Brzy přestoupím do Arsenalu, hlásí Gervinho

01.07.2011, 10:56
Aktuality
Arsenal by měl v nejbližší době získat první velkou letní posilu. Útočník Lille Gervinho prohlásil, že od příchodu do Londýna jej dělí dohodnutí posledních detailů. Podle anglických médií už má Gervinho za sebou lékařskou prohlídku.

Kanonýři o Gervinha usilují už několik týdnů. Přestup by měl být otázkou už jen několika hodin. "Vybral jsem si Arsenal, protože je to mladý tým, do kterého snadno zapadnu," sdělil 24letý hráč France Footballu.

"V Arsenalu se budu moci dál vyvíjet, k přestupu už zbývá vyřešit jen několik posledních detailů," pokračuje reprezentant Pobřeží slonoviny. "Přicházím do Arsenalu proto, abych hrál a střílel góly. Nehodlám sedět na lavičce," doplnil.

Gervinho patřil k hlavním oporám Lille v letošním tažení za triumfem ve francouzské lize a národním poháru. V Ligue 1 nastřílel patnáct branek v pětatřiceti zápasech. Pro Arsenal bude Gervinho první velkou posilou. Kanonýři zatím koupili pouze mladíka Carla Jenkinsona z Charltonu.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (562)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele