Aktuality

Ferdinand další posilou Sunderlandu

Manažer Sunderlandu Roy Keane získal další posilu, novým přírůstkem v kabině je nyní již bývalý obránce West Hamu United Anton Ferdinand. Ten se úspěšně podrobil lékařské prohlídce a následně podepsal čtyřletou smlouvu. Suma za přestup se pohybuje okolo osmi milionů liber...

Milner požádal o odchod z Newcastlu

Manažer Newcastlu Kevin Keegan podle všeho velice brzy přijde o jednoho důležitého člena kádru. St James' Park se chystá opustit záložník James Milner, který vedení požádal o uvolnění a v případě dobré nabídky mu bude vyhověno...

Mezeru v rozpočtu za neúčast v LM Sparta prý dokáže zacelit

Mezeru v rozpočtu, kterou způsobí Spartě neúčast v Lize mistrů, dokážou údajně na Letné zacelit. A to i přesto, že již dříve její představitelé naznačili, že opakovaná neúčast v milionářské soutěži může pokladnu dostat do potíží.

Podle Suchého je Slavia klidnější než před odvetou s Ajaxem

Podle obránce Marka Suchého by mohlo Slavii v odvetě třetího předkola Ligy mistrů proti Fiorentině pomoci, že fotbalová veřejnost už s jejím postupem do hlavní fáze soutěže příliš nepočítá. Pražané v úvodním zápase prohráli 0:2 a budou prý pod menším tlakem než před rokem, kdy si ze hřiště Ajaxu Amsterodam přivezli výhru 1:0.

Pavljučenko brzy podepíše smlouvu s Tottenhamem

Tottenham by měl brzy získat posilu do útoku. Do Anglie podle vlastních slov míří Roman Pavljučenko ze Spartaku Moskva. Ten se svým týmem ani neodcestoval k odvetě třetího předkola Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev, místo toho by měl podepsat smlouvu s Tottenhamem.

Panathinaikos vyhrál, ale Sparta dlouho tlačila, píše řecký tisk

Panathinaikos Atény sice vyhrál v úterý nad pražskou Spartou odvetu 3. předkola Ligy mistrů, ale po většinu zápasu měli převahu hráči českého vicemistra. Shoduje se na tom dnešní řecký tisk.

Kadlec dnes podstoupí zdravotní prohlídku a podepíše Leverkusenu

Odchod obránce Michala Kadlece do Leverkusenu bude dnes zpečetěn. Reprezentační bek, který ještě v úterý v noci hájil barvy Sparty Praha v předkole Ligy mistrů v Aténách, by se měl dnes podrobit lékařské prohlídce v novém klubu a poté s Bayerem podepsat profesionální smlouvu.

Mourinho: Ševčenko se choval jako princ, proto v Chelsea neuspěl

Ukrajinec Andrej Ševčenko neuspěl v Chelsea, protože byl z AC Milán zvyklý, že se s ním zachází jako s princem. Prohlásil to někdejší trenér londýnského klubu José Mourinho, který nyní vede Inter Milán a po Ševčenkově návratu do AC se bude se svým bývalým svěřencem potkávat při milánských derby jako soupeř.

Sparta ukázala lepší tvář, ale tragická koncovka ji potopila

Slušný herní projev, velmi dobré individuální výkony, ale také úplný propadák v koncovce. To přineslo úterní loučení sparťanských fotbalistů s letošní sezonou Ligy mistrů, při kterém Letenští prohráli v Aténách s Panathinaikosem 0:1. Podle ohlasů to byla rozlučka důstojná, hodná vyspělého evropského týmu, který však zapomněl, že fotbal se hraje na góly.

Touré: Kéž by Drogba přestoupil do Barcelony

Největší letní přání záložníka Yayi Tourého se nevyplnilo. Reprezentant Pobřeží slonoviny věřil, že jeho Barcelonu posílí krajan Didier Drogba. Ten se však rozhodnul zůstat v týmu Chelsea.

Sparťané po nezdaru v Aténách proklínali koncovku

Smutek hráčů pražské Sparty po prohře na hřišti Panathinaikosu Atény a vyřazení ze třetího předkola Ligy mistrů umocnila skutečnost, že hráči českého vicemistra mohli pomýšlet na postup, nebýt bídné koncovky.

Fiorentina si vůbec nepřipouští, že by se Slavií vypadla

Hráči Fiorentiny si vůbec nepřipouštějí, že by ve třetím předkole Ligy mistrů ztratili náskok 2:0 z prvního duelu a přes Slavii neprošli do základní skupiny soutěže. Do Prahy si sebevědomý italský celek přijel pro výhru.

Nantes vyhodilo trenéra už po třech kolech. Přijde Perrin?

Kouč francouzského Nantes Michel Der Zakarian doplatil na špatné výsledky v úvodu sezony a na lavičce už pokračovat nebude. Oznámilo to dnes vedení klubu, který se letos vrátil mezi elitu. Žhavým kandidátem na uvolněné místo je Alain Perrin.

Slavia chce Fiorentinu zaskočit náporem, nastoupí s dvěma hroty

Ostrým nástupem chtějí slávisti ve středeční odvetě třetího předkola Ligy mistrů zaskočit favorizovanou Fiorentinu. Italský celek bude v Edenu hájit náskok 2:0 z domácího duelu, který chtějí Pražané co nejdříve snížit. Za klíčovým úvodním gólem zápasu vyběhnou slávisté v sestavě se dvěma útočníky.

Kaká Chelsea neprodáme, odmítá spekulace Galliani

AC Milán získal zpět z Chelsea svou legendu Andreje Ševčenka. Jeho návrat se nerodil lehce, podle italských médií se dokonce Rossoneri museli londýnskému klubu zavázat, že jim v budoucnu pustí Brazilce Kaká. To ale odmítl viceprezident AC Galliani.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele