Aktuality

Vedení Brna hledá po zpackaném ligovém startu posily

Zbrojovka Brno hledá po nevydařeném ligovém startu posily, které by jí pomohly vybřednout z krize. Po třech kolech jsou s nulou bodů na kontě a nelichotivým skóre 1:7 na samém chvostu tabulky. Po dnešní schůzce má však vedení klubu plán jen v obecné rovině, konkrétní kroky by měly přijít v nejbližších dnech.

Niang chtěl jít do Fenerbahce, Marseille však přestup zatrhla

Mamadou Niang opakovaně vyjádřil přání odejít z Marseille. Senegalský reprezentant již oznámil vedení mistrovského klubu, že by chtěl vyzkoušet angažmá v tureckém Fenerbahce. Právě francouzský klub se ale k celé záležitosti postavil negativně. Tvrdí, že Nianga do Turecka v létě nepustí.

Obránce Rafinha jde ze Schalke do Janova

Německého vicemistra Schalke 04 opouští brazilský obránce Rafinha a míří do FC Janov. Italský klub podle listu Bild za čtyřiadvacetiletého hráče zaplatí osm milionů eur (198 milionů korun).

Řepka se omluvil za plivnutí na Volešáka

Kapitán Sparty Tomáš Řepka se omluvil za plivnutí na záložníka Ladislava Volešáka ze Slovácka, za které mu hrozí zákaz startu až v osmi zápasech. Šestatřicetiletý obránce prohlásil, že před disciplinární komisi půjde s pokorou a trest přijme.

V Anglii zavedli nová finanční pravidla pro kluby Premier League

Anglická Premier League chystá opatření, která zpřísní dohled na finance klubů, jejich majitele a daňová přiznání. Nová pravidla mají zabránit tomu, aby se týmy dostaly do podobných potíží jako loni Portsmouth, který skončil v konkurzu a málem zanikl.

Bohemians Praha žalují ČMFS, chtějí po něm až 160 milionů

Bohemians Praha podali žalobu na fotbalový svaz, který jim v červnu odebral profesionální licenci a poslal je tím až do třetí ligy. Žádají po něm odškodnění až ve výši 160 milionů korun.

V Janově se chci zlepšovat, říká Veloso

Miguel Veloso je od včerejška oficiálně hráčem Janova. Portugalský záložník, který přišel z lisabonského Sportingu, věří, že novému týmu pomůže k mnoha úspěchům. Janov je podle něj vhodným místem pro vlastní výkonnostní růst.

Bruno Alves přestupuje z Porta do Petrohradu

Bruno Alves se v nejbližší době stane posilou Zenitu Petrohrad. Porto oznámilo, že souhlasilo s prodejem portugalského reprezentačního obránce za dvaadvacet milionů eur. Pro Alvese je v Rusku připravena čtyřletá smlouva, zbývá mu úspěšně projít lékařskou prohlídkou.

Chovanec chce po hráčích v Poznani aktivitu, náskok není vysoký

Aktivní hra a také zkušenosti mohou hrát velkou roli v odvetě 3. předkola Ligy mistrů, kterou sehrají fotbalisté Sparty ve středu večer v Poznani. Trenér Jozef Chovanec sice ještě dnes netušil, zda bude mít k dispozici kompletní ideální sestavu, ale bez ohledu na jména prý jeho klub pošle do další fáze soutěže pouze týmový výkon.

Hamburk prý už nepočítá s Rozehnalem, vyřadil i exslávistu Tavarese

Bundesligový Hamburk už nepočítá s českým obráncem Davidem Rozehnalem. Podle serveru deníku Hamburger Abendblatt mu to dnes oznámilo vedení klubu. Stejný osud potkal i bývalého slávistu Mickaela Tavarese z Francie.

Benayoun: Užívám si každý den v Chelsea

Yossi Benayoun se již v Chelsea zabydlel a doufá, že ukáže svoji cenu i na hřišti. Izraelec, jenž v létě vyměnil rudý liverpoolský dres za modrý je v současné době s týmem v Německu, kde se svěřenci Carla Ancelottiho připravují na nadcházející sezonu.

Benát si natrhl vaz v koleni a bude znovu dlouho mimo hru

Fotbalista Českých Budějovic Petr Benát si v nedělním utkání proti pražské Spartě poranil koleno a dnešní vyšetření odhalilo, že má natržený zadní křížový vaz. Mimo hru bude minimálně půl roku.

Grajciar přestoupil ze Slavie do Konyasporu

Slovenský záložník Peter Grajciar přestoupil ze Slavie Praha do Turecka. Jeho novým působištěm se stal nováček tamní fotbalové ligy Konyaspor, s nímž šestadvacetiletý hráč podepsal čtyřletý kontrakt. ČTK to potvrdil Viktor Kolář z firmy Sportinvest, která hráče zastupuje.

Robben je na dva měsíce ze hry, Bayern se zlobí

Fotbalisté Bayernu Mnichov budou dva měsíce postrádat nizozemskou hvězdu Arjena Robbena. Stříbrný medailista z mistrovství světa má podle listu Bild trhlinu ve stehenním svalu na levé noze.

Pět klubů s českými fotbalisty bude v LM usilovat o postup

Pětice klubů se sedmi českými fotbalisty a trenérem Žiliny Pavlem Hapalem bude ve středu večer usilovat o postup do závěrečného předkola Ligy mistrů a o přiblížení milionovým ziskům v základní skupině. Hrozbu nečekaného vyřazení se pokusí odvrátit někdejší čtyřnásobný vítěz soutěže Ajax Amsterdam

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele