři zápasy, ví moc dobře Keegan

Krize Newcastlu se každým dnem prohlubuje a otázka sestupu z Premier League je stále aktuálnější. Podle manažera Kevina Keegana bude k záchraně tradičně stačit čtyřicet bodů a k dozažení této mety musí jeho svěřenci vyhrát čtyři z posledních devíti zápasů...

Za tým jsem zodpovědný já, uvědomuje si Grant

Londýnské Chelsea se během dvou týdnů rozplynul sen o čtyřech trofejích a na Stamford Bridge nakonec budou zřejmě rádi, pokud vyhrají alespoň jednu soutěž. Určitě to nebude FA Cup, v jeho čtvrtfinále totiž Blues senzačně nestačili na druholigové Barnsley a manažer Avram Grant po porážce 0:1 přiznal, že případný vyhazov by pro něho nebyl velkým překvapením...

FIFA zřejmě zahájí vlastní vyšetřování Eduardova zranění

Mezinárodní fotbalová federace FIFA podle všeho zahájí své vlastní vyšetřování zákroku birminghamského obránce Martina Taylora, jenž v únoru zlomil nohu útočníkovi Eduardovi z Arsenalu. Prezident FIFA Sepp Blatter uvedl, že si od anglické Fotbalové asociace vyžádá spis celého případu a nechá ho důkladně prošetřit.

Inter je údajně blízko ke stěhování ze San Sira

Podle prezidenta fotbalistů Interu Milán Massima Morattiho se přiblížila doba, kdy jeho klub opustí San Siro a přestěhuje se na svůj vlastní, nově postavený stadion. Inter hraje už mnoho desetiletí na společném stadionu s městským rivalem AC.

Ronaldinho: Do Chelsea nikdy

Brazilec Ronaldinho je neustále terčem spekulací ohledně možného odchodu. Hodně často se mluví o Chelsea a v případě londýnského klubu má útočník Barcelony jasno - na Stamford Bridge nikdy hrát nechce...

Camacho se rozloučil s Benfikou

Hodně neslavně dopadl návrat na lavičku Benfiky pro Joseho Antonia Camacha. Portugalský klub je sice v tabulce tamní nejvyšší soutěže na druhém místě, herně a výsledkově se ovšem trápí a španělský kouč se tak po sedmi měsících rozhodl ze své funkce odstoupit...

Rogge se vyslovil pro účast nejlepších fotbalistů na olympiádě

Podle předsedy Mezinárodního olympijského výboru (MOV) Jacquese Rogge by mohlo dojít k jednání se zástupci FIFA o účasti nejlepších světových fotbalistů na olympijských hrách. Na těch zatím startují týmy složené z hráčů do 23 let doplněné maximálně třemi staršími fotbalisty.

EuroFotbal.cz ve vašem mobilu!

Chcete mít vždy po ruce to nejaktuálnější ze světa fotbalu? Chcete mít všude možnost přečíst si aktuální fotbalové zpravodajství, zjistit výsledky největších lig, podívat se na tabulky? Pak pro vás máme další v řadě malých, ale praktických novinek - WAP verzi serveru EuroFotbal.cz.

MS 2010 by se mohlo hrát na "umělce"

Už na mistrovství světa za dva roky v Jihoafrické republice by se mohly hrát zápasy na umělém trávníku. Jak dnes uvedl prezident světové fotbalové federace FIFA Sepp Blatter, na některých stadionech bude zřejmě vzhledem k podnebí problém udržet přírodní trávník v dobrém stavu

Laudrup do Chelsea?!

Po odchodu José Mourinha se prakticky neustále spekuluje o tom, kdo na trenérské lavičce nahradí Avrama Granta. Nejčastěji se skloňovalo jméno Franka Rijkaarda ,ale jelikož jeho pozice v Barceloně se nově zdá neotřesitelná, objevila se zde další fotbalová osobnost velkého jména – je jím Michael Laudrup, kouč Getafe.

Benzema by mohl nahradit Drogbu a Ševčenka

Britský deník The Mirror uvedl, že Didier Drogba i Andrej Ševčenko s takřka stoprocentní jistotou opustí londýnskou Chelsea a budou nahrazeni čerstvou krví. Konkrétně se má jednat o Karima Benzemu, talentovaného kanonýra Lyonu.

V Manchesteru United chci ukončit kariéru, prohlásil Ferdinand

Rio Ferdinand je již několik let oporou zadních řad Manchesteru United a na tom se hodně dlouho nic měnit nebude. Anglický reprezentační obránce je na Old Trafford spokojen a v rudém dresu plánuje ukončit kariéru...

Tisk: Zítka nedělá velké chyby, ale pro Anderlecht není přínosem

Stal se brankářský post, který v pozici týmové jedničky dlouhodobě zastává Daniel Zítka, pro Anderlecht novým problémem? Takovou otázku si klade dnešní vydání belgického deníku La Derniere Heure. Podle jeho komentátorů se totiž v kuloárech stadionu populárních "fialek" šušká, že český fotbalový brankář nemůže najít od loňského srpna ideální formu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele