Aktuality

Capello o kapitánovi jasno zatím nemá

Anglie nepostoupila na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska a její reprezentanti si tak konec sezony zpestřili jenom přátelskými zápasy. To ovšem neznamená, že by její trenér Fabio Capello měl málo práce, musí totiž vybrat nového kapitána...

Deco hodiny od přestupu do Interu

Hodně dlouho se mluvilo o tom, zda Deco zůstane v Barceloně či změní dres, definitivní odpověď na tuto otázku prý padne již hodně brzy. Portugalský záložník má podle italských médií namířeno do Interu Milán a přestup by měl být dotažen během následujících několika hodin...

Ronaldo myslí na Euro, s Fergusonem o budoucnosti mluvit nechtěl

Pouze středeční zápas s českými fotbalisty a další vystoupení portugalské reprezentace na evropském šampionátu má v hlavě ofenzivní hvězda Manchesteru United Cristiano Ronaldo. Největší hrozba pro branku Petra Čecha do konce turnaje prý ani slůvkem nenaznačí, v jakém klubu zahájí příští sezonu.

O Freie stojí Celtic

Alexander Frei toho v uplynulé sezoně příliš nenahrál, přesto je o něho zájem v jiných klubech. O švýcarského útočníka ve službách Borussie Dortmund má podle jeho slov zájem skotský Celtic...

Fiorentina pro Freye připravuje novou smlouvu

Mezi třemi tyčemi Fiorentiny bude i v příští sezoně stát Sebastian Frey. Francouzský brankář byl dlouho spojován s možným odchodem do AC Milán nebo Bayernu Mnichov, ve Florencii by ale měl již brzy podepsat novou smlouvu...

Německý tisk oslavuje "své Poláky", kteří porazili Polsko

Lukas Podolski a Miroslav Klose jsou fotbalovými hrdiny Německa. Podolski přitom své dva góly do polské sítě v nedělním utkání mistrovství Evropy neoslavoval nejen s ohledem na své polské kořeny, ale zřejmě i s ohledem na vášně, které před utkáním rozpoutal polský bulvární tisk svými karikaturami.

Německý kouč udělal dobře, že věřil "náhradníkovi" Podolskému

Německý trenér Joachim Löw už ví, že se rozhodl správně, když do sestavy pro nedělní premiéru na mistrovství Evropy zařadil Lukase Podolského, přestože ho mnozí od tohoto kroku zrazovali. I kouč podle časopisu Kicker dlouho váhal, nakonec útočníka Bayernu postavil do zálohy, a ten se mu odměnil dvěma góly v polské síti.

Podolski opět září na mezinárodní scéně

Polský rodák a kanonýr německého národního týmu Lukas Podolski hned v prvním zápase evropského šampionátu dokázal, že problémy, kterými prochází v Bayernu Mnichov, jsou na reprezentační úrovni minulostí. Dvěma góly do sítě polského týmu rozšířil svoji reprezentační bilanci na 27 branek v 49 utkáních.

Stále jsem nervózní, přiznal veterán Thuram

Někdo by si mohl říci, že 36letého mistra světa a Evropy již nemá co rozhodit a v klidu se připraví na každý zápas, v případě Liliana Thurama ovšem něco podobného neplatí. Dočasný kapitán francouzské reprezentace stále cítí nervozitu a trochu se obává dnešního utkání s Rumunskem...

Newcastle zvažuje, že propustí potížistu Bartona

Jedna pohroma za druhou se valí na Joeyho Bartona. Záložník Newcastlu byl nedávno poslán na šest měsíců do vězení, nyní kvůli tomu může přijít o práci - anglický klub totiž zvažuje jeho propuštění...

Rakouský tisk: prohra s Chorvaty byla nešťastná

Rakouský tisk v komentářích k úvodnímu vystoupení domácích fotbalistů na Euru 2008 proti Chorvatsku shodně soudí, že jejich těsná prohra 0:1 byla nešťastná. Lituje hlavně penalty hned na začátku zápasu, která zmařila taktické plány Rakušanů a nakonec rozhodla o výsledku.

Chelsea připravila miliony. Na Eto’a s Ribérym

Podle anglických médií se Chelsea chystá masivně utrácet. Londýnský klub si údajně vyhlédl dvě hvězdy současného fotbalu – útočníka Samuela Eto’a z Barcelony a záložníka Bayernu Mnichov Francka Ribéryho.

Citizens lákají Ronaldinha na rekordní plat

Manchester City chce pokročit v jednáních o příchodu Ronaldinha z Barcelony. Delegace anglického klubu se v sobotu vypravila do Brazílie, aby s hvězdným hráčem probrala podmínky smlouvy. Podle anglických médií nabízí Manchester Ronaldinhovi rekordní plat.

Výhra nad Francií mě nepřekvapí, hlásí Piturca

Trenér rumunské reprezentace Victor Piturca hýří před úvodním vystoupením na evropském šampionátu proti Francii sebevědomím. Podle něj by výhra jeho svěřenců nad vicemistry světa nebyla překvapením.

Vela se těší na Ligu mistrů

Carlos Vela se v uplynulé sezoně rozehrál ve španělské Osasuně a nyní se již může těšit na angažmá v anglické Premier League poté, co si ho z hostování v Pamploně stáhl Arsenal. 19letý mexický útočník ví, že ho nečeká nic snadného, na novou výzvu se ale těší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele