Udělali jsme další důležitý krok, radoval se spokojený Conte

30.10.2011, 13:39
Aktuality
Juventus si během včerejšího večera připsal na své konto nesmírně cenné vítězství, když na San Siru zdolal v poměru 2:1 milánský Inter. I proto nebylo žádným překvapením, že hostující kouč Antonio Conte zářil po utkání nadšením.

"Je to pro nás důležitý krok, který nám pomůže se ještě více zlepšit. S devatenácti body navíc stále zůstáváme ve vedení ligy," prohlásil Conte.

"Vítězství nad Interem je pro mé hráče velkou odměnou a důvodem, proč mohou být nyní spokojení. Také já jsem opravdu šťastný, protože vyhrát na San Siru není nikdy jednoduché," pokračoval Conte, který se svým týmem absolvoval už třetí zápas během pouhých osmi dnů.

"Bylo vidět, že hráči obou týmů jsou trochu unaveni, i přesto jsme ale podali vynikající výkon. Navíc proti Interu, který byl před utkáním favoritem," dodal italský lodivod Juventusu.

Na druhé straně barikády už pochopitelně tolik důvodů ke spokojenosti neměli. Trenéra Claudia Ranieriho sice konečný výsledek mrzel, i přesto si ale na utkání našel pár pozitiv. "Třeba výkon mých hráčů mě potěšil," prozradil zkušený trenér.

"Hráli jsme dobře a celý zápas bojovali, takže nás pochopitelně štve, že jsme prohráli. Rozdíl mezi námi a Juventusem nebyl nikterak velký, i proto mě ta porážka bude ještě hodně dlouho trápit," uvedl Ranieri.

Autor: Tomáš Honajzer / football-italia.net

Komentáře (314)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele