Llorente prošel prohlídkou a těší se na nové dobrodružství

02.07.2013, 15:27
Aktuality
Fernando Llorente se včera stal oficiálně novou posilou turínského Juventusu. 28letý útočník se na příchodu k italskému mistrovi dohodl už v lednu, nyní se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal čtyřletý kontrakt...

Španělský reprezentant strávil celou svou profesionální kariéru v Athleticu a až do loňské sezony patřil ke klíčovým hráčům. V sezoně 2012/2013 ovšem plnil jenom roli náhradníka, pod což se vedle výkonnostního poklesu podepsalo i jeho stanovisko ohledně nové smlouvy. Ta mu koncem června vypršela a Juventus ho tak získal zdarma.

"Juventus je nejsilnějším italským klubem a jedním z nejlepších v Evropě. Jeho projekt je vynikající, chce vyhrát Ligu mistrů a to je jedním z důvodů, proč jsem zde. Nikdy jsem si nemyslel, že bych opustil Athletic, ale vše se najednou otočilo. Už se nemohu dočkat, až začnu toto nové dobrodružství," prohlásil.

Llorente během uplynulých devíti let nastoupil za Athletic k více než třem stovkám zápasů a není jedinou posilou Juventusu do útoku. Ještě před ním podepsal kontrakt Carlos Tévez.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele