Aktuality

Brazilec Ailton zkusí štěstí tentokrát v Altachu

Bývalý nejlepší střelec německé ligy Brazilec Ailton podepsal roční smlouvu s rakouským Altachem, který bude už jeho osmým působištěm za poslední čtyři roky. V pátečním utkání proti Kapfenbergu pětatřicetiletý útočník zřejmě ještě nenastoupí, protože jeho dosavadní zaměstnavatel Metalurg Doněck požaduje odstupné.

Tomáš Pekhart jde hostovat z Tottenhamu do Southamptonu

Útočník reprezentace do 21 let Tomáš Pekhart v Anglii mění působiště. Po dvou letech na čas opouští Tottenham a odchází na roční hostování do druholigového Southamptonu, kde by měl devatenáctiletý hráč dostávat víc šancí než v hvězdami nabitém mužstvu "Kohoutů". Tam Pekhart hrál spíše jen v rezervním celku mezi mladíky.

O Necida je zájem v celé Evropě

Talentovaný útočník Tomáš Necid se skutečně o zájemce bát nemusí. Po mistrovství Evropy do 19 let, kde se stal nejlepším střelcem, a skvělém vstupu do letošní sezóny se okolo něj točí skauti několika věhlasných klubů.

Liverpool nepochybuje, že doprovodí další giganty do Ligy mistrů

Pokud nedojde k prvotřídní senzaci, zamíří do fotbalové Ligy mistrů ze třetího předkola všechny favorizované velkokluby. Barcelona s Juventusem mohou dobře rozehrané partie s Krakovem a Artmedií Petržalka proměnit v postup už dnes, Arsenal by také doma dvoubrankový náskok v souboji s Twente Enschede promarnit neměl.

Pamplona vzkazuje do Anglie, že Plašil není na prodej

Záložníka Jaroslava Plašila neprodáme. Takový vzkaz poslali zájemcům z anglické Premier League představitelé Osasuny Pamplona, jejíž barvy český reprezentant hájí. Ve španělském klubu nechtějí ani slyšet o tom, že by Fulham či Bolton mohly Plašila získat do svých řad.

Baroš věří, že mu přestup do Galatasaraye pomůže i v reprezentaci

Vidina upevnění pozice v reprezentaci výrazně přispěla k přestupu útočníka Milana Baroše z Lyonu do Galatasaraye Istanbul. Český fotbalista si vyzkouší páté zahraniční angažmá a věří, že v Turecku opráší zašlou slávu střelce, který před čtyřmi lety získal korunu pro nejlepšího kanonýra mistrovství Evropy.

Bouřlivák Abraham jde hrát na Kypr

Martin Abraham opouští českou ligu. Kontroverzní záložník odchází ze Slavie Praha na roční hostování do klubu AEK Larnaka. ČTK to dnes oznámil hráčův agent Dalibor Lacina.

Advocaat: Danny je nejlepší záložník

Holandský kormidelník Dick Advocaat označil novou posilou Zenitu Dannyho za nejlepšího ofenzivního záložníka v ruské Premier Lize. Nejdražší hráč světa v roce 2008 je připraven k debutu v zápase o evropský superpohár proti Manchesteru United.

Baroš se upsal na tři roky Galatasarayi Istanbul

Milan Baroš mění dres a z francouzského Olympique Lyon míří do Galatasaraye Istanbul. S týmem tureckého mistra podepsal reprezentační útočník tříletou smlouvu. Podle agentury EFE zaplatí Galatasaray za Baroše sedm milionů eur (asi 171 milionů korun).

Carragher varuje před Standardem Lutych

Barcelona, Juventus či Arsenal před dvěma týdny splnily roli favorita a jsou více než jednou nohou v hlavní soutěži letošního ročníku Ligy mistrů, o něco složitější úkol před sebou pak má Liverpool. Reds si z půdy Standardu Lutych přivezli zrádnou remízu 0:0 a obránce Jamie Carragher moc dobře ví, že odveta bude hodně těžká...

Betis zřejmě angažuje Mexičana Castilla

Do Betisu Sevilla, který se zajímal i o českého reprezentanta Milana Baroše z Lyonu, míří mexický útočník Nery Castillo. Čtyřiadvacetiletý fotbalista se i vinou zranění neprosadil v Manchesteru City, kam přišel loni v prosinci na roční hostování ze Šachtaru Doněck.

Kuruvči Eto’a nezískalo. Má alespoň Rivalda

Uzbecký klub Kuruvči Taškent se v letním přestupovém období pokoušel získat z Barcelony Samuela Eto’a, ale neuspěl. Do Taškentu nyní míří jiná hvězda – na roční smlouvu kývl Brazilec Rivaldo, dosud hráč AEK Atény.

Danny: Jednoruký bandita?

Danny Miguel Alves Gomes ještě ani neměl podepsaný kontrakt se Zenitem Petrohrad a od fanoušků Zenitu měl už několik přezdívek, ta nejčastější byla "Jednoruký bandita". Dannyho transfer totiž nezpůsobil vzruch jenom kvůli přestupové částce 30 milionů euro. Tématem číslo jedna je teď Dannyho tetování na pravém předloktí.

Valencie prý odmítla prodat Villu do Realu za 47 milionů eur

Real Madrid nabídl 47 milionů eur (asi 1,1 miliardy korun) za nejlepšího střelce červnového mistrovství Evropy Davida Villu, vedení Valencie však podle španělského listu Marca obchod odmítlo.

Ministr sportu chce, aby Británii na hrách 2012 vedl Ferguson

Přestože ještě není zdaleka jasné, zda se pro olympijské hry v Londýně 2012 podaří Britům složit společný fotbalový tým, ministr sportu Gerry Sutcliffe už má jasno v tom, že by ho měl trénovat Skot Alex Ferguson.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele