Liverpool se dohodl s Blackpoolem na přestupu Charlieho Adama

06.07.2011, 16:32
Aktuality
Hodně výrazně se Charlie Adam přiblížil k přestupu z Blackpoolu do Liverpoolu. Vedení Reds o skotského záložníka usilovalo už v zimě a tehdy nepochodilo, po sestupu Blackpoolu z Premier League už vše vypadá mnohem nadějněji a dnes došlo k dohodě mezi oběma kluby...

"Liverpool FC oznamuje, že se s Blackpoolem dohodl na přestupu Charlieho Adama. Hráč nyní odcestuje do Merseyside, aby se podrobil zdravotní prohlídce a jednal o podmínkách smlouvy," oznámil Liverpool ve svém oficiálním prohlášení.

Liverpool o Adama stál už v zimě a Blackpoolu učinil dvě nabídky, ta druhá zněla na šest a půl milionu liber.

Adam přišel do Blackpoolu před dvěma roky z Rangers za 500 tisíc liber a po individuální stránce zažil v anglickém klubu dvě úspěšné sezony. V té první přispěl k postupu do Premier League, v té druhé už to po týmové stránce úspěšné nebylo a Blackpool se po roce mezi elitou poroučel zpět do League Championship, Adamovi se ale dařilo a dokonce se dostal do nominace hráčské asociace na nejlepšího fotbalistu sezony.

Adam patřil v loňské sezoně k výrazným postavám Premier League, ani jeho výkony však nezabránily sestupu Blackpoolu. Adam odehrál 35 zápasů a nastřílel 12 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (689)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele